
بالاخره پس از کش و قوسهای فراوان، ترجمه فارسی کتاب سرشت سرزمین میانه اثر جی. آر. آر. تالکین در یک قدمی چاپ قرار دارد و مفتخریم که طرح جلد ترجمه فارسی این کتاب را که براساس طرحی از جی. آر. آر. تالکین برای جلد نسخه نفیس (Deluxe Edition) این کتاب به زبان انگلیسی است، برای همراهان وبگاه آردا رونمایی کنیم.
موضوعات مورد بحث این کتاب جذاب شامل جاودانگی الفها و تجسم دوباره یافتنشان بعد از مرگ، ذات و سرشت والار که موجوداتی قدسی در سرزمین میانهاند، توضیحاتی درباره سرزمین و جانوران نومهنور، جغرافیای پادشاهی گوندور و حتی این مسئله است که چه کسانی ریش داشتند، و این کتاب سرانجام پاسخ بسیاری از سوالات طرفداران را خواهد داد. این کتاب را میتوان به نوعی یک ضمیمه بر مجموعه ۱۲ جلدی تاریخ سرزمین میانه به حساب آورد که شامل مطالبی از لحاظ حجمی اندک اما از لحاظ اهمیت بسیار مهم و تاثیرگذار است.
این اثر به کوشش کارل اف. هاستتر، پژوهشگر، تالکینشناس و رئیس بخش زبانشناسی الفی که از سال ۱۹۸۵ مهندس کامپیوتر ناسا نیز بوده، به دنیای فانتزی دوستان معرفی شده و در کشورمان توسط جناب آقای ایمان صاحبی به فارسی بازگردانی گردیده است.
امید است که مراحل ارسال این کتاب به چاپخانه که چندی پیش مجوز خود را از ارشاد دریافت کرده، بهزودی آغاز شده و اثر نهایی از سوی نشر روزنه در اختیار طرفداران رشتهافسانه تالکین در ایران قرار بگیرد.
آردا، دنیای تالکین سایت طرفداران تالکین در ایران. جایی برای گفتگو در مورد ارباب حلقه ها و دیگر آثار تالکین به زبان فارسی