به قسمت پنجم از مجموعه آموزه های اخلاقی ارباب حلقه ها رسیدیم. جایی که با ورود به قسمت دوم فیلم، برخی از اعضای گروه در جنگی نابرابر علیه نیروی خصم شرکت می کنند. در آن تاریکی نبرد سهمگین دشمن یا تعداد اندک سربازان، روشنایی امید دیده می شود. سلحشوران شهر تا پایان شب با امید به فرارسیدن صبح، می جنگند و سرانجام صبح امید فرا می رسد.
امید، بارز ترین صفت نه تنها در داستان ارباب حلقه ها که در رشته افسانه تالکین است. امید زیبا ترین احساسی است که داستان های سرزمین میانه به مخاطب هدیه می دهند. شما رو به دیدن این قسمت جذاب دعوت می کنم:
احسنت احسنت و دوباره احسنت به شما. بسیار مارا مدیون خود کردید جانم فدایتان باد آردایی های گل.
عالی بود.
بسیار عالی! خسته نباشید ؛)
ﺳﻼﻡ ﻋﺎﻟﻲ ﺑﻮﺩ ﻣﺜﻞ ﻫﻤﻴﺸﻪ. ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ
اشکهایی که بعد از شکست میریزیم همان عرقهایی است که برای پیروزی نریخته ایم.
با سلام خدمت تمام آردایی های عزیز
اول میخام از تمام گردانندگان سایت تشکر کنم که این سایت روبه بهترین شکل اداره میکنن.
دوم میخوام از سازنده های ویدئوهای آموزه های اخلاقی یه تشکرویژه داشته باشم.دست مریزاد.دمتون گرم
سوم یه سوال برام پیش اومده.
حلقه های قدرت (۳-۷-۹) رو چه کسی ساخت و به اقوام مختلف داد؟؟؟چرا؟؟فلسفه این حرکت چی بود؟؟؟؟و اینکه اون ۹ پادشاه انسانها که حلقه ها رو دریافت کردند کیا بودن؟؟پادشاهان کدوم مناطق سرزمین میانی بودن؟؟
و اینکه آنگمار دقیقا کی بود؟؟؟؟؟
با تشکر از دوستان.اگه میشه این سوالا رو جواب بدین ممنون میشم.چون جای دیگه ای برای مطرح کردنشون به ذهنم نرسید.
شمام زیاد جدی نگیر داداش یه فیلمه واقعیت که نداره. شما فرض کن من ساختمش خخخخ
سلام. سوال هاتون خب جواب های اندکی طولانی نیاز دارن اما به طور خلاصه سعی میکنم توضیح بدم:
حلقه های قدرت به طور کلی توسط مخلوط دانش و مهارت سائورون و کله بریمبور ساخته شدند، بجز حلقه ی اعظم که توسط خود سائورون ساخته شده بود و ۳ حلقه الفی که توسط کله بریمبور به تنهایی ساخته شده بود و دست سائورون بهشون نخورده بود هیچوقت. در نهایت پس از وقایعی ۷+۹ حلقه به دست سائورون میوفته و سائورون برای زیر سلطه گرفتن گروهی، ۹ تا رو به گروهی از انسان هایی که شاه یا جادوگر یا جنگجو بودن میده و ۷ حلقه رو به ۷ آبای دورف (البته در مورد یکی از حلقه ها داستان متفاوتی از دورف ها نقل میشه که میگن خود کله بریمبور یک حلقه به خاندان دورین داده و نه سائورون) و حالا اطلاعات بیشتر رو توی فروم سایت آردا، یعنی تالار شورای ماهاناکسار(https://arda.ir/forum) میتونید با جستجو پیدا کنید.
فقط این رو هم اضافه کنم که آنگمار در اصل نام منطقه ای در شمال سرزمین میانه بوده (که سردسته نزگول به عنوان شاه جادوپیشه در آنگمار بوده و شاه جادوپیشه آنگمار نامیده میشده) و نام شخص نیست و حالا اگه سوالی باقی مونده باشه یا مورد دیگه ای میتونید در فروم مطرحش کنید 🙂