آخرین مقالات فرهنگنامه
خانه - فرهنگ نامه - فهرست الفبایی انگلیسی - R - راداگاست (جادوگر قهوه‌ای)

راداگاست (جادوگر قهوه‌ای)

تاریخ: نامیرا؛ راداگاست در سال ۱۰۰۰ دوران سوم به سرزمین میانه آمد، و حداقل تا سال ۳۰۱۸ همان دوران در آنجا باقی ماند؛ از سرنوشت نهایی او اطلاعاتی در دست نیست.

نژاد: آینور

گروه: مایار در خدمت یاوانا

محل اقامت: روسگوبل در مرزهای سیاه‌بیشه

معنی: آدونایی به معنی «مراقبت‌گر حیوانات»[۱]

دیگر نام‌ها: آیوندیل

عناوین دیگر: رام‌کننده پرندگان، قهوه‌ای، احمق، ساده

 

یکی از پنج ساحر، که گفته می‌شود چهارمین نفر از آنها بود که به سرزمین میانه وارد شد. به‌سان افراد فرقه‌اش یک چوبدستی و رنگی شاخص داشت (در این مورد رنگ قهوه‌ای). وی در سال‌های اولیه‌ی زندگانی‌اش در والینور دوست حیوانات و پرندگان بود (که در آنجا آیوندیل، به معنی دوستِ پرنده، خوانده می‌شد) و زمینه‌ی تخصصش، چیزهای زنده‌ی سرزمین میانه بود.[۲] او همچنین درکنار دانش عظیمی از رستنی‌ها و گیاهان، توانایی ایجاد توهم را هم داشت.[۳]

مانند بقیه‌ی اعضای فرقه‌اش وظیفه‌ی یاری الف‌ها و انسان‌ها را در برابر تاریکی را داشت. در سرزمین میانه او همراهی با حیوانات و پرندگان را به مردمی که برای یاری آن‌ها فرستاده شده بود ترجیح داد و موفقیت کمی دست یافت. او در روسگوبل در کنار مرزهای جنوبی سیاه بیشه، نزدیک دول گولدور سکنی گزید اما در آینده بنا به دلایلی آنجا را رها کرد. همچنین به‌نظر می‌رسد در حمله‌ی شورای سفید به دول گولدور در سال ۲۹۴۱ دوران سوم هم سهیم بوده است.

راداگاست در نبرد حلقه تقریبا نقشی نداشت و تنها کار و اثری بر جای گذاشت، فرستادن گوایهیر با اخبار به اورتانک بود که ناخواسته به فرار گندالف کمک کرد و همچنین احتمال می‌رود گاهی عقاب‌ها را در موقعیت‌های خطیر نظیر نبرد دروازه‌های سیاه فرستاده باشد که البته مدرکی در دست نیست.

از سرنوشت راداگاست پس از سقوط سائورون هیچ اطلاعاتی وجود ندارد. با اینکه او در شکل دادن مقاومت در برابر ارباب تاریکی شکست خورده بود اما هیچ کجا منع بازگشتش به آمان ذکر نشده است و به نظر می رسد که در بین چیزهایی که در سرزمین میانه به آن ها علاقه داشت، مانده باشد.

یادداشت‌ها:

[۱]

[۲]

[۳]

درباره الوه

x

شاید بپسندید

مجموعه‌ای سه جلدی از اشعار تالکین منتشر خواهد شد

مجموعه‌ای سه جلدی از اشعار تالکین منتشر خواهد شد

در بیانیه رسمی انتشارات رسمی آثار تالکین پیرامون مجموعه اشعار جی. آر. آر. تالکین آمده ...