رفتن به مطلب
Safires

پیشنهادات و انتقادات

Recommended Posts

3DMahdi

هنوز راه نیافتاده. قرار بود برای رول پلیینگ استفاده بشه اما هنوز رول پلیینگ به جایی نرسیده که به جایزه نیاز داشته باشه.

کاربرد دیگه ای هم براش پیدا نکردیم

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
مهمان

سلام. من چندتا سؤال دارم درباره اين ويرايشگر متون:

قسمت های "جستجو" و "جايگزين كردن" چی هستن؟ يعنی به چه كاری ميان و چطور بايد ازشون استفاده كرد؟

همينطور ممنون ميشم اگه طريقه پنهان كردن متون (Spoiler) رو ياد بديد.

باز هم متشكرم.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
3DMahdi

جستجو کردن که معلومه. برای اینه که کلمه ای رو توی پستی که داری مینویسی پیدا کنی. به درد پستهای طولانی میخوره.

جایگزین کردن زمانی به درد میخوره که مثلا یه متن طولانی در مورد "بیفور" نوشتی و آخر سر یادت اومده که منظورت "بوفور" بوده! حالا به جای اینکه بیاد دوباره پست رو از اول بخونی و دونه دونه درستشون بکنی(و ممکنه بعضی ها رو هم جا بندازی) از این دکمه استفاده میکنی و یکجا همه بیفورها رو به بوفور تغییر میدی.

اسپویلر هم برای اینه که مطلبی رو که ممکنه باعث بشه داستان برای کسانی که کتاب رو نخوندن یا در حال خوندن هستن لو بره، مخفی کنی. تو فروم ما زیاد استفاده نمیشه چون کتابها مدتهاست چاپ شده و اکثرا خوندن و هم اینکه 100% افراد فیلم رو دیدن و داستان رو میدونن اما تو تاپیکهایی مثل "نغمه یخ و آتش" که هنوز در حال انتشار هست باید استفاده بشه.

برای استفاده باید روی دکمه "BBCODE مخصوص" کلیک کنی و spoiler رو انتخاب کنی و متنی که میخوای مخفی بشه تو کادر پایین بزنی.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
pirooz

راستي از اين پست 569# من چه استقبالي شد ! ;)

من تو آخرين ورژن كروم پايين صفحم اسكرول ميخوره .واسه بقيه هم همينه ؟ (از چپ به راست ميگما)

راستي تو اين باكس كه مطلب مينيويسي يه چيزي كشف كردم ! :D

اگه بيايد يه خط خالي بعد دكمه سمت چپ كيبورد رو بزنيد صفحه جا به جا ميشه !

ورژن كروم : 22.0.1229.79

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
3DMahdi

در مورد پست قبلیت:

این کار رو نمیشه انجام داد. عرف تبادل لوگو بین سایتها به همین شکله. لوگویی رو که سایت همکار با اندازه استاندارد میده باید به همون شکل گذاشت. اگه ببینید تصاویر از همون سایت همکار لود میشه و ما اونا رو رو سایت خودمون آپلود نمیکنیم. اونها هم همچین کاری رو میکنن.

این مشکلاتی رو که میگی من ندارم. با همین نسخه 22 کار میکنم اما هیچ کدوم این مشکلات رو نداره.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
مهمان

يه پيشنهاد:

امروز كه داشتم از مدرسه ميومدم خونه، توی سرويس يكی از بچه ها گفت كه در بين همه فيلم های تخيلی كه ديده از ارباب حلقه ها خيلی خوشش مياد و شيفته اش شده و خلاصه، يه عالمه ازش تعريف كرد. ولی هيچ گونه اطلاعی از سايت آردا و فروم ماهاناكسار نداشت!

برای همين، ميگم بيايد به دنبال يه راه برای گسترش شناخت سايت در بين تالكين دوستان باشيم. مثلاً اول كتاب های تالكين، يه كاغذ تبليغاتی قرار بديم يا پشت سيدی های فيلم، آدرس سايت رو بنويسيم.

اينطوری افراد بيشتری با آردا آشنا ميشن و دنيای مورد علاقه شون رو بيشتر می شناسن.

ویرایش شده در توسط گندالف سپید

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
تضاد

حرف شما کاملاً متینه. فکر میکنم یه بار خود دوستان همتی کردن و با همکاری انتشارات روزنه لابلای کتاب چیزکی برای راهنمایی گذاشتن. البته اون زمان من شیفته ی تالکین نبودم بنابراین ببخشید اگر اطلاعاتم ناقصه. در حال حاضر هم میشه مثلاً چوب الف طراحی کرد و به روزنه سپرد. فکر نمیکنم از این جهت به مانعی بربخوریم ولی چاپ خود اینها مستلزم هزینه است و من شخصاً نمی تونم از هیچ کس انتظاری در این زمینه داشته باشم!

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
ائارندیل Eärendil

یه پیشنهاد داشتم.

میخواستم بدونم فروم این امکان رو داره که هر عضو تو صفحه خودش یه قسمتی مثل دفترچه یادداشت داشته باشه.چون خیلی به درد آدم میخوره مثلا من خیلی از مواقع سئوالای زیادی به ذهنم میرسه و مطالب جالب،ولی چون اطلاعاتم اون زمان در اون مورد کمه دیگه پست نمیزنم و نگه میدارم برای بعد که تحقیق کردم،ولی بخاطر کارهای روزمره، اون بحث خوب از ذهنم پاک میشه.یه موقع توی کاغذ ،گوشی و یا دسکتاپ کامپیوتر مینوشتم ولی اونا هم بنابه دلایل زیاد(راستش نمیدونم چرا :دی)پاک میشدن.

و یا برای یادآوری یه سری کارهای دیگه مثلا یادآوری نظرسنجی،پاسخ دادن به پیام دوستان،ترجمه های ناقص و... به درد میخوره.

بنظرم اگه این قسمت وجود داشته باشه به خاطر مطمئن بودن این دفترچه که مطالب هیچ وقت از بین نمیره و هر موقع که وارد سایت شدیم حتما یه سری بهش میزنیم، هم از برخی اسپمها(که بخاطر ترس از فراموش کردن) جلوگیری میکنه،یه بخش کوچیکی از دغدغه های اعضا رو کم میکنه.به غنای محتوای آردا کمک میکنه، سرعت کار رو زیاد میکنه و وقت و زمان اعضا کمتر تلف میشه.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
loten

خدای من

من تازه صفحه فیس بوک اردا رو پیدا کردم ، وای که چقدر حال کردم (مخصوصا از عکسهای زیباش ) سریع اون به اشتراک گذاشتم

از همه کسانی که در درست کردن این صفحه نقش داشتن تشکر می کنم

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
مهمان

سلام. امكانش نيست كه آردا يه بازی استراتژيک آنلاين مثل عصر پادشاهان يا جنگ خان ها بسازه و در اون از عناصر داستان ارباب حلقه ها و شخصيت ها و شهرهای دنيای تالكين استفاده بكنه؟ اينطوری استاد و آثارش بيشتر تبليغ ميشن.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
فنگورن

این پیشنهاد بیش از چیزی که فکرش رو بکنی دشواره . نیاز به سرور ، هزینه ، وقت ، تخصص و انرژی بسیار زیادی داره .

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
3DMahdi

اتفاقا اله سار خودش همچین قصدی رو داشت. یه مشورتی هم با فرزام ملک آرا(سازنده بازی آسمان دژ) شد اما با توجه به همون صحبتها متوجه شدیم که برای ساخت یه بازی خیلی کوچیک هم نیاز به هزینه سرسام آوریه. بنابراین از خیرش گذشتیم! :دی

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
حلقه یگانه

نسبت به بقیه سایت ها که در مورد تالکین هستن عالیه

یه پیشنهاد : موضوعات سایت آردا رو گسترش بدید وفقط در مورد یک نویسنده نباشه بلکه داستان های فانتزی دیگه هم بپردازید تا بقیه به دنبال موضوعات دیگه با تالکین آشنا بشن.

ویرایش شده در توسط حلقه یگانه

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
3DMahdi

نسبت به بقیه سایت ها که در مورد تالکین هستن عالیه

یه پیشنهاد : موضوعات سایت آردا رو گسترش بدید وفقط در مورد یک نویسنده نباشه بلکه داستان های فانتزی دیگه هم بپردازید تا بقیه به دنبال موضوعات دیگه با تالکین آشنا بشن.

سه تالار آخر برای همین کار در نظر گرفته شده. مخصوصا تالار "دنیای جادویی" که به همه فانتزیها میپردازه.

یه نکته رو به همه دوستان اعلام کنم:

با زحماتی که اله سار کشید، سایدبار "آخرین اخبار سایت" به فروم اضافه شده و هر زمان که خبر جدیدی گذاشته بشه در فروم میتونید ببینید. بنابراین دیگه برای اعلام اخبار جدید پستی نزنید.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
تور

يه پيشنهاد:

امروز كه داشتم از مدرسه ميومدم خونه، توی سرويس يكی از بچه ها گفت كه در بين همه فيلم های تخيلی كه ديده از ارباب حلقه ها خيلی خوشش مياد و شيفته اش شده و خلاصه، يه عالمه ازش تعريف كرد. ولی هيچ گونه اطلاعی از سايت آردا و فروم ماهاناكسار نداشت!

من خودم چند سال پیش که کتاب ارباب حلقه ها رو خریدم توش یک کاغذ تبلیغاتی از سایت آردا بود.

از اونجا آشنا شدم با سایت...و معلوم نشد کار کی بوده!

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
آلپانیانوس

ببخشید ولی من چند وقته یک تاپیک ارسال کردم اما هنوز تاییدش نیومده.به نظر من بهتره تایید رو بردارید زیرا باعث میشه بعضی از تاپیک ها و مطالب خوب دیر برسه.در ضمن صفحه ی اصلی را عوض کنید زیرا کمی دسترسی را سخت میکند.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
3DMahdi

تایید تاپیک برای اینه که تاپیکهای تکراری یا غیرمرتبط زده نشه. تاپیک شما تایید نشده. نظرسنجی ها رو به آرون بدید.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
اله سار

ببخشید ولی من چند وقته یک تاپیک ارسال کردم اما هنوز تاییدش نیومده.به نظر من بهتره تایید رو بردارید زیرا باعث میشه بعضی از تاپیک ها و مطالب خوب دیر برسه.در ضمن صفحه ی اصلی را عوض کنید زیرا کمی دسترسی را سخت میکند.

صفحه اصلی یعنی کجا؟ http://www.arda.ir منظورتون هست؟ از چه نظر دسترسی رو سخت می کنه؟ و چه پیشنهادی دارید برای تغییرش؟

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
تور

فکر کنم منظورشون عکس صفحه اوله

اتفاقا به نظر من عکس تالکین در ابتدا سایت لازمه. البته این که هر بخش سایت رو لینکشو گذاستن روی عکس و مثل یک پازل میمونه به نظر من ابتکار جالبیه

اگر کسی مستقیم میخود وارد سایت بشه این آدرس رو باید وارد کنه

https://arda.ir

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
رضائی.استل

البته اگه arda.ir/forum رو سرچ کنیم،مستقیم وارد تالارها میشیم.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
تور

یک پیشنهاد:

اون بخش تبریک تولد که قبلا پایین فروم بود و از همون جا مستقیم میشد تبریک برای طرف فرستاد و الان نیست رو بهتر نیست دوباره فعال کنین؟!

باید حتما خودش خبر کنه :دی (اشاره به نمایه جناب تضاد!)

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
Théoden

اين چه وضعي؟ من رفتم تاريخ تولدم رو تعيين كنم ديدم از 1913 نميشه پايين تر اومد. خوب حالا تكليف يكي كه 100 سالشه چيه؟

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
3DMahdi

اين چه وضعي؟ من رفتم تاريخ تولدم رو تعيين كنم ديدم از 1913 نميشه پايين تر اومد. خوب حالا تكليف يكي كه 100 سالشه چيه؟

این الان پیشنهاده یا انتقاد؟

یک پیشنهاد:

اون بخش تبریک تولد که قبلا پایین فروم بود و از همون جا مستقیم میشد تبریک برای طرف فرستاد و الان نیست رو بهتر نیست دوباره فعال کنین؟!

باید حتما خودش خبر کنه :دی (اشاره به نمایه جناب تضاد!)

اون قابلیت توی سیستم قدیمی فروم بود. سیستم جدید این امکان رو نداره

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
Théoden

این الان پیشنهاده یا انتقاد؟

انتقاد همراه با پيشنهاد

ویرایش شده در توسط web

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
مهمان
این موضوع از هم اکنون بسته می گردد.

• جدید...