LObeLia 4,013 ارسال شده در سپتامبر 27, 2013 من هیچوقت فرق بین سه بعدی و فتوشاپو نفهمیدم. :)) میتونن به جای هم استفاده بشن. تازه فتوشاپ که آسونتره فکر کنم. 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
3DMahdi 14,529 ارسال شده در سپتامبر 27, 2013 فتوشاپ دو بعدی کار میکنه. یعنی فقط از همون زاویه که داری میکشی میتونی تصویر داشته باشی. اما اینجا من میتونم از هر زاویه ای این کلاهخود رو نشون بدم. توی دو بعدی لازم نیست پشت کلاهخود رو بکشی چون توی تصویر دیده نمیشه اما توی سه بعدی باید کامل مدل رو بسازی. از طرف دیگه توی سه بعدی شما صحنه و نور و دوربین رو آماده میکنی و خودش نحوه بازتاب نور و سایه ها رو محاسبه میکنه و خیلی دقیق تصویر رو رندر میکنه اما توی فتوشاپ باید خودت حدس بزنی که این سایه تا کجا باید باشه و این برقی که روی کلاه میافته چه طور هست و اگه منبع نور جابجا بشه کجاش روشن تر میشه و ... . کلا خیلی با هم فرق دارن! :دی 9 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
بانوی سفید روهان 1,762 ارسال شده در سپتامبر 27, 2013 من یه ساعت داشتم با مامانم کلنجار می رفتم که این واقعی نیست تصویره مگه قبول می کرد 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
LObeLia 4,013 ارسال شده در سپتامبر 27, 2013 من یه عالمه عکس سه بعدی دارم. که البته بزرگترین خاصیتشون هم اینه که تکون میخورن... میچرخن... خودت میتونی هر طرفش رو که خواستی نگاه کنی اما این کلاهخود اینجوری نیست. 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Sherlock 2,741 ارسال شده در سپتامبر 28, 2013 (ویرایش شده) به افتخار هابیت : برهوت اسماگ یک عکس گرفتم که با فتوشاپ هم اچ دی آر کردم :)) اسمش هست : The Desolation ! Hope you enjoy ! ویرایش شده در ژانویه 23, 2014 توسط Peejack 10 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
MORGOMIR 1,688 ارسال شده در اکتبر 1, 2013 اینم چندتا از طراحی های منه :)) http://upload7.ir/images/98712294674747459077.jpg http://upload7.ir/images/85250313309555328178.jpg http://upload7.ir/images/76992362380539644411.jpg http://upload7.ir/images/57141612388477132730.jpg 21 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Edhelharen 677 ارسال شده در اکتبر 6, 2013 (ویرایش شده) دوستان اینم همون چیزی که قولشو داده بودم. شعر رو که خودتون میدونید لازم به نوشتن نیست. خط تعلیق است که کمتر کسی امروزه میتونه بنویسش(به همین دلیلم گفتم به این خط بنویسه که یه جورایی به خطوط سرزمین میانه نزدیکه از نظر اینکه کمتر کسی میتونه بخونش میگم) اثر پدر گرامیست. (دوستان اگه حجمش بالاست بگن حجم کم بزارم.چیزی که اسکن کردم 55 مگ حجم داشت ولی اینی که گذاشتم 4 مگ است.633 کیلوبایتی هم دارم اگه میخواین) http://0up.ir/do.php...07933209981.jpg ویرایش شده در اکتبر 7, 2013 توسط Edhelharen 20 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در اکتبر 6, 2013 (ویرایش شده) من یه عالمه عکس سه بعدی دارم. که البته بزرگترین خاصیتشون هم اینه که تکون میخورن... میچرخن... خودت میتونی هر طرفش رو که خواستی نگاه کنی اما این کلاهخود اینجوری نیست. اون كه شما ميگي ، تصاوير 360 درجه اي هستش . منظور مهدي از سه بعدي اينه كه ميتونه در محيط نرم افزار ، كلاه رو بچرخونه و از يه زاويهي ديگه از كلاه رندر بگيره و به ما نشون بده. من هیچوقت فرق بین سه بعدی و فتوشاپو نفهمیدم. :)) میتونن به جای هم استفاده بشن. تازه فتوشاپ که آسونتره فکر کنم. در هر عكسي كه شما بتوني بر آمدگي ها و تو رفتگي ها رو تشخيص بدي ، اون عكس ميشه سه بعدي . با فتوشاپ نميشه عكس رو برجسته كرد ویرایش شده در اکتبر 6, 2013 توسط web 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ART"E"MISS 248 ارسال شده در اکتبر 8, 2013 (ویرایش شده) گوشواره های الفی...ولی به کارای بچه ها نمیرسه...من اینارو با مفتول درست کردم....مفتولای اهنی که دورشون زرورق داره ...کسی از مینا کاری خبر نداره؟فک کنم تو مایه های درست کردن چیزای فلزی باشه.... ویرایش شده در ژانویه 23, 2014 توسط ART"E"MISS 20 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
white witch 1,059 ارسال شده در اکتبر 9, 2013 (ویرایش شده) اینو سال پیش کشیدم ولی امسال گذاشتم سال پیش داشتم شیمی می خوندم اسامی عناصر نیز گواه این مدعاست :)) ویرایش شده در ژانویه 23, 2014 توسط white witch 14 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ART"E"MISS 248 ارسال شده در اکتبر 9, 2013 (ویرایش شده) افرین بر فرزندم ایشالا نشان مداد طلایی نصیب رفیق شفیقمان گردد...و نیز عنصری در شان و مقام مری کشف گردد...خب اینو چرا زود تر نذاشتی اینجا؟حتما امروز من و شیما میزدیم تو سرت؟ حالا.... این نقاشی رو سر کلاس...چی بود؟یادم نمیاد....حالا...اینو به اصرار وایتی کشیدم...انعکاسی از مشکلات فرزندان کله گنده های سرزمین میانه...مخصوصا علف ها.... ویرایش شده در اکتبر 9, 2013 توسط ART"E"MISS 9 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
بانوی سفید روهان 1,762 ارسال شده در اکتبر 9, 2013 به وایت و آرتمیس :ایول بابا کاراتون خیلی باحاله اصلا تو کلاس ذوق هنری آدم گل می کنه برا نقاشی 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
THOR 136 ارسال شده در اکتبر 11, 2013 من یه نقاشی از یکی از عکسای کتاب فرزندان هورین کشیدم ولی کامپیوترم عکسرو اپلود نمیکنه حالا سعیمو میکنم تا توی این پست بذارم و نظرتونو درباره با نقاشیم بدونم 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
white witch 1,059 ارسال شده در اکتبر 12, 2013 (ویرایش شده) رفتم منم سیم گرفتمو مهره ویه تاج گوش الفی درست کردم (می دونم انگار یکیش کوچیکتره ولی وقتی رو هم می ذارم دقیقا اندازه همه) : ویرایش شده در ژانویه 23, 2014 توسط white witch 12 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
THOR 136 ارسال شده در اکتبر 13, 2013 رفتم منم سیم گرفتمو مهره ویه تاج گوش الفی درست کردم (می دونم انگار یکیش کوچیکتره ولی وقتی رو هم می ذارم دقیقا اندازه همه) : http://upload7.ir/im...55858083649.jpg بابا تو دیگه کی هستی خیلی قشنگن :)) 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ART"E"MISS 248 ارسال شده در اکتبر 14, 2013 رفتم منم سیم گرفتمو مهره ویه تاج گوش الفی درست کردم (می دونم انگار یکیش کوچیکتره ولی وقتی رو هم می ذارم دقیقا اندازه همه) : http://upload7.ir/im...55858083649.jpg اوف...اینقده دلم میخاست دیسلایکت بدم....خیلی قشنگه نامرد!!!!!! 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
MORGOMIR 1,688 ارسال شده در اکتبر 14, 2013 lhttp://www.uploadax.com/images/94773268019265065380.jpg Morgomir :)) 10 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
بانوی سفید روهان 1,762 ارسال شده در اکتبر 15, 2013 این شمشیر رو نیمیدونم مال کی هست !:))احتمالا مال ایمراهیل یا اولوه ست در هر حال... من ینی قرار بوده کمان به لگو بکشم ولی به شمشیر ایمراهیل \اولوه سر باز کرد :| حالا به نظر شما مال اولوه ست یا ایمراهیل یا یه نفر دیگه ؟ 15 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
تور 9,804 ارسال شده در اکتبر 15, 2013 (ویرایش شده) انتشار نسخه اکستندد تریلر اصلی هابیت: برهوت اسماگ ! کمپانی برادران بروس در اقدامی حیرت انگیز اقدام به انتشار نسخه اکستند تریلر هابیت: برهوت اسماگ کردند. این تریلر با زمان طولانی 3 دقیقه و 21.5 ثانیه ای اش در رده بندی ها قرار نگرفته است ! در این تریلر همچنین ما شاهد صحنه جدیدی هستیم که عمرا در فیلم پیدا کنید ! می توانید این تریلر زیبا را در ادامه با سه کیفیت متفاوت دانلود کنید... منتظر کامنت هاتون هستیم ! عیدتون مبارک ! :)) لینک دانلود 480p لینک دانلود 720p پ.ن ! تصمیم گرفتم به عنوان آخرین کار ویدئویی در سال جاری دست به یک تدوین درست حسابی -بعد از سال ها- بزنم و بهد از یه هفته، خروجی کار شد این...در این کار، تصحیح رنگ انجام شده تا شباهت هرچه بیشتر با ارباب حلقه ها داشته باشه، از موسیقی زیبای تریلر اول استفاده شده، افکت های صوتی با کیفیت تر و بهتر، استفاده از صحنه های متعادل کاراکتر ها و دیالوگ های کلیدی و ... از ویژگی های این ویدئو هست. متاسفانه به خاطر قلابی بودن اون نسخه 6 کاناله تریلر اصلی که من دانلود کردم ممکنه نویز ضعیفی در برخی صحنه ها اذیت کنه. همچنین تنظیمات مربوط به فریم یکم بهم ریخت و من مجبور شدم 25fps رندر بگیرم...امیدوارم این کار جدیدم رضایت شما رو جلب کنه. پ.ن 2 پیشنهاد میشود نسخه 720p رو دانلود کنید. ویرایش شده در اکتبر 15, 2013 توسط تور 15 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ART"E"MISS 248 ارسال شده در اکتبر 17, 2013 (ویرایش شده) از خرید میام...جلو یه بدلیجات فروشی واستاده بودم .شب قبلش شبکه ی نمایش لوتر رو تموم کرده بود....یه دفعه!!!!یه چیزی به ذهنم رسید...اگه میبینین لوکیشن مناسبی نداره واسه اینکه کلا تو مود ذوق مرگیم..حلقه یگانه...برو بکس موردور کدوم طرفه برم نابودش کنم؟ خیر سرم میخواستم تراندویلو بکشم اونم سر کلاس معرفت الارض(جغرافیا)....یه دفعه از دستم در رفت شد تراندیول مونث.... بدک نشده به نظرم.... ویرایش شده در اکتبر 17, 2013 توسط ART"E"MISS 16 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Sherlock 2,741 ارسال شده در اکتبر 20, 2013 (ویرایش شده) برای اولین بار فیلم هابیت 1 رو صداگذاری کردم ! در این صداگذاری جناب " تور" هم شرکت داشت ! (ازش تشکر میکنم) :) این صداگذاری رو حتما تماشا کنید ! در آینده صداگذاری های بیشتری از هابیت منتشر میکنم ! واقعا امیدوارم لذت ببرید :| لینک کمکی : http://peejack.persiangig.com/video/Bilbo.mp4/download ویرایش شده در ژوئیه 20, 2014 توسط پیجک 22 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
تور 9,804 ارسال شده در اکتبر 21, 2013 خب اومدی اون چندثانیه کار ما رو گذاشتی کنار کارهای خودت ملت یخ کنن؟! :) ولی جدا عجب ابتکار و خلاقیتی داری...همچنین اجرات خیلی از قبلی ها بهتر شده. کلا این صداگذاری یه کار طنز واقعی بود. تبریک میگم و ممنون بابت زحمتت... بیصبرانه منتظر کارهای طنز بعدی... (راسته میگن طنز کارها که میرن تو کار های جدی بهتر می درخشن؟! :| ) 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الوه 8,414 ارسال شده در اکتبر 21, 2013 من که خیلی دوست داشتم :| دستتون درد نکنه و کلی خندیدیم :) 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Sherlock 2,741 ارسال شده در اکتبر 21, 2013 (ویرایش شده) به تور : ممنون :) آره من در کار جدی حرفه ای تر هستم ! به الوه : ممنون :| تشکر شما باعث دلگرمیِ منه که بتونم در آینده کارهای بهتری ارائه بدم ;) ویرایش شده در اکتبر 21, 2013 توسط Peejack 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در اکتبر 21, 2013 خیلی عالی بود :) من هرچی بگم بازم کم گفتم. پس هیچی نمیگم... 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست