Einar Dunadan 882 ارسال شده در ژوئیه 11, 2015 (ویرایش شده) به نام ایزد درود بازیهای ROTWK ROTWK_G1-LJ(Isen) vs Theoden (IElves)_LJ Won.zip ROTWK_G2-LJ(Men) vs Theoden (Isen)_LJ Won.zip ویرایش شده در ژوئیه 11, 2015 توسط King LeBron James 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئیه 12, 2015 از مسابقات مرحله سوم فقط یکیش انجام شده. تا ساعت 12 بیشتر وقت ندارید B-) 8 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
تور 9,804 ارسال شده در ژوئیه 12, 2015 از نحوه شرکت دوستان در مسابقات و انصراف ها به شخصه راضی نیستم. از کسانی که شرکت نکردند یا پس از ثبت نام انصراف دادند هم گله مندم. جمع شده بودیم دور هم تا از رقابت ها در تابستون لذت ببریم... اینکه یه عده قلیلی رو در دور تنها میگذارید جالب نیست. ریپلی های من: ROTWK ROTWK Tuor vs Thingol #2 Winner Tuor.rar ROTWK Tuor vs Thingol #3 Winner Tuor.rar 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
شاه تراندویل 1,084 ارسال شده در ژوئیه 13, 2015 (ویرایش شده) از نحوه شرکت دوستان در مسابقات و انصراف ها به شخصه راضی نیستم. از کسانی که شرکت نکردند یا پس از ثبت نام انصراف دادند هم گله مندم. جمع شده بودیم دور هم تا از رقابت ها در تابستون لذت ببریم... اینکه یه عده قلیلی رو در دور تنها میگذارید جالب نیست. تور جان من واقعا یکی از کسانی بودم که خیلی دوست دارم شرکت کنم اما در اخرین مراحل نصب یازی (بعد نصب پچ) ارور میداد وخود تئودن شاهده هر کاری که کردیم2 bfme باز نشد که نشد به هر حال واسه دفعه ی بعدی من ودوستان سعی میکنیم زحمت بیشتری به تئودن وام سی کرافت برای برگزاری بازیها بدیم... ویرایش شده در ژوئیه 13, 2015 توسط شاه تراندویل 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئیه 13, 2015 شروین و تینگول امروز بازیشون رو سریع انجام بدند. کاربر Ogre باز به علت آنلاین نشدن بازنده هستند. مسابقات BFME II مرحله چهارم مسابقات RoTWK مرحله چهارم مسابقات BFME II تا تاریخ 23/4/94 Legolas vs Tuor Thedoen vs Shervin/Thingol مسابقات RoTWK تا تاریخ 23/4/94 Thingol vs Lebron نتیجه بازی Shervin و Thingol که اعلام بشه این پست رو ویرایش میکنم. 8 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Silence0098 65 ارسال شده در ژوئیه 13, 2015 (ویرایش شده) از نحوه شرکت دوستان در مسابقات و انصراف ها به شخصه راضی نیستم. از کسانی که شرکت نکردند یا پس از ثبت نام انصراف دادند هم گله مندم. جمع شده بودیم دور هم تا از رقابت ها در تابستون لذت ببریم... اینکه یه عده قلیلی رو در دور تنها میگذارید جالب نیست. ریپلی های من: ROTWK ROTWK Tuor vs Thingol #2 Winner Tuor.rar ROTWK Tuor vs Thingol #3 Winner Tuor.rar با سلام، به نظر من باید ببینی دلیل انصراف چیه... به جای گله از بازیکنان شاید ایراد از ادمین و یا نحوه بر گزاری مسابقات هستش... ویرایش شده در ژوئیه 13, 2015 توسط Silence0098 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئیه 13, 2015 (ویرایش شده) با سلام، به نظر من باید ببینی دلیل انصراف چیه... به جای گله از بازیکنان شاید ایراد از ادمین و یا نحوه بر گزاری مسابقات هستش... سلام من هر جا که کسی از نحوه ی برگزاری مسابقات شکایت کرده باشه عکس العمل نشون دادم. مثل دور اول که نولوفینوه به قانون دیسکانکت شدن اعتراض کرد که البته اعتراضش به جا بود و ما هم قانون رو عوض کردیم. ولی وقتی کسی شکایت نکنه من از کجا باید بفهمم که کجای کارم ایراد داره ؟ شما اشکال کار ما رو بگید. اگه ما اصلاح نکردیم اونوقت حق با شماست. میتونید به نشانه اعتراض انصراف بدید. ویرایش شده در ژوئیه 13, 2015 توسط Théoden 10 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
تور 9,804 ارسال شده در ژوئیه 14, 2015 با تشکر از بازی دوست خوبم Legolas پیشنهاد میکنم وقت داشتید ریپلی دومی رو ببینید نبرد های خوبی شد! :دی BFME II BFME II Tuor vs legolas #1 winner Tuor.rar BFME II Tuor vs legolas #2 winner Tuor.rar 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئیه 15, 2015 درود به دلیل یک سری مشکلاتی که برای کانکشن الوه پیش اومده و من هم خودم شاهدش بودم، مهلت مسابقات دور چهارم رو حداکثر تا 25 ام تمدید میکنیم. 8 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئیه 18, 2015 (ویرایش شده) درود بنده دو روزی نبودم الان دقیقا نمیدونم چه اتفاقی افتاده ما تا 26 ام فرصت دادیم که همه بازی ها انجام بشه. بعد از 3 روز نه اینجا کسی پست گذاشته و نه من از کسی پیغام دریافت کردم. از اونجا که علم غیب ندارم، حدس میزنم مشکل کانکشن الوه حل نشده. مسابقات BFME II در مرحله پنجم بنده متاسفانه قادر نیستم بازی آخرم رو انجام بدم. بنابراین الوه به مرحله بعد راه پیدا میکنه. اگر الوه قادر به انجام بازی هست که هیچ، وگرنه اعلام کنه تا فینال مسابقات برگزار بشه. فینال مسابقات RoTWK Tuor vs Thingol تور برای قهرمانی در این مسابقات کافیه فقط یک بار تینگول رو ببره (همون 2 برد از سه بازی)، ولی تینگول برای قهرمانی باید دو بار تور رو شکست بده. چون تور بدون شکست به فینال رسیده ولی تینگول قبلا یکی از بازی هاش رو واگذار کرده. تینگول و تور تا تاریخ 1/5/94 وقت دارند تا بازی فینال RoTWK رو به اتمام برسونند. توصیه میکنم در اسرع وقت بازی رو انجام بدید که اگر کار به بازی دوم کشیده شد، وقت کم نیارید. مسابقات BFME II که تا تاریخ 30/4/94 باید انجام بشند Tuor vs Thingol ویرایش شده در ژوئیه 19, 2015 توسط Théoden 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الوه 8,414 ارسال شده در ژوئیه 18, 2015 خب مردم کار و زندگی دارن، شاید نتونن پست بدن :D مشکل کانکشن من هنوز پابرجا هست اما بازیم رو با لبران انجام داده بودم قبل از تاریخش که توی فایل ریپلی هم مشخص هست و هر دوبازی رو من برنده شدم، بازی اول بازی دردناکی بود، آنگمار آنچنان در هم شکست که براش ناراحت شدم و بازی دوم گابلین نیرومند با هر قدرتی که داشت نتونست به ارتش آهنین ایزنگارد نزدیک بشه و با وجود داشتن مپ کنترل، از صحنه ی گدار ایزن محو شد... ROTWK - Thingol (Dwarves) & LeBron.J (Angmar) - 1 - Winner Thingol.zip ROTWK - Thingol (Isengard) & LeBron.J (Goblin) - 2 - Winner Thingol.zip در مورد بازیم با تور هم یه تصحیح وجود داره که بازی دوم و سوم رو من باختم (بازی سوم رو دی سی شدم و خودم موافقم که باختم البته به دلایلی) و این ریپلی بازی اول هست که ارتش آنگمار در برابر چشم سرخ به پیروزی رسید: ROTWK - Thingol (Angmar) & Tuor (Mordor) - 1 - Winner Thingol.zip بازیم با شروین هم یکیش انجام شد که اولیش رو باختم و دومیش رو قرار بود امروز بازی کنم که متاسفانه تا چند دقیقه پیش دسترسی به نت نداشتم و حالا هرچی مسئولین تصمیم بگیرن :D 8 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئیه 19, 2015 پست قبلی ویرایش شد جدول مسابقات BFME II تغییری نکرد. شروین به فینال رسید. 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ali2 31 ارسال شده در ژوئیه 21, 2015 سلام من یه عذرخواهی به همه شما دوستان بدهکارم چون مسابقات رو نیمه کاره گذاشتم.ولی از روی قصد ابن کارو نکردم بلکه به دلیل خراب شدن مودم من نمیتونستم به اینترنت وصل بشم چه برسه به اینکه بازی کنم. به هرحال من از تک تک شما معذرت میخوام 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الوه 8,414 ارسال شده در ژوئیه 21, 2015 خب در BFME II یکبار ارتش گابلین ها و یکبار ارتش دورف ها توانست ارتش چشم سرخ را شکست دهد. گفته می شود سائورون و شاه جادوپیشه پس از مشاهده نتایج این نبرد به باراد-دور رفته و درحال اشک ریختن هستند به خاطر قدرت های استفاده نشدشون که شکستشون رو در پی داشته، از نظر من موردور هیچوقت نباید شکست بخوره توی بازی، به خصوص توی BFME II :( :دیــ BFME II - Thingol (Goblins) & Tuor (Mordor) - 1st Game - Winner Thingol.zip BFME II - Thingol (Dwarves) & Tuor (Mordor) - 2nd Game - Winner Thingol.zip 11 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئیه 23, 2015 سلام من یه عذرخواهی به همه شما دوستان بدهکارم چون مسابقات رو نیمه کاره گذاشتم.ولی از روی قصد ابن کارو نکردم بلکه به دلیل خراب شدن مودم من نمیتونستم به اینترنت وصل بشم چه برسه به اینکه بازی کنم. به هرحال من از تک تک شما معذرت میخوام خواهش میکنم همین که علت رو به اطلاع همه رسوندید خودش جای تشکر داره :) بدین ترتیب فینالیست دوم مسابقات BFME II هم مشخص شد. فینال مسابقات BFME II Shervin vs Thingol شروین و تینگول تا تاریخ 5/5/94 وقت دارند تا فینال مسابقات رو برگزار کنند. تینگول برای قهرمانی در این مسابقات باید 2 بار شروین رو شکست بده ولی شروین با توجه به اینکه قبلا باخت نداشته، فقط یک بار باید تینگول رو شکست بده تا به قهرمانی برسه. برای مسابقات RoTWK چنانچه فینالیست ها وقت کم آوردند از طریق پیغام خصوصی اعلام کنند تا وقتش رو تمدید کنیم. چون فینال باید در کمال آرامش انجام بشه :دی 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئیه 24, 2015 به درخواست یکی از فینالیست ها، مهلت فینال مسابقات RoTWK تا تاریخ 5/5/94 تمدید شد. 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئیه 28, 2015 درود مهلت برگزاری فینال مسابقات RoTWK و BFME II به پایان رسید. لطفا هر کدوم از فینالیست ها اعلام حضور کرده و تکلیف ما رو مشخص کنند ممنون 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Einar Dunadan 882 ارسال شده در ژوئیه 30, 2015 :| اقا اصن من قهرمان شدم (کلاهخود و عینک دودی هر دو باهم لطفا :))) باوا ریپلی هارو بزارین! 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ali2 31 ارسال شده در ژوئیه 31, 2015 سلام آقا دوره بعدی کی هستش؟ 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Oropher 1,374 ارسال شده در ژوئیه 31, 2015 (ویرایش شده) سلام آقا دوره بعدی کی هستش؟ سلام... انشاالله تابستون بعدی برگزار خواهد شد... پ.ن:متاسفانه توی تعطیلات عید سال 95 احتمالا مسابقاتی برگزار نشه! ویرایش شده در ژوئیه 31, 2015 توسط mccroft 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ali2 31 ارسال شده در ژوئیه 31, 2015 سلام... انشاالله تابستون بعدی برگزار خواهد شد... پ.ن:متاسفانه توی تعطیلات عید سال 95 احتمالا مسابقاتی برگزار نشه! سلام... انشاالله تابستون بعدی برگزار خواهد شد... پ.ن:متاسفانه توی تعطیلات عید سال 95 احتمالا مسابقاتی برگزار نشه! تابستون بعدییییییییییییییییییی؟ خیلی دیره که!!! یه ترتیبی بدین همین تابستون یه دوره دیگه بازی کنیم 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Oropher 1,374 ارسال شده در ژوئیه 31, 2015 (ویرایش شده) تابستون بعدییییییییییییییییییی؟ خیلی دیره که!!! یه ترتیبی بدین همین تابستون یه دوره دیگه بازی کنیم نمیشه دوست عزیز...طبق هماهنگی هایی که با مدیران سایت شده قرار بر این شده که هر تابستون فقط یک سری مسابقه داشته باشیم... ویرایش شده در ژوئیه 31, 2015 توسط mccroft 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ali2 31 ارسال شده در ژوئیه 31, 2015 نمیشه دوست عزیز...طبق هماهنگی هایی که با مدیران سایت شده قرار بر این شده که هر تابستون فقط یک سری مسابقه داشته باشیم... آخه من خیلی ناراحتم که نتونستم مسابقات رو ادامه بدم. اگه مودمم خراب نمیشد اول میشدمD: 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Einar Dunadan 882 ارسال شده در ژوئیه 31, 2015 (ویرایش شده) آخه من خیلی ناراحتم که نتونستم مسابقات رو ادامه بدم. اگه مودمم خراب نمیشد اول میشدمD: مارو هم شیطون گول نمیزد اول میشدیم :)) چاره ای نداریم جز صبر کردن واسه سال بعد ;) ویرایش شده در ژوئیه 31, 2015 توسط King LeBron James 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
LeGoLaS00 1 ارسال شده در اوت 23, 2015 سلام به همه ایا دوباره مسابقات برگزار میشه؟ ایا کسی میتونه واسه من پچ سوچر رو بذاره واسه دانلود؟مرسی 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست