The Witch-King 790 ارسال شده در آوریل 1, 2015 (ویرایش شده) Battle 2 بازی اول منو الوه که من بردم: Inies2Pac Goblins - Thingol Dwarves - Game 1.rar بازی دوم منو الوه که من بردم: Inies2Pac Dwarves - Thingol Isengard - Game 2.rar Rotwk بازی اول منو الوه که من بردم: Inies2Pac Angmar - Thingol Isengard - Game 1.rar ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- بالاخره همه چی تموم شد و دو تا فینال جذاب بین منو الوه برگزار شد که تاج آهنین در 3 نبرد پادشاه الف رو شکست داد و در دو نبرد به دلیل لگ فراوان و خونخوار شدن شاه الف شکست خورد. سهم الوه قهرمانی Rotwk و سهم من قهرمانی Bfme 2 بود :| این سری مسابقات هم با همه ناراحتی ها و شادی ها و خوبیها و بدیهاش و تمام خونهایی که در بازی ریخته شد به پایان رسید و توی این مسابقات من یه چیز مهم یاد گرفتم اینکه هیچوقت خودم یا حریفم رو دست کم نگیرم و هیچوقت نا امید نشم. وقتی اولین بازی مسابقات رو که با Lj بود رو بدجور باختم خودمو خیلی دست کم گرفتم اما بعد توی مسابقات هر دو بازی تا فینال بالا اومدم و حتی قهرمان هم شدم. از همه ی دوستان ممنونم که با حضور خودشون باعث شکل گیری این دوره از مسابقات شدن و معذرت میخوام اگه با برنده شدنم باعث ناراحتیتون شدم. همچنین از Mc و Theoden عزیز هم یه تشکر ویژه دارم که بدون اونا برگزاری مسابقات ممکن نبود. شاه جادو پیشه تابستون برخواهد گشت و سخن آخر اینکه You can't fight Darkness :D ویرایش شده در آوریل 1, 2015 توسط The Witch-King 11 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الوه 8,414 ارسال شده در آوریل 1, 2015 Thingol & Inies2pac بازی ما به سر رسید، الوه به کلاهخود الفیش نرسید :وی خب همه ی توضیحات داده شد و چقدر لذت بخشه برای یک طرف وقتی طرف مقابلش نمیتونه سواراشو نگه داره :D این هم ریپلی بازی دوم و سوم ROTWK که چون دو بازی BFME II رو هاست بود، دو بازی آخر ROTWK رو من هاست بودم با توافق خودمون و سوء استفاده کردم از این موقعیت :| Final - Thingol (Men) & Inies2pac (Elves) ROTWK 2nd Match Winner Thingol.zip Final - Thingol (Angmar) & Inies2pac (Angmar) ROTWK 3rd Match Winner Thingol.zip 10 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Oropher 1,374 ارسال شده در آوریل 1, 2015 (ویرایش شده) خب بلاخره بازی های فینال این دوره از مسابقات هم تموم شد و در BFME 2 بازیکن Inies2pac با نام کاربری(the witch king) و در قیام ویچ کینگ بازیکن Thingol با نام کاربری الوه به مقام قهرمانی رسیدند...جوایز این دو عزیز به همراه فاکتور های مربوط به کم و کیف بازی ها در روزهای آتی اعلام خواهد شد...جا داره از این دو کاربر که تابع قوانین بودند با وجود فشرده شدن برنامه بازیها تشکر ویژه داشته باشیم... :D ویرایش شده در آوریل 1, 2015 توسط mccroft 8 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Sadra The Great 15 ارسال شده در آوریل 4, 2015 name :sadra the great bazi ha :BFME 2 & ROTWK نام: sadra the great بازی های مورد علاقه به ترتیب : BFME 2 ROTWK 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Oropher 1,374 ارسال شده در آوریل 8, 2015 (ویرایش شده) *پایان دومین دوره از سری مسابقات بازی های استراتژیک ارباب حلقه ها* بسیار خوب...جا داره از همهی دوستانی که در این مسابقات شرکت کردند یه تشکر ویژه بکنم . همچنین تشکر میکنم از دوستانی که در مراحل گروهی مسابقات با ما بودند که علی رغم بازی های بسیار خوبشون نتونستند به مراحل بالاتر صعود کنند و مجبور شدیم در مرحلهی گروهی با این دوستان خداحافظی کنیم. تمام سعیمون بر این بود که نظم در مسابقات رعایت بشه و دوستان در بهترین شرایط ممکن بتونند بازیاشونو پیش ببرن،اگه در اجرای مسابقات از ما اشتباهی سر زد عذر خواهیم،خدایی ناکرده قصد توهین به هیچ عزیزی رو نداشتیم... :) خلاصه اینکه از همتون ممنونم که قسمتی از وقت با ارزش خودتون رو صرف این مسابقات کردید. دم همتون گرم :دی و اما... میرسیم به جوایز : همونطور که قبلا دراین پستتوضیح داده بودیم، کسانی که موفق بشند در یکی از مسابقات قهرمان بشند، کلاهخود گوندوری رو تقدیمشون میکنیم. و اگر احتمالا کسی بتونه در هر دو مسابقه عنوان قهرمانی رو از آن خودش کنه، علاوه بر کلاهخود گوندوری، کلاهخود الفی روهم تقدیمش میکنیم. که خب این اتفاق برای کسی نیفتاد و متاسفانه نمیتونیم در این دوره هم کلاهخود الفی رو به کسی اهدا کنیم. میمونه برای دوره های آتی... پس طبق قرارمون، به آقایان ویچ کینگ و الوه که به ترتیب موفق شدند در مسابقات BFME 2 و ROTWK عنوان قهرمانی رو از آن خودشون کنند، هر کدام یک عدد کلاه گوندوری تقدیمشون میکنیم. مبارکشون باشه... :) البته این دوستان در هر دو بازی به فینال راه یافته بودند و در هر کدوم از بازی ها هم به مقام نائب قهرمانی هم رسیدند... خب یه آمار گیری خیلی خلاصه هم در رابطه با مسابقات انجام دادیم : در این مسابقات کلا 40 مسابقه انجام شد که از این 40 تا، متاسفانه ریپلی چند تاش علی رغم تلاش های مکرر بنده و تماس از طریق پیغام خصوصی به دستمون نرسید و فقط نتیجه اش اعلام شد. با توجه به حجم ریپلی ها، حدس من اینه که در کل مسابقات، تقریبا 20 ساعت بازی انجام شده. البته این عدد یک عدد تخمینی هست و ممکنه عدد واقعی کمی بالاتر یا پایین تر باشه. به طور متوسط، هر بازی تقریبا نیم ساعت به طول انجامید. در 18 مسابقه، بازی کمتر از 20 دقیقه به طول انجامید... طولانی ترین بازی، بازی دوم bfme2 بین King LBJ و Inies2pac بود و کوتاه ترین بازی،بازهم bfme2 بازی دوم ZATO و Legolas در مرحلهی گروهی مسابقات بود... کلا در6مسابقه حالت mirror به وجود اومد. یعنی حالتی که دو نژاد مثل هم در برابر یکدیگر قرار گرفتند که این حالت برای ارتش های انگمار 3بار و 2 بار برای ارتش الفها و 1 بار هم برای ارتش گابلین ها اتفاق افتاد... از میان تیم ها،12 بار ارتش انسان ها،12 بار ارتش الف ها،10 بار ارتش دورف ها،14 بار ارتش آیزن گارد،8 بار ارتش موردور،14 بار ارتش گابلین و 10 بار ارتش انگمار انتخاب شدند که در این میان قوی ترین تیم ها انگمار(7برد،3 باخت)-گابلین(8برد،6باخت)-دورف(6برد،4باخت) بودند و بر خلاف تصور بنده ضعیف ترین تیم ها انسان ها(5برد،7باخت)-آیزنگارد(6برد،8باخت) و الفها(4برد،8باخت) بودند... من همهی ریپلی ها رو به صورت دسته بندی شده در یکجا براتون آماده کردم که میتونید دریافتشون کنید. all replays.rar در پایان جا داره از همهی مدیران و ناظران این فروم که زمینه رو برای ما فراهم کردند تا بتونیم این مسابقات رو برگزار کنیم تشکر کنم. همچنین یه تشکر ویژه از تئودن عزیز میکنم که در استارت و پیشبرد مسابقات خیلی کمکم کرد. از جناب 3DMahdi هم که زحمت جوایز رو کشیدند تشکر میکنیم. یه نکته ای رو هم لازم دونستم اضافه کنم : من و تئودن خیلی سعی کردیم که در این مسابقات به عنوان یه ناظر کاملا بیطرف عمل کنیم. هرچند بیطرف بودن یا نبودن ما هیچ تفاوتی در نتیجهی مسابقات ایجاد نمیکرد. در واقع ما به هیچ وجه نمیتونستیم در نتیجهی بازی ها دخالت داشته باشیم. ولی با این وجود سعی کردیم حتی در مکالمات خصوصی هم از کسی جانب داری نکنیم. و فکر میکنم تا حدودی موفق بودیم، امیدوارم از نحوهی نظارت ما راضی بوده باشید. بدرود تا دور بعدی مسابقات... @};- ویرایش شده در سپتامبر 7, 2015 توسط اله سار 15 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Silence0098 65 ارسال شده در آوریل 17, 2015 دوره بعدی مسابقات کی است ایشالا؟ 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Oropher 1,374 ارسال شده در آوریل 17, 2015 (ویرایش شده) دوره بعدی مسابقات کی است ایشالا؟ احتمال زیاد همین تابستون دوره ی بعدی برگزار میشه... ویرایش شده در آوریل 18, 2015 توسط mccroft 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
mvp2361372 78 ارسال شده در مه 2, 2015 برای دور جدیدی که قراره برگزار بشه منم هستمم توی نبرد براسرزمین میانی 1و2 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Einar Dunadan 882 ارسال شده در ژوئن 26, 2015 (ویرایش شده) درود بروبکس :D پوکیدیم از انتظار کشیدن یکی بیاد بیزحمت لیدری و مسئولیت برگزاری رو بگیره(خودم نمیتونم;)) ؛مسابقات رو باز شروع کنیم :D تو تابستون دلمون به این مسابقات خوش بود :D جدا انتظار خیلی بده,خیلی ،میفهمین خیلیی:D عزیزانتون رو در انتظار نزارید :D ویرایش شده در ژوئن 26, 2015 توسط King LeBron James 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئن 26, 2015 اتفاقا همین امروز با مدیریت هماهنگ کردم. ایشالا همین امروز یا حداکثر تا فردا پستش رو میذارم. فقط تنها مشکل ما در برگزاری این مسابقات ، تعداد شرکت کنندگان هست. در دور های قبلی تعداد به اون حدی که من و mc انتظار داشتیم نرسید. امیدوارم این دور بیشترین تعداد شرکت کننده رو داشته باشیم. 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئن 26, 2015 (ویرایش شده) دور سوم مسابقات بازی های استراتژیک ارباب حلقه ها جهت اطلاع از چگونگی برگزاری مسابقات و همچنین اطلاع از نحوه ثبت نام در مسابقات به پست اول این تاپیک مراجعه کنید. جهت آگاهی از قوانین و همچنین نحوه نصب و آپدیت بازی به آخرین ورژن (1.06 برای BFME II و 2.01 برای ROTWK) به این پست مراجعه کنید. کسانی که قصد شرکت در مسابقات رو دارند ، همین جا و به نحوی که در پست اول به اون اشاره شده اعلام حضور کنند. به پیغام خصوصی نیازی نیست. لطفا از پیغام خصوصی در این رابطه استفاده نکنید. مهلت ثبت نام در این مسابقات تا 12 تیر هست. مسابقات از 14 تیر شروع میشه. با توجه به تغییر در شیوه ی اجرای مسابقات ، حد نصاب جهت برگزاری مسابقات ، حداقل 3 و حداکثر 20 بازیکن هست. مسابقات این دور به صورت دو حذفی برگزار میشه که در این رابطه در پست های بعدی بیشتر توضیح میدم. پست هایی که بهشون اشاره شد رو حتما مطالعه کنید و چنانچه باز هم در رابطه با نحوه نصب و آپدیت بازی سوالی داشتید ، از طریق پیغام خصوصی با من در تماس باشید. اسپم زدن در این تاپیک ممنوع هست. چنانچه اسپم شما توسط ناظرین پاک شد دلخور نشید. از اونجا که تا به حال در BFME 1 مسابقه ای برگزار نشده ، بنابراین پستی هم در این رابطه زده نشده. چنانچه در این دور تعداد به حد نصاب رسید ، در رابطه با BFME 1 توضیحاتی ارائه خواهد شد. این سری از مسابقات توسط خودم و جناب mccroft نظارت میشه. مهم : در سری های قبلی بعضی از دوستان متاسفانه به دلایل گوناگون مسابقات رو ناتمام گذاشته و وسط راه کنار کشیدند. یکی از دوستان که خودشون اطلاع دارند ، در هر دو سری قبلی این عمل رو تکرار کردند. به این دوست بزرگوار توصیه میکنم چنانچه این سری هم قصد شرکت در مسابقات رو داشتید ، حتما قبلش از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بدید. یک سری چیز ها هست که باید به شما توضیح داده بشه ;) ویرایش شده در ژوئن 26, 2015 توسط Théoden 13 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Einar Dunadan 882 ارسال شده در ژوئن 26, 2015 (ویرایش شده) درود مرسی از تئودن و امسی و مدیریت و تمامی کسانی که در این امر خیر شرکت دارند و موجب شادی ما میشوند ;) نام:LeBron.J بازیها : BFME II_ROTWK ویرایش شده در ژوئیه 4, 2015 توسط King LeBron James 9 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئن 26, 2015 نام : Theoden بازی ها : BFME 1 , BFME 2 , ROTWK این دور دیگه سعی میکنم مثل دور قبل انصراف ندم ;) 9 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Legolas 2,323 ارسال شده در ژوئن 26, 2015 نام: Legolas بازیها: BFME 2, ROTWK باشد که این دفعه بتونیم یه دو تا امتیاز کسب کنیم و خفت مند نشویم ;) 8 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الوه 8,414 ارسال شده در ژوئن 26, 2015 نام: Thingol بازی ها: BFME II - ROTWK 9 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Sadra The Great 15 ارسال شده در ژوئن 28, 2015 نام کاربر:sadra the great بازی های مورد علاقه: BFME2 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Silence0098 65 ارسال شده در ژوئن 28, 2015 نام کاربری: Ace]Undefeatable] بازی ها: BFME 2, ROTWK 8 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ali2 31 ارسال شده در ژوئن 28, 2015 نام:ogre (IRI) بازی ها:BFME2 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
تور 9,804 ارسال شده در ژوئن 28, 2015 نام: Tuor بازی: BFME2 , ROTWK 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Shervin- Fire Sowrd 3 ارسال شده در ژوئن 28, 2015 (ویرایش شده) درود میخواستم تو ابن مسابقه شرکت کنم the battle for middle earth 2 باید چه جوری برای مسابقه ثبت نام کنم؟ اهان نام کاربری تو بازی Shervin ویرایش شده در ژوئن 29, 2015 توسط Shervin- Fire Sowrd 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
شاه تراندویل 1,084 ارسال شده در ژوئن 29, 2015 (ویرایش شده) درود میخواستم تو ابن مسابقه شرکت کنم the battle for middle earth 2 باید چه جوری برای مسابقه ثبت نام کنم؟ صفحه ی اول این تاپیک به طور مفصل توضیح داده که چطور ثبت نام کنی دوست عزیز ویرایش شده در ژوئن 29, 2015 توسط شاه تراندویل 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئن 29, 2015 (ویرایش شده) درود میخواستم تو ابن مسابقه شرکت کنم the battle for middle earth 2 باید چه جوری برای مسابقه ثبت نام کنم؟ سلام دوست عزیز شما الان ثبت نام شدید. فقط کافیه همون پستتون رو ویرایش کنید و نام مورد استفاده در بازی رو هم ذکر کنید. پست اول همین صفحه رو کامل مطالعه کنید. به لینک هایی که گفته شده مراجعه کنید تا نسبت به قوانین و نحوه برگزاری مسابقات آشنا بشید. حتی الامکان سعی کنید هر روز به فروم سر بزنید و به این تاپیک یه نگاهی بندازید. ویرایش شده در ژوئن 29, 2015 توسط Théoden 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئیه 1, 2015 مهلت ثبت نام فقط تا فردا هستش. چنانچه کسی قصد انصراف داره ، حداکثر تا فردا وقت داره پستش رو پاک کنه که اسمش رو وارد جدول مسابقات نکنیم. 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
The secret wizard 2,001 ارسال شده در ژوئیه 2, 2015 من هم بنا بر دلایلی انصراف میدم.خصوصا اینکه بعضی از دوستان این دوره شرکت نکردن که با هم باشیم. به هر حال بازم از این مسابقات برگزار میشه 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئیه 4, 2015 (ویرایش شده) مهلت ثبت نام در مسابقات به پایان رسید . 9 نفر در مسابقات BFME II و 6 نفر در مسابقات ROTWK شرکت کردند . بدون مقدمه میریم سراغ مسابقاتی که باید انجام بشه . همونطور که قبلا اعلام کردیم ، مسابقات به صورت دو حذفی انجام میشه . جدول مربوط به مسابقات BFME II قرعه کشی انجام شده و همونطور که در جدول زیر مشاهده میکنید ، 8 نفر از دوستان به صورت دو به دو با هم بازی میکنند. یک نفر از دوستان در دور اول استراحت میکنند. جدول مربوط به مسابقات ROTWK قرعه کشی انجام شده . در دور اول 4 نفر به صورت دو به دو بازی میکنند و دو نفر استراحت میکنند. مسابقات BFME II که تا تاریخ 17/4/94 باید انجام بشند. Legolas vs Sadra Ace vs Theoden Tuor vs Ogre Thingol vs Lebron کاربر Shervin در دور اول استراحت میکنند. مسابقات ROTWK که تا تاریخ 17/4/94 باید انجام بشند. Thingol vs Legolas Tuor vs Lebron کاربران Theoden و Ace در دور اول استراحت میکنند. مسابقات به صورت BO3 (دو برد از سه بازی) هستش. اگر دو بازی اول رو برنده شدید ، دیگه احتیاجی به بازی سوم نیست. تمامی قوانین در پست های اول این تاپیک گفته شده. لطفا به صفحه اول تاپیک مراجعه کنید. به تاریخ های اعلام شده توجه داشته باشید. چنانچه مسابقه ای در محدوده ی زمانی اعلام شده برگزار نشد ، بدون اخطار قبلی ، قرعه انداخته خواهد شد. مگر اینکه یکی از بازیکنان از طریق پیغام خصوصی ، آمادگی خودش برای برگزاری مسابقه و عدم حضور رقیبش رو اعلام کنه. چنانچه به مشکلی برخورد کردید ، از طریق پیغام خصوصی با من یا mc در ارتباط باشید. ویرایش شده در ژوئیه 4, 2015 توسط Théoden 10 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست