mgh47 1,863 ارسال شده در سپتامبر 6, 2014 (ویرایش شده) من یه پیشنهادی بدم شاید به بهبود کار کمک کنه. آقای هنرمند بنظرم اگر که موقع کشیدن مکانها و شهرها، از نقشه های موجود هم استفاده کنین، خیلی عالی تر میشه و دقیق تر و واقعی تر. یا مثلـا از شگفت انگیز ترین زاویه ی یک شهر اونو بکشید. میتونید از کتاب اطلس سرزمین میانه برای نقشه ها استفاده کنید. البته اون نقشه ها پر از اعداد و اندازه ها و ریزه کاریهای یک بنا یا یک منطقه هستند اما همون اندازه ها میتونه بهتون کمک کنه که فاصله ها رو دقیق تر طرح بزنید. رنگ آمیزیتون خیلی خوبه و تصویر طبیعی هست. آفرین :) ممنون از حسن نظر شما دوست گرامی؛متاسفانه من اهل کتاب خوندن نیستم و این طرح ها رو از روی فیلم میزنم. مثلا همین طرح میناس تریث رو با توجه به این زاویه کشیدم: البته تغییراتی رو نیز اعمال کردم :) . اگه مدیران سایت عکس جاها و مکانها رو داخل گالری تصاویر:https://arda.ir/gallery/lotr-movies/ بذارن ؛مطمئنا بهتر میتونم کار کنم البته این مطلب رو داخل تاپیک پیشنهادات عنوان کردم اما متاسفانه همچنان حتما بنا به دلایلی عملی نشده که امیدوارم عملی بشه :| ویرایش شده در سپتامبر 8, 2014 توسط mgh47 10 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Elendil322 575 ارسال شده در سپتامبر 6, 2014 سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز آردایی. طرحی از میناس تریس رو شروع کرده بودم که نتیجه کار این شد؛امیدوارم مورد پسند دوستان واقع گردد. خیلی زیبا بود :) واقعا صحنه ها رو عالی ترسیم میکنید منتظر کار های بعدیتون هستیم :) 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
R-FAARAZON 10,192 ارسال شده در سپتامبر 6, 2014 ام: آقا عالی بود و نقاشی به نقاشی بهتر میشی فقط اگه میشه روی جزئیات صورت شخصیت ها دقت بیشتری کن و کارهایی رو انتخاب کن که جزئیات کمتری رو بطلبه البته از حق نگذریم میناس تیریث کار سختی بود و در آوردنش مشکل! 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
mgh47 1,863 ارسال شده در سپتامبر 6, 2014 ممنون از شما دوستان بزرگوار؛چشم سعی خودمو میکنم اما قول نمیدم :) یه طرح دیگه هم آماده بود که الان تقدیم حضورتون میکنم: سرزمین زیبای موردور :) 24 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
R-FAARAZON 10,192 ارسال شده در سپتامبر 6, 2014 آها سرزمین موردور به نظرم قشنگ تر بود خب هر سرزمینی زیبایی ای داره و زیبایی موردور به هیبتشه! پس منتظر میناس مورگول هم میمونیم (اسمایل هندونه زیر بغل گذاشتن!:دی) 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Sherlock 2,741 ارسال شده در سپتامبر 7, 2014 ام جی: عالیه :) رنگ آمیزیت عالیه 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
K I N G 1,932 ارسال شده در سپتامبر 8, 2014 (ویرایش شده) سلام من و ویکتور یک صداگذاری درست کردیم که پیجک هم خیلی کمکمون کرد ازش تشکر میکنم، امیدوارم لذت ببرید :) http://fs2.filegir.c...eejack/Cake.mkv ویرایش شده در اکتبر 10, 2014 توسط King Aragorn Elessar 12 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
VICTOR 1,525 ارسال شده در سپتامبر 9, 2014 (ویرایش شده) با تشکر از کتاب هابیت ، نمی دونم چرا کوچیک در اومد !!! کوه های مه آلود از زاویه ای دیگر دروازه ی گابلین ها ویرایش شده در سپتامبر 9, 2014 توسط VICTOR 18 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
mgh47 1,863 ارسال شده در سپتامبر 9, 2014 سلام به همه دوستان. ناوگان دزدان دریایی در لوتر 3 : 24 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
mgh47 1,863 ارسال شده در سپتامبر 9, 2014 بازهم سلام. چشم سائورون: 22 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
K I N G 1,932 ارسال شده در سپتامبر 10, 2014 یه کلیپ طنز از ارباب حلقه ها ساختم. لذت ببرید :) لینک مشاهده در آپارات: http://www.aparat.com/v/3lnWr 15 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
آخیلوس 374 ارسال شده در سپتامبر 10, 2014 یه کلیپ طنز از ارباب حلقه ها ساختم. لذت ببرید :) لینک مشاهده در آپارات: http://www.aparat.com/v/3lnWr خیلی جالب بود فقط ای کاش کیفیت صدا گذاریتون رو بهتر میکردین 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Greenleaf 563 ارسال شده در سپتامبر 13, 2014 (ویرایش شده) من و Victor به پشتیبانی گروهمون(کینگ آراگورن الیسار و توروندور) تصمیم گرفتیم یه صداگذاری طنز آماده کنیم!البته خیلی ساده و ابتداییه شوما به دید حرفه ای بهش نگاه نکنید!:دی http://www.uplooder....07aab3c672a2327 فرودو: Greenleaf گالم و سم: Victor ویرایش شده در سپتامبر 13, 2014 توسط Greenleaf 16 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
VICTOR 1,525 ارسال شده در سپتامبر 18, 2014 این فکر کنم آخرین طراحی سال 93 من باشه چون داره مدارس شروع میشه و ما از حضور شما دوستان مرخص میشیم :(( طرحی از سرزمین و زادگاهم ریوندل ، البته باید بگم ریوندل این قدر ها هم کج و کوله نیست که من کشیدم :D امیدوارم خوشتون بیاد. 20 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Oropher 1,374 ارسال شده در سپتامبر 18, 2014 سلام به همه ی دوستان آردایی :-o عزیزان بلاخره فرصتی پیش اومد فایلهایی رو که از خیلی وقت پیش قصد داشتم تو این تاپیک بذارم ولی نشد(به علت برخی مشکلات جزئی)آپ کنم... خب از جایی که من به پیانو و نواختن با این ساز علاقه ی شدیدی دارم از قبل قصد داشتم موسیقی های مربوط به ارباب حلقه ها و در کل،دنیای تالکین رو با پیانو به وسیله ی فایلهای midi موجود هر کدوم از آهنگها و اجرای اونا با نرم افزارهای نواختن پیانو بزنم،هم اکنون دوتا از اون آهنگها رو بعد از کلی تمرین واستون اینجا میذارم... البته اولین موسیقی که تونستم ماه ها پیش با پیانو به صورت کامل بزنم آهنگ زیبا و معروف Fantasia on Greensleevs هستش و در این تاپیک قصد دارم آهنگهای مربوط به تالکین رو قرار بدم و باقی آهنگ هایی که مربوط به دنیای تالکین نمیشه در نمایه خودم بعدها قرار میدم...! و اما موسیقی هایی که واستون به عنوان اولین کار تو این تاپیک نمایش میدم آهنگهای زیبا و دلنشین evenstar و may it be هستش،چون این موسیقی هارو بیش از همه دوست دارم...امیدوارم از این آهنگها خوشتون بیاد :) evenstar by piano.rar may it be by piano.rar البته در پایان نکاتی رو یاد آور میشم اینکه به دلیل اینکه کاربران عزیز با حجم کمتری این آهنگ ها رو دانلود کنن اونا رو با کیفیت متوسط ضبط کردم. واینکه دوستان اون مشکلاتی که در ابتدای پست گفتم بلاخره حل نشد و با اینکه ویندوز عوض کردم و کلی کارای دیگه در پایان فهمیدم این مشکل حل شدنی نیست و این مشکل اینه که در طول ضبط تقریبا هر دقیقه یک بار یک صدای مهیب خش خش به گوشتون خواهد رسید :D ،پس نترسید و خون سردی خودتونو حفظ کنید :D . بهتون دقیقه و ثانیه ی این خش خشو میگم تا سکته نکنید(چون این حالت اولین بار واسه خودمم اتفاق افتاد) :-o زمانهای خش خش آهنگها: 1:2 و 2:6 و3:10 هستش. شرمنده ام دوستان خیلی سعی کردم این مشکلو رفع کنم ولی نشد... :-o امیدوارم از گوش سپردن به اونا لذت برده باشید... :) منتظر آهنگهای بعدی نظیر:Ride Of The Rohirrim و The Fellowship Reunited و The King Of The Golden Hall و ... و همینطور موسیقی های زیبای خارج از دنیای تالکین باشید... :D باسپاس :(( =)) =)) 24 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ارباب حلقه ها 164 ارسال شده در سپتامبر 19, 2014 (ویرایش شده) آفرین خیلی خوب بود اما اگر سرعت ضربه ها رو بیشتر میکردی خیلی بهتر میشد. ویرایش شده در سپتامبر 19, 2014 توسط الوه حذف نقل قول 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
baradil soldier of dale 1,529 ارسال شده در سپتامبر 19, 2014 (ویرایش شده) حتی اگه کنکور هم داشته باشی بازم نمیشه از آردا بگذری... اینم یه برگ دیگه از کتاب سارومان به قلم خودم ... فقط اون telumendil رو مجبور شدم ستاره قطبی فرض کنم به دلایلی ... ولی ظاهرا کهکشان هست نه ستاره! پ.ن: این صور فلکی و ستاره ها الکی و شکمی نیستا :دی هرکدومشون منطبق بر معادلشون در دنیای واقعیه و من هم مطابق شکل واقعیشون کشیدم. منلماکار:اوریون - والسیرکا:دب اکبر - آناریما: اگه اشتباه نکنم پگاسوس و رمیرات: ثور(بازم اگه اشتباه نکنم) و اسم اصلی اون 3 تا دیگه هم یادم نیس. هلویین:سیریوس - کارنیل: مریخ - لومبار:زحل - لویینیل: نپتون و معادل بقیشون هم یادم نیس :D پ.پ.ن: ستاره ی ائارندیل رو ایده ای نداشتم چه جوری بکشم که متمایز از بقیه بشه. ویرایش شده در سپتامبر 19, 2014 توسط baradil soldier of dale 15 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
FILI 809 ارسال شده در سپتامبر 22, 2014 خوب این هم سومین کار بنده البته شاید از این زیاد خوشتون نیاد! به خاطر کمبود وقت خیلی عجله ای کشیدم، نهایتش فکر کنم مابین 4 الی 5 ساعت بود ولی خوب از این فیگور NORI خیلی خوشم اومد و بدم نمیومد طراحیش کنم. نکته آخر این که من یه ذره تو فتوشاپ کنتراست و نورشو بالاتر بردم تا بهتر طراحی مشخص باشه http://8pic.ir/images/atjxm26lq5b63rv85lz7.jpg 21 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
فین رود فلاگوند 2,081 ارسال شده در سپتامبر 22, 2014 (ویرایش شده) با عرض اجازت من هم کاری را با برنامه proshow producer و چند عکس تالکینی انجام داده ام :http://s5.picofile.c...olkein.rar.html امیدوام مورد پسند واقع شود. منتظر انتقادات و پیشنهادات هستیم. ویرایش شده در سپتامبر 22, 2014 توسط فین رود فلاگوند 11 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
LObeLia 4,013 ارسال شده در سپتامبر 22, 2014 با عرض اجازت من هم کاری را با برنامه proshow producer و چند عکس تالکینی انجام داده ام... هنرمندانه درست شده بود:(( اما عکسها اونقد متنوع نبود. بیشترش از رو سلیقه ی شخصی بود=)) بهتر میبود اگر عکس از تمام دورانها و تمامی شخصیتا{تا اونجا که ممکنه} استفاده میکردین. ترتیب زمانی رو توش رعایت میکردین. یا حتا خیلی عالی میشد مثلـا یک داستان رو انتخاب میکردین{مثلـا نیرنایت آرنویدیاد یا مثلـا مراحلی که فرودو حلقه رو حمل میکرد تا آخر} و اون رو به صورت تصویری به بیننده شرح میدادین. انتخاب موسیقی هم چندان مناسب فضا نبود. بیشتر عکسها از سیلماریلیون بود اما موسیقی از هابیت! و فضای شاد و fun ـی داشت. موسیقی رو بیشتر بهش اهمیت بدین.چون خیلی خیلی توی انتقال احساس نقش پرررنگ داره. اما در کل جالب بود. اینها رو گفتم تا کارهای بعدی حرفه ای تر بشن. :D این کلیپ ها ، هرچند کوچیک و مختصر اما میتونن تبلیغی باشن برای آثار تالکین اونم مناسب تمام سنین. اگر تخصصی روشون کار بشه. 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
فین رود فلاگوند 2,081 ارسال شده در سپتامبر 23, 2014 هنرمندانه درست شده بود :(( اما عکسها اونقد متنوع نبود. بیشترش از رو سلیقه ی شخصی بود =)) بهتر میبود اگر عکس از تمام دورانها و تمامی شخصیتا{تا اونجا که ممکنه} استفاده میکردین. ترتیب زمانی رو توش رعایت میکردین. یا حتا خیلی عالی میشد مثلـا یک داستان رو انتخاب میکردین{مثلـا نیرنایت آرنویدیاد یا مثلـا مراحلی که فرودو حلقه رو حمل میکرد تا آخر} و اون رو به صورت تصویری به بیننده شرح میدادین. انتخاب موسیقی هم چندان مناسب فضا نبود. بیشتر عکسها از سیلماریلیون بود اما موسیقی از هابیت! و فضای شاد و fun ـی داشت. موسیقی رو بیشتر بهش اهمیت بدین.چون خیلی خیلی توی انتقال احساس نقش پرررنگ داره. اما در کل جالب بود. اینها رو گفتم تا کارهای بعدی حرفه ای تر بشن. :D این کلیپ ها ، هرچند کوچیک و مختصر اما میتونن تبلیغی باشن برای آثار تالکین اونم مناسب تمام سنین. اگر تخصصی روشون کار بشه. باعرض اجازت ممنون از نظر عالی شما من در موسیقی کار چیز بهتری به نظرم نرسید ولی اگر شما می توانید بدهید بسم الله .... من هم عکس های خوبی را انتخاب کردم اگر می خواستم موضوعی کار کنم عکس کم بود در کل ممنون از شما 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Oropher 1,374 ارسال شده در سپتامبر 23, 2014 (ویرایش شده) سلامی دوباره به همه ی دوستان... :-o خب همونطور که قول داده بودم امروز برای شما عزیزان موسیقی های زیبا و با شکوه King Of The Golden Hall & Ride Of The Rohirrim رو واستون آماده کردم...امیدوارم لذت ببرید...البته این رو هم بگم که آهنگ ride of the rohirrim قسمت اول موسیقی the battle of the pelennor هستش و خب بقیه اش رو نمیشه با یک ساز زد،در حقیقت قسمت اکشنتر آهنگ هستش... =)) King Of The Golden Hall by piano.rar Ride Of The Rohirrim by piano.rar تقدیم به همه ی برو بچه های گل آردا :D :(( =)) ویرایش شده در سپتامبر 23, 2014 توسط mccroft 21 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
mgh47 1,863 ارسال شده در سپتامبر 25, 2014 سلام خدمت تمامی عزیزان آردایی. با اینکه تصمیم گرفته بودم دیگه از چهره کاراکترها طراحی نکنم اما دلم نیومد از بزرگمرد و حامی همیشگی زندگی در آردا تصویری نزنم، بنابراین، شما رو به دیدن طرحی از چهره گندالف خاکستری دعوت مینمایم. باتشکر:mgh47 20 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در سپتامبر 26, 2014 سلام خدمت تمامی عزیزان آردایی. با اینکه تصمیم گرفته بودم دیگه از چهره کاراکترها طراحی نکنم اما دلم نیومد از بزرگمرد و حامی همیشگی زندگی در آردا تصویری نزنم، بنابراین، شما رو به دیدن طرحی از چهره گندالف خاکستری دعوت مینمایم. باتشکر:mgh47 خیلی قشنگ شده، تمیز از آب دراومده، رنگ آمیزیش و قلعه پشتش واقعا عالیه، حالت ایستادن و نگاهش هم مثل تریلر شده. به جز صورتش که مثل این استادهای کونگفو هست بقیه ی جاهاش مثل گندالف شده! :دی پ.ن: این طراحی رو با اصرار من کشیدن وگرنه خیلی هم دلشون میومد تصویری از بزرگمرد و حامی آردا نزنن. :وی 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
3DMahdi 14,529 ارسال شده در سپتامبر 26, 2014 آثار پیجک به بخش آثار اعضای سایت اضافه شد: https://arda.ir/members-works 15 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست