رفتن به مطلب

Recommended Posts

Elendil322

سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز آردایی.

طرحی از میناس تریس رو شروع کرده بودم که نتیجه کار این شد؛امیدوارم مورد پسند دوستان واقع گردد.

post-3294-0-46226800-1410018813_thumb.jp

خیلی زیبا بود :) واقعا صحنه ها رو عالی ترسیم میکنید

منتظر کار های بعدیتون هستیم :)

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
R-FAARAZON

ام: آقا عالی بود و نقاشی به نقاشی بهتر میشی

فقط اگه میشه روی جزئیات صورت شخصیت ها دقت بیشتری کن و کارهایی رو انتخاب کن که جزئیات کمتری رو بطلبه

البته از حق نگذریم میناس تیریث کار سختی بود و در آوردنش مشکل!

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
R-FAARAZON

آها سرزمین موردور به نظرم قشنگ تر بود

خب هر سرزمینی زیبایی ای داره و زیبایی موردور به هیبتشه!

پس منتظر میناس مورگول هم میمونیم (اسمایل هندونه زیر بغل گذاشتن!:دی)

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
Sherlock

ام جی: عالیه :) رنگ آمیزیت عالیه

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
آخیلوس

یه کلیپ طنز از ارباب حلقه ها ساختم. لذت ببرید :)

لینک مشاهده در آپارات:

http://www.aparat.com/v/3lnWr

خیلی جالب بود فقط ای کاش کیفیت صدا گذاریتون رو بهتر میکردین

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
ارباب حلقه ها

آفرین خیلی خوب بود اما اگر سرعت ضربه ها رو بیشتر میکردی خیلی بهتر میشد.

ویرایش شده در توسط الوه
حذف نقل قول

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
LObeLia

با عرض اجازت

من هم کاری را با برنامه proshow producer و چند عکس تالکینی انجام داده ام...

هنرمندانه درست شده بود:((

اما عکسها اونقد متنوع نبود. بیشترش از رو سلیقه ی شخصی بود=))

بهتر میبود اگر عکس از تمام دورانها و تمامی شخصیتا{تا اونجا که ممکنه} استفاده میکردین. ترتیب زمانی رو توش رعایت میکردین.

یا حتا خیلی عالی میشد مثلـا یک داستان رو انتخاب میکردین{مثلـا نیرنایت آرنویدیاد یا مثلـا مراحلی که فرودو حلقه رو حمل میکرد تا آخر} و اون رو به صورت تصویری به بیننده شرح میدادین.

انتخاب موسیقی هم چندان مناسب فضا نبود. بیشتر عکسها از سیلماریلیون بود اما موسیقی از هابیت! و فضای شاد و fun ـی داشت. موسیقی رو بیشتر بهش اهمیت بدین.چون خیلی خیلی توی انتقال احساس نقش پرررنگ داره.

اما در کل جالب بود. اینها رو گفتم تا کارهای بعدی حرفه ای تر بشن. :D

این کلیپ ها ، هرچند کوچیک و مختصر اما میتونن تبلیغی باشن برای آثار تالکین اونم مناسب تمام سنین. اگر تخصصی روشون کار بشه.

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
فین رود فلاگوند

هنرمندانه درست شده بود :((

اما عکسها اونقد متنوع نبود. بیشترش از رو سلیقه ی شخصی بود =))

بهتر میبود اگر عکس از تمام دورانها و تمامی شخصیتا{تا اونجا که ممکنه} استفاده میکردین. ترتیب زمانی رو توش رعایت میکردین.

یا حتا خیلی عالی میشد مثلـا یک داستان رو انتخاب میکردین{مثلـا نیرنایت آرنویدیاد یا مثلـا مراحلی که فرودو حلقه رو حمل میکرد تا آخر} و اون رو به صورت تصویری به بیننده شرح میدادین.

انتخاب موسیقی هم چندان مناسب فضا نبود. بیشتر عکسها از سیلماریلیون بود اما موسیقی از هابیت! و فضای شاد و fun ـی داشت. موسیقی رو بیشتر بهش اهمیت بدین.چون خیلی خیلی توی انتقال احساس نقش پرررنگ داره.

اما در کل جالب بود. اینها رو گفتم تا کارهای بعدی حرفه ای تر بشن. :D

این کلیپ ها ، هرچند کوچیک و مختصر اما میتونن تبلیغی باشن برای آثار تالکین اونم مناسب تمام سنین. اگر تخصصی روشون کار بشه.

باعرض اجازت

ممنون از نظر عالی شما

من در موسیقی کار چیز بهتری به نظرم نرسید ولی اگر شما می توانید بدهید بسم الله ....

من هم عکس های خوبی را انتخاب کردم اگر می خواستم موضوعی کار کنم عکس کم بود در کل ممنون از شما

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست
مهمان

سلام خدمت تمامی عزیزان آردایی.

با اینکه تصمیم گرفته بودم دیگه از چهره کاراکترها طراحی نکنم اما دلم نیومد از بزرگمرد و حامی همیشگی زندگی در آردا تصویری نزنم، بنابراین، شما رو به دیدن طرحی از چهره گندالف خاکستری دعوت مینمایم.

باتشکر:mgh47

post-3294-0-80767700-1411658728_thumb.jp

خیلی قشنگ شده، تمیز از آب دراومده، رنگ آمیزیش و قلعه پشتش واقعا عالیه، حالت ایستادن و نگاهش هم مثل تریلر شده. به جز صورتش که مثل این استادهای کونگفو هست بقیه ی جاهاش مثل گندالف شده! :دی

پ.ن: این طراحی رو با اصرار من کشیدن وگرنه خیلی هم دلشون میومد تصویری از بزرگمرد و حامی آردا نزنن. :وی

به اشتراک گذاری این پست

لینک به پست

• جدید...