شروین 11 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 نام واقعی: شروین افشار سن: ۲۶ تحصیلات: فارغالتحصیل مهندسی نرمافزار علاقهمندیها: ۱- ادبیات : ژانر فانتزی، علمی-تخیلی، سایبرپانک و ادبیات کلاسیک ۲- موسیقی : راک، پاپ، New Age رنگ موردعلاقه: آبی --- از لینکی که در یکی از مقالات ویکیپدیای فارسی به این سایت گذاشته شده بود، اینجا آمدهام. سهگانه و داستاهای کوتاه تالکین را دوست دارم. قبلاً در سایتهایی مثل Council of Elrond خواننده - و نه مشارکتکننده - بودهام و در کل فکر میکنم که سایت خوبی راه انداختید ولی طراحیاش - با اینکه خوب و جذاب است - ایرادهایی دارد. مثلاً همین فونت ویرایشگری که دارم باهاش مینویسم خیلی ریز است. 11 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
آرون 1,934 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 شروین عزیز ورودت رو خوش آمد میگیم و امیدواریم اینجا به دردت خورده باشه. در مورد طراحی سایت درسته ایرادهایی داره که فراوان هستند ولی از آنجا که سایت از برنامه های آماده استفاده نشده و خودمون برنامه شو نوشتیم , اشکالات زیادی داشته که متاسفانه برنامه نویس عزیز هم وقت تصحیحشون رو نداشته . در هر صورت سایت از اینی که میبینی خیلی فراتره و چیزهای زیادتری داره و ما در حال تلاشیم تا سایت رو به زودی با برنامه مرتب و دیزاین جدید به همراه تمام چیزهایی که میتونیم ارائه بدیم آماده کنیم. 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
telenar 4 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 من آلدامیر تلنار هستم؛ جوانی از بزرگترین جزیره جنوب سرزمین میانه. در نمایشگاه کتاب با این سایت بسیار خوب آشنا شدم و در اولین فرصت به جمع رهروان این سایت پیوستم که ای کاش زودتر می پیوستم. حرف زیاد است و اینجا مکانش نیست. پس نوشته کوتاه کرده و در جاهای دیگر می نویسم! 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Frodo-B 6 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 مريم حسيني 20 ساله دانشجوي رشته اقتصاد دانشگاه تهران. به ادبيات داستاني و نمايشي و ادبيات كلاسكيك ايران يسيار علاقه دارم. كار هاي گرافيكي چند سايت را انجام مي دهم و نقاشي و تصوير سازي را هم خيلي دوست دارم . از طريق يكي از دوستانم با اين سايت آشنا شدم. اميدوارم با راهنمايي دوستان با بخش هاي مختلف آن بيشتر آشنا شوم و عضو فعالي باشم!!(الان كه دقيقا اوج امتحاناست!!!!) 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مارمول 4 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 نام واقعی: محسن سن: 17 تحصیلات:سل سوم رياضي علاقهمندیها: ۱-كتاب ۲- موسیقي: فقط اصفهاني رنگ موردعلاقه: ابي در ضمن از ارباب حلقه ها فقط كتاب هابيت رو خوندم اما كمو بيش با كتاباي ديگش اشناي دارم 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
واردا 5 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 نام واقعی : طلیعه کاظمی سن : 16 علاقه مندی ها : کتاب - کامپیوتر : فوتوشاپ و ... - رنگ مورد علاقه : آبـــــــــــــــــــــــــی 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Gandalf Skin 44 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 طلیعه جان میدونستی آبی رنگ مدیریت و اعتماده. موفق باشی. من حامد هستم.20 سالمه و عاشق رقسیدن و آهنگم. ولم کنن تو خوابم آهنگ گوش میدم. میمیرم برایه رنگ قرمز.وقتی یه چیز قرمز میبینم کلی حال میکنم. به نظر من هیچ نویسنده ای بزرگتر از تالکین وجود نداره و هیچ تخیلی قویتر. 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
نیمه الف 16 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 من معروف به نیکلاس اهل تهران 15 ساله علاقه ها 1 تالکین (کتب) 2 کتاب خوندن 3 اینترنت (گشتن) 4 طراحی سایت 5 فوتبال رنگ مورد علاقه آبی نارنجی خواننده توپک که مرد 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Haldir of Lorien 113 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 نام واقعی: پژمان سن: 24 سال مدرک: فارغ التحصیل رشته متالورژی صنعتی علاقه مندی: ژانر فانتزی- موسیقی گیتار فلامنکو- 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ققنوس آبی 253 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 سلام! نتونستم مبحثی نزدیک تر از این برای پرسشم پیدا کنم... اما آیا هیچ کس در این سایت حاضره به عنوان یه راهنما ، از طریق تماس تلفنی با من ارتباط برقرار کنه؟ برای افزایش اطلاعات شخصی من در این باره؟ 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ققنوس آبی 253 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 نام : ایمان نام خانوادگی : اکرمی محل سکونت : ساری محل تولد : زاهدان صدور شناسنامه : زاهدان شماره ی شناسنامه : 17760 تاریخ تولد : 9 بهمن ماه 1367 ساعت 12 نیمه شب نام پدر : حسین علایق: 1.زمینه ی ادبی: الف: شعر ب: فلسفه ج: رمان د : غیره 2. زمینه ی هنری: الف:شعر(سرایش) ب : موسیقی (گوش کردن) ج.نقاشی( دیدن) 3. زمینه ی ورزشی: شطرنج 4. اشخاص مورد علاقه ادبی: فردوسی، مولانا، احمد شاملو، مهدی اخوان ثالث، مشیری، یوستین گردر،لورکا، یانیس ریتسوس، دکتر شریعتی، کافکا. تالکین هنری: سهراب سپهری، بوتولوچی ورزشی: - دینی: امام علی(ع) ، حضرت مسیح شخصیت افسانه ای : نام ندارد 5.بقیه علایق : رنگ : - حیوان واقعی : انسان حیوان افسانه ای : ققنوس فیلم : هوش مصنوعی ( تا به حال) --------- چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه؟ 14 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
amir18 369 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 نام:امیر خیلی وقته ه با این سایت اشنا هستم ولی عضو نشده بودم. بسیار علاقه مند به اثار پروفسور تالکین هستم 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
DarknessLord 5 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 نام : رضا معروف به : مرد مرده ... علاقمندی ها : موسیقی (متال) - سکوت - تنهایی . از دوستداران استاد تالکین و سرزمین میانه ... 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
راما 2 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 آرون ، السار و رینگیتور عزیز من روح الله عزیزی هستم از بچه های آکادمی. شناسه ی قبلی ام فکر کنم lost شده بنابراین دوباره شدم یک کاربر تازه وارد و کارآموز. کمک 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
آرون 1,934 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 آرون ، السار و رینگیتور عزیز من روح الله عزیزی هستم از بچه های آکادمی. شناسه ی قبلی ام فکر کنم lost شده بنابراین دوباره شدم یک کاربر تازه وارد و کارآموز. کمک خوش اومدی دوست قدیمی. چه جور کمکی می خوای ؟ توضیحات بیشتر بده 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
راما 2 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 دسترسی ام به محتوی سایت محدود شده 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
امپراطور تاریکی 19 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 نام: علی سن: 20 سال محل سکونت: تهران- نیاوران دانشجوی سال دوم ادبیات فارسی در دانشگاه تهران علاقه ها: موسیقی- فوتبال- رمان ها و فیلم های ارباب حلقه ها- رمان ها و فیلم های هری پاتر وب سایت: http://WWW.JADOOGARAN.ORG 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
آرون 1,934 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 ایده جالبیه اما فکر نکنم خیلی ها ازش استقبال کنن چون اکثرا دوست دارن ناشناس بمونن چون دنیای واقعی رو به فضای مجازی و فانتزی قاطی نمی کنن! 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
امپراطور تاریکی 19 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 اشخاصی که دوس دارنخودشان را معرفی کنند پست بزنند و اشخاصی هم که مایل اند مخفی و ناشناس باشند پست نزنند. 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
سیاه بینان حلقه 15 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 به نظر من که اول یه کلید بدهید تا بدانند که استاندارد تعریف چگونه است: با اجازه من کلید می دهم: نام واقعی: سن: کلاس: علاقه مندی: محل سکونت: بهترین کتاّب: رنگ مورد علاقه: با تشکر 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
سیاه بینان حلقه 15 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 به نظر من که اول یه کلید بدهید تا بدانند که استاندارد تعریف چگونه است: با اجازه من کلید می دهم: نام واقعی: سن: کلاس: علاقه مندی: محل سکونت: بهترین کتاّب: رنگ مورد علاقه: با تشکر دوست عزیز فرم جالبیه...یعنی جالب تر هم می تونست باشه.... از توجه شما به این تاپیک متشکرم. 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
سیاه بینان حلقه 15 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 خواهش میکنم حالا من خودم رو معرفی میکنم: نام واقعی:احسان سن:20سال کلاس:سال دوم داروسازی دانشگاه شهید بهشتی علاقه مندی:جادو موزیک فوتبال فیلم کتاب انجلینا.... محل سکونت:تهران بهترین کتاّب:هری پاتر و ارباب ح... رنگ مورد علاقه:ابی 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
گوایهیر 11 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 من هم گوایهیرم 18 ساله از تهران قد 186 علاقه مندی ها:گیم نت.کافی نت.کتاب.اتیش بازی و برف بازی...... نویسنده ی مورد علاقه:صادق هدایت.تالکین.جان کریستوفر مقاله نویس مورد علاقه:مسعود بهنود سبک موسیقی مورد علاقه:بیشتر متال و رپ گوش میدم گروه موسیقی مورد علاقه :متالیکا.system of a down خواننده مورد علاقه:امنم(emin3m)و50cent تیم مورد علاقه:ارسنال و پرسپولیس(پرسپولیس ارسنال انگلیس) بازیکن مورد علاقه:زیدان هنر پیشه ی مورد علاقه:تام هنکس نحوه ی اشنایی با ارباب حلقه ها:بعد از دیدن فیلم 1 به ان علاقه مند شدم و تا به حال 5 یا 6 بار کتاب را خوانده ام نحوه ی اشنایی با سایت:یه روز تو یکی از وبلاگ های هری پاتری یه نفر با شناسه ی طططط ادرس سایت را نوشته بود من وقتی اردا را خوندم بلافاصله به این ادرس امدم خیلی خوشم امد از سایت مخصوصا با اولین جمله ای که به چشم میاد(بگو دوست و وارد شو) معلومه که در اینجا هنوز صلح برقراره و امیدوارم که همیشه صلح بر قرار باشه 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
آرون 1,934 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 مرسی گواهیر عزیز و خوشحالیم که از آردا خوشتون اومده در مورد صلح هم ما سعی میکنیم هیچ جدل و دلخوری ای در اینجا ایجاد نشه و همگی هم دوستهای خوبی برای هم هستیم به خاطر اینکه این چیزیه که هدف تالکین بوده و همه عمرش در تلاش برای نوشتن چیزی بوده که از دوستی و صلح و اتحاد میگه. امیدوارم تو بخش های دیگه تالارها هم فعالیت داشته باشی! 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ahmad318 2 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 سلام من احمد هستم 25 سالم مدیریت میخونم پاپ گوش میدم و ......... 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست