3DMahdi 14,529 ارسال شده در فوریه 6, 2015 همونطور که همه میدونید تالکین کتاب هابیت رو قبل از ارباب حلقه ها نوشت و زمانی که اونو مینوشت قرار نبود کتاب دیگه ای در کار باشه. پس از موفقیت کتاب هابیت، ناشر از تالکین میخواد دنباله ای براش بنویسه. تالکین نسخه های اولیه سیلماریلیون رو به ناشر میده که اونها ردش میکنن{!} و میگن یه کتاب در مورد هابیتها میخوایم. بنابراین تالکین شروع به نوشتن ارباب حلقه ها میکنه. پس از مدتی تالکین میبینه شخصیت گولوم در ارباب حلقه ها با گولوم در هابیت همخوانی نداره و برای همین تصمیم میگیره بخشهایی از فصل «معما در تاریکی» رو تغییر بده. تالکین بعدش تصمیم میگیره که کل کتاب هابیت رو هم ویرایش کنه تا از نظر لحن هم با ارباب حلقه ها هماهنگ بشه و تا سه فصل اینکار رو انجام میده اما بعد با انتقاد بقیه مواجه میشه که «این دیگه هابیت نیست!» و اون حس و حال سبک و شوخ کتاب رو نداره و برای همین از اینکار منصرف میشه و به همون تغییر در فصل معما در تارکی بسنده میکنه. توی کتاب ارباب حلقه ها از نسخه اولیه داستان به دست آوردن حلقه به عنوان یک دروغ اسم برده میشه که بیلبو تحت نیروی پلید حلقه بکار برده. حالا این فصل از ویرایش اول کتاب هابیت رو با دو فرمت برای شما میذارم که مشاهده کنید تغییرات در چه حد هست و شخصیت گولوم دستخوش چه تغییراتی شده. Hobbit (1st Edition Riddles in the Dark), The - J. R. R. Tolkien.pdf Hobbit (1st Edition Riddles in the Dark), The - J. R. R. Tolkien.epub 39 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
لینک دانلود 113 ارسال شده در فوریه 6, 2015 خیلی بهتر شد بهترین شخصیت پردازی عمرم گالوم ارباب حلقه ها بود هیچ چیزی جاش رو نمییره استاد کارش درسته 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
king.nezgul 102 ارسال شده در فوریه 7, 2015 به نظرم اگه داستان هابیتو دوباره ویرایشش میکردن و به خاطر داستان های دیگه یکم کش و قوسش میدادن بهتر بود. مثلا تو داستان هابیت در قسمت سه ترول یکی از ترولا کیف پول داشت. @-) 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Armando 1,660 ارسال شده در فوریه 18, 2015 (ویرایش شده) ممنون از شما دوست عزیز اما واقعا لازم بود این تغییرات داده بشه؟ حالا چی؟ ادامه داده میشه این سلسله کتابهای تالکین؟ ویرایش شده در فوریه 18, 2015 توسط الوه تصحیح شکل نوشتار 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Fladrif Skinbark 762 ارسال شده در فوریه 18, 2015 ممنون از شما دوست عزیز اما واقعا لازم بود این تغییرات داده بشه؟ حالا چی؟ ادامه داده میشه این سلسله کتابهای تالکین؟ منظورت از ادامه چیه؟ بنده خدا فوت شده وگرنه اگه زنده بود که کلی کتاب واسه نوشتن و حرف واسه گفتن داشت :دی 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Armando 1,660 ارسال شده در فوریه 18, 2015 (ویرایش شده) منظورت از ادامه چیه؟ بنده خدا فوت شده وگرنه اگه زنده بود که کلی کتاب واسه نوشتن و حرف واسه گفتن داشت :دی بله میدونم مرده اما راهش ادامه داره تازه بنیاد بین المللی تالکین هم وارث کارهاشه توسط اونها بطور جدی و کامل پیگیری میشه ویرایش شده در ژوئیه 17, 2015 توسط Armando 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
زاپا 756 ارسال شده در ژوئیه 17, 2015 (ویرایش شده) حالا این فصل از ویرایش اول کتاب هابیت رو با دو فرمت برای شما میذارم که مشاهده کنید تغییرات در چه حد هست و شخصیت گولوم دستخوش چه تغییراتی شده. Hobbit (1st Edition Riddles in the Dark), The - J. R. R. Tolkien.pdf Hobbit (1st Edition Riddles in the Dark), The - J. R. R. Tolkien.epub میتونه بحث خیلی جالبی باشه و این طور که از کامنت دوستان مشخصه قبلا قابل دانلود بوده اما متاسفانه لینک ها خراب شدن و قابل دانلود نمیباشن، لینک جدیدی سراغ ندارین؟ ویرایش شده در ژوئیه 17, 2015 توسط زاپا 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Legolas 2,323 ارسال شده در ژوئیه 17, 2015 میتونه بحث خیلی جالبی باشه و این طور که از کامنت دوستان مشخصه قبلا قابل دانلود بوده اما متاسفانه لینک ها خراب شدن و قابل دانلود نمیباشن، لینک جدیدی سراغ ندارین؟ نسخهی PDF: Hobbit (1st Edition Riddles in the Dark), The - J. R. R. Tolkien.pdf 11 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
m.sedaghat1993 16 ارسال شده در ژانویه 25, 2016 سلام من تازه دارم کتاب ارباب حلقه ها 1 رو میخونم و فصل یک رو تموم کردم.اخر فصل گندالف به فروده میگه کدوم داستان رو شنیدی(در مورد یافتن حلقه)و فرودو میگه داستان واقعی و نه اون داستانی که بیلبو تو کتابش آورده و به دورفها گفته.من کمی گیج شدم الان ماجرای معمای در تاریکی که تو کتاب هابیت هست و بیلبو همونو به دورفها میگه(توی فصل پروانه ها و عنکبوتها)دروغه!!!! 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Bain 1,646 ارسال شده در ژانویه 28, 2016 در در 1/25/2016 at 0:49 AM، m.sedaghat1993 گفته است : سلام من تازه دارم کتاب ارباب حلقه ها 1 رو میخونم و فصل یک رو تموم کردم.اخر فصل گندالف به فروده میگه کدوم داستان رو شنیدی(در مورد یافتن حلقه)و فرودو میگه داستان واقعی و نه اون داستانی که بیلبو تو کتابش آورده و به دورفها گفته.من کمی گیج شدم الان ماجرای معمای در تاریکی که تو کتاب هابیت هست و بیلبو همونو به دورفها میگه(توی فصل پروانه ها و عنکبوتها)دروغه!!!! همونطور که در توضیح مولف کتاب هابیت و سرآغاز ارباب حلقهها گفته شده، بیلبو داستان غیرواقعی ( یعنی ماجرای هدیه و ... که بالا لینکش هست) رو برای همه تعریف میکنه و اون رو در خاطراتش میاره. بعدها گندالف موفق میشه داستان واقعی رو از زیر زبونش بکشه و بیلبو خودش داستان واقعی رو برای فرودو میگه. اما داستان غیرواقعی از خاطرات بیلبو (و کتاب سرخ ) حذف نمیشه و به همین صورت در ویرایش اول کتاب هابیت آورده میشه. بعدها فرودو یا سم که هردو ماجرای حقیقی رو میدونستن اون رو در یادداشتهاشون میارن و این ماجرا به این ترتیب وارد کتاب سرخ میشه. ویرایش دوم کتاب هابیت هم بر اساس همین روایت واقعی نقل میشه. این قسمت از سرآغاز ارباب حلقهها(ص51) موضوع رو تا حد زیادی روشن میکنه: نقل قول بيل بو اين روايت را در خاطرات خود ثبت کرده و ظاهرا خود او هرگز آن را تغيير نداده است، حتی پس از شورای الروند. ظاهرا اين روايت هنوز در کتاب سرخ اصلی و همچنين نسخه ها و چکيده های متعدد از اين کتاب يافت می شود. اما بسياری از نسخه ها، روايت راستين را به عنوان شق ديگر ماجرا نقل، و بی ترديد آن را از يادداشت های فرودو يا سام وايز اقتباس کرده اند، زيرا هر دوی آنان به حقيقت پی بردند، اما در واقع تمايلی به حذف آنچه خود هابيت پير نوشه بود، نداشتند. منظور فرودو از کتاب بیلبو در اون جمله هم همین کتاب سرخه که در اون زمان فقط روایت غیرواقعی توش بود و فرودو یا سم حقیقت رو بهش اضافه نکرده بودند. 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست