Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئن 14, 2014 (ویرایش شده) اولين دوره از مسابقات بازي هاي استراتژيك ارباب حلقه ها در محدودهي فروم آردا . اين سري از مسابقات به صورت 1v1 برگزار ميشه . بازي هايي كه در اين مسابقات پوشش داده ميشه به اين ترتيب اند : The Battle for Middle-earth 1 The Battle for Middle-earth 2 The Battle for Middle-earth 2 : The Rise of the Witch-King علاقه مندان ميتونند با يك پست (فقط يك پست) به ترتيبي كه در ادامه گفته ميشه و بدون هيچ توضيح اضافي ، آمادگي خودشون رو براي شركت در اين مسابقات اعلام كنند. نام مورد استفاده در بازي : your name بازي مورد علاقه براي شركت در مسابقات : bfme 1 , bfme 2 , ROTWK bfme = The Battle for Middle-earth ROTWK = The Battle for Middle-earth 2 : The Rise of the Witch-King اسمي كه انتخاب ميكنيد تا آخر مسابقات ثابت هست و نميتونيد عوضش كنيد . در ضمن حتما بايد انگليسي باشه ، نام فارسي انتخاب نكنيد . تلاش ما بر اينه كه در هر سه بازي مسابقه داشته باشيم. پس هر كاربر ميتونه در هر سه بازي اعلام آمادگي كنه. همهي اعضاي فروم ميتونند در اين مسابقات شركت كنند ، به شرطي كه تاريخ عضويتشون قبل از تاريخ اين پست باشه . حد نصاب تعداد شركت كنندگان حداكثر 32 نفر و حداقل 7 نفر هست (كمتر از 7 نفر مسابقه اي انجام نميشه) فرصت ثبت نام در اين مسابقات تا 4 تير ماه هستش. مسابقات از 6 تير ماه شروع ميشه . فعلا كساني كه مايل هستند در اين مسابقات شركت كنند ، به شكلي كه در بالا بهش اشاره كردم آمادگي خودشون رو اعلام كنند . توضيحات اضافي در پست هاي بعدي داده ميشه . پس فعلا در رابطه با چگونگي انجام بازي ها و ... سؤالي نپرسيد . فقط اينو بگم كه احتياجي به سي دي اورجينال بازي نيست . از طريق Gameranger و با يك كانكشن معمولي {128kb/s} ميتونيد به راحتي بازي كنيد. براي ثبت نام ، هر كاربر فقط ميتونه يك پست بزنه . بنابراين از اسپم زدن خودداري كنيد. در غير اينصورت پست شما توسط تيم مديريت حذف ميشه . چانچه در رابطه با ثبت نام سؤالي داشتيد از طريق پيغام خصوصي با من در تماس باشيد. ویرایش شده در ژوئن 22, 2014 توسط Théoden 30 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
نولوفینوه 1,690 ارسال شده در ژوئن 15, 2014 نام : NobleLord بازی مورد علاقه به ترتیب : 1- BFME II 2- ROTWK 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
The secret wizard 2,001 ارسال شده در ژوئن 16, 2014 (ویرایش شده) منتظر اين تايپك بودم! :(( نام:THE SECRET WIZARD بازي مورد علاقه به ترتيب: 1-ROTWK 2- BFME 2 ویرایش شده در ژوئن 22, 2014 توسط The secret wizard 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئن 17, 2014 يه نكته اي رو لازم دونستم اضافه كنم : هر يك ساعت كه آنلاين بازي كنيد ، يه چيزي حدود 20 تا 30 مگ شارژ اينترنت مصرف ميشه . البته تا حالا تايم نگرفتم كه ببينم دقيقا چقدر شارژ مصرف ميشه ولي حدس ميزنم همين رقم درست باشه . 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
بارد 27 ارسال شده در ژوئن 21, 2014 (ویرایش شده) نام=Lake king بازی=Bfme1 ویرایش شده در ژوئن 21, 2014 توسط بارد 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Oropher 1,374 ارسال شده در ژوئن 24, 2014 نام : mc بازی های مورد علاقه به ترتیب: 1- ROTWK 2- bfme 2 3-bfme 1 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
تور 9,804 ارسال شده در ژوئن 24, 2014 نام: Tuor بازی ها: ROTWK , bfme 2 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الوه 8,414 ارسال شده در ژوئن 24, 2014 نام: Thingol بازی ها: BFME I , BFME II , ROTWK 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئن 25, 2014 (ویرایش شده) تا امروز كه آخرين مهلت ثبت نام در مسابقات بود : 4 نفر در bfme 1 7 نفر در bfme 2 6 نفر در ROTWK اعلام آمادگي كردند. مهلت ثبت نام تا 2 روز ديگه تمديد ميشه . فعلا فقط در bfme 2 ميتونيم مسابقات رو برگزار كنيم . ولي اگه تعداد به 8 برسه كه بتونيم حداقل 2 تا گروه 4 تيمي داشته باشيم خيلي بهتر ميشه. در bfme I به 3 نفر (حتي الامكان 4 نفر) و در ROTWK به 1 نفر (حتي الامكان 2 نفر) احتياج داريم تا مسابقات رو برگزار كنيم. پ.ن از بين كساني كه اعلام آمادگي كردند ، اگر كسي هست كه به هر دليلي (كمبود وقت و ...) قصد داره انصراف بده ، هيچ اشكالي نداره. فقط كافيه پستش رو پاك كنه . حذف پست به منزلهي انصراف تلقي ميشه . فقط تا 6 تير همه تصميم بگيرند كه بدونيم بايد چيكار كنيم . ویرایش شده در ژوئن 25, 2014 توسط Théoden 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئن 28, 2014 (ویرایش شده) تا به اينجا ، با توجه به اينكه يكي از شركت كنندگان انصراف داد ، 6 نفر در bfme 2 6 نفر در ROTWK 4 نفر در bfme 1 اعلام آمادگي كردند . مسابقات رو در bfme 2 و ROTWK دنبال ميكنيم . تعداد به اون حدي كه انتظار داشتم نرسيد ولي با همين 6 نفر هم ميتونيم دو تا گروه سه نفري تشكيل بديم :(( همهي شركت كنندگان تا آخرش رو بخونند : پچ هاي مورد استفاده براي مسابقات : BFME 2: پچ 1.06 ROTWK : پچ 2.01 توضيحات اوليه : تمامي مسابقات چه در مرحلهي گروهي و چه در مرحلهي حذفي ، BO3 هست . يعني 2 برد از 3 بازي . در 2 بازي اول ، هر بار يك نفر هاست ميشه و در صورتي كه كار به بازي سوم كشيده شد ، يك نفر سومي بايد به عنوان Observer هاست بشه. هاست سوم (neutral host) بايد مورد تاييد هر دو بازيكن باشه . تمامي بازي ها در حالت رندوم انجام ميشه . كسي نميتونه نژاد انتخاب كنه. تمامي بازي ها با 1k شروع ميشه. تمامي بازي ها در مپ Fords of Isen انجام ميشه. پس از پايان هر بازي ، برندهي اون بازي بايد ريپلي (Replay) بازي رو همين جا آپلود كنه . ريپلي بازي در واقع سند برد هر برنده است. نصب بازي BFME 2 : براي نصب بازي و وارد كردن سريال ، حتما از Key Generator استفاده كنيد تا سريال ها مثل هم نشه . CD-Key Generator.rar براي آپديت بازي به پچ 1.06 ، اين فايل exe رو دانلود و نصب كنيد. پس از نصب اين فايل ، بازي ديگه باز نميشه و از شما سي دي بازي رو ميخواد. نرم افزار ديمون تولز رو اگه نداريد دانلود و نصب كنيد. (ورژن های جدید دیمون تولز ایراد داره. از نرم افزار alcohol به جای دیمون تولز استفاده کنید) ميني ايميج سي دي بازي رو دانلود كنيد. با استفاده از نرم افزار ديمون تولز ، يك درايور مجازي از سي دي بازي بسازيد. حالا بازي رو باز كنيد و ورژن بازي رو كه در قسمت Options>Settings پايين و سمت راست صفحه نوشته شده ، چك كنيد. نصب بازي ROTWK براي نصب بازي و وارد كردن سريال ، حتما از Key Generator استفاده كنيد. CD-Key Generator.rar براي آپديت بازي به پچ 2.01 ، اين فايل exe رو دانلود و نصب كنيد. ميني ايميج سي دي بازي رو دانلود كنيد. با استفاده از نرم افزار ديمون تولز ، يك درايور مجازي از سي دي بازي بسازيد. (ورژن های جدید دیمون تولز ایراد داره. از نرم افزار alcohol به جای دیمون تولز استفاده کنید) ورژن بازي رو چك كنيد. نصب گيم رنجر مسابقات با استفاده از نرم افزار گيم رنجر انجام ميشه. گيم رنجر رو دانلود و نصب كنيد. در رابطه با پينگ قبل از هر بازي حتما پينگتون رو چك كنيد. در قسمت Run ، عبارت ping gameranger.com رو وارد كرده و Enter رو بزنيد . 3 بار پشت سر هم از كانكشن شما پينگ گرفته ميشه. عددي كه جلوي time نوشته شده نبايد از 300 بيشتر باشه. در غير اينصورت بازيتون به احتمال زياد لگ (lag) ميزنه. پينگ در ساعات شبانه روز متغيره . در رابطه با ديسكانكت شدن اگر كسي وسط بازي ديسكانكت (disconnect) شد 3 حالت بوجود مياد : 1.كسي كه ديسكانكت شده ميتونسته بازي رو ببره 2.كسي كه ديسكانكت شده به احتمال قريب بازي رو ميباخته 3.هر دو بازيكن در حالت مساوي قرار داشتند و كسي بر ديگري برتري نداشته . اينجا تصميم اول رو كسي بايد بگيره كه داخل بازي مونده و ديسكانكت نشده . اگر فكر ميكنه كه حالت دوم (كسي كه ديسكانكت شده ، بازي رو ميباخته) بوجود اومده ميتونه ريپلي بازي رو اينجا آپلود كنه. ريپلي مشاهده ميشه و تصميم نهايي گرفته خواهد شد. پس اگر كسي بازي از دستش خارج شده بود و به نوعي حالت دفاعي به خودش گرفته بود و در همين حال هم ديسكانكت شد ، بازنده اعلام ميشه ولي در غير اينصورت بازي مجددا انجام ميشه . در صورتي كه به بازي مجدد راي داده شد ، تيم ها بايد با همون نژاد بازي كنند. در اينجا ديگه خبري از رندوم نيست . Replay بعد از هر بازي ، كسي كه بازي رو برده بايد ريپلي بازي رو save كرده و اينجا آپلود كنه . پس كساني كه برنده ميشن حواسشون باشه كه ريپلي بازي رو ذخيره كنند . ريپلي به صورت يه فايل خيلي كم حجم در اين مسير ها ذخيره ميشه : BFME 2 ويندوز Xp C:Documents and Settings/ your username/ Application Data/ My Battle for Middle Earth II files/ Replayes ويندوز 7 C:users/ your username/ AppData/ Roaming/ My Battle for Middle Earth II files/ Replays ROTWK ويندوز xp C:Documents and Settings/ your username/ Application Data/ My Battle for Middle Earth II , Rise of The Witch King files/ Replayes ويندوز 7 C:users/ your username/ AppData/ Roaming/ My Battle for Middle Earth II , Rise of The Witch King files/ Replays توضيحات اضافي : بازي ها حتما بايد به صورت رندوم انجام بشه. در غير اينصورت پذيرفته نيست. ريپلي بازي همه چيز رو نشون ميده . از ريپلي بازي ميشه فهميد كدوم يكي از بازيكن ها ، بازي رو ترك كرده و يا ديسكانكت شده. براي بازي سوم ، هاست ميتونه هر كسي باشه . فقط هر دو بازيكن بايد تاييدش كنند. با اجازتون من خودم گروه ها رو قرعه كشي كردم :)) مسابقات BFME 2 گروه A 1. NobleLord 2. THE SECRET WIZARD 3. Tuor 4. Narich گروه B 1. artad 2. Thingol 3. mc 4. durf مسابقات ROTWK گروه A 1. mc 2. Thingol 3. NobleLord 4.Narich گروه B 1. artad 2. Tuor 3. THE SECRET WIZARD براي آخرين بار تكرار ميكنم : ريپلي بازي فراموش نشه !! از فردا ميتونيد مسابقات رو شروع كنيد. باز هم اگه كسي خواست ميتونه شركت كنه . هنوز 2 نفر جا داريم . اگر سؤالي داشتيد به من پخ بزنيد :| ويرايش : گروه ها رو يادم رفت توضيح بدم . از هر گروه 2 نفر به مرحلهي بعدي صعود ميكنند . چون گروه ها 3 نفري هست ممكنه همه چيز مساوي بشه . يعني همه 1 برد و 1 باخت داشته باشند. در اون صورت به گيم شماري يا همون تفاضل گل رو مياريم . اگر احتمالا باز هم 2 نفر با هم مساوي شدند ، به بازي رو در رو نگاه ميكنيم . ویرایش شده در ژوئیه 2, 2015 توسط Théoden 10 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
نولوفینوه 1,690 ارسال شده در ژوئن 29, 2014 (ویرایش شده) من با چنتا از بچه ها بازی کردم صلاح دیدم بعضی چیزا روشن شه ;) ا ین چیزا واسه کسایی که آنلاین بازی می کنن کاملا عادیه و نیاز به گفتن نداره اما بعضی دوستان... اهم! :دی این چیزا ممنونعن تو بازیای آنلاین تو کل دنیا! برج های نگهبانی کشتی بمب های آتش موردور (corsaiers !? یه همچین املایی :))) هیرو های حلقه کاستوم هیرو های کاربرا دوستان لطفا اگه مشکلی دارن همینجا بگن وسط بازی بحث نشه و جمعیت 2x هم از قلم افتاد .. باید 1x برداره هاست وگرنه بازی ممکنه کش بیا :| واقعا کلافه کننده میشه توودن (حمزه ندارم :| جان اینارو باید شما میگفتیا :(( ویرایش شده در ژوئن 29, 2014 توسط NobleLord 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئن 30, 2014 (ویرایش شده) از طرف narich نام مورد استفاده در بازي : Narich بازي ها : ROTWK BFME 2 به گروه هاي A اضافه شد . ویرایش شده در ژوئن 30, 2014 توسط Théoden 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
تور 9,804 ارسال شده در ژوئن 30, 2014 تئودن: آقا من اعتراض دارم! چه وقت اومدنه؟! {درگوشی: بذارش B لااقل! اونجا بهش بازی خیلی میچسبه ها! :دی} نوبل: با همه جز اولی موافقم. برج نگهبانی هیچ جا مشکلی نداره و جزو المان های اصلی بازی هست امیدوارم تئودن شفاف سازی کنه در این مورد. البته در اون نقشه خاص فکر نکنم کشتی بشه استفاده کرد مگر یک کلکی چیزی بسازید! :(( 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئن 30, 2014 (ویرایش شده) تئودن: آقا من اعتراض دارم! چه وقت اومدنه؟! {درگوشی: بذارش B لااقل! اونجا بهش بازی خیلی میچسبه ها! :دی} نوبل: با همه جز اولی موافقم. برج نگهبانی هیچ جا مشکلی نداره و جزو المان های اصلی بازی هست امیدوارم تئودن شفاف سازی کنه در این مورد. البته در اون نقشه خاص فکر نکنم کشتی بشه استفاده کرد مگر یک کلکی چیزی بسازید! :)) قرعه انداختم . هر دو تاش A شد :| من با چنتا از بچه ها بازی کردم صلاح دیدم بعضی چیزا روشن شه :| ا ین چیزا واسه کسایی که آنلاین بازی می کنن کاملا عادیه و نیاز به گفتن نداره اما بعضی دوستان... اهم! :دی این چیزا ممنونعن تو بازیای آنلاین تو کل دنیا! برج های نگهبانی کشتی بمب های آتش موردور (corsaiers !? یه همچین املایی ;)) هیرو های حلقه کاستوم هیرو های کاربرا دوستان لطفا اگه مشکلی دارن همینجا بگن وسط بازی بحث نشه و جمعیت 2x هم از قلم افتاد .. باید 1x برداره هاست وگرنه بازی ممکنه کش بیا ;) واقعا کلافه کننده میشه توودن (حمزه ندارم ;)) جان اینارو باید شما میگفتیا :(( من فعلا فقط آخري رو تاييد و اولي رو رد ميكنم. كاستوم هيرو ها ممنوعه . كسي نميتونه هيرو برداره . برج هاي نگهباني چرا بايد ممنوع باشه ؟؟ همهي نژاد ها از اين برج ها دارند . ويرايش : برج هاي نگهباني كه گفتيم آزاده و همه ميتونن استفاده كنند. كسي كه هاست ميشه ، در قسمت Rules ، گزينه هاي "َAllow ring heroes" و "Allow custom heroes" رو غير فعال كنه . كسي هم كه جوين ميشه حواسش باشه كه اين گزينه ها غير فعال شده باشند. در ارتش موردور ، از سربازايي به اسم Crosaires of Umbar در حالت firebombs استفاده نكنيد. جمعيت رو هم همونطور كه نوبل گفت ، روي 1x تنظيم كنيد . پ.ن : همهي اين قوانين كه توي اين پست و پست هاي قبلي گفته شد ، اجباريه و بازي هايي كه خارج از چارچوب اين قوانين انجام بشه پذيرفته نيست. ویرایش شده در ژوئیه 11, 2014 توسط Théoden 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
نولوفینوه 1,690 ارسال شده در ژوئیه 1, 2014 تئودن: آقا من اعتراض دارم! چه وقت اومدنه؟! {درگوشی: بذارش B لااقل! اونجا بهش بازی خیلی میچسبه ها! :دی} نوبل: با همه جز اولی موافقم. برج نگهبانی هیچ جا مشکلی نداره و جزو المان های اصلی بازی هست امیدوارم تئودن شفاف سازی کنه در این مورد. البته در اون نقشه خاص فکر نکنم کشتی بشه استفاده کرد مگر یک کلکی چیزی بسازید! :(( چرا این چند پستو ندیدم!؟ آقا مگه مهلت ثبت نام تموم نشده بود؟! جالبه خودشونم افتخار ندادن تو تاپیک ظاهر شن ایشونو فرستادن :| برا بازیم یحتملن ما میریم خونشون بعد چن ساعت تاخیر افتخار بدن :)) خوب بگذریم مهم نیَس در رابطه با برج... من اون چند سطرو نوشتم که این چیزا تو کل دنیا رعایت میشه و چیز عادی هم هست نیاز به بحث نداره (lame!) ولی خوب بیشتر اون قضیه برج تو بازی های چند نفره به خصوص بالای چهار نفر یا ffa به چشم میاد و توی دو نفری زیاد مهم نیست چون کسی که برج میسازه به زودی شکست میخوره :| برا همین مجاز اعلام می کنیم والسلام علیک و رحمت الله پست قبلی نیز حذف می گردد ویرایش: بله اون نقشه کشتی نداره و همینجوری از دهنم پرید چون این از اون موارد خیلی سخته ;) 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئیه 1, 2014 (ویرایش شده) آقا مگه مهلت ثبت نام تموم نشده بود؟! واسه بازي هاي BFME 2 و ROTWK هنوز 1 نفر ديگه جا داريم. وقت ثبت نام تموم نشده و اگه كسي خواست ميتونه ثبت نام كنه . واسه بازي BFME 1 دو نفر كم داريم . اگر 2 الي 4 نفر ديگه ثبت نام كنند ، واسه 1 BFME هم ميتونيم مسابقات رو برگزار كنيم. پست قبلي ويرايش شد ویرایش شده در ژوئیه 1, 2014 توسط Théoden 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
نولوفینوه 1,690 ارسال شده در ژوئیه 1, 2014 اعلام نتایج اینجا میشه!؟ خوب انگار کسی دس به کار نشده هنوز :(( این بازی اول بین من و سیکرت ویزارد که من بردم :)) THE SCRET WIZARD 1.rar 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
نولوفینوه 1,690 ارسال شده در ژوئیه 3, 2014 خوب ... یک بازی بسیار سنگین و طولانی میان بنده و تور در BFME2 سر گرفت و جنگ شد :D من بردم :huh: TUOR 1.rar 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در ژوئیه 7, 2014 دوستان لطفا بازي هاي مرحله گروهي رو تا آخر همين ماه تموم كنيد . خيلي طول نكشه . ممنون از همگي :huh: 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
The secret wizard 2,001 ارسال شده در ژوئیه 8, 2014 الوه جان مشکل حل شد! هر دو طرف به توافق رسیدیم. TOUR-1.rar noble lord 1.rar 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الوه 8,414 ارسال شده در ژوئیه 10, 2014 بازی اول من و نریچ در ROTWK و شکست مشت آهنین ایزنگارد :دیــ Me and Narich 1st Game.rar 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
نولوفینوه 1,690 ارسال شده در ژوئیه 10, 2014 بازی اول من و نریچ در ROTWK و شکست مشت آهنین ایزنگارد :دیــ Me and Narich 1st Game.rar یه پیشنهاد دارم به همگی وقتی نتیجه بازیو میزارین بگین کی برد ماام بدونیم :huh: 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الوه 8,414 ارسال شده در ژوئیه 10, 2014 یه پیشنهاد دارم به همگی وقتی نتیجه بازیو میزارین بگین کی برد ماام بدونیم :huh: والا قوانین از روز اول گفتن شخص برنده باید ریپلی رو بزاره، دیگه نمیدونم کجاش ممکنه مشخص نباشه :وی 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
The secret wizard 2,001 ارسال شده در ژوئیه 10, 2014 (ویرایش شده) اهم..! اینم سومین بازی من و نوبل که با نظارت تئودن انجام شد NOBLE LORD 2.rar ویرایش شده در ژوئیه 10, 2014 توسط The secret wizard 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست