Glorfindel Thalion 528 ارسال شده در مه 10, 2012 در مورد گروه بندی باید بگم خیلی وسیع تر از این حرفها میشه و فقط به رول نویسی و جواب بده جایزه بگیر ختم نمیشه.و حق با توست. باید خیلی فکر کرد.و نه فکر کردن یکی دو نفر در یکی دو روز بلکه تفکر چند نفر اهل عمل به مدت یکی دو هفته. این تصمیم ها باید از اسم های زیبا برای گروه ها شروع بشه تا فعالیت هاشون و قوانین جدید مورد نیاز و.......... 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
رضائی.استل 3,749 ارسال شده در مه 11, 2012 توی آرشیو - کتب صوتی -آلاکابث: به جای آلاکابث نوشته شده ـآکالابث لطفا اصلاحش کنین. 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
3DMahdi 14,529 ارسال شده در مه 11, 2012 توی آرشیو - کتب صوتی -آلاکابث: به جای آلاکابث نوشته شده ـآکالابث لطفا اصلاحش کنین. متوجه منظورتون نمیشم، آکالابث(Akallabeth) درسته. 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در مه 11, 2012 در مورد گروه بندی باید بگم خیلی وسیع تر از این حرفها میشه و فقط به رول نویسی و جواب بده جایزه بگیر ختم نمیشه.و حق با توست. باید خیلی فکر کرد.و نه فکر کردن یکی دو نفر در یکی دو روز بلکه تفکر چند نفر اهل عمل به مدت یکی دو هفته. این تصمیم ها باید از اسم های زیبا برای گروه ها شروع بشه تا فعالیت هاشون و قوانین جدید مورد نیاز و.......... آخرش منظورت چی بود؟ موافقی يا نه؟ من كه میگم خيلی ايدهی خوبيه؛ اگه عملی بشه، عالی میشه! اگه كمكی میتونم كنم (نه خيلی سخت)، در خدمتم! 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
رضائی.استل 3,749 ارسال شده در مه 12, 2012 متوجه منظورتون نمیشم، آکالابث(Akallabeth) درسته. ببخشید احتمالااشتباه از من بوده. نمیدونم کتاب من اشتباه نوشته یا مشکل از چشام بوده. بررسی کنم خبرتون میکنم. 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
رضائی.استل 3,749 ارسال شده در مه 13, 2012 متوجه منظورتون نمیشم، آکالابث(Akallabeth) درسته. دیشب نگاه کردم دیدم که درستش آکالابت هستش.ببخشین به لاتین راحت تر فهمیدمش تا خود فارسی! 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ائارندیل Eärendil 1,294 ارسال شده در مه 15, 2012 یه پیشنهادی داشتم.نمیشه هر کدوم از اعضا علاوه بر عکس آواتارشون یه دونه هم تصویر توی صفحه پروفایلشون بذارن. چون سایز آواتار کوچیک هست و عکسهای زیبا رو کامل رو نمیشه گذاشت. اگه بشه خیلی خوبه ها. با تشکر 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
3DMahdi 14,529 ارسال شده در مه 15, 2012 یه پیشنهادی داشتم.نمیشه هر کدوم از اعضا علاوه بر عکس آواتارشون یه دونه هم تصویر توی صفحه پروفایلشون بذارن. چون سایز آواتار کوچیک هست و عکسهای زیبا رو کامل رو نمیشه گذاشت. اگه بشه خیلی خوبه ها. با تشکر چرا میشه. به بخش تغییر تنظیمات حساب کاربریتون برید و در قسمت "ویرایش صفحه درباره من" میتونید هر متن یا تصویری که میخواید بذارید. نمونه اش رو تو پروفایل من میتونید ببینید. یه تصویر برای تست گذاشتم. 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ائارندیل Eärendil 1,294 ارسال شده در مه 15, 2012 (ویرایش شده) چرا میشه. به بخش تغییر تنظیمات حساب کاربریتون برید و در قسمت "ویرایش صفحه درباره من" میتونید هر متن یا تصویری که میخواید بذارید. نمونه اش رو تو پروفایل من میتونید ببینید. یه تصویر برای تست گذاشتم. مرسی. من تا حالا نمیدونستم. این عکسی هم که گذاشتی من قبلا توی قسمت والپیپرهای دنیای تالکین با نام مهدی 3بعدی گذاشته بودم. ولی امروز که داشتم پستهای قدیمی رو میدیدم متوجه شدم که خودت هم اونو 2سال پیش در قسمت سئوالات سیلماریلیون گذاشته بودی. خوب شد،حالا همه میتونن یه عکس خوب برای پروفایلشون بذارن.منم یکی گذاشتم.ولی زود به زود عوضش میکنم. ویرایش شده در مه 15, 2012 توسط ائرندیل Earendil 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Khamul 29 ارسال شده در مه 16, 2012 ببخشید بنده یه سوال از مدیر داشتم . بالای عکس نریچ که آواتارش ویچکینگه نوشنه ویچکینگ آو آنگمار. بالای عکس گاندالف سفید نوشته جادوگر سفید پوش و.... من هم که اسم کاربریم خاموله . خامول هم دست راست ویچکینگ بین نزگول ها بود . الان دلم میخواد بالای اسمم بنویسه : khamul of rhun یا حداقل the second nazgul یا the king of rhun یه چیزی تو همین مایه ها . چیکار باید بکنم ؟ 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
3DMahdi 14,529 ارسال شده در مه 16, 2012 ببخشید بنده یه سوال از مدیر داشتم . بالای عکس نریچ که آواتارش ویچکینگه نوشنه ویچکینگ آو آنگمار. بالای عکس گاندالف سفید نوشته جادوگر سفید پوش و.... من هم که اسم کاربریم خاموله . خامول هم دست راست ویچکینگ بین نزگول ها بود . الان دلم میخواد بالای اسمم بنویسه : khamul of rhun یا حداقل the second nazgul یا the king of rhun یه چیزی تو همین مایه ها . چیکار باید بکنم ؟ این عنوانیه که با توجه به تعداد پستهای کاربر تغییر میکنه. توی فرومهای دیگه روشی برای تشویق اعضا برای پست زدنه یعنی اگه زیر 100 پست زده باشی یه اسمی داره و برای 200، 300، 400 و ... عناوین دیگه. اما اینجا چون تعداد پست برای ما مهم نیست اونو به سه رده کاهش دادیم 10،20و30. بعد از 30 پست هم میتونید از کنترل پنل کاربریتون این عنوان رو به هر چیزی که میخواید تغییر بدید. 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در مه 16, 2012 (ویرایش شده) برای دانشنامه تلفّظ آنلاين هم بذارين. مثل «گندالف» در ويكیپديای انگليسی (كه فكر كنم سيستمش خراب شدهباشه)، يا يه دانشنامهی ديگه كه فكر كنم لوترويكی بود (الان نمیدونم چرا صفحهاش لود نمیشه، نمیتونم مطمئن بشم). ویرایش شده در مه 16, 2012 توسط گندالف سپید 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Khamul 29 ارسال شده در مه 16, 2012 دستتون در نکنه . خدا خیرتون بده . در ضمن اگه میشه سیلماریلیون مصور رو روی آردا آپلود کنید (انگلیسی) 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
3DMahdi 14,529 ارسال شده در مه 16, 2012 دستتون در نکنه . خدا خیرتون بده . در ضمن اگه میشه سیلماریلیون مصور رو روی آردا آپلود کنید (انگلیسی) کتاب هست. https://arda.ir/do...rchive/?did=468 برای دانشنامه تلفّظ آنلاين هم بذارين. مثل «گندالف» در ويكیپديای انگليسی (كه فكر كنم سيستمش خراب شدهباشه)، يا يه دانشنامهی ديگه كه فكر كنم لوترويكی بود (الان نمیدونم چرا صفحهاش لود نمیشه، نمیتونم مطمئن بشم). فکر خوبیه. البته کار زیاد داره. اول باید فرهنگنامه تکمیل بشه بعد فایلهای صوتی تهیه بشه و توی سایت گذاشته بشه. 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
elros 250 ارسال شده در مه 17, 2012 یه پیشنهاد دارم اگه پست کسی پاک میشه از طریق پیغام خصوصی بهشون توضیح داده بشه. 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
فنگورن 3,679 ارسال شده در مه 17, 2012 اگه کسی به خاطر پاک شدن پست یا تاپیک ای ، براش سوال پیش بیاد ، میتونه از طریق پیام خصوصی ، از مدیران در مورد علت و چرایی این عمل ، سوال بپرسه . 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در مه 17, 2012 اگه سيستم نمرهدهی به سايت يا فروم هم راهاندازی بشه، بهتر میشه. 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
3DMahdi 14,529 ارسال شده در مه 17, 2012 منظورت از سیستم نمره دهی چیه؟ به چی نمره بدیم؟ 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در مه 18, 2012 (ویرایش شده) منظورت از سیستم نمره دهی چیه؟ به چی نمره بدیم؟ بابا، میگم به سايت يا فروم نمره بديم. مثلاً هركس از بيست يا ده به سايت يه نمره بده. ميانگينشونو حساب كنين، يه جايی گوشهی سايت يا فروم به نمايش بذارين كه ببينيم ثمرهی كارتون چیبوده و بقيّه چه نظری دربارهی سايت دارن. نظرسنجیهای فرومی هم بذارين. مثلاً: «دوست دارين فلان امكان به فروم اضافه بشه؟» يا «سايت به نظرتون چهجوريه؟ (خوب و متوسّط و ضعيف)» يه پيشنهاد ديگهام دارم: https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=665&view=findpost&p=21774 راستی، قضيهی گروهبندی اعضا چی شد؟! ویرایش شده در مه 18, 2012 توسط گندالف سپید 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
baggins 1,708 ارسال شده در مه 18, 2012 (ویرایش شده) در مورد امتیاز دادن به سایت گندالف جان ثمره کار آردا رو با چند هزار رأی میشه نتیجه گرفت؟! نظر کلی دادن به سایت چه مزایایی داره؟ یا اصلا بهتره بگیم اصلا میشه به سایت آردا همچنین رأی ای داد. نظر سنجی که در سایت های دیگه انجام میشه صرفا جنبه ارتباط با مخاطبان رو داره. نه ما که مهمترین بخش کاریمون در ارتباط بودن و تبادل نظره. و اینکه «دوست دارین فلان امکان به فروم اضافه بشه؟» خودش میتونه یه پیشنهاد در بر داشته باشه که اعضا میتونن این پیشنهاد رو بدن؛ و جاش هم تو همین تاپیکه. ولی من هم با امکاناتی که میشه به سایت اضافه کرد آشنا نیستم. اگه مدیران یه معرفی از امکانات دیگه فروم بدن که قابل اجرا باشه خیلی خوب میشه. ویرایش شده در مه 18, 2012 توسط bagins 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در مه 18, 2012 (ویرایش شده) در مورد امتیاز دادن به سایت گندالف جان ثمره کار آردا رو با چند هزار رأی میشه نتیجه گرفت؟! نظر کلی دادن به سایت چه مزایایی داره؟ یا اصلا بهتره بگیم اصلا میشه به سایت آردا همچنین رأی ای داد. نظر سنجی که در سایت های دیگه انجام میشه صرفا جنبه ارتباط با مخاطبان رو داره. نه ما که مهمترین بخش کاریمون در ارتباط بودن و تبادل نظره. و اینکه «دوست دارین فلان امکان به فروم اضافه بشه؟» خودش میتونه یه پیشنهاد در بر داشته باشه که اعضا میتونن این پیشنهاد رو بدن؛ و جاش هم تو همین تاپیکه. ولی من هم با امکاناتی که میشه به سایت اضافه کرد آشنا نیستم. اگه مدیران یه معرفی از امکانات دیگه فروم بدن که قابل اجرا باشه خیلی خوب میشه. نمرهدادن به سايت كه خيلی خوبه! يه آگاهی دربارهی وضعيّت كلّی آردا. مثل كارنامهی دانشآموزی برای مديران میمونه. برای ما هم مثل معلّما و برای تازهواردين (رهگذرا) مثل مديراييه كه اوّل به كارنامهی دانشآموز نگاه میكنن و بعد میپذيرنشون. اگرم كه دستهبندی بشه (مثلاً نمرهدهی به «بررسی به پستها و تاپيکها برای حذف اسپمها و توهينآميزها»، «رعايت عدالت»، «محيط شاد و جذّاب»، «ميزان مفيدبودن مطالب» و...)، بهتره. نظرسنجیها هم مگه چه عيبی دارن كه مربوط به فروم و تغييراتش باشن؟ مثلاً بگن میخوايم عكس صفحهی اصلی رو عوض كنيم؛ موافقين يا نه؟ به پست قبليم هم نگاهی بندازين، ويرايشش كردم. (اضافه كردم) ویرایش شده در مه 18, 2012 توسط arven 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
baggins 1,708 ارسال شده در مه 18, 2012 (ویرایش شده) خب در مورد اینکه این امتیاز دهی میتونه دسته بندی داشته باشه تا تاپیک های مفید با ارتباط با دنیای تالکین رو معرفی کنه از خود امکانات سایت به تازگی ها توسط مدیران انجام شده. و چون بیشتر تمرکز سایت به روی آثار تالکین ـه معرفی بحث های متفرقه هدف سایت نیست. در مورد نظرسنجی در موضوع «توهین آمیز بودن» اگه شما پستی میبینین که توهین آمیزه، میشه از طریق گزارش به مدیران اطلاع رسانی کرد، و با قوانین که ما داریم نباید یه همچنین پستی وجود داشته باشه {مدیریت اقدام به حذف در زمان پست انجام داده اند}. فروم آردا تازگی ها دست به تغییرات زده و تغییرش به این زودی یکمی دور از اندیشه اس و وقت گیره. دسترسی به تغییرات هم تحت نظر ادمین اصلی سایت اله ساره که خیلی دیر به دیر وقت میکنن حضور داشته باشن. در مورد بقیه عنوان ها میشه صحبت کرد :) مخصوصا سر امکانات دیگه فروم امیدوارم توضیحات اینجانب ثمربخش بوده باشه ;) ویرایش شده در مه 18, 2012 توسط bagins 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در مه 18, 2012 به طور كلّی گفتم! اگه نظرسنجیها از فضای آردا و تالكين بيان بيرون، بهتر میشه. نمرهدهی هم كه اگه مديرا از اين كه نمرهی بد بگيرن، ترس دارن، میتونن عمليش نكنن! :دی صفحهی اصلی رو هم اگه عوض كنين، عالی میشه. از عكس سياهسفيد تالكين خسته شديم! خيلی گرفته و يكنواخت و بدرنگه! (اين عكس اگه بشه، خوبه. از مهديه. تو تاپيک آثار شما معرّفيش كردهبود: arda03.jpg) 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Khamul 29 ارسال شده در مه 18, 2012 ببخشین یه پیشنهاد خوب (البته اگه قبلا کسی چنین پستی گذاشته برادر سه بعدی دعوامون نکنه !) بیاین یه گروه همکاری بسازیم تا با هم تمامی شبهات موجود در کتب تالکین رو بررسی و بعد به صورت پی دی اف در دنیای تالکین منتشر کنیم . 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Glorfindel Thalion 528 ارسال شده در مه 18, 2012 نظر خوبیه. ولی کار امد نیست. چون تجربه ثابت کرده ایرانی ها کار گروهی بلد نیستن. اگه بخوایم. تعصبی نگاه کنیم. حرف خودمونو بزنیم. آخر سرهم با کله ی باند پیچی شده بیایم بیرون نمیشه. در هر صورت برای بنده و خیلی از دوستان شبه ی آنچنانی ای وجود نداره. واقعا بحث در مورد تالکین خوبه. نه افترا ها و شایعات. 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست