Sherlock 2,741 ارسال شده در ژوئن 15, 2015 The Lord of the Rings: The Complete Songs & Poems این یک آلبوم گردآوری شده از آهنگ های ساخته شده از روی ترانه های کتاب های ارباب حلقه ها است که گروه The Tolkien Ensemble اونو ساختن. آلبوم 4 عدد سی دی هستش که مجموعا 69 تراک داره ! این آهنگ ها قبلا بصورت آلبوم منتشر شدن ، چهار آلبوم با نام های زیر: An Evening in Rivendell (1997) A Night in Rivendell (1999) At Dawn in Rivendell (2003) Leaving Rivendell (2005) ولی در این نسخه هر چهار آلبوم موسیقی همراه با کتاب اشعار قرار گرفته ! البته کتابش در نسخه ارجینال هستش ولی اینی که من گذاشتم فقط این چهارتا سی دی موسیقی هستش که کریستوفر لی با صدای بی نظیرش در دوتا از آلبوم های این مجموعه شاهکار کرده سال تولید : 1996 تا 2005 نوع: کلاسیک مدت : 236 دقیقه دانلود هر چهار آلبوم این مجموعه با کیفیت عالی FLAC Size: 1.12 GB 36 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Peredhil 1,397 ارسال شده در ژوئن 15, 2015 (ویرایش شده) ممنونم، به، همش برای ریوندل هستش آهنگ هاش سبکش مثل استاد هاوارد شور هست؟ ویرایش شده در ژوئن 15, 2015 توسط Peredhil 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Sherlock 2,741 ارسال شده در ژوئن 15, 2015 ممنونم، به، همش برای ریوندل هستش آهنگ هاش سبکش مثل استاد هاوارد شور هست؟ تمام ترانه های کتاب ارباب حلقه ها هستش ! یعنی وقتی کتاب رو دارید میخونید ، هرجا به ترانه رسیدید میتونید ترانه مربوطه رو پخش کنید و لذت ببرید ;) آهنگ ها سبک کلاسیک و فولکلور هستش. زیاد شبیه آهنگ های هاوارد شور نیست ولی بعضی جاها دقیقا شبیه آهنگ های هاوارد شور میشه :D 16 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Curunir-Poirot 440 ارسال شده در ژوئن 15, 2015 (ویرایش شده) ممنون بابت لینک. قبلا بعضی از ترک ها رو تو یوتوب گوش کردم. دیشب اومدم raven از ادگار آلن پو رو با صدای کریستوفر گوش کنم دیدم هنوز نمیتونم. فکر نکنم الآن بتونم این ها رو گوش کنم ولی به هر حال باز هم سپاس. مثل این که لینک دانلود ندادید. دوستان میتونن ترک ها رو تو یوتوب پیدا کنن. ویرایش شده در ژوئن 15, 2015 توسط Curunir-Poirot 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Sherlock 2,741 ارسال شده در ژوئن 15, 2015 خواهش میکنم دوست خوبم. اگر لینک دانلود منظورتونه، در پست اول زیر عکس هستش. 8 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست