LObeLia 4,013 ارسال شده در ژوئیه 24, 2013 قرار نيست داستان ادامه پيدا کنه.؟؟؟ صبر آدم هم اندازه اي داره. 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
hamid stormcrow 5,052 ارسال شده در ژوئیه 24, 2013 به خدا من شرمنده همه دوستان هستم! ولی الان مشغلم خیلی زیاده قسمت بعدی 30٪ ترجمه شده به محض اینکه سرم خلوت شه بقیه شو انجام می دم. 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
aaq 7 ارسال شده در اوت 27, 2013 سلام واقعا یعنی این همه سرتون شلوغ بوده کتاب خوبی بود ترجمه ی شما هم که خیلی خوب بود سعی کنید ادامه بدید 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
mary20 5 ارسال شده در سپتامبر 4, 2013 درود ترجمه تون خوب هست. اما اگه نمی خواین ادامه بدین بگین تا یکی دیگه از سایتا کارو ادامه بده. متشکرم 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
آرتاس اسمیت 20 ارسال شده در اکتبر 25, 2013 سلام اگه ادامه نمی دین بگین. منو چندتای دیگه می خوایم ترجمه کنیم. 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
hamid stormcrow 5,052 ارسال شده در اکتبر 25, 2013 خوب ترجمه کنید خیلی هم خوبه! مگه چه اشکالی داره از یه کتاب چند تا ترجمه وجود داشته باشه؟ منم سرم خلوت تر بشه قطعا ادامه می دم 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Arya Stark 14 ارسال شده در ژوئیه 24, 2014 سلام اقا حمید ترجمتون رو خوندم ، خیلی خوب بود. اسم این کتابو چند وقت پیش شنیدم و خیلی ازش تعریف می کردن. ولی انگار بخاطر متن سنگینش کسی سراغ ترجمه اش نمی ره. انگلیسی منم اینقدر خوب نیست که بخوام متن اصلی رو بخونم. از اخرین پست شما تقریبا نه ماه میگذره ، می خواستم ببینم مشکل شما حل نشده؟ امکانش هست که دوباره ترجمه رو شروع کنید؟ بخاطر فاصله ی زیاد بین فصل ها هم مشکلی ندارم ، چون ما بخاطر نغمه دیگه عادت کردیم. 10 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
hamid stormcrow 5,052 ارسال شده در ژوئیه 24, 2014 درود بر شما دوست عزیز انشالله قصد دارم به زودی ترجمه رو از سر بگیرم 12 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Arya Stark 14 ارسال شده در ژوئیه 26, 2014 درود بر شما دوست عزیز انشالله قصد دارم به زودی ترجمه رو از سر بگیرم اسم سایت دوران اژدها رو فکر کنم شنیده باشید. یه تایپی رو دیروز توش دیدم که حدودا برای 14 ماه پیش بود ، و رمان های در دست ترجمه و در انتظار ترجمه رو نوشته بود. همینطور نوشته بودن که تابستون کتاب اول مالازان رو ارائه میدن. چند هفته بعدش یکی از مدیراشون یه پست داده بود ، گفته بود ما شنیدیم سایت اردا داره کتابو ترجمه میکنه ، برای همین ما از حق خودمون می گذریم (حق!). دیگه هم جواب درست و حسابی نداده بودن تا اینکه چند روز پیش گفتن وقتی سرمون خلوت بشه میخوایم کتابو ترجمه کنیم. به نظرم بیشتر دارن از زیر بار مسئولیتش در میرن. می خواستم بدونم دلیل خاصی دارید که می خواید این کتابو فقط اعضای اردا بخونن؟ به نظرتون بهتر نیست با مدیر سایت دوران اژدها صحبت کنید ، که با کمک هم ترجمه کنید؟ 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
DeathKnight 0 ارسال شده در سپتامبر 16, 2014 مرسی از عزیزان :D دلمان میخواهد ادامه ش را بفهمیم :(( 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
DashReza 1 ارسال شده در سپتامبر 25, 2014 ادامه پیدا میکنه این پروژه یا نه ؟ 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
دنریس 0 ارسال شده در دسامبر 6, 2014 چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟چه مشکلی پیش اومده ;) :)) :D مارو تو خماری نذارین :| :) 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
proti 19 ارسال شده در مه 19, 2015 (ویرایش شده) سلام ممکنه یه لینک کامل ازش بدید و اینکه ما را در خماری نگذارید خمار گذاشتن جماعت اصلا خوب نیستا ویرایش شده در مه 19, 2015 توسط proti 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
3DMahdi 14,529 ارسال شده در مه 19, 2015 توی نمایشگاه کتاب حمید رو دیدم و گفت متاسفانه وقتش به شدت پره و این امکان که بتونه در آینده نزدیک ترجمه رو از سر بگیره وجود نداره. 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست