آرون 1,934 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 خب, من یه خبر بزرگ براتون دارم و اینکه تونستم در افتتاحیه فیلم هابیت در توکیو شرکت کنم که یک روز بعد از نیوزلند بود, و در فرش قرمز هم شرکت کردم و از نزدیک پیتر جکسون, الیجاه و اندی سرکیس و خود بیلبو و بقیه رو هم دیدم! تا اینجا بگم که اینقدری که من اون روز گریه کردم... تو عمرم نکرده بودم! و جای همه شما بچه های آردا خالی بود... مهم تر از همه.. لحظه تاریخی من که تا آخر عمر فراموش نمی کنم, موقعی بود که من با پرچم بنر الفی ام رفته بودم و پیتر جکسون عزیز منو با اون دید و برام یه کف زد و اونو نشون داد... من همه که داشتم از هیجان سکته می کردم, همونطور که با یه دست پرچم رو گرفته بودم دست دیگه ام رو روی قلبم گذاشتم و از ته دل از دور بهش گفتم : تنک یو... پیتر هم در همون حالت دستشو متقابلا روی سینه اش گذاشت و تعظیم کوچکی به سمتم کرد و همون تنک یو رو تکرار کرد... ... و در آخر سورپرایز ویژه اینه که بلیط ویژه فیلم رو که فقط به شصت نفر در کل ژاپن رسید رو از طریق دوستم در شرکت وارنر, دریافت کردم و فیلم رو بعد از فرش قرمز دیدم :سکته: شاهکار بود... فعلا عکس ها رو می فرستم و توضیحات رو هم آروم آروم می دم. اولین عکس از آرون ذوق زده پس از اتمام فیلم هستش به همراه عده دیگری از مرمان سرزمین میانه! اون پرچم الفیه هم همونیه که ذکرش اون بالا رفت! باقی عکس ها رو به ترتیب از شروع فرش قرمز میدم... جوری که انگاری اونجا هستین و دارین می بینین. لحظه تاریخی در سالن سینما پیش از شروع فیلم. عینک فیلم :دی 68 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
turambar 986 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 وای تورو خدا بگین چطور بود؟! فیلم نامش چجوری بود؟ چه چیزایی رو نشون داد؟ اسماگ؟ آزانول بیزار؟ دول گولدور؟ :( خوش بحالتون... 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
SHIRE 2,883 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 ما که از این مراسم بی نصیب موندیم اما باعث افتخاره که یکی از آردایی ها در این مراسم حضور داشت. 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
رضائی.استل 3,749 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 (ویرایش شده) سلام بانو. مث اینکه حسابی خوش گذشت!ما که فعلا بی نصیبیم از این افتخار و سعادت ولی اگه دوباره پیتر یا هر کس دیگه ای رو دیدین سلام ما آردایی ها رو بهش برسونین. ممنون از اخبار خوبی که گذاشتین و خوش به حالتون :( ویرایش شده در دسامبر 4, 2012 توسط رضائی.استل 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
tisak 946 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 خوشا به سعادت! فقط در نظرتون تونست در حده ارباب حلقه ها باشه؟؟؟؟ 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
تضاد 1,867 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 بذار راستش رو بگم. اولش قشنگ حسودیم شد :( خیلی لحظه ی نابی بوده آخه! ولی الان خیلی خوشحالم ~o) احساس میکنم برای یه وب سایت ایرانی افتخار بزرگیه که یکی از اعضاش این قدر به عوامل فیلم نزدیک شده و در این لحظه ی تاریخی حضور داشته ~o) ~o) ~o) 15 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مونت آو سائرون 2,307 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 (ویرایش شده) ~o) :( راست میگین؟! ( خب معلومه که راست میگین!دی) واقعا منم یکی از بزرگترین آرزوهامه که دست اندرکاران فیلم ارباب حلقه ها رو ببینم، خصوصا یان مکلن... کاش زودتر می گفین سفارش می کردم به پیتر بگین: محمدرضا سلام رسوند! دی اما واقعا براتون خوشحال شدم...گویا بودن درغربت مزایایی هم داره! ~o) ( اصلا کاملا خب معلومه که داره...دی) ویرایش شده در دسامبر 4, 2012 توسط مونت آو سائرون 11 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Legolas 2,323 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 یعنی واقعا خوش به حالتون... این از اون اتفاق هایی هست که شاید دیگه تو زندگی آدم تکرار نشه. راستی تونستین ازشون امضا هم بگیرین؟ 24 فریم دیدین فیلم رو یا 48 فریم... جای ما خالی :دی پیشنهاد به مدیران: به نظرم باید یه خبر در این مورد توی سایت بذارین که از بنیان گذاران آردا توی مراسم فرش قرمز شرکت کرده و فیلم رو هم دیده... 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
تور 9,804 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 (ویرایش شده) وااااااااااااااای نه؟! خب آرون جان مارو هم الان سکته دادی که........!! :دی آخ قلبم....(کسی هم خونه نیست میترسم از دست برم :دی) یعنی. واقعا به حالتون غبطه میخورم :( ......خوشا به حالت.......خوشا به سعادتت............ چی بگم....................الان نمیشه از طریق متن احساسم رو بیان کنم..... از طرفی واقعا خوشحالم که یکی از ما افتخارش رو داشت که هابیت رو اونجور که ساخته شده ببینه و از طرفی به قول تضاد یک جورایی احساس حسودی.................. و نیز............ت ت......ت .ت .ت تو........یعنی شما پیتر ر.....رر رو از نزدیک دی. دی........ دیدین.....؟؟؟؟؟ عکس های بیشتری برامون بذار.......من که باورم نمیشه...........یعنی همه چی دست به دست هم دادن تا به آرزوت برسی......و از ته دل گریه کنی.........اشک شوق!!! یک جورایی با دیدن عکس ها منم نزدیک بود اشک شوق بریزم....!! من همیشه آخر بازگشت شاه جایی که فرودو سوار کشتی میشه گریه ام میگیره........ناراحت از اینکه آیا این حماسه تمام شد ~o) .............تصویرسازی ها از آزدا تمام شد......... دیگر خبری از گندالف و شایر و ریوندل نیست ~o) ~o) ............. ولی با خبر ساخت هابیت توسط پیتر طوری پریدم هوا.........که سرم خورد به لوستر!! ~o) و الان شما ما رو با خودت بردی به افتتاحیه فیلم.....پیش پیتر جکسون و گروهش..................به سالن سینما....قبل از شروع فیلم ~o) ویرایش شده در دسامبر 4, 2012 توسط تور 11 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
آرون 1,934 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 وای تورو خدا بگین چطور بود؟! فیلم نامش چجوری بود؟ چه چیزایی رو نشون داد؟ اسماگ؟ آزانول بیزار؟ دول گولدور؟ ~o) خوش بحالتون... فیلم کاملن غیرمنتظره اس... یعنی شما هی سعی می کنین بیش از حد از فیلم انتظار نداشته باشین و یه نکته بد توش پیدا کنین, اما بس که هی فیلم بهتر و بهتر میشه و بس که عین کتابه, واقعا شوکه تون می کنه! تمام حرف ها, روایت ها و لحن فیلم کاملا عین کتاب هابیت ـه. دنیایی عین ارباب حلقه ها, با روایت و فرمی کاملا متفاوت از اونجایی که نمیخوام چیزی رو لو بدم, در مورد بودن اسماگ و اینها چیزی نمی گم. ولی بدونین که این سه تا فیلم قراره باشه, و برای همین فیلم اول تا قبل از رسیدن به اره بور تموم میشه. بازی ها شاهکار, بامزه و طبیعی هستن. بیلبوی جوان با بازی مارتین فریمن تونسته به طرز فوق العاده ای یه هابیت رو که سعی می کنه از خطرها دوری کنه و عاشق آرامش و و زندگی هابیته رو نشون می ده :())) من یکی که عاشق مارتین شدم از اونجایی که روایت فیلم عین کتابه, حتی صحنه های اومدن دورف ها که صورت تک تک به در خونه بیلبو هم عین روایت خود تالکین بیان شده! دورف ها فوق العاده ان. تک تکشون. و کاملا بامزه و کله شق, با غرور خاص دورفی شون. بازیگر تورین خیلی عالیه. حتی عشق اونها به سرزمین هاشون و طلاهاشون تو تک تک حرف هاشون دیده میشد... و الف ها! الف ها! بسیار زیباتر و بهتر از ارباب حلقه ها دیده میشن! یعنی هرچیزی که تو ارباب حلقه ها از الف ها دلتون می خواست ببینین و تمام عشقتون رو به سرزمین های الفی و مردمشون رو پر می کنه! و الف ها خیلی برتر و والاتر از اون چیزی که تو هابیت بود به تصویر کشیده شدن, شاید برای اینکه فیلم از دید هابیت ها و دورف هاست... در فیلم صحنه ای هم از تاریخ قدیم و جنگ دورف ها داره و ما الف های برین رو می بینیم!! بسیار مغرور و زیبا و باشکوه... اینجا من اینقدر خودم رو زدم و گریه کردم که.... باور نمیکنین خوشا به سعادت! فقط در نظرتون تونست در حده ارباب حلقه ها باشه؟؟؟؟ نمیتونم بگم در حدش, حتی نمیتونم مقایسه کنم. ارباب حلقه ها دقیقا عین کتابش, فیلمی زیبا و حماسی و جدیه. هابیت هم همون دنباست, با این تفاوت که طنز بیشتری داره و جدیت کمتر, ولی باز شگفت انگیزه. من به شخصه از اونجایی که الان هنوز در جو هابیت ام, فعلا اون رو بیشتر دوست دارم! ولی یادمون نره که همه عشق ما به هابیت از ارباب حلقه ها میاد .... یعنی واقعا خوش به حالتون... این از اون اتفاق هایی هست که شاید دیگه تو زندگی آدم تکرار نشه. راستی تونستین ازشون امضا هم بگیرین؟ 24 فریم دیدین فیلم رو یا 48 فریم... جای ما خالی :دی پیشنهاد به مدیران: به نظرم باید یه خبر در این مورد توی سایت بذارین که از بنیان گذاران آردا توی مراسم فرش قرمز شرکت کرده و فیلم رو هم دیده... نه, به امضا نرسیدم متاسفانه... خیلی خیلی شلوغ بود و پرچم الفی من هم مزاحم... کلی هم افسرده شدم که نشد فیلم رو 48 فریم دیدم... بی نهایت تمیز و واضح, به قول تالکین "شفاف بسان صدایی الفی"...:دی" ولی نکته اینجا بود که چون سه بعدی بود, انگار که خودت تو سرزمین میانه ای... کنار اجاق بیلبو, یا از صخره ها به ریوندل نگه می کنی. انگار که خودت داری تجربه می کنی همه اینها رو ... وااااااااااااااای نه؟! خب آرون جان مارو هم الان سکته دادی که........!! :دی آخ قلبم....(کسی هم خونه نیست میترسم از دست برم :دی) یعنی. واقعا به حالتون غبطه میخورم ~o) ......خوشا به حالت.......خوشا به سعادتت............ چی بگم....................الان نمیشه از طریق متن احساسم رو بیان کنم..... از طرفی واقعا خوشحالم که یکی از ما افتخارش رو داشت که هابیت رو اونجور که ساخته شده ببینه و از طرفی به قول تضاد یک جورایی احساس حسودی.................. و نیز............ت ت......ت .ت .ت تو........یعنی شما پیتر ر.....رر رو از نزدیک دی. دی........ دیدین.....؟؟؟؟؟ عکس های بیشتری برامون بذار.......من که باورم نمیشه...........یعنی همه چی دست به دست هم دادن تا به آرزوت برسی......و از ته دل گریه کنی.........اشک شوق!!! یک جورایی با دیدن عکس ها منم نزدیک بود اشک شوق بریزم....!! میدونم! باور کن من هنوزم که هنوزه یادم می افته گریه ام می گیره! حتی خبرها رو که می خونم اشکم در میاد. کمتر کسانی هستن که احساس منو درک کنن... برای همین به آردا پناه آوردم! 36 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
تور 9,804 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 فیلم کاملن غیرمنتظره اس... یعنی شما هی سعی می کنین بیش از حد از فیلم انتظار نداشته باشین و یه نکته بد توش پیدا کنین, اما بس که هی فیلم بهتر و بهتر میشه و بس که عین کتابه, واقعا شوکه تون می کنه! تمام حرف ها, روایت ها و لحن فیلم کاملا عین کتاب هابیت ـه. دنیایی عین ارباب حلقه ها, با روایت و فرمی کاملا متفاوت دورف ها فوق العاده ان. تک تکشون. و کاملا بامزه و کله شق, با غرور خاص دورفی شون. بازیگر تورین خیلی عالیه. حتی عشق اونها به سرزمین هاشون و طلاهاشون تو تک تک حرف هاشون دیده میشد... و الف ها! الف ها! بسیار زیباتر و بهتر از ارباب حلقه ها دیده میشن! یعنی هرچیزی که تو ارباب حلقه ها از الف ها دلتون می خواست ببینین و تمام عشقتون رو به سرزمین های الفی و مردمشون رو پر می کنه! و الف ها خیلی برتر و والاتر از اون چیزی که تو هابیت بود به تصویر کشیده شدن, شاید برای اینکه فیلم از دید هابیت ها و دورف هاست... در فیلم صحنه ای هم از تاریخ قدیم و جنگ دورف ها داره و ما الف های برین نولدور رو می بینیم!! بسیار مغرور و زیبا و باشکوه... اینجا من اینقدر خودم رو زدم و گریه کردم که.... باور نمیکنین ~o) :( ~o) ~o) بسه.....تو رو خدا بسه.......دیگه نگو! ~o) ~o) نه...نه! بازم بگو......باز هم برامون بگو چی بگم. از طرفی در شوق سیر و سفری دوباره در آردا و با الف ها (وای گفتی نولدور!!) میسوزم و از طرفی نمیخوام چیزی از فیلم بدونم تا خودم شوکه بشم. گرچه شاید قسمت ما همون کیفیت پرده ای CAM یا TC باشه ولی همونو به چشممون میکشیم میدونم! باور کن من هنوزم که هنوزه یادم می افته گریه ام می گیره! حتی خبرها رو که می خونم اشکم در میاد. کمتر کسانی هستن که احساس منو درک کنن... برای همین به آردا پناه آوردم! ...من میتونم درکش کنم....میتونم تصورش کنم... 9 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
* لرد الروند * 1,716 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 (ویرایش شده) جناب تور، خونسرد باش برادر! اگر همینطور به این روند ادامه بدی، فکر نکنم قلبت تا روز اکران رسمی هابیت، سالم بمونه :دی بانو آرون، من هم به نوبه ی خودم بهتون تبریک میگم که چنین سعادت بزرگی نصیبتون شد که بتونید در چنین مراسم با شکوهی حضور داشته باشید :( اینکه فرمودی نسبت به ارباب حلقه ها جدیت لازم رو نداره و طنز بیشتری در اون به کار رفته، زیاد برای من خوشایند نیست! امیدوارم سکانس های طنزآلود رو به طور افراط و تفریط به کار نبرده باشند که باعث بشه هیجان و استرسی که حوادث فیلم رقم میزنه، تحت الشعاع قرار بگیره! هرچند که چنین امری از پیتر بعیده و مسلماً اون چنین اشتباهی رو مرتکب نمیشه! ویرایش شده در دسامبر 4, 2012 توسط * لرد الروند * 9 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
baggins 1,708 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 (ویرایش شده) این پست دوم هم که زدید، حال و هوام توانی از اوایل پست تضاد شد. موسیقی چی؟ هاوارد شور چقدر فوق العاده بود؟؟ {چون ایمان دارم کمتر نیست} از گابلین ها هم بگین، از تریلر و تبلیغ هایی که دیدیم دوستان نظر داشتن که خیلی فانتزی درست شدن مخصوصا وارگ ها. چی دیدین؟ گالادریل چقدر بازی میکنه؟ {کوتاه ـه؟} :( بیلبو گالادریل رو ملاقات میکنه؟ ویرایش شده در دسامبر 4, 2012 توسط baggins 9 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
تور 9,804 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 جناب تور، خونسرد باش برادر! اگر همینطور به این روند ادامه بدی، فکر نکنم قلبت تا روز اکران رسمی هابیت، سالم بمونه :دی من کاملا خونسردم آقا مرتضی :( میخواستم یک خورده از بی قراری دلمو در متن نشون بدم مسلما اینجا همه عاشقیم و همه یک ساله چشم انتظاریم. یکی بروز میده اینو و یکی نمیده! و این تاپیک واقعا دل همه ی ما رو شاد کرد. 8 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Tom Bombadil 1,659 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 تضاد عزیز خیلی زیبا احساس من رو بیان کردن. راستی بچه ها یه نگاه دیگه به عکس اون عینکا بندازین.ببینید چقد کوچولو و سبکه! اینجا تو ایوان شمس یه عینک میدن بهتون دوبرابر این و کلی سنگین تر.یعنی باید یه چهار پایه بیارین سرتونو بذارین روش وگرنه این رگای گردنتون بشدت خواهد گرفت:دی (البته به این شدتی که گفتم نیستا :( ) خلاصه اینکه بانو بسی لذت بردیم و بسی حرص خوردیم در پی ایجاد این تاپیک.البته خیلی خوشحالم که شما این حس ناب رو تجربه کردید. ولی نکته اینجا بود که چون سه بعدی بود, انگار که خودت تو سرزمین میانه ای... کنار اجاق بیلبو, یا از صخره ها به ریوندل نگه می کنی. انگار که خودت داری تجربه می کنی همه اینها رو ... یعنی اگر یکی از دوستام یه همچین اتفاقی براش افتاده بود،و بعد میومد اینا رو برام تعریف میکرد انقدر میزدمش تا بیهوش شم~o)..هــــــــــــــــــــــــــــــــــی! میدونم! باور کن من هنوزم که هنوزه یادم می افته گریه ام می گیره! حتی خبرها رو که می خونم اشکم در میاد. کمتر کسانی هستن که احساس منو درک کنن... برای همین به آردا پناه آوردم! ما قشنگ حستون رو میفهمیم.من اینجا موضوع رو برای خواهرم تعریف کردم،یه نگاه عاقل اندر سفیه بهم کرد و بعد بهم خندید~o) 9 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
turambar 986 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 وای آرون باورتون نمیشه با این حرفایی که زدین اشک تو چشمای ما هم حلقه زد... واقعا خوش به سعادتون... دیوونه کردین مارو با این تعریفاتون! امشب دیگه خوابم نمیبره! خلاصه اینکه بانو بسی لذت بردیم و بسی حرص خوردیم در پی ایجاد این تاپیک.البته خیلی خوشحالم که شما این حس ناب رو تجربه کردید. یعنی اگر یکی از دوستام یه همچین اتفاقی براش افتاده بود،و بعد میومد اینا رو برام تعریف میکرد انقدر میزدمش تا بیهوش شم ~o)..هــــــــــــــــــــــــــــــــــی! ما قشنگ حستون رو میفهمیم.من اینجا موضوع رو برای خواهرم تعریف کردم،یه نگاه عاقل اندر سفیه بهم کرد و بعد بهم خندید :( واقعا! اینجا هیچ کی نیست که بتونه حس منو درک کنه، فقط تو آرداست که همه مثل خودمن! 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مونت آو سائرون 2,307 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 به نظر من این سرشت حقا که شایسته ی بانو آرون هست...کف زدن پیتر جکسون برای بانو رو میگم؛ چون ایشون موسس پایگاه طرفداران تالکین در ایران هستند. باید یک روزی چنین شخصی شخیصی مورد ستایش پیتر جکسون قرار می گرفت! 8 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
هیرلوین 350 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 راستی یه چیزی، فیلمو دوبله ژاپنی پخش کردن یا همون زبان اصلی،زیرنویس داشت؟ اگه داشت تو سه بعدی چطور بود،من که مزگم نمیکشه زیرنویس تو سه بعدی 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الدا 301 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 بابا تو رو خدا بند دلمونو آب نکنین......واااای خدایـــــا من فک دیگه فردارو نبینم..............آخه کی میاد این 14 دیسمبر لعنتی! از همین الان حدس میزنم که وقتی فیلمو میبینم به آخرش نرسم:دی 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
آرون 1,934 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 ~o) ~o) ~o) ~o) بسه.....تو رو خدا بسه.......دیگه نگو! ~o) :( نه...نه! بازم بگو......باز هم برامون بگو چی بگم. از طرفی در شوق سیر و سفری دوباره در آردا و با الف ها (وای گفتی نولدور!!) میسوزم و از طرفی نمیخوام چیزی از فیلم بدونم تا خودم شوکه بشم. گرچه شاید قسمت ما همون کیفیت پرده ای CAM یا TC باشه ولی همونو به چشممون میکشیم اگه جدی می خواین اسپویل بشین, میتونم یه تاپیک بزنم فقط برای اونهایی که دلشون میخوان بدونن چی میشه :دی اینکه فرمودی نسبت به ارباب حلقه ها جدیت لازم رو نداره و طنز بیشتری در اون به کار رفته، زیاد برای من خوشایند نیست! امیدوارم سکانس های طنزآلود رو به طور افراط و تفریط به کار نبرده باشند که باعث بشه هیجان و استرسی که حوادث فیلم رقم میزنه، تحت الشعاع قرار بگیره! هرچند که چنین امری از پیتر بعیده و مسلماً اون چنین اشتباهی رو مرتکب نمیشه! دقیقا من هم برای همین گفتم که فیلم غیر منتظره اس. چون همه ماها اینجا و اونجا شنیدیم که فیلم بار جدیتش نسبت به ارباب حلقه ها کمتره و برای همین در طی فیلم دائم منتظریم چیزی پیدا شه دلمون رو بزنه, و در کمال تعجب هی بهتر هم میشه. خیلی بیشتر از هرچیزی که فکرشو کنین... طنزش دقیقا مثل کتابشه. اگه خونده باشی منظورم رو می فهمی. حالت روایت تالکین تو هابیت... سریع از مسائل رد میشه و حالت شوخ و شنگی هابیتی رو داره. با این حال دنیاش بزرگه و شگفت انگیز و حتی ترسناک... حتی جزئیات این فیلم به نسبت ارباب حلقه ها, خیلی خیلی بیشتره این پست دوم هم که زدید، حال و هوام توانی از اوایل پست تضاد شد. موسیقی چی؟ هاوارد شور چقدر فوق العاده بود؟؟ {چون ایمان دارم کمتر نیست} از گابلین ها هم بگین، از تریلر و تبلیغ هایی که دیدیم دوستان نظر داشتن که خیلی فانتزی درست شدن مخصوصا وارگ ها. چی دیدین؟ گالادریل چقدر بازی میکنه؟ {کوتاه ـه؟} :( بیلبو گالادریل رو ملاقات میکنه؟ واااااااااااای! از موسیقیش که نگو. دل آدم به درد میاد حتی! اینقدر که زیباست... من حتی تو فیلم ارباب حلقه ها اینقدر تحت تاثیر موسیقی قرار نگرفتم که تو این گابلین؟ هوم... فکر کنم. هنوز ندیدم. اما ترول ها هستن. و همچنین صخره های انسان نما. یه سری سورپرایز هم داره که نمیگم. وارگ ها عالی بودن! شاهکار! من که به شخصه فکر می کنم این پرداخت به جزئیات کاراکترا برای اینه که تو کتاب هم به همین دقت پرداخته و کاراکتر ها هرکدوم مهم تر از اونی هستن که تو ارباب حلقه ها سرسری ازشون به عنوان بخشی از این دنیا گذر می کنه... یعنی اگر یکی از دوستام یه همچین اتفاقی براش افتاده بود،و بعد میومد اینا رو برام تعریف میکرد انقدر میزدمش تا بیهوش شم :(..هــــــــــــــــــــــــــــــــــی! منم بقل دستیمو خیلی زدم... اینقدر تو گوشش هر دو ثانیه چیز خوندم و هر5 دقیقا نیشگون گرفتم و هرجا الف ها اومدن لباسشو کندم که از هرچی هابیته بدش اومده :()))))) راستی بچه ها یه سورپریز. کلیییییییی از راداگاست قهوه ای می بینین... شخصیت مرموز دنیای تالکین! خیلی جادوگر عجیب و باحالیه. به نظر من این سرشت حقا که شایسته ی بانو آرون هست...کف زدن پیتر جکسون برای بانو رو میگم؛ چون ایشون موسس پایگاه طرفداران تالکین در ایران هستند. باید یک روزی چنین شخصی شخیصی مورد ستایش پیتر جکسون قرار می گرفت! ای بابا... ای بابا... دیگه هندونه نذارین:دی اما جدی می گم. واقعا خیلی از اونهایی که اونجا بودن حتی کتاب هابیت رو نخونده بودن... یا حتی ارباب حلقه ها. فقط صرفا به خاطر فیلم اومده بودن یا به خاطر اینکه فرش قرمزه و بازیگرای معروفی هستن. همین. واقعا کم بود طرفدارای واقعی. حتی یه چند بار شد یکی که تو صف بود بعد دوساعت بر می گشت, متن روی پرچم منو می خوند, بعد می گفت :آآآآآآ, هابیته؟ این برای هابیته؟ همون فیلمه... اسمش چی بود؟ آها آره ارباب حلقه ها.... راستی یه چیزی، فیلمو دوبله ژاپنی پخش کردن یا همون زبان اصلی،زیرنویس داشت؟ اگه داشت تو سه بعدی چطور بود،من که مزگم نمیکشه زیرنویس تو سه بعدی زبان اصلی با زیرنویس ژاپنی. فکر کنم چشم همه اونایی که تو سالن سینما بودن در اومد :دی 18 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
تور 9,804 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 این تاپیک نزدیک 150 نفر رو طی یک ساعت گذشته کشونده به سایت! حدودا 100 مهمان و 50 عضو. و جالبه تا وقتی بانو آرون آنلاین هستن 50 عضو هم آنلاین هستن! :دی اگه جدی می خواین اسپویل بشین, میتونم یه تاپیک بزنم فقط برای اونهایی که دلشون میخوان بدونن چی میشه :دی اگر شما هم مثل من باشین که هر لذتی رو دوست ندارم از دوستان دریغ کنم و سورپرایز ها رو نمیتونم نگه دارم، حس میکنم چه جنگی در شما در حال رخ دادنه! مخصوصا در یک جمع خودی.....وای وای. اگه من جای بانو بودم تا الان همه فیلم رو دیده بودید :دی واقعا از این بابت همگی شانس آوردین :دی 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
turambar 986 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 اگه جدی می خواین اسپویل بشین, میتونم یه تاپیک بزنم فقط برای اونهایی که دلشون میخوان بدونن چی میشه :دی آره بزنین حتما، من که دیگه تحملشو ندارم اصلا... یکی بیاد منو ببره بیمارستان... :( 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
تور 9,804 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 آره بزنین حتما، من که دیگه تحملشو ندارم اصلا... یکی بیاد منو ببره بیمارستان... :( صبر کن باهم بریم :دی 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Mou 601 ارسال شده در دسامبر 4, 2012 بانو آرون :اولا که خوش به حالتون :( دوم:همونطور که شما مستحضرید فیلم هوگو در ایران به ورت سه بعدی پخش شد حالا به نظر شما امکان اکران این فیلم در ایران وجود داره؟ یعنی با قوانینی که در سینمای ایران وجود داره مغایرت نداره؟ 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست