Dinendal 17 ارسال شده در ژانویه 10, 2012 چرا کنسرت ارباب حلقه ها تو ایران برگذار نمیشه؟ The Lord of The Rings : Symphoney: 6 قطعه سمفونی ارباب حلثه ها در Radio City نیو یورک (صدا) تو iTunes و Zune و Amazon و .... هست برای فروش هر کی هم فایل هاشو میخواد بهم بگه. عالیه 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
رضائی.استل 3,749 ارسال شده در ژانویه 10, 2012 عرض تبریک و خوش آمدگویی به Dinedal بابت عضویت و فعالیت در سایت آردا. خوب حالا چجوری این 6 قطعه ی سمفونی رو تهیه کنیم؟ یه توضیح کامل هم راجع به اینا بدین(کیفیت و تایم و...). 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
narich 953 ارسال شده در ژانویه 11, 2012 (ویرایش شده) این تاپیکو ببینین https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1044&hl=&fromsearch=1 ویرایش شده در ژانویه 11, 2012 توسط narich 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
حمیدرضا 102 ارسال شده در ژانویه 11, 2012 بعضی از قطعات موسیقی فیلم لوتر توسط شهداد روحانی اجرا شده بود . شما این جا رو بخونید. 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Dinendal 17 ارسال شده در ژانویه 23, 2012 (ویرایش شده) عرض تبریک و خوش آمدگویی به Dinedal بابت عضویت و فعالیت در سایت آردا. خوب حالا چجوری این 6 قطعه ی سمفونی رو تهیه کنیم؟ یه توضیح کامل هم راجع به اینا بدین(کیفیت و تایم و...). همشون رو اينجا share كردم https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=f50bedc7f699d6cd&resid=F50BEDC7F699D6CD!118&parid=root اگه لينك مشكل داشت به من بگين كه يه جاى ديگه share كنم اون شش تاى بدون تصوير كه كنسرت كامل هستن ١ ساعت و ٥٥ دقيقه و اون تصويريه هم ٥٠ دقيقه ولى خود HOWARD SHORE توش مصاحبه ميكنه و توى همون لينك هم جديد ترين SIUNDTRACK ـِ THE HOBBIT كه ٦ دقيقه هست رو هم ميتونىد دانلود كنيد ویرایش شده در ژانویه 23, 2012 توسط Dinendal 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Dinendal 17 ارسال شده در ژانویه 23, 2012 (ویرایش شده) بعضی از قطعات موسیقی فیلم لوتر توسط شهداد روحانی اجرا شده بود . شما این جا رو بخونید. بله من خودم کنسرتشو رفتم، ولی اون کنسرتِ ارباب حلقه ها نبود، ترکها بسیار کم و تعداد سازها هم کم بود به همین دلیل خیلی خوب نزدن، باز همون قدر هم واقعا برام یه بهشت بود ویرایش شده در ژانویه 23, 2012 توسط 3DMahdi 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
رضائی.استل 3,749 ارسال شده در ژانویه 23, 2012 همشون رو اينجا share كردم اگه لينك مشكل داشت به من بگين كه يه جاى ديگه share كنم اون شش تاى بدون تصوير كه كنسرت كامل هستن ١ ساعت و ٥٥ دقيقه و اون تصويريه هم ٥٠ دقيقه ولى خود HOWARD SHORE توش مصاحبه ميكنه و توى همون لينك هم جديد ترين SIUNDTRACK ـِ THE HOBBIT كه ٦ دقيقه هست رو هم ميتونىد دانلود كنيد لینکتون کو؟نمیبینمش 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Dinendal 17 ارسال شده در ژانویه 23, 2012 (ویرایش شده) لینکتون کو؟نمیبینمش ببخشید :-? یادم رفته بود لینکاشو بذارم حالا درستش کردم ویرایش شده در ژانویه 23, 2012 توسط 3DMahdi 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Tom Bombadil 1,659 ارسال شده در ژانویه 23, 2012 (ویرایش شده) Dinendal! زحمت میکشی میذاری...اما دقت کن براساس قوانین شما باید فارسی تایپ کنی و این طریقه ی نوشتنتون نوعی توهین به اعضاء محسوب میشه! قوانین مربوط به کلیه اعضا-9:در هنگام نوشتن پستها فقط و فقط از زبان و رسمالخط فارسی استفاده نمایید. پستهایی که به صورت فینگلیش نوشته شوند بدون اطلاع حذف خواهند شد و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد. پ.ن:مهدی جان دیدم نیستی خودم گفتم.شرمنده! ویرایش شده در ژانویه 23, 2012 توسط tom bombadil 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
3DMahdi 14,529 ارسال شده در ژانویه 23, 2012 ممنون از تام عزیز. Dinendal جان تو این لینکی که گذاشتی فقط یه فایل مربوط به موسیقی هست و در مجموع 4 فایل. احتمالا بقیه Public نیست چون من نمیتونم ببینم. 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Dinendal 17 ارسال شده در ژانویه 23, 2012 ممنون از تام عزیز. Dinendal جان تو این لینکی که گذاشتی فقط یه فایل مربوط به موسیقی هست و در مجموع 4 فایل. احتمالا بقیه Public نیست چون من نمیتونم ببینم. بله دلیلش اینه که بخاطر یه مشکله فنی مجبور شدم همین چند دقیقه پیش همه رو از اول شروع کنم و الان اولیش تازه Share شده الان ۲،۳،۴ در حال آپلود هستن 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Dinendal 17 ارسال شده در ژانویه 23, 2012 (ویرایش شده) https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=f50bedc7f699d6cd&resid=F50BEDC7F699D6CD!118&parid=root لیستِ ترک ها ----------The Lord of The Rings------------- The Lord of the Rings Symphony - Part 1 The Lord of the Rings Symphony - Part 2 The Lord of the Rings Symphony - Part 3 The Lord of the Rings Symphony - Part 4 The Lord of the Rings Symphony - Part 5 The Lord of the Rings Symphony - Part 6 ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- THE HOBBIT - HOWARD SHORE ---------------------------------------------------- ویرایش شده در ژانویه 23, 2012 توسط Dinendal 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Dinendal 17 ارسال شده در ژانویه 28, 2012 بله دلیلش اینه که بخاطر یه مشکله فنی مجبور شدم همین چند دقیقه پیش همه رو از اول شروع کنم و الان اولیش تازه Share شده الان ۲،۳،۴ در حال آپلود هستن الان دیگه تکمیل شده 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
هیرلوین 350 ارسال شده در مه 19, 2012 اگه کسی لینک کنسرت ارباب حلقه هارو داره بزاره دانلود کنیم 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در مه 19, 2012 اگه کسی لینک کنسرت ارباب حلقه هارو داره بزاره دانلود کنیم کنسرت چی؟ مشتاقم ببینم. اگه کسی داره، لطف کنه پیوست کنه یا لینکش رو بذاره. ممنون 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
3DMahdi 14,529 ارسال شده در مه 19, 2012 لینک فایل صوتیش رو که دوتا پست بالاتر گذاشته! 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در مه 19, 2012 صوتی؟! من تصویری میخوام! وللش، نخواستم! 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
هیرلوین 350 ارسال شده در مه 19, 2012 من خودم یه کلیپ ده دقیقه ای از اجرای هاوارد شورو دارم،فکر کنم تو پشت صحنه هاش بیشتر باشه،پشت صحنشو ندیدم اگه دوستان دیدن اطلاعات بیشتر در اختیار ما بزارن 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Sherlock 2,741 ارسال شده در مه 20, 2012 دوستان کنسرت ارباب حلقه ها رو من روی دی وی دی دارم با بهترین کیفیت ، کسی خواست پی ام بده ;) 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
R-FAARAZON 10,192 ارسال شده در ژوئن 29, 2012 سلام بر دوستان عزیز و گرامیم.واقعا لذت بردم.من گوش میدادم و دوستان از همسرایی من با اون تعجب می کردم.واقعا موسیقی ارباب حلقه ها بی همتاست.نغمه های الفی اونم عالیه .حیف که انیا و انی لینوکس حضور نداشتند که این کنسرتو کامل کنند. 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
bard 1,231 ارسال شده در ژوئن 30, 2012 اینم یه طور دیگه از کنسرت ارباب حلقه ها حتما ببینید https://www.youtube.com/watch?v=z9Uz1icjwrM&feature=related 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Théoden 2,187 ارسال شده در دسامبر 29, 2012 (ویرایش شده) اجراي آهنگ ارباب حلقه ها به شيوهي انفرادي. اسمش رو كنسرت نميشه گذاشت ، ولي خب جالبه. حتما ببنيد. http://www.youtube.com/watch?v=iJQtFyFGcpw ویرایش شده در ژوئن 5, 2014 توسط Théoden 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Beleg Veneanar 11 ارسال شده در ژوئیه 29, 2013 لینک فایل صوتیش رو که دوتا پست بالاتر گذاشته! آقا تو رو خدا لينك ويدئوي كامل را بزاريد اگر اطلاع داريد من خيلي گشتم فقط 2 ديسك صوتي گرفتم 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
3DMahdi 14,529 ارسال شده در ژوئیه 29, 2013 آقا تو رو خدا لينك ويدئوي كامل را بزاريد اگر اطلاع داريد من خيلي گشتم فقط 2 ديسك صوتي گرفتم نه لینکی از فایل تصویری ندارم 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست