ali.ghorbani 33 ارسال شده در ژوئن 29, 2015 سلام دوستان عزیز خسته نباشید الف های وارکرفت هم از این زبان استفاده میکنن؟ 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
بانوگالادریل 44 ارسال شده در اوت 9, 2015 yor nee tor my go vahnenممنون تور ممنون کلی یاد گرفتمEenee ahd leenm Geh leer kehتور درس گفتم گفتم سلام تور از دیدنت خوشحالم 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
يگانه مرد 3 ارسال شده در اکتبر 12, 2015 ببخشيد خواستم بدونم كه تو اين زبان مثل زبان فارسي انواع صفت داريم ؟؟؟ مثلا صفت نسبي و ... ؟؟؟ 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
فرمانروای انگمار 23 ارسال شده در اکتبر 23, 2015 ببخشيد دوستان مي خواستم بدونم كه كلمه ى تاريكى در اين زبان با صفت تاريك هم ريشه هستن يا دو كلمه ي جدان ؟؟ 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
فینارفین 161 ارسال شده در اکتبر 26, 2015 ببخشيد دوستان مي خواستم بدونم كه كلمه ى تاريكى در اين زبان با صفت تاريك هم ريشه هستن يا دو كلمه ي جدان ؟؟به احتمال قوی باید اینجوری باشه. ولی من اینو میدونم که خود واژه تاریک میشه "دوور" 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Thorin the Oak shield 60 ارسال شده در نوامبر 23, 2016 واقعاً دستتون درد نكنه و خسته نباشيد من دنبال يه اسم برا شخصيت بد داستانم بودم يه اسم خوب به زبان الفى ميخواستم يه چن تا كلمه هستن كه ميخوام بدونم تاريك مرگ مايا سياه 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست