روهیرم 40 ارسال شده در ژانویه 13, 2018 (ویرایش شده) مدیریت قوی تیم اردا توو این 2-3 سالی که عضو اردا هستم بهم ثابت شده و میدونم که مدیریت کردن فرومی به این بزرگی کار سخت و زمانبریه.دوستان مدیریت اگه امکانش وجود داره اجازه بدید سایت به حیات خودش ادامه بده تا دنیای پروفسور که واسه خیلی ها همینجاس تموم نشه.و اگر دلیلی دیگه ای وجود داره نظر ما هم نظر شماست. با تشکر روهیرم ویرایش شده در ژانویه 13, 2018 توسط روهیرم 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Lord Thranduil 1,729 ارسال شده در ژانویه 13, 2018 (ویرایش شده) با سلام خدمت عزیزان آردایی راستش اول دو دل بودم که حرفی بزنم یا نه ولی خب اگه نگم عذاب وجدان میگیرم... طرف صحبتم همس..همه کاربرا و ادمین ها و ناظر ها و خصوصا جناب@اله سار . اگه الان پستارو خونده باشید متوجهین که کسانی که دارن از ادمین ها تشکر میکنند و خسته نباشید به شاه میگند و ...یا کاربر های تازه واردند یا خود ادمین ها و ناظر ها... اصولا یه عادتی پیدا کردین که رو یه چیزی میشینین یه مدت طولــــاانی بحث میکنید و بعد بدون گفتن دلایلتون میکوبیدش تو سر کاربرا...ما هم چی بهتون میگیم؟؟؟ بهترینش بی منطقه! خب شما ها که دلیل دارین منطق دارین به بقیه هم بگید خب.. من الان نمیخوام بگم که فروم رو حذف نکنید چون میدونم خیلی وقته روش فکر کردین و همچنین عواقبش رو هم میدونین.....اره دیگه کاربرا اول میان یه کم شلوغ میکنن ما هم میندازیمش پشت گوش!... ببینین ما که درباره شما اینطوری فکر نمیکنیم که صبح بیدار شده باشین بگین خب امروز چ روز خوبیه بزنم نمایه هارو حذف کنم یه کم خوش باشیم...یا به به بزار یه حرکت دیگه بزنم کلا فرومو منهدم کنم!! شاید مشکل شخصی دارین..مالی..اصلا شاید براتون دردسر درست کرده؟؟ اون موقع که نمایه هارو برداشتین من از خود ادمین ها و ناظر ها پرسیدم که دلیلش چیه سرسری گفتن مشکل فنی.منم گفتم که من از این چیزا سر درنمیارم هزینه داره براشون یا مثل تلگرام و اینستاگرام درامد داره؟خودشونم گفتن ک دقیق نمیدونن ممکنه سالی چند میلیون هزینه داشته باشه که من خودم به این نظر حق دادم..خب ممکنه مشکل مالی شخصی ای داشته باشین و نتونین دیگه هزینه کنین...ولی خب نمیشه بگین؟؟اصلا شاید دارین تشریف میبرین یه کشور دیگه کسی نیست فرومو دستش بسپارین...فوقش تو سایت اعلام میکنین یا مشکل حل میشه یا اگرم حل نشه قطعا ما میگیم خب کسی حاضر نشد کمک کنه...یا اگه مشکل مالیه بگین شاید بتونیم حلش کنیم...اگه حل شد خب خوب اگرم نه که بازم کاربرا به شما حق میدن و میگن کن خودمون نتونستیم دنیامونو نگه داریم!شاید اصلا کسی اینجا کاری کرده که به عنوان ادمین واسه شما دردسر درست شده؟ شاید..شاید..شاید! من شاید دیگه ای نمیخوام که خودمو باهاش سرگرم کنم...به هر حال همه با هم دوستیم...میتونیم به هم حرفامونو بگیم...حداقل بگین نتیجه این بحثای طولانیتون چه دلیلی بوده تا ما هم با یه خاطره خوش اینجارو ترک کنیم. دلیل اون مشکل فنی نمایه رو خود ادمین و ناظرم درست نمیدونست!همش شاید شاید بود! مارو از شاید بیرون بیارین! ما که اونجوری نیستیم که به کسانی که برامون همچین جایی رو درست کردن و زحمت ادارش رو دوششونه به چشم یه سری آدم بی اعصاب بی منطق بداخلاق نگاه کنیم و زحمتاشونو نادیده بگیریم!.این رفتار خودتونه که داره باعث بروز همچین اتفاقی میشه!باور کنین!شاید چون تا حالا از دید یه کاربر به قضیه نگاه نکردین اینطوره؟ خب چرا!؟ اگه مشکل شخصی باعث شده که بخواین فروم رو حذف کنین حد اقل بگین اقا..ملت...یه مشکل شخصی دارم که مانع میشه...مشکل مالی..دردسر پیش اومده..اصلا میخوام برم یه کشور دیگه..یا اصلا خسته شدم دیگه نمیکشم کسی هم نیست سایتو بدم دستش..هر چی! مگه نمیگین دلیل داره؟؟ خب بگین ما هم بدونیم! گفتم قبلا...الان فقط جمع کوچیک دوستای خودتون دارن ازتون تشکر میکنن(شخص خودتون) و میگن که خسته نباشید و به خدا ما میدونین چقدر اینا زحمت کشیدن و چقدر اخلاقشون خوبه و چقدر عالی ان و فلان.. کاربرای تازه واردی که چیز زیادی از اعضا نمیدونن!! ولی بهتون قول میدم جاهای دیگه دارین از بقیه کاربرا(خیلیببخشید)فحش میخورین! ما منکر زحمت هاتون نیستیم .ولی خودتون باعث میشین به چشم نیان.الان خوبه؟ دو تا از اون دلایل و نتایج بحثاتونو بگین که ما هم با تشکر و دل خوش شمارو ترک کنیم و در ذهنمون از شما خاطره بدی نداشته باشیم. با سپاس ویرایش شده در ژانویه 13, 2018 توسط Lord Thranduil 10 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Gandalf the Grey 814 ارسال شده در ژانویه 15, 2018 با سلام به دوستان گرامی ، امیدوارم شاد و سلامت باشید ، چون در چند پست اخیر تاپیک بحث های صورت گرفته که به نظرم مخاطب اش فقط مدیران محترم آردا نیستند لازم دیدم چند نکته رو از دید یک کاربر عادی حاضر در فروم مطرح کنم. از بدو تاسیس این تاپیک تا به امروز ، بحث های زیادی صورت گرفته که عموما هدف اش بهبود شرایط سایت بوده و دوستان به اشکال مختلف و از سر دلسوزی با گذاشتن وقت این موارد رو مطرح کردند و طبیعتا مدیران عزیز هم تا جای ممکن این درخواست هارو به سرانجام عملی رسوندند اما در برخی موارد ما شاهد کم لطفی های عمیق نسبت به عزیزان هدایت کننده سایت هستیم که حقیقتا باعث ناراحتی و تاسف هم هست که علت این سطحی نگری ها نسبت به مسائل چیست و از کجا و چرا نشات می گیرد. تا به امروز در بحث هدایت و مدیریت سایت شخص اله سار با سابقه فعالیت طولانی مدت و مستمر فکر نمی کنم هیچ جای شک و شبهه ای رو به جای گذاشته باشه که دلسوزترین و باانگیزه ترین کاربر در دنیای مجازی تالکین در سطح ایران هستند و این یک تعریف به حساب نمیاد که ما بخواهیم این رو از منظر دوستی یا هرچیز دیگری حساب کنیم چون یک حقیقت است مگر اینکه بخواهیم چشم ها رو بر حقیقت ببندیم ، متانت ایشون در پاسخ دهی و تلاش هایی که بسیاری از ما به عین دیدم فقط یک مثال کوچک اما واضح هست که نشون میده نه در حرف بلکه عمل کارهای بسیاری انجام شده که باید و باید قدردان این لطف و زحمات باشیم ، خب هیچ کس منکر کاستی ها نبوده و نیست و بعید هم میدونم شاه عزیز هم از این قاعده مستثنی باشه ولی آیا این موضوعات می تونه تمامی کارها و زحمات مثبت رو تحت شعاع خودش قرار بده تا جایی که به این حد مانور به روی آن صورت بگیره که به نظر می رسه یک هدف نه چندان درست رو دنبال می کنه که من کاری به این بخش ندارم چون آنچه عیان است چه حاجت به بیان است ، اما از سمت دیگه وقتی ما از کاستی های صحبت می کنیم آیا این موضوع رو ارزیابی کردیم که امکان حل اون بوده ، تلاشی شده و هرچی توان بوده پای کار اومده تا حل بشه ولی به اون غایت نهایی نرسیده یا فقط یک نگاه سطحی به رخداد ها داریم؟ ، به عبارتی این حقیقت واضح رو ببینیم که اله سار تا به امروز هرچه از دستش بر اومده انجام داده و این رو بدون منتی در اختیار ما گذاشته ، شاید خیلی بیشتر از توان یک فرد پس منطقی قدر این زحمات رو به روش صحیح بدونیم. در کنار اله سار مدیران و ناظران سایت هم از ابتدا تا به امروز تمام تلاش خودشون رو برای رسیدن به اوضاع ایده عال یکایک کاربران انجام دادند و در این مسیر بازهم چشم هارو بر بسیاری از کم لطفی های آگاهانه یا از سر یک جو زمانی بسته اند ، پس اگر میخواهیم بحثی داشته باشیم حداقل جنبه انصاف رو رعایت کنیم و روی حرفی که میزنیم فکر کنیم چون مدیران مثل ما کاربران عادی بودند و از همین بستر رشد کردند و بدون شک مسائل رو مثل ما درک می کنند. اما چند نکته که من به اختصار خدمت دوستان میگم و بحث رو به پایان میبرم. حس میکنم موضوع نمایه و ... به یک بحث کلیشه ای تبدیل شده که بارها و بارها بابت این موضوع توضیح داده شده ، حالا چرا تکرار مکررات میشه و هدف از دست گذاشتن روی آن چیست ارو داند ، اما اینبار بنده با اندک سواد ام از دنیای شبکه و اینترنت عرض میکنم که این بخش از سایت تبدیل به یک بار اضافه شده بود ، در کنار مشکلات فنی همچون سنگین شدن بار راه اندازی و بهم ریختگی های ناشی از آن و فاصله گرفتن از حقیقت تشکیل اش یعنی بحث های تالکینی و تبدیل شدن به یک چت روم دور از شان سایت که در برخی موارد که مشکلاتی رو هم ایجاد کرده و در کارکرد سایت و وقت مدیران و ناظران از لحاظ بررسی یکایک آنها تاثیر منفی گذاشته بود هیچ نداشت ، بله یک زمانی سایت و فروم وستروس از بستر یک نمایه خلق شد ، یا بحث های عمیق تالکینی یا حداقل شوخی های مرتبط بهش رو داشتیم اما آخر کار تنها به یک چت روم مجازی تبدیل شده بود که امروزه ماشاالرو با وجود هزاران شبکه اجتماعی و گروه های مختلف تلگرامی دیگر احساس نمی شود ، پس علت اول فشار بر روی سرور اصلی و کارکرد سایت تا جایی که باعث کاهش شدید سرعت راه اندازی و بالا آمدن آن می شد و دوم فاصله گرفتن از تفکری که به جهت آن به قابلیت فروم اضافه شده بود و سوم بلااستفاده بودن در زمانی که شبکه های اجتماعی اساسا برای همین کارها متولد شده اند ، از طرفی تا به امروز اله سار گرامی با در نظر گرفتن بیشترین توانایی و صرف وقت فراوان بهترین امکانات رو برای سایت انتخاب کرده و همیشه قالب آردا با جدیدترین امکانات بوده تا هیچی نسبت به یک فروم نمونه کم نداشته باشه که یک قیاس ساده در این خصوص میتونه پاسخگوی دوستان گرامی باشه. موضوع بعدی بحث مالی و مدیریت این مجموعه هست ، اله سار تا به امروز قاطعانه و بارها تاکید کرده که هیچ مشکلی برای اداره سایت نداره و این موضوع مالی رو هم شامل میشه ، خرج هایی که شاید خیلی بیشتر از تصور دوستان باشه که بدون هیچ چشم داشتی و اینکه کسی متوجه اون بشه ، به صورت زمان بندی پرداخت شده که سایت برقرار بمونه تا همه ما بستری حقیقی برای تصورات فانتزی خودمون داشته باشیم از جمله خود ایشان ، اما شما می بینید که بخش فروم آردا یک روند نزولی شدید رو طی کرده ، علت هم واضح هست بخش های اعظمی (اگر نخواهیم بگیم تقریبا تمام موضوعات) از داستان های تالکین بحث شده ، مورد کنکاش گرفته و اگر هم بحثی مونده میشه با کمی تغییر و جست و جو در تاپیک های سابق پیدا کرد ، شاید بشه بر موضوعات مطلبی افزود اما یافتن نقاط بحث نشده خیلی سخت به نظر میرسه ، از طرفی اکثر کاربران سایت بنا بر مشغله کاری یا راحت بودن بحث در شبکه های اجتماعی به سایت سر نمیزنن و این روند نه در بازه چند هفته و یا چند ماهه بلکه یکی دوسال اخیر به وضوح قابل دیدن هست و در این شرایط انتظار حفظ بخش فروم از سایت در حالی که بازده خاصی نداره و جز وقت چیزی از مدیران نمیگیره صحیح نیست ، چون عملا انگیزه و دلخوشی ای برای این موضوع نمونده یا بهتره بگم ما کاربران با رها کردن سایت باقی نگذاشتیم و این هم نه یک تصمیم یک شبه بلکه حاصل بررسی های طولانی مدت و آنالیز کارکرد آماری سایت و توجه به این هست که با وجود سوژه ها بازهم توجه چندانی نمیشه و به اصطلاح فروم خاک میخوره ، خب با این شرایط ما فقط از بیرون گود بگیم بمونه و مدیران وظیفه دارن حفظش کنند چون ممکنه روزی بحثی بشه و سر بزنیم؟ باز هم این انتظار منطقی نیست ، پس بهترین کار این هست که وقت دوستان در این مشغله شدید که همه ما باهاش رو به رو هستیم صرفا برای سایت خرج بشه که به عنوان یک مرکز فن تالکینی قابلیت دانش نامه شدن و مرجع بودن رو داره و مطالب و اقدامات مرتبط مثل پادکست و مجله و ترجمه و همایش و مقالات و ... اونجا در دسترس عموم باشه که هم شکیل هست و هم به طور قطع ماندگار ، در آینده هم شاید روزی دوباره فروم بازگشت ، مطمئنا تمامی این بحث ها بک آپ گرفته میشه و باقی میمونه و به حال خودش رها نخواهد شد ، شک نکنید و اولین کار در دسترس بودن آنها در قالبی صحیح هست تا وقتی سایت آردا پابرجاست. در بحث مدیریت هم یکبار این موضوع به طور جدی مطرح شد اما کاملا و با بررسی خود دوستان و کاربران مشخص شد که توانایی اداره این حجم از بخش های سایت و آشنا بودن با نکات فنی از عهده کسی جز اله سار بر نمیاد ، یعنی نه که بر نیاد ، شاید بشه ولی مطمئنا با یک تنزل شدید نسبت به اینی که امروز هستیم و داریم که این موضوع نه در شان نام آردا هست و نه در شان کاربرانی که اینجا بودند و زحمت کشیدند پس این هم منتفی هست حالا شاید این وسط یک تعداد از عزیزان تصمیم بگیرن یک قالب جدید رو طراحی کنند و یک مرکز تالکینی جدا داشته باشند ، بسیار خب عالی هم خواهد بود ، ولی قطعا هیچ چیز این آردا فعلی نخواهد شد و این رو همه ما می دونیم. و نکته آخر ، اینکه گفته میشه فقط یک تعداد اندکی از دوستان تعریف می کنند و باقی ممکنه در فلان جا فحش هم بدن و ... ، خب اولا این به شعور و فهم یک فرد از حقیقت مثل روز روشن بستگی داره و این یک برداشت هست ، اما اون چیزی که ما می بینیم ، کسانی که تا به امروز زحماتی در سایت و فروم کشیدند و از مسائل مرتبط که بارها هم در همین جا گفته شده و چیز پنهانی هم نیست آگاه هستند به نظر شخص اله سار احترام می گذارند چون میدونن که ایشون همیشه بهترین تصمیم رو گرفته و قطعا تحت تاثیر هیچ جو مثبت و منفی نیست بلکه همه اقدامات اش بر پایه فکر و برنامه ریزی هست ، دوما با تاکید چندباره عرض میکنم مسئولان گرامی سایت تا به امروز نه تنها پاسخگوی تک تک دوستان بودند که البته این نه از سر منت بلکه شاید وظیفه عزیزان هم هست ، بلکه سعی کردند تا حد توان بلکه بیشتر به آنها جامه عمل بپوشانند ، پس در مقابل هم ما این حقیقت رو درک کنیم و با تحلیل های ناشی از جو ، کم لطفی در حقشون نکنیم و سوما ، این را بپذیریم هر آغازی پایانی دارد ، اما این پایان به معنای انهدام همه چیز نیست که گارد را در مقابل آن بگیریم بلکه فقط گذر از یک مرحله به مرحله دیگر است و شک نکنید که آردا تا همیشه پایدار خواهد ماند چون سرمایه آردا جز سایت ، کاربران آن هست ، از اله سار و ناظران عزیز تا کاربران عادی و این موضوع تا ابد ماندگار خواهد بود و بهتر است در واپسین ساعات فعالیت فروم بدون دلخوری خاطرات زیبای خودمون رو برای آینده ذخیره کنیم و به این فکر کنیم که امروز ما تعدادی کاراکتر مجازی نیستیم بلکه حقیقتی هست که در بطن همه ما از سایت آردا و سرچشمه یکایک بزرگان اش سرچشمه میگیره و از این بابت تا ابد ممنونیم. موفق باشید و با آرزوی سلامتی برای تمامی دلسوزان آردا. 16 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الوه 8,414 ارسال شده در ژانویه 15, 2018 خب، به نظرم کافیه دوران این تاپیک :) با اتمام فعالیت فروم دیگه نیازی به ارسال جدیدی نیست. 10 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست