اله ماکیل 2,460 ارسال شده در ژانویه 25, 2015 نقشه بلریاند اگه اشتباه نکنم تو خود کتاب سیلماریلیون ترجمه آقای علیزاده هست. میتونی استفاده کنی ازش. 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Bain 1,646 ارسال شده در ژانویه 25, 2015 (ویرایش شده) نقشه های کتاب(اگه حذف نشده باشند)کیفیت مطلوبی ندارند. فکر نمیکنم باکیفیت تر از نقشه های آردای اطلس سرزمین میانه وجود داشته باشه(از حجمش هم مشخصه که کیفیت تصاویرش خیلی بالاست!) اما اگه فقط نقشه ی بلریاند رو میخواین این دوتا عکس تصویر نقشه ی بلریاند از اطلسه که قابلیت زوم زیادی هم داره: Beleriand.zip (فکر میکنم جز مجموعه نقشه هاییه که از وبلاگ جناب مهدی گرفته بودم) ویرایش شده در ژانویه 25, 2015 توسط Bain 10 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الوه 8,414 ارسال شده در ژانویه 25, 2015 دوستان اگر کسی نقشه ی از بلریاند با جزئیات کامل و امکان زوم بالا رو داره ممنون میشم در اختیار ما بزاره.واقعا تو یک سری از فصل های سیلماریلیون آدم گیج میشه از دست این اسامی مکان ها!من سه بار سیلما رو خوندم و هنوز محل دقیق یه سری جاهارو نمیدونم.خودم دنبال چنین نقشه ای گشتم ولی چیز خیلی قوی پیدا نکردم.ممنون بهترین جا فعلا نقشه ی تعاملی بلریاند سایت لوتر پروجکت هست که قابلیت زوم بسیار بالا (مثل اطلس خودمون) به همراه امکان جستجوی جاها و مکان ها رو داره http://lotrproject.com/map/beleriand 9 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
LORD LOSS 2,422 ارسال شده در ژانویه 25, 2015 (ویرایش شده) سپاسگزارم بهترین جا فعلا نقشه ی تعاملی بلریاند سایت لوتر پروجکت هست که قابلیت زوم بسیار بالا (مثل اطلس خودمون) به همراه امکان جستجوی جاها و مکان ها رو داره http://lotrproject.com/map/beleriand سپاسگزارم دوستان.چقد حجم این نقشه تعاملی بالاست @-) ویرایش شده در ژانویه 25, 2015 توسط LORD LOSS 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Peredhil 1,397 ارسال شده در مارس 19, 2015 چندوقت پیش گوگل یه نقشه از سرزمین میانه رو درست کرده بود، که قشنگ میشد رفت توی فضاش. آیا آدرسی و اطلاعاتی ازش دارید؟ 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الوه 8,414 ارسال شده در مارس 20, 2015 با گوگل کردن به جواب میشه رسید ها :وی به هرحال این نقشه بوده توی سایت هابیت: http://middle-earth.thehobbit.com فقط در هنگام مرور با ارور زیبای 403 مواجه خواهید شد که دیگه بقیه اش با خودتونه... 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
mvp2361372 78 ارسال شده در مه 4, 2015 ببخشید کسی نقشه بلریاند ومیان خطه رو بدون نوشته نداره 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
LORD LOSS 2,422 ارسال شده در ژوئن 5, 2015 بفرمایید دوست گرامی اینم جالبه.بخش های زیر آب رفته بلریاند رو نشون میده 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
افعی سرخ 7 ارسال شده در ژوئیه 4, 2015 سلام دوستان خسته نباشید یه زحمتی داشتم من تازه کتاب هابیت اقای علیزاده رو تهیه کردم ولی متاسفانه نقشه اول و اخر کتاپ توش چاپ نشده اگه یه لطفی کنین یه عکس از نقشه اول و آخرش برام تهیه کنین ممنونتون میشم بچه های آردا به مرام و معرفت معروفا. :| 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الندیل پادشاه انسان ها 1,647 ارسال شده در ژوئیه 4, 2015 بله متاسفانه در چاپ های جدید نشر روزنه نقشه ها رو حذفیده .!!!!!!بهتره کتاب اطلس سرزمین میانه رو هم تهیه کنی. 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
افعی سرخ 7 ارسال شده در ژوئیه 4, 2015 (ویرایش شده) اون کتابو تهیه کردم ولی این که کنار هابیت باید اون کتابو هم پیشت داشته باشه تا نقشه هاشو ببینی که کمی پیچیده میکنه کارو هدفشون از این کار چی بوده که حذف کردن؟ یه نفر زحمت عکسو بکشه ممنونش میشم واقعا ویرایش شده در ژوئیه 4, 2015 توسط افعی سرخ 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الندیل پادشاه انسان ها 1,647 ارسال شده در ژوئیه 4, 2015 والا نمیدونم توی چاپ های اولیه نقشه ها بود .باید یه اعتراضی به نشر روزنه بدیم تا در چاپ های بعدی نقشه ها رو هم چاپ کنند. 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
*Wolf* 7 ارسال شده در ژانویه 15, 2016 (ویرایش شده) سلام. میخواستم بدونم آیا عکسی از نقشه ای که ترور از سرزمین دورف ها رسم کرده وجود داره یا نه؟ ضمناً نقشه راهی که دورف ها و بیلبو تو هابیت طی کردند رو هم بگذارید. ممنون ویرایش شده در ژانویه 15, 2016 توسط الوه تصحیح سهو ویرایشی 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
نارس_آرتین 236 ارسال شده در ژانویه 16, 2016 در در 7/4/2015 at 3:01 PM، افعی سرخ گفته است : اون کتابو تهیه کردم ولی این که کنار هابیت باید اون کتابو هم پیشت داشته باشه تا نقشه هاشو ببینی که کمی پیچیده میکنه کارو هدفشون از این کار چی بوده که حذف کردن؟ یه نفر زحمت عکسو بکشه ممنونش میشم واقعا یه نفر زحمت عکسو بکشه ممنونش میشم واقعا هدفشون افزایش فروش کتاب اطلس سرزمین میانه بوده دیگه 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
dain 188 ارسال شده در فوریه 2, 2016 سلام نقشه دقیقی از والینور نیس؟؟که کاملا معرفیش کرده باشه؟ 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Peredhil 1,397 ارسال شده در فوریه 2, 2016 اين نقشه هست كه خود ارباب تالكين نكشيده، با استفاده از توصيفات طرفداران اونو كشيدن http://www.glyphweb.com/arda/v/valinor.html 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
dain 188 ارسال شده در فوریه 24, 2016 ببخشید نقشه دقیقی از سرزمین های تاریک هست؟ 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
آر-فارازون تورامبار 4 ارسال شده در مارس 8, 2016 میشه یه نقشه دقیق و با کیفیت از شروع سفر الفها از کوئیوین بزارید؟ و آیا نقشه یا اطلاعاتی در باره انسانها و محل بیدارشدن و سفر آنها به بلریاند موجد است؟ 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست