ائارندیل Eärendil 1,294 ارسال شده در مه 19, 2012 (ویرایش شده) سلام خدمت دوستان. در پاسخ به سئوالات جناب گندالف،اتفاقا من چند روز بود که میخواستم چند تا نقشه خوب از آردا ،آمان و سرزمین میانه بذارم. خدمت شما: این حالت اصلی و اولیه آردا همراه با آلمارن در میانهی آن.كوههای آهن كه توسط ملكور برای محافظت از خود در برابر والار ساخته شد در شمال تصویر معلوم است. نقشه هایی از دوران دو درخت،زمانی که هنوز آمان از سرزمین میانه جدا نشده بود: نقشه هایی از دوران نخست،زمانی که هنوز بلریاند زیر آب نرفته بود.(راستش این نقشه ها خیلی به درد من خورد .چون بلریاند و اریادور و روانیون رو سالهای قبل نمیتونستم تصور کنم. این هم نقشه ای که مناطق زیر آب رفته بعد از نبرد خشم رو با نقشه دوران سوم مقایسه میکنه.(نقشه مفید) نقشه هایی از خود بلریاند: و نقشه های فراوان و جدید از سرزمین میانه در دوران سوم،بعد از زیر آب رفتن بلریاند و برخی قسمتهای دیگر: امیدوارم این پست برای همه اعضا مفید واقع بشه. با تشکر از صبر و حوصله شما. ویرایش شده در مه 19, 2012 توسط ائرندیل Earendil 19 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
hamid stormcrow 5,052 ارسال شده در مه 20, 2012 این هم نقشه ای از نبرد داگور براگولاخ (نبرد شعله های ناگهانی) 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ائارندیل Eärendil 1,294 ارسال شده در مه 29, 2012 (ویرایش شده) نقشه های سرزمین میانه با رسم الخط الفی تنگوار .در ضمن کیفیت عکسها بسیار بالا بود ،ولی آپلود نشدند،چون یکیش 12 مگابایت بود.مجبور شدم حجمشون رو کم کنم ولی بازم بد نیستن. بلریاند اریادور و رووانیون در دوران سوم ویرایش شده در مه 29, 2012 توسط ائرندیل Earendil 12 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
agarwaen 1,130 ارسال شده در مه 30, 2012 این هم کار آلن لی هستش : 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در اوت 11, 2012 این چندتا نقشه از آردا رو دیدید؟ اگه ندیدید، حالا ببینید!: ولی خداییش خیلی نادون بودم اون موقعها که وقتی بهشون شدیداً نیاز داشتم، نرفتم تو گوگل دنبالشون بگردم! الان دیگه خیلی دیر شده...! :ymapplause: :دی 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Sаuron 86 ارسال شده در ژانویه 15, 2014 آقا یه نقشه پیدا کردم برای هابیت.اصلا کف میکنید!خیلی جالبه.تقریبا همه ی زبان ها رو هم داره+فارسی.امیدوارم پستم تکراری نباشه. http://middle-earth.thehobbit.com/ 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
آخیلوس 374 ارسال شده در ژانویه 16, 2014 آقا یه نقشه پیدا کردم برای هابیت.اصلا کف میکنید!خیلی جالبه.تقریبا همه ی زبان ها رو هم داره+فارسی.امیدوارم پستم تکراری نباشه. http://middle-earth.thehobbit.com/ لینک خرابه!ارور میده 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الوه 8,414 ارسال شده در ژانویه 16, 2014 لینک خرابه!ارور میده اون پست اصلی با توضیحش رو پیدا نکردم اما نمیشه به لینک گفت خراب هستش، مشکلی که شما مشاهده میکنید به خاطر محدودیت های گوگل برای بعضی کشورهاست، تا جایی که یادم میاد با یک IP که متعلق به ایران نباشه و یه مرورگر غیر از گوگل کروم اون رو باز کنید مشکلی مشاهده نخواهید کرد. 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Sаuron 86 ارسال شده در ژانویه 16, 2014 در در 1/16/2014 at 9:04 AM، آخیلوس گفته است : لینک خرابه!ارور میده با فی***شکن برو. 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
LORD LOSS 2,422 ارسال شده در ژانویه 17, 2014 اینم یه نقشه از قلمرو های بلریاند که به تفکیک فرمانروایانشون کشیده شده: 15 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ائارندیل Eärendil 1,294 ارسال شده در مارس 29, 2014 (ویرایش شده) اینم عیدی من به بچه های آردا نقشه کامل سرزمین میانه در دوران سوم بصورت pdf ، هر چقدر خواستین زوم کنین. Middle Earth - 2005110101.pdf قدرشو بدونین چون اینو زمان اینترنت dial up حدوداً 7 سال پیش با کلی دردسر پیدا کرده بودم، ده دقیقه هم طول کشیده بود تا دانلودش کنم. ویرایش شده در مارس 29, 2014 توسط ائارندیل Eärendil 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
میثراندیر 524 ارسال شده در مارس 29, 2014 اینم عیدی من به بچه های آردا نقشه کامل سرزمین میانه در دوران سوم بصورت pdf ، هر چقدر خواستین زوم کنین. قدرشو بدونین چون اینو زمان اینترنت dial up حدوداً 7 سال پیش با کلی دردسر پیدا کرده بودم، ده دقیقه هم طول کشیده بود تا دانلودش کنم. آقا نمیشه دانلود کرد چرا؟ 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
3DMahdi 14,529 ارسال شده در مارس 29, 2014 ائارندیل جان فایل رو دوباره آپلود کن. این فایلی که گذاشتی قبلا توی پیغام خصوصی آپلود شده و به بقیه اجازه دانلود داده نمیشه. 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ائارندیل Eärendil 1,294 ارسال شده در مارس 29, 2014 شرمنده رفقا ،فایل قبلی مشکل دانلود داشت. الان درستش کردم Middle Earth - 2005110101.pdf 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
The secret wizard 2,001 ارسال شده در مه 22, 2014 نماي اوليه ي سرزمين ميانه از ديدگاه سايت goodfon :(( از آنگمار داره دود بلند ميشه:)) 19 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الوه 8,414 ارسال شده در مه 22, 2014 نماي اوليه ي سرزمين ميانه از ديدگاه سايت goodfon :(( از آنگمار داره دود بلند ميشه :)) طرح جالبیه... اما اون جایی که ازش دود بلند میشه، سه قله ی تانگورودریم هست که ملکور برای ساخت دژ آنگباند بالا برده بود... 8 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
توروندور 1,796 ارسال شده در مه 22, 2014 (ویرایش شده) دقیقا اگر دقت کنی میبینی 3 تا نقطه روشن هست. 3 تا قله تانگودریمه. یا شایدم آنگباد آتیش سوزی شده باید بریم کمک :)) وگرنه میگیره به اون جنگل بغل و از اونجا نصف سرزمین میانه در آتش میسوزه. و این گونه سازمان آتش نشانی سرزمین میانه درست شد. :(( ویرایش شده در مه 22, 2014 توسط توروندور 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
The secret wizard 2,001 ارسال شده در مه 22, 2014 توروندور شما چرا اينقد داخل اين تايپك ميخندي؟ :(( البته اين تصوير بايد مربوط به زماني باشه كه آينو ها براي اولين بار آردا رو ديدن.چون تشخيص خيلي از سرزمين ها از روي اين تصوير سخته :ar! 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
LObeLia 4,013 ارسال شده در مه 22, 2014 البته اين تصوير بايد مربوط به زماني باشه كه آينو ها براي اولين بار آردا رو ديدن.چون تشخيص خيلي از سرزمين ها از روي اين تصوير سخته :ar! ولی من دارم نومه نور رو میبینم!! دقیقا ستاره ای بودنش مشخصه! و البته منل تارما هم داره! که سفیده! 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
The secret wizard 2,001 ارسال شده در مه 22, 2014 ولی من دارم نومه نور رو میبینم!! دقیقا ستاره ای بودنش مشخصه! و البته منل تارما هم داره! که سفیده! كو؟كجاست؟ تصوير به طوري قرار گرفته كه اونطرف كوه هاي مه آلود مشخص نيست.(آرنور و آنگمار و ريوندل نيستن) درسته؟ شايدم من اشتباه ميكنم! :(( 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
توروندور 1,796 ارسال شده در مه 22, 2014 میگم اگه همینطوری ادامه بدید یه چنتا سرزمین جدید پیدا میکنم. نمیدونم سکرت جان به قول وانا خند . خند تا دنیا بهت خند. 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الوه 8,414 ارسال شده در مه 22, 2014 خب این طرح یه نقص های بزرگی هم داره که در عین سالم بودن تانگورودریم (2) و و بیرون از آب بودن بلریاند، دارای نومه نور (1) هم هست، در عین بودن نومه نور، ما موردور رو نداریم و دریای محصور در خشکی هلکار (4) هم سرجاشه! که خب از لحاظ زمانی با هم تفاوت دارن اینا (این نقشه مخلوطی از دوران اول و دوم هست) به علاوه کوهستان مه آلود قدیمی (3) هم سر جاشه که البته یه چیزایی هست اما با این کیفیت مشخص نیست مکان ریوندل رو مشخص کرده یا نه (که قانونا نباید ریوندل داشته باشیم با همچین کوه های مه آلودی) و... 8 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
لگولاس سبزبرگ 342 ارسال شده در ژوئیه 13, 2014 (ویرایش شده) خب این نقشه ممکن است یکی از نقش های جالب دنیای آردا باشد,که در مورد بلریاند هستش: که کار یکی از هنرمندان deviantart . برای اطلاعات بیشتر به سایت http://www.theonering.net مراجعه کنید. ویرایش شده در ژوئیه 13, 2014 توسط لگولاس سبزبرگ 8 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
آخیلوس 374 ارسال شده در اوت 30, 2014 (ویرایش شده) شاید ایجا جای این پست نباشه که در این صورت پوزش میخوام! به یه نقشه جالب از میناس تیریت برخوردم که همه جزئیات شهر رو داره حیفم اومد تو سایت نزارمش(حتما رو تصویر کلیک کنید و بزرگ شده اش رو ببینید): http://img0.joyreactor.com/pics/post/full/lord-of-the-rings-minas-tirith-map-1472550.jpeg *ویرایش ناظر: لطفا تصاویر با سایز بزرگ و حجیم رو برای کند نشدن لود صفحه پیوست کرده یا لینکش رو در تگ کد قرار بدید. با تشکر ویرایش شده در اوت 30, 2014 توسط الوه افزودن تصویر حجیم به تگ کد 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
LORD LOSS 2,422 ارسال شده در ژانویه 25, 2015 دوستان اگر کسی نقشه ی از بلریاند با جزئیات کامل و امکان زوم بالا رو داره ممنون میشم در اختیار ما بزاره.واقعا تو یک سری از فصل های سیلماریلیون آدم گیج میشه از دست این اسامی مکان ها!من سه بار سیلما رو خوندم و هنوز محل دقیق یه سری جاهارو نمیدونم.خودم دنبال چنین نقشه ای گشتم ولی چیز خیلی قوی پیدا نکردم.ممنون 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست