رضائی.استل 3,749 ارسال شده در مه 14, 2013 (ویرایش شده) فکر کنم این کلمه ای یا کلماتی که بعد از of میاد فامیلیمون باشه. نه اسامی الفی و انسان ها فقط شامل اسم و لقب میشه. فقط هابیت ها دارای فامیل بودن که این هم استثنای دیگه ای بر هابیت ها است. ویرایش شده در مه 14, 2013 توسط رضائی.استل 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ayub_s 3,949 ارسال شده در مه 14, 2013 اسم الفیم : Elendil Helyanwë اسم هابیتیم : Nob Foxburr of Loamsdown هر کی اسم هابیتیم رو تونست تلفظ کنه مارو هم بی خبر نزاره D: 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
LObeLia 4,013 ارسال شده در مه 14, 2013 نوب فوکس بور آف لوآمس داون. اینم خبرش. 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ayub_s 3,949 ارسال شده در مه 14, 2013 خیلی ممنون از شما شیرین خانوم D: 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در مه 15, 2013 فکر کنم این کلمه ای یا کلماتی که بعد از of میاد فامیلیمون باشه. اون کلمه بعد از آو (آف اشتباست!!) محل سکونت رو نشون میده. مثلا برای هورین "فین گولفین از نارگوتروند". 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
رضائی.استل 3,749 ارسال شده در مه 15, 2013 اون کلمه بعد از آو (آف اشتباست!!) محل سکونت رو نشون میده. مثلا برای هورین "فین گولفین از نارگوتروند". ای بابا فک کنم شیرین دیگه اینقد انگلیسی بلد هست دیگه! فین گولفین اهل نارگوتروند یا فین گولفین نارگوتروندی یا هر چیز دیگه ای، درسته که اسم مکان رو میرسونه اما توی این سیستم فقط برای محدود کردن اسامی ای که اعلام میشن و جذاب کردنشون هست. 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
LObeLia 4,013 ارسال شده در مه 15, 2013 من نه گفتم آف و نه گفتم آو . بلکه نوشتم of. حالا هر کی هر جور خواست تلفظ کنه. من اسم کوچیک و فامیلیمو نوشتم یه چیز واسم آورد. بعدش وقتی فقط اسم کوچیکم رو نوشتم دیگه کلمه ی بعد از of رو نیاورد. این یعنی چی؟؟؟ یعنی اون کلمه فامیلیم بوده دیگه. 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در مه 15, 2013 اینم شاهد: نوب فوکس بور آف لوآمس داون. خب شما از اون لحاظ میگید. یعنی سیستم فامیل رو تبدیل به اصالت میکنه. ولی من فکر کردم گفتید که توی اسمی که سیستم میده، بعد از آو فامیل کاراکتر رو نوشته یا خودش یه فامیل ساخته. پس یه پوزش طلبکارید! 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
LObeLia 4,013 ارسال شده در مه 15, 2013 تیز هوشان میخوای بری دیگه. بایدم انقدر دقیق و تیز باشی. تسلیم. مساوی شدیم. 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
majid13 80 ارسال شده در مه 16, 2013 به الفی Aerandir Narmolanya هابیتی Ferdirand Deepdelver of Brockenborings یعنی چی این اسم!؟ :) 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
lady galadriel 95 ارسال شده در ژوئیه 16, 2013 اسم الفی: luthien falassion ماشااله از لحاظ اسم دورفی کم نذاشته: rosie-posie bleecker-baggins of fair downs 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
َAragorn 156 ارسال شده در ژوئیه 16, 2013 ماشااله از لحاظ اسم دورفی کم نذاشته: rosie-posie bleecker-baggins of fair downs این اسم، اسم هابیتی ـه. 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
The Dwarf 226 ارسال شده در ژوئیه 16, 2013 عجب سایتی بود! اسم من که الفیش شد:Fëanáro Helyanwë و هابیتیش هم شد:Dimple Foxburr of Loamsdown اسم دورفیش نیست؟ 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Light king 462 ارسال شده در ژوئیه 17, 2013 اسم اکانتم : Dyll of the house Fëanor دوستان فامیل فیانور در اومدم :ymapplause: اینم اسم خودم به الفی Gworka Aranel راستی , این مگه نباید الفی باشه ؟! پس چرا الگلیشه ؟!؟!؟!؟ :) نباید به خط الفی بنویسه ؟ بعد نشون بده چطور خونده میشه ؟ 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
baradil soldier of dale 1,529 ارسال شده در ژوئیه 20, 2013 جالبه اسم واقعی من به الفی شد: Hour Melwasul به هابیتی : Popo Chubb نام کاربریم هم: Maeglin Seregon (متاسفانه شدیم اون ملعونی که گوندولین رو دودستی گذاشت کف دست مورگوت) جالبه اگه اسم و فامیلی رو Feanor Fingolfin وارد کنی اسمت میشه: Rumil Elanesse . :) :ymapplause: 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
The Dwarf 226 ارسال شده در ژوئیه 20, 2013 (ویرایش شده) جالبه اسم واقعی من به الفی شد: Hour Melwasul به هابیتی : Popo Chubb نام کاربریم هم: Maeglin Seregon (متاسفانه شدیم اون ملعونی که گوندولین رو دودستی گذاشت کف دست مورگوت) جالبه اگه اسم و فامیلی رو Feanor Fingolfin وارد کنی اسمت میشه: Rumil Elanesse . :x :) خیلی عجیبه! من تو قسمت فامیلی the dwarf رو وارد کردم شد Melwasulیعنی معادل الفی فامیلی واقعی شما. :ymapplause: ویرایش شده در ژوئیه 20, 2013 توسط The Dwarf 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
سیه تیغ 763 ارسال شده در ژوئیه 20, 2013 خیلی عجیبه! من تو قسمت فامیلی the dwarf رو وارد کردم شد Melwasulیعنی معادل الفی فامیلی واقعی شما. :ymapplause: خب این به خاطر اینه که سایت های این دست (چقدر این شد !) از یک روش خاص استفاده میکنن . احتمالا مشابهت هایی بین the dwarf و نام فامیلی بارادیل جان وجود داشته که این شده . (بازم این !) 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
msa_dino 1,225 ارسال شده در ژوئیه 20, 2013 هابیتیم : Subo Leagallow انسان : Donyc الفی:Gériand دورفی:Doiran چه باحال آخرش به ایران ختم شده :ymapplause: اورکی:Vrulg میهمانسرا :The Shot in the Dark شمشیر: Nardurlos در کل با اسم شمشیر و دورفیم حال کردم.... این همه ملت رفتن به لینکی که نوشته بودم و اسمشونو دیدن، محض رضای خداهم که شده یه نفر پا پستم لایک نزده! حالا اینو نگفتم یه وقت فکر کنید عقده لایک دارم! ولی خوب در کل عجیب بود برام این موضوع گفتم...!! 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Nazgul_MK 85 ارسال شده در ژوئیه 21, 2013 الفی:Aerandir Narmolanya هابیتی:Ferdirand Deepdelver of Brockenborings 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
The Dwarf 226 ارسال شده در ژوئیه 23, 2013 عجب! کاربران!اسم های جدیدم در سایتی که لینکش را آقایmsa_dino گذاشته بود,دیدم. به این شرح است! Frebo Norther:هابیت Laddyn:انسان Isil-Gar:الف Tosil:دورف Gadash:اورک (چه اسم قلمبه سلمبه ای) The Orange Ogre:مهمان خانه (غول نارنجی) Glamallos:شمشیر منم بیشتر از اسمای دورفی و الفی خوشم امد و از اسم کافه هم تعجب کردم. 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Elendil322 575 ارسال شده در ژوئیه 23, 2013 اسم اکانتم : Dyll of the house Fëanor دوستان فامیل فیانور در اومدم :ymapplause: اینم اسم خودم به الفی Gworka Aranel راستی , این مگه نباید الفی باشه ؟! پس چرا الگلیشه ؟!؟!؟!؟ :) نباید به خط الفی بنویسه ؟ بعد نشون بده چطور خونده میشه ؟ خوب چه طور میخواد به خط تنگوار بنویسه؟ اون جوری که سخت میشه که عکس اسم رو بذارن خوب شما همینو توی نرم افزار YaTT بزن تا تنگوارش رو ببینی! یه سوالی از همه دارم: این اسم ها و غیره چه اساسی داره؟ یعنی از روی چی هست و از چی نشعت میگیره؟ راستی دوستان اسم های انسان ـی و اورک ـی رو از کجا اوردید؟ واااااااااااااااااای ما من شد: الفی: Fingon Falassion هابیتی: Drogo Bleecker-Baggins of Fair Downs جالبه! 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
baradil soldier of dale 1,529 ارسال شده در ژوئیه 23, 2013 (ویرایش شده) یه سوالی از همه دارم: این اسم ها و غیره چه اساسی داره؟ یعنی از روی چی هست و از چی نشعت میگیره؟ به تظر من هیچ گونه شاخص و معیاری برای انتخاب اسم نداره و همینجوری شانسی یه دونه انتخاب می کنه. اما فکر کنم به ازای هر اسم و هر فامیل یه دیتایی توی دیتابیس میسازه که یک فامیلی(یا یک اسم) فقط و فقط یه معادل داشته باشه. نحوه انتخاب اسمش هم کاملا شانسیه .مثلا نام کاربری the dwarf و فامیلی واقعی من هیچ گونه(یعنی واقعا هیچگونه) شباهتی به هم ندارن ولی جفتشون به کلمه ی الفی Melwasul رسیدن. حتی این سایت اسم های کاملا الفی رو هم ترجمه می کنه(ببین چه قدر داغونه) من خودم(توی پست بالا هم نوشتم) اسم و فامیلی رو به ترتیب feanor و fingolfin وارد کردم ولی نتیجه شد Rumil Elanesse!!!!!! ویرایش شده در ژوئیه 23, 2013 توسط baradil soldier of dale 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
بانوی سفید روهان 1,762 ارسال شده در اوت 2, 2013 (ویرایش شده) اسمام تو سایت اولیه اینا شد هابیتی:Estella Brockhouse of Loamsdown خیلی خیلی کوتاه و مختصر مفیده الفی:Eldalote Séregon و در اون سایت کامله: هابیت:Brora Goodbody انسان:Tralede الف:Belothien دورف:Malyan اورک:Malyan (بلا به دور) مهمون خونه:The Silver Token Inn شمشیر:Alaithlos معنی الفیاش چی میشه؟ مامانم هم این شد: Silmarwen Calmcacil معنیش چیه؟ ویرایش شده در اوت 2, 2013 توسط بانوی سفید روهان 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Eomer 202 ارسال شده در اوت 2, 2013 الفی:Tuor Fëfalas هابیت: Samwise Overhill of Nobottle 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
starry night 140 ارسال شده در نوامبر 3, 2013 اسم الفی ام :Alasse oronar اسم هابیتی ام:Prisca Chubb-Baggins اسم هابیتی ام مثل اسم شامپوئه!!!! 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست