Lycanthrope 137 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 مواد مورد نیاز: 3 عدد تخم مرغ یک فنجان عسل( ترجیحا طبیعی) یک قاشق سوپ خوری پوست پرتقال رنده شده یا سه تا نارنگی 2 قاشق چی خوری آب پرتقال orange flower water( اختیاری) 90 گرم بادام یک چهارم فنجان کره ذوب شده دو فنجون و ربع از این semolina flour . آرد گندم فکر میکنم یک دوم قاشق چای خوری نمک طرز تهیه: تخم مرغ ها . عسل . پوست پرتقال رنده شده.. آب پرتقال و بادام رو داخل مخلوط کن بریزید برای سه دقیقه با سرعت بالا به هم بزنید. سپس یک فنجان آرد اضافه کنید.دوباره یک دقیقه بزارید به هم زده شود . سپس محتویات را داخل یک ظرف بریزید و باقی نمک و آرد را اضافه کنید دوباره بهم بزنیدش تا خوب مخلوط شود. بعد بزاریدش داخل یک بیزل یا کرام کیک( وسایلی برای پختن کیک. ما احتمالا باید از قالب و مایکروویو استفاده کنیم) تا برای پانزده دقیقه پخته شود تا رنگش به قهوه ای روشن تغییر کند.می توانید از یک فر کلوچه پزی هم استفاده کنید اما در این صورت باید یک قاشق چای خوری پودر کیک استفاده کنید. با این حال دستورعمل کامل درست از آب در نمی آد اگه از فر کلوچه پزی استفاده کنید خب این هم اضافه کنم که من هیچ مسئولیتی در باب درست از آب در اومدن این کلوچه ها ندارم و مثلا اینکه سر کره چه بلایی آمد و کجا رفت رو باید از نویسنده مطلبی که من از رویش ترجمه کردم بپرسید. شاید بعدا هم دستور عمل های دیگه ای اضافه کردم. The recipe: 3 eggs 1 cup honey (preferably wild honey) 1 tablespoon grated orange peel or three kumquats or one large finger of a hand of Buddha. 2 teaspoons orange flower water (optional) 3 oz blanched almonds 1/4 cup melted butter 2-1/4 cups semolina flour 1/2 teaspoon salt Place eggs, honey, orange peel or other fruit, orange flower water, and almonds in blender. Blend on high for 3 minutes. Add 1 cup of the flour. Blend for 1 minute. Scrape into a bowl and add remaining flour and salt. Whisk or stir until well blended. Bake lembas on a pizzelle or krumkake iron 15 seconds each or until lightly brown. You may substitute a waffle iron but add a teaspoon of baking powder. The texture will not be quite accurate in a waffle iron. 14 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
آرون 1,934 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 خیلی باحال بود دستت درد نکنه ! به پای لمباس الفها میرسه ویژگی هاش ؟ مثلا نیروزایی و یا اینکه یه تیکه کوچولوش یه روز آدم رو سیر کنه ؟! :) 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Lycanthrope 137 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 خب مشخصا به لمباس واقعی نمیرسه ....................................................... اطلاعاتی که ما در مورد لمباس داریم: توش عسل هست.رنگ درونشون روشنه اما سطحشون قهوه ای و کمی تیره ترهو نازکن و شکلشون معمولیه. این نشون میده که توی یه جور ماهی تابه آهنی درست می شدند نزدیک ترین وسیله مدرن یه کرام کیکه. من از یه پیزل استفاده کردم چیزهای دیگه ای هم هست که میتونیم حدس بزینم توشون میوه داشته و شاید هم شهد شکوفه های درخت ملورن. من به جاش مرکبات رو جایگزین کردم هر چند که نارنگی و میوه دست بودا ( این دیگه چه جور میوه ایه؟) میتونه بهتر باشه لمباس احتمالا یه جور اجیل زمینی روشن هم توش داشته. من به جاش از بادوم استفاده کردم همچنین یک نوع پودر مغزی هم توش داشته. من از ارد گندم استفاده کردم که قدیمی ترین نوع پودر خوراکیه و همینطور مغذی تر هم هست .گالادریل احتمالا از سنگ آسیاب برای تصفیه کردنش استفاده کرده. ولی من از یه مخلوط کن استفاده کردم. submitted by Robin C. Poe 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
لگولاس 180 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 دستت درد نکنه اطلاعات خیلی خوبی بود... با اون طرز تهیه ای که داده بودی یک هفته توی خونه افتاده بودم...ولی خیلی با حال بود به ریسکش می ارزید... 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Lycanthrope 137 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 درست کردی؟ چطور شد؟ 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
لگولاس 180 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 درست کردم البته بعضی از موادش در دسترس نبود ... پس جایگزین گذاشتم...خیلی بد در نیومد چون که می بینی هنوز زندم و دارم تایپ می کنم...!!! 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Halbarad 559 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 بار اولی که این تاپیک رو دیدم نزدیک نیم ساعت داشتم میخندیدم. باورم نمیشد که واقعا طرز تهیه در دسترسی از نان راه الفی وجود داشته باشه. به مسئولین میتینگ توصیه میکنم لمباس رو هم به عنوان پذیرایی میتینگ درست کنند. خیلی باحاله. 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
فارامیر 7 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 منم درست کردم واقعآ جالب شد به همه توصیه میکنم. 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مالبت پیر 113 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 موجودات عجيبی هستيد، يعنی هستيم. اين تاپيک گواه است. 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
durin 32 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 بهتره قسمتی هم به آشپزی تالکین اخصاص پیدا کنه.!!!!! 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
سارون کبیر 60 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 ببینم دوستان اینها همون هایی بود که تو میتینگ به خوردمون دادین!؟؟؟؟؟؟ :cry: 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
پرنسس ایووین 33 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 واقعا این دستور پخت من دراوردی یا تو کتاب یا جای دیگه ای نوشته بودند. 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مالبت پیر 113 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 واقعا این دستور پخت من دراوردی یا تو کتاب یا جای دیگه ای نوشته بودند. این که من در آوردیه یا نه نمی دونم ولی در هر حال هم خیلی خوشمزس هم خیلی خوشمزس. من خیلی اهل شیرینی پزی و کیک هستم ولی هنوز خودم درست کردنشو امتحان نکردم ولی روز همایش خوردم و خیلی هم مزه داد. خیلیم زوق مرگ شدیم از دیدن یک چنین چیز جالب ناکی. و جای تشکر هست از اون دست و پنجه الفی که اونارو پخته بود. و اما یه چیزه دیگه یکی از دوستای من که خیلی چیز می دونه چند وقت پیش بهم دستور یه نوشیدنی به شدت انرژی زای سنتی رو داد. یه جور پینگ دوران سومی. که اگه بشه یه جوری با این لمباس قاطیش کرد فکر کنم به لمباس واقعی نزدیک بشیم. در هر حال بعد از امتحانا یا هر وقت که وقت کردم اول یه بار اینو امتحان می کنم بعد با اون معجون ویژه و اگه زنده موندم تقدیم می کنم. 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
لگولاس 180 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 البته اون لمباس هایی که توی همایش بهمون دادند 180 درجه با این ها فرق داره...لمباس های توی همایش بیشتر مزه نون شیرمال می داد ...( دو نقطه دی ) به آشپزش بر نخوره ها ولی در کل خوب بود ولی همون طور هم که قبلا گفتم با این دستور العمل واقعا لمباس توپی در میاد...در ضمن نوشابه انرژی زا هم که روی شاخشه...بعدشم یه پک مشتی از تنباکوهای توبی یا فاردینگ جنوبی... 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مالبت پیر 113 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 من خیلی از اسانس میوه توی کیک خوشم نمیاد. و به کسانی که ماشین زده می شن و معده ای دارن که مستعد به هم خوردنه توصیه مب کنم ار هر نوع طعم میوه در کیک دوری کنن. 1- حالا میشه به جای این نصف قاشق پوست پرتقال از وانیل استفاده کنیم؟! این کاریه که معمولاً توی آشپزی میشه انجام داد 2- میشه شیر رو جانشین آب پرتقال کرد؟ و اما چند تا پیشنهاد: 1- برای این که یه ذره حس انرژی زا بودن هم به آدم بده میشه یه مقدار قاووت پسته هم قاطیش کرد. کسانی که دستشون به قوتوی کرمان میرسه از اون استفاده کنن. این به نوعی حکم همون اجیل رو هم می تونه داشته باشه. 2- فکر می کنم برای ماکروویو هایی که برنامه پخت کیک و کلوچه دارن باید در هر حال از بکینگ پودر استفاده کرد. 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Frodo-B 6 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 اين ديگه انصافا جالب بود! من درست كردم و كلي هم همه ازش استقبال كردن! ببينم موقع درست كردنش ترانه الفي مخصوصي نداره؟ 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
امیر فارامیر 52 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 سلام برهمه......... کسانی که درست کردن:واقعا خوب می شه ؟من تا حالا کیک درست نکردم و 5شنبه قرار دوستام بیان با هم see را ببینیم ....اگه کیک پزیفوت کوزه گریخاصی داره به من بگین جلوی دوستام آبروم نره....می خوام لمباس براشون بپزم. ممنون:) 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
آرون 1,934 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 چه فرقی می کنه خوب بشه یا نه امیرفارامیر عزیز ؟ وقتی بگی لمباس, همه چیزش خوبه برای یه عشق تالکین! حتی اگه هر مشکلی هم داشت لمباست , ببند گردن الفی و خاص بودنش. 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
yashar 12 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 طرز تهیه نان کرت بود چی بود در هر صورت اونم کسی داره 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
آرون 1,934 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 طرز تهیه نان کرت بود چی بود در هر صورت اونم کسی داره کرت نبود کرام بود که اون هم فرقی با لمباس نداره اسم دیگه لمباسه اما جادوی لمباس رو نداره 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
yashar 12 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 احیانن نان شما که جادو نداره که اگه بخوریم تبدیل به یک قورباقه دهن گشاد بشیم دستور نانه دو اتیشه بئورنو میخواین .تادر مورده طرز تهیش بحثی کنیم (خیلی مقویه تا زه رجیمی هم است) 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
پرنسس ایووین 33 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 سلام یاشارعزیز مگه تو دستور پخت نانه دو آتیشه رو داری؟ 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
yashar 12 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 بین عزیزم اول میری یکیلو عسل میخری بعد میریزی رویه یک تیکه نونه توست بعد از 24 ساعت که یگوشه گزازشتیش تا خودشو بگیره به مدت 2ساعت میزاریش تو فر(باید دو تا شوله داشته باشه) تا رنگش از طلایی به زرد و بعد دوباره از طلایی به طلایی برگرده بازم میزاریش یه گوشه تا بگنده (چون اگه بخوریش امکانه تغییر نام از پرنسس ایووین به گالم بالای 89%شاید هم شلوب) معضرت میخوام شوخی کردم ولی یک نانه نیمه کردی نیمه ترکی (یکمم فارسی) هست که شباهت بسیاری به نانه دو آتیشه داره چه از لحاظ مزه.بو.شکل و حتی خواص و انرجی دستورشو با اجازه شما تویک مبحث دیگه خواهم گزاشت ولی لمباس با یچیزه دیگست مخصوصا با شیر قابل توجه همه عزیزان از جمله ناشر این مبحث 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ef@Robber 78 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 بعد از مدتها من دیشب این لمباس افسانه ای رو دروست کردم و عواقب : کل آشپز خانه سیاه شد و نه اینکه توی خونه تنها بودم قبل از برگشتن خانواده از خانه فرار کرده و متواری شده ام ! از یابنده خواهشمندم که به یکی از شعب پستی مراجعه کند ! در کل این هم از خاطرات لمباسی که مجبور شدم برم خونه ی دایی ام شب بمونم ! 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
yashar 12 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 هرکه لمباس خواهد جرئه دایی کشد منم باهات هم دردی میکنم آشپزی اونم از نوئه الفی خیلی خطرناکه من اولین کیکم بهمراهه قابلمه راهیه کوچه شود . حتی مزشم نکردی کلن سوخت؟ اگه نخوردی امشب برنامتو تو خونه ی داییه ادامه بده تا به یجایی برسی 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست