رفتن به مطلب
Lycanthrope

طرز تهیه لمباس برید - Lembas Bread Recipe

Recommended Posts

آرون

خیلی باحال بود دستت درد نکنه ! به پای لمباس الفها میرسه ویژگی هاش ؟ مثلا نیروزایی و یا اینکه یه تیکه کوچولوش یه روز آدم رو سیر کنه ؟! :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
Lycanthrope

خب مشخصا به لمباس واقعی نمیرسه

.......................................................

اطلاعاتی که ما در مورد لمباس داریم:

توش عسل هست.رنگ درونشون روشنه اما سطحشون قهوه ای و کمی تیره ترهو نازکن و شکلشون معمولیه. این نشون میده که توی یه جور ماهی تابه آهنی درست می شدند نزدیک ترین وسیله مدرن یه کرام کیکه. من از یه پیزل استفاده کردم

چیزهای دیگه ای هم هست که میتونیم حدس بزینم

توشون میوه داشته و شاید هم شهد شکوفه های درخت ملورن. من به جاش مرکبات رو جایگزین کردم هر چند که نارنگی و میوه دست بودا ( این دیگه چه جور میوه ایه؟) میتونه بهتر باشه لمباس احتمالا یه جور اجیل زمینی روشن هم توش داشته. من به جاش از بادوم استفاده کردم همچنین یک نوع پودر مغزی هم توش داشته. من از ارد گندم استفاده کردم که قدیمی ترین نوع پودر خوراکیه و همینطور مغذی تر هم هست .گالادریل احتمالا از سنگ آسیاب برای تصفیه کردنش استفاده کرده. ولی من از یه مخلوط کن استفاده کردم.

submitted by Robin C. Poe

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
لگولاس

دستت درد نکنه اطلاعات خیلی خوبی بود... با اون طرز تهیه ای که داده بودی یک هفته توی خونه افتاده بودم...ولی خیلی با حال بود به ریسکش می ارزید...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
Lycanthrope

درست کردی؟ چطور شد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
لگولاس

درست کردم البته بعضی از موادش در دسترس نبود ... پس جایگزین گذاشتم...خیلی بد در نیومد چون که می بینی هنوز زندم و دارم تایپ می کنم...!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
Halbarad

بار اولی که این تاپیک رو دیدم نزدیک نیم ساعت داشتم میخندیدم. باورم نمیشد که واقعا طرز تهیه در دسترسی از نان راه الفی وجود داشته باشه. به مسئولین میتینگ توصیه میکنم لمباس رو هم به عنوان پذیرایی میتینگ درست کنند.

خیلی باحاله.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
فارامیر

منم درست کردم واقعآ جالب شد به همه توصیه میکنم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مالبت پیر

موجودات عجيبی هستيد، يعنی هستيم.

اين تاپيک گواه است.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
durin

بهتره قسمتی هم به آشپزی تالکین اخصاص پیدا کنه.!!!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سارون کبیر

ببینم دوستان اینها همون هایی بود که تو میتینگ به خوردمون دادین!؟؟؟؟؟؟ :cry:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
پرنسس ایووین

واقعا این دستور پخت من دراوردی یا تو کتاب یا جای دیگه ای نوشته بودند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مالبت پیر
واقعا این دستور پخت من دراوردی یا تو کتاب یا جای دیگه ای نوشته بودند.

این که من در آوردیه یا نه نمی دونم ولی در هر حال هم خیلی خوشمزس هم خیلی خوشمزس. من خیلی اهل شیرینی پزی و کیک هستم ولی هنوز خودم درست کردنشو امتحان نکردم ولی روز همایش خوردم و خیلی هم مزه داد. خیلیم زوق مرگ شدیم از دیدن یک چنین چیز جالب ناکی. و جای تشکر هست از اون دست و پنجه الفی که اونارو پخته بود.

و اما یه چیزه دیگه یکی از دوستای من که خیلی چیز می دونه چند وقت پیش بهم دستور یه نوشیدنی به شدت انرژی زای سنتی رو داد. یه جور پینگ دوران سومی. که اگه بشه یه جوری با این لمباس قاطیش کرد فکر کنم به لمباس واقعی نزدیک بشیم. در هر حال بعد از امتحانا یا هر وقت که وقت کردم اول یه بار اینو امتحان می کنم بعد با اون معجون ویژه و اگه زنده موندم تقدیم می کنم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
لگولاس

البته اون لمباس هایی که توی همایش بهمون دادند 180 درجه با این ها فرق داره...لمباس های توی همایش بیشتر مزه نون شیرمال می داد ...( دو نقطه دی ) به آشپزش بر نخوره ها ولی در کل خوب بود ولی همون طور هم که قبلا گفتم با این دستور العمل واقعا لمباس توپی در میاد...در ضمن نوشابه انرژی زا هم که روی شاخشه...بعدشم یه پک مشتی از تنباکوهای توبی یا فاردینگ جنوبی...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مالبت پیر

من خیلی از اسانس میوه توی کیک خوشم نمیاد. و به کسانی که ماشین زده می شن و معده ای دارن که مستعد به هم خوردنه توصیه مب کنم ار هر نوع طعم میوه در کیک دوری کنن.

1- حالا میشه به جای این نصف قاشق پوست پرتقال از وانیل استفاده کنیم؟! این کاریه که معمولاً توی آشپزی میشه انجام داد

2- میشه شیر رو جانشین آب پرتقال کرد؟

و اما چند تا پیشنهاد:

1- برای این که یه ذره حس انرژی زا بودن هم به آدم بده میشه یه مقدار قاووت پسته هم قاطیش کرد. کسانی که دستشون به قوتوی کرمان میرسه از اون استفاده کنن.

این به نوعی حکم همون اجیل رو هم می تونه داشته باشه.

2- فکر می کنم برای ماکروویو هایی که برنامه پخت کیک و کلوچه دارن باید در هر حال از بکینگ پودر استفاده کرد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
Frodo-B

اين ديگه انصافا جالب بود! من درست كردم و كلي هم همه ازش استقبال كردن! ببينم موقع درست كردنش ترانه الفي مخصوصي نداره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
امیر فارامیر

سلام برهمه.........

کسانی که درست کردن:واقعا خوب می شه ؟من تا حالا کیک درست نکردم و 5شنبه قرار دوستام بیان با هم see را ببینیم ....اگه کیک پزیفوت کوزه گریخاصی داره به من بگین جلوی دوستام آبروم نره....می خوام لمباس براشون بپزم.

ممنون:)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
آرون

چه فرقی می کنه خوب بشه یا نه امیرفارامیر عزیز ؟ وقتی بگی لمباس, همه چیزش خوبه برای یه عشق تالکین! حتی اگه هر مشکلی هم داشت لمباست , ببند گردن الفی و خاص بودنش.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
yashar

طرز تهیه نان کرت بود چی بود در هر صورت اونم کسی داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
آرون
طرز تهیه نان کرت بود چی بود در هر صورت اونم کسی داره

کرت نبود کرام بود که اون هم فرقی با لمباس نداره اسم دیگه لمباسه اما جادوی لمباس رو نداره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
yashar

احیانن نان شما که جادو نداره که اگه بخوریم تبدیل به یک قورباقه دهن گشاد بشیم

دستور نانه دو اتیشه بئورنو میخواین .تادر مورده طرز تهیش بحثی کنیم (خیلی مقویه تا زه رجیمی هم است)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
پرنسس ایووین

سلام یاشارعزیز مگه تو دستور پخت نانه دو آتیشه رو داری؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
yashar

بین عزیزم اول میری یکیلو عسل میخری بعد میریزی رویه یک تیکه نونه توست بعد از 24 ساعت که یگوشه گزازشتیش تا خودشو بگیره به مدت 2ساعت میزاریش تو فر(باید دو تا شوله داشته باشه)

تا رنگش از طلایی به زرد و بعد دوباره از طلایی به طلایی برگرده

بازم میزاریش یه گوشه تا بگنده (چون اگه بخوریش امکانه تغییر نام از پرنسس ایووین به گالم بالای 89%شاید هم شلوب)

معضرت میخوام شوخی کردم ولی یک نانه نیمه کردی نیمه ترکی (یکمم فارسی) هست که شباهت بسیاری به نانه دو آتیشه

داره چه از لحاظ مزه.بو.شکل و حتی خواص و انرجی

دستورشو با اجازه شما تویک مبحث دیگه خواهم گزاشت

ولی لمباس با یچیزه دیگست مخصوصا با شیر قابل توجه همه عزیزان از جمله ناشر این مبحث

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ef@Robber

بعد از مدتها من دیشب این لمباس افسانه ای رو دروست کردم و عواقب :

کل آشپز خانه سیاه شد و نه اینکه توی خونه تنها بودم قبل از برگشتن خانواده از خانه فرار کرده و متواری شده ام !

از یابنده خواهشمندم که به یکی از شعب پستی مراجعه کند !

در کل این هم از خاطرات لمباسی که مجبور شدم برم خونه ی دایی ام شب بمونم !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
yashar

هرکه لمباس خواهد جرئه دایی کشد منم باهات هم دردی میکنم آشپزی اونم از نوئه الفی خیلی خطرناکه من اولین کیکم بهمراهه قابلمه راهیه کوچه شود . حتی مزشم نکردی کلن سوخت؟

اگه نخوردی امشب برنامتو تو خونه ی داییه ادامه بده تا به یجایی برسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

×
×
  • جدید...