NGNG 197 ارسال شده در سپتامبر 21, 2009 از آنجایی که من آدم بسیار شوخ طبعی هستم.. هر کس که بتونه از ارباب حلقه ها جوک بسازه... در اینجا...مارو خوش حال کرده.. اولین جوک: یه روز تولکاس غم گرفته بود...و داشت گریه میکرد..همسرش برای شادیش..یه جوک ترکی براش تعریف میکنه.. تولکاس از خنده سکته میکنه. . . . از ملکور میپرسن چرا فانوس ها رو نابود کردی؟ مگیه..:چراغ اضافی خاموش ;) . . . شبی در چمن زار نسا طبق معمول در حال رقصیدن بود و تولکاس در حال خندیدن به نسا..ملکور و اونگولیانت داشتن باهم عین دو تا آدم حسابی رد میشدن ;) ... صدای خنده ی تولکاس ملکور رو متوجه میکنه... ملکور با دیدن نسا و تولکاس با خودش میگه..خاک بر سر هر دوتون که آخرش دیونه شدین.. و ملکور مشغول چشم چرانی نسا میشه. و تولکاس متوجه ملکور میشه..میاد جلو...جلو جلو....جلو تر..... تا ملکور رو در حال چشم چرانی میبینه از خنده غش میکنه.. . . . تولکاس در مبارزه ی ملکور از خنده میمیره..و در حیات چمنی دفن میشه...نسا همیشه میخواسته که بیاد براش گریه کنه.. طبیعتا زمین چمنیه...و هوا هم خوش...به به ...چه رقصی بالای قبرش میکنه... . . . .تولکاس ملکور و اونگولیانت رو به مبارزه دعوت میکنه. بعد از این که هر دو رسیدن...تولکاس شروع میکنه به خنده و میگه: حالا میخوایی منو بکشی؟ :D و ملکور: :D بیا بریم اونگولیانت این دیونست.. و اینچنین شد که ملکور از آردا رفت.. . . . از ماندروس از سائرون میپرسه... یعنی تو واقعا کور بودی و نمیدیدی که فرودو و سم اونجاس؟ سائرون میگه..چرا دیدم..ولی اونطرف نسا و تولکاس یه کارایی میکردن که مجبور شدم ... نگاه کردم.. ;) . . . فائنور 8 پسر آورد ولی آخرین پسرش زود زبون باز کرد.. و دم از همسر دوم فائنور میزد.. فائنور برای این که پیش زنش که خیلی قوی بود لو نره..گفت این عقب موندس... برای همین اسمش نیومد . . . یه الف میخواسته بره به کلاس اول.. معلمش ازش میپرسه لگاریتم 589625142 میشه چند؟ میگه: 8.7705759938453359496295280865782 معلمش میگه: خوبه ولی تمرین کن.. ;) . . . شعر کتاب ادبیات الف ها آش نازگ گیمباتول آش نازگ دور باتولک آش نازگ سکاتول اگ بزوم. اشی گریمباتول شاعر: سائرون. منتظر بقیش باشین. اگر شما هم ساختین بزارین 14 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Tulkas Astaldo 1,579 ارسال شده در سپتامبر 21, 2009 حالا هی به تولکاس بند کن! ;) 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
NGNG 197 ارسال شده در سپتامبر 21, 2009 در شب پیروزی تولکاس به سائرون.... تولکاس از خنده داشت روده بر میشد.... ;) و در این حالت روده بری....برای پیروزی...شراب نوشید.... ;) و در جا از خنده غش کرد.... 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
الوه 8,414 ارسال شده در سپتامبر 22, 2009 و داشت خفه میشد ;) مانوه اومد نجاتش بده افتاد . در زمان افتادن وفتی خواست دستشو به چیزی بگیره خورشیدو گرفت و اونو انداخت ماه هم که می خواست اونو نحات بده افتاد و دنیا شد همونی که ملکور می خواست خوبه ؟؟؟ 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
NGNG 197 ارسال شده در سپتامبر 22, 2009 خوب این لامپای اضافی باید خاموش بشن..این که سوال نداره *-;) ملکور هم عین بابا برقی اون ور دنیا داره صرفه جویی مصرف انرژی میکنه ;) 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ت.ت 1,592 ارسال شده در سپتامبر 26, 2009 متاسفم كه تو ذوقت ميزنم ان جي ان جي جان! ... زيادي بي مزه بود! من كلا يه اخلاقي دارم اينه كه به بي مزه ترين چيزها مي خندم ... ولي هر چي خواستم به اين يكي بخندم نشد متاسفانه:دييي!!! يه مقدار مزه شو زياد تر كن اينجوري اصلا قابل استعمال نيست:دييي!!! منتظر با مزه تر هاش هستم... ت.ت پ.ن: راستي چرا بين هر كدوم از خط هاي پستت اين هوا فاصله هست ... اينجوري آدم {...} گيجه ميگره برادر! 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Melkor Morgoth 197 ارسال شده در سپتامبر 26, 2009 خوب این حرفت رو برو به تولکاس بگو بخنده ;) چشم...یه تابلو استعمال دخانیات میزارم (چکای من سیگار نیستن) ;) 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
آرون 1,934 ارسال شده در اکتبر 25, 2009 من نمی تونم بفهمم همچین تاپیک های سطح پایینی تو آردا چیکار می کنن!! باید چندتا ناظر بذاریم.... اله سار!! 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Melkor Morgoth 197 ارسال شده در اکتبر 25, 2009 یه روز تولکاس به مبایلش نگاه میکنه هی میخنده هی نگاه میکنه هی میخنده.. رفقاش میگن: چیه اس ام اس اومده؟ میگه آره بابا یکی یه ساعته اسمس میزنه: Low Battry 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Melkor Morgoth 197 ارسال شده در اکتبر 25, 2009 عزیزانی که از این بخش ایراد میارن توجه کنن شما از کارایی که در آینده در این بخش انجام میشه اصلا خبر ندارین.. قرار منبع کامل کاریکاتور باشه.. این تاپیک شوخی ها و متلک های حلقه ای و به نوعی دوستی ها و بحث ها رو یه جا جمع میکنه.. این بخش بسیار جالبه.. بخش های دیگری هم هستن شبیه این ولی بسیار پخش و همراه اسپم هستند.. ولی این تاپیک اسپم نداره..این تاپیک محلی برای زنگ تفریح و بخش لبخند ارباب حلقه ها است.. سعی میکنم در حد امکان با اسپم ها برخورد کنم..و موضوعات اسپم رو رعایت کنم 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در مه 31, 2012 (ویرایش شده) يه جوک درباب گندالف (از خودم): يه روز گندالف آبی (نوع جديدش!) عينكش رو گم میكنه (عينكيه!)؛ هرچی هم میگرده پيداش نمیكنه... . آخر میبينه به چشماش بوده! :دی (تازه، گندالف آبی آلزاييمر هم داشته!) (يه كم بیمزه نبود؟!) ویرایش شده در ژوئن 1, 2012 توسط گندالف سپید 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در ژوئن 7, 2012 پيتزای پاپكورنی؛ غذای موردعلاقهی شورای سفيد!: مواد لازم: يه عدد سارومان (:دی) طرز تهيه: در ابتدا موهای سارومان را میكَنيم. سپس آنها را به عنوان مانعی برای نچسبيدن غذا به ظرف، در ته ظرف میگذاريم. (مواظب باشيد به عنوان تهديگ نخوريدشان، ها! وگرنه تا دوهفته دچار بيماری "شپش موی سارومان" میشويد! :دی) پس از آن، ترکهای پاشنهی پای راست سارومان را به شكل نان پيتزا درمیآوريم. بعد، پوستش را به جای خمير پيتزا به كار میبريم. اما اول بايد گوشتش را جايگزين سوسيس و كالباس يا گوشتهای سرخشده و ترک پاشنهی پای راستش را جانشين فلفل دلمهای و قارچهای روی تنش را قارچ پيتزا كنيد و پس از آن، روی نان بگذاريد و بعد از اين مرحله، استخوانهايش را تبديل به پنير پيتزا كرده و در سرتاسر پيتزا بپاشيد. البته در ابتدا نيز كمی خمير پيتزا روی نان بماليد (مانند آسفالتكردن خيابان) و سپس گوشت و قارچ و فلفل دلمهای را همراه پنير پيتزا روی آن قرار دهيد. حالا پيتزای خام را در فر بگذاريد يا در تابه، روی گاز بپزيد. بعد از يک ساعت، غذای شما آماده است. نوش جان! اطلاعاتی درمورد غذا: نام اين غذا، از نام كورونير منشأ میگيرد. اولين شخصی كه آن را درست كرد، الروند، پسر ائارنديل بود كه آشپزی را از مادرش، الوينگ آموخته بود. دليل ساخت اين غذا، نفرتی بود كه از سارومان و خيانتش به شورای سفيد داشت. شورای سفيد نيز اين غذا را به همين دليل، بسيار دوست میدارند. جالب آن كه گالادريل كه يک زن است، چنين ايدهای به ذهنش نرسيد؛ اما الروند كه يک مرد و فرمانروای ريوندل است... پس درست گفتهاند كه مردان آشپزهای موفقتری هستند! ويژگیهای غذا: اين غذا علاوه بر خنکكردن دل شما از خيانت سارومان (يعنی میگوييد: «آخيش؛ دلم خنک شد!») و لذتبردن از طعم آن، آشپزيتان را تقويت نموده و توسط جادويی كه گندالف بر آن اعمال كردهاست، شما را از جادوگران میكند! و آخرين نكته: اين غذا را هيچ كس جز الروند درست نكردهاست؛ چرا كه ديگر سارومانی ديدهنشدهاست! :دی (با توجه به اين حرفها، بايد تا به حال به يک نكته پی بردهباشيد: تمامی اعضای شورای سفيد جادوگر شدهاند!) 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مهمان ارسال شده در سپتامبر 22, 2012 (ویرایش شده) اين هم يه اثر طنز از پروفسور ميلانی، درباب ارباب حلقه ها: :دی ویرایش شده در سپتامبر 22, 2012 توسط 3DMahdi کم کردن حجم عکس 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
بانوی سفید روهان 1,762 ارسال شده در اوت 6, 2013 (ویرایش شده) ما هم یه کارایی کردیم و یکی دیگه ویرایش شده در اوت 6, 2013 توسط بانوی سفید روهان 21 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Ar@gorn 101 ارسال شده در اوت 11, 2013 (ویرایش شده) واکنش شما بعد از وارد شدن به اتاقتون وقتی که میبیند مامانتون اتاق تمیز کرده ! شعر (carly rae jepsen (call me maybe ماجرای اقای همساده آقو ما یه بار یه حلقه ای تو خیابون پیدا کردیم یه رفیقی داریم صداش میکنیم “گندولف” ای حلقهو رو بردیم پیشش گفتیم کاکو ای چیه!؟ گفت ای ارباب حلقه هاس،بکنیش تو دستت غیب میشی! گفتیم کاکو ای خرافات چیه باور میکنی رفتیم بهش ثابت کنیم حلقه رو کردیم تو دستمون غیب شدیم! آقو تا ما غیب شدیم مسئولین رفتن اسم مارو از تو لیست آماری مملکت حذف کردن،نمودار رشد جمعیت سقوط کرد بالانس عرضه و تقاضا تو بازار بهم خورد اقتصاد مملکت ۲۵۶% افت کرد! ها ها ها….ینی داغون شدا له له شد! گفتیم ها الآن ای حلقهو رو از تو دستمون در میاریم همه چی روبراه میشه ما میشیم قهرمان ملی،آقو ای حلقهو رو در آوردیم ظاهر نشدیم! روشو نیگا کردیم دیدیم نوشته MADE IN CHINA!ها ها ها…. ما الآن ۳ساله نیستیم هیشکی اهمیت نمیده! ویرایش شده در مه 1, 2014 توسط Ar@gorn 36 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Agandaûr 53 ارسال شده در اوت 12, 2013 فرودو معذرت میخوام. :P پرندگان اسمیگلی! دورف ها ... کتاب 3D :دی گروه بلک متال موردور. :D وقتی کسی به من میگه ارباب حلقه ها خسته کنندس ... امتحان دادن من :D) عکسای بیشتری بود. ولی به این تاپیک ربطی نداشت! تاپیک مربوطه رو پیدا نکردم (یا نبوده!) 21 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
بانوی سفید روهان 1,762 ارسال شده در اوت 14, 2013 (ویرایش شده) من عاشششششششق این عکسم اینم کار خودمان است خجالت... بگیر بچه رو ویرایش شده در اوت 14, 2013 توسط بانوی سفید روهان 18 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
torambar 1,523 ارسال شده در اوت 20, 2013 امیدوارم تکراری نباشه 14 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
بانوی سفید روهان 1,762 ارسال شده در اوت 30, 2013 من یه ترول دیگه ساختم 17 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
بانوی سفید روهان 1,762 ارسال شده در سپتامبر 12, 2013 یه ضرب المثل قدیمی روهانی هست که میگه : هزگز نشه فراموش لامپ اضافه خاموش پ.ن:به جان فارامیر ملکور منو اغفال کرد اگه نه من؟توهین به مقدسات آردا؟داریم عایا مردم ؟ 13 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Rhossolasson 284 ارسال شده در سپتامبر 14, 2013 اميدوارم به كسي برنخوره... http://wanna-joke.com/wp-content/uploads/2013/09/funny-pictures-gandalf-hello-kitty.jpg http://www.jokespinoy.com/wp-content/uploads/2013/01/Lord-of-the-Ring-Made-in-China.jpg اينم متناسب با اول مهر... http://doblelol.com/thumbs/dirty-funny-jokes_4826148354131782.jpg http://img5.joyreactor.com/pics/post/funny-pictures-auto-demotivation-The-Lord-of-the-Rings-480285.jpeg http://wanna-joke.com/wp-content/uploads/2013/05/in-the-bookstore.png بدون شرح... http://www.dumpaday.com/wp-content/uploads/2013/01/funny-valentines-day-cards-lord-of-the-rings.jpg http://wanna-joke.com/wp-content/uploads/2013/08/funny-picture-duct-tape-lord-of-the-rings.jpg http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQSKDZo98-2XePWYb7fp_sj-fjPA6ApokWHQnfcHAFtrVLXNghz 26 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست