ARMIN THE DARK LORD 37 ارسال شده در فوریه 11, 2013 بابا شما دیگه خیلی وارد موضوع میشین...ول کنین بابا اینقدر نچسبین به جزئیات.! یهو دیدی فردا یه زره تنت کردی میگی "سر و جانمان فدای سارومان" بعدا گشت ارشاد جمعت میکنه... :ymapplause: ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ www.Animation.rozblog.com 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
MORGOMIR 1,688 ارسال شده در مه 13, 2013 (ویرایش شده) طرز تهیه ی چای اتیلاس آراگورن (Aragorn athelas Tea) سوابق اتیلاس در سرزمین میانه بسیار کمیاب است و از گیاهان بومی شایر به حساب میاد ولی برای ما که نه در سرزمین میانه هستیم نه شایر باید از نعنا استفاده کنیم . مواد لازم 1=آب دو لیمو 2=1/2اینچ زنجبیل تازه 3=نعناع حدود 10 یا 7 برگ 4=آب جوش 5=عسل 6=1 حبه سیر زنجبیل را در کنار نعناع و سیر (پوست کنده اما خرد نشده) در آب جوش به مدت 7 تا 5 دقیقه قرار دهید زیر اجاق گاز را خاموش کنید و آب لیمو را اضافه کنید به هر فنجان یک قاشق چای خوری عسل اضافه کنید (برای کسانی که دچار گلو در و سرفه ی خشک هستند یا به وسیله ی نزگول و تیغه ی مورگولی (morgul blade) زخمی شدند توصیه میشود) طرزتهیه ی نان سیب بگ اند مواد لازم 1=سس سیب خمیر سیب یا همون سیب له شده 2=شکرقهوه ای 1cup 3=شکر سفید 2cup 4=4 عدد تخم مرغ (مورد ضرب وشتم قرار گیرد) :) 5=4 موز له شده 6=شیر3/c2 از شیر خشک یا همین شیر های ویتامینه ی پودری هم میشه استفاده کرد عالی جواب میده 7=آرد سفید 4cup (برای جایگزین فوق العاده سالم میتونید از آرد گندم 1cup و یا 1 فنجان جوانه ی گندم هم استفاده کنید) 8=2قاشق چای خوری جوش شیرین 9=2قاشق چای خوری نمک 10=1 قاشق چای خوری دارچین کرم سیب(سیب له شده)وشکر را در بقیه ی مواد تشکیل دهنده مخلوط و به هم بزنید تا زمانی که کیک خودشو بگیره (درجه ی فر 350 درجه)و مدت زمانی که کیک در فر باید باشه 1 ساعت هستش :) ویرایش شده در مه 14, 2013 توسط MORGOMIR سهو نگارشی (تلفظ اشتباه اسامی) 12 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
MORGOMIR 1,688 ارسال شده در مه 13, 2013 (ویرایش شده) چای ادویه دار مری(Merry's Spiced Chai) مواد لازم 1=5فنجان آب جوش 2=1قاشق چای خوری زنجبیل زمینی 3=2 پنسه فلفل شیرین 4=3/4قاشق چای خوری فلفل 5=چوب دارچین 6=1/8 دانه ی هل 7=2 چای کیسه ای تمامیه مواد را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشد.چای کیسه ای را در کتری گذاشته و به مدت 20_10دقیقه بجوشد برای عطر وطعم چای می توانید به جای فقط یکی از کیسه های چای دارچین استفاده کنید. (چای بهتر است با شیر یا شکر آماده شود.شما می توانید ادویه را در هنگام میل کردن چای اضافه کنید البته به شرط اینکه چای از قبل بیشتر جوشانده شده باشد(منظور از دو کیسه ی چای و شاخه ی دارچین) شما میتوند بعد از اتمام چای پس مانده ی چای رو نگه دارید برای سری های بعد و استفاده کنید) موفق باشید :) ویرایش شده در مه 14, 2013 توسط MORGOMIR 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
MORGOMIR 1,688 ارسال شده در مه 14, 2013 دوستان تمامی این مطالب از سایت http://lotrscrapbook.bookloaf.net/other/recipes.html هستش که انگلیسی هم است من سعی دارم تمام این مطالب سایت رو براتون در سایت قرار بدم پس منتظر مطالب جدیدتر باشید ممنون seedcake for gimli .2/21فنجان آرد سفید را با یک قاشق بکینگ پودر و کمی نمک الک کنید .خامه ی زده شده و 2/1فنجان شکر را با هم مخلوط کنید.یک تخم مرغ را مورد ضرب قرار دهید و کره را اضافه کنید و به آن دو قاشق چای خوری زیره ی سیاه اضافه کنید.آرد را اضافه کنید و مواد را آرام مخلوط کنید و به تدریج شیر را اضافه کنید.(تا خمیر ضخیم و ساف شود) .مواد را در ظرف فر قرار دهید و به مدت 45 دقیقه بگذارید بماند در آخر کیک را بیرون آورده و به مدت 5 دقیقه بگذارید سرد شود. (نکته: قبل از اینکه مواد را درون فر قرار دهید دمای فر را 350 درجه قرار دهید و به مدت 3 تا 4 دقیقه اجازه دهید تا فر گرم شود بعد مواد را درون فر قرار دهید)(نکته ی 2: یادتون نره که کف قالب را با کره چرب کنید) شیرینی های رنجری 1فنجان کره 1فنجان کره ی بادام زمینی 1فنجان شکر 1فنجان شکر قهوه ای 2 عدد تخم مرغ 1فنجان جوی دو سر 1 فنجان پودر نارگیل 1 فنجان چیپس شکلاتی(منظور : چی پوف یا شکلات هایی که برای صبحانه در یک کاسه با شیر استفاده میشه)بهترین جایگزین چی پف توپی . 1فنجان کشمش 1 پیمانه گردوی خرد شده 1 فنجان آرد الک شده دمای اجاق 350 کره و کره ی بادام زمینی را با شکرسفید وقهوه ای و تخم مرغ و جوی دو سر وکشمش و شکلات وگردوی خرد شده و نارگیل و با آرد به هم بزنید تا کاملا نرم شود بعد به مقدار خیلی کم بر روی ظرف فر قرار دهید ود مدت 13 دقیقه بگذارید در فر بماند . (نکته : این شیرینی حالت اسفنجی دارد و دلیل اینکه گفتم مقدار کم در ظرف بریزید این بود که شیرینی در فر پف میکند)شما می توانید مواد را در خمیر کوکی (فکر کنم اسمش همین باشه) بریزید. اینم یک تصویر از شیرینی رنجری http://www.manifestvegan.com/wp-content/uploads/2011/10/A-vegan-gluten-free-ranger-cookies-1.jpg دوستان لطفا اگه هر کدام از این شیرینی ها و چای ها را امتحان یا درست کردید در همین تاپیک بنویسید و نظرتون رو بگید من خودم فقط لمباس و چای اتیلاس رو درست کردم هر دو عالی بودن ممنون 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
MORGOMIR 1,688 ارسال شده در مه 14, 2013 (ویرایش شده) Mushrooms ala Gandalf یک ظرف پر از قارچ های برش خورده. کره اضافه کردن فلفل قرمز آسیاب شده میوه ی جوز http://demo.webify.w...utmeg_plant.jpg و http://static.ddmcdn...etherland-3.jpg یک نوع میوه ی بومی هستش که جایگزینشو میشه از خرده های گردو هم استفاده کرد سس ورچستر (سس سویا) اضافه کردن سس سویا به مقداری که همه ی مواد را سیاه کند . تمام مواد را در ماهیتابه بریزید و در دمای کم طبخشان دهید به قصد مرگ طبخشان دهید(10 دقیقه کافیه) بعد از 10 دقیقه بگذارید به مدت یک دقیقه آب قارچ بخار بشه . بهتر است به همراه برگر یا استیک سرو شود گندالف خاکستری :) ویرایش شده در مه 15, 2013 توسط تضاد سهو نگارشی 10 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
MORGOMIR 1,688 ارسال شده در مه 15, 2013 (ویرایش شده) Breakfast Scones for Mr. Frodo صبحانه ای برای آقای فرودو 21 گرم آرد الک شده 1 قاشق غذاخوری پودر خمیر و مایه 1/4 گرم قند 1/2 گرم کره ی سرد نصف لیوان ماست میوه ای ( پیشنهاد میشه از ماست میوه ای توت فرنگی استفاده کنید عالیه) تمام مواد خشک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید کره را ریز ریز کنید .ماست را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا زمانی که به شکل یک توپ در آید. بر روی یک سینی آرد بپاشید و توپ را در آن غلت دهید 10 یا 8 بار الان میتوانید به هر شکلی که می خواهید توپ را شکل دهید(مورد علاقه ی من مثلث هستش ) شیرینی را بر روی کاغذ آلمینیوم قرار دهید و به مدت 15 تا 12 دقیقه در دمای 350 درجه تا موقعی که به رنگ طلایی در آید بگذارید در فر بماند. یک لیوان چای. نیمرو و مقداری میوه ی خرد شده و کره و مربا وعسل را بر روی میز بگذارید این دستور غذا برای سرما خوردگی بسیار مفید است ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Roast Mutton For The Trolls گوشت گوسفند کباب شده برای غول ها یک لایه ی نازک از چربی پای گوسفند با کمی سیر و رزماری را در دمای 350 درجه به مدت 25 دقیقه را کباب کنید(اگر میتونید از آتش در فضای باز هم میتونید استفاده کنید) به همراه ژله ی نعنا و پودینگ شایر معرکه میشه. Bert:Motten yestrday , motten tody and blimey , if it dont look like motten again tomorrow -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- smaug's gems جواهرات اسماگ ترکیب یک فنجان ویفر خرد شده ی وانیلی , 1 فنجان شکر قناد ی ها , 1 فنجان آجیل خرد شده , 1 قاشق غذا خوری کاکائو , شربت ذرت . تمامیه مواد را به خوبی مخلوط کرده و شربت ذرت را به آن اضافه کنید به شکل توپ در آورده و در ظرف در یخچال و فریزر نگهداری کنید (ظرف در دار) ویرایش شده در مه 15, 2013 توسط MORGOMIR 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
MORGOMIR 1,688 ارسال شده در مه 17, 2013 (ویرایش شده) ring cookies and sauron's Eyes........شیرینی های حلقه ای و چشم سائرون . ONE COOKIES TO RULLE THEM ALL قند خوراکی (زرد و قرمز)برای رسیدن به رنگ نارنجی شکر قرمز شکلات مایع 4/1 اینچ ضخامت خمیر رولی رول را به صورت گرد ببرید مانند حلقه.یک چنگال یا چاقو را در زرده تخم مرغ بزنید و حروف Quenyan .حروف الفی دور حلقه رو به صورت منظم بنویسید (مراقب باشید اشتباه ننویسید برای اینکه THE GRAT EYES ALWAYS WATCHING ) پر کردن مردمک یعنی وسط حلقه با شکلات مایه . پاشیدن شکر قرمز به مردمک.پخت به مدت 5 دقیقه . بگذارید کیک سرد شود نکته:تمام مردمک را با شکر قرمز پر نکنید جا برای وسط چشم بگذارید مانند عکس زیر http://twistedthough...e-of-sauron.jpg --------------------------------------------------------------------------------------------------------- پیش غذای سرزمین میانه یک پیراشکی(هر نوعی که شما دوست دارید) نون شیرمال یا نانی که دارای مغز بادام باشد دانه های زیتون بر سر سیخ چوبی یک تخم مرغ نیمه آب پز شده با قطعات ریز فلفل شیرین در کنار ظرف :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- سوپ پنیر چدار 2 تره فرنگی 2 سیب زمینی 4 هویج 4 قاشق غذا خوری کره 6 فنجان آب گوشت 1 سیر خرد شده پودر آویشن 1/4 قاشق چای خوری نمک و فلفل برای طعم ومزه 1 فنجان شیر 5 گرم پنیر چدار پوست گرفتن و پاک کردن سبزیجات کره را در یک قابلمه آب کرده و سبزیجات را در دمای کم تفت دهید به مدت 3 دقیقه اضافه کردن سیر.سبزی و ادویه و جوشاندن در آب با در پوش به مدت 30 دقیقه تمام مواد را در مخلوط کن مخلوط کنید و دوباره با شیر و پنیر به قابلمه برگردانید ولی این بارخیلی کم (نباید مواد بجوش بیان) چه سوپی بهتر از سوپ چدار برای گرم کردن مسافران خسته ی تنها کوه Erebor ویرایش شده در مه 18, 2013 توسط تضاد سهو نگارشی 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
MORGOMIR 1,688 ارسال شده در ژوئن 4, 2013 خوب من تا الان دستور چای آتیلاس.سوپ پنیر چدار.پیش غذای سرزمین میانه. صبحانه ی آقای فرودو.جواهرات اسماگ.گوشت گوسفند کباب شده برای غول ها.نان سیب بگیند.چای ادویه دار مری.شیرینی های حلقه ای و چشم سائرون قارچ های گندالف.نان گیملی را برای دوستان عزیز آردایی قرار دادم و حالا اینم یکی دیگر از دستورهای غذایی سرزمین میانه. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- کیک توت فرنگی پنیریه الانور 1=11/2گرم بستنی توت فرنگی یا ماست میوه ای توت فرنگی 2=شهد توت فرنگی 3=خامه ی کم چرب و ترش 4=سه قاشق غذا خوری پنیر خامه ای 5=2/3 فنجان توت فرنگی یخ زده خوب احتمالا هابیت ها بلندر ندارن ولی اگر هم داشتند هیچ وقت همچین نوشیدنی ای درست نمی کردند همه ی مواد را در مخلوط کن ریخته تا به شکل مایع در آید و بعد از آماده شدن آن را در یک فنجان زیبا ریخته یک تکه بستنی در نوشیدنی انداخته شهد توت فرنگی را اضافه کنید الان فصل فصله توت فرنگی هستش و من گفتم این باید برای تابستان مناسب باشه Have a fun:) 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
هورین 103 ارسال شده در ژوئن 5, 2013 درسته که فصل توت فرنگی هست ولی شهد توت فرنگی از کجا پیدا کنیم؟:) 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
MORGOMIR 1,688 ارسال شده در ژوئن 5, 2013 درسته که فصل توت فرنگی هست ولی شهد توت فرنگی از کجا پیدا کنیم؟ :) خوب شما می تونید دو عدد توت فرنگی رو به تنهایی آبشو بگیرید که میشه همون شهدش .بعد می تونید میل کنید:) 6 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
LObeLia 4,013 ارسال شده در ژوئن 5, 2013 من یه سوال داشتم اگه فنجانمون زیبا نبود, نمیشه خوردش؟ 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
هورین 103 ارسال شده در ژوئن 5, 2013 من یه سوال داشتم اگه فنجانمون زیبا نبود, نمیشه خوردش؟ . میشه ولی تاثیر و لذت نوشیدنی کم میشه،همونطوری که نوشیدن هات چاکلت در فنجان نارنجی لذت بخش تر هست 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
MORGOMIR 1,688 ارسال شده در ژوئن 5, 2013 من یه سوال داشتم اگه فنجانمون زیبا نبود, نمیشه خوردش؟ خوب معلومه دیگه این بستگی به راحتیه خودتون داره و به تخیلتون و فکر کنم بدونید که زیبایی خوراک و نوشیدنی خیلی مهمه . حالا شما میتونید نوشیدنی هر جوری دوست دارید میل بفرمایید این دیگه سوال نداره. 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
LObeLia 4,013 ارسال شده در ژوئن 5, 2013 برادر! مزاح فرمودم. شما چرا جدی میگیری. 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
MORGOMIR 1,688 ارسال شده در ژوئن 5, 2013 بعد دوستان یک نکته شهد توت فرنگی همون آب توت فرنگی هستش که از مخلوط توت فرنگی به دست میاد 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
هورین 103 ارسال شده در ژوئن 5, 2013 (ویرایش شده) حالا که این بحث پیش اومد پیشنهاد میکنم این مطلب رو درباره ی فنجان های نارنجی بخونید: http://narenji.ir/64...%AA%D9%87%D8%A7 ویرایش شده در ژوئن 5, 2013 توسط هورین 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
MORGOMIR 1,688 ارسال شده در ژوئن 7, 2013 (ویرایش شده) نارنجی مارمالاد بیلبو شستن و خشک کردن ا کیلو پرتقال .پوست پرتقال را به صورت خلال رنده کنید.پرتقال رو به مدت 2 ساعت با دمای کم بجوشانید خلال را با 1 کیلو شکر مخلوط کنید.پرتقال و پوست را به خوبی به هم بزنید.با حرارت کم در حالت نیم جوش تا به حالت ضخامت برسد. در ظرف شیشه ای مواد را قرار داده و در یخچال بزارید. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- قره قروط یا زغال اخته نوعی ترشی با ادویه پس از گردهمایی بزرگ .دورف ها تصمیم گرفتند که بعد خوردن بوقلمون دورف ها به این فکر افتادند که از ترشی کنار بشقاب استفاده کنند . 1 فنجان کشمش 5فنجان زغال اخته ی تازه 28 گرم گوجه فرنگی خرد شده 4/3 قاشق غذاخوری زنجبیل زمینی در یک ماهی تابه تمم مواد تشکیل دهنده را بجوشانید به مدت 20 تا 25 دقیقه تا کشمش و دیگر مواد نرم شوند به مدت 3 روز از ترشی در جای خنک نگهداری کنید :) الف عجیب ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- سیب زمینی برای سوپ پیاز 4 قاشق غذا خوری کره 2 پیاز زرد متوسط خرد شده 1 کیلو سیب زمینی خرد شده 3 فنجان شیر 1/2 فنجان سوپ مرغ 1/4 فنجان پیازچه خرد شده 1/2 قاشق چای خوری دانه ی کرفس 1/4 قاشق چای خوری آویشن خشک شده 1 فنجان خامه نمک فلفل سیاه 3 قاشق غذا خوری آرد ذرت 3 قاشق غذا خوری آب 6 تکه بیکن /جداگانه سرخ شود و تکه تکه شود در یک قابلمه ی بزرگ کره را ذوب کرده و روغن هم اضافه کنید برای سرخ کردن پیاز ها تا به رنگ ملایم قهوه ای برسند(شفاف شود) اضافه کردن شیر آب مرغ .پیاز چه .دانه ی کرفس و آویشن.پوشش قابلمه و به آرامی به مدت 60 دقیقه بزارید بجوش آید مخلوط آرد ذرت و آب را در یک ظرف به خوبی تکان دهید.مواد را به سوپ اضافه کنید و از نو بزارید به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوش آید با استفاده از گوشت کوب سیب زمینی را له کنید تا به حالت خمیر در آید.سیب زمینیه خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید و به صورت دایره حالت دهید و درون قابلمه بیاندازید اضاف کردن خامه و فلفل و نمک و حرارت دادن به مدت 5 دقیقه تزئین با پیاز چه و بیکن ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- سوپ قارچ کاروان سرای بری 1/2 کیلو قارچ خرد شده ی خوب .4 قاشق غذا خوری کره را در ماهیتابه ذوب کنید و قارچ را تفت دهید.1 قاشق غذا خوری پیاز خرد شده 2 فنجان هویج به طور نازک خرد شده 2 فنجان کرفس خرد شده و یک هبه سیرخرد شده.21 /2 فنجان آب گوشت گاو.31/2 فنجان آب 1 کنسرو کوچک گوجه فرنگی .1/4 قاشق چای خوری نمک.1/16 قاشق چای خوری فلفل. خوب تمام مواد را به غیر از قارچ ها را به آب گوشت اضافه کنید .ربع گوجه را اضافه کنید (به مقدار لازم) قارچ را با کره و روغن سرخ کنید به مدت 5 دقیقه و اضافه کردن به سوپ . حرارت به طور کامل و تمام. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ویرایش شده در ژوئن 7, 2013 توسط MORGOMIR 10 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
LObeLia 4,013 ارسال شده در ژوئن 7, 2013 دخترم!!!! :) شما خودت این خوراکی ها رو درست کردی که ببینی خوشمزه میشن یا نه؟؟؟؟ 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
MORGOMIR 1,688 ارسال شده در ژوئن 7, 2013 من همین سیب زمینی با سوپ پیاز رو درست کردم برای تولد دوستم چند تا از شیرینی ها هم که دستورشو نوشتم هم درست کردم عالی بود پیشنهاد می کنم شما هم یک امتحانی بکنید .صددرصد لذت میبرید دستور ها هم اگر مشکلی داره بگید تا درستش کنم:) سوپ قارچ در کاروان سرای بری هم فردا درست می کنم خبرش رو میدم که خوبه یا نه. 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
هورین 103 ارسال شده در ژوئن 7, 2013 من کیک توت فرنگی پنیریه الانور رو با کمک خونواده درست کردم و عالی شد،البته یکم شیرینیش کم بود که باهش کنار اومدیم. 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
MORGOMIR 1,688 ارسال شده در ژوئن 7, 2013 پیاز و سیب زمینیه بو داده 6 تا 8 سیب زمینی را به برش های مساوی تقسیم کنید 2 پیاز را به تکه های مساوی برش دهید 1/3 فنجان روغن زیتون 1/4 فنجان کره ی ذوب شده 1 پاکت سوپ پیاز آماده 1قاشق آویشن خشک 1 قاشق چای خوری پونه ی خشک 1 قاشق غذا خوری تکه های جعفری خشک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری نمک شعله ی اجاق 450 تمامیه مواد را در یک قابلمه ی بزرگ ریخته و به مدت 75 دقیقه . تا زمانی که سیب زمینی ها طلایی شوند 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
زاپا 756 ارسال شده در ژوئیه 16, 2015 تو منطقه کرمانشاه یه خوراکی درست میشه به اسم بژی ( ب رو با کسره بخونید ) و قیافه و ماندگاری و کاربردش دقیقا مثل لمباس الف هاست ( مزش رو دیگه نمیتونم مقایسه کنم چون مزه لمباس رو جایی ندیدم که گفته باشن چطوری بود.) و اما شباهت های بژی و لمباس : 1- ماندگاری : خودم به شخصه شاهد بودم که بژی 40 روز توی یه ساک سربازی بوده و بعد از چهل روز مزه خودشو حفظ کرده و بدون نیاز به هیچ گرم کردن و سرخ کردنی به راحتی بعد از هر مدتی قابل خوردنه 2- قدرت سیر کنندگی بالا : تو لوتر گفته شده بود که یه لقمه از لمباس آدمو سیر میکنه، البته بژی در این حد نیست ولی یکی دوتا بژی به راحتی آدمو سیر میکنه ( اندازه هر بژی تقریبا به اندازه اون لمباساییه که تو فیلم نشون داد.) 3- استفاده در مراسم خاص : لمباس رو ملکه های الف ها به ندرت درست میکردند و اون رو برای سفر استفاده میکنند. بژی هم توسط مادران کرد و لک برای سفر درست میشه. 4- شکل و قیافه بهتره خودتون ببینید : 10 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
*legolas * 531 ارسال شده در اکتبر 5, 2015 با سلام من نون لمباس رو با شربط رو درست کردم خیلیی خوش مزه بود طعم خیلی خوبی با هم داشتن فقط با یکم تغیر :تو لمباس پودر وانیل و دارچین ریختم شربط الفی:به جان اب چشمه زلال از اب استفاده. کردم و به جای عسل گل وحشی (که اطلا وجود خارجی نداره) از عسل عادی استفاده کردم به جای عرق بادیان هم از عرق بهار نارنج استفاده کردم کلا دستور العمل رو عوض کردم توصیه :به هیچ وجه لمباس رو شب نخورید چون تا فردا عصرش سیر میمونید 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
gildor 565 ارسال شده در اکتبر 7, 2015 من خوردم و کاملا موافقم هم انرژی بخشه هم خیلیــــــــــــ خوشمزه خوردنی محلی ایده آلیه که شکلش رو هم می تونید هر جور که دوست دارید دربیارید اما قاعدش این شکلیه که دوستمون گذاشته . البته توصیه میشه که هر خوردنی ای رو به صورت محلی تهیه کنید تا مزه واقعیشو تجربه کنید . مثلا نون خرمایی هم که همینقدر خوشمزه و مقویه ( البته ماندگاریش اینجوری نیستا ) باید از خود کرمانشانه و محله خودشون تهیه بشه وگرنه تو همین تهرانم ازش هست اما مزه هاش افتضاحه و کهنست . خودمم خیلی سال میشه بژی نخوردم 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Lord Thranduil 1,729 ارسال شده در اکتبر 7, 2015 البته اضافه کنم که اسم کاملش بژی برساقه و با خاک قند خورده میشه و شیرینیه محلی افراد کرده.یه شیرینیه دیگه هم هست که شکل لمباس رو نداره اما میشه گفت که واقعا انرژیشو داره که از خرما و کنجد تهیه میشه و بهش میگن کله کنجی! 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست