ef@Robber 78 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 نه کلا سوخت ! الان هم با هزار بدبختی برگشتم خونه و دارم آموزش های لازم آشپزی می بینم که اگر خدا بخواهد یه پیزی بشوم ! برای همین به کسانی که برای بار اول می خواهند شیرنی و کیک بپزند توصیه می کنم در حضور فرد مجرب به این کار خود دست بزنند ! 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
پرنسس ایووین 33 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 میگم این قسمت که کلا به اشپزی تالکینی تخصص یافت. اگه میشه هر کی که از این آشپزی ها بلده بیاد و آموزش بده من که از این خراب کاری ها خوشم میاد. 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
نیمه الف 16 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 1 سیب زمینی بخاطر نشاسته 500 گرم 2 عسل گلوکز 250 گرم 3 آرد سفت شه 1 کیلو 4 تخم مرغ بهم بچسبه 5 عدد طرز تهیه همه را با هم مخلوط میکنیم وبا همزن هم میزنیم ته تابه را چرب میکنیم درجه حرارت فر 350 فارنهایت یک ساعت در فر برای 5 نفر 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ققنوس آبی 253 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 جل الخالق! یعنی تا این حد ؟! من دوباره تصمیم به خود کشی گرفتم! 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ارش 26 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 Lycanthrope جان به سلامت اعضا می اندیشد. امروز و هر روز با لمباس امروز. حالا این واقعا تضمین شده است . بخورین چیزیمون نمیشه؟ 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Lycanthrope 137 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 من دیشب داشتم می خوابیدم. توی خواب داشتم فکر کردم شاید بشه با خمیری که توی انواع پای استفاده می کنن یه لمباس توپ در اوورد چون خمیرش خیلی ترده. و توش هم از گردو+شکر+(اگر خوب بشه) دارچین استفاده کرد. فکر کنم انرژی زا هم هست:grin: جالا خودم امتحان می کنم. اگه خوب شد دستور العمل رو می زارم اینجا. 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
DarknessLord 5 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 آخه چی بگم بهتون !!! این تا÷یک ای غیر اخلاقی چیه که تو ماه رمضون میزنین !!! نمیگین آدم گشنش میشه !!! 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
amir18 369 ارسال شده در دسامبر 28, 2008 دوستان من لمباس رو در ست کردم خیلی خوشمزه شده بود دستت درد نکنه lycanthrope 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
فنگورن 3,679 ارسال شده در سپتامبر 26, 2010 این یکی از باحال ترین تاپیک هاییه که خوندم ! قبلا شنیده بودم که تو گرده همایی لمباس سرو شده ولی باورم نمیشد ؟ بانو آرون اونها رو درست کرده بود ؟ من زیاد از آشپزی سررشته ندارم ولی خیلی دلم میخواد لمباس بپزم ! ولی میترسم ! یه بار میخواستم با کوره ی خورشیدی که واسه مسابقات علمی ساخته بودم نون بپزم ولی نمیدونم چرا خیلی سفت شد ، جوری شده بود که دندون خرس ( بئورن) میخواست تا اونها رو بشه بخوره ! میگم یه پیشنهاد : میتونیم دیواره های لمباس رو از ته دیگ برنج استفاده کنیم که هم خیلی ترده و هم خیلی رنگش قشنگه! لمباس میتونه شیرین نباشه ؟ میتونیم توش رو پر کنیم از گوش چرخ کرده مرغ ( هم واسه سلامتی ، هم قیمت مناسب و هم رنگ روشن) ، فلفل هم زیاد به کار ببریم تا تو سرما حسابی بهمون گرمابده ؟ چطوره ؟ چون با شروع سال تحصیلی من عازم خوابگاه شدم ، وقت آشپزیم زیاد شده ! کسی از ساخت نوشیدنی چیزی نمیدونه؟ 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
فنگورن 3,679 ارسال شده در اکتبر 25, 2010 من قصد دارم یه نوشیدنی الفی به سبک خودم بسازم ولی راستش رو بخواین بعد کلی فکر کردن نتونستم ایده بهتر و بیشتری از آب +عسل پیدا کنم ، شاید هم یکم گلاب و زعفرون ! ولی با این حال فکر کنم نوشیدنیم بیشتر شبیه شوله زرد بشه تا نوشیدنی الفی ! :D ظرف مخصوص هم مشگل دیگه ایه ! دوست ندارم نوشیدنی الفیم رو تو پارچ آب یا جای نوشابه یا قمقمه بریزم ، حسش رو از دست میده ، من یه ظرف نوشیدنی الفی میخوام ..... هرچند نمیدونم چه شکلیه :D یه فکر هم به ذهنم خورده ، که به جای نوشیدنی الفی نوشیدنی اورکی بسازم ! احتمالا زیاد سخت نیست ! :-o فلفل سیاه + فلفل قرمز + فلفل سبز + نمک + خردل + پوست بادمجون + نشاسته و پوست پرتغال میتونه یه نوشیدنی به شدت گرمممممم :D بسازه درست مثل همونی که مری و پیپین خوردن . البته احتمالا هیشکی به جز خودم دوست نداره بخوردش . :D 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
pirooz 307 ارسال شده در اکتبر 25, 2010 بیشتری از آب +عسل پیدا کنم ، شاید هم یکم گلاب و زعفرون ! ولی با این حال فکر کنم نوشیدنیم بیشتر شبیه شوله زرد بشه تا نوشیدنی الفی ! بسم الله .چی از آب در بیاد :-o قبلش به اورژانس یه زنگی هم بزن بگو همه آماده باش باشن :D فلفل سیاه + فلفل قرمز + فلفل سبز + نمک + خردل + پوست بادمجون + نشاسته و پوست پرتغال نشاسته و پوست پرتغالشو بردار خوب میشه :)) نوشیدنی اورکی بسازم بستگی داره واسه چه نوع ارکی بخوای بسازی :D یه فرمانده : گوشت کپک زده رو بزار تو قمقمه آب هر از چند گاهی یه کم بخور .اینم غذای اورک :D یه سرباز : یه کم نون خشک کپک زده بزار تو قمقمه آب هر از چند گاهی یه کم بخور .اینم یه غذای اورک دیگه :D 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
torambar 1,523 ارسال شده در اکتبر 25, 2010 پس ببخشید من اورکم چون روزی دو سه تا فلفل قلمبه میخورم؟ :D حالا من یه پیشنهاد دارم! بجای نوشیدنی اورکی بیا نوشیدنی انت ها رو درست کن یه کم عرق بهار نارنج(ترجیحا شیرازی باشه) + یه کم عسل + یه کم هل باید باحال بشه 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ت.ت 1,592 ارسال شده در اکتبر 25, 2010 آقا اوني كه يوروك-هاي مي خوردن يه چيزي بوده تو مايه هاي عرق سگيِ خودمون!{هيي! بي تربيت!} مسيرتون به جنگل ما خورد خودم ازتون با همينا پذيرايي مي كنم!:دي! يه سايت بود كه طرز تهيه ي انواع و اقسام غذا هاي سرزمين ميانه رو توضيح داده بود...حيف الان بايد سريع فلنگو ببندم... بعد كه اومدم پيداش مي كنم، مي چسبونم همين جا! {البته اگه هنوز منقرض نشده باشه!} ارادتمند... ت.ت 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
فنگورن 3,679 ارسال شده در اکتبر 26, 2010 به پیروز : عسل و گلاب و زعفرون اورژانس میخواد چی کار ! ما رو گرفتی ها :D نوشیدنی اورکی میخوام بسازم ، چون باید بسوزونه فلفل گذاشتم ، انرژی و مزش هم از نشاسته و پوست پرتغال ..... رنگش هم میتونیم از پوست بادمجون بگیریم. :)) چه اشگالی داره ؟ اه با گوش و نون کپک زده حالم رو بهم زدی :) به تورامبار : منظورت از فلفل قلمبه همون فلفل دلمس ؟ اون که تند نیست ! :D میتونم اون رو امتحان کنم ، ولی عرق بهار نخوردم ! حالا شیرازیش رو از کجا باید پیدا کنم؟ شیراز!!!!!!!!! :D احتمالا خود خودشه ، به مامانم میگم ببینم اون عرقه شیرازی رو میتونه گیر بیاره ! به دادا ت به توان 2 : شراب باید بهتر باشه ، سگی ، اسمش خیلی بده ... حال آدم بهم میخوره :-o ولی شراب تو فیلمها قرمزه ، نه سیاه ! عرقم که باید زرد یا سفید باشه ..... اینها کجاش نوشیدنی اورکیه ؟ جون لالایت پیداش کن ، مردم از بی غذایی ..... میدونی که غذاهای این دنیا به مزاجم سازگار نیست ;:D 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
pirooz 307 ارسال شده در اکتبر 26, 2010 ولی شراب تو فیلمها قرمزه ، نه سیاه ماله یوروک هایی هم قرمز بود اون که تو دهن پی پین ریختن . :D (البته صرف نظر از این که اونو خون حساب کنیم) پ.ن :اینقدر بچه ها پست نمیدن به چه کارهایی وادار میشیم !:تهیه غذای یوروک هایی :D 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ت.ت 1,592 ارسال شده در اکتبر 27, 2010 قولوپ {تورين تورامبار ظاهر مي شود!} آقا اين بود به گمانم {شايدم چيزي شبيه به اين!}... ولي حيف كله پاچه ندارن!: ( http://lotrscrapbook.bookloaf.net/other/recipes.html ارادتمند... ت.ت بولوپ {تورين تورامبار غيب مي شود!} 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
فنگورن 3,679 ارسال شده در اکتبر 27, 2010 احتمالا 50 % مواد غذایی لازم برای ساخت خوراکی ها رو نمیشه تو ایران پیدا کرد :D بهتر نیست به جای ترجمه داستان های ناتمام ، چنین دستور العمل هایی برای آشپزی رو ترجمه کنیم ! :D میرم ببینم کدومشون رو میتونم درست کنم . ممنون داداش tow ت. 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
pirooz 307 ارسال شده در اکتبر 28, 2010 احتمالا 50 % مواد غذایی لازم برای ساخت خوراکی ها رو نمیشه تو ایران پیدا کرد بهتر نیست به جای ترجمه داستان های ناتمام ، چنین دستور العمل هایی برای آشپزی رو ترجمه کنیم ! میرم ببینم کدومشون رو میتونم درست کنم . ممنون داداش tow ت بهتره به جای غذا نوشیدنی درست کنی .یه نظر من هم آسون تره همه جالب تر و شایدم خوشمزه تر . اگه طرز تهیه نوشیدنی خاصی رو داشتید بزارید ما هم استفاده کنیم . 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
Sherlock 2,741 ارسال شده در نوامبر 9, 2011 دارم میخندم همینطور :ymsmug:) :-o) :-) شما داستان رو بیشتر از تالکین باور کردید. ولی خوشم میاد از این کارا ، واقعی کردن چیزی که دوسش داری. من خودم یکبار غذاهایی که تو فیلم ارباب حلقه های یک میخوردن تو سفر رو تهیه کردم و زدم همون تایم فیلم و با اونا خوردم ، خیلی کیف داد. :D 3 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مونت آو سائرون 2,307 ارسال شده در ژوئن 7, 2012 (ویرایش شده) آبگوشت خرگوش! غذای هابیتیون شایر. ابتدا یک خرگوش چاق رو به روشی در جنگل به دام می اندازیم. خرگوش رو از گوش هایش بلند میکنیم و روی میز دراز می کنیم. در این حال باید با ساطور در یک ضربه گردن خرگوش رو از بدنش جدا کنیم، بعد از این که چند دقیقه ای صبر کردیم تا خون هایش برود پوستش را می کنیم. گوشت تکه تکه شده ی خرگوش رو به همراه کمی ادویه ی فلفل و نمک و کمی پودر کاری و چند تکه سیب زمینی زرد و خوب به مدت دوساعت در دیگ می جوشانیم. غذاآمادست. نان ساج الفی! غذای الفها (لوتروین) ابتدا آرد گندم رو با کمی شکر با دست ورز می دهیم. زمانی که ور آمد و پف کرد پودر کنجد را همراه با مقدار ناچیزی پودر سیاه دانه و کمی گرد الماس به خمیر اضافه می کنیم! حال باید خمیر را به مربع های متوسط تقسیم کرده و روی ساج حرارت دهیم. نان ساچ را درون برگی برگ پیچیده و با خود همراه می بریم. این یکی از بهترین غذاهایی برای سفر است. نوشیدنی مخصوص مهمانخانه پرنسیل پونی! نوشیدنی عمومی ( ساخته انسانها) ابتدا دانه های جوِ چاودار مالت دار را به مدت یک روز خیس می کنیم. بعد دانه های خیسانده جو را تقطیر کرده و همراه با دو کف دست مخمر آبجو معمولی بدون الکل و مقدار زیادی شکر قهوه ای به مدت بیست دقیقه می جوشانیم. محلول جوشانده را باید برای جا افتادن به مدت چند روز درون بشکه هایی از چوب بلوط بریزیم. برای سِرو درون لیوان های بزرگ باید شیر بشکه ی بلوط را، به طور مداوم و سریع درون لیوان باز و بسته کنیم تا نوشیدنی درون لیوان کف کند یا می توانیم برای کف کردن، لیوان را در ارتفاعی خیلی پایین تر از شیر بشکه قرار دهیم تا به این شکل وقتی نوشیدنی از درون بشکه به لیوان می ریزد کف کند . حالا بعد برای خوردن مشتری آماده می شود. ویرایش شده در اوت 20, 2012 توسط مونت آو سائرون 12 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ائارندیل Eärendil 1,294 ارسال شده در ژوئن 7, 2012 آبگوشت خرگوش! غذای هابیتیون شایر. ابتدا یک خرگوش چاق رو به روشی در جنگل به دام می اندازیم. خرگوش رو از گوش هایش بلند میکنیم و روی میز دراز می کنیم. در این حال باید با ساطور در یک ضربه گردن خرگوش رو از بدنش جدا کنیم، بعد از این که چند دقیقه ای صبر کردیم تا خون هایش برود پوستش را می کنیم. گوشت تکه تکه شده ی خرگوش رو به همراه کمی ادویه ی فلفل و نمک و کمی پودر کاری و چند تکه سیب زمینی زرد و خوب به مدت دوساعت در دیگ می جوشانیم. غذاآمادست. نان ساج الفی! غذای الفها (لوتروین) ابتدا آرد گندم رو با کمی شکر با دست ورز می دهیم. زمانی که ور آمد و پف کرد پودر کنجد را همراه با مقدار ناچیزی پودر سیاه دانه و کمی گرد الماس به خمیر اضافه می کنیم! حال باید خمیر را به مربع های متوسط تقسیم کرده و در تنور حرارت دهیم. نان ساچ را درون برگی برگ پیچیده و با خود همراه می بریم. این یکی از بهترین غذاهایی برای سفر است. نوشیدنی مخصوص مهمانخانه پرنسیل پونی! نوشیدنی عمومی ( ساخته انسانها) ابتدا دانه های جوِ چاودار مالت دار را به مدت یک روز خیس می کنیم. بعد دانه های خیسانده جو را تقطیر کرده و همراه با دو کف دست مخمر آبجو معمولی بدون الکل و مقدار زیادی شکر قهوه ای به مدت بیست دقیقه می جوشانیم. محلول جوشانده را باید برای جا افتادن به مدت چند روز درون بشکه هایی از چوب بلوط بریزیم. برای سِرو درون لیوان های بزرگ باید شیر بشکه ی بلوط را، به طور مداوم و سریع درون لیوان باز و بسته کنیم تا نوشیدنی درون لیوان کف کند یا می توانیم برای کف کردن، لیوان را در ارتفاعی خیلی پایین تر از شیر بشکه قرار دهیم تا به این شکل وقتی نوشیدنی از درون بشکه به لیوان می ریزد کف کند . حالا بعد برای خوردن مشتری آماده می شود. به مونت: از این سه مورد دو تاشون شرعا مشکل دارن (گوشت خرگوش و نوشیدنی پرنسینگ پونی) :دی، یکیش هم که ریشه ای مشکل داره،خودت اول میگی نون ساج بعدا میگی در تنور حرارت میدیم، نان ساج نانی هست که روی ساج پخته شود، برای اطلاع دوستان :ساج صفحه یا دیگی فلزی است که بر روی آن نان میپزند. به مونت :حالا باید منتظر اخطار مدیران یا ناظران باشی :دی 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
مونت آو سائرون 2,307 ارسال شده در ژوئن 7, 2012 (ویرایش شده) به مونت: از این سه مورد دو تاشون شرعا مشکل دارن (گوشت خرگوش و نوشیدنی پرنسینگ پونی) :دی، یکیش هم که ریشه ای مشکل داره،خودت اول میگی نون ساج بعدا میگی در تنور حرارت میدیم، نان ساج نانی هست که روی ساج پخته شود، برای اطلاع دوستان :ساج صفحه یا دیگی فلزی است که بر روی آن نان میپزند. به مونت :حالا باید منتظر اخطار مدیران یا ناظران باشی :دی مگه من چی نوشتم؟؟ مگه من نوشتم تنور؟ فکرکنم امروز زیاد کوفته خوردی ائرندیل ، کوفته تبریزی. برو دوباره نگاه کن! راستی باید طرز تهیه کوفته تبریزی رو هم بذارم! ویرایش شده در ژوئن 7, 2012 توسط مونت آو سائرون 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
3DMahdi 14,529 ارسال شده در ژوئن 7, 2012 (ویرایش شده) مگه من چی نوشتم؟؟ مگه من نوشتم تنور؟ فکرکنم امروز زیاد کوفته خوردی ائرندیل ، کوفته تبریزی. برو دوباره نگاه کن! راستی باید طرز تهیه کوفته تبریزی رو هم بذارم! به مونت: طبق بند 29 قوانین وقتی کسی به پستتون پاسخ داده حق ندارید پستتون رو ویرایش کنید و اون مطلب مورد بحث رو تغییر بدید. اینکار بسیار ناپسنده. به خاطر این کارت یه اخطار گرفتی. میبینی که با ویرایش کردن پستت نقل قولی که توی پست ائارندیل هست تغییر نکرده! دیگه این مورد تکرار نشه! ویرایش: به گندالف: اینجا جای فن فیکشن نیست. ویرایش شده در ژوئن 7, 2012 توسط 3DMahdi 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
سیه تیغ 763 ارسال شده در دسامبر 24, 2012 دوستان کسی طرز تهیه کِرَم رو نداره ؟ بی مزه ست . ولی خوب ، از هیچی بهتره . برادر زادم داره دندون درمیاره میخوام تمرین جویدن کنه ! پس خواهشا از دستور العمل های کشنده ، کوبنده ، سوزاننده ، بیهوش کننده و... استفاده نکنید ! نمیخوایم سر بچه گی بکشیمش خدای ناکرده ! دستتون مرسی . در ضمن من یادم باشه طرز تهیه لمباس رو به بوفه مدرسه بدم . باید چند تا از افرادکه من فکر میکنم مستحق مرگ اند (شاید نباشند !) رو بکشم ! یا علی ! 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
تضاد 1,867 ارسال شده در دسامبر 25, 2012 من چیزی مشابه اش دارم که البته غنی تر از اون بیسکوییت کذایی هست چون شکر نداره و ماست و گلاب و گردو درش استفاده میشه. تهیه اش هم بسیار ساده است و نیاز به تجهیزات پخت ویژه نداره :-? ولی از حیث ظاهر بی شباهت به کرام نیست! 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست