(talion (M 10 ارسال شده در نوامبر 19, 2017 (ویرایش شده) سلام دوستان یه سوال داشتم این نور سبز رنگ چیه از برج مورگول خارج میشه...تو فیلم ارباب حلقه های سه هم بود...ببخشید یکمی بد مطرح کردم. ویرایش شده در نوامبر 19, 2017 توسط (talion (M 10 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
-2 Melian 132 ارسال شده در نوامبر 19, 2017 به نظر من میتونه نشونه ای از مردگان هم باشه. مثل بازگشت پادشاه، اونجایی که شهر مردگان ظاهر میشه...چون سواران نزگول هم مثل اونها نه مرده اند نه زنده. 7 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
8 Eruyeganeh 445 ارسال شده در نوامبر 19, 2017 (ویرایش شده) درود بزرگوار ... در پاسختان باید بگویم که در بخشی از کتاب دوبرج به ما میگوید که این روشنایی در واقع به پاسخ به "باراد دور" تولید میشود و راه ارتباطی و و تبادل بین سائورون و شاه جادوپیشه نشون میده مثلا سائورون دستور میدهد : خارج شوید و حمله کنید ... شاه جادو پیشه در پاسخ با آن میگوید : "بله" در زیر نقل قولی از "دو برج" است که به نظر می رسد در تایید این باشد "ما آماده هستیم" یا "ما به تصویب دستور حرکت می کنیم" نقل قول در آن لحظه صخره در زیر پاشان تکان خورد و به لرزه در آمد . صدای غرشی عظیم بلند تر از پیش برخواست و در کوهستان طنین انداخت . آنگاه ناگهان به طور کوبنده برق روشنایی سرخ خیره کننده ای پدیدار شد . آن دور ها از پس کوهستان شرقی به آسمان جست و ابرهای کم ارتفاع را به رنگ خیس خون درآورد . در آن دره ی سایه و سرما روشنایی مرگبار به طرزی تحمل ناپذیر خشن و تند به نظر می رسید. نوک سنگ ها و ستیغ کوه ها همچون دشنه هایی لب پر شده به رنگ سیاه خیره کننده در مقابل پرتو فورانی گورگوروت بیرون زده بود . سپس صدای تندر عظیم به گوش رسید . و میناس مورگول پاسخ داد . درخشش آذرخشی کبود رنگ دیده شد . چنگگ های آتشی آبی رنگ از برج و تپه های اطراف به سوی ابر های گرفته بالا جست . زمین نالید از شهر صدای فریادی به گوش رسید . آمیخته با صداهای بلند و گوش خراش همچون صدای پرندگان شکاری و شیهه بی امان اسبان رمیده از خشم و ترس صدای جیغی شکافنده و لرزاننده شنیده شد و اوج گرفت و شدت آن سریع به ورای دامنه ی شنوایی رسید . هابیت ها به سوی آن چرخیدند و خود را روی زمین انداختند و دست های خود را روی گوش هاشان گذاشتند . وقتی فریاد دهشت بار خاتمه یافت و پس از ضبحه ای نفرت انگیز و طولانی به سکوت انجامید فرودو سرش را بلند کرد . آن سوی دره باریک اکنون تقریبا به محازات چشمانش دیوارهای شهر اهریمنی قرار گرفته بود و دروازه مغاره مانندش به شکل دهانی باز با دندان های درخشان کاملا گشوده بود . و سپاهی از دروازه بیرون آمد . پلکان کیریت آنگول . دو برج ویرایش شده در نوامبر 19, 2017 توسط Eruyeganeh ویرایش 16 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
4 Aran Dur 389 ارسال شده در نوامبر 19, 2017 نمی دونم ولی غیر از حرف های بالا حدس می زنم یه جور جادو هم بوده چون ترول ها نمی تونن توی نور خورشید باشن و تبدیل به سنگ می شن { اونجوری که می دونم } پس فکر کنم اون نور سبز یه جادو برای کشاندن ابرهای سیاه به سمت میناس تریث هم بوده. گفتم، اینا رو بر اساس فیلم می گم و مطمئن نیستم 5 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
0 WItch_KIng 91 ارسال شده در نوامبر 30, 2017 به نظر من یکی از ویژگی های ترسناک میناس مورگوله و حضور نزگول ها و ویچ کینگ باعثشه چون یکی از وحشتناک ترین مکان های سرزمین میانست و پس از نابود شدن سائرون آراگورن به فارامیر دستور میده اونجا رو نابود کنه تا شاید یک روز دوباره قابل سکونت بشه 4 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
سلام دوستان یه سوال داشتم این نور سبز رنگ چیه از برج مورگول خارج میشه...تو فیلم ارباب حلقه های سه هم بود...ببخشید یکمی بد مطرح کردم.
به اشتراک گذاری این پست
لینک به پست