راداگاست قهوه ای 1,534 ارسال شده در فوریه 10, 2014 در مورد پادشاهی رووانیون اطلاعات خیلی کمی گفته شده حالا من یه کم مطلب در مورد این پادشاهی جمع کردم امیدوارم به دردتون بخوره(البته به مرور زمان با کمک دوستان این تاپیک کامل تر میشه) پادشاهی رووانیون واقع در دورونیون غربی در حوالی سال 500 د.س توسط یکی از شهریاران گوندور پایه گذاری شد البته باید گفته شه که گوندور رووانیون رو فقط برای دفاع از مرز هاش مستقل کرد ولی باز هم در جنگ های شرقی ها و گوندور منطقه مهمی به حساب میامده و عموما از سواره نظام(همانند مردم روهان)به عنوان ارتش اصلی خودش استفاده میکرده (ممکنه بیشتر مردم روهان از همین بازمانده های رووانیون یوده باشن) همونطور که گفتم رووانیون در غرب دورونیون و شرق سبز بیشه و جنوب اربور قرار داشته و طبق بعضی نقشه ها ممکنه مردمان دیل هم از همین پادشاهی باشن. رووانیون در جنگ های زیادی با گوندور همکاری داشته مانند نبرد های سال 1100 و 1300 د.س که شرقی ها پایشان از گلیمشان دراز تر شده و به گوندور و رووانیون هجوم اوردند. از پادشاهان رووناوین هم اطلاعاتی در دسترس نیست ولی گفته شده که بعد از چندین سال رووانیون به عنوان پادشاهی مستقل از گوندور حکومت میکرد و طوری شد که روابط رووانیون و گوندور در حال تضیف بوده برای همین شاه رووانیون دخترش را مجاب به پیوند زناشویی با بیستمین شاه گوندور کرد. اما بدترین فاجعه ی رووانیون د ر سال 1636 د.س بود که طاعونی از شرق نصف مردمان رووانیون را هلاک کرد و تا آرت اداین ادامه داشت. سر انجام رووانیون شرقی و جنوبی به علت حمله ی ارابه سواران رون در سال 1850د.س سقوط کرد اما در حوالی سال 1900 د.س رووانیون شورش کرد ولی دیگر هیچ گاه نتوانست قدرت گذشته ی خود را به دست اورد بنابراین پادشاهی رووانیون هم به پایان رسید... فقط اگر اطلاعات جدیدی چیزی داشتین بگین. 32 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
راداگاست قهوه ای 1,534 ارسال شده در فوریه 11, 2014 نبرد های رووانیون: در سال 1248 نیروی عظیم از استرلینگ ها حملات بزرگی را رووانیون شروع کردند رووانیون در مقابل انها مقاومت های بسیاری میکرد اما هرگز نمیتوانستند انان را عقب بزند بنابراین گوندور برای کمک به انها گسیل شد لشکر دشمن را نابود کرد و با کمک مردمان رووانیون تمام اردوگاه ها وشهر های استرلینگ ها را تا دریای رون نابود کردند. عموما حملات وسیعی در سال های بین 1100 تا 1300 د.س بر رووانیون از طرف شرق شده بود ولی تمام این حملات با کمک گوندور شکست خوردند و تا چندین سال رووانیون و اراضی گوندور شرقی از حمله ی شرقی ها در امان بودند. سال های سرنوشت ساز رووانیون:در سال 1856د.س یک لشکر از استرلینگ ها که تا دندان مسلح بودند و دارای ارابه های جنگی بودند از شمال شرقی به گوندور و رووانیون حمله ور شدند ارتش گوندور شکست خورد و رووانیون شرقی و جنوبی کاملا سقوط کردند و بقایای سرزمین رووانیون به محاصره افتاد در طی 43 سال شرقی ها رووانیون را تحت کنترل داشتندو تا اندوین پیش رفته بودند اما در سال 1899 د.س مردم رووانیون شورش کردند و حمله ی سپاه گوندور از اندوین و جنوب اغاز شد دشمن شکست خورد اما بیشتر مردم رووانیون به شمال و به گوندور گسیل شدند و تقریبا رووانیون در حال نابودی بود. سال های نهایی: در سال 1944د.س مردم هاراد رون و خاند با یکدیگر متحد شدن و از شمال و جنوب حمله ی وسیعی را اغاز کردند در شمال نبرد در مورانون در گرفت سپاه شمالی گوندور کاملا نابود شد و رووانیون برای همیشه سقوط کرد اما لشکر جنوبی گوندور به فرماندهی شاهزاده ائارنور به شمال لشکر کشیدو در نبردی به نام اردوگاه دشمن را از پای در اورد اما دیگر رووانیون نابود شده بود پادشاهی شمال گوندور رووانیون برای همیشه از هم پاچید. 23 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
azog the defiler 6 ارسال شده در مارس 17, 2014 هیچکس هیچ اطلاعات دیگه ای نداره؟؟ تاپیک خوبیه ها :-bd 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
راداگاست قهوه ای 1,534 ارسال شده در مه 23, 2014 هیچکس هیچ اطلاعات دیگه ای نداره؟؟ تاپیک خوبیه ها :| والا تقریبا همه جا رو زیرو رو کردم چیزی نبود حتی اسم پایه گذارش هم مشخص نیست تازه این اطلاعاتی که جمع کردم بیشترش پخشو پلا بود. 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
توروندور 1,796 ارسال شده در مه 24, 2014 خب طبیعیه رادا جان. خیلی چیزاهست تو دنیای تالکین که همینطوری برای ما مثل راز های سر به مهره. رووانیون هم یکیش. منم خیلی دوس دارم بیشتر دربارشون تمدنشون روابطشون با دیگر نژاد ها سیستم های جنگیشون و ... بدونم. امیدوارم فرجی بشه 2 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست