اوه اوه اوه یا ارو ایلوواتار! :D
کاملا طراحان نظرسنجی تابلوئن و لازم به گفتن نبود! :D
بعضی گزینه ها نگاه میکنم آدم ترجیح میده دست به خودکشی بزنه ولی پا به اونجاها نذاره! همیشه از سرمای هلکاراکسه میترسیدم اما الان ظاهرا بهترین گزینست! ;)
بهرحال باید یه بررسی بشه:
دره های تاریک جنگل قدیمی:
خب یه چیزی که اینجا میتونه دلگرم کننده باشه حضور تامه. اینکه تهش میتونی امیدوار به حضور تام باشی و همین که امیدی هست بنظرم وضعیتش از دیگر گزینه ها خیلی بهتره اما در این که مکانی است وهم انگیز و رعب آور شک نکنید.
موریا:
موریا در بدترین موقعش که باشه اواخر دوران سوم واقعا جای بدیه اون از ورودیش که نگهبان آب حسابی از خجالتت در میاد اونم از خروجیش که بالروگ منتظرته! بینشم پا از کلی اسکلت و چی و چی برداری تا با گابلین ها رو به رو بشی! اما خب کشتن گابلین میتونه مفرح باشه ولی بالروگ کار ما نیست!
سیاه بیشه:
این هم مثل گزینه اول با این تفاوت که هیچ امیدی نیست! :دی
امین مویل:
آدم کارادراس بره امین مویل نره! :D ولی این گزینه ها تا الان نسبت به گزینه های بعدی بنظرم شوخی ای بیش نبودند! :D
باتلاق های مردگان:
اگر اینجا آدم از ترس یا از طلسم آسیب نبینه به بدترین وجهی در کمال ناامیدی و در هوایی متعفن گشنگی میکشه تا بمیره! اما بنظرم هنوز بدترین شکل مرگ نیست! :)
کیریت اونگول:
مکان ازین بدتر نبود واقعا؟! اگر آخرش به اورک ها بر نخوری و مثل سم زرنگ باشی ممکنه شلوب گیر بندازتت و همه خب که نور ائارندیل و هدیه بانو رو ندارن که! ولی همین که آدم میتونه اینجا تلاش کنه برای فرار از تاریکی و زنده موندن بازم بنظرم بدترین نیست گرچه واقعا نمیخوام نزدیک اونجا هم بشم به خاطر وحشت حاکم بر اون مکان و تعفن شلوب.
گذرگاه مردگان:
{اسمایل آب دهان قورت دادن}
چرا آدم وقتی قراره حتمی بمیره باید واردش بشه؟! نه...این تا الان گزینه منه...
بلندی های گورپشته:
سرگردانی، سرما و افتادن به دست موجودات گور پشته و بعدش کشته شدن به اون شکل! تازه مه نمیذاره هیچی ببینی و کار تاریکی رو هم میکنه! :) باز لااقل گزینه قبلی یه مرگ سریع در انتظارته البته دیدن یک دوجین روح خودش به تنهایی برای سکته کردن کافیه! :D این هم گزینه بسیار بدیست...
دورتونیون:
بازم جنگل. اما نه تنها نمناک و ترسناک و پر از توهمات. بلکه زیر سایه مورگوت و خدمتکارانش.
باور کنین حالم داره یه جوری میشه! :huh:
ارد گورگوروت:
آخ آخ منتظر این گزینه بودم! :D
همه که برن نیستن! مرگ حتمی اونم به بدترین شکل ممکن. جون آدم به لبش میرسه تا ازین گذرگاه عبور کنه اونم پر از موجودات اونگولیانت-سان ! یه طرف دهشت دورتونیون یه طرف حصار بسته دوریات. اگر الوه قول میده مرزهاشو به روم باز کنه من اینو میذارم گزینه دوم وگرنه بنظرم انتخاب من همین باشه.
آنفائگلیت:
نه. منی که از گزینه های بالا عبور کردم دیگه ازین ترسی ندارم! ;)
هلکاراکسه:
سرمای طاقت فرسا. میدونم. اما به قول آرون مرگ از ترس و وهم و بوی تعفن خیلی بدتره از سرما. لااقل از طبیعت لذت میبری و میمیری! :|
پ.ن به آرون:
Dead Space 2 رو بازی کردی؟! پیشنهاد میکنم حتما بازی کن! :| :دی