معرفی و بررسی آثار جی. آر. آر. تالکین

تعداد پست‌ها: 188

به نام خدا با سلام خدمت همه دوستداران دنیای تالکین خواهش میکنم یک فهرست جامع وکامل از کتا ب های تالکین تهیه کرده ودر اختیار ما دوستداران استاد تالکین قرار دهید. ارادتمند شما الندیل پادشاه انسان ها.

سلام

ورود شما به آردا رو تبریک میگم

تالکین کتابهای زیادی در زمینه های مختلف نوشته. اما کتابهایی که مربوط به ارباب حلقه ها میشه اینا هستن:

1-ارباب حلقه ها

2-هابیت

3-سیلماریلیون

4-فرزندان هورین

5-داستانهای ناتمام سرزمین میانه و نومه نور

6- ماجراهای تام بامبادیل

7-سری 12 جلدی تاریخ سرزمین میانه(البته به قلم پسرش)

چهار مورد اول توسط رضا علیزاده و نشر روزنه ترجمه شده

با سلام خدمت 3dmahdi اگر درست نوشته باشم دوست عزیز اینها را می دانستم اگر دقت کرده باشید فهرست جامع و کامل اثار تالکین را می گویم اگر تهیه کنید از شما تشکر میکنم ارادتمند شما الندیل پادشاه انسان ها.

آقای الندیل اگه شما یه سر به منابع خود سایت بزنید پیدا می کنید و احتیاجی به پرسیدن نیست. کلی زحمت واسه تمام این مقاله ها کشیده شده.

فهرست و توضیح جامع تمام کارهای تالکین رو اینجا ببینید.

https://arda.ir/tolkien/books.html

اگه بیشتر هم می خواید میتونید مستقیم از فرهنگامه آردا ببینید.

با سلام خدمت بانو ارون ببخشید بانو ارون شما خودتان نیز می دانید که این فهرست ناقص است. زیرا دراین فهرست ا لبته انهایی که من می دانم کتابهایی مثل فین وهنگست و فرزندان هورین , افسانه هایی از عرصه خطر ناک اگر درست نوشته باشم ,تاریخ هابیت,خواننده تالکین ,شهرت پس از مرگ,افسانه زیگفرید وگوردون و بسیاری از کتاب های دیگر که من راجع به انها اطلاع ندارم وجود ندارد لطفا اگر میتوانید یک فهرست جامع و کامل از کتاب های تالکین برای ما دوستداران تالکین تهیه کنید. ارادتمند شما الندیل پادشاه انسان ها.

این لیست کامل کتابهای تالکینه. به نقل از ویکی پدیا

http://en.wikipedia.org/wiki/Bibliography_of_J._R._R._Tolkien

Fiction and poetry

1936 Songs for the Philologists, with E.V. Gordon et al.

1937 The Hobbit or There and Back Again, ISBN 0-618-00221-9 (HM).

1945 Leaf by Niggle (short story)

1945 The Lay of Aotrou and Itroun, published in Welsh Review

1949 Farmer Giles of Ham (medieval fable)

1953 The Homecoming of Beorhtnoth Beorhthelm's Son (a play written in alliterative verse), published with the accompanying essays Beorhtnoth's Death and Ofermod, in Essays and Studies by members of the English Association, volume 6.

The Lord of the Rings

1954 The Fellowship of the Ring: being the first part of The Lord of the Rings, ISBN 0-618-00222-7 (HM).

1954 The Two Towers: being the second part of The Lord of the Rings, ISBN 0-618-00223-5 (HM).

1955 The Return of the King: being the third part of The Lord of the Rings, ISBN 0-618-00224-3 (HM).

1962 The Adventures of Tom Bombadil and Other Verses from the Red Book

1964 Tree and Leaf (On Fairy-Stories and Leaf by Niggle in book form)

1966 The Tolkien Reader (The Homecoming of Beorhtnoth Beorhthelm's Son, On Fairy-Stories, Leaf by Niggle, Farmer Giles of Ham, and The Adventures of Tom Bombadil)

1967 The Road Goes Ever On, with Donald Swann

1967 Smith of Wootton Major (short story)

Academic and other works

1922 A Middle English Vocabulary, Oxford, Clarendon Press, 168 pp.

1925 Sir Gawain and the Green Knight, co-edited with E.V. Gordon, Oxford University Press, 211 pp.; Revised edition 1967, Oxford, Clarendon Press, 232 pp.

1925 Some Contributions to Middle-English Lexicography, published in The Review of English Studies, volume 1, no. 2, pp. 210–215.

1925 The Devil's Coach Horses, published in The Review of English Studies, volume 1, no. 3, pp. 331–336.

1929 Ancrene Wisse and Hali Meiðhad, published in Essays and Studies by members of the English Association, Oxford, volume 14, pp. 104–126.

1932 The Name 'Nodens', concerning the name Nodens, published in Report on the Excavation of the Prehistoric, Roman, and Post-Roman Site in Lydney Park, Gloucestershire, Oxford, University Press for The Society of Antiquaries.

1932–34 Sigelwara Land parts I and II, in Medium Aevum, Oxford, volume 1, no. 3 (December 1932), pp. 183–196 and volume 3, no. 2 (June 1934), pp. 95–111.

1934 Chaucer as a Philologist: The Reeve's Tale, in Transactions of the Philological Society, London, pp. 1–70 (rediscovery of dialect humour, introducing the Hengwrt manuscript into textual criticism of Chaucer's The Canterbury Tales)

1937 Beowulf: The Monsters and the Critics, London, Humphrey Milford, 56 pp. (publication of his 1936 lecture on Beowulf criticism)

1939 The Reeve's Tale: version prepared for recitation at the 'summer diversions', Oxford, 14 pp.

1939 On Fairy-Stories (1939 Andrew Lang lecture) - concerning Tolkien's philosophy on fantasy, this lecture was a shortened version of an essay later published in full in 1947.

1944 Sir Orfeo, Oxford, The Academic Copying Office, 18 pp. (an edition of the medieval poem)

1947 On Fairy-Stories (essay - published in Essays presented to Charles Williams, Oxford University Press) - first full publication of an essay concerning Tolkien's philosophy on fantasy, and which had been presented in shortened form as the 1939 Andrew Lang lecture.

1953 Ofermod and Beorhtnoth's Death, two essays published with the poem The Homecoming of Beorhtnoth, Beorhthelm's Son in Essays and Studies by members of the English Association, volume 6.

1953 Middle English "Losenger": Sketch of an etymological and semantic enquiry, published in Essais de philologie moderne: Communications présentées au Congrès International de Philologie Moderne (1951), Les Belles Lettres.

1962 Ancrene Wisse: The English Text of the Ancrene Riwle, Early English Text Society, Oxford University Press.

1963 English and Welsh, in Angles and Britons: O'Donnell Lectures, University of Cardiff Press.

1964 Introduction to Tree and Leaf, with details of the composition and history of Leaf by Niggle and On Fairy-Stories.

1966 Contributions to the Jerusalem Bible (as translator and lexicographer)

1966 Foreword to the Second Edition of The Lord of the Rings, with Tolkien's comments on the varied reaction to his work, his motivation for writing the work, and his opinion of allegory.

1966 Tolkien on Tolkien (autobiographical)

Posthumous publications

1975 Guide to the Names in The Lord of the Rings (edited version) - published in A Tolkien Compass by Jared Lobdell. Written by Tolkien for use by translators of The Lord of the Rings, a full version, re-titled "Nomenclature of The Lord of the Rings," was published in 2005 in The Lord of the Rings: A Reader's Companion by Wayne G. Hammond and Christina Scull ISBN 0-618-64267-6.

1975 Translations of Sir Gawain and the Green Knight, Pearl and Sir Orfeo

1976 The Father Christmas Letters

1977 The Silmarillion ISBN 0-618-12698-8 (HM).

1979 Pictures by J. R. R. Tolkien

1980 Unfinished Tales of Númenor and Middle-earth ISBN 0-618-15405-1 (HM).

1980 Poems and Stories (a compilation of The Adventures of Tom Bombadil, The Homecoming of Beorhtnoth Beorhthelm's Son, On Fairy-Stories, Leaf by Niggle, Farmer Giles of Ham and Smith of Wootton Major)

1981 The Letters of J. R. R. Tolkien (eds. Christopher Tolkien and Humphrey Carpenter)

1981 The Old English "Exodus" Text translation and commentary by J. R. R. Tolkien; edited by Joan Turville-Petre. Clarendon Press, Oxford

1982 Finn and Hengest: The Fragment and the Episode

1982 Mr. Bliss

1983 The Monsters and the Critics (an essay collection)

Beowulf: the Monsters and the Critics (1936)

On Translating Beowulf (1940)

On Fairy-Stories (1947)

A Secret Vice (1930)

English and Welsh (1955)

1983–1996 The History of Middle-earth:

The Book of Lost Tales 1 (1983)

The Book of Lost Tales 2 (1984)

The Lays of Beleriand (1985)

The Shaping of Middle-earth (1986)

The Lost Road and Other Writings (1987)

The Return of the Shadow (The History of The Lord of the Rings vol. 1) (1988)

The Treason of Isengard (The History of The Lord of the Rings vol. 2) (1989)

The War of the Ring (The History of The Lord of the Rings vol. 3) (1990)

Sauron Defeated (The History of The Lord of the Rings vol. 4, including The Notion Club Papers) (1992)

Morgoth's Ring (The Later Silmarillion vol. 1) (1993)

The War of the Jewels (The Later Silmarillion vol. 2) (1994)

The Peoples of Middle-earth (1996)

Index (2002)

1995 J. R. R. Tolkien: Artist and Illustrator - a compilation of Tolkien's art

1998 Roverandom

2002 A Tolkien Miscellany - a collection of previously published material

2002 Beowulf and the Critics ed. Michael D.C. Drout (Beowulf: the monsters and the critics together with editions of two drafts of the longer essay from which it was condensed.)

2005 Guide to the Names in The Lord of the Rings (full version) - published in The Lord of the Rings: A Reader's Companion by Wayne G. Hammond and Christina Scull ISBN 0-618-64267-6. Re-titled to "Nomenclature of The Lord of the Rings" in this book. Written by Tolkien for use by translators of The Lord of the Rings, an edited version had been published in 1975 in A Tolkien Compass by Jared Lobdell.

2007 The Children of Húrin

2007 The History of The Hobbit by John D. Rateliff – contains substantial text fragments

2008 Tales from the Perilous Realm (a compilation of Roverandom, Farmer Giles of Ham, The Adventures of Tom Bombadil, Leaf by Niggle and Smith of Wootton Major)

2009 The Legend of Sigurd and Gudrun

بله در راستای آشنایی با آثار تالکین بنده این تاپیک رو درست کردم که بتونیم در این تاپیک آثار ارزشمند دیگه استاد ادبیات فانتزی رو مورد بحث قرار بدیم .

من تو این تاپیک لیست کتاب هایی رو که تالکین نوشته رو آوردم و در ادامه ی اون توضیح کوچیکی یا بهتر درآمدی بر اون کتاب رو که موضوع چیه رو می گم.

اما ابتدا یه لیست از کتاب ها رو نوشتم همراه با ترجمه فارسی و سال انتشارشون که انشاا.. بعد ها به بررسی این کتاب ها می پردازیم. biggrin.png

__ فقط شرمنده من ادبیاتم خوب نیست یعنی شاید اسم کتاب ها رو ادبی ترجمه نکنم ولی سعی خودم رو می کنم ____

_____ داستان ها _____

دهه 1930 : هابیت (The Hobbit) - آهنگ هایی برای زبان شناسان (Songs for the Philologists)

دهه 1940 : برگ اثر نیگل (Leaf by Niggle) - ؟ (The Lay of Aotrou and Itroun) - کشاورز گایلز اهل هام (Farmer Giles of Ham )

دهه 1950 : ؟ (The Homecoming of Beorhtnoth Beorhthelm's Son) - ارباب حلقه ها ( هر سه تا در همین سال تالیف شده)

دهه 1960 : ماجراهای تام بامبادیل و داستان هایی دیگر از کتاب قرمز (The Adventures of Tom Bombadil and Other Verses from the Red Book ) - درخت و برگ ( Tree and Leaf) - خواننده تالکین (The Tolkien Reader) - راه تا اکنون می رود (The Road Goes Ever On) - آهنگرِ ووتن بزرگ (Smith of Wootton Major)

_____ داستان هایی که بعد از مرگ وی منتشر شده _____

دهه 1970 : نامه های بابانوئل(The Father Christmas Letters) - سیلیماریلیون (The Silmarillion)

دهه 1980 : داستان های ناتمام ( Unfinished Tales ) - آقای بلیس ( Mr. Bliss )

دهه 1990 : آخرین آهنگ بیلبو ( Bilbo's Last Song ) - تاریخچه 12 جلدی سرزمین میانه ( The History of Middle-earth ) - رووراندوم Roverandom

سال 2007 : فرزندان هورین ( The Children of Húrin ) - تاریخ هابیت ها ( The History of The Hobbit ) - افسانه ی زیگورد و گودرین ( The Legend of Sigurd and Gudrún

بله این لیستی از آثار تالکین است البته یه لیست بلند پایه بود که در اون فکر کنم تحقیقاتی یا فرهنگ های لغت بود که با اجازه صلاح ندونستم که بنویسم ولی آدرس منبع رو بهتون می دم :

http://www.tolkiengateway.net/wiki/Inde ... kien#2010s

خوب این از این لیست بنده طبق قولی که دادم دارم سرفصلی از این کتاب ها رو ترجمه می کنم و الان هم دارم تاریخ سرزمین میانه رو می خونم وقت کردم فردا یه خلاصه از کتاب تاریخ سرزمین میانه رو براتون می نویسم biggrin.png

ممنون از اصلان بابت راه اندازی این تاپیک. پست نیاز به چندتا تصحیح کوچیک داشت که انجام دادم(معنایی و املایی). کلا اعتقادی به آ با کلاه نداری همه رو ا مینویسی :-?

خواهشا تو این تاپیک در مورد هابیت، ارباب حلقه ها، سیلماریلیون، فرزندان هورین و تاریخ سرزمین میانه صحبت نکنید و بحث در مورد بقیه آثار تالکین باشه. برای این کتابها به اندازه کافی تاپیک داریم.

فضولی نباشه چند تا اصلاح کوچیک دیگه هم تو متن لازمه:

آهنگ هایی برای زبان شناسان (Songs for the Philologists)

Philologists زبان شناس نیست دوستان، لغت شناسه. کار این دو تا با هم فرق داره :-

The Lay of Aotrou and Itroun، این (Lay ) یعنی داستان منظوم.

البته با این فرض که ووتن میجر اسم محل خاصی باشه باید گفت آهنگر ووتن میجر نه آهنگر ووتن بزرگ.

(Father Christmas) یعنی همون بابا نوئل خودمون :-?

برای ترجمه ی (The Homecoming of Beorhtnoth Beorhthelm's Son) یه قدری باید توش دست برد. مثلاً میشه گفت وقتی پسر بئورت...الخ به خانه باز می گردد یا مثلاً بازگشت پسر فلان... (ببخشید اسمش خیلی برام غریبه) تا داستان رو نخونده باشیم نمیشه با اطمینان راجع به اسمش نظر داد.

خیلی ممنون بابت توضیحاتتون.

البته ووتن میجر و بابانوئل جزء تصحیحات من بود نه تو متن اصلی اصلان، چیزی که توی ذهن من بود این بود که این داستانها رو تالکین توی نامه هایی برای بچه هاش تعریف کرده و در واقع Father's Christmas Letters تصور کرده بودم اما الان که جستجو کردم دیدم که حق با شماست.

فضولی نباشه چند تا اصلاح کوچیک دیگه هم تو متن لازمه:

آهنگ هایی برای زبان شناسان (Songs for the Philologists)

Philologists زبان شناس نیست دوستان، لغت شناسه. کار این دو تا با هم فرق داره :-

The Lay of Aotrou and Itroun، این (Lay ) یعنی داستان منظوم.

البته با این فرض که ووتن میجر اسم محل خاصی باشه باید گفت آهنگر ووتن میجر نه آهنگر ووتن بزرگ.

(Father Christmas) یعنی همون بابا نوئل خودمون :-?

برای ترجمه ی (The Homecoming of Beorhtnoth Beorhthelm's Son) یه قدری باید توش دست برد. مثلاً میشه گفت وقتی پسر بئورت...الخ به خانه باز می گردد یا مثلاً بازگشت پسر فلان... (ببخشید اسمش خیلی برام غریبه) تا داستان رو نخونده باشیم نمیشه با اطمینان راجع به اسمش نظر داد.

1- دوست عزیز اصلا فضولی نیست همون طور که گفتم ادبیات شعریم یه ذره پایین بود نتونستم ترجمه ی بعضی از کتاب ها رو رون بنویسم

که شما زحمتش رو کشیدی

2- راستش بعضی از کتاب ها رو با اجازه صلاح ندونستم بنویسم مثل همون دوتایی که گفتید اما برای اطلاعات کافی می تونید به اون ادرس دیگه ای که دادم رجوع کنید اون لیست کاملی رو داره

:-? زحمتی نبود. اصولاً شعر انگلیسی مقوله سختیه. ما که درسش رو خوندیم بلا نسبت مثل ... تو گل موندیم.

آدرسی که دادید خیلی کامله. ممنون. برای کار روی این آثار برنامه ای داریم؟ گذاشتن فایل یا ترجمه؟ البته جسارت اگر نباشه در مورد آخر میخوام بگم انرژی امون رو متمرکز کنیم روی پروژه های نیمه تموم بهتره.

پ.ن.

کاش یه قدری از توان کاری جناب اصلان رو من هم داشتم! :-

:- زحمتی نبود. اصولاً شعر انگلیسی مقوله سختیه. ما که درسش رو خوندیم بلا نسبت مثل ... تو گل موندیم.

آدرسی که دادید خیلی کامله. ممنون. برای کار روی این آثار برنامه ای داریم؟ گذاشتن فایل یا ترجمه؟ البته جسارت اگر نباشه در مورد آخر میخوام بگم انرژی امون رو متمرکز کنیم روی پروژه های نیمه تموم بهتره.

پ.ن.

کاش یه قدری از توان کاری جناب اصلان رو من هم داشتم! :|

:D) :D) :-? X( :|

ما تو معنی شعر فارسی مونم موندیم حالا بیایم شعر انگلیسی هم معنی کنیم :D

بله دقیقا با شما موافقم باید انرزی مون رو بذاریم تو ترجمه ی اثار البته خود اثار رو که نمی شه گیر اورد ولی خوب خلاصه ای از اون رو که می شه گذاشت تو سایت

مبالغه می فرماید داداشی X( :D

شما این توان رو داشید که یه هفته ای ترجمه ی دانش نامه رو فرستادید :(

خب اگه نون بربری قرض دادنتون به هم تموم شد :-? بنده هم می خواستم تشکر کنم از اخوی اصلان و دقیقا" الان نفهمیدم می خواین چیکار کنین...

1)آثارو ترجمه کنید 2)آثارو نقد کنید 3)هر دو گزینه 4)هیچکدام

اگه خواستید ترجمه کنید و کمک لازم داشتید (که البته با حضور اخوی tazad شک دارم نیازی داشته باشید :- ) و قابل دونستید منم کمکتون می کنم...دیگه هرچی باشه دوتا لغت فینگیلیش که بلدم :|

الان نفهمیدم می خواین چیکار کنین...

1)آثارو ترجمه کنید 2)آثارو نقد کنید 3)هر دو گزینه 4)هیچکدام

اگه خواستید ترجمه کنید و کمک لازم داشتید (که البته با حضور اخوی tazad شک دارم نیازی داشته باشید :- ) و قابل دونستید منم کمکتون می کنم...دیگه هرچی باشه دوتا لغت فینگیلیش که بلدم :(

5) هر سه گزینه 6) هر چهار گزینه :-? :| :| X( X(

خیلی جالب بود بانو :D

راستش کار ما اینه که هم ترجمه کنیم و هم اشنا اما چون متن اصلی رو نداریم پس زیاد نمی تونیم نقد کنیم و صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد

شما هم بسم ا... لیست رو گذاشتم هر کدوم رو خواستید از ویکی پدیا بگیرید ترجمه کنید :D

بله در راستای ترجمه ی اثار خوب به عنوان اولین اثر از همون دهه ی 1930 شروع می کنیم هابیت هر رو که ولش کن - ولی به نظر من مهدی یه خلاصه هم در این رابطه بنویسیم بد نیست ها -

اولین اثر بعد از هابیت کتاب Songs for the Philologists یا همون آهنگ ها یی برای لغت شناسان است این اثر در سال 1936 چاب می شه

این کتاب مجموعه ای از نادر ترین و سخترین اشعار J.R.R Tolkien و E.V Gordon و بعلاوه ی اهنگ های سنتی است. نوشته ی اصلی این مجموعه را گوردون در سال 1921-1926 برای دانش آموزان دانش گاه ایدز - University of Leeds – تکمیل کرده بود. این اثر رو A.H Smith دانشجوی دانشگاه لندن که فارغ التحصیل شده ی دانشکده ی لیدز بوده و با یه گروه از دانش جویان دیگه به صورت اختصاصی در سال 1935 یا 1936 به چاپ می کنن و در سال 1936 با نوشتن اسم هایی همچون G.Tillotson , A.H. Smith , B. Pattison و دیگر اعضای اعضای دانش گاه لندن به چاپ می رسونن.

و اما در این میان یک بحث وجود دارد که آیا اسمیت زمانی که کتاب رو چاپ کرد از تالکین و یا گوردون اجازه گرفته بود یا نه ؟؟ و جالب اینه که در یک آتش سوزی بیشتر این اثر آتش گرفت و تنها در حدود شاید 14 جلد از این اثر باقی مانده باشد.

در این اثر از 30 شعر موجود , 13 شعر را تالکین اهدا کرده است.

1-از یک تا پنج , آهنگی در رابطه ی سه مرد دانای Gotham

Syx Mynet-2(انگلیسی قدیم) , آهنگی در رابطه ی عشق شش پنسی

3-Ruddoc Hana (انگلیسی قدیم) ، آهنگی در رابطه ی چه کسی خروس رابین را کشته

4-Ides Ælfscýne (انگلیسی قدیم) ، آهنگی در رابطه ی بابا نپتون – در چاب مجدد همرا با ترجمه ای از "بانوی زیبای الف" در سرزمین میانه به زبان انگلیسی مدرن چاپ شد

5-Bagmē Blōma (گوتیک زبان) ، آهنگی در رابطه ی گوسفند تنبل – در چاب مجدد همراه با ترجمه ای از "گلی از درخت" در سرزمین میانه به زبان انگلیسی مدرن چاپ شد

6-Éadig Béo þu!. ( انگلیسی قدیم) , آهنگی در رابطه ی Twinkle, Twinkle, ستاره ی کوچک - در چاب مجدد همرا با ترجمه ای از " موفق باشید" در سرزمین میانه به زبان انگلیسی مدرن چاپ شد-

7-Ofer Wídne Gársecg (انگلیسی قدیم) ، آهنگی در رابطه ی پری دریایی – در چاپ مجدد همرا با ترجمه ای از " آن طرف اقیانوس بزرگ" در سرزمین میانه به زبان انگلیسی مدرن چاپ شد

8-La Húru, آهنگی در رابطه ی O’Reilly

9-من بروی صندلی نشسته بودم (I Sat upon a Bench, ) آهنگی در رابطه ی لاشه کلاغ

10- Natura Apis: Morali Ricardi Eremite همان آهنگی در رابطه ی

11-The Root of the Boot, آهنگی در رابطه ی بیرون رفتن روباه – تجدید چاپ در شرح و توضیح هابیت اثر اندرسون و در اصلاح شده ی بازگشت سایه " یکی از 12جلد تاریخ سرزمین میانه " و اگرچه در تجدید چاپ ارباب حلقه ها و پند های تام بام بادیل به عنوان " سنگ ترول " نوشته شده است

12- وراجی مرد فرانسوی آهنگی از – به دلیل نامناسب بودن ترجمه, ترجمه نکردم خواهشا کسی ترجمه ی این قسمت رو تو سایت ننوسه The Vicar of Bray

13- زبان روشن آهنگی از پولی کتری رو بزار ترجمه ی اصلی Lit' and Lang' , to the tune of Polly Put the Kettle On.

پ.ن

1- ادرس کل کتاب ها به زبان اصلی این جاست http://en.wikipedia.org/wiki/Songs_for_the_Philologists

2- داداش tazad اگه شد یه نگاهی هم به ترجمه ی ما بنداز اشکال دار

3- شرمنده بعضی جا کلمه ها رو نمی دونستم در نتیجه ترجمه نکردم

4- یه یشنهاد می گم مهدی این اثار رو ترجمه کنیم بزاریم صفحی دانلود ها یا داستان های تالکین این جوری کاربرایی که میان سایت بیشتر با تالکین اشنا می شن یا یه جایی بزاریم که خیلی تو دید باشه این جوری بهتر ها

والا ترجمه ی شما که مشکلی نداره جناب، ولی چشم، اگر این سرماخوردگی مجال بده حتما.

به اصلان:

به نظر من یه ده آباد بهتر از 100 شهر ویرانه. فعلا بهتره وقت و انرژیمونو روی فرهنگنامه بذاریم تا اونو تمومش کنیم.

به اصلان:

به نظر من یه ده آباد بهتر از 100 شهر ویرانه. فعلا بهتره وقت و انرژیمونو روی فرهنگنامه بذاریم تا اونو تمومش کنیم.

اوکی گرفتم می چسبیم به ترجمه ی لغات :-?

آقا کسی متن انگلیسی روواندرومو نداره بذاره ترجمه کنم که بچه های کوچیکم با تالکین آشنایی پیدا کنن؟! :-? :-

تو آرشیو خودمون داریمش :-?

https://arda.ir/multimedia/downloads/cat ... -book.html

چند روز پیش این پیامک از انتشارات روزنه رسید:

«رضا علیزاده ترجمه ی کتاب «داستان ناتمام» را شروع کرد.» :-?

چند روز پیش این پیامک از انتشارات روزنه رسید:

«رضا علیزاده ترجمه ی کتاب «داستان ناتمام» را شروع کرد.» :-?

جدی ؟ X(

هورااااااااا :-

تولکاس بدو بیا تایید کن ! :دی

این خبر رو که خوندم نیم پریدم هوا . یه دنیا ممنون :|

با خودش حرف خواهم زد.قطعی شده اش رو در اختیارتون قرار میدم

تولکاس جون کتابی صحبت می کنی :-

چی شد حرف زدی ؟؟ :-?

راستی دارم سفارش کتاب اطلس سرزمین میانه رو به آدینه بوک در طی این هفته می دم X( :(

راستی حالا اگه فرض کنیم که علیزاده داره کتاب افسانه های ناتمام رو ترجمه می کنه چند ساله ترجمه می کنه ؟؟ واسه نمایشگاه کتاب سال بعد آماده می شه ؟؟؟ :|

نتیجه چی شد ؟

میتونیم صابون داستان های ناتمام رو به شکم مون بزنیم یا نه ؟!

فقط من الان دچار دوگانگی شدم...

اون آقاهه تو نمایشگاه کتاب گفت نصفه ست ترجمه...بعد الان می گن تازه شروع کرده الان چی شده؟

یکی منو در جریان بذاره دارم روانی میشم ;)

نصفش فرزندان هورین و عظیمت تور به گوندولینه که ترجمه و چاپ شده. منظورش این بوده که کار بقیه رو شروع کرده.

گویا ترجمه رو شروع کرده ولی خب منتظر نباشید که حتما تمومش کنه!من که اینطور استنباط کردم ازش:دی

یه سوال

کتاب Adventures Of Tom Bombadil رو کسی خونده؟ میشه توضیحی در این مورد بدین؟

مجموعه ای از 16 شعره که فقط 2 تاش به تام بامبادیل مربوط میشه. فقط چند صفحه اش رو خوندم(خوندن شعر انگلیسی وقت مناسب خودش رو میخواد)

یک سوال دارم !

من کتابهای سیلماریلیون و بچه های هورین و هابیت و ارباب حلقه ها رو دارم ، میخوام بدونم از کجا میتونم کتابهای بیشتری از تالکین به زبان فارسی داشته باشم؟؟؟

نسخه کامپیوتری یا خود کتاب ، فرقی نمیکنه!!!

فقط همینا ترجمه شده. البته کتاب درخت و برگ و اطلس هم هست. اطلاعات بیشتر رو میتونی اینجا ببینی:

viewtopic.php?f=4&t=846

ممنون

جایی نیست که نسخه ی الکترونیکی بفروشه ؟

پی دی افی ، ای پابی ، چیزی ؟ من اصلا" با کاغذ میونه ی خوبی ندارم :دی

متاسفانه نسخه الکترونیکی کتابها وجود نداره.

سایت آردا در جهت حمایت از نویسندگان، مترجمان و ناشران داخلی از قرار دادن لینک دانلود کتابهای فارسی خودداری میکنه. لطفا تکرار نکنید.

لینک حذف شد{ناظر انجمن}

من نسخه ی PDF سیلماریلیون رو دارم و فکر کنم ترجمه ش مربوط میشه به آقای علیزاده...!

اگه کسی سیلماریلیون نسخه ی PDF رو داره و می تونه، یه عکس از صفحه ی اول کتاب بده ببینم اینی که من دارم ترجمه ی آقای علیزاده س یا خیر؟

اگر هم کسی کتاب کاغدی با ترجمه ی همین شخص رو داره چند خط با نشانی بنویسه تا مقایسه کنم

اجرتون با ارو

اون PDF ترجمه علیزاده نیست. مال مریم واثقی پناهه.

ترجمه علیزاده با متنی که تو این تصویر هست شروع میشه:

https://arda.ir/wp-content/gallery/____________-7119/ainulindale.jpg

پس درسته اینی که من دارم مال خانم واثقی پناهه

انتشارات روزنه سایت اینترنتی برای خرید کتاب های ترجمه شده تالکین نداره؟

اگه خود انتشاراتشون سایت نداره می تونید لینک یه سایت معتبر که فقط با ترجمه ی رضا علیزاده باشه بدید؟

نه روزنه سایت اینترنتی نداره. چندتا از بچه ها از آدینه بوک خریدن، من تا حالا ازش خرید نکردم و نمیدونم چه جوریه. تا اونجا که یادمه بچه ها از تاخیرش گله داشتن و اینکه بعد از ثبت سفارش بهشون گفتن کتاب رو موجود ندارن.

اگه تهران هستی از خود انتشاراتش بگیری راحت تری. معمولا انتشارات بیدگل مقابل درب اصلی دانشگاه تهران کتابهای روزنه رو داره.

انتشارات روزنه سایت اینترنتی برای خرید کتاب های ترجمه شده تالکین نداره؟

فکر نکنم داشته باشه ؟؟؟

اگه کتاب ارباب حلقه ها رو داری به شماره ی انتشاراتیش که تو قسمت مشخصات کتاب نوشته زنگ بزن بعدش راهنماییت می کنند

من که زنگ زدم فقط گفتند می تونیم تو تهران و چند شهر دیگه که همشون کلان شهر بودن همکاری داشته باشیم که البته از شانس ما هم کتاب ها رو تموم کرده بودند

اگه خود انتشاراتشون سایت نداره می تونید لینک یه سایت معتبر که فقط با ترجمه ی رضا علیزاده باشه بدید؟

اگه منظورت دانلود کتاب با ترجمه آقای علیزاده باشه که فکر نکنم موجود باشه چون من پیدا نکردم

اگه هم پیدا کنی به دلیل رعایت حقوق مولفین ومترجمین نمی تونیم لینک بزاریم ( درسته مهدی )

اما اگه خواستی می تونی از آدینه بوک تهیش کنی :

http://www.adinebook...9714491-3330636

که البته این هم از شانس تو چون من زمانی که سیل رو می خواستم تو لیست فروش نداشتند

پیرامون چگونگی دریافت از آدینه بوک خودش راهنمایی می کنه اما اگه متوجه نشدی می تونی با الوه در تماس باشی اون چندباری از آدینه بوک کتاب خریده

پ.ن :

زمانی که من این پست رو می نوشتم گویا مهدی زودتر نوشته شرمنده اگه حرف های تکراری می زنم

فکر نکنم داشته باشه ؟؟؟

اگه کتاب ارباب حلقه ها رو داری به شماره ی انتشاراتیش که تو قسمت مشخصات کتاب نوشته زنگ بزن بعدش راهنماییت می کنند

من که زنگ زدم فقط گفتند می تونیم تو تهران و چند شهر دیگه که همشون کلان شهر بودن همکاری داشته باشیم که البته از شانس ما هم کتاب ها رو تموم کرده بودند

اگه منظورت دانلود کتاب با ترجمه آقای علیزاده باشه که فکر نکنم موجود باشه چون من پیدا نکردم

اگه هم پیدا کنی به دلیل رعایت حقوق مولفین ومترجمین نمی تونیم لینک بزاریم ( درسته مهدی )

اما اگه خواستی می تونی از آدینه بوک تهیش کنی :

http://www.adinebook...9714491-3330636

که البته این هم از شانس تو چون من زمانی که سیل رو می خواستم تو لیست فروش نداشتند

پیرامون چگونگی دریافت از آدینه بوک خودش راهنمایی می کنه اما اگه متوجه نشدی می تونی با الوه در تماس باشی اون چندباری از آدینه بوک کتاب خریده

پ.ن :

زمانی که من این پست رو می نوشتم گویا مهدی زودتر نوشته شرمنده اگه حرف های تکراری می زنم

نه راستش هیچ کدوم از کتاب ها رو ندارم

منظورم واسه دانلود نبود برای خرید گفتم

قیمت های این آدینه بوک یه خورده زیاد نیست؟ :دی

نه روزنه سایت اینترنتی نداره. چندتا از بچه ها از آدینه بوک خریدن، من تا حالا ازش خرید نکردم و نمیدونم چه جوریه. تا اونجا که یادمه بچه ها از تاخیرش گله داشتن و اینکه بعد از ثبت سفارش بهشون گفتن کتاب رو موجود ندارن.

اگه تهران هستی از خود انتشاراتش بگیری راحت تری. معمولا انتشارات بیدگل مقابل درب اصلی دانشگاه تهران کتابهای روزنه رو داره.

متاسفانه تهران نیستم و این جا (مشهد) هم کتاب فروشی که کتب ترجمه شده ی تالکین رو داشته باشه سراغ ندارم.

ارزششو داره مرد...بهت پیشنهاد میکنم یه قلک با طرح تالکین بگیری و هر روز پولاتو توش بریزی.بعدش اگه رات اینورا نخورد صبر میکنی نمایشگاه کتاب که شد میدویی میای پایتخت آلوده(ماسک یادت نره+مقداری پنبه برای گذاشتن تو گوش+مقداری اعصاب برای ماندن در ترافیک+مقداری زیادی پول برای دادن به این تاکسیا که هر روز دارن گرون میشن +کلی چیزای اعصاب خورد کن غیر منتظره دیگه)یادم رفت جمله اصلیم چی بود؟ :ymblushing:

ارزششو داره مرد...بهت پیشنهاد میکنم یه قلک با طرح تالکین بگیری و هر روز پولاتو توش بریزی.بعدش اگه رات اینورا نخورد صبر میکنی نمایشگاه کتاب که شد میدویی میای پایتخت آلوده(ماسک یادت نره+مقداری پنبه برای گذاشتن تو گوش+مقداری اعصاب برای ماندن در ترافیک+مقداری زیادی پول برای دادن به این تاکسیا که هر روز دارن گرون میشن +کلی چیزای اعصاب خورد کن غیر منتظره دیگه)یادم رفت جمله اصلیم چی بود؟ :ymblushing:

چون زیاد تو کار خرید کتاب نیستم واسم عجیب بود :-*

نه قیمتش زیاد نیست. من چاپ 86 رو دارم قیمتش 6000 تومنه. الان 4 سال گذشته و 6700 زده.

البته فقط پول حمل و نقل رو هم ازت می گیرند دیگه

متاسفانه تهران نیستم و این جا (مشهد) هم کتاب فروشی که کتب ترجمه شده ی تالکین رو داشته باشه سراغ ندارم.

دکی تو مشهد زندگی می کنی :دی

برو خیابون دانشگاه جایی که تو یه راسه همش کتاب فروشی هست بعدش برو تو کتاب فروشی سپهری

بری بپرسی ارباب حلقه ها گیرت میاد اما سیل یه ذره سخت پیدا می شه

من خودم چون کل کتاب ها رو یکی از اشنایان از تهران آورد از مشهد نخریدم اما کل کتاب های تالکین تو مشهد هستش

من خودم از آدینه بوک خریداری کردم.با پست معمولی (فروشگاه آوا کتاب) بین 7 تا 10 روز کتابا رو آورد.قیمت ارسال پستی هم خوبه.

قیمتهای کتاب (در فروشگاه آوا کتاب) با تخفیف هستن.

تنها مشکلی که داشت این بود که به جای دو برج واسه ی من بازگشت پادشاه رو آورد و الآن ازش دو جلد دارم درحالیکه هنوز دوبرج رو ندارم!

من خودم از آدینه بوک خریداری کردم.با پست معمولی (فروشگاه آوا کتاب) بین 7 تا 10 روز کتابا رو آورد.قیمت ارسال پستی هم خوبه.

قیمتهای کتاب (در فروشگاه آوا کتاب) با تخفیف هستن.

تنها مشکلی که داشت این بود که به جای دو برج واسه ی من بازگشت پادشاه رو آورد و الآن ازش دو جلد دارم درحالیکه هنوز دوبرج رو ندارم!

الان فروشگاه آوا و آدینه بوک یکی هستن؟

آدینه بوک یک سایته که با چندین کتابفروشی طرف قرارداده.شما برین تو سایت آدینه بوک,همه چیزو متوجه میشین.

از بس سرعت اینترنتم پایینه میترسم لینکشو بذارم.شما رضاعلیزاده رو سرچ کنید,سایت رو پیدا میکنین.

آدینه بوک یک سایته که با چندین کتابفروشی طرف قرارداده.شما برین تو سایت آدینه بوک,همه چیزو متوجه میشین.

از بس سرعت اینترنتم پایینه میترسم لینکشو بذارم.شما رضاعلیزاده رو سرچ کنید,سایت رو پیدا میکنین.

آدرس آدینه بوک رو که داشتم

رفتم تو جزئیات اون قضیه آوا رو هم فهمیدم

دوستانی که با آدینه بوک آشنایی دارن یه سوال

برای همین سیلماریلیون با ترجمه ی رضا علیزاده منظور از "نو" ، "ارسال ویژه" و "همه" چیه؟!!!

"نو" قیمت جدید یا "نو"ی کتابه.

"ارسال ویزه" پست پیشتازه که البته برای همه ی شهرها خدمات نداره.

منظور از "همه" ترتیب نمایش کتابهاییه که در یک کتابفروشی وجود دارن.مثلا ترتیب بر اساس قیمت.

چند وقت پيش، يه چيزی به ذهنم رسيد كه الان كه فكر می‌كنم، می‌بينم به احتمال زياد غيرممكنه و مثل يه جوک يا آرزو می‌مونه. ولی اومدم بهتون گفتم كه شايد ممكن بشه؛ و اونم... (نفساتونو تو سينه حبس كنين!)... تأليف و انتشار كتابی درباب ارباب حلقه‌هايه!

حالا جزئيات ماجرا:

اين كتاب، مشتمل بر عكسای ارباب حلقه‌هاست؛ يعنی مثلاً هر صفحه رو به يک شخصيّت اختصاص می‌ديم و توش بهترين عكسای مربوطه رو می‌ذاريم. كسايی كه سواد ندارن يا داستانو متوجّه نمی‌شن، ولی يه چيزی اونا رو به سمت ارباب حلقه‌ها جذب كرده، می‌تونن علاوه بر فيلم، از اين كتاب استفاده كنن؛ چون اگه بخوان لحظه به لحظه فيلمو ببينن، يا چشماشون كور می‌شه يا دستگاه پخش‌كننده می‌سوزه! ديروز يا چند روز پيش كه می‌ديدم نمی‌تونم برای داداش كوچيكم كتاب بخونم (چون متوجّه نمی‌شه. به علاوه، تمركز خودمم كم می‌شه)، گفتم كاش چنين كتابی وجود داشت تا با ديدن عكسا، سرگرم و شاد بشه.

اولا كه كل كتاب فقط عكس باشه ؟ بعدشم اين كار كلي دردسر داره و فكر نكنم ازش استقبالي بشه .

دوما ؛ تو براي داداشت كه به قول خودت هنوز مدرسه نميره لوتر مي خوني ؟!

اولا كه كل كتاب فقط عكس باشه ؟

آره. چيه مگه؟!

بعدشم اين كار كلي دردسر داره و فكر نكنم ازش استقبالي بشه .

دردسر نداره، كه! چهارتا عكسه! استقبال هم كه... من يكی كه بخرمش، كافيه! (گندالف رو دست كم نگير!)

دوما ؛ تو براي داداشت كه به قول خودت هنوز مدرسه نميره لوتر مي خوني ؟!

مدرسه؟! سه سالش، بنده خدا! منم نگفتم می‌خونم، گفتم كاش می‌تونستم بخونم كه با نشر كتابی كه گفتم، مشكل حل می‌شه. راستی، گفتی براش لوتر می‌خونی؛ به فكرم افتاد برم سيلماريليون، ترجمه‌ی عليزاده رو بخونم! :دی :دی :دی (يا به قول ائرنديل: سه دی! البته با مهدی قاتی نشه!!)

به گندالف : حالا اختیار با خودت ؛ ولی اگه درست کردی یه نسخشم بذار تو سایت ما هم یه فیضی ببریم !

راستی اصلش می خواستم بپرسم که این پیرمرد 87 ساله کلا توی این کتابایی که مثل مور و ملخ چاپ می شه (که آخریشم تو 2009 بود) کلا چی می نویسه ؟!

(پ.ن : منظور از پیرمرد 87 ساله کریستوفر تالکینه !)

هیچی. مفت خوری. پول بابائه که هست. چهارتا ضمیمه اضافه می کنه. دوتا فصلو تغییر میده . فقط تنها کار خوبش فکر کنم. فرزندان هورین باشه. که واقعا قشنگه.

من نثر فرزندان هورین ور بیشتر از بقیه دوست دارم. بی نهایت زیباس. البته بازم فکر کنم زیاده روی کردم. ولی از نظر من کریستوفر شایسته نیست.

خیلی دارید در حق کریستوفر کم لطفی می کنید. کریستوفر تالکین بیشتر عمرش رو گذاشته تا دست نوشته های پدرش رو سر و سامون بده و برای ما منتشر بکنه. اگه کریستوفر نبود سیلماریلیون، فرزندان هورین، تاریخ سرزمین میانه، داستانهای ناتمام و کتابهای دیگه ای که بعد از مرگ تالکین منتشر شده وجود نداشت.

کریستوفر هیچ دستی توی نوشته ها نبرده و چیزی از خودش اضافه نکرده. فقط نسخه های مختلف رو کنار هم قرار داده و اونا رو هماهنگ و تدوین کرده. البته توی داستانهای ناتمام و تاریخ سرزمین میانه توضیحاتی ارائه کرده اما اونا رو خارج از متن اصلی آورده.

یعنی این همه عمرشو فقط نوشته ها رو جمع کرده. حرف من اینه که چرا داستانها رو ادامه نداد. چرا از حقوق ارباب حلقه دفاع نکرد. در مقابل داستانهای کپی شده که امروز حتی تو ایران هم هستن.

دستش درد نکنه که این کارها رو کرد. ولی یه سری کارهایی که باید می کرد رو انجام نداد. مثلا وارث تالکینه.

خب بنده خدا چیکار کنه؟ نویسندگی بلد نیست! تا همینجاش هم کلی لطف کرده.

اتفاقا یکی از ایرادهایی که به کریستوفر میگیرن اینه که چرا از حقوق ارباب حلقه ها زیادی دفاع میکنه. موقع ساخت فیلم ارباب حلقه ها کار رو به دادگاه کشید که چرا کمپانی پولی بابت اینکار به بنیاد تالکین نمیده اما تو دادگاه شکست خورد و در نتیجه دیگه برای هابیت همچین کاری نکرد.

به نظرم کریستوفر خیلی زحمت کشیده تهیه نقشه ها، جمع آوری دست نوشته ها و از همه مهم تر انتشار سیلماریلیون با و جود چند ورژن از داستان این که بفهمه تالکین در آخر کدام ورژن رو انتخاب کرده بوده.

ولی به نظرم یه ایرادی که به کریستوفر و

Tolkien Estate

میشه گرفت اینه که تالکین در خیلی از داستان های نا تمامش توضیح میده که فصل هایی که ننوشته چه جوری باید ادامه پیدا کنه و آخر داستان معلومه.

حالا اگه کریس خودش استعداد نداره باید فرد مناسب رو برای تکمیل داستان ها پیدا کنن. به نظرم طرفدارها حداقل باید داستان تور و سقوط گوندولین رو بتونن یکجا بخونن

بابا چرا موضوع بحث رو عوض می کنید ؟!

من اصلا منظورم تحلیل کارهای کریستوفر نبود ؛ من فقط می خواستم در مورد مضمون کتابایی که توسطش چاپ شده بدونم ...

کتابی رو که قبلاً درباره‌اش گفتم، می‌خوام پی.دی.افش رو بسازم. اگه مدیریّت قبول کنه، تقدیم کنم به سایت و اعضای مهربونش و اگرم تونستن به یه انتشارات دسترسی داشته‌باشن (به خصوص که تو تهرانن)، با کاغذ کلاسه انتشارش بدن.

بابا چرا موضوع بحث رو عوض می کنید ؟!

من اصلا منظورم تحلیل کارهای کریستوفر نبود ؛ من فقط می خواستم در مورد مضمون کتابایی که توسطش چاپ شده بدونم ...

خب تو توضیحاتم گفتم دیگه. دست نوشته های پدرش رو که بعضا نیمه کاره مونده رو مرتب و منتشر میکنه. اکثر کتابها مربوط به آردا میشه اما چندتایی هم هست که ربطی به اون نداره.

به گندالف:

اگه زحمتش رو بکشی حتما تو سایت قرار میدیم. بخش آثار اعضا برای همین کار به آرشیو دانلود اضافه شده.

به گندالف:

اگه زحمتش رو بکشی حتما تو سایت قرار میدیم. بخش آثار اعضا برای همین کار به آرشیو دانلود اضافه شده.

خیلی سخته! به ترتیب حروف الفبا برم جلو؟ فقط اشخاص باشن؟ چیز دیگه‌ای رو هم که گفتم...؟! :

اگرم تونستن به یه انتشارات دسترسی داشته‌باشن (به خصوص که تو تهرانن)، با کاغذ کلاسه انتشارش بدن.

کتاب خودته و هر جور که میخوای انجامش بده.

ما سر کتاب آلن لی میخواستیم همچین کاری بکنیم اما کار نیمه کاره رها شد. کار با انتشارات بسیار مشکله و اینکه بخوای اولین کارت رو با کاغذ گلاسه منتشر کنی خیلی بعیده. هیچ انتشاراتی همچین ریسکی برای کتابی که حتی یک کلمه هم توش نیست نمیکنه.

از انتشاراتش صرف نظر کردم.

انشاءالله از 24 خرداد مشغول می‌شم. فقط عکس اشخاص رو نمی‌ذارم، عکس بعضی وقایع و جنگ‌ها رو هم می‌ذارم؛ اونم به ترتیب حروف الفبا. البته شاید بعضی اشخاص و وقایع جا بمونن! اگه مهدی جان تکمیلش کنه (بعد از این که کار من تموم شد) و برای بازبینی آخریّه به من بده، خیلی ممنون می‌شم. اسمش رو هم به گردآورندگان اضافه می‌کنم.

من چیزکی مشابه کار شما رو به عنوان کتاب همراه companion فیلم دیدم، با کیفیت بسیار بالای چاپ و توضیحات کوتاهی در مورد هر شخصیت و مکان. کتاب فوق العاده ای بود اما در قدرت خرید کمتر کسی می گنجید. اگر چنین مرجعی به عنوان راهنمای مصور برای آردا تهیه بشه من شخصاً استقبال میکنم ;)

من چیزکی مشابه کار شما رو به عنوان کتاب همراه companion فیلم دیدم، با کیفیت بسیار بالای چاپ و توضیحات کوتاهی در مورد هر شخصیت و مکان. کتاب فوق العاده ای بود اما در قدرت خرید کمتر کسی می گنجید. اگر چنین مرجعی به عنوان راهنمای مصور برای آردا تهیه بشه من شخصاً استقبال میکنم ;)

چه كتابی؟ اگه مشابه‌ش هست كه من كارم رو شروع نكنم.

این کتابی که من دیدم صرفاً کتاب همراه فیلم بود و مثلاً شما چیزی راجع به تام بامبادیل در اون پیدا نمی کنین. تصورم این بود که کتاب شما جامع تر هست. گذشته از این، قیمت پنجاه هزارتومنی کتابی با حجم کم تر از صد صفحه در سبد خرید خانواده ی ما که نمی گنجید ;)

برید توی گوگل بوکس نسخه اینترنتی از همه چیش هست . :)

google books

برید توی گوگل بوکس نسخه اینترنتی از همه چیش هست . :)

google books

دقيقاً؛ اينم لينكش:

http://www.google.com/webhp?hl=fa...=602

ممنون از معرفيت.

خواهش میکنم

حتی میتونید فارسی یا انگلیسی یا به هر زبونی کتاب گیر بیارید و یا حتی با نوشتن قسمتی از یک کتاب مطالب رو پیدا کنید.

اقایون کسی کتاب اطلس سرزمین میانه رو خونده؟ نوشته تالکین نیست!نوشته یه بابایه به نام کارن وین فونستاد اما ترجمه اقای علیزلده هست

اگه کسی خونده یه راهنمایی کنه؟ فقط نقشه هست ؟ یا مطالب دیگه هم داره توش؟ اصلا ربطی به لوتر و کلا داستان حلقه داره؟ ارزش وقت صرف کردن و خریدن کتاب رو داره؟ یا سرکاریه ؟

اینجا رو بخون:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1037&view=findpost&p=14923

خیلی از اعضای فروم این کتاب رو دارن. توش پر از نقشه های مروبط به کتابهاست. بیشتر یه دایره المعارف هست که بهش رجوع میکنی. تقریبا یک چهارم کتاب متن و بقیه نقشه است. تو تجسم دنیای تالکین خیلی کمک میکنه. ارزشش رو داره

آقا مهدی چرا کتاب

Letters from Father Christmas

در سایت نیست برای دانلود؟

102139096.jpg

آقا مهدی چرا کتاب

Letters from Father Christmas

در سایت نیست برای دانلود؟

102139096.jpg

کتاب «نامه های بابانوئل» رو به آرشیو سایت اضافه کردم. یکم تبدیل کردنش به PDF با سرعت انجام شد و مطالب درست وسط صفحه قرار نگرفته.

این کتاب شامل نامه ها و نقاشی هاییه که تالکین در طی سالهای مختلف از طرف بابانوئل برای بچه هاش مینوشته.

از اینجا میتونید کتاب رو دانلود کنید:

https://arda.ir/do...rchive/?did=634

کتاب جدیدی از تالکین قراره منتشر بشه:

https://arda.ir/the-fall-of-arthur-will-be-released

با سلام به عنوان كسى كه فقط سه گانه رو ديده و البته طبق روال داستانى از كدام كتاب شروع كنم

با تشكر از كسانى جواب ميدن D

با سلام به عنوان كسى كه فقط سه گانه رو ديده و البته طبق روال داستانى از كدام كتاب شروع كنم

توی این پست یه سری توضیحات داده شده:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1037&view=findpost&p=14927

سلام دوست عزیز

والا جواب این سوال رو تا به حال بسیاری از دوستان دادند به خصوص تو تاپیک " اول سیلماریلیون یا ارباب حلقه ها" به طور خلاصه دو جور می شه به قضیه نگاه کرد: اول به ترتیب تاریخی وقوع حوادث که در اون صورت ترتیب مطالعه به این صورت می شه : سیلما ریلیون - هابیت - ارباب حلقه ها دوم به ترتیب پیچیدگی متون از ساده به مشکل : هابیت - ارباب حلقه ها - سیلما ریلیون کتاب فرزندان هورن رو هم در هر صورت باید پس از مطالعه سیلماریلیون خوند بنده به شخصه ترتیب دوم رو پیشنهاد می کنم به خصوص برای خوانندگان جوانتر (دبیرستان به پایین)

بستگی داره

اول این که شما باید ببینی با چه سبک کتابی آشنایی داری؟

اصلا سابقه ی کتاب خوندن داری یا نه؟

زود از کتاب زده میشی یا نه؟

اگر تحمل توصیفات زیاد و متن سنگین رو داری ولی می خوای به تاریخ کتاب ها وفادار بمونی حتما از سیلماریلیون شروع کن که بعدا هم به این کارت افتخار می کنی.

ولی اگه میبینی نمی تونی با متن سنگین شروع کنی اول هابیت رو بخون (این ۲ کتاب دقیقا نقطه ی مقابل هستن)

بازم بهتره که هر ۲ کتاب رو بگیری یه نگاهی به صفحات اولش بندازی تا دقیق بتونی تصمیم بگیری...

من خودم بعد از دیدن فیلم (البته به کرات)از کتابش شروع کردم.

چون در ضمایم کتاب ارباب حلقه ها و در متنش تو رو آماده برای قضایای دوران اول آردا میکنه که یعنی سیلماریلیون

هابیت چون داستانی جداست و تقریبا تاثیری در سیر داستانی سیل نداره از همه آخر تر یا اول ازهمه بخونیش به نظرم بهتر باشه

در ضمن ورودترو به آردا خوش آمد میگیم

( :ymapplause:هم سایت و هم آشنایی با دنیای تالکین که بعد از فهمیدن سیلماریلیون آغاز میشه )

شرمنده اینجا میپرسم...کسی از دوستان اطلاع نداره بجز 7 کتاب ترجمه شده کتاب دیگه ای هم در حال ترجمه باشه؟

نمیدونم کتابی در حال ترجمه هست یا نه، اما دوتا کتاب (داستانهای ناتمام و آشپزی سرزمین میانه ) هستند که ترجمه شدند و در انتظار صدور مجوز هستند.

سلام.

یکی میشه به من کل کتابهایی که تالکین در مورد اردا نوشته را بگه به ترتیب؟ ممنون میشم.

سلام.

یکی میشه به من کل کتابهایی که تالکین در مورد اردا نوشته را بگه به ترتیب؟ ممنون میشم.

1-ارباب حلقه ها(یاران حلقه-دو برج-بازگشت پادشاه)-2-هابیت-3-سیلماریلیون-4-فرزندان هورین -5-داستانهای ناتمام سرزمین میانه و نومه نور6-ماجراهای تام بامبادیل-7-تاریخچه سرزمین میانه(البته به نوشته کریستوفر پسر جی آر آر تالکین).البته یه کتابم به نام اطلس سرزمین میانه به نوشته کارن وین فونستاد هست که مربوط به سرزمین میانه است البته تقریبا سه چهارمش نقشه است ولی در کل چیز بدر بخوریه.ولی روزنه کتاب فونستاد با 4 تا مورد اول تالکین رو چاپ کرده.

ممنون.

کتاب فونستاد هم در مورد اردا است؟

ممنون.

کتاب فونستاد هم در مورد اردا است؟

بله در کتاب فونستاد نقشه‌هایی از نواحی مختلف دنیای تالکین هست که دیدن اونها کمک خیلی زیادی به فهمیدن مناطق و سرزمین‌های تالکین می‌کنه.

واااااااااااااای من تمام این کتابارا میخوام نمی دانین از کجا میتوانم تهیه کنم؟؟

واااااااااااااای من تمام این کتابارا میخوام نمی دانین از کجا میتوانم تهیه کنم؟؟

اون کتابایی رو که گفتم توسط رضا علیزاده و نشر روزنه چاپ شده اگه اشتباه نکنم الان همه کتابارو بغیر از یاران حلقه و دو برج(که این دو کتاب الان تو صحافیه و به گفته خود انتشارات به شخص من تا یه ماه دیگه حداکثر توزیع میشه) رو داره.آدرس انتشارات روزنه:خ توحید ابتدای خ پرچم پلاک 2 طبقه 4.تلفن:66430503-66567925

واقعا ممنونم :D

پخش مجدد لوتر تا دو هفته دیگه...

پخش مجدد لوتر تا دو هفته دیگه...

کجا؟؟!

کجا؟؟!

از انتشارات روزنه...

نمیدونم کتابی در حال ترجمه هست یا نه، اما دوتا کتاب (داستانهای ناتمام و آشپزی سرزمین میانه ) هستند که ترجمه شدند و در انتظار صدور مجوز هستند.

درسته.ولی مثل اینکه تا امروز داستانهای ناتمام هنوز تو ارشاد گیره و مجوز نگرفته.چرا؟نمیدونم...

البته بالاخره مجوز گرفت و شاید تا نمایشگاه هم آماده بشه...

سلام. دوتا سؤال داشتم. شما كتاب "جی.آر.آر.تالكين، خالق ارباب حلقه ها" رو خونديد؟ زندگی نامه تالكين نوشته "مايكل كورن" هست كه آقای مجيد وهومن اونو ترجمه كردن و انتشارات اوسانه هم چاپش كرده.

يكی ديگه اينكه كتاب "ميرک وود" توی ايران ترجمه و منتشر نشده؟ اسمش رو توی يكی از اخبار سايت ديدم. درمورد چی هست؟

امروز رفتم کتاب فروشی

این عکس از دو صفحه ی اول کتابه

باتری نداشت گوشیم که از محتوای داخلشم عکس بگیرم

ترجمه رضا علیزاده

http://s1.picofile.com/file/7643046448/ASM1.jpg

http://s2.picofile.com/file/7643048488/ASM2.jpg

http://s3.picofile.com/file/7643050642/ASM3.jpg

http://s2.picofile.com/file/7643052361/ASM4.jpg

http://s2.picofile.com/file/7643053759/ASM5.jpg

فقط هم یه دونه ازش داره (دو هفته پیش قیمتش 10 تومن بود !)

شامل کلی نقشه و توضیحات کامل از اول آردا تا آخرش

اشکال والینور ,خورشید و ماه , مسیر حرکت سائورون و گندالف و اشباح حلقه

و ریزه کاری های نقشه سرزمین میانه با جزئیات کامل !

تو فکر اینم بخرمش !

بله این کتاب همون اطلس سرزمین میانه است با ترجمه رضا علیزاده که نشر روزنه چاپ کرده. نسخه انگلیسیش توی آرشیو دانلود سایت موجوده اما نقشه ها توی کتاب فارسی دوباره بازسازی شده و کیفیت بهتری داره.

پ.ن: سال 87 که گرفتم قیمتش 12 تومن بود.

سلام رناتو جان

افسانه های ناتمام ترجمه شده و قرار منتشر بشه :ymapplause:

یک کتاب هم هست به نام اطلس سرزمین میانه که از ابتدا بوجود امدن اردا تا انتها تمام نقشه ها را داره و توضیحاتی هم در مورد ان نقشه داده. کتاب خیلی خوبیه اطلاعاتت خیلی زیاد میشه.! :ymapplause:

راستش به این اسم کتاب دوم ارباب حلقه ها ( دو برج ) اون اول فکر کردم که این دو تا برج کدوم ها هستند ؟ ( اورتانک ، میناس تیریت ، میناس مورگول یا باراد دور ) ؛ و نتیجه ای هم که از جلد لوتر طراحی تالکین ( بر خلاف پوستر فیلم ) گرفتم ، این بود که این دو تا بلندی شاخه شاخه ( اورتانک ) و برج ماه ( میناس ایتیل یا میناس مورگول ) هستند .

post-1733-0-84461900-1361369729_thumb.jp post-1733-0-34807000-1361369709_thumb.jp

حالا جایی به طور مشخص در این مورد صحبت نشده ؟

تو یه تاپیک به طور مفصل در این مورد بحث کرده بودیم. فکر کنم خودم زده بودم تاپیک رو و یه اسم "کدام دو برج" هم توی ذهنم هست اما هرچی میگردم پیداش نمیکنم. چندین فرضیه اونجا بررسی شده بود

یه خورده توی این تاپیک هم بحث کردیم در این مورد:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1111&hl=%2B%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87+%2B%D8%B3%D8%B1%D8%AE+%2B%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%88%D8%B1%D9%88%D9%86&fromsearch=1

دستت درد نکنه ، ماشا الله این تاپیک هم خوب منحرف شده :دی

ولی اگه بخواهیم از روی این جلد بگیم ، سمت راستی اورتانکه که آب زمین اون رو پوشونده ( بر اثر آزاد کردن رودخانه توسط انت ها ) ، برای ستاره هم فقط یه چیزی دیدم که سارومان بالای اورتانک ستاره ها رو نظاره می کرد و نماد دست سفید هم که معلومه ؛ سمتی چپی هم که به نظرم میناس مورگوله که از رنگ سفیدش هم میشه حدس زد ، ماه هم که باید نماد میناس ایتیل باشه ، اون پایین هم نمی دونم پلان تیره یا همون ماه و اگر هم دقت کنید روی برج 9 تا حلقه رو می بینید . اون نزگول بالدار هم که معلومه ، که تو آخر داستان یادمه به سمت اورتانک اومد ...

پ.ن : انصافا عجب طراحی های باحالیه :دی

سیلماریلیون کاملا مصور هم با همکاری کریستوفر و تد نسمیت منتشر شده چرا ما اونو توی آرشیومون نداریم؟همچنین چرا ورژن های مختلف سیل که در زمان حیات استاد هم منتشر شدن توی آرشیو ما نیستن؟

ویرایش:

همچنین نسخه های متفاوت هابیت(مخصوصا در اولین چاپش) که بعدها اونا رو استاد تغییر داد.

کتاب جدیدی از تالکین قراره منتشر بشه:

https://arda.ir/th...ill-be-released

تاريخ انتشار كتاب در سراسر جهان، 23 مه 2013 (كه ميشه 2 خرداد 92) اعلام شده. و همينطور كتاب در فروشگاه آمازون موجوده:

http://www.amazon.com/The-Fall-Arthur-J-R-R-Tolkien/dp/0544115899/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1361971837&sr=8-1&keywords=the+fall+of+arthur+tolkien

pdf اش رو جايی پيدا نكردم. و فكر هم نكنم جايی برای دانلود باشه.؟

تاريخ انتشار كتاب در سراسر جهان، 23 مه 2013 (كه ميشه 2 خرداد 92) اعلام شده. و همينطور كتاب در فروشگاه آمازون موجوده:

http://www.amazon.co...+arthur+tolkien

pdf اش رو جايی پيدا نكردم. و فكر هم نكنم جايی برای دانلود باشه.؟

این کدام کتاب تالکین هستش؟؟

"سقوط آرتور" :-? . بايد جالب باشه

بله در مورد سقوط آرتور پادشاه افسانه ای انگلستانه که لحظات آخر اون رو وصف و تعریف میکنه

توضیحات بیشترشم سایت خودش گذاشته

در پستی که مهدی اطلاع رسونی کرده

سلام

از مجمعوعه های مرتبط به آردا و سرزمین میانه و ... چه کتابهایی ترجمه شده ؟

به شدت مشتاق خوندن " تام بامبادیل " هستم ولی ظاهراً ترجمه نشده یا من نتونستم پیدا کنم .

سلام

از مجمعوعه های مرتبط به آردا و سرزمین میانه و ... چه کتابهایی ترجمه شده ؟

به شدت مشتاق خوندن " تام بامبادیل " هستم ولی ظاهراً ترجمه نشده یا من نتونستم پیدا کنم .

پست رو به اینجا منتقل کردم. جواب سوال اولتون توی صفحه قبل هست:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=928&view=findpost&p=30588

کتاب تام بامبادیل ترجمه نشده اما ت.ت عزیز داره اونو ترجمه میکنه:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1215

سلام

پست رو به اینجا منتقل کردم. جواب سوال اولتون توی صفحه قبل هست:

https://arda.ir/forum...indpost&p=30588

کتاب تام بامبادیل ترجمه نشده اما ت.ت عزیز داره اونو ترجمه میکنه:

https://arda.ir/forum...?showtopic=1215

تشکر بسیار .

البته جواب رو تو اون تاپیک " اطلاعات اولیه " گرفتم . ولی قبلش این پست رو ارسال کرده بودم .

-----

پ.ن : وجود یه نسخه از این " اطلس سرزمین میانه " تو کتابخونه هر تالکینی ای ضروریه . من اولین چاپش رو تو نمایشگاه 87 یا 88 بود که خریدم . خیلی چیز خوبیه .

چاپ جدید یاران حلقه و دو برج از روزنه

یاران حلقه:21900

دوبرج:18750

هابیت هم تو چاپ خونس و اونم قراره دوباره چاپ مجدد بشه.

قیمتاشونم که قربونشون برم!

چاپ جدید یاران حلقه و دو برج از روزنه

یاران حلقه:21900

دوبرج:18750

هابیت هم تو چاپ خونس و اونم قراره دوباره چاپ مجدد بشه.

قیمتاشونم که قربونشون برم!

مطمئنی؟!!!!

من یاران حلقه رو هم ۲ هفته پیش خریدم ۱۳۲۰۰

تو ۲ هفته این قدر افزایش قیمت؟!

بازگشت پادشاه الان چنده؟

اگه حقیقت داشته باشه عجب بردی کردم :دی

مطمئنی؟!!!!

من یاران حلقه رو هم ۲ هفته پیش خریدم ۱۳۲۰۰

تو ۲ هفته این قدر افزایش قیمت؟!

بازگشت پادشاه الان چنده؟

اگه حقیقت داشته باشه عجب بردی کردم :دی

بله.اون موقع که شما گرفتی تازه اول چاپ یاران بود و قیمتش13200بود که منم بلافاصله اگه یادت باشه تو نمایم خبرش رو با قیمت گذاشتم. قیمتش تازه چند روزی میشه که دوباره افزایش پیدا کرده.ولی هنوز تو آدینه همون قیمت قبلیه و تصحیحش نکردن.

بازگشت شاه هم چون هنوز چاپ قبلیه همون10800ـــه.

هابیت هم احتمالا با این اوصاف باید بعد از چاپ جدید بشه بالای 10تومن.

کسی تاحالا اون 2تا کتاب آخری که مهدی توی صفحه ی اول گذاشته رو دیده؟

چی هستن؟

اینو دیدم، کنجکاو شدم و دلم خواستشون :دی

The Legend of Sigurd and Gudrún

&

Tales from the Perilous Realm

دستت درد نکنه ، ماشا الله این تاپیک هم خوب منحرف شده :دی

ولی اگه بخواهیم از روی این جلد بگیم ، سمت راستی اورتانکه که آب زمین اون رو پوشونده ( بر اثر آزاد کردن رودخانه توسط انت ها ) ، برای ستاره هم فقط یه چیزی دیدم که سارومان بالای اورتانک ستاره ها رو نظاره می کرد و نماد دست سفید هم که معلومه ؛ سمتی چپی هم که به نظرم میناس مورگوله که از رنگ سفیدش هم میشه حدس زد ، ماه هم که باید نماد میناس ایتیل باشه ، اون پایین هم نمی دونم پلان تیره یا همون ماه و اگر هم دقت کنید روی برج 9 تا حلقه رو می بینید . اون نزگول بالدار هم که معلومه ، که تو آخر داستان یادمه به سمت اورتانک اومد ...

پ.ن : انصافا عجب طراحی های باحالیه :دی

توی فیلم که فکر کنم منظورش اورتانک و باراد دور هستش البته پستم ربطی به تاپیک نداره

کسی تاحالا اون 2تا کتاب آخری که مهدی توی صفحه ی اول گذاشته رو دیده؟

چی هستن؟

اینو دیدم، کنجکاو شدم و دلم خواستشون :دی

The Legend of Sigurd and Gudrún

&

Tales from the Perilous Realm

Tales from the Perilous Realm یه مجموعه داستان هست مثل درخت و برگ. اسم داستانهایی که توش هست اینه:

• رووراندوم
  • برگ اثر نیگل
  • زارع گایلز اهل هم (زارع و اژدها در کتاب درخت و برگ)
  • آهنگر اهل ووتن بزرگ (آهنگر و ستاره جادو کتاب درخت و برگ)
  • ماجراجویی های تام بامبادیل
  • مقاله هایی در مورد داستانهای پریان و بچه ها و ...

همه اینها رو جداگانه توی آرشیو سایت داریم. من این کتاب رو به فرمت epub دارم. اگه میخوای توی آرشیو بذارم

The Legend of Sigurd and Gudrún هم کتاب شعری هست که از افسانه های زیگفرید اقتباس شده. هنوز فرصت نکردم بخونمش. با فرمت pdf و epub دارمش.

اگه بزاریش واسه دانلود که ممنون میشیم :-?

کتاب زیگفرید قبلا رو قبلا گذاشته بودم و توی آرشیو موجود بود. دومی رو هم اضافه کردم:

https://arda.ir/downloads-archive/?category=14

من به کتاب معرفی کنم

post-1183-0-47850200-1364547389_thumb.jp

کتابی جدیدا گیرم اومده که مثل اطلس، نوشته ی خود تالکین نیست و در مورد تالکین نوشته شده.(تعداد کتاب هایی که در مورد دنیای تالکین نوشته شده، فکر کنم از تعداد کتاب های خود تالکین بیشتر باشه، با یه سرچ میتونید متوجهش بشید) به اسم Guide to Tolkien's World که همون طور که از اسمش معلومه یه راهنماست برای دنیای تالکین. این کتاب تقریبا یه دانشنامه ی مفصل هست در مورد اسامی شخصیت ها، نژاد ها، مکان ها، رویداد ها و خیلی چیزای دیگه در مورد دنیای تالکین. راستش برای کسی که که مدت ها اطلاعات دنیای تالکین رو زیر و رو کرده باشه، چیز جدید زیادی تو این کتاب پیدا نمی کنه، ولی به نظر برای کسانی که بعد از خوندن کتاب های سیلماریلیون و ارباب حلقه ها، دنبال پیدا کردن خیلی از حلقه های به هم مرتبط داستان هاست، این کتاب چیز خوبی میاد. البته بگم که این کتاب به زبان انگلیسی هست و به نظرم ارزش ترجمه شده برای علاقه مندان به تالکین رو داره. همینطور این کتاب تصاویر و نقاشی های بسیار جالبی داره که من تقریبا هیچکدومشون رو قبلا ندیده بودم.آها، یه چیز دیگه ، اسم نویسنده کتاب David Day هست

چند صفحه از کتاب :

post-1183-0-61704900-1364547886_thumb.jp post-1183-0-86660900-1364547907_thumb.jp post-1183-0-58075400-1364547992_thumb.jp post-1183-0-68379500-1364548018_thumb.jp post-1183-0-66274400-1364548038_thumb.jp post-1183-0-76708400-1364548058_thumb.jp

کتابی جدیدا گیرم اومده که مثل اطلس، نوشته ی خود تالکین نیست و در مورد تالکین نوشته شده.(تعداد کتاب هایی که در مورد دنیای تالکین نوشته شده، فکر کنم از تعداد کتاب های خود تالکین بیشتر باشه، با یه سرچ میتونید متوجهش بشید) به اسم Guide to Tolkien's World که همون طور که از اسمش معلومه یه راهنماست برای دنیای تالکین. این کتاب تقریبا یه دانشنامه ی مفصل هست در مورد اسامی شخصیت ها، نژاد ها، مکان ها، رویداد ها و خیلی چیزای دیگه در مورد دنیای تالکین. راستش برای کسی که که مدت ها اطلاعات دنیای تالکین رو زیر و رو کرده باشه، چیز جدید زیادی تو این کتاب پیدا نمی کنه، ولی به نظر برای کسانی که بعد از خوندن کتاب های سیلماریلیون و ارباب حلقه ها، دنبال پیدا کردن خیلی از حلقه های به هم مرتبط داستان هاست، این کتاب چیز خوبی میاد. البته بگم که این کتاب به زبان انگلیسی هست و به نظرم ارزش ترجمه شده برای علاقه مندان به تالکین رو داره. همینطور این کتاب تصاویر و نقاشی های بسیار جالبی داره که من تقریبا هیچکدومشون رو قبلا ندیده بودم.آها، یه چیز دیگه ، اسم نویسنده کتاب David Day هست

با سلام

کتاب رو ز کجا آوردی شما ؟؟

بعدش چند صفحه هست ؟؟

قیمتش چنده :دی

با سلام

کتاب رو ز کجا آوردی شما ؟؟

بعدش چند صفحه هست ؟؟

قیمتش چنده :دی

خب مشخصه که داخل ایران گیرم نیومده! 287 صفحه هست و قیمتش رو 16.99 یورو نوشته

اینم لینک آمازون

http://www.amazon.com/Guide-Tolkiens-World-David-Day/dp/0753720809

خب مشخصه که داخل ایران گیرم نیومده! 287 صفحه هست و قیمتش رو 16.99 یورو نوشته

اینم لینک آمازون

http://www.amazon.co...y/dp/0753720809

اوکی خیلی خوب

حالا چه جوری از آمازون بخرم

شرایطش چه جوری و چه جوری باید متاب اصلا بخرم از مازون ؟؟

شما از خود امازون خریدی یا اینکه از طریق ادینه بوک سفارش دادی ؟؟ { چون از ادینه بوک هم می شه از امازون کتاب خرید }

نه از آمازون نخریدم. لینکش رو فقط برای اطلاعات بیشتر گذاشتم. نمیدونم توی ایران چه جوری میشه کتاب از خارج سفارش داد... تا حالا امتحان نکردم

انتشارات آذرباد تو صفحه فیسبوکش اعلام کرده که به زودی خبرهای خوبی برای هواداران تالکین خواهد داشت. کسی اطلاعی داره این خبر چیه؟

هرچی باشه به نظرم خوب نباشه!

نه اینکه خوب نباشه ها

جالب نباشه منظورمه!

تنها چیزی که واسم جالب میتونه باشه 2تا چیزه

یکیش که غیر ممکنه و هیچ

یکی دیگش هم ترجمه تاریخ هست که اونم جزو غیرممکن هاست :دی

به اصلان:

زنگ بزن آدینه بوک، بپرس

:)

انتشارات آذرباد کتاب قصه های تام بامبادیل رو ترجمه کرده ...

پ.ن : قابل توجه ت.ت :دی

:)

انتشارات آذرباد می خواد کتاب قصه های تام بامبادیل رو ترجمه کنه ...

اطلاعاتت چقدر موثقه ؟ از خودشون پرسیدی؟

اطلاعاتت چقدر موثقه ؟ از خودشون پرسیدی؟

اگه بخش ارتباط با ما ی سایت این انتشارات رو موثق می دونی ، آره :دی

سلام دوستان عزیزم

خسته نباشید

یه سوألی برام پیش اومده ، زمانی که داشتم کتاب هابیت رو می خوندم ، تو مقدمش نوشته آثار دیگه ی مرتبط آقای تالکین مثل ماجراجویی های تام بامبادیل و ...

وقتی که تو انجمن عضو شدم ، رفتم که اطلاعات اولیه برای تازه واردین و بخونم ( یعنی اینو )

بعدش تو دسته بندی ـه مجموعه داستان های سرزمین میانه ، ماجراهای تام بامبادیل رو ندیدم ، چرا ؟ مگه مربوط نیستند ؟ ( تو فیلمش هم که کلاً حذف شده این آقا تام دیگه ؟ )

( از اونجایی هم که ماجراهای تام بامبادیل ترجمه نشده ، یعنی اون اطلاعات اولیه برای تازه واردین ، فقط ترجمه شده ها هستند ؟ )

پ.ن : این سوأل رو دقیقاً برای کتاب " می رود راه پیوسته تا آن سو " را هم دارم

با تشکر فراوان

سلام دوستان عزیزم

خسته نباشید

یه سوألی برام پیش اومده ، زمانی که داشتم کتاب هابیت رو می خوندم ، تو مقدمش نوشته آثار دیگه ی مرتبط آقای تالکین مثل ماجراجویی های تام بامبادیل و ...

وقتی که تو انجمن عضو شدم ، رفتم که اطلاعات اولیه برای تازه واردین و بخونم ( یعنی اینو )

بعدش تو دسته بندی ـه مجموعه داستان های سرزمین میانه ، ماجراهای تام بامبادیل رو ندیدم ، چرا ؟ مگه مربوط نیستند ؟ ( تو فیلمش هم که کلاً حذف شده این آقا تام دیگه ؟ )

( از اونجایی هم که ماجراهای تام بامبادیل ترجمه نشده ، یعنی اون اطلاعات اولیه برای تازه واردین ، فقط ترجمه شده ها هستند ؟ )

پ.ن : این سوأل رو دقیقاً برای کتاب " می رود راه پیوسته تا آن سو " را هم دارم

با تشکر فراوان

فکر کنم همین طوره.

یعنی فقط کتاب های ترجمه شده رو توی اون تاپیک آوردن اما ت.ت عزیز بخشی از کتاب ماجراهای تام بامبادیل رو ترجمه کرده که می تونید این مطالعه اش کنید:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1215&st=0

خیلـــــــــــــــــــــــــــی ممنونم از پاسخ گویی

پس این دو کتاب تو خط داستان اصلی قرار دارند دیگه ؟

خب ، در این صورت ، ترتیبشون چجوری می شه ؟

خط سیر زمانی: سیلماریلیون(و فرزندان هورین) – هابیت – ارباب حلقه‌ها

الان این دو کتاب کجا قرار می گیرند ؟

خیلی خیلی خیلی ممنونم

با تشکر

خیلـــــــــــــــــــــــــــی ممنونم از پاسخ گویی

پس این دو کتاب تو خط داستان اصلی قرار دارند دیگه ؟

خب ، در این صورت ، ترتیبشون چجوری می شه ؟

خط سیر زمانی: سیلماریلیون(و فرزندان هورین) – هابیت – ارباب حلقه‌ها

الان این دو کتاب کجا قرار می گیرند ؟

خیلی خیلی خیلی ممنونم

با تشکر

کتاب های اصلی همون سیلماریلیون - فرزندان هورین - هابیت - ارباب حلقه ها هستند (با همین ترتیب سیر تاریخی دارند) اما این دو کتاب یعنی «ماجراهای تام بامبادیل» و «می رود راه پیوسته تا آن سو» یه جورایی حالت فرعی دارند و ربطی به سیر تاریخی ندارند، یعنی شما هر موقع دوست داشتی این ها رو بخون :دی

البته من خودم در مورد «می‌رود راه پیوسته تا آن سو» زیاد اطلاعات ندارم و نمی دونم در چه مورد هست.

البته یه نکته ای هم که هست ، این دو تا کتاب های شعر هستن ؛ و بعضی از این شعر ها از کتاب های دیگه ( مثل سیلماریلیون یا ارباب حلقه ها ) آورده شده .

کتاب ماجراهای تام بامبادیل هم شامل 16 تا شعره که فقط دو تای اول قصه ی تام بامبادیله .

اگر هم می خواید اطلاعاتتون رو بالا ببرید بهتره کتاب " قصه های ناتمام " و 12 جلد " تاریخ سرزمین میانه " رو بخونید ...

البته یه نکته ای هم که هست ، این دو تا کتاب های شعر هستن ؛ و بعضی از این شعر ها از کتاب های دیگه ( مثل سیلماریلیون یا ارباب حلقه ها ) آورده شده .

کتاب ماجراهای تام بامبادیل هم شامل 16 تا شعره که فقط دو تای اول قصه ی تام بامبادیله .

اگر هم می خواید اطلاعاتتون رو بالا ببرید بهتره کتاب " قصه های ناتمام " و 12 جلد " تاریخ سرزمین میانه " رو بخونید ...

تاریخ سرزمین میانه ؟ انتشاراتی چاپش کرده ؟

با تشکر فراوان

تاریخ سرزمین میانه ؟

نشریه ای چاپش کرده ؟

با تشکر فراوان

خیر انتشارات داخلی ای فعلا ترجمه اش نکرده.

اما نسخه ی انگلیسیش هست.

تاریخ سرزمین میانه ؟

تقريبا جزء محالاته ترجمش متاسفانه.با اين كه خودم خيلي دوس دارم كه ترجمه شه.ولي به دلايل بسيار كه يكيش ميتونه قيمت بالاي خريد كتاب و از اون ور ريسك بالايي كه داره و زمان بر بودن ترجمش(يكي دو تا كه نيست 12 تا جلد مفصل و سنگينه قربونش برم:دي)و...خيلي احتمالش كمه.

ولي از اونجايي كه ميگن غير ممكن غيرممكنه نميدونم شايد يه روزي بشه!ولي بازم فكر كنم خيلي خيلي خيلي به توان هزار احتمالش كمه متاسفانه.

خب این میشه 2برابر لوتر بودن

از شدن باید بشه :)

:دی

هزینه ی بالای خرید از اونور

من نفر اول که در وسعم کمک میکنم :دی

قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود :پی

بله درسته اين ضرب المثل ولي اگه قرار به جمع شدن قطرات باشه بايد يه اقيانوس قطره جمع شه:دي

ولي گذشته از اين صحبتها با تمام اين احتمالات بازم هيچ چيزي تثبيت شده نيست در اين دنيا و هر چيزي ممكنه اتفاق بيفته.

همونطوري كه پيتر بعد از ساخت لوتر گفته بود كه ديگه به دنياي تالكين به عنوان فيلمساز برنميگرده و برگشت با هابيت و دوباره گفته ديگه برنميگرده ولي من از اونجايي كه سابقه نشون داده اميدوارم هم پيتر و هم عليزاده جفتشون نظرشون عوض شه و برگردن دوباره به دنياي تالكين. :)

یه چیزی بگم ؟ چرا شما همش دنبال این هستین که کتاب ها ترجمه بشن، فیلم دوبله بشه یا ... یه نفر زحمت کشید و معروف ترین کتاب تالکین رو برامون ترجمه کرد که ما با تالکین آشنا بشیم. دیگه اگه شما به تالکین علاقه دارین، به عهده ی خودتونه که برین دنبالش. زحمتی که برای ترجمه کشیده میشه و وقت و مشقتی که این کار داره، به اندازه ی نتیجه اش نمی ارزه. اگه به جاش یه مقدار وقت بزارین و زبان خودتون رو تقویت کنین که توی همه جای زندگی به دردتون میخوره، از خوندن آثار به زبون اصلی خیلی خیلی بیشتر لذت می برین. چون هر چی باشه، اون موقع شما با متنی سر و کار دارین که جمله هاش رو خود شخص تالکین (یا کریستوفر تالکین) نوشته. به نظرم درست نیست زیاد از آقای علیزاده انتظار داشته باشیم. ایشون زحمت زیادی کشیدن و لوتر و هابیت و سیلماریلیون ( که انصافا" ترجمه اش کار طاقت فرسایی هست) رو به ما دادن. مگه کتابی مثل تاریخ سرزمین میانه چقدر خواننده بین فارسی زبون ها داره که نیاز داشته باشه که به فارسی ترجمه بشه ؟

یه چیزی بگم ؟ چرا شما همش دنبال این هستین که کتاب ها ترجمه بشن، فیلم دوبله بشه یا ... یه نفر زحمت کشید و معروف ترین کتاب تالکین رو برامون ترجمه کرد که ما با تالکین آشنا بشیم. دیگه اگه شما به تالکین علاقه دارین، به عهده ی خودتونه که برین دنبالش. زحمتی که برای ترجمه کشیده میشه و وقت و مشقتی که این کار داره، به اندازه ی نتیجه اش نمی ارزه. اگه به جاش یه مقدار وقت بزارین و زبان خودتون رو تقویت کنین که توی همه جای زندگی به دردتون میخوره، از خوندن آثار به زبون اصلی خیلی خیلی بیشتر لذت می برین. چون هر چی باشه، اون موقع شما با متنی سر و کار دارین که جمله هاش رو خود شخص تالکین (یا کریستوفر تالکین) نوشته. به نظرم درست نیست زیاد از آقای علیزاده انتظار داشته باشیم. ایشون زحمت زیادی کشیدن و لوتر و هابیت و سیلماریلیون ( که انصافا" ترجمه اش کار طاقت فرسایی هست) رو به ما دادن. مگه کتابی مثل تاریخ سرزمین میانه چقدر خواننده بین فارسی زبون ها داره که نیاز داشته باشه که به فارسی ترجمه بشه ؟

آخه مشکل اینه که کنابای زبان اصلی تو ایران اگر هم گیر بیاری با این قیمت $ باید مثلا احتمالا پنجاه شصت تومن برا هر جلد لوتر بدی...(چند ماه پیش(اون موقع که هنوز اوضاع$ اینجور نشده بود!!!) من لوتر رو جلد دو و سه ش رو (دقیق یادم نیست شاید جابجا گفته باشم)تو شهرکتاب پارک ساعی پیدا کردم اون موقع جلدی سی و خورده ای بود الآن دیگه خدا میدونه!(الآن یا الآن؟؟؟:دی))

و در مورد پی دی اف و اینجور چیزا هم من یکی که اهلش نیستم!!!

آخه مشکل اینه که کنابای زبان اصلی تو ایران اگر هم گیر بیاری با این قیمت $ باید مثلا احتمالا پنجاه شصت تومن برا هر جلد لوتر بدی...(چند ماه پیش(اون موقع که هنوز اوضاع$ اینجور نشده بود!!!) من لوتر رو جلد دو و سه ش رو (دقیق یادم نیست شاید جابجا گفته باشم)تو شهرکتاب پارک ساعی پیدا کردم اون موقع جلدی سی و خورده ای بود الآن دیگه خدا میدونه!(الآن یا الآن؟؟؟:دی))

و در مورد پی دی اف و اینجور چیزا هم من یکی که اهلش نیستم!!!

من مدت ها پیش فکر کنم پنج یا شش تا کتاب پی دی اف رو پرینت گرفتم و خوندم. از لحاظ قیمت خیلی به صرفه هست.

خواننده هاش میشیم ما :دی

کم نیستیم جدا :دی

من با انگلیسی هیچ مشکلی ندارم

اتفاقا مزه ی خاط خودشو میده، بازی با کلمات و آهنگ خودش

اما فارسی یه چیز دیگست واسم :دی

خب تاریخ هم نسخه درستش نیست

قدیما یه نسخه از آدینه بوک خریدم، نشون مهدی که دادم گفت همونی بوده که داشتتش و مشکل داشت و بهم ریخته بود

اینو که نمیشه پرینت کرد و خوند :)

اما پیشنهاد عالی ای بود، من همش رو مونیتور میخوندم و چشمم در میومد :دی

من برم پرینت بگیرم واسه تابستونم :)

خب دوست عزيز شما هم اگه كمي به خودتون زحمت ميدادين و كامنتهاي قبلي و صقحات قبل رو ميخوندين من رو مخاطبتون قرار نميدادين.فقط خواستم خدمتتون عرض كنم كه بنده فقط وقتي ديدم تو اين تاپيك داره در مورد اينكه تاريخ ترجمه شده يا ميشه اومدم گفتم كه بعيده و احتمالش هم كم. و تو كامنت قبليم ميتونيد ببينيد.هيچ انتظاري هم در كار نيست حداقل از جانب بنده و يادم نمياد تو ادبياتم كلمه اي رو به كار برده باشم كه حس ايجاد انتظار رو انتقال بده.فقط گفتم اگه روزي روزگاري اين اتفاق بيفته ازش استقبال ميكنم و خوشحال ميشم همين حتي از پيتر هم واسه فيلمسازي آينده اش هم اسم بردم كه اگه ايشون هم برگرده به دنياي تالكين قطعا نه تنها من بلكه همه دوستداران دنياي تالكين استقبال ميكنن.

و نكته آخر اينكه تعجب ميكنم از اينكه صحبت درباره دوبله شدن فيلمي با افراد ديگه موجب ناراحتي كسي بشه.واقعا متحيرم!

نه رفیق، من طرف صحبتم با شما نبود. خواستم در ادامه ی بحث نظرم رو گفته باشم. ببخشید که ناراحتت کردم

طبیعتا منم مثل هر تالکینیست دیگه ای از کارهای پیتر جکسون در زمینه ی تالکین خوشحالم. هر چند من چیزی در این مورد نگفتم و از دوبله شدن چیزی ناراضی نیستم !

دوست عزيز من كامنتم رو چون شما مستقيما كامنتتون رو در جواب كامنت من داده بوديد گذاشتم.

در هر صورت من هم اگه در صحبتم متقابلا باعث ناراحتيت شدم عذرخواهي ميكنم.

در گوشی به لوتر عزیز:

ارزش مادی و معنوی یک پست خیلی بیشتر از کامنته! :)

من هم با این نکته تورامبار موافقم که هیچی خوندن کتابی به زبون اصلیش نمیشه. گرچه جناب علیزاده با مهارت تمام تونست روح نوشته های تالکین رو در فرآیند ترجمه زنده نگه داره اما برای ما طرفداران کافی نیست. به قولی افکار تالکین که ترجمه نمیشن! اون اثری که تالکین از خودش روی کاغذ به جا گذاشته رو ما باید درک کنیم.

از طرفی به قول لوتر اگر هم جناب علیزاده خواستند به سمت تاریخ سرزمین میانه برن ما مشوق ایشون خواهیم بود و استقبال خواهیم کرد. این منافاتی با مطلب قبلی نداره.

پ.ن

پی دی اف مرتبی از دوازده جلد تاریخ سرزمین میانه رو کسی نداره؟!

دوستان ترجمه ی فارسی کتاب the history of middle earth و Unfinished Tales

در دست هست .

ممنون

در دست هست .

ممنون

چاپ شده؟کجا؟

چاپ شده؟کجا؟

نه .......

یادم رفت علامت سوال بزارم

شرمنده

دوست عزيز بنده خودم رو در تاپيك رضا عليزاده و قصه هاي ناتمام كشتم كه بگم اين كتاب رو من براي اولين بار ترجمه كنم، كلا به تالار سر ميزني؟ چه خبر؟!

در دست هست .

ممنون

the history of middle-earth یا تاریخ ۱۲ جلدی سرزمین میانه «تا به حال» ترجمه نشده و بعیده انتشاراتی چنین ریسکی برای ترجمه ی چنین مجموعه ای بکنه.

unfinished tales هم که همون افسانه های ناتمام هست که ظاهرا ترجمه شده ولی مجوز بهش نمیدن و کلا قضیه اش «ناتموم ـه». برای اطلاعات بیشتر هم:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=953&view=getnewpost

دوستان خوب اگه سیه تیغ توانایی ترجمه ی کتاب ها رو داره اجازه بدید ترجمه کنه دیگه .

دوستان خوب اگه سیه تیغ توانایی ترجمه ی کتاب ها رو داره اجازه بدید ترجمه کنه دیگه .

ما جلوی کسی رو نگرفتیم اتفاقا استقبال هم می کنیم

درود بر دوستان

خوب من یه سوال برام پیش اومده و اونم اینه اگه بخوام کتاب های زبان اصلی استاد تالکین رو بخرم باید از چه انتشاراتی بخرم ؟؟

منظورم این که یه نفر می خواد سیلماریلیون فارسی رو بخره می ره با ترجمه ی آقای علیزاده و از انتشارات روزنه می خره { انتشارات روزنه ترجمه اش خوبه}

حالا اگه من بخوام سیلماریلیون رو به زبان اصلی بخوام بخرم کدوم انتشارتی زبان اصلی این کتاب رو خوب چاپ کرده ؟؟

اصلا انتشارات مشخصی داریم ک کتاب های تالکین رو چاپ کنه ؟؟

چون داشتم در مورد 12 جلدی سرزمین میانه تحقیق می کردم دیدم انتشارات متلفی چاپ کردن الان کدومش معروف تر و بهتره ؟؟

درود بر دوستان

خوب من یه سوال برام پیش اومده و اونم اینه اگه بخوام کتاب های زبان اصلی استاد تالکین رو بخرم باید از چه انتشاراتی بخرم ؟؟

منظورم این که یه نفر می خواد سیلماریلیون فارسی رو بخره می ره با ترجمه ی آقای علیزاده و از انتشارات روزنه می خره { انتشارات روزنه ترجمه اش خوبه}

حالا اگه من بخوام سیلماریلیون رو به زبان اصلی بخوام بخرم کدوم انتشارتی زبان اصلی این کتاب رو خوب چاپ کرده ؟؟

اصلا انتشارات مشخصی داریم ک کتاب های تالکین رو چاپ کنه ؟؟

چون داشتم در مورد 12 جلدی سرزمین میانه تحقیق می کردم دیدم انتشارات متلفی چاپ کردن الان کدومش معروف تر و بهتره ؟؟

تاجایی که یادم میاد انتشارات هارپر کالینز اصلیه هست (باتوجه به اینکه سقوط آرتور رو هم اینا انتشار دادن)

البته انتشاراتی های دیگه هم دیدم با جلدهای خوشگلشون :)

:دی

کسی میدونه چه جوری میشه کتابای تالکین رو به زبون اصلی پیدا کرد؟

کسی میدونه چه جوری میشه کتابای تالکین رو به زبون اصلی پیدا کرد؟

,والا فکر کنم شهر کتابهای تهران محتمل ترین جاها باشن که بتونی پیدا کنی...

من خودم تو شهر کتاب پارک ساعی جلد دو و سه لوتر رو دیدم اورجینالش رو(البته اون موقع(حدود شیش هفت ماه پیش)هر جلدش سی و خورده ای بود)!!

سوال : آیا انتشارات روزنه بجز سیلماریلیون و ارباب حلقه ها و هابیت کتاب دیگری از تالکین منتشر کرده ؟

لطفا مکان فروش را هم در تهران اعلام کنید

بله؛ فرزندان هورین و اطلس سرزمین میانه. دفتر انتشارات توی خیابون توحید، نبش پرچم، بالای بانک تجارت، طبقه چهارم و پلاک دوم هست.

بدرود و سلام!

یه سوال داشتم..

این تاریخ سرزمین میانه چی هست؟؟؟

ینی اتفاقاتش چیه.. تو زمون دوره ی اوله.. ینی یه کتاب دیگه از تالکینه؟؟ زمونش کی ه؟؟؟

من که گیج شدم... کمک کنین!!!!

علیکم السلام!

توجه توجه:مطالب زیر نقل از دانشنامه آردا است

آنگاه که جی.آر.آر تالکین در ۱۹۷۳ از دنیا رفت مقالات و دست نوشته های اولیه، داستانهای بازسازی شده و آثار ناتمام بسیاری برجای گذارد. پسر او کریستوفر کتاب «سیلماریلیون» را از میان کاملترین دست نوشته های بازمانده تدارک دید و همچنین در این مجموعه ۱۲ قسمتی تاریخچه سرزمین میانه آنها را جمع آوری کرد. مطالبی که درباره چگونگی های خلق و شکل گیری دنیای غنی سرزمین میانه به دست تالکین بودند. این کتاب ها منبع اصلی و ضروری محققان تالکین هستند. این کتاب ها عبارتند از:

۱٫ کتاب داستان های فراموش شده قسمت اول.

۲٫ کتاب داستان های فراموش شده قسمت دو.

۳٫ ترانه های بلریاند.

۴٫ شکل دادن سرزمین میانه.

۵٫ راه گمشده و دیگر نوشته ها.

۶٫ تاریخ ارباب حلقه ها قسمت اول: بازگشت سایه.

۷٫ تاریخ ارباب حلقه ها قسمت دوم: خیانت ایزینگارد.

۸٫ تاریخ ارباب حلقه ها قسمت سوم: جنگ حلقه.

۹٫ تاریخ ارباب حلقه ها قسمت چهارم : شکست سارون.

۱۰٫ افسانه های آمان: بعد از سیلماریلیون: بخش اول حلقه ی مورگوت.

۱۱٫ افسانه های بلریاند: بعد از سیلماریلیون: بخش دوم جنگ جواهرات.

۱۲:مردم سرزمین میانه.

توجه توجه:از صحت و سقم مطالب زیر اطلاع صحیحی ندارم.

توی این کتاب چیز های جالبی نوشته شده. یه جا خوندم که توی یکی این کتاب ها(فک کنم کتاب داستان های فراموش شده 2) گوتموگ زاده مورگوت و یک ترول ماده به اسم فویثلوین هست!!!! مثلا الف های نولدور اسمشون تله ری بود و اسم الف های تله ری , سولوسیمپی بود! دلیل این تفاوت هارو نمی دونم و منتظر نظر اساتید باش در این زمینه. ولی بازم هم برام جالبه بدونم که دیگه چه جور تفاوت هایی دیده میشه.

سوال: توی این کتاب ها هست که در مورد ورژن های اولیه ارباب حلقه ها نکاتی ذکر شده؟ مثلا توی ورژن اولیه اشباح گورپشته با نزگول هیچ تفاوتی نداشتند.تنها تفاوتشون این بود که اونا سوار اسب بودن و اینا نه!!!!

خیلی مطالب از این جالب تر بارادیل جان در تاریخ سرزمین میانه وجود داره اما این ها صرفا دست نوشته های تالکین بوده. شاید چیزهایی که برای خود تالکین هم بی اهمیت بوده. و شاید اینارو زمانی نوشته که درک کاملی از جهان خودش نداشته. (مانند برخی مطالب کتاب هابیت) و ساخته و پرداخته ذهن پسرشه. پس میشه گفت بین کتب تالکین، بیشترین شک و شبهه به تاریخ سرزمین میانه وارده که حتی برخی مطالبش قابل رد کردن هست. ولی در کل کتاب ارزشمندی هست...

نسخه های مختلف چاپی از کتاب های تالکین

در این پست یه سری نسخه های جدید و چاپ های ویژه از کتاب های تالکین که اخیرا به چاپ رسیده رو به همراه عکس معرفی میکنم، البته بعیده که دست ما به این زودیا بهشون برسه اما صرفا برای چند ساعت زل زدن بهشون هم ارزش داره!

هابیت و ارباب حلقه ها

غیر از نسخ چاپی معمولی ، از چاپ های اولیه انتشارات آلن و آنوین بگیر تا هارپر کالینز و غیره که بگذریم، (لازم به ذکره که کاور های مختلفی از آثار هنرمندان تا اسکرین شات های فیلم روشون داره؛ کاملا کاستوم!) یه سری نسخه ویژه در چاپ های شکیل و چشم نواز به چاپ رسیده که به بعضیاشون اینجا اشاره میکنم:

ویرایش: در شرف معرفی یک نسخه زیبا بودم که دیدم این نسخه فقط از ظاهر زیباست! این نسخه عوام فریب اونطور که نظرات خریداران بیان میکرد پر از اشکالات تایپی بود! بریم بعدی!

(The Hobbit & The Lord of the Rings (Collector's Edition

نسخه چهارجلدی مجموعه هابیت و ارباب حلقه ها از انتشارات هارپر کالینز در قاب سفت که با کاور های مختلفی تزئین شده:

post-1262-0-00970000-1389281752_thumb.jppost-1262-0-81877000-1389281764_thumb.jp

The Hobbit: Deluxe Pocket Edition

نسخه کوچک (جیبی، البته اونقدر هم جیبی نیست بیشتر پالتوییه!) و دلوکس (دولوکس نه این یه چیز دیگست :دی) هابیت که همین اخیرا منتشر شده. جنس جلدش هم چرمه بنظرم و چیز جمع و جور و خوبیه. از انتشاراتی که اخیرا دست به چاپ های فاخر کتاب های تالکین کرده: Houghton Mifflin Harcourt

post-1262-0-38168500-1389282126_thumb.jppost-1262-0-84000800-1389282140_thumb.jppost-1262-0-02301000-1389282153_thumb.jp

(The Hobbit (Collector's Edition

نسخه کلکتور ادیشن هابیت از انتشارات Houghton Mifflin با جلدی سبز رنگ در بسته بندی و قابی حقیقتا زیبا:

post-1262-0-28137500-1389282371_thumb.jppost-1262-0-74551200-1389282383_thumb.jppost-1262-0-04320400-1389282394_thumb.pn

(The Lord of the Rings (50th Anniversary Edition

واو! به این شاهکار نگاه کنید! سه جلد ارباب حلقه ها در یک مجلد بزرگ و سنگین، با قابی محکم. از انتشارات Houghton Mifflin Harcourt. وقتی در میاریدش از قاب، در یک طرفش چشم سائورون محصور در نوشته های روی حلقه رو میبینید و در پشت اون اسم دست نویس تالکین رو میبینید. وقتی بازش میکنید ابتدا یک نقشه بزرگ رو میبینید که تا شده، یک بوکمارک قرمز رنگ هم در کتاب هست، وقتی کتاب بسته است دور اون با رنگ طلایی میدرخشه انگار صندوقچه ایه با گنجی درش محفوظ! (تخم مرغ نیست! :دی) خلاصه که به قیمت حدود دویست هزار تومنی (60 دلار با تخفیف!) واقعا می ارزه. بررسی این مجلد رو در لینک زیر ببینید:

http://www.youtube.com/watch?v=T6S6sokvVHU[/center]

[center]
post-1262-0-86444800-1389282939_thumb.jppost-1262-0-58582400-1389282948_thumb.gipost-1262-0-08949900-1389282955_thumb.jp
مشابه این رو انتشارات هارپر کالینز در سال 2004 هم منتشر کرده که قیمتشم بیشتره. اما قطعا قبلی شیک تره ولی اعتبار هارپر کالینز کلا بالاتره از اون یکی:
post-1262-0-91706900-1389383265_thumb.jp
سیلماریلیون و تاریخ سرزمین میانه The Silmarillion 30th Anniversary Deluxe Editions
این هم نسخه دلوکس و ویژه سیلماریلیون که انتشرات هارپر کالینز اقدام به چاپش کرده، چاپی فاخر و شکیل و سنگین نظیر ارباب حلقه هایی که بالا گفتم. ببینیدش:
post-1262-0-14481800-1389383593_thumb.jppost-1262-0-41280600-1389383627_thumb.jp
ویدئوی بررسیش:

http://www.youtube.com/watch?v=474HHaOHQ8w

The Complete History of Middle Earth with The Silmarillion Deluxe Editions

این دو کتاب هم در قطع ها و رنگ و نقش های مختلفی چاپ شده. مثلا تاریخ سرزمین میانه بصورت دو جلدی، تک جلدی بزرگ، 12 جلدی، 6 جلدی و ... با کاور های کاستوم منتشر شده. اما این یک نسخه خاص با سیلماریلیون در یک بسته هست؛ نسخه دلوکس تاریخ سرزمین میانه و سیلماریلیون از انتشارات هارپر کالینز:

post-1262-0-41729100-1389283310_thumb.jppost-1262-0-60402800-1389283318_thumb.jp

داستان های ناتمام

(Unfinished Tales (Deluxe Slipcase Edition

نسخه دلوکس داستان های ناتمام که در همین ماه های اخیر منتشر شد. در قابی شیک و بسته بندی محکم و زیبا از انتشارات هارپرکالینز

post-1262-0-96119400-1389283462_thumb.jppost-1262-0-12972100-1389283472_thumb.jp

این هارپر کالینز بدیش اینه چاپ های فاخرش هر کدوم یه مدلیه مثلا سیلماریلیون با داستان های ناتمام با هابیتش کلا فرق داره و اگر میخوای کنار هم بذاری باید همه رو از یه چاپ بگیری! مثل اینا؛ بازم کاملا هم اندازه و فیت نیستن:

post-1262-0-23859400-1389283520_thumb.jp

انتشارات هارپرکالینز اگر اشتباه نکنم کل کتابا غیر از تاریخ سرزمین میانه رو در یه قاب واحد میده اگر بخواید:

(فکر کنم البته نسخه دلوکس تاریخ سرزمین میانه در سه جلد رو هم بذاره نمیدونم خیلی کم دیدم تو نت ولی حتما باید یه قاب واحد برای کل کتابای تالکین داشته باشه)

post-1262-0-82794900-1389383925_thumb.jppost-1262-0-28504200-1389383856_thumb.jp

ویرایش:

اضافه شدن 2 نسخه جدید

وآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی دلمون اب شد ، عجب کتابایی ...

کتابای هری پاترو توی یه سری خوشگل و جعبه و شیک و... می فروختن ، همشونو توی یه بسته عرضه می کردن ...( اون موقع ها بچه کوچولو بودیم ... هم کلاسیام میگرفتن ماهاام خبر میکردن ) اگرم میگشتیم باقی کتابای رولینگو میشد راحت پیدا کرد ... از داستان گرفته تا کتاب درسیای هری ... حتی کوییدیچ ...

تو ایران یه بسته منظم که شامل همه این کتابا باشه هست ؟ من پراکنده خریدمشون ، اونم نه همه رو .

اصلا رولینگ هر کتابی که مینویسه فوری فوتی ترجمه می شه و میاد بازار ... ولی درباره تالکین انگار دارن خیلی سهل انگاری می کنن :))

سلام بانو گیلدور

نه متاسفانه در مورد کتاب های تالکین در ایران این بسته بندی اتفاق نیفتاده. بله درسته در مورد تالکین باید بگم که خیلی مظلوم واقع شده در ایران .مثلا شما اگه از هر آدم با سوادی بپرسید که نویسنده هری پاتر کیه فورا جوابت رو میدند : جی کی رولینگ.

خوب اینم علت داره نام رولینگ به علت معاصر بودن نویسنده با زمان ما بار ها در رسانه های مختلف مثل تلویزیون,روزنامه ها ومجلات برده میشه. اما در مورد تالکین نه. خیلی از قشر باسواد ما تا حالا اسم تالکین هم به گوششون نخورده.

می خواستم بدونم آیا تالکین از شخصیت های شرور رشته افسانه ش، نقاشی ای کشیدن؟ خیلی دوست دارم بدونم که اورک ها توی ذهن تالکین چه شکلی بودن.

ممنون

می خواستم بدونم آیا تالکین از شخصیت های شرور رشته افسانه ش، نقاشی ای کشیدن؟ خیلی دوست دارم بدونم که اورک ها توی ذهن تالکین چه شکلی بودن.

ممنون

يكي دوتا نقاشي از اسماگ داره يكي دوتا هم از گلائرونگ . از اورك هارو يادم نيس. از سائورون هم كشيده كه لينكشو ميذارم(چون با گوشي آنلاينم نمي تونم عكس رو آپ كنم.اين الان از ويكي هست. تصوير هدر توسط خود استاد كشيده شده)

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Sauron

دوستان من می خوام کتاب انگلیسی " هابیت " رو تهئه کنم

اما متأسفانه نمی دونم کدوم نسخه خیلی خوب و از بقیه بهتره

شاخصه های کتاب مورد نظرم اینه که :

خیلی نقاشی ها برای هابیت کشیده شده ، صرفاً کتابی وجود داره که از این نقاشیا زیاد داشته باشه ؟!

فونت و قالب کتاب کودکانه و مجذوب کننده باشه

در هر حال من کتابای انگلیسی هابیت رو نمی شناسم ، از نظر شما کدوم انتشارات و کدوم نسخه و کدوم کتاب پیشنهاد می شه ؟!

با تشکر فراوان

پی نوشت : http://ketabgard.com/advanced_search_result.php?keywords=hobbit&x=0&y=0

به تازگی کتاب آشپزی سرزمین میانه که در ارتباط با داستان های سرزمین میانه ست از نشر روزنه منتشر شد. مدتی قبل هم شاه آرتور به همت کریستوفر تالکین منتشر شد. بر این شدم که تا این جا یه جمع بندی کامل از آثار استاد (اعم از رشته افسانه یا سایر آثار ایشون) داشته باشیم و از بین اون ها، کتبی که به فارسی ترجمه شدن رو هم معرفی کنیم.

دیگه این که برای هر کتاب هم یه شرح مختصر بنویسیم و اگه شد توی صفحۀ اصلی سایت تحت عنوان معرفی جی. آر. آر تالکین و آثار ایشان درج کنیم.

ممنون

خب تا جایی که من اطلاع دارم از کتب استاد فقط این ها به فارسی ترجمه شدن. دوستان اگه اطلاعات دیگه ای دارن لطف کنن و زحمتشونو بکشن.

روزنه - رضا علیزاده:

سه گانۀ ارباب حلقه ها

سیلماریلیون

هابیت

حکایت فرزندان هورین

داستان های ناتمام (دوران دوم)

اطلس سرزمین میانه

درخت و برگ، طرح نو، مراد فرهاد پور

سیلماریلیون، سبزان، مریم واثقی پناه

آشپزی ارباب حلقه ها، فدرا اسد خانی

بچه های هورین، پیام امروز، فرهاد سیدلو

هابیت، کتاب پنجره، فرزاد فربد

از هابیت ترجمه های فارسی دیگه ای هم هست که من اطلاعی ندارم. هم چنین شایعه شده بود که فردی دیگه سه گانۀ ارباب حلقه ها رو با عنوان "سالار انگشتری ها" ترجمه کرده اما من ازش اطلاعی ندارم.

یک اثر مرتبط دیگه هم با تالکین هست به همت آقای مراد فرهاد پور:

{حذف لینک}

علاوه بر این ها چن تا اثر دیگه هم هستن که امیدوارم به زودی منتشر بشن:

ماجراهای تام بامبادیل و راه می رود پیوسته آن سو

و یه عالمه اثر دیگه:

افسانۀ سیگورد، نامه های بابا نوئل، نامه های تالکین، شاه آرتور، دیکشنری ها، و از همه مهم تر مجموعۀ دوازده جلدی تاریخ سرزمین میانه و غیره.

ممنون

ویرایش ناظر:

لطفا از قرار دادن لینک دانلود کتاب های فارسی جدا خودداری کنید. باتشکر

خب این بخشی که میگید توی سایت باشه، مدت زیادیه که در سایت قرار داره. توی عنوان ج. آر. آر. تالکین یه زیرعنوان وجود داره به اسم کتابشناسی. بخش کتاب شناسی سایت اطلاعات کاملی به همراه توضیحاتی برای هر مجلد رو در بر داره، همینطور مطالبی پیرامون انواع ترجمه ها، که میتونید ازش استفاده کنید <_<

به لیست ویکی پدیا هم میتونید نگاه بندازید؛ توضیحات زیادی هم توی صفحات همین تاپیک هست...

پ.ن.

خب این تاپیک آثار جی. آر. آر. تالکین هست و اصولا کتاب هایی مثل اطلس سرزمین میانه و آشپزی ارباب حلقه ها جاشون اینجا نیست

دوستان من می خوام کتاب انگلیسی " هابیت " رو تهئه کنم

اما متأسفانه نمی دونم کدوم نسخه خیلی خوب و از بقیه بهتره

شاخصه های کتاب مورد نظرم اینه که :

خیلی نقاشی ها برای هابیت کشیده شده ، صرفاً کتابی وجود داره که از این نقاشیا زیاد داشته باشه ؟!

فونت و قالب کتاب کودکانه و مجذوب کننده باشه

در هر حال من کتابای انگلیسی هابیت رو نمی شناسم ، از نظر شما کدوم انتشارات و کدوم نسخه و کدوم کتاب پیشنهاد می شه ؟!

با تشکر فراوان

پی نوشت : http://ketabgard.com...=hobbit&x=0&y=0

دوست عزیز من توصیه من به شما اینه که حتما به این سایت سر بزنی. فکر نکنم بهتر از اینها پیدا کنی . یه جورایی مهد تالکینه این سایت .

http://www.tolkienshop.com/contents/en-uk/d2.html

درضمن طی مکالماتی که باهاشون داشتم گفتند که مشکلی برای معامله با ایران ندارن و میتونی با خیال راحت خرید کنی.

خب این بخشی که میگید توی سایت باشه، مدت زیادیه که در سایت قرار داره. توی عنوان ج. آر. آر. تالکین یه زیرعنوان وجود داره به اسم کتابشناسی. بخش کتاب شناسی سایت اطلاعات کاملی به همراه توضیحاتی برای هر مجلد رو در بر داره، همینطور مطالبی پیرامون انواع ترجمه ها، که میتونید ازش استفاده کنید :((

به لیست ویکی پدیا هم میتونید نگاه بندازید؛ توضیحات زیادی هم توی صفحات همین تاپیک هست...

پ.ن.

خب این تاپیک آثار جی. آر. آر. تالکین هست و اصولا کتاب هایی مثل اطلس سرزمین میانه و آشپزی ارباب حلقه ها جاشون اینجا نیست

ممنون بابت توضیحاتت الوه جان <_<

کتاب شناسی توی سایت رو قبلا ندیده بودم اما الآن نگاش کردم ناقص بود. ایشالا با هم تکمیلش می کنیم.

ممنون

من میخام تمام کتاب هایی رو که به فارسی نوشته شده اند رو بگیرم تا حلا فرزندان هورین وقصه های نا تمام نومه نور و سرزمین میانه(دوران دوم)رو گرفتم اگه کسی اطلاعی داره اسم تمام کتاب هایی رو که به فارسی ترجمه شده رو بگه ممنون

کتابهای ترجمه شده عبارت‌اند از:

• سه‌گانهٔ ارباب حلقه‌ها توسط انتشارات روزنه سال ۱۳۸۱ به ترجمه رضا علیزاده

• یاران حلقه، ۱۳۸۱، انتشارات روزنه، ترجمه رضا علیزاده
  • دو برج، ۱۳۸۱، انتشارات روزنه، ترجمه رضا علیزاده
  • بازگشت شاه، ۱۳۸۲، انتشارات روزنه، ترجمه رضا علیزاده

• هابیت (آنجا و بازگشت دوباره) توسط انتشارات روزنه سال ۱۳۸۳ به ترجمه رضا علیزاده
  • سیلماریلیون توسط انتشارات روزنه سال ۱۳۸۶ به ترجمه رضا علیزاده .
  • نارن ای هین هورین (حکایت فرزندان هورین) توسط انتشارات روزنه سال ۱۳۹۱ ترجمه رضا علیزاده و ابراهیم تقوی.
  • قصه‌های ناتمام نومه نور و سرزمین میانه «دوران دوم» توسط انتشارات روزنه سال ۱۳۹۲ ترجمه رضا علیزاده.
  • درخت و برگ شامل سه داستان فانتزی از تالکین توسط مراد فرهادپور به فارسی برگردانده شده‌است.
  • به این صفحه از سایت هم میتونید مراجعه کنید: https://arda.ir/books/

من نسخه ی منتشر شده ای هارپر کالینز رو توی فروشگاه نشر افق دیدم اگه خواستید می تونید برید بخرید.

این جلد کدوم کتابه؟!

کتاب جدیدیه؟مربوط به آرداست؟ :v

post-3408-0-85426400-1420304116_thumb.jp

این جلد کدوم کتابه؟!

کتاب جدیدیه؟مربوط به آرداست؟ :v

خیر حماسه ی بیوولف به زبان انگلیسی قدیمیه و یکی از آثار ارزشمند آنگلوساکسونی به شمار میره برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید :|.!

https://arda.ir/tolki...o-be-published/

کتاب شهرت پس از مرگ اسم انگلیسیش چی هست و در مورد چه چیزی هست؟؟؟؟؟

لینک: https://arda.ir/guide-for-newcommers/#i

من یه سوال داشتم خیلی جاها اسم از ضمیمه بازگشت پادشاه یا ضمیمه سیبماریلیون یا سایر ضمیمه رو دیدم

اینا چیه یکی راهنمائی می کنه

رد خرید کتاب بودم ولی توی شهر ما نیست (نیست شهر مون آخر پیشرفت وامکاناته :) یعنی توی کتاب فروشی اصلی شهر تالکین شناخته شده نیست :)

من یه سوال داشتم خیلی جاها اسم از ضمیمه بازگشت پادشاه یا ضمیمه سیبماریلیون یا سایر ضمیمه رو دیدم

اینا چیه یکی راهنمائی می کنه

رد خرید کتاب بودم ولی توی شهر ما نیست (نیست شهر مون آخر پیشرفت وامکاناته ;) یعنی توی کتاب فروشی اصلی شهر تالکین شناخته شده نیست :)

این ضمایم در آخر هر کدوم از این کتاب ها آورده شدن و اثری جداگونه نیستن.

کتاب قصه های ناتمام متن انگلسیش چطوریه؟ من متن انگلیسی هابیت رو برای این که انگلسیم تقویت شه خوندم و زیاد مشکل نداشتم، ولی با سیلماریلیون خیلی مشکل داشتم، با وجود این که قبلا متن فارسیش رو خونده بودم از متن نیمه انگللیسی نیمه الفیش سر در نمیاوردم، حالا متن این قصه های ناتمام در حد چیه؟ اصلا اطلاعات تازه زیادی توش هست یا نه؟

ممنون از کوتالیون عزیز بابت جواب سریعشون، فقط جناب لرد یه سوال دیگه، کتاب قصه های ناتمام متن انگلسیش چطوریه؟ من متن انگلیسی هابیت رو برای این که انگلسیم تقویت شه خوندم و زیاد مشکل نداشتم، ولی با سیلماریلیون خیلی مشکل داشتم، با وجود این که قبلا متن فارسیش رو خونده بودم از متن نیمه انگللیسی نیمه الفیش سر در نمیاوردم، حالا متن این قصه های ناتمام در حد چیه؟ اصلا اطلاعات تازه زیادی توش هست یا نه؟

از لینک مقابل توضیحات مربوط به این کتاب رو بخونید https://arda.ir/unfinished-tales/

همچنین در مورد اطلاعات و سبک نگارش هم بهترین قاضی خودتون هستید و کتاب رو با متن اصلی از لینک رو به رو دانلود کنید https://arda.ir/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=457

برای من اول از همه نوع سرزمین و چگونگی مکان ها مهم بود

پس اول اطلس سرزمین میانه نوشته کارن فیونساید را خواندم که بسیار درکش سخت بود ولی با دقت روی نقشه ها و ممارست زیاد مکان ها و جایگاه ها کاملا برایم روشن شد و از دنیای ایجاد شده بسیار لذت بردم وقتی سیلماریلیون رو بعد از این کتاب البته با ترجمه ترکمن نژاد شروع کردم کاملا لذت بردم و موضوع مبهمی برام باقی نماند.

الان هم کتاب هابیت ترجمه علیزاده را یخئنم که کلا با فیلم ساخته شده متفاوت است.

یه سوال دقیقا تو ضمیمه ی سیلماریلیون چی نوشته ؟

یه سوال دقیقا تو ضمیمه ی سیلماریلیون چی نوشته ؟

اعلام (اشخاص و اشیا و مکان ها) و تلفظ ها و زبان شناسی