بهترین و مناسب ترین مکان طراحی شده در فیلم سه گانه هابیت کدام است؟
1. دیل
2. ارهبور
3. دول گولدور
4. شهر گابلین ها
5. تالارهای تراندویل
6. شهر دریاچه
7. کوه گونداباد
با عرض اجازت
1- دیل را خوب طراحی کرده بودند اما خوب همه مان می دانیم که شهری معمولی است و نباید جز این از آن انتظار داشت.
2- انتخاب من این است اره بور. آن را با طلاهایش عالی ترسیم کرده بودند و تمام جاهایش مطابق نوشته های کتاب و همچنین تطابقات ذهنی خودم بود درباره ی اندازه اش هم اغراقی صورت نگزفته بود.
3- چون از دول گولدور در کتب استاد توصیف های کافی نبوده جکسن می توانست هر چه را می خواسی در این موردبه خورد مردم دهد و این کار را هم کرد به نظر من دول گودور او اصلا راضی کننده نبود.
4-این هم خوب بود اما کمی بیش از اندازه با دنیای تالکین فاصله داشت البته نباید فراموش کرد هابیت 1 در بخش بهترین جلوه های ویژه اسکار آن سال با شهر گابلین ها نامزد اسکار شده بود.
5- این ها فوق العاده اند اما چون من خودم از الف ها جنگلی خیلی خوشم نمی آید از سبک تالار سازیشان هم خوشم نمی آید اما فکر می کنم اگر روزی فیلم سیل ساخته شود(که امیدوارم این اتفاق نیافتد) باید نارگوتروند و منه گروت را متفاوت تر از این ترسیم کنند.
6-شهر دریاجه خوب بود و بهتر عالی بود اما مساله یخ ها در کنار آب کمی غیر واقعی بود اما استایل شهر خوب بود.
7- چون هیچ توصیفی از این کوه در داستانهای استاد نیست نمی توان نظر درست داد که کوه ها واقعا چه شکلی اند و چون من مخالف آوردن گونداباد در هابیت هستم پس رای مخالف دارم.
همان طور که یکی از دوستان هم نوشته بودند چرایی این که ریوندل در این نظر سنجی نیست عجیب است شاید چون ریوندل کمی در حاشیه ی این فیلم بوده ولی در هر صورت طراحی ریوندل از همه بهتر است.
با تشکر از این نظر سنجی.