نظر سنجی 53: به نظر شما ماهرترین،بزرگترین و قدرتمندترین جنگجوی آردا چه کسی است ؟

تعداد پست‌ها: 73

نظر سنجی 53

به نظر شما ماهرترین و قدرتمندترین جنگجوی آردا چه کسی است ؟

1- فین گولفین

2-هورین

3-لگولاس

4-گلورفیندل

5-آراگورن

6-به لگ کمانگیر

7-شاه جادو پیشه

8-تورین تورامبار

9- مایدروس

10-هلم پتک مشت

11- گیملی

12- برومیر

13- سایر

لطفا نظرتون رو درمود همه گزینه ها بیان کنید .

این نظر سنجی همراه با الوه طراحی شده .

در دروان اول:فین گولفین دلیر شاه برین نولدور کسی که مغرورانه جلوی مورگوت ایستاد و زخم هایی ابدین بر ان زد.

مورگوت قدرتمند ترین والار که حتی دیگر والا ها هم جلوی او توان ایستادگی ندارند اما فین گولفین شاه نولدور با شجاعت روبه روی او ایستاد و با مهارت و قدرتی که داشت زخم های بسیاری بر اوزد...

هورین

گلورفیندل

دوران سوم:آراگورن شاه اله سار

هلم پتک مشت

شاه جادوپیشه

لگولاس گرینلیف

به نظرم توی دوران سوم، لگولاس به مراتب قوی‌تر از آراگون بود.

خب ما هم نظرمان را عرض میفرماییم :دیــ

فین گولفین: من نمیدونم چرا یاد نبرد اوبرین مارتل و گرگور کلگان افتادم سر قضیه نبردفین گولفین و مورگوت! :دیــ درهرحال میدونیم موگوت کند بود و الف اگه فرز نباشه، الف نیست :وی چاشنی دیوانگی هم بهش اضافه شده بود و خب اصلا انتخابش نمیکنم

هورین: انتخاب اول من! یکی رو بهم معرفی کنید وقتی اونهمه جنگیده بود و خسته، اونهمه امید به همراه تمام همراهانش از دست رفته بودن ،دست آخر یکه و تنها بیش از 70 اورک و ترول رو از پا بندازه! کم کاری نیست...

لگولاس: انتخاب جالبیه اما خب در همون حد بقیه ی یاران مثل آراگون و گیملی قرارش میدم

گلورفیندل: الفی که کد تقلب زد و پس از مرگ به زندگی بازگشت! :دیــ کشتن یه بالروگ کاری بس عظیم هست اما نحوه ی کشتنش اصلا عظیم نبود :دیــ پس انتخاب خوبی نمیتونه باشه

آراگورن: به قسمت لگولاس مراجعه شود :پی

به لگ کمانگیر: با اختلاف بسیار اندک از انتخاب من، انتخاب دوم من به لگ هست :') یکی از بزرگترین کمان داران تاریخ و اونهمه کاری که انجام داد، زخم هایی که به لگ برداشت و ازشون زنده برگشت کم زخمی نبودن، کارهایی که برای دوستش انجام داد، حیف هورین توی گزینه ها بود...

شاه جادوپیشه: همون موقع با 4تا از دوستاش از دست یه آراگورن دست تنها فرار کرد مشخص شد انتخاب نمیشه :پی اما زوبین وحشت رو به این راحتی نمیشه کنار گذاشت و میشه بهش به عنوان یه گزینه فکر کرد...

تورین تورامبار: در مورد تورین تورامبار توضیح خیلی زیادی لازمه؟ جزوی از دلیرترین نسل از سلحشوران آدمیان فانی بودن و خب کارهاش، اما انتخاب های بهتری بودن که پدر و دوست گوی را از تورین تورامبار ربودند :دیــ

مایدروس: فرزند فئانور و یکی از خویشاوندکشان! کاش به جای دستش، سرش قطع میشد وقت نجاتش :|

هلم پتک مشت: خیلی آدم پرزور و جالبی بود، مخصوصا قسمت آخرش که روحش افتاده بود به جون دون لندی ها خیلی خوب بود و یکی از انتخاب ها میتونه باشه، اما گزینه های مشهورتر و توی چشم تری داریم که خب باعث میشه به چشم نیاد

گیملی: به قسمت آراگورن مراجعه شود :دیــ

بورومیر: آی بورومیر... چرا اینقدر گزینه ی خوب داره کنارت؟ درهرحال اون آخرین ایستادنش برای دفاع از هابیت ها خیلی شبیه به کار هورین هست و اینم میتونست یه انتخاب باشه

سایر: تام سایر؟ تام سایر این وسط چیکارست؟

خب دیگه، همین کافیه، زیادی نوشتم واسم ضرر داره :وی

خب من هنوز به جمع بندی نرسیدم ولی به نظرم یه گزینه این وسط خیلی جاش خالیه!

ایسیلدور

جنگیدن با سائورون حلقه به دست و شکست دادنش و بدست آوردن حلقه یگانه کم کاری نبود! (صحنه مضحک فیلم رو فراموش کنید!)

تازه ایسیلدور با اون عملیات محیر العقول دزدیدن بذر درخت سفید از بارگاه آر-فارازون نشون داد در عملیات چریکی هم از مهرترین ها به شمار میاد!

اولا از عنوان نظرسنجی یه انتقادی بکنم!

اینکه بگیم کدوم یکی قدرتمند ترین به نظرم درست نیس!

درضمن صفت بزرگ ترین مغایر قدرتمندترینه

در نظر من بی شک و بدون تردید فین گولفین بزرگترین جنگوییه که سرزمین میانه به خودش دیده! و دلیر ترینشون

اما درمورد قدرتمند ترین واقعا نمیشه نظر داد !

منظور از قدرتمند ینی چی!?

مثلا عمین لگولاس میتونه هورین و فین گولفین و اراگورنو بکشه قبل اینکه اونا شمشیرشونو از غلاف در بیارن! قبول دارین!? و تو جمگ هم شاید بتونه بیشتر از هفتاد نفرو که هورین کشت بکشه! (شاید!)

برای همین این قدرتمند رو کنار میزارم و فین گولفین شاه برین نولدور، مغرور ترین و دلیرترینِ شاهانِ الفِ روزگار کهن (!) رو انتخاب می کنم!

ویرایش : البته من علاوه بر جنگش با مورگوت که همه واقفین و تو پست اول راداگاست هم گفته شد. رد شدن از یخ اسیاب هارو هم در نظر میگیرم!

درظمن ژستشم (!) خیلی خوشم اومد (ربطی به نظر سنج نداره البته :|) اینکه وقتی با روخالور میتاخت انگباندیا فککردم خود اورومس :|

به اين ميگن يك نظر سنجي فوق العاده.

خب،مسلما همتون ميدونيد كه انتخاب من كيه!:ديـــ اما در مورد ديگر گزينه ها:

فين گولفين:دلاوري هاي بزرگ اين الف رو نميشه انكار كرد.اما ماهر ترين نيست :|

هورين:ايشون هم همينطور اما زياد ازش خوشم نمياد!

لگولاس:انتخاب دوم من:| هيچ كس در سرعت و منظم بودن جنگ،به لگولاس نميرسه واقعا

گلورفيندل:انتخاب سوم من:| قدرتمند و خوش رو

آراگورن:چرا كه نه...؟ قدرت بازوي آراگورن معروفه:ديــ

به لگ كمانگير:نظري ندارم:ديـ

تورين تورامبار:نظري ندارم:پيـ

مايدروس:بازم نظري ندارم: :|

گيملي: اصلا قدرت جنگي جماعت دورف با گيملي درخشان شد!

بورومير:فرمانده ي جوان و نيرومند گاندور،حيف كه سرنوشت غمگيني داشت :|

...و اما انتخاب من:«پادشاه جادوپيشه ي آنگمار»از بزرگ ترين سرنوشت سازان آردا :D

واقعا نظرسنجی سختیه.

بین فین گولفین، هورین، تورین و گلورفیندل نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم. از فینگولفین مبارزه با مورگوت رو میدونیم. از هورین کشتن 70 ترول در یک نبرد! از تورین کشتن گلائرونگ و زنده موندن در بدترین شرایط. گلورفیندل هم که با بالروگها جنگیده و تو دوران سوم هم سواران سیاه رو فراری داده. از بین اینها من هورین رو انتخاب میکنم. به نظرم کارش برجسته تر هست و توصیف تالکین ازش به مراتب زیبا تر. اونجایی که میگه هفتاد بار جمله رو فریاد زد خیلی دوست دارم. لابد تالکین هم خوشش میومده که اینجوری توصیف کرده! :دی

پوف! عجب نظر سنجی سختیه این! :|

هی میخوام چند تا گزینه رو بذارم کنار بلکه برام آسون بشه اما واقعا نمیشه حتی انتخاب بین خوب و خوبتر هم نیست این ها هرکدوم در دوران خودشون بهترین بودند. یاران حلقه که بهترین از هر نژاد بودند. شاه اله سار آیا درش حرفی هست؟! یا بورومیر بی باک؟! یا لگولاس؟! در دوران اول فین گولفین مقابل مورگوت ایستاد و هورین هم رشادت های فراوانی از خود نشون داد! تورین تورامبار که مهارت رزم رو در محضر الف ها و سپس در تجربه های خودش کسب کرد و گلورفیندل هم که با بالروگ می جنگید! خیلی سخته انصافا ازین سخت تر بررسی اینهاست که در پست های این تاپیک دوستان انجام خواهند داد...فقط من ازینا میتونم مایدروس و شاه جادو پیشه و سایر رو حذف کنم! :دی

هورین: انتخاب اول من! یکی رو بهم معرفی کنید وقتی اونهمه جنگیده بود و خسته، اونهمه امید به همراه تمام همراهانش از دست رفته بودن ،دست آخر یکه و تنها بیش از 70 اورک و ترول رو از پا بندازه!

آقا مگر بورومیر چیکار کرد؟! فقط دوران اول بود و یکم قوای دشمن گنده تر بود...اما خب بین بورومیر و هورین من به خاطر دوران اولی بورومیر رو در نظر نمیگیرم ضمن اینکه همه میدونید کم نمیاره از هورین ها...ضمنا شاه اله سار و هلم پتک مشت هم هستند...میگم بین اینا جفت جفت دوئل بذاریم...یا بهتر...یه هانگر گیمز بذاریم بین گزینه ها! برنامه شون رو بدیم متلب ببینیم خروجی چی میده! :|

ایسیلدور

جنگیدن با سائورون حلقه به دست و شکست دادنش و بدست آوردن حلقه یگانه کم کاری نبود! (صحنه مضحک فیلم رو فراموش کنید!)

در جهت راحت کردن کار خودم میگم: فین گولفین که ورژن گنده ترشه نه؟!

اما من در نهایت به خاطر مهارت در مبارزه و بیشتر جنگیدن نهایت استقامت واقعا بین لگولاس و فین گولفین الف و نیز هورین از پی آمده شک دارم...هوم...خب واقعا سخته...خب من خیانت نمیکنم به اقوام و نژادم! :دی اما با توجه به این که اون ها الف هستند، جابک و نیرومند زاده هستند شاید یکم سطح توقع رو ببرن بالا...بنابراین من نهایتا هورین رو انتخاب میکنم. :|

این نظر سنجی هم خیلی سخته و هم خیلی عالی...انتخاب هام بین هورین و به لگ و تورین و آراگورن گیر کرده بود... اما وقتی نیرنایت آرنویدیاد رو با اون همه زجر و خستگی و درموندگی تصور کردم، وقتی یادم افتاد به هورین که توی اون اوضاع و تنها و اون همه خستگی اما چطور مقاومت کرد و برای خاطرِ سربلندی مردمش و دوستانش اونطوری میجنگید، یاد اون غروبِ سرخ و اون بازوی پر زور و ترول کشی هورین که افتادم، دیدم بی انصافیه به تورین و آراگورن و به لگی رای بدم که با شکم سیر و شونه های خالی از خستگیِ هورین، مبارزه میکردن... مقاومتِ هورین واقعن بی نظیره...

فینگولفین:منم اگه عصبانی باشم میتونم یخچال خونه رو شکست بدم!! مورگوتی که توی جنگ سست بود رو ضربه زدن، کار شاهکاری نیست...

گلورفیندل:واقعا این موجود به دل هر کسی میشینه! اما دلیل نمیشه انتخابش کنم!. الوه دلیلشو گفت!!

و دلیل بقیه ی گزینه ها رو که چرا رد شدن!

اما نظر سنجی واقعن زیباست. منو برد کربلـا...{همون نیرنایت آرنویدیاد} :|

مرسی...

ویرایش:

انتخابمو مشخصِ مشخص نکردم:

هورین تالیون...

من واقعا تعجب كردم چرا گندالف رو در گزينه هاي قرار ندادين؟! درست نيست يه نفر ناجي ميدل ارث رو با «ساير»انتخاب كنه

یکی از اون نظر سنجی های باحال و صد البته بحث برانگیز...!

خوب رای خودم رو که به تورین دادم...ولی شدیدا برای انتخاب بین یک الف یا انسان شک داشتم!... اگه میخواستم یه الف انتخاب کنم حتما رایم فینگولفین بود ولی توی انسان ها بین تورین و هلم پتک مشت دودل بودم.... تا اینکه به این نتیجه رسیدم تورین تورامبار که حتی از الف های ( به اصطلاح فرزندان برتر!) هم برتر بود ( از لحاظ همه ی صفات جسمی و جنگ آوری) میتونه گزینه ی قطعیم برای قدرترین قهرمان باشه...

حضور گیملی و برومیر خیلی واجب نبود.می تونستید فئانور رو هم بنویسید.در ضمن شاه جادو پیشه هم فک نکنم اصلا حرکت جنگی خاصی زده باشه :|

من به به لگ رای دادم.هم در استفاده از کمان و هم شمشیر عالی بود.علاوه بر دلاوری در جنگ،مهارت رهبری قشون فوق العاده ای هم داشت.

در جهت راحت کردن کار خودم میگم: فین گولفین که ورژن گنده ترشه نه؟!

کار این دو تا خیلی فرق داره!

کار فینگولفین بر اثر خشم و جنون آنی بود آدم تو شرایط اصولا بی کله می شه هر کاری ازش بر میاد!

اما کار ایسیلدور از روی مهارت و تدبیر بود!

آقا مگر بورومیر چیکار کرد؟! فقط دوران اول بود و یکم قوای دشمن گنده تر بود...اما خب بین بورومیر و هورین من به خاطر دوران اولی بورومیر رو در نظر نمیگیرم ضمن اینکه همه میدونید کم نمیاره از هورین ها...ضمنا شاه اله سار و هلم پتک مشت هم هستند...میگم بین اینا جفت جفت دوئل بذاریم...یا بهتر...یه هانگر گیمز بذاریم بین گزینه ها! برنامه شون رو بدیم متلب ببینیم خروجی چی میده! :|

من اینجا چی گفتم؟ :دیــ

بورومیر: آی بورومیر... چرا اینقدر گزینه ی خوب داره کنارت؟ درهرحال اون آخرین ایستادنش برای دفاع از هابیت ها خیلی شبیه به کار هورین هست و اینم میتونست یه انتخاب باشه

به حمید : اینا قابل مقایسه نیستن ! ملکور نقطه حساس نداشت اما سائرون کافی بود انگشت حلقه اش رو از دستش جدا کنی ! بعد کی میگه شرایطشون یکی نبود ؟ سائرون زد فرماندهای لشکر متحد رو کشت اگه ایسیلدور نمیرفت شکستش بده که تمام نبرد به هزیمت تبدیل میشد ! مجبور بود بره آقا !

فینگولفین:منم اگه عصبانی باشم میتونم یخچال خونه رو شکست بدم!! مورگوتی که توی جنگ سست بود رو ضربه زدن، کار شاهکاری نیست...

گلورفیندل:واقعا این موجود به دل هر کسی میشینه! اما دلیل نمیشه انتخابش کنم!. الوه دلیلشو گفت!!

من اول میخواستم مثبت بدم اما همین دو تا جمله منصرفم کرد! :پی

خشم فین گولفین براش قدرت خدایی و لایزال نیاورد فین گولفین قبلش هم مهارتش رو نشون داده بود با زخمی کردن مورگوت و یه نبرد طولانی که حتی شکست مورگوت هم نزدیک بود اثباتش کرد. گلورفیندل هم نباید مهارت و نبردش با بالروگ و حتی رشادت های دوران سومش (در صورتی که این فرضیه رو بپذیریم) نادیده گرفت.

کار فینگولفین بر اثر خشم و جنون آنی بود آدم تو شرایط اصولا بی کله می شه هر کاری ازش بر میاد!

اما کار ایسیلدور از روی مهارت و تدبیر بود!

اولا که خشم فین گولفین باعث نشده مهارت جدیدی یاد بگیره فقط باعث شده محکم تر ضربه بزنه که احتمالا برای مورگوت فرقی نداره! :دی

دوما...یعنی چی کار ایسیلدور از روی تدبیر بود؟! یعنی چون فین گولفین خشمگین بود عقلش زائل شده بود؟! من قبول ندارم...

الوه:

:| امان از درست نخوندن پست ها...شرمنده...

معلومه که عقلش زائل شده بود که یه تنه رفت اونجا!

همونطور که ائارنیل عقلش زائل شد یه تنه رفت میناس مورگول اینا شجاعت نیست

ولی وقتی ایسیلدور یه تنه رفت به دربار آر-فارازون هم شجاعت داشت هم طرح و نقشه!

جلوی سائورون هم مهارتشو به کار گرفت نه زور بازوی صرف!

اهم...اهم...

ما روزی خدمت حضرت تالکین بودیم، گفتیم آقا ما جنگجوی خفن و مشتی سراغ نداریم الان... حضرت فرمودن چرا ندارید؟ همین آقای هورین تالیون!

اونایی که موافق هستن قیام کنن...

خب دلایلش رو مهدی و الوه و فامیل و عموزاده گفتن نیازی به تکرار نیست {خب مگه مرض داری پست میدی اگه نیاز به تکرار نیست؟: |}

در مورد فینگولفین هم با حمید موافقم، توی شرایط عادی نبود این حاجیمون... نمیشه قضاوت کرد

ارادتمند...

ت.ت

حمید کاری به عقل و سیاست و ... نداریم ، با مهارت رزمی کار داریم ، یه ضربه به دست سائرون زدن دشوارتره یا چندین و چند زخم به مورگوت والا زدن ؟!

کجا فقط یه ضربه به دست سائورون زد چند ساعت داشتن می جنگیدن اینا!

خدا لعنت کنه پیتر جکسونو!

حمید بر همگان واضح است که من و شما و همچنین فامیل گران سنگمان ت.ت سر این قضیه فین گولفین که خودش تاپیکی است چند ده صفحه ای اختلاف نظر بسیاری داریم! (حرف های بسیاری در آیا الف ها ترسو هستند زده شده قبلا)

این است که شما خشم فین گولفین رو جنون و دیوانگی لایعقل میدونید و به این قائل هستید که مرگ فین گولفین از روی جنون بود. در حالیکه چیزی که بنده از متن کتاب دستگیر و بهم القا شد اینه که درسته که فین گولفین خشمگین بوده اما این خشم فقط عاملی بود تا مثل سایر فرماندهان طبق نقشه های مقرر و از پیش برنامه ریزی شده تامل بی جا نکنه بلکه رو در روی خصم بشه و اون رو به چالش و حتی دم مرگ برسونه. از این منظر من میتونم هورین رو با فین گولفین مقایسه کنم. چطور شما عمل هورین رو در مقابل مورگوت که بی پروا هر چی از دهنش در اومد نثار مورگوت کرد رو از روی خشم نمیدونید و اون رو کاملا شجاعت میدونید؟! صد البته اون شجاعته و من میگم این عمل فین گولفین هم طبق دلایل بالا شجاعته و از این منظر هورین و فین گولفین کاملا شبیه هم عمل کردند.

این انگشت بی بهای سائورون بهانه ای شد تا شما به یکی از بزرگترین طرفداران تالکین لعنت بفرستید! :|

آقایون خواهشا بحث شجاعت رو پیش نیار که قاطی میشه!

اینجا موضوع نظرسنجی مهارت و جنگاوریه نه شجاعت. فین گولفین به هر دلیلی که رفته باشه جلوی مورگوت مهم نیست. مهم نحوه جنگیدنشه.

نه بحث شجاعت نیست بحث سر تعریف و حدود خشمه. شجاعت یک مثال بود تا روشن بشه ما سر تعاریف با هم اختلاف نظر داریم.

سه چهار تا پاراگراف نوشتم نمیدونم چی شد که که ناپدید شدن:|

تور: شما با مشتت یه ضربه به دیوار بن ببین چی میشه؟ هیچی فقط استخون دستت درمیره احتمالـا. اما یه بار از سر خشم زیاد ضربه بزن به دیوار. فکر کن مثلـا عشقت جوابت کرده!:| در این حالت تمام وجودت رو جنون میگیره و حالـا ضربه بزن... مطمئن باش جای مشتت روی دیوار، گود میشه!{دیدم که میگم:|}

دستت همون دسته. اما نیرو و قدرتت دفعه ی دوم آیا مثل دفعه ی اوله؟؟ نه...

مطمئنا خرابی هایی که از روی خشم و نفرت و بغض فراوان به بار میاری قابل مقایسه با هیچکدوم از موقعیت های دیگه ی زندگیت نیست.

فینگولفین از عصبانیت دیوونه شده بود و ضربه میزد. قدرت دستش صد البته زیادتر میشه. و من بیرون ریختن خشم رو توی هر شرایطی و به هر قیمتی، دلـاوری نمیدونم...

گلورفیندل هم قبول دارم کم کسی نیست. گریختن نزگول از برابرش، گویای ابهت ـشه. بعد از برگشتنش به سرزمین میانه، دیگه اون گلورفیندل سابق نبود. نیرومند تر شده بود و ظاهری که پیدا کرده بود به حدی تاریکی رو پس میزد که نزگول طاقت نداشتند با اون همه پلیدی، جایی باشن که اون هست. این دیگه ست خودش نبود. مهارتی نمیخواست. بلکه یه قدرت درونی بود. بدون زحمت کشیدن...

اما توی جنگ با بالروگ واقعن رشادت کرد. چون همین که تو حریفت رو بجای اورکای فکسنی، بالروگ انتخاب کنی، خودش جرات میخواد.بعدم توی مبارزه با بالروگ ها یا هر دو طرف مغلوب میشن یا بالروگ پیروز میشه. چون با کالبد انسانی واقعن نمیشه موجود به اون بزرگی رو از پا انداخت. تورین اگه گلـائرونگ رو تونست بکشه هم گورتانگ رو داشت و هم اژدها خواب بود!!

حتا گندالف هم نتونست! و مسلمه که قدرت و توانایی گندالف بیشتر از گلورفیندله.از هر جهتی...

خب بدین وسیله ما هم نظرمان را اعلام میکنیم.

به نظر من بهتر بود تو این نظر سنجی بین دو تیره ی الف ها و انسان ها تفکیک قائل میشدین. ضمنا اگه قرار بزرگترین و قدرتمندترین رو انتخاب کنیم، فاکتور شجاعت خودبخود توش لحاظ خواهد شد. نمیشه که یه جنگجوی بزرگ و قدرتمند انتخاب کرد که شجاع نباشه. با ذکر این مقدمه...

(صدای طبل ها ...)

از الف ها بدون شک فینگولفین به خاطر دلاوری در جنگ با مورگوت و شجاعت در گذراندن خیل عظیم از هلکاراکسه

و از انسان ها بدون شک تورین تورامبار به خاطر دلاوری و شجاعت و خوف نداشتن از رویارویی با هر موجودی از خادمان دشمن (علیرغم سایه ی نفرینی که بالا سرش بود. حالا ببین اگه نفرین نمیشد چی میشد)

الان مورگوت رو با دیوار یکی کردی؟! :دی

درسته خشم یه عامل و محرکه. محرک قدرت و مهارت. اما من میگم همین قدرت و مهارت از کجا میاد؟! از سر کوچه که نمیاد این قدرت در وجودش بوده حالا خشم باعث شده برانگیخته بشه اگر تا الان با 80 درصد قدرتش شمشیر میزد الان با 100 درصدش بزنه! قرار نیست کسی که عصبانی میشه مهارتش بیشتر بشه یا چیز جدیدی یاد بگیره مثلا من خشمگین میشم برم عملیات انتحاری انجام بدم! خب این آموزش و مهارت و شجاعت میخواد که خشم فقط اینا رو تحریک کرده نه بیشتر.

در مورد گلورفیندل هم بد نگفتی اما باز هم اون قدرت درونی مانعی نیست تا قدرت جسمیش رو هم نادیده بگیریم...

قدرت گندالف البته از جنس مهارت شمشیرزنی و زور بازو نیست و بنظرم نباید قاطی بحث بشه...بهرحال تجربه رزمی گلورفیندل از گندالف بیشتره دیگه گندالف فقط نقش هدایتی داشت نه فرمانده جنگ!

من با تور موافقم. عصبانیت اگه کورکورانه و تا حد جنون باشه و چیزی پشتش نباشه اتفاقا طرف رو در عرض سه سوت به فنا میده. اینو از رو تجربه میگم. خب دیگه معلوم شد. شاه بزرگمون هفت تا زخم به یارو زد که هشتمیش تا آخر عمر علیلش کرد. اینو نمیشه با عصبانیت به اون مفهومی که لوبلیا مد نظرشه یکی کرد. اتفاقا من نظرم اینه که به محض اینکه مورگوت پاشو از دروازه بیرون گذاشت هوش و حواس و شجاعت شاه عزیزمون بود که به عضلات دست و پاش فرمان میداد، نه عصبانیتش.

به لوبلیا : اگه قرار باشه کسی از دیوانگی و خشم آنی نیرو گرفته باشه هورین هستش که جلوی چشمش شاهش کشته میشه ، سپاهش نابود میشه و مردمش سلاخی میشن و در آخر یه تیخ زهراگین برادر عزیزش رو از پای درمیاره ! نه فین گولفینی که خودش تو نبرد نبوده و فقط خبر رو شنیده و تا برسه به مورگوت چند صد کیلومتر باید سوارکاری کنه !

ضمنا : هورین تونست هفتاد نفر رو به خاک بندازه چون هیچ کس با سلاح بهش حمله نمیکرد ! قطع کردن دستهایی که میخوان زنده بگیرنت خیلی راحت تر از نبرد با مورگوتی هستش که با گروند به جونت افتاده .

بسم رب شهدای نیرنایت آرنویدیا و صدیقین

اول از این که چند نکته بگم و برم سراغ نظر سنجی :|

جای یکی اینجا واقعا خالیه :

اون شخص کسی نیست جز رهبر بزرگ الف های آزاده جناب آقای فئانور کبیر { البت اخریش رو به جد نگیرید }

دومین مورد اینه که هر کی تو این نظر سنجی به هورین رای مثبت داده من بهش مثبت دادم :دی

و اما از اسپم بیایم بیرون و کمی رنگ و روی پست دادن به خویش تن بگیریم

والا انتخاب گزینه ها خیلی سخته

مسلما انتخابم هورین تالیون هستش که واقعا جنگجوی به تمام معنایی بود و اوج اون رو تو نبرد اشک های بی شمار و بعد از اون اثارتش پیش ملکور و ...

اما گزینه های بعدی هم واقعا خیلی وسوسه انگیز بودن

گلورفیندل واقعا گزینه ی خیلی وسوسه انگیزی بود که شاید نظر اولم رو اون بود اما به این نتیجه رسیدم که الف ها به این جور کارها عادت دارن و از طرفی گلورفیندل برای مردمش جنگید نه مثل هورین برای جمعیتی

و از طرفی فین گولفین هم گزینه ی جالبی بود اما مبارزه ی اون با ملکور به نظرم از سر ناچاری بود و بر عکس این که هورین و گلورفیندل برای مقاومت ایستادن تا پای نبرد

به نظر من بهتره موقع انتخاب،شخصيت هاي مورد نظرمون رو در دو گروه خوب و پليد تقسيم بندي كنيم.شايد اينجوري نظر دادن راحت تر باشه:|

چون همه كه طرفدار روشنايي نيستن :|

به لوبلیا : اگه قرار باشه کسی از دیوانگی و خشم آنی نیرو گرفته باشه هورین هستش که جلوی چشمش شاهش کشته میشه ، سپاهش نابود میشه و مردمش سلاخی میشن و در آخر یه تیخ زهراگین برادر عزیزش رو از پای درمیاره ! نه فین گولفینی که خودش تو نبرد نبوده و فقط خبر رو شنیده و تا برسه به مورگوت چند صد کیلومتر باید سوارکاری کنه !

ضمنا : هورین تونست هفتاد نفر رو به خاک بندازه چون هیچ کس با سلاح بهش حمله نمیکرد ! قطع کردن دستهایی که میخوان زنده بگیرنت خیلی راحت تر از نبرد با مورگوتی هستش که با گروند به جونت افتاده .

هورین مگه از سر دیوانگی مبارزه میکرد؟؟ انقد بحبوحه ی جنگ لهش کرده بود که اصلـا متوجه نبود باید الـان انتقام کیو بگیره!! اگه میخواست به عزای برادر و شاهش بشینه که اصلـا نمیتونست آخرین نیرو و توانشو بکار بگیره و بجنگه.افسرده میشد، امیدش رو از دست میداد و یا تسلیم میشد یا مردمشو برمیداشت و می رفت. هدف هورین انتقام نبود. هدفش فقط و فقط مقاومت بود تا آخرین نفس. میخواست کم نیاره.میخواست هر چی توان داره از خودش بکشه بیرون. نمیخواست دشمن رو شکست بده چون توی اون شرایط، بعد از از پای افتادان تموم سپاه، انتظار پیروزی داشتن، مضحکانه اس. پس هورین امید به پیروزی و اینا نداشت. فقط میخواست تا جون داره نشینه...ایستاد تا فقط نیفتد...

قطع کردن دستهایی که میخوان زنده بگیرنت اگه شکمت سیر باشه و چند روز نجنگیده باشی بله، آسونتر از روبه رو شدن با گرونده. اما وضع جسمی و شرایط بدنی هورین رو باید لحاظ کرد.

من هنوزم میگم فینگولفین، چون تر و فرز بود نسبت به مورگوت، تونست بهش ضربه بزنه. مثل موشی بود که زیر دست و پای فیل اینور و اونور بدوه. خیلی سخته بخواد با شمشیرش ضربه بزنه بهش؟؟ تازه اونم به پاش!! که نزدیکترین قسمت بدنش به فینگولفین بود! باز اگر از دست و پاش بالـا رفته بود و تونسته بود خودشو گیر بده که قسمتای بالـایی کالبد مورگوت، اونوقت میشد تحسینش کرد...

منطق اینه که وقتی داداش آدم رو جلوش میکشن خشمگین بشه نه افسرده ! افسردگی و نابودی امید واسه فین گولفین شهید بود که خبر سقوط رو شنید و عازم شد .

شکم هورین رو چی کار داری ؟! دشمن هم همین اندازه تو میدون نبرد بود .

اتفاقا هورین امیدش تورگون بود اما فین گولفین تو اون لحظه به شکست ایمان داشت .

رو این حساب هر کس و نا کسی میتونست بره با مورگوت بجنگه ! فین گولفین رو تو یورش به آنگباند به ارومه تشبیه کردن ! اگه همه الف ها مثل ارومه میبودن که دیگه اوضاع این نمیشد .

در هر حال قطع کردن دست های بی سلاح خیلی راحت تر از اینه که چند صد کیلومتر بتازی و بعد با یه والا بجنگی که همین الان از رو صندلیش بلند شده . والایی که حریفش تا اون لحظه فقط تولکاس کبیر بوده و بس .

arven: من جسارت و جرات فینگولفین رو نفی نمیکنم. اما میگم هورین ازش یه پله جلو تره. درسته. قبول دارم. اون بالـا هم گفتم. همینکه حریفت رو تواناترین والـا انتخاب کنی خودش خیلی جسارت میخواد.

شکم هورین رو اینجاشو کار دارم که شرایطش خیلی اسف بار بود برای جنگیدن اما انقد مقاومت کرد و تبر زد تا فرسوده شد و بخار کرد...

حالـا اگه فینگولفین جای هورین بود به بالروگ ها و اورکا میگفت برین به بزرگترتون بگین بیاد!!

انقدی که هورین قابل تحسینه، فینگولفین نیست.

من به جمع بندی رسیدم و رده بندیم رو به این شرح اعلام می دارم!:

1- هورین تالیون

2- ایسیلدور

3- تورین تورامبار

4- فین گولفین

5- آراگورن

6- گلروفیندل و اکتلیون

7- باراهیر

8- به لگ؛ مابلونگ؛ مایدروس ، فینرود و تور

9- برومیر، فارامیر

10-لگولاس، گیملی، تورین اوکن شیلد و ناین

دوستان اگه اشکالی نداره منم یه نظری بدم(الان دارم قیافه هاتونو تصور میکنم که میگید چرا اشکال داره!)

اکثر این جنگجویانی که شما ازشون نام بردید به خصوص ایزیلدور و فینگولفین و گلور فیندل تو یک مقطعی و شرایط خاصی تو جنگاشون دست به کارای بزرگ زدن.ولی به لگ اینجوری نبوده.آهسته و پیوسته از زمانی که به تینگول خدمت میکرد تا زمانی که با تورین همراه بود عالی می جنگیده.من معتقدم که برترین جنگجوی عصر خودش بوده(مث ابو علی سینا که برترین حکیم عصر خودش بود :|

در ضمن چرا هورینو انقدر بزرگ می کنید؟!چون تو اشک ها بیشمار حاضر به تسلیم شدن نبود؟!!

من میگم مشابه کار هورین رو توسرزمین میانه کسای دیگه ای هم انجام دادن؛ مثل گلورفیندل. تک و تنها با اون بالروگ روبرو شد و آخرشم کشته شد. اونم مثل هورین تمام خاندانشو، شهرشو، چیزایی که دوست داشت رو از دست داده بود. اما چرا هورین تو ذهن ما مونده؟ برای اینکه تالکین داستان نیرنایت و خاندان هادور رو به تفصیل نوشته. اما در مورد گلورفیندل اینکارو نکرده. شاید اگه سقوط گوندولین و نبرد گلورفیندل هم مثل داستان هورین با "جزئیات" نوشته میشد، اونوقت نظر خیلی ها نسبت به گلورفیندل بر میگشت.

اما شاه فقید و دلاور ما کاری که کرد تک بود. هیچ کس جرات انجام دادن اینکارو نداشت. اینکه تو اوج وحشت و ویرانی براگولاخ به خودت جرات بدی که بری با کسی که این ویرانی رو به بار آورده روبرو شی فک نکنم تو هیچ دوره ای از پس هیچ کسی بر بیاد.

نظر سنجیه خیلی خوبیه ولی گزینه هاش کامل نیست.

هرچی به خودم فشار اوردم که به سایر رای ندم ولی نتونستم!

من یه اسپم بدم برم پی کارم :وی

توی کتاب برای فین گولفین دقیقا ذکر شده «...زیرا جنون خشم بر وی مستولی شده بود» و دیگه جای بحث اینجا نیست :پی

در مورد اورومه هم اینو بگم: تئودن هم به اورومه سوار بر ناهار هنگام نبرد پله نور تشبیه شده، پس خیلی مهم نیست به نظر من این تشبیه :|

خب به نظر من اگه بخوایم درمورد قدرتمندترین صحبت کنیم از نظر قدرت شاه جادوپیشه قدرت زیادی داریم ولی اگه بخوایم درمورد مهارت و ماهر بودن صحبت کنیم شاید آراگورن مهارت زیادی داشته باشه اما ما به دنبال هردو گزینه در یک نفر هستیم و به نظر من لگولاس واقعا صلاحیت این دو گزینه رو داره من خودم انتخابم لگولاس بود مخصوصا با مبارزه هایی که ازش در هابیت دیدم بیشتر تحت تاثیر قرار گرفتم

http://img2.timeinc.net/ew/i/2013/FMP/Gallery/Hobbit-The-Desolation-of-Smaug.jpg

لگولاس و گیملی چی میگن این وسط؟ :| من درسته عاشق لگولاسم ولی خدایی فین گولفین و گلورفیندل یه چیز دیگه ن! نمی تونم انتخاب کنم! :|؟ من به فین گولفین رای میدم :|

سوال سختیه قدرت از چه نظر از نظر زور بازو و جنگاوری یا حیله گر بودن

اگه از نظر شجاعت باشه که فین گولفین اختلاف فاحشی با بقیه داره رودررویی یک الف با یک والار و 7 زخم بر ملکور زدن کار هرکسی نیست! اگه ملکور رو نیست و نابود میکرد یه طوری ،که دیگه میشد بزرگترین قهرمان داستان های تالکین!

مورد بعدی آر-فارازونه که ریسک بزرگی که برای جمع کردن بساط والینورو...کرد جالب بود

البته قدرت و شجاعت گاهی رابطه عکس با عقل و مهارت داره فین گولفین و آر-فارازون هم در هنگام اون تصمیمشون عقل رو موقتا تعطیل کردند و به زور تکیه کردند!:دی

شاه جادوپیشه انگمار واقعا مخوف و کاریزماتیکه و در کنار اون حیله گره ولی مشکل اصلی در اون شیرین کاری شه که از دست آراگورن فرار کرد که باعث تعجبه چون خودش به تنهایی هم از پس آراگورن بر میومد!

اگه این مشکلو نداشت به نظرم بزرگترین جنگاور بود

شاه جادوپیشه انگمار واقعا مخوف و کاریزماتیکه و در کنار اون حیله گره ولی مشکل اصلی در اون شیرین کاری شه که از دست آراگورن فرار کرد که باعث تعجبه چون خودش به تنهایی هم از پس آراگورن بر میومد!

اگه این مشکلو نداشت به نظرم بزرگترین جنگاور بود

از جنگيدن رو در رو با ائارنور هم در ميناس مورگول ممانعت كرد.نميدوم...! شايد در برابر نومه نوري ها در كل ضعف داشته چون اگه اشتباه نكنم خودشم از نجيب زادگان نومه نور بوده (شايد ربط داشته باشه) :|

هورین اسطوره نبرد هست به نظر من. تنهایی 70 تا اورک ترول رو کشت اونم نه در مبارزه تک به تک یا جوانمردانه بلکه در یه حمله همه جانبه . تنهایی یه معبر رو حفظ کرد وقتی تمام یارانش مردن.

و توجه کنین ارزش وقتی که هورین خرید برابر بود با جان هزاران الف جنگی.

البته من برای گلورفیندل شاه شاهان هم احترام خاصی قائلم. اماهرجور حساب کنی، اون درسته نبردش در مقابل یکی از والار بود اما تک به تک بود و به خاطر جثه بزرگ مورگوت و برتری سرعت گلورفیندل زخمهایی هم زده شد به مورگوت اما باز میگم اون یه مبارزه تک به تک بوده که اصلا با یه جنگ واقعی قابل مقایسه نیست.

یه مثال هم بزنم : توجه کردین کسایی که فقط بازی سوم شخص کردن رو بزاری پای یه بازی استراتژی سردرد میگیرن !!! اینم مثل همونه. نبرد تک به تک هرچند هم که دشمن قوی باشه خطرش از یه نبرد واقعی همه جانبه کمتره.

پس من به هورین رای میدم.

خب به نظر من اگه بخوایم درمورد قدرتمندترین صحبت کنیم از نظر قدرت شاه جادوپیشه قدرت زیادی داریم ولی اگه بخوایم درمورد مهارت و ماهر بودن صحبت کنیم شاید آراگورن مهارت زیادی داشته باشه اما ما به دنبال هردو گزینه در یک نفر هستیم و به نظر من لگولاس واقعا صلاحیت این دو گزینه رو داره من خودم انتخابم لگولاس بود مخصوصا با مبارزه هایی که ازش در هابیت دیدم بیشتر تحت تاثیر قرار گرفتم

http://img2.timeinc.net/ew/i/2013/FMP/Gallery/Hobbit-The-Desolation-of-Smaug.jpg

دوست عزیز از لگولاس در هابیت چیزی گفته نشده و این فقط به اصطلاح خلاقیت جکسون بوده که شخصیتو وارد فیلم کرده.

من تورین رو ماهرترین و قدرتمندترین جنگجوی آردا می دونم به خاطر کشتن گلائورونگ. تورین با تدبیر و روش درست تونست که بر دشمنش (دشمنی بس قدرتمند) فائق بیاد.

بین هورین و تورین شک داشتم اما به نظرم در یه مبارزۀ تن به تن بین پدر و پسر، لجاجت و سماجت و بی باکی تورین تورامبار بر هورین ثالیون می چربه. البته یکی از آرای بسیار نزدیک من بین تورین و هورین فین گولفینه و اونم به خاطر نبرد با مورگوث. اما خب شاید اگه یه نبرد تن به تن دیگه که در اون فین گولفین اون جنون رو نداشت بین اونا در می گرفت، فین گولفین خیلی راحت تر از پا در می یومد.

آرای من به ترتیب:

1- تورین تورامبار

2- هورین ثالیون

3- فین گولفین بخشنده

4- گلورفیندل زرین

5- به لگ وفادار

خیلی ها میگن هورین و یا تورین، به شخصه خودم بین این دو و البته شخصیت های دیگ آردا موندم کدومو انتخاب کنم!

فیلی توضیحات منو بخون مطمئن باش میری سراغ هورین :((

چرا گندالف تو گزینه ها نیس؟من گندالف و آراگورن و انتخاب میکنم

فین گولفین: ماهر "ترین"...قدرتمند"ترین"...نوچ!

هورین: خب ایشون که اصلا حرفی تو مهارت های جنگیدن و قدرتش نیست .در ضمن من قدرتو فقط تو جنگیدن نمیبینم همین که 28سال اسارت کشید در حالی که نابودی خانواده و سیه روزی فرزندان و ویرانی سرزمینشو میدید ولی با این حال تقاضای بخشش یا مرگ نکرد قدرت روحی فوق العاده شو میرسونه .جنگجو بودن که فقط به زور بازو نیست !

لگولاس: توانایی که همه ی الفا دارن رو داشت.چیز خاصی نیست :((

گلورفیندل: با بالروگ جنگیدن کار هر کسی نیست ! فئانوری که تازه از والینور اومده بود نتونست گوتموگو از پا دربیاره ...

آراگورن:خب اگه بخوایم در دوران سوم مهارت و قدرتشو در نظر بگیریم یکی از قدرتمند ترین هاست

به لگ: ماهرترین در تیر اندازی ...احترام زیادی براش قائلم ولی نوچ!:دی

شاه جادوپیشه: :| ائووین که تا اون زمان جنگ نرفته بود راحت زد کشتش. جای "فئانور" خالی !

تورین تورامبار: خب میرسیم به بلای جان گلائرونگ .اولین اژدها کش آردا اصلا همین لقب کافیه من به تورین رای بدم دربست!کسی که اسمش میومد اورکا می گرخیدن ولی ولی ولی امان از دست باباش ! این پدر و پسر سر این نظر سنجی منو دیوانه کردن ...

مایدروس:از جنگجویان برزگ آردا ولی اونم نه ...

هلم پتک مشت: نه !{حالا اجدادم نفرینم میکنن}

گیملی:آخی گیملی ...نع!

بورومیر:یکی از شجاع ترین ها بود ولی ماهر ترین و قدرتمند ترین نه

این نظر سنجی به شدت سخت و وحشتناک بود!آقا یه کم رحم کنید به ما :دی

من به شدت سر گزینه ی تورین تورامبار و هورین تالیون گیر کردم ...هر دوشون شایستگی لقب قدرتمند ترین و شجاع ترین جنگجوی آردا رو دارن

من اول بدون درنگ به تورین تورامبار رای دادم ولی حالا که نگاه میکنم وجدان درد میگیرم که فین گولفین از هورین بیشتر رای داشته باشه پس رای خودمو از پسر پس گرفته به هورین تالیون کبیر میدم

ولی هنوز گزینه ی اولم تورینه ...نه همون هورین... تورین/هورین/تورین/هورین ...اصلا بیخیال :))

فین گولفین: ماهر "ترین"...قدرتمند"ترین"...نوچ!

هورین: خب ایشون که اصلا حرفی تو مهارت های جنگیدن و قدرتش نیست .در ضمن من قدرتو فقط تو جنگیدن نمیبینم همین که 28سال اسارت کشید در حالی که نابودی خانواده و سیه روزی فرزندان و ویرانی سرزمینشو میدید ولی با این حال تقاضای بخشش یا مرگ نکرد قدرت روحی فوق العاده شو میرسونه .جنگجو بودن که فقط به زور بازو نیست !

لگولاس: توانایی که همه ی الفا دارن رو داشت.چیز خاصی نیست :((

گلورفیندل: با بالروگ جنگیدن کار هر کسی نیست ! فئانوری که تازه از والینور اومده بود نتونست گوتموگو از پا دربیاره ...

آراگورن:خب اگه بخوایم در دوران سوم مهارت و قدرتشو در نظر بگیریم یکی از قدرتمند ترین هاست

به لگ: ماهرترین در تیر اندازی ...احترام زیادی براش قائلم ولی نوچ!:دی

شاه جادوپیشه: :| ائووین که تا اون زمان جنگ نرفته بود راحت زد کشتش. جای "فئانور" خالی !

تورین تورامبار: خب میرسیم به بلای جان گلائرونگ .اولین اژدها کش آردا اصلا همین لقب کافیه من به تورین رای بدم دربست!کسی که اسمش میومد اورکا می گرخیدن ولی ولی ولی امان از دست باباش ! این پدر و پسر سر این نظر سنجی منو دیوانه کردن ...

مایدروس:از جنگجویان برزگ آردا ولی اونم نه ...

هلم پتک مشت: نه !{حالا اجدادم نفرینم میکنن}

گیملی:آخی گیملی ...نع!

بورومیر:یکی از شجاع ترین ها بود ولی ماهر ترین و قدرتمند ترین نه

این نظر سنجی به شدت سخت و وحشتناک بود!آقا یه کم رحم کنید به ما :دی

من به شدت سر گزینه ی تورین تورامبار و هورین تالیون گیر کردم ...هر دوشون شایستگی لقب قدرتمند ترین و شجاع ترین جنگجوی آردا رو دارن

من اول بدون درنگ به تورین تورامبار رای دادم ولی حالا که نگاه میکنم وجدان درد میگیرم که فین گولفین از هورین بیشتر رای داشته باشه پس رای خودمو از پسر پس گرفته به هورین تالیون کبیر میدم

ولی هنوز گزینه ی اولم تورینه ...نه همون هورین... تورین/هورین/تورین/هورین ...اصلا بیخیال :))

خوب بفرما منم مشکلم همینه!

تورین یا هورین؟! هورین بله در نبرد کارش عالی بود و البته اسارت طولانی مدتش که هر کسی نمی تونه از عهده ش بر بیاد ولی تورین چی؟ اگه من جای تورین بودم تا کجا می تونستم پیش برم؟

اصلا آراگورن رو انتخاب کنم؟ الان وجدانم میگه پس تورین چی شد؟! :|

کاش تورین اکن شیلد هم کمی تو کتاب جنگجو تر نشون داده می شد تا لااقل اسمش اینجا آورده میشد!

من تصمیمم رو گرفتم، فکر کنم رای ندم بهتره!

انتخاب من فین گولفینه ... مبارزه با یکی از والار الکی نیس!حتی اگه از سر خشم باشه! بانو لوبلیا گفتن اگه مثلا خشمگین تر باشی دیوارو فرو میبری ولی در اونصورت دستت هم بد تر خرد میشه (عمل و عکس العمل نیوتون :| ).

شاید وقتی عصبی تر میشی مصمم تر بشی ولی هورین هم مسلما مصمم تر شده بوده 70 تا اورک کشته اون اورکا حاصل تغییر الفا به دست ملکور بودن و حالا اربابشونو بخوای 7 تا زخم بزنی که تا به آخر باهاش باقی بمونن یک چیز دیگس.

انتخابای بعدیمم هورینو گلورفیندل و تورینن .با این جال جنگجویان بزرگی بودن و تاثیر گذار.هورین باعث شد گوندولین پنهان بمونه و چندین سال تحت شکنجه ملکور بود.

گلورفیندل یکی از بالروگا رو کشت...

تورین هم البته بیشتر هی زجر میکشید به خاطر نفرین روش و بیشتر ترور شخصیتی میشد:))

خیلی فک زدم :((

شاه جادوپیشه: :)) ائووین که تا اون زمان جنگ نرفته بود راحت زد کشتش.

اين يكي رو نشنيده ميگيرم :((

با عرض اجازت

با توجه به جنگ های موجود باید بگوییم فین گولفین به خاطر نبرد بزرگش با ملکور.

هورین هم پیش ملکور زجر زیادی کشید اما چندان قوی نبود.

لگولاس و گلورفیندل بیشتر دلیر بودند تا قدرتمند.

به لگ و تورامبار قوی بودند اما احساس می کنم کمتر از فین گولفین.

برومیر و آراگورن در حد هم بودند.

هلم هم جز آن مشت کار خاصی نکرد.

درباره ی دیگران نظری ندارم.

خیر در دوران سوم witch king برترین بود مرگ او هم شرافت مندانه به حساب نمی یاد

حق با secret wizard است درست است دوست من

خیر در دوران سوم witch king برترین بود مرگ او هم شرافت مندانه به حساب نمی یاد

با عرض اجازت

اگر ناراحت نمی شید یک سوال: چرا مرگ او شرافتمندانه به حساب نمی آید؟ هر دوی آنها (ائووین و شاه جادوپیشه)شرافتمندانه جنگیدندو یکی از آنان مرد.

چون مری در جنگ دخالت کرد و نبرد تک به تک نبود

خیلی بخث کردیم امروز نه راستی چرا - دادی ؟

در شرایطی که از جادو و مرکب بالدار استفاده بشه و طرف مبارزه تقریبا نامیرا و آسیب ناپذیر باشه آیا نبرد تک به تک در حالی که یکی از طرفین هیچ قدرت خاصی نداره شرافتمندانه س؟ نبرد شرافتمندانه باید در شرایط کاملا برابر باشه که در نبرد ائووین و ویچ کینگ اینطور نبود{اگه ناظرین صلاح میدونن این پست هارو منتقل کنند }

اين يكي رو نشنيده ميگيرم :((

ویچ کینگ تو عمرش چنتا تن به تن جنگیده کلا که بشه ماهر ترین جنگجوی سرزمین میانه ؟

یکم فکر کن!

ویچ کینگ تو عمرش چنتا تن به تن جنگیده کلا که بشه ماهر ترین جنگجوی سرزمین میانه ؟

یکم فکر کن!

در اين مورد در ده ها تايپك هميشه بحث شده! من كه از بس مثال زدم ديگه حال ندارم:دي

ملاك كه فقط جنگ تن به تن نيست!

ببینید مرکب نزگول همون اول یک جورایی خودش رو تسلیم کرد شما کجای فیلم دیدید که مرکب سوار سیاه اون طوری حمله کنه تازه اگه اینطوری باشه هم نفر حساب نمی اید نکنه می خواهی گرز و شمشیر ویچ کینگ هم ناجوان مردانه حساب کنید شما به من بگویید وقتی دست من بر روی گردن ائوین باشد نمی توان با ذره ای فشار آن را خرد کرد ؟

شما کجای فیلم دیدید که مرکب سوار سیاه اون طوری حمله کنه

با عرض اجازت

دوست عزیز بهتر است کتاب را ملاک و معیار و شاخص قرار دهیم. در کتاب شاه جادوپیشه با گرز سپر ائووین را درهم می شکند و بعد با هم درگیر می شوند تازه یک زن که تابه حال جنگ نرفته با وی خوب در گیر می شود. و دخالت یک هافلینگ است که باعث کشته شدن شاه جادو پیشه می شود.

بله درست است مری در جنگ دخالت کرد

اما عقل حکم میکند WITCH KING قدرت مند تر باهوش تر است زیرا آرایش ارتش حمله کننده به شهر سفید را چیده است

اما عقل حکم میکند WITCH KING قدرت مند تر باهوش تر است زیرا آرایش ارتش حمله کننده به شهر سفید را چیده است

عنوان نظر سنجی وگفته با سیاستمدارترین با استراتژی ترین و باهوش ترین در جنگ!

اینجا خود جنگیدن مدنظره .. و ایوون (حمزه ندارم) ویچ کینگ رو شکست داد

ویچ کینگ تنها جایی که واقعا اوج استراتژی و فرماندهی ار خودش نشون میده در از بین بردن پادشاه شمالیه. وگرنه برای شهر سفید صرفا اون حجم نیرو رو به من هم میدادن با اون ادوات 3 تا شهر سفید میگرفتم به جای یکیش که حتی اون یکی رو هم نتونست بگیره.

امممم خب من الان بین هورین و به لگ و تورین و گلورفیندل موندم !!!!کاش میشد همه شونو باهم انتخاب کرد!!!

انتخاب اولم هورین ...با اینکه یک انسانه اما واقعا شجاعانه میجنگه....

انتخاب دومم تورین.... که فکر کنم شاخص ترین کارش کشتن گلارونگ باشه (کلا درگیر خاندان هورین ام :دی)

انتخاب سومم گلورفیندل کشتن بلاروگ کار بزرگیه دیگه و معلومه انتخاب آخرم کیه دیگه...به لگ کوتالیون بهترین کمان گیر الف ها (چقدر واسه مردنش ب دست تورین گریه کردم! :((( ) انتخابای بعدیم ب ترتیب آراگورن ،فین گولفین ،لگولاس ، برومیر، مایدروس ، گیملی و جادوگر آنگمار (متاسفانه من اطلاعاتی در باره هلم پتک مشت ندارم :))((

(متاسفانه من اطلاعاتی در باره هلم پتک مشت ندارم :((((

با عرض اجازت

اطلاعات درباره ی هلم پتک مشت در :https://arda.ir/hammerhand/ و :https://arda.ir/helm-hammerhand/

البته اگر کمک روهان نبود گرفتن ان شهر کار چندانی نداشت اما آرایش شاه جادوپیشه نیز در این کار کمکی نکرد.

هیچ کدوم از اینها در قیاس با من عددی نیستن...آراگورن پرورش یافته ی الف ها.

هیچ کدوم از اینها در قیاس با من عددی نیستن...آراگورن پرورش یافته ی الف ها.

با عرض اجازت

من برای روشن تر شدن شما یک مثال می زنم تا سطح کار فین گولفین را متوجه شوید : وقتی فین گولفین 7 زخم بر پیکر ملکور مورگوت می زند باید مساوی باشد با اینکه آراگورن چند زخم بر پیکر گائوروت (سائورون) بزند. آیا می تواند؟

با عرض اجازت

من برای روشن تر شدن شما یک مثال می زنم تا سطح کار فین گولفین را متوجه شوید : وقتی فین گولفین 7 زخم بر پیکر ملکور مورگوت می زند باید مساوی باشد با اینکه آراگورن چند زخم بر پیکر گائوروت (سائورون) بزند. آیا می تواند؟

پیش از این هم کاملا با سطح کار فینگولفین آشنا بودم...در مدت حیات آراگورن سائورون اساسا پیکری نداشت که بتوان بر آن زخم زد.....ضمن این که فینگولفین به نظر من در نسبت با توانایی که معمولا الف ها دارند هنری نکرده است...

ضمن این که فینگولفین به نظر من در نسبت با توانایی که معمولا الف ها دارند هنری نکرده است...

با عرض اجازت

نباید فراموش کنیم که او از نجیب زادگان الف به شمار می رود و از کارهای معمول الف ها خیلی بیش تر بلد است. (از چه زمانی زخم زدن به غولی دهشتناک آن هم 7 مرتبه هنر نیست)

اگر سائورون در زمان آراگورن جسم داشت نیز او اصلا نمی توانست به او نزدیک شود.

با عرض اجازت

نباید فراموش کنیم که او از نجیب زادگان الف به شمار می رود و از کارهای معمول الف ها خیلی بیش تر بلد است. (از چه زمانی زخم زدن به غولی دهشتناک آن هم 7 مرتبه هنر نیست)

اگر سائورون در زمان آراگورن جسم داشت نیز او اصلا نمی توانست به او نزدیک شود.

این بحث کاملا سلیقه ایه دوست عزیز،شما تا قیامت هم که بر برتری فینگولفین تاکید بورزی من برتری ایشون رو قبول نمیکنم و همین طور شما هم از موضع خودت کوتاه نخواهی آمد،پس بهتره عمر به بیهودگی نسپریم...

1- فین گولفین: به نظر من فین گولفین را میتوان به جرات شجاعترین فرد تاریخ آردا دانست. اما کارش رو عاقلانه نمیدونم.

2-هورین: هورین اگه تبرش کند نمیشد بازم اورک ها رو سلاخی میکرد و اگه گوتموک هم نبود با دست خالی هم اورک ها رو میکشت. در مورد تبر را کند کردن ، میتونین تصور کنین که چقدر باید جنگیدد تا یه تبر کند بشه؟ پس هورین جایگاه دوم داره.

3-لگولاس: لگولاس رو توی فیلم ها بهتر و مبالغه آمیز و بیوزن(نیم کیلو) نشون میده. هفتم مشترک با گیملی. یادمون نره گیملی فیزیکش بد بود وگرنه کارآمد بود.

4-گلورفیندل: نظری درموردش ندارم. چی بگم آخه؟درسته با بالروگ درگیر شدن کار هرکسی نیست. اما افتاد تو حچل دیگه چاره ای نداشت گلاویز شد دیگه. اما همین کهه مرگ رو به ننگ فرار ترجیح داد خوبه. جنگ با بالروگ جایگاهش سومه.

5-آراگورن: مثل یک فرد عادی و معمولی تر از بورومیر حتی.

6-به لگ کمانگیر: شجاع و با مرام و دوست واقعی اما بد شانس. نمیتونم بگم بهترینه اما جایگاه چهارم خوبه واسش.

7-شاه جادو پیشه: ویچ کینگ که اگه میرا بود خیلی وقت پیش ها دخلش اومده بود. نامیرایی امتیاز شجاعت نداره پسص امتیازی نمیدم بهش.

8-تورین تورامبار: شجاع و بد شانس. واقعا بد شانس. یه کم دیگه زنده میموند از گولوم هم تیره بخت تر میشد. اما به پشتکارش امتیاز میدم ششم شد.

9- مایدروس: نماد مقاومت در برابر شکنجه و امید به پیروزی در جنگ. به نظرم امتیاز خاصی نمیگیره اما امتیاز ندیم نامردیه واسش. پس هشتم.

10-هلم پتک مشت نظری ندارم. چندم بذارم تا هشتم اومدم پس میذاریمش نهم. چطوره؟

11- گیملی: تبرشو میتونست حمل کنه هم خوبه. اما هفتم.

12- برومیر: پنجم. چون گویا تیرهای زیادی بهش زدن تا ازپا دربیاد.سخت جون بوده پس.

13- سایر: برای سایر فارامیر جاش خالیه اگه بود کمتر از ششم بهش نمیدادم. و همینطور هالدیر که نهم دهم واسش خوب بود. سپر همه شد بیچاره. تئودن شهامت رو داشت پس جاش خالیه اما فوقش هفتم میشد. ائومر هم همینطور.

اما خدای جنگ کریتوس دنیای تالکین مظهر شر و نابودی مسبب بدبختی و تاریکی سرمای سوزناک و آتش تیز و برّان والای بزرگ و یگانه ی خباثت و پلیدی و رهبر مرگ و وحشت ملکور کبیر بزرگترین سلاخ و ماهر ترین و مکار ترینه. اما قوی ترین که دیکه تولکاس خانه.

موفق باشین دوستان.