و در سرچ سایت کلمه تالکین رو توی Lyrical theme گروهها سرچ کنید بالغ بر هفتاد گروه متال بهتون معرفی میکنه که همه شون مفاهیم اشعارشون با الهام از دنیای تالکین تعریف میشه. بزرگترین و معتبرترین این گروهها هم که Summoning است. به نظر شما واقعا چرا دنیای آردا اینقدر مورد توجه گروههای متاله. البته قبل از اینکه همچین بحثی رو ادامه بدیم باید نظر دوستان رو راجع به موسیقی متال بدونیم. پس اول نظرتون راجع به موسیقی متال رو بگین و بعد جواب سوالم رو بدین.
Eomer Horse Lord of Rohan —
گروه های متال درون مایشون اعتراض و سنت شکنی است و زیر شاخه ای است از موسیقی Rock.البته لازم به ذکر است که اکثر گروه های متالی که الان وجود دارند اصالتا متال نیستند فقط یک مشت Noise و چرندیاته!
آرون —
هالباراد عزیز گروه سومونینگ(که تو همین آردا برای دانلود هست) اصلا بهترین و مشهورترین گروه متال در زمینه تالکین نیست. تمام گروه ها چه متال و چه غیر متال که از تالکین الهام گرفتن از چشم من پنهان نموندن :D و باید بهتون بگم که مشهورترین و بهترین و پرطرفدارترین گروه متال در این زمینه , Blind Guardian هستش که هم کارهاشون از هر جهت بهترین شده و هم روح آهنگاشون با الهام از جو حاکم بر دنیای تالکینه. تنها اثرشون که بطور مستقیم از این دنیا الهام گرفته , با ترانه های اوریجینال خیلی جذابش , که از همه هم بیشتر معروفه , به اسم «شبانگاه در سرزمین میانه» هستش (Nightfall in middle earth) و اگه بخواید متن ترانه های عمیقشو براتون توضیح میدم که با تسلط کامل به تاریخ دنیای تالکین نوشته شده اند , مثلا اولین ترانه اش به اسم نبرد خشم گفتگویی بین مورگوت و سائورونه , یا زمان می ایستد-در تپه های آهنین که ماجرای مرگ فینگولفینه و برخی جاهاش هم خود فینگولفین بازگو می کنه.
در ضمن , گروه های متال فقط به علت سبک خاص نثر تالکین و محتواش (که اون زمان تو دهه شصت و هفتاد خیلی خاص و متفاوت بود) جذبش شدن و به دلیل اینکه گزینه نمادین خوبی برای الگو گرفتن به عنوان دنیای واقعی بود و حتی خیلی ها برداشت های متفاوتی ازش کردن و چون متال یه سبک اعتراضی هستش , اونها هم خواستن با استفاده از آثار نمادین تالکین , به اعتراض برخیزند.
وگرنه تقریبا به همون اندازه متال , در سبک های دیگر نیز با الهام از آثار تالکین موسیقی ساخته شده و اصلا نمیشه گفت که تالکین فقط گروه های متال رو جذب کرده.
Halbarad —
خب میبینم که این بحث نسبتا مقبول دوستان افتاده و ازش داره استقبال میشه. راجع به صحبت دوست عزیزمون آراتورن باید بگم که راجع به خشونت موسیقی متال باهات موافقم(البته موسیقیش خشنه ولی ذات موسیقی متال از هر موسیقی لطیف تره چون پدید آورندگان موسیقی متال افرادی بودند که روحشون نسبت به بدیها حساس بود و به همین دلیل متال رو بنیان گذاری کردند) ولی متال چرندیات نیست. شاید تاجرانی مثل مریلین منسون یا کریدل آو فیلث توی متال باشند ولی بزرگانی مثل بارزام، سامونینگ، ایمورتال، امپریوم، آناثما، مای دایینگ براید و ... هم در این موسیقی حضور دارند که برای اصلاح انسانها تلاش میکنند. پس لطف کن نگو که متال چرنده.
در مورد گروه متال هم آرون عزیز، در واقع هیچوقت نمیشه بزرگترین و معروفترین و بهترین انتخاب کرد ولی گروهی که من تا حالا بیشتر از همه ازش تعریف شنیدم و با مفاهیمش حال کردم سامونینگه، حالا شما نظر دیگه ای داری، نظر شما هم محترمه.
در ضمن میخوام بدونم دوستان موافقن که توی این تاپیک گروههای متالی که از مفاهیم دنیای تالکین استفاده میکنند رو معرفی کنیم؟
Halbarad جان من اصلا قصد توهین نداشتم!من هیچ موقع به سلیقه کسی بی احترامی نمیکنم!منظورم از چرندیات گروه های متال الانه {که اصلا متال نیستند و به اسم متال کار میکنند}وگرنه من خودم از طرفداران این سبک هستم!
جدی میگم!
Halbarad —
بله
من هم نمیگم که همه گروههای متال کاردرستن. حرف من راجع به متاله. نه تاجرایی مثل مریلین منسون و دنی دیوی، یا روانیهایی مثل کوری تیلور و گروهش اسلیپ نات. من راجع به سامونینگ، ایمورتال، بارزام، امپریم، آناثما، تول، مای دایینگ براید و همچین گروههایی صحبت میکنم.
Halbarad —
دوستان نگفتن، موافقن گروههای متالی که در رابطه با تالکین فعالیت میکنند اینجا معرفی کنیم؟
ulmo —
هالبارد عزيز من موافق هستم.در ضمن از آرون بابت معرفي گروه Blind Guardian متشكرم من ترانه Nightfall in middle earth را دارم ولي در مورد گروه خواننده اين ترانه اصلا عاتي نداشتم.
Halbarad —
من همین یک رای موافق رو نشونه موافقت جمع میدونم و کار رو با گروه سامونینگ شروع میکنم(که باز هم به نظر من ....)
نام گروه:Summoning
سبک:Epic/Atmospheric black metal بلک متال با فضاسازی و تم حماسی
محتوای اشعار:دنیای فانتزی بخصوص تالکین، قرون وسطی
تشکیل شده در سال 1993 در وین-اتریش
اعضا:1-ریچارد لدرر Richard Lederer خواننده و نوازنده کیبورد و گیتار و همچنین برنامه ریزی درام
2-مایکل گرگور Michael Gregor خواننده و نوازنده کیبورد
اعضای سابق:الکساندر تروندی Alexander Trondi
دیسکوگرافی:
1993-The Urilia text(Split)
1994-Anno mortiri domini 1959(Demo)
1994-Upon the viking stallion(Demo)
1995-Lugburz(Full length)
1995-Minas Morgul(Demo)
1995-Minas Morgul(Full length)
1996-Dol Guldor(Full length)
1997-Nightshade forests(EP)
1999-Stronghold(Full length)
2001-Let mortal heros sing your fame(Full length)
2003-Lost tales(EP)
گروه احتمالا آلبوم بعدی خود را در سال 2006 منتشر خواهد کرد.
گروه تا آلبوم لوگبورز به واقع بلک متال مینواخت ولی بعد از جدایی درامر گروه، دو خواننده تصمیم به ایجاد تغییراتی در گروه گرفتند. صدای خواننده ها همچنان به صورت هارش مناسب بلک متال باقی ماند ولی فضاسازیهای موسیقی به سمت نوعی فضای باشکوه و زیبا رفت. همانند قبل سهم اعظم کیبورد در فضاسازی پابرجا بود و درام که اینبار بصورت کامپیوتری برنامه ریزی میشد بیشتر حالتی سمفونیک داشت تا ضرباهنگ خاص متال.
همه آلبومهای سامونینگ رو پیشنهاد میکنم که گوش کنید. سامونینگ گروهیه که طرفدارای بلک متال سنتی، دوم متال، گوثیک متال و امبینت متال، همگی میتونند ازش لذت ببرند.
خب چطور بود؟ نظر بدین.
ulmo —
خيلي خوب بود البته اگه آدرس سايت Summoning را هم بدي ديگه عالي ميشه.
Halbarad —
این هم از سایتش میتراندیر عزیز:
http://www.summoning.info
Halbarad —
خب. ایندفعه میریم سراغ گروه دیگری از گروههای متال که اشعارش دارای رگه هایی از دنیای تالکین و ارباب حلقه هاست:
نام گروه:Blind guardian
سبک:اوایل تاسیس اسپید متال و اخیرا پاور و پروگرسیو متال
محتوای اشعار:تالکین، فانتزی، افسانه ها و داستانهای حماسی
تشکیل شده در 1985 در کرفلد آلمان
اعضا:Hansi Kursch خواننده و مدتی نیز نوازنده گیتار بیس
Andre Olbrich نوازنده گیتار
Marcus Siepen نوازنده گیتار
Fredrik Ehmke درامز
برای مدت کوتاهی اعضایی بصورت میهمان در گروه فعالیت میکردند: Oliver Holzwarth گیتار بیس و Mathias Wiesner نوازنده کیبورد
اعضای سابق:Thomen Stauch درامز
Alex Holzwarth درامز
دیسکو گرافی:
1-1988 Battalions of fear(Full length)
2-1989 Banish from sanctuary(Single)
3-1989 Live promo(Demo)
4-1989 Follow the blind(Full length)
5-1990 Tales from the twilight world(EP)
6-1990 1990Demo(Demo)
7-1991 1991Demo(Demo)
8-1991 Tales from the twilight world(Full length)
9-1992 Somewhere far beyond(Full length)
10-1993 Tokyo Tales(Live album)
11-1995 Bright eyes(Single)
12-1995 A past and future secret(Single)
13-1995 Imaginations from the other side(Full length)
14-1996 Blind guardian plays beach boys(Single)
15-1996 Mr. Sandman(Single)
16-1996 The forgotten tales(Best of/Compilation)
17-1998 Mirror Mirror(Single)
18-1998 Nightfall in middle earth(Full length)
19-2001 And then there was silence(Single)
20-2002 A night at the opera(Full length)
21-2003 The bard's song in the forest(Single)
22-2003 Live(Live album)
23-2004 Imaginations through the looking glass(DVD)
24-2006 Fly(Single)
این گروه یکی از بنیانگذاران سبک اسپید و پاور متال آلمانی که پس از آن در اروپا بسیار رایج شد به شمار میرود. این گروه ابتدا Lucifer's Heritage نامیده میشد.
ulmo —
عالي بود .اين آلبو م 23-2004 Imaginations through the looking glass(DVD كجا ميشه خريد.
Halbarad —
نمیدونم راستش میتراندیر جان. حقیقتش من خودم تا حالا کاری از بلایند گاردین دستم نیومده که گوش کنم. ولی توی نت بین بچه های متال باز بگردی راحت باید پیدا بشه.
اما میخوام چند تا گروه دیگه رو هم معرفی کنم:
نام گروه:Agarwaen
سبک:بلک متال
محتوای اشعار:ماوراء الطبیعه و کارهای تالکین
تشکیل شده در 1996 در ایالات متحده آمریکا (گروه پراکنده شده اند)
آخرین ترکیب:برت اس مور Bret S. Moore
در تمامی رکوردها ترکیب گروه به صورت زیر بوده و هنگامی که گروه به حالت تکنفره در آمد عملا متوقف گردید:
برت مور به عنوان نوازنده گیتار، گیتار بیس و همینطور خواننده
سث هیمون Seth Haymon به عنوان نوازنده گیتار، گیتار بیس و همینطور برنامه ریز سینت سایزر
دیسکو گرافی:
1-1996 Rehearsa 1996l(Demo)
2-1996 War and sorrow in the first age(Demo)
3-1998 Promo 1998(Demo)
4-1998 Rehearsal 1998(Demo)
5-2004 Collected works(Best of/Compilation)
همونطور که میبینید آگاروائن چندان گروه فعال و درست حسابی نبوده. احتمالا هم به خاطر مواجه شدن با بحرانهای مالی دست از فعالیت کشیدن.
نام گروه:آکالابث Akallabeth
سبک:فولک متال
تم اشعار: دنیای تالکین
تشکیل شده در سال 2000 در آرکاژوی برزیل
اعضا:
مائوریسیو واندرلی Mauricio Wanderley نوازنده گیتار و گیتار آکوستیک و همچنین خواننده
فابیو لاپورته Fabio Laporte نوازنده گیتار بیس و همچنین خواننده گروه
روبرتو رابانی Roberto Rabbani نوازنده درامز
اعضای سابق:
رودریگو پیترو Rodrigo Pietro نوازنده کیبورد و گیتار آکوستیک و همچنین خواننده گروه
میکن Maykon نوازنده درامز
آکالابث در سال 2000 تشکیل شد ولی از آنجا که گروه درامر در اختیار نداشت تا سال 2002 و یافتن میکن گروه فعالیتی نداشت و تنها دموی منتشر شده از آنها به نام Farewell songs در سال 2003 عرضه گردید. به نظر میاد گروه خوبی باشند. منتظر کارهاشون میمنونیم.
نام گروه: آمون دین Amon din
سبک: ملودیک دث متال
تم اشعار:دنیای فانتزی و خصوصا تالکین
تشکیل شده در 1995 در والژوو Valjevo در صربستان و مونته نگرو
اعضا:
ساسا سارسویچ Sasa Sarcevic خواننده گروه
نبوژسا سارسویچ Nebojsa Sarcevic نوازنده گیتار
نیکولا راژواچ Nikola Rajevac نوازنده گیتار
ساسا استفانویچ Sasa Stefanovic نوازنده گیتار بیس
بوسکو رانکویچ Bosko Rankovic نوازنده درامز
اعضای میهمان:
پردراگ و آندریا یووانویچ Predrag & Andrija Jovanovic نوازنده پرکاشن
بوریس نوواکویچ Boris Novakovic نوازنده کیبورد
اعضای سابق:
ایوان پتروویچ Ivan Petrovic نوازنده گیتار
تاتیانا رادیچ Tatjana Radic نوازنده کیبورد
دژآن رادووانویچ Dejan Radovanovic نوازنده کیبورد
نناد لازیچ Nenad Lazic نوازنده گیتار بیس
تنها کار منتشر شده از این گروه یک آلبوم (Full length) با نام Dinamoneyezed است که در سال 2000 عرضه گردیده. با این که این گروه هم بسیار تنبل به نظر میاد ولی فکر میکنم اگر کارشون رو ادامه بدن کارهای قشنگی درست کنن. آخرین ترانه آلبومشون به نام پادشاه آمون دین شعر بسیار زیبایی داره. امیدوارم آهنگش هم به همین قشنگی باشه. هر چند که با توجه به سبکش که ملودیک دثه و پیش زمینه ای که از Children of bodom در سبک ملودیک دث دارم، باید گوش کردنش اعصاب فولادی بخواد. پس اگر طرفدار سبک دث و علی الخصوص ملودیک دث نیستید طرف آمون دین نرید. از متال زده میشید ها!!! البته من خودم به عنوان یک متال گوش کن خفن حتما اگر کارش گیر بیاد گوش میدم. اینی که گفتم برای تازه کارها بود.
خب دوستان . دیگه دهنم کف کرد.
بدرود
آرون —
دستت درد نکنه هالباراد عزیز جالب بود اطلاعاتی که دادی , راستی راجع به گروه Ainulindale کسی چیزی میدونه ؟ حسش نیست برم دنبالش بگردم اگه کسی میدونه بهم بگه ! :D
Halbarad —
آینولینداله مطمئنی که گروه متاله؟ من که توی متال آرشیو پیداش نکردم.
آرون —
نه بابا اصلا نمیدونم چه سبکیه :D فقط اسمش رو خیلی دوست دارم و میخوام بدونم چه چیزایی داره !
Halbarad —
نام گروه:آراثورن Arathorn
سبک:Medieval black metal بلک متال متاثر از تمهای قرون وسطی
محتوای اشعار:قرون وسطی، تالکین، اساطیر اسکاندیناوی(آخ که من میمیرم واسه این اساطیر اسکاندیناوی)
تشکیل شده در 1996 در برلین-آلمان
در حال حاضر گروه به صورت تک نفره فعالیت میکند: Skll نوازنده درامز، نوازنده فلوت و خواننده
اعضای سابق:
A.K. نوازنده گیتار و گیتار بیس و خواننده
M. Gericke نوازنده کیبورد، آکاردئون، گیتار و خواننده
Walter Antalics خواننده (چه قدر خواننده)
دیسکوگرافی:
1-1997 Unreleased rehearsal autumn '97(Demo)
2-1997 Niemals Kroenender Als Was Einst War (Full length)
3-2004 Arathorn(Demo)
Halbarad —
نام گروه:آردا
سبک:پاور متال
محتوای اشعار: فانتزی خصوصا تالکین و Vasilieva (این رو نمیدونم چیه. کسی اگر میدونه توضیح بده)
2-2004 About eternal wondering and about earth(Full length)
3-2005 Exorcist(EP)
اولین گروه متال روسیه است که میبینم و اسمش رو میشنوم. هیچ نظری راجع بهش ندارم.
هالبراد جان دمت گرم واقعا زحمت میکشی!
hellboy —
ببینید اون چیزایی که یه عده معتقدن چرته به نظر متال باز ها (یکیش هم خودمم) زیباست اما در مورد افرادی مثل مریلین منسون یا کریدل می شه به اونا گفت تاجر اما اونا یک مشت آدم فاسد و شیطان پرستند که به نظر من دست نشانده ی خود آمریکا هستند تا فساد را ترویج کنن .
در مورد گروه هایی مثل system of a down اونا بد دهن هستن ولی آهنگ های پر معنی و زیبایی هم اجرا کرده اند اما در کل می شه گفت که به غیر از استثنا های کم و بیش زیاد متال سبکی است که با نا مشروعات آمیزش پیدا کرده
Halbarad —
متال با نا مشروعات آمیزش پیدا نکرده هلبوی جان. متال از اونجایی که برای اعتراض به وجود آمده، برای اینکه بتونه بین اینهمه صداهای ناحقی که گوش دنیا رو پر کرده، صدای حقش رو به گوش مردم برسونه و توجهشون رو جلب کنه، صدا و ظاهر خشنی رو اختیار کرده. به خاطر ظرفیت بسیار زیادی هم که داره، افراد مختلفی با اعتقادات مختلف حرفهاشون رو به وسیله اون میزنن. از شیطان پرستایی مثل ماردوک، نیهیلیستهایی مثل Paradise Lost ، ضد مسیحیت هایی مثل Burzum، مسیحی هایی مثل P.O.D و مسلمونهایی مثل Ayatollah Immortal . اتفاقا به نظر من دولتها برای اینکه با گروههای متال مقابله کنند گروههای فاسدی مثل کریدل و مریلین منسون و اسلیپ نات رو حمایت میکنند تا چهره متال رو خراب کنند تا کسی سراغ بقیه گروههای متال هم نره.
Halbarad —
نام گروه: Avathar
سبک: Black/Folk metal بلک متال با مایه های فولکلوریک
محتوای اشعار:تالکین
تشکیل شده در سال 2003 در Ojakkala در فنلاند
اعضا:
Scatha سینتی سایزر و خواننده پس زمینه
Witch king نوازنده گیتار، گیتار بیس، درامز و همچنین خواننده گروه
دیسکو گرافی:
1- 2004 Shadows(Full length)
2- 2004 Where light and shadow collide(Full length)
3- 2005 A storm coming(Demo)
توضیح بیشتری راجع به این گروه نتونستم پیدا کنم.
hellboy —
به نظر من تفکرت کاملا غلطه چون وقتی که نمایش هاشون رو میبینی کاملا اعمال خلاف شرع انجام می دن می شه بگی وقتی این ها رو به نمایش می ذارن چه جوری می خوان جلوی فساد رو بگیرن
در ضمن منظور من از آمیزش با نامشروعات ریتم تند متال نبود اتفاقا من این ریتم تند رو دوست دارم من منظورم بد دهن بودن و کار های پشت پرده ی اون هاست
اله سار —
به نظر من تفکرت کاملا غلطه چون وقتی که نمایش هاشون رو میبینی کاملا اعمال خلاف شرع انجام می دن می شه بگی وقتی این ها رو به نمایش می ذارن چه جوری می خوان جلوی فساد رو بگیرن
در ضمن منظور من از آمیزش با نامشروعات ریتم تند متال نبود اتفاقا من این ریتم تند رو دوست دارم من منظورم بد دهن بودن و کار های پشت پرده ی اون هاست
هلبوی عزیز...خلاف شرع؟!؟ کارهای پشت پرده؟!؟
ملاک؟ معیار؟ محیط؟ فرهنگ؟ تفکر؟ پیام؟ مهمتر از همه ، فساد؟
Halbarad —
ببين، من گفتم كه هر گروهي رو كه گيتار برقي و درام داره منظورم نيست. خودتم كه گفتي. مريلين منسون و دني ديوي و اسليپ نات و ...
ببينم مثلا تو بگو آناثما كدوم حركت زننده اي روي سن انجام ميده؟ يا My dying bride? يا مثلا خيلي گروههاي درست و حسابي ديگه. حتي يه فحش هم توي آهنگهاشون نيست.
خيلي گروههايي كه بعضي حركات عجيب و غريب انجام ميدن هم كارهاشون الكي نيست. مثلا سپوترا موقعي كه مكس توش بود خيلي گروه توپي بود.
حتي گروههايي كه آرايششون به نظر ما زننده مياد مثل ايمورتال، باز هم اين كارشون فلسفه پشتشه. اگر راجع به فلسفه اش توضيح ميخواي بهت بگم.
hellboy —
من هم نگفتم که همه ی گروه های متال این جورین ولی به طور کلی ... اصلا من تسلیمم حق با شماست
راستی چرا عده ای از مردم نمی تونن آهنگ های متال رو حتی برای چند ثانیه گوش بدن و تحمل کنن؟
بحث داره باحال میشه!
ببینید متال از لحاظ بار موسیقیایی {الانه} هیچ چیز نداره !یعنی روی اصول نیست و کارش فقط تزلزل است!متال شاخه ای از راک بوده !آن دسته از گروه هایی که اوایل درست شدن {گروه های قدیمی } کارشون درست بوده!من این گروه های جدید را گوش دادم!هیچ کدام نمی تونند کارهاشون رو به صورت لایو عالی اجرا کنند!{همونطور که میدونید معمولا توی کنسرت آهنگ ها باید به طریق بهتر از اون چیزی که در آلبوم بوده اجرا بشه} و تمام موسیقیشون با افکت های کامپیوتری و تو استدیو است!ولی یه آدم بزرگی مثل دیوید گیلمور در گروه پینک فلوید با خود گیتار که دستشه به صورت لایو صداهایی ازش در میاره که بیا ببین!تارخچه کنسرت گروهشون هم که دیگه لازم به گفتن نیست...یه افسانه ای بود که دیگه تکرار نخواهد شد!
Halbarad —
آراتورن جان این حرفت دیگه حسابی از کوره به درم کرد. راستی ببخشید که یه هفته نبودم. جاتون خالی رفته بودم شیراز.
اما بابا. چرا متوجه نیسیتید. من راجع به همه گروههای به ظاهر متال حرف نمیزنم. مثلا در مورد راسموس این حرفت که همه کارهاشون با افکت کامپیوتریه درسته. ولی من کله اون کسی رو که بخواد همچین تهمتهایی به جانی کاوانا یا مارکوس استوک بزنه له میکنم.
تو برو یه لایو آناثما، یا مای دایینگ براید، یا یه ترک امپریوم گوش بده، اونوقت حکم کلی صادر کن.
به ببین از کوره در نرو!ای خدا باز من منظورم رو بد رسوندم!من گروه های اان و تازه به دوران رسیده رو میگم!اگه ناراحت شدی !ساری!
Halbarad —
باز هم نميشه. حتي بين گروههاي متال تازه كار هم كارهاي خوب پيدا ميشه. بحث به نظرم داره از مسيرش منحرف ميشه. بهتره بس كنيم.
Halbarad —
خوب. بعد از مدتها میخوام برم سراغ یه گروه دیگه:
نام گروه: آیسنلور Aysenlur
سبک:Epic Black metal بلک متال با مایه های حماسی
محتوای اشعار: حماسه و دنیای تالکین
تشکیل شده در سال 1999 در شهر ایکیک Iquique در شیلی
اعضا:
مائوریسیو هورتادو Mauricio Hurtado خواننده
سرجیو اوستریا Sergio Ostria گیتار
لوئیز مونوز Luis Munoz گیتار بیس
گونزالو اسپینوزا Gonzalo Espinoza درامز
ادوین رومرو Edwin Romero کیبورد
اعضای سابق:
امیلیو بونتا Emilio Bonta گیتار
لائوتارو بارباریک Lautaro Barbaric کیبورد
کارولینا تورس Carolina Torres خواننده زن
دیسکوگرافی:
2000- Sacred justice (Demo)
2005- Epic souls (Full length)
خوب. به نظر یه گروه تقریبا نیمچه فعال آمریکای جنوبی میاد. تنها بدی که به نظر میاد داشته باشه، از اونجایی که متن آهنگهاشون رو نتونستم پیدا کنم احتمالا باید اشعارشون به زبان اسپانیایی یا پرتقالی باشه.
Lycanthrope —
Halbarad the north ranger من از سلیقه شما خیلی خوشم آمد. به خصوص امپیریوم که گروه محبوبم است. این را هم بگم که تعداد زیادی از
گروه های متالی که از تالکین الهام گرفتند اسکاندیناویایی هستند دلیلش
هم فکر می کنم معلوم باشد.
Halbarad —
ممنونم آرنونا جان. من ارادت خاصی به همه طرفداران جناب مارکوس استوک دارم. اما در مورد گروههای متالی که از تالکین الهام گرفتند باهات موافق نیستم. حداقل تا جایی که من میدونم گروههای تحت تاثیر تالکین اصلا در یک ناحیه دنیا متمرکز نشدند که بشه گفت بیشترشون از مثلا کشورهای اسکاندیناوی هستند. بهترین این گروهها که Summoning و Blind guardian باشند یکی اتریشی و دیگر آلمانیه.
در ضمن اگر به اسکاندیناوی و اساطیرش علاقه مندی به تاپیک اساطیر اسکاندیناوی سر بزن.
Lycanthrope —
اگر خواستید می توانیم بیشتر در مورد امپیریون صحبت کنیم
اله سار —
هالباراد جان سلام. من مدتهاست که می خوستم یا تو این تاپیک یا توی تاپیک اسکاندیناوی از شما تشکر کنم...جا داره که الان خسته نباشید بگم به شما :من واقعا خوشحالم که دوست متخصصی مثل شما اینجاست و فعالیت میکنه و مرسی بابت این زحماتی که برای پستهات می کشی و وقتی که برای انجمن صرف می کنی. متشکرم و موفق باشی
Halbarad —
وووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووی
بالاخره احساس کردم یکی بهم بها داد. دستت درد نکنه اله سار جان. خواهش میکنم. اصلا زحمتی نیست. من خودم اولا لذت میبرم از این کار دوما خودم به این بهانه اطلاعات جمع میکنم.
درباره امپریوم هم آرنونای عزیز من دوست دارم راجع بهش صحبت کنیم ولی نه توی تالارهای شورا. اگر خواستی یا توی پیغامهای شخصی سایت یا هر طور دیگه که میلت کشید. البته امپریوم که چیزی برای بحث کردن نداره. هر دو تا مون باید بشینیم هی ازش تعریف کنیم. اطلاعاتشم که توی نت ریخته. ولی بازم اگر خواستی پیغام بده.
لگولاس —
هالباراد جان واقعا دستت درد نکنه ... توضیحات مختلف تو باعص شد برم و آهنگ های Blind guardian و Summoning را گوش بدم ... خیلی روم تاثیر گذاشت ...امیدوارم موفق باشی...
تشکیل شده در 1995 در ویل د کامبرا Vale de Cambra در پرتغال
اعضای گروه:
Hordulf خواننده گروه
Nomad گیتاریست
Morte گیتاریست
Caos-X گیتار بیس
Psyciop کیبورد
Green Devil درامز
اعضای سابق:
Marcus گیتار بیس
Necrocrawler گیتاریست
دیسکوگرافی:
2000- The middle earth(Demo)
2002- Nautilus(Full length)
2005- The horned God(EP)
بر خلاف گروههایی که قبلا معرفی کردم این یکی به نظر میاد گروه پدر مادر داری باشه. فعال هم هستند و باید کارشون جالب باشه.
Halbarad —
ببینم؟ مگه هر تاپیکی که اول اسمش موسیقی بود، مربوط به موسیقی فیلمه که این موسیقی متال رو منتقل کردید توی موسیقی فیلم؟ از رهبانها خواهش میکنم این مبحث رو به جای قبلیش که واقعا مناسبتر بود برگردونن.
Halbarad —
یک گروه متال عجیب و غریب. گروهی که وضعیت مشخص نیست. معلوم نیست گروه هنوز فعالیت میکنه یا اینکه از هم پاشیده. گروه به صورت کاملا Underground و غیر تجاری فعالیت میکنه.
نام گروه:Barad Dur
سبک: Dark Ambient
محتوای اشعار: تاریکی های دنیای تالکین
تشکیل شده در 1995 در شهر لوبلین در لهستان.
آخرین ترکیب معلوم این گروه را یک گروه یک نفره معرفی میکند. شخصی با نام مستعار نازگریم Nazgrim که هویت واقعیش نامعلوم است همه کارهای موسیقی و خواندن در این گروه را انجام میدهد.
تنها کاری هم که از این گروه ارائه شده یک دمو به نام
Emyn-Nu-Fuin بوده که در 1996 ساخته شده.
بله. از این گروهها هم در عرصه متال کم نیستند.
هالبراد جان میتونی درمورد a perfect circle & Tool مطلب بنویسی؟
Halbarad —
آراتورن عزیز. این تاپیک برای بررسی گروههای متال مرتبط با آثار تالکین راه اندازی شده. برای اطلاعات گرفتن و بحث راجع به این گروههای متفرقه بیا به تالار باشگاهها و توی تاپیک متالرها. منتظرت هستم.
Halbarad —
نام گروه: Bararum
سبک: Folk metal/Ambient
محتوای اشعار: پیگنیسم و تالکین
تشکیل شده در سال 2000 در اوکراین
تنها عضو گروه که همه کارهای نوازندگی و خوانندگی رو بر عهده داره Strakhinya & Fess است که تنها یک آلبوم کامل به نام Danu's Rebirth رو در سال 2001 ارائه کرده.
Halbarad —
دوستان کی کتاب نارنیا رو خونده؟ من که نخوندم. من فقط همون فیلمی که برنامه کودک کانال دو چند سال پیش نشون داد دیدم. کتابش رو هم جایی ندیدم که بخوام بخرم وگرنه حتما تا حالا خونده بودم. میخوام بدونم توی این کتابهای نارنیای سی اس لوئیس، یه قورباغه به اسم Barroquejón وجود داره؟
اگر این قول درسته پس خیلی جالبه که بهتون بگم یک گروه متال هم به همین نام وجود داره!!!
اسمش رو که بهتون گفتم(تلفظش چی میشه؟؟؟)
سبک:Progressive/Power/Classical Metal
محتوای اشعارش هم که تالکینه.
در سال 2002 در پوئنته آلتو Puente Alto در شیلی تشکیل شده. تنها عضوش هم که تمام کارهای نوازندگی و خوانندگی رو بر عهده داره یه جوون خوشگلی (برعکس تصور همه کسانی که متال رو خشن میدونن) هستش به اسم دیوید هانوس David Hanus که ملقبه به همون باروکوئخن (اگه درست نوشته باشم شکل خوندنش رو). اینم عکسشه. ببینین چه خوشگله:
توی دیسکوگرافیش هم فقط اسم دو تا آلبوم Full length به چشم میخوره:
اولیش که در 2003 اجرا شده اسمش هست:Concerning the quest,The bearer and the ring و دومیش که در 2005 عرضه شده اسمش هست Songs for her . دیگه هیچی از این گروه نمیدونم.
ef@Robber —
بابا این گروه ها را از کجاتون میارین من خیلی وقته توی کار متالم ولی اسم این گروه ها نشنیدم .
Catch 22 :
آلبوم سال 2002 گروه Hypocrisy . آلبومی بزرگ از گروهی بزرگ. به عقیده کارشاسان بهترین کار گروهی Hypocrisy . آهنگ سازی قوی در کنار همخوانی زیبای گروه به همراهی تمی ملودیک و مهیج. صدای Overload شده گیتار در طول آلبوم صدای خواننده ( یا به عبارتی همخوانی) را به شدت تحت تاثیر خودش قرار داده. چیری که باعث میشه خواندن آهنگ گاها به مرور نزدیک بشه تا بزرگی و عظمت آهنگ به شنونده منتقل بشه. نموده کامل این طرز اجرای آهنگ در آهنگ All Turned Black به زیبایی به چشم خورده میشود. آلبوم با آهنگ Dont Judge Me که تمی سنگین و سریع دارد شروع میشود. کاری که با ریتم سریع و سنگین خودش نمودی از Scandinavian بودن گروه رو مشخص میکنه. چیزی که شاخصه کار تمامی گروههای این حوزه است. کار ادامه پیدا میکنه. آهنگ Uncontrolled کاری ملودیک که باز هم با خوانندگی جمعی گروه ادا میشه. این جو ملودیک به طرز زیبایی کار را به یاد ماندنی و زیبا کرده که خوانندگی جمعی نیز آنرا تکمیل کرده. Seeds Of The Chosen OneAnother Dead End (For Another Dead Man) در ادامه کارها شروع میشه. با سولوی بسیار زیبا ، سریع ولی کوتاه از گیتاریست گروه. همکاری زیبایی بین گیتاریست و درامر در این کار به چشم میخورد. کاری که ریتم سریع با Drum ی انفجاری به همراه داره. چیزی شبیه به کارهای گروههای Black متال مه به نوعی Hypocrisy هم جزو همین گروههاست. Seeds Of The Chaos هم دقیقا با همین خصوصیات با این تفاوت که کمی از سرعت آن نسبت به باقی آهنگ ها کاسته شده است. شاید کمی به زیبایی آهنگ کمک کرده باشه این کار. آلبوم رو میشه یک کار خوب برای گروه و یا بهتر بگیم Tägtgren در نظر گرفت . در آهنگ بسیار از موارد اسطوره ای استفاده شده است و در یک تیکه نام گاندالف برده می شود . کاری که مورد توجه دوست داران Scandinavian Metal قرار خواهد گرفت .
امید
ef@Robber —
وووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووی
بالاخره احساس کردم یکی بهم بها داد.
بابا ما که همه دوست داریم .
واقعا خسته نباشی یکی هم بره توی این گروه ها هم به ما بگه خوبه .
به امید روزی که همه همه چیز بدانند .
Halbarad —
دیگه اومدی نسازی رابر جان. قرار نبود تو کار بیوگرافی نویسی من دخالت کنی ها!!! من شدیدا این اقدام تو رو بایکوت میکنم.
ef@Robber —
دیگه اومدی نسازی رابر جان. قرار نبود تو کار بیوگرافی نویسی من دخالت کنی ها!!! من شدیدا این اقدام تو رو بایکوت میکنم.
بابا ما که چیزی نگفتیم
گفتیم که دوست داریم در ضمن اون تیکه ای که گفتم این ها را از کجا می آری قصدم این بود سطح بالا .
در ضمن
http://www.empyrium.de
این هم وبسایت امپریوم است .
Halbarad —
نام گروه: Battlelore
سبک: متال حماسی Epic و همینطور Power metal با صدای خشن خواننده.
محتوای اشعار: دنیای فانتزی، تالکین، جنگهای اسطوره ای
تشکیل شده در 1996 در شهر Lappeenranta در فنلاند.
اعضا:
تامی میکانن Tomi Mykkanen به عنوان خواننده
کایسا یوکی Kaisa Jouhki خواننده
ییری واهوانن Jyri Vahvanen نوازنده گیتار
یوسی روشو Jussi Rautio نوازنده گیتار
تیمو هونکانن Timo Honkanen گیتار بیس
هنری واهوانن Henri Vahvanen درامز
ماریا Maria سینتی سایزر
اعضای سابق:
گورثور Gorthaur درامز
تامی هاوو Tommi Havo نوازنده گیتار و خواننده
پاتریک مناندر Patrik Mennander خواننده
میکا کوکولا Miika Kokkola هم گیتار بیس
کار گروه در 1999 با انتشار دموی Warrior's tale شروع شد. در 2000 هم یک دموی دیگر به نام Dark fantasy منتشر کردند.
Where the shadows lie اولین آلبوم کامل گروه بود که در سال 2002 عرضه شد. یک سال بعد هم آلبوم Sword's song رو دادن بیرون. یک DVD در 2004 به نام The journey و یک آلبوم کامل دیگر به نام Third age of the sun که در 2005 بیرون اومد آخرین فعالیتهای بتل لور بوده اند. به نظر گروه جالبی میاد. باید برم دنبال کاراش.
ef@Robber —
آگالوچ :
زیبایی نفس گیر موسیقی آگالوچ(Agalloch) را فقط با تجربه کردن/شنیدن آن می توان دریافت. با گوش دادن به آثار این گروه به بهترین شکل می توان ظرفیت های عظیم موسیقی متال برای آفرینش زیبایی را درک کرد و در واقع می توان آن را پاسخ قاطعی به حساب آورد به تمام کسانی که به اشتباه زیبایی شناسی متال را دست وپاگیر و محدودکننده تلقی می کنند، آن هم در حالی که عملاً موسیقی متال شاید پرتنوع ترین و رنگارنگ ترین شاخه ی موسیقی مدرن باشد. و موسیقی آگالوچ دربردارنده ی کمالی است که تنها به لطف نبوغ می توان به آن دست یافت.
یکی از اولین عناصری که در کار این نوابغ بی بدیل متال جلب نظر می کند این است که با وجود آمریکایی بودن گروه، سبک کار آن - سبکی به شدت اتمسفریک، شاعرانه و سرشار از احساس - بیش تر کار گروه های اروپایی را تداعی می کند، به خصوص موسیقی متال اسکاندیناوی را. قطعاً یکی از دلایل مهم این امر، شرایط اقلیمی زادگاه اعضای این گروه است، یعنی پرتلند- اورگون، مکانی سردسیر و بسیار پربرف با چشم اندازهای طبیعی خیره کننده که شرایط اقلیمی اش بیش تر به کشورهایی مثل سوید، نروژ، فنلاند و ... شباهت دارد. همین حس و حال زمستانی بیش از هر حس دیگری بر کار آگالوچ غلبه دارد. موسیقی به شدت فضاپرداز گروه، چشم اندازهای پربرف و زمستانی و اندوه سرد ولی شیرینی را در ذهن و روح شنونده القا می کند.
طبقه بندی کردن نوع و سبک کار آگالوچ، مثل همه ی گروه های نوآور و اریژینال متال، کار بسیار دشواری است. موسیقی، ترکیب منحصربه فردی است از فولکFolk، بلکBlack، دومDoom و گوتیکGothic، بسیار اتمسفریک و گاه حماسی، بسیار تغزلی و پراحساس، و صد البته اغلب افسرده و غمناک ولی اندوهی پالاینده، نه عذاب اور و آزاردهنده. به لحاظ صدای خواننده نیز کار تنوع بسیاری دارد: صدای خواننده ی گروه - جان هام John Haughm - کاه یک صدای بلک درجه یک است، گاه صدای صاف فوق العاده گرم و دلنشینی است و گاه چیزی بین این دو. خیلی وقت ها هم صدای او به نجوای غریبی تبدیل می شود. گاه صدای بسیار زیبای زنانه ای نیز آهنگ ها را همراهی می کند.
موسیقی سرشار از ریفهای عالی، سولوهای ماهرانه و همراه با استفاده ی گسترده ای از گیتار آکوستیک است، همه با آرانژمان های درجه یک. ولی موسیقی به همین جا محدود نمی شود و سازهایی مانند پیانو، ویولن، کنتراباس، کیبورد و حتی سازهای فولک و گاه غریبی مثل شاخ گوزن (!) هم به کار گرفته می شود. گاه سه یا چهار گیتار با هم نواخته می شوند و بی دلیل نیست که ساخت برخی از آهنگ ها دو سال یا حتی بیش تر (!) طول کشیده است. این نشانه ی وسواس کمال گرایانه ای است که با شنیدن موسیقی آن ها به خوبی می توان به آن پی برد.
آگالوچ در سال ۱۹۹۵ شکل گرفت ولی کارش را از سال ۱۹۹۹۶ با دمویی(Demo) به نام From Which of This Oak شروع کرد که قطعاً یکی از درخشان ترین دموهای تاریخ متال است و نشانه ای از نبوغ انکارناپذیر این گروه. در این دمو خیلی از عناصر آشنای آثار بعدی که مشخصه های همیشگی کار آگالوچ اند وجود دارد. مثلاً استفاده از صدای خواننده ی زن، پاساژهای متعدد گیتار آکوستیک، پیانو، اینترلودهای بی کلام و لطیف و البته با همان حال و هوای افسرده ی بسیار تاثیرگذار و احساس برانگیز.
نخستین آلبوم بلند گروه با عنوان Pale Folklore در همان سال ۱۹۹۹ اوج توانایی های آگالوچ را عرضه کرد. آهنگ ها طبق معمول طولانی اند. ریف های فوق العاده گیرا، قطعه های بی کلام طولانی، صداهای زنانه ی بسیار زیبا در پس زمینه، سولوهای درخشان، استفاده ی حیرت انگیز از پیانو برای گسترش اتمسفر افسرده ی کارها، افکت هایی مثل صدای باد و توفان، زوزه ی گرگ و صدای قدم برداشتن روی برف و ... و البته ملودی های بسیار جذاب و فراموش نشدنی، اشعاری مثل همیشه درخشان، تغغیرهای مکرر در تمپو و... این اثر نبوغ آسا واقعاً قابل توصیف نیست و بارانی بی وقفه از زیبایی ناب و مسحور کننده ای است که ۶۲ دقیقه ی تمام شما را با خودش در سفری بی نظیر و ملکوتی همراه می کند. از آهنگ سه قسمتی و حدوداً ۱۹ دقیقه ای ابتدای آلبوم تا قطعه ی بی نهایت زیبا و سحرآمیز پیانو و... تا آهنگی ۱۲ دقیقه ای در پایان که قطعه ی پیانوی غمناک، باشکوه و درعین حال مخوفی آن را به آخر می رساند. زیبایی محض، ناب و ملکوتی که موسیقی در آن اوج متعالی و دست نیافتنی اش است. در ضمن این آلبوم، محبوب ترین آلبوم تمام عمرم هم هست!
در سال ۲۰۰۱ گروه یک EP با عنوان Of Stone, Wind and Pillors عرضه کرد که مثل همیشه درخشان و نبوغ آساست. این اثر ۳۱ دقیقه ای متشکل از دو آهنگ بی کلام شاهکار است، اجرای دوباره ی آهنگی از دموی گروه (که یکی دیگر ار آهنگ هایش هم در Pale Folklore دوباره اجرا شده بود) و دو آهنگ دیگر که یکی از آن ها اجرای مجدد آهنگ بسیار زیبایی از گروه Neofolk توانای Sol Invictus است. فقط آگالوچ می توانست این آهنگ را از اصل اش هم زیباتر در بیاورد، به خصوص با صدای مسحورکننده ی جان هام.
دومین آلبوم بلند گروه، شاهکار بی نظیر دیگری بود به نام The Mantle .آلبومی ۶۸ دقیقه ای با همان ترکیب خاص آگالوچ از فولک، بلک، دوم، گوتیک و... که با مقدمه ی معرکه ای که عمدتاً با گیتار آکوستیک نواخته شده شروع می شود و بعد آهنگ ۱۴ دقیقه ای نفس گیری از راه می رسد با ریف ها و سولوهای درخشان و ترکیبی بدیع از گیتار الکتریک و آکوستیک. در این آلبوم جان هام از صدای بلک خودش خیلی کم تر استفاده کرده. قطعه های بی کلام طولانی و گاه بسیار فولک، همان افکت های همیشگی، استفاده از سازهای متنوع، حتی ماندولین و ترومپت و کنتراباس و... حال و هوای کار با Pale Folklore تا حدی تفاوت دارد که این شاید تا حدی به خاطر رفتن کیبوردیست گروه - شین بریر Shane Breyer- باشد. با این حال قطعاً نمی توان آن را حتی ذره ای ضعیف تر به حساب آورد و خیلی ها را بهترین کار گروه می دانند. فضای اثر همچنان افسرده و زمستانی است و بسیار شاعرانه، طبق معمول با اشعار درجه یک.
آگالوچ علاوه بر کارهایی که در بالا به آن ها اشاره شد، دو EP دیگر هم عرضه کرده - هرکدام با تنها دو آهنگ - که در عین زیبایی و داشتن مشخصه های همیشگی کار گروه، بیش تر کارهایی تجربی هستند و عمدتاً هم بی کلام و درواقع حاصل میکس مجدد برخی از آهنگ های قبلی گروه هستند. البته این دو اثر The Grey و Tomorrow Will Never Com که در سال های ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴ عرضه شده اند، کارکرد دیگری هم دارند و آن هم فرونشاندن بخشی از عطش همیشگی دوستداران گروه - که معمولاً خیلی هم متعصب و دوآتشه هستند - تا پیش از عرضه ی آلبوم سوم گروه است که خوشبختانه قرار است به زودی - در اوایل ۲۰۰۶ - عرضه شود. این نخستین آلبوم رسمی و بلند گروه پس از چهار سال خواهد بود که البته با توجه به کمال گرایی دان اندرسن Don Anderson (نوازنده ی گیتار)، جان هام John Haughm (خواننده و نوازنده ی گیتار و درامز) و جیسن ویلیام والتن Jason William Walton (نوازنده ی بیس) اصلاً عجیب نمی نماید. پیشاپیش اطمینان دارم که اثر جدید گروه هم شاهکار دیگری خواهد بود. اصلاً این سه نفر جز شاهکار چیز دیگری خلق نمی کنند!
امیدوارم لذت برده باشید .
Ringator —
واو! واقعا لذت بردم! من خودم یکی از طرفداران محکم Blind Guardian هستم و خب یه مایه هایی کمرک شیکست تا همه آلبوم هاشونو یافتم ولی می خواستم بدونم که چطور سبکشون Heavy Metal ه اما مثلا من System of a Down گوش می دم موتورم می آد پایین؟یعنی دیگه سبک سیستم چیه؟! البته اینو اشاره نکردم که منم متال باز هستم... نگید بهم نمی آد!
در هر صورت دستت درد نکنه و لطفا در آخر یه دونه هم پست بزن همه ی سبک های متال و تفاوتاشونو بگو! و نگران نباش به تاپیک ربط داره تا فرق سبکارو ندونیم با گروه ها نمی تونیم ارتباط برقرار کینم.
یه جایی هم هالباراد جان اسم آناتما آورد کلی کیف کردم! آره؟ یا من اشنباهی دیدیم این اسمو؟!
ef@Robber —
خیلی ممنون
اون مقاله ای هم که گفتی فکر کنم خیلی طول بکشه ولی همینطوری هم میشه که گروه هایی معروف رو من می نویسم و خدتون نتیجه گیری کنید . در ضمن من عاشق soad هستم واصه همین ضایع دیگه نکن . البته Lq ناگفته نماند .
Vartan Malakian Biography
Vartan در تاریخ 14/ feb /1947 در عراق متولد شد و اولین ریشه های علاقه به هنر در سن 7 سالگی در او به وجود امد و قدرت خلاقیت او به طور جدی شکل گرفت .اولین قدم جدی او در عرصه هنر در سن 18 سالگی شکل گرفت ؛ زمانی که Vartan تابلوهای خود را در صفارت خانه کشور چکوسلواکی و چندین فرمانداری به نمایش گذاشت .
در سال 1968 ، Vartan به عضویت حذب حمایت از جوانان ارمنی در یکی از فرمانداری های عراق در آمد .
در سال 1972 زمانی که Vartan با تعدادی از استادهای دانشگاه هنر در عراق ملاقات داشت برای اولین بار عشق زندگی خود را یعنی Zepur ملاقات کرد . Vartan و Zepur در سال 1974 با هم به لبنان رفتند و در آنجا با یکدیگر ازدواج کردند و مصمم شدند که برای زندگی بهتر به ایالت متحده صفر کنند .
خانواده کوچک Malakian در سال 1975 به امریکا مهاجرت کردند و در Hollywood سکونت گزیدند . California جایی بود که خوشبختی آنها با تولد اولین پسر خانواده کامل شد ، این پسر کسی نبود جز Daron Malakian گیتاریست و هنگ ساز گروه System Of A Down .
Vartan زندگی خود را با هنر و رقص ( رقصیدن یکی از چیزهای مورد علاقه او از دوران کودکی بوده است ) ادامه داد و در سال 1981 در دانشگاه “ Glendale “ شروع به تدریس رقص کرد ، جایی که او توانست شیوه جدیدی از رقص ارمنی را بنا کند .
در سال 1993 ، Vartan گالری هنری و عتیقه جاتی را به راه انداخت به نام “ Arka Arts Industry “ و در سال 2001 از طرف “ Los Angeles Times “ این گالریبه عنوان یکی از بی نظیر ترین گالری های هنری در شهر از او قدر دانی شد .
در چند وقت اخیر Vartan پروژه ای خیلی مهم به دست گرفت که ان هم طراحی کاور آلبوم ، طراحی T-Shirt و ... برای گروه System Of A Down بوده است .
ef@Robber —
یه جایی هم هالباراد جان اسم آناتما آورد کلی کیف کردم! آره؟ یا من اشنباهی دیدیم این اسمو؟!
برو توی باشگا ها توی باشگاه متال در مورد آنتما (فکر کنم ) توضیح دادم
Halbarad —
رابر جان. توی این تاپیک فقط راجع به گروههایی که درباره تالکین کار میکنند بنویس. برای نوشتن درباره سیستم برو توی باشگاه متالرها. Ok?
ef@Robber —
باشه حتما از الان به بعد میرم
راستی این تاپیک مشکل داره یعنی توی اتاق نمیشه دید چند صفحه است .
Halbarad —
نام گروه: Black jade
سبک: بلک متال
محتوای اشعار: ارباب حلقه های تالکین
تشکیل شده در سال 2000 در زینینگن Zeiningen در سوئیس
در حال حاضر گروه تنها یک عضو به نام مستعار ناراگارث Naragarth دارد که همه کاره گروه است.
اعضای سابق گروه:
Warbringer نوازنده گیتار بیس
Dagaz نوازنده گیتار
و God of Pain نوازنده درامز
گروه کار خودش رو با یک دمو در سال 2001 به نام Holocaust 666 شروع کرده. در 2002 یک آلبوم به نام جنگل ادوراس Forest of Edoras و در 2005 هم یک آلبوم دیگه به نام Of forest and fire منتشر کردند.
به نظرم نباید گروه چندان جالب و دندون گیری باشه. ولی خب دیگه داره درباره دنیای ارباب حلقه ها میخونه و همین ارزشمنده.
ضمنا رابر جان حق تقدم ایجاب میکنه که رینگیتور اول پست من راجع به آناثما رو بخونه که خودم رو کشتم تا تونستم بفرستمش. هر چند که فقط راجع به زمان فعالیت دوم آناثماست. اینجوری بخوای نون بقاپی کلامون میره تو هم ها!!!
آرون —
اف رابر عزیز لطفا یه تاپیک جدید بزن اینجا مخصوص یافته های خود هالباراد در مورد موسیقی های متال در زمینه تالکین هستن و لطف کن توضیحات خودت رو در یه تاپیک مربوطه بنویس و موسیقی های متال غیر تالکینی رو قاطی این تاپیک نکن و نظم تاپیک رو بهم نزن.
Ringator —
کسی اون پیشنهاد من در مورده یه پست معرفی متال رو شنید؟! چرا همتون منو ایگنور می کنید؟!!!
دیگه بهم برخورد ها!!! رینگیتور جان، گفتم که. رابر توی تاپیک باشگاه متالرها یه توضیح نصفه نیمه ای راجع به سبکهای مختلف داده. برو اونجا و اون رو بخون. اما اگر مطلب کاملتری بخوای، خیلی گسترده تر از اونیه که من بخوام توی سایت ترجمه کنم و بنویسم. مثلا برای شناختن Domm metal که سبک مورد علاقه خودمه برو به سایت
http://www.doom-metal.com
ببین که یه صفحه اینترنت به چه گندگی فقط با این تیتره که What is doom? حالا تازه فقط دوم رو معرفی میکنه. نه دوم/دث، نه فیونرال و نه زیرشاخه ها Divisions دیگه دوم رو. بلک و ترش و اسپید متال و پروگرسیو و نو متال و دث متال و بقیه همه با زیرشاخه هاشون به درک. د آخه آرون جان یه کم انصاف داشته باش. مگه من چه قدر وقت دارم که بذارم بشینم همه این اطلاعات رو جمع کنم. من با گوش کردن تا یه حدودی میتونم سبک یه موسیقی رو تشخیص بدم. مثلا رینگیتور جان سپوترا گوش کردی که؟ سپوترا موسیقیش ترشه ولی چون مکس کاوالرا با صدای دث (متوجهی که صدای دث چه شکلیه؟) میخوند سبکش دث/ترش نامیده شد.
یا مثلا کرن، سیستم، اوانسنس، مودوین و همچین گروههایی نو متال Nu-metal هستند.
آناثما تا آلبوم Silent enigma دوم دث بود و بعد از اون مدرن راک میزنه و میخونه.
متالیکا آلبوم اولش یعنی Kill'em all اسپید متاله، از Ride the lightning تا Black album فکر میکنم هوی یا ترش باشه و بعد از اون هم نو متال شد. آخه من که تحصیل کرده موسیقی نیستم که بخوام تجزیه و تحلیلشون کنم، من فقط با گوش کردن میتونم تشخیصشون بدم.
من دونباله آهنگ هایه سافت متال میگردم!سراغ دارید سریعا بگید!
Halbarad —
درود دوستان. به عنوان اولین گروهی که در سال جدید معرفی میکنم، بفرمایید:
نام گروه خیلی بامزه است: Blueberry hill تپه زغال اخته!!!
سبک: هوی پاور متال Heavy power metal
محتوای اشعار: جنگ، اساطیر (موضوع مورد علاقه من)، تالکین، آزادی و طبیعت
تشکیل شده در 1997 در Seinäjoki فنلاند
اعضای گروه:
میکا موستیکاماکی Mika Mustikkamaki خواننده
آرتو وولانتو Arttu Volanto نوازنده گیتار
تیمو کوسکلا Teemu Koskela نوازنده گیتار
سامولی وولانتو Samuli Volanto نوازنده گیتار بیس
ولی ماتی ایلی میری Veli-Matti Yli-Mäyry نوازنده درامز و پرکاشن
کیمو کوکیلا Kimmo Kokkila نوازنده کیبورد
گروه ابتدا با نام Nightfall و بعد از اون Isengard شناخته میشده. اینکه چرا بعد از این دو اسم، همچین اسمی رو انتخاب کردند نمیدونم.
دیسکوگرافی: توی دیسکوگرافی این گروه فقط چهار تا دمو دیده میشه:
در 1999 دموی Servants of dark
در سال 2000 دموی Full moon legends
در 2001 دمویی با نام فعلی گروه یعنی Blueberryhill
و در سال 2002 یک دموی دیگه با نام Clandestine .
با توجه به سبکش باید کارهای جالبی داشته باشند اما چندان فعال به نظر نمیان.
لگولاس —
سلام به همه بر وبچ متال باز...راستی می خواستم بپرسم کسی می دونه گروه Blind Guardiangs بعد از سال 2006 آلبوم بعدیشون کیه ؟ چه سالی ؟ و این که اسمش چیه ؟ ممنون میشم...
اهریمن شکن —
در مورد گروه بسیار عالی Blind Guardian که اصلا حرفی نیست. ولی در مورد سبکش من در بعضی رده بندیهای گروههای متال این گروه رو به سبک گوتیک متال دیدم. تقریبا یه چیزی شبیه nightwish. خوب البته این رده بندیها رسمی نیست و تقریبا همه سبکهای متال رو زیر مجموعه راک میبینن. یه گروه معروف هست که یه جورایی از لوتر ایده گرفته و یذره مدرنش کرده.حتما دوستان گروه manowar رو میشناسن. به روجلدی های روی البومهاش توجه کردید؟ همش استوره ای البته با پرچم آمریکا و بعضی وقتها بقیه ملتها. جالبه نوازنده های این گروه خودشونو شاه های متال میدونن. بد نیست سری هم به hammerfall بزنید. ان هم گوتیک متال یا همون اسطوره خوانی میکنه. ولی شبانگاه در سرزمینه میانه چه آلبومه قویی و زیبایی. مگه نه؟
اهریمن شکن —
یه موضوع جالب.
فقط گروههای متال نیستن که از نویسنده های بزرگ الگو برداری میکنن. یا بر عکس حتا نویسنده ها از موسیقی دانان الهام میگیرن.
اگه مایل بودید یه تاپیک براش میسازم. تا با این مبحث آشنا بشیم.
Niphredil —
سلام
یه سوال داشتم. گروه nightwish رو کسی می شناسه؟ آیا ربطی به تالکین و ... داره؟ ممنون
Halbarad —
سلام نیفرندیل عزیز. گروه نایت ویش یه گروه فنلاندی که بین موضوعات اشعارش ادبیات فانتزی هست ولی ظاهرا ارتباط مستقیمی با تالکین و ارباب حلقه ها نداره.
نام گروه: نایت ویش Nightwish
سبک: پاور متال با مایه های اپرائی و سمفونیک Operatic/Symphonic power metal
محتوای اشعار: عشق، طبیعت، ستاره شناسی!!! Astrology (اگر اشتباه ترجمه کردم یکی بگه) و فانتزی
تشکیل شده در سال 1996 در شهر کیتی Kitee در فنلاند
ترکیب فعلی گروه به قرار زیره:
ارنو (امپو) وورینن Erno 'Emppu' Vourinen نوازنده گیتار (در سال 1996 و 97 نوازندگی بیس رو هم بر عهده داشته)
توماس هولوپاینن Tuomas Holopainen نوازنده کیبورد (در سال 1996 و 97 خوانندگی رو هم بر عهده داشته)
مارکو هیتالا Marco Hietala نوازنده بیس و خواننده گروه
یوکا نوالاینن Juka Nevalainen درامر
تارژا تورونن Tarja Turunen خواننده زن گروه که از سال 96 تا 2005 توی گروه بود به تازگی از گروه جدا شده.
دیسکوگرافیش خیلی زیاده دیگه اون رو نمینویسم.
آرون —
هالباراد عزیز واقعا از توضیحت در مورد نایت ویش ممنونم از گروه های مورد علاقه منه. راستی بیا کمی در مورد متال های برتر سال حرف بزنیم. مثلا نظرت راجبه CHILDREN OF BODOM یا ICED EARTH چیه ؟
ef@Robber —
بانو آرون×
در مورد چیلدرن در تاپیک متالر ها به طور کامل بیوگرافی گذاشتم چونکه ربطی به آردا نداشت ! D:
آرون —
اوه اف رابر دستت درد نکنه متاسفانه من اون تاپیکو زیاد با دقت نگاه نمی کردم حالا که گفتی در مورد چیلدرن بیو گذاشتی می رم میخونم ممنون و خسته نباشی.
Halbarad —
اله سار که متاسفانه در دسترس نیست میتراندیر عزیز. اما راجع به گروههایی که بانو آرون پرسیده چیلدرن رو که یه گروه ملودیک دث متاله اف رابر معرفی کرده. از Iced Earth فکر کنم Full Album داشته باشم ولی چندان از پاور متال زیاد گوش نکردم. تنها آهنگش که من خیلی دوست دارم When The Eagle Cries است. خواستم بیوگرافیش رو اینجا بنویسم که یادم اومد اینجا فقط راجع به متال تالکینیه. بهتره رابر عزیز بیوگرافیشون رو توی تاپیک متالرها بنویسه. من دیگه وقت این کار رو ندارم.
ef@Robber —
چرا همه به ما گیر دادن ! مگه من بیوگرافی چاپ کنی دارم !
ولی سعی خودم رو می کنم و می نویسم !
When The Eagle Cries بود دیگه ؟؟
ارش —
خوب به نظر من این شکوه و بزرگی آردا وو یا همون دنیای تالکینه که این همه افراد رو به خودش جذب کرده . و به قدری زیبا که خیلی راحت می تونستند در این دونیا انرژی به اصطلاح درونیش ون رو رها کنند
DarknessLord —
کسی راجع به گروه Nazgul میدونه ؟ اسمش که میخوره سبکش هم Black Metal...
Halbarad —
Darknesslord عزیز، وقتی که توی سایت
http://www.metal-archives.com
اسم گروه نزگول رو سرچ کردم، دوازده تا نتیجه بهم ارائه کرد:
1-گروهی به اسم Befamal که گروهی برزیلی در سبک دث/ترش بوده و گروه متلاشی شده است. این گروه ظاهرا به نام نزگول هم معروف بودند. هرچند که محتوای اشعارشون اصلا تالکینی نیست بلکه ضد دین تشریف دارند.
2-یک گروه بلک متال آلمانی به نام Flying Nazgul که محتوای اشعارش هم تالکین و ارباب حلقه هاست. جالبه که این گروه یک آلبوم به نام Traditional Mordorian Folkmusic ضبط کرده.
3-یک گروه Heavy Power Metal سوئدی به نام Infinity که متلاشی شده و به نزگول هم ملقب بودند. محتوای اشعارش رو هم توی صفحه اش ننوشته بود.
4-نام گروه Inner-Sight و سبکش ملودیک دث/ترش متال. محتوای اشعارش رو ننوشته. گروه هم اسپانیایی هستش.
5-گروه نزگول از اسپانیا. سبک بلک متال و محتوای اشعارش هم پیگنیسم هستش که باز هم ربطی به تالکین نداره. گروه هم متلاشی شده.
6-گروه نزگول از ایتالیا. سبک فولک بلک متال. محتوای اشعار هم فانتزیه که خوب، بی ربط به تالکین نیست.
7-گروه نزگول از لهستان. سبک ترش متال، محتوای اشعار رو هم ننوشته.
8-گروه نزگول از امریکا. یه گروه بلک/ترش متال که متلاشی شده و محتوای اشعار هم...
9-گروه Nazgulrising از ایتالیا که سبکش بلک متال و محتوای اشعارش...
10-یه گروه عجیب غریب. Nazgulum یه گروه روس هستند، سبکشون Raw Black Metal و محتوای اشعارشون... قسمت جالبش اینجاست که این گروه معلوم نیست کی تشکیل شده، اما تا حالا هیچ کاری ارائه نکردند. دیسکوگرافیشون خالی خالیه. واقعا خسته نباشند.
11-Samain یه گروه استرالیایی بوده که سبکش بلک متال با مایه های پیگنیسم و فولکلور بوده. محتوای اشعار؟؟؟
12-Ungolianth. گروه هلندی بوده. سبک: Brutal Death Metal (خدا رحم کنه!!!) و محتوای اشعار هم مرگ. خب این هم که هیچ ربطی به تالکین نداره.
حالا کدوم یکی از اینها رو میخوای دوست عزیز؟؟؟
Nazgul —
البوم جدید Summoning به نام Oath Bound حدود 2-3 ماه پیش اومد. تراک 3 این آلبوم به Dark Speech خونده شده. بقیه اش رو هم خودتون بگردین و حالشو ببرین.
Nazgul —
البوم Agalloch هم اومده به اسم Ashes against the grain. مثل Pale Folklore یا Mantle نیست ولی هنوز هم عالیه. اینم بشنوین و حالشو ببرین.
DarknessLord —
Darknesslord عزیز، وقتی که توی سایت
http://www.metal-archives.com
اسم گروه نزگول رو سرچ کردم، دوازده تا نتیجه بهم ارائه کرد:
1-گروهی به اسم Befamal که گروهی برزیلی در سبک دث/ترش بوده و گروه متلاشی شده است. این گروه ظاهرا به نام نزگول هم معروف بودند. هرچند که محتوای اشعارشون اصلا تالکینی نیست بلکه ضد دین تشریف دارند.
2-یک گروه بلک متال آلمانی به نام Flying Nazgul که محتوای اشعارش هم تالکین و ارباب حلقه هاست. جالبه که این گروه یک آلبوم به نام Traditional Mordorian Folkmusic ضبط کرده.
3-یک گروه Heavy Power Metal سوئدی به نام Infinity که متلاشی شده و به نزگول هم ملقب بودند. محتوای اشعارش رو هم توی صفحه اش ننوشته بود.
4-نام گروه Inner-Sight و سبکش ملودیک دث/ترش متال. محتوای اشعارش رو ننوشته. گروه هم اسپانیایی هستش.
5-گروه نزگول از اسپانیا. سبک بلک متال و محتوای اشعارش هم پیگنیسم هستش که باز هم ربطی به تالکین نداره. گروه هم متلاشی شده.
6-گروه نزگول از ایتالیا. سبک فولک بلک متال. محتوای اشعار هم فانتزیه که خوب، بی ربط به تالکین نیست.
7-گروه نزگول از لهستان. سبک ترش متال، محتوای اشعار رو هم ننوشته.
8-گروه نزگول از امریکا. یه گروه بلک/ترش متال که متلاشی شده و محتوای اشعار هم...
9-گروه Nazgulrising از ایتالیا که سبکش بلک متال و محتوای اشعارش...
10-یه گروه عجیب غریب. Nazgulum یه گروه روس هستند، سبکشون Raw Black Metal و محتوای اشعارشون... قسمت جالبش اینجاست که این گروه معلوم نیست کی تشکیل شده، اما تا حالا هیچ کاری ارائه نکردند. دیسکوگرافیشون خالی خالیه. واقعا خسته نباشند.
11-Samain یه گروه استرالیایی بوده که سبکش بلک متال با مایه های پیگنیسم و فولکلور بوده. محتوای اشعار؟؟؟
12-Ungolianth. گروه هلندی بوده. سبک: Brutal Death Metal (خدا رحم کنه!!!) و محتوای اشعار هم مرگ. خب این هم که هیچ ربطی به تالکین نداره.
حالا کدوم یکی از اینها رو میخوای دوست عزیز؟؟؟
سلام
آقا دستت درد نکنه !!! با این توصیفی که شما گفتی خودم رفتم Metal-Archives نگاه کردم. با بررسی این گروهها به این نتیجه رسیدم که منظورم اون اسپانیایی ه بوده که خوب theme کاراشون هم Paganism .... ممنون از جوابت ...
Halbarad —
دوستان، ببینم کسی پایه هست این تاپیک رو ادامه بدیم یا نه؟ و اگر پایه اید، می خواین به چه صورت ادامه بدیم؟ بیوگرافی ترجمه کنیم؟ شعر ترجمه کنیم؟ بحث کنیم روی موسیقی ها؟ چه کنیم؟ چه کار کنیم؟
من خودم نظرم بر ادامه اون هم با ترجمه ی اشعاره!
لوتین تینوویل —
دوباره تمام پستارو از اول تا آخر خوندم. لذت بردم. به نظر من اول از همه منبع معرفی کنید که از کجا آهنگارو پیداشون کنیم. بعد سبکای مختلف بعد هم اشعار. ;)
Halbarad —
لوتین جان اگر منظورت از معرفی منبع برای پیدا کردن آهنگها، لینک دانلود و از این حرفهاست، من کمکی ازم بر نمیاد چون هیچ وقت دنبال دانلود نبودم! در واقع فقط از دوستانی که دانلود می کردن کار می گرفتم. اما اگر منظورت اطلاعات گروههاست، سایتش رو نوشتم:
www.metal-archives.com
اما اگر منظورت اینه که از کجا گروه های تالکینی رو پیدا می کنیم، باید بگم که توی همین سایت متال آرشیو عضو بشو، بعد که لاگ این کردی، می تونی بین گروه ها به تفکیک فیلدهای مختلف (اسم، سبک، محتوای اشعار، اسم آلبوم، اسم ترک...) جستجو انجام بدی. اون موقع است که می تونی توی محتوای اشعار گروه ها کلمه ی تالکین رو سرچ کنی.
در مورد سبکها هم تو همون سایت می تونی گروه ها رو به تفکیک سبک ببینی. اما اگر می خوای سبکها رو بشناسی، من فقط برای معرفی سبک دوم منبع دارم:
www.doom-metal.com
Lycanthrope —
این یه ترک از گروه هلندی The gathering ه که هیچ ربطی به تالیکن قرار نبود داشته باشه اما موقع گوش دادنش ناگهان با شگفتی صدای تالکین رو شنیدم ..
"Nothing that happens to Man is natural, since his presence calls the whole world into question. All men must die; but for each man, his death is an accident, and and even if he knows it, an unjustifiable violation". Now, you may agree with those words or not: but they are the keystring of The Lord of the Rings'."
این صدا های ضبط شده مصاحبه های تالكین رو هم سعی می کنم بقیش رو پیدا کنم و بذارم
متال کلا چرندیاته و مفاهیمی ما***ی داره این موسیقی مستهجن و حرام متاسفانه در بین جوانان رواج زیادی داره
موسیقی متال آمیخته با ساتانیسم و شیطان پرستیه و در پشت آهنگهای متالیست ها به مقدسات ما شیعیان توهین میشه
دوستان بیاین دست از سر این موسیقی لعنتی بردارین به خدا آخرش جنون و گناهه من خودم یه زمانی درگیر این موسیقی کثیف بودم باور کنید تهش هیچی نیست جز گمراهی از دین خدا
الندیل پادشاه انسان ها —
ببینید من کلا موسیقی اصیل ایرانی از همه سبک های چرند واشغال غربی بیشتر دوست دارم در درجه بعد موسیقی پاپ ایرانی بهترین سبکه.همه این سبک های متال ونمیدونم کوفت حاوی مفاهیم غیر انسانیی هست که انسان رو به موجودی متوحش تبدیل می کنه.بیایید قدر موسیقی وفر هنگ خودمون رو بیشتر بدونیم.من صدای فنا ناپذیر استاد اکبر گلپایگانی رو با هیچ کدوم از اون موسیقی های بی هویت عوض نمی کنم.حتی ارزش بعضی از خوانندگان ایرانی مثل محسن یگانه ,چاووشی,افشین آذری و.......از تمامی اون سبک ها وخوانندگان غربی خیلی بالاتره.
فنگورن —
وابلامور ! الندیل !
به همین راحتی در مورد علاقه این همه آدم نظر میدید و حکم میکنید که علاعقشون چرنده ؟! مگه شما از آهنگ چه انتظاری دارید ؟ تو دید شما هنر چه جوری تعریف شده که چنین سبکی رو خیلی راحت آشغال خطاب میکنید ؟
آیا هنر تنها ریتم ملایم و رنگ های شاد و طبیعت گرایی و خوبی و خوشی یه ؟
تو طبیعت خدا که نمونه کامل هنره هم گاهی طوفان و رعد و برق و غرش امواج وجود داره ! میتونید بگید اینها پوچ و احمقانه اند !؟
چرا به همین راحتی رو مردم و علاقه هاشون برچسب میزنید ! من شخصا علاقه خاصی به متال ندارم، حتا با گوش دادن آهنگ های متال سر درد هم ممکنه بگیرم ، اما این دلیلی نمیشه که در مورد موضوعی به این گستردگی یه باره تصمیم بگیرم و بگم بده !
من از فلان چیز بدم میاد ، شاید تنها دلیلش این باشه که من متفاوت با جماعتیم که از اون خوشش میاد ، همین ! تفاوت ! قرار نیست که همه آدم ها مثل هم باشن ، و با دیدن اولین تفاوت سلیقه هر توهینی به هم بکنن !
یعنی قضاوت کردن انقدر راحته ؟ :ymapplause:
Tulkas Astaldo —
به دلیل آزادی بیان پستتو پاک نمیکنم.اما نگاهت در حد کودکانیست که برای سیمای ایران در مورد موسیقی متال نظر میدن.
چن تا نکته:
1.فک کنم در اسلام به موسیقی غنایی میگن حرام و کسی که این موسیقی رو عنا ندونه و البته مهم تر از اون مسلمون باشه،این موسیقی رو نباید گوش کنه.
2. این موسیقی رو ما***ی(احتمالا فرا***ی بوده منظورت) معرفی کردی.اول از همه میخوام تعریفی از فلسفه فرا***ی ارائه بدی که بعد بتونیم بحث کنیم.حداقل طبق مطالعاتی که من در مورد فرا***ر ها داشتم ،میتونم بگم که یکی از کاملترین مکاتب انسانی( و نه دینی) ساخته ذهن بشره.فرا***ر ها لزوما سیتنیست نیستن.حالا اگه خواستی در مورد دیدگاهاشون و اون حلقه اخوت بیشتر صحبت میکنیم
3.موسیقی متال را مترادف با شیطان پرستی معرفی کردی.این کاملا با رویه فرهنگی ما قابل انطباقه.اصولا تو ایران هر چیزی رو که نتونیم ازش استفاده کنیم،بد و اخ میدونیم.
موسیقی متال چنتا شاخه داره که برای نمونه تعدادیشو مینویسم:دث متال،بلک متال،دوم متال،مارش متال،ترش متال،نیو ویو آف بریتیش هوی متال و...
یکی از زیر شاخه های سبک بلک،دوم و عموما دث، سیتنیک متاله.این دلیل میشه که کل این موسیقی بده؟
اصلا در موسیقی متال زیر شاخه ای به نام کریستیانیتی(مسحیت)متال داریم.
اینکه ما (یعنی مسلمونا )نتونستیم از این موسیقی تا حالا استفاده کنیم ،دلیل بر سیتنیک بودن این موسیقیه؟
امیدوارم خیلی جدی پستتو ویرایش کنی و لحنشو عوض کنی.شما با این پست ها به شعور افراد محتلف توهین کردی.
اینکه تو گلپا دوست داری دلیل نمیشه که بهتره که.میدونستی موسیقی بلوز ردیف های داره تو دستگاه هایی مثل شور؟
خب زمانی که سطح توقع و علاقه مون رو به ایرانی(خوب) و خارجی(بد) تنزل میدیم،نباید انتظار بحث درست هم داشت.سلاطینی که از موسیقی ما نام بردی کدومشون تو دنیا حرفی برای گفتن دارن(به جز گلپا که البته اونم تو کاباره های ایرانی خوب میخونه)؟
جداقل یه چهره جهانی تر مثال میزدی!
فرضا گروهی مثل کویین،در زمان بزرگداشت برای خواننده فقیدش در کل دنیا،70 میلیون بیننده لایو داشت.عظمت این عدد رو درک میکنی؟یعنی فرضا کل یه کشور به وسعت ایران،نشستن پای کنسرت آقا.برای اینکه بهتر بفهمی،بازی های جام جهانی فوتبال معمولا بین ده تا بیست ملیون بیننده داره.این نشون میده که کل دنیا به این بشر احترام میزارن.ما که تافته جدا بافته که نیستیم.
کسی منکر زیبایی موسیقی ایرانی نیست ولی شما هم نمیتوونی اینطوری موسیقی ایرانی رو( که حداقل تو خواننده هایی که شما معرفی کردی) در حد موسیقی جهانی بدونه(نمیگم غربی چون این نوع موسیقی،راک اند رول،راک،متال،جز،بلوز و پاپ) سالهاست از خاستگاهش جدا شده و تبدیل به موسیقی جهانی شده.
امیدوارم پست آرون در مورد قضاوت کردن رو بخونید و حداقل به خدایی که خودتون میپرستید در مورد قضاوت کردن مراجعه کنید؟
علی این قضاوت میکرد یا محمد؟
pirooz —
من در جریان تاپیک نیستم و تاپیک رو مطالعه نکردم .
این حرف منم داخل پرانتز بزارید ولی شنیدن موسیقی هیچ عیبی نداره .
از متال تا داریوش و ابی .
موسیقی غنایی چیه ؟یه کم منظورتو واضح تر میگی ؟
در آخر ما هر چی دیدیم تو تاریخ از انسان های نئاندرتال تا الان با فرا***ی چسبوندن .شاید یه سری مطالب ربط داشته باشه ولی 80% مطالب نا مربوطه .
Tulkas Astaldo —
تعریف خیلی دقیقش رو نمیدونم ،اما در مکاتب اسلامی به موسیقی ای که باعث طرب و یا خارج شدن انسان از حالت عادی میشه موسیقی غنایی میگن.
دقیقا مشکل اینجاست.چون اکثر فرا***ر های ایران،اقرادی وابسته به بریتانیا بودن،ما هر چی اسم فرا***ر بچسبه بهش رو بد میدونم
torambar —
متال کلا چرندیاته و مفاهیمی ما***ی داره این موسیقی مستهجن و حرام متاسفانه در بین جوانان رواج زیادی داره
موسیقی متال آمیخته با ساتانیسم و شیطان پرستیه و در پشت آهنگهای متالیست ها به مقدسات ما شیعیان توهین میشه
دوستان بیاین دست از سر این موسیقی لعنتی بردارین به خدا آخرش جنون و گناهه من خودم یه زمانی درگیر این موسیقی کثیف بودم باور کنید تهش هیچی نیست جز گمراهی از دین خدا
ببینید من کلا موسیقی اصیل ایرانی از همه سبک های چرند واشغال غربی بیشتر دوست دارم در درجه بعد موسیقی پاپ ایرانی بهترین سبکه.همه این سبک های متال ونمیدونم کوفت حاوی مفاهیم غیر انسانیی هست که انسان رو به موجودی متوحش تبدیل می کنه.بیایید قدر موسیقی وفر هنگ خودمون رو بیشتر بدونیم.من صدای فنا ناپذیر استاد اکبر گلپایگانی رو با هیچ کدوم از اون موسیقی های بی هویت عوض نمی کنم.حتی ارزش بعضی از خوانندگان ایرانی مثل محسن یگانه ,چاووشی,افشین آذری و.......از تمامی اون سبک ها وخوانندگان غربی خیلی بالاتره.
نمیدونم شما دو نفر در مورد حرفتون چقدر تحقیق کردید ؟ بیشتر به نظر میرسه این حرفها احساساتی بود که در نبود فضا برای اندیشیدن صحیح بوجود اومده
نمیدونم چرا بین بعضی از مردم موجی از تعصب بیخودی بوجود اومده که هر چیزی رو که میبینه بهش انگ صهیونیست بودن و ضد اسلامی و این چیزا میچسبونه .
دلیلش هم میتونه یه سری تبلیغات باشه که مجال فکر کردن رو از انسان های کم اراده سلب میکنه و خیلی چیزای دیگه که ترجیح میدم تو انجمن در موردشون حرفی نزنم
موسیقی متال رو «مستهجن» خوندید . شدیدا منتظرم که از نظرتون دفاع کنید و دلیل این حرفتون رو بگید . همینطور هم باید تعریفی از «موسیقی مستهجن» داشته باشید .
پیشنهاد میکنم مصاحبه ای رو که استاد شجریان با مجله چلچراغ داشتن رو مطالعه کنید . حیف که الان بهش دسترسی ندارم وگرنه اگه لینک داشتم میزاشتم . فکر کنم نظر کسی که شصت هفتاد سال از عمرش رو روی بررسی موسیقی گذرونده ، قابل توجه باشه : « موسیقی مستهجنی وجود نداره . موسیقی فقط باعث چهار تحرک در انسان میشه : شادی ، غم ، رقص و تفکر . فکر نکنم که هیچ کدوم از اینها رو بشه مستهجن دونست»
پایه گذاران کسانی که متال رو در برابر دین قرار دادن ، کسانی بودن که شدیدا" به موسیقی متال و طرفدارانش حسودی میکردن . و هیچ بهونه ای بهتر از دین پیدا نکردن که در برابر متال قرار بدن . چه خوب بود بجای اینکه چشم و گوش بسته پیرو نظر دیگرون باشیم ، با دید باز به قضیه نگاه کنیم
من خودم از طرفداران موسیقی ایرانی هستم . ولی هیچ دلیلی باعث نمیشه که دنیای بی مرز موسیقی رو با مرز های سیاسی تطبیق بدم و صرفا" به خاطر اینکه فلان آهنگ تو ایران ریکورد شده پس نسبت به آهنگی که تو غرب ریکورد شده بهتره .
حرفای آرون و تولکاس واقعا" ارزش فکر کردن داره ممنون بابت حرفاتون
همونطوری که تولکاس گفت ، متال زیرمجموعه های زیادی داره . و هر کدومشون با همدیگه تفاوت های زیادی دارن . محکوم کردن یه همچین مجموعه ی بزرگی نمیتونه عاقلانه باشه .
باری مثال همین آهنگای summoning که در ابتدای تاپیک معرفی شد رو پیشنهاد میکنم حتما" گوش کنید . به طور استادانه ای دنیای تالکین رو توصیف کرده . شاید من اگه آهنگای summoning رو گوش نمیکردم ، هیچ وقت به عمق داستان های تالکین پی نمیبردم
2. این موسیقی رو ما***ی(احتمالا فرا***ی بوده منظورت) معرفی کردی.اول از همه میخوام تعریفی از فلسفه فرا***ی ارائه بدی که بعد بتونیم بحث کنیم.حداقل طبق مطالعاتی که من در مورد فرا***ر ها داشتم ،میتونم بگم که یکی از کاملترین مکاتب انسانی( و نه دینی) ساخته ذهن بشره.فرا***ر ها لزوما سیتنیست نیستن.حالا اگه خواستی در مورد دیدگاهاشون و اون حلقه اخوت بیشتر صحبت میکنیم
خیلی خوشحال میشم. حتما توضیح بده :ymapplause:
وابلامور —
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
اولا من از شما تعجب ميكنم كه موسيقي متال رو با موسيقي اصيل ايراني مقايسه ميكنيد ولي من مسامحه نميكنم و ميخوام خوب بدونيد كه اگه متال بد نبود از توش بلك متال در نميومد
در تعريف غنا بايد خدمت شما جوانان مسلمان!!!!!!!!عرض كنم كهموسيقي غنايي او.ن موسيقي كه انسان رو به نوعي از حالت طبيعي خودش خارج كنه و در اين بين فرقي بين هيچ موسيقي نيست اما.....
همه ميدونن كه دراسلام ما چيزي به نام آلت قمار داريم وبين اون فرق وجود داره ونيت عامل در حرام يا حلال بودن اون تاثيري نداره بلكه هر نوع كار چه با نيت غير قمار با اون حرام ميباشد
در موسيقي نيز بعضي موسيقيها مثل آلت قمارن كه يكيش همين متاله كه حرام خالصه ازينرو كه نه تنها مفاهيمي غلط به خورد جوانان ميده بلكه اونا رو از زندگي بيزار ميكنه كه اين بر خلاف كار اسلامه
اينكه تو گفتي بعضي از سبكهاي متال اينجوريه حرفي از اساس باطله چونكه اگه تو نت همون موسيقيايي كه ميگي از عقب به جلو بخوني اونوقت ميبيني چقدر كلاه گشادي سرت رفته
اما در مورد موسيقي سنتي ما در اين نوع موسيقي كه از فر هنگ ماست از اشعار چندين ساله ايراني استفاده مكيكنيم كه شاعران پر آوازه ما با نگاهي به كتب مذهبي ما اونارو سرودند ودرمورد اينكه گفتي ما مشاهير موسيقي سنتي نداريم ...هه كجاي كاري
استاد حاج قربان سليماني وقتي براي اجراي تكنوازي دوتار به روي سن سالن اپراي فرانسه ميره سه برابر ديگر نوازندگان ديگه به اون فرصت ميدن و جالب اينه كه رهبر اركستر هاي پاريس از اون ميخواد دوباره بنوازه و ايشون در ميان تشويق حضار دوباره مينوازند
در مورد ديگر ما داريم وقتي حسام الدين سراج براي اجرا به كانادا ميره يك عارف آلماني براي ديدن اون كنسرت كيلومترها از آلمان به كاناداذ مياد تا شاهد يك قطعه كنسرت باشه
با موسيبقي سنتي ما عارفين سروكار دارند وبا موسيقي متال شما امثال گروه هاياسلاير و w.a.p.s
از دوست عزيزم النديل نيز تشكر ميكنم كه با من در تكفير اين موسيقي هم عقيده است
والله عليم بما تعملون
Tulkas Astaldo —
در مورد موسیقی غنایی که منم همین تعریف رو ارائه کردم.
متال اگه بد نبود،از توش بلک متال در نمیومد؟این چه حرفیه آخه؟چاقوی جراحی چون میتونه آدمو بکشه،پس کلا چیز بدیه؟هر چیزی هم میتونه کاربرد مثبت داشته باشه و هم منفی.
در مورد آلت قمار فرمودی:اینکه چی آلت قماره رو کی تعیین میکنه؟غیر از یه سری شیخ و ملا که نظراتشون میتونه بر حسب زمان تغییر کنه؟ابتدای انقلاب اسلامی شطرنج هم آلت قمار حساب میشد،الان فدراسیون داره!
کل مباحث مربوط به این هم سیاسی کاریه.ما تو ایران هم متال داریم.اتفاقا متال های محوز دار هم داریم.خیلی از کارای رضا یزدانی متاله،آلبوم مترسک کاوه یغمایی هم متاله.گروه اوهام چندین کارش متاله و این گروه حتی کنسرت هم برگزار کرده.
گفتی موسیقی متال،مفاهیم غلط به خورد جوانان !!!! میده(چقد این لحن صحبت آشناست).برادر من،تو کی هستی که در مورد درست یا غلط بودن چیزی صحبت کنی؟
به این لینکا توجه کن:همشون از گروه های شناسنامه دار موسیقی متالن.ببین کدومشون مفاهیم غلط میدن(البته اگه مفهوم درست رو فقط در گل و بلبل و یار در بر ماست بدانی که هیچ)
این لینک یه آهنگ از متالیکاست که بعد از اینکه خواننده گروه (که یک مسیحی مغتقد کاتولیکه) اعتیادش به الکل رو ترک کرد،در مورد حس نشئه گی نوشته.بخونش و ببین چقدر بد از الکل میگه
این از گروه گانزن روززه که تو این آهنگ کل سیاست دولت امریکا رو با خاک یکسان میکنه.
اصلا علاوه بر اون اگه این موسیقی حرامه،چرا جا به جا تلویزیون ازش استفاده میکنه؟از تبلیغ موتور سیکلت تلاش بگیر تا نماهنگی که ضد اسراییل ساخته بود.
اينكه تو گفتي بعضي از سبكهاي متال اينجوريه حرفي از اساس باطله چونكه اگه تو نت همون موسيقيايي كه ميگي از عقب به جلو بخوني اونوقت ميبيني چقدر كلاه گشادي سرت رفته
استاد حاج قربان سليماني وقتي براي اجراي تكنوازي دوتار به روي سن سالن اپراي فرانسه ميره سه برابر ديگر نوازندگان ديگه به اون فرصت ميدن و جالب اينه كه رهبر اركستر هاي پاريس از اون ميخواد دوباره بنوازه و ايشون در ميان تشويق حضار دوباره مينوازند
در مورد ديگر ما داريم وقتي حسام الدين سراج براي اجرا به كانادا ميره يك عارف آلماني براي ديدن اون كنسرت كيلومترها از آلمان به كاناداذ مياد تا شاهد يك قطعه كنسرت باشه
من گفتم چهره جهانی موسیقی سنتی نداریم؟گفتم شخصی که تو مثال زدی در این حد ها نیست و بهتره یه مثال جهانی تر میزدی.
نگفتم و نمیگم که موسیقی سنتی ما طرفدار نداره ولی به جرئت میتونم بگم که طرفدارانش در کل دنیا یک دهم موسیقی متال هم نیست.
با موسيبقي سنتي ما عارفين سروكار دارند وبا موسيقي متال شما امثال گروه هاياسلاير و w.a.p.s
اولا خودت رو صاحب موسیقی سنتی و ما رو صاحب متال ندون.ما خیلی که باشیم از طرفدارانشونیم.دوما تو هر حرفی رو چند بار به صور مختلف تکرار میکنی.توی هر موسیقی گرو هایی وجود دارن که با سلیقه تو نخونن.اینکه دلیل نمیشه کل موسقی رو زیر سوال برد. اسلیر گروهییه که موسیقیش خیلی قویه ولی خب.خیلی با خدا رابطه خوبی نداره.وسپ هم گروهیه که حتی خود متال بازها هم آدم حسابش نمیکنن.فقط با نمایش میخواد یه چیزی بشه.
اینکه گفتی اگه متال بد نبود از توش بلک متال در نمیومد،پس منم بگم اگه موسیقی سنتی ما بد نبود از توش کسی مث نامجو در نمیومد که بالا تا پایین دین و دین مداران رو شسته؟استدلالت به همین کودکانگیه.
الندیل پادشاه انسان ها —
فنگورن —
اولا من از شما تعجب ميكنم كه موسيقي متال رو با موسيقي اصيل ايراني مقايسه ميكنيد ولي من مسامحه نميكنم و ميخوام خوب بدونيد كه اگه متال بد نبود از توش بلك متال در نميومد
چرا این حرف رو میزنی ؟ واقعا بهش اعتقاد داری ؟ آیا این نتیجه گیری صحیحه ؟ منم میتونم بگم : اگه اسلام درست بود از توش عمر ، معاویه و یزید در نمیومد ! میتونم اینجوری نتیجه گیری کنم که اسلام به خاطر چنین افرادی بده ؟؟
در تعريف غنا بايد خدمت شما جوانان مسلمان!!!!!!!!عرض كنم كهموسيقي غنايي او.ن موسيقي كه انسان رو به نوعي از حالت طبيعي خودش خارج كنه و در اين بين فرقي بين هيچ موسيقي نيست اما.....
منظورت از حالت طبیعی چیه ؟ تو تو زندگی روزمرت غمگین، شاد یا هیجان زده نمیشی ؟ موسیقی جزئی از طبیعت انسانی که همون احساساته رو برمی انگیزه ! حالت طبیعی ، در تعریف شما ، بی احساسی هستش ؟ غم و شادی و هیجان شما جز طبیعتت نیست ؟
همه ميدونن كه دراسلام ما چيزي به نام آلت قمار داريم وبين اون فرق وجود داره ونيت عامل در حرام يا حلال بودن اون تاثيري نداره بلكه هر نوع كار چه با نيت غير قمار با اون حرام ميباشد
من نمیدونم چه جوری میشه متال عامل قمار بشه ! حداقل تو شطرنج یه برنده و یه بازنده هستش ، شما که از راه و چاهش خبر داری به ما هم بگو چه جوری میشه با موسیقی قمار کرد ؟ :ymapplause:
در مورد موسيقي سنتي ما در اين نوع موسيقي كه از فر هنگ ماست از اشعار چندين ساله ايراني استفاده مكيكنيم كه شاعران پر آوازه ما با نگاهي به كتب مذهبي ما اونارو سرودند
به نظر تو چرا موسیقی سنتی ایران بهتره ؟ چون از مذهب الهام گرفته شده ؟ چون رقص ناک نیست ؟ چون به زبان پارسیه ؟ من نمیگم که موسیقی کی بهتره کی نیست ! اصلا نمیشه چنین حرفی زد ، چون سلایق مختلف سبک های متفاوتی رو میپسنده ، آیا درسته مثل نژاد پرست ها به دلیل تعصبات هر چیز بیگانه ای رو تکفیر کنیم و تنها خوبی های خودمون رو ببینیم ، و بدی های دیگران رو ! شما از فلان سبک بدتون میاد ، بزرگترین کاری که میتونید بکنید اینه که به اون گوش نکنی ، چون دوستش ندارید ، اما کی این حق به شما رو میده که هر کی رو دوستش ندارید رد کنید ، شیطان پرست بخونین ، تکفیر و تفتیش کنید و هر جور انگی که میخواهید به خودشون و طرفداراشون بزنید !
Tulkas Astaldo —
به الندیل
اول در موردتعصب صحبت کردی.تمام تلاشمو کردم متنی که مینویسم بدون غرض و مرض باشه،هر چند که اینکه از کوره در رفتم رو شاید بشه قبول کرد.
اما در مورد گلپا:اول از همه قبول میکنم که لحن خوبی نداشتم وشاید جفا کردم در حقش.من صدای این بشر رو خیلی دوس دارم ولی باور بفرمایید اولین اجرایی که از ایشون دیدم در رستوران دالون دراز در امیرآباد بود.این نمیتونه معرف یه شخصیت جهانی باشه.
شما وقت گداشتیو افتخرات ایشون رو بیان کردی.بهتره خود شما وقت بزاری و افتخارات کسی مثل فردی مرکوری رو هم ببینی.یا حتی از ایرانیا:شهرام ناظری.
منظورم از اون حرف در مورد گلپا این بود که افراد بهتری هم برای معرفی از موسیقی ما هست.
حرف های منو سلکت شده جواب دادی.در واقع فقط به همین قسمت بند کردی و امیدارم معنیش این باشه که بقیه اش رو قبول کردی.
خود اهنگ های هاوارد شور برای فیلم ارباب حلقه ها از چه نوعی بود ؟معلومه که هاوارد شور هم دنباله رو سبک موسیقی کلاسیک غربی مثل بتهوون و.....به سبکی نوین هست.اینو هم بگم که خود تالکین زمانی که ارباب حلقه ها انتشار یافت وقتی میدید طرفدارای کتاب بسیار با عظمت خودش جمعی از گروه های موسیقی سبک متال هست ناراحت میشد چون یکی از طرفداران متعصب مذهب کاتولیک بود.
میدونستی پدر موسیقی متال در دنیا رو کی میدونن؟.واگنر،غول موسیقی کلاسیک.همه موسیقی دانها متفق القولند که اگه بتهوون در دوره حال حاضر بود،قطعا آلات موسیقی از سبک بندی گروه های متال پیروی میکرد.
این چیزی هم که در مورد تالکین گفتی رو میزارم به حساب عدم شناختت از تاریخ موسیقی.در زمانی که کتاب های تالکین چاپ شد،موسیقی متال اصلا وجود خارجی نداشت.جرقه های ابتدایی متال امریکایی در اواخر دهه سصت و اوایل هفتاد زده شد.
اون موقع هم تالکین مخالف با هیپی هایی بود که کتابش رو مقدس میدونستن و موسیقی هیپی ها هم بلوزه نه متال.
نوشتی که :
ولی نمیدونم شما چرا با این شدت طرفدار این سبک هستید؟بله باز هم میگم بسیاری از این سبک های متال حاوی مفاهیم ضد بشری و مخالف طبیعت انسان هست.
خب این که شما این رو نمیفهمی دلیل نمیشه که این بده.به شخصه هرگز نتونستم بفهمم کسی چجوری میتونه از سلن دیون خوشش بیاد.این سلیقه ایه.همونطور که من حالم از این خانم به هم میخوره،شما هم از متال حالت به هم میخوره.تا اینجاش هیچ مشکلی نیست.مشکل از اینجایی شروع میشه که شما میای قضاوت میکنی و میگی این سبک ضد بشریست.
متاسفانه اینجا خودتونو گول میزنید و برای بد اومدن خودت دلیل کلی میتراشی.ببین کسی که میکشه هم انسانه.و کاری که میکنه انسانیه.به نظر من هیچ چیز ضد انسانی وجود نداره.انسان همونقدر که سفیدی داره،سیاهی هم میتونه داشته باشه.بخشی از موسیقی متال این سیاهی رو نشون میده و باز هم میگم که اکثر این موسیقی اینطور نیست.
خدا هم صفات سلبیه داره به خدا.کسی به خاطر مکار بودن خدا ازش ناراحت نمیشه.
نوشتی که
چرا همش ما باید مقلد وپیرو سبک های بی هویت وبی ریشه موسیقی امروز غرب باشیم؟باز هم میگم بهتر قدر فرهنگ و تمدن خودمون رو بیشتر بدونیم
این حرفهاست که منو دیوونه میکنه.کدوم کشک،کدوم پشم.آقا ما چرا هر چی میشه فوری دم از فرهنگ والامون میزنیم؟
این سبک های چرا بی هویت و بی ریشه است؟برای جوان امروزی سرخورده از روزمرگی زندگی و پول و جنگ و خیانت،موسیقی متال مسکن بهتریه یا انکار این موارد از دم و صحبت از یار و شمع و گل و پروانه؟
الان شما میتونی بگی که سرخورده نیستی از موراد بالافخب طبیعتا شما باید از متال بدت بیاد.اما فرضا به من هم نمیتونی بگی که بدم بیاد که! :ymapplause:
اما ما باید سعی کنیم به جای طرفداری از فلان خواننده غربی بیشتر چهره های بزرگ خودمون رو در موسیقی توی دنیا بشناسونیم.در این چند سال اخیر کنسرت های ایرانی که توی خارج از ایران برگذار شده بود از پرطرفدارترین وجذابترین کنسرت ها هم برای خارجی ها وهم برای ایرانی های مقیم خارج بود .کنسرت های استاد گلپایگانی ,استاد شهرام ناظری,استاد شجریان و...... .
دلیلت واسه اینکه ما باید خواننده های خودمونو به اونوریا بشناسونیم،کاملا محترم ولی باید پذیرفت که ما در موسیقی امروزی از دنیا به شدت عقبیم.کل توان ما روی موسیقی سنتیمونه.حتی فولکلور ایرانی هم چیزی در مقابل کانتری نداره.
اما در مورد جداب و پر بیننده بودن این کنسرت ها گفتی.تا حدی قبول میکنم.بزرگترین کنسرتی که ما با افتخار ازش نام میبریم ،کنسرت ناظری تو گیسون آمفی تئاتره........ظرفیت این سالن در مقابل کوچکترین کنسرت های غولهای موسیقی راک و متال چیزی نیست.
شما کنسرت دیوار راجر واترز در ال نود و یک رو ملاحظه بفرمایید.وود استاک نوئ و نه و شثت و نه رو ملاحظه کنید.راک ام رینگ ها رو ملاحظه کنید.
من بحصم اینه که شما هر چی هم بگید این موسیقی بی هویتهفنمیتونید این واقعیتو که این موسیقی(که در حال افوله)رو کم مخاطب تر از موسیقی سنتی خودمون بدونی
باز هم در مورد گلپا عدرخواهی میکنم.
torambar —
من ناسیونالیسم بودن رو ستایش میکنم ولی به شرطی که باعث تعصب نشه . به طور مثال اگه موسیقی ایرانی که جزیی از فرهنگ ماست به جهان معرفی بشه ، خب خیلی خوبه و مطمئنا همه ی ما خوشحال میشیم .
ولی این دلیل نمیشه که چون این موسیقی ایرانیه ، پس از موسیقی غربی بهتره . دنیای موسیقی هیچ ربطی به نژاد و ملیت نداره
در موسيقي نيز بعضي موسيقيها مثل آلت قمارن كه يكيش همين متاله كه حرام خالصه ازينرو كه نه تنها مفاهيمي غلط به خورد جوانان ميده بلكه اونا رو از زندگي بيزار ميكنه كه اين بر خلاف كار اسلامه
نمیدونم این حرفو از کجا آوردی . تو صفحات اول همین تاپیک در مورد تاثیر گذاری گروه های متال از آثار تالکین گفته شده . من که به هیچ وجه داستان های تالکین رو توی این «مفاهیم» غلط جا نمیدم .
اگه یکم به خودتون زحمت بدین و در مورد مفاهیم متال تو اینترنت سرچ کنید این حرف رو نمیزدین . البته احتمالا" بیشتر سایت ها فیل.تر هستن . حداقل میتونید به ویکی پدیا مراجعه کنید . فکر نکنم با خوندن شون ضرر کنید
یا همین بلک متال ، مفاهیم بلک متال خیلی گسترده تر از اونی هست که شما بتونید تو یه جمله تعریفش کنید .
من بلک متال رو تعالی انسانیت میدونم . برام سخته که از کنار توهین شما راحت رد بشم . شدیدا" میخوام که دلیلتون رو برای مخالفت با بلک متال بدونم
چرا همش ما باید مقلد وپیرو سبک های بی هویت وبی ریشه موسیقی امروز غرب باشیم؟باز هم میگم بهتر قدر فرهنگ و تمدن خودمون رو بیشتر بدونیم
بی هویت ؟؟؟؟؟ بی ریشه ؟؟؟؟؟
یعنی باید جهت جغرافیایی مکان ضبط یه آهنگ رو دلیلی بر کم ارزشی اون موسیقی بدونیم ؟
با این حرف که میگی ارزش فرهنگ و تمدن خودمون رو بدونیم موافقم ، ولی این دلیل نمیشه که این فرهنگ و تمدن رو پتک کنیم و باهاش تو سر بقیه بزنیم .
شما انتظار داری من مثلا چون ایرانی هستم ، فقط باید موسیقی ایرانی گوش بدم ؟
من مشکلی با تمجید از موسیقی ایرانی ندارم ولی دلیلی بر بهترین دونستنش هم نمیبینم
واقعا نمیدونم چرا از موسیقی هم به عنوان ابزار سیاسی استفاده میشه .
متال یه موسیقی اعتراضیه که این اعتراض رو فقط تو مفاهیم لیریک هاش نشون نمیده . صدای دیسترویت شده ی گیتار و بعضا" وکال هایی همراه با نویز و گریم های تند در بعضی سبک ها ، خودش دلیلی بر این اعتراضه . اعتراض به آدم هایی که تو زندگی معمولی خودشون غرق شدن و نمیخوان که واقعیت اطرافشون رو قبول کنن .
قبول دارم که بعضی متالر ها زیاده روی میکنن و بی جنبه بازی هایی در میارن ، ولی این دلیل میشه که ما بی جنبه بازی اینها رو به بقیه هم نسبت بدیم ؟
یا همینطور کسانی هستن که متال رو به تجارت تبدیل کردن . در حالی که همه ی متالر های واقعی هدف اصلیشون رو برتر از پول و ثروت و زرق و برق های دیگه میدونن
شاید شما با دیدن یه ویدیو کلیپ یا یه عکس ، از متال چهره ی خوبی در ذهنتون نیاد . ولی این رو هم در نظر بگیرید که اگه در مورد چیزی میخوایم بیشتر بدونیم ، باید در موردش تحقیق کنیم و حتی اونو تجربه کنیم .
ظاهر متال برای کسانی که فقط موزیسین های شسته رفته یا اصطلاحا" پاستوریزه رو دیدن ، عجیب ، خنده دار یا شاید هم ترسناک باشه . ولی ماهیت اصلی متال در اون روی سکه قرار داره.
پیشنهاد میکنم که اگه با متال آشنایی ندارین ، حداقل آهنگ های همین گروه summoning که مثال زدم رو گوش کنید . فضاسازی آهنگاشون در رابطه با دنیای تالکین فوق العاده هست . شاید دیدتون رو نسبت به آدم هایی که دیوانه وار گیتار میزنن و عربده میکشن ، عوض کنه و همینطور اینکه چون همه ی ما دنیای تالکین رو میشناسیم ، راحت تر بتونیم باهاش ارتباط برقرار کنیم
3DMahdi —
خب این بحث رو خوندم و ترجیح میدم واردش نشم :ymapplause: اما باید یه چیزی بگم(هر چند تولکاس بیشترشو گفت).
من اصلا از متال خوشم نمیاد و با 5 دقیقه گوش دادن به این آهنگها سر درد میگیرم. اما با اولین پست تواکاس تو این صفحه 100% موافقم. سبک به خودی خود خوب یا بد نیست مهم مفهومیه که توی شعر نهفته است. متال یه قالبه برای بیان مفاهیم مثل فیلم و نقاشی و هر چیز دیگه تو توی همه این قالبها هم میتونی مفاهیم خوب بیان کنی و هم مفاهیم بد. هر کس تو یه زمینه استعداد داره و حرفش رو تو یه قالبی میزنه. تولکاس مثال خوبی زد، نامجو به کمک موسیقی سنتی به قرآن توهین کرد. بدی این کار به خاطر موسیقی سنتی بود یا مفهوم کارش؟ اگه همین کارو توی سبک متال انجام میدادن چطور؟ بهتره عمیقتر و بازتر به مسائل نگاه کنی.
Halbarad —
بعد از مدتهای مدیدی دسترسی به نت پیدا کردم و دیدم اینجا جاییه که باید یه چیزی بنویسم.
وابلامور و الندیل عزیز، شما اگر واقعا به چیزهایی که اینجا نوشتید اعتقاد دارید، الساعه لطف کنید همه کتابها، تلویزیون و کامپیوترتون رو نابود کنید. اگر کتاب خوب بود که از توش کتاب آیات شیطانی و انجیل شیطانی در نمیومد. اگر تلویزیون خوب بود که ازش فیلم پورن پخش نمیشد. اگر کامپیوتر و اینترنت خوب بود که توش سایتهای پورن و ضد اسلامی نبود!!! برادر من، عزیز من، موسیقی متال هم مثل کتاب و تلویزیون و اینترنت و موسیقی سنتی خودمون یه رسانه است. رسانه یه ابزاره که هرکسی میتونه ازش استفاده کنه. مگه کریستین متال نداریم؟ آهنگهای پاورمتال بلایند گاردین چه احساس ضدبشری رو تبلیغ میکنه؟ اگر گروههای ایدئولوژیک مورد تأیید ما در استفاده از یه رسانه کمکاری کردن، این ایراد از رسانه است؟
نمیدونم چند سالته دوست عزیز. نمیدونم دوران ممنوعیت ویدئو تو ایران رو یادت هست یا نه. دوره ای که ما محتوای متناسب با فرهنگ خودمون برای عرضه در شبکه ویدئویی نداشتیم، ویدئو ممنوع بود. اما حالا چی؟ غیر از اینه که هر روز تبلیغ یه مارک جدید ویدئو رو تو تلویزیون می بینیم؟ وقتی که خودمون کمکاریم، گناه موسیقی متال چیه؟
اما یک مسئله ای که خیلی برام جالب بود ارتباط دادن متال با فرا***ری بود. قربانش برم فرا***ری امروزه روز شده یک سیبلی که هر کسی میتونه به سمتش تیراندازی کنه. علتش هم اینه که فی الواقع هیچ کس هنوز دقیقا نمیدونه فرا***ری چیه و چی کار میکنه و هیچ فرا***ری هم نمیاد از فرا***ری دفاع کنه. اینه که میشه کانه بز عزازل! بهش انگ شیطان پرستی میزنن، انگ بی دینی میزنن (و دقت ندارن که این دو صفت خودشون با هم در تضاد هستن!)
خلاصه که برادرجان، یه بابایی (یادم نیست کی) میگفت: هیچ وقت نمیشه به یه گروه بزرگ از آدمها گفت احمق! به تولکاس گفتی که داره علاقه خودش رو تعمیم میده، در حالی که تا جایی که من دیدم این خطایی است که از شما سر میزند. شما اگر از موسیقی متال بدت میاد، خب کسی هم شما رو مجبور به گوش کردنش نکرده.
یه خاطره دیگه هم بگم و تموم. دارک لرد یه بار تعریف میکرد که یه بابایی رفته بوده تو سایت طرفدارهای یه نویسنده (اگر اشتباه نکنم رولینگ) و شروع کرده بوده به فحش دادن به رولینگ که فلان است و بهمان. آیا حذف حساب کاربری این طرف از اون سایت کار اشتباه و مخالف آزادی بیان در سایته؟ به نظر من خیر! آقا اونجا سایت طرفدارهای یه نویسنده است. شما که طرفدارش نیستی، خب چه کاریه که اومدی اینجا عضو شدی؟ برو یه سایت راه بنداز مخالفان رولینگ!!! طرفدارهای متال هم این مبحث رو راه انداختن که بیان توش از متال به به و چه چه کنن! خب چه کاریه که شما بیای اینجا همچین حرفهایی بزنی؟
(الان که این تیکه آخر رو خوندم احساس کردم یه موقع ممکنه وابلامور و الندیل دچار سوء برداشت بشن و احساس کنم که من دارم تهدیدشون می کنم که حساب کاربریشون حذف میشه. این دو خط رو نوشتم که خیالشون رو تخت کنم که به هیچ عنوان همچین منظوری ندارم)
Live Long and Prosper!
ELI.21ST —
سلام, بازم همون داستان قدیمی .. .
چرا همیشه ایرونی ها دوست دارن به چیزی که از دایره ی فهم و درکشون خارج گیر سه پیچ بدن .. .
سادست, علاقه ای نداری !؟ گوش نکن .. .
علاقه ای نداری !؟ نگاه نکن .. .
علاقه ای نداری !؟ مطالعه نکن .. .
پی نویس : اقایون/خانم هایی که مدعی روشن فکری و ساز مخالف زدن هستن, حیف که مدت هاست اینطور بحث های بیهوده رو کنار گذاشتم وگرنه نمونه ای از همین سیستم حکومتی کشورمون میزدم که خدا حفظشون کنه, روی کثیف ترین و بی غیرت ترین سیستم های حکومتی در سرتاسر دنیا رو سفید کردن !! بگذریم, امیدوارم اول خودم بعد بعضی از اقایان معرفت پیدا کنن که اول چیزی رو بشناسن بعد ساز نفی بلد بزنن .. .
پی پی نویس : با تشکر از Tulkas Astaldo / arven / torambar / 3DMahdi / Halbarad
torambar —
دوستان بحث رو به اینا ها نکشونین ، درست نیست که تو آردا پست سیاسی بزنیم . هر چند که امروزه از هر بحثی ، چیزای سیاسی تراوش میشه ...
همونطوری که هالباراد عزیز اشاره کرد ، غرض این نیست که تفکرات همدیگر رو به چالش بکشیم ، بسیاری از گروه های متال از دنیای تالکین الهام گرفتن که در اینجا معرفی میشن و در موردشون بحث میشه . افراد زیادی هستن که این موسیقی رو دوست ندارن . چون موسیقی جرئی از سلیقه و شخصیت هر آدمی هست و کاملا" یه موضوع شخصیه . در اینجا نباید به نفع یا بر ضد چیزی تبلیغ کنیم .
اگه مایل به بحث هستید ، لطفا در راستای موضوع تاپیک بحث کنید
پ . ن : من هم یه زمانی نظرات جالبی در مورد متال نداشتم . شاید دلیلش این بود که به اندازه ی کافی در موردش نمی دونستم و سن کمی هم داشتم شاید هم دلیلش این بود که وقتی به ظاهر غیر معمولی این موسیقی نگاه میکنی ، یه جورایی خوفناک به نظر میرسه، ولی بعدا" خودم کنجکاو شدم که در موردش بیشتر بدونم و فقط با یه کامپوتر و یه مودم ، چیزای زیادی فهمیدم و فهمیدم این موسیقی دقیقا" همون چیزیه که من میخوام .
الندیل پادشاه انسان ها —
با سلام خدمت دوستان عزیز ,وهمینطور با سلام خدمت استاد هالبارداستاد هالبارد عزیز چرا دارین بحث رو پر التهاب می کنین با این حرفاتون !!!قضیه خیلی ساده هست من فقط نظرم رو گفتم وهیچ وقت هم اینو نگفتم کسایی که این موسیقی رو بهش علاقه دارند ادم های بدی هستند یا فرا***ر هستند یا شیطان پرستند!!!!@(به حق چیز های ندیده ونشنیده).
احتمالا شما وقتی پستتون رو می نوشتید خیلی عصبانی بودید وبه حرف های من توجه نکردید اتفاقا شما دارید نظر خودتون رو تعمیم میدید به همه شما با چه حسابی من رو متهم می کنید به اینکه نظر خودم رو دارم تعمیم می دم به همه ؟نه داداش این جوری نیست این سایت در حدود 1450نفر عضو داره هیچ کس نمی تونه بگه همه اعضای سایت طرفدار متال هستند .ویا طرفدار پاپ و رپ.من هم منظورم از اون حرف این بود که یه عده ای متال رو دوست دارند و یه عده دوست ندارند.استاد هالبارد شما قیاس نادرستی رو از روی تعصب انجام دادید شما رولینگ رو مثال اوردی .من هم این رو می گم اینجا سایت طرفداران متال نیست .اینجا سایت طرفداران تالکین هست .اگه به تالکین کسی توهین کرد بله باید حذفش کرد اما من در مورد متال حرف زدم ونه تالکین.شما اینجا رو بااین حرفاتون سایت متالیست ها قرار میدید در حالی که اینجا سایت طرفداران تالکین هست.
به ارون:خواهش می کنم بحث هایی رو که در سایت اردا میشه رو به مباحث سیاسی نکشونید .ما اینجا با سیاست کار نداریم .هدف این سایت اینه که در مورد تالکین و مطالب مربوط به اون بحث کنیم.پس لطفا مباحث سیاسی اینجا راه نندازید .با تشکر.
الندیل پسر آماندیل ,فرمانروای آرنور وگاندور.
ELI.21ST —
Halbarad عزیز, واقعا ممنونم از این تاپیک فوق العاده.عجیب که تا حالا متوجه نشده بودم ! فکر میکنم تا حالا از کیسم رفته ;L-)
فکر نمیکردم گروه های موسیقی " اونم تو سبک متال " تحت تاثیر کارهای تالکین اختصاصا کاری داده باشن بیرون !! الته همه ی البوم های قسمت دانلود سایت رو دانلود کردم ولی فکر میکردم اینا صرفا یه جورایی کار طرفداراست که گفتن فرضا این سه تا اهنگ رو بدیم بیرون برای تالکین و تا حالا نمیدونستم انقدر منسجم کار میشه .. .
11 صفحه ی تاپیک رو مطالعه میکنم و اگه سوالی برام پیش اومد میپرسم . امیدوارم خودت باشی که راهنمایی کنی .
بازم ممنونم, فعلا .. .
پی نویس :
ادم های بدی هستند یا فراما - سونر هستند یا شی طان پرس تند!!
الندیل پسر آماندیل, فرمانروای آرنور و گاندور . پسر, عجب عنوان طولانی هستش :ymapplause:
مقایسه جالبی نیست که شما داری !! همچنین انتقاد داریم تا انتقاد اینکه من بیام مستقیما خطاب قرار بدم و هر چی به ذهنم میرسه نسبت بدم و بعدش بیام و بگم منظورم شخص فلانی نبوده یا از گفته/نوشته ی من بد برداشت کردید !! فکر میکنم اینا استراتژی های نخ نما شده ای باشه دیگه . از اونجایی که برای پست " torambar " عزیز احترام زیادی قایلم. از پیشنهاد ایشون برای منحرف نکردن تاپیک پیروی میکنم و توضیحی نمیدم . فقط شما رو ارجاع میدم به مطالعه بیشتر . میتونین با ادبیات داستانی شروع کنید . برای نمونه کتاب ژوزف بالسامو نوشته ی الکساندر دوما و با ترجمه ی ذبیح ا .. . منصوری در سه مجلد میتونه نمونه ی خوبی باشه برای اشنایی با فراما - سونر فرانسوی " ریشه ها و دلایل پیدایش "
همیشه خاطرتون باشه. قبل از اینکه با پنهان شدن پشت کلماتی برای نمونه منحرف, شی - طان پرست, گمراه و خیلی کلمات دیگه که اینجا جاش نیست که نوشته بشه . سعی کنید خودتون برید سراغش و باهاش اشنا بشید و البته از منابع متعدد . نه اینکه نسخه ی اماده شده ی دیگران رو توی ذهنتون جا بدید . حتما این جمله ی دکتر شریعتی رو شنیدید که اگر میخواهی هیچ دی - کتاتوری بر تو مسلط نشود فقط بخوان بخوان و بخوان
Aslan —
در مورد اقاي گلپا بنده نظراتم رو ارائه دادم ايشون واقعا صداي دلنشيني داره و مستحق گرفتن لقب حنجره طلا است مخصوصا اهنگ هايي مثل" موي سپيد رو تو اينه ديدم" يا "دل خراب چه خرابي..."و..........
تولكاس عزيز منظورت از اين كه مي گي سبك بتهوون موسيقي كلاسيك غربي بود يعني چي بيشتر توضيخ بده :ymapplause:
در ضمن در ادامه مي گي میدونستی پدر موسیقی متال در دنیا رو کی میدونن؟.واگنر،غول موسیقی کلاسیک.همه موسیقی دانها متفق القولند که اگه بتهوون در دوره حال حاضر بود،قطعا آلات موسیقی از سبک بندی گروه های متال پیروی میکرد.
واگنر تو مطمئني واگنر پدر موسيقي متال :D L-)
اگه به آهنگ هاي واگنر گوش كرده باشي مي بيني همه به صورت باخ و اپرا هستش مي تونم قسمت هايي از اهنگ هاشو براتون براي دانلود بذارم حالا اگه كارل اولاف رو مي گفتي . مي گفتم يه چيزي حالا اينم بگم كه كارل اولاف هم فكر كنم تنها دو تا از سموني هاش به صورتي كه با ارگ زده و چون بعضي از متال بازهاي اين زمان هم كمي از اهنگ هاشون رو با ارگ مي زنند خيال مي كنيداين دوتا از متال بازها هستند اين دو از چيره دست ترين سازنده هاي اپرا هستند
راستي اين هم بگم سبك بتهوون رمانتيك بوده اگه ايشون مي خواستند متال بنوازند از همون زمون متال مي نواختند اگر دقت كنيد مي بنيد كسايي مثل بتهوون باخ موتسارت و هايدن از تنها اشخاصي هستند كه براي هر سازي نتي گفتن پس ساختن سبكي مثل متال براي اونا اصلا كاي نداشته اما نگفتن ok
به نظر من تاپيك موسيقي كلاسيك رو نبايد حذف مي كردي هرچي باشه موسيقي كلاسيك بيشتر شبيه موسقي ارباب حلقه هاست تا متال
Tulkas Astaldo —
هر سیک موسیقی با چی شناخته میشه اصلان؟
سازبندی؟نغمه ها؟موتیف ها یا نت ها؟
بسته به نوع تعریفت از این قضیه،میتونی مشخص کنی که کی چه سبکی مینوازه.
واگنر اولین کسی بود که گامهای طولانی سکوت رو وارد اپرا میکنه.ملودی های به کار رفته مثلا در اپرای زیگلینده،با موسیقی هایی مث پراگراسیو متال یا مارش متال همخونی داره.از این نظره که نه من،بلگه نوازندگان و خوانندگان بزرگ متال موسیقی واگنر رو متال میدونن.واگنر اولین بار از سلو بیس استفاده میکنه و بهش ملودی میده.(یکی از مهمترین کارایی که در موسیقی متال امروزی انجام میشه و جز مشخصه های شناسه دارشه)
سمفونی شماره پنج و نه بتهوون دارای عصیانی است که در نوازندگان متال هم به چشم نمیخورد(به نقل از مجله رولینگ استونز)
گفتی که:
آهنگهای واگنر به صورت باخ و اپراست.اینو نفهمیدم.باخ مگه سبک موسیقیه؟
اتفاقا برای اون غول هایی که شما فرمودی،اکگان پدیر نبوده که بتونن ساط بندی موسیقی متال رو داشته باشن.در زمان اون بزرگواران،برق نبوده چه برسه به گیاتار الکتریک(البته هایدن رو نمیدونم مال چخ دوره ایه و او هم قطعا متال کار نبیست)!
فرضا کسی به نام اینگوی مالمستین هست که موسیقیش کلاسیک متاله و در اکثر کارهاش،بازخوانی از آقار کلاسیک با ساز بندی متال داره.شما اگه 4 فصل ایشون رو با اجرای ویوالدی مقایسه کنی،میبینی که از نظر فضا پردازی کاملا شبیه به همن.
در مورد موسیقی کلاسیک:تاپیکی که شما زده بودی در مورد موسیقی کلاسیک بحث نکرده بودی و در مورد موسیقی سنتی ایرانی صحبت بود.علاوه بر این این بحث هم برای تعریف از موسیقی متال نبوده از اول.ویژگی هایی از این موسیقی که باعث میشه کلیه گروه های تالکینی کار متال باشن رو مورد بحث قرار داده بودیم.در واقع بعد از اون پست وایلامور،همه اش تا حالا اسپم زده شده!
Aslan —
تولکاس عزیز بهت بیشنهاد می کنم کتاب موسیقی کلاسیک رو بخونی :ymapplause:
واگنر و کارل اولاف به دلیل استفاده از ارگ و کنتر بس نت های بلندی می زد که امروزه گروه های متال لون رو در آهنگ هاشون بکار می برند اگه این اهنگ ها رو متال بخونیم پس باید آهنگ های کلیسایی رو هم متال بخونیم چون همشون کنترباس واز همه مهم تر ارگ بکار می برن اهنگی که خیلی از متال بازها روی اون تاکید دارن
در مورد باخ آهنگ هی کلاسیکی که در اون صداهای بم مردانه و صداهای ریز زنانه وجود دارد باخ می گن
سمفونی شماره پنجم بتهوون یکی از مهم ترین آثار بتهوونه طغیانی که تو این اثر دیده می شه ناشی از سبک اون در زمینه رمانتیکه چون اگه آهنگ رو تا اخر گوش کنی در وسط آهنگ می بینی که آهنگ به صورت الگرتو در مباد و خیلی شاد تر می شه و در مورد سمفونی پنهم بتهوون یا همون پاستورال به قول یکی از موسیقی دان های کلاسیک پاستورال مثل زمینی که پر از میخ باشه پاستورال فکر کنم یه آهنگ سی دقیقه ای باشه که بتهوون تو اون قسمتی از تمام سمفونی ها وسونات های خودشو آورده و همین باعث می شه که فردی که اون رو گوش می ده نتونه خوب تمرکز کنه اما کمی که عادت کنی می تونی تمام اتفاقات و خاطراتی که در طی گوش دادن تمام آهنگ های بتوون گوش دادی رو به خاطر بیاری
گتایر برقی فکر کنم با سیم های دو لا ره می کوک بشه که کوک چهارم اون یعنی ره به قدری صدای بم داره که می تونیم با کنترباس هم اون رو به صدا رد بیاریم اصلان با همون ویولن خودمون اگه آرشه رو خیلی سخت روی سیماش بکه شی صدایی مثل انگ های متال داره در کل می تونیم بگیم که بعضی از اهنگ های متال برگرفته از اهنگ های کلاسیکه ولی کلاسیک نوازها به منظور اهنگ های متال اون رو نزدن برای مثال چرا سونات پیانوی بتهوون furelise با اون همه اوبهت رو آهنگ بچه ها بنامیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی من یه سری آهنگ کلاسیک دارم که کار کلاسیک نوازای بزرگی اگه خواستی واست می فرستم تا گوش کنی
Tulkas Astaldo —
یه آرشیو نسبتا خوب از موسیقی کلاسیک دارم.دستت درد نکنه بابت پیشنهاد.
اکا نمیخوام خیلی وارد بحث تخصصی موسیقی بشیم(که البته من هم خیلی توش وارد نیستم) اما در موسیقی متال از فقط کوک بندی ای که شما گفتی استفاده نمیشه.در ترش متال یا گرانج،کوک بندی نوع دیگه ایه(الان یادم نیست دقیقا،میتونم از روی کتاب ببینم،بعد بگم بهت)
منظور بنده هم این نبود که بتهوون متال باز بوده که!!!
بنده هم میگم روح موسیقی کلاسیک و آثار بعضی از بزرگانش در موسیقی متال دیده میشه و بیشتر از سایر موسیقی ها هم دیده میشه.بزرگترین گروهای تلفیقی موسیقی متال،تلفیقشون با موسیقی کلاسیک صورت پدیرفته و این نشون دهنده نگاه های یکسان دو نوع موسیقیه.سمفونی پنجم و نهم رو دقیقا به خاطر همین مثال زدم.اینکه نوعی از نگاه که توی فرضا سمفونی نهم دیده میشه ،تو کارای البوم اودیسه منووار هم تکرار میشه.ریتم و ملودی خیلی از اپراهای واگنر به عنوان موتیف های اصلی موسیقی متال به کار میره.
بنده هم که گفتم دوره واگنر اصلا موسیقی متالی نبوده که بگیم واگنر متال کار بوده.دارم میگم که پدر معنوی موسیقی متال واگنره از نظر نوازندگانش چون روح حاکم بر موسیقی هاشون یکیه.(به نظرم بحث داره از مسیر خارج میشه،هر چند که خیلی علاقه مندم تو این زمینه بحث کنم،ولی شاید بهتر باشه انقدر بحث رو تعمیم ندیم)
Tulkas Astaldo —
راستی در مورد باخ:یعنی یه سبک آوازیه؟مث تنور و آلتو و سوپرانو و ......؟
Aslan —
اول در مورد باخ فكر كنم اسم كاملش يوهان سباستين باخ باشه موسيقي دان الماني و در ادامه بايد بگم هم دوره ي بتهوونه در مورد سبكشم اين جوري بگم كه به صورت باروك و رمانتيكه براي مثال اگه موسيقي كه تو كليسا اجرا مي شه نمونه ي بارزي از آهنگ هاي باخ كه تو اون ساز ارگ نقش مهمي داره و در ضمن صداي زير زنانه و صداي بم مردانه هم به چشم مي خوره.
من هم دقيقا اين نظر رو دارم كه بحث من و تو داره از حد اين تاپيك فراتر مي ره و در همين جا بحث رو تمومش مي كنم. ولي اين رو بگم كه كلاسيك نوازها و حتي شاعر ها نيز كه شعر مي گن يه زماني كه به اون حد اعلاي خودشون مي رسن بايد انرژي خودشون رو ازاد كنن متال باز ها هم همين طور اما ازاد كردن اين انرژي در بين كلاسيك نوازها معاني مختلفي داره مثلا مي تونه در سمفوني بعد از گام هاي خيلي ارام يهو صداي موسيقي بره بالا يا مثل سمفوني پنجم بتهوون اولش گام هاي بزرگ بزنه بعدش گام هاي ريز بزنه در واقعه اين كار روحيه شنوند رو تحريك مي كنه اما در موسيقي متال . متال بازها اومدن اون قسمت از موسيقي كلاسيك كه نوازنده با گام هاي بزرگ مي زنه رو اديتش كرده و بعد پخش مي كنه بنابر اين شنونده خيال مي كنه كلاسي نوازها هم مثل متال بازها بدن مثلا اپراي واگنر در مورد زيگورد رو اگه گوش كني يا اپرا هاي كارل اولاف رو اگه گوش كني دعوايي بين شخصيت ها مي بيني اما اين نشان دهنده ي رو حيه موسيقي دان نيست بلكه نشان دهنده ي شخصيت كاركتره.
گفته هاي من تموم شد L-)
ديگه حرفي ندارم به نظر من اصلا اين تاپيك رو حذف كني بهتره :ymapplause:
راستي النديل و ELI در مورد فرامانسونر ها بيشتر توضيخح بديد :D
Tulkas Astaldo —
از اول هم منتظر بودم همینو بگی!
کل هنگ کردن من هم این بود که باخی که میشناختم یه نوع خونش نبود،بلکه یه آ
نه کلاسیک نوازها بدن نه متالر ها! این دیگه چه حرفی بود؟
ELI.21ST —
راستي النديل و ELI در مورد فرامانسونر ها بيشتر توضيخح بديد .. .
چی !؟ چی !؟ یعنی از من میخوای که تاپیک رو منحرف کنم و پست اسپم بزنم !؟ چی !؟ اونم در حضور مدیریت کل جناب تولکاس کبیر که پستشون در بالای پست من ثبت شده !؟ اصلا راه نداره L-)
- - -
پی نویس : فقط برای دست گرمی یک سر عنوان میدم برای تحقیقات بعدی اگه خودت علاقه داشتی بری دنبالش . در مورد فرا - ماسیون که ریشش بریتانیایی هستش ولی یکی از نقش های بزرگ که این ایدیولوژی داشته تاثیرش توی انقلاب کبیر فرانسه بوده . بعد لویی چهاردهم, فرانسه به عنوان با ثبات ترین و معتبرترین کشور اروپا شناخته میشد ولی پسرش لویی پانزدهم شاهی کاملا بی خاصیت بود و کشور عملا به دست معشوقه هاش اداره میشد و بی کفایتیش و همچنین دخالت معشوقه های شاه در مهمترین امور حکومتی, فرانسه رو به سرحداد سقوط کشید و در همین دوره بود که فراما - سونری فرانسوی از پاریس ریشه دوند و یکی از عوامل مهم در سست کردن پایه ی حکومت فرانسه در دوره ی لویی شانزدهم و ماری انتوانت همسرش داشت و البته گفته میشه نقش مهمی در اعدام انقلابی اخرین پادشاه و ملکه ی فرانسه هم داشته " با تحریک کردن جناح چپ !! " چرا که مردم فرانسه در باطن به خاندان سلطنتی علاقه مند بودن و مایل به از بین بردنشون نبودن ..
پی پی نویس : این پاراگراف رو پست دادم که شما در جریان باشی که چرا بعضی " البته بعضی !! " از حکومت های اقتدارگرا
" حکومت هایی که عاشق حرف خودشونن !! " نسبت به فراما - سونر اینقدر کینه دارن و اونا رو با شی - طان پرستی مقایسه میکنن .. . .
البته تاکید میکنم که نباید جانب داری کرد و باید همه چیز رو بی طرفانه مطالعه کرد نه از دید یک عده خشک مغز " این خشک مغز تو همه ی دنیا هست !! باز ذهنتون خراب نشه ! :ymapplause: ...
این مورد اینجا تموم میشه, چرا که نه این تاپیک جاش و نه این فروم جای این نوشته ها .. .
Aslan —
البته البته البته حرف شما كاملا درست بجا بود. سياست بازار اين جا نداريم :ymapplause:
Aslan —
کل هنگ کردن من هم این بود که باخی که میشناختم یه نوع خونش نبود،بلکه یه آ
نه کلاسیک نوازها بدن نه متالر ها! این دیگه چه حرفی بود؟
يعني چي؟؟ :ymapplause:
Hide strider —
Akallabeth عالی بود
ویرایش ناظر:
لطفا از این به بعد پستها رو به زبان و رسم الخط فارسی بنویسید
Dorin —
درود دوستان.
کامنت هارو که میخوندم فهمیدم که اکثر مباحث مطرح شده فقط لازم دونستم چند نکته رو روشن کنم.
راستش رو بخواین دلیل تهاجم دوستان رو نمیفهمم که با برچسب فرا***ری و شیطان پرستی معنای متال رو درک نمیکنند.
متال در اصل زمانی معنا یافت که جامعه بشری ما رو به ماشینی شدن و بی احساس شدن انسانیت گذاشت, موسیقی متال آوایی بود هرچند گوش خراش و رعد آسا اما تاثیرگزار.
اولین باری که میشد گفت نوای هوی متال در حال نواخته شدن است مربوط بود به گروه لد زپلین, گروهی هم معتقدند که بلک سبث اولین گروهی بود که هوی متال اصیل را به ثبت رساند.
اما اصل این جنبش را قشر جوان تشکیل میداد, جوانانی که با شیوه های مختلف سرکوب شده بودند باشد که رام شوند و رام بمانند و هوی متال صدای آن جوانان بود جوانانی که از زیر یوغ حکومت ماندن خسته بودند, میخواستند که بدانند و کشف کنند و تجربه کسب کنند تا که قوی تر شوند. از نظر من کسی که با اشعار انقلابی خود این جنبش را به اوج رساند شخص رانی جیمز دیو (Dio) بود, او که قشر جوان را هدف اشعارش قرار میداد و در پیکاری بی پایان بود با محدودیت هایی که ضعف را پرورش میدادند.
از اینکه سخنم را طولانی کردم پوزش میخواهم.
در آخر هم میخواهم مطرح کنم که اگر موافق باشید اشعاری منتخب از گروه های مختلف را ترجمه کرده و در خدمتتان قرار دهم.
سپاس.
torambar —
سلام دوست عزیز. اگه بخواین لیریک ترجمه کنید من با تمام وجود از کارتون استقبال میکنم. فقط اگه به پست های اول این تاپیک دقت کرده باشید، این تاپیک در مورد معرفی بند هایی هست که موضوغات تالکینی دارند. اگه در مورد چیز های دیگه میخواید بحث کنید ، بهتره به این تاپیک سر بزنید : https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=682&st=100
سیه تیغ —
آقا من از این جور مباحث خاطره خوشی ندارم . این طوری بحث نکنید .
راستی چرا صفحه 4 این تاپیک هیلتره ؟ یکی رسیدگی کنه !
دوستان کی کتاب نارنیا رو خونده؟ من که نخوندم. من فقط همون فیلمی که برنامه کودک کانال دو چند سال پیش نشون داد دیدم. کتابش رو هم جایی ندیدم که بخوام بخرم وگرنه حتما تا حالا خونده بودم.
دوست عزیز نفرمایید این کتاب که تو بازار ریخته !
حالا از بین این همه گروه ، کدوم بهترینه ؟
Legolas —
دوست عزیز نفرمایید این کتاب که تو بازار ریخته !
یه نگاه به تاریخ پست می انداختید بعد این حرف رو می زدید...
تازه این تاریخی که الان نوشته مربوط به بازگشایی مجدد سایت هست و معلوم نیست تاریخ اصلی پست مال کی هست.
Light king —
جالب بود ممنون گروه های زیادی معرفی شدن
خوشم اومد
فقط کاش تاپیک ادامه پیدا کنه داره منحرف میشه و بچه ها یه کم بیش تر تو این تاپیک بحث کنن!
:ymapplause:
نظر من اینه که متال بسته به روحیات و عقیده و تفکر خود کسی هست که موسیقی متالو دنبال میکنه
سر کریستوفر لی آلبوم متال داده بیرون !
نه به سن ربط داره و نه به چیزای دیگه
والا اگر دوستان یه کم به معنای برخی آهنگ های متال توجه کنن میبینن که برخی از خیلی آهنگ های سبک های دیگه پر معنی تر و پرمحتوا تره
یه نگاه به تاریخ پست می انداختید بعد این حرف رو می زدید...
تازه این تاریخی که الان نوشته مربوط به بازگشایی مجدد سایت هست و معلوم نیست تاریخ اصلی پست مال کی هست.
:))
یاد دوران جوانی به خیر. بله این پست خیلی قدیمی بود.
ولی بنده هم یادآوری میکنم که ین تاپیک موضوعش چیز دیگه ای بود ها!!!
msa_dino —
دوستان من به تازگی از طریق یکی از آشنایان دوتا از آهنگ های بند آلمانی Blind Guardian از آلبوم Nightfall in Middle-Earth که قبلا هم در این تاپیک ازش صحبت شده بود، بدستم رسید.راستش تا قبل ازین هیچ آهنگ متالی بدلم نشسته بود یه جورایی هم از اینکه قصه های سیل رو با این سبک خوندن متعجب بودم، تا اینکه این آهنگ ها رو شنیدم و باید بگم، واقعا دوست داشتم!.. خلاصه دیروز از mp3skull همه ترک ها رو گیر آوردم و گوش دادم و به کسانی که این سبک دوست دارن واقعا پیشنهاد می کنم این آلبوم رو تهیه کنید و به علاوه پیشنهاد میکنم اگر کامل متوجه متن مفاهیم شعر نمیشید، حتما lyric ها رو گیر بیارید و بخونید و اونوقت دیگه واقعا لذت میبرید از آهنگ ها... من که واقعا حس میکردم دارم توی دنیای آردا در کنار فیانور و ملکور و بقیه ی شخصیت های سیل سیر میکنم!! بخصوص با اون دیالوگ های جالب شخصیت ها که با هم حرف میزنن و فضاسازی هاش...خیلی عالی بود... از همه بیشتر هم این چندتا آهنگشو دوست داشتم: The Eldar -Time Stands Still - The Curse Of Feanor - Nightfall
06. The Impossible Dream (Extended Version) 04’ 35’’
07. The Toreador March (Extended Version) 04’ 32’’
Armando —
این مطلبی گه میگم شاید به تاپیک اصلی پیج زیاد ربطی نداشته باشه اما واسه هموطنای متالبازم که چیزی از موسیقی حالیشونه میگم البته توهین به بقیه نباشه از لحاظ تئوری موسیقی متال عرض کردم. من بیشتر از 12ساله که وارد دنیای موسیقی متال شدم از عصر کاست و وی اچ اس تا به امروز.5ساله که گیتار الکتریک هم مینوازم. هنوز هم نتونستم تنوع سبکها و مضمون شعرهاش و تنوعی که توی این دنیا هست رو کامل درک کنم.انگار انتها نداره. به عنوان مثال یکی از بزرگترین آثار که خیلی کم میشناسنش کارهای tosin abasi اعجوبه گیتار الکتریک جهانه که توی بند animals as leaders فعالیت میکنه همچنین توی بندRefluxو TRAM هم فعالیت کرده. اگه از ملودی های متال و موسیقی سر رشته دارین حتما لازمه که آهنگ Tempting Timeتوسین رو توی animals as leadersبشنوین و ببینین که کارشناسها و منتقدهای زیادی به رغم مشهور نبودن و پرطرفدار نبودن این آهنگ نظرشون این بوده که 50سال از موسیقی و سبک امروزی جلوتره. اگه بشنوین شماهم نطرتون این خواهد بود. ببینینش هم خالی از لطف نیست البته به دستگاهی که دست توسینه توجه کنین همینطور ریتمهای درامر اونوقته که چرا همچین چیزی گفتن.
حتما خیلی هاتون گروه معروف و محبوب پراگرسیو راک CAMELرو می شناسید.
این بَند یکی از دوست داشتنی ترین بَند های راک هست و بسیار هم موفقه. موسیقی این بندِ انگلیسی، غریب، لطیف، نوستالژیک، و بسیار زیباست. Camel از سال 1971 تا به الان داره فعالیت میکنه و تا به حال 14 آلبوم استودیویی داده.
من یکی دو ماه پیش بود که شروع کردم از اول آلبومای کَمل رو گوش دادم. توی آلبوم دوم یعنی MIRAGE بود که به یک تِرَک برخوردم. ازونایی که توی مغز آدم گیر میکنه و صبح تا شب میخواد گوش بده. یه مدت طولانی که پشت سر هم گوش دادم این ترَک رو، رفتم دنبال متن آهنگ. هرچی بیشتر متنش رو خوندم بیشتر فهمیدم که ای دل غافل! این باید داستان گندالف باشه! و بعد که یه سرچ ساده کردم فهمیدم بله آقا این آهنگ داستان گندالف و تحول و بازگشتش رو بیان می کنه. این تنها آهنگ تالکینی این گروه هست. و راستش بسیار حیرت زده و هیجان زده شدم از این اکتشاف خودم (!) که این بَند افسانه ای در این آهنگش از محتوای تالکینی استفاده کرده.
اسم این آهنگ 9 دقیقه ای هست:
"Nimrodel / The Procession / The White Rider"
اول از همه یه توضیحی راجع به عنوان آهنگ میدم. خب چون آهنگ سه تا بخش داره برای هر بخش هم یک عنوان گذاشتن.
اولین چیزی که مطمئنم کرد که این آهنگ تالکینیه، کلمه ی نیمرودل بود.
نیمرودل اسم یک الف-بانوی اهل جنگل های لوثلورین هست که برای پیدا کردن معشوقش آمروث به جنوب سفر کرد. اما آمروث توی دریا غرق میشه و نیمرودل هم توی کوهستان سفید گم میشه. این قضیه مربوط به 1981 دوران سومه. اسم بانوی الفی رو روی یک رودخانه در کوهپایه های شرقی کوهستان مه آلود میذارن. یاران حلقه بعد از گذر از خزد-دوم کنار رودخانه نیمرودل که میگن قدرت درمان خستگی رو داره اردو میزنن و همونجاست که لگولاس ترانه ی نیمرودل رو میخونه. احتمالا این بخش از آهنگِ کمل هم به همین قضیه ی اردو زدن یاران حلقه کنار رودخانه ی نیمرودل اشاره داره. اینم منابع و عکسای نیمرودل و محل رودخونه که توی نقشه معلوم کردم:
the procession به معنی رژه رفتن یا در صف راه رفتنه. توی یه بخشی از آهنگ هم صدای مارش و طبل رژه رو میشنویم. میتونه به حرکت یاران حلقه اشاره داشته باشه. از یه طرف چون واژه The Procession به معنی ترقی، یا تغییر به سمت کامل شدن هست به احتمال قوی تر به تغییر و سِیر گندالف اشاره داره و اینطوری کل آهنگ به مراحل تغییر او اشاره کرده یعنی از رودخانه ی نیمرودل، تا سقوطش و اون حالت جذبه ش و بعد بازگشتش به عنوان جادوگر سفید. اگه کسی راجع به این موضوع تحلیل یا اطلاعات بیشتری داره لطفا اینجا نظرشو بگه.
و بخش آخر هم که The White Rider هست و مشخصا به گندالف سفید اشاره داره.
من متن این آهنگ زیبا رو اینجا مینویسم و ترجمه می کنم.
اونایی که اهل موسیقی به خصوص راک هستن حتما کمل رو میشناسن و مطمئنم که حتما سراغ این آهنگ میرن. اما برای اونایی که اسم این گروه رو نشنیدن قویاً پیشنهاد میکنم این آهنگ رو گیر بیارن و گوش کنن.
"Nimrodel / The Procession / The White Rider"
"نیمرودل/ سِیر/ سوار سپید"
When he rides, my fears subside,
.For darkness turns once more to light
,Through the skies, his white horse flies
.To find a land beyond the night
هنگامی که او [اسب] میرانَد، ترس هایم خاموش می شوند،
چون تاریکی بار دیگر به روشنی می گراید.
از میان آسمان ها اسب سپیدش پرواز می کند
برای یافتن سرزمینی آن سوی شب.
Once he wore grey, he fell and slipped away
.From everybody's sight
The wizard of them all, came back from his fall
.This time wearing white
زمانی که او خاکستری می پوشید، سقوط کرد،
و از دیدرس همه ناپدید شد.
اما جادوگرشان از هبوطش بازآمد،
اینبار درحالی که سفید پوش بود.
,He has a certain air, as if he's never there
.But somehow far away
.And though he seems afar, like a distant star
.His warm he can convey
حضور مطمئنش حس می شود، حال آنکه هیچگاه آنجا نبوده،
حتی اگر بسیار دورتر از آنجا باشد.
و گرچه او دور به نظر می رسد، مثل ستاره ای دوردست،
هنوز می تواند گرمایش را برساند.
برای کسایی که میخوان آهنگای دیگه ای از گروه کمل گوش کنن این آهنگ هارو پیشنهاد می کنم:
آره من سرچ کردم و خودم هم تا حد ممکن گوش دادم و فقط همین یک آهنگ هست.
البته توی همین آلبوم MIRAGE یه آهنگ به اسم Lady Fantasy هست که یه سریا ازش برداشت تالکینی کردن ولی به نظر من که تالکینی نیست. حالا دوستان اگه متنشو خوندن و تطابقی پیدا کردن اینجا میشه نظر داد.
Peredhil —
ظاهرا این آهنگ رو برای دوست دخترشون خوندن که متنش توی لینک زیر هست. ربطی به سرزمین میانه نداره انگار:
خب میبینم که این بحث نسبتا مقبول دوستان افتاده و ازش داره استقبال میشه. راجع به صحبت دوست عزیزمون آراتورن باید بگم که راجع به خشونت موسیقی متال باهات موافقم(البته موسیقیش خشنه ولی ذات موسیقی متال از هر موسیقی لطیف تره چون پدید آورندگان موسیقی متال افرادی بودند که روحشون نسبت به بدیها حساس بود و به همین دلیل متال رو بنیان گذاری کردند) ولی متال چرندیات نیست. شاید تاجرانی مثل مریلین منسون یا کریدل آو فیلث توی متال باشند ولی بزرگانی مثل بارزام، سامونینگ، ایمورتال، امپریوم، آناثما، مای دایینگ براید و ... هم در این موسیقی حضور دارند که برای اصلاح انسانها تلاش میکنند. پس لطف کن نگو که متال چرنده.
در مورد گروه متال هم آرون عزیز، در واقع هیچوقت نمیشه بزرگترین و معروفترین و بهترین انتخاب کرد ولی گروهی که من تا حالا بیشتر از همه ازش تعریف شنیدم و با مفاهیمش حال کردم سامونینگه، حالا شما نظر دیگه ای داری، نظر شما هم محترمه.
در ضمن میخوام بدونم دوستان موافقن که توی این تاپیک گروههای متالی که از مفاهیم دنیای تالکین استفاده میکنند رو معرفی کنیم؟
اقا حال کردم با این جواب با اینکه قدیمیه:دی جالبه منم همیشه میگم ظاهر خشنی داره کلا خودم بشخصه که گوش میدم یکم روحیاتم خشن میشه !:دی
اقا حیفه چرا دیگه کسی بند های تالکینی رو معرفی نمیکنه اینجا؟؟
بندی مثل thnagorodrim یا بند های دیگه چرا ما ایموجی پوکر نداریم؟:دی چرا اینجا تار عنکبوت بسته؟هالباراد عزیز کجاست:)))