اگر می توانستید در یکی از نبردهای سرزمین میانه بجنگید، کدامیک را انتخاب می کردید؟
1- نبرد گودیهلم
2- نبرد دشت پلهنور
3- عقب راندن موردوریان از سیاهببشه
4- نبرد پنج سپاه
5- آزاد سازی موریا بوسیله دورفها
6- نبرد آرنور و شاه جادوپیشه آنگمار
7- نبرد حلقه
8- نبرد آخرین اتحاد الفها و آدمیان
لطفا نظرتون کامل باشه و همه گزینه ها رو تحلیل کنید
3DMahdi —
من بین 1 و 8 شک داشتم و آخر سر 1 رو انتخاب کردم چون به نظرم اون نبرد سخت تر بود و در جایی که هیچ امیدی به پیروزی نبود می جنگیدن.
غیر از 3و4و5 بقیه تقریبا تو یه ردیف بودن و هیچ کدوم برای من برتری نسبت به همدیگه نداشتن. ولی با این سه تا حال نکردم
راستی این نبرد هفت سپاه کدومه؟ مگه نبرد پنج سپاه نبود؟ این دوتای دیگه از کجا اومدن :D
اله سار —
راستی این نبرد هفت سپاه کدومه؟ مگه نبرد پنج سپاه نبود؟ این دوتای دیگه از کجا اومدن :D
متاسفم؛ اشتباه من بود.
مرسی از تذکر؛ تصحیح شد.
3DMahdi —
متاسفم؛ اشتباه من بود.
مرسی از تذکر؛ تصحیح شد.
خواهش میکنم وظیفه بود
anarion_d —
سلام
من نبرد آخرین اتحاد رو انتخاب کردم. چون اونجا شهید شدم
آیا حمله شاه اله سار به دروازه های سیاه هم جز این جنگ ها بود.؟به نظرم اون بهترین نبرده چون حضور در اون جنگ کاملا اختیاری بوده!
Tulkas Astaldo —
1.تو گودي هلم تصوير شده در كتاب(نه در فيلم) لذت كمتري از ديگر نسخه اش ميبينم.گرجه كه جنگيدن اونجا خيلي ميتونه خوب باشه!ولي احتمال اينكه ميرفتم ميشدم مسوول نگه داري زن و بچه ها بيشتر بود
2.اوج اقتدار و شكوه جنگي تصوير شده در كتاب ها رو تو اين نبرد ميشه ديد.(اي كاش كه سپاه مردگان در فيلم به پله نور نميومد)
3.نبرد شور انگيزيه(البته زماني كه خطر بزرگتر رو در نظر نگيريم)
4.هيچ وقت دوسش نداشتم
5.موريا رو در زمان آرامش بيشتر از جنگ ميپسندم :D
6.كلا آرنور(چه زمان يكپارچه بودن و چه بعدش) كمترين جذابيتي برام نداشته،غير از اينكه منبع غني تاريخي ميتونست باشه
7.نبرد حلقه كه كل اين جنگ هاي سي سال اخر دوران سومه :D اما اگه اسم خاص در نظر بگيريمش،قطعا دوس دارم زماني كه هيچ اميدي ندارم،تا پاي جونم شمشير بزنم
8.واقعا نيازي به توضيح داره؟ :D
بين اين هشت تا احتمالا 8 رو انتخاب ميكردم.
اما اي كاش كه جايي براي نبرد هاي بلرياند هم بود.اون وقت نظرم قطعا تغيير ميكردم(نكته بيربط:قطعا انتخابم داگور آگلارب نبود)
torambar —
1-عالیه ولی من دوست دارم اگه تو این جنگ باشم یه کموندار باشم ولی از اونجایی که چشام ضعیفه و عینکی هستم (این جوری : :D !) به دردم نمی خوره!
2-حرف نداره اول می خواستم همینو انتخاب کنم
3-اون هم بد نیست ! (در کل من پایه همه جور جنگی هستم!)
4-اگه می تونستم عقاب یا بئورن باشم اونم خوب بود!
5-- چیزی که انتخاب کردم! چون می تونستم هم موریا رو از نزدیک ببینم (که شخصا عاشقش هستم) هم میتونستم برم پایین یه نگاهی به سوراخ سنبه ها و جاهایی که گندالف دیده بود بندازم!
6-اگه خود ویچ کینگ بودم آره
7-اگه منظور همه نبرد های حلقه باشه برام یه کم خسته کنندس
8-به قول تولکاس نیاز به توضیح داره :D
مورون —
خوب نبرد حلقه همون لشکرکشی واپسین شاه السار به موردوره....
من نبرد دشت پله نور رو انتخاب کردم... چون وقتی کتاب رو میخوندم تو این قسمت واقعا نفسم بالا نمی اومد و سر رسیدن سپاه روهان و اون پیروزی نامنتظره خیلی دلنشین بود .... نوری که از تاریکی بیرون جست....
کلا با همه اش موافقم بجز5 چون هر طور که حساب میکنم به من مربوط نمیشه...
ulmo —
نبرد دشت پلهنور. هميشه دوست داشتم تو ي اين نبرد كنار گندالف :D باشم البته بيشر دوست داشتم يكي از نبرد هاي بلرياند تو نظر سنجي بود زياد بانبرد دورف ها حا سر موريا حال نميكنم شايد نبرد گودي هلم به عنوان انتخاب دوم در نظر بگيرم
الوه —
:D من نبودم توی هیچ کدوم از جنگا
فقط داشتم از تالار های ماندوس نگاه می کردم :D
اما انتخابم 8 بود چون از نژاد ما هم ( منظورم الرونده و ... ) توش بودن :دی
فنگورن —
یکم دیره ولی چون چند روزه پست جدید نمیاد ، من اینجا پست میدم(( چون تو نظر سنجی نبودم افسوس میخورم))
- نبرد گودیهلم : اگه تو کتاب باشه نه ولی تو فیلم واقعا خوب بود ، ولی حتما کشته میشدم.
2- نبرد دشت پلهنور : چون احتمال مرگم زیاده نه ، ولی جنگیدن کنار تئودن واقعا وسوسه کنندس
3- عقب راندن موردوریان از سیاهببشه : انتخاب من اینه چون در کنار گالادریل به جنگ میرفتم و غیر ممکن بود کشته میشدم.
4- نبرد هفت سپاه : اصلا حس خوبی نسبت بهش ندارم
5- آزاد سازی موریا بوسیله دورفها : از این یکی بیشتر بدم میاد ، از نبرد دورف ها متنفرم
6- نبرد آرنور و شاه جادوپیشه آنگمار : که چی بشه ؟ شکست بخورم ، اگه اونجا بودم نمیذاشتم ویچ کینگ فرار کنه تا گلروفیندل برسه و دماغش رو بسوزونه!
7- نبرد حلقه : از ترس سکته میکردم اگه مورانون رو به روم باز میکردم :D
8- نبرد آخرین اتحاد الفها و آدمیان : این هم خوبه ولی خیلی طول کشید
pirooz —
- نبرد گودیهلم
2- نبرد دشت پلهنور
3- عقب راندن موردوریان از سیاهببشه
4- نبرد هفت سپاه
5- آزاد سازی موریا بوسیله دورفها
6- نبرد آرنور و شاه جادوپیشه آنگمار
7- نبرد حلقه
8- نبرد آخرین اتحاد الفها و آدمیان
آرون نطر داد ما هم دادیم . :D
1. نمیدونم کدوم جنگه .
2. عالی ولی وقتی تو شهر باشی و از شهر دفاع کنی خیلی حال میده مخصوصا اینکه کماندارم باشی :D
3. نه زیاد .سیاه بیشه دیگه چیه .همش جنگل .
4. اصلا هر چی گرگ و گابلینه میریزه تو سر آدم البته اگه قرار باشه باشم تو جناه دورف ها میجنگم .
5. حتما .مگه میشه همچین نبردی رو از دست بدی .پیش دورف های عزیز با بالروگ بجنگی .
6. اینم نمیدونم کدوم نبرده :D
7. این دیگه چیه دورت همه ارک .به قول آرون آدم از ترس سکته میکنه .ولی وقتی آراگون اون حرفا رو نزد موقع نبرد خوبه بد نیست .
8. اینم بد نیست کنار آخرین ارتش الف ها و انسان ها بجنگی .
در کل به ترتیب :
5
2
8
7
4
بقیه هم هر جوری حال کردید بزارید :D
فنگورن —
پیروز ! گودی هلم همون هلمز دیپه .... همونجایی که گندالف میاد کمک تئودن!
فکر کنم حالا عقیدت نسبت به گزینه مورد انتخابت فرق کنه ! نه؟
pirooz —
پیروز ! گودی هلم همون هلمز دیپه .... همونجایی که گندالف میاد کمک تئودن!
فکر کنم حالا عقیدت نسبت به گزینه مورد انتخابت فرق کنه ! نه
آره .ولی دوست داشتم تو قلعه بجنگم نه با گاندالف چون آخر جنگ اومد :D
البته اگر در فیلم هست که هیچی ولی اگر تو کتاب هم میشه انتخاب کرد من فقط نبردهای اشک های بیشمار رو انتخاب میکردم .واقعا که جنگی تمام عیاره .مخصوصا وقتی انسان ها خیانت میکنن و یا وقتی که تورگون با ارتشش میاد .
Lord of the ring - Sauron —
نبرد آخرین اتحاد الفها و آدمیان
ایکاش نقش سائورون بودم تا بجای نزدیک کردن حلقه به ایسیلدور اونو با گرزم می کشتم
Farshid2d —
بچه ها یه چیز میگم ولی یه دفعه ناراحت نشید
!!!
اگه شما اون زمان بودید واقعا توی این نبردها شرکت می کردید
؟؟؟
من که خودم جیم می شدم و می رفتم یه جا مخفی می شدم
من که نمی تونم برم توی جنگی که سائورون یا ویچ کینگ هم اونجا حضور دارند حالا از اون اورک های وحشی بگذریم
تازه اگه من توی نبرد باشم از شانس بد من اونا یه دفعه می بازند و من اسیر اورک ها یا حتی بدتر نزگول ها می شم
اصلا نمی تونم فکرشوووو کنم
بابا بی خیال
SHIRE —
انتخاب اول من نبرد دشت پله نور، به نظر من اوج حماسی بودن داستان تو این نبرده جایی که سپاه خیر وشر در مقابل هم قرار میگیرند و لحظاتی از امید و ناامیدی در آن موج میزنه . و انتخاب بعدیم نبرد گودی هلمه که تقریبا همون فضا رو داشت اما نبرد دشت پله نور باشکوه تر بود.
مونت آو سائرون —
دوتا جنگ اساسی رو یادت رفت بنویسی که دقیقا من عاشق جنگیدن تو اون دو تا هستم:
1- نبرد هلمزدیپ
2- نبرد گاندور
Elrond —
نبرد هلمزدیپ ( Helm's Deep ) همون نبرد گودی هلمه و نمی دونم منظورت از نبرد گوندور همون نبرد حلقست یا نه ؟!
در کل اگه من باشم 8 رو انتخاب می کنم ...
سیه تیغ —
هیچکدام . به نظر خودم نیرنایت آرنویدیاد .
چون اگه اونجا بودم نمیذاشتم که به خاطر یک الف زندانی اونقدر حماقت به خرج داده بشه که بزنن و کل اون سپاه عظیم رو بترکونن ! میرفتم و پدر مورگوت رو میسوزوندم (البته مسلمه که والار پدر ندارن) .
hamid stormcrow —
خوب نبرد مورد علاقه منم اشک های بیشماره انقدر این فصل سیل رو خوندم که ورقش داره کنده می شه خیلی دوست داشتم دوشادوش هورین تالیون بجنگم و نزارم اسیر بشه و اون بلاها سر زن وبچش بیاد
بودن در بین آخرین یاران بارهیر هم جذابه کلا به کارای غیر ممکن علاقه دارم توی گزینه ها هلمز دیپو از بقیه بیشتر دوست دارم
Glorfindel Thalion —
مونتی جان. نبرد گاندوری که میگی همون نبرد دشت پله نور هست.
من دوست داشتم نبرد زیر نور ستارگان باشم. اما از بین گزینه های ناقص و کم.
1_ آخرین اتحاد الفها و انسانها
2_ نبرد دشت پله نور
3_ هلمزدیپ
4_ نبرد آرنور با جادوپیشه ی آنگمار ( اینم فقط به خاطر اینکه خودم توش نقش مهمی داشتم.)
مونت آو سائرون —
ها! راست می گی خوب به هر حال من عاشق اون جنگم!
من به اون نبرد میگم نبرد گاندور
Eönwë —
من به خاطر علاقه ای که به خاندان دورین دارم دوست داشتم در نبرد موریا که برای بازپس گیری شرف و پاسخ به توهین ازوگ بود,شرکت کنم.
البته شرکت در نبرد اخرین اتحاد و جنگیدن زیر پرچم گیردان (چون سیندار بود,اصولا با نولدوها حال نمی کنم البته اوروفر و آمدیر هم خیلی لجبازی کردن که چوبشم خوردن) افتخار بزرگیست.
َAragorn —
من نبرد دشت پله نور رو می پسندم.چون هر كی با هركی می جنگه و نظام خاصی نداره؛ و اين كه آراگورن با ارواح حمله با شكوهی كرد.
hamid stormcrow —
من نبرد دشت پله نور رو می پسندم.چون هر كی با هركی می جنگه و نظام خاصی نداره؛ و اين كه آراگورن با ارواح حمله با شكوهی كرد.
البته ورود سپاه مردگان به دشت پله نور فقط تو فیلم بود در کتاب پس از شکست دادن دزدان دریایی آراگورن مرده ها رو آزاد کرد
حلقه یگانه —
انتخاب اول نبرد در گودی هلمز دیپ ، 2. نبرد در پله نور ، 3. و آخرین اتحاد الف ها وانسان ها
amir18 —
با سلام
اول پله نور
دوم آخرین اتحاد الفها و انسانها
سوم گودی هلم
چهارم نبرد پنج سپاه
Elvenking —
1.نبردی شجاعانه
2.میشه درباره اش توضیح بدید یادم نمیاد کدومه؟
3.جنگیدن در کنار الف ها در مقابل موردوریان عالیه
4.عاشق این جنگم بیش تر ازهمه با این گزینه موافقم حرف نداره خیلی هیجان انگیزه بالاخره من شاه الف ها هستم دیگ نمیشه حضور نداشته باشم.
5.نظری ندارم
6.فقط جالبه ولی تمایلی به حضور ندارم
7. اینم دومین جنگیه که دلم میخواد باشم نیاز به توضیح هم که نداره
8.یک اتحاد قدرتمند
hamid stormcrow —
2.میشه درباره اش توضیح بدید یادم نمیاد کدومه؟
نبرد پله نور جنگی است که در مقابل دروازه میناس تریث بین سپاهیان گاندور و روهان مقابل سپاه موردور صورت گرفت
tranduil —
1-
نبرد گودیهلم
: خوب بود
2-
نبرد دشت پلهنور
: عالیه به عقیده من سرنوشت سازترین جنگ سرزمین میانه است
3-
عقب راندن موردوریان از سیاهببشه
: آغاز سلسله نبردهای حلقه به حساب میاد و اهمیت زیادی داره
4-
نبرد هفت سپاه
: نظری ندارم
5-
آزاد سازی موریا بوسیله دورفها
: بد نبود
6-
نبرد آرنور و شاه جادوپیشه آنگمار
: از این نظر که آغاز قدرت گرفتن ویچ کینگ در شمال بود ، اهمیت داره
7-
نبرد حلقه
: هیجان انگیزترین نبرد ، بازی مرگ و زندگی ، همه چیز این جاست. مهمترین نبرد تمام دوران ها ، اگرچه در اصل یک رد گم کنی بود.
8-
نبرد آخرین اتحاد الفها و آدمیان
: خوبه ولی پایانی نراژیک داره ، اگه ایسیلدور وسوسه نمیشد کار سائورون تمام بود
white witch —
1- نبرد گودیهلم:آره جنگ کنار انسان ها رو می پسندم
2- نبرد دشت پلهنور:همه با هم هستن ولی خوب فقط روهانین
3- عقب راندن موردوریان از سیاهببشه:اگه تراندویل هست صف اولم :D
4- نبرد پنج سپاه:تراندویل هست پس بازم صف اولم :D
5- آزاد سازی موریا بوسیله دورفها:نه علاقه ای به دورف ها ندارم
6- نبرد آرنور و شاه جادوپیشه آنگمار:یادم نمیاد
7- نبرد حلقه:نه
8- نبرد آخرین اتحاد الفها و آدمیان:چون الف ها هستن آره :-?
راداگاست قهوه ای —
1:پله نور
2:گودی هلم
3:اخرین اتحاد
نبرد انگمار با ارنور هم خوبه ولی من نمیپسندم.
فقط این سه تا رو عشق است.
فرمانروای تاریکی —
انتخاب های من:
1- آخرین اتحاد الفها و آدمیان
2- گودیهلم
3-نبرد آرنور و شاه جادوپیشه آنگمار
Ar-feiniel —
من هشت چون عاشق الف ها هستم
Elendil322 —
به احترام بازی
The Battle for Middle-earth II, The Rise of the Witch-King
و اینکه تنها بازی هست که بهش علاقه ویژه ای دارم؛
6 رو انتخاب میکنم
*فئانور* —
7 نبرد حلقه
Light king —
نبرد آخرین اتحاد الف ها و انسان ها !
باشکوهه ! انسان ها و دورف ها کنار همدیگه تا پای جون در روز های اوجشون میجنگن تا تاریکی رو بیرون کنن
مطمئنا دومین انتخابم نبرد پنج سپاهه چون همه نژاد ها دوش به دوش هم و در کنار هم میجنگن یه نماد کامل خیر و شره تمام و کماله
گودی هلم هم انتخاب بعدیمه و به نظرم خیلی کارای بهتری با اون دژ میشد کرد !
کاش نظر سنجی محدود به لوتر نبود , نبرد اشک های بی پایان سیل رو هم خیلی دوست دارم !
LORD LOSS —
نبرد خشم رو به همه ی اینها ترجیح میدم .فوق العادس .بزرگ ترین جنگ در تاریخ سرزمین میانه .دیدن بسیاری از شخصیت های بزرگ آردا بزرگ ترین شکست ملکور و...با هیچ چیز قابل مقایسه نیست
شوالیه سپید —
منم با lordlass موافقم.....نبرد خشم، زیبا و با شکوهه....امیدوارم همه موافق باشن.... :P
shima k —
من نبرد 5 سپاه ونبرد حلقه
gildor —
اول اینکه دوست داشتم تو نبرد حلقه می بودم ، می تونستم یه کار بزرگ و مفید کنم ، مثل همه اونایی دوشادوش آراگورن ایستادن و جنگیدن
بعد دوست داشتم تو نبرد پنج سپاه می بودم که نمیذاشتم تورین بمیره
بعدش تو نبرد موریا شرکت می کردم و اولین تلاشی که می کردم این بودکه بین دورفا و الفا دوستی عمیقی برقرار می کردم ....
و نبرد اتحاد الف ها و آدمیان ... یه کار مفیدی می کردم که الفا به انسان ها عزت و احترامی خیلی بیشتر از این چیزی که هست بدن ...
و دورکردن مودوریان از سیاه بیشه ، یه نقشه درست حسابی میکشیدیم که بابای همه اورکا در بیاد .
Jack Walters —
من نبرد حلقه رو انتخاب میکنم خصوصا نبرد محاصره میناس تیرت و هلمز دیپ واقعا جالب بودن
Einar Dunadan —
نبرد هلمز دیپ
چون واقعا جنگ سختی بوده و در عین حال مهم، فک کن میدونی که میمیری ولی بری بازم بجنگی و زمانی که محاصره شدین و در انتظار مرگ هستین، یهو عمو گندالف از بالا بیادو شکست رو به پیروزی تبدیل کنه [-(
لرد محمد —
من انتخابم نبرد اخرین اتحاده در لشکر الف ها و بعدش گودی هلم باز هم در لشگر الف ها که کنار هالیدریم جان بدم ( خدانکنه )
filagond —
من هیچ کدوم از این نبردها رو انتخاب نمی کنم. انتخاب من نبرد شکوهمنده.
دوالین —
نبرد دروفها علیه الفها [-(
گیلدور اینگلوریون —
نبرد دشت های پله نور
در دشت های پله نور مخصوصا لحظه هجوم تئودن که در یک موقعیت حساس می رسه و وقتی بادبان های سیاه دزدان دریایی اومبار دیده می شه و امید کاملا از بین می ره و بعد کاملا غیر منتظره اراگورن میاد در این نبرد فداکاری های زیادی میشه و چندین بار امید از دست میره و باز برمی گرده و تصویری که از کتاب در ذهن نقش می بنده بسیار زیباست.
لارتن کرپسلی —
به نظر من جنگ اشک های بیشمار با ارزش تر از همه جنگ هاست
جنگی که در ان قهرمانان بزرگی همچون هور وفینگون که به دست گوتموگ سر فرمانده انگباند کشته شد وهمینطور ازاگال شاه بله گوست که به دست گلائرونگ کشته شد
و هم چنین دیدار دو برادر تور گون و فینگون واقعا افتخار بزرگی بود حضور در ان جنگ
DAIN ll IRONFOOT —
دوست داشتم تو آزانول خودم شخصا کله ی آزوگ رو می ترکوندم..........
و انتقام شاه ثرور رو شخصا از اورک ها می گرفتم......دونه به دونه...کله به کله....
و
و
در پنج سپاه بازم شخصا بولگ رو آسفالتش می کردم..
دوست داشتم آنچنان می تونستم اورک بکشم که برای بقای نسلشون منطقه حفاظت شده شکار ممنوع می زدن....
daemon master —
7- نبرد حلقه چون که با شکوه تر جانانه تر والبته با زیرکی بسیار زیاد همراه بود
Legolas Mellon —
نبرد حلقه...چون دوست داشتم کنار یاران حلقه باشم.
thranduil —
3-عقب راندن موردوریان از سیاه بیشه ، 4-نبرد پنج سپاه (البته من که تو این دو جنگ بودم)
8-نبرد آخرین اتحاد ، البته بین الف های سیندا (تراندویل در نبرد آخرین اتحاد حضور داشت؟؟؟)
عیار —
نبرد پنج ارتش.گرچه بیلبو جز خبر دادن اینکه عقاب ها دارن میان کار خاصی نکرده.طفلک نرسید نبرد رو کامل ببینه.
Dark Elf —
نپرد پنج سپاه.از یاران داین باشم و آزاد سازی موریا.بقیه هم خوبن ولی چون دورف ندارن دوس ندارم.
king.nezgul —
در نبرد هفت سپاه در کنار دورف ها و داین می جنگیدم. @-) :-? ~x( ;) :D :-
durf —
سعی میکنم هر جا نبردی بر علیه اورک ها باشه حظور داشته باشم ولی بیشتر نبرد هلمز دیپ و هجوم روهان به نمه نور رو میپسندم
Anna —
سعی میکنم هر جا نبردی بر علیه اورک ها باشه حظور داشته باشم ولی بیشتر نبرد هلمز دیپ و هجوم روهان به نمه نور رو میپسندم
موافقم باهات هر جا نبردی علیه اورکا باشه هستم. اما من نبرد هولمز دیپ و نبرد پنج سپاه و خیلی دوست دارم.
اله ماکیل —
بیشتر .... هجوم روهان به نمه نور رو میپسندم
هجوم روهان به نومه نور؟؟؟!!!
durf —
fh
بابا منظورم همون تئودنه که میره کمک گاندور و به ارک ها حمله میکنه تو دشتای پله نور
الوه —
بابا منظورم همون تئودنه که میره کمک گاندور و به ارک ها حمله میکنه تو دشتای نومه نور
این اسامی نزدیک ممکنه مشکلات ایجاد کنن :پی اون دشت اسمش پله نور هست. اما نومه نور جزیره ای هست که والار به پاس خدمات اداین بهشون برای زندگی بخشیدن.
Anna —
این اسامی نزدیک ممکنه مشکلات ایجاد کنن :پی اون دشت اسمش پله نور هست. اما نومه نور جزیره ای هست که والار به پاس خدمات اداین بهشون برای زندگی بخشیدن.
آره مطمئنا منظورش همین بوده جناب دورف. اما گاهی اشتباه میشه تو این اسامی. منم قاطیش کردم. ~x( @-)
fh بابا منظورم همون تئودنه که میره کمک گاندور و به ارک ها حمله میکنه تو دشتای نومه نور
پس جواب درست پله نوره. :-?
durf —
خخخخخخخ دیدم یه دل سیر خندیدم به خودم
ممنون درستش کردم
Lady Oakenshield —
نبرد پنج سپاه رو دوست داشتم برم اما...آخرش که تا تورین و بقیه نمیومدن شکست میخوردم! اما واقعا دوست داشتم توش شرکت داشته باشم
mohadeseh —
همشوووووون...........
.
.
.
من همشووون رو دوس دارم......
سلاحشون رو هم دارم....
Samwise Gamgee the Brave —
من دوست داشتم توی پاکسازی شایر شرکت کنم،چون میدونین که ما هابیتا زیاد خوشمون نمیاد بریم ماجراجویی و اینطوری کلا راحت تریم،ولی اگه از بین گزینه خا باشه نبرد هلمز دیپ و اینکه یکی از اورکای سارومان میبیودم!
Lord Thrall —
نبرد پنج سپاه رو دوست داشتم برم اما...آخرش که تا تورین و بقیه نمیومدن شکست میخوردم! اما واقعا دوست داشتم توش شرکت داشته باشم
من هم دوست داشتم تو نبر پنج سپاه در کنار تراندویل بجنگم ن نزارم کیلی بمیره :D
تراندویل 2001 —
من دوست داشتم تو نبرد پنج سپاه شرکت کنم البته علاقه داشتم که در نبرد پله نور هم شرکت کنم.
6lord majid6 —
نبرد حلقه دوست داشتم باشم چون فکر کنم کسی امیدی نداشت بعد از اینکه mouth of sauronزره فرودو رو به گاندولف داد
gisoo-♥thranduil —
نبرد پنج سپاه
چون تراندویل توش بود:/
بعدم یه مشت ارک و الف و دورف و... جمع شده بودن میکشتن:|
با اون بیرون راندن موردوریا ن از سیاه بیشه
تراندویل گناه داره کمک میخواد
T.L.A —
نبرد 5 سپاه. نا اگه می تونستم از مرگ های ناحق جلوگیری کنم و یا زودتر به تورین خبر لشگر های در راه رو بدم تا برگرده.
و نبرد حلقه برای مبارزه با نا پاکی که در حال تسخیر سرزمین میانه بود و دیدن شکوه ریختن برج.
و نبرد دشت پله نور برای دخالت ارواح و نداشتن دشمن کاملا مشخص
Meneldor —
با عرض سلام
من نبرد پنج ارتشه رو انتخاب میکنم چون اولا: اینکه یه دفعه همه ی ارتش الف ها _آدم ها و دورف ها که تا مدتی قبلش میخواستن علیه هم مبارزه کنن اما حالا با هم در برابر گابلین ها ( یا به قولی اورک های کوه های مه آلود ) و وارگ ها متحد شدند خیلی جذابه / دوما : اونجا کلی رفیق پیدا میکردم مثل بئورن ، بالین ، داین و ................ / سوما : چون که در هر حال در جهت نابودی دشمنان تنها کوه (گابلین ها و وارگ ها ) گامی هر چند ناچیز برداشته بودم فک کنم استحقاق سهمی از گنج رو داشته باشم البته با اجازه داین و ناین (پسر داین وشاه جدید زیر کوه) / چهارما: چون یه عقاب هستم پس هر نبردی که فرمانده ما در آن حضور داشته باشه با کمال میل اطاعت میکنم .
نبرد حلقه هم با و جود ترس ها و سختی های خودش چون در سرنوشت آردا خیلی تاثیر داره شرکت میکنم.
Aran Dur —
نبرد حلقه
ولی به جای آدم خوبه، من اون نازگولی بودم که سوار بر موجودات سیاه از آسمون روی سر سربازها خراب می شدم
Dark lady —
نبرد حلقه:
فک نمیکنم شجاعتم اونقد زیاد باشه...
اما عذاب وجدان آخرش یقه مو میگرفت پرتم میکرد وسط سپاه