انتشار ماهنامه آردا

تعداد پست‌ها: 281

با همت و تلاش جمعی از کاربران فروم آردا اولین شماره از ماهنامه تخصصی آردا آماده و منتشر شد!

نسخه pdf مجله از این لینک قابل دریافت است.

تیم تهیه مجله از دریافت انتفادات و پیشنهادات کاربران محترم در جهت ارتقای هر چه بیشتر کیفیت ماهنامه استقبال می کنند.

امیدواریم با یاری و همفکری همه عزیزان راهی که با همت این دوستان آغاز شده هموراه تداوم داشته باشد

خب بالاخره اولین شماره مجله هم اومد؛ تبریک و خسته نباشید به همه کسایی که واسش زحمت کشیدن :-)

من موقتی با موبایل دانلودش کردم. ( انشاالله آخر هفته با کامپیوتر دانلود میکنم و مفصل میخونمش ) فوق العاده بود. از لحاظ گرافیکی و صفحه آرایی، محتوای مجله، همه چیز عالی بود. فکر نمیکردم اینقدر خوب باشه. :-)

فقط یه سوال واسم پیش اومد و اینکه دلیل انتخاب بعضی از مطالب مثل مقاله آلمارن یا اولمو و اشعار یا مصاحبه و ... چی بود؟ مثلا مقاله معرفی تالکین یا نقد فیلم ها یا مقاله فانتزی چیست برای شماره اول یه مجله فانتزی-که درباره آردا و تالکینه-لازمه، اما مثلا مقاله اولمو... چرا درباره مانوه چیزی ننوشتید؟ یا در قسمت بیوگرافی بازیگران چرا به جای بلانشت از مک کلن ننوشتید؟ دلیل این انتخاب ها چیز خاصیه؟

بازم ممنون از همه.

پ.ن: حالا چرا اینقدر خشک؟! :-) یه چیزی میگفتید سر می بریدیم، یه روبانی قیچی میکردیم، دوتا بادکنک وصل میکردیم به دیوار فروم... :دی

پ.ن 2: رنگ بک گراند نوشته های نقد فیلم هابیت سفری غیرمنتظره فرق میکنه... فکر کنم از مطالب خود فروم یا سایت استفاده شده. چون منم که برای پادکست چیزی رو از متن خبرهای خود سایت یا تاپیک های فروم برمیداشتم رنگش اینطوری میشد...!؟

اهم اهم

همیشه می گن { البته این جوری که من شنیدم } یک نویسنده ی خوب در وهله ی اول منقد خوبیه :دی

هر چند من منقد نیستم و ریشه خراب کن هستم :-) یعنی در واقع از ریشه خراب می کنم

اول از تمام دوستان که در مجله همکاری داشتند کمال تشکر و قدردانی رو دارم من جمله لیدی Rings و حمید خان که می دونم کلا بار و مسئولیت ها رو دوش این دو بوده

اما دومین مورد و مهم ترین مورد نقد مجله هست !!

من در مجموع از 10 نمره به مجله 4 می دم و این 4 نمره هم 1 نمره اش فقط به خاطر عکس روی جلد که البته اون هم خیلی ناشیانه اضافه شد و کلی هم مورد داره / 2 نمره اش هم به خاطر مقاله ی تالکین که البته اون هم باز جای بحث داره و 1 نمره هم به خاطر همت دوستان

اما مواردی که خیلی تو چشمه

1- بی نظمی مقالات : بی نظمی تو مجله واقعا قابل رویته

مقالات تو جای درست خودشون قرار گرفته نشدن و همین موضوع پراکند بودن و سردرگمی خواننده رو باعث می شه

برای مثال : مقاله ی فانتزی چیست تو اول بحث و اوج دنیای تالکین واقعا تو چشمه بعدش یهو میاد می ره تو اشعار در عوض این که بعدش باید حتما مقاله ی نارنیا می اومد

وسط نقد دو تا فیلم یه مصاحبه میاد :-)

و .... این پراکندگی واقعا مشکل سازه و خواننده زده می شه

و پیشنهاد من برای بهتر شدن این مشکل :

مجله باید به چند قسمت تقسیم شه

1- اولش باید سخن سر دبیر و یا سخنی با خوننده باشه

2- یک سری مقاله پیرامون دنیای تالکین

3- بعد باید بریم تو بخش فیلم

4- دنیای فانتزی دیگر

5- منطقه آزاد

-----------------------------------------------------------------------

2- نوع مقالات : نوع مقالات رائه شده برای اولین بار خیلی تا حدودی بی ربطه

برای مثال : دو تا نقد فیلم رو تو مجله اوردین واقعا جاش نبود

دو تا شعر تو مجله واقعا جاش نیست

و ...

و پیشنهاد من برای بهتر شدن این مشکل :

همون طور که گفتم مجله باید به چند قسمت تقسیم شه و تو این تقسیم بندی مقالات باید هر کدوم یک دونه باشن

1- اولش باید سخن سر دبیر و یا سخنی با خوننده باشه

2- یک سری مقاله پیرامون دنیای تالکین

که باید 50% تخصصی باشه و 50% هم عادی

تخصصی ها می تونه شامل بحث های تخصصی باشه که تو فروم انجام می دیم و عمومی ها هم می تونه مواردی باشه که سوالات متداول باشه + معرفی حالا یک شخص یا مکان و ...

3- بعد باید بریم تو بخش فیلم

تو بخش فیلم باید اخبار روز دنیای تالکین + یک نقد فیلم + یک زندگی نامه بازیگر اورده بشه همین, نه این که دو تا نقد رو تو یه مجله بیارید

4- دنیای فانتزی دیگر

دو یا نهایتا 3 مقاله پیرامون فانتزی که هرچی می تونه باشه + معرفی و نقد یک کتاب

5- منطقه آزاد

شامل مصاحبه ( برای مثال با بانو ارون و یا تولکاس و مهدی و صد البته با اله سار ) + داستان های کاربران و ...

-----------------------------------------------------------

3- کارگرافیکی مجله :

این موضوع واقعا در حد صفر بود :دی

با وجود بگینز و الوه واقعا مجله باید این جوری باشه :-)

مقالات به صورت خیلی ناشیانه ای و بدون هیچ گونه طرحی نوشته شده بودن

مقاله نقد هابیت واقعا آخرش بود

اون رنگ خاکستری چی بود یا چرا نوشته ها یکسان نشده بود

فاصله های بی جا

پاراگراف های فاصله دار که واقعا ناشیانه عمل شده

این سه مورد به چشمم اومد و فرا گفتم

امیداورم به دوستان بر نخورده بشه :ایسکـ

تمام تلاش ما اینه که این مجله واقعا در حد تالکین و دنیاش باشه

اهان یادم اومد

می تویند مجله ادبیات گمانه زن رو هم نگاه کنید اون خیلی می تونه کمک کنه بهمون

ارادتمند شما

اراباب نارنیا

به عنوان اولین تلاش بد بود...اما

خیلی بد صفحه ارایی شده بود!

انتظار یه ماهنامه colorful رو داشتم!از سایت های مختلف میرفتین ماهنامه نگاه میکردین خب!مثلا پردیس گیم درسته موضوعش گیمینگ هست ولی خیلی میتونه ایده تو ذهنتون ایجاد کنه...

ممنون از نقد دوستان بازم منتظر نقد دوستان دیگر هستیم :-)

گاندالف بیوگرافی و مقاله ای از والار انتخاب خودمون بود وبرعهده خودمون گذاشته شده بود (سلیقه ای بود)

گاندالف به امید ارو شماره بعدی به انتخاب خودت یه چیزی برامون سر ببر :دی

اصلان : ترتیب مقالاتو خودم به اینصورت چیدم تا ذهن خواننده کمی استراحت کنه :دی گویا زدم خراب کردم :-)

البته الوه وبگینز عزیز در کارهای گرافیکی خیلی کمکمون کردن ولی اونم اکثر مسئولیتش رو دوش خودمه :دی

ممنون از نقد جانانت :-) خودت میای تو کار منو از مشاوروراهنماهات بهره مند میکنی :دی

گالوم پلیر عزیز : خیلی دوستان تایم گذاشتن بهتر نیست حداقل جمله ی اولتونو به صورت دیگه ای میگفتید

البته من بشخصه چشمم به مجلات دیگه هم بود به امید ارو این مشکلات تا شماره بعدی برطرف میشه ممنون از نقدت :)

به عنوان کار اول زیاد بد نبود که میتونه خیلی خوب بشه!

مطالب خوب بودن ولی نظم خاصی نداشن و امیدوارم شماره بعدی بهتر باشه.عکس اول مجله هم خوب بود وجالب!

به نظرم اگه هر شماره رو اختصاص به یک موضوع(منظور از یک موضوع اینه مثلا پیرامون فیلم ها یا کتاب ها یا مثلا موسیقی فیلم)باشه خوب میشه و مطالب با نظم بیشتری رو میتونید قرار بدید!

امیدوارم کارتون رو ادامه بدین و در شماره بعدی بسیار خوب تر از این باشه.

و در اخر تشکر از تمام کاربرانی که در این کار دست داشتن!

ممنون از همگی در شماره های بعدی مجله این مشکلاتی رو که الان داره کاملا حل میشه

به امید مجله ای بهتر اردایی بهتر

رینگز: خب مشکل اصلی همین سلیقه ای انتخاب کردن مقالات و ...بود.

برای شماره اول لازم بود مثلا به جای اولمو و آلمارن درمورد ایلوواتار یا آینولینداله یا جغرافیای آردا در دوران اول و قبلش مقاله ای نوشته میشد چون ابتدای داستان های تالکین هم همینطوری شروع میشه.

بیوگرافی بازیگران میتونست درمورد نقش های اولتر و پررنگ تر مثل فرودو ( الیجاه وود ) یا گندالف ( ایان مک کلن) یا آراگورن { چی بود اسم واقعیش... :-) } یا حتی پیتر جکسون باشه.

البته چندین مقاله در یک مجله هم جالب نیست. مطالب و موضوعات دیگه ای هم هست.

انشاالله شماره بعدی از موضوعات ابتدایی آغاز میشه و موضوعات و مقالاتی مثل اولمو میره برای شماره های بعدتر.

قبل از هرچیز هم باید فروم و سایت آردا معرفی میشد. با وجود این همه موضوع برای شماره اول یه مجله تالکینی، مقاله اولمو یا ... میتونست بره شماره های بعدی.

ممنون از نقد دوستان بازم منتظر نقد دوستان دیگر هستیم :-)

گاندالف بیوگرافی و مقاله ای از والار انتخاب خودمون بود وبرعهده خودمون گذاشته شده بود (سلیقه ای بود)

گاندالف به امید ارو شماره بعدی به انتخاب خودت یه چیزی برامون سر ببر :دی

اصلان : ترتیب مقالاتو خودم به اینصورت چیدم تا ذهن خواننده کمی استراحت کنه :دی گویا زدم خراب کردم :-)

البته الوه وبگینز عزیز در کارهای گرافیکی خیلی کمکمون کردن ولی اونم اکثر مسئولیتش رو دوش خودمه :دی

ممنون از نقد جانانت :-) خودت میای تو کار منو از مشاوروراهنماهات بهره مند میکنی :دی

والا چیدن مقاله ها به سبک خیلی ناجور حقیقتا

کافی فقط چند تا مجله رو برسی کنیم اون وقت می فهمیم که هر مجله قسمت بندی داره برا خودش

انصافا تو اوج بحث دنیای تالکین یهو می ره تو فضای فانتزی و بعد از اون بر می گرده یه شعر دنیای تالکین رو بحث می کنه { سمفونی پاستورال این قدر بالا و پایین نداره که این مجله داره}

در مورد کارهای گرافیکی واقعا انتظار نداشتم

خیلی بد و افتضاح بود { بخشید رک گفتم :دی }

بقیه حرف های جالب رو هم گندالف زدن و تکرار اون جایز نیست

درسته منم از کارهای گرافیکی مجله اصن خوشم نیومد من شخصا چند تا تم برای اجرا پیشنهاد دادم ولی یکی مخالفت میکرد میگفت بده از اینجور حرفا و همینطور نداشتن یه تصویر زمینه که واقعا نبود یه تصویر زمینه از روح مجله کم کرده بود

راستشو بگم(البته اینم تو پخ گفتم)از اولین شماره اصن خوشم نیومد

درسته منم از کارهای گرافیکی مجله اصن خوشم نیومد من شخصا چند تا تم برای اجرا پیشنهاد دادم ولی یکی مخالفت میکرد میگفت بده از اینجور حرفا و همینطور نداشتن یه تصویر زمینه که واقعا نبود یه تصویر زمینه از روح مجله کم کرده بود

راستشو بگم(البته اینم تو پخ گفتم)از اولین شماره اصن خوشم نیومد

خب راداگاست جان این حرف ها جاش اینجا نیست

این مشکلات این چنینی رو باید تو پ.خ باهم در میون بزارید

فکر کنم بدونی چی دارم می گم :دی { مشکلات گروه تو خود گروه باید حل بشه نه در جمع}

من هم به نوبه خودم خسته نباشید میگم به دوستان؛ بعنوان شماره اول و شروع یک کار بزرگ قابل قبول بود. اشکالاتی از لحاظ نگارشی وارد هست همونطور که اصلان عزیز اشاره کردند. اما نقد من به مدیریت زمان هست انشاءالله اگر سعی بشه ابتدا تقسیم مسئولیت های درستی انجام بگیره تا در هر بخش شامل دیزاین صفحات، هیأت تحریریه، طراحی صفحات، ویرایش و غیره اعضای تیم بتونن بهترین عملکرد رو داشته باشند و در مرحله بعدی هم باید برنامه زمانبندی شده ای وجود داشته باشه تا نگران دیر شدن انتشار یا غیره هم نباشید. تاثیر شگرف این مدیریت زمان رو در خروجی میبینید. همچنین یک پیشنهاد دارم و اون هم اینه که سعی بشه از دوستانی که در فروم قلم خوبی دارند، نام نمیبرم چون ذهنم یاری نمیکنه ممکنه عزیزی از قلم بیوفته، از این ها دعوت بشه تا در بخش تحریر و تحقیق فعالیت کنن تا مجله آردا چیزی بیشتر از کپی مطالب فروم باشه؛ طوری باشه که فروم و دیگر سایت ها با منبع موثق نشریه آردا شماره 257 از اون مطلب بیارن. :-)

در کل از این شماره راضی هستم، اما در شماره های بعدی هم انتظار دارم تدریجا نواقص برطرف بشه.

خب حرف دلم رو زدم مجله باید روح داشته باشه تکرار میکنم باید روح داشته باشه:-) واقعا چیزی که از نظر گرافیکی دادیم بیرون اصن جالب نبود همه ی اینارم تو پخ گفتم ولی بهتر دونستم که تو اینجا هم بگم

اجازه هست منم نظرمو بگم؟؟

نقد: از فونتش راضی نبودم. بزرگ بود. همینطور از نوع خطش.

مطالب خیلی سنگین بودند. یعنی کلی مطلب خیلی مهم ، جمع شده بود توی یه مجله. اینطوری خواننده خسته میشه.

طراحی ساده ای داشت. بی رنگ و لعاب.از هیجان نوشته ها کم میشه اینطوری. میتونید با انتخاب رنگای مناسب هر مطلب، اونو مهم تر و جذاب تر نمایش بدین.

ترتیب عنوان های فهرست مناسب نبود. مثلا خیلی دیر به فانتزی پرداختید.

همون اولین کلمه ی مجله نوشتین تالکین. تالکین پیشوند داره. خیر سرمون ما طرفداریم. همون اول زد توو ذوقم.:-)

...

در کل برای کار اول خوب بود. و امیدوارم به مرور زمان کیفیت و کمیت کارتون بهتر و بهتر بشه.

خسته نباشین:-)

پ.ن: همش نظرات شخصیم بود...

صفحه آرایی رکن اصلی یه مجله ـست و رینگ عزیز هم فکر کنم دست تنها بود. من فقط تو طراحی جلد مشارکت داشتم

من اول یه خسته نباشید به همه ی اونایی که در تهیه این مجله زحمت کشیدن بگم که از همه چیز واجب تره.

در مورد مجله هم، صفحه ی اول رو که دیدم به نظرم خیلی راضی کننده بود ولی هر چی جلوتر رفتم نقایص بیشتری تو چشم میزد!

مشخصا چیزی که در همون صفحه ی دوم معلومه صفحه آرایی نامناسب، اشکال در چینش جملات و پاراگراف ها، عدم رعایت اصول تایپ کردن و غلط تایپی یا املایی(!) (نام کاربری NobleLord عزیز) هست!

یا مثلا در صفحه ی فهرست متوجه نمیشم چرا کل مطلب در قسمت چپ صفحه وجود داره و بخش سمت راست خالیه؟! محل قرار گیری شماره ی صفحات هم تراز بندی نشده!

به عنوان مورد بعدی میشه به محل قرار گیری عکس ها اشاره کرد که جای مشخصی ندارن و با بی نظمی توی صفحات مختلف مجله قرار گرفتن!

دقیقا هم متوجه نشدم کدوم مطالب رو خودتون نوشتید و کدوم مطالب رو از جایی کپی کردید ولی حداقل اگه مثل مطلب مربوط به «کیت بلانشیت» کپی می کنید لااقل اون اعداد مربوط به پانویس (یا هر چیزی که اسمش بود و یادم نیست :دی) رو بردارید!

در بخش مصاحبه هم به نظرم بهتر بود بین سوال و جواب ها با رنگ تمایز ایجاد می کردید.

کلا هم احساس می کنم مجله سریع و بی دقت تهیه شده و به نظرم اگه وقت بیشتری روش میذاشتید و قبل از انتشار به چند نفر نشونش می دادید کار بهتری در می اومد.

امیدوارم با استفاده از نظر همه کار بعدی رو یک کار منسجم تر و بهتری ارائه بدید.

سپاس

دست شما درد نکنه ! برای شروع خوب بود :-)

متاسفانه مجله اصلا طراحی گرافیکی نداره ... وگرنه مجله ی خیلی خوبی میشد ...

ممنون و خسته نباشید :-)

ممنون از نظراتتون تور بگینز شیرین لگولاس فئانور پیجک وایوب خان منتظر نظرات دوستان دیگرم هستیم

جا داره از بگینز عزیزم بخاطر کاورش تشکر کنم :-)

اینم یه لینک دیگه از مجلمه اردا کوئنتا اگر لینک اول مشکلی داشت میتونید از این استفاده کنید

http://s5.picofile.c.../arda2.rar.html

کلاً این کار خیلی خوبه. ولی به عنوان پیشنهاد میتونم بگم که اگر یه سری مقالاتی که تعدادشون هم کم نیست درباره ادبیات تالکین و فلسفه سرزمین میانه که توسط اندیشمندان سناخته شده نوشته شده رو ترجمه و منتشر کنید. اگر بتونید با آدم های اسم و رسم دار و متفکری هم که توی ایران در زمینه ادبیات تالکین مطالعات داشتن، یه مصاحبه ترتیب بدید و توی مجله بیارید که نور علی نور میشه.

واو!

یک روزه چه پستهایی!

ممنون از همه دوستان که توجه کردن به کار و وقت گزاشتن خوندن و نقد کردن!

البته این شماره اول بود و مثل اون پستی که قبلا داده بودم به نظرم بیشتر جنبه آشنایی با کار رو داشت (البته به نظر من!)و از شماره های بعد مسلما خیلی پیشرفت خواهیم داشت!

واقعا خیلی چیزا گفتین همتون .. دستتون درد نکنه خیلی کات خوبی گفتین .. امیدوارم تو شماره های بعدی بتونیم راضی ترتون کنیم!

...

واااای ریـــــــنــــــگــــز خانم؟!؟!؟؟!؟ Nobel؟!!؟؟!؟!!؟!؟!؟!؟؟! Noble دل بندم Noble ! دیگه شما که انگلیسیت خوبه!

البته بگم که ما واقعا روش وقت گذاشتیم و زور زدیم! فقط آشنایی نداشتیم که کم کم به وجوود میاد !

درباره کار های گرافیکی ... اینبار کلا رو دوش بانو رینگز افتاد .. تو شماره های بعد شخصا کمکت میکنم! ! البته اینم در نظر بگیریم که کلا دو هفته طول کشید و ماهنامه نشد! اونم تو موقع امتحانات!یادش بخیر.. ساعت یازده داشتم فیزیک میخوندم و همراه فیزیک تو پخ درباره مجله کار میکردیم!!!!!

...

ممنون از اصلان خان که کلا هیچی فککنم از قلمش نیافتاد!... واقعا ممنون! :-) البته تو کار های بعدی انشاالله از نظرشون هم بهره مند شیم!

...

خودم بگم که صفه آراییش یکم خیلی بد بود! اولا حاشیش خیلی 0 بود! کلا نه تنها هیچی نداشت صفه خالی بود و فهریت هم سمت چپ بود .. پاراگراف ها خیلی فاصلشون از کناره کم بود .. خیلی کم!

حتی یک حاشیه ساده هم میزاشتین خوشگل تر بود!

و همینطور با وجود اصرار بنده و راداگاست پشت صفه سفید موند :-)

و همینطور .. اون نقد هابیت که قهوه ای موند! به خدا چیز سختی نبود! کپی میکردین تو notepad بعد دوباره از اونجا میاوردین word حل میشد!

انشاالله تو این مسله هم بهتر میشه تو شماره های بعد!

بعد... حرفی نموند؟! ...

به همه دوستان که زحمت کشیدن تو کار .. و اونایی که نقد میکنن... خسته نباشید میگم! :-)

امیدوارم این کار ادامه پیدا کنه و هر شماره خیلی بهتر از قبلیه باشه!

ویرایش: به نظرم اگه یک رنگ ثابتی داشته باشه پس زمینه .. ینی مثل همین آردای خودمون که قهوه ای ه یک رنگ و بوی قهوی ای به خودش بگیره قشنگ میشه!

میتونیم تو پس زمین یه عکس محوی با رنگ و بوی مثل سایت باشه .. بعد روش یک لیه کمرنگ تر بعد متن!

به نظرم فونت زیبایی داره .. خیلی .. اما اندازش بزرگ بود!

و همینطور به نظرم بعضی جاهاش قلم رنگی بود بهتر بود!

درکل بگم من خودم خسته شد چشام و اصلا شوقی برای خوندنش نداشتم درکل!!!!!خسته کننده بود فضاش!!

:)

منم به نوبه خودم به همه عزیزانی که برای این ماهنامه زحمت کشیدند خسته نباشید میگم . و خوشحالم که تونستم تو مصاحبه اختصاصی اولین شماره این ماهنامه شرکت کنم . برای اولین شماره بد نبود امیدوارم در شماره های بعدی بهترو بهتر بشه . میخواستم بدونم که کاربرای دیگه هم تو مصاحبه اختصاصی مجله شرکت میکنند یا نه ؟

به نظر من که مجله عالی بود . انشاء الله از این بهتر میشه

توجه! توجه!

کلیه کاربران محترم می توانند در صورت تمایل به همکاری در تهیه ماهنامه آردا مقالات و مطالب خود را در محورهای زیر به آدرس [email protected] ارسال کنند.

هیئت تحریریه مجله پس از بررسی، مطالب و مقالات مناسب را به نام نویسنده در مجله منتشر خواهد کرد!

موضوعات مقالات:

1- آردا دنیای تالکین

2- معرفی و بحث پیرامون ادبیات فانتزی و علمی تخیلی

3- معرفی و نقد و بررسی سایر آثار در حوزه ادبیات گمانه زن

4-فیلم ها و موسیقی های مرتبط با دنیای تالکین

5-داستان های کوتاه فانتزی به قلم نویسنده و یا ترجمه آثار خارجی

6- سایر آثار هنری یا سرگرمی(نقاشی، آثار گرافیکی،بازی و معما و...) در حوزه دنیای تالکین و ادبیات گمانه زن

شایان ذکر است در صورت ترجمه و یا گردآوری مطالب از سایر کتب، مقالات، مجلات، سایت ها و فروم ها ذکر منبع الزامی است.

کلیه مطالب باید در قالب زیر ارسال شوند:

word 2007 یا word 2010

فونت B Nazanin

اندازه قلم 14

حد اکثر حجم مطالب 6 صفحه

Rosebud بله ایده های خوبیه اون مصاحبه با بزرگان طرفدار تالکینم خوبه ممنون

شایر عزیز :بله در شمارات بعدیم ادامه پیدا میکنه ممنون ازهمکاریت

نوبل : مرسی از نقدت :-)پوزش بابت e :-)

فرهاد :ممنون شما لطف دارید

منتظر مقالاتتون هستیم :-)

با سلام و عرض تبریک برای انتشار شماره اول مجله،نکاتی رو که به نظرم قابل ذکر اومد به اختصار عرض مینمایم.باشد که مفید واقع بشه:

1-اول از همه این که ظاهرا مجله اصلا نمیدونست به دنبال چه چیزی هست!یعنی معلوم نبود درباره ادبایت فانتزی با محوریت آثار تالکینه،یا خود بیوگرافی استاد توش اصل قرار گرفته یا این که به تشریح و برسی تخصصی جهان آردا می پردازه.دقیقا کدوم یکیش؟اما بحث مهم دیگه این بود که میشد بی نظمی و عجله رو تو مقالات به وضوح دید.به شکلی که گاهی به یک موضوع سه بار اشاره میشد!(برای مثال بازنویسی و تکمیل برخی از آثار استاد توسط کریستفر)فکر میکنم دلیل اصلیش تعدد نویسندگان و استفاده گسترده اونها از مقالات اینرنتی بود(به خصوص سایت ویکی پدیا)که البته این موضوع تا حدی غیر قابل اجتنابه.ولی خیلی بهتر بود که جمع آوری کنندگان محترم چند روز قبل از انتشار مجله،نوشته های خودشون رو به یک یا دو تا از اعضای اصلی نگارش تحویل میدادن تا توسط اونها مورد بازبینی و تدوین قرار بگیره وبخش های زایدش حذف بشه.

2-ضعف دیگه نبودن یک یادداشت سردبیری خوب و مناسب انتشار نخستین شماره بود.این بخش به نظرم یکی از راه های اصلی ارتباط با مخاطبه.در کنار اون نبودن منبع مقالات و مشخص نشدن نویسندگان هر بخش هم به نظرم قابل توجه هست.

3-طرح های گرافیکی به نظرم تا حدودی قابل قبول و مناسب بودن.البته میتونه خیلی بهتر هم بشه تا به جذابیت های نشریه افزوده بشه.

انشاالله

با سپاس؛ لردلاس

ممنون لرد لاس :-)

نظر من !!

نقدها رو بزرگان مجلس گفتن و دیگه تکرار مکررات میشه

ولی به نظر من برای شروع خیلی بد نبود .

از طرح جلد گفتم شاید مجله یه کم آب و رنگ بیشتری داشته باشه ولی خوب اینطور نبود

مطالب خوب بودن

من از همین تریبون اعلام می کنم که در ساخت این ماهنامه هیچ کمکی نخواهم کرد چون کار بسیار سختیه به همین خاطر از عزیزانی که زحمت این کار سخت رو کشیدن تشکر می کنم

امیدوارم ادامه دار باشه

سلام

من نمیتونم دانلود کنم!:-)

لینک چرا خرابه؟:-)

از هیچکدوم دانلود نمیشه

کار تون خیلی خوب بود . واقعا مجله ای که تهیه کردید اطلاعات زیادی درباره آقای تالکین و آثار ایشون به کاربران تازه عضو شده میده . امیدوارم باز هم این کارها ادامه داشته باشه.

:دی!

نه انگار خوب دراومده این مقالش!

به نظر من بهتر بود الان نقد هابیت رو بدیم فقط! :-) (الان یادم افتاد بگم خو!)

و همینطور اون عکسها .. زیاد جالب نشده بود .. میتونست بزرگتر باشه و به شکل محوی پشت کار!

میثراندیر عزیز:ممنون از نظرت :-)

ادلسا :گریه نکن لینکهارو چک کردم درست بودن :-) دانلودش کن منتظر نظرت هستیم

فرودو ممنون از نظرت امیدوارم مجلمون پایدار باشه :)

نوبل:چی فکردی:دی

از طرف خودمم جا داره از تمامی همکاران این شماره دوباره تشکر کنم :-)بابت تایمی که گذاشتن

یه پیشنهادی که به ذهنم رسد این بود که لگوها و نماد هایی که مربوط دنیای تالکین میشه رو استفاده کنید.برای مثال،سیلماریل ها،حلقه ،گورتانک،و حتی چپق!

بچه ها از اونجایی که همه درس درمون دنیای آردا رو نمی شناسن به ترتیب که اول چی بوده و بعد چی شده و .... تو ماهنامه بزنید ، خیلی تاثیر خوبی می تونه داشته باشه ، چون پیدا کردن ترتیب شخصیتا و وقایع آردا سخته ...

خيلي زحمت كشيديد، خسته نباشيد.

به نظر من كه انتخاب اولمو براي اولين شماره واقعا كار به جايي بود.

اول اینکه سلام

*

بعد باید خدمت همه ی دست اندرکاران ِ این مجله خسته نباشید عرض کنم!

به عنوان اولین کار مجله ی الکترونیک سایت خوب بود

یعنی میشه گفت عالی بود یجورایی

اما کم و کاستی هایی هم در این بین وجود داره که بعد از یکی دو بار انتشار مجله به قول معروف دستتون عادت میکنه به کار و در فرایند ساخت مجله استاد میشین ،

احتمالا طبق رسوم نشریه ها گروهی مسئول ساخت این مجله هستن اول باید بهشون خسته نباشید و تبریک بگم

بعد باید خدمت شما عزیزان عرض کنم یه مشکل هنگفتی که مجله ی شما داره پراکندگی مطالبه!

درسته مطالب یک نشریه یا مجله باید متنوع باشه اما اشتباه نکنین متنوع بودن با پراکنده بودن از زمین تا آسمون تفاوت داره

شما ابتدا به موسیقی آنیرون اشاره کردین و بعد مطالبی درباره ی هابیت نوشتین و اینکه در مجله بیوگرافی از یکی از بازیگران هابیت و لوتر آورین

با این تفسیر که مطالب مجله خسته کننده نباشه و به اصطلاح متنوع باشه

با اینحال میتونید نظمی منطقی به مجلتون بدین ، ساختاری دیاگرام مانند به مجله بدین و اینکه میتونین در کل روند ساخت مجله به نوعی هر مطلب یا مقاله ی نشریه زنجیر وار به هم متصل باشن اینطور خواننده مجاب میشه تا آخر مجله همپای مقاله نویسان به خواندن مجله روی بیاره ، یا همونطور که کاربر عزیز بانو گیلدور فرمودن سیری تاریخ گونه ( همون پله ای ) به مجله بدین

چون هممون اطلاع کاملی از آردا و وقایع اون نداریم

*

با توجه به اطلاعیه همکاری که دوست عزیزمون hamid stormcrow زدن میتونید موضوعاتی رو مشخص کنید (شامل موضوعاتی که چندین نشریه در بر میگیرن ، که در این صورت خطر لو رفتن مجله بعد هم کمتر و کمتر میشه :-) ) که کاربر هایی که تمایل به همیاری دارن گرداگرد اون موضوعات خواسته شده اطلاعات جمع کنند

تمام این کار ها برای جلوگیری از نامنظمی مجله هست همین

این نکته باید توجه بشه لیست کاملی از سر فصل ها تهیه بشه و در ابتدای مجله چاپ بشه و زیر هر سر فصل

موضوعات نوشته شده آورده بشن ( اگر عدد صفحه مشخص بشه که چه بهتر )

این تمام مشکل عمده ی این شماره از مجله بوداطلاعات ارائه شده واقعا عالی بود و مقالات واقعا عالی بود به معنی اینکه مشکل نوشتاری و نگارشی و ... وجود نداشت ( تا اونجایی که سواد مکتبی من اجازه میده :دی )

*

موضوع بعدی که خیلی کم به چشم میاد همین وضع ظاهری مجله هست که به نظر من یک نوشته ای غنی ولو ساده و بدون طرح های گرافیکی ( مثل همین شماره ) واقعا به

هزاران مقاله با شکل و ظاهر جذب کننده می ارزه

میشه این مشکل خیلی خیلی کوچک رو با استفاده از نرم افزار های ساخت پی دی اف و نرم افزار های کورل و سایر بستگان(!) رفع کرد

*

یه پیشنهاد کوچیک هم خدمت شما استادان بزرگ ارائه میدم با بالا رفتن شماره ی نشریه میتونید مسابقاتی رو طراحی کنید که شمال مطالب شماره ی قبل نشریه هست

با این عمل هم خواننده خودش رو مجاب میکنه که تمام مقالات و و نوشته های مجله های قبل رو بخوانه هم اینکه به جذاب تر شدن مجله خیلی کمک میکنه!

*

پیشنها دیگه برای طراح گرافیکی مجله : میتونید طرح جلد هر مجله رو یکی از مهم ترین مقالات قرار بدین ( به طور مثال اگر موضوع درباره ی برهوت اسماگ و یا نقد اونه میتونید کاور مجله پوستری از این فیلم باشه )

*

(واقعا منو بابت حرافیم ببخشید قصد هیچ گونه بی احترامی و کم کردن از ارزش کارزتون نبود و نیست

فقط جهت پیش برد مجله این حرف هارو گفتم

هر گونه کمک و یا همیاری از بنده ی حقیر بر میاد دریغ نمیکنم! )

موفق باشید :-)

بچه ها از اونجایی که همه درس درمون دنیای آردا رو نمی شناسن به ترتیب که اول چی بوده و بعد چی شده و .... تو ماهنامه بزنید ، خیلی تاثیر خوبی می تونه داشته باشه ، چون پیدا کردن ترتیب شخصیتا و وقایع آردا سخته ...

نظرمن!!

پیشنهاد می کنم دو، سه فصل اول کتاب سیلماریلیون رو بخونید بد نیست. تقریبا خیلی از معضلاتتون تو این زمینه رفع میشه

قابل توجه کلیه دوستانی که قصد دارن مطلبشون رو برای انتشار در شماره دوم ماهنامه آردا ارسال کنند:

آخرین مهلت ارسال مطالب 29 بهمن ماه خواهد بود.

بدیهی است مطالبی که بعد از این تاریخ به دست ما برسه برای شماره های بعدی مورد برسی قرار خواهد گرفت!

ادلسا :گریه نکن لینکهارو چک کردم درست بودن :)) دانلودش کن منتظر نظرت هستیم

مرسی! چک کردم دانلود شد ممنون!:|

و اما نظر دادن:

خوب وبد فقط یکمی فونتتون کوچیک بود

اول که اسم همه نویسنده هارو نوشته بودید مینوشتید روی چی کار کردن بهتر بود!

درکل خیلی خوب ممنون بابت زحمتایی که کلا دوستان کشیدن!:(

ممنون از نظرات همگیتونید امیدوارم این شماره نظرتونو جلب کنیم :(

و از مدیران عزیزم ممنون بخاطر کمکها وراهنمایی هاشون :))

سلام

من می خواستم بگم علاوه بر این که توی مجله در باره ی مباحث نوشته های تالکین مطلب نوشته شده باشد ،در باره ی نویسندگانی که آثار فانتزی دارند مثل خانم رولینگ و آقای تری دری و هانس کریستین آندرسن و ... مطالبی نوشته شود و درباره ی مبحث های ادبیات فانتزی زیاد بحث شود و دارای عکس های زیبا و رنگی داشته باشد تا مردم عام هم از خواندنش لذت ببرند.

اگر به نکاتی که من نوشتم توجه کنید ممنون می شم .

ویکتور جان مجله ی آردا کوئنتا همچین بخشی داره همینطور که در شماره ی آزمایشی در این بخش به نارنیا پرداختیم حتما ادامش می دیم ممنون از نظرت عکسم به روی چشم بیشتر میشه

توجه! توجه!

دومین شماره ماهنامه تخصصی فروم آردا منتشر شد!

نسخه pdf مجله را می توانید از لینک زیر دریافت کنید:

http://s5.picofile.com/file/8114976176/ardaquenta2.pdf.html

در این شماره سعی کردیم حد الامکان با رفع نمودن اشکالات شماره نخست مجله ای با مطالب متنوع و پربار و ظاهری شایسته فروم آردا منتشر کنیم.

البته هنوز کار خود را خالی از اشکال نداسته و منتظر نظرات، پیشنهاد ها و انتقادات سازنده کاربران محترم هستیم.

امیدواریم این شماره مقبول دوستان عزیز واقع شود!

با تشکر

هیئت تحریره ماهنامه آردا کوئنتا

توجه! توجه!

دومین شماره ماهنامه تخصصی فروم آردا منتشر شد!

نسخه pdf مجله را می توانید از لینک زیر دریافت کنید:

http://s5.picofile.c...uenta2.pdf.html

در این شماره سعی کردیم حد الامکان با رفع نمودن اشکالات شماره نخست مجله ای با مطالب متنوع و پربار و ظاهری شایسته فروم آردا منتشر کنیم.

البته هنوز کار خود را خالی از اشکال نداسته و منتظر نظرات، پیشنهاد ها و انتقادات سازنده کاربران محترم هستیم.

امیدواریم این شماره مقبول دوستان عزیز واقع شود!

با تشکر

هیئت تحریره ماهنامه آردا کوئنتا

خیلی ممنون ولی اگه میشه از یه جای دیگه آپلودشون کنین . پیکوفایل سرعتش در حد جلبک دریائیه :دی

بله

پیکوفایل قبلا خیلی قدرتمند بود ولی تازگیا سرعتش خیلی افت کرده

واسه همین جای دیگر آپلود کردم! ^ـ^

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=d3af38d1b1f61244bc0b73748f008871

اینم هست

http://uplod.ir/cto4...quenta2.pdf.htm

منتظر نظراتتون هستم

از سرور نوا فایل هم می تونید مجله رو دریافت کنید!

http://novafile.com/v0143jfnptfz

خیلی ممنون از دوستان این شماره بسیار بهتر از شماره ی قبلی بود ولی مشکلات زیادی رو هم درکنارش داشت.

بنظر من دوستان برای ساخت یک مجله باید از یه نرم افزار بسیار خوب استفاده کنند. بنظر میرسه نرم افزار InDesign نرم اقزار بسیار خوبی در این مورد باشه که میتوان ازش یک مجله ی خیلی خوب ساخت . برای ساخت مجله بهتون هم توصیه میکنم برین تو گوگل و در مورد آموزش ساخت یک مجله سرچ کنین . شاید اطلاعات بسیارخوبی بهتون بده برای دانلود اون نرم افزاری هم که گفتم میتونین از این لینک زیر استفاده کنین.

http://www.downloadh...5-%D8%A7%D9%81/

ولی بهتون توصیه میکنم قبل از دانلود کردنش نظرات کاربرانی که این نرم افزار رو دانلود کرده اند بخونید . شاید فایل دانلود اشکال داشته باشه.

خیلی ممنون از دوستان این شماره بسیار بهتر از شماره ی قبلی بود ولی مشکلات زیادی رو هم درکنارش داشت.

بنظر من دوستان برای ساخت یک مجله باید از یه نرم افزار بسیار خوب استفاده کنند. بنظر میرسه نرم افزار InDesign نرم اقزار بسیار خوبی در این مورد باشه که میتوان ازش یک مجله ی خیلی خوب ساخت . برای ساخت مجله بهتون هم توصیه میکنم برین تو گوگل و در مورد آموزش ساخت یک مجله سرچ کنین . شاید اطلاعات بسیارخوبی بهتون بده برای دانلود اون نرم افزاری هم که گفتم میتونین از این لینک زیر استفاده کنین.

ایوب جان ممنون از توجهت لطفا این مشکلات رو ریزتر عنوان کن که بتونیم بهش رسیدگی کنیم

مشکلات این مجله از نظر من گرافیکی اونه . گرافیکش بنظرم زیاد جالب نیست. کیفیت عکس ها خیلی پائینه ، همچنین اینکه مجله زیبایی نداره. فونت ها جالب نیستند ولی هر چی باشه بسیار بهتر از مجله ی قبلی بود. من انتظار دارم مجله ای ببینم در حد و اندازه ی مجله ی سایت imdb-dl :دی

ولی اطلاعاتی که در مجله قرار داده این بسیار عالی و یا بهتر بگم فوق العاده عالی بودند. دستتون درد نکنه . (;

ممنون ایوب جان بازم مشکلات گرافیکی رو خودم گردن میگیرم سعی میکنم با راهنمایی دوستان دیگر کارمو ارتقا بدم منتظر نظرات دوستان دیگرم هستیم

با تشکر از دوستان. مجله خیلی نسبت به شماره قبلی بهتر شده بود. البته هنوز کامل نخوندمش، اما یه نگاه کلی بهش انداختم.

فکر میکنم تو صفحات مجله بهتره از رنگ های سنگین تری استفاده کنید. الان این رنگ ها زیادی درخشان هستند و چشم رو اذیت میکنن. و یه نکته دیگه این که اگه میخواید پس زمینه نوشته ها رنگی باشه بهتره بک گراند کل صفحه رو رنگی کنید نه این که صرفا پاراگراف ها رو.

در مورد فونت هم با ایوب موافقم که زیاد جالب نبودند.

یه اشتباه حروف چینی رو هم بگم که تو شعر Where is the horse and the rider متن انگلیسی خط اولش جا افتاده و از خط دوم شروع میشه.

بازم ممنون بابت زحماتتون، امیدوارم تو شماره های بعدی باز هم مثل این بار پیشرفت داشته باشین و هر بار مجله بهتر و با کیفیت تر بشه.

ولی بهتون توصیه میکنم قبل از دانلود کردنش نظرات کاربرانی که این نرم افزار رو دانلود کرده اند بخونید . شاید فایل دانلود اشکال داشته باشه.

مشکلات این مجله از نظر من گرافیکی اونه . گرافیکش بنظرم زیاد جالب نیست. کیفیت عکس ها خیلی پائینه ، همچنین اینکه مجله زیبایی نداره. فونت ها جالب نیستند ولی هر چی باشه بسیار بهتر از مجله ی قبلی بود. من انتظار دارم مجله ای ببینم در حد و اندازه ی مجله ی سایت imdb-dl :دی

ولی اطلاعاتی که در مجله قرار داده این بسیار عالی و یا بهتر بگم فوق العاده عالی بودند. دستتون درد نکنه . (;

پیشنهاد خوبی بود، خودم قبلا پیشنهادش داده بودم و رینگز نشست این همه رو دانلود کرد و گیر توصیف اشتباه من شد و من اون حجمو بهش بدهکارم :وی درهرحال بگذریم!

کار با نرم افزار جدید، وقت زیاد میخواد، مخصوصا نرم افزارهای تخصصی مثل InDesign که برای کاربرای تازه کار اصلا کار نمیکنن و خیلی دوست دارن تنظیمات رو به پیچیده ترین نحو بچینن و فقط استفاده دهنده رو آزار بدن :-bd البته تقصیری هم ندارن، امکانات داخلش بیش از حد زیاده...

اگه کسی از دوستان باشه که برنامه های صفحه آرایی (نظیر همین InDesign) آشنا باشه و این وظیفه رو بر عهده بگیره، خیلی خوب میشه، متاسفانه خودِ من وقت (از لحاظ اینکه من زیادی وسواس برای دقت بالا دارم) و حوصله ی کافی ندارم برای همین نمیتونم کمکی باشم. اونقدر وقت دارم که به کسی که میخواد کار صفحه آرایی رو انجام بده از لحاظ فتوشاپ کمک کنم (مثل زمینه ی این پیوستی که خواهید دید) اما خودم بخوام صفحه آرایی رو انجام بدم متاسفانه نمیشه...

مثلا یکی از ساده ترین (از لحاظ اندازه صفحه منظورمه) طرح هایی که میشه زد رو انجام دادم با InDesign و اگه مثلا 1ساعت وقت میزاشتم، کار خیلی بهتری هم در میومد

Mag Style 3 HQ TST.pdf

البته به عناصر به کار رفته درش کاری نداشته باشید، حوصله نداشتم، هرچی دم دستم بود گذاشتم توش :-j

درهرحال مجله هم مثل پادکست یا فرهنگنامه از بچه های خودِ آردا برای بچه های آردا هست و اگه کسی میتونه کمکی بکنه، از نظر من خوب نیست دوستانش رو تنها بزاره که بیش از حد خسته بشن

حقیقتش خیلی تو بحث نبودم اگه پستم تکراریه ببخشید

ما توی دانشگاه که مجله تهیه می کردیم از نرم افزار publisher استفاده می کردیم که توی پک office هست . نرم افزار indesign یه کم کار باهاش سخت بود اون موقع. ورژن جدیدشو ندیدم البته. نرم افزار publisher امکانات بسیار خوبی داره و کار باهاش خیلی راحته . حتی اگه تا حالا اسمش رو هم نشنیده باشید اولین بار که باهاش کار می کنید می تونید خیلی ازش استفاده های خوبی ببرید. (توی مجله ای که اخیرا دادید بیرون به نظرم از این نرم افزار استفاده نکرده بودید به همین خاطر اینجا نوشتم)

موفق باشید.

مجله کار خیلی خوبیه ولی نیاز به همکاری داره و کار یکی یا دو نفر نیست . بچه ها هم باید کمک بکنند . البته من خودم که اصلا تخصصی در مورد مجله سازی و اینا ندارم . همچنین باید ما در حین درست کردن مجله نباید همه ی مطالب در مورد تالکین رو قرار بدیم . باید یه هفت یا هشت نفر بشیم . مثلا دو یا سه نفرمون مطلبی در مورد تالکین و زندگی نامه اش بنویسیم . دو سه نفر دیگه برن مطالبی در مورد فیلم ها و اخبارهای پسر تالکین (که مثلا الان داره چیکار میکنه ! آیا کتاب مینویسه یا نه و...) و یه چند نفر دیگه هم در مورد خبرهای هابیت بزاره و دو نفر دیگه هم یه نقد بلند بالا در مورد ارباب حلقه ها و هابیت بنویسه (هر قسمت رو واسه یه جلد بزارین بهتره) و یه چند نفر هم داستانی فانتزی از قوه ی تخیل خود بنویسه و در هر مجله یه بخششو بزاره تو مجله .

همچنین اینکه یک یا دو نفر هم نیاز داره کار با نرم افزارهای گرافیکی رو بلد باشه و همچنین اینکه خوش سلیقه هم باشه در انتخاب گرافیک هاش. و این رو هم بگم که در صفحه اول سایت باید یه عکسی قرار بدین که خیلی شیک و زیبا باشه .

چشم دوستان بیشتر روش کار میکنم و از دوستان واردترم کمک میگیرم حالا باید نحوه کار با in designرو دانلود کنم :-j:دی

میثراندیر :ممنون با publisherهم کار میکنم ببینم چطوره :-

ایوب جان : اگر به اسم همکاران توجه کنید متوجهه میشید کارو به افردای سپرده شده و بنظرم اصلا کار یکی دونفر نمتونه همچین مجله ای بده بیرون همون کارهای گرافیکیش کلی تایم میبره یعنی من الان بدسلیقه شدم :دی

چشم سعی میکنم بیشتر سلیقه بخرج بدم واز دیگرانم پیشنهاد وراهنمایی بگیرم ممنون که تایم گذاشتی ومجله رو مطالعه کردی :-bd

ایوب جان : اگر به اسم همکاران توجه کنید متوجهه میشید کارو به افردای سپرده شده و بنظرم اصلا کار یکی دونفر نمتونه همچین مجله ای بده بیرون همون کارهای گرافیکیش کلی تایم میبره یعنی من الان بدسلیقه شدم :دی

نه آبجی من منظورم اصلا این نبود . خلاصه ببخشین . (:

خواهش میکنم ممنون نظر میدید :-bdمنتظر بقیه دوستانم هستیم

من دیشب مجله رو دانلود و نگاهی بهش انداختم، الان وقت دارم نظر بدم و احتمالا هفته بعد وقت برای کامل خوندنش گیر بیارم! :-j

اما در همون نگاه اول مشخصه که بسیار زحمت کشیده شده براش بخصوص از رینگز و حمید عزیز بسیار تشکر میکنم. مجله هم از نظر گرافیکی پیشرفت چشمگیری نسبت به شماره اول داشت و هم به لحاظ تولید محتوا گامی به جلو برداشته بود و امیدوارم که در آینده هم بسیار بهتر از این ها بشه و به استانداردی برازنده سایت بزرگ آردا و کاربران دوست داشتنیش دست پیدا کنه.

نقد من به استفاده از نرم افزار Word هست. این نرم افزار واقعا مناسب ساخت مجله حرفه ای نیست و میشه فهمید چقدر زحمت کشیده شده و به سختی مجله با Word چنین ساختاری پیدا کرده که درخور ستایشه! پیشنهاد من استفاده تلفیقی از نرم افزار های آدوبی فتوشاپ و این دیزاین هست. گرچه کار باهاشون سخته اما دیگه مشکلات و محدودیات Word رو نداره.

نقد بعدیم به کادر بندی تصاویر هست. یعنی تصاویر به صورت نامنظمی در صفحات قرار گرفتند و میشه با کراپ کردن تصاویر اون ها رو به سایز دلخواه در آورد و در صفحات استفاده کرد. تصاویر باید با کیفیت باشند تا خروجی هم با کیفیت باشه. افکت ها و تصاویر بی دلیل و بی استفاده در مجله میتونه حجم فایل خروجی رو زیاد کنه ما باید سعی کنیم حدالامکان اینا رو حذف کنیم.

فونت ها، رنگ ها و کادر بندی ها هم به تدریج در یک قالب استاندارد منحصر به فرد قرار میگیره همینطور که کار پیش میره...

مجله روند پلکانی و صعودی خوبی رو داره و من آینده روشن و بزرگی رو براش میبینم. :-bd

همگی خسته نباشید...

با عرض اجازت

دانلودش کردم و خواندمش. خوب بود جای بهتر شدن را دارد ( حتما این طور خواهد شد!) .

گویا شماره پیش اعضای بیشتری مجله رو خونده بودند :دی

ممنون فلاگوند به امید خدا تمام سعیمونو میکنیم :-bd

منم دانلودش کردم ، و تا حدی مطالبشو خوندم وقت کردم همشو میخونم ، به نظرم خیلی خیلی از شماره قبل بهتر شده و پیشرفت چشمگیری کرده طراحی مجله رنگ ولعاب بهتری داشت و مناسب دنیای تالکین بود. خسته نباشید میگم به همه کسانی که برای هر چه بهتر شدن این مجله تلاش میکنن . راستی اگه بخوام مطلبی چیزی بفرستم برای شما تا در شماره های بعدی ازش استفاده کنین باید چی کار کنم ؟

منم دانلودش کردم ، و تا حدی مطالبشو خوندم وقت کردم همشو میخونم ، به نظرم خیلی خیلی از شماره قبل بهتر شده و پیشرفت چشمگیری کرده طراحی مجله رنگ ولعاب بهتری داشت و مناسب دنیای تالکین بود. خسته نباشید میگم به همه کسانی که برای هر چه بهتر شدن این مجله تلاش میکنن . راستی اگه بخوام مطلبی چیزی بفرستم برای شما تا در شماره های بعدی ازش استفاده کنین باید چی کار کنم ؟

این پست رو بخونید :-bd

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1727&view=findpost&p=45670

ممنون شایر عزیز البته باید مواردی که اشاره شده رعایت بشه منتظر هستیم :-bd

جلد مجله شلوغ نیست یخورده؟؟ مثلـا این آرم درخت و خونه ی هابیتی که پایین هر صفحه از فروم هست، شاید زیادی باشه.

نسبت به شماره ی قبل پیشرفت داشته و خوشم اومد ازش.

خسته نباشین و دستتون درد نکنه:-bd

ممنون شیرین جان اما بنظرم جلدش واقعا جالب بود میشه کمی این شلوغ بودنو برامون بازتر کنی متوجهه بشیم ؟

استفاده از نمادهای تکراری در باب یک موضوع، جالب نیست و شاید حتا برای گرافیست ها مردود باشه. اگه شما درموردهر کدوم از موضوعاتتون یه تصویر بذارین این بنظرم اگه شلوغ هم باشه قشنگه. اما اگه برای یه موضوع چند تا تصویر که همشون هم یه چیزو القا میکنن، روی جلد بیاد، خسته کننده میشه برای بیننده.

ممنون از لطفتون شایرگرامی .خیلی خوشحالی میشیم از همکاری شما.میتونید مطالبتونو به این ایمیل بفرستید [email protected]

و برای ویرایش و تکمیل کردن مطالب هم با مدیر مسئول و یا سردبیر مجله در تماس باشید

جلد مجله شلوغ نیست یخورده؟؟ مثلـا این آرم درخت و خونه ی هابیتی که پایین هر صفحه از فروم هست، شاید زیادی باشه.

نسبت به شماره ی قبل پیشرفت داشته و خوشم اومد ازش.

خسته نباشین و دستتون درد نکنه :-j

استفاده از نمادهای تکراری در باب یک موضوع، جالب نیست و شاید حتا برای گرافیست ها مردود باشه. اگه شما درموردهر کدوم از موضوعاتتون یه تصویر بذارین این بنظرم اگه شلوغ هم باشه قشنگه. اما اگه برای یه موضوع چند تا تصویر که همشون هم یه چیزو القا میکنن، روی جلد بیاد، خسته کننده میشه برای بیننده.

ممنون از توجهتون :-

شلوغی هاش چیان دقیق؟ من سعی کردم نسبت به جلد مجله هایی مثل دانستنی ها حتی خلوت تر هم باشه :پی

اون آرم آردا یجور امضای سایت هست که لازم دیدم بیادش، حالا جاش/افکت نداشتن شاید خوب نبوده و روش فکر میکنم اما بودنش به نظرم ضروریه همونطور که روی کاور پادکست آوردمش (البته اگه کسی دقت کرده باشه :-bd). البته میشد از آرم بالا سمت راست توی هدر هم استفاده کرد اما حدااقل واسه این استایل جالب ندیدمش...

در مورد نماد تکراری منظورتون چیه؟ مثلا اون نوشته های روی حلقه که پایین اومده یا چیز دیگه؟ چون برای هر موضوع من سعی کردم یه عکس بزارم و موضوع اصلی هم عکس زمینه باشه و تکراری توی کار نباشه...

اهم...ضمن تشکر از دوستان برای زحمات بی دریغ شون در خصوص ماهنامه.در باره این بحث جلد مجله من فکر می کنم الوه جان درست می فرمایند.فکر میکنم تراکم مطالبی که در نگاه اول از جاد به مخاطب منتقل میشه مناسبه.در مور دنماد های تکراری که لوبلیا بهش اشاره کرد باید بگم بعضی نماد ها رو میشه به آرم یک بخش تبدیل کرد.اگه این اتفاق بیفته و دوستانی که در کار گرافیکی شرکت دارن همکاری بفرمایند این میتونه به پیشرفت جلوه بصری ماهنامه کمک کنه.

اما در کل فکر میکنم به تدریج داریم حرکت رو به جلو رو می بینیم.به خصوص در بخش عکس ها که واقعا متحول شده بود.اما باز هم میشه تا حدودی بی نظمی رو در بعضی بخش ها دید.به نظرم دوستان عضو بخش مرکزی تحریریه باید تا حدودی در مورد انتخاب مطلب ،صفحه آرایی ،و ترتیب بخش ها بیشتر دقت کنن.

با تشکر

از کلیه کاربران محترم خواهشمندیم به منظور ارتقای سطح کیفی مجله در نظر سنجی این ماه شرکت کنید

ممنون از توجهتون :-j

شلوغی هاش چیان دقیق؟ من سعی کردم نسبت به جلد مجله هایی مثل دانستنی ها حتی خلوت تر هم باشه :پی

اون آرم آردا یجور امضای سایت هست که لازم دیدم بیادش، حالا جاش/افکت نداشتن شاید خوب نبوده و روش فکر میکنم اما بودنش به نظرم ضروریه همونطور که روی کاور پادکست آوردمش (البته اگه کسی دقت کرده باشه :-bd). البته میشد از آرم بالا سمت راست توی هدر هم استفاده کرد اما حدااقل واسه این استایل جالب ندیدمش...

در مورد نماد تکراری منظورتون چیه؟ مثلا اون نوشته های روی حلقه که پایین اومده یا چیز دیگه؟ چون برای هر موضوع من سعی کردم یه عکس بزارم و موضوع اصلی هم عکس زمینه باشه و تکراری توی کار نباشه...

گفتم دیگه!

همین درخته بنظرم زیاده. یعنی جاش اصلـا مناسب نیست. در نگاه اول احساس کردم بزور خواستین تمام علـامت های مربوط به دنیای آردا رو یجوری جا بدین روی جلد. این درخته خودش داره میگه مون یه گوشه استفاده کن نه وسط و اون بالـا. کلـا به قول خودت امضا ها باید پایین باشن. یا حداقل کنار! بهتر این بود که جای تاریخ مجله و این درخته رو عوض میکردین.

هم چنین اگه رنگ حرف "ک" در کلمه ی کوئنتا رو جیگری یا بنفش انتخاب میکردی بهتر بود. اژدها رو چه به رنگ روشن!

گفتم دیگه!

همین درخته بنظرم زیاده. یعنی جاش اصلـا مناسب نیست. در نگاه اول احساس کردم بزور خواستین تمام علـامت های مربوط به دنیای آردا رو یجوری جا بدین روی جلد. این درخته خودش داره میگه مون یه گوشه استفاده کن نه وسط و اون بالـا. کلـا به قول خودت امضا ها باید پایین باشن. یا حداقل کنار! بهتر این بود که جای تاریخ مجله و این درخته رو عوض میکردین.

هم چنین اگه رنگ حرف "ک" در کلمه ی کوئنتا رو جیگری یا بنفش انتخاب میکردی بهتر بود. اژدها رو چه به رنگ روشن!

ممنون از نظرات و پیشنهاداتتون

اسماگ طلایی رنگ بود و رنگ طلایی رو هم به همین خاطر در نظر گرفتیم

98c2a28cff615b1d1.jpg

خب مال شما طلـایی هم نیست آخه! :دی

خب مال شما طلـایی هم نیست آخه! :دی

تا اونجایی که من با طلا سروکار داشتم طلایی هست

20456991440560476128.png

البته میتونه پررنگ تر و طلایی تر هم باشه :دی

ممنون از دقتتون :-bd

با اجازه نظرمو بگم ، اگر چه ممکنه دیر شده باشه

خدمت تیم طراحی باید یه خسته نباشید بگم ، اون هم بابت تلاشی که کردن ، دوستان انتظار نداشته باشن مجله یک شبه ره صد ساله بره و بشه جزء پرفکت ترین مجلات ، ( با این حال بازم تعصب داریم رو آردامون و مجلمون تکه ^ـ^ )

به هر حال ، باز هم چند اشکال رعایت نشده بود همون پاراگراف بندی ، اول اندازه فونت ، اندازه فونت بزرگه ! ما هممون از نرم افزار های pdf خوان استفاده میکنیم و این نرم افزار ها مثل ادوب ریدر و یا فاکسیت ریدر یا امثالهم زوم دارن و اگر کسی در خوندن مطلب مشکل داشت میتونه زوم کنه اما شما باید ملاک رو روی چاپ مجله بذارین ! یعنی تصور کنید یه ناشر بخواد مجله شمارو چاپ کنه با این اندازه فونت زیبا در میاد یا نه ؟

مسئله ی بعد خط چینیه ، یه کادر کامل برای هر صفحه درست کنید تا به مشکل بر نخورید توی صفحه آرایی که احتمالا تصویری که طراحی میکنم رو به دست الوهیا رینگ میرسونم .! موضوعی که توی ذوق میخوره اون آردا کوئنتاست ! اون علامت آردا کوئنتای اول جلد ، خوب در نیومده یعنی اون کمان یجورایی ظریف نیست حداقل رنگش نمیخونه با باقی المان ها ، توی طراحی لوگو باید به رنگ و توازن المان ها دقت کرد ، نمیشه یکی بزرگ باشه و یکی دیگه کوچیک ، اینطوری واقعا تو ذوق میزنه ، ایده این لوگو بسیار جالب بود مصوصا اون اسماگ چسبیده بهش :دی اما خب وقتی به قول معروف با هم هارمونی نداتشته کار مشکل میشه

از اون دو برج خوشم اومد ، به طور کلی تک تک عناصر به کار رفته شده توی طراحی جلد به تنهایی عالی هستن اما باید دقت کنیم که وقتی کنار هم میان هم باز به قول معروف به هم میان و با هم یه هارمونی ایجاد میکنن یا نه ؟!

از لوئگوی اصلی سایت هم میتونید به عنوان واتر مارک صفحات استفاده کنید هم حق کپی رایت میشه هم اینکه سایت مشخصه

( البته باید دقت کرد اگر در صفحه ای عکسی موجود باشه و یا طراحی خاصی داسشت اون صفحه از واتر مارک چشم پوشی بشه و اون لوگو به زیر صفحه و کنار شماره و یا یکی از گوشه ها منتقل بشه )

موردبعد هم مربوط به رنگ صفحاته که کمی نیاز به فعالیت داره دقیقا مثل چیزی که دارین همین الان میبینید ، لازم نیست یه از یه رنگ تند استفاده کنید

مثل همین رنگ صفحه یه رنگ شیری مایل به قهوه ای ( پشت زمینه ی سفید ) استفاده کنید که روی پوسته ی چوبی سایت به زیبایی هر چه تمام تر خودش رو نشون داده

یه موضوع دیگه هم که یادم رفت اینه که من قصدم از انتقاد ها بیان نقاط ضعف بود خب دوستیم هم هبا هم و دوست داریم آردا همیشه بمونه و برای هر چه غنی تر شدنش همیشه تلاش میکنیم .!

کار همتون عالیه دوستان

ادامه بدین منتظریم ، هر کمکی هم از دستمون بر بیاد انجام میدیم .!

ضمن تشکر از کلیه دوستان محترمی که وقت می گذارند و نظراتشون رو درباره مجله مطرح می کنند دوست دارم یک نکته رو عرض کنم و اون این که دوستان لطف کنند علاوه بر مسائل طراحی و گرافیک که البته حائز اهمیت هست در مورد محتوا و مطالب هم ما رو از نظراتشون مطلع کنند چون به هر حال اصل کار مبتنی بر محتوا ست.

موضوع بعدی که یادم رفت ، امان از ذهن خسته ی من ..:دی

شب عیده و ما هم مشغول کار و کاسبی ، در مغازه نشستیم و داریم پست میدیم از این بهتر نمیشه :دی

ممنون از حمید خان بابت یاد آوریشون ،

بله رکن اصلی ، محتوی مطالبِ وگرنه مثل همون نمونه ای که الوه جان ساخته بودن میشه یه مجله شامل "متن مقاله اینجا قرار میگیرد" باشه و بسیار زیبا .!

به هر حال

مورد بعدی که فراموش کردم خدمت دوستان ذکر کنم پراکندگی مطلبه ، باز از اولمو پریدین به ملکور ، هدف از ساخت مجله اموزش مطاب به افرادیه که اطلاع درستی از دنیای تالکین ندارن ، درسته باید کمی خواننده تلاش کنه اما رعایت عدم پراکندگی باعث ترقیب بیشتر خواننده میشه ، بطوری که اول میره اطلاعات کسب میکنه بعد میاد این سایت و اطلاعاتش رو با بقیه تقسیم میکنه و به رشد فرهنگی و غنایی سایت کمک میکنه .!

مورد بعدی هم به عنوان یه پیشنهاد ، میشه بعد از مدتی پنج یا شیش شماره یه مسابقه طراحی بشه و که رفرنسش از همین مجلات باشه تا سطح استفاده ی خواننده هارو بسنجیم ،

سطح مطالب خوبه منی که چیزی از دنیای تالکین نمیدونم دارم کمی یاد میگیرم ،

به هر حال اگر نکته ی دیگه ای مونده بود و دوباره یادم اومد خدمت دوستان بیان میکنم ، موفق باشید

در مورد پراکندگی مطالب باید بگم سیاستی که طراحی شد اینه که ما مطالبون رو در قالب محورها شش گانه ای که قبلا گفته بودم بیاریم اینکه از اولمو پریده شده به ملکور رو من عیبش رو متوجه نشدم چون قراره در هرشماره یکی از والار معرفی بشه. در مورد طراحی مسابقه هم پیشنهاد خوییه که باید بررسی و پخته بشه. باز هم ممنون از حسن توجه شما!

مجلتون میتونه جدول داشته باشه. برای من یکی خیلی جذابه. بدون در نظر گرفتن جایزه یا با جایزه.

البته انتظار پیشرفت یهویی نداریم. همه ی این بهینه شدن ها زمان می بره.

مجلتون میتونه جدول داشته باشه. برای من یکی خیلی جذابه. بدون در نظر گرفتن جایزه یا با جایزه.

البته انتظار پیشرفت یهویی نداریم. همه ی این بهینه شدن ها زمان می بره.

خب اول از همه اینکه این مجله ما نیست بلکه مجله همه کاربران آردا ست.

در مورد جدول هم کاملا موافقم و از همه دوستانی که توانایی طراحی جدول دارند( البته با موضوعات آردایی) دعوت می کنم کارهاشون رو برای ما بفرستند.

حمید خان صحیح میفرمایید شما

منظور منم حفظ نظام قدرت توی اردا بود ، به عنوان مثال کسی که میخونه متن رو متوجه بشه اولین والا فلانی بوده یا قدرت مند ترینشون یکی دیگه

یا پادشاه مهین اردا کسی دیگه بوده ،منظورم نوعی نظم بخشیدن ناخواسته در ذهن مخاطبه اینطوری عیبی هم نداره البته کسی که به اردا علاقه داشته باشه خود به خود دنبال ریشه ها میره و خودش بیشتر تحقیق میکنه ،

----

خدمت با نو لوبلیا ، بنده هم با شما هم نظرم اتفاقا خودم قصد ساختش رو داشتم اما وقتی روش فکر کردم چند مورد به نظرم اومد ، اینکه جدول بیشتر فیزیکیه و مجازی اون مستلزم ساخت جاوا اسکریپت هست یا پی دی افی که شامل گزینه هم باشه که ساختش سخته یه مقدار چون نیاز به طراحی جدول و ساخت اون با برنامه جاوا اسکریپته و زمان بر .!

اگر بشه نوعی مسابقه طراحی بشه ازش یا بنا به یشنهاد شما تنوعی جدول جهش یافته (!) بشه

اما باید روش کار کنیم

راجع به جدول خدمت دوستان عرض کنم که شما میتونین با ورد بسازینش یا حتی روی کاغذ طراحیش کنینین و بعد اسکنش کنین.

اگه از عزیزان کسی تمایل و تواناییش رو داشت دریغ نکنه و به ایمیل مجله ارسال کنه.

[email protected]

ممنون

دوستان عزیز لطفا همگی عزیزانی که مجله رو مطالعه کردند در نظر سنجی شرکت کنند به این نحوه ما بیشتر با نقاط قوت وضعف خودمون آشنا میشم

قابل توجه کلیه کاربران محترمی که قصد همکاری با ماهنامه آردا را دارند:

امروز (24 اسفند) آخرین مهلت ارسال مطالب رای انتشار در سومین شماره مجله می باشد.

توجه! توجه!

سومین شماره ماهنامه تخصصی وبسایت آردا منتشر شد!

نسخه pdf این مجله از این لینک قابل دریافت است!

امیدواریم کاربران محترم، این شماره را به عنوان هدیه نوروزی تیم تهیه مجله بپذیرند!

همچنان منتظر انتقادات و پیشنهادات سازنده شما و همچنین مطالب ارزشمندتان برای انتشار در مجله هستیم!

با تشکر از تمام دوستانی که در گیر کارهای مجله هستند و برای بهتر شدن اون کمک می کنند

می خواستم بگم آیا نمی شه مجله رو تو سایت اردا آپلودش کرد ؟

یا حداقل یه جای بهتری آپلودش کنید ؟!

اصلان جان تو فکرش هستیم !

این شماره خیلی خوب بود!

مطالب جالب تر و جذاب تر بود.

پیشرفت کاملا مشهود بود و کار خیلی خوب شده بود اما اولین نکته ای که به چشم خواننده میاد اندازه ی خیلی کوچیک نوشته هاست. به نظرم اگه اندازه رو بزرگ می کردین با این که تعداد صفحات زیاد می‌شد ولی بهتر بود!

همگی خسته نباشید. @};-

والا لگولاس جان من با نظرت موافقم اما در شماره های پیشین چندتا از دوستان انتقاد داشتن که اندازه فونت ها زیادی درشت هستن در پاسخ به اون دوستان این شماره یه مقدار فونت ها رو ریز کردیم

در مورد ساز نوشته ها بگم که چون الان فایل به صورت یه Spread هست و نه Page باید بیشتر زوم کنید و مثلا اگه میزان زوم رو بزارید فقط روی یک صفحه، میبینید تازه چه سایز بزرگی هم داره

اما بگذریم و بریم سراغ انتقادات و پیشنهادات :دیــ

خب چطوری شروع کنم؟ :/ مطالب خیلی خوبن، اما اصلا توشون نظمی نیست (بیشتر اسمی تا معنوی منظورمه)، درسته مثلا میگید امتحان کنیم که چی خوبه یا نه، اما همین امتحان هم اگه از اول به صورت یه استایل مشخص باشه که حالا چیزهایی بهش اضافه یا کم بشه و خیلی بی قانون نباشه.

در مورد اسامی بخش ها هم اگه میشه به صورت یکتا عمل کنید، مثلا هر بخش یک اسم داره، بعد اون اسم برای توضیح هم چیز کاملی باشه. مثلا الان مقاله ی ملکور یا پیتر جکسون 2 قسمت دارن اما خواننده از توی فهرست نمیتونه تشخصی بده، درکل به نظرم اسامی یجور کامل باشن تا مخصوص به یک تکه و قسمت خاص از مقاله خیلی بهتره. برای مثال عنوان "ارباب وحشت کیست" درسته حس کنجکاوی رو ایجاد میکنه، اما اصلا هیچ اطلاعاتی به خواننده نمیده که چه خبره و این از نظر من خوب نیست، فهرست برای این میاد که خواننده بدونه میخواد چی بخونه و باهاش کاملا آشنا بشه، بعد بره سراغش، نه اینکه نامشخص باشه و مثلا اون رو نخونه به هردلیلی و بعدا که بره سراغش بگه اِ چرا این بود و من متوجه نبودم یا "بانوی بره تیل" که اصلا توی نگاه اول مشخص نبود توی عنوان و باید میخوندم متن رو

دوتا از چیزهایی که توی این شماره خیلی دوست داشتم، یکیش در مورد کتاب شناسی هست. مثلا معرفی کتاب های دارن شان برای این شماره خیلی خوب بود، توضیحات کوتاه و خوب، اونقدری که خوشم اومد، اصلا هیجانی برای خوندن بیوگرافی یا توضیحات دیگه توی اون مقاله نداشتم (سلیقه ی شخصی)؛ یکی دیگه هم نقد فیلم بود (که البته همیشه دوست دارم :وی)

اینو هم بگم که مصاحبه چیز خیلی خوبیه، سوالات هم خوب بودن، جواب های آگارواین هم خیلی خوب بودن و دستش درد نکنه، فقط کاش بهتر نگارش میشدن و شکل بهتری داشتن

بقیه ی موارد نگارشی یا ویرایشی و این چیزا هم بعدا توی پخ میگم سرِکار، حوصله ندارم فعلا بنویسم @};-

درهرحال دستتون دست نکنه دوستان و خسته نباشید، منتظر شماره بعدی هستیم @};-

من نتوستم این لینکی رو که از شماره سوم مجله گذاشتین دانلود کنم ، یعنی دانلود کردم اما وقتی میخوام بازش کنم یه صفحه سفید باز میشه.

لینک پیکو فایل آردا کوئنتا شماره سوم http://s5.picofile.com/file/8118647650/ArdaQuenta_No_3.pdf.html

لینک پیکو فایل آردا کوئنتا شماره سوم http://s5.picofile.c...a_No_3.pdf.html

بابا عجب کار جالب و عالی شده. به تمامی دست اندرکاران این مجله خسته نباشید عرض می کنم. خیلی خیلی عالی مرررسی

قابل توجه خوانندگان محترم ماهنامه آردا کوئنتا:

خواهشمندیم با شرکت در نظر سنجی مربوط به شماره سوم ما رو در بهبود کیفیت مجله یاری کنید.

خسته نباشید خیلی خوب بود. مجله به مجله :دی ما داریم پیشرفت رو میبینیم. دست همه ی دست اندرکاران درد نکنه... <_<

یه نقد کوچولو که دارم به انتخاب مطالب بود. فکر میکنم مجله ی قبلی از این نظر جذاب تر بود.

سربلند و پیروز باشید :((

ممنون به خاطر حسن توجه شما!

در تلاش هستیم پکیج به مراتب پربار تری رو برای شماره آینده ارائه بدیم

این شماره نسبتا خوب بود.به امید این که بهتر هم بشه.من واقعا از دیدن این که همین بچه های آردا دست به همچین کار زیبا و جسورانه ای میزنند لذت می برم.(اینو گفتم که از خودم هم تعریفی کرده باشم!)

مطالب جالب وزیبایی بود

با اجازه دوتا عرض داشتم:

چرا بعضی از مطالبو کج گذاشتید؟

فونت که کوچیک بود مطالب هم رو که کج گذاشتید خوندش یه مقدار سخت بود!

ومطالب بسیار زیبا یی هم در بر داشت میشه گسترده ترش کرد؟

مطالب جالب وزیبایی بود

با اجازه دوتا عرض داشتم:

چرا بعضی از مطالبو کج گذاشتید؟

فونت که کوچیک بود مطالب هم رو که کج گذاشتید خوندش یه مقدار سخت بود!

ومطالب بسیار زیبا یی هم در بر داشت میشه گسترده ترش کرد؟

ممنون ادلسا از اینکه مجله رو مطالعه کردی

مطلبی کج قرار داده نشده عکسها کج قرار داده شده فونتم بعضی از دوستان از بزرگ بودنش گله کرده بودند چند سایز کوچکترش کردم میتونی با زوم فونتها رو بزرگتر کنی

گسترده تر تمامی تلاشمونو انجام میدیم <_<

فکر میکنم منظور ادلسا صفحه 5 شماره سوم بود که منم باهاش موافقم. خوندن رو سخت میکنه.

فکر میکنم منظور ادلسا صفحه 5 شماره سوم بود که منم باهاش موافقم. خوندن رو سخت میکنه.

چشم دیگه به این شیوه صفحه را قرار نمیدهم ممنون از توجه تون <_<

از تمامی کاربران عزیزآردایی که شماره سوم مجله آردا کوئنتا را مطالعه کردند دعوت میکنم در نظرسنجی شماره مربوطه شرکت نمایند .

توجه! توجه!

شماره چهارم مجله آردا کوئنتا (اردیبهشت 93) منتشر شد.

قابل توجه خوانندگان و همراهان ماهنامه از این به بعد مجله آردا کوئنتا روی سایت آردا قابل دسترس خواهد بود.

برای دریافت این شماره به آدرس زیر مراجعه فرمایید

https://arda.ir/arda-quenta-4/

هنوز کامل نخوندم ولی میدونم که مثل شماره های قبلی گل کاشتید. دستتون درد نکنه <_<

یه نقد کوچیک: لطفا دیگه صفحه ها رو به این حالت قرار ندید چون خوندن رو سخت میکنه. در نظر بگیرید که این مجله الکترونیکی هست. اینجوری همش باید زوم کرد تا خطوط واضح تر بشه و برای رفتن به صفحه بعدی زوم اوت کرد و ... . شاید بقیه این مشکل رو نداشته باشن، اما من یکی واقعا اذیت میشم.

امیدوارم آردا همیشه برقرار باشه و شما دل ما رو با آثارتون شاد کنید. خسته نباشید :((

12 دقیقه بعد: آیا عکس صفحه ی 10 اعضای شورای سفید رو نشون میده؟ آخه بانوی سفیدپوش بیشتر شبیه به ائووینه و نفر چهارم که اصلا نمیتونم بگم شبیه کیه!

مجله واقعا سرگرم کننده و آموزنده بود . از همه دوستان زحمت کش هیئت تحریریه آردا کوئنتا ممنونم که مارو با انتشار این ماهنامه خوشحال میکنن. امیدوارم زحمتای شما بی نتیجه نباشه و روزی آردا کوئنتا مخاطب بالای 90 درصد داشته باشه تو آردا. منتظر نسخه بعدی هستیم.

واسه اولین باره میبینمش!! <_<

خوبه و قابل قبول...دست همه ی زحمت کشاش درد نکنه :(( :-s

نسبت به شماره های قبلی پیشرفت کرده بود ولی میتونه بهتر از این هم بشه...به همت بچه ها و یاری حق:دی

بیشتر اگه رو کارای گرافیکیش کار کنین خیلی بهتر میشه...مطالبش که عالی بودن :)

در آخرم مرسی خسته نباشید :D :D

واقعا عالی بود واقعا زحمت کشیدید خیلی خیلی خیلی لذت بردم! <_<

دستتون ددر نکنه :(( :-s

فقط یه چیزی:چرا انقدر فونتاتون ریزه؟چشم ادم در میاد!

بخصوص توی مصاحبه ای که با بانو شیرین داشتید

هنوز کامل نخوندم ولی میدونم که مثل شماره های قبلی گل کاشتید. دستتون درد نکنه <_<

یه نقد کوچیک: لطفا دیگه صفحه ها رو به این حالت قرار ندید چون خوندن رو سخت میکنه. در نظر بگیرید که این مجله الکترونیکی هست. اینجوری همش باید زوم کرد تا خطوط واضح تر بشه و برای رفتن به صفحه بعدی زوم اوت کرد و ... . شاید بقیه این مشکل رو نداشته باشن، اما من یکی واقعا اذیت میشم.

امیدوارم آردا همیشه برقرار باشه و شما دل ما رو با آثارتون شاد کنید. خسته نباشید :D

12 دقیقه بعد: آیا عکس صفحه ی 10 اعضای شورای سفید رو نشون میده؟ آخه بانوی سفیدپوش بیشتر شبیه به ائووینه و نفر چهارم که اصلا نمیتونم بگم شبیه کیه!

بله شورای الروند هست

واقعا عالی بود واقعا زحمت کشیدید خیلی خیلی خیلی لذت بردم! :((

دستتون ددر نکنه :-s :)

فقط یه چیزی:چرا انقدر فونتاتون ریزه؟چشم ادم در میاد!

بخصوص توی مصاحبه ای که با بانو شیرین داشتید

بخاطر اینکه دوستان زیادی اشاره کردن فونتها بزرگه با زوم متونید صفحاتو بزرگتر کنید

پ ن :ممنون از همگیتون که مجله رو خوندید و نظر دادید :Dمنتظر نظراتتون هستم

بله شورای الروند هست

این شورای الروند دیگه چه صیغه ایه؟:دی

اون عکس چهارم لرد الرونده

نه شورای الروند نیست! صرفا یه فن ارت از برهوته اسماوگه. احتمالا حمله به دول گولدور باید باشه.

نه شورای الروند نیست! صرفا یه فن ارت از برهوته اسماوگه. احتمالا حمله به دول گولدور باید باشه.

بله مسعود جان این یکی از پوستر های برهوت اسماگه .ولی باتوجه به اینکه در برهوت اسماگ 3 نفر از 4 نفر حاضر در پوستر در فیلم حضور ندارند گفتم شاید بهتر باشه از پوستر شورا برای قسمت اول استفاده کنم

واقعا نسبت به شماره قبلی خیلی بهتر بود. طرحش و مخصوصا عکس هاش که ادم لذت میبره واقعا عالی بود.مطالبش هم جالب و خوندنی بود.

امیدوارم هر شماره از شماره قبلیش بهتر باشه<_<

از تمامی عزیزانی که شماره چهارم مجله آردا کوئنتا رو مطالعه کردند درخواست میکنم در نظرسنجی این شماره شرکت کرده و ما را در بهترشدن یاری نمایند

توجه! توجه!

شماره پنجم ماهنامه آردا کوئنتا (خرداد 93) منتشر شد!

برای دریافت این شماره به آدرس زیر مراجعه فرمایید!

https://arda.ir/arda-quenta-5/

سپاس! :|

خیلی منتظر این لحظه بودم. مطمئنم دوباره شاهکار کردین. :|

"مرثیه ای برای محبوب درگذشته" ؟ خدای من! پیش به سوی ماهنامه!

واقعا بي نظير بود.خسته نباشيد ميگم يه همه ي شما :|

مدت ها بود كه ميخواستم در مورد فناوري آردا بحث و گفتگو صورت بگيره و به همين خاطر چند وقت پيش در تايپك پيشرفت علم در آردا،بحث مقايسه ي صنعت آيزنگارد با دورف ها رو مطرح كردم.اما الان با خوندن اون بخش از فناوري و صنعت جنگي سارومان،كاملا از هر نظر اشباع شدم :|

كتاب سارومان هم عالي بود.تصوير گذاري بسيار خوبي داشتين.همچنين كيفيت مجله نسبت به شماره هاي قبلي واقعا قابل لمس و بهتر شده.

و همه ي مطلب انقدر جالب هستن كه آدم در لحظه ي خوندن با خودش لبخند ميزنه

بازم خسته نباشيد ميگم و براتون آرزوي موفقيت دارم :|

بچه ها واقعا کارتون درخورتوجه وتحسین هستش دستتون درد نکنه و واقعا خسته نباشین

فقط یه نکته(دراون حد نیستم نقد کنم کارتون رو) کارتون چون قشنگه و زحمت زیاد براش میکشین ازتون میخوام وسواستر بشین نسبت بهش چرا برای مثال:

تو قسمت معرفی کتاب سارومان تنها در قسمت اول علائم نگارشی( بلاخص گیومه) متنها رو نوشتین ودیگه از قسمت معرفی صفحات به بعد هیچ کدوم رو ننوشتین

بعدا میتونستین بعضی از فعل ها رو توی نوشته ها حذف به قرینه ( یادم نیست اصلا همچین اصطلاحی داشتیم یا نه: دی)کنید یا از افعال متنوع استفاده کنید مثلا تو این قسمت{کرونیر ایستاری٬ وقتی از جانب والار برای یاری رساندن به ساکنان سرزمین میانه آمد٬پس از مدتی در باب سایرون وحلقه های قدرت به جست و جو وتحقیق پرداخت و دانشی عظیم در باب آنها بدست آورد.او سپس یکی از سنگهای بینا موسوم به پلانتیرها را بدست می آورد ودر زمان برن کارگذار گاندور کلیدهای اورتانک را بدست آورد وتا پایان دوران سوم همان جا اقامت میگزیند.وی در میان مردمان سرزمین میانه به سارومان معروف شد.به نظر میرسد که سارومان با نگریستن به پلانتیری که در اختیار داشت اندک اندک جذب قدرت سایرون شدو سعی کرد حلقه یگانه را برای خود تصاحب کندو با استفاده از ان بر ساکنان سرزمین میانه حکمرانی کند.}

تربیت اومدن فعلها اینجورین:آمد٬پرداخت٬بدست می آورد٬ بدست آورد٬ می گزیند٬شد٬شد٬کند وکند.

زمان فعلها نا موزون تغییر میکنه وتنوعی نداره مثلا دوتا فعل کند آخر میتونست یکیشون به کرده تغییر کنه یا اصلا حذف شه

یا مثلا کلمه دربابِِ سه بار تو اون پاراگراف تکرار میشه.

نمیدونم قبول دارین یا نه نقدم رو ولی بازم میگم دست گل همتون درد نکنه زحمت کشیدین

حتما از خوبیها و نکات مثبت فراوانشم میگم حتما

ممنونم سولماز عزیز بابت نظر و انتقاد ارزشمندت

ان شالله حتما سعی میکنیم برای شماره های بعدی این نکاتی رو که فرمودید مدنظر قرار بدیم

همچنین ممنون از النتاری و سیکرت ویزارد

شاهکار بود! واقعا کارتون عالی بود خسته نباشید میگم به همه ی عزیزان....

واقعا این سری سنگ تمام گذاشتید فقط توی صفحع ی یازده یکمی عکس ها اذیت میکرد که اونم چیز خاصی نیست واقعا دستتون درد نکنه :| :|

خب تلاش نویسنگان مجله واقعا قابل تحسینه.راستش من خودم به شخصه فکر نمی کردم ماهنامه در این مدت کوتاه به این سطح برسه.وقتی شماره اول نشریه به صورت آزمایشی منتشر شد،بیشتر دوستان به دید نوعی تلاش و عزم جدی (ولی نه یک شاهکار!)به نشریه نگاه می کردند.با این وجود با انتشار این شماره تقریبا میشه با اطمینان گفت که این پروژه از پادکست آردا و فرهنگنامه آردا چیزی کم نداره.البته به قول معروف"خلاقیت را پایانی نیست"و نشریه هم هنوز جای بهتر شدن داره.چیزی که بیش از همه توجهم رو جلب کرد مقاله فوق العاده ی آقا حمید بود که جدا میشه گفت با یک مقاله درجه یک،در یک مجله معتبر تفاوتی نداره!

کارتون(کارمون!)عالی بود بچه ها!

از همه ی دست اندرکاران مجله تشکر میکنم، مجله هر شماره نسبت به قبل داره بهتر میشه و پیشرفت این شماره نسبت به شماره های قبلی کاملا محسوسه. باز هم دستتون درد نکنه و خسته نباشید.

اما چندتا نکته به نظرم رسید که در راستای بهبود کیفیت مجله ذکر کنم (امیدوارم نگید این تورامبار چقدر غر میزنه! :دی) :

اول از همه چیزی که تو همون لحظه اول تو ذوق میزنه کیفیت کاور مجله است! چرا کاور اینقدر بی کیفیته؟ در حالی که اون کاوری تو خبر انتشار این شماره تو سایت گذاشته شده خیلی با کیفیت تر و بهتر هست! امیدوارم تو شماره های بعدی حتما حواستون به این نکته باشه و موقع خروجی گرفتن به کیفیتش توجه کنید. (ناگفته نماند که کاور این دفعه واقعا زیباست و این کیفیت پایین حیفش کرده!)

مورد بعدی که تو شماره های قبلی هم وجود داشت و فکر میکنم توسط دوستان دیگه ای هم قبلا تذکر داده شده اما متاسفانه اصلاح نشده، Justify نبودن متونه که از زیبایی ظاهری مجله خیلی کم میکنه. ضمن این که جاهایی که چندتا ستون تو صفحه داریم، Justify نبودن ستون ها باعث سردرگمی و به هم ریختگی مضاعف متن میشه!

نکته ی بعدی درباره شماره صفحه هاست که تو بعضی صفحه ها جا افتاده، بهتره سعی کنید صفحات رو طوری طراحی کنید که تو همه ی صفحه ها جا برای خوردن شماره ی صفحه وجود داشته باشه.

مورد بعد نبود کادربندی یکسان تو صفحه هاست. هر صفحه واسه خودش یه جور کادر بندی داره و عرض و طول متن ها و ستون ها هر کدوم یجوری هستن! ضمن این که تو بعضی صفحه ها مثل 24 و 29 فاصله ی لبه ی متن از حاشیه ی صفحه خیلی کم تر از فاصله ی استاندارده، سعی کنید از این به بعد این کادربندی ها یکسان و استاندارد باشه.

سایه ای که زیر متن بانوی بره تیل و قسمت اول کتاب سارومان اومده از نظر زیبایی کاربرد چندانی نداره، در واقع اگه مثلا یه عنوان یه خطی سایه داشته باشه قشنگ میشه، اما سایه ی یه متن طولانی یک صفحه ای زیاد جالب نیست و خوندنش رو هم سخت میکنه.

متن سخن سردبیر پر از اشکال نگارشی و جمله بندی غلطه! "تخیلات عامل شکوفایی و رشد انسانها" فعلش کو؟! چرا محاوره و متن رسمی و ادبی با هم مخلوط شدن؟ "با نظراتتون ما را در بهتر شدن همراهی نمایید."

یه نکته ی مهم! وقتی وال پیپری یا نقاشی ای تو مجله میذارین، حتما نام صاحب اثر رو ذکر کنید! در مورد نقاشی های بانوی سفید روهان این نکته رو به خوبی رعایت کردید، اما مثلا تو وال پیپری که تو صفحه ی آخر گذاشتید نه! بهتره کوچولو کنارش مینوشتید مثلا نقاشی اصلی از جان هو و وال پیپر از الوه! یا مثلا ترجمه ای که از مرثیه ائووین گذاشتید کار الوه است، بهتر بود اون رو هم می نوشتید همون طور که بقیه متن ها و مقالاتتون اسم نویسنده رو دارن! رعایت کردن کپی رایت حرفه ای بودن مجله رو میرسونه! این مشکل تو شماره های قبل هم بود، و وال پیپرهایی از کاربرهایی مثل بگینز و ت.ت و Greenleaf بدون ذکر نام اومده بود!

تو مقاله ی کتاب سارومان یه سری علائم نگارشی اضافی و اشتباه وجود داره. به خصوص علامت سوال ها. البته کلا تو کل مجله علائم نگارشی خیلی جاها درست و استاندارد به کار گرفته نشدن. و همین طور اشکالات رسم الخطی هم به وفور به چشم میخوره. حروف چینتون کیه؟ تایپیست حرفه ای تو گروه ندارین؟ ادیتور چی؟ کسی هست که کل مجله رو قبل از خروجی نهایی با دقت بخونه و اشکالاتش رو تصحیح کنه؟

فونت عنوان بیوگرافی ویگو مورتنسن خیلی کوچیکه! همچنین فونت زیرعنوان ها (زندگی شخصی، بازیگری) با فونت متن یکسان هستن، بهتره بزرگ تر و متفاوت باشن!

یه چیزی هم تو شماره های قبلی خیلی تو ذوق میزد که تو این شماره بهتر شده، که بهم خوردن نسبت (ratio) طول و عرض تصاویر بود. با تشکر! اما مشکل دیگه ای هنوز درباره ی عکس ها وجود داره، کاش عکس ها یه مقدار مرتب تر تو متن قرار بگیرن و اینقدر شلوغ و یهویی نباشن! بعضی جاها خالی و سفیده و بعضی جاها 3-4تا عکس رو هم افتادن! بهتره حاشیه هاشون هم ساده نباشه و به جور محو شدگی یا قاب داشته باشن! موقع بریدن عکس ها هم دقت کنین، مثلا وال پیپری که از حلقه گذاشتین (و باز هم صاحب اثر نداره!) زیرش نصف کپی رایتش افتاده! یا مثلا عکس نارسیل تو صفحه ی 10، هم جاش بده هم اگه زمینه سفیدش حذف میشد خیلی بهتر بود!

این نکاتی که گفتم درسته بیشترشون خیلی جزیی هستن، اما رعایتشون برای یه مجله ی حرفه ای ضروریه! هر چی به این موارد بیشتر دقت کنیم مجله با کیفیت تر و حرفه ای تری خواهیم داشت! بازم عرض تشکر و خسته نباشید خدمت دست اندرکاران عزیز!

با عرض اجازت

هر چند ماهی در خدمتتان نبودیم اما با دیدن شماره ی پنجم این سری بسیار شگفت زده شدم و افسوس می خورم مطلبی در خور ماهنامه ندارم تا به وسیله آن به تحریریه ماهنامه بپیوندم.

با عرض اجازت

هر چند ماهی در خدمتتان نبودیم اما با دیدن شماره ی پنجم این سری بسیار شگفت زده شدم و افسوس می خورم مطلبی در خور ماهنامه ندارم تا به وسیله آن به تحریریه ماهنامه بپیوندم.

ممنون فین رود جان امیدوارم با دیدن شماره ششم بیشتر شگفت زده بشید

این نوید بهتون میدم این شماره نسبت به شمارات پیش تغییراتی داشتیم و مصاحبه ی زیبایی هم در این شماره داریم

حتما مارو دنبال کنید :((

پس چرا ماهنامه شماره 6 منتشر نشد.؟؟؟؟ منتظریم ها ؟؟؟

پس چرا ماهنامه شماره 6 منتشر نشد.؟؟؟؟ منتظریم ها ؟؟؟

تا ساعتی دیگر منتشر میشه

پ ن :شماره جدید مجله آردا کوئنتا روی سایت قرار گرفت

جا داره از الوه وتور به طور ویزه بابت زحماتشون برای این شماره تشکر کنم

چه جلد قشنگی براش گذاشته بودین. صفحاتش فوق العاده قشنگ بود.

مطالبشم خوب بود.

دستتون درد نکنه طبق معمول گل کاشتید

خدا رو شکر بلاخره به نور رسیدیم.( جمله گندولف در نسخه دوبله ارباب حلقه ها ,یاران حلقه).

مثل همیشه شلوغ و هیجان انگیز!! اصلـا مجله باید شلوغ و رنگوارنگ باشه!!

آفرین به اونایی که خیلی زحمت کشیدن پای مجله...:))

{وظیفتونه:((}

چه جلد قشنگی براش گذاشته بودین. صفحاتش فوق العاده قشنگ بود.

مطالبشم خوب بود.

دستتون درد نکنه طبق معمول گل کاشتید

ممنون ادلسا جان با تشکر از الوه که گل گاشت ;)

خدا رو شکر بلاخره به نور رسیدیم.( جمله گندولف در نسخه دوبله ارباب حلقه ها ,یاران حلقه).

خدا رو شکر :))تا نور چی باشه :وی

مثل همیشه شلوغ و هیجان انگیز!! اصلـا مجله باید شلوغ و رنگوارنگ باشه!!

آفرین به اونایی که خیلی زحمت کشیدن پای مجله... :|

{وظیفتونه :|}

ممنون شیرین جان :((

آخرش میزنی تعریفتو خراب میکنی ;)

ممنون ادلسا جان با تشکر از الوه که گل گاشت :|

خدا رو شکر :|تا نور چی باشه :وی

ممنون شیرین جان :((

آخرش میزنی تعریفتو خراب میکنی :))

هیچی ناخودآگاه این جمله به ذهنم رسید.میدونید من خیلی خاطره با دوبله های ارباب حلقه ها دارم.هنوز هم که هنوزه بعضی وقت ها خواب ارباب حلقه ها رو می بینم.

سلام و خسته نباشید میگم به همهی دوستانی که در تهیه ی این ماهنامه زحمت میکشند اگر اجزه بدید من یه پیشنهاد داشتم میخواستم ازتون خواهش کنم اگه میشه درون هر ماهنامه یک جدول هم قرار بدید جدولی که از سوالات دنیای تالکین باشه چون در این صورت فکر میکنم استقبال هم از مجله بیشتر میشه

سلام و خسته نباشید میگم به همهی دوستانی که در تهیه ی این ماهنامه زحمت میکشند اگر اجزه بدید من یه پیشنهاد داشتم میخواستم ازتون خواهش کنم اگه میشه درون هر ماهنامه یک جدول هم قرار بدید جدولی که از سوالات دنیای تالکین باشه چون در این صورت فکر میکنم استقبال هم از مجله بیشتر میشه

سلام علیک

ممنون خب قبلا فکرش بذهنمون رسیده اما خب فعلا کسی اقدامی نکرده اگر کسی از دوستان در این زمینه فعالیتی داشته و یا علاقه منده همچین فعالیتی داشته باشه خوشحال میشم بهم پ خ بزنه و درموردش صحبت کنیم تا ایشاا...مجله مون جدول دارم بشه :((

بسیار خوب ود این نسخه. آردا کوئنتا یه چیز توش خیلی بارزه. اونم اینه که هر نسخه قوی تر و بهتر از نسخه قبلیشه. باورت نمیشه وانا تا برسم به مطلب مصاحبه 2 تا مطلب دیگه رو خونده بودم فبلش :((

مرسی از پیشرفت گرافیک!

دوستان لطف کنن نظر سنجی مربوط به مجله رو به روز کنند.هنوز مال شماره چهارمه

بسیار خوب ود این نسخه. آردا کوئنتا یه چیز توش خیلی بارزه. اونم اینه که هر نسخه قوی تر و بهتر از نسخه قبلیشه. باورت نمیشه وانا تا برسم به مطلب مصاحبه 2 تا مطلب دیگه رو خونده بودم فبلش :|

ممنون :(( بله دیگه مجله س با تیمش :| جا داره از هم تیمیهام دوباره تشکر کنم از همشون ممنونم وخسته نباشد بهشون میگم :))

مرسی از پیشرفت گرافیک!

دوستان لطف کنن نظر سنجی مربوط به مجله رو به روز کنند.هنوز مال شماره چهارمه

بله قابل توجه مسئول محترمش :وی

از کلیه دوستان خواهشمندیم برای کمک به بهبود روند کاری مجله در نظر سنجی جدید شرکت کنند

همگي خسته نباشيد :D

تشكر فراوان !!!!!! خيلي كار زيبايي بود. كيفيت مجله به طرز چشم گيري ارتقا پيدا كرده و حرفه اي تر شده. طبقه بندي مطالب مناسب بود. طرحي هايي كه براي پس زمينه اتخاب كرديد خيلي خوب بودن و نسيت به شماره هاي قبلي چشم كم تر اذيت ميشد. بسي لذت بردم :)

دركنار همه ي نقاط قوت كه مطمئنا بقيه بهتر از من ميتونن بهشون اشاره كنن اين شماره يه مشكلي داشت كه توي شماره ي قبلي نديديم (يا كمتر ديديم): اشتباه هاي تايپي كه بيشتر از يكي دو مورد بودن. احتمالا بخاطر عجله بوده و علاقه اي كه همه مون به انتشار مجله داريم، اميدوارم شماره ي بعدي اين مشكل رفع بشه :D

خدا قوت :huh: :D

با عرض اجازت

اصلا توقع نداشتم به این خوبی شده باشد. کاور عالی. مطالب عالی. تصاویر عالی. جلد خوب. و کلا ترکانده اید. امیدوارم در آینده بتوانم مطلبی ارائه بدهم یا در ماهنامه مفید واقع شوم.

تصاویر عالی...

مطالب عالی...

همه چی آرومه و عالی ... :huh:

از همه کسایی که زحمت کشیدن واقعا ممنون :D

جلد هنری ، طراحی زیبا و مطالب جذاب مخصوصا مصاحبه با آقا سینا و خانمشون که بسیار جالب بود از نقاط قوت این شماره بود.

تبریک می گم به تمامی بچه ها ی ماهنامه :huh: :D :D :)

با تو جه به پایان امتحانات و فرارسیدن تعطیلات تابستان و اوقات فراغت بیشتر دوستان، انتظار داریم همراهان عزیز ما رو برای کامل تر شدن مطالب ماهنامه یاری کنند. از تمام دوستانی که میتونند مطلبی رو در راستای محورهای شش گانه ای که قبلا در همین تاپیک اعلام شده تهیه کنند دعوت می کنم مطالبشون رو برای بنده ارسال کنند.

مهلت بررسی آثار برای انتشار در شماره هفتم(مردادماه) تا 26 تیر ماه میباشد

با سلام و تبریک این عید فرخنده به تمام آردایی های عزیز

شماره ي هفتم مجله آردا كوئنتا { ویژه ی مرداد } الان رو سايته مي تونيد دانلود كنيد

لينك دانلود : https://arda.ir/arda-quenta-7/

در پایان جا داره که تشكر کنم از تمام عواملي كه در انتشار اين شماره به ما كمك كردن

انتشار شماره هشتم مجله آردا کوئنتا https://arda.ir/arda-quenta-8/

مشتمل بر:

انتخاب «نگاهی دیگر …»

میزان وفاداری فیلم دوبرج به کتاب

هشتمین والیر «آردا در قرن بیست و یک»

خالق کنت دراکولا «زندگی نامه خالق ارباب شب»

یک سفر خیال انگیز «بررسی هابیت از دیدگاهی دیگر»

اخبار آردایی «آردا در جهان»

گپی با ناظر ت.ت من باب ترجمه

اساطیر نورس

زمانی در بیشه

بازی اسکایریم

شعر کوههای مه آلود

منطقه آزاد «بررسی نظر سنجی»

بانوی بره تیل

تریبون آردایی «گفتگویی با بانویی آردایی»

منطقه آزاد «سخنی با خوانندگان»

از ناظران تور, ت.ت و الوه بابت همکاریشون تشکر میکنم .

از کاربران ادلهارن ,سیکرت ویزارد , راداگاست قهوه ای و آر فینیل هم بابت مقالات واشعار و داستان هاشون تشکر میکنم .

با تشکر فراوان از بانو وانا و آقا امین و بقیه دوستان زحمت کش

ماهنامه ی بسیار جالبی بود مثل همیشه از مطالب گرفته تا تصویر جلد ماهنامه ، مطلب خالق کنت دراکولا بسیار زیبا بود ، شعر ها هم فوق العاده .

من هم بخوام اشعارم یا مقالاتم را چاپ کنید ، چیکار باید بکنم ؟

با تشکر فراوان از بانو وانا و آقا امین و بقیه دوستان زحمت کش

ماهنامه ی بسیار جالبی بود مثل همیشه از مطالب گرفته تا تصویر جلد ماهنامه ، مطلب خالق کنت دراکولا بسیار زیبا بود ، شعر ها هم فوق العاده .

من هم بخوام اشعارم یا مقالاتم را چاپ کنید ، چیکار باید بکنم ؟

لطفا هر اشعار یا مقاله ای که داری برام پ خ کن تا اگه نیاز بود اصلاحاتی بر روش انجام و برای شماره های بعدی در نظر گرفته بشه

بچه ها من ماهنامه آردا رو خوندم خیلی خوب بود.

فقط من چندتا پیشنهاد دارم! البته حمل بر بی ادبی نشه در حضور بچه های با تجربه و قدیمی انجمن!

1: به نظرم اول از همه برا اینکه کار هم از نظر کمی و البته هم از نظر کیفی رشد خیلی بیشتری داشته باشه، عنوان ماهنامه رو به فصلنامه تغییر بدیم.

2: هر مجله که انتشار داده میشه دارای چند بخش ثابت با یه عنوان همیشگی و چند بخش متغییر بسته به شرایط داشته باشه!

3:روی طراحی کاور و فونت و صفحات هم خیلی بیشتر میشه کار کرد...

بچه ها من ماهنامه آردا رو خوندم خیلی خوب بود.

فقط من چندتا پیشنهاد دارم! البته حمل بر بی ادبی نشه در حضور بچه های با تجربه و قدیمی انجمن!

1: به نظرم اول از همه برا اینکه کار هم از نظر کمی و البته هم از نظر کیفی رشد خیلی بیشتری داشته باشه، عنوان ماهنامه رو به فصلنامه تغییر بدیم.

2: هر مجله که انتشار داده میشه دارای چند بخش ثابت با یه عنوان همیشگی و چند بخش متغییر بسته به شرایط داشته باشه!

3:روی طراحی کاور و فونت و صفحات هم خیلی بیشتر میشه کار کرد...

ممنون که مارو دنبال میکنی

ج 1: ایده فصل نامه باید توسط اعضا هیئت تحریره بررسی بشه ولی شما هفتم هرماه میتونید منتظر مجله باشید .بله قطعا اینطوره کار جای پیشرفت داره .

ج 2:الانم همینطوره هرشماره بخش ثابت ومتغیر خودش رو داره .

ج 3:مجله روند رو به رشدی در بخش گرافیکیش داره ایشاا..هرشماره بهتر میشه .

با عرض اجازت

به نظر من بد نیست سال نامه هم بزنید.

با عرض اجازت

خب بزنیم .کاربران زیادی هستن میتونن اقدام کنن بسیارم ایده خوبیست

خب بزنیم .کاربران زیادی هستن میتونن اقدام کنن بسیارم ایده خوبیست

با عرض اجازت

من هم استقبال می کنم. و فکر نکنم کاری برای مسئولان نشریه داشته باشد.

با عرض اجازت

من هم استقبال می کنم. و فکر نکنم کاری برای مسئولان نشریه داشته باشد.

فلاگوند جان سالنامه مطالب خاص خودشو میخواد و برای اینکار ما نیاز به مقالات کاربرانی داریم که خودشون اعلام میکنن مقالاتی رو برای سالنامه خواهند نوشت بعبارتی این امر مستلزم تشکیل یه گروه +مقالات وفن فیکشن واخبار کاربرانی هست که در اختیار حالا اون گروه مخصوص یا اعضای مجله قرار میدن هست و مطالبی خاص و ویژه که مربوط به یک سال آردا در جهان وایران +دنیای فانتزی هست باشه .

صریحا میگم اعضای هیئت تحریره به تنهایی از عهدش برنمیان

آردا کونتا چی شد الان از هفتم گذشته اما نیومده

آردا کونتا چی شد الان از هفتم گذشته اما نیومده

شماره 8 منتشر شده

https://arda.ir/arda-quenta-8/

فلاگوند جان سالنامه مطالب خاص خودشو میخواد و برای اینکار ما نیاز به مقالات کاربرانی داریم که خودشون اعلام میکنن مقالاتی رو برای سالنامه خواهند نوشت بعبارتی این امر مستلزم تشکیل یه گروه +مقالات وفن فیکشن واخبار کاربرانی هست که در اختیار حالا اون گروه مخصوص یا اعضای مجله قرار میدن هست و مطالبی خاص و ویژه که مربوط به یک سال آردا در جهان وایران +دنیای فانتزی هست باشه .

صریحا میگم اعضای هیئت تحریره به تنهایی از عهدش برنمیان

با عرض اجازت

می توان از دیگران بهره گرفت می توانیم: مطالب غیر آردایی +بررسی سه گانه جکسون از ابتدا تا انتها+ بررسی کار خود نشریه مطالبی +در باب عید عزیز نوروز از گذشته تا حال و می توانید یک فراخوان بدهید و دوستان برای سالنامه آردا نظر بدهند و سیتیم ارسال را از ایمیل به پیغام خصوصی تغییر داد.

ممنون که مارو دنبال میکنی

ج 1: ایده فصل نامه باید توسط اعضا هیئت تحریره بررسی بشه ولی شما هفتم هرماه میتونید منتظر مجله باشید .بله قطعا اینطوره کار جای پیشرفت داره .

ج 2:الانم همینطوره هرشماره بخش ثابت ومتغیر خودش رو داره .

ج 3:مجله روند رو به رشدی در بخش گرافیکیش داره ایشاا..هرشماره بهتر میشه .

خیلی عالی میشه که اگه این مطلب بین بچه های تحریریه بررسی شه... در ضمن من هر کمکی که از دستم بر بیاد در خدمتم.

با عرض اجازت

فکر نکنم این ایده سالنامه جالب باشه در هر صورت میشه یه ویژه نامه مثلا دم عید تهیه کرد که اون میتونه جای سالنامه هم باشه...

به هر حال دوستان من آماده همکاری با نشریه هستم. بچه ها واقعا همه دارن زحمت میکشن برای جا افتادن هرچه بهتره ادبیات فانتزی به ویژه تالکینی تو ایران، و هر جا که همچین فعالیتهای انجام بدن من با کمال میل آماده هستم که کمک کنم...

با عرض اجازت

می توان از دیگران بهره گرفت می توانیم: مطالب غیر آردایی +بررسی سه گانه جکسون از ابتدا تا انتها+ بررسی کار خود نشریه مطالبی +در باب عید عزیز نوروز از گذشته تا حال و می توانید یک فراخوان بدهید و دوستان برای سالنامه آردا نظر بدهند و سیتیم ارسال را از ایمیل به پیغام خصوصی تغییر داد.

فیلاگوند جان تمامی این مطالب بنوعی در هرشماره مجله مشهود هستند ما مطالب غیر آردایی داریم شامل بررسی دیگر آثار فانتزی +فن فیکشنها +ایضا اخباری غیر آردایی

ما برای مجله بارها فراخوان دادیم بازم اینکارو خواهیم کرد و همانطور که گفتم سالنامه حداقل یه مسئول میخواد اگر خودت میتونی مسئولیتشو قبول کنی بسم ا... منم در قسمت صفحه آرایی کمکت میکنم +هرکمی که از دستم برمیاد نکته مهم داشتن یه مسئول برای اینکار هست

خیلی عالی میشه که اگه این مطلب بین بچه های تحریریه بررسی شه... در ضمن من هر کمکی که از دستم بر بیاد در خدمتم.

فکر نکنم این ایده سالنامه جالب باشه در هر صورت میشه یه ویژه نامه مثلا دم عید تهیه کرد که اون میتونه جای سالنامه هم باشه...

به هر حال دوستان من آماده همکاری با نشریه هستم. بچه ها واقعا همه دارن زحمت میکشن برای جا افتادن هرچه بهتره ادبیات فانتزی به ویژه تالکینی تو ایران، و هر جا که همچین فعالیتهای انجام بدن من با کمال میل آماده هستم که کمک کنم...

بله ما ویژه نامه های هم خواهیم داشت پس منتظر ویژه نامه ها باشید +ممنون ما هم خوشحال میشم شما مقالات خودتون ,فن فیکشنهاتون را با اعضای هیئت تحریره در میون گذاشته و مارو دلگرم کنید .

فراموش نکنیم مجله برای ماست. برای تمامی اعضا پس بازم میگم ما منتظر مقالات ,فن فیکشنها, اخبارات ,بررسی کار آثاران بزرگان فانتزی وحتی از شما کاربران علاقه مند به مسائل گرافیکی نیز استقبال میکنیم پس ایده ای ,مقاله ای دارید حتما با اعضای هیئت تحریره درمیون بزارید .

فیلاگوند جان تمامی این مطالب بنوعی در هرشماره مجله مشهود هستند ما مطالب غیر آردایی داریم شامل بررسی دیگر آثار فانتزی +فن فیکشنها +ایضا اخباری غیر آردایی

ما برای مجله بارها فراخوان دادیم بازم اینکارو خواهیم کرد و همانطور که گفتم سالنامه حداقل یه مسئول میخواد اگر خودت میتونی مسئولیتشو قبول کنی بسم ا... منم در قسمت صفحه آرایی کمکت میکنم +هرکمی که از دستم برمیاد نکته مهم داشتن یه مسئول برای اینکار هست

با عرض اجازت

من نمی توانم این مسئولیت سنگین را قبول کنم ولی پیشنهاد می کنم چند نفر از مسئولان تهیه ماهنامه با هم سرپرستی این سالنامه را بر عهده بگیرند و من هم کمک خواهم کرد و استقبال ولی تمام مسئولیت بسیار سنگین است .

به نظر من می توانیم در این باب از دوستان کمک بگیریم و یک تاپیک با نام تلاش برای سالنامه آردا بگذاریم و دوستان بیایند و نظر بدهند ما هم که یک گوش بزرگ برای شنیدن داریم.

و اگر یک انجمن چند نفره برای سرپرستی سالنامه تشکیل شود مشکل کوچکتر خواهد شد.(البته با موافقت شما)

با عرض اجازت

من نمی توانم این مسئولیت سنگین را قبول کنم ولی پیشنهاد می کنم چند نفر از مسئولان تهیه ماهنامه با هم سرپرستی این سالنامه را بر عهده بگیرند و من هم کمک خواهم کرد و استقبال ولی تمام مسئولیت بسیار سنگین است .

به نظر من می توانیم در این باب از دوستان کمک بگیریم و یک تاپیک با نام تلاش برای سالنامه آردا بگذاریم و دوستان بیایند و نظر بدهند ما هم که یک گوش بزرگ برای شنیدن داریم.

و اگر یک انجمن چند نفره برای سرپرستی سالنامه تشکیل شود مشکل کوچکتر خواهد شد.(البته با موافقت شما)

خب بسیارم خوب تاپیکشو بزنید

ما اول از همه نیاز به مسئول داریم من کمکی از دستم بربیاد درغ نمیکنم ولی بشخصه خودمم مسئولیتی من باب اینکارقبول نمیکنم

خب بسیارم خوب تاپیکشو بزنید

ما اول از همه نیاز به مسئول داریم من کمکی از دستم بربیاد درغ نمیکنم ولی بشخصه خودمم مسئولیتی من باب اینکارقبول نمیکنم

با عرض اجازت

پس من هم که قبول نمی کنم من گفتم یک گروه سرپرستی ترجیحا از افراد تهیه ماهنامه من بعید است بتوانم یک گروه خوب پیدا کنم اگر شما گروه مناسب را پیدا کردید من نیز تاپیک را می زنم.

با عرض اجازت

پس من هم که قبول نمی کنم من گفتم یک گروه سرپرستی ترجیحا از افراد تهیه ماهنامه من بعید است بتوانم یک گروه خوب پیدا کنم اگر شما گروه مناسب را پیدا کردید من نیز تاپیک را می زنم.

خب شما تاپیکو بزن اعضاش پیدا میشه

یادمون نرفته که تاپیک مجله سالها قبل زده شده بود ؟!

خب شما تاپیکو بزن اعضاش پیدا میشه

یادمون نرفته که تاپیک مجله سالها قبل زده شده بود ؟!

با عرض اجازت

پس من تاپیک را فردا می زنم شما و بقیه صاحب نظران بیایید و نظر بدهید و افراد مشتاق را جمع اوری کنیم.

با عرض اجازت

پس من تاپیک را فردا می زنم شما و بقیه صاحب نظران بیایید و نظر بدهید و افراد مشتاق را جمع اوری کنیم.

بسیارم خوب منتظرم .

ببخشید دوستان یه سوالی دارم الان

می خواستم ببینم اگه داستان برای انتشار بدم، چاپ(!!!) می شه؟

ببخشید دوستان یه سوالی دارم الان

می خواستم ببینم اگه داستان برای انتشار بدم، چاپ(!!!) می شه؟

خوشحال می‌شیم با ما همکاری کنین. شما داستانتون رو بفرستین، پس از بررسی نتیجه‌ش به شما اعلام می‌شه.

خوشحال می‌شیم با ما همکاری کنین. شما داستانتون رو بفرستین، پس از بررسی نتیجه‌ش به شما اعلام می‌شه.

خب من داستان های کوتاه زیادی نمی نویسم و اکثرشون هم رئال یا سورئال هستن

اما داستانای بلند فانتزی دارم

کلا می خواستم طبقه بندی داستانیتون رو بدونم اگه می شه

در جهت فانتزی. آثار رئال مخصوصا زیاد متناسب با فضای ما نیستن. می‌تونین به شماره‌های گذشته سر بزنین و ببینین که آثار اعضا در چه راستایی هستن.

در جهت فانتزی. آثار رئال مخصوصا زیاد متناسب با فضای ما نیستن. می‌تونین به شماره‌های گذشته سر بزنین و ببینین که آثار اعضا در چه راستایی هستن.

و خب کوتاه یا بلند؟ این الان مسئله ی مهمیه، چون من بلند نویسم

اگه داستان سورئال خوبی باشه قابلیت چاپ داره ،کوتاه و بلندشون مهم نیست

اگه خواستید یه تایپک در مورد داستانتون بزنید

از تمامی عزیزانی که مارو دنبال میکنند برای شرکت در نظر سنجی دعوت میکنم.

ببخشید من یه لحظه حس کردم پیچونده شدم:)

الان می شه یه توضیح من باب انتشار داستان و کلا اینا بدین؟

یه تاپیک در مورد داستانتون بزنید تا میزان اقبال به ایده تون و از اون طرف نقاط ضعف و قوت داستانتون دستتون بیاد

اگه هم خواستید به مسئول بخش داستان های آردا کوئنتا ،کارتونو از طریق پیام خصوصی بفرستید تا بررسی بشه

یه تاپیک در مورد داستانتون بزنید تا میزان اقبال به ایده تون و از اون طرف نقاط ضعف و قوت داستانتون دستتون بیاد

اگه هم خواستید به مسئول بخش داستان های آردا کوئنتا ،کارتونو از طریق پیام خصوصی بفرستید تا بررسی بشه

ببخشید که کلاً انقد کنه می شم، اما مسئولش خب کیه؟

+تاپیکم رو تو کدوم تالار بزنم؟

خواهش میکنم

ایشون هستند رضائی.استل

مربوط به طرفداران

از شما انتظار نداشتم یکی جواب منو بده مثلا پاسخگو منین ؟ آردا کوئنتا چی شد؟؟

از شما انتظار نداشتم یکی جواب منو بده مثلا پاسخگو منین ؟ آردا کوئنتا چی شد؟؟

آردا کوئنتا، هفتم همین ماه منتشر میشه :D

ماه قبل نیومد

ماه قبل نیومد

ماهنامه‌ی شهریور ماه.

ضمناً خوبه به موضوع این تاپیک هم بیشتر توجه کنید.

ماهنامه ی آردا کوئنتا از شماره اولش که بهمن ماه 1392 باشه هرماه به طور مستمر منتشر شده و هیچ وقفه ای به همت هیئت تحریریه اش نداشته. اما شماره جدید که دنبالش بودید:

این پست فرومش هست: https://arda.ir/forum...indpost&p=57705

این سوال خودِ شما هست که اگه پست پایینش رو نگاه کنید کاربر گیلدور اینگلوریون زحمت کشیدن و جوابتون رو دادن: https://arda.ir/forum...indpost&p=58487

این صفحه ی مجله هست که تمامی شماره ها رو میتونید درش ببینید: https://arda.ir/ardaquenta

توی هر سه لینک هم لینک صفحه ی شماره ی شهریور وجود داره (ماه گذشته هم شهریور بود).

به علاوه در اسلایدر کوچک سمت چپ صفحه ی اصلی سایت تصویری وجود داره که نشانگر شماره ی جدید مجله هست. باکس اصلی مجله هم که زیر فیلد "شخصیت های فیلم هابیت" باشه هم وجود داره

حالا نمیدونم چطور اینهمه مورد رو ندیدید، اما در دفعات بعدی قبل از زدن پست، اون هم در جای اشتباه، اندکی جستجو کنید (بند 15 قوانین)

ممنون!

با سلام خدمت یکایک شما دوستان عزیز.

چندتا پیشنهاد دارم واسه صفحه آرایی ماهنامه:

اگه حاشیه صفحات یا همون کادر واسه تمام صفحات یکی باشن خیلی بهتره چون در غیر اینصورت انگار هر صفحه از یه جایی کنده شده و به ماهنامه چسبیده.

تا جایی که میشه سعی کنید از رنگ سفید واسه نوشته ها استفاده نکنید و این یعنی زمینه ای انتخاب بشه که لازم نباشه واسه متن از رنگ سفید استفاده بشه.

سایز فونت خیلی ریزه اگه درشت تر بشه عالی میشه.

بعضی جاها رنگ متن و زمینه طوری هست که واسه خوندن مطلب چشمها اذیت میشن،اگه اینم رعایت بشه عالیه.

در پایان یه خسته نباشید مشتی میگم خدمت تمامی دست اند کاران ماهنامه و برای شما آرزوی موفقیت روز افزون دارم. :D

انتشار شماره نهم مجله آردا کوئنتا https://arda.ir/arda-quenta-9/

در این شماره با ما همراه باشید با مطالب :

بررسی میزان وفاداری ارباب حلقه ها :بازگشت شاه

هشتمین والیر (بخش دوم )

آثار شما

اخبار آردایی

همایش آردایی

شمشیر مفقود شده

بانوه ی بره‌تیل

بخش اشعار

تریبون آردایی

از ناظر الوه تشکر دارم .

همینطور از کاربران ادموند پونسی و mgh47 وبگینزعزیز بابت طراحی کاور شماره نهم مجله آردا کوئنتا سپاس گذارم .

دوستان عزیز،

داستان شمشیر مفقود از منه. خوشحال می شم نظراتتونم بگین و اینا که داستان بهتر شه کلا

با تشکر

باسلام و خسته نباشید به تمامی دوستانم که در ماهنامه شماره 9 زحمت کشیدن

ابتدا باید بگم طرحی که در صفحه 12 بود و فکر میکنم اثر کاربر 47 بود خیلی خیلی خوب بود. :D هم از نظر طراحی و هم از این نظر که از طراحی کاربران توی ماهنامه استفاده شده بود.

باقی مطالب هم خوب بود. قسمت بررسی فیلم و اخبار آردایی و داستان شمشیر مفقود شده هم خوب بود باتشکر از کاربر ادموند. :((

قسمت گفتگو با کاربر قاضی هم خیلی خوب بود ولی بنظرم اشکالش این بود که خیلی زیاد بود. (البته نظر شخصی بنده)

باقی مطالب هم خوب بود. هرچند من ماهنامه سری هشت رو بیشتر می پسندم. =))

یه پیشنهاد هم داشتم: اگر ممکن باشه یک بخش ثابت برای معرفی کتاب (رمان های علمی تخیلی یا غیره) به ماهنامه اضافه بشه تا دوستان بتونند استفاده کنن

در انتها بازهم از تمامی دوستان تشکر می کنم به ویژه سردبیر ماهنامه کاربر vana

باسلام و خسته نباشید به تمامی دوستانم که در ماهنامه شماره 9 زحمت کشیدن

ابتدا باید بگم طرحی که در صفحه 12 بود و فکر میکنم اثر کاربر 47 بود خیلی خیلی خوب بود. :D هم از نظر طراحی و هم از این نظر که از طراحی کاربران توی ماهنامه استفاده شده بود.

باقی مطالب هم خوب بود. قسمت بررسی فیلم و اخبار آردایی و داستان شمشیر مفقود شده هم خوب بود باتشکر از کاربر ادموند. :((

قسمت گفتگو با کاربر قاضی هم خیلی خوب بود ولی بنظرم اشکالش این بود که خیلی زیاد بود. (البته نظر شخصی بنده)

باقی مطالب هم خوب بود. هرچند من ماهنامه سری هشت رو بیشتر می پسندم. =))

یه پیشنهاد هم داشتم: اگر ممکن باشه یک بخش ثابت برای معرفی کتاب (رمان های علمی تخیلی یا غیره) به ماهنامه اضافه بشه تا دوستان بتونند استفاده کنن

در انتها بازهم از تمامی دوستان تشکر می کنم به ویژه سردبیر ماهنامه کاربر vana

همونطور که قبلا هم دیدید با بخش معرفی اثر و بیو گرافی بازیگران رو داشتیم وخواهیم داشت

ممنون بابت نظرتون

مدیریت مجله تغییراتی داشته که تا چند روز آینده خدمت دوستان ارائه میشه پس لطفا از به کار بردن لفظ سردبیر برای بنده خودداری کند ممنون.

اممم... دوستان فکر کنم باید یه موردی رو اینجا برا خواننده ها که کم هم تشریف دارن عنوان کنم.

قرار بود فصل اول شمشیر مفقود رو بفرستم، دوستان یه ویرایشی بکنن و بعد بزارن تو آردا کوئنتا. منتها این نسخه ای که دیدم، همون نسخه ی ویرایش نشده اس که بنا به دلایلی به جای نسخه ی ویرایش شده توی مجله قرار گرفته. اگه دوستان اشتباه نگارشی یا املایی می بینن، همینجا شرمنده. فقط از مدیران می خواستم بپرسم چرا؟:D می خواستین آبروی منو ببرین؟:((

پ.ن: مدیران عزیز جدی نگیرین شوخی کردم فضای تاپیک گرم شه=))

از تمامی عزیزانی که مجله آردا کوئنتا رو مطالعه کردند برای شرکت در نظرسنجی دعوت میکنم.

با عرض اجازت

مجله به نظر من در مجموع خوب است ولی مطالب کم و کمی تکراری است و باید چند بخش جدید اضافه شود و اگر فصلنامه داشته باشسم دیگر عالی می شود

با عرض اجازت

مجله به نظر من در مجموع خوب است ولی مطالب کم و کمی تکراری است و باید چند بخش جدید اضافه شود و اگر فصلنامه داشته باشسم دیگر عالی می شود

ممنون بابت نظرت +خب عزیزان اعضای هیئت تحریره مجله بارها گفتن از مقالات وفن فیکشنها ی شما استقبال میکنن پس مجله رو از خودتون بدونید و برامون مطالبتون رو ارسال کنید .

فک کنم قبلا هم راجع به فصل نامه با خودتون بحث داشتم قرار شد تاپیکی زده بشه که گویا تایید نشد یا زده نشده به هرحال گفتم برای فصل نامه هم من در قسمت کارهای گرافیکی کمکی از دستم بربیاد میکنم والا بیشتر تایم آزاد ندارم متاسفانه +خب ماهنامه بنظرم بهتر از فصل نامه ست و اینکه اعضای ماهنامه اگر بخوان فصل نامه رم راه بندازن واداره کنن فرقی نخواهد داشت با ماهنامه بخاطر اینکه ما ایده هامون و مقالاتمون و درون مجله میاریم پس اگر فصل نامه ای هم ایجاد بشه بهتره اعضاش فرق کنن هر فرد ایده خودشو داره و اینجور ماهنامه وفصل نامه هم شبیه هم نمیشن وبعبارتی دوباره کاری وتکرار نمیشه .

من یکم وقت آزاد پیدا کردم و میتونم کاور و صفحه آرایی این شماره رو به عهده بگیرم. چون گفتید مدیریت تغییر کرده و منم نمیدونم اوضاع از چه قراره اینجا میگم تا یکی بهم پ.خ بزنه. البته اگه خودتون براش برنامه ای ندارین.

من یکم وقت آزاد پیدا کردم و میتونم کاور و صفحه آرایی این شماره رو به عهده بگیرم. چون گفتید مدیریت تغییر کرده و منم نمیدونم اوضاع از چه قراره اینجا میگم تا یکی بهم پ.خ بزنه. البته اگه خودتون براش برنامه ای ندارین.

ممنون بگینز جان !

از دوستان عزیزی که در زمینه کارهای گرافیکی تجاربی دارن و با نرم افزارهای ایندیزاین و فتوشاپ هم آشنایی دارن برای همکاری دعوت میکنم .

مسئول بخش گرافیک

با عرض اجازت

به نظر من یک بخش به نام رویداد های آردایی در مجله باز کنیم که در آن گاه شما ارباب حلقه ها باشد در زمانی که مجله می خواهد بیاید و اتفاقات را بر اساس گاه شمار ارباب حلقه ها بگوید.

با عرض اجازت

به نظر من یک بخش به نام رویداد های آردایی در مجله باز کنیم که در آن گاه شما ارباب حلقه ها باشد در زمانی که مجله می خواهد بیاید و اتفاقات را بر اساس گاه شمار ارباب حلقه ها بگوید.

شما مسئولیت این بخش رو بر عهده می گیرید؟

با عرض اجازت

شاید

گاه شمار ایده ی خوبیه به نظرم.چون به هر حال در هر ماه اتفاقات مختلف و متفاوتی افتاده هر شماره تازگی داره.تولد و مرگ شخصیت ها؛نبرد ها؛تاجگذاری ها و...می تونن حضور داشته باشند.

از همه دوستان آشنا به دنیای فانتزی و تالکین برای همکاری با ماهنامه آردا کوئنتا دعوت می شود .لطفا دوستانی که آماده همکاری هستند، در اینجا زمینه ی همکاری خودرا اعلام کنند .

فقط در زمینه طراحی اگه چیزی خواستید، در خدمتم و حتی میتونید از همین طرح هایی که داخل تاپیک آثار گذاشتم استفاده کنید.

امروز 7 آبانه دیگه پس چرا ماهنامه منتشر نشد؟!

منم مثل mgh47 !تو طراحی ها میتونم کمک کنم! البته یه طراحی سایرون (که تو آثار شما هم گذاشته بودم) واسه شماره 10 فرستادم!ولی اگه بازم در این زمینه کمک خواستید من هستم!

ممم این ماه کاور قشنگ تر بود خوشم اومد

ماهنامه آردا کوئنتا شماره دهم انتشار یافت !

https://arda.ir/arda-quenta-10/

مطالب این شماره ما:

فن فیکشن بانوی بره تیل

اشعار آردایی (may it be)

بیولوف

آثارشما

موسیقی هابیت

شمشیر مفقود (شکارچی)

نگاهی به آثار هایائو میازاکی

فن فیکشن گرگ نمای بی نام

تریبون آردایی (هابیت یکی یدونه ی آردا)

با تشکر از بگینز عزیز بابت زحمات بیشمارش برای این شماره !

دوستان دیگر ما ناظر تور ,ادموند پونسی ,کاپیتان ,mgh47 و مونت آو سائرون عزیز در این شماره با ما همکاری داشتند.

پ ن :هفتم هرماه مجله آردا کوئنتا منتشر میشود!

جا داره واقعا یه تشکر جانانه بکنم بابت بک گراند جدید داستانم!

واقعا خیلی خوب از آب در اومده، خیلی ممنون بابت یه همچین انتخاب خوبی!

و خب خود مجله هم عالی بود، مخصوصا با قسمت بررسی آثار هایائو میازاکی حال کردم

خسته نباشید واقعا

سلام.

واقعا خسته نباشید ؛ این شماره عالی شده.

:|

احسنت به جناب بگینز؛ به این میگن یک صفحه آرایی حرفه ای ؛ بسیار شیک و آنتیک و شایسته آردایی های عزیز.

:| :) :|

خوب با عرض خسته نباشید به دوستان...

اون طراحی سائرون(خود سائرون)و داستان گرگنمای بی نام از منه...امیدوارم که حداقل خوشتون بیاد...

در مورد گرگنمای بی نام هم باید بگم که این کار کاملا فی البداهه بود و امیدوارم به بزرگی خودتون ببخشید ولی ترجیح دادم فعلا همین کار فی البداهه اولین داستانی باشه که ازم چاپ بشه...امیدوارم حداقل راضیتون کنه...

بازم ممنون

درود :)

واقعا عالی بود ! همه چیزش عالی بود ! گرافیک هم که دیگه اصلا حرف نداشت :| واقعا ممنون :|

با عرض اجازت

واقعا عالی بود. دست همه مخصوصا خودمان درد نکند ولی به وانا یک خسته بناشید جانانه باید گفت که از متن من گاه شما بسیار خوبی را درآوردند.

با عرض اجازت

واقعا عالی بود. دست همه مخصوصا خودمان درد نکند ولی به وانا یک خسته بناشید جانانه باید گفت که از متن من گاه شما بسیار خوبی را درآوردند.

اگر منظورت صفحه آراییش هست کار بگینز بوده +تشکرم از خودتت بابت ایده وفعالیتت :)

ممنون :|

شماره یازده مجله آردا کوئنتا منتشر گشت !

https://arda.ir/arda-quenta-11/

مشتمل بر:

ابلیس

شیلاب، دختر پلیدی

دنیایی که اسطوره و داستان به هم می‌رسند.

اخبار آردایی

بخش اشعار

اشعار کاربران

بانوی بره‌تیل

شمشیر مفقود

آثار شما

با تشکر از ناظر الوه ,تور

کاربران ادلهارن ,ادموند پونسی ,mgh47و بگینز عزیز

دوستان منتظر نظرات شما درباره شماره یازدهم ماهنامه آردا کوئنتا هستیم

من فقط یه انتقاد کوچیک دارم! البته عذر خواهی می کنم بابتش امیدوارم ناراحت نشید! من رشتم گرافیک بوده و یکی از درس های ما هم صفحه آرایی، البته دروغ چرا من علاقه ای به صفحه آرایی نداشتم. ولی یه نکته ی خیلی مهم در مورد صفحه آرایی، هیچ وقت اجازه ندید چیزی باعث بشه که در خواندن مطلب اختلال ایجاد کنه. به عنوان مثال در بعضی از صفحات مجله عکس های پس زمینه بسیار پر رنگ هستند و نوشته هم سفیده، خوب این خوندن رو مشکل می کنه. کمی هم مرتب تر کار بشه خوبه، نیازی نیست انقدر رنگی یا توی باکس های فانتزی کار نوشته ها بیاد، ایجاد روحیه ثابت برای هر مجله ای لازمه، اما این کار نیاز به تجربه ی زیادی داره . ولی الان هم همه چی ساده و مرتب باشه خیلی خوبه.

باز هم امیدوارم از انتقاد من ناراحت نشده باشید! مطالب مجله هم خیلی خوبه و اگر لیست مطالبش رو ببینم حتما دانلود می کنم. به همه شما دوستان هم خسته نباشید میگم، مجله عالی هستش و عالی تر هم میشه.

شماره 12 مجله آردا کوئنتا منتشر شد !

برای دریافت این شماره به لینک زیر مراجعه کنید!

https://arda.ir/arda-quenta-12/

بررسی دموناتا

بانوی بره‌تیل

اخبار آردایی

اگر کوبریک جای جکسون بود؟

به‌سوی غرب

آخرین پادشاه اِلف

گرگ‌نمای بی‌نام

تریبون آردایی

با تشکر از ناظران الوه و تور عزیز وکاربرCapitan

دوستان ,من یه ماه برای ادامه ی گرگنمای بی نام تاخیر داشتم باید ببخشید چون نتونستم .میدونم براتون مهم نیست! اما به هر حال باید از ماهنامه عذر خواهی کنم!امیدوارم قسمت دومش بهتر شده باشه!

دوستان خواهش میکنیم با شرکت در نظر سنجی مربوط به ماهنامه ما رو از نظراتتون مطلع کنید!

پ.ن: دوستانی که در نظر سنجی های قبلی شرکت کرده اند برای شرکت در نظر سنجی جدید ابتدا کلید حذف رای رو بزنند و مجددا در نظر سنجی شرکت کنند

این شماره هم عالی بود :|

مخصوصا بخشهای:

اگر کوبریک به جای جکسون بود،

گرگنمای بینام،

بانوی بره تیل.

کاور میتونه در جذب مخاطب کمک کنه که این سری هم عالی بود.حیف که نمیشه کاری جز لایک کرد خسته نباشین. :| :|

خب خب خب!

این سری مجله رو خوندم.

باید بگم که کار گرافیکیش، با اینکه هنوز هم جای کار داره، ولی خیلی خوب شده بود. امیدوارم در آینده بهتر از این هم بشه!

غلط املایی در متن ها زیاد دیده میشه! دوستان نویسنده کمی دقت کنند. و همین اینکه زیادی لفظ قلم رو خودمانی کرده اید، بهتر کمی جدی تر و کتابی تر بنویسید! و به جای نوشتن نام های کاربرا، به عنوان مثال (ayub_s)، بهتره اسم واقعی نویسنده رو بنویسید!

خیلی ممنون!

موفق باشید!

آقا پس چی شد این ماهنامه؟؟؟

به نام خدا

فراخوان جذب گرافیست و صفحه‌آرا برای ماهنامۀ آردا کوئنتا

هیات تحریریۀ آردا کوئنتا در راستای ارتقای سطح کیفی طراحی و گرافیک و صفحه‌آرایی ماهنامه، از کاربران مسلط به نرم‌افزارهای فتوشاپ و In Design دعوت به همکاری می‌نماید. نظر به این که اکنون هیچ فرد مستقل و مسلط به نرم افزارهای نامبرده جذب هیات تحریریه نمی باشد، لذا امید است علاقه‌مندان در سریع‌ترین زمان ممکن اعلام مساعدت نمایند.

دوستان آردایی سال نو مبارک

ضمن عذر خواهی از دوستان بابت تاخیر در انتشار شماره 13 .چون هیچ کس به دوستان آردایی در تاپیک اطلاعی نداد وظیفه اطلاع رسانی افتاد به دوش من :دی

مطالب این شماره

مشتمل بر:

• نقد هابیت نبرد پنج‌سپاه
  • بانوی بره‌تیل
  • اخبار آردایی
  • کتاب خوش‌آمدگویی هتل
  • گرگنمای بی‌نام
  • خون‌آشام عاشق
  • تریبون آردایی
  • مصاحبه ویژه یکسالگی ماهنامه
  • آخرین بدرود
  • نقشه مغز یک هابیت

https://arda.ir/downl...rchive/?did=893

ضمیمه شماره 13 آردا کوئنتا نیز اضافه گشت .

برای دانلود به لینک زیر مراجعه کنید

https://arda.ir/arda-quenta-13/

باسلام و درود خدمت اعضا محترم هیئت تحریریه

ابتدا بابت زحماتی که می کشید و هر ماه ماهنامه آردا کوئنتا رو منتشر می کنید سپاسگزاری می کنم.

مطالبتون خیلی خوبن، از اخبار آردایی گرفته تا مصاحبه و تریبون آردایی و معرفی کتاب و شخصیت ها همه و همه خوب هستن.مرسی

از تعریف بگذریم چون دوستان به اندازه کافی این کار رو انجام می دن. بنظر من نقد یک اثر باعث پیشرفت اون میشه، هرچند که تلخ باشه

باید بگم قسمت مورد علاقه من آثار دوستان آردایی هستش که از تالار آثار شما انتخاب میشن، اینطوری هم ماهنامه بومی تر میشه و هم دوستان تشویق میشن که متاسفانه توی شماره 12 و 13 اثری از دوستان قرارداده نشد.

از نظر صفحه آرایی چندتا نکته بنظرم اومد:

اشکال اصلی همه شماره ها از 1 تا 13 شلوغی زیاده (عکس ها) و این باعث سردرگمی خواننده میشه. یجورایی احساس بی نظمی رو به خواننده منتقل می کنه.

درضمن نوشتن بارنگ سفید با اینکه زیبایی کار رو بیشتر می کنه ولی برای خواندن خیلی جالب نیست.

من شخصا صفحه آرایی شماره 10رو می پسندم که فکر می کنم کار کاربر بگینز بود.

موفق باشید

دوستار شما captain

ممنون از دوست گرامیم captain

نظرات دقیق و درخوری داشتید ان شالله که بتونیم در شماره های بعدی از نظرات و پیشنهادات شما استفاده کنیم

در مورد کارهای گرافیکی صحبت شما کاملا صحیحه دلیلش هم متاسفانه شاید کمبود نیرو در امور گرافیکی باشه .عزیزانی در این قسمت زحمت زیادی کشیدند ولی شاید بخاطر مشغله و فعالیت های دیگه آردایی میسر نبوده که همه این عزیزان در تمام شماره ها همکاری کنند .

در مورد آثار دوستان در این 13 شماره سعی شده از آثار دوستان استفاده بشه بخاطر اینکه اینکار اعتماد به نفس دوستان رو میتونه بیشتر کنه تا بتونن با تلاش و ممارست بیشتر از قریحه خدادادی شون استفاده کنند

هیئت تحریریه آردا کوئنتا هم مثل همیشه از آثارهنری و درخور دوستان چه رمان، داستان کوتاه، شعر، نقاشی و طراحی،اینفوگراف و ... استقبال میکنه

13 شماره از آردا کوئنتا و این ایده که میتونه زمینه خوبی برای استفاده از استعداد های آردایی و معرفی اونا به جامعه باشه گذشت

به عنوان یکی از اعضای سایت آردا و هیئت تحریریه از تمامی عزیزانی که در این 13 شماره با تلاششون کمک کردند که این رویا زنده بمونه تشکر میکنم و دست تمامی آرداییونی که مایل به همکاری باشند رو میفشارم

موفق باشید

یه نظر دارم اونم اینکه نوشته های کاربر ت.ت (یا به قول خودش چرندیات) که تو وبلاگش در مورد بعضی داستان های سرزمین میانه هست رو تو ماهنامه بیارید :D

باور کنید سطح رضایت از ماهنامه از اینم بیشتر میشه :|

پیشنهاد خوبیه و حقیقتش از اول هم این فکر رو هیئت تحریریه داشته و مطلوب نظر ما بوده ، تنها مشکل داکتیو بودن ت.ت است که تا الان پاپیش نزاشته :D

شماره 14 ماهنامه آردا منتشر شد!

میتوانید از لینک زیر این شماره را دانلود نمایید.

https://arda.ir/arda-quenta-14/

مشتمل بر:

گرگ نمای بی نام

ارباب بازی ها

اخبار آردایی

منظومه‌ی لیتیان

سری فیلم‌های بیگانه

هابیت نبرد پنج‌سپاه

تریبون آردایی

گذر الف‌ها در زمان

باتشکر ازناظر الوه وکاربرCapitan

باسلام و درود خدمت اعضا محترم هیئت تحریریه

ابتدا بابت زحماتی که می کشید و هر ماه ماهنامه آردا کوئنتا رو منتشر می کنید سپاسگزاری می کنم.

مطالبتون خیلی خوبن، از اخبار آردایی گرفته تا مصاحبه و تریبون آردایی و معرفی کتاب و شخصیت ها همه و همه خوب هستن.مرسی

از تعریف بگذریم چون دوستان به اندازه کافی این کار رو انجام می دن. بنظر من نقد یک اثر باعث پیشرفت اون میشه، هرچند که تلخ باشه

باید بگم قسمت مورد علاقه من آثار دوستان آردایی هستش که از تالار آثار شما انتخاب میشن، اینطوری هم ماهنامه بومی تر میشه و هم دوستان تشویق میشن که متاسفانه توی شماره 12 و 13 اثری از دوستان قرارداده نشد.

از نظر صفحه آرایی چندتا نکته بنظرم اومد:

اشکال اصلی همه شماره ها از 1 تا 13 شلوغی زیاده (عکس ها) و این باعث سردرگمی خواننده میشه. یجورایی احساس بی نظمی رو به خواننده منتقل می کنه.

درضمن نوشتن بارنگ سفید با اینکه زیبایی کار رو بیشتر می کنه ولی برای خواندن خیلی جالب نیست.

من شخصا صفحه آرایی شماره 10رو می پسندم که فکر می کنم کار کاربر بگینز بود.

موفق باشید

دوستار شما captain

با عرض پوزش از کاربر کاپیتان من درحال حاضر متوجه نقدتون شد قطعا درشمارات بعدی نقد شما را درنظر میگیرم بازم ما رو از نظراتتون بهره مند کنید .

یه نظر دارم اونم اینکه نوشته های کاربر ت.ت (یا به قول خودش چرندیات) که تو وبلاگش در مورد بعضی داستان های سرزمین میانه هست رو تو ماهنامه بیارید :)

باور کنید سطح رضایت از ماهنامه از اینم بیشتر میشه :)

همونطور که کاربر آر گفتن بدلیل مشغله های ت.ت فعلا همکاری نتونستیم انجام بدیم یه سری طرح در این راستا داریم که دو راس اصلی کاربر ت.ت واصلان هستن که متاسفانه جفت این دوستان سرشون شلوغه البته همین طنزهارو اگر خودتون جمع آوری کنید و به ما برسونید بعد از مطالعه وبررسی نظرمون رو بهتون میگیم وخوشحال میشیم خودتونم در ماهنامه مشارکت داشته باشید .

من شماره 12 ماهنامه رو نتونستم دانلود کنم یعنی حذف شده بود.نمیشه مجددا بذارینش؟

من شماره 12 ماهنامه رو نتونستم دانلود کنم یعنی حذف شده بود.نمیشه مجددا بذارینش؟

در این قسمت میتونید این شماره را دانلود کنید https://arda.ir/arda-quenta-12/

ممنون شماره ی12 رو دانلود کردم.آخرین پادشاه الف و اخبار آردایی و به سوی غربو بیشتر دوست داشتم اما در کل خیلی جالب و زیبا بود.

خسته نباشید

فقط یکی دو تا چیزی بگم! البته نظرات شخصی من هستند! اول از همه خواهشا سعی کنید فقط در ژانر فانتزی مطلب بنویسید، مطلبی در مورد بیگانه واقعا به این مجله و روحیاتش نمی خوره. دوم اینکه یک دو تا از مقاله هاتون مثل همین بیگانه یه دفعه شروع شده و تیتر مقاله هم خیلی کوچیک بود. بهتره این نکته رو رعایت کنید چون واقعا از لحاظ بصری جالب نیست و یهو خواننده به خودش میاد می بینه یه مطلب جدید شروع شده.

امیدوارم از انتقادات من ناراحت نشده باشید و منم سعی ندارم ارزش کار دوستان رو کم کنم.

موفق باشید!

خسته نباشید

فقط یکی دو تا چیزی بگم! البته نظرات شخصی من هستند! اول از همه خواهشا سعی کنید فقط در ژانر فانتزی مطلب بنویسید، مطلبی در مورد بیگانه واقعا به این مجله و روحیاتش نمی خوره. دوم اینکه یک دو تا از مقاله هاتون مثل همین بیگانه یه دفعه شروع شده و تیتر مقاله هم خیلی کوچیک بود. بهتره این نکته رو رعایت کنید چون واقعا از لحاظ بصری جالب نیست و یهو خواننده به خودش میاد می بینه یه مطلب جدید شروع شده.

امیدوارم از انتقادات من ناراحت نشده باشید و منم سعی ندارم ارزش کار دوستان رو کم کنم.

موفق باشید!

ممنون بابت نظرتون

این بحث رو قبلابا اعضای هیئت تحریریه داشتیم

مقالات ارسالی میتونه در گستره ادبیات گمانه زن باشه و هیئت تحریریه آردا کوئنتا از هرگونه مقاله در باب ادبیات گمانه زن و نه فقط فانتزی استقبال میکنه

اون مقاله هم در مورد آثاریه مابین سینمای وحشت و سینمای علمی -تخیلی که در محدوده فعالیت ماهنامه قرار میگیره مثل داستان گرگ نمای بی نام یا معرفی عطش مبارزه یا ناهمتا

خسته نباشید

موفق باشید!

اوکی به عنوا هر مقاله بیشتر دقت میشه اما خب از عنوان هر مطلب وصفحه آرایی هر مقاله که تقریبا سعی میشه شبیه بهم باشه برای یه مطلب میشه راحت به این موضوع پی برد ولی اوکی رعایت میشه راجع به موضوع هم دوستمون پاسخ دادن

ممنون شماره ی12 رو دانلود کردم.آخرین پادشاه الف و اخبار آردایی و به سوی غربو بیشتر دوست داشتم اما در کل خیلی جالب و زیبا بود.

خیلیم خوب شما لطف دارید

ببخشید چرا نظرسنجی ایندفعه رو هر چی نظر میدیم مینویسه خطا؟!:)

ببخشید چرا نظرسنجی ایندفعه رو هر چی نظر میدیم مینویسه خطا؟! :)

مشکلیه که مدیریت باید بهش رسیدگی کنه. یعنی از طرف ما نمی شه حلش کرد. من با دو تا مرور گر کروم و موزیلا امتحان کردم اما نتیجه ای نداد متاسفانه.

کاربرانی که شماره 14 آردا کوئنتا را مطالعه کرده اند در نظرسنجی این شماره شرکا بفرمایند.

آقا یه پیشنهاد دارم که به نظرم امین میتونه از پسش بر بیاد!

اگه میشه یه مقاله راجع به مقایسه ی هاوارد شور و هانس زیمر بنویسید و اینکه مثلا اگه به جای شور زیمر بود جی میشد، کدوم کارش قوی تره و...

امین توپ تو زمین توئه ببینم چی کار میکنی! :)

ممنون بابت پیشنهاد آریان

وی خب من که موسیقی دان نیستم که بتونم کارشونو از نظر فنی مقایسه کنم صرفا آثارشونو مثل یه دوستدار گوش دادم.دوستانی که در این زمینه دانش دارن می تونن از این ایده بکر استفاده کنند

در کنار این زمینه کاریشون متفاوته و این دست نویسنده رو برای مقایسه می بنده

دوستان آردایی ( و احیانا غیر آردایی !:دی) شماره 15 ماهنامه آردا منتشر شد!

مطالب این شماره مشتمل بر:

• معرفی مجموعه آثار تالکین : داستانهای ناتمام
  • معرفی مجلات تالکینی
  • بررسی زندگی و آثار خالق Disc World
  • باکاربران
  • بررسی انیمیشن قلعه متحرک هاول
  • اخبار آردایی
  • آیا می دانستید؟!
  • اینفوگرافی ارباب حلقه ها
  • مرثیه ثئودرد

میتوانید از لینک زیر این شماره را دانلود نمایید.

https://arda.ir/arda-quenta-15/

پ.ن : دوستان همون طور که همگی شما مستحضر هستید امتحانات پایان ترم نزدیکه و دوستان هم احتیاج به تمرکز بر دروس برای موفقیت دارند پس برآیند نظر هیئت تحریریه این شد که در ماه آینده ، شماره جدیدی از ماهنامه منتشر نشه.

پ.ن 2: از شما دوستان تقاضا دارم که در نظر سنجی شماره 15 برای اطلاع از نظرشما عزیزان ،شرکت کنید و در کنار، این مارو از انتقادات و پیشنهاداتتون بی بهره نزارید.

تشکر و خسته نباشید.

ولی چرا نمیشه رای داد؟! یعنی گزینه های رای فقط به صورت آماری داره برای من نشون میده.

در ضمن تشکر بابت بررسی انیمه قلعه متحرک هاول

تشکر و خسته نباشید.

ولی چرا نمیشه رای داد؟! یعنی گزینه های رای فقط به صورت آماری داره برای من نشون میده.

در ضمن تشکر بابت بررسی انیمه قلعه متحرک هاول

مشکلات نظرسنجی رفع شد.

میتونید شرکت کنید .

یه پیشنهاد در مورد مجله دارم، خیلی ها همه ی کتاب های تالکین رو نخوندن از جمله خود من، من سیلماریلیون رو هنوز ندارم. از طرفی هم خیلی نکات ریز و مبهم زیاده. درسته که خیلی از این نکات در بخش هایی از فروم مثل شورای خردمندان گفته شده. اما ماشاالله سوال و جواب ها وتاپیک ها خیلی زیاد بوده و قبول کنید یکم وقت و انرژی می خواد. خود من باور کنید تو این یه سال که عضو هستنم هنوز خیلی چیز ها مونده که بخونم! نمیشه چکیده ای از این مطالب رو در مجله بیارید؟ مثلا اونایی که خیلی مهم بوده. مثلا راجع به نزگول. اگر این کار رو می کردید خیلی خوب میشد.

یه پیشنهاد در مورد مجله دارم، خیلی ها همه ی کتاب های تالکین رو نخوندن از جمله خود من، من سیلماریلیون رو هنوز ندارم. از طرفی هم خیلی نکات ریز و مبهم زیاده. درسته که خیلی از این نکات در بخش هایی از فروم مثل شورای خردمندان گفته شده. اما ماشاالله سوال و جواب ها وتاپیک ها خیلی زیاد بوده و قبول کنید یکم وقت و انرژی می خواد. خود من باور کنید تو این یه سال که عضو هستنم هنوز خیلی چیز ها مونده که بخونم! نمیشه چکیده ای از این مطالب رو در مجله بیارید؟ مثلا اونایی که خیلی مهم بوده. مثلا راجع به نزگول. اگر این کار رو می کردید خیلی خوب میشد.

خیلی ممنون بابت پیشنهاد شما. از شماره قبل سعی کردیم که به صورت تصادفی مطالبی رو قرا بدیم. هم در راستای معرفی شخصیت ها و مکان ها و هم آثار استاد. باز هم اگه لیستی از مطالبتون رو به من بدین، ما سعی می کنیم در هر شماره به صورت تصادفی یکی از اون ها رو (حالا چه در قالب مقاله یا صرفا معرفی) درج کنیم.

سپاس

خیلی ممنون بابت پیشنهاد شما. از شماره قبل سعی کردیم که به صورت تصادفی مطالبی رو قرا بدیم. هم در راستای معرفی شخصیت ها و مکان ها و هم آثار استاد. باز هم اگه لیستی از مطالبتون رو به من بدین، ما سعی می کنیم در هر شماره به صورت تصادفی یکی از اون ها رو (حالا چه در قالب مقاله یا صرفا معرفی) درج کنیم.

سپاس

والا دوست عزیز انقدر مطالب زیاده من نمی دونم کدومو بگم! واقعا زیادند! والا هر کدومو مطابق میل اعضای تحریریه باشه من و احتمالا خیلی از دوستان دیگه راضی هستن! مثال می زنم مثلا می تونید مکان ها و شخصیت های مهمه دوران اول رو شروع کنید. یا می تونید برای شماره های بعدی نظر سنجی بزارید که کدوم مطالب و نکات رو دوست دارید در شماره ی بعدی بخونید. اینا فقط پیشنهادن،‌ اگه دوستان دیگه نظرات بهتری دارند حتما بگن.

والا دوست عزیز انقدر مطالب زیاده من نمی دونم کدومو بگم! واقعا زیادند! والا هر کدومو مطابق میل اعضای تحریریه باشه من و احتمالا خیلی از دوستان دیگه راضی هستن! مثال می زنم مثلا می تونید مکان ها و شخصیت های مهمه دوران اول رو شروع کنید. یا می تونید برای شماره های بعدی نظر سنجی بزارید که کدوم مطالب و نکات رو دوست دارید در شماره ی بعدی بخونید. اینا فقط پیشنهادن،‌ اگه دوستان دیگه نظرات بهتری دارند حتما بگن.

یه مشکلی که اعضای هیئت تحریریه دارن تعداد کم وهمینطور وقت کم ماست .مثلا خود شما اگر به ریوندل علاقه دارید یه سری مقالات راجع به ریوندل تهیه کنید یا همینطور میتونید تو قسمت سوال وجواب سوالهای مربوط به ریوندل را انتخاب کرده و درقالب یه مقاله بیارید که اینجوری هم برای خودتون هم برای ما کار راحتتر و جذاب تر میشه .بهتره فراموش نکنیم ماهنامه از ماست و ما از اعضا وکاربرای آردا هستیم کم کم که رو به تابستون میریم وقتمون آزادتر میشه میتونید مقالاتی رو که دوست دارید بنویسد و در اختیار اعضا هیئت تحریره قرار بدید اینجوری ماهم راضی و خوشحال میشیم بقیه دوستان باهامون همکاری دارند.

یه مشکلی که اعضای هیئت تحریریه دارن تعداد کم وهمینطور وقت کم ماست .مثلا خود شما اگر به ریوندل علاقه دارید یه سری مقالات راجع به ریوندل تهیه کنید یا همینطور میتونید تو قسمت سوال وجواب سوالهای مربوط به ریوندل را انتخاب کرده و درقالب یه مقاله بیارید که اینجوری هم برای خودتون هم برای ما کار راحتتر و جذاب تر میشه .بهتره فراموش نکنیم ماهنامه از ماست و ما از اعضا وکاربرای آردا هستیم کم کم که رو به تابستون میریم وقتمون آزادتر میشه میتونید مقالاتی رو که دوست دارید بنویسد و در اختیار اعضا هیئت تحریره قرار بدید اینجوری ماهم راضی و خوشحال میشیم بقیه دوستان باهامون همکاری دارند.

نمی خوام فکر کنید می خوام تنبلی کنم!‌ نه! ولی راستش الان سرم شلوغه و اصلا نمی دونم برنامه ی یکی دو ماه آیندم قراره چی بشه. فعلا اوضاع من این طوریه البته فعلا! ولی اگر بعدا وقت آزادی بیشتری به دست بیارم شاید این کارو انجام دادم

ممنون از فیلی بابت پیشنهاد خوبش.مسعود و وانا هم راهکارهای خوبی ارائه کردند

راستش در اوایل شروع کار ماهنامه از این دست مطالب هم داشتیم و به نظرم مطالب خوبی هم بودند

ببینید برای پیشبرد ماهنامه ایده های خوب و تازه زیادی هست مشکل اصلی و مهم ماهنامه نیروی تازه نفس و زیاده

میشه دوستان هیئت تحریریه هم این مطالب رو ارائه بدن ولی شاید بخاطر اینکه مشغول کارهای دیگه ای هم هستند این ایده ها رو نتونن تازه و جذاب در بیارن

بهتره ایده های ماهنامه بین افراد زیادی تقسیم بشه تا تنوع دیدگاه ایجاد بشه

پس اگه دوستان جدیدی این کارو انجام بدن هم باعث انگیزه در خودشون میشه و هم هوای تازه ای در ماهنامه ایجاد میشه و تنوع در افکار پدید میاد

فراموش نکنید این ماهنامه هم مثل هر بخش آردا متعلق به همه کاربران هستش و هیئت تحریریه صرفا کاتالیزوری برای جهت دهی استعداد و نیرو و انرژی شماست

همه میتونن به بهتر شدن کار کمک کنند

در مورد محدودیت زمانی برای گردهم آوری مطالب در 1 روز در ماه میشه یه مطلب کار کرد و این ایده ها رو در شماره های زیادی ادامه داد

یه نکته ی جزئی از دید یه رهگذر:دی

الان گرافیک و صفحه بندی نشریه قشنگ هست، ولی انسجامش هنوز به اندازه ی کافی نیست. این انسجام هم خودش دو بخشه: یکی مربوط به صفحات یک نشریه و یکی همه ی شماره ها با هم.

به اولی بیشتر توجه شده، معمولا هر شماره یه بافت یا تم برای خودش داره، ولی گاهی اثر تنوع رنگ غلبه می کنه به تم و یکپارچگی رو کاهش می ده. البته فقط توی بعضی شماره ها این مسئله هست.

برای نوع دوم! پیشنهادم اینه که یه لوگو که شامل اسم، شماره نشریه و شماره صفحه باشه اضافه بشه و برای همه ی شماره ها همون به کار بره، اینطوری شماره صفحه ها هم از سرگردونی در میان. لوگو هم نیاز نیست جدید باشه، با یه کم تغییر توی چیزایی که سایت داره میشه درستش کرد.

مثلاً یه همچو چیزی:

post-3862-0-41513500-1437082059_thumb.pn

حالا نه به این داغونی:دی جمع و جورتر باشه و اگه تقارن داشته باشه واسه صفحات زوج و فرد که بهتره.

البته من همه ی نشریه ها رو ندیدم. بر اساس اونایی که دیدم نظر دادم، هرچند نکته ی کوچیکیه ولی می تونه خیلی تأثیر بذاره :)

و تشکر برای زحمتی که می کشین.

ورونوی گرامی

ممنون از دقت نظر و پیشنهاد خوبت.

ان شالله vana پیشنهاد شمارو بررسی می کنه

دوستان آردایی ( و احیانا غیر آردایی دوست دار فانتزی و تالکین !:دی) شماره 16 ماهنامه آردا منتشر شد!

مطالب این شماره عبارت اند از :

• کریستوفرلی مرد بزرگ که بود؟
  • وقایع اخیر
  • اخبار آردایی…
  • در همین نزدیکی ها(داکتر استرنج)
  • آیا می دانستید ؟!
  • نقد و بررسی فیلم هزارتوی پن
  • با کاربران
  • در همین نزدیکی ها (۱۰۰ شخصیت برتر تاریخ سینما از نظر مجله امپایر)
  • در همین نزدیکی ها(پیشنهاد آهنگسازی سه گانه ارباب حلقه ها به جیمز هورنر)
  • اینفوگرافی ادوات گندالف

این شماره رو میتونید از این صفحه تهیه کنید

https://arda.ir/arda-quenta-16/

دوستان  چطوری میشه با بقیه بچه ها در تهیه شمارهای جدید مجله آردا همکاری کرد ؟؟  :)

دوستان  چطوری میشه با بقیه بچه ها در تهیه شمارهای جدید مجله آردا همکاری کرد ؟؟  :)

با اعضای هیئت تحریریه ماهنامه در ارتباط باشید مثلا همین داش امین خودمون(:D)با نام کاربری r_faarazon و اواتار بتهوون:دی

دوستان  چطوری میشه با بقیه بچه ها در تهیه شمارهای جدید مجله آردا همکاری کرد ؟؟   :)

میتونی از طریق پ خ در هر زمینه ای که میخوای کار کنی با من در ارتباط باشی (گرافیک، ویراستاری،مقاله ارجینال، گردآوری و خبر و ترجمه ، شعر،داستان و...) و مقالشو برای من بفرستی

دوستان آردایی

باتوجه به نیاز مبرم به یک گرافیست و صفحه آرا از علاقه مندان به این زمینه دعوت میشه که اگه مایلند در این تاپیک آمادگی خودشونو برای کمک به ماهنامه اعلام کنند

من یه پیشنهاد دارم براتون...

ای کاش قسمت های مختلف ماهنامه ها روبرای دانلود قراربدین مثل داستان ها....

البته منظورم جداگانس...

در این صورت فکر کنم مقداری از جذابیتش از بین بره

هرچند میشه براش ساختاری مثل یه مجله علمی و بدون صفحه ارایی در نظر گرفت ولی برای قشر عموما نوجوان قشنگ نیست و شاید خسته کننده باشه

میگم اگر در هر مجله سه تا حروف یا کلمه الفی یاد بدید خیلی خوب میشه

ممنونم.پیشنهاد خوبی میتونه باشه قابل توجه آرماندو

آقا مى خواهم کمک کنم ولى شما آيا به چيزى نياز داريد مثلا اگر تصوير . نمى خواستم پستم اسپم باشه

آقا مى خواهم کمک کنم ولى شما آيا به چيزى نياز داريد مثلا اگر تصوير . نمى خواستم پستم اسپم باشه

ماگلور عزیز منظور شما از تصویر چیه؟ مهارت های شما در چه زمینه هاییه؟

با عرض اجازت و سلام

می خواستم به دوستان ماهنامه کارمان!!! بگویم ما از بس انتظار کشیدیم خسته شدیم زمان انتشار آخرین ماهنامه 1 مرداد بود و الآن تقریبا 2 ماه و اندی می گذرد و هنوز خبری از نشریه نیست. اگر مشکلی پیش آمده همین جا اعلام کنیم تا اگر می توانیم کمک کنیم.

با تشکر!!! 

با عرض اجازت و سلام

می خواستم به دوستان ماهنامه کارمان!!! بگویم ما از بس انتظار کشیدیم خسته شدیم زمان انتشار آخرین ماهنامه 1 مرداد بود و الآن تقریبا 2 ماه و اندی می گذرد و هنوز خبری از نشریه نیست. اگر مشکلی پیش آمده همین جا اعلام کنیم تا اگر می توانیم کمک کنیم.

با تشکر!!! 

مشکل نبود یه گرافیسته چون وانا خودش کار داشت و نمیتونست انجام بده بقیه هم همینطور و ما به هر کی گفتیم گفت کار داره و از عهده اش برنمیاد پس این شاد که تا حالا دو ماه و اندی به تاخیر افتاده!

بله درسته. چندین فراخوان تا حالا برای گرافیست  از طرف تحریریه داده شده اما استقبال نشده. البته باید یادآوری هم کنم که ماهنامه علاوه بر مسوولیت گرافیست اعضای دیگه ای هم نیاز داره که اونا رو اعضای فعلی انجام میدن. مثلا ویراستار تخصصی.

سپاس از اینکه ما رو پیگیر هستین 

ماگلور عزیز منظور شما از تصویر چیه؟ مهارت های شما در چه زمینه هاییه؟

من گفتم شايد بتونم مطلب و عکس جمع آورى کنم زياد کار با فتوشاپ رو بلد نيستم ولى اگر کار ديگه اى مربوط به ماهنامتون به من بدين ممکنه بتونم

من گفتم شايد بتونم مطلب و عکس جمع آورى کنم زياد کار با فتوشاپ رو بلد نيستم ولى اگر کار ديگه اى مربوط به ماهنامتون به من بدين ممکنه بتونم

خیلی خوبه. باید منتظر بمونیم تا راه اندازی مجدد ماهنامه.

من کار گرافیکی زیاد انجام دادم خصوصا تو زمینه تایپوگرافی اما صفحه آرایی نکردم :|

نمونه کار:

http://negarkhaneh.ir/~Abdolah68

من کار گرافیکی زیاد انجام دادم خصوصا تو زمینه تایپوگرافی اما صفحه آرایی نکردم :|

نمونه کار:

لظفا ازطریق پخ با کاربر R-FAARAZONدرمیان بزارید ونمونه کارتون ارائه بدید.

نمونه کار:

با سلام

این کار همون طور که می دونید دو بخشه: کاور ، صفحه آرایی

در مورد شماره 17 کاور آماده است و فقط صفحه آرایی رو داریم.در مورد صفحه آرایی هم انتظاری فانتزی نداریم در حدی که حداقل ها رعایت شه.اگر موافق هستید که آرشیو ماهنامه رو سرکی بکشید که ببینید چه نوعی کاری رو از شما می خواهیم .اگه آماده شروع بودید که مطالب شماره 17 رو خدمتتون بفرستم

سلام دوستان از اینکه عضو هیئت تحریریه ماهنامه آردا شدم خیلی خوشحالم، امیدوارم بتونم مفید واقع بشم.

با سلام خدمت دوستان آردایی ام

خداروشکر میکنم که بعد از مدتها دوباره این توفیق دست داد که با شماره 17 ماهنامه آرداکوئنتا در خدمت شما دوستان عزیز باشیم

مشکل ماهنامه نبود گرافیست بود که با اطلاعیه مدیران و اضافه شدن دو دوست عزیزمون eomer و captain  این مشکل حل شد

بابت تاخیر چند ماهه از طرف هیئت تحریریه آردا کوئنتا  از همه شما دوستان پوزش می طلبم

امیدوارم دوباره مارو از نظرات،انتقادات و پیشنهادات سازنده تون بهره مند کنید

شماره 17 ماهنامه آردا کوئنتا مشتمل بر مطالب زیر تقدیم شما میشه

• آنالیز و تجزیه و تحلیل آماری نبرد پنج‌سپاه
  • آفرینش جهان در اسطوره‌های روم و یونان باستان
  • تالکین؛ از رویا تا واقعیت
  • سینمایی سه‌گانه‌ی سیلماریلیون
  • تری‌دیری و آتش دزد
  • بندیکت کمبریج و جدیدترین نمایش هملت
  • عروسی به سبک هابیت‌ها
  • حضور داوطلبانه‌ی طراح جلوه‌های ویژه‌ی ارباب‌حلقه‌ها
  • روزهای شلوغ ارلاندو بلوم
  • معرفی بازی‌های سرزمین‌میانی؛ ارباب حلقه ها: نبرد در شمال
  • آثار ارسالی

از این صفحه می تونید ماهنامه را دانلود و مطالعه فرمایید:

https://arda.ir/arda-quenta-17/

با عرض اجازت

همچنین سلام وتشکر خدمت دوستان هیئت تحریریه که هر طور شده شماره جدید را حاضر کردند.

مضمون که خوب بود البته کمی بی حوصله و با عجله نوشته شده بود.  گرافیک هم خوب بود اما یک سری مشکلاتی داشت که به خاطر عوض شدن گرافیست بود. البته به نظر من گرافیست جدید می بایست از گرافیک شماره های قبل برای کار حدید الهام می گیرفت.

اما مسئله اصلی فونت ها بود که بسیار ریز و در بعضی از جاها غیر قابل خوانش بود.

امید است که هرشماره ماهنامه آرداکوئنتا از لحاظ بار محتوی و فنی و گرافیکی بهتر شود.

با تشکر مجدد.:)

سلام 

ممنون دوست عزیز

دوستان نسبت به اندازه فونت اعتراض داشتن که بجا هم هست و در شماره های بعدی حتما رعایت خواهد شد 

چینش مطالب در ستون های مختلف جوری تعیین شده  که با زوم کردن برای خواندن مطلب فقط اسکرول عمودی داشته باشید و موقعیت متن از دست نره

ممنون بابت نظرات و پیشنهاد های دقیق .همانطور که دوستان آگاه هستند تلاش ما بر این بود که  در اولین فرصت بعد از اضافه شدن دو دوستمون کارو برسونیم و این متوقف شدن کار تبدیل به پایان همیشگی ماهنامه نشه.ائومر هم خیلی با حوصله و دقیق کار کرد و البته تاکید ما بر این بود که سلیقه خود گرافیست ها اعمال بشه هرچند این دوستان بسیار مشورت پذیر بودن و در خیلی موارد از المان های گرافیکی شماره های قبلی بهره گرفتند.الا ایحال به سان شماره های قبلی از پیشنهادها و انتقادهای سازنده شما عزیزان بهره می گیریم

دوستان گرامی مهلت ارسال آثار برای شماره 18 تا 25 آذره.پس منتظر،داستان،نقد،ترجمه،تحلیل ،طراحی و دیگر آثار شما هستیم

اگه قسمت  ادامه دادن کار بود،  25 هر ماه مهلت  ارسال کارهای شماست

لطفا کارهای خود رو به کاربر  Yavanna Kementári تحویل بدید.باتشکر

سلام خدمت دوستان آردایی .شماره 18 ماهنامه آردا کوئنتا به شما عزیزان تقدیم می گردد

مشتمل بر مطالب زیر :

• کیت بلانشت
  • لوکیشن هایی که دیگر به تنهایی عادت کرده اند
  • ارباب حلقه برگزیده ی بهترین موسیقی فیلم
  • تماشای ارباب حلقه ها با چشمان الفی
  • جان گرفتن بخشی از دنیای ارباب حلقه ها در بازی ماینکرفت
  • نیکولاس کیج از دلیل رد پیشنهاد بازی در فیلم های ارباب حلقه ها و ماتریکس می گوید
  • اقامت در کلبه هابیت
  • شباهت کاراکترهای انیمیشن تولید شده توسط سازمان ارزشی اوج با کاراکترهای ارباب حلقه ها و هابیت
  • اورلاندو بلوم قربانی جنایت یک کشیش
  • علائم و نشانه های الدار
  • نغمه از زبان یک تکاور
  • مورد عجیب رجب طیب اردوغان
  • هابیت در میان لیست برترین کتاب‌های دبستان
  • قسمت دوم مقاله اساطیر یونان و روم باستان
  • دی جی مک هیل
  • سیلماریلیون: حدیث سیلماریل ها
  • مصاحبه با لگولاس
  • محیط ماکتی میناس تیریت

این شماره را می توانید از لینک زیر دریافت کنید

https://arda.ir/arda-quenta-18/

Dedicated to the people Who Made It   

بر تو.jpg

درود.jpg

با عرض اجازت

من نمی توانم الکی بگویم اما انتظار داشتم که این شماره از شماره قبلی بهتر باشد ولی این طور نبود مطالب در هم ریخته و فونت ها فونت شکیل و زیبایی نبودند و بازهم فونت ها ریز بود.

محتوای مطالب به جا بود ولی اصلا چیدمان خوبی نداشت مثلا وسط نشریه مطلب نیکلاس کیج گذاشته شده خب این درست نیست اینگونه مطالب باید در اول کار باشد.

کار هایی مانند درست کردن ترتیب و درست کردن فونت اصلا کار سختی نیست و انتظار کاربران آردا خیلی بیشتر است.

در 27 دقیقه قبل، فین رود فلاگوند گفته است :

با عرض اجازت

من نمی توانم الکی بگویم اما انتظار داشتم که این شماره از شماره قبلی بهتر باشد ولی این طور نبود مطالب در هم ریخته و فونت ها فونت شکیل و زیبایی نبودند و بازهم فونت ها ریز بود.

محتوای مطالب به جا بود ولی اصلا چیدمان خوبی نداشت مثلا وسط نشریه مطلب نیکلاس کیج گذاشته شده خب این درست نیست اینگونه مطالب باید در اول کار باشد.

کار هایی مانند درست کردن ترتیب و درست کردن فونت اصلا کار سختی نیست و انتظار کاربران آردا خیلی بیشتر است.

سلام 

فونت های در ماهنامه گذشته تاهوما و نیو رومن بود که با تصمیم که اعضا تحریریه به فونت های پرطرفدار خانواده B مثل بی یکان تغییر کرد! اگر فونت خاصی مد نظرتون هست بفرمایید تا در صورت امکان ازش استفاده کنیم

ما مقاله هایی داریم که شاید بیشتر از 5 صفحه با فونت سایز 10 میشن اگه قرار باشه این مقالات با فونت 16 بذاریم باید یک ماهنامه 80 صفحه ای داشته باشیم که اینطوری دیگه نمیشه اسم ش یک ماهنامه بذاریم بیشتر شبیه کتاب میشه و همچنین صفحات بسیار ساده میشن در عین حال اگه سایر دوستان هم با سایز فونت مشکل دارن از شماره بعد یک حداقلی برای اندازه فونت ها در نظر گرفته میشه

مطالب هم سعی شده مختلف چیده بشه مثلا بعد یک مقاله طولانی یک شعر گذاشته شده یا بعد یک مقاله دیگه یک مطلب خبری کوتاه تا  هماهنگی بین قسمت های مختلف باشه 

شروع ماهنامه با خبر و مطالب جالب باشه تا خواننده به خوندن ادامه ماهنامه رغبت پیدا کنه و..

ممنون از نظرتون :53:

قبل از هرچیزی بگم این پست رو فقط از دید یه خواننده مجله آردا کوئنتا از شماره اول در نظر بگیرید:

از بحث های گرافیکی و صفحه آرایی که همیشه میشه درش پیشرفت داشت بگذریم، ضمن خسته نباشید خدمت دست اندرکاران مجله، به چیزهای مهم تری میرسیم و اونم مسیری هست که مجله داره پیش میره و با تصوری که خود من و خیلی ها از مجله ای به اسم آردا دارن متفاوت هست. آردا یک مجمع تخصصی هست که بسیاری از مطالبی که در اون مشاهده میکنیم حاصل زحمت واقعی افراد مختلف هست، نمیخوام کار کسی رو زیر سوال ببرم یا بگم مشکل از کسی هست یا موارد اینچنینی، اما وقتی مقاله ای، پادکستی، پست اینستاگرامی، مجله ای یا هرچیزی در آردا و به نام آردا منتشر میشه، بنا به این تصور انتظار داره کاملا حاصل یه زحمت واقعی رو مشاهده کنه، در بیشتر مواقع هم مشاهده میکنه و خوشحال میشه اما اندک مطالب کپی پیست شده از منابع فارسی (گاهی بیشتر از اندک هست) واقعا شکل نامناسبی به مجموعه میده. آردا کوئنتا یه مجله ی اینترنتی هست، از نظر من یه مجله اینترنتی به این معنی هست که لازم نیست اون مجله بندی چارچوب های مجله های چاپی باشه و تا مرز پر شدن طولی مشخص توش مطلب باشه، بلکه یه مجله اینترنتی شامل مطالبی دست چین شده، دقیق و واقعا جالب و خاص هست که هیچ کجا پیدا نمیشه و اون مجله رو به یه جواهر تبدیل میکنه که همه میخوانش، چون یکتا هست، جای دیگه ای محصول مشابه وجود نداره و مخاطب با میل و رغبت به سراغش میاد، اون کار بازخورد خواهد داشت و به طرفدارانش اضافه میشه...

یه موردی که به نظرم خیلی به چشم میاد اینه که مخاطبین مجله، افرادی هستن که با آردا به طور روزانه سر و کار دارن، به نظرتون وقتی عمده مخاطبین یک خبر رو، یک پست رو، یک تاپیک رو یا یک مقاله رو توی سایت یا فروم خوندن، چرا باید دوباره اون رو توی مجله به صورت کاملا یکسان بخونن؟ اگه حجم مطالب اینطوری کم بود، هدف خاصی داشت یا به چشم نمیومد، اصلا مشکلی نبود چون یه مجله هست و هرکجاش رو که بخوام، میخونم، هرکجاش رو که نخوام نمیخونم، اما الان تعداد قابل توجهی از مطالب به همین شکل هستن و به صورت کلی شکل جالبی نداره برای مجله ی یک سایت تخصصی. استفاده از مطالب موجود در سایت و فروم در راستای یک هدف خاص خیلی هم خوبه، اما تکرار خالی یه سری محتوا با این تعداد زیاد که در دسترس همه هست کاری نیست که مخاطب رو در تعداد مناسب جذب کنه و عنصر دلسرد کننده اش قوی تر هست.

یه چیز دیگه، عناوین مناسب لطفا انتخاب کنید؛ «مصاحبه با لگو» یا «مقاله مک هیل» چیز جالبی نیست، البته بنا به تجربه صفحه آرایی و طراحی کاور میدونم تقصیری گردن صفحه آرا و گرافیست نیست :D

یه موردی که به نظرم خیلی مهمه، مشکلاتی ویرایشی و نگارشی هست، درسته یه چیز خالی از اشکال شاید سخت باشه اما غیرممکن نیست، مثلا وقتی مخاطب با کلمه Mainkraft مواجه میشه، اگه با کلمه ی اصلی (Minecraft) آشنا باشه، با خودش سوال میپرسه این مطلب اینجا چیکار میکنه وقتی کلمه اصلی اشتباهه؟ حالا مشکلات اینطوری به کنار، برای یه مجله تخصصی آردا جالب نیست اشکالات آردایی داشته باشه، وقتی من ترکیب اشتباه الوه تین‌گول رو توی چند مقاله مختلف میبینم، اگه با زبان الفی آشنا نباشم که غلط رو بگیرم، این ترکیب اشتباه رو یاد میگیرم و حالا بیا درستش کن! نصف اسم سینداری هست، نصف اسم کوئنیا، مثل اینه که من بیام بنویسم Two درخت و انتظار داشته باشم همه چی اوکی باشه، منظور رو (دو درخت) درست رسوندم اما حرکت درست نیست. همین مشکلات هستن که باعث مشکلات بزرگ تری مثل توی مقاله تالکین و اینترنت هستن یا جلوتر وقتی داستان جالب تر میشه و نوشته شده اولوه شوهر ملیان هست :)) داستان رو واسه چی عوض میکنید؟ نکنید اینکارو، تالکین رو عذاب ندید :D

آخرین چیزی هم که به فکرم میرسه یه برنامه کلی برای مجله هست، یه سری المان ها هستن اما به طور کلی مطالب خیلی پراکنده هستن (از لحاظ صفحه آرایی اینجا منظورم نیست) و تکراری هم شدن و چیز جدیدی بهشون اضافه نشده و مسیر ثابت رو رفتن وقتی بازخوردی وجود نداره، به نظرم نشون دهنده نیاز برای تغییر هست

واقعا سرگرم کننده و جالب بود.از آرفارازون و همه ی دست اندرکاران این ماهنامه تشکر می کنم

فقط اون قسمت حدیث سیلماریل ها رو با زمینه ی قرمز آوردید خیلی چشما رو اذیت میکنه.هر چی سلماریل بود از چشمم افتاد:دی

این ماهنامه هر ایرادی هم که داشته باشه به هر حال... زیباست :)

درود بر تو سیکرت ویزارد عزیز و ممنون از لطف و محبتی که به من و بچه های ماهنامه داشتی

من فقط یه عضو  از عزیزانی بودم که این 18 شماره رو خلق کردن   و از تک تک اون عزیزان ممنونم بخاطر این فضا و لحظاتی خوب و ماندگاری  که خلق کردن

در مورد ایرادات ممنون از دقتتون ، این ماهنامه هم بسان هر کار انسانی دیگه مصون از خطا و کم دقتی نیست و امیدوارم در صورت تداوم بهتر شه

درود و عرض تبریک به مناسبت سال جدید از طرف بچه های ماهنامه آردا :)

دوستان آردایی و طرفداران ادبیات فانتزی، شماره 19 ماهنامه آردا رسید.

مطالب این شماره مشتمل بر:

• «هاوارد شور» از ساخت موسیقی فیلم جدیدش می گوید
  • در خانه هابیتی خود زندگی کنید
  • «جان‌ریس دیویس» این بار در ژانر وحشت
  • نظریات «دبلیو.اچ.آدن» درباره‌ی «ارباب‌حلقه‌ها»
  • والار در قرن ۲۱
  • خشم آتنه
  • جستجوی پشم‌زرین
  • در باب بازیگران «سه‌گانه‌ی هابیت»
  • باکاربران: «الروس»

می توانید ماهنامه را از لینک زیر دانلود نمایید:

https://arda.ir/arda-quenta-19/

با نام پاک دادار هور

با سلام خدمت دوستان آردایی (و غیر آردایی )

خوشحال میشیم که در شماره جدید مقالات و آثار شما زیبنده صفحات ماهنامه آردا کوئنتا باشه

دوستان میتونن آثار خودشونو در زمینه های فن فیکشن و داستان، مقالات ارجینال و ترجمه، اشعار آردایی و ... برای بنده ویا دوستمون Yavanna Kementári  بفرستند

به نام خدا

با سلام خدمت دوستان آردایی

بنابه پیشنهاد و ایده دوستمون Vána قرار بر این شد که این شماره، ویژه نامه ای در باب دنیای مارتین و سریال بازی تاج  و تخت باشد. پس شماره بیستم ماهنامه آرداکوئنتا مشتمل بر مطالب زیرتقدیم شما عزیزان می گردد.

• وستروس سرزمینی از یخ و آتش
  • اخبار وستروسی
  • بیوگرافی بازیگران سریال بازی تاج و تخت
  • آیا می دانستید؟!
  • کارگردانان سریال بازی تاج و تخت
  • اژدهایان تارگرین
  • بیوگرافی شخصیت های مجموعه داستان نغمه ای از آتش و یخ
  • تریبون

با تشکر ویژه از کاربران turambar  و غزل آزادی

می توانید ماهنامه را از لینک زیر دانلود نمایید:

https://arda.ir/arda-quenta-20/

دوستان خواهش میکنیم با شرکت در نظر سنجی مربوط به ماهنامه ما رو از نظراتتون مطلع کنید!

با سلام

اول تشکر و قدردانی زیاد خود را اعلام می کنم بابت اینکه عزیزان زحمت می کشن و مجله ی آردا کوئنتا رو انتشار میدهند. این شماره ابتکاری رو انجام دادید و به صورت ویژه نامه که پیرامون دنیای مارتین بود مجله رو انتشار دادید.

ضمن مزایایی که داره میخواستم بگم به نظرم بهتره اگر هم ویژه نامه انتشار می دهید ولی باز هم باید مطالب آردایی در مجله بیشتر باشه و یا حداقل کمتر نباشه اینجوری مجله از حالت تالکینی دورتر میشه.

در آخر هم بار دیگر تشکر میکنم بابت زحمات زیادی که دوستان می کشن و فردی مثل من فقط با دانلود و بدون هیچ کمکی از مطالب استفاده می کنه بعد هم میاد اینجا به بقیه انتقاد میکنه:)