در آردا

تعداد پست‌ها: 148

شما دوست داريد جاي چه كسي در آردا مي بوديد.

فرض كنيد شما در آردا زندگي مي كرديد. دوست داريد جاي چه شخصيتي در آردا زندگي كنيد.

هر كس از هر مدل مخلوق يكي بگه.(البته با دليل.)

بين الف ها دوست دارم جاي .... هوم..جاي...جايه كله بورن باشم.

بين انسان ها جاي تور يا فارامير.

دورف يا ايستاري و بقيه هم نمب خوام باشم. :D

كله بورن چون سه دوران(كنار بانو گالادريل biggrin.png ) در آردا بود و سپس به والينور رفت. تمام جنگ ها را تجربه و آردا را مشاهده كرده بود.

تور چون با اولمو صحبت كرد. گوندولين رو ديد. پدر ائارنديل بود و سرانجام به والينور رفت.(البته با ايدريل biggrin.png )

فارامير چون فرمانده گوندور شد. جنگ ها را ديده بود. و در ميناس تي ريث زندگي ميكرد.

من از بین الفها فقط از فینرود خوشم میاد دوست و یاور انسانها(از معدود الفهایی بود که برای انسانها ارزش قائل بود). شجاع و عاقل و پایبند به عهدی که بسته بود.

در بین انسانها تورین رو دوست دارم اما نمیخوام جاش باشم، برن بودن بهتره اما کو لوتین که ما برنش باشیم :D در دوران سوم هم بورومیر سروره!

از دورفها خوشم نمیاد

در بین ایستاری یا بقیه مایار هم که گندالف

در بین والار هم که قبلا در تاپیک مجزا بحث شد که ماندوس مورد علاقه منه

بورومیر سروره!

برای اذیت

کدوم برومیر ؟؟

من

الف ها: نمیدونم :دی

ترجیح میدم از نژاد نولدور باشه اگه زوری انتخاب کنم :D

انسان ها: تقریبا هیچ کسی ( چون فکر نکردم ) - البته برای این که کسی رو گفته باشم میگم تار-پلان تیر

دورف ها هم من نظر مهدی جان رو دارم

با اون قوانین و تفکرات دور از عقلشون...

مایار کس دیگه ای که مهم باشه به جز اولورین ( بازی با کلماته :دی ) نمیشناسم - پس میشه اون

والار هم من قبلا گفتم آئوله

من دوست دارم جای شخصیت هایی باشم که ازشون خوشم نمیاد!

چونکه اگه جاشون بودم میتونستم خیلی چیز ها رو عوض کنم

مثلا ار الف ها فئانور

از مایار جای سارومان

یا دنه تور در دوران سوم(کارگزار گوندور)

ولی بعضی ها هم هستند که دوست دارم همین جوری که هستن باشن!

مثلا تورین از انسان ها

یا اورومه و اولمو از والار

از دورف ها هم زیاد خوشم نمیاد (چونکه دست رسی به ریش تراش و تیغ و این جور چیزا ندارن!!!!)

از بین انت ها هم چابک دار رو انتخاب میکنم! چون تنها انتی هست که تحرک داره!!!!!

خب در ابتدا میخوام که جای یه الف باشم که تمام دوران ها رو پشت سر بذاره و اخرش هم به خوبی و خوشی برگرده به والینور ، پس یا بانو گالادریل رو انتخاب میکنم یا جناب گیردان رو .

از دورف ها هیچ کس رو انتخاب نمیکنم ، به همون دلیلی که تورامبار گفت ( اصلا با مو رابطه خوبی ندارم ، البته به جز سر).

از آدم ها احتمالا ایزیلدور رو انتخاب میکنم ، چون هم نومه نور رو دیده ، هم میناس واسه اون بوده و هم حلقه رو داشته .... تئودن هم سروره پس ایشون هم مناسبه .

از والار ارومه شکارچی رو انتخاب میکنم .

تو اورک ها ، دلم میخواد جز اون اونهایی باشم که همسر لرد الروند رو دزدیدن ! نمیذاشتم اذیتش کنن تا مجبور نشه همسرش رو ترک کنه .

خب...

از الف ها...ترجيحم اين بود كه فينگولفين باشم،پاي حرفش وايساد،تف هم تو صورت ملكور انداخت!!اما خب گيردان هم واقعا وسوسه كننده است!فك كن تنها كسي باشي از الف ها كه در سرزمين ميانه بوده و ريش داره!

از انسان ها:يه جورايي با كله خري هاي آرفارازون حال ميكنم.اما نميتونم تئودن رو انتخاب نكنم.قطها تورامبار دوس نداشتم باشم و البته هور،هورين،يا تور!كلا خدمت به كسي يكم برام سخته! :D

از دورف ها:دورين رو ميپسندم!

از مايار:اولورين يا اوسه بودن لذت بخشه!يه جورايي واسه خودت زيادي شاخي!به كسي هم خيلي گوش نميدي

از اورك ها:واقعا هيچ اوركي رو مناسب حل خودم نميابم!شايد گريشناخ...شايد

از انت ها:ترجيح ميدادم يه درخت معمولي باشم تا انت

از والار:خب اينكه مشخصه! :D نه به آينده كاري دارم نه به گذشته! گر چه اگه تولكاس رو نداشتم،قطعا اولمو رو انتخاب ميكردم!تنها كسي كه پپسي اضافي واسه خودش باز نميكرد!منوه و پادشاهيش رو هم به جايي نميگرفت

عنوان تاپيك مرا بياد فيلم "در بروژ" انداخت! {دنبال ربطش نباشيد، هيچ ربطي نداشت فقط ميخواسم يه چيزي بگم!:دي}

از الوفه {جمع مكسر الف!} بيشتر از همه فئانور رو مي پسندم، يه اَلِف بچه يه كاري كرد خود والار توش موندن! بعد از اونم به‌لگ {بدلايل كاملن شخصي:دي!}

از آدميان هم كه مشخصن تورين تورامبار، اگه نشد هورين، كلن با تبار هادور حال مينماييم... باز اگه نشد آر-فارازون: تنها بني بشري كه والار رو به {...} انداخت!:پي!

به نژاد دورف نيز بسيار علاقه مند ام، تورين سپربلوط و آزاگال در اولويت اگه نشد يكي از آباء هفتگانه. دليل اين انتخاب رو هم بايد بگم كه هيچ دليل خاصي نداشت!:دي!

از والار هم اورومه، بعد از اون اولمو... ولي مانوه رو عمرن انتخاب كنم! {نه تورو خدا بيا و انتخاب كن، اصلن مانوه ناراحت ميشه اينجوري:دي!}

با احترام...

ت.ت

مایا = Dark lord sauron ( :D دلیلش رو کسانی خاص متوجه میشن :D )

دورف = دورین

انسان ها = Witch king of angmar

الف ها = بدم میاد ( چون هم مغرورن - هم جون دوست - هم ترسو )

از دورف ها : گیملی

الف ها : -

انسان ها : پادشاه هاراد

ارک ها : اون که بارومیر رو میکشه (اسمشو نمیدونم)

البته دوست دارم جای ویچ کینگ هم باشم خیلی با ابهته .

پیروز جان مثل اینکه کلا با جبهه تاریکی بیشتر حال میکنی!

اون که بورومیر رو کشت؟! در نظر من اون منفورترینه چون بورومیر عزیز رو کشت.

اختیار داری .ار اون یوروک-های یا ابهت تر میگه میشه پیدا کرد .اگه زنده میموند رهبری حمله به هلمز دیپ 100% دست اون بود .اونقدرم شاخ بود که تو اول مبارزه با آراگون نزدیک بود گردن آراگونو بزنه !

اون شخصيت تو فيلم بوجود آمد ، ولي تو داستان يورك هاي به اين پر رنگي وجود نداشت .

اسمش رو اگه حافظه ياري كنه تو يكي از بازي ها ديديم.

لارتزا بود به گمانم ، آره خود ملعونش بود . :D

دقیقا همون بود که گفتی . :D

یه صحنه هست که سارومان میخواد بهش بگه یک هابیت هست بینشون که اونو کامل و زنده میخوام .اونجا تیپش خیلی شاخ هست .من که باهاش خیلی حال کردم .

اسمش که Lurtz بود! به خاطر کشتن بورومیر تا روزبازپسین نفرین من دنبالش خواهد بود!

نفرین تو و دعای خیر من :D

تو اول مبارزه با آراگون نزدیک بود گردن آراگونو بزنه !

ببخشید شاه گوندور که سائورون ازش میترسه از یکی از فرزندان کارگزاران شکست بخوره ؟؟ :D :-

اسمش که Lurtz بود! به خاطر کشتن بورومیر تا روزبازپسین نفرین من دنبالش خواهد بود!

البته تا حدی حماقت خودشم بود

به حرف های گندالف ( به گمانم ) گوش نکرد و شاخشو به صدا درآورد

آخه نمیگی وقتی یک خردمند بهت میگه نکن این کارو نباید انجام بدی ؟؟؟

نفرین تو و دعای خیر من :D

مهم نیست :دی

دعات کارگر نیست چون تقریبا از جهان رخت برچیدی :D ~x(

ا

پس چرا من هنوز بدنم گرمه ؟!

;:D

داشت میزد دیگه .آراگون به زور گردنشو از بین سپر کشید بیرون .عکسشم تو قسمت عکس هایی از فیلم گزارشتم .

سائرون هم ازش فقط به خاطر الندیل میترسه که حلقه رو از دستش کشید بیرون .

الندیل؟

منظورت آندوریل بود؟

آره .اشتباه بود .شرمنده .

داشت میزد دیگه .آراگون به زور گردنشو از بین سپر کشید بیرون .عکسشم تو قسمت عکس هایی از فیلم گزارشتم .

هی میگم فیلم با کتاب فرق داره بگو نه :دی

درهرحال لورتز شکست خورد :دی

از خودش اگه نمی ترسید که مسخره می شد

فيلمو بي خيال. پيتر اومده جذاب ترش كنه.

تو كتاب هيچ اورك يا يوروك مشخصي بورومير رو نكشته.

درضمن نبرد آراگورن با اون يارو اصلا جوانمردانه و در شرايط برابر نبود.

اهم..بگذريم :D

ظاهرا شما يك تنه مي خواين كل الفا و انسان ها باشين.

هركي يك شخص رو مشخص كنه .

مثلا فكر كنين به شما اجازه داده شده كه يك شخصيت رو انتخاب كنين و از موقع تولدش تا مرگش جاش باشين.(در همون بازه زماني)

من. تور.

درضمن نبرد آراگورن با اون يارو اصلا جوانمردانه و در شرايط برابر نبود.

مگه تو کتاب چه جوریه که شما میگی جوانمردانه نبود . :D

(ما که سر حرفمون هستیم .فقط یک نفر .عکس آواتارم = پادشاه هاراد)

مگه تو کتاب چه جوریه که شما میگی جوانمردانه نبود . :D

گفتم كه تو كتاب هيچ حرفي از هيچ نبرد تن به تني زده نشده.

اين ابتكار پيتر هم اشتباه بود. ناجوانمردانه !

منم که معلومه

Dark Lord Sauron

گفتن نمیخواد!

منم تورین :D

خوب.

كل بحثا براي اين جا بود.

به قول معروف: اين جاش قشنگه! :D

حالا هركس با ذكر دليل از شخصيت خودش دفاع كنه.

هر كس ميتونه از بقيه ايراد بگيره يا انتقاد كنه.

طرف مقابل هم دفاع كنه.

اين بحث فقط به خاطر اينه كه هم من و هم شما با اين شخصيت هاي مهم آردا بيشتر آشنا بشيم.

و اگه هركس فهم نادرستي از كاراكتر ها داره بر طرف بشه.

اول خودم.

تور.

چون ابتدا به نوراست رفت.

در ساحل دريا.

سپس به وين يامار.

جنگ افزارهاي تورگونو برداشت.

بعد قو ها رو از نزديك ديد و با اولمو حرف زد.(افتخاري كه نصيب هر كسي نميشه).

در راه گوندولين با خيلي از ضايعات به وجود اومده توسط ملكور آشنا شد.

از راه مخفي و با كمك اولمو وارد گوندولين شد.

چي از اين بهتر كه گوندولين رو ديد.

تورگونو ديد. نه تنها ديد. فاميل هم شد. :D

با دخترش ازدواج كرد.

خوب كه كيفاشو كرد و چند افتخار كوچك در نبرد آخر به دست آورد،

با زن و بچش فرار كرد و

در آخر هم به والينور رفت.

انساني كه والينور رو هم ديد.

پسرش باني خير شد.

و از نسلش فرماندهان و خردمندان و نومه نور و ... به وجود اومد.

اين همه دليل فكر كنم براي انتخاب تور توسط من(با سلايق و آرزو هاي شخصي) بس باشه.

خوب.

بسم الله...

Dark Lord Sauron

درباره سائورون مطلب کم هست و یه مرموزی خاص بهش میده من از این شخصیت ها خوشم میاد

از اینش خوشم میاد که هر کاری رو که می خواست بکنه هیچ چیزی مستقیم نمی تونه جلوش رو بگیره با دوز کلک جلوش رو میگرفتن

نظام جمعش فوق الاده بود و این که اقتداری بی نظیر داشت - کار خودش رو خوب بلد بود

اما شاید روش کار رو اشتباه انتخاب کرد

از اینش خوشم میاد که هر کاری رو که می خواست بکنه هیچ چیزی مستقیم نمی تونه جلوش رو بگیره با دوز کلک جلوش رو میگرفتن

ملکور و گوتموگ ( نایب آنگباند منظورمه ) می تونستن :دی

اما شاید روش کار رو اشتباه انتخاب کرد

روش رو اشتباه انتخاب نکرد

فقط شیطانی بود و عقلش به چیزای کوچیک نمی رسید :دی

من دوست داشتم جای آدمی بودم که با گاری، علف چپق اصل لانگ باتم رو از شایر به بری می بردم.

رو گاری نشسته، راحت، چپق خودتو می کشیدی. بعد حلقه می دادی بیرون کیف می کردی[حالا گندالف در دوردست داره چپق می کشه(از این ششی ها، اصلشو اومد شایر می کشه)، دودش شبیه کشتی میشه گاز میده میاد از وسطه حلقۀ من رد میشه!!!].

البته داستان این آدم یه کم طولانی تره... وقت نشد به هر حال. شایدم جاش اینجا نباشه.

خب، از شخصیت هایی که خوشم میاد هم: فئانور، تورین توارمبار، نیه نور، مایگلین و مراندیر! (البته این آخری رو حمل بر نارسیسیسم نگیرید!)

رو گاری نشسته، راحت، چپق خودتو می کشیدی. بعد حلقه می دادی بیرون کیف می کردی

سخن سارومان به گندالف

:

علاقت به اون علف چپق ذهن تو رو کند کرده :D

كسي با دوز و كلك جلو سائرون رو نميگرفت.

سائرون كاراشو با دوز و كلك مي برد جلو.

در ضمن نظام جمعشم مديون شلاقاي فرماندهاشه :D

(البته ما به اون نميگيم نظام جمع. مرتب كردن اون اوركاي منگ كار حضرت فيله!!)

(البته ما به اون نميگيم نظام جمع. مرتب كردن اون اوركاي منگ كار حضرت فيله!!)

اینو خوب اومدی . :D

در ضمن نظام جمعشم مديون شلاقاي فرماندهاشه

نه اینطوری هم نیست اونا از خود سائرون حساب میبردن .

نه راست ميگي.

هر موقع بحثي ميشد يكي ميگفت چشم اين جوري يا مثلا ارباب اين جوري و بحث ميخوابيد.

همه از سائرون حساب ميبردند. اما در مورد مثلا حتي ويچ-كينگ هم اين جوري نبود.

بعضي ها قربون صدقش ميشدن و بعضي هام بهش فحش ميدادن.

بعضي هام بهش فحش ميدادن.

چون وقت نداشت روی همه تمرکز کنه

اگه فقط بهشون نگاه مینداخت خشک می شدند

مثل ترول ها که زیر اراده اش بودن

ولی هیچ وحدت فکری نداشتن ، و زیاد متعصب هم نبودن ، من باور دارم اگه اورک ها فرصت پیدا میکردن نزگول ها رو میکردن زیر آب !

به نظرم یه جور سواری گرفتن از اورک ها بوده ، وگرنه نتیجه جنگ هر چی میشد تو حال اورک ها چه تعغیری صورت میگرفت ؟ درسته؟

اونها برده بودن ، و پیروزی هم براشون بردگی به ارمغان می آورد!

ولی هیچ وحدت فکری نداشتن ، و زیاد متعصب هم نبودن ، من باور دارم اگه اورک ها فرصت پیدا میکردن نزگول ها رو میکردن زیر آب !

قدرتشو ندارن

نزگول ها فقط شمشیر زنی بلد نبودن

همون فریاد ویچ کینگ ترس توی دل ارتش سائورون و موجودات نیک میندازه

به نظرم یه جور سواری گرفتن از اورک ها بوده ، وگرنه نتیجه جنگ هر چی میشد تو حال اورک ها چه تعغیری صورت میگرفت ؟ درسته؟

اونها برده بودن ، و پیروزی هم براشون بردگی به ارمغان می آورد!

فقط جاشون بزرگ تر میشد و راحت تر همدیگه رو می کشتن :D

بهتره بگي راحت همديگه رو ميخوردن!!! :D

خواهش ميكنيم از كاربران محترمي كه در صفحات ابتدايي اين تاپيك اقدام به انتخاب نمودن شخصيت با شخصياتي براي زندگي در آردا به جاي آن ها نمودند دوباره منت نهند و دلايل خود را (دلايل شخصيتي اون طرف را) بيان كرده تا مورد انتقاد يا پيشنهاد قرار گيرند. :D

اگه منظورت من هستم :D که باید بگم جای تورین بودن خیلی کیف داره! فکر کن کی رفته سراغ اژدها؟! اونم چه اژدهایی! بعد واقعا تورین تو نارگوتروند باید یه سری کارهای دیگه میکرد که اگه من جاش بودم ایم کارا رو میکردم کمترین کارش این بود که نزارم نارگوتروند نابود بشه :D

بعد فکر کن یه دونه شمشیر از اون شمشیرا داری! چه حالی میده

در ضمن تورین آدم باابهتی بود ...

ولی آخر هم اژدها رو نمیکشه .بارد اونو میکشه .به نظر من باید اژدها شهر دریاچه رو نابود میکرد زمانی که اون اونجا بود تورین و شرکا تو کوه با کمان موضع میگرفتن وقتی میومد ویزدن داغونش میکرد .حداقل الف ها دیگه مدعی سهم نمیشدن .

اگر گابلین ها نمیومدن تو جنگ 5 سپاه امکان داشت دورف ها دخل آدم ها و الف هارو بیارن ؟

مگه شاه زیر کو داین نشد ؟پس شاه تپه های آهن کی شد ؟بالین مقامی نگرفت ؟بالینو فرستادن موریا رو درست کنه و تو اونجا حکومت کنه ؟

پیوست : خیلی دلم واسه فیلی و کیلی سوخت .از همه جوونتر بودن و کلی آرزو داشتن . :D

راستی اسم جنگ الف ها و انسان ها با سائرون چی بود ؟

ولی آخر هم اژدها رو نمیکشه .بارد اونو میکشه .به نظر من باید اژدها شهر دریاچه رو نابود میکرد زمانی که اون اونجا بود تورین و شرکا تو کوه با کمان موضع میگرفتن وقتی میومد ویزدن داغونش میکرد .حداقل الف ها دیگه مدعی سهم نمیشدن .

منظورش تورین تورامباره، نه تورین سپر بلوط. اژدها هم گلائرونگ هستش نه اسماگ پیر و خرفت.

ر.ک به کتاب فرزندان هورین یا داستان تورین تورامبار در سیلماریلیون.

در مورد بقیه سؤالاتت دوستان هستن بهت میگن. من زیاد از هابیت یادم نیست. قراره در راستای برنامه های جدید توسعه، دور دوم خوندن کتابای تالکین رو شروع کنم، اون وقت بیشتر در خدمت دوستان هستم.

پزروز جان منظور تورامبار ، داستان فرزندان هورین بود نه هابیت ! اونجا تورین تورامبار با گورتانگ ( شمشیرش ) گلائرونگ اژدها رو که خیلی کارا کرده بود میکشه ...

اونجوری که تو کتاب نوشته احتمال پیروزی دورف ها وجود داشته ، به خاطر تجهیزات نظامی شون . ضمنا الف ها هم از الف های بیشه بودن نه از ریوندل و لورین ....

ولی من کیف کردم ون پیر مرد خسیس مرد ... حقش بود .

اسم جنگشون آخرین اتحاد بود .

اااااااااااا ....

آخه من هورین رو نخوندم .

پزروز

:D

ضمنا الف ها هم از الف های بیشه بودن نه از ریوندل و لورین ....

بر منکرش لعنت . :D

پیررو ول کن فیلی و کیلی رو بچسب . :D

دوستان راستش رو بخواین انتخاب یه شخصیت از دنیای بزرگ وغنی استاد تالکین کار چندان اسانی نیست تنوع شخصیت ها در کتاب های پروفسور اونقدر زیاده که کار رو سخت می کنه وهمینطور این شخصیت ها هر کدوم معایب ومحاسنی دارند که این نیز سختی انتخاب رو افزایش میده در میان الف ها از چندین شخصیت الف خیلی خوشم میاد.یکی از اون شخصیت ها گیل گالاد اخرین بزرگ پادشاه نولدور در سرزمین میانه هست که در نبرد اخرین اتحاد کشته شد وبهتره بگیم که شهید شد.به این خاطر این شخصیت رو می پسندم که با شجاعت درباره اراده فزون خواه وزیاده طلب سائورون ایستادگی کرد وبا اینکه به قیمت جانش تمام شد اما نامش برای همیشه در یاد علاقه مندانش تا به امروز که من این مطلب رو می نویسم خواهد ماند. از شخصیت های دیگر الف که خیلی خوشم میاد فینگولفین سومین شاه برین نولدور در سرزمین میانه هست اونم به خاطر نبرد جانانه ای که با ملکور کرد وتونست با شمشیرش رینگل که مانند یخ برق می زد هفت زخم کاری و عمیق در بدن اون ایجاد کنه .به نظر من خشم فینگولفین در برابر مورگوت قابلیت این رو داره که در سرزمین میانه به یک ضرب المثل تبدیل بشه .شخصیت دیگر الفی که که علاقه دارم گلور فیندل سرور خاندان گل طلایی هست اونم به این خاطر که در دوران سوم او از مقتدر ترین نخست زادگان محسوب میشد وهمینطور یک بار روحش بدنش رو ترک کرده بود وزندگی دوباره در او دمیده شده بود.در میان انسان ها خوب معلومه دیگه از الندیل پادشاه بزرگ انسان ها بنیان گذار پادشاهی متحد ارنور وگاندور ,رهبر مومنان نومه نوری جلای وطن کرده به قصد سرزمین میانه, کسی که پادشاه انسان ها در جنگ اخرین اتحاد الف ها وانسان ها بود ,کسی که سائورون تنها وتنها با شمشیر شکسته او نارسیل از پا در اومد ونابود شد وروحش گریخت وبا اینکه این جنگ به قیمت جانش تمام شد اما باز هم یاد او به مانند قهرمانی بزرگ که در برابر قدرت تاریکی تسلیم نشد در یاد ها خواهد ماند.باز هم در میان انسان ها از ارگورن دوم نواده عزیز خودم که تونست پادشاهیی رو که من با هزاران خون دل تشکیل داده بودم رو دوباره متحد کنه دوست دارم.یکی دیگر از انسان هاکه من شجاعتش رو تحسین می کنم وبه اون به خاطر اراده بی نظیرش در برابر دشمن افرین می گم ,شاه تئودن فرمانروای سرزمین چابک سواران روهان هست. در میان جادو گران وکلا مایار از گندالف خیلی خوشم میاد ,این شخصیت با قامت پیامبر گونه اش بزرگترین دشمن سائورون در دوران سوم بود.به نظرم دورف ها هم موجودات چالاک وزیرکی هستند در میان دورف ها از مشهورترین دورف سرزمین میانه یعنی گیملی پسر گلوین خوشم میاد.از هابیت ها هم خوشم میاد اما اون ها موجودات زیاد دلاور و جنگ جویی نیستند.اما باز هم شجاعت فرودو در قبول مسئو لیت حمل حلقه به طرف موردور اون هم بدون یاران رو تحسین می کنم.از اورک ها زیاد خوشم نمیاد چون اکثرا موجودات درنده خویی بودند و در برابر دشمنشان جوانمردی به خرج نمی دادند.در میان والار هم از تولکاس کسی که ملکور رو به بند کشید رو دوست دارم.با تشکر.

همیشه عادت داری اینقدر بنویسی ؟خسته نمیشی ؟به نظرم یه نقش نویسنده تو آردا رو باید به الندیل بدیم :D (شوخی کردم به دل نگیر رو دل میکنی . :D )

حالا من یه بار تو عمرم سوتی دادم ، چرا تو کرنا میکنی ؟ :D( پیروووز ! ))

الندیل جان شما هم عاشق پرخاشگری هستی ها ! هرکی بیشتر بجنگه اون بهتره نه !؟

ولی من تعلق خاطر زیادی به بانو ملیان و بانو گالادریل دارم ، و بشدت با گیملی موافقم ، و مایلم با مخالفای ایشون دلاورانه بجنگم !

از آقایون کی بهتر از تئودن کبیر ، کسی که در نبرد پله نور به ارومه تشبیه شده !؟

از آدم بد ها هم ویچ کینگ خودمون بد نیست ، یه خورده جنمی داشته .

راستی شاه داین هم خوب کسیه .تا پیک واسش از طرف تورین میاد نیروهاشو آماده میکنه به نهایت سرعت راه میوفته .نگفتید که فرمانروای موریا .اره بور و تپه های آهن بعد از جریان 5 سپاه کی شد ؟

ارتش دورف ها چه جوری بود ؟عکسی ازش هست ؟ به غیر از عکس بازی .

النديل جان شما كلا با همه موافقي!!

اما اگه واقعا تو ذهنت مجسم كني كه بتوني در غالب يك شخصيت در آردا زنده بشي در همون زمان و تقديرت درست مثل نوشته هاي تالكين رقم بخوره ،

اونوقت ديگه واقعا كارت سخته. يك انتخاب. بهترين. اگه دوست داري جاويد باشي الف. اگه دوست داري بميري و در ياد ها ماندگار بشي انسان يا دورف.

در ضمن از النديل بهتر به نظر من جد بزرگش تور هست كه علاوه بر كارايي كه كرد والينور هم رفت.

گيملي چي داره خب؟ آرون تصور كن گيملي هستي. تو فقط بازه زماني جنگ حلقه رو نگاه ميكني؟ قبلش بدبخت كلي زندگي ميكرد. و بعدش كه با لگولاس رفت والينور.

اگه رفتن به والينور مدنظرته خوب اين همه كشتي رفت اونجا.(نظرت محترم. به هر حال نقد بود ديگه)

با سلام,نه دوست عزیز تور ما مخلص تور و پدرش هور هستیم که از برجسته ترین افراد خاندان هادور بودند .اینی که شما میگید با همه موافقید اصلا این طوری نیست من نظرم رو درباره شخصیت های مختلف گفتم .بسیاری از این شخصیت ها هم جزو افراد مثبت داستان هستند .خوب گفتم که هر کدوم از اون هایی که شمردم ویژگی های منحصر به فردی داشتند که من دوستشون دارم.

نه اشتباه منظور منو گرفتی تور!! :D

من گفتم با عقیده گیملی در مورد بانو گالادریل موافقم که هیچ کس زیباتر و محترم تر از ایشون وجود نداره ، و منظورم از (( مایلم با مخالفای ایشون دلاورانه بجنگم )) ، مخالف های برتری بانو گلادریل نسبت به بقیه بود ، مگه گیملی چنین عقیده ای نداشت ؟

من اصلا دلم نمیخواد گیملی یا هر دورف دیگه ای باشم و همونجوری که گفتم دوست داشتم جای بانو گالادریل یا ( در مرتبه بعد کیردان و الروند ) باشم ، دلایلش هم که کاملا تابلوست.

کلا یک دورف نباشید ( گیملی به کنار )

به خاطر تفکر خاص و عجیب و... شون :دی

مثل این که اگه یک چیزیو به شما هدیه کردن

شما بدین به پسرتون

میان پسرتونو می کشن تا اون شی رو به دست بیارن !!!!!!!!!!!!

چرا از دورف ها همه بدشون میاد ؟ به خاط این نیست که آئوله بدون اجازه اونارو آفرید ؟

من که عاشق نژاد دورفم .مخصوصا ارتشش .یه ارتش قوی و مصلح و با سرعت بالا . :D

چرا از دورف ها همه بدشون میاد ؟ به خاط این نیست که آئوله بدون اجازه اونارو آفرید ؟

نه

یکی از علتاش اون بالایی که گفتم

با سرعت بالا

منظورت سرعت مورچه ایه :biggrin:

با اون زره سنگین ...

البته پیروز ، خصوصیات اخلاقی دورف ها همچین چنگی به دل هم نمیزنه ، زیاد زیبا هم نیستند ، قدشون هم که کوتاهه و ...

به نظر من بهترین ارتش از نژاد الف هاست ، که هم قوی اند و هم به راحتی کشته نمیشند و ضمنا عمر جاودان دارند.

منظورت سرعت مورچه ایه :biggrin:

:D ولی تو کتاب هابیت چیزه دیگه ای هست !

زیاد زیبا هم نیستند

به اون خشگلی :D فرض کن بچهاشون ریشاشونو ببافن چقدر خوشگل میشن :D

:D ولی تو کتاب هابیت چیزه دیگه ای هست !

هر کاری بکنی سرعت دورف ها از الف ها و انسان ها و اورک ها کمتره

به اون خشگلی :D فرض کن بچهاشون ریشاشونو ببافن چقدر خوشگل میشن :D

زن های ریشو :-o

امضای منم ببین :دی

خطاب به دورف هاست :D

الوه یه مزیتی که دارن عمرشونه ! هم زیاد عمر میکنن و هم میتونن مرگ رو درک کنن .

اگه دختر بودیم ، آرزو میکردیم دورف باشیم ، چون احتمال ترشیدگی 0% هستش ، نسبت دخترا به پسراشون 1 به چهاره ! :D

اصلا بیاین مزیت و معایب نژاد ها رو برسی کنیم ، به عقیده من :

معایب دورف ها :

1.ریش

2.قد کوتاه

3. اخلاق بد

4. حرص مال و جواهرات

5. زندگی مثل موش کور

6 . کینه توزی

7 . نبودن مخلوق ارو

8. نسبت وجود 1 زن ، 4 مرد ( برای زن ها)

مزایای دورف ها:

1. عمر طولانی

2. نسبت وجود 1زن به 4 مرد ( برای زن ها)

3. داشتن هنر صنعت گری

4 . توانایی ساخت سلاح و جواهرات عالی

5 . توانایی کار با سنگ

نظرتون نسبت به این که دورف باشید تعغیر کرد؟

زن های ریشو

اینو در نظر نگرفتم :D ولی خوب اونم میشه یه کاری کرد :D

اینم هست الف ها و انسان ها خیلی چیز ها از دورف ها یاد گرفتن .اگه دورف ها نبودن مدت زیادی طول میکشید تا بتونن همچین مهارتی پیدا کنن .نه ؟

نظرتون نسبت به این که دورف باشید تعغیر کرد؟

نه . :D البته نه یک دورف معمولی بلکه یه شاه .

5. زندگی مثل موش کور

کی گفته مثل موش کور ؟چون تو غارن ؟نگو این حرفو !پس الف ها هم حتما جنگلی هستن ! :D

8. نسبت وجود 1 زن ، 4 مرد ( برای زن ها)

رو چه حسابی اینو میگی ؟

7 . نبودن مخلوق ارو

اینم قابل قبول نیست و جزو معایب نیست .ولی ارو اونا رو قبول داشت و مورد رحمت قرار داد .

خوب انتخابهاي من به ترتيب اولويت:1-سام وايز

2-ميتراندير مايا

3-بورومیر پسر دنه تور

-4-برن پسر باراهير-

5-بيل بو بگينز

از دورف ها فقط گيملي و الفها هم فقط گلورفيندل (البته فينورد هم بد نيست)

اهم...

پيروز جان نميخواد سليقتو عوض كني برار، خيليم خوش سليقه اي اتفاقن... بنده هم يكي از مدافعين حقوق دورفيان هستم، و به طور خفني با اين نژاد حال مينمايم! نميدونم اهالي چرا اينقدر با اين دورف هاي بنده خدا {!} كج افتادن... {شك نكن كار رسانه هاي بيگانه س!}

هيكلاي قوي و زمخت، چهره هاي عبوس، ريش و پشم در حد تيم ملي... تسليحات جنگي در حد بنز! ...همه هم كه ماشالا از دم مهندس! اخلاق سگي!:دي! چي ميخوايد ديگه از يه نژاد؟!:پي!

تازه اگه يه دورف اراده ميكرد ميتونست سه مرتبه آردا رو با هر چي توشه بخره و بفروشه!:پي...

از لحاظ قدمت و حق آب و گلم بخواي حساب كني... از همه نژادا قديمي ترن...

فقط يكم قدشون كوتاهه كه به عقيده ي بنده {اوه شت!} همين قد كوتاه خيلي به ابهت دورف ها افزوده است!!

فرض كن يه لشكر يه متري، همه اخما تو هم، نقاب دورفي به صورت، تبراي دو برابر هيكلشون گذاشتن رو شونه، ريش و پشماشون در اهتزار{!} در حال خواندن سرود ملي شون {!!} دارن ميان طرفت... خيلي خوفناكه...

در كل با اينكه دورف ها زياد اصل نيستن ولي از يه سري نژاد اصل خيلي سر ترن!{الان تابلوئه كدوم نژاد منظورمه؟!:دي!}

پ.ن: الان ببينيد اين حاجي چقدر ناراحت شده شما پشت سر نژادش حرف زدين!:دي!

Fortress_Wulfstan.jpg

ارادتمند...

ت.ت

البته خودت دل خوشی ازشون نداریا :D

میم رو میگم :D

اسپم:

اي بابا اين چه حرفيه... مگه يادت نيست ، ميم هيچ كسو تو اتاقش راه نميداد جز من! و به عبارتي فقط به من پا ميداد! :دي!

ما كه با هم اين حرفارو نداريم... يكم دهنش قرص تر بود ديگه رد خور نداشت :ايكس!

آنتي اسپم:

قبول دارم دورف ها يه سري اخلاق گند هم داشتن، ولي همين ويژگي هاشونه كه منو شيفته ي اين نژاد كرده...

پ.ن: داريم ميزنيم جاده خاكي كم كم... برو بكس كمربندارو ببنديد!

ارادتمند...

ت.ت

اهم...

پيروز جان نميخواد سليقتو عوض كني برار، خيليم خوش سليقه اي اتفاقن... بنده هم يكي از مدافعين حقوق دورفيان هستم، و به طور خفني با اين نژاد حال مينمايم! نميدونم اهالي چرا اينقدر با اين دورف هاي بنده خدا {!} كج افتادن... {شك نكن كار رسانه هاي بيگانه س!}

هيكلاي قوي و زمخت، چهره هاي عبوس، ريش و پشم در حد تيم ملي... تسليحات جنگي در حد بنز! ...همه هم كه ماشالا از دم مهندس! اخلاق سگي!:دي! چي ميخوايد ديگه از يه نژاد؟!:پي!

تازه اگه يه دورف اراده ميكرد ميتونست سه مرتبه آردا رو با هر چي توشه بخره و بفروشه!:پي...

از لحاظ قدمت و حق آب و گلم بخواي حساب كني... از همه نژادا قديمي ترن...

فقط يكم قدشون كوتاهه كه به عقيده ي بنده {اوه شت!} همين قد كوتاه خيلي به ابهت دورف ها افزوده است!!

فرض كن يه لشكر يه متري، همه اخما تو هم، نقاب دورفي به صورت، تبراي دو برابر هيكلشون گذاشتن رو شونه، ريش و پشماشون در اهتزار{!} در حال خواندن سرود ملي شون {!!} دارن ميان طرفت... خيلي خوفناكه...

در كل با اينكه دورف ها زياد اصل نيستن ولي از يه سري نژاد اصل خيلي سر ترن!{الان تابلوئه كدوم نژاد منظورمه؟!:دي!}

پ.ن: الان ببينيد اين حاجي چقدر ناراحت شده شما پشت سر نژادش حرف زدين!:دي!

دقیقا . :D

قبول دارم دورف ها يه سري اخلاق گند هم داشتن

اینم جزو ویژگی هاشونه .

در ضمن دورف ها اراده کردن دهن گلائرونگ رو ... کردن اما الف ها تا گلائرونگ میومد در میرفتن و میمردن تازه تورین با اون همه ابهت تو خواب اونو زد کشت .اینو که دیگه قبول دارین ؟ :D

با این همه یه چیزو من موندم چرا تو جنگ اشک های بیشمار اونقدر کم جنگیدن در صورتی که اراده میکردن ارتش شرقی ها که هیچی نصفه بیشتر ارتش مورگوتم نابود بود .

در ضمن دورف ها اراده کردن دهن گلائرونگ رو ... کردن اما الف ها تا گلائرونگ میومد در میرفتن و میمردن تازه تورین با اون همه ابهت تو خواب اونو زد کشت .اینو که دیگه قبول دارین ؟

با این همه یه چیزو من موندم چرا تو جنگ اشک های بیشمار اونقدر کم جنگیدن در صورتی که اراده میکردن ارتش شرقی ها که هیچی نصفه بیشتر ارتش مورگوتم نابود بود .

کجا تورین گلائرونگ رو تو خواب کشت؟! چرا تهمت میزنی؟ مگه اژدها تو خواب راه میره که بخواد از رودخونه رد بشه و تورین از زیر بکشدش؟!

این یکی از خصوصیات مزخرف دورفهاست. وقتی فرماندشون میمیره بیخیال جنگ میشن و میرن برای خاکسپاری و نمیذارن میت رو زمین بمونه. آخه اینم شد رسم؟ به جای اینکه برن انتقام فرماندشون رو بگیرن میرن ریشاشونو میزنن!

کجا تورین گلائرونگ رو تو خواب کشت؟! چرا تهمت میزنی؟ مگه اژدها تو خواب راه میره که بخواد از رودخونه رد بشه و تورین از زیر بکشدش؟!

دقیقا

مگه توی خواب داشت راه میرفت؟؟

این یکی از خصوصیات مزخرف دورفهاست. وقتی فرماندشون میمیره بیخیال جنگ میشن و میرن برای خاکسپاری و نمیذارن میت رو زمین بمونه. آخه اینم شد رسم؟ به جای اینکه برن انتقام فرماندشون رو بگیرن میرن ریشاشونو میزنن!

:D)

راست گفتی

آزاگال وقتی مرد به جای این که برن دنبال گلائرونگ و کلکشو بکنن رفتن جنازشو برداشتن گریه زاری و ریش کنی

والار یکبار از حمله ی مورگوت در پس رونده شدن ( وقتی اژدهایان بالدار و ... رو بیرون ریخت )

دورف ها به تنهایی حریف نمیشدن

همین دورف ها کلی بدبختی کشیدن که آزوگ رو کشتن

دیدی چقدر تلفات دادن؟؟

تا جایی که اصطلاح دورف سوخته به وجود اومد :D

ما که خوندیم تو خواب بود .(چند روز پیشم فصلشو تموم کردم) :D

احترام میزارن :D

دیدی چقدر تلفات دادن؟؟

یه جور میگی انگار اونجا بودی .داشتی میجنگیدی !

ما که خوندیم تو خواب بود .(چند روز پیشم فصلشو تموم کردم)

دوباره یخون!

گلائرونگ شب میخوابه و تورین میره تو دره قایم میشه وقتی بیدار میشه و میخواد از روی دره رد بشه تورین میکشدش.

یه جور میگی انگار اونجا بودی .داشتی میجنگیدی !

از تالار های مندوس دیدم

ضمیمه ی بازگشت شاه رو نگاه کنی بخش دورف ها نوشته تلفاتشون خیلی زیاد بود و...

این ضمیمه ی بازگشت شاه چیه ؟

جزو چه کتابیه ؟

مثل اینک خیلی چیزارو توش نوشته .

باید آخر کتاب return the king باشه

با سلام خدمت دوستان عزیز,ببینم پیروز مگه کتاب ارباب حلقه های 3 :بازگشت پادشاه رو نداری؟همونی که جلدش زرد رنگه.بخش ضمایم خودش کتاب جداگانه ای محسوب میشه که در اخر بازگشت پادشاه قرار داره .این کتاب حدود 221 صفحه داره که همراه بازگشت پادشاه چاپ شده وتالکین در این نوشته ها سعی کرده پیش زمینه ها و پس زمینه های داستان را واکاوی کنه,در بخش های مختلف این کتاب تالکین به بیان داستان های موازی یا پیش و پس از ماجراهای کتاب می پردازه.این کتاب بخشهای متنوع وجالبی رو داره که اگر اونها رو با تجزیه وتحلیل مطالب رمان (ارباب حلقه ها) وکتاب های دیگر تالکین مثل سیلماریلیون وهابیت وفرزندان هورین مطالعه کنید اطلاعات فوق العاده ای درباره جهان اساطیری تالکین به دست میارید.توی این کتاب بخش های متنوعی وجود داره مثل توضیحات درباره نومه نور ,تاریخ پادشاهان مختلف نومه نور وگاندور وارنور,مطالب زبان شناسی وهمینطور الفبای فیانوری,تاریخ پادشاهان روهان,معرفی نژاد های مختلف سرزمین میانه وداستان های انها مانند الف ها ,ادمیان ,دورف هاو...,معرفی زبان های سرزمین میانه وکلی مطالب ریز دیگه که راجع به سرزمین میانه هست رو میتونین در اون پیدا کنید.تالکین خودش هدف از نوشتن این ضمیمه ها رو پر کردن شکاف های مختلف داستان که خواننده در روند مطالعه کتاب به اونها بر می خوره بیان کرده .با تشکر.

نه من هنوز سیل رو تموم نکردم .آخراشم .شاید بعدش رفتم ارباب حلقه ها شایدم رفتم فرزندان هورین .

یعنی اگه قسمت سوم رو بخری 2 تا کتاب میگیری ؟یکی داستان .یکی ضمیمه ؟

نه یه کتابه ضمیمه آخر کتاب گذاشته شده. اسمش ضمیمه است اگه یه کتاب دیگه بود که اسمشو نمیذاشتن ضمیمه! منظور الندیل اینه که اندازه اش زیاده و میشه یه کتاب جداگانه حسابش کرد.

اوکییییییییییییییییییی .

سلام بر و بکس چه خبرا؟چرا من این تاپیکو ندیده بودم؟ :D\

خب از بین الفها...من از الفها زیاد خوشم نمیاد...به نظرم از همه شون آدم ترهمون لگولاسه... :D

انسانها...من از ائووین و آراگورن خوشم میاد...ترجیحا" دوست دارم جای ائووین باشم...

ایستاری... نمی دونم کلن باهاشون حال نمی کنم...

دورف؟؟؟؟؟؟ به قد رشیدم توهین می شه... عمرن اگه دورف بشم!

بچه ها unfinished tales رو انتشارات روزنه برنامه ای برای ترجمش داره؟

من میخوام یه کتاب رو شروع کنم برای ترجمش

بین مجوعه مرلین مری استوارت و قصه های ناتمام تالکین میخوام یکیشونو شروع به ترجمه کنم.

روزنه برنامه ای برای انتشار نداره.در واقع علیزاده ترجمه کتاب رو فعلا کنار گداشته.

گلور فیندل دوست عزیز اگه افسانه های ناتمام رو ترجمه کنی کار جالبی از اب در میاد یعنی می تونیم داستان های تالکین رو به نثر وشیوه مترجم دیگه ای هم بخونیم.

بین مجوعه مرلین مری استوارت و قصه های ناتمام تالکین میخوام یکیشونو شروع به ترجمه کنم.

اگه میخوای شروع کنی یه تحقیق جامع بکن .بعد ببین کدوم جالب تره (حتما ماله تالکین) بعدش شروع کن .

فقط اگه نصفه هم ول کرده تا لونجایی که ترجمه کردیو برای بچه ها بزار :D

من دوست داشتم بین الف ها فیانور باشم علتش هم معلومه

بین انسان ها دوست داشتم برن باشم البته نه به این دلیل که ازش خوشم میاد به خاطر اینکه با خوشگل ترین زن دنیا ازدواج کرد

!!!!!

ولی اگه لوتین رو به من ندادند دوست داشتم آر فارازون باشم

بین مایا ها دوست داشتم سائورون باشم

بین والاها هم عشق است ماندوس

در مورد دورف ها من ازشون حمایت کامل می کنم چون اخلاق خودم هم دورفی هستش

!!!!!

خوب در بین الف ها که قطعا دوست داشتم جای کله بورن باشم دلیلشم فکر کنم همه تو این چند وقت فهمیدن

در بین آدم ها هم تئودن خداییش خیلی سالاره

در بین دورف ها هم که گیملی به دلیل مشابه کله بورن

کلا من حاضرم جای اون درخت مارلونی باشم که بانو از کنارش رد می شه چه برسه به کله بورن و گیملی

خوب منم از میان الف ها 100% دوست داشتم لگولاس باشم

از بین انسان ها با کمی شک دوست داشتم تورین باشم :)

از بین مایا حتما میتراندیر رو انتخاب می کردم

کلا از دورف ها هم خوشم نمیاد ....

از والار : اولمو

از مایار : سائورون

از الف ها : الروند

از انسان ها : تورین

و از دورف ها : دورین

از والار:عمرا" من والار شم!یعنی سوسک حموم بشم بهتره :دی

از مایار:سائورون

از الف ها:لگولاس

از انسان ها:آراگورن

از دورف ها:من همه شونو دوس دارم...تورینو از همه بیشتر،گرچه یه کم پارانویده :دی

پس بذارين منم بگم...!:

والار: مانوه، تولكاس، ماندوس.

مايار: اولورين، اوئی‌نن، گوتموگ.

الف‌ها: تورگون، فين‌رود، لگولاس.

انسان‌ها: آراگورن.

دورف‌ها: گيملی.

انت‌ها: چوب‌ريش.

عقاب‌ها: توروندور (اگرچه گوايهير به من وفادارتر بود).

اورک‌ها: اه اه... از اسمشون چندشم می‌شه؛ چه برسه به اين كه بخوام يكی از اونا باشم!

ترول‌ها: وای... اصلاً دوست ندارم زشت و خنگ بشم!

اژدهايان: اژدهای ويچ‌كينگ... اسمش رو متأسفانه بلد نيستم!

اون که ویچ کینگ سوارش بود اسمش فلابیست بود ولی اژدها نبود

اژدها نبود؟! پس اين مركب، چيه؟!:

post-1769-0-66315500-1340962331_thumb.jp

اگه اژدها نيست، پس از چه نژاديه؟ اژدهايان چه جوری‌ان؟

اگر هم اژدها بود با او اژدها های تو سیلماریلیون فرق داشت به هر حال این تو کوهستان های آنگمار زندگی می کرد و توسط ویچ کینگ رام شد

مرکب نزگول اژدها نیستن. اینجا رو بخون:

https://arda.ir/winged-creatures-2/

والا: اولمو رو خیلی قبول دارم, آخرت دوراندیشی بود.ماندوس هم والا با جنمی بود.در کل جفتشون مانوه بی بخار و دم و دسگاشو رو به ... دایورت میکردن.نیه نا که افسرده بود.واردا فقط خوشگل بود.

بقیشونم لمپن و بی خاصیت و تعطیل مغزی بودن.البته ارومه یه حرکتای کرد.در کل دوست داشتم جای اولمو باشم

مایار: این که معلومه خودم بهترینم (بزرگترین جنگجوی آردا) گندالف و ملکه ملیان هم سالاری بودن برای خودشون.

الف : اصلا دوست ندارم الف باشم مخصوصا از نولدوها خیلی بدم میاد(از بس که مغرور و مسخرن و تقریبا از همشون به جز مادروس و فینرود و تورگون و گویندور و گلورفیندل بدم میاد)پسرای الروند هم محترمن.

عوضش تلری ها رو خیلی دوست دارم بلگ عالیه,شاه تینگول هم سالاریه فقط یکم کوته فکره,کیردان که اخر مرامه,اولوه قدرتمنده,الوینگ هم شجاعه,ائول هم خوبه اما بلگ رو از همه بیشتر دوست دارم.

انسان:برومیر و براندیر و هورین و الروس رو دوست دارم.اما بدم نمیومد جای براندیر باشم و حق تورین (که میدونم اونم زجر کشیده) رو بزارم کف دستش.براندیر شبیه ادگار در کتاب بلندی های بادگیره

دورف:عاشق همه دورف هام خیلی گولاخن.تورین داین ناین و ترور و ... همه روانی کننده هستند ولی دوست داشتم جای بالین بودم و ارباب موریا میشدم

شماها ميخواين مورگوت و گوتموگ و سائرون بشين كه چي :) ;)؟؟

جبران مافات...؟؟؟

نه بابا ! سائورون رو برای هوشش دوست دارم !

من چون توی کتاب اسم ها رو زود فراموش می کنم از نظر فیلم می گم

بین انسان ها : آراگورن یا تئودن ایومر یا فارامیر

بین الف ها:هالدیر لگولاس الروند آرون ویرایش(تراندویل هم هستا!)

از دورف ها فقط گیملی

از هابیت ها :فرودو پپین سم

سائرون

از اشباح حلقه :ویچ کینگ جیگر منه خیلی با ابهت و با کلاس مخصوصا نقابش.

ولی چه کنیم که هیچ کدوم از این ها به واقعیت نمی پیونده. :)

به الروند:

سائرون هوش نداشت. هر چی بود از خباثتش سرچشمه میگرفت. هرچه بود نتیجه بندگی مورگوت بود

به الروند:

سائرون هوش نداشت. هر چی بود از خباثتش سرچشمه میگرفت. هرچه بود نتیجه بندگی مورگوت بود

سائرون قبل از ملحق شدن به ملکور یکی از آینور بود (از مایار آئوله) و هوش و ذکاوت خارقلاده ای داشت و و این توی همه ی کاراش در طول تاریخ مشهوده...!

نمیشه جای ایلوواتار بود ؟ :ymapplause:

حداقل مانوه

تولکاس هم قبوله

ملیان چطور ؟

حالا فین گولفین هم میشه

گیل گالاد رو هم دوست دارم

الروند هم باز یه چیزی

دیگه کمتر از الندیل شرمنده

آراگورن هم شاید

تورین (دورف) هم بد نیست !؟!

دیگه فرودو که میشه ؟! نه ؟!!؟

نمیشه جای ایلوواتار بود ؟ :)

حداقل مانوه

تولکاس هم قبوله

ملیان چطور ؟

حالا فین گولفین هم میشه

گیل گالاد رو هم دوست دارم

الروند هم باز یه چیزی

دیگه کمتر از الندیل شرمنده

آراگورن هم شاید

تورین (دورف) هم بد نیست !؟!

دیگه فرودو که میشه ؟! نه ؟!!؟

نتیجه چی شد؟!!

پس بذارين منم بگم...!:

والار: مانوه، تولكاس، ماندوس.

مايار: اولورين، اوئی‌نن، گوتموگ.

الف‌ها: تورگون، فين‌رود، لگولاس.

انسان‌ها: آراگورن.

دورف‌ها: گيملی.

انت‌ها: چوب‌ريش.

عقاب‌ها: توروندور (اگرچه گوايهير به من وفادارتر بود).

اورک‌ها: اه اه... از اسمشون چندشم می‌شه؛ چه برسه به اين كه بخوام يكی از اونا باشم!

ترول‌ها: وای... اصلاً دوست ندارم زشت و خنگ بشم!

چه خبره؟ :دی

در ابتدای تاپیک عرض کردم از هر نژاد یکی. ماشاا... خوش خوراک هستید میتراندیر! :دی

خوب منم از میان الف ها 100% دوست داشتم لگولاس باشم

بین الف ها:هالدیر لگولاس الروند آرون

من موندم چرا همه میخوان لگولاس باشن؟ :ymapplause: چی داره مگه این لگولاس. شرط میبندم اگه اورلاندو بلوم نبود این همه طرفدار نداشت...

من ترجیح میدم سعی کنم شبیه کسی بشم تا بخوام جاشو بگیرم!

از انسان ها : گرچه تمایلی به انسان بودن ندارم قطعا فارامیر و آرا گورن

از الف ها : لرد الروند و بانو گالادریل ( لگولاس چقدر طرفدار داره !!! :دی )

از مایارها: گاندولف مهربون

از والار ها: تولکاس و ماندوس قدرتمند و زور دار

از هابیت ها: سام بایز گمجی خیلی با وفا هست

از دورف ها: دوس ندارم

از اژدها: اسماشونو بلد نیستم اونی که از همه خوشکل تر و وحشی تر و زور دار تره :دی

از انتها : موجودات حوصله سربر هستند

از ترولها : عمرا گیج میزنن

از اشباح حلقه : ویچ کینگ خیلی خوشکله مخصوصا اون نقابش !!

از اورک ها : عمرا خیلی زشت هستن سارومان ! تو که اینارو درست کردی! حداقل کمی خوشکل درستشون میکردی !!! : دی

دیگه چی بشم؟!!! موجود دیگه ایم مونده؟

من ترجیح میدم سعی کنم شبیه کسی بشم تا بخوام جاشو بگیرم!

از انسان ها : گرچه تمایلی به انسان بودن ندارم قطعا فارامیر و آرا گورن

از الف ها : لرد الروند و بانو گالادریل ( لگولاس چقدر طرفدار داره !!! :دی )

از مایارها: گاندولف مهربون

از والار ها: تولکاس و ماندوس قدرتمند و زور دار

از هابیت ها: سام بایز گمجی خیلی با وفا هست

از دورف ها: دوس ندارم

از اژدها: اسماشونو بلد نیستم اونی که از همه خوشکل تر و وحشی تر و زور دار تره :دی

از انتها : موجودات حوصله سربر هستند

از ترولها : عمرا گیج میزنن

از اشباح حلقه : ویچ کینگ خیلی خوشکله مخصوصا اون نقابش !!

از اورک ها : عمرا خیلی زشت هستن سارومان ! تو که اینارو درست کردی! حداقل کمی خوشکل درستشون میکردی !!! : دی

دیگه چی بشم؟!!! موجود دیگه ایم مونده؟

بد جوری موافقم در مورد الف ها از گالادریل زیاد خوشم نمیاد!

ولی در مورد اژدها و اشباح حلقه (ویچ کینگ جیگره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :ymapplause: )

همه موجودات سرزمین میانه جدا ویچ کینگ هم جدا

نه خیر اژدها بود که ویچ کینگ در کوهستان ها رامش کرد سپس ویچ کینگ برای جنگ با میناس تیریت ازش استفاده کرد

از والار : ازشون خوشم نمیاد نمیدونم چرا

از مایار:سائرون

از الف ها:لگولاس

از انسان ها:اراگورن و بورمیر

از دورف ها: بومبور

از اژدهایان :اسماگ

از هابیت ها:فرودو

نه خیر اژدها بود که ویچ کینگ در کوهستان ها رامش کرد سپس ویچ کینگ برای جنگ با میناس تیریت ازش استفاده کرد

خیر fellbeast یا همون حیوان مهیب با اژدها تفاوت داره. این مقاله و تاپیک مربوطه رو بخونید:

https://arda.ir/winged-creatures-2

دلم می خواس جای سم وایز گمجی بودم .

نمیدونم اما فکر می کنم همه ی کار ها رو اون کرد . همیشه یه دوست خوب نعمته

من دوست داشتم جای برن باشم.اونقدا تو زندگیس جنگولک بازی نداشت دی: یعنی داشت ولی تو جوونیاش بعدش رفت تشکیل خونواده داد و با خوبی و خوشبختی زندگی کرد دی:

و درمورد تورامبار اصلا دلم نمیخواد جاش باشم دی:

من دوست داشتم جای برن باشم.اونقدا تو زندگیس جنگولک بازی نداشت دی: یعنی داشت ولی تو جوونیاش بعدش رفت تشکیل خونواده داد و با خوبی و خوشبختی زندگی کرد دی:

و درمورد تورامبار اصلا دلم نمیخواد جاش باشم دی:

فکر کنم همه دوست دارن برن باشن به خاطر همون تشکیل خونوادش!! :دی . خب البته عشق برن واقعا برای هر مردی رشک برانگیزه! :(

و در مورد تورامبار هم هیچ کس دوست نداره جاش باشه چون بدبختی از سر و روش می باره.

اما به نظر من تورین بود که با سرنوشت جنگید.

او بود که وارث خاندان هادور بود. او بود که آقای خودش بود. آزاده بود و هیچ زوری را تحمل نمیکرد.

و در آخر هم مورگوت را خواهد کشت....

(البته به تور که نمیرسه!! :دی)

فکر کنم همه دوست دارن برن باشن به خاطر همون تشکیل خونوادش!! :دی . خب البته عشق برن واقعا برای هر مردی رشک برانگیزه! :(

و در مورد تورامبار هم هیچ کس دوست نداره جاش باشه چون بدبختی از سر و روش می باره.

اما به نظر من تورین بود که با سرنوشت جنگید.

او بود که وارث خاندان هادور بود. او بود که آقای خودش بود. آزاده بود و هیچ زوری را تحمل نمیکرد.

و در آخر هم مورگوت را خواهد کشت....

(البته به تور که نمیرسه!! :دی)

خواستن داریم تا خواستن.یکی خواستنش سطحیه یکی مثل من خواستش از ته قلبه دی:

آزاده باشه وارث خاندانش باشه ولی بدشانسترین موجودی که در تاریخ بوده باشه چه فایده دی:

البته بودن جای گندالف هم حال و هوای خاص خودشو داره تازه مثل تورینم اونهمه بدبیاری نیاورد

باسلام

خوب من از میان والار مانوه چون با ملکور درگیر شد

از میان مایار خوب این که معلومه گندالف به خاطر کارهایی که که برای کمک به موجودات سرزمین میانه مثل دورفها و انسان ها و........ انجام داد

از الفها خیلی سخته انتخاب ولی فیانور و لیگولاس

از انسانهای شمال آراگورن

از انسانها فارامیر

از دورفها زیاد خوشم نمیاد ولی گیملی و تورین سپر بلوط

از هابیتها بیلبو و فرودو

خوب من دوست داشتم جای سم باشم چون که نفس خیلی قویی داشت و کلا با اراده بود و خوش قول.

والار:اصلا دلم نمی خواد جاشون باشم چون قدرت مطلق داشتن واقعا حوصله ی آدمو سر میبره. مزه زندگی اینه که باشن کسایی که بتونن آدمو به چالش بکشونن و طعم شکستو هر از چندگاهی به آدم بچشونن.

مایار: گوتموگ(نائب مورگوت).می خوام ببینم که اگه پدر کسی مورگوت باشه چه حسی داره.(مورگوت پدرش نبود ولی همه به خاطر رابطه نزدیکشون به گوتموگ می گفتن پسر مورگوت)

الف ها: ماگلور(اگه اشتباه می کنم بم بگید منظورم همون پسر فئانوره که گم شد).چون بعد از جریان نبرد خشم به آزادی جسم و روح دست یافت که خیلی لذت بخشه.

انسان ها: کاستامیر.می خوام ببینم دزد دریایی بودن در سرزمین میانه چه حسی داره.در ضمن می خوام با دریای بله گائر و موحودات ناشناختش روبرو شم.

دورف ها: بومبور.چون من آدم لاغری هستم و بدم نمیاد محض تنوع چاق بشم.

اژدهایان: آنکالاگون سیاه. اگه بخوام روزی پرواز کنم می خوام در غالب یک اورولوکی بالدار باشم نه عقاب غول پیکر یا مرغ دریایی.

هابیت: تد سندی من! همه هابیتا تا حدی شبیه همن از این لحاظ که موجودات ساده دل و مهربانی هستن.ولی تد سندی من استثنا بود! یک هابیت به شدت چاپلوس و پلید.باید گاهی اوقات متفاوت بود.

از انسان ها:جادوپيشه(البته تا قبل از زماني كه با حلقه ها فريب بخوره-وقتي كه انسان بوده)

از مايار:سارمان :? (جون من شكلك قشنگي داره :? )

از الف ها:هيچ كس :|

بيشتر از همه دوست داشتم جاي شاه داين باشم(يه زندگي راحت و پر ابهت در اره بور) :?

البته اگه قرار بود نزگول بشم باز هم جادو پيشه رو انتخاب ميكردم.

آخر يه نگاهي بهش بندازيد. :| با اينكه نزگول بود آردا رو دگرگون كرد.من موندم توش اگه انسان باقي ميموند چه كارهايي ميكرد... :)

ترجیح میدم یا انسان باشم یا نزگول

انسان: تئودن

نزگول: ویچ کینگ

من چرا این تاپیک رو الان می بینم ؟؟

خب با اجازه ی بزرگ تر ها یه چند تا گزینه هم ما انتخاب کنیم :?

از میان والار : به قولی ازشون خوشم نمیاد اما خب انگار مجبورم انتخاب کنم :دی

من با احتساب این که تام رو یه والار می دونم تام رو انتخاب می کنم :دی

از میان مایار: خب من ائون وه پرچمدار و چاووش مانوه رو انتخاب می کنم

از میان الف ها: خب خیلی سخته اما من گلوروفیندل یا فین گولفین رو انتخاب می کردم

از میان انسان ها: گزینه ی خیلی سخت من هورین رو انتخاب می کردم

از ما بقی موجودات اردا خوشم نمیاد :دی

به بارادیل:

کلا دوست داری بد بودن رو هم تجربه کنی ها... :?

من چرا این تاپیک رو الان می بینم ؟؟

واقعا چرا؟؟ :دی

ولی یادش بخیر...عجب خاطراتی در این تاپیک نهفته هست...

ز میان والار : به قولی ازشون خوشم نمیاد اما خب انگار مجبورم انتخاب کنم :دی

من با احتساب این که تام رو یه والار می دونم تام رو انتخاب می کنم :دی

فکرشم نکن که تام یه والاست!!

مجبوری از بین اون 15 تا انتخاب کنی...

باور می کنی تازه می بینمش :?

واقعا چرا؟؟ :دی

ولی یادش بخیر...عجب خاطراتی در این تاپیک نهفته هست...

فکرشم نکن که تام یه والاست!!

مجبوری از بین اون 15 تا انتخاب کنی...

1- جای جای ان تایپک ها خاطر هست

هر چند ما در اواخر اردا رسیدیم و از بحث ها جدا ماندیم :? اما همون خوندنشون هم خودش خاطر هست :? :)

2- فکرش رو هم می کنم که تام یه والاست !!

اما خب چون صاحب تاپیک هستی من منوه رو انتخاب می کنم

من دوست داشتم اگر توي آردا باشم خودم باشم.دوست ندارم جاي هيچ شخصيتي باشم ولي دوست داشتم به جاي يك انسان يك الف باشم.

زندگی الفها خیلی جالبه ولی من فکر نمیکنم بتونم جاودانگی رو تحمل کنم...ترجیح میدادم یه هابیت چاق و خوش حال باشم تو توکبروگ،راحت و بخیال...

انت هارو هم خیلی دوست دارم چون همش با درختا سروکار دارن ولی اونا هم خیلی بیشتر از تحمل من عمر میکنن!

یه زندگی به دور از هیاهو جنگ در یک نقطه دور افتاده آردا.واسه خودم اونجا زندگی میکردم و کاری ام به کار جنگ وسائرون وحلقه وکوفت ومرض نداشتم.(اسمایل آه)

دوستان قراره اینجا به طور مشخص از هر نژاد یکی نام ببرید.

از ابتدای تاپیک درخواست من از شما این بود که اگر دوست داشتید جای یک نفر در داستان ها باشید کی رو انتخاب می کردید.

حتی اگر اون شخص قهرمان و قهرمان زاده نیست نامشو بگین و از هر نژاد یکی انتخاب کنین...

ممنون

آراگورن دوم

نژاد : انسان

زمان : روز ۱ عصرسوم ۲۹۳۱ الی ۱ مارس د.چ

فرزند آراتورن دوم و گیل رائن و همسر آرون آندومیل ستاره الفها.

اقامتگاه : ریوندل، بعدها در میناس تیریت و سپس آنومیناس

فزندان : ۱ پسر الداریون و دختران بسیار

شمشیر : آندوریل

اسب : روهه رین و هاسوفل

نشان : درخت سپید با هفت ستاره و تاج الندیل

مربوط به هنر نبرد میشه

دلم میخواست

از فرماندهان لیچ کینگ میشدم

جوری که خیلی بهم باور داشته باشه

از بهترین فرماندهاش

یکی از قوی ترین شوالیه های مرگ ازرات

از والار منوه بخاطر قدرتش. شخصا دوست ندارم والا باشم چون چیزی كه زندگی رو جالب میکنه چالش قرار گرفتن درمقابل شخص قوی تره(به نظر من البته) اما چون جناب تور گفتن از هر نژاد یکی رو بگید دست به انتخاب زدم.

از الف ها: الروند. بخاطر همه ی امتیازات الف بودن و اینکه وقایع مهمی رو مشاهده کرده و در پایان هم به غرب نزد خویشانش برگشت.

انسان ها: فارامیر. از آغاز زندگی با تبعیض های پدر مواجه بوده و این یعنی چالش و سختی. همین سختی هاست كه شخص رو میسازه و به زندگی هیجان میده. فارامیر با همه ی بدشانسی ها خودش رو ثابت کرد.

از مایاها گندالف. هرچند كه از ریش بلند خوشم نمیاد ولی نقاط قوت زیادی داره @};-

هابیت ها: دوستشون دارم ولی اصلا نمیخوام یه هابیت باشم چون سبک زندگی بی سر و صداشون رو نمیتونم تحمل کنم. اگه هابیت به دنیا میاومدم احتمالا مثل اسمیگل طردم میکردن! (اه اه حالم بد شد! اصلا از تشبیهم خوشم نیومد). با وجود اینا استثنائا بیلبو. بخاطر طنز و شجاعت خاصش!

دورف ها هم @};- زیادی زمخت و کوتاهتن. ولی تورین رو دوست دارم. به نظرم روحش خیلی بزرگتر از قد و بالاش بود. حیف تورین كه دورف به دنیا اومد!

یا الله!

بدون هیچ گونه حرف پیش و پس، صد بارم به دنیا بیام وبمیرم، کوچکترین خللی در مورد اینکه دوست دارم جای "به لگ" باشم به وجود نمیاد.

از یه موجود (کلا الف،انسان،دورف،مایا...) دیگه چه انتظاری دارین که به لگ نداشت؟!! چه انتظاری دارین؟!! ها؟!! :(( :| :)) (یکی منو بگیره...)

قدرتمند نبود؟ که بود؛

باهوش نبود؟که بود؛

دلیر و ماهر نبود؟که بود؛

با معرفت و با مرام نبود؟که بود؛

وفادار به پیمان نبود؟که بود؛

با محبت و مهربون نبود؟که بود؛

جایگاه کمی داشت؟که نداشت؛

تو ترانه ها ماندگار نشد؟که شد؛

دیگه چی میخواین خدا وکیلی...

;) همه اینا یه طرف، با یکی از محبوبترین شخصیت های آردا دمخور بود، تورامبار. :| دوس داشتم جای به لگ بودم شاید کار بیشتری ازم بر میومد.

خوب نوبت منه :

والار : اورومه. چون از اوش مرد جنگ بود و یکه تازی. منم اهل همین کارام :دی

ایستاری : گندالف : چون لایق و قابل اعتماده و همیشه به موقع کمک میکنه.

الف : سخته . گیردان یا تورگون یا فینگولفین. همه از دم جنگجو بودن و با افتخار هر سه تاشون وقتی اسمشون میاد با گوش نمیشنوم اسمشون رو با روحم میشنوم.

انسان : هورین بارها جاهای مختلف گفتم. فداکاری و رشادت یه انسان رو با دنبال کردن زندگی هورین میشه دید.

دروف : تورین سپر بلوط ه خاطر مبارزه اش تو نبرد 5 سپاه.

موجودات سرزمین میانه : توروندور . چون من عاشق دوران اولم.

خیلیای دیگه هم هستم اما خوب تور گفته یکی .:((

چند روزه هی دلم میگه یه پست اینجا بده...

از میون والـار:

ماندوس: خوفناک و جدی و در عین حال آروم. حرف نمیزنه، نمیزنه ولی وقتی ام میزنه دهن همه رو میبنده. یعنی یه چیزی میگه که دیگه نمیشه مخالفتی کرد یا جسارت کرد بهش.{فئانور رو فاکتور بگیرید;)} از تلفظ اسمشم خوشم میاد! با اینکه در بین والـار برترین نیست اما خیلی خیلی نقش بزرگی داره توی آردا.

از میون مایار:

ملیان: بر همگان روشن است!:((

خیلی شبیه به خودمه. سنت شکنیش...بی پروا بودنش...دل رو به دریا زدنش...گیراییش...قدرت افسونش و خلـاصه همه چیز دیگه اش...صبوری کردنش وقتی اوضاع سخت میشد. نوع نگاهش به زندگی و روشی که بکار بسته بود.متانتی که توی زندگی با الوه داشت و خلـاصه هر چی که ملیان داره منم دارم. قالب خودمه اصلـا... تنها تفاوتش با من اینه که من به یه بچه راضی نمیشم:|

البته از سائرون هم بشدت خوشم میاد. خیلی از زیرکی و هوش و استعدادش خوشم میاد. از تلفظ اسمش. از قدرتش.و از سرگذشتش! از حیله هاش هم خوشم میاد خیلی!

از میون انسانها:

آراگورن: اسم زیبایی داره. از نسل لوتینه.زندگیش گرچه زندگیش خیلی جاها غم انگیزه اما در آخر سعادتمند میشه.عاشق بودنش و اینکه چقدر مرد توانا و بزرگوار و قابل اعتمادی بود.خیلی کارهاشو تایید میکنم. بنظرم واقعا انسان شایسته و بدردبخوریه. خیلی آقا و نجیب و همه چی تموم بود. نوع مردنش رو هم خیلی خوشم میاد. توی جوونی خیلی چست و چابک و زرنگ بود. از هیچی نمی ترسید. میشد بهش تکیه کرد.

هورین و تورین تورامبار رو هم خیلی دوس دارم. سرنوشت واقعن جذاب و قابل تاملی دارند این پدر و پسر! دم مورگوت گرم:))

از میون الفها:

آرون: زیبا... عاشق پیشه...کسی که برای عمل به قانون عشق از همه چیز و از خودش گذشت. دخترلرد الروند! کسی که هم توی لورین-سرزمین بانو گالـادریل- زندگی کرده هم توی ریوندل که پناهگاه امن و باشکوهی بود. و هم دراخر به عشقش رسید و با خوشبختی در کنارش زندگی کرد. اخر کار هم اندوه عشق اونو در یکی از رویایی ترین مکانهای سرزمین میانه روانه ی تالـارهای ماندوس کرد. فقط حیف که مادر مرده بود:|

به لگ رو هم خیلی خیلی دوست دارم. که نیازی به توضیحش نیست...

از دورف ها هم اصلـا خوشم نمیاد.

با عرض اجازت

الف: فین رود چون بسیار وفادار و مهربان است.

انسان:نمی دانم سخت است آراگورن.

مایار:گندالف و سارومان چون سارومان بیشتر در خفا کار انجام می داد.

هابیت:بیلبو چون هم آرام است و هم پر جنب وجوش.

دورف:هیچ کدام از دورف ها به مذاقم خوش نمی آیند.

تورین تورامبار رو هم خیلی دوس دارم

به لگ رو هم خیلی خیلی دوست دارم. که نیازی به توضیحش نیست...

این مثبت فقط واسه این دوتا جمله ت بود لوبلیا ... :huh:

من میخوام فقط جای یکنفر باشم : بیلبو بگینز :D

زندگی راحت در بهترین مکان :D همراه با یک ماجراجویی شجاعانه :huh:

من شخصیت های آردا رو همون جوری که هستن دوست دارم و شخصیت خودم رو درون آنها نمی تونم قبول کنم ولی به هر حال...

الف : لگولاس رو دوست داشتم (این بشر چقدر طرفدار داره :| ) بهترین کمان دار سرزمین میانه ، سعادت از این بهتر !!

انسان : من ائومر یا فارامیر رو ترجیح می دادم چون هر دو به سرزمین خود وفا دار بودن .

دورف : با دورف ها زیاد حال نمی کنم ، انتخابم بالینه ، باز از بقیه دورف ها دانا تره :D

هابیت : بیلبو بگینز انتخاب اول و آخرمه ، هابیتی که یکبار هم طعم ماجراجویی را نچشیده بود ولی با چند دورف ناشناس به یک سفر غیر منتظره رفت .

مایا : سائرون شخصیت جالبیه ، می خوام ببینم اگر جای اون بودم بازم اینهمه خرابی به بار می آوردم ؟!

دوست داشتم جای شخص داین پا آهنی بودم و شخصا کله ی آزوگ رو با تبر می ترکوندم.

سریع خودمو به کوه تنها می رسوندم تا پسر عموم برای بدست آوردن ارکنستون اونقدر اذیت نشه.

و محتاج کمک دیگران نباشه.

حتی دوست داشتم از ثورین دفاع کنم چون او تنها میراث باقی مونده از عموی بزرگم ثرور بود.

واقعا دل می خواست جای تائوریل باشم چون به شمشیر و تیر و کمون تسلط داره (جنگیدنش عالی) :D

از الف ها لگولاس به خاطر تیروکمونش =)) از انسانها نمیدونم :(( شاید اراگورن از دورف ها تورین =)) از هابیت ها فرودو به خاطر اینکه حلقه رو داشت و کلی مخلفات مثل شمشیر مورد علاقه ام و زره :D

از انسانها:اراگورن(بعدش بورومير)

از الفها:خوشم نمياد!!!(البته از لگولاس خوشم مياد(در كل شخصيتي كه ازش بدم بياد زياد نيست!)ولي دوست ندارم جاش باشم)

از دورف ها:تورين سپر بلوطي

از جادوگران:گاندلف

از اژدهايان:اسماگ

از هابيت ها:بين بيلبو و فرودو موندم به خاطر همين سم رو انتخاب ميكنم!!

والا من دوست دارم فقط جای ترندویل باشم تا دورف ها رو زندانی کنم از دورف ها............هیچ کدوم من قدم 186 (فعلا)برای چی باید بخام جای یه 60 سانتی باشم؟خامول هم خوبه تنها کسی که اسم واحد داره از جادوگرا هم سارومان از هوشش تو کنکور استفاده می کنم!ارک ها هم آزوگ تا نسل دورین رو از بین ببرم از انسان ها فارامیر و مخصوصا eomer از اژدها گلارنوک چون هم دوره ی عصر ملکور بود

من بیشتر شبیه گابلین ها هستم ....

ولی جدی خودم عاشق استرایدرم ....

تا حدی که با خودم آشنایی دارم، تورین تورامبار تورون آمبارتانن ! @};-

اما دوست داشتم (واقعا دوست داشتم) تگه میشد توی داستان های تالکین زندگی کرد ، جای شخصیت بیلبو بگینز بودم ، یا فرودو بگینز ، تا طعم رفاقت واقعی رو بچشم...

همه بهم میگن شبیه کیلی ام....هم اینکه خیلی آدم پرجنب جوشی ام...هم اینکه کم سن ترین عضو خانوادمونم:D

اما از لحاظ قیافه ای بهم میگن تقریبا مثل آراگونم:D

من از آراگون متنــفرم@};-(

ولی بنظر خودم به تورین میام :-h

با سلام خدمت دوستان @};-

کینگ تراندویل، شخصیتی که حتی قبل از ساخت هابیت برای من قابل تحسین بوده و انکار چرا، مراتب بالاتری پیش من داشته به نسبت لرد الروندو بقیه الف ها :-h قدرتمند و در عین حال مخفی... ترکیبی از اقتدار و احترام. نمیگم شبیهشم ولی شدیدا مایلم که شبیهش بشم :D

از الف ها لگولاس یا تراندویل یا آرون.اما ترجیحا لگولاس

از دورف ها بی شک تورین

از آدما آراگورن

از هابیت ها بیلبو

فعلا نظرم اینه :)

از میان والار: با وجود اینکه مانوه از همهشون با ابهت تر بود ولی نمیدونم چرا وقتی سیلماریلیون رو میخوندم از همه بیشتر با اورومه حال میکردم خصوصا با اون ناهارش...ملکور و انگولیانت با اون یال و کپالشون از باد اورومه هم میترسیدن...

از میان الف ها:خب این که معلومه،جای تراندویل میبودم،با وجود اینکه به نظر من پادشاه عاقلی بود ولی یه نمه غرورش داشت کار دستش میداد که بعد به خودش اومد و از این بابت خوشحالم،ولی کلا عاشق قلمروش،سیاست های جنگیش و سرگذشتش و خصوصا سپاهش هستم... :)،البته با چشم پوشی از شاه فینرود که واقعا لنگه اش توی سرزمین میانه نبود و نیازی به توضیح نمیبینم که چرا فین رود فلاگوند...الان که اسم شاه فینرود اومد دارم وسوسه میشم اونو اول معرفی کنم... :|

از میان انسانها:شک نکنین آراگورن،همیشه گفتم الانم میگم همیشه این کاراکتر رو از تراندویل هم بیشتر دوست داشتم و بیشترین شخصیتی که از بین همه ی اینها دوست دارم باشم همینه...دلیلشم بر میگرده به خصوصیات و ویژگی های آراگورن که جلوی دشمنانش با ابهت و قلدر بود و به همون میزان نسبت به دوستانش مهربان و دلسوز...بیشترین ویژگی که باعث شد نسبت به آراگورن(فیلم)علاقه ام بیشتر شه بصیرتش بود(حداقل چیزی که من از فیلما فهمیدم)اینکه همیشه در برخورد با هر موضوعی،مثلا حلقه همه ی جوانب رو در نظر میگرفت و هیچ وقت خود بین یا خود رای نبودو تا میتونست سعی میکرد قسمتی از راه حل باشه...خلاصه بگم واقعا نجیب بود... :)

از میان دورفها:خب تقریبا میشه گفت تنها دورف عاقلی که تو کل عمرم دیدمو ازش خوشم اومد بالین بود،مطمئنا دلیل انتخابم رو هم میتونین درک کنین که چرا بالین،احساس میکنم یه نمه با بقیه دورفا فرق داشت،مثلا جاهایی از فیلمو میدیدم که بالین تو فکر چه موضوعات مهمی بود ولی ما بقی دورفا تقریبا تو یه فاز دیگه بودن...

از میان هابیت ها:قطعا بیلبو،خصوصا از دلسوزی که نسبت به سرنوشت دوستانش داشت...یکی مثل تورین رو که تا حالا ندیده بود ولی توی قضیه ی آرکن استون و دادنش به تورین چه تصمیم پخته و شجاعانه ای گرفت...

از میان مایار:بیشترین شخصیتی که ازش خوشم میاد اول ملیان و بعد گاندولف هستش...تا قبل از خوندن سیلماریلیون انتخابم گاندولف بود ولی الان که خوندمش و ملیان رو شناختم اونو انتخاب میکنم واسشم دلیل دارم...میتونم بگم مهمترینش توی ماجرای برن و لوتین بود که هر قدر این الوه تینگول رو اعصاب بود ولی ملیان چقدر عاقل بود و تمام سعیش این بود که به الوه بفهمونه داره اشتباه میکنه ولی الوه...!!!بگذریم...

والا: اورومه

مایا: گندالف

انسان: آراگورن

الف: لرد الروند :دی

دورف: گیملی :دی

هابیت: بیلبو بگینز

تو الف ها دوست داشتم لگولاس بودم...حضورش در گروه یاران حلقه و رفتنش به جاهای مختلف و همینطور چشمای الفیش...خیلی منو جذب کرد برای همین دوست دارم جاش باشم

تو انسان ها دوست داشتم بارد بودم..شاید دلیل خاصی نداشته باشه اما بخاطر اینکه اسماگ رو کشت...بنظرم خیلی قدرتمند بنظر میاد

تو دورفها دوست داشتم تورین میبودم...چون هم اینکه اربور رو داشت هم اینکه اگر جای تورین توی فیلم جکسون بودم از قصر بیرون نمیومدم و نمیزاشتم کسی بیاد تو... :| :)

تو اورک ها دوست داشتم بولگ باشم...چون از نزدیک لگولاسو دید و بغلش کرد:)

تو هابیتها هم دوست داشتم بلادونا بودم...هم خونش خیلی خوب بود...هم زندگیش چندان سخت نبود...

من اینجا پست دادم فبلا ولی همه ی انتخابام مرد بودن :|

با اجازه تغییرش میدم.

از والار:یاوانا و وانا و نسا رو دوست دارم اما هیچکدوم!وایره :Dهمسر جناب ماندوس دوست داشتنی.آخرش باید بفهمم جناب ماندوس چجوری ابراز محبت میکنه دیگه

از مایار:آریین.مایایی که خورشید رو جابجا میکنه!

از الف ها:با احترامات بسیار به آرون و آر-فینیل...لوتین تینوویل(گرچه از جاودان بودن حاضر به گذشتن نیستم)

از انسان ها:ائووین یا هالت

از دورفها:اصلا فکر ریش داشتن رو تو مخیله م نمیگنجونم.اصلا و ابدا :|

از هابیت ها:کس خاصیو نمیشناسم.شاید دختر سم

از اورکا:همشیره گرامی آزوگ!!! :|

از اژدهایان:اسماگ!مرگ!آتش!نابودی!

سلام

از والار:مانوه رو دوست دارم برای دانایی و صبور بودنش همچنین وفاداری کامل به ارو

از مایار:اولورین رو دوست دارم به خاطر اعتقاد و ایمان راسخ به هدفش همچنین به علت از خودگذشتگی زیاد

از الف ها:اینگوه رو به خاطر ایمان خلل ناپذیر و اعتماد کاملش به ارو و والار دوست دارم

ازانسان ها:الندیل رو به خاطر این که در سخت ترین لحظات ایمانش رو حفظ کرد و هرگز فریب تاریکی رو نخورددوست دارم

انسان = آر فارازون بخاطر قدرتش و بئورن و بارد کمانگیر

الف = جانم فدای لگو لاس سبز برگ

دورف = از همه شون خوشم می یاد ولی گیملی از همه بهتره

انت = چوب ریش

مایار = گندالف سفید و راداگاست قهوه ای 

والار فقط ائوله

اورک هم گریشناخ واوگ لوک

تو مایا: کاملا جای بالروگ :Balrog:

از بس تو هزارتا تاپیک گفتم می خوام بالروگ باشم، بالروگ خز شد .... :)):DB-)

تو انسان ها: یکی از اشباح حلقه که اسمش وجود نداره ولی تو بازی ها بهش می گن مورگومیر

تو الف ها: اون الفی که با ملکور جنگید، اسمش یادم نیست .... فینگور بود ... مینگور بود چی بود ......

تو دورف ها: اون کسی که برای اولین بار اربور رو ساخت

تو اورگ ها: همون گاتموگ رو بدین ما بریم

تو جادوگران: سارومان { تلفیق انسان و مایا :)) }

والار: ملکور

هابیت: بیلبو

در در 1/5/2018 at 10:11 AM، Aran Dur گفته است :

تو الف ها: اون الفی که با ملکور جنگید، اسمش یادم نیست .... فینگور بود ... مینگور بود چی بود ......

تو اورگ ها: همون گاتموگ رو بدین ما بریم

فینگولفین با ملکور جنگید

تلفظ درست اورک هست (ک)

و گوتموگ توی کتاب وجود نداره

درود

من اگه بخوام انتخاب کنم جای کی باشم ...

از بین والار ملکور و واردا( ملکور قدرت خیلی زیادی داشت اگه حسادت و غرورش رو کنترل میکرد میتونست ی تاریخ جالب تر بسازه برا اردا و واردا هم برا اینکه ستاره هارو افرید دوست داشتم این افتخار زیبا مال من باشه)

از بین مایار با اینکه خیلی ازشون خوشم نمیاد کلا (نژاد معلقین اخه)... ملیان و سایرون ( قدرت و دانش زیادی داشتن هردو و کارای جالبی کردن)

از بین الف ها الروند ( همین جوری دلیل خاصی نداره شاید چون دوست دارم ارباب ایمالدریس باشم) 

هابیت قطعا بیلبو( چون روح ماجراجو و قلب بزرگی داشت)

از بین انسان ها لیدی ایووین و تور (جفتشون خیلی جسور بودن و دوسشون دارم)

دورف یکی از پادشاه های اره بور ( فرقی نداره کدوم صرفا برا داشتن گوهر ارکان میکم دوست داشتم مال من بود)

دیگه چ نژادی موند؟

انت و اورک و.. نمیخوام باشم اصلا

ولی اژدها : مرکب ویچ کینگ گمونم اژدها بود دیگه اونو انتخاب میکنم

سپاس بابت تاپیک

سلام

والا:اولمو

مایا:گندالف

الف :فینگولفین ،فینگون و فینارفین

انسان:باراهیر ،برن و هورین

دورف:فقط بالین

هابیت:سم و بیلبو

شخصیت مثبت:فینگون یا سم