موسیقی فیلم هابیت

تعداد پست‌ها: 166

با سلام

از اونجایی که فیلم هابیت قراره به زودی اکران بشه . خواستم از طریق این تاپیک نظرات دوستان رو در مورد آهنگ فیلم جویا بشم .

حتما ازطریق تریلر فیلم و یا از گوشه کنار یه چیز هایی فهمیده باشید .

من خودم آواز تورین در خانه ی بیلبو را وقتی میشنوم ، حس می کنم که واقعا در سرزمین میانه هستم .

حالا اگه از دوستان کسی میدونه آهنگ ساز فیلم هابیت کیه لطف کنه یه توضیحی بده.

ویرایش ناظر:

لینک دانلود موسیقی متن فیلم هابیت که در این پست گذاشته شده بود:

دانلود موسیقی متن فیلم هابیت: سفری غیر منتظره

آهنگ ساز فیلم که استاد هاوارد شور هستند. موسیقی ارباب حلقه ها هم به عهده ایشون بود با همین گروه.

از کارهای زیبای ایشون این بود که برای هر کاراکتر و مکانی در ارباب حلقه ها یک تم خاص نوشتند.

مثلا تم شایر. که در ابتدای تریلر اول هابیت شنیده میشه. و باز زیباتر آنکه تم ها را در هابیت عوض نکرد. مثل همین آهنگ شایر و بگ اند.

ایشان همچنین جوایز بی شماری برای کارهایشان دریافت کرده اند که مهم ترینش اینهاست.

اسکار بهترین موزیک متنن برای بازگشت شاه

اسکار بهترین موزیک متن یاران حلقه

اسکار بهترین موزیک برای موسیقی into the west (تیتراژ بازگشت شاه)

لیست کامل جوایز

هاوارد شور در IMDb

هاوارد شور در ویکی پدیا

کلا هاوارد شور ساخته شده برای سرزمین میانه...

تمام موسیقی ارباب حلقه ها و هابیت رنگ و بوی آردایی دارن. واقعا که بتهوون زمانه!

همونطور که در تاپیک های مربوط به موسیقی ارباب حلقه ها عرض کردم هر موسیقی متن ارباب حلقه ها خودش یک فیلمه. به تنهایی کار فیلمو میکنه.

نمیدونم چه طور تونست به همچین کار ارزشمندی دست پیدا کنه. و واقعا با موسیقی های جان ویلیامز یا هانس زیمر قابل مقایسه نیست. گرچه آن ها هم استادهد و کارهاشون شاهکار. اما واقعا موسیقی ارباب حلقه ها یک چیز دیگه بود که فکر نکنم تکرار بشه مگه تو هابیت.

دلیل این که اینقدر موسیقی به دل ما چسبید این بود که با موسیقی متن لوتر بزرگ شدیم. و هر موسیقی برای ما یادآور یک شخصیت یا یک صحنه خاص فیلمه. خب این به خاطر قدرت و هنر هاوارد شوره. به نظر من دو اسکار برای بازگشت شاه کمش بود. یا یک اسکار برای یاران حلقه.

و حالا هم موسیقی متن هابیت. که واقعا من تا با فیلم به اونها گوش ندم و درکشون نکنم نمیتونم در موردشون نظر بدم. اما کاملترین نسخه با بالاترین کیفیتشو میذارم براتون:

.html]موسیقی متن هابیت: سفری غیر منتظره نسخه ویژه

به نظرم موسیقی هابیت با اون چیزی که من شنیدم و شامل یه دقیقه از هر تم بود موسیقی ای قوی و قابل قبول بود

جالبه انرژی حرکتی تم اغازین آدمو یاد کارای نابغه قرن نوزدهم ریچارد واگنر میندازه به خصوص زیگفرید رویین تن

اشکال کار در اینه که موسیقی لوتر واقعا دست نیافتنیه و هرچقدر هابیت قوی باشه بازم با اون مقایسه میشه

ضمنا به عنوان یه کار مستقل از لوتر هابیت نمره خوبی میگیره

بخصوص در تم آغازین و راداگاست قهوه ای که خیلی خوب در اومده بودند

حالا منتظریم تا موسیقی کامل رو بشنوم تا بتونیم بهتر قضاوت کنیم

ولی اینکه تور عزیز گفتند که کارای هاوارد شور قابل مقایسه با هانس زیمر یا جان ویلیامز نیست اینو قبول ندارم

شاید هاوارد شور شاهکار ارباب حلقه ها و موسیقی های زیبای مردگان و هوگو و.. راداشته باشه

ولی واقعا جان ویلیامز نمیشه کار ضعیف ازش پیدا کنید مثلا موسیقی جاودانه فهرست شیندلر رو در نظر بگیرید ازش

یا هانس زیمر و موسیقی فوق العاده گلادیاتور

در کنار اینها جیمز هورنر هم قرار میگیره با موسیقی های آسمونی شجاع دل و تایتانیک وآخرالزمان و...

به نظر من الان هاوارد شور مسلما یکی از 5 اهنگساز دنیا برای فیلمه ولی خداییش رقیبای بسیار قدرتمندی داره

تازه ما استاد انیوموریکونه و برنارد هرمن رو در نظر نگرفتیم چون مال نسل گذشته آهنگسازا هستن

ولی واقعا جان ویلیامز نمیشه کار ضعیف ازش پیدا کنید مثلا موسیقی جاودانه فهرست شیندلر رو در نظر بگیرید ازش

یا هانس زیمر و موسیقی فوق العاده گلادیاتور

در کنار اینها جیمز هورنر هم قرار میگیره با موسیقی های آسمونی شجاع دل و تایتانیک وآخرالزمان و...

به نظر من الان هاوارد شور مسلما یکی از 5 اهنگساز دنیا برای فیلمه ولی خداییش رقیبای بسیار قدرتمندی داره

تازه ما استاد انیوموریکونه و برنارد هرمن رو در نظر نگرفتیم چون مال نسل گذشته آهنگسازا هستن

بله. واقعا اینها از شاهکار های جهان موسیقی است. منظور من صرفا موسیقی متن لوتر بود. نه تمام کارهاش. بقیه کارهای خود شور هم به ارباب حلقه هاش نمیرسه.

موسیقی فهرست شیندلر، جنگ ستارگان، گلادیاتور، آخرین سامورایی، شجاع دل، تایتانیک و... هیچ کدام قابل مقایسه با ارباب حلقه ها نیست. ضمن اینکه در دنیای موسیقی اینها صدر نشین اند.

راحت تر خدمتت بگم. اگه به من بگن رتبه بندی کن این ها رو اول میگم موسیقی ارباب حلقه ها بعدش اون بالایی ها که گفتی...

بله. واقعا اینها از شاهکار های جهان موسیقی است. منظور من صرفا موسیقی متن لوتر بود. نه تمام کارهاش. بقیه کارهای خود شور هم به ارباب حلقه هاش نمیرسه.

موسیقی فهرست شیندلر، جنگ ستارگان، گلادیاتور، آخرین سامورایی، شجاع دل، تایتانیک و... هیچ کدام قابل مقایسه با ارباب حلقه ها نیست. ضمن اینکه در دنیای موسیقی اینها صدر نشین اند.

راحت تر خدمتت بگم. اگه به من بگن رتبه بندی کن این ها رو اول میگم موسیقی ارباب حلقه ها بعدش اون بالایی ها که گفتی...

به تور عزیز:رفیق موافقم که باید حساب لوتر رو از بقیه کارای خود شور جدا کرد چون اگه در مجموع آثار در نظربگیریم ویلیامز ،هورنر و زیمر در مرتبه ای بالاتر قرار می گیرند.

میدونی فرق موارد بالا با لوتر چیه اینه که کامل نیستند و فقط به یک تم شهرت پیدا کردند

اگه کاریو میخواهیم که به قدرت لوتر باشه باید از سه گانه پدرخوانده اثر نینا روتا و کارمین کاپولا و جنگ های ستاره ای اثر استاد جان ویلیامز نام برد بخصوص پدرخوانده که مثل لوتره برام.

جالبه موسیقی لوتر دقیقا مثل فیلمشه سرشار از اوجه از تم آغازین تا لنگرگاه خاکستری و به سوی غرب

آهنگ ساز فیلم که استاد هاوارد شور هستند. موسیقی ارباب حلقه ها هم به عهده ایشون بود با همین گروه.

از کارهای زیبای ایشون این بود که برای هر کاراکتر و مکانی در ارباب حلقه ها یک تم خاص نوشتند.

مثلا تم شایر. که در ابتدای تریلر اول هابیت شنیده میشه. و باز زیباتر آنکه تم ها را در هابیت عوض نکرد. مثل همین آهنگ شایر و بگ اند.

ایشان همچنین جوایز بی شماری برای کارهایشان دریافت کرده اند که مهم ترینش اینهاست.

اسکار بهترین موزیک متنن برای بازگشت شاه

اسکار بهترین موزیک متن یاران حلقه

اسکار بهترین موزیک برای موسیقی into the west (تیتراژ بازگشت شاه)

لیست کامل جوایز

هاوارد شور در IMDb

هاوارد شور در ویکی پدیا

کلا هاوارد شور ساخته شده برای سرزمین میانه...

تمام موسیقی ارباب حلقه ها و هابیت رنگ و بوی آردایی دارن. واقعا که بتهوون زمانه!

همونطور که در تاپیک های مربوط به موسیقی ارباب حلقه ها عرض کردم هر موسیقی متن ارباب حلقه ها خودش یک فیلمه. به تنهایی کار فیلمو میکنه.

نمیدونم چه طور تونست به همچین کار ارزشمندی دست پیدا کنه. و واقعا با موسیقی های جان ویلیامز یا هانس زیمر قابل مقایسه نیست. گرچه آن ها هم استادهد و کارهاشون شاهکار. اما واقعا موسیقی ارباب حلقه ها یک چیز دیگه بود که فکر نکنم تکرار بشه مگه تو هابیت.

دلیل این که اینقدر موسیقی به دل ما چسبید این بود که با موسیقی متن لوتر بزرگ شدیم. و هر موسیقی برای ما یادآور یک شخصیت یا یک صحنه خاص فیلمه. خب این به خاطر قدرت و هنر هاوارد شوره. به نظر من دو اسکار برای بازگشت شاه کمش بود. یا یک اسکار برای یاران حلقه.

و حالا هم موسیقی متن هابیت. که واقعا من تا با فیلم به اونها گوش ندم و درکشون نکنم نمیتونم در موردشون نظر بدم. اما کاملترین نسخه با بالاترین کیفیتشو میذارم براتون:

موسیقی متن هابیت: سفری غیر منتظره نسخه ویژه

از تور عزیز واقعا ممنونم

منم موافق نظر ایشون هستم . هاوارد شور تونست با استعداد خودش و قطعه هایی که برای هر قسمت از سرزمین میانه بسازه ، حال و هوای واقعی رو به سرزمین میانه بده

یه جورایی مثل این بود که تالکین خودش این آهنگ هارو تو کتابش توصیف کرده بود . من شخصا از آهنگی که برای سرزمین روهان ساخته شده بود . احساس غرور و تکبر پادشاهان اسب ها رو احساس کردم .

با این وجود باید منتظر شاهکار جدیدش در هابیت باشیم .

موسیقی فیلم امروز رسما برای فروش منتشر شد.

فرصتش نیست خبر رو توی سایت بذارم.

آهنگ هایی دورفی برای فیلم هابیت اما نه ساخته هاوارد شور

من 3 سال پیش که کتاب هابیت رو خوندم این دو تا موسیقی خیلی منو میبرد تو حال و هوای دورف ها و اربور. اصلا اسم موسیقی اش هم اربوره. از دست ندهید. من مدت ها با این آهنگ هابیت رو میشناختم و امیدوار بودم فیلم هم چیزی نزدیک به این باشه آهنگش و هنوز هم امیدوارم و مطمئنم که تم اربور در فیلم تو این مایه ها خواهد بود.

و سومین و شنیدنی ترین آهنگ که به سختی گیرش آوردم اسمی نداشت. اما من اسمش رو گذاشتم ماجراجویی بیلبو. واقعا فکر میکردم تم اصلی فیلم هابیت همین خواهد بود. نمیدونم کار کیه و چرا اینقدر رنگ و بوی دورفی داره اما هرچی هست با شنیدنش شما رو با خودش با سفر بیلبو به تنها کوه همراه میکنه.

امیدوارم لذت ببرید...

Erebor 1.mp3

Erebor 2.mp3

Bilbo's Journey.mp3

جالبه منم این تجربه رو داشتم مثل شما یعنی موقع خوندن یه کتاب بیشتر وقتا موسیقی گوش میدم با سرزمین شیاطین گلادیاتور هانس زیمر یا موقع خوندن 1984 اهنگ های ژان میشل ژاررو گوش دادم

این به پرداخت داستان در ذهن اثر خوبی داره و باعث میشه اون کتاب برام یه حالت نوستالژیک پیدا کنه

ضمن اینکه مهدی خان سه بعدی هم یه البوم در مورد ارباب حلقه ها که ساخته کسی غیر هاوارد شور بود تو یه تاپیک داره که بعضی از آهنگاش حال و هوای هابیتو داره

تو این سه اهنگم که به قول پرویز پرستویی عندالمطالبه گوش دادم دو اهنگ اولش به هابیت میخورد و خوشم آمد

هرسه خوب بودند ولی من اره بور2 رو نبست به اون دوتا ترجیح میدم و بعد اره بور 1

من 3 سال پیش که کتاب هابیت رو خوندم این دو تا موسیقی خیلی منو میبرد تو حال و هوای دورف ها و اربور. اصلا اسم موسیقی اش هم اربوره. از دست ندهید. من مدت ها با این آهنگ هابیت رو میشناختم و امیدوار بودم فیلم هم چیزی نزدیک به این باشه آهنگش و هنوز هم امیدوارم و مطمئنم که تم اربور در فیلم تو این مایه ها خواهد بود.

و سومین و شنیدنی ترین آهنگ که به سختی گیرش آوردم اسمی نداشت. اما من اسمش رو گذاشتم ماجراجویی بیلبو. واقعا فکر میکردم تم اصلی فیلم هابیت همین خواهد بود. نمیدونم کار کیه و چرا اینقدر رنگ و بوی دورفی داره اما هرچی هست با شنیدنش شما رو با خودش با سفر بیلبو به تنها کوه همراه میکنه.

امیدوارم لذت ببرید...

این موسیقی ها خیلی برام آشناست. فکر میکنم موسیقی های بازی Battle For Middle-Earth هست. دقیقا نمیدونم متعلق به کدوم نسخه هست اما بنظرم موسیقی هایی هستن که بوسیله EA برای سری بازی های Battle For Middle-Earth ساخته شدن.

آفرین...یک لایک تپل حقته! :دی

دقیقا آهنگ بازی The battle for Middle-Earth است و همون مرحله مربوط به فتح اربور.

موسیقی فیلم خوب بود ولی شاهکار نیست نسبت به بقیه کارهای شور د رپایینترین سطح بود

آیا شما کارهای دیگه شور رو شنیدی؟!

این یک توهین به هنر شور و گروهشه! تم ها نسبت به لوتر تغییری نکرده و ما موسیقی لوتر رو برترین در دنیای موسیقی می دونیم و شما میگی در پایین ترین سطح؟؟!

ویرایش: چندی بعد!!

وااااااااای.....نه!!(اسمایل وضعیت احتضار!! :()

من فقط چند ثانیه از آهنگ های هابیت رو گوش دادم. چی بگم...الان فکرم قفل کرده. فقط میشه گفت لنگه موسیقی ارباب حلقه هاست. حقا که هر بخش هابیت ضعیف باشه آهنگش خیلی قویه و میشه انتظار چند اسکار داشت!! تازه میخواستم خودمو نگه دارم و گوش ندم. ناچار چند ثانیه از آهنگ Erebor رو گوش دادم!

موسیقی فیلم خوب بود ولی شاهکار نیست نسبت به بقیه کارهای شور د رپایینترین سطح بود

من که شخصا تمام آهنگ های هابیت رو گوش دادم مثل همه ی کاراش عالی بود . بخصوص از تلفیق عالی آهنگ هابیت با آهنگ فیلم ارباب حلقه ها لذت بردم .

آهنگ های شور یجوری هیجان و آرامش رو باهم دارند . من که به این نمیگم کم سطح !!

آیا شما کارهای دیگه شور رو شنیدی؟!

این یک توهین به هنر شور و گروهشه! تم ها نسبت به لوتر تغییری نکرده و ما موسیقی لوتر رو برترین در دنیای موسیقی می دونیم و شما میگی در پایین ترین سطح؟؟!

کاملا درست می گی !!

نامرد هاوارد شور عجب عود و نایی زده بود تو آهنگ Erebor.

یاد آهنگ های جیمز هورنر افتادم. تایتانیک و شجاع دل.

ولی واقعا یک چیز دیگه است. جیمز هورنر هم بیاد هنر عود و نای رو از استاد هاوارد شور یاد بگیره...لامصب چقدر حال و هوای دورفی داشت :-?

گروه موسیقی بچه های پیانو (ThePianoGuys ) آهنگ مربوط به هابیت ها رو کاور کردن . ویدئوی خیلی زیبایی هستش . حتما ببینیدش .

http://www.soundtrac...piano-guys.html

گروه موسیقی بچه های پیانو (ThePianoGuys ) آهنگ مربوط به هابیت ها رو کاور کردن . ویدئوی خیلی زیبایی هستش . حتما ببینیدش .

خیلی عالی بود خیلی

فوق العاده بود.! خیلی ممنون

فقط چرا نمیشه دانلود کرد؟؟

من معمولا از هرچیزی خوشم نمیاد ، ولی این واقعا قشنگ بود ، عالی

از 10 نمره 10

با کیفیت اچ دی اونو دانلود کردم

من معمولا از هرچیزی خوشم نمیاد ، ولی این واقعا قشنگ بود ، عالی

از 10 نمره 10

با کیفیت اچ دی اونو دانلود کردم

کیفیت HD شو از کجا دانلود کردین؟

کیفیت HD شو از کجا دانلود کردین؟

از یوتیوب ! چطور مگه؟ :-?

از یوتیوب ! چطور مگه؟ :-?

چطور مگه داره؟!! خب خواست ببینم از کجا میتونم HDشو دانلود کنم! :-?

يه سايت بسيار بسيار جالب برای علاقه مندان به موسيقی هابيت!

سايت theonering.net خبر داد كه با همكاری هاوارد شور، نت های آهنگ "Lonely Mountain" (خوانده شده توسط نيل فين) و "Dreaming of Bag End" در سايتی قرار گرفتن كه قابليت پخش آنلاين آهنگ و خط بردن از روی نت ها هم وجود داره!

پيشنهاد ميكنم حتماً به اين سايت سر بزنيد. (روی اسم آهنگ ها كليک كنيد!)

کاور آهنگ Misty Mountains:

http://www.youtube.com/watch?v=5wLfOZiAd8Y

مستقیم شده با حجم 13 مگابایت:

http://cyber-tube.ir/dl/0daae9e047/57f3bff26d963ae5561dc5298c9036ff.flv

ویرایش:

عذر. یادم نبود توی اکانت هستم. فایل یوتیوب تصحیح شد.

کاور آهنگ Misty Mountains:

https://www.youtube.com/watch?v=5wLfOZiAd8Y

مستقیم شده با حجم 13 مگابایت:

http://cyber-tube.ir/dl/0daae9e047/57f3bff26d963ae5561dc5298c9036ff.flv

ميشه يه جای ديگه آپلودش كنی؟ من هم از سايتی كه گفتی و هم از http://mediaconverter.org امتحان كردم، ولی موفق به دانلود نشدم. :-?

(اين cyber-tube.ir چطوريه؟ كلاً سايتش مشكل داره:-?)

به گندالف :

باید اینو

https

رو بکنی

http

اونوقت میشه

كدوم https؟ همه http اند.

من اولین بار که آهنگ song of the lonely mountain اومد ازش خوشم نیومد ! ولی چندبار که گوش دادم فهمیدم آهنگ خیلی قشنگیه ! نسخه اکستندش هم حرف نداره. من برخلاف شما از این آهنگ خوشم اومد بیشتر و به فکر کاور کردنش هستم ! شاید این کارو کردم :-?

به گندالف :

این دیگه

https://www.youtube.com/watch?v=5wLfOZiAd8Y

یه کاور دیگه از Misty Mountains. کار جالبی ـه

post-1567-0-65689200-1357567478_thumb.jp

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ylfb3FRvuVU

بچه ها کسی اسم اون آهنگی که تو آخر فیلم یعنی تیتراژش پخش میشه رو بلده، خیلی خوشم اومد از آهنگش.

Lonely Mountains

آهنگساز هاوارد شور و خواننده نیل فین

من چند روزیه تو کف این قطعه گیر کردم!!!

My Dear Frodo_Cut.mp3

من چند روزیه تو کف این قطعه گیر کردم!!!

My Dear Frodo_Cut.mp3

این قطعه بینظیــــــــــــــــــــــره...

البته تو فیلم یکم به تناسب فضا تغییرش دادن ولی در کل بسیار زیباست...

از هیچی به اندازه آهنگ a good omen دلم کباب نشد...شاهکاری از هاوارد شور که در فیلم به فنا رفت!!!

البته تو فیلم یکم به تناسب فضا تغییرش دادن ولی در کل بسیار زیباست...

از هیچی به اندازه آهنگ a good omen دلم کباب نشد...شاهکاری از هاوارد شور که در فیلم به فنا رفت!!!

درسته.کاملا موافقم.منم بد جوری حالم گرفته شد.واقعا هاوارد شور فوق العادس...
البته تو فیلم یکم به تناسب فضا تغییرش دادن ولی در کل بسیار زیباست... از هیچی به اندازه آهنگ a good omen دلم کباب نشد...شاهکاری از هاوارد شور که در فیلم به فنا رفت!!!

از چه نظر میگید به فنا رفت؟!

از چه نظر میگید به فنا رفت؟!

اگر فیلم رو دیده باشی اون اواخرش که شامل همین آهنگ هم میشه کلا انگار از آرشیو موسیقی های لوتر استفاده کردن...قبلا هم چند بار گفتم. حالا ای کاش این کار به درستی صورت میگرفت. تم نه سوار لوتر رو پیتر گذاشته برای صحنه جنگ تورین. تم سقوط باراد دور رو گذاشته آخر فیلم...یک کار عبث که از پیتر بعید بود...انگارفیلمو دبدی دست یک بچه بگی وسیقی بذار...

آهنگ a good omen بسیار زیبنده تر بود برای اون لحظات...من اینو از دریچه نقد میگم نه از احساسات!

من در متنم در تاپیک نقد کاربران آردا اگه خونده باشی در این موارد (نقص های اساسی هابیت) توضیح کامل دادم...

به نظر من که موسیقی a good omen از لحاظ موسیقیایی و هنر از ترک my dear frodo جلوتره...یکبار کامل بهش گوش کنید.

این آهنگ های Exclusive Bonus Track کجا استفاده شده؟؟؟؟

این ها همون طور که از اسمشون معلومه bonus هستند، که احتمالا تو فیلم ازشون استفاده نشده، و هاوارد واسه دل خودش و فن هاش ساخته شون! البته ممکنه تو نسخه های اکستنتد واسه تیتراژ پایانی بعد از آهنگ نیل فین پخش بشن! (تیتراژ نیم ساعته ی نسخه SEE یاران حلقه رو که یادتون هست؟!)

البته این چیزی که گفتم یه احتمال بود و از این بابت مطمئن نیستم! اگه معلوم شد اشتباه کردم به بزرگی خودتون ببخشید!

فیلم هابیت و موسیقی هابیت واقعا یک سرو گردن از لوتر پایین تر بودن

موسیقی فیلم هابیت خوب بود ولی موسیقی فیلم لوتر یک چیز دیگست ! من کلا از آهنگ های احساسی خوشم میاد

موسیقی فیلم هابیت خوب بود ولی موسیقی فیلم لوتر یک چیز دیگست ! من کلا از آهنگ های احساسی خوشم میاد

من با نظر شما مخالفم. چون ما هر سه قسمت ارباب حلقه ها رو ديديم و مسلما چون حجم آهنگ ها بالاست ، به نظر مياد آهنگ هابيت ضعيف تره.

به نظر من بايد منتظر قسمت هاي بعدي هابيت باشيم.

واقعا خنده داره ! شما حجم آهنگ براتون مهمه !

من نوع آهنگ برام مهمه :ymapplause:

آهنگ ارباب حلقه ها واقعا یک چیز دیگست ! هر آهنگش یک دنیاست ! ولی هابیت هم خیلی خوبه ولی با لوتر خیلی فرق داره ! مثل فیلمش

من احساس میکنم این بخاطر اینه که پیتر ذهنش رو بیشتر معطوف تکنولوژی ها کرده ! بخاطر همین بپای فیلم لوتر نمیرسه ! ولی نسخه اکستند شاید برسه ! نمیدونم

بحرحال من فیلم هابیتو موسیقی هابیت رو یک درجه از لوتر پایین تر میدونم

آهنگ ارباب حلقه ها واقعا یک چیز دیگست ! هر آهنگش یک دنیاست ! ولی هابیت هم خیلی خوبه ولی با لوتر خیلی فرق داره ! مثل فیلمش

من احساس میکنم این بخاطر اینه که پیتر ذهنش رو بیشتر معطوف تکنولوژی ها کرده ! بخاطر همین بپای فیلم لوتر نمیرسه ! ولی نسخه اکستند شاید برسه ! نمیدونم

ابتدا ببخشید که لایک شد چون میخواستم منفی بدم! :دی

اصلا این طور نیست و اگر کتاب هابیت را خوانده باشی متوجه میشوی که فیلم هابیت نسبت به ارباب حلقه ها بسیار به کتاب و دنیای تالکین وفادارتر مونده.

در مورد آهنگ متن هم چون دو فیلم ارباب حلقه ها و هابیت (قسمت اولو میگم) در درونمایه با هم تفاوت مهمی دارند بنابراین موسیقی ها هم فرق میکنه.

اگر برای شما هنر نهفته در آهنگ مهم باشه این حرفو نمیزدی چون در قطعاتی از ترک ها هاوارد شور از ارباب حلقه ها قوی تر عمل کرده.

منظور وب هم اینه که تا تمام موسیقی متن سه قسمت در دسترس ما نباشه نمیشه نظر جامعی داد.

از نظر من موسیقی متن هر دو فیلم تار و پود یک لباس اند و هر دو حال و هوای آرادا دارند. حالا حس دورفی (صلابت و...) در موسیقی متن هابیت غالب است و باز این هنر هاوارد شور است. در ارباب حلقه ها بیشتر حال و هوای هابیتی و الفی غالب است. شما باید با تمام حواس و جهات و زوایای مختلف در دنیای تالکین به موسیقی ها نگاه کنی

خب اگه از نظر نوع هم بخوايم مقايسه كنيم ، آهنگ هابيت چيزي كم تر از ارباب حلقه ها نداشت.

شما گفتيد كه از آهنگ هاي احساسي خوشتون مياد.

فيلم چند تا آهنگ احساسي فوق العاده داشت.

يكي اونجايي كه اون كوتوله قلب كوه رو پيدا ميكنه.

يكي اونجايي كه تاراندويل در برابر ترور تعظيم ميكنه.

يكي هم اون صحنه‌ي مربوط به پرواز عقاب ها كه ماله آخراي فيلمه.

اين آهنگ هاي احساسي فوق العاده بي نظير بودند.

ولي چون توي فيلم مدتشون خيلي كم بود ، زياد به چشم نيومدند.

به نظر من هاوارد شور كارش رو از همه بهتر انجام داده بود.

به نظر من هاوارد شور خیی بهتر کارشو به نسبت به ارباب حلقه ها انجام داده، البته بعضی از موزیک های متن فیلم مال ارباب حلقه ها بود ولی بعضی هایی که جدید بودن واسه تم و حس و حال و شخصیت های خود فیلم خیلی خوب از آب در اومده بودن . به نظر من نباید هنوز از لحاظه موسیقی، هابیت رو با ارباب حلقه ها مقایسه کنیم چونکه ما سه قسمت ارباب حلقه ها رو دیدیم و به خاطر همینه که حس میکنیم موسیقی متن هابیت از ارباب حلقه ها ضعیفتره چونکه ما فقط یک سوم فیلم هابیت رو دیده ایم.

بچه ها اونجایی که تو ریوندل اون الف ها داشتن ساز و فلوت میزدن ، کسی موزیک متن اونجارو داره؟!!! سازشون خیلی زیبا بود اونجا، کلا منو یاد رمان هابیت انداخت اونجایی که تورین تو تختخواب خوابیده و داره... :ymapplause: :ymapplause:

با سلام

واقعا نمیشه این دو فیلم رو از نظر موسیقی با هم مقایسه کرد(ارباحلقه ها از نظر موسیقی چیز دیگه ایه)

به نظرم پیتر از عمد خواسته این موسیقی ها رو تو فیلم هابیت بزاره

چون میخواسته طرفدارا همون حس و حال ارباب حلقه ها رو بگیرن وبه احتمال زیاد موسیقی فیلم هابیت تو قسمتهای بعدی خودشو نشون میده

به هر حال باید صبر کرد ما که پیتر نیستیم مطمئن باشید پیتر خوب میدونه داره چکار میکنه

چقدر دنبال اين تاپيک گشتم... {خوبه كه هيچی هم نگشتم :دی}

چندتا درخواست يا سؤال داشتم به نوعی:

اول اينكه اسم آهنگی كه موقع اولين ديدار گندالف و گالارديل در ريوندل پخش شد (همونجا كه گالادريل می چرخه) چی بود و از كجا ميتونم دانلودش كنم؟

دوم اينكه چطور و از كجا تم های مختلف آهنگ Misty Mountains رو گير بيارم؟ مثلاً تم جنگی، تم عاطفی، تم حماسی و... .

انگار بچه ها اون درخواستی که دادم رو نمیدونم چیه. :ymapplause:

بچه ها من چندتا کلیپ از سایت یو.تو.ب دانلود کردم که آهنگ Misty Mountains رو میزنن

کلیپ اولی آهنگ Misty Mountains رو با گیتار میزنه

http://www.rodfile.com/if19hxnn3mnh

دومی هم شعر Misty Mountains رو میخونه ، خیلی جالبه

http://www.rodfile.com/86gjyasnd8by

سومی هم آهنگش رو با پیانو میزنه.

http://www.rodfile.com/2g2czciziixq

خیلی جالبن حتما دانلودش کنین حجمشون هم خیلی زیاد نیست دوتاش که از 12 مگابایت بیشتر نیست یکیش هم 20 مگابایته.

دوستان اولا که شما نمیتونید بزور نظر خودتون به من القا کنید ! من فیلمو دیدم و نظرم در مورد موسیقی اینطور بود

من هم نگفتم که موسیقی بد بود ! اتفاقا بهترین موسیقی فیلم دنیا همین هابیته ! جدی میگم ! ولی بعد از لوتر

یعنی بعد از لوتر ! هابیت بهترین موسیقی متن دنیا رو داره

ولی اینکه فیلم و موسیقی هابیت رو با لوتر موسیقیش یکی و برابر بدونیم قبول ندارم

از حق نگذریم فیلم هابیت و لوتر یک درجه پایینتر هستن ولی این بخاطر داستان فیلم نه کم کاریه پیتر یا هاوارد شور

شما از ریشه منظور منو بد فهمیدید و این بخاطر اینه که حالت تهاجمی پیدا کردید که هرکس از هابیت بد گفت بتوپید بهش :دی

فیلم لوتر خیلی چیزا داشت که هابیت ندشت ! هم فیلم و هم موسیقی

بحرحال من روی نظرم هستم و به نظر شما هم احترام میذارم

:ymapplause:

در واقع من خیلی انتظارم بهتر از اینا بود ! ولی خوب پیتر هم ایده های جالب داشت ! مثلا از اول فیلم خیلی خوشم اومد

من تنها جایی از فیلم اشکم داشت در میاومد ! اونجا بود که بیلبو (پیری) رمیخواست شمشیر رو میبینه و میخواست برش داره ! اونجا یک لحظه داشت اشکم در میاومد ! در جای دیگری از فیلم حالت اشکریزی نداشتم :دی

بچه ها اگه میتونین این کلیپ رو هم دانلود کنین شعر میستی مانتاین رو میخونه خیلی هم باحال میخونه زیرنویس فارسی و انگلیسی هم در داخل فایلش هست.

http://www.rodfile.com/m49lk56y3xy5

بچه ها اگه میتونین این کلیپ رو هم دانلود کنین شعر میستی مانتاین رو میخونه خیلی هم باحال میخونه زیرنویس فارسی و انگلیسی هم در داخل فایلش هست.

این آخریه خیلی قشنگ بود. اصلا صداش به خودش نمیخورد، خیلی صدای محکمی داشت!

انگار بچه ها اون درخواستی که دادم رو نمیدونم چیه. :ymapplause:

بچه ها من چندتا کلیپ از سایت یو.تو.ب دانلود کردم که آهنگ Misty Mountains رو میزنن

کلیپ اولی آهنگ Misty Mountains رو با گیتار میزنه

http://www.rodfile.com/if19hxnn3mnh

دومی هم شعر Misty Mountains رو میخونه ، خیلی جالبه

http://www.rodfile.com/86gjyasnd8by

سومی هم آهنگش رو با پیانو میزنه.

http://www.rodfile.com/2g2czciziixq

خیلی جالبن حتما دانلودش کنین حجمشون هم خیلی زیاد نیست دوتاش که از 12 مگابایت بیشتر نیست یکیش هم 20 مگابایته.

اگه اينو در جواب من گذاشتيد؛ من منظورم اجراهای مختلفش نبود! تم های مختلفش بود! مثلاً دورف ها توی بگ اند تم اصلی رو ميخونن؛ وقتی از ريوندل تازه ميان بيرون تم هيجانی اش رو می زنه فكر كنم و وقتی كه بيلبو تورين رو نجات ميده تم جنگی رو. جايی كه همديگه رو بغل ميكنن هم شايد تم عاطفی اش باشه. حالا من دقيق يادم نيست، شايد اشتباه كنم... اين تم ها رو از كجا ميشه گير آورد؟

راستی، اون آهنگ گالادريل رو كسی نميدونه چيه؟ همينطور دنبال آهنگی كه موقع ملاقات اول گندالف و بيلبو پخش ميشه هم ميگردم.

من اینارو به جواب شما دوست عزیز نذاشتم :ymapplause:

با سپاس از شما دوست گرامی . بسیار زیبا بود. گذاشتمش به عنوان زنگ گوشیم :ymapplause:

ویرایش ناظر:

لطفا تصاویر بزرگ را نقل قول نکنید. این کار سرعت لود صفحه را کاهش می دهد.

اگه اينو در جواب من گذاشتيد؛ من منظورم اجراهای مختلفش نبود! تم های مختلفش بود! مثلاً دورف ها توی بگ اند تم اصلی رو ميخونن؛ وقتی از ريوندل تازه ميان بيرون تم هيجانی اش رو می زنه فكر كنم و وقتی كه بيلبو تورين رو نجات ميده تم جنگی رو. جايی كه همديگه رو بغل ميكنن هم شايد تم عاطفی اش باشه. حالا من دقيق يادم نيست، شايد اشتباه كنم... اين تم ها رو از كجا ميشه گير آورد؟

راستی، اون آهنگ گالادريل رو كسی نميدونه چيه؟ همينطور دنبال آهنگی كه موقع ملاقات اول گندالف و بيلبو پخش ميشه هم ميگردم.

آهنگ گالادریل اسمش Disc-2-04. The White Council Extended Version هست. از 3:52 به بعد چیزیه که میخوای. دیدار گندالف و بیلبو هم Disc-1-02. Old Friends Extended Version هست که بازم 2:30 به بعدش میشه قسمت مورد نظرت. اینها رو هم از آرشیو میتونی بگیری:

https://arda.ir/downloads-archive/?category=53

با سپاس از شما دوست گرامی . بسیار زیبا بود. گذاشتمش به عنوان زنگ گوشیم :ymapplause:

چه جالب اتفاقا منم همینو واسه زنگ گوشیم گذاشتم :ymapplause:

اینم گروه 8 صدا که شعر میستی مانتاین هابیت رو میخونن .

http://www.rodfile.com/yk9kj8yfpe1m

با سلام

قشنگ بودن جناب ایوب. فکر کنم قبلا اینا رو دیده بودم.

تم های موسیقی هابیت

فعلا موسیقی متن هابیت: سفری غیر منتظره

تم اصلی

کیه که ندونه! با این حال اواخر ترک Over Hill

تم شخصیت ها

تم گندالف {ایستاری}: 50 ثانیه اول موسیقی Radagast the Brown

تم بیلبو: A Very Respectable Hobbit (Exclusive Bonus Track)_2.mp3

تم گولوم: در فیلم هابیت، تم گولوم را از موسیقی لوتر استفاده کرده اند. Lost In Emyn Muil_2.mp3

تم تراندویل {الف های جنگل}: My Dear Frodo_10.mp3

تم مکان ها

تم بگ اند: ابتدای ترک Old Friends

به نظر شما تم اربور و تم تورین کدامند و چرا گاهی به جای هم استفاده شده اند؟!

بیاین تو همین تاپیک مختصر به تم های موسیقی متن هابیت بپردازیم...

آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :) :| من نمیتونم از rodfile دانلود کنم میگه:File not foundمن چی کار کنم؟میشه بی زحمت یه جای دیگه هم آپلود کنید دوستانی که لینک rodfileدادید؟ :)

آگه منظورتون آهنگ کوههای مه آلود هست که من برای مقایسه گذاشتم میتونید از اینجا دانلود کنید:

فرمت FLAC 739kbps

http://www.uploadscenter.com/6331ezm2oyww/06_-_Misty_Mountains.flac.html

با فرمت MP3 320kbps

http://www.uploadscenter.com/8662kv7o473k/06_-_Misty_Mountains.mp3.html

سلام به همگیتون.نت های the misty mountains رو پیدا کردم گفتم براتون بذارم.

post-1777-0-92998900-1372933390_thumb.jp

post-1777-0-94058000-1372933401_thumb.jp

post-1777-0-27562300-1372933406_thumb.jp

موسیقی فیلم هابیت هم قشنگه ولی به نظر من به پای موسیقی ارباب حلقه ها نمیرسه.

این آهنگی که توی تریلر پارت 2 بود فوق العاده بود گمونم داره هاوارد شور یه کارای بکری میکنه ها

من کتاب نت تمام آهنگ های ارباب حلقه ها رو برای پیانو دارم... این کتاب توسط خود هاوارد شور تهیه و عرضه شده و حاوی نت های بسیار زیاییه که با دو تا سه روز تمرین خیلی خوب می شه نواختشون. بعضیاشونم همراه نت پیانو، یه نت سل آواز دارن که با آهنگ هم آوازی میشه... خلاصه واقعا موسیقی های استاد شور شاهکارن و آدم از زدن شاهکارهای ایشون خسته نمیشه...

این آهنگی که توی تریلر پارت 2 بود فوق العاده بود گمونم داره هاوارد شور یه کارای بکری میکنه ها

اون آهنگ از هاوارد شور نیست.... فکر نمیکنم آهنگ های اصلی فیلم دوم رو به این زودیها رو کنن....

این آهنگ پارت دو کیه سازندش؟

سلام. کسی نسخه باکیفیت تصویری یا صوتی ترانه کوه های مه آلود رو نداره؟ من نسخه سایت theonering.net رو دارم ولی توی موبایلم صداش خیلی کم میشه! یعنی تا گوشیو به گوشت نچسبونی صداش رو نمیشنوی! :?

یکی کمک کنه خواهشا، اجرش با ارو :-D

سلام. کسی نسخه باکیفیت تصویری یا صوتی ترانه کوه های مه آلود رو نداره؟ من نسخه سایت theonering.net رو دارم ولی توی موبایلم صداش خیلی کم میشه! یعنی تا گوشیو به گوشت نچسبونی صداش رو نمیشنوی! :?

یکی کمک کنه خواهشا، اجرش با ارو :-D

با کدوم ووکال؟ اون مرده که اسمش یادم نیست یا دورف ها؟ :/

معلومه که دورفا! فعلا از کامپیوتر آهنگو ضبط کردم ( با موبایل ) ولی بازم صداش کمه! اما از ویدیوی سایت د وان رینگ دات نت بهتره. در کنار این بقیه آهنگام صداشون بلنده پس مشکل از گوشیم نیست.

معلومه که دورفا! فعلا از کامپیوتر آهنگو ضبط کردم ( با موبایل ) ولی بازم صداش کمه! اما از ویدیوی سایت د وان رینگ دات نت بهتره. در کنار این بقیه آهنگام صداشون بلنده پس مشکل از گوشیم نیست.

مشکل از گوشیته :? :دیــ

خب تقصیر گوشیت نیست اما مشکل از اونه :پی (نداشتن کدک مورد نظر و تنظیمات مناسب که فکر نکنم بتونی درستشون کنی)

یه برنامه ی کانورتر باید برداری درجه صدا رو از 100% ببری بالاتر و کار دیگه ای نمیتونی برای گوشی انجام بدی (میتونی توی اکولایزرها دستکاری کنی که به نظرم خیلی فرق نکنه)

نه میگم که بیشتر آهنگا و صداهام با ولوم مناسبن.

گوشیم گلکسی اس تویه و یه هفته نمیشه خریدمش. از یکی از بهترین فروشگاه های مشهدم خریدمش ؛ پی

شما کیفیت بهتری نسبت به سایت د وان رینگ دات نت سراغ نداری؟

نه میگم که بیشتر آهنگا و صداهام با ولوم مناسبن.

گوشیم گلکسی اس تویه و یه هفته نمیشه خریدمش. از یکی از بهترین فروشگاه های مشهدم خریدمش ؛ پی

شما کیفیت بهتری نسبت به سایت د وان رینگ دات نت سراغ نداری؟

مشکل از گوشیت و کدکی هست که روشه، مشکل از پلیر گوشیته، چیکار کنم گوشیت توپه یا توپ نیست؟ :دیــ نسخه ی دِ وان رینگ که میگی از روی فیلم برداشته شده و اگه فیلم با کیفیت اصلی رو هم روی گوشیت پخش کنی همینه، نسخه ی بلندتری وجود نداره متاسفانه و خودت باید درستش کنی...

برای اینکه بدونی مشکل از گوشیته، همین فایل رو یکبار با مدیاپلیر ویندوز و بار بعد با یه نسخه ی جدید KM Player پخش کن، درجه ی صداهای ویندوز و مدیاپلیر و KM رو مثل هم بزار و تفاوت آشکار خواهد شد :?

ترانه ی تنها کوه؟ نسخه ی دورف ها؟!

نفهمیدم منظورت دقیقا کدومه!

این: https://arda.ir/downloads-archive/?did=676

یا این: https://arda.ir/downloads-archive/?did=697

نیست؟

منظورم اولیه. میشه توی پیغام خصوصی برام پیوستش کنی؟ با موبایل صفحه نصفه لود میشه و نمیتونم دانلودش کنم. مرسی ;-)♡

با این لینک تست کن ببین کارت راه می افته؟

https://arda.ir/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=676

آره دانلود شد. صداش هم نسبتا خوب بود. ممنون

به الوه: با چندتا پلیر باز کردم، فرقی نداستن! پلیرهام آخرین نسخه و از معروفترین و بهترین پلیرهای اندروید هستن. اگه پلیر بهتری سراغ داری توی پخ یا نمایه بگو :پی

{ کی ام پلیر و ویندوز مدیا پلیر که واسه ویندوزن!! }

I See Fire - من آتش را می بینم

post-1521-0-95175000-1383772095.txt

We have a tradition in our Tolkien films of having a song over the closing credits. It's very important that the song feels right for the world of the movie - and also carries the emotional resonance of the end of that particular film.

The Desolation of Smaug is no different. The ending of this film requires a voice and sensibility that will allow an viewer to process what they have just experienced.

It's always tricky to think of the right person to create and performance these songs. Someone who shares our passion for Tolkien, and somebody who is prepared to respect the film.

This year we are thrilled to have Ed Sheeran write and perform our closing song, "I See Fire".

My daughter Katie, deserves total credit for bringing Ed to our movie. He was touring New Zealand earlier this year, and Katie introduced me to his music. Beautiful haunting songs, full of passion and coming from a very genuine place in his heart.

We heard that Ed was a fan of our movies, so while he was playing in Wellington, we invited him around for a tour.

He then headed off to join Taylor Swift on a concert tour. But we had exchanged e-mail addresses.

A few weeks ago, we were puzzling about who to approach about the song that had to be written and recorded very quickly. We now had a strong feeling about the tone of the song, but we needed to find the right voice.

Katie reminded us about how great Ed's voice was, and how right it would be. Fran and I got it the second she mentioned it.

And I had his e-mail address.

I wrote to him on a Sunday morning, and asked if he was interested. He would need to fly down to NZ to see the movie, because it was critical he write from the perspective of the audience.

Within 48hrs he was in Wellington, having immediately jumped on a plane from London with his manager Stuart Camp, who was instantly supportive and helpful.

Ed watched the movie at Park Road Post, immediately went into a room, and started writing and singing. Much of what you will hear on this song was recorded that same day, with a few overdubs and tweaks the following day.

Despite having never played the violin in his life, Ed thought he might try overdubbing one himself, and Katie raced out to borrow a rather battered one from a school friend.

Pete Cobbin from Abbey Road was at Park Road mixing Howard's musical score, and was able to mix the song with Ed.

It was a great experience, and what you will see in this video are moments captured by our behind the scenes team during the creation of the song.

But the images are only supporting Ed's wonderful song. This is his direct emotional response to seeing The Desolation of Smaug, written and performed on the same day he saw the movie.

I am very proud to present "I See Fire”.

[Available for pre-order on iTunes at: http://smarturl.it/smaugi]

Peter FB Page.

تا اونجایی که من متوجه شدم : دختر پیتر که طرفدار اد شیرن بوده به پدرش پیتر میگه که اونو برای خوندن آهنگ پایانی فیلم هابیت : برهوت اسماگ انتخاب کنه و چندتا از بهترین آهنگهای اد رو برای پیتر میذاره و پیتر همه راضی میشه و اد میره نیوزلند و فیلم هابیت 2 رو یکبار کامل میبینه و بعد میره و شروع میکنه به ساخت آهنگ با اینکه ویالون خوب بلد نبوده و با اینحال در عرض چند روز آهنگ رو میسازه و تحویل میده.

چیزی که در این ویدئو میبینید توسط تیم پشت صحنه پیتر در مدت ساخت ترانه فیلمبرداری شده

دانلود موزیک ویدئوی I See Fire

سلام

من تازه عضو این انجمن شدم.

میخواستم این کلیپ رو دان کنم ولی لینکش پاک شده.ممنون میشم اگه برام بذارین.

من اون آهنگی که وقتی بیلبو حلقه رو پیدا کرد پخش شد میخوام.همون که آهنگ ارباب حلقه هارو هم داشت.ممنون

من اون آهنگی که وقتی بیلبو حلقه رو پیدا کرد پخش شد میخوام.همون که آهنگ ارباب حلقه هارو هم داشت.ممنون

سلام و خوش اومدین

آهنگی که موقع پیدا شدن حلقه پخش میشه رو میتونین از آرشیو دانلود خودمون دانلود کنین.این آهنگ توی موسیقی ابتدایی هر سه قسمت ارباب حلقه هاپخش میشه.بفرمایین:

https://arda.ir/do...rchive/?did=279

https://arda.ir/do...rchive/?did=371

https://arda.ir/do...rchive/?did=317

اینا هم موسیقی کامل هابیت-سفری غیرمنتظره:

https://arda.ir/do...ve/?category=53

الآن ترک های 30 ثانیه ای برهوت اسماوگ رو گوش دادم.در وصفشون فقط میتونم بگم که ... کاملا حق مطلب رو ادا کردن!واقعا چه کسی بهتر از استاد هوارد میتونه دنیای تالکین رو با صوت و نوا برای مخاطب بازگو کنه؟واقعا کارای شور پخته و کامل هستن.خود هوارد شور توی سمفونی 2004 لوتر بیان میکنه که موقع ساخت آهنگا کتابا تمام وقت جلوش روی میز کارش باز بودن پس تعجبی نداره که اینقد موسیقی هاش پر معنا هستن چون شور هم به دنیای تالکین اشراف داره و هم ذهن توانایی داره پیتر هم خوب دونسته که با چه کسی همکاری کنه!شور هم میگه که مخاطب در سرتاسر دیدن فیلم از موسیقیش لذت میبره و واقعا هم همینطوره!

ممنون استاد هوارد شور

اون آهنگی که وقتی میری تو سایت هابیت پخش میشه رو، گوش کردم ! بی نظیره ! بنظرم امسال موسیقی هابیت برنده اسکار میشه =))

امسال تبلیغ تلوزیونی ها رو ندیدم و آهنگ ها رو هم گوش ندادم ! میخوام سورپرایز بشم و لذت ببرم ! فقط هم با کیفیت اچ دی میبینم =))

Production-Video-Howard-Shore.png

این مرد کیه؟! واقعا این هاوارد شور کیه؟!

من نمیدونم چه قدرتی در دست و پنجه این مرد 67 ساله و چه هنری در وجودش نهفته است، واقعا چه روح با عظمتی داره که تونسته چنین شاهکاری خلق کنه!

یکی از ترک های موسیقی بازگشت شاه رو برای یکی از دوستانم در دانشگاه گذاشته بودم، ناخودآگاه شوری از اعماق وجودم برخاست و اشک صورتمو خیس کرد. فوری سرمو برگردوندم تا اشکامو نبینه اما فهمیدم که اون هم سرشو گرفته اونور تا من اشکاشو نبینم!

الان دارم ترک On The Doorstep رو گوش میدم. مربوط به صحنه درب اره بور.

چه ارتباط و احساسی این مرد با آردا داره که تونسته اینقــــدر در انتقال حس و روح متن کتاب های تالکین موفق باشه؟!

پیتر جکسون موفقیتشو مدیون این آهنگسازه! تمام روح و حس فیلم های ارباب حلقه ها، اون فضایی که در فیلم وجود داره و اون حس و حال آردایی که به شما وارد میشه همش هنر محض ایشونه. موسیقی های ایشون به تنهایی موفق به به تصویر کشیدن کتاب شده!

دوستان...موسیقی متن هابیت: برهوت اسماگ شاهکاره. همونطور که هابیت: سفری غیر منتظره بود. همونطور که شاهکار ابدی سینما و البته در بحث ما دنیای موسیقی، ارباب حلقه ها بود. پیترجکسون توانست به لطف هاوارد شور فضای فیلم رو تاریک تر کنه. یک درصد فکر کنید اگر هاوارد شوری نبود برای لوتر و هابیت موسیقی بنویسه...وای خدای من! ارباب حلقه ها و هابیتی وجود نداشت..........

دوستان...موسیقی متن هابیت: برهوت اسماگ شاهکاره. همونطور که هابیت: سفری غیر منتظره بود. همونطور که شاهکار ابدی سینما و البته در بحث ما دنیای موسیقی، ارباب حلقه ها بود. پیترجکسون توانست به لطف هاوارد شور فضای فیلم رو تاریک تر کنه. یک درصد فکر کنید اگر هاوارد شوری نبود برای لوتر و هابیت موسیقی بنویسه...وای خدای من! ارباب حلقه ها و هابیتی وجود نداشت..........

واقعا کار هاوارد شور حرف نداره.

خدایا شکرت که هاوارد شور رو آفریدی @-)

https://arda.ir/hobbit-desolation-of-smaug-last-video-blog/

سلام

من ویدئوی مراحل ساخت و ضبط موسیقی هابیت رو نگاه کردم.فوق العاده ست واقعا.حتما ببینینش خیلی جالب بود.چیزی که زیاد توی گروه پیتر جکسون به چشم میاد روابط دوستانۀ بین عوامله.توی این ویدئو میاد و تعدادی از ترکهای هابیت و ساختشون رو پخش میکنه.موزیکا فوق العاده بودن.یه جا هم که دارن موسیقی رو ضبط میکنن(یا دارن تمرین میکنن) گوشی موبایل رهبر ارکستر(؟) زنگ میخوره!یه جا هم ما رو میبرن به موسیقی لوتر.آخرای ویدئو هم موسیقی ای خیلی قشنگ پخش میشه.به نظرم یه تیکه از یه ترک هم خیلی شبیه موسیقی فیلم حرفه ای بود!

من از هوارد شور خیلی ممنونم به خاطر زحمتی که کشیده و البته استعدادی هم که داره.

پ.ن:

تور عزیز:تور خیلی دوستت دارم (اصلا هم فکر نکنین که این پست رو فقط برای ابراز این جمله زدم!)

ترانه ای که در پایان سفر غیر منتظره(تیتراژ پایانی) خونده شده خواننده و شاعرش کیه؟

اسم اون آهنگ ترانه تنها کوهه (Song of the Lonely Mountain)که نیل فین خواننده نیوزلندی گروه Crowded House اونو اجرا کرده

کی آهنگ های برهوت اسماگ در آرشیو سایت قرار می گیرد اون آهنگی که موقع رفتن گاندلف به قبر ویچ کینگ میذاره رو کسیی نمیتونه بذاره

ممنونم منکه عاشق موزیکش شدم خیلی هیجان انگیزه=))

موسیقی های لوتر رو گوش میدم خیلی لذت میبرم و بعضی از تراکاش اشکمو در میاره ! همیشه با خودم میگفتم موسیقی هابیت هم اینطور هست؟! هابیت یک موسیقیه بسیار زیبایی داره ! تا مرز گریه کردن میرم ولی اشکم درنمیاد !

ولی در موسیقی متن هابیت: برهوت اسماگ ، آهنگ ها خیلی قشنگتر و زیبا تر شده و یک تراک هست که واقعا اشکمو در میاره ، آهنگ Kingsfoil

این آهنگ محشره ، مخصوصا تایم 00:56 تا 01:15 که اصلا اشکمو بدجور درمیاره ! اصلا بغضم میگیره ! نمیدونم ! اصلا معرکست !

با این چند ثانیه با تمش میشه کلی آهنگ ساخت ! واقعا کار هاوارد شور حرف نداره =))

منتظر موسیقی متن هابیت: آنجا و بازگشت دوباره هستم ، چون اون از این آلبوم هم قشنگتر خواهد بود :((

به نظر من که موسیقی هابیت هیچ چیزی از ارباب حلفه ها ها کم نداره.مخصوصا ترانه ی آخر فیلم که نیل فین می خونه.

توی سایت از کجا میشه isee fire رو دانلود کرد؟

توی سایت از کجا میشه isee fire رو دانلود کرد؟

از اینجا

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1427&view=findpost&p=42545

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1427&view=findpost&p=42678

I see fire یکی از تراک هاست

از اینجا

https://arda.ir/forum...indpost&p=42545

https://arda.ir/forum...indpost&p=42678

I see fire یکی از تراک هاست

به غیر از اینجا از منوی ورودی نمی شه؟

به غیر از اینجا از منوی ورودی نمی شه؟

این دو آدرس لینک مستقیم این تک آهنگو داره.از اینجا دانلود کن

http://savalanmusicm...%82%DB%8C%D9%85

http://www.pat-o-mat...84%D9%85-hobbit

من میخوام اون آواز تورینو که تو خونه بیلبو خوند دانلود کنم ، سراغ دارین ؟ خیلی باحال بود ....

من میخوام اون آواز تورینو که تو خونه بیلبو خوند دانلود کنم ، سراغ دارین ؟ خیلی باحال بود ....

از این جا می تونید دریافتش کنید:

https://arda.ir/downloads-archive/?did=676

به نظر من فیلم هابیت ، برهوت اسماگ اصلا قابل مقایسه با لوتر که نبود هیچ حتی خیلی ضعیف تر از قسمت اول هابیت هم بود و صد البته نظرم شامل موسیقی فیلم هم میشه . به نظر من دست درازی هایی که پیتر جکسون توی کتاب لوتر و هابیت کرده توی این قسمت دیگه به اوجش رسیده. آهنگ خیلی شاخی هم نداشت این قسمت دوم . حالا اگه درمورد قسمت اول بگیم خوب چرا ولی این قسمت دوم به نظر من موسیقی خیلی خوبی نداشت و من به شخصه راضی نبودم

موسیقی متن برهوت اسماگ

Howard Shore - The Hobbit The Desolation Of Smaug (Original Motion Picture Soundtrack) iM1

01 The Quest For Erebor.mp3

02 Wilderland.mp3

03 A Necromancer.mp3

04 The House of Beorn (Extended Vers.mp3

05 Mirkwood (Extended Version).mp3

06 Flies and Spiders (Extended Versi.mp3

07 The Woodland Realm (Extended Vers.mp3

08 Feast of Starlight.mp3

09 Barrels Out of Bond.mp3

10 The Forest River (Extended Versio.mp3

11 Bard, a Man of Lake-Town (Extende.mp3

12 The High Fells (Extended Version).mp3

13 The Nature of Evil.mp3

14 Protector of the Common Folk.mp3

15 Thrice Welcome.mp3

16 Girion, Lord of Dale (Extended Ve.mp3

17 Durin's Folk (Extended Version).mp3

18 In the Shadow of the Mountain.mp3

19 A Spell of Concealment (Extended.mp3

20 On the Doorstep.mp3

21 The Courage of Hobbits.mp3

22 Inside Information.mp3

23 Kingsfoil.mp3

24 A Liar and a Thief.mp3

25 The Hunters (Extended Version).mp3

26 Smaug (Extended Version).mp3

27 My Armour Is Iron.mp3

28 I See Fire.mp3

29 Beyond the Forest.mp3

حالا كه فكر ميكنم ميبينم ريتم اوليه ي آهنگ« فلوت»،از آسياي شرقي گرفته شده

من رو ياد چين قديم ميندازه :-bd

به شخصه من موسیقی هابیت رو به همون اندازه ارباب حلقه ها دوست داشتم و خیلی لذت بردم به خصوص اینکه در قسمت اول از شعر های خود کتاب هم استفاده شده بود و ارزش موسیقی فیلم را چند برابر کرده بود.

قسمت دوم هم موسیقی بسیار خوب بود. از دوستانی هم که زحمت کشیدند و موسیقی های این فیلم رو در سایت قرار دادند تشکر می کنم.

به نظر من فیلم هابیت ، برهوت اسماگ اصلا قابل مقایسه با لوتر که نبود هیچ حتی خیلی ضعیف تر از قسمت اول هابیت هم بود و صد البته نظرم شامل موسیقی فیلم هم میشه . به نظر من دست درازی هایی که پیتر جکسون توی کتاب لوتر و هابیت کرده توی این قسمت دیگه به اوجش رسیده. آهنگ خیلی شاخی هم نداشت این قسمت دوم . حالا اگه درمورد قسمت اول بگیم خوب چرا ولی این قسمت دوم به نظر من موسیقی خیلی خوبی نداشت و من به شخصه راضی نبودم

سلام و دورد بیکران به میثراندیر عزیز

در مورد موزیک فیلم باید عرض کنم خیلی عالی بود. کافیه شما ابتدا قطعه های آلبوم رو بصورت جداگانه گوش بدید و بعد فیلم رو ببینید و توجه کنید که موزیک فیلم چقدر عالی با هر یک از سکانسهای فیلم وفق داده شده و بنظر بنده چیزی از ساخته های قبلی کم نداره.

شاید اینکه بنظر خیلی شاخ نبوده، شباهت زیاد در نوع ساخت موزیک ها با ساخته های قبلی هستش که اینهم یجورایی ضروری بوده. البته شاید

در مورد چگونگی ساخت فیلم (که در بیشتر بخش ها بجای فیلم به انیمیشن بیشتر شباهت داشت) و اینکه پیتر جکسون خیلی داستان فیلم رو تغییر داده و ای کاش فقط تغییر داده بود، که یه جاهایی رو هم اضافه کرده بود و ... بماند. کاملا با نظر شما موافقم و اصلن به پای ساخته های قبلی نمی رسید.

پر حرفی بنده رو ببخشید

با آروزی بهروزی @};-

موسیقی فیلم هابیت شاید به اندازه موسیقی لوتر خوب نبود ولی این دلیل نمیشه که ما زیبایی هاشو نبینیم!

اگه قرار بود همه ی کار های هاوارد شور شبیه به هم باشه که دیگه به درد نمیخوره!من بر عکس شما خیلی از موسیقی متناسب و خوب هابیت برهوت اسماگ لذت بردم و به عنوان یک مخاطب و طرفدار راضی بودم!

میشه بگید از کجا می تونم اهنگ بی کلام song of lonely mountain رو دانلود کنم؟

اگر میستی مانتین رو میخوای اینجا (اونی که تورین خوند) https://arda.ir/do...rchive/?did=676

اما اگر این یکیو میخوای که امید وارم همینی باشه که میخوای رو سرور خودم برات آپ کردم بگیرش.

http://91.109.16.250:8082/the%20lonely%20mountain.rar

اگر میستی مانتین رو میخوای اینجا (اونی که تورین خوند) https://arda.ir/do...rchive/?did=676

اما اگر این یکیو میخوای که امید وارم همینی باشه که میخوای رو سرور خودم برات آپ کردم بگیرش.

http://91.109.16.250...%20mountain.rar

ممنون دوست عزیز ولی این که شعر رو داره من دنبال اهنگ بی کلامشم.

ممنون دوست عزیز ولی این که شعر رو داره من دنبال اهنگ بی کلامشم.

ببخشید من بی کلامش رو ندیدم.

دوست عزیزم فقط یه نسخه دیجیتال فعلا پیدا کردم که برات میزارم.

http://91.109.16.250:8082/theLonelyMountain.zip

میشه بگید از کجا می تونم اهنگ بی کلام song of lonely mountain رو دانلود کنم؟

همه ی راه ها یه یو.تیوب ختم خواهد شد :دیــ

من الان این آهنگ رو توی دسترس ندارم و به خاطر سرعتم هم فعلا نمیتونم دانلودش کنم که ببینم این بازسازی شده یا اصلیه اما کیفیتش خوب بود این

http://uploadboy.com/06q3ot5masyb.html

ایتونز آلبوم سفر غیرمنتظر لطفا!!

آیتونز سفر غیر منتظره لطفا

امیدوارم لذت ببرید...

سلام تور: اين موسيقى هاى دلنشين مال بازى the battle of middle-earth هست : آهنگ اولى و دومى مال قسمت دوم اين بازى هستش واثر:jaime christopherson هست و آهنگ (يا soundtrack) سومى مال قسمت اول اين بازيه و اثر : jaime christopherson و bill brown هست

سلام آقاى peejackاگه واقعا از آهنگ هاى احساسى خوشت مياد بذار من چن تا آهنگ هابيت و ارباب حلقه ها رو برات معرفى كنم كه با گوش دادنشون ديوونه مي شى: wilderland(the desolation of smaug ) - feast of starlight( the desolation of smaug) - evenstar(the two towers) - twilight and shadow( the return of the king) - the king of the golden hall( the two towers) - girion,lord of dale ( the desolation of smaug)

اين آخريه اون آخراش خيلى احساسى و قشنگه

من آهنگی که تورین میخونه تو فیلم خیلی دوست دارم :)

دوستان ، عزیزان ، سوالی داشتم :

موسیقی آغاز تریلر اول و آغاز تریلر سوم برهوت اسماگ [که موسیقی فوق العاده ای هم بود] کجای خود فیلم هست؟

یا توی اکستندده؟

دوستان ، عزیزان ، سوالی داشتم : موسیقی آغاز تریلر اول و آغاز تریلر سوم برهوت اسماگ [که موسیقی فوق العاده ای هم بود] کجای خود فیلم هست؟ یا توی اکستندده؟

موسیقی های تریلر برهوت اسماگ ربطی به هوارد شور ندارن و مثل خیلی از تریلرها سفارش داده میشن. البته در مورد دوباره ضبط شدنشون خبر ندارم (اما احتمال میدم دوباره ضبط شده باشن) درهرحال بزار اطلاعات موسیقی همه ی تریلرها رو بنویسم:

موسیقی تریلر اول نامش Age of Dragons از Audiomachine هست

موسیقی اصلی تریلر دوم یا به قولی Official Main Trailer از Audiomachine به نام Land of Shadows هست. البته شروع اون از یکی از ترک های Ninja Tracks به اسم Dawn استفاده شده و پایانش (که تقریبا از اواسط تریلر شروع میشه) بازهم ترکی از Audiomachine به نام Destiny Awaits هست

موسیقی پیشنمایش نسخه ی اکستندد (یا به قولی تریلر سوم) هم اول با همون ترک Dawn از Ninja Tracks شروع میشه و با ترک Spirit of Light از Shockwave Sound ادامه پیدا میکنه

پ.ن.

فراموش کردم، این موسیقی ها در دیسک های ساندترک فیلم جایی ندارن

یه کاور دیگه از Misty Mountains. کار جالبی ـه post-1567-0-65689200-1357567478_thumb.jp
 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ylfb3FRvuVU 

عالی بود حرف نداشت.الان دارم بهش گوش میدم از این که اطلاع دادین ممنونم.اگه بازم هست بگین به خدا خالی از لطف نیست....

بازم ممنونم.

این هم از موسیقی تریلر های هابیت سفری غیر منتظره و برهوت اسماگ؛ من داشتم و ندادم تا فقط تو پادکست آردا باشه :D

سفری غیر منتظره

Immediate Music-Destiny of the Chosen.mp3

برهوت اسماگ

Audiomachine - Age of Dragons.mp3

Audiomachine - Land of Shadows.mp3

به الوه:

هیچی موسیقی تریلر بازگشت شاه نمیشه که خود هاوارد شور زدش...

اینم موسیقی متن تریلر فیلم سینمایی هابیت نبرد پنج سپاه.

این موسیقی بار اول در فیلم ارباب حلقه ها ((بازگشت پادشاه)) توسط پیپین برای دنه تور دوم پادشاه میناس تریس و گوندور در هنگامی که فرزند کوچکش فارامیر راهی میدان نبردی بدون بازگشت بود خوانده شد........

http://cld.persiangi...p3.cc%29.mp3/dl

یه بحثی که کاملا مشخصه اینه که موسیقی های هاوارد شور خصوصا لوتر و هابیت واقعا بی نظیرن و من از همشون لذت بردم ولی به شخصه از بین آهنگای هابیت با موسیقی تیتراژ اخر فیلم سفر غیر منتظره خیلی حال کردم... :)

اگر کسی متوجه شد این موسیقی استفاده شده در این تریلر آخر هابیت 3 چی هستش ، ممنون میشم نام ببره یا لینک دانلود بذاره :)

چه قدر این The Last Goodbye ریتمش شبیه Into the West ئه :)

sons of durin, fallen و last goodbye خوب بود. بقیه جذبم نکرد. البته باید کامل گوش کنیم و با 30 ثانیه نمیشه فهمید اما از آهنگ تیتراژ خوشم اومد.

اگر کسی متوجه شد این موسیقی استفاده شده در این تریلر آخر هابیت 3 چی هستش ، ممنون میشم نام ببره یا لینک دانلود بذاره :)

از اونجایی که موسیقیه تریلر قشنگ بود تصمیم گرفتم خودم متوجه بشم :دی

آهنگش هنوز منتشر نشده ولی از گروه Twelve Titans هستش و اسم آهنگ هم

Dust And Light

که بزودی تو آیتونز نسخه با کیفیت تَرِش منتشر میشه ! از اینجا میتونید دانلود کنید :|

:)

موسیقی این دفعه خیلی حماسی تر و نزدیک به لوتر هست.ای کاش بقیه 30 ثانیه هم اینگونه باشه.

اگه نرم افزارشو یکی همینجا بتونه آپ کنه ممنون میشم! دانلود نمیکنه واسه من :)

کسی میتونه این 90 ثانیه ای ها رو دانلود کنه و اینجا بذاره تا توی خبرها بذارم؟

من هیچ دستگاه iOS و حساب فروشگاه iTunes رو ندارم که خودم دانلود کنم.

مرسی

کسی میتونه این 90 ثانیه ای ها رو دانلود کنه و اینجا بذاره تا توی خبرها بذارم؟

من هیچ دستگاه iOS و حساب فروشگاه iTunes رو ندارم که خودم دانلود کنم.

مرسی

یکم صبر کنید دارم میگیرم...

آهنگ The Last Goodbye چقدر زیبا بود .

منو یاد دوران بازگشت پادشاه انداخت .

مرسی پیجک .

موسیقی پایانی فیلم هابیت و سینمای خطه ی میانی: Last Goodbye : نمیدونم چی بگم فقط اینکه شعری به این قشنگی و احساسی تا حالا نشنیده بودم...نا خودآگاه بغضم گرفت... :) :|

اگر میشه دوستان زحمت بکشند زیر نویس فارسیشو بزارن ممنون میشم

اگر میشه دوستان زحمت بکشند زیر نویس فارسیشو بزارن ممنون میشم

متن انگلیسی و ترجمه فارسی ترانه «آخرین وداع» به خبر اضافه شد:

https://arda.ir/full-...e-by-billy-boyd

اینجا هم میذارم:

متن انگلیسی ترانه:

I saw the light fade from the sky
On the wind I heard a sigh
As the snowflakes cover my fallen brother’s
I will say this last goodbye
Night is now falling, so ends this day
The road is now calling and I must away
Over hill and under tree
Through lands were never light has shone
By silver streams that run down to the sea
Under cloud, beneath the stars
Over snow and winters morn
I turn at last, to pass that leave all
And oh the were the road then takes me
I cannot tell
We came all this way
But now comes the day
To bid you farewell
Many places I have been
Many sorrows I have seen
But I don’t regret
Nor will I forget
All who took that road with me
Night is now falling
So ends this day
Over hills and under tree
To lands were never light has shone
Through these memory’s I will hold
With your blessing I will go
To turn at last to pass that we know
and oh were the road bend takes me
I cannot tell, we came all this way
But now comes the day to bid you farewell
I bid you all a very fond farewell[/CODE]

ترجمه فارسی:

دیدم که نور از آسمان محو شد

بر فراز باد آهی شنیدم

همچنان که دانه های برف برادران فرو افتاده ام را میپوشاند

من این آخرین وداع را می گویم

شب فرا رسید و این روز به پایان آمد

جاده مرا می خواند و باید رهسپار شوم

از روی تپه و زیر درخت

از میان سرزمین هایی که هرگز نور بر آنها نتابیده

از کنار جویبارهای سیم گون که به سور دریا میروند

زیر ابر و ستارگان

از روی برف در صبح زمستان

در نهایت روی گرداندم به مسیری که همه را ترک میکرد

و راه مرا به کجا خواهد برد؟

نمیدانم

همه این مسیر را آمده ایم

اما اکنون روزی فرا رسیده است

که با شما وداع گویم

در جاهای زیادی بوده ام

اندوه های فراوانی دیده ام

اما نه پشیمانم

و نه فراموش خواهم کرد

کسانی را که در این مسیر همراهم بودند

شب فرا رسید

و این روز به پایان آمد

جاده مرا می خواند و باید رهسپار شوم

از روی تپه و زیر درخت

از میان سرزمین هایی که هرگز نور بر آنها نتابیده

از کنار جویبارهای سیم گون که به سور دریا میروند

با این خاطرات ایستادگی میکنم

و با دعایت رهسپار میشوم

تا در نهایت به راهی روم که میدانیم

و راه مرا به کجا خواهد برد؟

نمیدانم، همه این مسیر را آمده ایم

اما اکنون روزی فرا رسیده است که با شما وداع گویم

همه شما را با بهترین آرزوها وداع میگویم

Night is now falling"

So ends this day

Over hills and under tree

To lands were never light has shone

Through these memory’s I will hold

With your blessing I will go

To turn at last to pass that we know

and oh were the road bend takes me

I cannot tell, we came all this way

But now comes the day to bid you farewell

"I bid you all a very fond farewell

اما کمتر جایی بهتر از سرزمین میانه ست، پیتر عزیز...

این آهنگ The Last Goodbye که یجورایی تکراری بود! حدودای همون Into The West ... اما با جذابیت کمتر! :)

صدای خواننده رو اصلـا دوست نداشتم. و به هیچ عنوان شباهتی به فضای تالکینی و این حرفها نداشت!

خلـاصه که اینجانب به شدت ناراضی بودم. :|

اقا سلام

اقا یکی متن اهنگه the last goodbye رو به ما برسونه اگه جای این نظر اشتباهه شرمنده.اگه تو صفحاته قبلم بود بازم شرمنده بد جور عجله دارم.

اقا سلام

اقا یکی متن اهنگه the last goodbye رو به ما برسونه اگه جای این نظر اشتباهه شرمنده.اگه تو صفحاته قبلم بود بازم شرمنده بد جور عجله دارم.

این جا متن به همراه ترجمه اش موجوده.

دیروز موسیقی متن هابیت:نبرد پنج سپاه رو گوش میکردم که به یک نکته پی بردم و اون هم استفاده کم از تم سائرون و سواران سیاه بود.فقط درچند ثانیه این تم ها رو خلاصه کردند که واقعا تعجب کردم.چون استفاده از این تم ها هم فضای فیلم رو بیشتر به ارباب حلقه ها نزدیک میکرد و همچنین نبردها رو هیجان انگیز و وحشتناک میکرد.در ثانی هر شخصیت و مکانی یه تم خاصی داره و زمانی که اون شخص یا مکان در فیلم نشان داده میشه،استفاده میکنن.دیگه دلیلی نداره بیان عوضش کنند.

امیدوارم توی فیلم اینطوری نباشه.

دیروز موسیقی متن هابیت:نبرد پنج سپاه رو گوش میکردم که به یک نکته پی بردم و اون هم استفاده کم از تم سائرون و سواران سیاه بود.فقط درچند ثانیه این تم ها رو خلاصه کردند که واقعا تعجب کردم.چون استفاده از این تم ها هم فضای فیلم رو بیشتر به ارباب حلقه ها نزدیک میکرد و همچنین نبردها رو هیجان انگیز و وحشتناک میکرد.در ثانی هر شخصیت و مکانی یه تم خاصی داره و زمانی که اون شخص یا مکان در فیلم نشان داده میشه،استفاده میکنن.دیگه دلیلی نداره بیان عوضش کنند.

امیدوارم توی فیلم اینطوری نباشه.

احتمال اول اینه که وقت زیادی از فیلم رو به وقایع دول گولدور که ارتباط مستقیم با سایرون و اشباح حلقه داره اختصاص نداده باشند. ;)

احتمال دوم هم اینه که چون این تمها تکراری اند اونها رو تو نسخه ی اولیه نذاشتن و تو نسخه ی ویژه که شامل تمام موسیقی های فیلم میشه این تمها سهم بیشتری دارن.(مثلا تم شایر در ابتدای یاران حلقه، تو نسخه معمولی حدود 4 دقیقه و تو نسخه کامل 30 دقیقه ناخالص و حداقل 15 دقیقه خالص شنیده میشه)

موسیقی متن قسمت سوم به آرشیو دانلود سایت اضافه شد:

https://arda.ir/downloads-archive/?category=60

امروز بعد از یک هفته فرصت شد موسیقی متن نبرد پنج سپاه رو گوش کنم.اولین بار بود که موسیقی متن رو قبل از تماشای فیلم گوش میکردم و واقعا تجربه‌ی لذت‌بخشی بود،اونقدر که برای بار دوم هم تکرارش کردم!

موارد فوق‌العاده‌ای توش وجود داره که قطعا با تماشای فیلم بیشتر هم پیدا میشه.

(توجه:از اینجا به بعد برای کسی که کتاب رو نخونده اسپویل داره که فک نمیکنم کسی اینجوری باشه توآردا!)

1-قطعه ی ironfoot واقعا چیز عجیبیه.اصلا انتظار همچین آهنگی برای داین نداشتم.جدا از قطعه اش که جز قطعه های اکستندده،تو قطعه های دیگه هم کاربردش خیلی جالبه.( Battle for the mountain 1:00+ clouds burst 2:40)

تو قطعه‌ی ironfoot ساز غالب صدایی شبیه نی‌انبان داره که یکم برای یه دورف عجیبه! تم روهان رو با همین صدا شنیده بودیم که چون قرار بود زبانشون هم انگلیسی قدیمی باشه کاملا تطابق داشت.ولی جدا از جور بودنش انصافا قطعه‌ی قشنگیه!از اونهایی که باید روزی چندبار گوش کنی تا از سرت بیفته.

2-تم شهر دریاچه (که به نظر من یکی از قشنگترین تمهای دو فیلم قبلی بود-مثال:thrice welcome) بیشتر از حد انتظار کاربرد داره، اون هم تو قطعه هایی که مربوط به Dale ه. احتمالا مربوط به شروع درگیریهای مردم ازگوراته.(Ruins of Dale 0:00 )

3-شنیدن تم ریوندل وسط کلی تم سائورون خیلی آرامش بخشه. الروند وارد میشود! (Guardians of the three-3:25)

4-همینطور هم تم طبیعت تو اوج جنگ.امیدوارم عقابها پروانه‌ی عزیزمون رو هم آورده باشن! (to the death-4:20)

5-با وجود اینکه سرنوشت محتوم اسماگ مشخصه،باز شنیدن تمش تو قطعه‌ی اول هیجان انگیزه.برای من اسماگ و گالوم در سفر غیرمنتظره ،جزء دوست داشتنی ترین نقشهای منفی بودند.

تو قطعه‌ی سوم هم تم اسماگ رو میشنویم که عجیبه چون کارش تموم شده.احتمالا بحث تورین و بیماری اژدها باشه.

6-تو قطعه‌ی 17، یکبار تم یاران حلقه شنیده میشه که خیلی کنجکاوم بدونم موضوعش چیه. :)) (Courage and wisdom-3:40)

7-و سوال آخر،چه کسی تو قطعه‌ی fallen میمیره؟؟ ;)

بعد از مطلب پریشب یه گشتی تو اینترنت زدم و یه تحلیل خیلی خوب رو موسیقی فیلم پیدا کردم.اینجا.بعضی از قسمتهای جالبش رو اینجا میذارم.

(این مطلب مال دو هفته پیشه و حالا که فیلم اکران شده دیگه پبش بینی هاش ارزش نداره،اما از نظر موسیقیایی جالبه و نکات خوبی داره-باز هم اسپویل در حد مطالب کتاب داره)

1- ironfoot:علت اینکه فضاش کمی متفاوته ظاهرا اینه که بعد از the last goodbye در ادامه تیتراژ پخش میشه.( ;) :)) )[اگه اینجوری باشه انتخاب خوبیه،هم غم مرگ تورین توش وجود داره و هم به پادشاهی داین بر اره‌بور اشاره داره]

در ضمن میتونه مثل تم روهان با یه ساز زهی خاص نواخته شده باشه،نه نی‌انبان.

2-Fire & Water:اوایل قطعه تم حماسی بارد رو میشنویم،بعد تم هابیت که ممکنه بیلبو رو در حال تماشای صحنه از دور نشون بده،و در اواخر تم شکست اسماگ(که در سکانس مجسمه طلایی قسمت قبل شنیدیم.برای همین گفته میشه که بارد تیر سیاه رو خطا میزنه و با تیر معمولی اسماگ رو میکشه.[بر اساس تریلرها به نظر میرسه که اینجانب یعنی بین تیر رو به بارد میرسونه!پس ممکنه بارد یه تیر دیگرو هدر داده باشه]

(پ.ن:به این قطعه در فاصله 2:38 تا 2:46 گوش کنین و بعد به اسمش دقت کنین!)

3- قطعه‌ی mithril با همون آهنگی شروع میشه که در یاران حلقه وقتی بیلبو زره میتریل رو به فرودو میده میشنویم.اینجا همون اتفاق بین تورین و بیلبو میفته!

4-در قطعه‌ی The Clouds Burst لحظه‌ی ورود دورفها با پخش تم ironfoot با شیپور مشخصه.تصور میشه که شبیه ورود روهیریم به پله نور باشه.[اگه واقعا اینجوری باشه یکی از زیباترین صحنه های سه گانه خواهد بود!]

5-در The Darkest Hour تم شهر دریاچه خیلی دردناک شنیده میشه که میتونه نشون دهنده‌ی مرگ یکی از مردم شهر دریاچه باشه.شاید آلفرد متحول شده باشه! :D

6-اینجا هم به تم یاران حلقه در قطعه Courage and Wisdom اشاره شده. :|

7- در قطعه‌ی There and Back Again همون آهنگی رو میشنویم که در تباهی اسماگ ،وقتی بیلبو بشکه هارو وارد رودخونه میکرد میشنیدیم.ممکنه اینجا بیلبو برای فرار از ساکویل-بگینزها از حلقه استفاده کنه.

امروز بعد از یک هفته فرصت شد موسیقی متن نبرد پنج سپاه رو گوش کنم.اولین بار بود که موسیقی متن رو قبل از تماشای فیلم گوش میکردم و واقعا تجربه‌ی لذت‌بخشی بود،اونقدر که برای بار دوم هم تکرارش کردم!

موارد فوق‌العاده‌ای توش وجود داره که قطعا با تماشای فیلم بیشتر هم پیدا میشه.

(توجه:از اینجا به بعد برای کسی که کتاب رو نخونده اسپویل داره که فک نمیکنم کسی اینجوری باشه توآردا!)

1-قطعه ی ironfoot واقعا چیز عجیبیه.اصلا انتظار همچین آهنگی برای داین نداشتم.جدا از قطعه اش که جز قطعه های اکستندده،تو قطعه های دیگه هم کاربردش خیلی جالبه.( Battle for the mountain 1:00+ clouds burst 2:40)

تو قطعه‌ی ironfoot ساز غالب صدایی شبیه نی‌انبان داره که یکم برای یه دورف عجیبه! تم روهان رو با همین صدا شنیده بودیم که چون قرار بود زبانشون هم انگلیسی قدیمی باشه کاملا تطابق داشت.ولی جدا از جور بودنش انصافا قطعه‌ی قشنگیه!از اونهایی که باید روزی چندبار گوش کنی تا از سرت بیفته.

2-تم شهر دریاچه (که به نظر من یکی از قشنگترین تمهای دو فیلم قبلی بود-مثال:thrice welcome) بیشتر از حد انتظار کاربرد داره، اون هم تو قطعه هایی که مربوط به Dale ه. احتمالا مربوط به شروع درگیریهای مردم ازگوراته.(Ruins of Dale 0:00 )

3-شنیدن تم ریوندل وسط کلی تم سائورون خیلی آرامش بخشه. الروند وارد میشود! (Guardians of the three-3:25)

4-همینطور هم تم طبیعت تو اوج جنگ.امیدوارم عقابها پروانه‌ی عزیزمون رو هم آورده باشن! (to the death-4:20)

5-با وجود اینکه سرنوشت محتوم اسماگ مشخصه،باز شنیدن تمش تو قطعه‌ی اول هیجان انگیزه.برای من اسماگ و گالوم در سفر غیرمنتظره ،جزء دوست داشتنی ترین نقشهای منفی بودند.

تو قطعه‌ی سوم هم تم اسماگ رو میشنویم که عجیبه چون کارش تموم شده.احتمالا بحث تورین و بیماری اژدها باشه.

6-تو قطعه‌ی 17، یکبار تم یاران حلقه شنیده میشه که خیلی کنجکاوم بدونم موضوعش چیه. :) (Courage and wisdom-3:40)

7-و سوال آخر،چه کسی تو قطعه‌ی fallen میمیره؟؟ :D

توقطعه ى 17 بين لگولاس وثراندويل در مورد اراگورن حرف زده مى شه

بعد از مطلب پریشب یه گشتی تو اینترنت زدم و یه تحلیل خیلی خوب رو موسیقی فیلم پیدا کردم.اینجا.بعضی از قسمتهای جالبش رو اینجا میذارم.

(این مطلب مال دو هفته پیشه و حالا که فیلم اکران شده دیگه پبش بینی هاش ارزش نداره،اما از نظر موسیقیایی جالبه و نکات خوبی داره-باز هم اسپویل در حد مطالب کتاب داره)

1- ironfoot:علت اینکه فضاش کمی متفاوته ظاهرا اینه که بعد از the last goodbye در ادامه تیتراژ پخش میشه.( ;) :)) )[اگه اینجوری باشه انتخاب خوبیه،هم غم مرگ تورین توش وجود داره و هم به پادشاهی داین بر اره‌بور اشاره داره]

در ضمن میتونه مثل تم روهان با یه ساز زهی خاص نواخته شده باشه،نه نی‌انبان.

2-Fire & Water:اوایل قطعه تم حماسی بارد رو میشنویم،بعد تم هابیت که ممکنه بیلبو رو در حال تماشای صحنه از دور نشون بده،و در اواخر تم شکست اسماگ(که در سکانس مجسمه طلایی قسمت قبل شنیدیم.برای همین گفته میشه که بارد تیر سیاه رو خطا میزنه و با تیر معمولی اسماگ رو میکشه.[بر اساس تریلرها به نظر میرسه که اینجانب یعنی بین تیر رو به بارد میرسونه!پس ممکنه بارد یه تیر دیگرو هدر داده باشه]

(پ.ن:به این قطعه در فاصله 2:38 تا 2:46 گوش کنین و بعد به اسمش دقت کنین!)

3- قطعه‌ی mithril با همون آهنگی شروع میشه که در یاران حلقه وقتی بیلبو زره میتریل رو به فرودو میده میشنویم.اینجا همون اتفاق بین تورین و بیلبو میفته!

4-در قطعه‌ی The Clouds Burst لحظه‌ی ورود دورفها با پخش تم ironfoot با شیپور مشخصه.تصور میشه که شبیه ورود روهیریم به پله نور باشه.[اگه واقعا اینجوری باشه یکی از زیباترین صحنه های سه گانه خواهد بود!]

5-در The Darkest Hour تم شهر دریاچه خیلی دردناک شنیده میشه که میتونه نشون دهنده‌ی مرگ یکی از مردم شهر دریاچه باشه.شاید آلفرد متحول شده باشه! :|

6-اینجا هم به تم یاران حلقه در قطعه Courage and Wisdom اشاره شده. ;)

7- در قطعه‌ی There and Back Again همون آهنگی رو میشنویم که در تباهی اسماگ ،وقتی بیلبو بشکه هارو وارد رودخونه میکرد میشنیدیم.ممکنه اینجا بیلبو برای فرار از ساکویل-بگینزها از حلقه استفاده کنه.

تواون صحنه تير عادى خطا مى ره و با تير سياه ميزنه به هدف

سلام بچه ها من یه مشکل دارم میتونید کمکم کنید

اینکه تو تریلر هابیت 3 هونجا که نشون میده دهکده داره تو اتیش میسوزه من موسیقیشو میخام هر چه میگردم به نتیجه نمیرسم

سلام بچه ها من یه مشکل دارم میتونید کمکم کنید

اینکه تو تریلر هابیت 3 هونجا که نشون میده دهکده داره تو اتیش میسوزه من موسیقیشو میخام هر چه میگردم به نتیجه نمیرسم

اگه منظورتون تریلر اصلیه که کل تریلر یه قطعه موسیقی داره و تو این پست میتونین پیداش کنین.(همین صفحه ی قبله! زیاد گشتن نمیخواد! :دی)

من هرچقدر گشتم آهنگ اون قسمتی که دورفا آهنگ میخونن در سفر غیر منتظره و تو تباهی اسماگ اون قسمتی که بیلبو بخاطر حلقه اون عنکبوته رو میکشه...رو پیدا نکردم...

آهنگای تیتراژ آخر هابیت سفر غیر منتظره و تباهی اسماگم عالین...

از نیل فین و اد شیران هستن...

من هرچقدر گشتم آهنگ اون قسمتی که دورفا آهنگ میخونن در سفر غیر منتظره و تو تباهی اسماگ اون قسمتی که بیلبو بخاطر حلقه اون عنکبوته رو میکشه...رو پیدا نکردم...

این ترانه ای که میخونن:

https://arda.ir/downloads-archive/?did=674

این آهنگی که میخونن دورف ها:

https://arda.ir/downloads-archive/?did=676

بیلبو و عنکبوت:

https://arda.ir/downloads-archive/?did=825

با سلام

من اون آهنگي که وقتي تائوريل مياد رو(تو هابيت 2) رو پيدا نکردم ميشه لينکش رو بزارين?????

با سلام

من اون آهنگي که وقتي تائوريل مياد رو(تو هابيت 2) رو پيدا نکردم ميشه لينکش رو بزارين?????

اگه منظورتون آهنگیه که وقتی تائوریل از رو عنکبوتها میپره پخش میشه،فکر میکنم این آهنگ در موسیقی متن منتشرشده وجود نداره.انتهای قطعه ی پنجم(flies and spiders) موسیقی سکانس درگیری بیلبو بر سر حلقه و ابتدای قطعه ششم(woodland realm) موسیقی سکانس ورود دورفها به قلمرو تراندویل شنیده میشه.سکانس مورد نظر هم بین این دو سکانس قرار داره.

باید تا انتشار احتمالی نسخه کامل صبر کنید :D

در اواخر فیلم هابیت:سفری غیر منتظره،ثورین یک دفعه با شمشیری کشیده به سمت آزوگ حمله میکنه که در این قسمت موسیقی تم نزگول لوتر رو پخش میکنند.من که اصلا ربطی بین تم نزگول با اون سکانس رو نفهمیدم.حالا شاید همان کلمات تم نزگول نباشند ولی سبک و وکالش عین تم نزگول بود.اونهم فیلمی که برای هر سکانسش یه تم مخصوص وجود داره.به نظر میاد باید اونجا تم ثورین یا تمی که حداقل یه ارتباطی بین صحنه داشته باشه رو استفاده میکردند.حالا کسی دلیل پخش شدن اون تم رو در اونجا میدونه؟؟

خوب کینگ جان عین روز مشخصه .

نبرد بین نیروی پلیدی با نیروی روشنایی .ضمنا این تم نزگول ها نیست. در پیش درامد یاران حلقه هنگامی که نبرد بین الف ها و انسان ها وارتش سائورون رو نشون میده این آهنگ وجود داره.

اصلا من عاشق این صحنه هابیت 1 هستم که تورین در اون فضا با اون آهنگ خفن به طرف آزوگ میره.

خوب کینگ جان عین روز مشخصه .

نبرد بین نیروی پلیدی با نیروی روشنایی .ضمنا این تم نزگول ها نیست. در پیش درامد یاران حلقه هنگامی که نبرد بین الف ها و انسان ها وارتش سائورون رو نشون میده این آهنگ وجود داره.

اصلا من عاشق این صحنه هابیت 1 هستم که تورین در اون فضا با اون آهنگ خفن به طرف آزوگ میره.

درسته در پیش درامد یاران حلقه هم هست.ولی بیشتر برای نزگول استفاده میشه.اگر متوجه شده باشی اون تم زمانی بکار میره که نیروی های شر دارن حمله میکنن،نه نیروهای خیر!

ولی اینجا دقیقا برعکس شده و این تم روی حمله نیروی خیر گذاشته شده.اینجاش یک ذره تناقض داره

من قبلا هم در مورد این توضیح دادم.

این دخالت کارگردان و یک موسیقی اساسا بی ربط به اون صحنه بود و میشه به یه وصله ناجور تشبیهش کرد!

برای یه بیننده عام که برای تفریح اومده سینما ممکنه موسیقی مهیج بنظر برسه چون چنین فردی اصلا توجهی به تم و این ها نداره.

اما از خالق حماسه ارباب حلقه ها این سوتی عجیب بود! ازین دخالت های جکسون کم نداشتیم تو کار موسیقی که فاتحه کار رو از نظر من خونده...یک نمونه ـش هم جاییه که گندالف به گالادریل میگه "چرا بیلبو بگینز...." اونجا هم تم جدایی یاران از فیلم یاران حلقه اومده. یا پایان سفری غیر منتظره که تم into the west اومده بود و...

دور نشیم از بحث. استاد هاوارد شور کارش درست بوده. شما برید موسیقی مربوط به اون سکانس آخر سفری غیر منتظره رو در آلبوم گوش بدید. ووکالش هم کاملا مرتبط به اون سکانس هست. و بنظر من بسیار مناسب تر بود برای اون صحنه تا اون تم نزگول!

اما در مورد دلیلش حدس میزنم پیتر جکسون اینجا کاملا بی توجه به رسالت موسیقی در یک فیلم، خواسته تمام تمرکز رو روی هیجان اون سکانس بذاره و اون تم رو گذاشته که حقیقتا هم تم نزگول، مهیج و تاریک هست اما بالاخره مال اون سکانس نبود.

چند ماه پیش یه مقاله خونده بودم راجع به 4 استفاده‌ی بحث برانگیز از تمهای ارباب حلقه ها در هابیت:یک سفر غیرمنتظره که میخواستم خلاصه و ترجمه شده‌اش رو اینجا بذارم، اما چون خودم بعضی جاهاش رو قبول نداشتم منصرف شدم. به غیر از همین سکانس تورین و آزوگ،در مورد تم لورین در یورش الفهای ریوندل، تم طبیعت در سکانس پرواز عقابها و تم احیای گوندور در سکانس پایانی،صحبت تورین و بیلبو بحث شده و استفاده‌شون توجیه شده بود. بگذریم.

در مورد این استفاده میگفت که با توجه به همون استفاده‌ در پیش‌درآمد یاران حلقه و اینکه سواران سیاه، مطیع اراده‌ی سائورون بودند، این تم نشون‌دهنده‌ی خدمتگزاران سائورون بوده، و استفاده از این تم مشخص میکنه که آزوگ تحت فرمان چه کسیه و کارگردان خواسته ازین طریق، قبل ازینکه صراحتا در تباهی اسماگ این موضوع رو نشون بده، بهش اشاره کنه.

اما متنی که در تم نزگول استفاده میشه اختصاصا در مورد نه سواره و اجازه‌ی چنین برداشتی رو نمیده.(حتی استفاده‌اش در پیش‌درآمد رو کمی زیر سوال میبره)

اما چیزی که در این بین فضا رو تلطیف میکنه(!)، متن موسیقی استفاده شده در سکانس تورین و آزوگه. بنا به این دو توییت آقای آدامز (این و این) متن استفاده شده یک شعر خوزدول در مورد آزوگ و ارتباطش با موردور و نیروی اهریمنیه که گویا متاسفانه این متن هنوز در دسترس نیست.

با کنار هم گذاشتن این شعر و موضوع خادم سائورون بودن نزگول، میشه دید بهتری نسبت به موسیقی این سکانس پیدا کرد! ;)

من اون آهنگي رو تو نبرد پنج سپاه الروند,سارومان به کمک بانو گالادريل ميان دوس دارم و دنبالش ميگردم اما پيدا نمي کنم.

من اون آهنگي رو تو نبرد پنج سپاه الروند,سارومان به کمک بانو گالادريل ميان دوس دارم و دنبالش ميگردم اما پيدا نمي کنم.

موسیقی کامل سکانس دولگولدور اسمش Guardians of the Three هستش ولی اون جایی که مدنظر شما هست تقریبا از وسط آهنگ شروع میشه :|

اینم آدرس: https://arda.ir/downloads-archive/?did=854

سلام

من چند وقتی بود دنبال اهنگ صحنه حظفی هابیت یک اونجایی که در کاخ لرد الروند بود

ند میگشتم الان که پیدا کردم دانلودشو میزارم تا بقیه دوستان هم استفاده کنند

There's an Inn.mp3

با سلام!!

من این چند وقته رفتم تو کار اهنگ های حظف شده هابیت یکی دیگه رو الان میزارم بعدی هم دو روز دیگه میرسه دستم براتون میزارم

موضوع :همون طور که میدونید در هابیت یک تورین و شرکا در دام گابلین ها افتادند و با شاه گابلین ها ملاقاتی داشتند این اهنگ مال جایی هست که وارد تونل میشوند و پادشاه گابلین ها در حال خواندن این اهنگ است

من به شخصه اگر در اون محیط با همچین اهنگی مواجه میشدم سکته رو میزدم شما چطور؟؟

اینم اهنگش برای دانلود :-)

Bones will be shattered.mp3

سلام

دومی رسید دستم

اینم برای تونل گابلین هاست

امید وارم خوشتون بیاد

من که خودم وحشت کردم تو شب تو. سکوت گوش کنید

لگولاس

Down in Goblin Town.mp3

سلام بر دوستان آردایی

ببخشید من دنبال آهنگی هستم در قسمت اول هابیت (سفری غیر منتظره) تورین و درفای دیگه سوار بر عقاب ها بودند

میشه بگید کجا دانلودش کنم

سلام بر دوستان آردایی

ببخشید من دنبال آهنگی هستم در قسمت اول هابیت (سفری غیر منتظره) تورین و درفای دیگه سوار بر عقاب ها بودند

میشه بگید کجا دانلودش کنم

تا اونجایی که من میدونم این موسیقی هستش: https://arda.ir/downloads-archive/?did=662

درود

عزیزان آهنگ اولی که هاوارد شور واسه ی رودر رویی ثورین و آزوگ ساخنه بودو دارین؟ همونی که بعدش پیتر آهنگ نزگولو به جاش گذاشت

درود

عزیزان آهنگ اولی که هاوارد شور واسه ی رودر رویی ثورین و آزوگ ساخنه بودو دارین؟ همونی که بعدش پیتر آهنگ نزگولو به جاش گذاشت

تقریبا اواخر این موسیقیه:

https://arda.ir/downloads-archive/?did=695

میشه یه نفر اهنگیرو که زمانی گلادریل برای نجات گاندولف به دولگولدور میزاره رو بده

میشه یه نفر اهنگیرو که زمانی گلادریل برای نجات گاندولف به دولگولدور میزاره رو بده

اگه اشتباه نکنم موسیقی متن اون قسمت guardians of the three باشه که تو آرشیو دانلود موجوده

سلام بر همگی، اکستنددو دیدم عالی بود، راستی مگ آهنگ آیرن فوت برا اکستندد نبود، پس چرا تو قسمت های اضافه شده نبود؟ منظورم 2 دقیقه ی اول قطعه آیرن فوته.

سلام به همه موسیقی متن فیلم ارباب حلقه ها و فیلم هابیت رو هر دو زیر نظر آقای هاوارد شور تنظیم و ساخته شده ایشون موسیقی متن فیلم هایی مثل بتمن سکوت بره ها و فیلم های معروف دیگری رو هم ساخته 

خود من به شخصه بدون آهنگ های ایشون نمیتونم داستان بنویسم واقعا وقتی به این آهنگها گوش میکنم اولا خودم رو در اون موقعیت فیلم حس می کنم و دوما یه حس خاصی بهم دست میده که خیلی برام لذت بخشه

من به موسیقی های این سه گانه گوش دادم ولی از همشون خوشم اومد چون بدون گفتار داشتن داستان رو روایت میکردن و این قدر هاروارد شر رو نشون میده

اقا کسی لینک اهنگ Song Of The Lonely Mountain (همون اهنگ پایانی هابیت :سفر غیر منتظره ) رو نداره؟ 

بی زحمت دوباره بزارینش

در ۱ ساعت قبل، شاه تراندویل گفته است :

اقا کسی لینک اهنگ Song Of The Lonely Mountain (همون اهنگ پایانی هابیت :سفر غیر منتظره ) رو نداره؟ 

بی زحمت دوباره بزارینش

Howard Shore - Song of the Lonely Mountain [www.vmusic.ir].mp3

سلام دوستان:Gandalf: . همه ما بادیدن فیلم هابیت صحنه های بسیار زیبایی رو مشاهده میکنیم (که بی شک اگر کتاب رو هم خونده باشیم بسیار لذت بخش تر هم هست ) >:D<.

درمیان این همه زیبایی در قسمت نخست این فیلم قبل از تصمیم گیری بیلبو برای سفر عازم کوه تنها آواز زیبای دورف ها رو میشنویم که با زمزمه آنها اینگونه آغاز میگردد:

.......Far over the misty mountains cold 

نام این ترانه هم همین است (که ،یعنی ؛ دور از اینجا کوه های سرد مه آلودی هستند... ) فقط در رابطه با این شعر زیبا چند سوال داشتم : آیا این شعر اثر خود آقای تالکین هست؟ واگر جواب مثبته آیا ایشان بازهم اشعاری از این قبیل دارند ؟ 

آیا ترجمه ای از این شعر در حال حاضر هست ؟ 

و در پایان اینکه آیا اشعار دیگری دارند که مربوط به ارباب حلقه ها ، سیلماریلیون و هابیت نباشه و در قالب یک کتاب ، یک  اثر ادبی جدا به حساب بیاد ؟

بسییییییییییییییار ممنونم :Gandalf:

سلام به آردا خوش اومديد :)

بله اين شعر اثر خود استاد هست و نسخه كاملش هم اينه:

نمایش محتوای مخفی‌شده (اسپویلر)
مخفی کننده

Far over the misty mountains cold
To dungeons deep and caverns old
We must away ere break of day
To seek the pale enchanted gold.

The dwarves of yore made mighty spells,
While hammers fell like ringing bells
In places deep, where dark things sleep,
In hollow halls beneath the fells.

For ancient king and elvish lord
There many a gleaming golden hoard
They shaped and wrought, and light they caught
To hide in gems on hilt of sword.

On silver necklaces they strung
The flowering stars, on crowns they hung
The dragon-fire, in twisted wire
They meshed the light of moon and sun.

Far over the misty mountains cold
To dungeons deep and caverns old
We must away, ere break of day,
To claim our long-forgotten gold.

Goblets they carved there for themselves
And harps of gold; where no man delves
There lay they long, and many a song
Was sung unheard by men or elves.

The pines were roaring on the height,
The winds were moaning in the night.
The fire was red, it flaming spread;
The trees like torches blazed with light.

The bells were ringing in the dale
And men they looked up with faces pale;
The dragon’s ire more fierce than fire
Laid low their towers and houses frail.

The mountain smoked beneath the moon;
The dwarves they heard the tramp of doom.
They fled their hall to dying fall
Beneath his feet, beneath the moon.

Far over the misty mountains grim
To dungeons deep and caverns dim
We must away, ere break of day,
To win our harps and gold from him!

استاد اشعار زيادى رو حين داستان سرودن و واقعا هم قشنگن، اشعار مشهور ايشون رو ميتونيد در لينك زير ببينيد. اگر هم سرچ كنيد lotr poems و همينطور مشابه براى هابيت و سيلماريليون اشعارشون كه مخصوص اون داستان ها هس مياد. در مورد اينكه كتابى باشه كه تمام اشعار رو شامل بشه فكر نكنم چنين كتابى وجود داشته باشه.

https://allpoetry.com/J-R-R-Tolkien

اين هم اشعار مربوط به لوتر

http://tolkiengateway.net/wiki/Poems_in_The_Lord_of_the_Rings