سوالات فیلم هابیت

تعداد پست‌ها: 234

با توجه به این که یک تاپیک هم به نام «سوالات فیلم ارباب حلقه ها» (همون یه چندتا سوال از فیلم سابق!) برای سوالات شما از فیلم لوتر داشتیم این تاپیک برای مطرح کردن سوالاتتون درباره فیلم هابیت ساخته پیتر جکسون ایجاد شد.

از این به بعد سوالات عمومی خودتون از فیلم هابیت رو در اینجا بپرسید.

نکته مهم:

از اسپویل قسمت های در حال اکران و سیر داستان هابیت بپرهیزید.

پ.ن

برای بررسی فیلم، نقد اون، بحث درباره جلوه های ویژه و موسیقی، تاپیک های منحصر به فردی موجوده.

راجع به برهوت اسماگ هم میشه سولاتی بپرسیم؟

خب این فیلم از هر جنبه ای که بخوایم بهش نگاه بکنیم عالیه و صحنه هایی داره که در ارباب حلقه ها کمتر دیده میشه.ولی یه سوال:اون سنگ جادویی و زیبا که در ابتدای فیلم توسط یک دورف پیدا میشه،چه سنگی بود؟آیا نیروی خاصی درونش بود و آیا این سنگ بود که باعث حمله ور شدن اسماگ به اره بور شد؟

خب این فیلم از هر جنبه ای که بخوایم بهش نگاه بکنیم عالیه و صحنه هایی داره که در ارباب حلقه ها کمتر دیده میشه.ولی یه سوال:اون سنگ جادویی و زیبا که در ابتدای فیلم توسط یک دورف پیدا میشه،چه سنگی بود؟آیا نیروی خاصی درونش بود و آیا این سنگ بود که باعث حمله ور شدن اسماگ به اره بور شد؟

نام اون سنگ زیبا گوهر ارکن بود ولی هم تو فیلم وهم تو کتاب اگه اشتباه نکنم گفته که اسماگ به خاطر طلا به اره بور حمله ور شده تورینم چون اون سنگ سنگ پادشاه بود خیلی دنبال اون میگشت

بله دیگه این تاپیک هر سه قسمت رو در بر داره منتها هنوز قسمت دومی در کار نیست که شما بخوای سوالشو بپرسی (مگر تریلر!) :?

و در ضمن یک نکته مهم رو هم به پست اول اضافه کردم. چون دوستانی که میان به این تاپیک ممکنه کتاب رو نخونده باشن...

در مورد گوهر آرکن:

و ایلوواتار دانشنامه آردا را آفرید.(ببخشید الوه جان :دی)

https://arda.ir/heart-of-the-mountain/

ببخشید دوستان :))

عه سریای بعدی هابیت کی میاد ؟ کسی می دونه ؟ ممنون

ببخشید دوستان :))

عه سریای بعدی هابیت کی میاد ؟ کسی می دونه ؟ ممنون

هابیت: برهوت اسماگ = ۱۲ دسامبر امسال یعنی ۲۱ آذر (البته اکران جهانیش چند روز بعد از این تاریخ هست و ۱۲ دسامبر فقط در نیوزلند اکران میشه)

هابیت: آن جا و بازگشت دوباره = ۱۷ دسامبر سال بعد یعنی ۲۶ آذر (و این تاریخ هم فقط برای اکران آمریکاییشه)

در فیلم اومده(قسمت میهمانی بیلبو) که دوالین از تورین میپرسه: داین با ماست؟

سوالی که دارم اینه که گاندالف فقط با تورین در اینباره (کلید و نقشه)حرف زده بود و تورین هم فقط به این 13 نفر در مورد سفرش گفته بود،پس آیا تورین از دورف ها برای رفتن به تنها کوه در خواست کمک کرده بود؟آیا کسان دیگه از دورف ها یا نژادهای دیگه از سفر تورین خبر داشتند؟

بله!این سوال منم هست.

چون توی یه قسمت دیگه(قسمت بعد از میهمانی بیلبو) که تورین و بالین دارند با هم صحبت می کنند;تورین میگه:"من موی هر کدوم از این دورف هارو با کل ارتش آیرُن هیلز عوض نمی کنم!چون وقتی ازشون کمک خواستم,کمکم کردند.وفاداری شرافت و یه قلب بزرگ.......".خب با این حرف یعنی احتمالا تورین تو فیلم به بقیه ی دورف هاهم گفته و شایدم کمک خواسته!

ولی حالا کاربران دیگه اگه اطلاعات بیشتری دارند مارو هم بی جواب نذارند! :))

در مورد فیلم، من هم همون فیلمی رو دیدم که شما دیدن. پس چیز بیشتری نمیدونم، احتمالا جواب این سوال رو باید توی قسمت های بعدی پیدا کنین.

من احتمال میدم که تورین از همون مردم اره بور ( که اون موقع در کوه های آبی زندگی میکردن) در خواست کمک کرده بود، و فقط دوازده دورف باهاش همراه شده بودن. البته تا جایی که یادم میاد همه ی دورف هایی که با تورین بودن، رابطه ی خویشاوندی دور یا نزدیکی باهاش داشتن

البته تورین یه جا توی فیلم میگه : " ... و پیام هایی از هر هفت پادشاهی ... " که احتمالا اشاره به هفت خاندان دورف ها داره. تا جایی که من میدونم، بعضی از این خاندان ها یه مقدار با هم مشکل داشتن و حتی بعضی جاها اشاره شده که بعضی دورف ها با نیرو های تاریکی متحد شدن. از بین این هفت خاندان، فقط خاندان دورین ( یا همون ریش دراز ها) بودن که همیشه با نیروی تاریکی مخالف بودن و تورین هم وارث تاج و تخت این خاندان بوده. به خاطر همین بعیده که تورین بیاد و از بقیه خاندان دورف ها تقاضای کمک بکنه. شاید این حرف تورین فقط یه دیالوگ بوده توی فیلم که همچین اساسی نداشته، ولی نباید فراموش کنیم که پیتر جکسون چیزای زیادی رو وارد داستان هابیت کرده که ما هنوز چیزی ازشون نمیدونیم، پس احتمالا توی قسمت دوم یا سوم، به این جواب می رسیم

King of Elves

ممنون بسی دقیق گفتی :))

اون قسمتی که گاندلف شمشیر مورگول رو به شورا نشون میده الروند میگه مردان شمال جادوپیشه رو به همراه شمشیر در مقبره ای با طلسم های قوی دفن کردند و کسی نمیتونسته اون رو بشکنه.آیا این حرفا فقط تو فیلمه یا واقعا مردان شمال همچین کاری کردند؟؟

اون قسمتی که گاندلف شمشیر مورگول رو به شورا نشون میده الروند میگه مردان شمال جادوپیشه رو به همراه شمشیر در مقبره ای با طلسم های قوی دفن کردند و کسی نمیتونسته اون رو بشکنه.آیا این حرفا فقط تو فیلمه یا واقعا مردان شمال همچین کاری کردند؟؟

این قسمت جزء تغییراتی هستش که تو داستان داده شده!

همه می دونیم که پادشاه جادو پیشه آنگمار رو نمی شد مثل یک نفر عادی کشت.( فکر کنم پیشگویی معروف گلروفیندل مبنی بر اینکه هیچ مردی نمی تونه ویچ کینک رو بکشه رو شنیده باشید) در واقع ویچ کینک پس از شکست مقابل سپاه متحد الف ها و انسان ها فرار کرد.

بله!این سوال منم هست.

چون توی یه قسمت دیگه(قسمت بعد از میهمانی بیلبو) که تورین و بالین دارند با هم صحبت می کنند;تورین میگه:"من موی هر کدوم از این دورف هارو با کل ارتش آیرُن هیلز عوض نمی کنم!چون وقتی ازشون کمک خواستم,کمکم کردند.وفاداری شرافت و یه قلب بزرگ.......".خب با این حرف یعنی احتمالا تورین تو فیلم به بقیه ی دورف هاهم گفته و شایدم کمک خواسته!

ولی حالا کاربران دیگه اگه اطلاعات بیشتری دارند مارو هم بی جواب نذارند! :))

من فکر میکنم تورین قبل از سفر و قبل از اینکه به خانه بیلبو برسه سر راهش به کینگ داین پادشاه ارتش آیرن هیلز سر میزنه و بهش در مورد سفرش به تنها کوه اطلاع میده و ازش درخواست کمک میکنه ولی داین درخاستشو رد میکنه!!

همونطور که دوستان گفتن اسم اون سنگ "گوهر آرکن" یا "سنگ آرکن" هست "Arkenstone"... کلا در کتاب فقط گفته شده که گنج بود که اژدها رو به اره بور کشید! ولی در فیلم به معناهای انسانی پرداخته! در فیلم نشون میده که ترور در حرص و طمع به طلا به سر میبره و انگار توی دریایی از طلا غرق شده باشه، داره میچرخه به دور خودش و طلا ها رو نگاه میکنه، تورین هم به طرز مشکوک و ناراحتی داره ترور، پدربزرگشو نگاه میکنه (که پیتر کبیـــر خواسته اینجا تفاوت کاراکتر تورین و پدر بزرگشو نشون بده که تورین میترسه از اینکه طلا ذهن ترور رو کور کرده!و از طرفیم میخواد بگه تورین در ماجراجویی به همراه 12 دورف دیگه دنبال طلاها نیست بلکه دنبال پس گرفتن سرزمین مادریشه!) در همین حال بیلبوی پیر نریشنش میاد رو تصویر که : "عشق ترور به طلا تبدیل به ترس شد... بیماری ای در وجودش شروع کرد به رخنه کردن، یک بیماری ذهنی، و آنجا که بیماری حکمرانی کند پیامدهایی گزند به بار خواهد آورد" و همین که اینو میگه پلان تورین در تاریکی محو میشه! پلان بعدی با یه بادبادک اژدها شروع میشه که انگار داره اره بور رو میبلعه و سپس اژدها از راه میرسه! این یه دید نمادین فوق العاده ی پیتر جکسون به داستان هابیت هست! اینکه میگه آنجا که بیماری حکمرانی کند! اونم بیماری حرص و طمع، خوب این منظورش اینه که چه اسماگ بخواد در اره بور حکمرانی کنه و چه ترور هیچ فرقی نداره چون هر دو نماد حرص و طمع زیادن که میتونه دودمانی رو از هم بپاشونه...شــــــــــــاهکاره آقا.. شـــــــــــــــــــــــــاهکار...

در فیلم اومده(قسمت میهمانی بیلبو) که دوالین از تورین میپرسه: داین با ماست؟

سوالی که دارم اینه که گاندالف فقط با تورین در اینباره (کلید و نقشه)حرف زده بود و تورین هم فقط به این 13 نفر در مورد سفرش گفته بود،پس آیا تورین از دورف ها برای رفتن به تنها کوه در خواست کمک کرده بود؟آیا کسان دیگه از دورف ها یا نژادهای دیگه از سفر تورین خبر داشتند؟

اگه دقت کرده باشید گندالف که داره دورفا رو تو خونه ی بیلبو میشمره میگه یکی از دورفا کمه! دوالین میگه : "مثل همیشه دیر کرده! رفته به ملاقات چندی از خویشاوندانمون!" و بعد از اینکه تورین میرسه، سر میز شام، بالین میپرسه ازش که: "چه خبر از <<ارد لویین>> (کوهستان آبی)؟ همشون میان (کمک میکنن)؟" و تورین پاسخ میده که " بله، فرستادگانی از هر هفت پادشاهی (دورفها) خواهند اومد!" دوالین میپرسه که: "دورفای <<تپه های آهن>> چه طور؟ <<داین>> (پسر عموی تورین) بهمون کمک میکنه؟!؟" تورین میگه: " اونا نمیان، گفتن که این ماموریت به خودمون مربوط میشه نه اونا"

ولی در فیلمای بعدی که میان قطعا اتفاقی میفته که خون داین به جوش میاد و به کمک پسر عموش میشتابد! و اونطور که من شنیدم دورفای تپه های آهن سوار گراز هستند، گرازهای جنگی... چه شود جنگ 5سپاه... :))

دوستان این یکی از نگهبانان شهر دریاچه هستش که اسماگ حمله کرده و داره به اسماگ تیر پرتاب میکنه درست حدس زدم؟؟

post-1897-0-50512000-1380643136_thumb.pn

نه به نظرم یه فلش بک به دیل هست. اون کوه ها خیلی به شهر نزدیکه اما شهر دریاچه در وسط دریاچه بود و با کوه فاصله داشت.

نه به نظرم یه فلش بک به دیل هست. اون کوه ها خیلی به شهر نزدیکه اما شهر دریاچه در وسط دریاچه بود و با کوه فاصله داشت.

درسته . شاید چون توی قسمت اول نتوانسته بودن درست حمله اسماگ به دیل را نشان بدن به خاطر لو رفتن چهره اسماگ تو قسمت دوم با یک فلش بک میخوان کاملتر نشان بدن حمله را!

به نظر من هم فلش بکه. علاوه بر چیزایی که آقا مهدی و استرایدر جان گفتند , دلیل دیگش هم اینه که حمله ی اسماگ به ازگاروت توی شب بود نه روز.

هرچند تئی تاپیک دیگه ای هم این بحث شده بود , به نظر من اون ارتش اورک ها بود نه دورف ها{به خاطر سبک زره و پرچم ها.تازه اون صحنه داره در مورد بازگشت تاریکی صحبت میشه}

این جاش برام عجیبه:به نظرم اومد لگولاس{فکر کنم تائوریل هم همین طور} تو کوچه پس کوچه های ازگاروت با اورک ها درگیر شده!!!!سبک خونه ها شبیه خونه های چوبی ازگاروت بودش!نه؟نظر شما هم همینه؟؟؟؟

به نظر من هم فلش بکه. علاوه بر چیزایی که آقا مهدی و استرایدر جان گفتند , دلیل دیگش هم اینه که حمله ی اسماگ به ازگاروت توی شب بود نه روز.

هرچند تئی تاپیک دیگه ای هم این بحث شده بود , به نظر من اون ارتش اورک ها بود نه دورف ها{به خاطر سبک زره و پرچم ها.تازه اون صحنه داره در مورد بازگشت تاریکی صحبت میشه}

این جاش برام عجیبه:به نظرم اومد لگولاس{فکر کنم تائوریل هم همین طور} تو کوچه پس کوچه های ازگاروت با اورک ها درگیر شده!!!!سبک خونه ها شبیه خونه های چوبی ازگاروت بودش!نه؟نظر شما هم همینه؟؟؟؟

دقیقا باهاتون موافقم سبک خانه ها شبیه شهر دریاچه بود!! امکان داره وقتی اسماگ به شهر دریاچه حمله میکنه سپاه ارک ها هم همزمان زمینی به شهر دریاچه حمله کنن چون صحنه مربوط به نشان دادن ارتش ارک ها شب بودش ! البته این احتمال خیلی ضعیف هستش!

شاید هم ارتش ارک ها فلش بک باشه مربوط به چگونگی ویران شدن دالگولدور!

دقیقا باهاتون موافقم سبک خانه ها شبیه شهر دریاچه بود!! امکان داره وقتی اسماگ به شهر دریاچه حمله میکنه سپاه ارک ها هم همزمان زمینی به شهر دریاچه حمله کنن چون صحنه مربوط به نشان دادن ارتش ارک ها شب بودش ! البته این احتمال خیلی ضعیف هستش!

شاید هم ارتش ارک ها فلش بک باشه مربوط به چگونگی ویران شدن دالگولدور!

فلش بک؟!

شاید منظورتون فلش فوروارد باشه، چون دول گولدور بعد از پایان جنگ حلقه ویران میشه! تو زمان اتفاقات هابیت هنوز سالم سر جاشه!

که در اون صورت هم من چنین چیزی رو بعید میدونم! فیلم این طوریه بیلبو داره قبل از جشن خداحافظیش داستانشو تعریف میکنه (یا مینویسه) و در اون زمان هم هنوز دول گولدور توسط عوامل سائورون اداره میشه! غیر منطقیه که تو این فیلم ویرانی دول گولدور رو تو 78 سال بعد از اتفاقات کتاب هابیت نشون بدن!

درسته . شاید چون توی قسمت اول نتوانسته بودن درست حمله اسماگ به دیل را نشان بدن به خاطر لو رفتن چهره اسماگ تو قسمت دوم با یک فلش بک میخوان کاملتر نشان بدن حمله را!

البته من حس میکنم این "گیریون" باشه! که پیتر گفته قراره تو اکستندد نشونش بده که با تیرهای سیاه به اسماگ تیر میزنه! ولی چرا تو این تریلر هس نمیدونم!

فلش بک؟!

شاید منظورتون فلش فوروارد باشه، چون دول گولدور بعد از پایان جنگ حلقه ویران میشه! تو زمان اتفاقات هابیت هنوز سالم سر جاشه!

که در اون صورت هم من چنین چیزی رو بعید میدونم! فیلم این طوریه بیلبو داره قبل از جشن خداحافظیش داستانشو تعریف میکنه (یا مینویسه) و در اون زمان هم هنوز دول گولدور توسط عوامل سائورون اداره میشه! غیر منطقیه که تو این فیلم ویرانی دول گولدور رو تو 78 سال بعد از اتفاقات کتاب هابیت نشون بدن!

پیتر جکسون وقتی که اعلام کرد هابیت سه گانه خواهد شد، گفت که چیزهای زیادی به داستان اضافه میشن! و دقیقا از "جنگ دال گولدور" نام برد! که جدیدا در مصاحبه با مجله ی امپایر گفت که آخر فیلم 2 با نبر دال گولدور تموم میشه! و واسه فیلم 3 ، حمله ی اسماگ به اسگاروت و نبرد 5 سپاه نقاط کلیدی فیلمند! همچنین نشون خواهد داد که دورفا واسه نجات بیلبو با اسماگ در میفتن و دلیلشم اینو گفت که کتاب کمبود رویارویی اسماگ و دورفا رو داره! که به نظرم میترکونه!

در مورد واقعه ی دال گولدورم باید بگم که پیتر جکسون در فیلم 1 سیاه بیشه رو سبز بیشه ی بزرگ نامید و یه تغییر زمانی زیادی بوجود آورد! (78سال تغییر مقابل 1000 سال دیگه چیزی نیست که) در واقع خواسته همون آنگولیانت رو تو زمان هابیت با بچه عنکبوتا و سائرون تعریف کنه و یه ادای دین به سیل بکنه...

دوستان یه سوالی در مورد شمشیر ارکریست برام پیش اومد.تو تریلر دوم یه جا نشون میده لگولاس داره از این شمشیر استفاده میکنه.!!!این عکسی که گذاشتمو نگاه کنید.

(اگه عکس پر حجمه پسترو حذف کنم؟؟؟)

d4569c3086f0f5cc3919cc30b7633eb5752453.mp40022.bmp

دوستان یه سوالی در مورد شمشیر ارکریست برام پیش اومد.تو تریلر دوم یه جا نشون میده لگولاس داره از این شمشیر استفاده میکنه.!!!این عکسی که گذاشتمو نگاه کنید.

احتمالا وقتی گروه با بشکه ها فرار میکنن شمشیرهاشون جا میمانه و لگولاس بر میداره!

اورک ریستو همین که دورفا رو دستگیر میکنن ازشون میگیرن! یعنی کل سلاحاشونو میگیرن و اورک ریستم چون ساخته ی الفاست واسه خودشون نگه میدارن!

با سلام.

میشه بگید نبرد 5 سپاه به چه علت رخ میده؟ چون من کتاب رو نخوندم.

راستی به نظر شما اگه سه گانه هابیت رو سال 2001 و 2002 و 2003 میساختن و به جاش الان داشتن روی لوتر کار میکردن بهتر نبود؟؟؟

سلام بر شما

در فرهنگنامه سایت موجود هست که البته اسپویل داره مواظب باشید:

https://arda.ir/battle-of-five-armies/

برای بحث بیشتر اگر مربوط به کتاب هست به این تاپیک مراجعه کنید:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1054

اون زمان حق ساخت هابیت وجود نداشت برای همین پیتر جکسون به ساخت لوتر پرداخت...با این حال در فیلمنامه هم پیتر این رو لحاظ کرده و میبینیم که ابتدای فیلم فرودو داره میره سر راه گندالف که میخواد به شایر بیاد (ابتدای لوتر) قرار بگیره و از این طریق زمان بندی فیلم رو در ذهن بیننده مشخص میکنه.

اون زمان حق ساخت هابیت وجود نداشت برای همین پیتر جکسون به ساخت لوتر پرداخت...با این حال در فیلمنامه هم پیتر این رو لحاظ کرده و میبینیم که ابتدای فیلم فرودو داره میره سر راه گندالف که میخواد به شایر بیاد (ابتدای لوتر) قرار بگیره و از این طریق زمان بندی فیلم رو در ذهن بیننده مشخص میکنه.

چرا پیتر جکسون اون زمان اجازه نداشت هابیت رو بسازه؟

اجازه داشت یعنی حقوق ساختشو داشت ولی کمپانی ها میگفتند که هابیت نسبت به ارباب حلقه ها کمتر شناخته شدس! (چون به فکر معروف بودن اثر و فروش بودن) پس ارباب حلقه ها اول از همه تبدیل به اقتباس سینمایی شد!

امکانش هست چندین سال دیگه لوتر بازسازی بشه؟؟؟

امکانش هست چندین سال دیگه لوتر بازسازی بشه؟؟؟

امکانش هست ولی خیلی کمه ... شاید 10 یا 15 سال دیگه یه فیلم دیگه در مورد رمان سیلماریلیون ساخته بشه که البته اگه کریستوفر تالکین بزاره ...

اجازه داشت یعنی حقوق ساختشو داشت ولی کمپانی ها میگفتند که هابیت نسبت به ارباب حلقه ها کمتر شناخته شدس! (چون به فکر معروف بودن اثر و فروش بودن) پس ارباب حلقه ها اول از همه تبدیل به اقتباس سینمایی شد!

نه امکانش وجود نداشت. تالکین در زمان حیاتش امتیاز ساخت فیلم رو به Saul Zaentz داده بود و این شخص به خاطر دعوای حقوقی که سر سهمش از فروش ارباب حلقه ها با کمپانی داشت اجازه ساخت فیلم هابیت رو نمیداد اما از سال 2008 پیتر به شدت پیگیرش شد و فکر میکنم سال 2010 بود که تونست هر جور شده اجازه ساخت فیلم رو به دست بیاره.

باید خوشحال باشیم که تالکین در زمان حیاتش اجازه ساخت فیلم از ارباب حلقه ها و هابیت رو داده بود چون اگه اختیار اونها هم دست کریستوفر تالکین میافتاد هرگز اجازه ساختش رو نمیداد. علاوه بر امتیاز ساخت فیلم، امتیاز ساخت تمام محصولات دیگه بر اساس این دو رمان هم در اختیار این شخصه. اگه به splash screen اول بازی های ساخته شده از لوتر دقت کنید اسمش رو میبینید. از تمام محصولات لوتری هم سهم میبره.

اطلاعات بیشتر:

http://en.wikipedia.org/wiki/Saul_Zaentz#The_Hobbit_and_The_Lord_of_the_Rings

اين تائوریل كيه من نميدونم؟

اين تائوریل كيه من نميدونم؟

تائوریل شخصیت مونث فیلم هابیته. که توی قسمت اولش نبود. درواقع چنین شخصیتی توی کتاب نداریم. و پیتر جکسون برای اینکه فیلمش از یکنواختی و مردونه بودن دربیاد این تائوریل رو به داستان اضافه کرده=)) برای هیجان دادن به فیلم. این تائوریل با لگولاس که مث خودش الفه و با کیلی که دورفه، یه مثلث عشقی برقرار میکنه.

بولگ پسر آزوگه ولی چرا توی فیلم هابیت آزوگ نقش داره ولی توی کتاب فقط نوشته آزوگ پدر بولگ و توی کتاب بولگ توی نبرد پنج سپاه حضور داره نه آزوگ؟؟!!!

چون آزوگ در کتاب قبل از نبرد پنج سپاه کشته میشه ولی در فیلم نه و این هم جز تغییراتیه که پیترجکسون اعمال کرده که البته کم هم نیستند

پست ها رو به اینجا انتقال دادم.

بله آزوگ در نبرد آزانول بیزار از پا درمیاد (که در فیلم فقط دستش قطع میشه) و پسرش بولگ هم که جای پدر رو میگیره در نبرد پنج سپاه به حسابش میرسن.

https://arda.ir/azog/

آقا يه سوال تورين چطورى كمان ديل رو از تو شهر درياچه ميديد؟

آقا يه سوال تورين چطورى كمان ديل رو از تو شهر درياچه ميديد؟

خب میدید دیگه دوست عزیز :)) از پشت پنجره میدید ! اینکه سوال نداره که :(

آخه خيلى فاصله داشت تازه هوا پر مه بود

خب احتمالا با توجه به خطر محتمل حمله اژدها یک نمونه از اون دستگاه رو در شهر دریاچه هم نصب کرده بودند!

هرچند وجود چنین دستگاهی از اساس محل شبهه است!

من بازم فیلمو دیدم و تقریبا مطمئنم که اون کمان تو شهر دریاچه هستش!و فکر کنم که بارد با همون کمان (تو فیلم)اسماگ رو میکشه.با توجه به اینکه بارد تیر سیاه رو برداشت!

آخه خيلى فاصله داشت تازه هوا پر مه بود

این دستگاه که احتمال میدم اسمش زنبورک بوده باشه در گذشته، در بلندترین جای شهر نصب شده که میشه بالای خونه ی ارباب شهر، یعنی میشه راحت دیدش. مه با بالا اومدن خورشید و گذشتن زمان به سطح دریاچه منتقل شد و دیگه مه ای نبود که جلو دید رو بگیره.

اینطور که من فهمیدم آخه مشکل اینجاست که اصلا اسماگ در بخش اول فیلم به شهر دریاچه حمله نکرد به دیل حمله کرد و دیل رو سوزوند و گیریون ارباب دیل بود که با اون به قول شما زنبورک به اسماگ تیراندازی کرد پس قاعدتا اون دستگاه باید در دیل می بود (اگر سالم می موند) نه در شهر دریاچه که فرسنگ ها از اره بور دوره.

من بازم فیلمو دیدم و تقریبا مطمئنم که اون کمان تو شهر دریاچه هستش!و فکر کنم که بارد با همون کمان (تو فیلم)اسماگ رو میکشه.با توجه به اینکه بارد تیر سیاه رو برداشت!

بله، بارد میکشدش ولی حس میکنم یه اتفاقی میفته! به همین راحتی نیست! این دستگاه نکته ی انحرافی هس، یعنی دستگاه توسط اسماگ نابود میشه و در نهایت بارد با همون کمانش ...

اینطور که من فهمیدم آخه مشکل اینجاست که اصلا اسماگ در بخش اول فیلم به شهر دریاچه حمله نکرد به دیل حمله کرد و دیل رو سوزوند و گیریون ارباب دیل بود که با اون به قول شما زنبورک به اسماگ تیراندازی کرد پس قاعدتا اون دستگاه باید در دیل می بود (اگر سالم می موند) نه در شهر دریاچه که فرسنگ ها از اره بور دوره.

بله، خوب از دیل آوردن به اینجا، به خاطر خطر حمله ی اژدها!

آخه یه طوری نشون میده که انگار عتیقه ست و از 60 سال پیش به یادگار مونده. ولی احتمالا همینی که میگی درست باشه...

این دستگاه نکته ی انحرافی هس، یعنی دستگاه توسط اسماگ نابود میشه و در نهایت بارد با همون کمانش ...

خدا کنه اینطوری باشه خیلی دوست دارم بارد اسماگ رو با کمان خودش بکشه نه با دستگاه!

آخه یه طوری نشون میده که انگار عتیقه ست و از 60 سال پیش به یادگار مونده. ولی احتمالا همینی که میگی درست باشه...

خدا کنه اینطوری باشه خیلی دوست دارم بارد اسماگ رو با کمان خودش بکشه نه با دستگاه!

آخه فیلم خودش طوری نشون میده که اصن موقعی که دیل نابود میشه خیلی از چیزهای دیل به لیک تان پناه میارن و کلا خیلی چیزا ادغام میشن با هم! نمونش همین لباس سربازان لیک تان که همون لباس دیل هست... تو کتاب تورین میگه که اسماگ هرازگاهی اسماگ شبا بیرون میومد و دختران دیل رو میدزدید و مردم رو میخورد و اونا مجبور شدن ازونجا برن... با رفتن مردم دیل معقوله که وسایل دفاعی و چیزای دیگری هم به لیک تان بیاد... اصن خود گیریون و اعقابش که شده بارد!

(من خودم چنین چیزیو راجب نبرد با اسماگ فک میکنم، امیدوارم اگر با کمان خود بارد قراره این اتفاق بیفته معقولتر باشه صحنه سازیش نسبت به کتاب!اشکال کتاب نیستا، تو سینما جواب نمیده که سریع با یه تیر رها شده از کمان توسط دست انسان، تیر تا قلب اسماگ نفوذکنه)

با سلام به دوستان عزیزم.

اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید. من نسخه اکستندد ارباب حلقه ها رو با پسوند .mkv دارم که تبدیل شده بلوری هست اما متاسفانه زیرنویس فارسی که برای نسخه اکستندد از سایت های مختلف دانلود کردم با هیچ برنامه ای باز نمیشه. برنامه KMPlayer فایل زیرنویس رو میشناسه اما موقعی که مسیر زیرنویس رو بهش میدم با فونت های درهم و عجیب و غریب نشون میده. لطفا راهنماییم کنید که فایل مخصوصی برای زیرنویس بلوری هست یا این که با برنامه خاصی باید پخش بشه تا زیرنویس فارسی رو بخونه؟

با سلام به دوستان عزیزم.

اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید. من نسخه اکستندد ارباب حلقه ها رو با پسوند .mkv دارم که تبدیل شده بلوری هست اما متاسفانه زیرنویس فارسی که برای نسخه اکستندد از سایت های مختلف دانلود کردم با هیچ برنامه ای باز نمیشه. برنامه KMPlayer فایل زیرنویس رو میشناسه اما موقعی که مسیر زیرنویس رو بهش میدم با فونت های درهم و عجیب و غریب نشون میده. لطفا راهنماییم کنید که فایل مخصوصی برای زیرنویس بلوری هست یا این که با برنامه خاصی باید پخش بشه تا زیرنویس فارسی رو بخونه؟

ببینید با این آموزش مشکلتون برطرف میشه؟

http://amirt6262subtitle.blogfa.com/post/19

ببینید با این آموزش مشکلتون برطرف میشه؟

http://amirt6262subt...gfa.com/post/19

خیلی ممنون از لطفت دوست عزیز. مشکلم برطرف شد.بسیار سپاس گزارم.

اگر یک راهنمایی دیگه هم بکنید خلی ممنون میشم. فایل زیرنویسی که من برای نسخه اکستندد ارباب حلقه ها دارم هم از نظر کیفیت ترجمه و هم از نظر تطابق زمانی با فیلم خوب نیست. اگه ممکنه یه فایل زیر نویس خوب برای این نسخه بهم معرفی کنید.

دوستان یک سوال دیگه ،من توی دانشنامه خوندم که لشکری 500نفری از دوف میاد و...

خوب 500 نفر خیلی زیاد نیست مگه نه؟ الف ها و انسان ها و اورک ها هم اگه بیان جمعن چند نفر میشن؟

چون در نبرد هلمز دیپ سارومان وقتی از تراسش لشکرش رو نگاه میکنه به اون آقاهه (اسمش یادم نیست) گفت ده ها هزار اورک و...!

خب قرار نیست که تو نبرد پنج سپاه همه آدم ها و الف ها و اورک ها بیان که!

صرفا آدم های شهر دریاچه و الف های میرک وود و اورک های کوهستان مه آلود

يه سوالي از چند سال پيش با ديدن لوتر برام پيش اومد و با ديدن هابيت هم دوباره پيش اومد! مي دونم سوال مسخره اي هست ولي بدجوري رو مخ من هست.

چرا تو فيلم جو فضا و مكان و آدما تو جايي مثل شاير با بقيه جاها فرق داره؟ يني منظورم اينه كه سطح زندگي توي شاير و ازگاروت(تا حدي بري) با بقيه جاها به خصوص ميناس تريت و ادوراس يا سكونت گاه هاي الف ها فرق داره! وقتي توي بگ اند يا خونه ي بارد رو مي بينيم مي بينيم كه مثلا وسايلي كه تو خونشون هست كمي از لحاظ تكنولوژي مدرن تره! حالا ازگاروت و بري رو ميشه ناديده گرفت ولي وقتي شاير رو مي بيني طرز لباس ها و وسايل داخل خونه ها مثل(اين تشبيهم صرفا مثاله) قرن هجدهم هست ولي جاهايي مثل ادوراس و ميناس تريت از اين لحاظ انگار توي دوران باستان يا قرون وسطي هستن.

قبول دارم سوال بي خوديه ولي واقعا عذابم ميده.

توی برهوت اسماگ، اونجاییش که تراندویل با تورین سپر بلوط حرف میزنه و میخواد باهاش معامله کنه یه لحظه از کوره به در میره و صورتش یه حالت سوختگی پیدا میکنه و میگه: "من با مارهای بزرگ شمالی رو به رو شدم" یکی میشه توضیح بده چرا صورتش یهو اونطور میشه و بعد ترمیم میشه و این دیالوگ یعنی چی؟

يه سوالي از چند سال پيش با ديدن لوتر برام پيش اومد و با ديدن هابيت هم دوباره پيش اومد! مي دونم سوال مسخره اي هست ولي بدجوري رو مخ من هست.

چرا تو فيلم جو فضا و مكان و آدما تو جايي مثل شاير با بقيه جاها فرق داره؟ يني منظورم اينه كه سطح زندگي توي شاير و ازگاروت(تا حدي بري) با بقيه جاها به خصوص ميناس تريت و ادوراس يا سكونت گاه هاي الف ها فرق داره!

من تا حالا متوجه این نشده بودم میشه یکم مثال بیشتر بزنی؟!

شاید بشه گفت شمشیر و زره و کلاهخود و سپر گرد جنگی در ادوراس و میناس تی ریت نسبت به فنجان و رومیزی گلدار و پنجره گرد هابیتی باعث شده احساس کنی دسته اول کهنه تر از دسته دوم هستند اما اگر دوربین فیلم به داخل خانه های میناس تی ریت میرفت شاید این حس به وجود نمیومد.

توی برهوت اسماگ، اونجاییش که تراندویل با تورین سپر بلوط حرف میزنه و میخواد باهاش معامله کنه یه لحظه از کوره به در میره و صورتش یه حالت سوختگی پیدا میکنه و میگه: "من با مارهای بزرگ شمالی رو به رو شدم" یکی میشه توضیح بده چرا صورتش یهو اونطور میشه و بعد ترمیم میشه و این دیالوگ یعنی چی؟

گویا ظاهرا تراندویل زخم خورده آتش اژدها بوده و صورتش از اون سبب سوخته و با جادویی اون رو مخفی کرده (نمیشه گفت ترمیم) و در ان لحظه به تورین نشونش داد. البته این جایی بهش در داستان ها اشاره نشده (یا من تا حالا ندیدم)

فضای شایر و کلا زندگی هابیت ها با تمام موجودات سرزمین میانه متفاوته و این تفاوت بیشتر ناشی از تکمیل نبودن طرح کلی تالکین هنگام نگارش کتاب هابیته! (این صرفا یک نظر شخصی بود) کما اینکه می بینم در کتاب هابیت صحبت از وجود ساعت یا بازی گلف می شه و به نوعی تداعی کننده انگلستان عصر ویکتوریایی هست!

اون جریان تراندویل و مارهای شمال هم وجود خارجی نداره! (Long may live Mr Peter Jackson) :((

توی کتاب که من هم چین چیزی یادم نمیاد!!

بنظرم میخواد به نشون تورین بده که من زخم های اثر اژدها رو میشناس و درکشون میکنم و با نابودگران و مارها{به گفته ی خودش} غریبه نیستم.

یعنی میخواد بگه فکر نکن چون از قصرم بیرون نمیام پس همیشه توی صلح و خوشی بودم بلکه من هم با دشمنان مشترکمون رو به رو شدم. یه جور احساس همدردی در عین به رخ کشیدن...

اون زخم واقعی نبود. انگار فقط برای تورین روی صورتش نقاشی کرد تا هم بترسونتش :دی و هم بهش بفهمونه منم درد هارو حس میکنم.

این از ابتکارات پیتر جکسونه. توی فیلمهای هالیوود هم چین چیزی رایجه...

من این سوال رو یه بار پرسیدم، آقامهدی هم اینطور جواب دادن:

منظورش سایر اژدهایان هست. تعدادی از اژدهایان ملکور بدون بال بودن(مثل گلائورونگ) برای اونها القابی مثل خزنده، کرم و احتمالا مار به کار میرفته.

تو کتاب ها جایی گفته نشده که تراندویل با اژدهایی جنگیده باشه

اینم آدرس: arda.ir/forum/index.php?showtopic=1706&st=580

آقا حميد: حرفتون رو قبول دارم. الان با شاير مشكلم تا حدي برطرف شد ولي يه خورده سر ازگاروت هنوز مشكل دارم.

جناب تور: مثال خودت يك نمونه ي بارزش! يا مثلا طرز لباس پوشيدن هابيت ها يكمي جديدتره. به طور مثال اون ناطور(همون هابيتي كه يكي از نزگول ها كشتتش) كلاهي مثل كلاه شعبده باز ها داره! يه لحظه تصور كن يكي توي ميناس تريت چنين كلاهي سرش بذاره!(حالا شاير رو طبق حرف آقا حميد ازش چشمپوشي مي كنيم)

حالا به ازگاروت نگاه كن. توي عمارت ارباب شهر يه تصوير تمام قد ازش مي بينيم كه سبكش مثل سبك نقاشي هاي قرن ١٧-١٨ هست! ولي در مقابل توي ريوندل وقتي نگارگري نبرد ايزيلدور و سائورون رو مي بيني قشنگ حس باستاني و قديمي بودن به آدم القا ميشه. يا مثلا اون شيپور هايي كه براي بدرقه ي دورف ها زدن رو نگاه كن. فرض كن براي استقبال از بورومير و جنگجويان گوندور چنين شيپوري رو توي ميناس تريت به صدا دربيارن! درحالي كه شاخ بورومير حس باستاني بودن رو داره!

راجع به درون خانه هاي ادوراس و ميناس تريت گفتي. تالار هاي زرين ادوراس يا كاخ دنه تور قاعدتا بايد از خونه هايي كه اونجا هستن مجهز تر باشن. ولي وقتي درونشون رو مي بيني ، متوجه مي شي خيلي از بگ اند يا خانه ي بارد كهنه تر هستن.

خب گفتم که نگاه خود تالکین هم هنگام نگارش "هابیت" اون قدر ها هم حماسی اسطوره ای نبوده

خب این بر میگرده به تصویر سازی جکسون. جکسون هم هر کسی نیست، خوب میدونه چیکار کنه مثلا چرا تصویر تمام قد رو توی ادوراس نذاشت مثلا داخل مدوسلد یه تصویر تمام قد از تئودن! حتی تصورش هم برای ما ناممکنه به خاطر جوی که کتاب میده و شاید اگر ادوراس غیر از این بود یا شایر به قول شما کهنه تر بود کلا میزد و حس و فضای حاکم رو داغون میکرد! یا مثلا اگر شهر دریاچه نظام و دستگاه حاکمش رفتارشون مثل میناس تی ریت مثلا باشه یه حس متضادی رو به بیننده القا میکنه کلا از این جهات پیتر جکسون با هوشمندی تمام عمل کرده لوکیشن ها و دکور لوتر و هابیت درشون شک نکن.

اما جدا از بحث فیلم برای این که بدونیم فلسفه این کار چیه و چرا جکسون اینطوری عمل کرده باید ریشه ای بیایم و تاریخ اروپا رو بررسی کنیم، برهه ای که تالکین درش زندگی میکرده، برهه ای که ازش الهام گرفته، عناصر داستانش در اساطیر و ... که کار من نیست اما یادمه تاپیک هایی بود نمونش این:

هابیت ها: قدیمی یا جدید، قرون وسطایی یا انگلیسی؟

سلام چرا موقعی که بیلبوی نامرئی وارد کاخ تراندویل میشه تراندویل با اینکه حضور بیلبو رو حس میکنه با این حال وقتی بیلبو میخواد از پله ها پایین بره شاه الف ها جلوشو نمیگیره یا دستگیرش نمیکنه؟

سلام چرا موقعی که بیلبوی نامرئی وارد کاخ تراندویل میشه تراندویل با اینکه حضور بیلبو رو حس میکنه با این حال وقتی بیلبو میخواد از پله ها پایین بره شاه الف ها جلوشو نمیگیره یا دستگیرش نمیکنه؟
سلام.

این سوال میشه گفت بی مورده!

شاید تراندویل حضور بیلبو رو حس کرد ولی اون رو ندید و حس کردن دلیل به یقین نیست!در ضمن اون حضورش رو حس کرد(توجه کن فقط حس کرد)پس چطور میخواست اون رو دستگیر کنه؟

اگه بنا بر حس کردن باشه لگولاس هم حضورش رو حس کرد.

اگر توجه کنی تو اون قسمت فیلم صدای حرکت بیلبو جلب توجه میکنه که میتونه صدای باد هم تلقی بشه. در هر صورت جوری نبوده که تراندویل بخواد در نظر گیره صدارو چون اون بنده ارو مثل ما نمیدونسته بیلبو حلقه یگانه رو داره که میتونه نامرئی بکنتش . حتی تو ارباب هم وقتی گندالف میبینه بیلبو غیب میشه فکرش فقط به این میره که شاید حلقه یگانه باشه. پا میشه میره میناس اونجا تحقیق میکنه میره پیشه فرودو حلقه رو میندازه تو آتیش بعد مطمئن میشه. متوجه حضور کسی نمیشه تراندویل که بخواد جلوگیری کنه از حرکتش فقط یه صدا میشنوه همین

ميگم اينكه تراندويل مار گزيدگي هاي صورتش رو به تورين نشون ميده داخل كتاب هست؟يا اضافات پيتر جكسونه؟ به نظر من پيتر جكسون با اين كارش خصلت جادوگرانه به تراندويل داده.هر چند صحنه ي باحالي بود...

ميگم اينكه تراندويل مار گزيدگي هاي صورتش رو به تورين نشون ميده داخل كتاب هست؟يا اضافات پيتر جكسونه؟ به نظر من پيتر جكسون با اين كارش خصلت جادوگرانه به تراندويل داده.هر چند صحنه ي باحالي بود...

من ندیدم توی کتاب این صحنه رو

در هر حال حتی اگر کار خود پیتر جکسون باشه باید قبول کنیم که پیترجکسون هیچ وقت چیز بد به فیلمش اضافه نمیکنه

در صفحه ی قبل همین تاپیک درین باره پرسیده و بحث شده.

چرا سائورون فرماندهي لشگرش رو به جادوپيشه نداد؟همون روحي كه به راداگاست حمله كرد؟يعني لياقت فرماندهي آزوگ از جادوپيشه بيشتر بود؟ :|

چرا سائورون فرماندهي لشگرش رو به جادوپيشه نداد؟همون روحي كه به راداگاست حمله كرد؟يعني لياقت فرماندهي آزوگ از جادوپيشه بيشتر بود؟ :|

به همون علتی که آزوگ زنده مونده بعد از نبرد آزانول بیزار؟ :/ :وی خب این یکی از تحریفات هست و دلیل منطقی براش وجود نداره. البته میشه این رو گفت که علت نقش نداشتن زیاد جادوپیشه و نزگول به این خاطر هست که پیتر جکسون میخواسته یه ضدقهرمان تازه رو گسترش بده و شخصیت جدید، جذابیت های بیشتری هم خواهد داشت برای خیلی از بیننده ها

يه سوال : بعد از اين كه ثراندويل سر اون اورك رو قطع مى كنه لگولاس از ثراندويل مى پرسه : منظور اون اورك از شعله هاى جنگ چى بود ثراندويل بهش مى گه : يعنى اونا سلاحى به كار مى برن كه اونقدر قوى هست كه مى تونه هر چيزى رو ناود كنه . سوال من اينه كه منظور ثراندويل از اون سلاح چيه كه اون قدر ترسيده بود كه به لگولاس ميگه همه ى راه ها رو ببنده و هيچ کی رو نذاره نه وارد قلمرواش بشه نه خارج اون

با تشكر

فکر کنم منظورش حلقه یگانه بود(البته نمیدونست)

يه سوال : بعد از اين كه ثراندويل سر اون اورك رو قطع مى كنه لگولاس از ثراندويل مى پرسه : منظور اون اورك از شعله هاى جنگ چى بود ثراندويل بهش مى گه : يعنى اونا سلاحى به كار مى برن كه اونقدر قوى هست كه مى تونه هر چيزى رو ناود كنه . سوال من اينه كه منظور ثراندويل از اون سلاح چيه

منظور از اون سلاح به احتمال زیاد اسماگ هست چون در همون لحظه تم اسماگ در موسیقی هم شنیده میشه. حلقه یگانه که اون روز ها همه فکر میکردند غرق یا گم شده...

منظور از اون سلاح به احتمال زیاد اسماگ هست چون در همون لحظه تم اسماگ در موسیقی هم شنیده میشه. حلقه یگانه که اون روز ها همه فکر میکردند غرق یا گم شده...

مطمئنى ؟ چون اونها هنوز نتونسته بودن كه از سماگ به عنوان سلاح استفاده كنن و اصن گاندالف به خاطر همين كه اونا نتونن ازش استفاده كنن با ثورين متحد شد يعنى اونا هنوز نتونسته بودن ازش استفاده كنن

آره اما این حدس رو تراندویل زد که اسماگ به خدمت سائورون دراومده و وقت بیدار شدنشه و قراره جنگ بشه. هنوز معلوم نیست گندالف رفت اما آیا موفق میشه از این امر جلوگیری کنه؟!

همه چی تو قسمت بعد مشخص میشه.

{البته داخل کتاب این بازیا نیست و اسماگ برای خودش کار میکنه}

تو هابیت:برهوت اسماگ،تراندویل از تورین میخواد که چیزی رو که برای اونه برگردونه.اون چی رو میخواد؟

تو هابیت:برهوت اسماگ،تراندویل از تورین میخواد که چیزی رو که برای اونه برگردونه.اون چی رو میخواد؟

همون جواهر سفید رنگ و زیبایی ( به تعبیر تراندویل: با درخشش ستارگان) که در نسخه اکستندد فیلم اول، در ابتدای فیلم در جعبه ای توی دست ترین پدر تورین بود و چشمان تراندویل بهش دوخته شده بود. بعدش هم درب جعبه رو به روی تراندویل بستن و از بخشیدن امتنا کردن و نتیجتا تراندویل هنوز در آرزوشونه...

سلام.

چرا خیلی از قسمتهای فیلم هابیت داخل کتابش نیست؟این قسمت ها رو خود پیتر جکسون اضافه کرده و تغییر داده؟یا اینکه از کتاب ها و نوشته های دیگر خود تالکین هستش؟

سلام.

چرا خیلی از قسمتهای فیلم هابیت داخل کتابش نیست؟این قسمت ها رو خود پیتر جکسون اضافه کرده و تغییر داده؟یا اینکه از کتاب ها و نوشته های دیگر خود تالکین هستش؟

خب باید بگم هر دو!

یه قسمتایی رو از اواخر کتاب سیلماریلیون یعنی حدیث حلقه های قدرت در دوران سوم، اقتباس کرده مثل شورای سفید. و یه قسمتاییش رو هم بنابر احتیاجات سینمایی ابتکارات خودِ کارگردان بوده مثل وارد کردن کاراکتر جدیدی به نام تائوریل یا زخم خوردن کیلی.و شفای اون توسط تادوریل یا مبارزه ی الف های جنگلی با اورک ها در شهر دیل.

فقط یک نکته رو کمی تصحیح کنم که اطلاعات اضافی از ضمیمه ی بازگشت شاه که اجازه ی فیلم سازیش وجود داشته گرفته شده. کتاب سیلماریلیون و کتاب ها و موارد دیگه (بجز کتاب های ارباب حلقه ها و هابیت) حق فیلم سازیشون فروخته نشده و اجازه ی استفاده از مطالب اون رو به هیچ عنوان نداشته پیتر جکسون...

تراندویل روز حمله اسماگ کمک نکرد و دلیلش هم این بود که نمیخواست جون افرادش رو برای مبارزه با اژدها به خطر بندازه. ولی چرا روز های بعد هیچ کمکی نکرد؟

تراندویل روز حمله اسماگ کمک نکرد و دلیلش هم این بود که نمیخواست جون افرادش رو برای مبارزه با اژدها به خطر بندازه. ولی چرا روز های بعد هیچ کمکی نکرد؟

چه کمکی بکنه تورین جان ؟؟؟

اگر بخوام بر اساس شخصیتی که توی فیلم بره تراندویل در نظر گرفتن توضیح بدم برای شما علت کمک نکردن شاه الف ها به دروف ها جون افرادش نبوده بلکه کینه نسبت به دروف ها بوده . همونطور که دیدید در فیلم دروف ها از دادن هدایا به الف ها خود داری کردن و اونها هم از بعد از اون ماجرا روابطشون با هم تیره و تار شد.

حتی اگر حرف شما هم درست باشه دلیل کمک نکردنش باز هم میشه به خطر نیوفتادن جون افرادش.

چه کمکی بکنه تورین جان ؟؟؟

اگر بخوام بر اساس شخصیتی که توی فیلم بره تراندویل در نظر گرفتن توضیح بدم برای شما علت کمک نکردن شاه الف ها به دروف ها جون افرادش نبوده بلکه کینه نسبت به دروف ها بوده . همونطور که دیدید در فیلم دروف ها از دادن هدایا به الف ها خود داری کردن و اونها هم از بعد از اون ماجرا روابطشون با هم تیره و تار شد.

حتی اگر حرف شما هم درست باشه دلیل کمک نکردنش باز هم میشه به خطر نیوفتادن جون افرادش.

بابت توضیحاتتون ممنونم جناب توروندور :)

مثلا ازشون حمایت میکرد و تا جایی که میتونست به دورف ها پناه میداد و احتیاجاتشون مثل غذا و دارو رو تا حدی که میتونست تامین میکرد.

گفته میشه تو دعواها، دو طرف ،هردو مقصرند.که این هم نمونه ی بارزش :D

چرا تو اوایل کتاب حرفی از اورک ها زده نشده ولی تو فیلم اورک ها وجود دارن؟

چرا تو اوایل کتاب حرفی از اورک ها زده نشده ولی تو فیلم اورک ها وجود دارن؟

چون فیلم ها صرفا بر اساس تک کتاب هابیت ساخته نشدن و از ضمیمه های کتاب بازگشت شاه هم برای غنی کردن قصه استفاده شده. اون صحنه ی نبرد دورفا در موریا هم جز مطالب ضمیمه کتاب ها هست که در فیلم با مقداری تغییر از داستان اصلی، آورده شده... اون بخش تعقیب و گریز دورفا و ارک های وارگ سوار در دشت (قبل از ریوندل) هم کاملا زاییده ی ذهن سازندگان فیلمه...

چرا تو هابیت یه لحضه صورت ترندویل وحشتناک میشه؟

چرا تو هابیت یه لحضه صورت ترندویل وحشتناک میشه؟

تو فیلم میگه دیگه صورتش با آتش اژدها در گذشته سوخته (اونجوری شده [-() و تا اونجا میدونم با جادو تونسته ترمیم کنه. اونجا به تورین یک لحظه صورت اصایشو نشون میده و میگه میدونم که آتش اژدها یعنی نابودی ..

تراندویل ارث باباشو از تورین طلب داشت؟

جریان اون الف کماندار"تاریل" چیه؟فکر کنم تو کتاب ها نبود درسته؟

جریان اون الف کماندار"تاریل" چیه؟فکر کنم تو کتاب ها نبود درسته؟

تائوریل دستپخت جناب پیتر جکسون به همراه گروه فیلمنامه نویسی ( فیلیپا بوینز ,فرن والش وگویلرمو دل تورو) هست.

تاوریل کلا تو دنیای تالکین موجود نیست و از ابتکارات پیتر جکسون براس جذابیت فیلمه!

تائوریل دستپخت جناب پیتر جکسون به همراه گروه فیلمنامه نویسی ( فیلیپا بوینز ,فرن والش وگویلرمو دل تورو) هست.

که واقعا یک فاجعه بود

اتفاقا به نظر من داستان رو جذابتر کرده.

تا اونجا که فهمیدم اون جواهرا چششو گرفته بودن ! اونارو میخواست!

سلام

من یکم گیج شدم من کلا دو تا از فیلم های هابیت رو دیدم نمیدونم چنتا دیگه هست.میشه اسم قسمت هاش رو به ترتیب بنویسین؟کلا چنتا هست؟

سلام

من یکم گیج شدم من کلا دو تا از فیلم های هابیت رو دیدم نمیدونم چنتا دیگه هست.میشه اسم قسمت هاش رو به ترتیب بنویسین؟کلا چنتا هست؟

هابیت فیلمش 3 قسمته !

قسمت اول : سفری غیر منتظره

قسمت دوم : برهوت اسماگ

قسمت سوم : نبرد پنج ارتش

تو فیلم تراندویل در ازای آزادی تورین از اون دخمه ها میخواد که سهمش از ثروت و جواهرات کوه رو بهش برگردونه در فیلم بنظرم مخصوصا نظرش روی گوهر آرکن هست. و وقتی میگه این قول یک پادشاه به پادشاهی دیگر هست، یعنی خودش. یعنی ما پادشاهی تورین و دورف ها رو قبول نداریم و بهشون دیگه خراج نمیدیم. چون تا قبل از حمله اژدها تراندویل به تورین خراج میداد. و بخاطر همین حرف تورین از کوره در میره و بقیه ماجرا..

دوستانی که معتقدند ترندویل با کمک نکردن به تورین کار درستی نکرده باید این را بدانند که اگر در آن جنگ بودید قطعا کشته میشدید پس ترندویل کار درستی کرد که به تورین کمک نکرد (دوالن عزیز سیاست اینه که مجانی به کسی کمک نکنی .............ارث باباش؟بله کوه به اون بزرگی آیا خوب نیست که برای مردم استفاده بشه تا برای یک پادشاه طمع کار)

دوستانی که معتقدند ترندویل با کمک نکردن به تورین کار درستی نکرده باید این را بدانند که اگر در آن جنگ بودید قطعا کشته میشدید پس ترندویل کار درستی کرد که به تورین کمک نکرد (دوالن عزیز سیاست اینه که مجانی به کسی کمک نکنی .............ارث باباش؟بله کوه به اون بزرگی آیا خوب نیست که برای مردم استفاده بشه تا برای یک پادشاه طمع کار)

من منظورم جنگ نبود ولی تراندویل حتی به دورف ها پناه هم نداد.بعدش چرا تورین باید ارکن استونو به ترندویل میداد؟

بهای آزادی بود دوالین عزیز تورین کوهی از طلا دارد او می ایست تکه ای از این کوه را با کل کوه و ازادی افرادش استفاده کنند

هم چنین روی آزادی قیمتی نمی توان گذاشت

با سلام خدمت دوستان من یه چیزی رو متوجه نمی شم .تا جایی که از کتاب ها یادم مونده آزوگ در نبرد آزانول بیزار کشته میشه.پس چرا توی فیلم کشته نمیشه وفقط دستش بریده میشه ؟؟؟

( در قسمت اول هابیت در یک سکانس فلش بک بالین ماجرای نبرد آزانول بیزار رو برای گروه شرح میده)

با سلام خدمت دوستان من یه چیزی رو متوجه نمی شم .تا جایی که از کتاب ها یادم مونده آزوگ در نبرد آزانول بیزار کشته میشه.پس چرا توی فیلم کشته نمیشه وفقط دستش بریده میشه ؟؟؟

( در قسمت اول هابیت در یک سکانس فلش بک بالین ماجرای نبرد آزانول بیزار رو برای گروه شرح میده)

این از ابتکارات پیتره تا هیجان هابیت رو بالاتر ببره

این تحریف بزرگیه یعنی بین مرگ آزوگ و بولگ توی کتاب چیزی حدود 100 یا 150 سال زمان وجود داره.چرا پیتر داستان رو اینقدر تغییر داده.؟؟؟؟

این تحریف بزرگیه یعنی بین مرگ آزوگ و بولگ توی کتاب چیزی حدود 100 یا 150 سال زمان وجود داره.چرا پیتر داستان رو اینقدر تغییر داده.؟؟؟؟

والا اگه پیتر این کارها رو نکنه که دیگه پیتر نیست[-(

با این کارش هم هیجان و جذابیت رو بالا برده و هم اکشنش. هم اینکه باعث شده دوستداران فیلم در انتظار پایان فیلم باشند.

اما با این کار باعث ناراضی شدن طرفداران تالکین نسبت به خودش شده

راستی یک سوال داشتم........چرا دورف ها فقط ارکن استونو میخواستن .......مگه تنها با ارکن استون همه چی حل بود؟...ینی ارکن استون اینقدرقدرت داشت که بتونه اسماگ رو بیرون کنه؟.....

راستی یک سوال داشتم........چرا دورف ها فقط ارکن استونو میخواستن .......مگه تنها با ارکن استون همه چی حل بود؟...ینی ارکن استون اینقدرقدرت داشت که بتونه اسماگ رو بیرون کنه؟.....

تا جایی که من میدونم چون آرکن استون گوهر پادشاهی بوده فقط با اون میتونستن دورف ها رو دورهم جمع کنند و به اسماگ حمله کنند.

گوهر آرکن فقط یه جواهر زیبا و بسیار باارزش است و بجز این هیچ قدرت یا ویژگی خارق العاده دیگه ای نداشته... تمام این قضیه که گوهر آرکن نشان پادشاهی و اتحاد دورف ها هست هم فقط ساخته ی ذهن نویسنده های فیلمه و در کتاب اثری ازش نیست...

زخم صورت تراندویل دقیقا کی و پگونه اتفاق افتاد؟

در متن اصلی کتاب هیچ اشاره ای به این موضوع نشده... حتی به یاد ندارم در جایی از کتاب لوتر یا سیل از حضور تراندویل در جنگ های باستانی الف ها حرفی به میون اومده باشه( که اگر اومده بود هم حق استفاده از محتوای کتاب سیل را در فیلم نداشتن )... پس میشه نتیجه گرفت این قضیه هم کاملا زاده ی ذهن نویسندگان فیلم هابیته...

توی فیلم پیتر اومده ابتکار به خرج داده و تراندویل و الفهای سیاه بیشه رو با اژدها های موجود یا شاید حتی خود اسماگ درگیر کرده که اون زخم نتیجه همون نبرد خیالی هست. اونجا به نوعی داره به تورین میگه که فکر نکن فقط خودت از اژدها درد دیدی من هم میدونم چطوریه درگیری بایه اژدها.

تو فیلم تراندویل در ازای آزادی تورین از اون دخمه ها میخواد که سهمش از ثروت و جواهرات کوه رو بهش برگردونه در فیلم بنظرم مخصوصا نظرش روی گوهر آرکن هست. و وقتی میگه این قول یک پادشاه به پادشاهی دیگر هست، یعنی خودش. یعنی ما پادشاهی تورین و دورف ها رو قبول نداریم و بهشون دیگه خراج نمیدیم. چون تا قبل از حمله اژدها تراندویل به تورین خراج میداد. و بخاطر همین حرف تورین از کوره در میره و بقیه ماجرا..

واقعا تراندویل به تورین خراج میداد ؟آخه چه دلیلی وجود داشت که به دورف ها خراج بده؟

خب دید کتاب با فیلم فرق داره

در فیلم میگه که اره بور بزرگترین فرمانروایی در سرزمین میانه بوده و تراندویل هم حتی از ترور پیروی کرد

واقعا تراندویل به تورین خراج میداد ؟آخه چه دلیلی وجود داشت که به دورف ها خراج بده؟

کجای فیلم میگه الف ها به دورفا خراج میدادن؟؟ منظورتون اوایل فیلم 1 هست که بیلبو میگه : All would pay homage to him

این جمله نمیتونه به معنی خراج دادن باشه، بلکه بیشتر به معنی هم پیمان شدن باید باشه.... آخه مگه میشه یه شاه به یه شاه دیگه خراج بده در حالی که خودش خراج بگیره (ناسلامتی شاهه ها! اونم نه هر شاهی بلکه به قول بیلبو The Great Elven King: Thranduil!)

از این لحاظ درسته، این جمله به طور مطلق معنی خراج دادن نمیده و نادرسته اگه بگیم pay homage میشه خراج، گرچه خیلی هم اشتباه نیست. البته معنی اصلیش رو بخوایم نگاه کنیم که میشه به نوعی پیروی کردن، احترام گذاشتن، بیعت کردن (هچین چیزهایی) و یکی از تتایجش میتونه (نمیگم هست، احتمال میدم) خراج دادن باشه که حالا اینجا توی فیلم ما همچین چیزی رو نداریم...

اگه سوال تکراریه شرمنده

در ریوندل وقتی دورف ها و گندالف تازه رسیدند، لرد الروند چیزی به زبانی الفی میگه و گلوین جوش میاره و فکر می کنه داره بدوبیراه میگه ولی گنداف میگه نه شما رو داره به صرف غذا دعوت می کنه.

آیا واقعا به خوردن غذا دعوتشون کرده بود یا نه چیز دیگه ای میگه؟

اونجا زیر نویس انگلیسی نمی زنه!

اگه سوال تکراریه شرمنده

در ریوندل وقتی دورف ها و گندالف تازه رسیدند، لرد الروند چیزی به زبانی الفی میگه و گلوین جوش میاره و فکر می کنه داره بدوبیراه میگه ولی گنداف میگه نه شما رو داره به صرف غذا دعوت می کنه.

آیا واقعا به خوردن غذا دعوتشون کرده بود یا نه چیز دیگه ای میگه؟

اونجا زیر نویس انگلیسی نمی زنه!

پاسخ شما در این پست یافت شود :D

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1572&view=findpost&p=36108

سلام.

اقا یه سوال.

نسخه اکستندد قسمت یک هابیت اومده یا نه؟؟؟

سلام.

اقا یه سوال.

نسخه اکستندد قسمت یک هابیت اومده یا نه؟؟؟

فیلمی که عید امسال شبکه سه نشون داد همون نسخه اکستندد بود که دوبله کرده بودند!

یه سوال این پنجه علامت چی هست؟ :D

این علامت که تو ارباب حلقه ها نبود!! :((

post-3408-0-09923200-1411551780_thumb.pn

این شمشیر اورک هاست

علامت خاصی نیست. خواستن یه کم خشنتر و دهشتناک تر نشون بدن سلاح اورک ها رو.

post-2547-0-16811800-1411639270_thumb.pnامروز تریلر دوم هابیت 1 رو تازه دیدم و خیلی هم زیبا بود ولی دو تا سوال

اواخرش دو تا صحنه هست که تو نسخه اکستند هم نبودن پس کجان

موسیقی که اواسطش پخش میشه برای کیه و اگر میشه لینک دانلودش رو بزارین

عکس یکی از صحنه ها رو گذاشتم توی این عکس بیلبو داره شمشیرش رو در میاره انگار چیزی داره حمله میکنه و بوفور هم داره با یک مجسمه بازی میکنه

post-2547-0-16811800-1411639270_thumb.pnامروز تریلر دوم هابیت 1 رو تازه دیدم و خیلی هم زیبا بود ولی دو تا سوال

عکس یکی از صحنه ها رو گذاشتم توی این عکس بیلبو داره شمشیرش رو در میاره انگار چیزی داره حمله میکنه و بوفور هم داره با یک مجسمه بازی میکنه

خوب توی تریلر هابیت 1 صحنه هایی هم وجود داشتند که اصلا مربوط به هابیت یک نبودند.مثل صحنه ای که گندالف در دول گولدور بود که مربوط به هابیت 2 میشد.

شاید این هم مربوط به هابیت 3 باشه!

اگر به عکس دقت کنید دقیقا این همون غاریه که از اون سر از گوبلین ها در آوردن و کت قرمز تن بیلبو هست پس فقط مربوط به هابیت یک هست

اگر به عکس دقت کنید دقیقا این همون غاریه که از اون سر از گوبلین ها در آوردن و کت قرمز تن بیلبو هست پس فقط مربوط به هابیت یک هست

فک کنم اینجا اون صحنه ای که همه دورف ها خواب بودن و بیلبو یواشکی میخواست برگرده که یه دفعه زیر پاشون شل شد!

بالین هم خوابیده اون پشت!

آره به احتمال زیاد مربوط به همون صحنه غار گابلین هاست که دورف ها دارن استراحت میکنن و بیلبو میخواد یواشکی در بره

احتمالا این یکی از سکانسهای حذف شده از فیلم هست . فکر نمیکنم حمله ای در کار باشه در این سکانس. چون اگه حمله ای بود که دورف ها خواب نبودن و همچنین بیفور هم که داره با اون مجسمه بازی میکنه . بیلبو با خودش فکر میکنه که دورف ها همگی خوابن و شاید از دیدن بیفور که بیدار بوده یه لحظه ترسیده چون فکر میکنه اگه دورف ها بفهمن جلوی رفتنش را میگیرن

این صحنه ی فیلمبرداری شده، قرار بوده که خواب بیلبو باشه قبل اینکه گابلینها وارد داستان شن. مثل کتاب بیلبو خواب میبینه که غار داره شکاف میخوره و بهش نزدیک میشه که بعدا در ادیت نهایی به این نتیجه رسیدن که این صحنه حذف شه.

اون هم یه اسباب بازی هست در دست بیفور، چون بیفور در بین دورفها اسباب بازی ساز هست. (این نکته در کتاب هابیت:سفری غیرمنتظره آرت اند دیزاین گفته شده که تصویرشو براتون آپلود کردم)

اگر توجه کرده باشین در فیلم اول، بالین وقتی با تورین در یکی از تالارهای بگ اند در حال صحبت هست میگه: بعد از اینهمه اتفاق و گذشت سالها، ما چی هستیم؟!! یه عده بازرگان و معدنچی ، بندباز و اسباب بازی ساز!

در کنار تصویر کانسپت اون اسباب بازی، متنی هست که یکی از طراحان فیلم راجع به اسباب بازی بیفور گفته:

post-2541-0-43783000-1411743436_thumb.jp

post-2541-0-49954500-1411743759_thumb.jp

چرا تو هابیت ویرانی اسماگ صوررت تراندویل هنگام صحبت کردن با تورین عوض شد حالت سوختگی مانند بود؟

چرا تو هابیت ویرانی اسماگ صوررت تراندویل هنگام صحبت کردن با تورین عوض شد حالت سوختگی مانند بود؟

صفحه 3 همین تاپیک

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1659&view=findpost&p=50463

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1659&view=findpost&p=50482

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1659&view=findpost&p=50509

تو فیلم نشون میده که ویچ کینگ رو میکنن تو گونی و میذارن تو قبر.اما بعد گندالف چنتا قبر دیگه نشون میده.

این قبرها مال بقیه نزگول هستند!؟ یعنی همه نزگول رو کشته بودند!!؟

یکم گنگه.

post-3408-0-22127600-1414431678_thumb.jp

تو فیلم نشون میده که ویچ کینگ رو میکنن تو گونی و میذارن تو قبر.اما بعد گندالف چنتا قبر دیگه نشون میده.

این قبرها مال بقیه نزگول هستند!؟ یعنی همه نزگول رو کشته بودند!!؟

یکم گنگه.

post-3408-0-22127600-1414431678_thumb.jp

اره دیگه وقتی قبر ویچ کینگ رو نشون میده و با اون طرز گفتن به نه تا قبر اشاره میکنه لابد منظورش همینه دیگه

یعنی میگید گندالف منظورش این بوده که نه نزگول همگی کشته شدند و در یک مکان دفع شدند؟!

یعنی میگید گندالف منظورش این بوده که نه نزگول همگی کشته شدند و در یک مکان دفع شدند؟!

اینطور به نظر میاد حالا اگه برداشت دیگه ای دارن دوستان بگن

خوب ویچکینگ بعد از مرگش نزگول میشه دیگه....به خاطر اینکه یه حلقه داره...اول ارباب حلقه ها آراگورن توضیح میده...

خوب ویچکینگ بعد از مرگش نزگول میشه دیگه....به خاطر اینکه یه حلقه داره...اول ارباب حلقه ها آراگورن توضیح میده...

خیر. ویچ کینگ و بقیه نزگول در دوران دوم و قبل از سقوط سائورون در آخرین اتحاد الفها و انسانها به نزگول تبدیل شده بودن.

با سلام خدمت دوستان

یه مشکلی هست که من متوجه نمی شم. طبق ضمائم ارباب حلقه ها و همینطور سیلماریلیون گندالف دوبار به دول گولدور رفته یکی مربوط به سال 2063 دوران سوم هست که که به ماجرای هابیت ربطی نداره و دومین بار مربوط به به سال 2850 دوران سوم هست که به ماجرای هابیت مربوط میشه . دومین بار بود که گندالف در دول گولدور تراین رو ملاقات می کنه وکلید ونقشه رو ازش می گیره. اما ما در فیلم شاهد جابجایی وقایع واتفاقات هستیم. در فیلم هابیت 1 گندالف نقشه وکلید رو به تورین تقدیم می کنه . اما در قسمت دوم دوباره به دول گولدور می ره وحین نبرد پنج سپاه تراین رو ملاقات می کنه و در نهایت تراین می میره اما کلید ونقشه رو قبلا گرفته بود!!!!!. این معادله رو چطور میشه حل کرد؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

سر این موضوع(در واقع تحریف) تو یکی از تاپیکها خیلی بحث شد ، ولی یادم نیست کدوم تاپیک بود.

چیزایی که در مورد کتاب گفتین کاملا درسته،و تنها فرضی که میشه در مورد فیلم کرد تا هم تحریفش منطقی باشه و هم با بقیه قسمتهای فیلم جور در بیاد اینه که:

تراین قبل از آزانول بیزار،که میدونسته توش احتمال شکست وجود داره،میره پیش گندالف و نقشه رو بهش میده تا ازش محافظت کنه.بعدش تو جنگ اسیر میشه و به دول گولدور برده میشه.و وقتی اونجا از گندالف میشنوه که نقشه رو به تورین داده ناراحت میشه.این رو بر اساس جمله ی گندالف تو خونه ی بیلبو میشه نتیجه گرفت.جمله ای هم که تورین قبل قضیه ی ترولها به گندالف میگه تناقضی با این دیدگاه نداره.میگه بهت داده شده بود که ازش محافظت کنی، نه اینکه تا ابد برای خودت نگهش داری.البته با جمله ی تراین تو دول گولدور میشه فهمید که ترجیح میداده گندالف کلید و نقشه رو پیش خودش نگه داره!

سلام دوستان ببخشید اگه سوالی که میپرسم یکی مبتدیانه است ، هنوز کتاب ها رو کامل نخوندم ...

دقیقا تحریف های نسخه سوم هابیت چیه ؟

مگه با توجه به کتاب گابلین ها به اره بور حمله نمیکنند که باعث میشه انسان ها و الف ها از جنگ با دورف ها دست بکشند و باهم علیه گابلین ها متحد بشند ؟

یه جا فکر کنم تو همین فروم خوندم که بولگ پسر آزورگ ِ شرور بوده ! همچین چیزی درسته ؟

توی کتاب های تالکین از نحوه ی فرار سائرون از دول گولدور به موردور ( اگه اشتباه میکنم شما درستش رو بگید ) چه چیزی بیان شده ؟

ممنون میشم پاسخ بدید ... ;) :))

سلام دوستان ببخشید اگه سوالی که میپرسم یکی مبتدیانه است ، هنوز کتاب ها رو کامل نخوندم ...

دقیقا تحریف های نسخه سوم هابیت چیه ؟

مگه با توجه به کتاب گابلین ها به اره بور حمله نمیکنند که باعث میشه انسان ها و الف ها از جنگ با دورف ها دست بکشند و باهم علیه گابلین ها متحد بشند ؟

یه جا فکر کنم تو همین فروم خوندم که بولگ پسر آزورگ ِ شرور بوده ! همچین چیزی درسته ؟

توی کتاب های تالکین از نحوه ی فرار سائرون از دول گولدور به موردور ( اگه اشتباه میکنم شما درستش رو بگید ) چه چیزی بیان شده ؟

ممنون میشم پاسخ بدید ... ;) :))

در اقتباس جکسون جای گابلین ها با اورکها عوض شده! در کتاب بعد کشته شدن گابلین بزرگ توسط گندالف در کوهستان مه آلود، گابلینها دنبال این گروه پانزده نفری راه میفتن برای انتقام گیری خون گابلین بزرگ، و زمانی در غالب نیروی متحد تحت فرماندهی بولگ به تنها کوه حمله میکنند که خبر مرگ اژدهای کوه، همون اسماگ، همه جا پخش میشه.

اما در اقتباس جکسون اورکهای گونداباد هستن که تحت فرماندهی بولگ و آزوگ به تنها کوه حمله ور میشن! این نقشه ی سایرون بود و از مدتها فکر اینو داشت که بزرگترین قلمرو شمال سرزمین میانرو تصاحب کنه و اینجوری زودتر به خواسته اش برسه که قلمروهای بعدی رو پشت هم بگیره... برای اینکار با اسماگ هم متحد شده بود که برخلاف انتظار، وارث گیریون، بارد کماندار اژدهارو به هلاکت رسوند.

بله، بولگ پسر آزوگه.

در مورد دال گولدور در گاه شمار دوران سوم گفته شده که سایرون قبل از اومدن شورا دال گولدور رو خودش ترک میکنه ولی در کتاب هابیت در فصل آخرین منزل وقتی الراند و گندالف حرف میزنن، چنین میگن که خودشون نیروی پلید رو از حاشیه ی جنوبی میرکوود بیرون کردن... حالا پیتر جکسون دومی رو انتخاب کرده برای اقتباس سینماییش.

سائورون از مدتها پیش نزگول رو به موردور فرستاده بود و اونجا رو برای بازگشتش آماده میکرد اما خودش به اونجا نرفته بود تا در نزدیکی آندوین به دنبال حلقه بگرده وقتی که گندالف به دول گولدور نفوذ میکنه و متوجه میشه سائورون اونجاست فرار میکنه و به شورای سپید خبر میده. سائورون هم میبینه که دیگه موندن فایده ای نداره و قبل از اینکه شورا برسه فرار میکنه. اون بحث رو در رویی سائورون و گالادریل و شوت کردن سائورون به موردور در کتاب وجود نداره!

سلام نمیدونید تو قسمت سوم بئورن بازی می کنه؟

سلام نمیدونید تو قسمت سوم بئورن بازی می کنه؟

بله بازی میکنه ولی نه زیاد

بله بازی میکنه ولی نه زیاد

نقشش فوقلعادست نیاز به توضیح نداره ولی تایمش کمه

با سلام خدمت دوستان.

خوب میدونم اینجا محلی در مورد سوالات فیلم هابیت هست ولی یک لینک میذارم که چندان هم بی ارتباط نیست.

این یک پروژه بین المللی است که مربوط به خود سازندگان نیست ولی چالبه و میشه در نهایت ایران هم نمایندگانی در بسته نهایی داشته باشه پس این لینک رو تکمیل کنید که جالب هست براتون.

http://www.worldhobbitproject.org/fa/home/

;) :)) :D

توی هابیت3 چرا لگولاس به پدرش گفت دیگه برنمیگردم؟

یعنی دیگه به سیاه بیشه برنگشت؟

توی هابیت3 چرا لگولاس به پدرش گفت دیگه برنمیگردم؟

یعنی دیگه به سیاه بیشه برنگشت؟

این تو کتاب اصلا چنین چیزی نیست اره حتما منظورش همینه که به سیاه بیشه و خونش برنمیگرده ولی جالب بدونید واسه ارباب حلقه ها قرار بوده تو اخر فیلم یه سری کلی نشون داده می شد که هر کدوم از یاران حلقه چی کاری بعد از نابودی حلقه میکنن که خب از فیلم حذفش کردن تو اون صحنه ها نشون میده لگولاس برمیگرده به سیاه بیشه! گیملی هم داره با جواهرات حال میکنه!

ولی توی کتاب یاران حلقه گفته لگولاس فرستاده پدرش از سیاه بیشه بوده یعنی اون موقع اونجا بوده

ولی توی کتاب یاران حلقه گفته لگولاس فرستاده پدرش از سیاه بیشه بوده یعنی اون موقع اونجا بوده

اینم مثل بقیه چیزا که به نسبت کتاب دستکاری کردن.

اینم صحنه ی حذف شده ارباب حلقه ها بازگشت پادشاه که قرار بوده بعد از تاج گذاری اراگورن نشون بدن که گیملی و لگولاس بعدش چی کار میکنن(یعنی تا قبل از اینکه برن والینور):

گیملی :

dsl1hhdqwiguodwfjkm6.jpg

لگولاس (موهاشم باز کرده نکته ی جالبش اینه که دیزاین لباس تراندویل خیلی شبیه به این لباس لگولاس هست حتی شمشیری هم که داره همون شمشیر تراندویل تو هابیت هست پس مشخصه که که این لباسواسه پدر لگولاس یعنی تراندویل هست جالبه که واسه فیلم این طرح این لباس تو زمان ساخت ارباب حلقه ها زده شده بود!چیزی حدود 10 تا 11 سال پیش) یه چسز دیگه سیاهبیشه اینجا با این لوکیشن طبیعیش چقدر به نسبت سیاهبیشه تو هابیت با اون همه جلوه های ویژه طبیعی تر هست:

atlgjxordrbc01eho7ho.jpg

این صحنه ها رو نمیشه از جایی دانلود کرد؟

این صحنه ها رو نمیشه از جایی دانلود کرد؟

این صحنه ها هیچ وقت منتشر نشدند وخیلی هم کوتاه هستند. برای اطلاع بیشتر می تونید اینجا رو ببینید :

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&st=0

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&view=findpost&p=44151

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&view=findpost&p=44166

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&view=findpost&p=44071

آیا بانو گالادریل قوی هست یا سائرون؟

گالادریل سه بار سائرون رو شکست میده ولی اونقدر هم قوی نیست وگمون کنم زمانی با سائرون میجنگه که خودش حلقه قدرت الف ها داره ولی سائرون حلقه خودش رو نداره

این شخص توی هابیت نبرد پنج سپاه کیه دقیقا؟؟؟

post-3575-0-76820900-1420793848_thumb.jp

فکر کنم این همون اورکی باشه که اول قرار بوده آزوگ (یا شایدم بولگ) باشه!

آیا بانو گالادریل قوی هست یا سائرون؟

گالادریل سه بار سائرون رو شکست میده ولی اونقدر هم قوی نیست وگمون کنم زمانی با سائرون میجنگه که خودش حلقه قدرت الف ها داره ولی سائرون حلقه خودش رو نداره

اگه به طور کلی فرض کنیم، قطعا جواب سوال شما سائرون هستش. سائرون یک مایا و خالق حلقه یگانه است و دست راست خداوندگار تاریکی. به وضوح توی ارباب حلقه ها اشاره میشه که تنها خود نام نابردنیش هستش که میتونه نیروی لوتلورین رو (که بانوی روشنایی باشه ) درهم بکشنه. اما باید توجه داشت که این اشاره زمانی صورت میگیره که سائرون در برج باراد-دور در موردور و در اوج قدرت خودش بعد از از دست دادن حلقه است نه زمانی که مخفیانه در دولگولدور پنهان شده. از این جهت چیزی که پیتر تو هابیت 3 نشون داد پربیراه نبود چرا که میدونیم سائرون در واکنش به حمله شورای سفید پا پس میکشه. این وسط پیتر با تخیل خودش رویارویی این دو جناح رو به تصویر کشیده و احتمالا با دلایلی منطقی نقش بیشتری برای گالادریل قائل شده .

البته بانو گالادریل هم از یادگاران دوران اول هست، دخت فینارفین و دست پرورده بانو ملیان...

من که هنوز فیلم رو ندیدم اما اگر جای پیتر بودم تصویری مشابه رو می ساختم.

نام خاصی نداره ولی تو فیلم قرار بود گاندالف رو بکشه یا حداقل شکنجه کنه که گالادریل به فنا دادش

نام خاصی نداره ولی تو فیلم قرار بود گاندالف رو بکشه یا حداقل شکنجه کنه که گالادریل به فنا دادش

شبیه پدر تورین نبود به نظرتون که تو اکستندد فیلم دوم سائرون بلعیدش تو تاریکی ! ؟

شبیه پدر تورین نبود به نظرتون که تو اکستندد فیلم دوم سائرون بلعیدش تو تاریکی ! ؟

بیخیال:|

کجاش شبیه تراینه؟!یه اورک معمولی بود ضمنا تراین تا اون موقع مرده بود ضمنا اگه تراین بود که دلیلی نداشت گالادریل اون بلا رو سرش بیاره

بیخیال :|

کجاش شبیه تراینه؟!یه اورک معمولی بود ضمنا تراین تا اون موقع مرده بود ضمنا اگه تراین بود که دلیلی نداشت گالادریل اون بلا رو سرش بیاره

الان یعنی این کاراکتر توی نسخه ی سینمایی نبرد 5سپاه حضور داره؟ چند دقیقه نشونش میدن؟ و چه کارهایی انجام میده؟

از ابهتش خوشم اومد.. کاش که توی فیلم زیاد حضور داشته باشه

الان یعنی این کاراکتر توی نسخه ی سینمایی نبرد 5سپاه حضور داره؟ چند دقیقه نشونش میدن؟ و چه کارهایی انجام میده؟

از ابهتش خوشم اومد.. کاش که توی فیلم زیاد حضور داشته باشه

متاسفانه یا خوشبختانه حضور خیلی کوتاهی(در حد چندثانیه)داره،گندالف رو از قفسش خارج میکنه و قراره یه بلایی سرش بیاره که بانو گالادریل میاد و به اتمهای سازنده‌اش تجزیه‌اش میکنه.

انصافا چهره‌ی جالبی داره،قیافه‌اش از آزوگ خیلی بهتره!

post-3582-0-19270200-1420817152_thumb.jp

اونجا که لگولاس به تائوریل میگه مردم ما اینجا جنگیدند ، منظورش کدوم جنگه؟

تو سایت ویکی پدیا اینطور نوشته :

کوه گونداباد

کوهی در مرزهای شمالی رشته‌کوهای مه‌آلود؛ قلعهٔ دورف‌ها و بعدها اورک‌ها.

بر اساس افسانه‌های دورف‌ها، دورین بی‌مرگ، یکی از آباء دورف‌ها در کوه گونداباد کمی پس از بیداری الف‌ها از خواب برخاست. از همین رو کوه گونداباد همیشه مکان مقدسی برای دورف‌ها بود.

در اواسط دوران دوم اورک‌ها به گونداباد حمله کردند و تا آخر دوران دوم، پس از سقوط سائورون و گم شدن حلقهٔ یگانه آنجا تحت اشغال آن‌ها بود. در دوران سوم این مکان بار دیگر توسط اورک‌های آنگمار به عنوان پایتخت اشغال شد و این دلیل تنفر دورف‌ها از آنگمار بود. پس از سقوط آنگمار گونداباد همچنان قلعهٔ اورک‌ها باقی‌ماند، حتی پس از جنگ دورف‌ها و اورک‌ها و متروک ماندن آن‌جا. سپاه اورک‌هایی که در جنگ پنج سپاه شرکت کرد، گفته شده از کوه‌ها آمدند.

ممنونم،اینا رو میدونم ،منظورم اینه که چه جنگی اونجا رخ داده که الفها هم شرکت داشتند؟

تو فیلم هابیت نبرد پنج سپاه داین دورف پسر عموی سورین سوار یک خوک بود ایا در کتاب هم به این خوک اشاره شده؟

تو فیلم هابیت نبرد پنج سپاه داین دورف پسر عموی سورین سوار یک خوک بود ایا در کتاب هم به این خوک اشاره شده؟

خیر. این از ابتکارات کارگردان بود و توی کتاب اشاره ای بهش نشده.

توی برهوت اسماگ لگولاس به تائوریل میگه(پدرم برای 600 سال ازتو محافظت کرده ،از تو حمایت کرده)

منظورش چیه؟؟

توی برهوت اسماگ لگولاس به تائوریل میگه(پدرم برای 600 سال ازتو محافظت کرده ،از تو حمایت کرده)

منظورش چیه؟؟

منظور خاصی نداره. تائوریل از الف های سیلوان بود که در بارگاه تراندویل زندگی کرده و نون و نمکش رو خورده. منظور لگولاس این بود که درست نبود که بر خلاف دستور پدرم که ششصد سال تو درگاهش زندگی کردی عمل کنی.

اصلا به یاد نمیارم جایی توی هیچکدوم از کتاب ها اشاره ای به جنگ اِلف ها پای دروازه گونداباد شده باشه.اونجا همیشه یا دست دورف ها بوده یا ارک ها و واسه همینم جنگ ها همیشه بین این دو نژاد در میگرفته.در ضمن گمون نمیکنم در اون زمان اونقدر روابط بین الف ها و دورف ها حسنه بوده که الف ها به کمکشون رفته باشن! البته میشه حدس زد که در زمان حکمرانی آنگمار، الف های جنگلی هم کم و بیش لطماتی دیدن (هرچند پایتخت آنگمار یعنی کارن دوم در دامنه ی غربی کوه های مه آلود هست و خیلی دور از سیاه بیشه) ولی اون قضیه ی کشته شدن مادر لگولاس و... قطعا همش از نویسنده های فیلم هست...

یک سئوال:اونجا که آخرای فیلم تراندویل رو به لگولاس میگه که دانیدان رو پیدا کن منظورش دقیقا کیه؟؟؟؟

یک سئوال:اونجا که آخرای فیلم تراندویل رو به لگولاس میگه که دانیدان رو پیدا کن منظورش دقیقا کیه؟؟؟؟

آراگورن

تا اونجا که یادمه پس از نابودی نومه نور باقی مونده های نومه نور با اداین ها اختلاط پیدا کردن تا نسلشون باقی بمونه و دونه داین ها به وجود اومدن و تو فیلم هم منظورش باقیمونده های حکومت ارنور هستش که اراگورن و خانواده اش جز اونا بودن و تعدادشون البته خیلی کم شده بود و تراندویل منظورش این بود بین اونا اراگورن رو پیدا کن که اینده روشنی داره و اینا که واسم جای سوال داره تراندویل رو چه به اراتورن

من فیلم رو با زیرنویس فارسی دیدم اونجا که گالادریل به سائرون گفت تو اینجا قدرتی نداری گفت " خدمتگذار مورگوت " یا "موردور" چون تو زیرنویس نوشته بود موردور و چون تلفظشون یکم شبیه بهمه من رو به شک انداخت ؟؟؟؟

من فیلم رو با زیرنویس فارسی دیدم اونجا که گالادریل به سائرون گفت تو اینجا قدرتی نداری گفت " خدمتگذار مورگوت " یا "موردور" چون تو زیرنویس نوشته بود موردور و چون تلفظشون یکم شبیه بهمه من رو به شک انداخت ؟؟؟؟

اونجا در واقع می گه " خادم مورگوث " نه " خام موردور " اشتباه ترجمه ای بیش نیست! :|

منم اینجا مشکل داشتم و شک شما هم به نظرم درسته و اونجا میگه خدمتگذار مورگوت که به نظرم ناشی از عدم اشنایی مترجم با اردا هست چون ریون هیل رو هم ریوندل معنی کرده بود و کلا اگه کلمه ای رو نمیفهمیده نزدیک ترین کلمه ای که شنیده رو میزاشته:|

یک سوال توی هابیت ویرانی اسماگ صورت تراندویل یه جوری شد ام توی هابیت نبرد پنج سپاه هیچ اشاره ای نشد،دقیقا منظور از اون سکانس چی بود؟؟؟

درود

آقا تو پنج سپاه یه کرم هایی از زمین در اومدن اونا همون کرم های مورگوت بودند؟

درود

آقا تو پنج سپاه یه کرم هایی از زمین در اومدن اونا همون کرم های مورگوت بودند؟

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1432&view=findpost&p=63868

با تشکر از بین عزیز به خاطر پیگیریاش تو اینجور مسائل @-)

سلام. تو هابيت نبرد پنج سپاه وقتي بانو گالادريل سايرون رو فراري ميده سارومان ميگه سايرون رو به من بسپريد منظورش چيه?????

سلام به شما.

منظور خاصی پشتش نبود. جکسون خواست به نحوی فاسد شدن و خیانت تدریجی سارومان به شورای سفید رو نشون بده. چون سارومان از همون اول هم نسبت به تاریخچه حلقه و فن حلقه سازی سائورون کندوکاو کرده بود و همین امر باعث شده بود تا وسوسه ی به دست آوردن حلقه و کسب قدرت درش رخنه پیدا بکنه. اون سکانس از فیلم هم میخواست این رو برسونه که سارومان گرایش پیدا کرده به طرف سائورون و در ظاهرسازی سعی میکنه اینجور وانمود کنه که میخواد با سائورون بجنگه تا کسی به خیانتش پی نبره.

با سلام

ببخشید توي کتاب هابيت هم به گوزن تراندويل هم اشاره شده????

اگه ممکنه پاسخ بدين.

با سلام

ببخشید توي کتاب هابيت هم به گوزن تراندويل هم اشاره شده????

اگه ممکنه پاسخ بدين.

تا اونجایی که من یادمه نه......کتاب درست یادم نیس.......

تو بدو ورود گروه به سیاه بیشه تو کتاب صحبت از چند تا آهو و یه گوزن میشه ولی اشاره ای نمیشه که این گوزن مال شاه جنگل هست.

کتاب رو بخونید. :)

البته اله ماکیل جان در funa (حیات وحش) سرزمین میانه آهو نداریم ,فقط به گوزن اشاره شده بود.آهو با گوزن زمین تا آسمون تفاوت داره.آهو جزو رده گاوسانان وغزال ها هست که تاکنون من اشاره ای بهشون توی کتاب های سرزمین میانه ندیدم.

البته اله ماکیل جان در funa (حیات وحش) سرزمین میانه آهو نداریم ,فقط به گوزن اشاره شده بود.آهو با گوزن زمین تا آسمون تفاوت داره.آهو جزو رده گاوسانان وغزال ها هست که تاکنون من اشاره ای بهشون توی کتاب های سرزمین میانه ندیدم.

اتفاقا چن روز پیش من و داداشم سر این دعوا شدیم که آهو همون گوزنه....

آخ آخ .از شما بعیده محدثه خانم شما که کلی زیست خوندی و دانشجوی پزشکی مملکتی باید به رده بندی جانوران کاملا آشنا باشی.!!!!!

تو کتاب ولی اشاره شده بود که یه گوزن و چتد تا آهوی سپید توی تااما تو کناب گفته شده یهگوزن و چند تا آهوی سپید به گروه نزدیک شدن و ناگهان توی تاریکی ناپدید شدن.

ضمنآ تا حالا شنیدین بگن گوزن ماده؟ اصولا به جنس ماده میگن آهو و به جنس نر میگن گوزن.

تو کتاب ولی اشاره شده بود که یه گوزن و چتد تا آهوی سپید توی تااما تو کناب گفته شده یهگوزن و چند تا آهوی سپید به گروه نزدیک شدن و ناگهان توی تاریکی ناپدید شدن.

ضمنآ تا حالا شنیدین بگن گوزن ماده؟ اصولا به جنس ماده میگن آهو و به جنس نر میگن گوزن.

اینی که گفتین جزو ادبیات عامیانه هست.مگر نه خیلی تفاوت دارند.

دوستان یه سوال .... چرا آزوگ هتاک اون شکلی بود ؟ مگه اون هم اورک نبود ؟ بعد چرا بقیه اورک ها اون چهره ای که در ارباب حلقه ها داشتن رو نداشتن ؟ برای خود من یه جورایی تو ذوق زن بود وقتی قسمت اول رو دیدم چون حس کردم خیلی چهره هاشون مصنوعی بود ، حالا کلا چرا چهره اورک ها در اون زمان با زمان فرودو فرق داشت ؟

این قسمت از سوالم اسپویل داره درباره پایان قسمت سوم اگر کسی ندیده یا کتاب رو نخونده اینجا رو نخونه ....

وقتی تورین میمیره چه کسی پادشاه زیر کوه و اره بور میشه ؟

با مراجعه به فرهنگ نامه پاسخ این سوالات به دست میومد ولی خب به هرحال.

در مورد سوال اولت بگم که لقب آزوگ،رنگ پریده بوده اصطلاحا به pale orc مشهور بوده و تفاوتش با اورک های دیگه هم به این دلیله

در مورد تفاوت اورک های لوتر و هابیت هم دلیل اصلیش تفاوت محل زندگیشون هست که مثلا اورک های گونداباد با اورک های ایزنگارد یا موریا فرق داشتن همونطور که هارادریم و روهیریم با وجود انسان بودن با هم تفاوت ظاهری داشتن.در مورد چهره مصنوعی هم که گفتید دلیلش اینه تو لوتر اورک ها بیشتر با گریم کار شده بودند و تو هابیت بیشتر با فناوری cgi

راجع به قسمت اسپویل هم که داین دوم پاآهنی پسر عموی ثورین جانشین اون میشه

یه سوال دیگه، تو فیلم هابیت اخر قسمت اول عقاب ها اونا رو روی یه صخره ای میزارن،بعد میرن. چرا یکم جلونر نذاشتنشون اخه ؟اینطوری زود تر می رسیدن که...

یه سوال دیگه، تو فیلم هابیت اخر قسمت اول عقاب ها اونا رو روی یه صخره ای میزارن،بعد میرن. چرا یکم جلونر نذاشتنشون اخه ؟اینطوری زود تر می رسیدن که...

با عرض اجازت

در کتاب آمده که گندالف پس از گفت وگو با عقاب ها با آن ها تا این مکان توافق می کند و البته آن ها می بایست طبق نقشه گندالف به خانه ی بئورن می رسیدند و عقاب ها هم تا نزدیک ترین مکان به خانه بئورن آن ها را ساندند.

یه نکته توی فیلم هابیت:سفرغیرمنتظره، اونجا که گابلن ها گروه رو دست گیر میکنن، یه ارک میاد یکی از شمشیرها که برای گروه هست رو از غلافش میاره بیرون و وقتی نگاش میخوره به تیغه، یه صدایی مثل سوختن میاد، مثل سرخ کردن یه چیزی توی ماهی تابه،(البته چیزی نمیسوزه نگران اورکه نشید @};-) بعد اورکه چشماش رو بهم میزنه انگار که مثلا نوری تو چشماش بیافته و اذیتش کنه. من میگم این یه ربطی داره به یه مورد تو فرهنگ ما که میگه جن و اینا به چاقو و اینجور چیزا که دست ساز انسان باشه دست نمیزنن. البته بداشون ها. درسته؟

یه نکته توی فیلم هابیت:سفرغیرمنتظره، اونجا که گابلن ها گروه رو دست گیر میکنن، یه ارک میاد یکی از شمشیرها که برای گروه هست رو از غلافش میاره بیرون و وقتی نگاش میخوره به تیغه، یه صدایی مثل سوختن میاد، مثل سرخ کردن یه چیزی توی ماهی تابه،(البته چیزی نمیسوزه نگران اورکه نشید @};-) بعد اورکه چشماش رو بهم میزنه انگار که مثلا نوری تو چشماش بیافته و اذیتش کنه. من میگم این یه ربطی داره به یه مورد تو فرهنگ ما که میگه جن و اینا به چاقو و اینجور چیزا که دست ساز انسان باشه دست نمیزنن. البته بداشون ها. درسته؟

اونکه جن و گابلین و اورک یه دسته هستند،بحث سرش زیاده عده ای معتقدند که این سه تا نوع،از یک گروه نیستند و بعضیا هم میگن نه،همشون یکین.به نظر خود من این سه گروه متفاوت هستند ولی هر چیزی که اونارو از ما دور میکنه در بینشون مشترک هست(یعنی دشمن وترس مشترکی دارند)

یه سوال من هم فیلم هابیت3 رو دیدم هم دوتا تریلرشو بعضی از صحنه ها مثل دورف های قوچ سوار یا خیلی از صحنه های دیگه که تو تریلر بود تو فیلم نبود میخواستم بدونم این قسمتا تو اکستندد هست یا کلا حذفش کردن؟

یه سوال من هم فیلم هابیت3 رو دیدم هم دوتا تریلرشو بعضی از صحنه ها مثل دورف های قوچ سوار یا خیلی از صحنه های دیگه که تو تریلر بود تو فیلم نبود میخواستم بدونم این قسمتا تو اکستندد هست یا کلا حذفش کردن؟

مطمئناً در نسخه‌ی اکستندد صحنه‌های بسیاری اضافه خواهد شد ولی این که دقیقاً همون صحنه‌های تریلر باشه یا نه مشخص نیست. چون بعضی از صحنه‌ها فقط برای تریلر فیلمبرداری میشن و در هیچ نسخه‌ای از فیلم نمیان.

یه نکته توی فیلم هابیت:سفرغیرمنتظره، اونجا که گابلن ها گروه رو دست گیر میکنن، یه ارک میاد یکی از شمشیرها که برای گروه هست رو از غلافش میاره بیرون و وقتی نگاش میخوره به تیغه، یه صدایی مثل سوختن میاد، مثل سرخ کردن یه چیزی توی ماهی تابه،(البته چیزی نمیسوزه نگران اورکه نشید :D) بعد اورکه چشماش رو بهم میزنه انگار که مثلا نوری تو چشماش بیافته و اذیتش کنه. من میگم این یه ربطی داره به یه مورد تو فرهنگ ما که میگه جن و اینا به چاقو و اینجور چیزا که دست ساز انسان باشه دست نمیزنن. البته بداشون ها. درسته؟

ببینید اون شمشیر یه شمشیر خاص بود که باهاش به قول خودشون تو فیلم سر هزاران گابلین بریده شده پس واضحه که گابلین ها ازش بترسن!وگرنه اگه با دیدن هر چیز فلزی میترسیدن که نیازی به جنگ نبود! قبل از جنگ با دیدن خیل عظیم شمشیر و نیزه همه شون در میرفتن!

ببینید اون شمشیر یه شمشیر خاص بود که باهاش به قول خودشون تو فیلم سر هزاران گابلین بریده شده پس واضحه که گابلین ها ازش بترسن!وگرنه اگه با دیدن هر چیز فلزی میترسیدن که نیازی به جنگ نبود! قبل از جنگ با دیدن خیل عظیم شمشیر و نیزه همه شون در میرفتن!

خب اول اینکه میگید در جنگ یه نیزه و شمشیر نشونشون بدیم فرار میکنن، باید بگم که اون وضعیتِ جنگه و همه تشنه کشتن هستن و کینه دارن و این حرف ها سرشون نمیشه. دوم اینکه اگه اینطوری بود، باید فقط اون رو به زمین میانداخت نه اینکه چشم هاش رو بزنه، مثل اینکه به خورشید نگاه میکنه چشم هاش به سختی باز و بسته میشه و، یه صدای سوختن هم میاد. و سوم اینکه اون تیغه الف ها بود. با بقیه فرق داشت. پس شاید کنار ترس از اون شمشیر، اون چیزی هم که من گفتم درست باشه

خب اول اینکه میگید در جنگ یه نیزه و شمشیر نشونشون بدیم فرار میکنن، باید بگم که اون وضعیتِ جنگه و همه تشنه کشتن هستن و کینه دارن و این حرف ها سرشون نمیشه. دوم اینکه اگه اینطوری بود، باید فقط اون رو به زمین میانداخت نه اینکه چشم هاش رو بزنه، مثل اینکه به خورشید نگاه میکنه چشم هاش به سختی باز و بسته میشه و، یه صدای سوختن هم میاد. و سوم اینکه اون تیغه الف ها بود. با بقیه فرق داشت. پس شاید کنار ترس از اون شمشیر، اون چیزی هم که من گفتم درست باشه

والا اون جلز و ولز میتونه تحریف پیتر باشه!

البته نمیشه گفت تحریف! خوب فیلم فانتزی هستش و برای اینکه خیلی خوش آب و رنگ تر به نظر برسه باید دست به هر تکنیکی زد. اینکه جلز و ولز میشه شاید جکسون می خواسته این شمیشیر رو در حد شمیشر آندرویل بالا بیاره. یعنی این شمشیر واقعا خاصه و جنگ های زیادی دیده و یه جورایی خیلی قدرتمند و باستانیه

حالا من یه سوال دیگه داشتم، ممکنه تکراری باشه، ولی موندم چرا قبلا این سوال به ذهنم نرسید! :D

در هابیت 1 جایی که الروند در ریوندل نوشته های ماه رو از روی نقشه تورین می خونه،‌ اون صخره و سکویی که نقشه رو اونجا میزاره آیا قدرت خاصی داره؟ چه گذشته ای داشته؟ چون به نظر میاد مدت ها پیش خراب شده. فکر کنم تو این کتاب این طوری روایت نشده بود و فقط نقشه رو دست الروند می دهند.

یه سوال دیگه،‌ البته ممکنه ربط چندانی به هابیت نداشته باشه، آیا در کتاب سیلماریلیون و یا منبع دیگه ای گفته شده که چه اتفاقاتی برای شمیشیر های گلامدرینگ و ارک ریست افتاده که سر از غار ترول ها در آوردند؟

درمورد نقشه

اون صخره وژگی خاصی نداشته زمان ومان با هم شرایط خاص رررررو ایجاد کرده بودند

الروند وقتی نقشه رو دستش می گیره میگه: برابر نور مهتاب به همون شکل وفصل که روزی که نوشته شده خونده میشه

یعنی تنها در زمان ومکانی که اون نوشته ها نوشته شدند خونده میشن پس احتمالا اون نوشته دقیقا روی همون به قول شما صخره نوشته شده

اون خراب که نشده برش خورده یه صفحه کاملا صاف

این هم از جادو هائی که دورف ها با استفاده از ماه برای مخفی کردن دروازه های مخفی قلمرو شونه

اما در مورد شمشیر ها چیزی نمی دونم چون سیماریلیون برای من بیش از حد گیج کنند است

یه سوال دیگه،‌ البته ممکنه ربط چندانی به هابیت نداشته باشه، آیا در کتاب سیلماریلیون و یا منبع دیگه ای گفته شده که چه اتفاقاتی برای شمیشیر های گلامدرینگ و ارک ریست افتاده که سر از غار ترول ها در آوردند؟

به نظر میاد که در این مورد چیزی گفته نشده.فقط با توجه به اینکه این هردو شمشیر ساخت گونولین بودند و با توجه به جمله‌ی "این شمشیر در روزگار خودش، ... موقع نبرد جلوی دیوارها،صدها گابلین را به خاک وخون کشیده بود"[هابیت-100]، در نبرد سقوط گوندولین حضور داشتند.از طرفی حدود 35 سال بعد از این واقعه جنگ خشم شروع میشه. تنها احتمال ممکن اینه که شمشیرها توسط ارکهای فاتح گوندولین به شرق برده شده باشند و بدین وسیله از نابودی حفظ شده باشن. بعدها بنا به توضیحات الروند(هابیت-ص83)به طریقی بدست ترولها افتاده. (گلامدرینگ در فرهنگنامه آردا و ارک‌ریست در lotrwiki)

درمورد نقشه

اون صخره وژگی خاصی نداشته زمان ومان با هم شرایط خاص رررررو ایجاد کرده بودند

الروند وقتی نقشه رو دستش می گیره میگه: برابر نور مهتاب به همون شکل وفصل که روزی که نوشته شده خونده میشه

یعنی تنها در زمان ومکانی که اون نوشته ها نوشته شدند خونده میشن پس احتمالا اون نوشته دقیقا روی همون به قول شما صخره نوشته شده

الروند قیدی بر مکان نوشته شدن نقشه نمیذاره و اینکه نقشه در ریوندل نوشته شده باشه که اصلا منطقی نیست.صرفا اقبال تورین و شرکا بوده که به موقع به ریوندل رسیدند.

اون سکوی کریستالی هم بیشتر یه جلوه‌ی سینمایی به نظر میاد،به جای اینکه الروند نقشه رو در مقابل نور ماه بگیره،نور ماه در کریستال پخش میشه و از زیر به نقشه میتابه!

یه سوال داشتم این سبک مبارزه الف ها ورزش رزمی خاصی هست یا نه یا طراحیش کاملا مربوط به کارگردانیه

به نظر میاد که در این مورد چیزی گفته نشده.فقط با توجه به اینکه این هردو شمشیر ساخت گونولین بودند و با توجه به جمله‌ی "این شمشیر در روزگار خودش، ... موقع نبرد جلوی دیوارها،صدها گابلین را به خاک وخون کشیده بود"[هابیت-100]، در نبرد سقوط گوندولین حضور داشتند.از طرفی حدود 35 سال بعد از این واقعه جنگ خشم شروع میشه. تنها احتمال ممکن اینه که شمشیرها توسط ارکهای فاتح گوندولین به شرق برده شده باشند و بدین وسیله از نابودی حفظ شده باشن. بعدها بنا به توضیحات الروند(هابیت-ص83)به طریقی بدست ترولها افتاده. (گلامدرینگ در فرهنگنامه آردا و ارک‌ریست در lotrwiki)

الروند قیدی بر مکان نوشته شدن نقشه نمیذاره و اینکه نقشه در ریوندل نوشته شده باشه که اصلا منطقی نیست.صرفا اقبال تورین و شرکا بوده که به موقع به ریوندل رسیدند.

اون سکوی کریستالی هم بیشتر یه جلوه‌ی سینمایی به نظر میاد،به جای اینکه الروند نقشه رو در مقابل نور ماه بگیره،نور ماه در کریستال پخش میشه و از زیر به نقشه میتابه!

نه الروند دقیقا توی جمله قبلش میگه همون فاصله پس محل نوشته شدن متن روی همون سنگ بلوریه

اخه اگر می خواست جای دیگه ای نوشته بشه کجای قلمرو دورفها که همش زیر کوهه شرایط مشابه را داره

در ضمن فکر نمی کنی اگر نور مسقیم بتابه بهتر خونده میشه اگر می خواست نور مهتاب از زیر از پشت به نقشه بتابه می تونست نقشه رو پشت به ماه بگیره

خیر دوست عزیز. حروف نوشته شده روی نقشه نوعی خط دورفی هست که بهش میگن "کیرت ایتیل". ینی حروفی که در نور ماه خونده میشه. اگه به فیلم دقت بکنید نور ماه به اون صخره بلوری میتابه و بعد از اون صخره به صورت عمودی به بالا منعکس میشه. و بعد لرد الروند نقشه رو در معرض نور عمودی قرار میده و حروف در اثر تابیدن نور به زیر نقشه آشکار میشه.

سبک مبارزه الف ها هم از ابداعات کارگردان هست و اسم خاصی نداره.

ولی به نظر من اون نوشته همونجا نوشته شده چون شرایطش برای نوشتن با حروف مهتابی مناسب بعید می دونم چنین شرایط در دل کوه های موریا یا اره بور پیدا بشه

همونطور که گفتم هیچ جای قلمرو دورفها چنین کاری ممکن نیست

در ثانی الفهای ریوندل با سایر الف ها فرق می کنند

به هر حال هرچی باشه مرکز شورای سپید ومی شه بهشون اعتماد کرد

ولی به نظر من اون نوشته همونجا نوشته شده چون شرایطش برای نوشتن با حروف مهتابی مناسب بعید می دونم چنین شرایط در دل کوه های موریا یا اره بور پیدا بشه

دوست عزیز این شرایطی که ازش صحبت میکنید چیزی به جز هوای صاف یا کمی تا قسمتی نیمه‌ ابری در شب مناسب نیست که مطمئنا در قلمروی دورفها هم پیدا میشده. دورفها که همیشه زیر زمین زندگی نمیکردند.

دورفها حاضر میشن نقشه رو تو باراد-دور بنویسن ولی در ریوندل اینکارو نکنن :دی

پیشنهاد میکنم کتاب رو بخونید تا فیلم هم براتون جذابتر بشه :D

ضمنا این فیلمنامه‌ی کامل اون سکانسه که صحبتی از مکان توش نمیشه(نباید هم بشه!):

[Gandalf:] “It’s mainly academic. As you know, this sort of artifact sometimes contains hidden text. You still read Ancient Dwarvish, do you not?”

[Elrond walks a little bit away, looking at the map. As the moonlight hits the map, Elrond realizes something.]

[Elrond:] “Cirth Ithil.”

[Gandalf:] “Moon runes. Of course. An easy thing to miss.”

[Elrond:] “Well in this case, that is true; Moon runes can only be read by the light of a moon with the same shape and season as the day on which they were written.”

[Thorin:] “Can you read them?”

[Elrond leads them all to an open area outside, on the side of a cliff, with waterfalls all around. The moon is behind some clouds. They walk toward a large crystalline table.]

[Elrond:] “These runes were written on a Midsummer’s Eve by the light of a crescent moon nearly two hundred years ago. It would seem you were meant to come to Rivendell. Fate is with you, Thorin Oakenshield; the same moon shines upon us tonight.”

[As they look up, the clouds covering the moon float away, and rays of moonlight hits the crystalline table, causing light to flow through the map which has been laid on the table. Ancient runes become visible on the map, and Elrond translates them out loud.]

[Elrond:] “Stand by the gray stone when the thrush knocks, and the setting sun with the last light of Durin’s Day will shine upon the keyhole.”

پ.ن.بقیه‌اش رو هم اینجا میتونین ببینین.

من کتاب رو خوندم حتی از اون جنگی که انتها والف ها با هم متحد میشن وتا اخرین دورف رو می کشن هم مطلع هستم (اسم و جزئیاتش رو یادم نیشت)

ولی زمان هابیت با اون دوران فرق می کنه به هر حال دورف ها می خوستن راز مخفی باشه و جادی الف بهترین گزینه است

شرمنده من انگلیسیم خیلی پیشرفته نیست من نهایتا 60% درصد بیشتر نفهمیدم

آقا دیگه متن فیلنامه رو bain عزیز براتون گذاشت. بحث بی موردیه به نظرم.

سلام تو هابیت1 وقتی دورفا تو خونه ی بیلبو هستن تورین میگه همه دورفای هفت پادشاهی میان و دورفای تپه های آهن نمیان ولی تو هابیت3 دقیقا عکس این قضیه هست چرا؟

قراره تو نسخه اکستندد دورفای هفت پادشاهی رو نشون بدن؟

سلام تو هابیت1 وقتی دورفا تو خونه ی بیلبو هستن تورین میگه همه دورفای هفت پادشاهی میان و دورفای تپه های آهن نمیان ولی تو هابیت3 دقیقا عکس این قضیه هست چرا؟

قراره تو نسخه اکستندد دورفای هفت پادشاهی رو نشون بدن؟

بقیه دورف ها رو نمی دونم اما دورف های تپه های آهن برای حمله به اژدها بود که قبول نکردند که کمک کنند مگر اینکه تورین گوهر آرکن رو داشته باشه و آنها بعد از کشته شدن اسماگ بود که به اره بور اومدن.

ببخشید شاید سوالم یکم خنده دار بنظر برسه.ولی خب من برام سوال شد :)

وقتی تورینو بردن پیش تراندویل.وقتی بهش میگه تو به دوستات پشت کردی و به رنج مردم من پشت کردی و...

کم کم حالت چهره ی تراندویل عوض میشه.تعجب میکنه؟عصبانی میشه؟بهش برمیخوره؟دقیقا حالتش چیه؟ :/

ببخشید شاید سوالم یکم خنده دار بنظر برسه.ولی خب من برام سوال شد :)

وقتی تورینو بردن پیش تراندویل.وقتی بهش میگه تو به دوستات پشت کردی و به رنج مردم من پشت کردی و...

کم کم حالت چهره ی تراندویل عوض میشه.تعجب میکنه؟عصبانی میشه؟بهش برمیخوره؟دقیقا حالتش چیه؟ :/

والا دقیق نمیدونم! ولی به نظر میاد همه اش باشه :دی یه جورایی انگار دوست نداره قبلا رو به یاد بیاره و هم اینکه از دورف ها خوشش نمیاد همینطور اون مطلب که من با مار های بزرگ شمال روبرو شدم هم تو دلشه!پس معلومه همه اش هست! :دی

والا دقیق نمیدونم! ولی به نظر میاد همه اش باشه :دی یه جورایی انگار دوست نداره قبلا رو به یاد بیاره و هم اینکه از دورف ها خوشش نمیاد همینطور اون مطلب که من با مار های بزرگ شمال روبرو شدم هم تو دلشه!پس معلومه همه اش هست! :دی

:)

اونوقت منظور تورین دقیقا چیه که میگه به دوستات پشت کردی؟

:)

اونوقت منظور تورین دقیقا چیه که میگه به دوستات پشت کردی؟

خوب تو فیلم نشون داد که تراندویل براآربور رام گذاشتن به اربور رفت و یه جورایی با ترور پیمان دوستی بست. حالا درسته که الف ها با دورف ها و دورف ها با الف ها مشکل دارن ولی اربور یه ابهت خاصی گرفته بود که بهتر بود تراندویل بهش احترام بزاره

44976391296642088851.jpg

96138820155995406846_thumb.jpg

[برای دیدن سایز واقعی بر عکس کلیک کنید]

در فیلم هابیت: یک سفر غیر منتظره در نسخه ی اکستندد، بیلبو و لرد الروند گفتگوی کوتاهی با هم دارن که در بالا آوردم. سوالم این بود که آخر گفت و گو بیلبو به الروند دقیقاً چی میگه که الروند هم اون طور جوابشو میده؟ من چند جا متنشو دیدم و زیرنویس هم گرفتم در بعضی جاها هم Counsel نوشته شده بود و بعضی هم Council که این دو تا از لحاظ معنی با هم فرق دارن. لفظ Seek the counsel of elves مشورت گرفتن، نصیحت گرفتن از الف ها معنی میده. حالا اگه معنی مشورت گرفتن باشه معنی جمله این طور میشه " منم شنیده ام که مشورت گرفتن از الف ها در حالی که جوابشون هم آره و هم نه خواهد بود غیرعاقلانه است." که برداشت خاصی ازش نمیشه 12371092165987905591.gif.

ولی اگه دومی باشه Seek the council of elves که میشه ربطش داد به شورای الف ها 12371092165987905591.gif (مثلا شورای الروند که در ارباب حلقه ها برای حلقه تدارک دیده شده بود) و این که اگر موقعی بیلبو خواست بیاد ریوندل آیا اجازه ی موندن رو داره یا نه. بنابراین جمله باید این طور معنی بشه " منم شنیده ام که درخواست کردن (تقاضا کردن) از شورای الف ها در حالی که جوابشون هم آره و هم نه خواهد بود غیرعاقلانه است." این طور پاسخ الروند به بیلبو هم منطقی تر به نظر میاد. علاوه بر این همون طور که در ارباب حلقه ها دیدیم، بیلبو پس از ترک شایر دوره ی پایانی زندگی در سرزمین میانه رو در ریوندل سپری می کنه.

دوستانی که در مورد اطلاعات بیش تری دارند و این که اون واژه Council است یا Counsel و اینکه میشه این طور برداشت کرد که بیلبو داره از الروند تقاضای موندن در ریوندل می کنه یا نه ؟ 12371092165987905591.gif

06924864844971084987.gif

چه دقتی! :)

خب نکته اول اینه که چیزی به اسم شورای الفی که بیلبو بخواد دنبالش باشه وجود نداره.شورای الروند هم به هیچ وجه الفی نبود،نمایندگانی از تمام مردم آزاد درش شرکت داشتند.

و نکته دوم اینکه وقتی بیلبو میگه که دورفها بهش باور ندارند، انتظار یک راهنمایی از الروند رو داره، اما الروند اول میگه شنیدم هابیتها خیلی منعطف اند، و بعدش میگه این رو هم شنیدم که هابیتها خیلی به آسایش خونه علاقه دارن! یعنی دو جنبه متفاوت که خود بیلبو هم بینشون گیر کرده و در نتیجه راهنمایی الروند کمکی نمیکنه! در نتیجه بیلبو میگه منم شنیدم که برای مشورت پیش الفها نرین، چون هم میگن بله و هم میگن نه!

جمله آخر الروند رو هم چون ارتباطی با جمله های قبلی نداره، باید یه تعارف در نظر گرفت برای وقتی که تصمیم بیلبو عوض شد. که تاثیرش رو هم میبینیم و بیلبو در غار کوههای مه آلود میگه میخواد به ریوندل برگرده.

اما جدای همه این بحثهای فیلم محور، این جمله یه نقل قول معروف از فرودو تو کتاب یاران حلقه است که پیتر جکسون حیفش اومده ازش استفاده نکنه،حق هم داشته!

"گفته اند برای رایزنی پیش الفها نروید، چون آنها هم میگویند نه، هم میگویند بله"

‘Go not to the Elves for counsel, for they will say both no and yes.’

بسیار ممنونم بین عزیز 09262026953362055699.gif

خیلی واسم جالب بود این جمله از فرودو گفته شده. ممنون :D 18783495312912062166.gif

داشتم فصل " a Short Rest" رو از کتاب هابیت میخوندم ( هنوز جلوتر نرفتم). فصلی که دورف ها، گاندالف و بلیبو بگینز به ریوندل میرن و با لرد الروند ملاقات می کنن. چیزی به اسم تشکیل شورای سفید در کتاب مطرح نشده بود ولی در فیلم پیتر اومده بود. حدسی که من میزنم اینه که آخرین جلسه ی شورای سفید باید در همان محدوده ی زمانی (دو یا چند سال قبل از ورود کمپانی تورین اوکنشیلد به ریوندل و یا بعد از جدا شدن گاندلف از گروه کوتوله ها و بیلبو در هنگام ورود به میرکوود) تشکیل شده باشه و پیتر برای بهتر کردن روند داستان شورا رو از لحاظ زمانی عقب یا جلو کشیده که داستان پیوسته تری رو شاهد باشیم. اگه این طور چیزی نباشه و نشست شورای سفید سال های خیلی دور تشکیل شده باشه احتمالا پیتر به خاطر جذاب تر کردن فیلم با حضور سارومان و لیدی گالادریل و موضوع سائرون این کار رو کرده باشه. 96691426126769624886.gif

سوال اینکه در تاریخ آردا به طور دقیق مشخص هست که نشست های شورای سفید در چه تاریخ هایی برگزار می شدن؟ 96691426126769624886.gif

و اینکه با دیدن فیلم قشنگ به آدم القا میشه که لیدی گالادریل رابطه ی خیلی ویژه و خاص تری با گاندالف نسبت به سارومان و حتی لرد الروند داره 18783495312912062166.gif ;). سوال اینکه تنها دیدار این دو مربوط به نشست های شورای سفید بوده؟ در کتابی ضمیمه ای، یا جایی نوشته نشده که این رابطه ی خیلی ویژه و صمیمی از کجا نشات میگیره ؟ آیا جایی با هم همسفر بودن ؟ یا اینکه قبلا اتفاقات خاصی مانند ماجراجویی یا چیزی بوده که با هم اینقدر خوب و صمیمی هستن؟

ممنون 89578781101092613564.gif

سلام به شما.

در مورد سوال اولتون فکر نمیکنم به صراحت در مورد موعدهایی که شورای سپید برگزار میشده صحبت شده باشه. تا جایی که اطلاع دارم در دو مقطع زمانی از نشست شورای سپید صحبت شده که اون هم همگی میدونیم تو چه زمان هایی بوده.

اما سوال دومتون.

رابطه ی بین بانو گالادریل و میتراندیر همونجوری که خودتون اشاره کردید، رابطه ای گرم وهواخواهانه بوده که این مسئله هم توی فیلم های لوتر و هابیت به تصویر کشیده شده و هم توی کتاب ها به صراحت ازش صحبت شده. احساس میکنم دلیل این رابطه این باشه که بانوی نولدور (همونجوری که تو قصه های ناتمام بهش اشاره شده) توانایی چشمگیری در پی بردن به ذات و درونیات اشخاص و خوندن فکر اونها داشته. میتراندیر که یکی از مایار نیه نا و شخصیتی به دور از پلیدی و سیاهی بود. ترحم و دلسوزی که میتراندیر نسبت به همه ی موجودات سرزمین میانه به خرج میداده، خواه ناخوه در ذهنیت بانو نسبت به میتراندیر تاثیر میذاشته و به اون دلگرم تر میشده. همونجوری که نقطه ی مقابل میتراندیر برای بانو، سارومان بود که همگی از سلوک بانو نسبت بهش مطلع هستیم.

امیدوارم جوابم کامل بوده باشه. ;)

رابطه ی بین بانو گالادریل و میتراندیر همونجوری که خودتون اشاره کردید، رابطه ای گرم وهواخواهانه بوده که این مسئله هم توی فیلم های لوتر و هابیت به تصویر کشیده شده و هم توی کتاب ها به صراحت ازش صحبت شده.

من فکر میکردم این صمیمیت(!) گندالف و گالادریل از تفکرات آقای پیتر جکسون بوده.تو کتاب اشاره‌ای به این موضوع شده؟

تنها چیزایی که در خاطرم هست یکی فزستادن گوایهیر به دنبال گندالف در زیراک زیگیل و یکی هم جمله‌ی "گندالف کجاست میخوام باهاش حرف بزنم" ِ بانو درلورین به یاران حلقه‌است که خیلی غیرمعمولی نیستند! :دی

سوال اینکه در تاریخ آردا به طور دقیق مشخص هست که نشست های شورای سفید در چه تاریخ هایی برگزار می شدن؟

تو ضمیمه‌ی بازگشت سالهای 2463، 2851 و 2941 و 2953 به عنوان سالهای برگزاری شورا نامبرده شده(در تاریخچه آردا ببینید) با توجه به محتوا (طرح حمله به دول‌گولدور توسط گندالف و رد اون توسط سارومان) میشه گفت شورای نشون داده‌شده در فیلم شورای سال 2851 بوده (یعنی 90 سال زودتر از سال 2941، سال سفر بیلبو، تورین و شرکا به اره‌بور که در فیلم بیان میشه). شورای دیگری در همین سالِ 2941 تشکیل میشه که نتیجه‌اش تصمیم به حمله به دول‌گولدور میشه. این شورا (به جز چند نوبت مذاکره با تله‌پاتی :دی) در فیلم نشون داده نشده و فقط نتیجه‌اش یعنی حمله به دول‌گولدور به تصویر کشیده شده.

بین عزیز در مورد رفتار هواخواهانه بین بانو و میتراندیر، میتونم به برخوردن بزرگان با سارومان در مسیر بازگشت به منزل هاشون اشاره بکنم که در اونجا سارومان خطاب به میتراندیر میگه (عبارت دقیق یادم نیست): "اما در خصوص بانویی که همراه شماست. به او بیشتر از همه بدبینم، چرا که همیشه به خاطر تو همگان را نسبت به من بدبین کرده است...."

یکی دو مورد دیگه از مواضع اینچنینی بانو نسبت به میتراندیر به چشمم خورده بود که متاسفانه الان دقیق در خاطرم نیست.

يه نسخه بود كه پيترجكسون قول داده بود كه منتشر كنه كه هابيت و ارباب حلقه ها باهم هست، كى منتشر ميشه؟

سلام

من یه سؤال برام پیش اومد

چرا تو هابیت اون قسمت که تراندویل داشت با تورین صحبت میکرد وقتی عصبانی شد ، صورت سمت راستش زخمی شد ؟!

سلام

من یه سؤال برام پیش اومد

چرا تو هابیت اون قسمت که تراندویل داشت با تورین صحبت میکرد وقتی عصبانی شد ، صورت سمت راستش زخمی شد ؟!

سلام به شما. اون قسمت یکی از ابتکارات کارگردان فیلم به حساب میاد. میشه اینطور تفسیر کرد که تراندویل قصد داشت که رویارویی خودش با اژدهایان شمال رو در مدت ها قبل (به گفته ی خودش) به این شکل به تورین نشون بده و بهش بگه که آتش اژدها برای اون چیز تازه ای به حساب نمیاد.

چرا توی این لینک زیر، ریوندل اینقدر ساختمون کم داره؟

http://screencapped.net/movie/lotr/displayimage.php?album=lasthits&cat=2&pid=3401#top_display_media

ولی توی این یکی عکس نه؟

http://screencapped.net/movie/lotr/displayimage.php?album=154&pid=497076#top_display_media

سوتی هست؟ ;)

پشته، چطوریه؟ مرسی

چرا توی این لینک زیر، ریوندل اینقدر ساختمون کم داره؟

http://screencapped....p_display_media

ولی توی این یکی عکس نه؟

http://screencapped....p_display_media

سوتی هست؟ ;)

پشته، چطوریه؟ مرسی

ببین نسخه اکستندد یاران حلقه رو داری؟ اونجایی که آراگورن و آرون با هم حرف می زنن و اون گردنبند رو به آراگورن میده و میگه هدیه ست , یک لحظه ریوندل رو از پشت نشون میده. اون جا هم به همون تعداد فیلم هابیت ساختمون داره.

سلام من یه سوال برام پیش اومد در فیلم هابیت اون عقاب هایی گاندولف خبر کرد بیان و نجاتشون بدن کین ؟ چین ؟ کی اون هارو خلق کرد؟ مثل الف ها نامیرا هستن ؟ چرا به گاندولف و کلا به خوب ها کمک میکنن ؟ممنون میشم اگر جواب هام رو بدین

itc3anbwpryi.png

اینا دقیقا از کجا پیداشون شد؟ کجا رفتن؟ تو نبرد حلقه کجا بودن؟ چرا حمله نکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ~x(

itc3anbwpryi.png

اینا دقیقا از کجا پیداشون شد؟ کجا رفتن؟ تو نبرد حلقه کجا بودن؟ چرا حمله نکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ~x(

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1432&view=findpost&p=63868 :)

https://arda.ir/forum...indpost&p=63868 :)

مرسیا... L-) و همچنین به Bain

ولی خب حالا چرا حمله نکردن؟؟؟

ولی خب حالا چرا حمله نکردن؟؟؟

سوال خیلی خوبیه که باید از پیتر چکسون پرسید! اینکه چرا تو همین جنگ استفاده‌ی بهتری ازشون نشد، و یا اینکه چرا در جنگ حلقه به کار گرفته نشدن. فک نمیکنم جواب کاملا قانع‌کننده‌ای براش وجود داشته باشه(نظیر همین سوال خیلی اوقات در مورد استفاده از عقابها مطرح میشه، با این تفاوت که اون مورد با منطق داستان توجیه میشه). با اینکه این تحریف جذابیت شروع جنگ رو خیلی بالا برده ولی تبعات منفی زیادی هم داره :(

پ.ن.انیمیشن

رو هم اگه دیده باشین خیلی خوب به این موضوع اشاره شده که جنگ میتونست فقط چند ثانیه طول بکشه :D

قبل از جنگ:

post-3582-0-27173100-1437316868_thumb.jp

بعد از جنگ:

post-3582-0-94168300-1437316868_thumb.jp

منم یه سوال داشتم درباره هابیت.تراندویل چجوری صورتش سوخته بود؟ تغصیر کی بود؟آخدش جواهراشو پس گرفت یا نه؟اون دختره تائوریل کی بود؟بعد از رفتن لگولاس چی کار کرد؟

منم یه سوال داشتم درباره هابیت.تراندویل چجوری صورتش سوخته بود؟ تغصیر کی بود؟آخدش جواهراشو پس گرفت یا نه؟اون دختره تائوریل کی بود؟بعد از رفتن لگولاس چی کار کرد؟

این مواردی که پرسیدید تا اونجا که من یادمه از ابداعات جکسون واسه ی فیلم بود و تو کتب تالکین جایی ندارن.

در مورد سوختگی صورت تراندویل اونچه که از اون سکانس برمیاد اینه که ایشون قبلا با ازدهایان شمال مقابله ای رو داشتن و میخواد به ثورین بگه که از عواقب رویارویی با اونها آگاهه.در مورد جواهرات هم که همونطور که گفتم در کتاب چیزی راجع بهش گفته نشده ولی فکر میکنم تو فیلم در نهایت بهشون رسیده باشه.تائوریل هم که یکی دیگر از ابداعات پر سر وصدای جکسون هست و هیچ چیزی از سرنوشتش معلوم نیست.

من یه سوالی برام پیش اومده بود اونم این که چند وقت پیش داشتم دنبال کلیپ هایی از پشت صحنه فیلم رو نگاه می کردم که متوجه شدم تراندویل چند دست لباس سفید جنگ و یه تاج مخصوص جنگ رو پوشیده یا یه جایی یه شنل تنشه که بعد اون رو میندازه روی زمین و شروع به صحبت کردن میکنه که اصلا توی فیلم نیست و داشت یه دیالوگ هایی رو میگفت که من اصلا توی فیلم ندیدم.مگه چند تا هابیت هست؟ من فایل اصلی فیلم رو دانلود کردم اما هیچ خبری از اون پارت ها نیست.میشه بگید باید از کجا فیلم کامل رو دانلود کنم؟

با عرض اجازت

احتمالا شما قسمت های اکستندد را دیده اید که نیم ساعت اضافه تر از فیلم است.

من یه سوالی برام پیش اومده بود اونم این که چند وقت پیش داشتم دنبال کلیپ هایی از پشت صحنه فیلم رو نگاه می کردم که متوجه شدم تراندویل چند دست لباس سفید جنگ و یه تاج مخصوص جنگ رو پوشیده یا یه جایی یه شنل تنشه که بعد اون رو میندازه روی زمین و شروع به صحبت کردن میکنه که اصلا توی فیلم نیست و داشت یه دیالوگ هایی رو میگفت که من اصلا توی فیلم ندیدم.مگه چند تا هابیت هست؟ من فایل اصلی فیلم رو دانلود کردم اما هیچ خبری از اون پارت ها نیست.میشه بگید باید از کجا فیلم کامل رو دانلود کنم؟

الان دقیق حضور ذهن ندارم که همچین چیزی رو در فیلم دیدم یا نه، ولی اگه در فیلم نباشه پشت صحنه ی نیم ساعت اضافه ی نسخه ی اکستندده.

16نوامبر 2015 (یا 25مهر 94 خودمون) نسخه ی اکستندد در بریتانیا منتشر میشه. البته پخش اون در اینترنت و تهیه ی زیرنویس برای قسمت های اضافه شده یکم طول میکشه که زمان دقیقش رو نمیشه فعلا اعلام کرد، یا حداقل من بی اطلاعم :دی

به نسخه ی اکستندد نبرد پنج سپاه سر بزنید :)