سوالات فیلم ارباب حلقه ها

تعداد پست‌ها: 302

سلام به همگی .من تازه وارد جمعتون شدم ولی خیلی وقته که تو انجمن میچرخم .

یه چند تا سوال در مورد فیلم داشتم :

1. تو جنگ میناس تیریت اگه ارتش روهان نمی اومد اقوام هاراد با اون فیل ها میخواستن چی کار کنن ؟به برج که نمیشد حمله کرد ؟

2. وقتی یه نما از بالا ارتش موردور رو نشون میده موجودی به اسم گروند (سر گرگ) تو ارتش نیست ولی وقتی دستور میده در عرض دو ثانیه گروند رو میارن !!!چه جوریه ؟

3. زمانی که آراگون به دروازه سیاه حمله میکنه اصلا ارتش استرلینگ بیرون نمیاد در صورتی که سائرون همه ارتششو کشیده بود بیرون .!!!

4. تکلیف گابلین هار موریا چی شد ؟اصلا وقتی حلقه از بین رفت ارتش موردور کجا رفت (همگی داشتن فرار میکردن) ؟

5. مگه عظمت گاندالف به اندازه ی یک بالروگ و یا سائرون نبوده (تو دانشنامه آردا نوشته بود) به فرضم که نبوده ولی تونس یه بالروگو بکشه .پس چه جوری شاه آنگمار اومد زد کاسه کوزه ی گاندالف رو ریخت بهم ؟

6. میناس تیریت بعد از جنگ چقدر خسارت دید ؟ :D (کسی حساب کرده ؟ biggrin.png )

7. سوال آخر :برای مثال انسان ها و الف ها و دورف ها و... یه ارتشه بزرگی دستشون میومد به موردور حمله کنن .اگه سائرون دروازه رو باز نکنه چه جوری میخوان به اونجا حمله کنن و نفوذ کنن ؟چه چیزی میتونه دروازه موردور رو بشکونه ؟

یه سوال هم به غیر از سوالای بالا دارم (این دیگه از فیلم نیست) لیست کتاب های تالکین رو یکی میتونه بگه آخه من تو هر سایتی میرو یه کتاب اضافه میشه .

ممنون میشم یکی جواب ده .

دوست دار تالکین .

راستی دو تا دیگه هم به اونا اضافه کنید :

8. ارک ها چه جوری تولید مثل میکردند ؟تو آیزنگارد نشون میده از زیر گل میان بیرون .یعنی چی ؟

9. تو شورای سفید اون اولاش که بارومیر بلند میشه حرف میزنه بعد میخواد حلقه رو برداره گاندالف بر میگره ورد حلقه رو میخونه !برای چی ؟

سلام پيروز جان، خيلي خوش آمدي به آردا : )

سوالاتت رو تا جايي كه اطلاعات من قد ميده جواب ميدم، لطفن بقيه ي دوستان تكميل {و البته تصحيح} كنن....

1- اون فيلا قرار نبود فقط سواره نظامو لت و پار كنن... اين ماموكيلا هم بار و بنه ي هارادريم رو حمل ميكردن، هم همونطور كه توي فيلم نشون داده بودن خودشون به عنوان يه برج تير اندازي بودن! پياده نظامم كه ماشالا براشون مثه هولو بود:پي! بعدشم فيل به اون گندگي ازش بعيد نيس بزنه برجم خراب كنه!:دي

2- حالا لزومن قرار نيس اون صحنه اي كه از بالا نشون ميده دقيقن قبل از صحنه اي باشه كه گروند آورده ميشه... شايد يه فاصله ي زماني بينش بوده... بعدشم كه نشون ميده با چه فلاكتي دارن ميارنش... يحتمل اون نما از بالا مال مدتي قبل از اون صحنه س... {اينا ديگه دست تدوينگرو ميبوسيده}

3- سوالت اينه كه چرا ايسترلينگ نيومدن بيرون؟ توي فيلم زياد يادم نيس... ولي توي اطلس اومده كه ايسترلينگ اصلن توي موردور نبودن و بالاي ارد ليتوي مخفي شده بودن از بيرون يني بالاي برج شمالي ميريزن بيرون ...

البته توي فيلم يه جوريه انگار همه از دروازه ي سياه ميان بيرون، ولي اونجوري كه تو كتابه سپاه موردور از بيرون هم محاصره شون ميكنه...

4- گابلينارو نميدونم چي شدن، فقط ميدونم موريا بعد از سقوط سائورون آزاد شد... حالا گابليناش چي شدن، لابد رفتن توي همون سوراخ سمبه هاشون توي كوهستان مه آلود {اگه كشته نشده باشن}

سپاه سائورونم كه كلن به فنا رفتن... به جز شرقي ها و جنوبي ها كه اله سار بخشيدشون و برگشتن به ولايت! ... اورك ها هم لابد توي موردور پراكنده شدن ...

5- البته اين نبرد توي كتاب نيس... ولي به نظرم اگه نبردي شكل ميگرفت ويچ كينگ برنده بود ... گندالف خردمندترين بود نه قدرتمند ترين... تو اون نبرد با بالروگم خودشم كشته شد، حالا پارتي بازي شد و باز برگشت مشكل از جاي ديگه س:دي! كجا گفته گندالف با سائورون و بالروگ يه اندازه بودن؟! لابد از اين لحاظ ميخواسه بگه كه هر سه تاشون مايا بودن ... ولي تو قدرت متفاوت بودن...

6- حدودن 77656433454 دلار و 25 سنت!:دي!

خب خسارت كه زياد بود ولي بيشتر از لحاظ نيرو تا خسارت به شهر ... هر چند شهرم خيلي خسارت ديد ولي تا اونجايي كه من يادمه حلقه هاي پاييني شهر رو تونسته بودن تصرف كنن و آتيش بزنن... چندين روز نبرد بيرون از ميناس تريت در جريان بود... اون روز آخر بود كه تونستن دروازه رو بشكنن كه همون روزم بود كه روهيريم رسيدن و تقريبن غارت شهرو خاتمه دادن...

7- زيادم دروازه ي سياهو محكم تصور نكن... ارتش آدمها و الف ها چندين سال زير باراد-دور خيمه زده بودن... يني وارد شدن به موردور زيادم سخت نبوده ... قيافش ترس ناك بوده در وازه ي سياه وگرنه چيز زياد خوفي نبوده...

8- اونا اورك نيستن... اونا يوروك-هاي آيزنگاردن كه تلفيقين از اورك و آدميزاد ... و اون نسخه ي اوليه س كه از تو يه مشت گل و نايلون مياد بيرون!:دي!

ولي اورك ها فكر ميكنم مثل فرزندان ايليوواتار زاد و ولد ميكنن ... يني هم جنس مونث دارن هم مذكر ... ولي اين يوروك-هاي گويا فقط مذكر بودن و بالغ بدنيا ميومدن!

9- اين توي اكستندد بود فك كنم:تفكر...خب لابد ميخواد بش بگه دست نزن! حلقه فقط يه ارباب داره و اين صحبتا...

تا جايي كه ميتونستم جواب دادم ... دوستان عنايت فرمايند...

ارادتمند...

ت.ت

آخه تو فیلم اشاره ای به ارک مونث نمیکنه ما هم فکر کردیم نیستن .:D

ارتش دورف ها کجا بود تو این جنگ ها ؟میدونم مسافت زیادی بوده ولی اگه ارتششون یکم بعد از شورای سفید حرکت میکرد برای جنگ روهان یا میناس تیریت میرسید .

آراگون وقتی داره به دروازه سیاه حمله میکنه سائرون برمیگرده بهش میگه السار یعنی چی ؟

راستی وقتی سپاه انسان ها و الف ها به موردور حمله میکنه دژ سائرون زیاد محکم نبوده و نیرو ها تویه فضای آزاد و بزرگی دارن میجنگن .

ممنون از پاسخت . :D

خواهش ميشه پيروز جان...

سائورون به دورف ها هم حمله كرد... توي فيلم فقط جنگ ميناس تيريتو نشون ميده ولي سائورون به خيلي جاهاي ديگه هم حمله برد... يكيش به اره-بور {پادشاهي دورف ها} بود ... اونا هم در حال مقاومت بودن و شاه داين كشته ميشه تو اين جنگا ديگه دورف ها نتونستن توي جنگ هاي بقيه شركت كنن... به جز اون سائورون به لوتورين و سياه بيشه هم حمله ميكنه كه در آخر شكست ميخوره.

اله سار لقب آراگورن بوده ... فكر ميكنم يني "'گوهر الفي" ... بخاطر همون گردنبندي كه آراگورن انداخته بود گردنش بهش ميگفتن ... كه گلادريل بهش هديه داده بود...

راستی وقتی سپاه انسان ها و الف ها به موردور حمله میکنه دژ سائرون زیاد محکم نبوده و نیرو ها تویه فضای آزاد و بزرگی دارن میجنگن .

قبل از اون مدت زيادي بود كه باراد-دور رو محاصره كرده بودن و سائورون توي برجش گير افتاده بود ... اون صحنه مربوط به دم دماي آخره كه سائورون از باراد-دور مياد پايين ... و اون موقع قدرت سائورون خيلي بيشتر از دوران سوم بوده ... {البته نيروي الف ها و آدميان هم همينطور}

ارادتمند...

ت.ت

بازم ممنون .

راستی لیست کتاب ها هم میتونی کامل بگی .(حتی کتابی که چند صفحه ییه مثل تامبامبادیل)

تو اون زمان (یعنی جنگ های میناس تیریت و...) ارتش دورف ها کجا بوده ؟منظورم اینه که کجا ساکن بودند ؟

دورف ها در زمان جنگ حلقه اكثرن در اره-بور {تنها كوه} زندگي ميكردن ... تنها كوه هم در شمال شرقي سرزمين ميانه س... البته قلمروي اصلي اونها معادن موريا بود كه بخاطر بيدار شدن بالروگ اونجارو ترك كردن و بعد هم دست گابلينها افتاد....

خب نميدونم اگه منظورت از كتاب هاي ترجمه شده س كه از اين قراره:

هابيت- سه گانه ي ارباب حلقه ها {ياران حلقه-دو برج-بازگشت شاه}- سيلماريليون- فرزندان هورين- اطلس سرزمين ميانه

{همه با ترجمه ي رضا عليزاده و مال انتشارات روزنه} و درخت و برگ كه شامل سه داستان كوتاه از تالكين {ترجمه ي مراد فرهاد پور نميدونم مال چه نشريه:دي!}

اما اگه كلن كتاب هاي تالكينو ميخواي نميدونم اين ليست من كامله يا نه:

به جز كتاباي بالايي كه گفتم...

تاريخ دوازده جلدي سرزمين ميانه- داستان هاي ناتمام{و ترجمه ي ناتمام:دي!}- ماجراهاي تام بامباديل {كه شعره}- كشاورز گايل اهل هم- آهنگري از ووتن ميجر- برگ اثر نيگل {اين سه تا توي همون كتاب درخت و برگ چاپ شده ولي جداگانه هم هر كدوم بچاپ رسيده}- روواندوم- نامه هاي كريسمس پدر {مطمئن نيستم اسمش همين باشه} كه مجموعه نامه هاي تالكينه- فين و هنگست- آقاي بليس {كه اينا به سرزمين ميانه ربطي نداره}...

و ده ها كتاب ديگه كه ديگران درباره ي آثار تالكين نوشتن...

اميدوارم قانع شده باشي...

ارادتمند...

ت.ت

قانع که شدم در حد تیم ملی :D

بازم ممنون .

یه چیز دیگه .چرا ارتش گابلین از خزد-دوم بیرون نمیاد برای مثال به جایی حمله کنه ؟میدونم تو روز نمیتونن بجنگن ولی میتونستن تو شب حرکت های کوچیک کوچیکی داشته باشند و بعد یه حمله ی بزرگ ؟

راستی برای خرید کتاب سیلماریلیون کدوم یکی از اینها بهتره ؟:

http://www.adinebook.com/gp/product/964 ... 49-6194388

http://www.adinebook.com/gp/product/964 ... 49-6194388

هر دوشو کامل اند فکر کنم دومیه یه کم ناخالصی داشته باشه ؟

به نظر بنده ترجمه ی علیزاده بهتر میباشد.

ممنون ازت ائومر .(درست گفتم دیگه ؟)

سایت اصلی تالکین چیه ؟سایت های زیادی هست ولی یه سایت که ماله خودشو پسرشو نوهاش باشه نه طرفداراش، چون بی نهایت طرفدار داره . :D

یه چیز دیگه .چرا ارتش گابلین از خزد-دوم بیرون نمیاد برای مثال به جایی حمله کنه ؟میدونم تو روز نمیتونن بجنگن ولی میتونستن تو شب حرکت های کوچیک کوچیکی داشته باشند و بعد یه حمله ی بزرگ ؟

پيروز جان... گابلينا زياد مثل اورك ها تابع اربابشون نيستن ... هر چند تفاوت زيادي بين گابلين و اورك نيست ولي اورك ها بطور تمام و كمال در خدمت سائورون بودن و اراده ي سائورون تمامن غالب بود بر اراده ي اونا ... ولي گابلين ها بر خلاف اورك ها تقريبن موجودات مستقلي بودن ... يني خودشون قبيله داشتن و رئيس قبيله و تا حدودي قانون! زياد سائورون روي گابلينا حساب باز نكرد ... همين كه توي كوهستان مه آلود آشوب بپا ميكردن و اون ناحيه رو نا امن نگه ميداشتن براش كافي بود...

و همونطور كه رايدر عزيز گفتن ... آثار تالكين رو حتمن با ترجمه ي عليزده بخون: )

ارادتمند...

ت.ت

همینو بگو دیگه .پس گابلین ها یه کم آدم حسابی تر بودند :D

راستی من کتاب سیلماریلیون رو میخوام بخرم .چند بار خواستم تو کامپیوتر بخونم دهن مهنم صاف شد . :D ممنون از راهنماییت ها .

اقوام هاراد قلعه داشتن ؟با اون ارتش چه جوری گاندور رو پایین نتونستن بیارن ؟فقط به اینکه هر از چند گاهی یه کرمی بریزن اکتفا میکردن ؟

یادم نیست یکی تو این فروم بود میگفت تویه یه جنگ هابیت ها یه سری کماندار فرستاده بودند! درسته ؟اصلا هابیت ها چه جوری از مرز هاشون دفاع میکردند ؟

همینو بگو دیگه .پس گابلین ها یه کم آدم حسابی تر بودند :D

حالا نميشه گفت برداشت بديه... ولي من نميخواسم اينو بگم، بگيم كنترلشون نسبت به اورك ها سختتر بود بهتره... وگرنه هيچ كدومشون آدم حسابي نيستن!:دي!

آره سيل رو بهتره تو كامپيوتر نخوني ... البته بگم ، الان كه داري كتابارو ميخري به ترتيب خوندنشونم دقت كن، چون مهمه... اگه ارباب حلقه هارو نخوندي بهت پيشنهاد ميكنم اونو قبل از سيلماريليون بخوني، همچنين هابيت رو قبل از ارباب حلقه ها {يني اول از همه}...

اطلاعات زيادي درباره ي هارادريم وجود نداره... ولي قطعن واسه خودشون تمدن و مليتي داشتن ولي خب بدليل آب و هواي گرم و خشك هاراد، احتمالن زياد ملت پيشرفته اي نبودن... ولي خب فاصله ي بين هاراد و گاندور اينقدرام كم نبوده كه هر از گاهي پاشن برن يه كرمي بريزن و بيان!:دي! و گاندورم قبل از افولش اونقدر ضعيف نبوده {بهتره بگم اصلن ضعيف نبوده} كه نتونه از خودش دفاع كنه... اون بنده خداها كه از اول نميخواستن به گاندور حمله كنن... سائورون اونارو فريب داد و اونام متحد شدن باهاش ... ولي قبل از سائورون زياد كاري به كار اينوريا نداشتن...

آره يه بار هابيتا يه سري كماندار فرستاده بودن به كمك پادشاهي شمال...{الان دقيق يادم نمياد} فكر ميكنم بعد از اونم بود كه شاير رو بهشون دادن تا توش زندگي كنن {اين يكيو ديگه عمرن مطمئن نيستم!:دي}

ولي بعد از اون زياد هابيتا جنگ و درگيري اي نداشتن ... مراقبت از مرزهاي شاير و سرزمين هاي شمالي به عهده ي تكاوران شمال بود {آراگورنم يكي از همونا بود}... و اين هابيتا زندگي آرومي داشتن و به پرورش شكم مشغول بودن!:دي!

جدي ترين جنگي كه كردم.. همون نبرد باي واتر بود كه بعد از جنگ حلقه رخ داد ... كه توي فيلمم نشون داده نشد...

من ديگه خيلي حرف زدم براي امروز; )

موفق باشي...

ت.ت

منم منظورم این نبود که گابلین ها خوب بودن . :D\

راستی یه چیزی من شنیدم (تو همین فروم) که اول از همه سیلماریلیون بوده .هابیت رو چند تا فصلشو خوندم زیاد سر در نیاوردم ! :D\

حالا به نظر تو کدومو اول بگیرم برای شروع ؟

راستی یه سوال پیتر جکسون یا سائرون پرسپولیسی بوده ؟آخه همه لباس هاشون قرمزه .(چرا قرمز نماد بدیه ؟رنگ به این قشنگی)هم لباس های اورک ها و هم اقوام هاراد .

شايد وسيله رنگ آميزي مناسبي نداشتن .

خودت رو جاي اونها بذار ، اگه اينهمه اورك داشتي ، به خودت زحمت ميدادي نقش و نگارشون بدي و مينياتور رو زره هاشون كار كني؟

سياه بيشتر رنگ بديه ! نه قرمز !

ولي خب چشم سائرون قرمز بود ، پس نمادي كه از اون گرفته ميشده بايد در رنگ نزديك بهش باشه .

قرمز كلا اولين رنگ در طيف بيناييه و زودتر از هر رنگ ديگه اي توسط چشم ديده ميشه.واسه همين و البته به رنگ خون بودنش،اكثر سپاهيان تاريكي در فيلم هاي سينمايي قرمز رو جز رنگ هاي اصليشون دارن

اینم هست .سوال دیگه ای بود همین جا میپرسم .

ممنون از همه .

قرمز رنگیه تو دل آدم ترس به وجود میاره

رنگ خون آدمیزاد هست

یه سوال دیگه .وقتی میخوان ارک ها دروازه رو بشکونن و نمیتونن جنازه حداقل 200 تا ارک جلوی دروازه هست .اما وقتی گروند رو میارن هیچ کدوم از اونها نیستن !!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه چیز دیگه .وقتی تئودن تو حمله به ارتش موردور میگه مرگ و بعدش که ائووین میگه مرگ و دستشو میبره بالا ائووین دستش خیلی تخیلیه .من تو دو تا نسخه دیدم همینطوری بود .؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

تو حمله تئودن به ارتش موردور، تئودن میگه : چهارمین ائولینگاس یعنی چی ؟

یه چیز دیگه .سارامون بالای اورتاک میگه تو چی میخوای گاندالف : عصای 5 جادوگر .حکومت 7 پادشاه .منظورش از جادوگر کدوم جادوگراس ؟و 7 حکومت کدوم ها هستن ؟

یه سوال دیگه .وقتی میخوان ارک ها دروازه رو بشکونن و نمیتونن جنازه حداقل 200 تا ارک جلوی دروازه هست .اما وقتی گروند رو میارن هیچ کدوم از اونها نیستن !!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لابد جاروشون كردن ديگه... نميشه كه رو جنازه شون رد شد!:دي! حالا اين كه خوبه، وقتي آراگورن ميزنه سر زبان سائورونو قطع ميكنه وقتي دارن بر ميگردن نه اونجا از جسد طرف خبريه نه از اسب قشنگش!:دي!

یه چیز دیگه .وقتی تئودن تو حمله به ارتش موردور میگه مرگ و بعدش که ائووین میگه مرگ و دستشو میبره بالا ائووین دستش خیلی تخیلیه .من تو دو تا نسخه دیدم همینطوری بود .؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

خب ديگه پرده آبيه و هزار درد بي درمون! از اين مشكلات بازم ديدم، هر چند كم.

تو حمله تئودن به ارتش موردور، تئودن میگه : چهارمین ائولینگاس یعنی چی ؟

اينو من يادم نيس تو فيلم بگه... ولي در كل ائورلينگاس اسميه كه مردم روهان به خودشون دادن، يني پيروان ائورل، اولين شاه روهان.

آها نكنه منظورت Forth eorlingas ـه؟! اين يني "به پيش ائورلينگاس!" :دي!!

یه چیز دیگه .سارامون بالای اورتاک میگه تو چی میخوای گاندالف : عصای 5 جادوگر .حکومت 7 پادشاه .منظورش از جادوگر کدوم جادوگراس ؟و 7 حکومت کدوم ها هستن ؟

عصاي 5 جادوگر، منظورش همون 5 ايستاريه... سارومان و گندالف و راداگاست و دو جادوگر مجهوال الحال مشهور به جادوگران آبي.

7 پادشاهم فك ميكنم منظور آباء هفتگانه ي دورف ها باشه... {مطمئن نيستم اينو}

ارادتمند...

ت.ت

4- گابلينارو نميدونم چي شدن، فقط ميدونم موريا بعد از سقوط سائورون آزاد شد... حالا گابليناش چي شدن، لابد رفتن توي همون سوراخ سمبه هاشون توي كوهستان مه آلود {اگه كشته نشده باشن}

سپاه سائورونم كه كلن به فنا رفتن... به جز شرقي ها و جنوبي ها كه اله سار بخشيدشون و برگشتن به ولايت! ... اورك ها هم لابد توي موردور پراكنده شدن ...

کلمه ی گابلین که در کتاب هابیت نام برده شده معادل اورک ما بوده

اگه دقت کنین شمشیر اورک ریست به شکافنده ی گابلین ترجمه شده ( اما توی کتاب های دیگه شکافنده ی اورک هست )

7- زيادم دروازه ي سياهو محكم تصور نكن... ارتش آدمها و الف ها چندين سال زير باراد-دور خيمه زده بودن... يني وارد شدن به موردور زيادم سخت نبوده ... قيافش ترس ناك بوده در وازه ي سياه وگرنه چيز زياد خوفي نبوده...

مطمئنی زمان اونا دروازه ی سیاه رو داشتیم ؟؟

تاریخ ساخت نداره ها :D

ولي اورك ها فكر ميكنم مثل فرزندان ايليوواتار زاد و ولد ميكنن ... يني هم جنس مونث دارن هم مذكر ... ولي اين يوروك-هاي گويا فقط مذكر بودن و بالغ بدنيا ميومدن!

ملکور از الف ها هم( اورک مونث هم داریم ) برای تولید نسل اورک ها استفاده می کرد

سارومان رو نمیدونم :دی

آخه تو فیلم اشاره ای به ارک مونث نمیکنه ما هم فکر کردیم نیستن .:D

توری کتاب هم به طور مستقیم نمیگه اورک مونث

به نظر بنده ترجمه ی علیزاده بهتر میباشد.

ترجمه ی آقای علیزاد بهتر نمیباشه

کامله

تلفظ ها درسته و خیلی چیزای دیگه

ممنون ازت ائومر .(درست گفتم دیگه ؟)

نه

Rider یا سوار :دی

يني خودشون قبيله داشتن و رئيس قبيله و تا حدودي قانون!

اورک ها هم قبیله داشتن

توی ضمیمه ی بازگشت شاه هست

آره يه بار هابيتا يه سري كماندار فرستاده بودن به كمك پادشاهي شمال...

این روایت تائید شده نیست

فقط خود هابیت ها میگن

فكر ميكنم بعد از اونم بود كه شاير رو بهشون دادن تا توش زندگي كنن

شایر رو هم خودشون تصرف کردن :دی

فقط زیر فرمانروایی شما بودن

ولي بعد از اون زياد هابيتا جنگ و درگيري اي نداشتن ...

زیاد چیه

تقریبا هیچی :دی

در برابر جاهای دیگه ی سرزمین میانه خیلی کم بوده

بزرگ ترین نبردهاشون

عقب راندن یک فوج اورک توسط باندوبراس توک

نبرد بای واتر

لابد جاروشون كردن ديگه... نميشه كه رو جنازه شون رد شد!:دي! حالا اين كه خوبه، وقتي آراگورن ميزنه سر زبان سائورونو قطع ميكنه وقتي دارن بر ميگردن نه اونجا از جسد طرف خبريه نه از اسب قشنگش!:دي!

قشنگ تر اینه که زبان سائورون رو که آراگورن نمی کشه :دی

مطمئنی زمان اونا دروازه ی سیاه رو داشتیم ؟؟

فکر کنم دروازه سیاه رو آدما ساخته بودن ( مطمئن نیستم) :D

بله دروازه سياه توسط مردم نومه نور ساخته شد بعد از نبرد آخرين اتحاد

ولي من يه جا خوندم دروازه ي سياهو خود سائورون ساخته و قبل از نبرد آخرين اتحاد... البته درست يادم نيست...

ت.ت

بله دروازه سياه توسط مردم نومه نور ساخته شد بعد از نبرد آخرين اتحاد

اونا نارخوست و کارخوست رو ساختن

اینجا هم نوشته شاید ساخت گوندور بوده

http://www.glyphweb.com/arda/m/morannon.html

خب اولا كه گوندوري ها رو نومه نوري به حساب آوردم!

دوما با توجه به محاصره هفت ساله باراد دور،قبل از اون يا مورانون وجود نداشته يا تخريب شده بوده،پس طبيعتا با توجه به اينكه در حديث نبرد هاي قدرت اومده،(و همنطور در افسانه هاي ناتمام)ميشه گفت كه نومه نوري ها اون رو براي نگهباني از موردور ساختن

خب اولا كه گوندوري ها رو نومه نوري به حساب آوردم!

دوما با توجه به محاصره هفت ساله باراد دور،قبل از اون يا مورانون وجود نداشته يا تخريب شده بوده،پس طبيعتا با توجه به اينكه در حديث نبرد هاي قدرت اومده،(و همنطور در افسانه هاي ناتمام)ميشه گفت كه نومه نوري ها اون رو براي نگهباني از موردور ساختن

تسلیم :D

کلمه ی گابلین که در کتاب هابیت نام برده شده معادل اورک ما بوده

اگه دقت کنین شمشیر اورک ریست به شکافنده ی گابلین ترجمه شده ( اما توی کتاب های دیگه شکافنده ی اورک هست )

اتفاقا من فکر می کنم منظورش همون گابلین ها باشه

حالا به نظرتون چه چیزی میتونه دروازه سیاه رو بشکونه ؟

اگه بازم ارتشی پیدا پیدا بشه که به اونها حمله کنه و سائرون به فرض بترسه در رو باز نکنه کل ارتش میخواد با نردبون بره بالا با نردبون هم بیاد پایین ؟؟؟؟؟!!!!!!

ارتش میخواد با نردبون بره بالا با نردبون هم بیاد پایین ؟؟؟؟؟!!!!!!

وقتی یه عده تونستن از دروازه برن بالا خوب اون ترولا رو مجبور میکنن بازش کنه دیگه.

"The Black Gate was made by Sauron sometime after he chose Mordor as his realm in 1000 of the Second Age. In 3434, the War of the Last Alliance began with the Battle of Dagorlad on the plain in front of the Black Gate. The Men and Elves of the Last Alliance defeated Sauron's forces and assaulted the Black Gate."

كش رفته شده از: http://www.tuckborough.net/otherbuildin ... Black-Gate

ارادتمند...

ت.ت

هر چند اعتبار اين سايت اندازه فرهنگ نامه نيست ولي خب...ميشود آن را قبول نمود!هر چند كه هنوز هم ميتوان گفت كه در مورد مورانون جايي به طور خاص صحبت نشده

یه سوال .برام جالب بود بدونم تو آردا یا ائا (درسته ؟) شیطان وجود داره ؟شیطان همون سائرون و ملکور هستن ؟(فکر نکنم ؟)

یکی دیگه هم الان به ذهنم رسید .

گاندالف چه دینی یه دورف ها داره ؟منظور سارامون از اینکه به گاندالف میگه :مگه به دورف ها قول ندادی بری کمکشون و... چیه ؟

اتفاقا من فکر می کنم منظورش همون گابلین ها باشه

به هیچ عنوان

شما اورک رو گابلین ترجمه می کنی ؟؟

هر چند اعتبار اين سايت اندازه فرهنگ نامه نيست ولي خب...ميشود آن را قبول نمود!هر چند كه هنوز هم ميتوان گفت كه در مورد مورانون جايي به طور خاص صحبت نشده

دقیقا

یه سوال .برام جالب بود بدونم تو آردا یا ائا (درسته ؟) شیطان وجود داره ؟شیطان همون سائرون و ملکور هستن ؟(فکر نکنم ؟)

منظور شما از شیطان چیه ؟؟

اگه منظورتون نیروی شر هست که خیلی هستن که سردسته ی اونا ملکور، مهین ترین والار هست

سائورون یکی از زیر دستان ملکور بود ( والامقام ترین نبود )

گاندالف چه دینی یه دورف ها داره ؟منظور سارامون از اینکه به گاندالف میگه :مگه به دورف ها قول ندادی بری کمکشون و... چیه ؟

نمیدونم :D

در ضمن کی سارومان همچین چیزی رو به گندالف گفت ؟؟

تو نسخه ESS وقتی سارامون بالای اورتاک وایساده با گاندالف داره حرف میزنه میگه .

اینم کاملش :

تومگه به کوتوله ها قول نداده بودی که قبل از رفتن به کوه نابودی نجاتشون میدی ؟ با این کارت فقط اونهارو در مسیر مرگ قرار دادی .(قسمت سوم .1:48:23)

بعدش گیملی میپره تو حرفشو و...

هزار بار

به حرف فیلم گوش نکن :دی

مهندس منم سوالم در مورده فیلمه .(عنوان تایپیکو بخون :D )

مهندس منم سوالم در مورده فیلمه .(عنوان تایپیکو بخون :D )

خب دوست عزیز

وقتی اطلاعاتی موجود نیست در کتاب

بلطبع کسی نمیدونه چرا :دی

اینم کاملش :

تومگه به کوتوله ها قول نداده بودی که قبل از رفتن به کوه نابودی نجاتشون میدی ؟ با این کارت فقط اونهارو در مسیر مرگ قرار دادی .(قسمت سوم .1:48:23)

بعدش گیملی میپره تو حرفشو و...

دقیق یادم نیست فکر کنم اشتباه ترجمه باشه که هابیت رو کوتوله ترجمه کرده! باید برم اون قسمت فیلم رو ببینم

قطعا ايراد دوبله هست.من تقريبا اون صحنه رو يادمه.

سارومان از لغت هابيت استفاده نميكنه،واژه گوندوريشو ميگه:هافلينگ.و احتمال داره اينو اشتباه ترجمه كرده باشن.

ميگه كه:"به من بگو،گاندالف خاكستري،چه جمله آرامشبخشي به دو تا هافلينگ گفتي وقتي كه داشتي به سوي مرگ،روانه اشون ميكردي"

مرسی ........... :D تولکاس جان یه طرح بریز یه دکمه تشکر بزار .من با phpbb سایت زدم .فکر نکنم کاری داشته باشه باید تو تنظیماتش یه چرخی بزنی . :D

ممنون .

دوست عزیز پیروز در مورد لیست کامل کتاب های تالکین باید بگم که به جز اونهایی که تورین تورامبار عزیز بیان کردند کتاب های دیگه ای مثل کتاب دو جلدی هابیت ,کتاب چهار جلدی تاریخ ارباب حلقه ها ,کتاب کم حجم اخرین اواز بیلبو ,کتاب میرود راه پیوسته تا ان سو وکتاب ضمائم ارباب حلقه ها که در اخر باز گشت پادشاه اومده وخودش کتاب جداگانه ای محسوب میشه هم وجود داره که باید به این لیست اضافه بشه. در ضمن باید بگم که به جز این ها تالکین کتاب های دیگه ای مثل افسانه زیگورد وگوردون که تازه چاپ شده ودرباره اسطوره های المانی واقوام ژرمن هست ,وهمینطور کتاب های افسانه هایی از عرصه خطرناک,خواننده تالکین, تالکین درباره تالکین,مجموعه مقالات درباره افسانه بیوولف و.....هم وجود داره .باید اشاره کنم که کتاب های مختلف تالکین در نسخه های مختلفی چاپ شده به خصوص داستان های کوتاهش,مثلا کتاب ماجراهای تام بامبادیل یه نسخه معروفی داره که که چاپ سال 1962هستش ,در این نسخه 16داستان به نظم وجود داره که تنها دو تاش مربوط به تام بامبادیل هست ولی نسخه های دیگه ای هم وجود داره که تو سال های مختلف چاپ شده وداستان تام بامبادیل به همراه داستان های برگ اثر نیگل و کشاورز گیلز از دهکده هم یکجا چاپ شده .اگر لیست کامل کتاب های تالکین رو می خوای دعوت می کنم از مبحث کتاب های تالکین در بخش کتاب خانه های اردا دیدن کنی تا با لیست کامل کتاب های تالکین اشنا بشی. با تشکر الندیل پادشاه انسان ها.

اما در مورد اون سوالت که کدوم کتاب سیلماریلیون بهتره برای خرید شما ,باید بگم من خودم ارشیو کامل کتاب های ترجمه شده تالکین رو دارم.هم ترجمه اقای علیزاده از سیلماریلیون رو دارم وهم ترجمه خانم واثقی پناه . اما در مورد اینکه کدومش بهتره باید بگم ترجمه اقای علیزاده بهتر ومعتبر تره , ولی هر کدوم ارزش خودشون رو دارن. ترجمه خانم واثقی پناه با در نظر گرفتن تمام نقد هایی که بهش وارده باز هم میشه گفت ترجمه اش در سطح خوبی انجام شده ,من معتقدم نباید در مورد همه چیز یکجانبه نظر داد بلاخره خانم واثقی پناه هم برای ترجمشون زخمت کشید ند و ترجمه قابل قبولی هم ارائه دادند بنابراین ترجمه ایشون هم ارزش خوندن داره. در مقابل ترجمه هایی مثل ترجمه اقای فرهاد سیدلو از فرزندان هورین ,ترجمه خانم واثقی پناه خیلی ارزشش بالا تره ,البته قصد توهین به هیچ نویسنده ومترجمی رو ندارم هر کسی سبک خودش رو داره اما خودمونیم ترجمه اقای سیدلو اشکالات زیادی داره و ترجمه ضعیفی هست.اما اگه می خوای نزدیک به نثر خود تالکین سیلماریلیون رو بخونی ترجمه اقای علیزاده بهتره.با تشکر.

با عرض سلام

چندين ساله كه اين سوال توي ذهنم مونده ولي نميدونستم از كي بپرسم

سوالم اينه كه : توي بازگشت پادشاه اون ارواحي كه اراگورن مجبورشون كرد به جنگ بيان چطوري كشته ميشدن؟ منظورم اينه كه فقط ارواح براي جنگ كافي بودن ديگه نيازي به سپاه انسان ها نبود

اون ارواح كشته نميشدن، اما انسانها نميتونستن روي اونها حساب كنن، هيچ كس زنده از گذرگاه مردگان بيرون نيومده بود چون مردگان به عهدي كه با ايسيدور بسته بون خيانت كردن و ايسيلدور اونا رو نفرين كرد و تنها وارث ايسيلدور ميتونست اونا رو از اين نفرين خلاص كنه. مردم گوندور كه اطلاعي از وجود وارث ايسيلدور نداشتن و نميدونستن كه رفته تا ارواح رو جمع بكنه بنابراين خودشون بايد ميجنگيدن.

بعد از جنگ هم آراگورن طبق پيمان بايد اونا رو آزاد ميكرد و نميتونست ازشون در جنگ مقابل دروازه سياه استفاده كنه

ممنون از پاسختون ولي من به جواب سوالم نرسيدم شايد منظورم رو خوب بيان نكردم بزاريد يه مقدار شفاف سازي كنم .ارواحي كه اراگورن ازادشون كرد ميتونستن بكشن ولي كشته نميشدن و با توجه به تعداد فراوان ارواح ديگه جنگ يه جنگ نا برابر و بدون هيجان بود چون نتيجش كاملا مشخص بود و اين موضوع باعث ميشه سطح فيلم و داستان پايين بياد

سطح فیلم پایین نمی یاد! چون ارواح که از همون اول وارد جنگ نشدن! آخرای جنگ که هیچ امیدی نبود اومدن. اگه این نابرابری باشه! اینکه سپاه شر تعدادشون خیلی بیشتز از خیر بود هم نابرابریه! این به اون در! :دی

یه سوال:تو دنیای تالکین مرده ها تو همون دنیا میمونن؟(تو دنیای رولینگ که فکر میکنم تصمیم با خودشون بود که برن یا بمونن که صدالبته رفتن راه بهتری بود)

و اون مرده ها چون نفرین شده بودن نمیتونستن برن؟و بعد از برداشتن نفرین توسط آراگورن اون روح ها کلا رفتن دیگه؟و این یعنی آزادیشون مساوی است با رهایی از گرفتار بودن در این دنیا.

راستی یه سوال دیگه:اون مرده ها حتما باید مثل زنده ها راه رو طی میکردن تا برسن به میناس تریت؟یعنی نمیتونستن اراده کنن و برن به همونجایی که میخوان؟چون اگه اینطوری بود میشد خیلی از تلفات رو کاهش داد.

نريچ جواب داد. نيروي موردور خيلي زياد بود علاوه بر اون اونها نيروهاي جادويي هم داشتن، نزگول و خود سائرون كارهاي خيلي خفني ميتونستن بكنن.

الفها بعد از مردن به تالارهاي ماندوس ميرن بعضي هاشون ميتونن دوباره برگردن اما بعضي هاشون تا روز بازپسين اونجا ميمونن.

انسانها براي مدتي اونجا ميمونن اما بعدش به جايي ميرن كه كسي اطلاعي نداره.

جواب سوالهاي بعديت هم مثبته. چون نفرين شده بودن نميتونستن برن و بعد از آزاديشون رها شدن كه برن.

دقيق يادم نيست كه توي كتاب فقط ارواح سوار كشتي بودن يا نيروي كمكي از ارخ و اومبار هم بود. اما كلا طي الارض توي دنياي تالكين وجود نداره و حتي ملكور زماني كه از كالبد جسمانيش بيرون مياد و ميخواد از والينور فرار كنه از روي كوهستان پلوري و از مسير هلكاراكسه عبور ميكنه.

این نکته رو یاد آوری کنم که توی داستان ارواح هرگز به میناس تریت نرفتند و تنها به آراگورن کمک کردن تا بتونه نفرات کشتی های دزدان دریایی رو از بین ببره . بنابر این نیازی به طی الارض به میناس تریت و پله نور وجود نداره .

نیروهایی که به کمک میناس تیریت میرن همه انسان اند ، البته بعلاوه الف هایی که همراه الدان و الروهیل بودند ( پسر های الراند ).

الان به این عکس نگاه کن.شماره 1809...اینجا مگه میناس تریت نیست؟

post-1574-0-77352100-1324990522_thumb.jp

الان به این عکس نگاه کن.شماره 1809...اینجا مگه میناس تریت نیست؟

post-1574-0-77352100-1324990522_thumb.jp

همین دیگه ، داستان کتاب با فیلم تو این قسمت اختلاف داره .

تو کتاب روح ها به میناس نمی آیند .

ممنون از یادآوری آرون.

لوتر رو دو قرن پیش خونده بودم و جزئیات بسیاریش رو فراموش کردم. درباره لوتر و هابیت بقیه بچه ها بیشتر از من میتونن توضیح بدن. سیلماریلیون رو هر چند وقت یکبار دوباره میخونم اما لوتر و هابیت رو خیلی وقته نخوندم، البته هابیت رو قبل از اکران فیلم دوباره میخونم.

الان یه سوالی برام بوجود اومد، کی با آراگورن با کشتی به سمت میناس تریت اومد؟ (اصلا کسی اومد؟)

خب از اونجایی که دیشب فیلمو دیدم تو فیلمشو من میتونم بهت بگم:به جز آراگورن...لگولاس و گیملی و ارتشی از ارواح

راستش یه سئوال 3-4 ساله که ذهن منو مشغول کرده.

آیا تو فیلم صحنه ای هست که چوب ریش درباره گلادریل حرف بزنه و بعد یه گردنبند به مری و پیپین نشون بده و بگه اینو گلادریل بهم داده. چون من این صحنه رو نمیدونم کجا دیدم شاید قبلا تو تلویزیون و سینمای حرفه ای و... شاید هم توی خوابهای تالکینیم دیدم.

من نسخه اسپشیال اکستند رو دارم ولی تا حالا این صحنه رو ندیدم.

اگه کسی دیده لطفا بهم بگه و منو از این معما و خیال رها کنه...

همچین صحنه ای وجود نداره. احتمالا تو خواب دیدی :دی

دی (من تازه یاد گرفتم دی بگم )

حتی رنگش هم یادمه ،قرمز بود.

به ائرندیل: یه با دیگه میشه توضیح بدی؟؟؟ من درست متوجه نشدم!

منم تازه فهمیدم «دی» یعنی چی! البته کاملش «:دی»یه.

عجب حافظه‌ی قوی داری! امّا خداییش روزی چند بار ارباب حلقه‌ها رو می‌بینی یا می‌خونی که خوابای تالکینی می‌بینی؟!

در فیلم ارباب حلقه ها زمانی که الروند آندریل را به آراگورن می دهد، در جایی از حرف هایش می گوید: آرون توان ایستادگی برابر نیروهای اهریمنی مردور رو ندارد!!!

یعنی چی؟

یعنی آرون تمام این مدت با نیروهای اهریمنی مردور در حال نبرد بوده؟ که حالا دیگر این قدرت را ندارد؟

پیاز داغ رابطه ی آرون و آراگورن در فیلم یه قدری زیاده ;) نه تنها این حالتی که شما گفتی در کتاب نیست بلکه مثلاً ایستادگی آرون در مقابل سواران سیاه هم در کتاب دیده نمیشه و این کار رو گلورفیندل انجام میده. اگر می خواهی که بر پای گفتگوها به استدلالی برسی فیلم بستر مناسب این کار نیست. :)

در مقابل سواران سیاه هم در کتاب دیده نمیشه و این کار رو گلورفیندل انجام میده

عزیز جان پس ودر تاپ چی میشه ایستادگی اراگورن توی ودرتاپ بوده و توی فیلم هم همونجا رو نشون میده گلورفیندل فقط فرودو رو برده

در مقابل سواران سیاه هم در کتاب دیده نمیشه و این کار رو گلورفیندل انجام میده

عزیز جان پس ودر تاپ چی میشه ایستادگی اراگورن توی ودرتاپ بوده و توی فیلم هم همونجا رو نشون میده گلورفیندل فقط فرودو رو برده

دوست من، گمانم نوشته ی من رو کامل نخوندی :) عرض کردم ایستادگی آرون، نه آراگورن. در کتاب، فرودو اولین بار، آرون رو در ریوندل می بینه و پیش از اون حضورش مطرح نیست.

راستش یه سئوال 3-4 ساله که ذهن منو مشغول کرده.

آیا تو فیلم صحنه ای هست که چوب ریش درباره گلادریل حرف بزنه و بعد یه گردنبند به مری و پیپین نشون بده و بگه اینو گلادریل بهم داده. چون من این صحنه رو نمیدونم کجا دیدم شاید قبلا تو تلویزیون و سینمای حرفه ای و... شاید هم توی خوابهای تالکینیم دیدم.

من نسخه اسپشیال اکستند رو دارم ولی تا حالا این صحنه رو ندیدم.

اگه کسی دیده لطفا بهم بگه و منو از این معما و خیال رها کنه...

همچین صحنه ای وجود نداره. احتمالا تو خواب دیدی :دی

یافتم یافتم

این اصلا خواب و رویا نبود.

راستش امروز که ارباب لوبیاها رو دوباره دیدم یادم اومد.

اصلش یه خطای ذهنی از من و یه خطا هم در ساخت همین انیمیشن طنز بود.

اولا در این کارتون چوب ریش و گلادریل یک نفر هستن و جنگل فنگورن و لوثلورین هم یکی هستن پس طبیعی بود که من اشتباه کنم.

ثانیا چوب ریش یا همون گلادریل در این انیمیشن اون گردنبند قرمز رنگ رو به فرودو نشون میده و میگه این رو فرمانروای تاریکی برای فریفتن به من هدیه داده بود که اصلش همون حلقه ننیا بود که در این کارتون که حلقه یگانه و انسانها رو لوبیا فرض میکنن کاملا طبیعی هست که ننیا رو هم گردنبندی با جواهر یاقوت سرخ فرض کنن.

ولی من کلا خیلی دوست داشتم که در کتاب یا فیلم ارتباطی بین چوب ریش و بانو گلادریل باشه مثل حرف زدن اونا در گذشته و هدیه دادن و یادگاری گرفتن از هم چون من عاشق گذشته و تاریخ هستم و این دو در اون زمان از قدیمیهای سرزمین میانی بودن.

سلام دوست عزیز و گرامیم.راستش این اتحاد چند قوم با هم برای نابودی میناس تیریرت بود و هر کدام کاری داشتن این اقوام هارادم یه چیزی بودن مابین عربا و هندیا.ارتش موردورحالا یا با منجنیق یا محاصره طولانی میناس تیریت رو نابود می کردن همانطور که میناس ایتیل(میناس مورگول). گرفتن

همه شرها دور سائورون جمع شده بودند و وقتی سائورون نابود میشه اونا نقطه اتکاشونو از دست میدن و بخاطر هول و هراس پراکنده میشن و بعد اله سار اونارو تارو مار میکنه.

دوست عزیزم به گمانم گندالف یه مایا بود(دقیق یادم نیست) و اسمش میتراندیر بود مثل سارومان(کورونیر) و راداگاست .ذات اونا این بود که وقتی بین انسان ها هستن از قدرتشون کم بشه.مثل مورگوت یا همون ملکور که تا سقوطش قدرتش کمتر و کمتر شد .بعدشم کار شاه جادو پیشه و گندالف به جنگ نکشید چون مشخص نیست که نتیجه چی میشد چون گندالف فنا ناپذیر بود.

دوست گرامی میناس تیریت خیلی خسارت دید ولی بعد از اون چون صلح و صفا بود بازم باشکوه شد ولی این ذات این دنیاس که هیچ چی دیگه مثل قبل نمیشه.

اگه این چنین لشکری تشکیل میشد احتمالا ارباب تاریکی سقوط میکرد مثل محاصره ملکور توسط اتحاد الف ها.

یادمون باشه دنیای تالکین غیر از اینکه خیالیه می تونه مارو پرو بال بده به سمت اندیشه و عمل بهتر برای ساختن دنیایی بهتر.موفق باشی دوست عزیز.

آر-فارازون عزیز ! جسارتا میتونم بپرسم پست بالایی شما در پاسخ به کدوم پست این تاپیکه ؟! متاسفانه نمیتونم تشخیص بدم شما در جواب چه سوالی این جواب ها رو دادید ، اگه از گزینه نقل قول استفاده کنید ، میتونید پستی رو که بهش پاسخ میدید مشخص کنید .

به موضوع سوال اصلی تاپیک یا همون سوال اول

زمانی که مری و ائووین با شمشیر به ویچ کینگ حمله کردند و اون رو از پا در آوردند، آیا ویچ کینگ در اون لحظه برای همیشه نابود شد؟

زمانی که مری و ائووین با شمشیر به ویچ کینگ حمله کردند و اون رو از پا در آوردند، آیا ویچ کینگ در اون لحظه برای همیشه نابود شد؟

از اونجا که ویچ کینگ ذاتا انسان بود و فقظ بر اثر نیروی حلقه به دنیای سایه ها سقوط کرده بود فکر می کنم پس از مرگ همون سرنوشت انسان ها در انتظارش باشه یعنی روحش ابتدا به تالار ماندوس می ره و پس از مدتی به جایی می ره که فقط ارو می دونه

این سوال جواب قطعی نداره. توی کتاب بازگشت شاه تالکین بعد از کشته شدن ویچ-کینگ میگه صدای ویچ-کینگ هرگز بار دیگر در آن دوران این جهان شنیده نشد. (never heard again in that age of this world)

از این متن هم میشه این نتیجه رو گرفت که اون جهان رو ترک کرده و دیگه بر نمیگرده اما از طرفی میشه این احتمال رو داد که در دورانهای بعدی برگرده.

ببخشید توی فیلم اولش جایی که ایزیلدور انگشت سارون رو می بره چهار تاش کنده می شه ولی من بعضی جاها خوندم یه انگشت آخه چه طوری یه انگشتش کنده بشه؟

در واقع فقط یه انگشت سائرون کنده میشه ، اما خب تو فیلم برای راحتتر کردن و جذاب کردن کار همه انگشت ها رو قطع کردن . این که چطور یه انگشت کنده شده احتمالا به خاطر اینه که در واقعا ایزیلدور مثل فیلم به شکل تصادفی سائرون رو شکست نمیده و فکر میکنم باهاش مبارزه میکنه و شکستش میده و سپس حلقه رو ازش می گیره .

ببخشید میشه یکی بگه این نوشته ها چیه؟

به چه زبونیه و چه معنی میده؟؟؟

post-1979-0-89787300-1363185226_thumb.pn

اگه این تصویر از mouth of sauron باشه ای متنشه

post-1826-0-75900900-1363191367_thumb.gi

و اگه باز اشتباه نکنم این معنی انگلیسیش میشه

no wall between no power against no endurance of souls - grond - the will of mordor

اگه این تصویر از mouth of sauron باشه ای متنشه

post-1826-0-75900900-1363191367_thumb.gi

و اگه باز اشتباه نکنم این معنی انگلیسیش میشه

no wall between no power against no endurance of souls - grond - the will of mordor

میشه بگید به چه زبونیه؟

اونجا چیکار میکنه؟

میشه بگید به چه زبونیه؟

اونجا چیکار میکنه؟

هیچ دیواری در بین اراده و نفس وجود ندارد .... اراده ی موردور

میشه بگید به چه زبونیه؟

اونجا چیکار میکنه؟

این زبان ، زبان Khuzdul هست !!!

من دوتا سوال از قسمت اول فیلم ارباب حلقه ها یاران حلقه دارم

اولیش:چرا وقتی که حلقه تو دست سائرون هست نا مرئی نیست؟

دومیش:وقتی که ایسیلدور انگشتای سائرون رو قطع کرد سائرون مگه میخواست چی برداره که دستشا دراز کرد؟ باتشکر

من دوتا سوال از قسمت اول فیلم ارباب حلقه ها یاران حلقه دارم

اولیش:چرا وقتی که حلقه تو دست سائرون هست نا مرئی نیست؟

دومیش:وقتی که ایسیلدور انگشتای سائرون رو قطع کرد سائرون مگه میخواست چی برداره که دستشا دراز کرد؟ باتشکر

خوب سوال اول :بخاطر اینکه حلقه ساخت خوده سائرونه و فقط به خود شخص او جواب میده و به دیگر اشخاص فقط نامرئیشون میکنه .

سوال دوم :سائرون می خواست ایسیلدور رو از گردن بلند کنه و جسم و وجدش رو از هم بپاشونه .

دوستان یک سوال برای یکی از دوستانم پیش امده بود و من نتوانستم درست جواب سوالشونو بدم میشه کمکم کنید؟ سوال این بود که گفته بودن:

در مورد بالا رفتن از اورتانك هم بگم

فرض بگيريم با جادو تونسته بياد بالا.

وقتي با گاندالف و تئودن صحبت ميكرد دوربين از بالاي سرش حركت ميكرد و او تنها بود

ولي كمي بعد گريما اومد. اون لحظه كه با جادو نيومده بود چون سارومان در حال صحبت كردن بود

پس گريما اونجا چجوري رفت؟؟؟؟؟؟؟؟

منم گفتم:

احتمالا سقف اورتانک پله های مخفی داشته باشه که در حالت معمولی سقف سطحی صاف داره و برای بالا و پایین امدن سقف شکل پلکان بشه تا بشه استفاده کرد .!

حالا شما میدانید که دقیقا چه اتفاقی افتاده؟

دوستان یک سوال برای یکی از دوستانم پیش امده بود و من نتوانستم درست جواب سوالشونو بدم میشه کمکم کنید؟ سوال این بود که گفته بودن:

ولي كمي بعد گريما اومد. اون لحظه كه با جادو نيومده بود چون سارومان در حال صحبت كردن بود

منم گفتم:

احتمالا سقف اورتانک پله های مخفی داشته باشه که در حالت معمولی سقف سطحی صاف داره و برای بالا و پایین امدن سقف شکل پلکان بشه تا بشه استفاده کرد .!

من یکبار به نظرم رسید(احتمالا توهم زدم) که توی فیلم هم اورتانک یک پلکان خیلی باریک داره که از بیرون به سطح فوقانی متصله. گریما توی نسخه اکستندد به احتمال زیاد از همون جا بالا میاد.منتها ما نمی بینیم چون به احتمال زیاد پلکان پشت سارومان قرار داشت.

ببخشید یک سوال مسخره از فیلم هابیت: توی اون اتراق گاهی که که بیلبو به اسبچه اش سیب میده و بالین داستان نبرد تورین رو تعریف می کنه, فیلی روی زیراندازی از پوست پلنگ نشسته؟؟!! من دارم اشتباه می کنم یا ایده خود پیتر بوده؟

من یکبار به نظرم رسید(احتمالا توهم زدم) که توی فیلم هم اورتانک یک پلکان خیلی باریک داره که از بیرون به سطح فوقانی متصله. گریما توی نسخه اکستندد به احتمال زیاد از همون جا بالا میاد.منتها ما نمی بینیم چون به احتمال زیاد پلکان پشت سارومان قرار داشت.

ببخشید یک سوال مسخره از فیلم هابیت: توی اون اتراق گاهی که که بیلبو به اسبچه اش سیب میده و بالین داستان نبرد تورین رو تعریف می کنه, فیلی روی زیراندازی از پوست پلنگ نشسته؟؟!! من دارم اشتباه می کنم یا ایده خود پیتر بوده؟

نه,فکر کنم یه پتو یا زیرانداز خال خالی بود چون خال هاش منظم کنارهم بود.....

حالا منم یه سوال از فیلم هابیت دارم:اونموقع که دورف ها با گندالف توی خونه ی بیلبو نشستند و کیلی میگه گندالف یه زمانی اژدها میکشته و دوری هم به گندالف میگه چند تا اژدها کشتی چیطور میشه که یک دفعه دو طرف میز دعواشون میشه؟با تشکر

طوری نمیشه یه اتفاق معمول روزمره بود که تو شب اتفاق افتاد و بعدشم سریع همه چی تموم شد:دی

اونجا زیاد فک نکنم دعوا بود فقط همه یحویی حرف زدن و کمی شلوغ پلوغ شد که ثورین یه داد زد همه خفه شدن!!!

به نظر من هرکی روی اینکه گندالف چند تا اژدها کشته شرط بسته بود!مثل شرط بندی سر اینکه بیلبو بر می گرده یا نه.

امان از دست اقای جکسون. توی بازار دیل یه طاووس هم بود.(اینو دیگه مطمئنم طاووس بود.).حالا نادیده می گیریم می گیم از یه جایی مثل رون آوردن.

یه سوال: موقعی که سارومان توی فیلم عصای گندالف رو از دستش می گیره , دوباره بش تحویل میده؟ آخه بعد از آزاد شدن گندالف می بینیم هنوز همون عصاشو داره.

دوستان یه سواله دیگه.این اره بور که تویه فیلم نشون داد یکم فرق نداشت با اره بوری که توضیح داده شده تویه کتاب؟

بعد من یه جا(یادم نیست کجا بود.فکرکنم کتاب هابیت pdfش بود)خوندم که دیل و اره بور بهم چسبیده بودن.یعنی خیلی نزدیک بودن.تویه فیلم فاصلشون یکم زیاد نیست؟

بعد این کوتوله ها کجای اره بور می خوابیدن؟غذا می خوردن؟

چسبیده که نه، نزدیک بودن، شما از دروازه ی اصلی دیل بیای بیرون کمی بعد در کنار رودخانه به دیل میرسی

دورف ها هم درون کوه تالارهای خیلی عظیم با محل های زندگی بسیار داشتن و اونجا زیر تنها کوه زندگی میکردن...

یه سوال: موقعی که سارومان توی فیلم عصای گندالف رو از دستش می گیره , دوباره بش تحویل میده؟ آخه بعد از آزاد شدن گندالف می بینیم هنوز همون عصاشو داره.

نه. پس نمیده. فکر کنم گندالف عصاش یواشکی بر میداره.( یعنی میدزده:دی)

نه. پس نمیده. فکر کنم گندالف عصاش یواشکی بر میداره.( یعنی میدزده:دی)

من بعید میدونما!آخه گندالف تا لحظه ی شیرجه روی گوایهیر عصایی دستش نبود. بعد از پریدنش هم تخت گاز از ایزنگارد در میره.فکر نکنم فرصتی داشته باشه که دوباره بتونه برگرده و عصا رو بدزده.

من بعید میدونما!آخه گندالف تا لحظه ی شیرجه روی گوایهیر عصایی دستش نبود. بعد از پریدنش هم تخت گاز از ایزنگارد در میره.فکر نکنم فرصتی داشته باشه که دوباره بتونه برگرده و عصا رو بدزده.

مثلا شاید تو 500 متری گفته اِاِاِ... عصام کو؟ جا گذاشتمش که. گوایهیر این دوربرگردان رو دور بزن بریم عصام رو بگیریم بیایم:دی

منم گفتم:

توی کتاب، گندالف خاکستری در شورای الروند، وقتی که ماجرای اسیر بودنش در بالای اورتانک رو تعریف میکنه، میگه:

"راهی برای فرود آمدن نبود، مگر پلکانی باریک با چند هزار پله..." {یاران حلقه، 517}

البته این قسمت از فیلم با کتاب مطابقت نداره. توی فیلم به گمانم سارومان و گریما بالای اورتانک -جایی که گندالف اسیر شده بود- وایستاده بودن. ولی توی کتاب میگه:

"در جناح شرقی، در زاویه دو جرز، دری بسیار بالاتر از سطح زمین قرار داشت؛ و بالای آن پنجره ای با کرکره های بسته، مشرف به یک مهتابی به نرده ای آهنین. پلکانی پهن با بیست و هفت پله که با صناعتی ناشناخته از جنس همان سنگ سیاه تراشیده بودند، تا به آستانه در بالا می رفت. این تنها ورودی برج بود؛ اما پنجره های زیادی با مزغل های عمیق در دیوار سر به فلک کشیده ایجاد کرده بودند: در ارتفاع زیاد مانند چشم های کوچکی در سطوح صاف شاخ ها به بیرون خیره شده بودند." {دو برج، 350}

سارومان هم از همین در میاد بیرون و روی ایوانش می ایسته. گریما هم اصلا بیرون نمیاد و فقط سرش رو از یکی از پنجره ها میاره بیرون.

در ضمن پنج شیش خط از کتاب رو تایپ کردم، قدر منو بدونید! :دی

توی کتاب درمورد اینکه عصای گندالف ازش گرفته بشه چیزی گفته نشده.

شایدم همونجوری که سارومان عصای گندالف رو از دستش قاپید,گندالف هم همون کاروبا استفاده از نیروی دستش کرده که تو فیلم نشون نداده(البته اینا که همش فیلمه:دی)

از یک سری ریزه کاری ها باید چشم پوشی کرد.

مثلا یکی بیاد و بگه اینا نظافت نمیکردن؟!

هم تو فیلم و هم کتاب...

واقعا کلاس کار تالکین، کتابش و فیلم جکسون بالاتر از اونه که به این ریزه کاری ها که بعضا اسمشو میذارن گاف و سوتی توجه کنن. حالا گندالف عصاشو دزدید یا رفت برداشت یا اصلا یکی دیگه داشت یا خرید....بالاخره عصا داشت...مهمش اینه!

یادمه یه بار یکی بم گفت: چرا توی فیلم دو برج ایسترلینگ ها رو نشون میده که وارد موردور میشن ولی توی جنگ پله نور و نفوذ به طبقه ی اول میناس تریت اثری ازشون نیست؟

اینا رو الان پیدا کردم شاید بدرد بخوره:

46801865561056199117_thumb.jpg

78186614954278423139_thumb.jpg

96316258169630936987_thumb.jpg

53366616149816156692_thumb.jpg

من چند بار فیلم ارباب حلقه ها رو دیدم سوال زیاده ولی شاید مهم ترین قسمتی که توجهم رو جلب کرد طریقه ی نمایش مزدور هایی بود که به ارتش سارومان پیوستند. موهای مجعد ، صورت سبزه، سواره نظامی متشکل از فیل های غول پیکر. خوشحال می شم نظرتونو بدونم.

خب فكر كنم منظورت اونايي است كه به سائورون پيوستن. اونا هارادريم ها هستن. انسان هايي تاريك( تاريك هم از لحاظ پليدي هم از لحاظ دانش اندك) كه در سرزمين جنوبي هاراد زندگي مي كردند. قلمرو آن ها به دو بخش تقسيم ميشد. يكي بخش بياباني كه هاراد نزديك ناميده ميشد. يكي هاراد دور كه علاوه بر بيابان شامل يك جنگل استوايي مانند ميشد كه به احتمال زياد موماكيل( همون فيل ها) رو از اون جا مياوردن. شهر عمده اون منطقه اومبار بود كه ساكنين آن علاوه بر هارادريم ها، شامل نومه نوري هاي سياه نيز ميشدند.توي فيلم دزدان دريايي همون مردمان اومبار هستند.

اين قوم در طي سالياني دراز ، خصم گوندور به حساب ميامدند و جنگ هايي بين آنان صورت گرفت كه گهگاه هارادريم ها و گهگاه گوندور پيروز ميشد. از پادشاهان گوندور كه هارادريم ها رو شكست دادند ميشه از هيارمنداكيل( واژه اي الفي به معناي فاتح جنوب اما مطمئن نيستم) و تلومختار اومبارداكيل( فاتح اومبار) نام برد

واقعن ممنون بابت توضیح مفصلتون. تا اونجایی که من میدونم هندی ها وایرانی ها توی جنگ از فیل استفاده میکردند. وقتی هم از صورت هاشونو دیدم یه خورده شک ورم داشت. D:

واقعن ممنون بابت توضیح مفصلتون. تا اونجایی که من میدونم هندی ها وایرانی ها توی جنگ از فیل استفاده میکردند. وقتی هم از صورت هاشونو دیدم یه خورده شک ورم داشت. D:

خواهش مي كنم.

اگه از اين مي ترسيدي كه شايد اون ها نمادي از ايراني ها، هندي ها و ... باشه همين جا خيالت رو راحت مي كنم كه تالكين از هيچ گونه نماد نژاد پرستي در كتاباش استفاده نكرده. يه عده مي گن كه اكثر سرزمين ميانه نماد اروپا است و هاراد و رون نماد آفريقا و آسيا.حرفشون كاملا بي اساسه. چون اصلا سرزمين ميانه و آردا با زمين خودمون قابل مقايسه نيست و حتي اگه هم باشه، در بدترين حالت كل سرزمين ميانه ميفته رو اروپا( مقياس نقشه رو اگه داشته باشي متوجه ميشي خودت)

حالا اين فيلم يه اقتباس سينماييه و نميشه چيزايي كه به تصوير كشيده شده رو خيلي به كتاب ربط داد. مثلا هيچ جاي كتاب اشاره نشده كه هارادريم ها دستار به سر مي بستن ولي تو فيلم اينطوريه. البته بودن اين جور چيزها به نظر من هيچ گونه لطمه اي به عظمت كار پيتر جكسون وارد نمي كنه و قطعا اين دو تا سه گانه شاهكار هايي بي نظير هستن كه كسي در روياهاشم نمي تونست چنين چيزي رو تصور كنه( حتي خود كريستوفر)

ممنون. تا یادمه این سوال ها رو هم بپرسم. گاندولف توی فیلم هابیت گفت ما 5 تا جادوگریم (سارومان سپید - گاندولف خاکستری - راداگاست قهوه ای و دو تا جادوگر آبی). این رنگ ها یه جور رتبه بندیه؟ و این جادوگرها که توی فیلم شبیه پیغمبرها هستند از چه نژادین؟ سارومان از همون اول طرف سائرون بوده یا یهو تغییر جهت داده؟

اون رنگ ها نوعی لقب بود و معمولا به رنگ ردا و لباس و ریش شون بوده. رتبه بندی از روی رنگ وجود نداره. گرچه می دونیم قدرتمند ترین جادوگران سارومان ـه.

جادوگران یا ایستاری از نژاد مایار یا همان آینور هستند. در ابتدا خدمتگذار والار بودند اما بعد برای ماموریتی به سرزمین میانه فرستاده شدند. ماموریتشون نجات مردم و خنثی کردن توطئه های سائورون و مقابله با او بوده و یه ماموریت های دیگه. سارومان هم بعنوان مهتر گروه همچین هدفی داشته اما پس از مدتی بودن در سرزمین میانه قدرت وسوسه اش میکنه.

برای اطلاع بیشتر به تایک های مخصوص به خودشون مراجعه کن:

https://arda.ir/forum...p?showtopic=840

https://arda.ir/forum...indpost&p=14925

سلام

دوستان این چشم اتشین در ارباب حلقه ها رو میشه یکم بیشتر توضیح بدین . مثلا از اول چگونه چشم به وجود امد ؟ ارگ ها چگونه به وجود میامدند ؟

اونجا که در قسمت سوم ارگ ها و ... برو بچ بهش حمله کردن اسمش چی بود و چرا به اونجا حمله شد ؟

P.EYE.RA.MID-LE_1024x768.jpg

اون روحان کی بود ؟ یکم بیشتر توضیح بدین .

سلام

دوستان این چشم اتشین در ارباب حلقه ها رو میشه یکم بیشتر توضیح بدین . مثلا از اول چگونه چشم به وجود امد ؟ ارگ ها چگونه به وجود میامدند ؟

اونجا که در قسمت سوم ارگ ها و ... برو بچ بهش حمله کردن اسمش چی بود و چرا به اونجا حمله شد ؟

اون روحان کی بود ؟ یکم بیشتر توضیح بدین .

سلام و خوشامد به شما

اگر فیلم رو با دقت بیشتری می دیدید حتما جواب سوال هاتون رو حتی خیلی بیشتر پیدا می کردید.

چشم در کتاب تنها نام برده شده و منظور همان روح سائورونه که چون دیگه جسم نداره به اون شکله. اما در فیلم به صورت چشمی آتشین بی پلک بر بلندای برج باراد-دور نشون داده میشه.

ارک ها هم توسط ملکور، ارباب سائورون با شکنجه الف ها درست شدند.

در قسمت سوم فیلم ارک ها ابتدا به ازگیلیات و سپس به شهر سفید میناس تی ریت حمله کردند.

"روهان" منظورته احتمالا. یکی از قلمرو های سرزمین میانه. قلمرو اربابان اسب ها. در شمال غرب گوندور. نژاد انسان بر اونجا حکمرانی می کرد.

گرچه این جا فروم آردا و منبع و مکان مطرح کردن سوالات و بحث هاست (بنابراین سوال شما برای ما محترمه و بهش جواب داده میشه) ولی با یک نگاه سطحی به تاپیک ها یا سایت اصلی میتونستید جواب سوال هاتون رو پیدا کنید.

سلام

خسته نباشین.

میخواستم بپرسم بعد از تئودن کی پادشاه روهان میشه؟

یادمه اولین باری که ارباب حلقه ها رو دیدم شباهت عجیب روهان با کلمه ی روحانی و شباهت نژاد الف با اولین حرف از الفبای ما واسم جالب بود. وقتی فهمیدم نویسنده هم زبان شناس بوده بیشتر واسم جالب شد. می خواستم اگه نظری راجع به این موضوع دارین یا اطلاعاتی درباره ی اتیمولوژی این کلمه ها دارین با من درمیون بذارین.

توی فیلم هابیت بینی بزرگ بعضی از دورف ها و یه صحنه خنده دار که دوالین و بالین بعد از مدتی همدیگر رو میدیدن و سرشونو بهم کوبیدند( البته اونجا یاد شب های برره افتادم ) برام جالب بود. اگه نظری دارین خوشحال میشم بدونم.

و سوال آخر چیزی در مورد اعتقادات دینی تالکین موجود هست؟

بعد از تئودن، خواهرزاده ی اون ائومر شاه روهان میشه

روهان هم از روخ + اند مشق شده که روخ به معنی اسب (توی روخالور هم داریمش) و اند به معنی سرزمین هست

درمورد اعتقادات دینی خودِ تالکین؟ ایشون کاتولیک بودن

اما در کتابش؟

به صورت رسمی که بگه این دین هست نه اما دو جبهه وجود داشته، کسانی که ایلوواتار (خدای یگانه) رو قبول داشتن و کسانی که به اسم نومه نوری های سیاه میشناسیم و پیرو ملکور، آینورِ آفریده ی ایلوواتار، که منشا شر هست رو قبول داشتن

درکل ما خوبی و بدی رو دربرابر هم داریم...

راستی یه موجود بوده به اسم دهان سائورون اون توی کجاست اصلا توی فیلم نیمده

دهان سائورون توی نسخه ی اکستند هستش که مذاکره میکنه و شرایط سائورون رو میگه...

دهان سائورون توی نسخه ی اکستند هستش که مذاکره میکنه و شرایط سائورون رو میگه...

اونکه سائرون نیست که ، یکی از خدمتگذاران سائورون هستش

من گفتم سائورون؟ :/ :دیــ گفتم دهان سائورون که انگلیسیش میشه Mouth of Sauron

خوب ما هم نگفتیم اون سائورونه! بلکه یکی خدمتگزاراشه که ملقب هست به "دهان سائورون" چون معمولا به عنوان قاصد سائورون و همچنین رابط اون با سایر زیر دستانش فعالیت می کرده.

من گفتم سائورون؟ :/ :دیــ گفتم دهان سائورون که انگلیسیش میشه Mouth of Sauron

گفتی دهان سائورون فکر کردین اینطوریه دیگه D:

باید میگفتی قاصد سائورون تا بهتر متوجه بشیم D:

گفتی دهان سائورون فکر کردین اینطوریه دیگه D:

باید میگفتی قاصد سائورونD:

آقا توی کتاب و همه جا نوشته دهان سائورون، من از خودم قاصد چطوری در بیارم؟ :P

آقا توی کتاب و همه جا نوشته دهان سائورون، من از خودم قاصد چطوری در بیارم؟ :P

باید میگفتین قاصد D: ، بریم کتابش رو ویرایش کنیم و به جای دهان سائورون بنویسیم زبان سائورون D: .

اصلا این دهان سائورون جمله ی گیج کننده ایه D: ,لیزاده بهتر بود مینوشت زبان سائورون یا حرف سائورن یا قاصد سائورون نه که دهان سائورون . لامصب تو فیلمه هم همش دهنش رو نشون میداد D:

باید میگفتین قاصد D: ، بریم کتابش رو ویرایش کنیم و به جای دهان سائورون بنویسیم زبان سائورون D: .

اصلا این دهان سائورون جمله ی گیج کننده ایه D: ,لیزاده بهتر بود مینوشت زبان سائورون یا حرف سائورن یا قاصد سائورون نه که دهان سائورون . لامصب تو فیلمه هم همش دهنش رو نشون میداد D:

زبان ،دهان،دندان حالا هرچي نشان دهنده ي اينه كه وكيل وسيع سائورونه. ولي چرا خودش خودشو زبان سائورون معرفي مي كنه جاي سواله براي من.مگه استفاده از اسم سائورون بين خدمتكاراش ممنوع نيست؟ بهتر نبود خودشو زبان مايرون يا زبان آناتار معرفي مي كرد؟(البته شايد با اين كار غير از گندالف و آراگورن مخ بقيه سوت ميكشيد!)

تو فيلم يه نوشته ي تنگوار رو كلاهخودش هست كه ظاهرا ميشه: لامان گورتائور

بچه ها چرا این اندام آزوگ خط خطیه و سفیده ؟! در حالی که مال بقیه ی اورک ها اینطور نیست ؟!

سوال وقتی چند تا ارگ میان فرودو رو بببرن به برج کریت آنگول یکیشونکه میگه فرودو نمرده ( که سم اونو اخر میکشه) از همه اطلاعاتش بیشتره و بهشون دستور میده که ببرن فرودو رو توی برج و از همه قویتر هم هست ولی نمودم چرا وقتی با اون ارگ گنده دعواشون میشه ارگ گنده بهش میگه من از ارگهای پستی مثل تو دستور نمیگیرم؟

سوال وقتی چند تا ارگ میان فرودو رو بببرن به برج کریت آنگول یکیشونکه میگه فرودو نمرده ( که سم اونو اخر میکشه) از همه اطلاعاتش بیشتره و بهشون دستور میده که ببرن فرودو رو توی برج و از همه قویتر هم هست ولی نمودم چرا وقتی با اون ارگ گنده دعواشون میشه ارگ گنده بهش میگه من از ارگهای پستی مثل تو دستور نمیگیرم؟

لاف ميزد. هيچي نبود جز يك اورك بدبخت از ميناس مورگول. اون اورك گنده(شاگرات) فرمانده اصلي برج كيريت آنگول بود و حقم داشت به اون پيزوري بگه اورك پست.

بچه ها چرا این اندام آزوگ خط خطیه و سفیده ؟! در حالی که مال بقیه ی اورک ها اینطور نیست ؟!

والا من هرچه قدر فكر كردم، تا اونجايي كه يادم اومد تو تمام كتاب ها پوست تمام اورك ها تيره بود. ولي با اين ايده ي جكسون خيلي حال كردم. اورك رنگ پريده سوار وارگ سفيد!!!!

اون خط خطي ها فكر كنم با تيغ داغ ايجاد شده. كلا بعضي ها دوست داشتن خودشونو با اين كارا خفن و نترس جلوه بدن.

یه سوال واسم پیش اومده که این سکویل بگینز کیه؟

یه سوال واسم پیش اومده که این سکویل بگینز کیه؟

https://arda.ir/pimple/

لطفا یکی از دوستان عزیز ترجمه صحنه های زیر که در اکستند لوتر بوده بذاره :

صحنه نبرد گاندلف و ویچ کینگ - صحنه کشته شدن زبان سایرون - صحنه صحبت فرودو با گاندلف قبل از رسیدن به موریا -صحنه گیر افتادن فرودو و سام بین ارگها در موردور

در ضمن من اینها رو از آپارات گرفتم

هربار فیلم رو می بینم یه چیز تازه به ذهنم میرسه ک فلسفشو نمیفهمم. میتونید بهم بگین الف ها چرا سرزمین میانه رو ترک کردند و کجا رفتند؟

هربار فیلم رو می بینم یه چیز تازه به ذهنم میرسه ک فلسفشو نمیفهمم. میتونید بهم بگین الف ها چرا سرزمین میانه رو ترک کردند و کجا رفتند؟

معموالا جواب یک کلمه هسست :مراجعه شود به کتاب!

صفحه ی 713،714 و 715کتاب یاران حلقه رو مطالعه کنید. بانو گالادریل جواب شما رو به فرودو دادند.:-)

دوستان درست به دوستمون جواب بدید سوالشون رو در تاپیک سوالات فیلم مطرح کردند و شاید به کتاب دسترسی ندارند.

با سلام

الف ها سرزمین میانه رو ترک کردند چون عده ی کثیر الف ها که نولدور باشند از همونجا به سرزمین میانه اومده بودند. و حالا داشتند بازمی گشتند. دلیلش اینه که در سرزمین میانه تحلیل میرن. دلیل دیگش هم اینه که سرزمین میانه باید به ساکنان اصلی خودش یعنی انسان ها میرسید. الف ها بهمراه گندالف که ماموریتش در سرزمین میانه تمام شده بود و حاملان حلقه که بیلبو و فرودو بودند سوار بر کشتی از سرزمین میانه رفتند.

مقصدشون والینور بود، میهن الفی که از آن در دوران اول آمده بودند. حالا برای اطلاعات بیشتر شما رو ارجاع میدم به مطالعه تاپیک ها و مقالات سایت و کتاب ها. :-)

سلام استل جان خسته نباشی من خودم نسخه اکستندد 726 دقیقه ای ام-کا-وی رو دارم ولی دنبال این صحنه ها می گردم

ممنون

ياران حلقه

صحنه‌ي اضافه شده به جنگ ، از آخرين اتحاد انجام شده كه در طول مقدمه ذكر مي شود.

يك صحنه از بازي دو دختر الف در اطراف ريوندل.

صحنه اي كه در آن فرودو و سم بعد از رفتن به جنگل الفي ، در حالي كه خوابند توسط يك حيوان مورد آزار و اذيت واقع مي شوند.

ديالگي از شوراي الروند كه در آن ، گندالف در مورد اين كه سائرون چگونه حلقه را ساخته است توضيح مي دهد.

صحنه اي كه در آن ، ياران حلقه پس از خروج از موريا توسط ارك ها مورد حمله واقع مي شوند.

صحنه اي كه برومير تلاش مي كند حلقه را به دست آورد ، كمي طولاني تر شده.

صحنه اي كه فرودو حلقه را دستش مي كند ، قسمت هاي بيشتري از سرزمين ميانه را تماشا مي كند.

جنگ پارت گالن كمي طولاني تر شده.

صحنه اي كه در آن ، يك يوروك هاي در كنار رودخانه به سم و فرودو حمله مي كند.

دو برج

يك صحنه‌ي فلش بك از اولين ملاقات آرون با آراگورن .

فارامير لحظه اي فرودو را شبيه به گالوم مي بيند.

آرون و الروند ، گالادريل را ملاقات مي كنند.

تئودن ، قبل از جنگ هلمس ديپ با سربازان صحبت مي كند.

ايوون در حال جنگيدن با ارك هايي كه به پناهگاه حمله كرده اند.

يك صحنه‌ي مبهم. ايوون در جنگل ، در حال اسب سواري ، نيزه‌ي خود را پايين مي آورد.

فرودو و سم در حال جنگيدن در اسگيليات.

باز گشت پادشاه

ديالگي در هنگام مرگ سارومان ، كه طبق آن مشخص مي شود كه گريما تئودرد را مسموم كرده بود.

مطالبي بيشتر در مورد اين كه ، چرا گريما سارومان را كشت و در بازگشت لگولاس به سارومان تير اندازي كرد.

بعد از اينكه آرون تصميم مي گيرد منتظر آراگورن بماند.گفتگويي بين آرون و آراگورن در كتابخانه اي در ريوندل انجام مي شود.

الروند در حال رفتن مي گويد : تو زيبايي زندگي ات را از دست دادي. من ديگه نميتونم از تو حمايت كنم.

سم در حال استفاده از نور گالادريل براي گذشتن از برج مراقبتي كريس آنگلو.

آراگورن در حال آماده كردن سربازان ، در جنگي كه در مقابل دروازه‌ي سياه رخ مي دهد.

آراگورن در حال جنگيدن با سائرون در مقابل دروازه‌ي سياه. در اين صحنه با استفاده از جلوه هاي كامپيوتري يك ترول به جاي سائرون قرار داده شد.

در مقابل دروازه‌ي سياه ، پيپين سم را در حالي كه مجروح است سر پا نگه داشته.

صحنه هاي بيشتر شامل : ازدواج فارامير و ايوون و همچنين مرگ آراگورن و مراسم تشييع جنازه اش.

سلام

بعضی از این صحنه هایی که اشاره کردین توی نسخه های اکستندد هستن. بعضیاشون هم توی فیلم ها نیست اما منتشر شدن و بعضیاشون هرگر منتشر نشدن.

من به تفکیک به اون ها اشاره می کنم اما خودم همه شون رو ندارم:

صحنه‌ي اضافه شده به جنگ ، از آخرين اتحاد انجام شده كه در طول مقدمه ذكر مي شود.

نمی دونم چه صحنه ایه. مقدمه ای که من تا حالا دیدم 7 دق و خورده ایه.

يك صحنه از بازي دو دختر الف در اطراف ريوندل.

اینا منتشر شدن. در واقع توی باغ الروند هستن.

صحنه اي كه در آن فرودو و سم بعد از رفتن به جنگل الفي ، در حالي كه خوابند توسط يك حيوان مورد آزار و اذيت واقع مي شوند.

کدوم جنگل الفی؟ کاراس گالادون؟ تا حالا ندیدمشون.

ديالگي از شوراي الروند كه در آن ، گندالف در مورد اين كه سائرون چگونه حلقه را ساخته است توضيح مي دهد.

تا حالا ندیدمشون متاسفانه.

صحنه اي كه در آن ، ياران حلقه پس از خروج از موريا توسط ارك ها مورد حمله واقع مي شوند.

در واقع توی مسیر گاراس گالادهون و رودخانۀ پرخروش این اتفاق میافته. منتشر شدن.

صحنه اي كه برومير تلاش مي كند حلقه را به دست آورد ، كمي طولاني تر شده.

صحنه اي كه فرودو حلقه را دستش مي كند ، قسمت هاي بيشتري از سرزمين ميانه را تماشا مي كند.

جنگ پارت گالن كمي طولاني تر شده.

صحنه اي كه در آن ، يك يوروك هاي در كنار رودخانه به سم و فرودو حمله مي كند

حقیقتش هیچ کدوم از اینا رو ندیدم متاسفانه.

يك صحنه‌ي فلش بك از اولين ملاقات آرون با آراگورن .

این هم منتشر شده و در واقع توی باغ الروند هستن. فکر میکردم مال یاران حلقه ست.

فارامير لحظه اي فرودو را شبيه به گالوم مي بيند.

این هم منتشر شده اما نمی دونستم که فارامیر اونو توی این وضعیت می بینه.

آرون و الروند ، گالادريل را ملاقات مي كنند.

تئودن ، قبل از جنگ هلمس ديپ با سربازان صحبت مي كند.

اینا رو تا حالا ندیدم متاسفانه.

ايوون در حال جنگيدن با ارك هايي كه به پناهگاه حمله كرده اند.

این هم منتشر شده خوش بختانه.

يك صحنه‌ي مبهم. ايوون در جنگل ، در حال اسب سواري ، نيزه‌ي خود را پايين مي آورد.

ائووین یا ائومر؟ یه صحنه ای هست مربوط به ائومره که منتشر شده.

فرودو و سم در حال جنگيدن در اسگيليات.

ديالگي در هنگام مرگ سارومان ، كه طبق آن مشخص مي شود كه گريما تئودرد را مسموم كرده بود.

مطالبي بيشتر در مورد اين كه ، چرا گريما سارومان را كشت و در بازگشت لگولاس به سارومان تير اندازي كرد.

متاسفانه اینا رو تا حالا ندیدم.

بعد از اينكه آرون تصميم مي گيرد منتظر آراگورن بماند.گفتگويي بين آرون و آراگورن در كتابخانه اي در ريوندل انجام مي شود.

اینو ندیدم اما گفتگوهایی بین الروند و آرون هستن که مربوط به بازگشت شاه می شن و منتشر شدن. شاید این صحنه باشه اما منظورت از موقع رفتن، موقع ازدواج آرون و آراگورنه؟:

الروند در حال رفتن مي گويد : تو زيبايي زندگي ات را از دست دادي. من ديگه نميتونم از تو حمايت كنم.

سم در حال استفاده از نور گالادريل براي گذشتن از برج مراقبتي كريس آنگلو.

اینا رو ندیدم. راستش فکر می کردم که نور بانو گالادریل توی کنام شلوب جا مونده:دی

آراگورن در حال آماده كردن سربازان ، در جنگي كه در مقابل دروازه‌ي سياه رخ مي دهد.

بخش هایی توی خود فیلم بودن شاید اینات طولانی ترش کردن.

آراگورن در حال جنگيدن با سائرون در مقابل دروازه‌ي سياه. در اين صحنه با استفاده از جلوه هاي كامپيوتري يك ترول به جاي سائرون قرار داده شد.

اینا توی فیلم بودن. درست زمانی که حلقه نابود شد.

در مقابل دروازه‌ي سياه ، پيپين سم را در حالي كه مجروح است سر پا نگه داشته.

ندیدم تا حالا متاسفانه.

ازدواج فارامير و ايوون

مراسم ازدواجشون نیست اما پس از نبرد دشت های پله نور، زمانی که میناس تی ریث خالی میشه یه گفت و گویی بین اونا هست.

همچنين مرگ آراگورن و مراسم تشييع جنازه اش.

توی یک مکاشفه در دوبرج ما چیزی شبیه این می بینیم.

علاوه بر این ها صحنه های دیگری هم هستن که منشر شدن یا نشدن.

آقا حسابی دهن ما رو آب انداختی <_<

با تشکر از استل جان ولی صحنه های بالا یی در فیلم اکستندد منتشر نشده اند و شاید پراکنده در یوتیوب و ... وجود داشته باشند

اما لیست صحنه هایی که در فیلم اکستندد 726 دقیقه ای وجود داره به شرح زیر است: (و من خودم هم چک کردم و درستن):

یاران حلقه:

1- مرگ ایسیلدور

2- روایت آغازین بیلبو درباره هابیتها

3- صحنه قایم شدن بیلبو از دست سکویل-بگینز در جشن

4- گفتگوی بیلبو و فرودو در جشن

5- هابیتها در اژدهای سبز

6- گفتگوی بین تد آسیابان و همفست و سم

7- جایی که فرودو و سم الفها رو در راه بندرگاه خاکستری میبینن

8- عبور از Midgewater (یادم نیست تو کتاب چی ترجمه شده)

9- جایی که آراگورن ترانه لوتین رو میخونه

10- جایی که سم مجسمه ترولها رو به فرودو نشون میده

11- جایی که گندالف در شورای الروند به زبان سیاه موردور حرف میزنه

12- رفتن آراگورن سر قبر مادرش

13- خداحافظی یاران حلقه در ریوندل

14- هشداری که گندالف درباره بورومیر به فرودو در نزدیکی موریا میده

15- تصویر پانورامای لوتلورین

16- شعر سم درباره آتش بازی گندالف

17- جایی که گالادریل هدایا رو به یاران میده(همون فلش بک)

18- گفتگوی آراگورن و کله بورن در فلش بک

19- جایی که آراگورن و بورومیر گالوم رو در رودخانه و روی یک تکه چوب میبینن و متوجه تعقیب کردنش میشن

20- صحنه های بیشتری از دفاع کردن مری و پیپین داز بورومیر در آمون هن

دو برج:

1- استفاده سم از طناب الفی

2- جایی که پیپین برای مری از اورکها درخواست آب میکنه

3- ائومر جنازه تئودرد رو پیدا میکنه

4- خاکسپاری تئودرد

5- برخورد مری و پیپین با چوب ریش

6- جایی که مری و پیپین نوشیدنی انتها رو میخورن و قد میکشن و درخت بهشون حمله میکنه

7- گفتگوی گندالف و آراگورن درباره فرودو

8- آشپزی افتضاح ائووین و اینکه میفهمه آراگورن 87 سالشه

9- فارامیر قایق حاوی جنازه بورومیر رو پیدا میکنه

10- جایی که دنه تور بورومیر رو برای شرکت در شورای الروند به ریوندل میفرسته

11- مری و پیپین انبار آیزنگارد رو پیدا میکنن

12- سخنرانی سم در اوسگیلیات

13- فارامیر راه خروج از اوسگیلیات رو نشون میده

بازگشت شاه:

1- گفتگوی گندالف و سارومان و مرگ سارومان

2- مسابقه شراب نوشی بین گیملی و لگولاس

3- جایی که سم گالوم رو در پله های مخفی غار شلوب تهدید میکنه

4- گفتگوی فارامیر و پیپین در میناس تریت

5- گفتگوی فارامیر و دنه تور و جایی که بورومیر به چشم دنه تور میاد

6- مری در خدمت تئودن درمیاد

7- آراگورن، لگولاس و گیملی از غار ارواح فرار میکنن درحالی که اونجا داره رو سرشون خراب میشه

8- حمله آراگورن به کشتی های دزدان دریایی

9- جنگ بین گندالف و ویچ کینگ در میناس تریت

10- صحنه های بیشتر در نبرد پله نور

11- آراگورن آندوریل رو در پلانتیر به سائرون نشون میده

12- فارامیر و ائووین در شفاخانه ها

13- حرکت فرودو و سم از میان اورکها با لباس مبدل

14- Mouth of Sauron در جلوی دروازه سیاه

15- جنگ فرودو و گالوم در پایین کوه هلاکت

ممنون

بله به صورت جدا از فیلم منتشر شدن و نه در خود فیلم. البته بعضیاشونم توی خود فیلم بودن که اشاره کردم.

من نسخه های سینمایی رو ندیدم اما تمام صحنه هایی که اشاره کردین، در نسخه های اکستندد هستن.

سلام یه سوال داشتم شما هم توجه کردید تو فیلم برهوت اسماگ وقتی ثورین میاد بیری یه مرد چاق رو میبینیم که داره هویج میخوره بعد شصت سال بعد وقتی فرودو و سم وبقیه میان بیری (یاران حلقه) باز همون مرد رو با همون سن و قیافه میبینیم که داره هویج میخوره. اصولا آدما تو بیری پیر نمیشن؟

سلام یه سوال داشتم شما هم توجه کردید تو فیلم برهوت اسماگ وقتی ثورین میاد بیری یه مرد چاق رو میبینیم که داره هویج میخوره بعد شصت سال بعد وقتی فرودو و سم وبقیه میان بیری (یاران حلقه) باز همون مرد رو با همون سن و قیافه میبینیم که داره هویج میخوره. اصولا آدما تو بیری پیر نمیشن؟

پیر که میشن، اون مرد چاقی که اینکارو میکنه خودِ پیتر جکسون هست و برای شوخی اینکارو میکنه و معنایی نداره کارش (البته اگه حساب کنیم باید بگیم جوون میشن :وی)

پیر که میشن، اون مرد چاقی که اینکارو میکنه خودِ پیتر جکسون هست و برای شوخی اینکارو میکنه و معنایی نداره کارش (البته اگه حساب کنیم باید بگیم جوون میشن :وی)

البته نه برای شوخی، اینکار یه جور امضاست برای فیلم هاشون، این کار رو از هیچکاک یاد گرفتن که تو همه ی فیلم هاش یک نقش کوتاه (یا خیلی کوتاه) داره

توی فیلم ارباب حلقه ها،سائرون به چه صورت به تصویر کشیده شده؟

توی فیلم ارباب حلقه ها،سائرون به چه صورت به تصویر کشیده شده؟

منظورتون رو متوجه نمیشم! مگه فیلم رو ندیدید؟!

توی پیش گفتار (!) یا همون Prologue ـه فیلم در نبرد آخرین اتحاد با زره و ابزار جنگی به تصویر کشیده شده!

همچنین برای نبرد آخر مقابل دروازه های سیاه موردور هم یه صحنه هایی گرفته شده که بعدا از فیلم حذف شده و اگه بگردید با عنوان «صحنه های حذف شده» پیداش خواهید کرد.

منظورتون رو متوجه نمیشم! مگه فیلم رو ندیدید؟!

توی پیش گفتار (!) یا همون Prologue ـه فیلم در نبرد آخرین اتحاد با زره و ابزار جنگی به تصویر کشیده شده!

همچنین برای نبرد آخر مقابل دروازه های سیاه موردور هم یه صحنه هایی گرفته شده که بعدا از فیلم حذف شده و اگه بگردید با عنوان «صحنه های حذف شده» پیداش خواهید کرد.

باتشکر از توضیحات شما.

در فیلم هرگز چهره سایرون رو نشون ندادند، شاید در قسمتهای حذف شده باشه.

بابت توضیحاتتون ممنونم:D

پس اون چشم ـه چی هست؟

خود سائرونه که به صورت چشم درآمده یا فقط چشم سائرونه؟

اون چشم از ساخته های سایرونه واز طریق اون میتونه دنیا رو ببینه اما چشم خودش نیست.

اگه اشتباه نکنم از ابتکارات پیتره و اینکه کلا یک نماده .

بابت توضیحاتتون ممنونم :D

پس اون چشم ـه چی هست؟

خود سائرونه که به صورت چشم درآمده یا فقط چشم سائرونه؟

اون در واقع استعاره ای از قدرت و اراده ی موجود سائورون و نشون دادن تسلطش بر سرزمین های اطرافش هست! تا جایی که یادمه تو کتاب به صراحت به چیزی به نام چشم سائرون که حضور فیزیکی داشته باشه اشاره نشده!

ممنونم:D

پس در واقع خودش به تصویر کشیده نشده.درسته؟

سلام دوستان در فیلم ارباب حلقه ها دوبرج هنگامی که سم و فرودو به دروازه موردور رسیدند یک سپاه منظم که اورگ نبودند داشتند وارد میشدند می خواستم بدونم اونا الف بودن یا انسان ؟؟؟ خیلی ممنون (زنده باد الف ها)

سلام دوستان در فیلم ارباب حلقه ها دوبرج هنگامی که سم و فرودو به دروازه موردور رسیدند یک سپاه منظم که اورگ نبودند داشتند وارد میشدند می خواستم بدونم اونا الف بودن یا انسان ؟؟؟ خیلی ممنون (زنده باد الف ها)

سلام به شما. اونا سپاه انسان هایی بودند موسوم به هارادریم از سرزمین هاراد، جلگه ای بیابانی واقع در جنوب موردور. از دیرباز دشمن گوندور به حساب میومدن و در جنگ حلقه، هم پیمان سائورون بودند. بعد از سقوط سائورون هم فرمانروا اله سار با اونها پیمان صلح بست.

سلام دوستان لشکری که به کمک روهان اومده بود از ریوندل آیا اومده بودند ؟؟ واینکه آیا این آخرین لشگر الف ها است؟ ؟؟ خیلی ممنون

سلام دوستان لشکری که به کمک روهان اومده بود از ریوندل آیا اومده بودند ؟؟ واینکه آیا این آخرین لشگر الف ها است؟ ؟؟ خیلی ممنون

سلام خیر این لشگر همونطور که دیدین به رهبری هالدیر از لورین به کمک مردم روهان اومد ، این سپاه رو بانو گالادریل و فرماروا کله بورن ( ملکه و فرمانروای لورین) فرستادند ، ولی آخرین سپاه الف ها نیست !

سلام.

یه سوال داشتم چرا در سه گانه ارباب حلقه هیچ خبری از سپاه دورف ها نیست.. در اواخر فیلم در حالی که همه انسان ها و الف ها و مردگان و حتی عقابها با هم بر ضد سپاه موردور متحد شدند ولی هیچ اثری از دورف ها بجز یار حلقه نیست؟!

تو اون زمان جمعیت دورف ها خیلی کم تر شده بود

اون زمانی که آراگورن میاد جلوی دروازه های سیاه وقت نداشتن که بفرستن به شمال تا سپاه دورف ها هم تازه اگه قبول کنن بیان به کمکشون

پس گیملی نماینده کدوم گروه بوده...اصلا چرا نماینده اشون به شورا فراخونده میشه اگه نیرویی نداشتند یا به کمکشون امیدی نبوده....الفها هم در آن زمان تعاددشون در سرزمین میانه کم بود ولی به موقع به کمک انسان ها و گندوالف اومدند

آیا در زمان فیلم ارباب حلقه ها سارون به سرزمین دورف ها هم حمله کرده بود؟؟یا نه فقط با انسان ها و الف ها کار داشت؟

در کتاب که به اره بور حمله می شه و اونجا به محاصره درمیاد ولی در فیلم که این اتفاقو نشون نمیده و سائرون تمام تمرکز خودش رو روی میناس تریت میزاره و حتی به لورین هم حمله نمی شه که ظاهرا در فیلم هابیت 3 قراره زودتر اونجا رو ویران کنند.

سلام خیر این لشگر همونطور که دیدین به رهبری هالدیر از لورین به کمک مردم روهان اومد ، این سپاه رو بانو گالادریل و فرماروا کله بور ( ملکه و فرمانروای لورین) فرستادند ، ولی آخرین سپاه الف ها نیست !

پس چرا هالیدر گفت من حامل پیام الروند از ریو ندل هستم؟؟؟ واینکه الف ها در دوران سوم چه پادشاهایی داشتن

پس چرا هالیدر گفت من حامل پیام الروند از ریو ندل هستم؟؟؟ واینکه الف ها در دوران سوم چه پادشاهایی داشتن

خب اون موقع گالادریل و الروند طبق فیلم در تکاپوی همکاری با هم بودن

در مورد سوال دوم : در دوران سوم چند پادشاه الف موجود بوده ، فرمانروا کله بورن و ملکه گالادریل ( جنگل های لورین ) ، الروند ( امیلادریس) ، تراندویل (سیاه بیشه)

الروند فرمانروایی خودشو از گیل گالاد آخرین شاه برین نولدور به ارث برد

با سلام

پادشاه آنگمار کیست و توسط چه کسانی کشته می شود ؟

با سلام

پادشاه آنگمار کیست و توسط چه کسانی کشته می شود ؟

با عرض اجازت

شاه جادوپیشه ی آنگمار یا همان پادشاه آنگمار از اشباح حلقه است و تو سط پیپین توک کشته می شود.

توسط پی پین طلسم او شکسته شد وتوسط ایووین کشته شد

با تشکر از دوستان

ایا در فیلم ارباب حلقه ها 1 همان کسی که که شمشیر را در بدن فرودو فرو می کند ، آنگمار واقعی است یا اینکه نه ؟

ومنظورتون از پیپین و ایووین کدام هستند آیا می شود بیشتر در مورد آنان توضیح دهید ؟

واینکه قلمرو آنگمار در کجاست ؟

و اینکه آیا مشخص هست چگونه شمشیر آنگمار که در هابیت 2 در دست گاندالف است ؟ در اینجا فرودو را زخمی میکند ؟

ایا در فیلم ارباب حلقه ها 1 همان کسی که که شمشیر را در بدن فرودو فرو می کند ، آنگمار واقعی است یا اینکه نه ؟

بله اون پادشاه آنگمار بود. ویچ کینگ.

ومنظورتون از پیپین و ایووین کدام هستند آیا می شود بیشتر در مورد آنان توضیح دهید ؟

پیپین نه مری (اشتباهی که خودم الان کردم :دی) در قسمت سوم ارباب حلقه ها در صحنه ای که ویچ کینگ با ائووین روبه رو می شود هابیتی همراهشه که همون مری ـه. اون صحنه رو ببینید متوجه خواهید شد.

واینکه قلمرو آنگمار در کجاست ؟

قلمرو آنگمار در واقع در کارن دوم در کوهستان شمال اریادور هست. که میشه شمال مناطق شایر و آرنور. در فیلم ارباب حلقه ها بهش اشاره ای نمیشه.

و اینکه آیا مشخص هست چگونه شمشیر آنگمار که در هابیت 2 در دست گاندالف است ؟ در اینجا فرودو را زخمی میکند ؟

خب فقط یکی از اون شمشیر ها که نبوده. مثل این که همه نه تن اشباح حلقه مسلح به اون بودند. و فرودو هم توسط یکی از اون ها زخمی میشه.

اگر دقت کنید در یاران حلقه ها پادشاه انگمار ، شمشیرش دقیقا عین هابیت 2 است ، و با بقیه فرق داره . نمی دونم دلیلش چیه ؟

منظورتون شمشیره یا خنجر مورگولی ؟؟؟

بهتره بگیم خنجر تا شمشیر...و همونطور که گفتم مطمئن نیستیم که از اون خنجر چند تا بوده همینقدر میدونیم که فرودو با یکیش زخم خورده و یکیشم افتاده دست راداگاست و شورای سپید (در فیلم).

ببخشید به اشتباه گفتم هابیت 2 ، در حالی که هابیت 1 هست . تیغه ی مورگا .

به قول سارومان بیاید آن چه داریم مرور کنیم

افتادن تیغه ی مورگا به دست راداگاست که به بانو گالاردیل گفته که با پادشاه انگمار در اعماق دره رودور دفن شده . لرد الروند : این گورها انچنان تلسم شده اند که به هیچ ترفندی قابل باز شدن نیستند . زخمی شدن فرودو با تیغه ی مورگا توسط پادشاه انگمار .

معما ، اینکه چگونه خنجر که فعال در دست گاندالف است دوباره به دست پادشاه انگمار می افتد ؟

آیا در هابیت 3 اشاره ای به این مسئله می شود ؟

خب فکر کنم دوستان قبلا جواب دادن

اشباح حلقه و سواران سیاه 9 نفر هستند و فقط یک نفرشون به راداگاست حمله کرد دلیلی نداره اون یکی ها تیغه شونو از دست بدن

اون کسی که به راداگاست حمله کرد لزوما ویچ کینگ نبود

یکی از تیغه ها در دستان گندالفه البته غیر فعال دلیلی وجود نداره که تا ابد ،سه پادشاه بی تیغ بمونند

شباهت تیغه در هابیت و ارباب حلقه ها دلیل این حرف من است . لطفا دوباره حرف های لرد الروند و گالاردیل در این مورد ببینید . اگر اینطور بود که این همه این دو شخصیت تعجب نمی کردند !

تعجب اونا از بازشدن مقبره و رهایی اون نه نفره و نه صرفا یه تیغه ولوی یه تیغه مورگولی!

اشباح حلقه و سواران سیاه 9 نفر هستند و فقط یک نفرشون به راداگاست حمله کرد دلیلی نداره اون یکی ها تیغه شونو از دست بدن

اون کسی که به راداگاست حمله کرد لزوما ویچ کینگ نبود

من هم همچین نظری دارم. در فیلم هابیت 1 شبحی که به راداگاست حمله کرد ویچ کینگ نیست . اون شبح همون خامول هست که دومین نزگول قدرتمنده اینجا رو ببینید متوجه میشید:

http://lotr.wikia.co...vie_mistake.png

شکل تاج شبحی که به راداگاست حمله می کنه درست مثل شکل تاج خامول هست توی فیلم ارباب حلقه ها. اما تیغ های تاج ویچ کینگ عمودیه.

ممنونم .تصویر جامعی بود

چیزی که من میخواستم بگم در تصویر کاملا هویداست و نیازی به توضیح بیشتر نیست

من در یکی ا کلیپ ها دیدم که اراگورن در روبروی دروازه سیاه با سائرون می جنگه مثل اول فیلم که ایزیلدور با هاش می جنگه . ولی در خود فیلم با یک غول درگیر میشه ؟ آیا ساختگیه ؟ یا جز فیلم بوده ولی پخش نشده ؟

در ضمن کجا میشه قسمت هایی رو که در نسخه اکستندد هم منتشر نشده پیدا کرد ؟

این صحنه نبرد سائورون با آراگورن یکی از بدعت های دیگر پیتر جکسون بود که ساخته شد اما در تدوین نهایی به جای سائورون یه ترول رو توی تصویر جاسازی کردند.

صحنه های زیادی از ارباب حلقه ها وجود داره که هیچ وقت منتشر نشد .نه در نسخه اکستندد ونه در سینمایی. بهتره که این تاپیک رو یه بار از اول تا پایان بخونی : https://arda.ir/forum...wtopic=746&st=0

اما چند تا از اون صحنه ها رو میتونی توی یوتیوب تماشا کنی.

https://arda.ir/forum...indpost&p=29586

این پست ها رو هم نگاه کن:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&view=findpost&p=44071

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&view=findpost&p=44151

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&view=findpost&p=44166

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&view=findpost&p=15532

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&view=findpost&p=28474

من در یکی ا کلیپ ها دیدم که اراگورن در روبروی دروازه سیاه با سائرون می جنگه مثل اول فیلم که ایزیلدور با هاش می جنگه . ولی در خود فیلم با یک غول درگیر میشه ؟ آیا ساختگیه ؟ یا جز فیلم بوده ولی پخش نشده ؟

در ضمن کجا میشه قسمت هایی رو که در نسخه اکستندد هم منتشر نشده پیدا کرد ؟

اره اون قمت اکستند بودش، که اگه جکسون اونطوری درست میکرد فیلم واقعا خراب میشد.

من اکستند هاشو از یوتیوب اپارات اینا پیدا کردم.

با سلام

توی نسخه اکستندد بعد از جنگ میناس تریس بانو ایووین میمیره و آراگورن در حال پاک کردن دست ایووین هست.بعد از تمیز شدن دستش بیدار میشه.

قضیه چی بود؟

با سلام

توی نسخه اکستندد بعد از جنگ میناس تریس بانو ایووین میمیره و آراگورن در حال پاک کردن دست ایووین هست.بعد از تمیز شدن دستش بیدار میشه.

قضیه چی بود؟

ائووین نمی‌میره! بعد از کشتن ویچ کینگ جراحاتی به خصوص بر دستش وارد میشه که باعث از هوش رفتنش میشه. آراگورن هم با توجه به این که دستی بر آتش شفادهندگی داره ازش پرستاری می کنه تا خوب بشه.

سلام میشه یه نفر بهم بگه زیر نویس فارسی ارباب حلقه ها3 رو از کجا میشه تهیه کرد؟

سلام میشه یه نفر بهم بگه زیر نویس فارسی ارباب حلقه ها3 رو از کجا میشه تهیه کرد؟

این جا وسطای صفحه زیرنویس های فارسی بازگشت شاه موجوده. می تونید متناسب با نسخه ی فیلمتون زیرنویس هماهنگ رو دانلود کنید.

سلام لگولاس عزیز مطمئنی لینکه سالمه؟

سلام لگولاس عزیز مطمئنی لینکه سالمه؟

بله. مگه برای شما باز نمیشه؟ چه پیغامی میده؟

سلام مشکل لینک برام حل شد ولی هیچکدوم از زیر نویس هایی که دانلود کردم با فیلم هماهنگ نیست (تقریبا همه رو دانلود کردم) با این حال ممنون.

دوستان لطفا نظرشون رو در این مورد اعلام کنند :

حالا که مشخص شده شبه خمول به راداگاست حمله کرده و ویچ کینگ نیست پس دلیل استفاده از خنجرهای مشابه چیست .

این خنجر در هابیت 1

http://8pic.ir/image...z6ikdvyg68h.jpg

شمشیرهای سواران سیاه

http://8pic.ir/image...h897kw1ecmo.jpg

خنجر ویچ کینگ در ارباب حلقه ها

http://8pic.ir/image...h9ktowp8hnc.jpg

؟

این نه نفر به تعبیری همه همقطار محسوب میشن و یحتمل تیغشونم شبیه همه!

دوستان توی فیلم ارباب حلقه ها قسمت یاران حلقه اون جایی که گیملی و بقیه میران یه جایی که شبیه معدنه و محل اقامت کوتوله ها هست چه اتفاقی افتاده بود که همه کوتوله ها کشته شدن چرا ارک ها بهشون حمله کرده بودن؟

خب اونجا معدن موریاست یکی از سرزمین های متعلق به دورف ها که در اونجا کشمکش قدرت بین نیروهای شر و دورف ها باعث نابودی دورف های ساکن موریا شده بود

اونجا معادن موریا هست مسکن و پادشاهی قدیمی دورف ها و به واسطه بیدار شدن بالروگ همون موجودی که باعث سقوط گندالف میشه متروک میشه و اورک ها به مرور در اونجا مستقر میشن. بعد از سال ها بالین یکی از دورف های همراه تورین سپر بلوط در فیلم هابیت با افرادی راهی معادن موریا میشه تا اونجا رو دوباره پس بگیره ولی شکست میخوره و توسط اورک ها کشته میشه.

خب بعد گیملی چه طور نمیدونست که هم چین اتفاقی افتاده؟؟

چون در موریا نبود و از حوادث روز خبر نداشت

چقدر از اون اتفاق گذشته بود وقتی گیملی وارد معدن شده بود؟؟اگه مثلا چند روز یا چند هفته باشه که هیچی.

دقیقا یادم نیست ولی به گمونم بیشتر از ماه هم بوده

مگه گیملی کجا بوده که بعد از یه ماه هم خبر نداشته؟؟!در ضمن بالین کدومشون بود؟!

خب چون گیملی برای مشورت با لرد الروندبه عنوان نماینده دورف های اره بور به ریوندل رفته بود

بالین در اون عکس امضای شما،همون پیرمرد با ریش سپیده که پیرمردی خردمند و خوش برخورد بود

این از شرح حال بالین

https://arda.ir/balin/

فاصله مرگ بالین تا وارد شدن یاران به موریا یک ماه نبوده، 25 سال بوده! گیملی و بقیه دورف ها تو اره بور بودن و تو این مدت هیچ خبری از موریا بهشون نرسیده! بنابراین هیچ کس نمیدونسته چه اتفاقی برای بالین و گروهشون افتاده! و تا جایی که من یادمه گلوین و گیملی به خاطر همین به ریوندل اومدن تا از گروه بالین خبری کسب کنند!

من هم فکر می کنم که مدت طولانی بوده چون استخوان ها همراه با تار عنکبوت نشانه مدت طولانی است .

اونجا معادن موریا هست مسکن و پادشاهی قدیمی دورف ها و به واسطه بیدار شدن بالروگ همون موجودی که باعث سقوط گندالف میشه متروک میشه و اورک ها به مرور در اونجا مستقر میشن. بعد از سال ها بالین یکی از دورف های همراه تورین سپر بلوط در فیلم هابیت با افرادی راهی معادن موریا میشه تا اونجا رو دوباره پس بگیره ولی شکست میخوره و توسط اورک ها کشته میشه.

مگر بالین در اره بور زنگی نمیکرده ؟ در این صورت باید گیملی هم توجه می شده .

من هم فکر می کنم که مدت طولانی بوده چون استخوان ها همراه با تار عنکبوت نشانه مدت طولانی است .

مگر بالین در اره بور زنگی نمیکرده ؟ در این صورت باید گیملی هم توجه می شده .

وقتی بالین راه میفته تا برای باز پس گیری موریا بره در سال اول موریا رو متصرف میشوند و برای باز سازی اونجا شروع به کار میکنند و نامه هایی برای داین ارسال میشه که موریا فتح شده و اتفاقات رو شرح میده . هر چند وقت یکبار نامه هایی برای داین میومده ولی بعد از چند وقت ارسال نامه متوقف میشه و دیگه خبری نمیشه تا اینکه در شورای الروند

گیملی راهی میشه و اون وقت که به موریا میرسند متوجه اتفاقاتی میشوند که افتاده.

در این عکس برومیر ، اراگورن ، پپین و لگولاس مشخص هستند ، چه زمانی این اتفاق افتاده در حالی که در جنگل وقتی آراگورن به برومیر میرسه که در حاله مرگه? (یعنی بعد از جنگ)

http://8pic.ir/image...0zuw0f7armb.jpg

در این عکس برومیر ، اراگورن ، پپین و لگولاس مشخص هستند ، چه زمانی این اتفاق افتاده در حالی که در جنگل وقتی آراگورن به برومیر میرسه که در حاله مرگه? (یعنی بعد از جنگ)

http://8pic.ir/image...0zuw0f7armb.jpg

من که چند بار چک کردم این صحنه نیست احتمال داره که از هر شخصیت در یک حالت عکس گرفته شده باشه و کنار هم قرار بگیره (فتوشاپ :) ) (به پاهای لگولاس دقت کنید )

این رو من از یک کلیپ که در مورد حذف صحنه های فیلم بود دراوردم و فتوشاپ نیست ، برام سواله که در چه موقعی این اتفاق افتاده؟ در حالی که در جنگ ارکها در جنگل یاران از هم جدا می شن و با هم فرار نمی کنند ؟

این رو من از یک کلیپ که در مورد حذف صحنه های فیلم بود دراوردم و فتوشاپ نیست ، برام سواله که در چه موقعی این اتفاق افتاده؟ در حالی که در جنگ ارکها در جنگل یاران از هم جدا می شن و با هم فرار نمی کنند ؟

پس اگه اینطوریه که لینک کلیپ رو بفرست تا همه ببینیم و دقیق تر چک کنیم (البته اگه لینکش در دسترسه)

لینک ندارم ، فکر کنم از یک بخشی در اردا دانلود کردم که مربوط به فیلم های مرتبط با ارباب حلقه ها بود ، شاید سایر دوستان بدونند .

سلام دوستان

وقتی اسمیگل توی قسمت سوم حلقه رو بعد از کشتن دوستش برمیداره صدای چند کلمه از سائرون میاد کسی نمی دونه چی می گه؟ :)

لینک ندارم ، فکر کنم از یک بخشی در اردا دانلود کردم که مربوط به فیلم های مرتبط با ارباب حلقه ها بود ، شاید سایر دوستان بدونند .

این یکی از صحنه هایی هست که فیلمبرداری شده ولی در فیلم قرار نگرفته و از فیلم حذف شده .کلیپش هم که دوستمون گفتند هم در این پست هستش:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&view=findpost&p=29586

سلام دوستان

وقتی اسمیگل توی قسمت سوم حلقه رو بعد از کشتن دوستش برمیداره صدای چند کلمه از سائرون میاد کسی نمی دونه چی می گه؟ :)

چیزی که گفته میشه همون جملاتی هست که روی حلقه نوشته شده اما در این صحنه فقط سه بار این جمله گفته میشه:

Ash nazg gimbatul

یک حلقه برای پیدا کردنشان

این یکی از صحنه هایی هست که فیلمبرداری شده ولی در فیلم قرار نگرفته و از فیلم حذف شده .کلیپش هم که دوستمون گفتند هم در این پست هستش:

https://arda.ir/forum...indpost&p=29586

چیزی که گفته میشه همون جملاتی هست که روی حلقه نوشته شده اما در این صحنه فقط سه بار این جمله گفته میشه:

Ash nazg gimbatul

یک حلقه برای پیدا کردنشان

احتمالامربوط به بعد از خروج از موریا وقبل دیدار با بانو گالاردیل می باشد که حتی در نسخه اکستندد هم نیست .

احتمالامربوط به بعد از خروج از موریا وقبل دیدار با بانو گالاردیل می باشد که حتی در نسخه اکستندد هم نیست .

نه دوست گرامی این تصویری که شما گذاشتید مربوط به پس از دیدار با گالادریل هست همون جنگلی که برومیر در اونجا کشته میشه

به لباس اراگورن دقت کنید

در کلیپ حذفیات

http://8pic.ir/images/m0vk16efjfpqbqme2z5r.jpg

قبل ار ورود به جنگل ودیدار با بانو گالادریل

http://8pic.ir/images/dn01k1x2xiwr87sgrb61.jpg

درجنگلی که برومیر کشته میشه

http://8pic.ir/images/0sa1i87v2s6yrcvz1q2r.jpg

؟

درود

دو سوال

١. وقتى روهان و گاندور به دروازه هاى سیاه میرن تا چشم سائرون به طرف دروازه دوخته بشه و به کوه نابودى نگاه نکنه، آخر که حلقه توى مواد مذاب میافته، زمین فرو میریزه. براى اینکه دیگه قدرت سائرون اونجا نیست فرو میریزه یا اینکه والار اینکار رو مى کنن؟

٢. چرا الف ها سرزمین میانه رو ترک کردن؟ یعنى چى که دوران الف ها به پایان رسیده؟

درود

دو سوال

١. وقتى روهان و گاندور به دروازه هاى سیاه میرن تا چشم سائرون به طرف دروازه دوخته بشه و به کوه نابودى نگاه نکنه، آخر که حلقه توى مواد مذاب میافته، زمین فرو میریزه. براى اینکه دیگه قدرت سائرون اونجا نیست فرو میریزه یا اینکه والار اینکار رو مى کنن؟

٢. چرا الف ها سرزمین میانه رو ترک کردن؟ یعنى چى که دوران الف ها به پایان رسیده؟

۱- اگه بخوایم از نظر کتابی بگیم که در واقع اون چیزی که توی فیلم اتفاق می افته رخ نمیده، یعنی زمین فرو نمی ریزه بلکه اورک ها از وحشت متواری میشن اما خب توی فیلم برای این که شبه پیش نیاد که اینا چی شدن به صورت صورت روایت میشه.

۲- در اواخر دوران سوم به طور کلی هم شمار الف ها خیلی کم شده بود و بیشترشون با کمک حلقه های الفی امورشون رو می گذروندن و امنیتشون رو حفظ می کردن (گالادریل و الروند با حلقه های ننیا و ویلیا) ولی بعد از نابودی حلقه ی یگانه اون حلقه ها هم قدرتشون رو از دست دادن و دوران چهارم هم که با نابودی حلقه شروع میشه برای زندگی انسان ها مقدر شده بود. این میشه که الف ها به سرای اصلیشون، غرب کوچ می کنن.

به لباس اراگورن دقت کنید

در کلیپ حذفیات

http://8pic.ir/image...fpqbqme2z5r.jpg

.

.

.

.

این پلان ها که دوستان راجعبش سوال کردند مربوط میشه به تعقیب و گریز یاران حلقه با گابلینهای موریا،در نزدیکی جنگل لورین! که در آخر هالدیر ویارانش گابلینها رو تار و مار میکنن و یاران رو نجات میدن!

post-2541-0-40968800-1411118077_thumb.jp

سلام، چند پرسش ،،،،،،،،،،،،

چرا در فیلم ارباب حلقه ها صحنه های مبتذل و زشت استفاده کردند ؟ به نظر من کیفیت فیلم با این حرکات پایین اومد ؟؟؟ ، کلیسا و مردم مذهبی بعد از مدتها ایستادگی در برابر این زشت کاری ها ، کم کم دیگه وا دادند > هرقسمت ارباب حلقه ها حضور آرون و آراگون تنها بعنوان نماد این زشتی ها دیده می شن.

در ضمن به نظر من در فیلم نیازی به این کارها که برای فیلم های رده پایینه نمی بینم ؟

در فیلم هابیت نیز تائوریل رو پیتر جکسن وارد فیلم می کنه که اصلا در کتاب دیده نمی شه از یک طرف لگولاس و از طرف دیگه کیلی درگیر این شخصیت می شن ،حالادر قسمت سه می خوان چی کار کنند خدا می داند ؟؟

البته میان محبت و مهربانی با این کارها که در سینمای هالیوود می شه زمین تا آسمان فرق است . چه نیازی به نمایش این کارها که حریم خصوصی و ...است در سینما می باشد.

از سویی مادر بزرگ آرون که بی گمان گلادریل می باشد چه سر وسری با گاندالف دارد؟( البته در هابیت )

یکی از متخصصین غربی ، فیلم های هالیوودی رو آب جوشان و تماشاگران رو قورباغه دانسته و گفته ، هرگاه قورباغه را یک باره در آب جوشان بندازیم از آب می پرد ولی اگر قورباغه را در ظرفی با آب سرد قرار دهیم و شعله آتش کم کم آب درون ظرف را به جوش اورد قورباغه را آب پز خواهد کرد.

من می گویم حتی درباره کتاب خوبی همانند هابیت و ... تغییراتی را در جهت مخالف اخلاق به کار خواهند برد ؟

حتما شنیدین که پسر تالکین به فیلم های جکسن اعتراض کرده ولی چرا ، برخی دلایلش رو می دونم ولی اگر شما بیشتر می دونید به ما هم بگید .

من فیلم ارباب حلقه ها رو خیلی دوست دارم ولی اخلاق رو بیشتر . سپاس

سلام، چند پرسش ،،،،،،،،،،،،

چرا در فیلم ارباب حلقه ها صحنه های مبتذل و زشت استفاده کردند ؟ به نظر من کیفیت فیلم با این حرکات پایین اومد ؟؟؟ ، کلیسا و مردم مذهبی بعد از مدتها ایستادگی در برابر این زشت کاری ها ، کم کم دیگه وا دادند > هرقسمت ارباب حلقه ها حضور آرون و آراگون تنها بعنوان نماد این زشتی ها دیده می شن.

در ضمن به نظر من در فیلم نیازی به این کارها که برای فیلم های رده پایینه نمی بینم ؟

در فیلم هابیت نیز تائوریل رو پیتر جکسن وارد فیلم می کنه که اصلا در کتاب دیده نمی شه از یک طرف لگولاس و از طرف دیگه کیلی درگیر این شخصیت می شن ،حالادر قسمت سه می خوان چی کار کنند خدا می داند ؟؟

البته میان محبت و مهربانی با این کارها که در سینمای هالیوود می شه زمین تا آسمان فرق است . چه نیازی به نمایش این کارها که حریم خصوصی و ...است در سینما می باشد.

از سویی مادر بزرگ آرون که بی گمان گلادریل می باشد چه سر وسری با گاندالف دارد؟( البته در هابیت )

یکی از متخصصین غربی ، فیلم های هالیوودی رو آب جوشان و تماشاگران رو قورباغه دانسته و گفته ، هرگاه قورباغه را یک باره در آب جوشان بندازیم از آب می پرد ولی اگر قورباغه را در ظرفی با آب سرد قرار دهیم و شعله آتش کم کم آب درون ظرف را به جوش اورد قورباغه را آب پز خواهد کرد.

من می گویم حتی درباره کتاب خوبی همانند هابیت و ... تغییراتی را در جهت مخالف اخلاق به کار خواهند برد ؟

حتما شنیدین که پسر تالکین به فیلم های جکسن اعتراض کرده ولی چرا ، برخی دلایلش رو می دونم ولی اگر شما بیشتر می دونید به ما هم بگید .

من فیلم ارباب حلقه ها رو خیلی دوست دارم ولی اخلاق رو بیشتر . سپاس

با این نظری که شما گذاشتین به نظر میرسه که آشنایی خوبی با سینمای غرب و هالیوود اصلا ندارین . اولا که باید گفته بشه که فیلم ارباب حلقه ها اصلا صحنه ی مبتذل در خودش نداره ، خوده پیتر جکسون هم در یکی از مصاحبه ها (که به یاد ندارم) گفته بود که استفاده از صحنه های مبتذل باعث میشه که حواس بیننده از فیلم پرت بشه و به خاطر همین فیلم مخلوقات آسمانی رو که داستان مورد دار و بحث برانگیز رو داره بدون استفاده از کوچکترین صحنه ی غیراخلاقی ساخته و حتی برای ساخت استخوان های دوست داشتنی که از روی یک رمان اقتباس کرده هم حاضر نشده مهمترین حادثه ی داستان که لحظات تجاوز آقای هاروی به سوزی هستش رو نشان بده ! حالا دو نفر همدیگه رو تو فیلم می بوسند ، این کجاش ابتذاله ؟! لحظات بوسیدن نه تنها به هیچ عنوان یک صحنه ی غیراخلاقی محسوب نمیشه ، بلکه از این طریق میشه اوج زیبایی عشق دو شخصیت رو به همدیگه نشان داد ! فیلم ابتذالی به فیلم می گویند که توش دو شخصیت مذکر و مونث برهنه باشند ، یعنی هیچ پو.ششی در تنشون نداشته باشند ، این میشه فیلم ابتذال و غیره اخلاقی و فیلم های خیلی زیادی از این قبیل در سیستم هالیوود ساخته شده که ارباب حلقه ها و هابیت جزو اونا نیست !

دوما ، گالادریل هم مادربزرگ آرون نیستش .

سوما پسر تالکین هم از قسمت اول هابیت خوشش اومده و گفت که روح کارهای پدرم در این فیلم دیده میشه (همچین چیزی در مورد فیلم گفته).

اول از همه تصحیح کنم که بانو گالـادریل مادر کلبریان و کلبریان مادر آرون هست. پس آرون نوه ی گالـادریل میشه. این موضوع اگر در فیلم نامحسوسه اما میشه از اونجایی که آرون گوهر الفی رو به آراگورن میده فهمید. خب همه میدونیم که گوهر الفی از گالـادریل به آرون رسیده و حالـا دیگه کار نداریم چه مراحلی طی کرده تا رسیده به آرون و بعد هم آراگورن...

ما حتی در نسخه ی اکستندد ارباب حلقه هم شاهد هیچکدوم از رفتارهای غیر اخلـاقی {البته از نظر فرهنگ جامعه ی خودمون} نیستیم. بوسه ی آرون و آراگورن فقط دو جا اتفاق میفته. یکی در ریوندل هست. در فیلم یاران حلقه { که خب این برای این هست که احساس عشق بین این دو کاراکتر رو همون اول به بیننده القا کنه. و اینکه آرون منتظرش میمونه تا یه روزی وصالشون ممکن بشه.}

یکی هم در بازگشت شاه. که اتفاقا میخواد به جای برگزاری مراسم عروسی، با یه بوسه به بیننده میگه اینا به هم رسیدن...

خب این حرکت که شما زشت تعبیرش میکنین اتفاقا در بهترین موقعیت های فیلم انجام میشه. در ریولندلی که امنیت کامل در برش گرفته و اون یکی هم بعد از جنگ حلقه که بازم کل دنیا در آرامش هست. یعنی وسط میدون جنگ یهو این دو نفر یادشون نمیاد عاشق همن و باید اینو به هم حتما نشون بدن!!

دیگه اینکه همونطور که گفتم در دو جای فیلم این بوسه با هدفی، صورت میگیرن. و مثل خیلی از فیلم‌های هالیوود هر دقیقه ای نیست.

صحنه ی غیر اخلـاقیِ دیگه ای هم نداره .

ازدواج سم و رز هم که کلـا چند ثانیه ی کوتاه رو به خودش اختصاص داده.

من البته در مورد فیلم هابیت نظری ندارم.{اون بخش اکستندد مهمانی غیر منتظره / توی ریوندل}

گندالف و گالـادریل هیچ سر و سِّری هیچوقت هیچ کجا با هم نداشتن. جز اینکه در هابیت بخاطر نیرو و قدرت خیلی زیادی که ازش برخوردارن، دارن سعی میکنن ریشه ی تاریکی رو کشف و با اون مبارزه کنن. چون نشانه های شر رو اندک اندک در جاهای مختلف سرزمین میانه، حس کردن... تنها نقطه ی اشتراکشون هم قرار گرفتن در جبهه ی خیر هست.

من قبول دارم که فیلم ارباب حلقه ها بهترین فیلم در این مباحث است ، مشکل آن هم بسیار کم است ، صد در صد حرف های شما درباره ارباب حلقه درست است ، ولی این که کار آرون وآراگون اوج عشق معرفی شود نادرست است چراکه زبانشناسان معتقدند که واژه عشق یک واژه عرفانی و ایرانی است و با کلمه لاو در لاتین تفاوت بسیار دارد لاو درلاتین دوست داشتن همراه با تمایلات جنسی می باشد ولی واژه عشق فارغ از این مباحث می باشد ، ما این حرکات زننده را اگر اوج عشق است خیلی عذر می خوام چرا در بین دیگر اعضای خانواده خارجی که بی تردید همدیگر را دوست دارند نمی بینیم . البته تغییر فرهنگ در غرب نیز بر این مبحث تاثیر گذاشته البته ماجرای گندالف و گلادریل رو بعنوان چاشنی اضافه کردم ( تنها یک شوخی بود ). به نظر من حتی اون صحنه بگونه ای دیگر می توانست بدون زنندگی احساس علاقگی رو نشون دهد . در صحنه های از فیلم ارباب حلقه های 2 ایووین به گونه ای دل آراگون رو همراه خودش کرد ، پس این چیزی بنام واژه عشق نیست که آراگون آرون را زمانی چند فراموش میکند وسپس در خواب و آمدند الروند آرون را یاد او می اندازد. یک فیلم چینی بود که معلمی جوان وارد روستا می شود و دختر به معلم دل می ببند به نظرم بسیار زیبا مهر دختر به معلم جوان را نشون داد وآن رو می تونیم عشق بنامییم .

جناب J.R.R.tolkien :

<<با این نظری که شما گذاشتین به نظر میرسه که آشنایی خوبی با سینمای غرب و هالیوود اصلا ندارین . >>

با احترام به نظر شما ، من فیلم های هالیوودی را زیاد بررسی میکنم با سینمایی هالیوود و غرب نیز آشنایی به اندازه نیازم دارم .

ولی شما به نظر می رسه کتاب های تاکین رو خوب بررسی نکردید .چرا که گلادریل مادربزرگ آرون می باشد و شما خلاف آنرا نوشته بودید.

بگذریم ، من فیلم ارباب حلقه ها رو ازسال 81 که درعید سعید فطر از شبکه 2 پخش کردند دیدم و از اون زمان شیفته ارباب حلقه ها گشتم به گونه ای که ورد زبونم شده بود اراب حلقهها تمام فامیل های ما نیز من رو همراه ارباب حلقه ها صدا می زدند بنابراین من نیز باید به خود اجازه بدم که فیلم دوست داشتنی خودم رو نقد کنم .

فیلم ارباب حلقه ها وهابیت ایده ال ترین فیلم خارجی هالیوودی است من هیچ تردیدی دراین مورد ندارم وبا نظر شما موافقم ولی در چند صحنه نقد خودم رو بیان کردم.

بنابراین هنوز هم می گویم کار آنها عشق نبود ، بلکه تصویری زننده از دو بازیگر بود . مگر عشق با بوسه رد و بدل می شود . عشقی که با بوسه رد بدل شود باید فاتحه اش رو خوند چرا که با یک چیز دیگر هم از بین می رود . بازیگران زیادی در هالیوود از همسرانشان تعریف و تمجید می کردند و یکدیگر را شیدای هم می خواندند ولی بعد از گذشت زمانی از یکدیگر جدا شده و خود راشکست خورده می خواندند پس این چه احساسی است که به دروغ بنام عشق می خوانیم در صورتی که این چیزی مخالف آن است.

لئوناردو دی کاپریو بازیگر سرشناس هالیوودی می گوید ماچیزی بنام عشق در هالیوود نداریم . پس چرا ماباید این رفتار زننده آنها رو عشق بنامیم در صورذتی که خودشان ان را قبول ندارند. سپاس از همه شما

بابا بي خيال!!زننده ديگه چيه؟!اينا زننده نيستن!!زننده صحنه هاي جنسي است كه پيتر نياوردشون

همين و بس

جناب راداگاست چرا شما همه چیز رو قاطی می کنید ؟! و هر چیزی رو به هر چیز دیگه نسبت می دین ؟! زننده چیه بابا ؟! یعنی عشق فقط مختص ایرانی هاست و خارجی ها باید از اون بی بهره باشند ، اولا که قبول کردم آرون نوه ی گالادریل هستش و اینو قبلا نمی دونستم با اینکه هابیت و ارباب حلقه ها رو خونده بودم . دوما که این فیلم یک فیلمی در مورد امریکا و اینا نیست ، یک فیلم در مورد سرزمین میانه است که اصلا هیچ ربطی به سنت و فرهنگ امریکائی نداره .

یعنی این عشق نیست که آرون جاودانگی رو رها می کنه تا بالکه بتونه همراه با مردی که دوستش داره زندگی کنه ، بلکه فقط از روی هوس بوده ؟!

بابا تو رو به خدا ول کنین این حرفا رو ...

:D

راداگاست@

اینکه میگید اونا عشق نیستن درست ولی دیگه زننده هم نیستن ! دوست داشتن و محبت دو طرفست ، خیلی هم عالی :D

سلام برشما بذارید یک تعریف کلی از عشق کنیم . سپس به بحث بپردازیم :

قبل از اون اینکه گفتم پسر جناب تالکین ، آقای کریستوفر درباره فیلم ارباب حلقه ها اعتراض کردند ، و برخی از دوستان گفتند چنین چیزی نبوده و من عین جمله ایشان رو درباره ارباب حلقه ها اینجا می زارم ( البته به نظر من فیلم ارباب حلقه خوش ساخت ترین فیلم در هالیوود بوده ):

..

او ( منظور کریستوفر تالکین )درباره سه گانه ارباب حلقه های جکسون اینطور گفت که «به ارباب حلقه ها گند زدند و فیلم اکشنی برای بچه های 15 تا 25 سال ساخته اند. از قرار معلوم قرار است همین بلا را هم سر هابیت ها بیاورند!»

ارباب حلقه ها بسیار زیباتر از هابیت است پس نظر ایشون درباره هابیت بسیار کوبنده تر باید باشد .

این از این بحث :

بریم سراغ عشق :

عشق ، یک پدیده ی پیچیده و بسیار مقدسی است که دارای شرایط بسیار مهم از هر دو سو دارد :

1- شرم وحیا

2- وفاداری از هر دوسو

3- معنوی و مینویی بودن آن

4- رعایت حریم

5- احترام

6- عدم لذت جویی (هوس پاسخ به یک نیاز جسمانی و روانی است ولی عشق فراتر از یک چنین نیازی هست. )

7- عشق اتصال به بالاست ، اتصال به پرودگار

8- از خود گذشتگی

9- پاکی و آرامش بخشی

10- آرامش دهنده محیط

11- عشق زیبایی چشم و دهان و مو و ابرو و... نیست

12 - عشق مراتب بسیاری دارد که به راحتی بدست نمی آید. ( یک احساس که در قلب ایجاد شد نباید نام مقدس عشق روی آن گذاشت )

13- عشق زیباست

14- عشق مراتب بالا ، و کُشنده است .

15- عشق حالت عرفانی است ، غربیان قادربه درک آن نیستند .

و نکات بسیار که من الان خاطرم نمی آید . یکی از متخصصین و ادب دانهای برجسته ، عشق های ایرانی را پاک و زیبا دانسته برخلاف غربی ها که بیشتر حول لذت جویی های مادی می چرخد ،

حالا بریم سراغ آرون و آراگون :

1- آرون دارای حیا و شرم نمی باشد ( حیا و شرم در او دیده نمی شود حتی آراگون ، هربار آرون بدون حیا شروع کننده ی این کار است)

2- آرون و آراگون به فکر لذت جویی از هم می باشند پیش از ازدواج

3- حریم ها رعایت نمی شود

4- پاکی در علاقه ی این دو دیده نمی شود .( لذت جویی بیشتر نمود دارد )

5- آراگون در بخشی با دیدن ایووِین ، آرون رو از یاد می برد ،چه عشقی است که معشوق برای مدتی فراموش می شود و با خواب و دیدار الروند دوباره بازیابی می شود .

6- زن و مرد برای بوسه زدن و از این کارهای سطح پایین بایکدیگر ازدواج نمی کنند. بوسه زدن با این نحوه یک نوع زشتی و لذت جویی است که هوس این رو می خواهد.

البته واژه مقدس عشق چند سالی است دست مایه خوانندگان و سینمایی ها شده و این واژه مقدس رو برای هر کار پستی به کار می برند و به نظر من این واژه را نابودکردند مثال خواننده ای می خواند عاشق چشم های توم عاشق دهانتم لبتم ، سرتم، بدنتم و .... پس کی عاشق خود معشوق هستی ؟؟؟؟

دوستی گفت آرون زندگی فانی را برگزید ، نویسنده ی داستان چه کسی است ، آقای تالکین که مراتب رو در این بخش رعایت نکرد ، چه بسیار کسانی هستند که بسیار چیزها را کنار می گذارند که به لذت خواهی خود برسند ، کسی که خلافی می کند و محکوم به اعدام می شود فقط برای لذت جویی خود زندگی اش را می بخشد ، نباید ما ظاهر بین باشم محبت چه زمان معنا می یابد زمانی که بدنبال بهره مندی از چیزی نباشم من به کودکی غمگین ، لبخند می زنم و اونیز همین گونه ، من بدو محبت کردم و او نیز به من در حالی که من بدنبال بهره مندی از لبخند او نبودم .

دوستی گفت : یعنی عشق فقط مختص ایرانی هاست و خارجی ها باید از اون بی بهره باشند

بالا یک نمونه را آوردم از عشق ایرانی ، دوم من کی گفتم خارجی ها ، گفتم هالیوود و بازیگران مشهوری گفتند در هالیوود عشق وجود ندارد ،و عشق یک کلمه عرفانی و ایرانی است .( مثال چینی هم زدم )

این حرکات از حرکات قبیحانه و زشت معرفی شده که نباید در فیلم بزرگی چون ارباب حلقه ها نشان داده می شد.

به هر صورت ماجرای میان آرون و آراگون عشق نمی باشد بلکه لذت جویی از یکدیگر بوده ( تازه پیش از ازدواج ) . ( نویسنده و یا کارگردان توان نمایش عشق رو نداشتند و کار رو با هوس و لذت جویی مادی و بدنی نشان دادند )

تشکر از همه ی شما

من باز یه چیزی رو تصحیح کنم:D :

آراگورن هیچوقت آرون رو فراموش نکرد تا به کس دیگه {اینجا ائووین} نگاه کنه. آراگورن اون شب اون خواب رو دید چون همون طور که کاربر تور عزیز در تاپیک "نقد و بررسی ارباب حلقه ها" گفت؛ اینجا یه ابتکار و فن سینمایی هست که جکسون خواسته با یادآوری الروند و آرون به آراگورن در خواب، ذهن تماشاگر رو به سمت ماجرای شمشیر الندیل سوق بده. و این خواب کاملـا قضیه اش با ائووین جداست. و اصلـا ربطی نداره.

دیگه اینکه من شخصا هنوز نفهمیدم شما داری در مورد فیلم صحبت میکنی یا نوشته های خالص استاد تالکین. چون هر کدوم جوابهای متفاوتی داره.

کی گفته عشق مخصوص ایرانی هاست؟؟! این خودخواهیه که به خاطر یک سری کج روی های غرب، همه ی چیزهای خوب و پاک رو به ایران و فرهنگ و تاریخش نسبت بدیم. عشق مال تمام مردم دنیاست. عشق حق همه ی انسانهاست. و البته هر کس بنابر ظرفیتش از اون برخوردار میشه.

اگر در مورد دنیای ناب تالکیت صحبت میکنین که باید بگم عشق به اون شکلی که به سمت خداوند کشیده بشه ما توی آردا نداریم. حتا برن و لوتین که بارز ترین مثال درین زمینه هست هم، هیچکجا در طلب معشوق ازلی نبودن و همش درگیر خودشون دو تا هستن.

قضاوت در مورد عشق، نیازمند کاوش توی تمام عرفان ها اونم در همه ی فرهنگ ها و تاریخ ها و سنت هاست و فکر نمیکنم هیچکدوم از ماهایی که اینجا عضو هستیم این دانش رو داشته باشیم.

لذت مادی و جسمانی جزوی از عشق هست و تعبیر شما رو من ابدا قبول ندارم. ما انسانیم و نیازمند. اتفاقا یک سری نیازهای جسمی، عشق رو قوی تر میکنن! و صمیمت بیشتری بین دو طرف ایجاد میشه. اما وقتی عشق بالـاتر بره و صعود کنه به سمت خداوند، اونجا دیگه مسئله ی جسم و ماده مطرح نیست.

درسته توی عشق انسان به انسان، هدف ، کامیابی جسمانی نیست.اما بهر حال اتفاق میفته. و خیی هم خوبه و هیچ صدمه ای هم به عشق نمیزنه.

عشق رو نباید توی این شماره گذاری محدود کرد چون از هر طریقی بخوای محکم نگهش داری مثل ماهی لیز میخوره و فرار میکنه. عشق محدود به هیچ قیدی نیست. و من این مرزگذاری های شما رو قبول ندارم.

در کل فکر میکنم شما در چند سطح مختلف دارین بحث میکنین و نمیشه دقیق و جزئی پاسخ داد.

در نهایت بوسه ی آرون و آراگورن در ریوندل، تحسین برانگیزه. و حتا شرعِ ما هم نمیتونه مانع بشه.

به راداگاست:

نکته اول و اهمی که شما دوست عزیز ازش غافل موندی درباره عشق اینه که عشق واقعی مرز جغرافیایی نمیشناسه. بنابراین لطفا عشق رو بر اساس کشور دسته بندی نکنید چون این دسته بندی فاقد اعتبار است.

نکته دوم اینه که خیلی از مشخصاتی که شما تحت عنوان عشق واقعی آوردید مراتبی معنویست که تصویر کردن آن در سینما ممکن نیست.

نکته سوم اینه که اگر هالیوود رو بگیم مبتذل به ارباب حلقه ها باید بگیم مقدس! مثل این که شما به قواعد هالیوود آشنا نیستی و از هالیوود فقط ارباب حلقه ها رو دیدی و داری با سریال های صدا و سیما مقایسه میکنی!! :D

1- آرون دارای حیا و شرم نمی باشد ( حیا و شرم در او دیده نمی شود حتی آراگون ، هربار آرون بدون حیا شروع کننده ی این کار است)

2- آرون و آراگون به فکر لذت جویی از هم می باشند پیش از ازدواج

3- حریم ها رعایت نمی شود

4- پاکی در علاقه ی این دو دیده نمی شود .( لذت جویی بیشتر نمود دارد )

5- آراگون در بخشی با دیدن ایووِین ، آرون رو از یاد می برد ،چه عشقی است که معشوق برای مدتی فراموش می شود و با خواب و دیدار الروند دوباره بازیابی می شود .

6- زن و مرد برای بوسه زدن و از این کارهای سطح پایین بایکدیگر ازدواج نمی کنند. بوسه زدن با این نحوه یک نوع زشتی و لذت جویی است که هوس این رو می خواهد.

با تمام این ها مخالفم و هیچ کدوم ازین ها رو در فیلم ندیدم من نمیدونم شما در مورد چه فیلمی داری صحبت میکنی اگر منظورت ارباب حلقه هاست این جور چیز ها رو در اون فیلم راهی نیست.

در مورد آخر نمیتونم سکوت کنم. نمیدونم چقدر سن داری. نمیدونم چه دینی داری. همین بوسه ای که شما بهش میگی زشت از توصیه شده ترین و ساده ترین و موثر ترین راه های معاشقه زن و مرد در دین اسلام هست. امری بسیار بدیهی بین هر عاشق که شما نمیتونی بهش لفظ زشت رو اطلاق کنی زشت وقتیه که شما با این دید سرک بکشی و خلوت ها رو رصد کنی! کاری که در مورد فیلم ارباب حلقه ها کردی...

اما حقیقت رو بذارید براتون روشن کنم. در ارباب حلقه ها شما چون خلوت دو عاشق رو دیدید فکر کردید چه اشتباه بزرگی رخ داده! برای همینه که خداوند برملا کردن خلوت ها رو برای زن و شوهر حرام کرده. اما در سینما چاره دیگه ای برای اثبات عشق وجود نداره. ضمن این که بسیاری از ویژگی های یک عشق واقعی که گفتید در آرون و آراگورن هست. کم کاری نیست که از زندگی جاوید و سعادتمند در والینور چشم بپوشی و چند صباح کوتاه زندگی با معشوقت رو انتخاب کنی. کم کاری نیست برای معشوقت در دهان شیر بری و برگردی. این ها رو شما از ارباب حلقه ها دریافت نکردی چون فیلم رو به منظور دیگه ای دیدی.

ضمنا شما حق قضاوت رو در مورد استاد تالکین نداری چون آگاهی به کتاب ها و داستان ها و متون عالی استاد رو نداری. وگرنه میدونی که خیلی از صحنه های فیلم ارباب حلقه ها برداشت و اقتباس بوده. متن کتاب بسیار متفاوته. در کتاب شوهر دست زن رو میبوسه و همین نشون دهنده مقام بالای زن هست. در کتاب وقتی تورین بدن برهنه و بیهوش نیه نور رو میبینه اولین کاری که میکنه سریع تر از یارانش میاد جلو و بالاپوشش رو دور دختر میپیچه. بعدش با همین دختر ازدواج میکنه که باز همین یعنی ارزش هایی که دقیق و صحیح در متون داستان رعایت شدند. و خیلی مثال های دیگه که متاسفانه وقت پرداختن بهشون رو ندارم...

خب انگار دوباره وارد وادی صفر و 100 و مدافع و مخالف میشیم!

در مورد ارباب حلقه ها چند نکته رو لازم میدونم که بگم:

1) در ادبیات میتونیم بگیم دو نوع عشق وجود داره که تفاوت بارزی با هم دارن

عشق شرقی که مبتنی بر خویشتنداری و عطش به عنوان لازمه وفاداری هستش و وصال بعد از بهم رسیدن اتفاق میفته، در حالی که در عشق غربی، در خیلی از موارد عشق و وفاداری بعد از وصال روی میده

در ارباب حلقه های تالکین و در دنیای تالکین هم شاید رویه ای بین این دو هستیم و بعنوان یک فانتزی کلاسیک یکی از ویژگی های داستانهای تالکین وفاداری و چنگ زدن به ارزش هاست حالا ممکنه اون ارزشی که تالکین بر اون تاکید میکنه جدای از ارزش های ما باشه و لزومی هم نداره هرچیزی که اعتقادی که ما داریم یک نویسنده هم بهش ملزم باشه اگه قرار بر اجبار باشه که یه نویسنده دنیاشو بر مبنای ایده آل های ما بسازه که دوباره وارد سیر ناقص سانسور و ... میشیم .در کنار این کافیه دنیای تالکین رو با نغمه ای از آتش و یخ مارتین مقایسه کنید و ببینید که خیلی از انحرافات اخلاقی و پلیدی هایی که در اونجا مارتین قصد نشون دادنشو داره در دنیای تالکین وجود نداره. در کنار این بعنوان مثال شرط لرد الروند برای آراگورن رو بیاد بیاریم که آراگورن جدای از سرنوشت زمین میانی بخاطر همین عشق تا دروازه های سیاه هم پیش رفت! آدم بخاطر یه هوس جونشو کف دستش نمیگیره!

کمی بی انصافیه اینهمه نقطه قوت فیلم رو در نظر نگیریم و صرفا دو بوسه رو ببینیم حتی در فیلم که روایت عاشقانه اش مفصل تر از کتابه اگه آراگورن قصد هوس داشت که باید با لیدی ائووین سر و سری پیدا میکرد ولی چرا به درخواست ائووین نه گفت آیا جز عشق یا وفاداری چیزی میتونیم به این کار بگیم؟

2) سه گانه ارباب حلقه ها نماد یه فیلم هالیوودیه : فیلمی که مجبوره هم مخاطب عام رو در نظر داشته باشه و هم طرفداران .هم اکشن زیادی داشته باشه و هم رمانس رو در خودش داشته باشه ولی میتونیم بگیم همین فیلم ،خیلی کم صحنه هایی رو داره که با هنجارهای ما در تضاد باشه ، دیگه در 11 ساعت فیلم 2-3 بوسه به چشم نمیاد همون رو هم به راحتی میشه رد کرد!:دی

هرچند به نظرم اگه همین هم وجود نداشت اتفاق خاصی رخ نمیداد! در هابیت که دیگه نیاز به توضیح من نداره و حتی همون 2-3 لحظه هم وجود نداره!

ارباب حلقه ها رو با فیلم معمولی هالیوودی مقایسه نمیکنم اگه ارباب حلقه ها را با تروا یا بیوولف رابرت زمه کیس که هردو آثاری قابل قبول هستند مقایسه کنیم می بینیم که تفاوت زمین و آسمانه!

در همین سینمایی هم که خیلی از ماها از دستش نالان هستیم فیلم های عاشقانه ی عالی ای هم پیدا میشه بدون لحظات آنچنانی و بدون مسائل اروتیک ،نمونه اش در حال و هوای عشق وونگ کار وای!

من فکر می کنم نتونستم مطلب رو برسونم ، ( قبل از این بگویم بهتراست بحث سازگار باشد نه اینکه به یکدیگر بتازیم )

1- پیش از ازدواج آرون و آراگون اون حرکت رو انجام دادن کدام دین و کدام فرهنگ این را می پذیرد ( در تمام ادیان الهی این کار منع شده ) آیا این عشق بود یا لذت جویی .

2- بعد از ازدواج خیلی چیزها رخ می ده ، این جز رازها و محارمی است میان دو نفر و زن وشوهر ، چه نیازی به نمایش آن است اگر چیز خصوصی است به کارگردان چه ربطی دارد که میان انها چه گذشته ؟

3- کارگردان می توانست احساس را به گونه ای دیگر نمایش دهد نه با این کار وقیحانه

4- من هنوز می گویم ارباب حلقه ها و هابیت بهترین فیلم نسبت به فیلم های دیگر هالیوودی است چرا شما فکر می کنید من مخالفش هستم !!! من چند نقد داشتم که بازگو کردم

یکی از دوستان گفت : ""چون خلوت دو عاشق رو دیدید فکر کردید چه اشتباه بزرگی رخ داده! برای همینه که خداوند برملا کردن خلوت ها رو برای زن و شوهر حرام کرده. اما در سینما چاره دیگه ای برای اثبات عشق وجود نداره. ضمن این که بسیاری از ویژگی های یک عشق واقعی که گفتید در آرون و آراگورن هست. """

چه زمان آرون وآراگون زن و شوهر بودن ، مسلما در آن زمان نبوده اند. این ناچاری را چه کسی قانون وضع کرده است ما ، یا هالیوود ؟ اگر اراگون وآرون ازدواج کرده بودند زن و شوهر بودن و به هیچ کس هم ربطی نداشت که چه کار می کنند حتی به کارگردان ،

دوست دیگر "آراگورن هیچوقت آرون رو فراموش نکرد تا به کس دیگه {اینجا ائووین} نگاه کنه. آراگورن اون شب اون خواب رو دید چون همون طور که کاربر تور عزیز در تاپیک "نقد و بررسی ارباب حلقه ها" گفت؛ اینجا یه ابتکار و فن سینمایی هست که جکسون خواسته با یادآوری الروند و آرون به آراگورن در خواب، ذهن تماشاگر رو به سمت ماجرای شمشیر الندیل سوق بده. و این خواب کاملـا قضیه اش با ائووین جداست. و اصلـا ربطی نداره. "

چرا ایووین خیال کرد آراگون او را دوست دارد ، رفتار آراگون نشان دهنده ی این کار بود ، پس از دیدار الروند ، رفتارآراگون با او عوض شد و هنگام حرکت برای رفتن بسوی اشباح ،ایووین پیش او میاید و صحبت از دلدادگی میکن ( یعنی نمی دانید برای چه آمده ام )و آراگون در آخر میگوید شما دل درگرو خیال گذاشته اید و آب پاکی رو روی دست ایووین می ریزد.

خواب آرون را یاد او می اندازد که در حال مرگ است.

دوستی دیگر "" اگر هالیوود رو بگیم مبتذل به ارباب حلقه ها باید بگیم مقدس! مثل این که شما به قواعد هالیوود آشنا نیستی و از هالیوود فقط ارباب حلقه ها رو دیدی و داری با سریال های صدا و سیما مقایسه میکنی!! "

-1در این باره حق با شماست ، ارباب حلقه ها از لحاظ اخلاقی خیلی خیلی خیلی بهتر از فیلم های هالیوودی دیگر است

2- ارباب حلقها رو از بقیه فیلم های هالیوودی بیشتر دوست دارم شاید بالای 20 بار سه گانه اش رو دیدم و با قواعد هالیوودی هم به اندازه نیاز آشنا هستم.

3- سریال های صداو سیما هم اگر تلاش کنند وبا سرمایه گذاری حتی بهتراز فیلم های هالیوودی خواهند شد.

و دوستی دیگر : " ضمنا شما حق قضاوت رو در مورد استاد تالکین نداری چون آگاهی به کتاب ها و داستان ها و متون عالی استاد رو نداری. وگرنه میدونی که خیلی از صحنه های فیلم ارباب حلقه ها برداشت و اقتباس بوده. متن کتاب بسیار متفاوته."

چرا من حق داوری و قضاوت ندارم ، استاد تالکین برای چه کسانی نوشته برای من و شما ،

من هم همین رو میگم یه کارگردان حق ندارد سو استفاده از کتابی کند ، بسیاری دلایلی محکم آوردند که ارباب حلقه ها یک فیلم ما***ی است دلایلشان هم محکم است .

اگر کسی به مقام بلند عشق رسید ، درود براو، چه خارجی چه ایرانی چه انسان چه هر موجود روی این کره خاکی ،

نمونه زیبا از عشق در سینما فیلم راه خانه ی ژانگ اییمو است .

ولی بازهم بگویم آرون وآراگون شاید شما بگویید عشق ، ولی این گونه نبوده تنها لذت جویی ازیکدیگر ( در ان صحنه ها ) می باشد ..

عشق هایی کز پی رنگی بُوَد عشق نَبود ، عاقبت ننگی بُوَد

عشق دریای که بحرش ناپدید ( همین اشاره که بلندای عشق و پیچیده بودن وجستجو کردن آن می باشد )

ارباب حلقه ها بهترین فیلمی است که تا بحال دیده ام و مانند آن هنوز وهنوزه نیامده است ( بجز فوتبالیستهای سری اول ) :D :((

درود بر همه ی دوستان ، سپاس از پاسخ هایتان =))

به نظر من اشتباه شما راداگاست گرامی در این است که دارید یک فیلمی را که در یک کشور غیر مسلمان ساخته شده و کارگردان و همه بازیگراش غیر مسلمان هستند بر اساس معیارهای اسلامی می سنجید. بله در یک کشور مسلمان این کارهایی از این دست وقیحانه به حساب میاد اما در کشورهای اونا این کارها که هیچی کارهایی صد برابر بدتر از اینها را آشکارا و در کوچه و خیابان و در محافل عمومی انجام میدهند و از دید خودشون زشت هم نیست . و خلاصه چه خوب چه بد بیشترعشق و عاشقی های اونا اینجوری شروع میشه البته مختص اونا نیست و حتی در همین کشوری که زندگی میکنیم هم که یک کشور مسلمان محسوب میشه خودتون بهتر میدونید که اینجور عشقها زیاده حالا ممکنه برخی مواقع به نتایج خوب هم برسه و شاید هم نتیجه بد به دنبال داشته باشه

طبق گفته آراگورن در فانتزی ارباب حلقه ها: دو برج، در حال گفت و گو با ائووین می گوید که در نوجوانی با پدر شاه تئودن یعنی شاه تنگل در جنگ حضور داشته است. آن چه جنگی بوده است؟ (لطفا من را ببخشید اگر نام های اسم برده شده اشتباه است یا غلط املایی دارد.)

یه سوالی برام پیش اومده،نمیدونم اینجا جاش هست بپرسم یا نه ولی خب قسمت سوالات مربوط به فیلما همینجاست دیگه :D

تو سه گانه ارباب حلقه ها و هابیت از لهجه بریتیش استفاده شده و اکثر بازیگرا بریتیش صحبت میکنن،میدونم که اکثرا هم انگلیسی هستن ولی بازیگرای انگلیسی هم وقتی تو فیلمای هالیوودی بازی میکنن با لهجه ی آمریکایی حرف میزنن ولی تو این فیلم ها حتی بازیگران آمریکایی هم با لهجه بریتیش صحبت میکنن مثل الیجا وود.میخواستم بپرسم دلیل خاصی داشته استفاده از این لهجه؟

والا من فکر نمیکنم اونا به لهجه ی بریتیش صحبت میکردن! بیشتر یه چیزی مثل امریکن -بریتیش بود چون اگه بریتیش بود برای مثال تلفظ r رو در وسط کلمات نمیشنیدیم ولی اینطوری نبود..

یه سوالی برام پیش اومده،نمیدونم اینجا جاش هست بپرسم یا نه ولی خب قسمت سوالات مربوط به فیلما همینجاست دیگه :D

تو سه گانه ارباب حلقه ها و هابیت از لهجه بریتیش استفاده شده و اکثر بازیگرا بریتیش صحبت میکنن،میدونم که اکثرا هم انگلیسی هستن ولی بازیگرای انگلیسی هم وقتی تو فیلمای هالیوودی بازی میکنن با لهجه ی آمریکایی حرف میزنن ولی تو این فیلم ها حتی بازیگران آمریکایی هم با لهجه بریتیش صحبت میکنن مثل الیجا وود.میخواستم بپرسم دلیل خاصی داشته استفاده از این لهجه؟

اون چیزی که قبلا در این رابطه خونده بودم به این موارد اشاره داشت:

۱- لهجه ی بریتیش نسبت به آمریکایی کهن تر و با قدمت تره و اون فضای قدیمی و باستانی داستان رو بهتر القا می کنه.

۲- با توجه به این یکی از اصلی ترین مخاطب های فیلم ها، مخاطبان آمریکایی هستن و البته مردم نقاط دیگه ی جهان هم بیشتر با لهجه ی آمریکایی آشنایی دارن بازم برای این که فضای متفاوت تری ایجاد بشه از این لهجه ی بریتیش استفاده میشه.

اگه دیده باشید مثلا توی سریال بازی تاج و تخت هم بیشتر از بازیگران بریتانیایی و همون لهجه استفاده شده!

ولی اگه بهش دقت کنین میبینید همونطوری که گفتم کاملا بریتیش نیست!

خب کاپیتان تمامrهای وسط کلمه که حذف نمیشه بعضی ها تلفظ میشه،کاملا مشخصه که لهجه بریتیشه،من خودم علاقمند به این لهجم و خوب میشناسمش

طبق گفته آراگورن در فانتزی ارباب حلقه ها: دو برج، در حال گفت و گو با ائووین می گوید که در نوجوانی با پدر شاه تئودن یعنی شاه تنگل در جنگ حضور داشته است. آن چه جنگی بوده است؟ (لطفا من را ببخشید اگر نام های اسم برده شده اشتباه است یا غلط املایی دارد.)

بین سال های 2957-2980 اراگورن عهده دار سفر ها و ماموریت های بزرگ می شود و با هویت مبدل به تنگل اهل روهان و اکتلیون دوم اهل گوندور خدمت می کرد و اون جنگ هم یکی از جنگ های زیادی بوده که بین روهان و دشمنانش وجود داشته و نام خاصی نداره.

اون در واقع استعاره ای از قدرت و اراده ی موجود سائورون و نشون دادن تسلطش بر سرزمین های اطرافش هست! تا جایی که یادمه تو کتاب به صراحت به چیزی به نام چشم سائرون که حضور فیزیکی داشته باشه اشاره نشده!

با اجازه من اولین پستم رو اینجا میزارم.تا اونحایی که یادمه اخرای کتاب از چشم اسم برده میشه و مینویسه چشم متوجه ان دو نشده بود.(منظور فرودو و سم)
با اجازه من اولین پستم رو اینجا میزارم.تا اونحایی که یادمه اخرای کتاب از چشم اسم برده میشه و مینویسه چشم متوجه ان دو نشده بود.(منظور فرودو و سم)

می تونی آدرس دقیقش رو بدی؟

می تونی آدرس دقیقش رو بدی؟

ادرس دقیقش رو یادم نیست اما چون قبلا توی یکی از تاپیکا نوشته بودن چشم ساخته خود پیتر بوده شک کردم و دوباره رفتم و چک کردم و باز به همین جمله برخورد کردم.توی بازگشت پادشاه اون قسمتی که نزدیک کوه نابودی بودن وقبل از این که دوباره سر و کله اسمیگل پیدا بشه نوشته بود در بالای برج ابر ها کنار رفتند و انها چشم رو میبینند اما چشم متوجه انها نشده بود.

سلام دوستان اون ارکی (یا هر موجودی)که جلوی دروازه ی مودور جلوی یاران حلقه رو گرفت و زره ی فرودو رو به گندالف داد و اخر سر سرش توسط آراگورن قطع شد

کسی از اسمش اطلاعی داره یا از نزادش چون خیلی خفن بود و خیلی ازش خوشم اومد

سلام دوستان اون ارکی (یا هر موجودی)که جلوی دروازه ی مودور جلوی یاران حلقه رو گرفت و زره ی فرودو رو به گندالف داد و اخر سر سرش توسط آراگورن قطع شد

والا اسم دقیقش رو نمیدونم ولی تو کتاب نوشته زبان سایرون

از جمله مرتدان بود، از نژاد کسانی که نومه نوری های سیاه نام گرفتند

بعدش چون اینا تو سال های سلطه سایرون به سرزمین میانه اومدند به دانش اهریمنی علاقه مند شدند و سایرونو پرستش کردند، این زبان سایرونم به خدمت سایرون در اومد و به برج تاریکی اومد، و پیش سایرون محبوب شد و،،، یه جورایی میشه گفت نمایندش شد

تو کتابم این زبان سایرون کشته نمیشه جلوی دروازه های سیاه با گندالف و اراگورن اینا مذاکره میکنه بعد میره داخل باز

عمو جکسون تو فیلم باز تحریف کرده :)

سلام.

اون انسان بود و اسمش هم زبان سائرونه.نایب باراد-دور.

از اینا میتونید استفاده کنید:

1- https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=838&view=findpost&p=6837

2- https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=838&view=findpost&p=36541

سلام به همگی...

خسته نباشید من جدید اومدم

ولی یه سوال هست که سالهاست تو ذهنمه خلاصه امروز عضو شدم که ببرسم

در اخر راباب حلقه ها فرودو همراه گاندالف و بیلبو و الفا سوار کشتی میشن و میرن....

من نفهمیدم کجا میرن

کسی میدونه ممنون میشم جوابمو بده

سلام به همگی...

خسته نباشید من جدید اومدم

ولی یه سوال هست که سالهاست تو ذهنمه خلاصه امروز عضو شدم که ببرسم

در اخر راباب حلقه ها فرودو همراه گاندالف و بیلبو و الفا سوار کشتی میشن و میرن....

من نفهمیدم کجا میرن

کسی میدونه ممنون میشم جوابمو بده

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1040

دوستان يه چيزي كه من هيچ وقت نفهميدم اينه كه چرا بانو گلادريل توي قسمت اول كه به همه هديه داد به بارومير چيزي نداد؟؟؟؟؟

دوستان يه چيزي كه من هيچ وقت نفهميدم اينه كه چرا بانو گلادريل توي قسمت اول كه به همه هديه داد به بارومير چيزي نداد؟؟؟؟؟

خب فیلمه دیگه! @-) نباید جدی گرفتش!

در متن کتاب، بانو به برومیر یک کمر بند طلـایی هدیه داد.

سلام یه سوال توی ارباب حلقه قسمت یک یاران حلقه بعد مرگ گاندواف وقتی الف ها جلو حرکت گروه می گیرن و گیملی می بینن می گن :

از زمان دارک دی ما دیگه با دورف ها هیچ کاری نداشتیم .

منظورش کدوم زمانه ؟ چه اتفاقی افتاده ؟

سلام یه سوال توی ارباب حلقه قسمت یک یاران حلقه بعد مرگ گاندواف وقتی الف ها جلو حرکت گروه می گیرن و گیملی می بینن می گن :

از زمان دارک دی ما دیگه با دورف ها هیچ کاری نداشتیم .

منظورش کدوم زمانه ؟ چه اتفاقی افتاده ؟

اصولا برای این موارد یه جستجو مشکل رو حل میکنه. مثلا این مدخل فرهنگنامه پاسخ سوالتون هست که سال های تاریک یا روزگاران تاریک یک معنی رو دارن: https://arda.ir/dark-years

اما در مورد این حرف در فیلم ربطی به این موضوع نداره و یجورایی ساخته ی پیتر جکسون هست چون به طور مثال الف های نولدوری با دورف ها رابطه ی نزدیکی حتی از اون زمان داشتن و مشکلی هم که سیندار داشتن مربوط به مدت ها پیش از ظهر سائورون به اون شکل هست

این پلان ها که دوستان راجعبش سوال کردند مربوط میشه به تعقیب و گریز یاران حلقه با گابلینهای موریا،در نزدیکی جنگل لورین! که در آخر هالدیر ویارانش گابلینها رو تار و مار میکنن و یاران رو نجات میدن!

دوست عزیز از کجا میشه این قسمتهای حذف شده بطور کامل بگیری؟

این صحنه ها به طور کامل منتشر نشدن فقط چند تا کلیپ چند دقیقه ای منتشر شده.

به هر حال اونا رو می تونید از اینجا دانلود کنید:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&view=findpost&p=29618

خوندن کل تاپیک زیر هم برای روشن شدن مسئله براتون توصیه می کنم:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&st=0

سلام بر همه دو سوال دارم که خیلی فکرمو مشغول کرده

1-حلقه ها که برای نژاد انسانها و الف ها دورف ها ساخته شد به کمک سایرون بود که بعدش سایرون حلقه یگانه رو می سازه که باهاش بقیه حلقه ها رو کنترل کنه و به کمک قدرت حلقه یگانه 9 پادشاه انسانها رو که از حلقه ها استفاده می کردن رو به تاریکی میاره حالا سوال اینجاست الف ها هم حلقه داشتن پس چرا الف ها رو نتونست به تاریکی بیاره؟؟؟

2-توی فیلم گاندولف می بینه بیلبو بوسیله حلقه غیب می شه شک می کنه که این حلقه یگانست ولی مطمین نیست ولی اراگورن توی مهمون خونه تا می بینه فردو غیب شده درجا میفهمه حلقه یگانست و می گه دیگه دیر شده اونا دارن میان(منظورش سواران سیاهه) یعنی اراگورن اطلاعاتش در مورد حلقه و سایرون بیشتر از گاندولف ؟؟؟؟؟

1.نه, سه حلقه الفی توسط کله بریمبورفرمانروای اره گیون ساخته شده بود ودست سائورون اونها رو آلوده نکرده بود.

2.چرا گندالف وقتی حلقه رو توی آتیش میندازه حروف آتشین نمایان میشه ومیفهمه که این حلقه همون حلقه سائورونه.

1.نه, سه حلقه الفی توسط کله بریمبورفرمانروای اره گیون ساخته شده بود ودست سائورون اونها رو آلوده نکرده بود.

2.چرا گندالف وقتی حلقه رو توی آتیش میندازه حروف آتشین نمایان میشه ومیفهمه که این حلقه همون حلقه سائورونه.

پس از حدود هزار سال زندگی در خفا سائورون بار دیگر خود را به جهان نشان داد. این بار او با نام آناتار، ارباب هدیه‌ها، خود را معرفی کرد و با الف‌های اره‌گیون دوست شد و به آن‌ها هنر و جادو آموخت. البته همهٔ الف‌ها به او اعتماد نکردند، همچون بانو گالادریل و گیل-گالاد پادشاه بزرگ الف‌ها ولی افراد کمی به آن‌ها گوش دادند. الف‌ها حلقه‌های قدرت را ساختند ولی در پنهان سائورون حلقهٔ یگانه را در کوه هلاکت ساخت و قسمت اعظم نیروی خود را هنگام ساختنش درون آن قرار داد.

من اینو خونده بودم

سایر حلقه ها رو(حلقه های انسان ها و دورف ها)کی ساخته؟؟

منظور سوال 2 هم این بود که موقعی که بیلبو میگه این عزیز منه گاندولف شک می کنه این حلقه یگانست و به میناس تریس میره و اونجا مطالبی رو مورد حلقه یگانه می خونه ولی آراگورن درجا میفهمه که حلقه یگانست

سایر حلقه ها رو(حلقه های انسان ها و دورف ها)کی ساخته؟؟

منظور سوال 2 هم این بود که موقعی که بیلبو میگه این عزیز منه گاندولف شک می کنه این حلقه یگانست و به میناس تریس میره و اونجا مطالبی رو مورد حلقه یگانه می خونه ولی آراگورن درجا میفهمه که حلقه یگانست

حلقه های قدرت شامل 19 حلقه‌ی انسانها،الفها و دورفها میشه که همشون در اره گیون با راهنمایی سایرون ساخته شدند،اما سه حلقه ی الفی رو کله بریمبور بدون اطلاع سایرون و به تنهایی ساخت و دست سایرون اونها رو لمس نکرد و آلوده نشدند..همچنین این سه حلقه پنهان شدند و از اونها آشکارا استفاده نشد،اما به هر صورت وابسته به حلقه‌ی یگانه بودند، چون از مهارت و دانش سایرون در ساختشون استفاده شده بود.

در مورد سوال 2 هم، اون 17 سالی که از فیلم حذف شده یکم این ابهام رو بیشتر میکنه، اما قاعدتا گندالف و آراگورن بعد از پی بردن به ماهیت حلقه با هم دیدار داشتند و آراگورن از قبل میدونسته که فرودو حامل حلقه‌ی یگانست.

حلقه های قدرت شامل 19 حلقه‌ی انسانها،الفها و دورفها میشه که همشون در اره گیون با راهنمایی سایرون ساخته شدند،اما سه حلقه ی الفی رو کله بریمبور بدون اطلاع سایرون و به تنهایی ساخت و دست سایرون اونها رو لمس نکرد و آلوده نشدند..همچنین این سه حلقه پنهان شدند و از اونها آشکارا استفاده نشد،اما به هر صورت وابسته به حلقه‌ی یگانه بودند، چون از مهارت و دانش سایرون در ساختشون استفاده شده بود.

در مورد سوال 2 هم، اون 17 سالی که از فیلم حذف شده یکم این ابهام رو بیشتر میکنه، اما قاعدتا گندالف و آراگورن بعد از پی بردن به ماهیت حلقه با هم دیدار داشتند و آراگورن از قبل میدونسته که فرودو حامل حلقه‌ی یگانست.

شما میگی که چون حلقه های الفها توسط سایرون لمس نشده بودن آلوده نشده بودن وبقیه حلقه ها آلوده بودن حالا چرا تو هابیت :تباهی اسماگ صحنه نبرد پدر ثورین سپر بلوط با ازوک نشون میده که حلقه دورف ها دستشه وازوک با خنجر انگشتشو می بره و حلقه رو بر میداره مگه حلقه دورف ها مثل انسان ها آلوده نبوده پس چرا اونا به تاریکی نرفتن؟

شما میگی که چون حلقه های الفها توسط سایرون لمس نشده بودن آلوده نشده بودن وبقیه حلقه ها آلوده بودن حالا چرا تو هابیت :تباهی اسماگ صحنه نبرد پدر ثورین سپر بلوط با ازوک نشون میده که حلقه دورف ها دستشه وازوک با خنجر انگشتشو می بره و حلقه رو بر میداره مگه حلقه دورف ها مثل انسان ها آلوده نبوده پس چرا اونا به تاریکی نرفتن؟

چون دورفها ذاتا سرسخت هستند و زیر سلطه‌ی دیگران نمیرن، تا جایی که حتی این حلقه ها اونها رو نامرئی هم نمیکردند، اما حلقه‌ها باعث شدند مهارتها و همچنین میلشون به قدرت زیاد بشه و در نتیجه بسیار طمعکار و در عین حال ثروتمند شدند.

پ.ن: برای اطلاعات بیشتر و دقیقتر پیشنهاد میکنم فصل آخر سیلماریلیون:"حلقه های قدرت و دوران سوم" رو بخونین.چندان وابسته به فصلهای قبلش هم نیست.

seven rings

یک سوال داشتم :وقتی گندالف به همراه آراگورن ،لگولاس و گیملی وارد گولدن هال میشوند آن چند نفری که در سمت چپ شان حرکت می کنند و در ادامه به آنها حمله می کنند چه کسانی و از چه نژادی هستند؟

ممنون می شوم که زود جوابم را بدهید.

خوب نژادشون که معلومه انسان هستند وروهیریم .اما علت اینکه حمله می کنند همدستیشون با گریما ی مارزبان هست.

دوستان یه سوال ، در اراب حلقه ها " یاران حلقه وقتی بانو گالادریل به تمام یاران حلقه یک یادگاری میده چرا به بارومیر چیزی نمیده ؟

دوستان یه سوال ، در اراب حلقه ها " یاران حلقه وقتی بانو گالادریل به تمام یاران حلقه یک یادگاری میده چرا به بارومیر چیزی نمیده ؟

به بارومیر کمربند یا همچین چیزی میده که تو کتاب هست ولی تو فیلم اشاره ای بهش نشده.

این سوال برای بار سوم پرسیده میشه و شخصا برای بار سوم جواب میدم. هدیه بانو به بورومیر کمربندی از طلـا بود.

آقا این کاراکتر the one ring کیه یا چیه تو فیلم ارباب حلقه که تو بخش cast هستش؟؟

آقا این کاراکتر the one ring کیه یا چیه تو فیلم ارباب حلقه که تو بخش cast هستش؟؟

این همون صدای حلقه و صدای سائورونه که مرحوم آلن هاوارد صدا پیشه اش بود.

ببخشید...یه سوال درباره ی بیلبو بگینز از وقتی که ارباب حلقه ها رو دیدم تو ذهنم بوده...حالا نمیدونم اینجا جای این پرسشه یا نه...ولی اگه بتونین جواب بدین ممنون میشم :D

اون قسمت از فیلم ارباب حلقه ها( یاران حلقه)...که گاندولف با یاران حلقه میرن تو موریا...اونجایی که گاندولف و فرودو دارن راجع به گالوم حرف میزنن...فرودومیگه:حیف شدوقتی بیلبو فرصت داشت اونو نکشت...

وگاندولف جواب میده: حیف شد که حلقه بدست بیلبو افتاد...

منظورش از این حرف چی بود؟

اگه بیلبو اون حلقه رو از گالوم نمیگرفت خو تا اونوقت سائورون گالوم رو پیدا میکرد و حلقه رو ازش میگرفت و........دنیا گلستان میشد

ممنون میشم اگه جواب بدین...

ببخشید...یه سوال درباره ی بیلبو بگینز از وقتی که ارباب حلقه ها رو دیدم تو ذهنم بوده...حالا نمیدونم اینجا جای این پرسشه یا نه...ولی اگه بتونین جواب بدین ممنون میشم :D

اون قسمت از فیلم ارباب حلقه ها( یاران حلقه)...که گاندولف با یاران حلقه میرن تو موریا...اونجایی که گاندولف و فرودو دارن راجع به گالوم حرف میزنن...فرودومیگه:حیف شدوقتی بیلبو فرصت داشت اونو نکشت...

وگاندولف جواب میده: حیف شد که حلقه بدست بیلبو افتاد...

منظورش از این حرف چی بود؟

اگه بیلبو اون حلقه رو از گالوم نمیگرفت خو تا اونوقت سائورون گالوم رو پیدا میکرد و حلقه رو ازش میگرفت و........دنیا گلستان میشد

ممنون میشم اگه جواب بدین...

به نظر من اگه اونجا می موند بهتر می شد، گالوم توی غارش می موند و به هیچ کس هم ازاری نمی رسوند،ولی بعدش میاد تو سرزمین میانه تا حلقه رو پیدا کنه،ولی اراگورن اونه دستگیر می کنه و می ده به تراندویل (تا جایی که من می دونم)بعدش یه جوری فرار می کنه و میفته دست موردوری ها.البته حلقه خودش اونو ترک گفته بود قبل از اینکه بیلبوی کبیر پیداش کنند.و به نظرم خوبم شد که افتاد دست بیلبو.(گاندولف غلطه درستش گندالف می باشد ای کاپیتان)

یه سوال، بانو آرون میره و فرودو رو که داشته از زخم شمشیر نزگول که اسم شمشیر رو هم نمیدونم ولی ظاهرش شیطانی بودنش رو خوب میرسوند، نجات بده، اما انگار گلورفیندل رفته بوده؟! الان موضوع چیه؟ توی کتاب گلورفیندل رفته بوده یا ...؟ من کتاب رو نخوندم نمیدونم. موضوع چیه؟ و اون جنگلی که توش بودن اسمش چی بود؟ ممنون

در کتاب گلورفیندل مامور انتقال فرودو از ودرتاپ به ریوندل هست که تو فیلم برای اینکه تعداد کاراکتر ها زیاد نشه بانو آرون جایگزین شدن که به نظر کار به جایی از جکسون بود

یه سوال

اصن کلا این اورک ها فازشون چی بود؟

خب...دنیا رو تصرف کنن...همه رو از دم بکشن و همه چی رو نابود کنن...

حالا فرض میکنیم این کارم همراه با سائرون میکردن...که چی؟ همه مردن...کل دنیا هم نابوده...فقط خودشونن با خودشون...

1-وای میسن واسه خودشون قر میدن؟

2-هم دیگه رو میخورن...این قد میخورن که فقط...دو تاشون میمونه...یه مذکر و یه مونث...بعدش دوباره تکثیر میشن...و دوباره همدیگه رو میخورن...و این چرخه ادامه داره...!؟ :D :|

O_o

چی؟! خوب واضحه سائرون هدفش این بود که دنیا رو تصرف کنه و بارها از زبون نیروهاش می‌شنویم که مثلا دوران الف ها یا انسان ها به سر آمده و حالا نوبت اورک هاست. خوب به نظرتون خیلی غیر عادیه که هدفشون این باشه که همه رو بکشن و در نهایت بر خودشون فرمانروایی کنن؟!

خوب به نظر من غیر منطقی نیست. چون وقتی اورک ها همه رو بشکن نژاد همه جز موجودات شیطانی منقرض میشه و اونا هم بر خودشون فرمانروایی میکنن. این با وقتی فرق نداره که انسان ها فرمانروای آردا شدن. بالاخره اورک ها هم یه نژادن دیگه! میتونن بقیه رو از بین ببرن و تو دنیایی زندگی کنن که فقط خودشون هستن و خودشون! مثل بقیه نژاد ها

این سوال هر از گاهی به ذهن من هم میاد،از قضا آخرین بارش هم صبح امروز بوده!

به نظر من غیر منطقیه که اورکها هم در نهایت به یه حکومت برا خودشون تشکیل بدن.(:دی)اساسا تصورم از اورکها موجوداتی نیست که چنین جهان بینی ای داشته باشن و به نظرم اگه به چنین نقطه ای برسن دچار یاس فلسفی میشن!

اما کلا پیش نیاز چنین فرضی اینه که اورکها رو یه نژاد مستقل بدونیم، در حالی که اورکها به ندرت حرکت مستقلی در راستای ایجاد حکمرانی انجام میدن، و همواره فرمانده ی قدرتمندی مثل ملکور،سائورون یا سارومان عامل محرکشون بوده.

یه بحث مشابهی چندوقت پیش در تاپیک سوالات قصه های ناتمام شکل گرفته بود که هدف سائورون از تسلط بر سرزمین میانه در دوران دوم بدست آوردن قدرت برای به چالش کشیدن والار بوده و .... اما در دوران سوم نمیشه این حرف رو زد،چون اون هدف خارج از دسترسه.

یعنی در نهایت سائورون میمونه و یه گله اورک و یه سرزمین میانه ی ویران، که دورنمای جذابی نداره، ولی شاید برای سائورون جذاب بوده!

پ.ن.بحث از اساس راجع به خود ارباب حلقه هاست،نه فیلم.به تاپیک خودش منتقل بشه بهتره :D

درود دوستان

سوالی که ذهنمو مشغول کرده اینه که

سارومان که عصای گندالف رو گرفت تو اورتانک طی مبارزشون

بعدش گندالف چجوری اونو پسش گرفت؟چون دقیقا همون عصاشو تو موریا و شورای الروند به همراه داشت :D

درود دوستان

سوالی که ذهنمو مشغول کرده اینه که

سارومان که عصای گندالف رو گرفت تو اورتانک طی مبارزشون

بعدش گندالف چجوری اونو پسش گرفت؟چون دقیقا همون عصاشو تو موریا و شورای الروند به همراه داشت :D

اتفاقا سال ها پیش این سوال منم بود اما هر کاری کردم به جواب درست حسابی نرسیدم! :|

پس به این نتیجه رسیدم که یا این یه سوتی فیلمه! یا سارومان با نهایت بخشندگی عصای گاندلف رو بهش پس داده!!!! یا گاندلف با یه زیرکی که تحویلم نشون داده نشده عصاشو پس گرفته!! در هر صورت چیز زیاد مهمی نیست ذهنتو درگیرش نکن! :|

کلا این بحث عصا ها مسئله ی پیچیده ای شده! تو کتاب هم فکر کنم اشاره ای به این موضوع نمیشه. ولی من فکر می کنم - درست یا غلط- که شاید گندالف می تونه که نیروی جادویی شو از طریق هر عصایی منتقل کنه. خیلی جاها هم چندان به عصاش وابسته نیست. به جز یه موقعیت های خاصی مثل توی موریا که جلوی بالروگ می ایسته. شاید دوستان نظر بهتری داشته باشند.

خب اون فرد معمولی ای نیس، میتونه عصا رو برای خودش بیاره. جدی میگم. مثل اول فیلم که از جشن تولد بیلبو سریع توی خونه بیلبو رفت. عصاش روهم میتونه این طوری پیش خود بیاره. جادو هم نیست. یا اینکه خب به عصای خاصی وابسته نیست، فقط باید یه عصا داشته باشه که وسیله کارش باشه. ولی اولی به نظرم درست تر هست.

يه سوال، وقتى كه الفها از يه جا رد ميشن، كه فكر كنم بانو آرون هم هست، يه الفى رو نشون ميده كه مرد هست و فكر كنم يه بچه اى رو در آغوش خودش ميگيره. ماجراى اون چيه؟

يه سوال، وقتى كه الفها از يه جا رد ميشن، كه فكر كنم بانو آرون هم هست، يه الفى رو نشون ميده كه مرد هست و فكر كنم يه بچه اى رو در آغوش خودش ميگيره. ماجراى اون چيه؟

اونجا به نوعی یک مکاشفه صورت میگیره و آرون آینده خودش رو میبینه که با آراگورن ازدواج کرده و از او دارای فرزندی شده که بعد ها نام الداریون رو روی اون پسر میگذارند و وارث شاه اله سار میشه

بنده در ایام نوروز موفق به دیدن هفت سکانس برتر فیلم ارباب حلقه ها شدم و در این بین یک سکانس که مربوط به پس از نابودی حلقه بود از نظر بنده عجیب بود لهذا سوالی در این باب برایم مطرح گشت که خود دلیلی برای آن نیافتم وآن سکانسی بود که در آن فرودو ی نه انگشتی و سم وایز گمجی در میان گدازه های اتش فشان در حال فوران و تقریبا بسیار نزدیک به دهانه آتش فشان ایستاده بودند که صرف نظر از درصد عظیم گاز های آتش فشانی (که ترکیب شیمیایی و حتی اندازه ان یکسان نیست و در اتشفشان های مختلف و مراحل مختلف متفاوت است) که بخار آب است گاز های کربن دی اکسید و گاز های گوگردی و گاز های نیتروژن دار و گاز های کلر دار و منو اکسید کربن و هیدروژن و مواد موجود در خاک به صورت گاز بسیار خطر ناک و شدیدا کشنده اند که حتی اگر از ان نیز چشم پوشی کنیم دمای بالای سیصد درجه آن مکان به سرعت موجب مرگ است و این مطلب با توجه به این که آناتومی هابیت با انسان بسیار متفاوت است و این که هابیت ها بسیار مقاوم اند نیز به نظرم غیر قابل توجیه میرسد چرا که درست است که بسیار مقاوم اند ولی تا چه حد ؟ چندین دقیقه زنده ماندن در چنین شرایطی توام با صحبت نمودن در این حین ؟!!و فکر میکنم در ان سکانس از سیاست (دروغ هرقدر بزرگتر و احمقانه تر باشد راحت تر باور میشود)لرد بیلیش استفاده شده.

یه سوال، اون ستونی که از میناس مورگول به طرف آسمون میره و سبز رنگه، اون ستون رو نزگول به چه مظور ایجاد کردن و از چی بود؟ یعنی فقط نور بود یا ...؟ چجوری اون ستون رو درست کرد؟:)

یه سوال، اون ستونی که از میناس مورگول به طرف آسمون میره و سبز رنگه، اون ستون رو نزگول به چه مظور ایجاد کردن و از چی بود؟ یعنی فقط نور بود یا ...؟ چجوری اون ستون رو درست کرد؟:)

در مورد منظور فیلم که نمیشه خیلی بحث کرد اما در کتاب به صورت یک سیگنال پیام توصیف شده.مطابق توصیفات کتاب به نظر میاد فرمان حمله از جانب باراد دور از طریق فوران کوه هلاکت و به شکل روشنایی سرخ رنگ خیره کننده و صدای رعد صادر میشه و با آذرخشهایی کبودرنگ که از برج و تپه های اطراف میناس مورگول به سمت آسمون میره پاسخ داده میشه.بعد از اون دروازه ها باز میشن و سپاه اورکها خارج میشه.(ص612 و 613 دو برج)

یعنی در کتاب ماهیتشون مثل صاعقه است،اما اینکه چجوری درست شدن رو باید از شاه جادوپیشه بپرسی :)

پ.ن.تو کتاب گفته "و میناس مورگول پاسخ داد"،ولی یکم عجیب نیست که سائورون و ویچ کینگ اینجوری ارتباط برقرار کنن؟شاید این آتیش بازیها بیشتر نمادین باشه!

ممنونم كاپيتان، آره انگار بيشتر نمادين بوده و حتما براى اين بوده كه رعب و وحشت رو سرازير دل انسان ها بكنن. ولى هرچى بوده خيلى باحاله. :)

نمیدونم قبلا پرسیده شده یانه ولی برای من سوال پیش اومده که

توی فیلم وقتی ارون فرودو رو از رودخونه ردمیکنه یه چیزی به زبان الفی زیرلب زمزمه میکنه که باعث فراخونده شدن سلحشوران رودخانه (ارواح رودخانه یاهرچیزدیگه ای که اسمش هست) میشه

توی کتاب همچین چیزی نیست چون اسب گلورفیندل که فرودو رو میبره میخوام بدونم ارون درفیلم چی میگه و معنی اون کلمات چی هستن باتشکر اگه کسی میدونه بگه

توی فیلم وقتی ارون فرودو رو از رودخونه ردمیکنه یه چیزی به زبان الفی زیرلب زمزمه میکنه که باعث فراخونده شدن سلحشوران رودخانه (ارواح رودخانه یاهرچیزدیگه ای که اسمش هست) میشه

توی کتاب همچین چیزی نیست چون اسب گلورفیندل که فرودو رو میبره میخوام بدونم ارون درفیلم چی میگه و معنی اون کلمات چی هستن باتشکر اگه کسی میدونه بگه

معنی همه دیالوگ ها در تاپیک آموزش زبان الفی هست که آرماندو عزیز ارائه میدن. لینک زیر پاسخگوی شماست. فقط، اسب گلورفیندل اومد، خودش نبود؟

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=964&view=findpost&p=68360

اونجایی که صاعقه از میناس مورگول به اسمان زده اخرین پیام گردهم ایی نیروهای تاریکی بود دقیقا به نوعی اوج قدرت نمایی برا نشان دادن قدرت سرزمین تاریکی و شاه جادوپیشه است . در کل سرزمین تاریکی در پایه ی فریب و نیرنگ است پس این صاعقه هم نوعی نیرنگ برای پیشبرد اهدافشون بوده

سلام به شما. اونا سپاه انسان هایی بودند موسوم به هارادریم از سرزمین هاراد، جلگه ای بیابانی واقع در جنوب موردور. از دیرباز دشمن گوندور به حساب میومدن و در جنگ حلقه، هم پیمان سائورون بودند. بعد از سقوط سائورون هم فرمانروا اله سار با اونها پیمان صلح بست.

اون ها easterlingها یا شرقی ها بودن هارادریم همونایی اند که سوار ماموت بودن

خب لینک رو که بچه ها زحمتشو کشیدن

تو کتاب بود ها فک کنم همون اومدن موج اسبها!(به کتاب دسترسی ندارم بگم صفه چنده :))

فقط اونجا دیگه آرون اون وِرد رو نمیخونه

گندالف و الروند باعث ایجاد اون موج اسبها و طغیان رودخونه شدن

یادمه گندالف خودشم گفت به فرودو

ببخشید یه سوال: زمانی اروک های به برومیر حمله میکنن دلیل خاصی داره که تیرهای رهبرشون به قسمت چپ بدن برومیر برخورد میکنه ؟

نه نداره.

میخواستی بزنه تو پاش؟ خب میخواست بکشدش دیگه. قلب هم سمت چپه خب. حالا نشونه گیریشم ضعیف بود چندتا زد تا کار رو یکسره کنه. بد بخت چشاش ضعیف بود تیر آخریه رو چسبید بهش بازم بورومیر جوون داشت با اله سار حرف زد. :)

یه سوال داشتم چرا بعد از پیوستن سارومان به سائرون رنگ لباسش فرقی نکرد؟؟؟؟ مثلا مثل بقیه لباسش هم مثل دلش سیاه نشد همونجوری سفید موند؟

یه سوال داشتم چرا بعد از پیوستن سارومان به سائرون رنگ لباسش فرقی نکرد؟؟؟؟ مثلا مثل بقیه لباسش هم مثل دلش سیاه نشد همونجوری سفید موند؟

در این خصوص روایتی که تو کتاب داریم با چیزی که توی فیلم به تصویر کشیده شده یه مقداری تفاوت داره.

توی کتاب، گاندالف توی شورای سپید تعریف میکنه که وقتی برای رایزنی پیش سارومان میره، خرقه ی سارومان در هر حرکت گویی به رنگ های مختلفی درمی اومده که گاندالف با این جمله به این موضوع واکنش نشون میده: "من رنگ سپید را بیشتر ترجیح میدادم..."

توی فیلم پیتر جکسون از این موضوع صرف نظر کرده و سارومان رو تا به انتهای سقوطش توی خرقه ی سپید نشون میده.

جوابی که میشه به سوالتون داد اینه که رنگ خرقه ی سارومان تغییر کرد اما؛ اولا نه توی فیلم، بلکه توی کتاب؛ دوما نه به رنگ سیاه، بلکه به چندین رنگ و این چندین رنگ، با توجه به جایگاهی که سارومان داشت، بسیار بجا و باورپذیر هست (حداقل برای من). هزار رنگ حکایت از تزویر و دورویی و نفاق این شخصیت داره که در هر لحظه ممکنه به رنگ و شخصیتی در بیاد که باعث گمراهی انسان های صادق بشه. از این دید اگه نگاه کنیم به قضیه، این "هزار رنگ تزویر" ، در عمق قضیه با"سیاهی تاریکی و پلیدی" آنچنان توفیری نمیکنه.

یک جا تو اینترنت خوندم که در قسمتی از اربا حلقه های 3 تورین اسمش مطرح میشه.اینجا کجاست و در چه موردی هستش؟

یک جا تو اینترنت خوندم که در قسمتی از اربا حلقه های 3 تورین اسمش مطرح میشه.اینجا کجاست و در چه موردی هستش؟

در سه گانه ارباب حلقه ها فقط یک بار از تورین اسم برده میشه و اون هم در یاران حلقه است.در موریا وقتی گندالف داره در مورد میتریل صحبت میکنه میگه تورین یک زره میتریل به بیلبو داده بود.

احتمالا این سوال پرسیده شده ولی من نمیدونم :دی

قسمت اول، اونجا که گندالف از بیلبو عصبانی میشه میگه من نمیخوام حقله رو ازت بدزدم میخوام کمکت کنم.. مثلا یه جورایی سیاه میشه محیط و خود گندالف یکم بزرگ نمایی میشه و اینا + توی هابیت توی مهمانی غیرمنتظره هم واسه اینکه بگه حتما بیلبو باید دزد گروه باشه، یه همچین حالتی میشه.

میخوام ببینم این نشونه ی قدرتشه فقط یا اینکه مثلا شاید جنبه ی تاریکی خود گندالفه؟ که بعد کنترلش میکنه و ... چون کامل کامل که خوب یا بد نبودن ایستاری.

نه صرفا قدرتش رو نشون میده تا یکم حساب ببرن .مگر نه گندالف یا اولورین خردمندترین مایار بود.

نه صرفا قدرتش رو نشون میده تا یکم حساب ببرن .مگر نه گندالف یا اولورین خردمندترین مایار بود.

ممنون

ولی قدرتش تاریکی ایجاد میکنه..!؟ سوالم رو این بود بیشتر..

اون تاریکی در واقع یه جور جادو بود صرفا برای ترساندن بیلبو یا گروه دورفا . یه جورایی گندالف می خواست ازش حساب ببرن.

ممنون

ولی قدرتش تاریکی ایجاد میکنه..!؟ سوالم رو این بود بیشتر..

تاریک شد چون تاریکی ترس رو بیشتر توی دل آدم میندازه و اینطوری شخص حساب میبره.

من الان یه سوال اساسی به ذهنم رسید..

مگه میثریل چیزی نبود که هیچی توش نفوذ نمیکرد؟ پس نیش شلوب چجوری خورد به بدن فرودو؟ چجوریاس؟

مگه میثریل چیزی نبود که هیچی توش نفوذ نمیکرد؟ پس نیش شلوب چجوری خورد به بدن فرودو؟ چجوریاس؟

من الان یه بار دیگه دقیق اون صحنه ای که تو یاران حلقه بیلبو زره رو به فرودو داد نگاه کردم. ( البته تو فیلم هابیت هم که تورین به بیلبو دادش رو هم کامل یادمه) اون زره شبیه یه پیراهن مردانه بود و همه قسمت ها رو پوشش نمیداد. صحنه ای هم که عنکبوت ( شلوب) به فرودو نیش زد رو هم یکی دو بار با دقت نگاه کردم. شلوب یهویی پرید جلو ی فرودو و به فرودو نیش زد. البته فیلم دقیقا نشون نداد نیش به کجا خورد. اما از اونجا که ما تو کادر بالا تنه فرودو رو میدیدم و نیش به اونجا نخورد. حتما نیش به پاش خورده که زره اونجا رو پوشش نمیداد.

فک میکنم یه بار دیگه هم این بحث انجام شده بود اما نتونستم پیداش کنم ;)

تو کتاب که گفته میشه شلوب نیش رو به گردن فرو کرده و مشکلی پیش نمیاد، اما تو فیلم به نظر میاد جایی بین شکم و گردن اصابت میکنه:

post-3582-0-37682100-1435239223_thumb.jp

چند دقیقه بعد این احتمال به یقین تبدیل میشه و جای نیش رو دقیقا میبینیم:

post-3582-0-88757900-1435239373_thumb.jp

(جای زخم دشنه‌ی مورگولی هم کاملا مشخصه)

اما اینکه چرا میتریل نتونسته مانع ضربه بشه، تا حد زیادی تقصیر فرودو ه! تو همون عکس اول(یکم بهترش توعکس زیر) کاملا مشخصه که به خاطر بی‌نظمی فرودو، یه نقطه‌ی کاملا مناسب واسه شلوب برای فرود آوردن نیش فراهم شده :D

post-3582-0-46895000-1435239873_thumb.jp

پ.ن.اینجا هم خیلی مفصل( بیش از حد مفصل!) در این مورد بحث شده.

دوستان

گندالف و بالروگ بعد از اینکه به درون کوه سقوط میکنن چطور از بالای کوه سر در میارن؟!

دوستان

گندالف و بالروگ بعد از اینکه به درون کوه سقوط میکنن چطور از بالای کوه سر در میارن؟!

اینجا یه توضیحاتی هست که به نظرم کافی باشه.

https://arda.ir/gandalf/

دوستان

اینم یه نقل قول از کتابه. یکم زیاده و چند تا جمله شم حذف کردم :

"زمان درازی سقوط کردم و او هم با من سقوط کرد.آتش او دور و برم بود.سوختم.آن وقت توی آب های عمیق فرو رفتیم و همه جا تاریک بود.مثل موج های مرگ سرد بود.چیزی نمانده بود که قلبم یخ بزند.

گیملی گفت:ورطه ای که پل دورین روی آن بسته شده خیلی عمیق است و کسی تا کنون آن را اندازه نگرفته.

گندالف گفت:با این حال دور از دسترس روشنایی و دانش،آنجا را انتهایی هست.سرانجام به آن جا رسیدم.به منتهی الیه پایه ی سنگ هنوز با من بود.آتشش خاموش شده بود اما اکنون چیزی بود لزج قوی تر از یک مار خفه کننده.

زمان درازی زیر دنیای زندگان با هم جنگیدیم.جایی که زمان حساب ندارد.مدام به من میچسپید و مدام به او ضربه میزدم.تا آن که سرانجام در نقب های تاریک گریخت.....

در آن نومیدی دشمنم تنها امید من بود و من با چسپیدن به پاشنه ی او تعقیبش کردم.و او بدین ترتیب مرا به گذرگاه های پنهانی خازددوم آورد.....همان طور بالا آمدیم تا به پلکان بی پایان رسیدیم.....از عمیق ترین دخمه ها تا بلندترین قله ها امتداد دارد و به شکل مارپیچ بی وقفه ای با چندین هزارپله بالا میرود.تا آن که سرانجام از برج دورین سر در می آورد.برجی که آن را در صخره ی زنده ی زیراک زیگیل،قله ی سیم کوه کنده اند.آنجا روی کلیدپل تک روزنه ای رو به برف بود و در مقابل آن فضای تنگی قرار داشت....بیرون جست و به محض آنکه من از پشت سر او بیرون آمدم ناگهان از نو شعله ور شد....دود عظیمی از گرداگرد ما به هوا برخاست.مه و بخار آب.یخ مثل باران بارید.دشمنم را به زیر انداختم و او از بالا به زیر افتاد....

یه سوال چرا به ارباب حلقه ها میگن لوتر؟؟:-! :-!

یه سوال چرا به ارباب حلقه ها میگن لوتر؟؟:-! :-!

لوتر (LOTR) مخفف Lord of the Rings هست. :)

سلام خسته نباشید

یه سوال واسه من پیش اومده. تو قست آخر ارباب حلقه ها آخرفیلم وقتی فرودو از دوستاش خداحافظی میکنه با کشتی کجا میره؟ چرا میره؟ گاندولف چرا میره؟؟؟؟

سلام خسته نباشید

یه سوال واسه من پیش اومده. تو قست آخر ارباب حلقه ها آخرفیلم وقتی فرودو از دوستاش خداحافظی میکنه با کشتی کجا میره؟ چرا میره؟ گاندولف چرا میره؟؟؟؟

میره به غرب به خاطر التیام زخمش و تاثیرات حلقه بر روحش به همراه بیلبو میره - گندالف تو غرب زندگی می کرد که والار اون و چهار مایار دیگه رو برای مقابله با سائرون به سرزمین میانه فرستاده بودن حالا که ماموربتش تموم میشه بر می گرده به خونش.

ممنونم دوست عزیز.

یه سوال دیگه تو قسمت سوم ارباب حلقه ها آراگورن با سپاهش میره جلوی در موردور یه نفر میاد جلوشون که زره فرودو رو نشون میده وآراگورن سرشو قطع میکنه. اون چه موجودیه؟؟؟

http://www.darthscreencapture.com/lotr/ROTK/D/33/image/the_mouth_of_sauron_15.jpg

ممنونم دوست عزیز.

یه سوال دیگه تو قسمت سوم ارباب حلقه ها آراگورن با سپاهش میره جلوی در موردور یه نفر میاد جلوشون که زره فرودو رو نشون میده وآراگورن سرشو قطع میکنه. اون چه موجودیه؟؟؟

http://www.darthscreencapture.com/lotr/ROTK/D/33/image/the_mouth_of_sauron_15.jpg

اون زبان سائرون ه یه سرچ تو سایت بکن توضیحات کاملی دربارش هست.

ممنونم دوست عزیز.

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=957&p=61484

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=838#entry6837

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=838&page=3#entry36541

یک سوال

اون گیاهی که زخم فرودو رو باهاش مداوا میکنند فکر کنم اسمش اتلاس باشه در واقعیت وجود داره؟ اگر وجود داره اسمش چیه؟

یک سوال

اون گیاهی که زخم فرودو رو باهاش مداوا میکنند فکر کنم اسمش اتلاس باشه در واقعیت وجود داره؟ اگر وجود داره اسمش چیه؟

آتلاس برای اولین بار توسط نومه نوری ها به سرزمین میانه آورده شد که خاصیت درمانی داشت.در دنیای خود ماهم چنین گیاهانی داروی وجود دارند ولی اینکه دقیقا عین خود آتلاس باشه رو نمیدونم.

آتلاس برای اولین بار توسط نومه نوری ها به سرزمین میانه آورده شد که خاصیت درمانی داشت.در دنیای خود ماهم چنین گیاهانی داروی وجود دارند ولی اینکه دقیقا عین خود آتلاس باشه رو نمیدونم.

که از جمله اونها میشه به پونه ی کوهی و آویشن اشاره کرد که آنتی بیوتیک های فوق العاده قدرتمندی هستن. اما در مورد اینکه پونه یا آویشن بتونن چرک و عفونت دشنه ی مورگول رو خشک کنن مطمئن نیستم! :دی

یه سوالی پیش اومد واسم که گندالف که هنگامی که اعضای  شورای الروند با هم به نزاع پرداختند گندالف دقیقا چه گفت و چرا قیافه الروند اونجوری شد؟ @-)

یه سوالی پیش اومد واسم که گندالف که هنگامی که اعضای شورای الروند با هم به نزاع پرداختند گندالف دقیقا چه گفت و چرا قیافه الروند اونجوری شد؟ @-)

درود

هیچی بورومیر داشت میرفت حلقه رو ورداره. گندالفم ردبول زده بود! زیادی حالش خوب بود:)) یهو پا میشه متن روی حلقه رو میگه(حلقه ای است از برای حکم راندن...)

آره اونو میگه بعد یهو زلزله میاد و الروند میگه ای گندالف!سال های زیادی میشه که این جمله های شیطانی در ریوندل گفته نشده بود!(عصبانی میشه)

منظورتون اینجا بود دیگه؟ :))

منم یه سئوال دارم

post-4482-0-36349300-1442050911_thumb.jp

این صحنه دقیقا مال کجای فیلمه؟ من اینو تو یه مستند دیدم که داشت درباره جنگ خیر و شر توضیح میداد( اینام الان خیرن نگران نباشید!) ولی هرچقدر گشتم این تیکه فیلم رو پیدا نکردم.

منم یه سئوال دارم

attachicon.gifThe_Arrivals_pt51__Outro_-Segment 1_20150605184530.jpeg

این صحنه دقیقا مال کجای فیلمه؟ من اینو تو یه مستند دیدم که داشت درباره جنگ خیر و شر توضیح میداد( اینام الان خیرن نگران نباشید!) ولی هرچقدر گشتم این تیکه فیلم رو پیدا نکردم.

تو این نسخه ای که من دارم مربوط به لحظه ی 3:26:05 هستش!در سکانس نبرد در برابر دروازه ی سیاه