آیا فیلم هابیت آخرین پروژۀ سینمایی پیتر جکسون از دنیای تالکین خواهد بود؟
تعداد پستها: 142
رضائی.استل —
دوستان توی این تاپیک اگه اطلاعاتی در این باب دارین مطرح کنین.اگه آخرین فیلم پیتر از دنیای تالکینه چرا و اگه نیست اطلاعات بیشتری بدین.
همچنین به نظر شما بعد از پیتر لایق ترین و توانا ترین فرد برای به تصویر کشیدن دنیای تالکین و سینمایی کردن اون کدوم کارگردانه؟
هر خبری راجع به اینکه سایر پروژه های سینمایی جکسون از تالکین چه چیزهایی خواهند بود قرار بدین.همچنین نظرتونو راجع به اینکه دوست دارین پروژه های سینمایی بعدی جکسون از رشته افسانۀ تالکین کدوم باشن،بیان کنین.
ممنون
Sherlock —
بنظرم گوئیلرمو دل تورو میتونه کتاب سیلماریلیون رو فیلم کنه
پیتر هم میتونه کتاب بچه های هورین رو فیلم کنه
R-FAARAZON —
با سلام خدمت آقا مسعود عزیز.
راستش باید بگم بله احتمالش هست که کارای دیگه ای هم انجام بده کارایی مثل فرزندان هورین،سیلماریلیون یا داستانهای سرزمین میانه
ولی مشکل این داستان ها اینه که به سرراستی لوترو هابیت نیستند و یکمی در آوردن اونا سخت تره ولی احتمال اینکه فرزندان هورین یه پروژه سینمایی بشه خیلی زیاده
راستش اله سار عزیز خودتونم که میدونید در اصل قرار بود هابیتو گیلرمودل تورو بسازه(البته بعد از انصراف اولیه جکسون) .دل تورو قبلا فیلمایی مثل که بلید ،پسرجهنمی و ستون فقرات شیطان و یتیم خانه و به خصوص فیلم موفق لابیرنت پن رو ساخته
ولی شاید گستردگی کار مانع از این شد که هابیت رو ایشون بسازه وکار به پیتر جکسون رسید
سم ریمی هم که مردگان شیطانی و مرد عنکبوتی و چابک دست و مرده رو از ایشون دیدیم هم از گزینه کارگردانی هابیت بود که به توجه به علاقه اش به دنیای تالکین احتمال داره که یکی از داستان های سرزمین میانی رو تبدیل به یه فیلم کنه
غیر از اینا صحبت از دیوید یتس بود که با 4 هری پاتر به نسبت موفقی که ساخته حتی شایع شد که به عنوان کاندیدای کارگردانی هابیت هم هست
از دیگز گزینه ها بدون شک استاد ریدلی اسکاته که در تمومسبک های سینمایی دستی بر آتش داره به خصوص در فیلمای حماسی(گلادیاتور-سلطنت بهشت) و صدالبته تخیلی (بیگانه)
اسکات قدرت خلق فوق العاده ای داره و اگه تارانتیتو استاد دیالوگ های محشره ایشون و پیتر جکسون استاد و جادوگر در زمینه ساخت تصاویری بدیع هستند
به خصوص اینکه ایشون انگلیسیه و شاید نوع نگاش به این کار بخوره
غیر از اینا دو غول به نام های استیون اسپیلبرگ و رابرت زمه کیس وجود دارند
استیون اسپیلبرپ که نیاز به معرفی نداره و حتی برای ساخت سری جدید جنگ های ستاره ای اعلام امادگی کرد احتمال اینکه به دنیای تالکین هم نزدیک بشه زیاده
مشکل اینه که استیون کاراشو سریع جمع و جور میکنه و وقتی این به مذاق دوست صمیمی اون جرج لوکاس خوش نیامد احتمالا به مذاق هواداران تالکین هم خوش نیاد
جالب اینه که قراره جکسون قسمت بعدی تن تن رو برای ایشون بسازه
رابرت زمه کیس رو هم خیلی دوست دارم و نوع نگاش به نظرم خیلی به پیتر جکسون نزدیکه (به خصوص در بیوولف که اثر آبرومندی بود)
اگه کار به ایشون برسه مطمئنم که کاری خوب میشه
در آخر هم به جیمز کامرون میرسیم که جکسون و وتا فیلم در تولید اواتار باهاشون همکاری داشت مشکل اینه که کامرون کمتر کارایی که قبلا انجام شده رو برعهده می گیره البته به استثنای بیگانه2که دنباله ای فوق العاده بود
بر بیگانه ریدلی اسکات
ولی راستش شاید تسلط ایشون بر کار مثل جکسون نباشه
باید دعا کنیم که کارای بعدی رو خود پیتر به عهده بگیره
از قدیم میگن نقدو بگیر نسیه رو ول کن
ضمن تشکر ازپی جک عزیز که تیم برتون رو یادم آورد
خصوصیت تیم برتون اینه که مثل جکسون از اول در دنیای فانتزی بوده و انصافا فیلماشم دوست داشتنی هستند به خصوص ادوارد دوست قیچی و اسلیپی هالو
فقط تنها چیزی که ممکنه برتون رو دور کنه اینه که کاراش از نظر تجاری بگیر نگیر داره یعنی گاهی مثل ماهی بزرگ شکست میخوره و گاهی مثل آلیس جدول فروش رو میترکونه
نکته مثبت ایشون اینه که خیلی به تاریکی و سیاهی در فیلماش علاقه داره و همیشه فیلماش تیره و تاره و این میتونه برای طرفداران لوتر خیلی خوب باشه
کافیه بتمن برتون رو با بتمن نولان مقایسه کنید تا منظورمو درک کنید
Sherlock —
فقط هرکس رو میگید تیم برتون رو نگید ، چون هرچی درخت بدون برگ و مه هستش رو میندازه تو فیلم نمیشه چیزی فهمید :دی
Théoden —
يكي از دوستان توي همين تالار گفته بود كه پيتر جكسون گفته اين آخرين كار او از دنياي تالكين است. حالا نميدونم چقدر اين خبر صحت داره.
مهم ترین دلیل این بود که پیتر گفته احتمال زیاد این آخرین کار من از آثار تالکین است.[...شرمنده که حامل این خبر بدم. میخواستم یک جای دیگه این خبر بد رو بهتون بگم که فعلا ناراحت نشین...اما مجبور شدم اینجا بیان کنم. منو ببخشید!] بنابراین میدونستم این آخرین شانس ماست. در حالیکه خیلی زوایای پنهان سرزمین میانه مونده. پس با سه قسمتی کردنش تمام نیاز های یک بیننده و طرفدار تالکین رو برآورده کنه.
hamid stormcrow —
خود پیتر گفته بود که هابیت احتمالا آخرین کارش از دنیای تالکین باشه اصولا فکر می کنم هابیت آخرین فیلمیه که از دنیای تالکین ساخته می شه مگر اینکه 30-40 سال دیگه یه نفر بخواد لوتر یا هابیت رو بازسازی کنه اما اگر در این دوران کسی غیر از جکسون بخواد سراغ تالکین بره امیدوارم ریدلی اسکات باشه
تور —
يكي از دوستان توي همين تالار گفته بود كه پيتر جكسون گفته اين آخرين كار او از دنياي تالكين است. حالا نميدونم چقدر اين خبر صحت داره.
گفته خود پیتر جکسون. در آینده ازش بیشتر میگم...
در ضمن این کارگردان هایی که ذکرشون اومد و فارازون نام برد، شیوه فیلمسازیشون کاملا با جکسون فرق داره (اصولا میگن قاب اون ها با قاب جکسون متفاوته!)
و به نظرم اصلا به درد دنیای تالکین و آردا نمیخورن. رابرت زمیکس به نظرم بهتره...از بقیه!
R-FAARAZON —
گفته خود پیتر جکسون. در آینده ازش بیشتر میگم...
در ضمن این کارگردان هایی که ذکرشون اومد و فارازون نام برد، شیوه فیلمسازیشون کاملا با جکسون فرق داره (اصولا میگن قاب اون ها با قاب جکسون متفاوته!)
و به نظرم اصلا به درد دنیای تالکین و آردا نمیخورن. رابرت زمیکس به نظرم بهتره...از بقیه!
به تور:رفیق من گزینه های احتمالی رو گفتم خودتون که میدونید دنیای تالکین آمیزه ای از تخیل و حماسه هست
برای این بیشتر کارگردانایی به این کار میخورن که بیشتر قبلا کاری ترسناکو انجام داده باشم مثل دل تورو و اسکات. به نظرم در ذهن جکسون هم همینه چون فضای سازی این دو کارگردان به کارای ایشون نزدیکه
در مورد زمه کیس حق دارید احاطه ای که بر کاراش داره عالیه بخصوص در بیوولف و قطار سریع السیر که فانتزی هستند
ولی بقیه گزینه ها هم احتمالشون میره
چون جکسون با اسپیلبرگ و کامرون هم کار کرده و احتمال اینکه کارو به ایشون بده زیاده
اینکه میگم به این معنی که الان نظر و نگاه جکسون مهمه وگرنه امتیاز ساخت فیلمهای بعدی در دنیای تالکین که با ایشون نیست
tisak —
جکسون تو کنفرانس مطبوعاتی که تو افتتاحیه نیویورک داشت صریحا گفت که بعد از هابیت به دنیای تالکین بر نخواهم گشت.
ERI —
به tisac:رفیق فعلا کاش نمیگفتی دلمون به هابیت خوش بود کی میدونه تا سال 2014 چی میشه؟ شاید نظر پیتر جکسون عوض شد
به استل رضایی و آر-فارازون:کاش برن و لوتین ساخته بشه.اونوقت چی میشه.دی
رضائی.استل —
دوستان من تاپیکی با عنوان "سایر پروژه های سینمایی پیتر جکسون از دنیای تالکین" ارسال کردم که تایید نشد و مدیران گفتن که مباحث مربوطه در همین تاپیک بحث شه.
منتظر نظرات و خبرهاتون هستیم.
تور —
در مورد فیلمنامه سیلماریلیون
پادشاه تمام داستان های تالکین، تورین تورامبار و عروس داستان هایش برن و لوتین است که واقعا در انتخاب اینکه کدام برترند، چند سالی است وامانده ام.
و ساخت یک اثر سینمایی از روایت برن و لوتین مستلزم یک فیلمنامه قویه تا بتونه سرنوشت آردا رو در حد لزوم (مثل اول یاران حلقه) بیان کنه...که غیر از جکسون من کس دیگری را با این مهارت نمیشناسم. هر کارگردان دیگری اگر خدایی نکرده دست به برن و لوتین بزند مطمئن باشید اگر شکست نخورد آوازه ارباب حلقه ها را به دست نخواهد آورد.
حداقلش اونه که باید حتما از سرنوشت باراهیر بگه...و حتما از مورگوت. خباثت مورگوت باید در بیان تاریخچه ای از حوادث گذشته از آردا مشخص بشه. و این طبق برآورد من 20 دقیقه حداقل زمان میبره. ببینید. جکسون، خباثت سائرون رو هم (بیشترش) رو در همون 15 دقیقه اول یاران حلقه به تصویر کشید. بعد حماسه شروع میشود. با مرگ باراهیر. و اگر فیلمنامه نویس کارکشته ای باشد و همچنین مسلط به حوادث آردا و سیلماریلیون، شاید بتواند یک حماسه جمع و جور از برن و لوتین بیان کند. یک فیلمنامه روایی در حقیقت. و فیلمنامه روایی از عشق و حماسه کار هر کسی نیست.
ضمن اینکه اگر خود جکسون در آینده دست به ساخت برن و لوتین بزنه، مطمئنا ارباب حلقه ها را می گذارد داخل جیبش!!
درآوردن داستان تورین تورامبار به شکل یک سینمایی کاری بس مشکل است. شما حساب کنید، روایت تاریخچه آردا از یک طرف و شعب مختلف داستان از طرف دیگر. مثلا نبرد نیرنائت آرنوئدیاد. که از ضروریات فیلمنامه تورین تورامبار خواهد بود. سه قسمت کافی خواهد بود. برای فیلمنامه تورین تورامبار بدون پرداختن به حواشی و متفرقات.
اما کل سیلماریلیون اگر بخواهد در قالب سینمایی چند قسمتی یا سریال در بیاید. موفقیتش به هیچ وجه تضمین شده نیست. و هیچ کارگردان عاقلی نمی آید با خرج هزینه گزافی ریسک آن را به جان بخرد. چون مردم و منتقدین از یک سینمایی چند قسمتی یا سریال توقع پایان خاصی دارند که این پایان خاص در سیلماریلیون وجود ندارد. و هچنین ماجراهای سیل دارای پستی و بلندی های بسیاری است که در آوردن یک فیلمنامه در قالب یک اثر سینمایی را غیر ممکن میکند.
اما اگر کار به صورت چند گانه انجام شود که هر قسمت شامل یک داستان باشد احتمال موفقیت بسیار بالاست. کاری که جکسون میکند. در قالب 6 فیلم سینمایی ما را با تاریخ سرزمین میانه همراه میکند. سیل هم باید به همین صورت باشد تا توقع موفقیت ارباب حلقه ها را برای آن داسته باشیم.
در کل من نمیخواستم بگم که ساخت فیلم برن ولوتین یا تورین غیر ممکن خواهد بود. اما مسلما بسیار سخت تر از ارباب حلقه ها و هابیت خواهد بود.
رضائی.استل —
میگم چقدر جالب میشد اگه در قالب چن تا سینمایی از جکسون کل دنیای تالکین به تصور کشیده میشد.مثلا سه گانۀ لوتر+داستانهای سیل+سه گانۀ هابیت+زندگی نامۀ تالکین همه و همه با کارگردانی پیتر!
من هم قبول دارم که اگه پیتر دست به ساخت داستان برن و لوثین و تورین تورامبار بزنه لوتر رو میذاره توی جیبش که البته ساخت این ها بس مشکلتر از ساخت لوتر یا هابیته.
من با ساخت سریال از روی داستان های تالکین کاملا مخالفم و در کل از سریال ها خوشم نمیاد.سینمایی ها بهتر هستن.به نظرم تنها چیزی که ارزش سریال شدن رو داره زندگی نامۀ خود استاد میتونه باشه.دیگه سیل اصلا دوست ندارم که به صورت سریال باشه.
R-FAARAZON —
خدمت تور عزیز بگم که جوون اینقدر ناامید نباش دیدی یه هفت گانه از دل سیل دراومد که تینوویل و تورین تورامبار هم جزش بودن
بروس وارنره دیگه بوی پول به مشامشون برسه ول نمی کنن دیگه تا وقتی که از تالکین زدمون نکنن
مطمئن باش تور عزیز وقتی هابیت رو در3 قسمت ساختن ساخت سیل 1 تا 7 کاری براشون نداره
ولی موافقم باهات که داستان خیلی شاخ و برگ داره و واقعا نوشتن فیلمنامه از دل این تاریخچه بلند بالا صبر ایوب میخواد
ولی حذف بخشی از داستان بازگشت پادشاه یا یاران حلقه که به ریتم بهتر اون دوتا منجر شد مارو نسبت به سیلم امیدوار میکنه
البته فعلا باید یه 10-20 سالی منتظر سیل نباشیم
elros —
حالا حالاها (اگه نگم اصلا) منتظر فیلمی از آردا نباشین به غیر از هابیت و ارباب حلقه ها که خود تالکین حق اقتباسشون رو فروخته بود حقوق بفیه آثار متعلق به کریستوفر هست.
amir —
دوستان توی این تاپیک اگه اطلاعاتی در این باب دارین مطرح کنین.اگه آخرین فیلم پیتر از دنیای تالکینه چرا و اگه نیست اطلاعات بیشتری بدین.
همچنین به نظر شما بعد از پیتر لایق ترین و توانا ترین فرد برای به تصویر کشیدن دنیای تالکین و سینمایی کردن اون کدوم کارگردانه؟
هر خبری راجع به اینکه سایر پروژه های سینمایی جکسون از تالکین چه چیزهایی خواهند بود قرار بدین.همچنین نظرتونو راجع به اینکه دوست دارین پروژه های سینمایی بعدی جکسون از رشته افسانۀ تالکین کدوم باشن،بیان کنین.
ممنون
تا اینجا که تصمیم به درست کردن هابیت کردند و حالا هم عملی شده ، باید خوشحال باشیم .
اما اینکه دوباره داستانی از جکسون درمورد آردا ببینیم ، فکر نمی کنم امکان داشته باشه.
great beren —
به نظر منکه آخرین پروژش هست.
چون دیگه تنها کتابی که میمونه سیلماریلیون هست یا اگه بخواد فرزندان هورین.سیلماریلیون که واقعا خیلی خیلی زمان بره و اعصاب فولادین میخواد دی:
فرزندان هورین هم زمان زیادی میخواد و فکر نکنم اگرم بخواد بتونه حالا حالا ها سراغ همچین پروژه بزرگی بره
تور —
به نظر منکه آخرین پروژش هست.
چون دیگه تنها کتابی که میمونه سیلماریلیون هست یا اگه بخواد فرزندان هورین.سیلماریلیون که واقعا خیلی خیلی زمان بره و اعصاب فولادین میخواد دی:
فرزندان هورین هم زمان زیادی میخواد و فکر نکنم اگرم بخواد بتونه حالا حالا ها سراغ همچین پروژه بزرگی بره
نه فقط اونها نمیمونه. داستان نومه نور هم هست. پادشاهی منلدیل به بعد....خیلی چیز ها هست که در سرزمین میانه اتفاق افتاد که وابستگی زیادی به دوران اول نداره...
great beren —
نه فقط اونها نمیمونه. داستان نومه نور هم هست. پادشاهی منلدیل به بعد....خیلی چیز ها هست که در سرزمین میانه اتفاق افتاد که وابستگی زیادی به دوران اول نداره...
منظورم اونایی بود که میشه فیلم درست حسابی ازش درآورد دی:
وگرنه کارای استاد که تمومی ندارن.به نظرم سیلماریلیون رو ولی میشه یه سریال تمیز از روش ساخت ~o) اگه بشه چی میشه :(
Curunir-Poirot —
بنظرم گوئیلرمو دل تورو میتونه کتاب سیلماریلیون رو فیلم کنه
پیتر هم میتونه کتاب بچه های هورین رو فیلم کنه
دقیقا حرف دل منو زدی.به نظرم پیتر باید نارن ای هین هورین رو روی پرده نقره ای ببره،به نظر خود من زیباترین اثر استاد بود که خوندم.
R-FAARAZON —
یادمه هنگام اکران بازگشت پادشاه فرودو گفت که به اندازه همه عمر خسته ام ولی بعدش 8سال بعد قبراق و سرحال در هابیت ظاهر شد
به نظر اون خستگی کار شبانه روزی پیتر جکسون به علاوه نظر منتقدان باعث شده اینو بگه.
پیتر به اون چیزی که از سینما خواسته رسیده و فکر نکنم همین جوری وتا ورکشاپو برای کارای بقیه ساخته باشه
مطمئن باشید که بازم با کارای جدید برمیگرده ولی چندسال بعد که تب هابیت فرو نشست
Sherlock —
یبار پیتر تو پشت صحنه لوتر گفته بود که " واقعا نمیدونم بعد از لوتر چه فیلمی میخوام بسازم" اینقدر تو لوتر رفته بود فیلم دیگه ای تو سرش نبود !
بنظر بهتره پیتر یک داستان خودش بنویسه و بسازه ، یک فیلم در مورد موجودات عجیب یا ترول ها ، از این جور فیلم های هیجانی و مرموز بسازه !
کلا پیتر بدرد فیلم های ماجرایی و ماجراجویی میخوره :(
tisak —
یادمه هنگام اکران بازگشت پادشاه فرودو گفت که به اندازه همه عمر خسته ام ولی بعدش 8سال بعد قبراق و سرحال در هابیت ظاهر شد
به نظر اون خستگی کار شبانه روزی پیتر جکسون به علاوه نظر منتقدان باعث شده اینو بگه.
پیتر به اون چیزی که از سینما خواسته رسیده و فکر نکنم همین جوری وتا ورکشاپو برای کارای بقیه ساخته باشه
مطمئن باشید که بازم با کارای جدید برمیگرده ولی چندسال بعد که تب هابیت فرو نشست
پیتر جکسون در تجهیز و آماده سازی وتاورکشاپ با ریچار تیلور همکاری داشته
وتا ورکشاپ به نوعی خانه پیتر جکسون به شمار میره. پیتر همیشه اولین همکار وتا بوده و حق آب و گل داره اونجا و قسمت اعظم توسعه و پیشرفت وتا مدیون پیترجکسونه.ولی کسی نگفت که وتا مال پیتر جکسونه.
جکسون وتا رو از حالت یک کارگاه کوچک به شرکتی بزرگ همانند پیکسار و لوکاس فیلم تبدیل کرد بگونه ای که در آواتار ،وتا سهم ویژه ای داشت
پیشرفت اصلی وتا از زمان فیلم ترس آفرینان بود
dirman —
بستگی به فروش هابیت داره چون اگه کم فروش بره نه تنها شاید دیگه ساخته نشه بلکه شاید هابیت هم دو گانه بشه شرکت وارنر هم اشکارا گفته بود و نیو لاین شاید دیگه اینهمه بودجه نزاره میدونید که 500 میلیون دلار بودجه خیلی زیادیه
R-FAARAZON —
راستش به مخاطبی که مدتها منتظر هابیته حق میدم که اگه فیلم به نظرشون قدرتمند نبوده باشه ناراحت شده باشن وقتی طرفدار تالکین و پیترجکسون باشی این ناراحتی دوچندان میشه مثلا وقتی من کینگ کنگ رو دیدم علی رغم اینکه کاری خوب بود
ولی نسبت به لوتر کاری ضعیف بود و ارزو میکردم که پیتر جکسون انرژیشو صرف ساخت پروژه ای از دنیای تالکین میکرد
ولی باید واقع بین باشیم. ماکتابهای هابیت و سه گانه ارباب حلقه ها رو خوندیم و میتونیم اونارو باهم مقایسه کنیم
از قبل هم قابل پیش بینی بود که هابیت فضاش به تیره و تاری یا حماسی بودن لوتر نیست .خودمون کامل در جریان ساخت هابیت بودیم و میدونستیم که پیترجکسون به رمان کاملا وفاداره.اینکه انتظار داشته باشیم هابیت یه لوتر باشه کمی غیرمنطقیه .غیر از این دو قسمت دیگه هابیت هم درراهه و امکان داره اون دو قسمت قدرتمند باشن و هنوز نتیجه گیری کمی زوده
اون برگ برنده ای که پیترممکنه رو کنه در قسمت سومه که پیتر میتونه داستانو بیشتر گسترش بده
به نظرم حالا وقتشه که لوتر رو فراموش کنیم و به هابیت به عنوان اثری مستقل نگاه کنیم
به نظرم حالا که بانو ارون-الدا و مانا فیلم رو دیدن میتونیم نقد هابیت رو شروع کنیم و نقاط قوت و ضعفشو بگیم
اینکه بگیم فیلم ضعیف بود ولی نتونیم نقاط ضعفشو بگیم به نظرم کمی خنده داره
یه نکته هم به لازمه که به تیسک عزیز بگم اونم اینه هوادار تالکین و پیترجکسون به طرفداری محض از فیلم ها یا کتاب های ایشون نیست میتونیم هم یه هوادار خوب باشیم و هم واقع گرا باشیم در نقد وبررسی
رضائی.استل —
به نظرم حالا که بانو ارون-الدا و مانا فیلم رو دیدن میتونیم نقد هابیت رو شروع کنیم و نقاط قوت و ضعفشو بگیم
بله چقد خوب میشه که اینکارو شروع کنیم.البته من دوست دارم که با لوتر هم مقایسه اش کنیم و نه کاملا به صورت مستقل.
به نظر من فیلم باید خیلی قشنگ باشه.خب تریلرها که واقعا نظر مثبت و موافق منو جلب کردن و قانع شدم که اثر میتونه قدرتمند باشه.
Sherlock —
هابیت فوق العاده خواهد بود ولی به پای لوتر نمیرسه ، چون لوتر همه چی برای یک داستان جالب رو داشت
حماسه لوتر فکر نکنم در فیلم دیگری تکرار بشه
renato —
سلام...اون روز که پیتر جکسون تو کنفرانس خبری گفت دیگه به دنیای تالکین برنمیگردم...واقع به هم ریختم !
اما یادتون باشه دوستان پیتر قبلا این حرف رو در مورد هابیت هم زده بود که پس از ده سال نظرش عوض شد...
امیدوارم اینبار هم پس از ده سال ما شاهد یه تریلوژی دیگه (سیلماریلیون و فرزندان هورین+ضمایم) از پیتر باشیم.
من مطمنم پیتر برمیگرده !
الدا —
من متاسفانه هنوز فیلم رو ندیدم :-?......ولی به محض این که کارام راست و ریس شدن {به احتمال زیاد حدودا بعد از 15 الی 20 روز....شایدم کمتر :-? } اگه هنوز رو پرده باشه میرم میبینم.
little lord —
به نظر من این اخرین کار پیتر از دنیای تالکین هستش به این دلیل فقط عاشقا و خوره های تالکین نیستن که این فیلم و دیدن و میبینن
من خودم بارها از افراد عادی شنیدم ای بابا از دست این پیتر جکسون بازم تالکین این کارگردان چیزی جز تالکین بلد نیست یا اینکه بابا بزرگیه فیلم های لوتر و هابیت به داستانشونه
نه کارگردانی پیتر و...
فکر نکنم خودشم بخواد این جوری قضاوت بشه
amir —
مطمئنا کسانی که این حرف رو زدند یا از هنر سینما غافل بودند و یا از استعداد جکسون .
اگر با دید حرفه ای به فیلم های جکسون نگاه بندازیم ، به نظر شخصی من درصحنه ها و نحوه ی فیلم برداری و یا از نوع دیالوگها تا نوع بازی کردن بازیگران، به نوعی متفاوت ترین کار گردانی را حس خواهیم کرد و به همین دلیل است که با دیدن فیلم یه جورایی حس می کنیم یکی داره کتاب های تالکین رو در گوشمون می خونه .
بخصوص اینکه جکسون سعی کاملی براین داشت که تمامی صحنه ها شبیه به نقاشی های وصف نشدنی که برا ی کتاب های تالکین کشیده شده در بیاد.
حا لا این نوع کارگردانی رو با فیلم کینگ کونگ خود جکسون مقایسه کنید ببینید ! استعداد جکسون در این ظاهر می شه ، ریتم فیلم کلا حال و هوای دیگه ای داره که همیشه در جکسون می دیدم .
با این حساب لیتل لرد عزیز بزرگی فیلم هایی که از کتاب های تالکین درست شده ، هم به خاطر داستان و هم به خاطر نحوه ی کارگردانی اون است.
little lord —
مطمئنا کسانی که این حرف رو زدند یا از هنر سینما غافل بودند و یا از استعداد جکسون .
اگر با دید حرفه ای به فیلم های جکسون نگاه بندازیم ، به نظر شخصی من درصحنه ها و نحوه ی فیلم برداری و یا از نوع دیالوگها تا نوع بازی کردن بازیگران، به نوعی متفاوت ترین کار گردانی را حس خواهیم کرد و به همین دلیل است که با دیدن فیلم یه جورایی حس می کنیم یکی داره کتاب های تالکین رو در گوشمون می خونه .
بخصوص اینکه جکسون سعی کاملی براین داشت که تمامی صحنه ها شبیه به نقاشی های وصف نشدنی که برا ی کتاب های تالکین کشیده شده در بیاد.
حا لا این نوع کارگردانی رو با فیلم کینگ کونگ خود جکسون مقایسه کنید ببینید ! استعداد جکسون در این ظاهر می شه ، ریتم فیلم کلا حال و هوای دیگه ای داره که همیشه در جکسون می دیدم .
با این حساب لیتل لرد عزیز بزرگی فیلم هایی که از کتاب های تالکین درست شده ، هم به خاطر داستان و هم به خاطر نحوه ی کارگردانی اون است.
امیر جون من فقط نقل قول کردم من اصلا چنین جسارت فاحشی نمی کنم وروز به روز
ارادتم به پیتر اقا بیشترو بیشتر میشه
amir —
من هم منظورتون رو می دونم .
این پست رو برای همونایی نوشتم که چنین فکری می کنند.
the LORD of the RINGS... —
خود پیتر تو کنفرانس مطبوعاتی هابیت گفته بود که اصلی ترین دلیلی که هابیت رو 3 قسمتی کرده اینه که دیگه نمیخواد به دنیای تالکین برگرده(به عنوان فیلمساز)ولی میتونیم امیدوار باشیم شاید چند سال دیگه نظرش عوض شه .چون بعد ساخت لوتر هم گفته بود که نمیخواد هابیت رو بسازه ولی خب دیدید که نظرش عوض شد دی:
MORGOMIR —
امیدوارم که بعد از هابیت از دنیای تالکین نکشه کنار چون واقعا بد میشه
پس کی سیلماریلیون رو بسازه من فقط به پیتر جکسون در ساخت فیلم های مربوط به سرزمین میانه اعتماد دارم
ولی اگه فرزندان هورین و The-Book-of-Lost-Tales و The Book of Unfinished Tales را بسازه دیگه من از خوشحالی میمیرم.
راداگاست قهوه ای —
به نظر من بعد از هابیت پیتر جکسون سیلماریلیون رو به صورت مستند میسازه
فکر نکنم پیتر جکسون به همین زودیا از تالکین خسته شه.
ayub_s —
به نظر من بعد از هابیت پیتر جکسون سیلماریلیون رو به صورت مستند میسازه
فکر نکنم پیتر جکسون به همین زودیا از تالکین خسته شه.
چی؟! مستند بسازه؟! مگه سیلماریلیون در مورد حادثه ی هیروشیماست که مستند بشه؟! دی
راداگاست قهوه ای —
من سیلمارلیون رو نخوندم {البته ارباب حلقه ها رو خوندم}ولی از یه چند نفر شنیدم که سیلماریلیون کم وبیش حالت داستانی داره.
blackhole —
ولی من یادم که جایی خوندم که بعد از پروژه هابیت سراغ سیلماریون میره تا فیلمشو بسازه.
farifa —
به نظر من کتاب های دیگه مانند سلماریون و .... به اندازه ارباب حلقه ها و هاببیت جذاب نیستند .
پیتر باید خودش ادامه پس از ارباب حلقه ها رو بسازه ..مثلا از تخیلات خودش استفاده کنه
مثلا ادامه داستان اگر من نویسنده بودنم : زمانی که در اخری نقسمت ارباب حلقه ها اسمیگل یا همون گالوم در حال افتادن در مواد مذاب بود یکدفعه حلقه رو در دستش کرد و نجات پیدا کرد . اما حلقه قدرتش کم شده بود .
و اون چشم اتشین هم بسیار کوچکتر (اندازه کف دست ) شده و بسیار قدرتش کاهش یافته بود . تنها چیزی که باعث میشد تا حلقه و چشم اتشین دوباره قدرت بگیرن . نزدیک کردن حلقه و چشم اتشین بود . و.........
LObeLia —
نميدونم چرا همه اينقدر علاقه دارن که چشم دوباره قدرت بگيره.؟؟؟؟
blackhole —
نميدونم چرا همه اينقدر علاقه دارن که چشم دوباره قدرت بگيره.؟؟؟؟
خوب مگه چیه چشم به اون نازی دوباره برگرده؟
farifa —
این هابیت هم فکر نکنم نبرد های انچنانی به وسعت ارباب حلقه ها داشته باشه .
هاببیت فقط برای راضی نگه داشتن طرفدارهای ارباب حلقه هاست . اما ما منتظر یه نبرد بسیار بزرگ هستیم .........
شیاطین برج —
فقط هرکس رو میگید تیم برتون رو نگید ، چون هرچی درخت بدون برگ و مه هستش رو میندازه تو فیلم نمیشه چیزی فهمید :دی
من که میگم اگه کسی خواست فیلم دیگه ای از تالکین بسازه اول باید به کمپانی سازندش دقت کرد که برادران وارنر نباشه چون فقط به فکر پولن دوماً کارگردانی باشه که از تالکین و فیلم ارباب حلقه ها شناخت خوبی داشته باشه
Raistlin Majere —
سلام
خب من که توی نت سرچ می کردم، چشمم به دو تا مطلب خورد که البته صحت خبرش رو نمی دونم، ولی اینجا می گذارم تا دوستان مون خبر صحیح تری بدن ...
اول اینکه کریستوفر تالکین بعد از مرگ پدرش برای اولین بار با روزنامه ی لموند فرانسه مصاحبه کرده (تایید شده و صحیح!) و این بار فیلم اول هابیت رو ستوده و گفته که روح کار پدرم رو حفظ کرده ... این الف هایی که توی هابیت به تصویر کشیده شدن دقیقا همون هایی هستن که توی سرزمین میانه ی پدرم بودن و ... فیلم رو خیلی ستایش کرده ... اما در مورد ارباب حلقه ها باز هم ناراحتی خودش رو ابراز کرده ...
اما در این فروم فرانسوی فکر می کنم، یه خبری رو به انگلیسی زدن که پیتر جکسون به فرانسه رفته و با کریستوفر تالکین ملاقاتی داشته و در پایان کریستوفر راضی شده که حق امتیاز سیلماریلیون رو بده به شرکت فیلم سازی جکسون ... ولی خودش هم باید در روند تولید فیلم باشه و ...
طبق چیزی که اینجا نوشته پیش تولید سه گانه ای بر اساس سیلماریلیون از همین فیلم هابیت: برهوت اسماگ شروع شده و طبق برنامه ریزی ها سال 2015 اولین فیلمش اکران جهانی می شه...
فیلیپا بوینز یکی از فیلمنامه نویسان گفته که بهتون قول می دم که سر ترانه ی آینوها اشک توی چشماتون جمع بشه ...
برادران وارنر هم ابراز خوشحالی کرده از این توافق صورت گرفته بین پیتر جکسون و کریستوفر تالکین ...
پیتر جکسون هم گفته که سیلماریلیون داستان های احساسی بسیار و نبردهای تمام عیاری داره که نمی تونم برای نشون دادنش به شما صبر کنم ... نبرد خشم یک نبرد حماسیه که تیم طراحی جلوه های ویژه مون مشقت بسیاری باید روی اون بکشن ...
و چیزهای دیگه مثل حرفای کریستوفر تالکین و نفرات دیگه ...
من نمی دونم که چقدر صحیحه این خبر، لطفا دوستان مون پیگیری کنن ما رو هم در جریان بگذارن که ببینیم واقعا درسته یا نه ...
تور —
با سلام به شما دوست عزیز
پست رو به این تاپیک منتقل کردم چون هم اخبار موثق تری دارید و هم خبری در رابطه با هابیت.
اول که پست رو خوندم واقعا شوکه شدم! ما طرفداران به این نتیجه رسیده بودیم که هابیت سفری غیر منتظره مخصوص طرفداران ساخته شده و بی نهایت رنگ و بوی کتاب هابیت رو داره اما اصلا انتظارشو نداشتیم که قسمت اول این سینمایی اینگونه مورد پسند و توجه فرزند برومند استاد قرار بگیره. خبر اول گویا موثقه. لینکشو از سایت حلقه یگانه هم پیدا کردم:
خبر دوم رو ما زیاد موثق نمیدونم. هم که غیر رسمی هست و منبعی نداره و هم این که اون عکسش بنظرم فتوشاپه.
ضمن این که پیتر جکسون خودش بار ها در مصاحباتی گفته که فعلا قصد بازگشت به سرزمین میانه رو نداره و تا سال های 2015 هم پروژه هایی در دست اجرا داره.
کریستوفر تالکین که با سفری غیر منتظره نظرش نسبت به توانایی های جکسون جلب شده و بهش اعتماد کرده بنظرم با دیدن برهوت اسماگ نظرش برگشته! :-)
دعا کنید به جون قسمت سوم که هم انطباقی به اندازه قسمت اول داشته باشه و هم جذابیت و تاریکی و زیبایی قسمت دوم رو...
ممنون بهرحال همون خبر اول بسیار ما رو ذوق زده کرد.
از اول هم ایمان داشتم که شخصیت پردازی قسمت اول، گریم، فیلمنامه، موسیقی همه و همه دست به دست هم دادند تا قسمت اول بینهایت به کتاب نزدیک باشه و وارث تالکین مهر تایید به این نظر ما زد. :-)
ayub_s —
منم فکر نمیکنم این خبر درست باشه ... دلایلم هم همون دلایلی هستش که جناب تور فرمودن...
Raistlin Majere —
حیف شد
من عاشق سیلماریلیون و وقایع دوران اول هستم ... امیدوارم که این هابیت حداقل یه تاثیر مثبتی در اندیشه ی کریستوفر تالکین گذاشته باشه ... فیلمش هم اگه ساخته بشه برترین فیلم حماسی می شه ... و خودم شخصا عاشق قسمت فرزندان هورین هستم ... برترین داستان سیلماریلیون از نظر من همین داستانه ... و بیشتر از جنگ خشم، ترانه ی آینوها و سقوط گوندولین، مشتاق دیدن فیلم این قسمت هستم ...
الان خودم هم سایت برادران وارنر رو چک کردم، متاسفانه خبرش فیک بوده ...
با این حال علاقه ی شدیدی برای ترجمه ی تاریخ سرزمین میانه دارم ... همین الان هم دارم روی اسامی و تلفظ ها کار می کنم، می دونم کار سنگینی هست، و به همین خاطر نمی خوام یک کار ضعیف ارائه بدم ... و برای همین شاید برای شروع کار زمانی یک تا دو ساله و شاید هم بیشتر طول بکشه ...
من مالازان و چرخ زمان و توفان نور رو خوندم، ولی هیچ کدوم شون به اندازه ی دنیای افسانه ای تالکین منو نتونسته تحت تاثیر قرار بده، هر چند توفان نور رو در دست ترجمه دارم، ولی تاریخ سرزمین میانه یکی از آرزوهای منه به عنوان یکی از طرفداران دنیای تالکین ...
تور —
البته من خودم به شخصه زیاد موافق یه اقتباس سینمایی از سیلماریلیون نیستم! چون بنظرم بهتره خوانندگان سیلماریلیون و عاشقان سرزمین میانه رو به حال خودشون بذاریم و بذاریم تصور و ذهنیت خودشون رو از داستان داشته باشند. سیلماریلیون داستان های واقعا عظیمی داره که به خاطر این که کم هست هر کدوم از ما ها تصور و برداشت و فضاسازی ذهنی خودمون رو از داستان ها داریم. هر کدوم حریمی خصوصی در این باره داریم و بنظرم فیلمی که بخواد از کل سیلماریلیون ساخته بشه به خاطر تعدی به این حریم و این که قدرت تصویر سازی و تصور خلاق و یونیک رو ازمون میگیره نمیتونه جالب و مورد پسند قرار بگیره. من امیدوارم کریستوفر تالکین اجازه شو نده یا اگر داد فقط داستان ها یا بخش هایی خاص رو اجازه بده. (میشه آیا؟!)
ضمایم ارباب حلقه ها هنوز هم جای پرداختن داره و میشه اقتباس های مفصل تری ازش در آورد...
با این حال علاقه ی شدیدی برای ترجمه ی تاریخ سرزمین میانه دارم ... همین الان هم دارم روی اسامی و تلفظ ها کار می کنم، می دونم کار سنگینی هست، و به همین خاطر نمی خوام یک کار ضعیف ارائه بدم ... و برای همین شاید برای شروع کار زمانی یک تا دو ساله و شاید هم بیشتر طول بکشه ...
من مالازان و چرخ زمان و توفان نور رو خوندم، ولی هیچ کدوم شون به اندازه ی دنیای افسانه ای تالکین منو نتونسته تحت تاثیر قرار بده، هر چند توفان نور رو در دست ترجمه دارم، ولی تاریخ سرزمین میانه یکی از آرزوهای منه به عنوان یکی از طرفداران دنیای تالکین ...
صددرصد اپیک فانتزی پروفسور تالکین قابل مقایسه با هیچ فانتزی و داستان دیگری و به نظر من حماسه دیگری هم نیست! در این، هیچ کس -از اونهایی که کتاب ها رو خوندن- شکی نداره.
در مورد ترجمه اما همینقدر بگم که هر فعالیتی هر کدوم از اعضای سایت انجام بده توسط بقیه حمایت میشه. این علاقه شما به ترجمه رو تحسین میکنیم و مطمئن باشید اگر ترجمه تاریخ به دست هر یک از دوستان آردایی صورت بگیره پس از اتمام با استقبال بی نظیری روبرو میشه...امیدوارم موفق باشید و هرجا به کمک احتیاج داشتید روی دوستان آرداییتون حساب کنید. :-)
Raistlin Majere —
البته من خودم به شخصه زیاد موافق یه اقتباس سینمایی از سیلماریلیون نیستم! چون بنظرم بهتره خوانندگان سیلماریلیون و عاشقان سرزمین میانه رو به حال خودشون بذاریم و بذاریم تصور و ذهنیت خودشون رو از داستان داشته باشند. سیلماریلیون داستان های واقعا عظیمی داره که به خاطر این که کم هست هر کدوم از ما ها تصور و برداشت و فضاسازی ذهنی خودمون رو از داستان ها داریم. هر کدوم حریمی خصوصی در این باره داریم و بنظرم فیلمی که بخواد از کل سیلماریلیون ساخته بشه به خاطر تعدی به این حریم و این که قدرت تصویر سازی و تصور خلاق و یونیک رو ازمون میگیره نمیتونه جالب و مورد پسند قرار بگیره. من امیدوارم کریستوفر تالکین اجازه شو نده یا اگر داد فقط داستان ها یا بخش هایی خاص رو اجازه بده. (میشه آیا؟!)
ضمایم ارباب حلقه ها هنوز هم جای پرداختن داره و میشه اقتباس های مفصل تری ازش در آورد...
از این نظر حرف تون رو قبول دارم که درون یک سه گانه و یا چند تا فیلم به هیچ وجه نمی شه کتابی به عظمت سیلماریلیون رو به زبان تصویر ترجمه کرد ... ولی خب به نظر من فیلم سیلماریلیون مطمئنا ساخته می شه، حالا دیر یا زود به سراغش می رن و یک جوری رضایت کریستوفر تالکین رو هم جلب می کنن ... اما مطمئنا هیچ کس نمی تونه کل سیلماریلیون رو تبدیل به فیلم کنه، و مثل ارباب حلقه ها مجبور می شن بخش های زیادیش رو حذف یا تغییر بدن ... اما داستان هایی مثل فرزندان هورین، سقوط گوندولین و برن و لوتیین هر کدوم شون پتانسیل اینو دارن که یک فیلم جدا باشن ... یا حتی دو یا سه گانه که اگه پیتر جکسون باشه، مطمئنا این کارو می کنه ...
منم موافق هستم که بخش هاییش رو تبدیل به فیلم کنن، چون کل سیلماریلیون به هیچ وجه نمی شه تبدیل به فیلمش کرد، در غیر این صورت باید حذف و تغییر بدن که خیلی به مذاق مون خوش نمیاد ...
اما امیدوارم که فرزندان هورین جزو اون قسمت ها باشه ... به نظر من زیباترین داستان سرزمین میانه است، بسیار سرش گریه کردم و چند روز تحت تاثیرش بودم ... چندین بار هم تا به حال خوندمش ... آخرین بار هم دیروز بود ...
صددرصد اپیک فانتزی پروفسور تالکین قابل مقایسه با هیچ فانتزی و داستان دیگری و به نظر من حماسه دیگری هم نیست! در این، هیچ کس -از اونهایی که کتاب ها رو خوندن- شکی نداره.
در مورد ترجمه اما همینقدر بگم که هر فعالیتی هر کدوم از اعضای سایت انجام بده توسط بقیه حمایت میشه. این علاقه شما به ترجمه رو تحسین میکنیم و مطمئن باشید اگر ترجمه تاریخ به دست هر یک از دوستان آردایی صورت بگیره پس از اتمام با استقبال بی نظیری روبرو میشه...امیدوارم موفق باشید و هرجا به کمک احتیاج داشتید روی دوستان آرداییتون حساب کنید. :-)
خب طبیعی هم هست، چون این استاد تالکین بودن که اصلا بنیان گذار ژانر فانتزی حماسی توی دنیا هستن ... کسی که حتی تا پایان دنیایی که خلق کرده رو نوشته ... ولی چرخ زمان رو در نظر بگیرین، رابرت جردن با ادعای خلق سرزمین میانه ای دیگر، چرخ زمان رو نوشت. کتابش هم انصافا شاهکار و زیباست ... اما نویسنده دنیاش رو اینقدر گسترده کرده که حتی خودش هم توش گم شده و داستان به بیراهه رفته به خاطر همین از جلد پنجم به تا دهمش زیاد جذاب نبودن ... با اینکه خیلی ها شاید خوششن نیاد ولی به نظر من جردن خوب شد که به دیار باقی شتافت، چون واقعا داشت گند می زد به کتابی که خودش نوشته بود، اما سندرسون اومد جمعش کرد، خیلی هم خوب این کارو کرد ... یا همین مالازان، پایان بسیار بازی داره و نتونسته جمعش کنه ... اما استاد تالکین هیچ موقع به بیراهه نرفته، توی دنیای خودش گم نشده و ...
تاریخ سرزمین میانه از این جهت خیلی ارزشمنده که اطلاعات خیلی گسترده تر و بیشتری درباره ی سرزمین میانه بهمون می ده ... مثلا در مورد همین داستان فرزندان هورین، گفته شده که در نبرد پایانی که برگرفته از راگناروک یا آرماگدون هست، مورگوت دوباره قدرت سابقش رو به دست میاره و از زنجیرش آزاد می شه، و کسی که در پایان مورگوت رو نابود می کنه، تورین تورامبار هست که شمشیرش آنگلاخل رو به قلب سیاه مورگوت فرو می کنه تا انتقام رنج هایی که بهشون تحمیل کرده رو بگیره ... این اول در سیلماریلیون اصلی استاد بود که کریستوفر تالکین حذفش کرده ...
راستش رو بخواین من مدیرکل و مدیر یکی از تیم های ترجمه ی سایت دوران اژدها هستم ... ژانر اصلی هم که در حال ترجمش هستم همین فانتزی حماسی هست ... فعلا هم سه تا کتاب در حال ارائه داریم، یکیش که «حماسه ی شاه کش - نام باد» داره که یک سه گانه ست و به عنوان برترین کتاب فانتزی قرن بیست و یکم انتخاب شده ... اینم داستانی بی نظیر داره ... دنیای شبیه به ارباب حلقه ها داره ...
«ویچر - آخرین آرزو» که اینم باز دنیای شبیه به ارباب حلقه ها و نغمه ای از یخ و آتش داره ...
و سومیش هم که از یکی از دنیاهای بازی اژدهایان و سیاهچال هاست که خودتون مطمئنا می دونین کلا از روی اثر تالکین الگو گرفتن ... نیزه ی اژدها اسم کل این دنیا و سریش هست، اما کتابی که در حال ترجمش هستیم از سه گانه ی حماسه شروع می شه ... جالبه که بدونین توی یکی از سایت ها یه نظرسنجی بین سائرون و ریستلین مایر (یکی از شخصیت های داخل کتاب و همینی که اسم یوزرمه) بوده که کدوم شون بهترن و ریستلین مایر با اختلاف یک رای سائرون رو برده توی نظرسنجی، یکی از محبوب ترین شخصیت های دنیا هست ...
کلا تمام کتاب های انتخابیم با نگاه به ارباب حلقه ها بودن ...
اما در مورد ترجمه ی سرزمین میانه چند تا از دوستانم بهم گفتن که این کتاب ارزشش رو نداره و ... ولی من برای اونا یک حرف دارم، کتاب های خون آشامی سخیف یا اونایی که راجع به خدایان المپ هستن ارزش ترجمه شدن دارن، اونوقت همچین اثر و کتابی که دنیایی داره که هنوز کامل نمی شناسیمش ارزش ترجمه شدن نداره؟؟؟
بعضی از دوستانم برای ترجمه ی این کتاب مشتاق تر از من بودن و می خواستن یک هفته پیش استارتش رو بزنن که من جلوشون رو گرفتم، بدون پشتوانه ی قوی از اطلاعات درباره ی این دنیا نمی شه ترجمش کرد ... به خاطر همین هم موقعی که خواستیم استارت کار رو بزنیم، می خواستم با سایت آردا یه همکاری دو جانبه داشته باشیم و بهمون مشاوره بدن ... چون من توی سایت گشتم و اطلاعات بعضی دوستان واقعا ستودنیه ... خیلی می تونن بهمون کمک کنن ...
و در آخر می خواستم بگم که جدیدا آخرین کتاب استاد هم منتشر شده با نام «سقوط آرتور (The Fall Of Arthur)»، لینک دانلودش هم در پایین قرار می دم:
کاملا موافقم بنظرم (که صفحه اول همین تاپیک گفتمش) داستان تورین تورامبار واقعا بینظیره.
و ساخت فیلم از روش واقعا کار هر کسی نیست...
پ.ن
تاریخ سرزمین میانه جمع آوری دست نوشته های تالکین بوده که عمر تالکین برای کامل کردنشون کفاف نداد. پسرش کریستوفر اون ها رو بسط داده و با اطلاعات دیگر کتاب ها انطباق داده و حدس هایی هم زده...بیشتر به کتابی تاریخ وار و مستند شبیهه تا یک داستان. اما همچنان بسیار ارزشمنده....
بله حماسه شاه کش واقعا فانتزی خوبیست ضمنا من ترجمه شما رو ازش دارم که کار ارزشمندی شده...:-)
Rosebud —
شخصاً خوشحال میشم اگر باز هم فیلمی در آینده از سرزمین میانه ببینم ولی بعید به نظر میرسه. دوستان به یک وجه مهم دقت نمیکنن و اون هم توجیه اقتصادی است. لوتر و در ادامه هابیت به واسطه لوتر و فروشش صرف اقتصادی ساخت داشت و اینکه این دو داستان به مراتب نسبت به دیگر روایات سرزمین میانه، سر راست تر و به تعبیری عامه پسندتر هستند. اصطلاحی هست که میگوید بعضی از آثار ادبی قابل اقتباس نیستند به صور مثال نمیشود اثر جاودانه مارسل پروست یعنی در جست و جوی زمان از دست رفته را در فضایی خارج از مدیوم ادبیات تصور کرد یا خشم و هیاهوی ویلیام فاکنر. سیلماریلیون به قول مراد فرهادپور دارای غلظت زمانی شدیدی هست که شاید در دنیای ادبیات نمونه باشد و به نظرم نمیشود این غلظت عظیم زمانی را در مدیوم سینما و رسانه تصویر بیان کرد.
ادموند پونسی —
خب جدا از بحث های تاپیک، من ترجیح می دم یه سریال از سیلماریلیون ساخته شه. البته به شخصه دوس دارم انیمیشن باشه سریالش، چون انیمیشن می تونه خیلی فانتزی تر از فیلم واقعی باشه، اما اگه کار دست جکسون بیفته، مطمئنا به فیلم هم قانعم.
در واقع سیلماریلیون می تونه تصور رو عوض کنه. می تونه تخیل فانتزی خواننده رو واقعی تر کنه. منم راضی به ساخت نارنیا نبودم، چون وقتی فیلم رو دیدم، کاملا با تصور فانتزیم فرق داشت. اما با ساخت فیلم نارنیا برام واقعی تر شد
Capitan —
سيلماريليون كه حق ساختش دست خانواده ي تالكينه ولي اگه اين حق فروخته هم بشه پيتر 100%سراغش نميره چون به اندازه ي كافي سر ارباب حلقه ها و هابيت پدرش در اومده!!
البته خودش هم همچين حرفي زده بود
رضائی.استل —
جدای از بحثهایی که خود پیتر داشت، دیگه خودش مثل اینکه کمی از این حال و فضا و خسته شده و البته مسالۀ سنشم میتونه تاثیر گذار باشه...
ولی حیف:D هیچی کار وتا ورکشاپ رو حداقل نمیتونه بکنه.
Capitan —
مسئله ي سنش؟؟!!چه مسئله اي تو سنش هست؟!پيتر بدون شك از كارگردان هاي برتر تاريخ جهانه و از پرافتخارترين ها كه البته بين هم سطح هاي خودش از جوان ترين ها محسوب ميشه(يه نگاهي به اسپيلبرگ و كامرون و لوكاس بكنين!)طفلك پيتر تازه 51 سالشه!!
رضائی.استل —
مسالۀ سنش نیست! من حساسم! یعنی روی کارگردانای آثار استاد از جمله سیلم!
مثلا پیتر هابیت دیگه اون پیتر لوتر نیست.
Capitan —
پيتر هابيت همون پيتر لوتره ولي هابيت لوتر نيست و نميتونه باشه(به خاطر پتانسيلش)قبلا در اين مورد زياد بحث شده...پس بهتره ديگه واردش نشيم!
ولي قبول دارم كه اگه پيتر حتي بخواد سيل رو بسازه مثل هابيت و لوتر نميشه
ولي بايد در نظر داشت كه كسي بهتر از داش پيتر!نميتونه اردا رو فيلم كنه
رضائی.استل —
آره بحثای زیادی شده اما منو قانع نکردن!
پیتر قشنگ از پس آثار تالکینی براومده اما خب مجالی برای دیگر کارگردانا نبوده. شاید باشه کس دیگه ای هم که رضایت مخاطبین رو بیش از پیتر جلب کنه (البته با بررسی کارنامه های فانتزی سازان دیگه، تا حالا اثری مانند آثار استاد و فیلمی مانند لوتر ندیدم).
simple hobbit —
جالبه انگار پیتر جکسون از پروژه ای عظیم هالیوود دیگه خسته شده اینو چند مدت پیشم تو یه مصاحبه دیگه هم گفته بود
نکته ی جالب تر دیگه اینکه پیتر جکسون گفته قصد نداره فیلمی ابرقهرمانی واسه مارول بسازه البته این ربطی به شایعه در مورد ساختن فیلم های ابرقهرمانی تسوط پیتر جکسون نداره و فقط گفته خوشش نمیاد:
“I don’t really like the Hollywood blockbuster bandwagon that exists right now,” says Peter Jackson. “The industry and the advent of all the technology, has kind of lost its way. It’s become very franchise driven and superhero driven.”
یه جای دیگه هم از سیلماریلیون و حرف زده که گفته اگه بهش اجازه حق ساخت فیلم سیلماریلیون رو از رو کتابش بدن حاظر نیست سریع بره روش کار کنه و تا دو سه سالی بره رو پروژهای دیگش یعنی تا چند سال میخواد استراحت کنده و فیلم های دیگه ای بسازه بعدش حاضره رو این پروژه کار کنه.(خب حقم داره ساختن دو سه گانه اونم در یه زمان و اکران سالانه !!! اولین کارگردانیه که چنین جسارتی داشت البته جیمز کامرون هم قراره سه گانه ی آواتار رو هم زمان بسازه!
حیف که کریستوفر تالکین عمرا اجازه بده که این اتفاق یا بهتر بگیم معجزه به وجود بیاد تا شاهد فیلم هایی از سیلماریلیون باشیم.
ayub_s —
حیف که کریستوفر تالکین عمرا اجازه بده که این اتفاق یا بهتر بگیم معجزه به وجود بیاد تا شاهد فیلم هایی از سیلماریلیون باشیم.
احتمال ساخت سیلماریلیون در صورتی ممکنه که کریستوفر تالکین بمیره ، اونوقته که ارث به فرزندان وی میرسه ، و از قرار معلوم فرزندان وی که همون نوادگان تالکین خواهند بود علاقه ی بسیار زیادی به فیلم های جکسون دارند !
کریستوفر تالکین هم الان 90 سالشه ، ماشالله ! :دی
3DMahdi —
احتمال ساخت سیلماریلیون در صورتی ممکنه که کریستوفر تالکین بمیره ، اونوقته که ارث به فرزندان وی میرسه ، و از قرار معلوم فرزندان وی که همون نوادگان تالکین خواهند بود علاقه ی بسیار زیادی به فیلم های جکسون دارند !
اگر کریستوفر تالکین نبود اثری از سیلماریلیون نبود که الان منتظر مرگش هستید تا بلکه جکسون فیلمش رو بسازه! سیلماریلیون، فرزندان هورین، داستانهای ناتمام و تاریخ سرزمین میانه همه بعد مرگ تالکین و به دست کریستوفر منتشر شد و اگه نبود کتابهای تالکین به همین لوتر و هابیت محدود میشد!
ayub_s —
اگر کریستوفر تالکین نبود اثری از سیلماریلیون نبود که الان منتظر مرگش هستید تا بلکه جکسون فیلمش رو بسازه! سیلماریلیون، فرزندان هورین، داستانهای ناتمام و تاریخ سرزمین میانه همه بعد مرگ تالکین و به دست کریستوفر منتشر شد و اگه نبود کتابهای تالکین به همین لوتر و هابیت محدود میشد!
والا الان هیچکس هم نگفت که کریستوفر تالکین بهتره بمیره و فلان :/ دستش هم درد نکنه بابت سیلماریلیون و فرزندان هورین و ...
ادموند پونسی —
این اقاهه که خیلی هم خفنه... اسمش یه لحظه یادم رفت... کریستوفر لی. هم همسن عاقوی کریستوفر تالکینه، هم هم اسمش ;)
همینجوری که کریستوفر لی رو دوس داریم، کریستوفر تالکین رو هم دوس داریم. کلا کریستوفرها بچه های خیلی گُلی ان. جان کریستوفر، کریستف کلمب، کریستوفر پائولینی و چندین و چندین کریستوفر :))
و جهت خالی نبودن عریضه این که تبدیل شدن بقیه ی کتب به فیلم به نظر خودم(تکرار می کنم، نظر خودم) کار جالبی نیست و تبدیل شدن هابیت و لوتر به اندازه ی کافی جو داد و حتی بیش از حد و ترکوندن این فیلم ها، اما خودم به شخصه دوس دارم به عنوان مثال از سیل تصور خودم رو داشته باشم
Rosebud —
شخصاً ترجیح میدم که دیگه اثر سینمایی از دنیای تالکین ساخته نشه علی الخصوص توسط جکسون. دنیای سیلماریلیون به هیچ وجه مناسب مدیوم سینما نیست و هرگونه تصویرسازی سینمایی از اون باعث کاهش ابهتش میشه. در ضمن اینکه دنیای تالکین چند تا طرفدار داشته باشه ذره ای برام مهم نیست، من طرفدار آثار تالکین نشدم به خاطر مخاطب زیاد یا کم که حالا دلیلم برای ساختن نسخه های فاجعه سینمایی از آثار تالکین جمع آوری مخاطب برای دنیای با عظمت تالکین باشه.
تولکاس آستالدو —
هرچند یکی از طرفدارای جکسون هستم و تا حدودی هم دوست دارم سیلماریلیون نه به صورت کامل بلکه به صورت قسمت قسمت مثل داستان برن و لوتین,حدیث تور و... به صورت فیلم در بیاد ولی همونطور که دوستان اشاره کردن میترسم باعث تخریب ذهنیت قبلیم و تصویرسازیام از این کتاب بشه و این مثلا وقتی حرف از تورین تورامبار میشه لزوما اون تورین تورامبار تو فیلم تو ذهنم بیاد که خب زیاد این اتفاق رو نمی پسندم و هروقت هم که میام یه طرحی از گندالف یا اراگورن و یا دیگر شخصیت های ارباب حلقه ها یا هابیت بکشم ناخوداگاه میبینم که طراحیم شبیه گندالف یا اراگورن تو فیلم شده که میشه به نوعی تجاوز به ذهنینتمون از دنیای تالکین دونست
بیلبو —
ارباب حلقه ها زنده نخواهد شد فقط همین
daemon master —
شاید زمانی دور یا نزدیک کارگردان بهتری این فیلم را زیباتر از قبل درست کند
یا شاید یکی از شما بتونید فیلم زیباتری درست کنید
مثل فیلم هرکول که هرچه سالیان یگذره فیلم های زیباتری ازش درست میکنن وطبیعی تر میشه
Thorin Oakenshield —
فیلمهایی مثل کینگ کنگ جکسون و یا تایتانیک امتیازشون تو آی ام دی بی، 7.3 و 7.7 هست که خیلی کشته و مرده داشتن. اصلا درست و منطقی نیس با دیدن این امتیازها چنین تغییر سلیقه بدین. صبور باشین، تا باکیفیت فیلم رو ببینین و متوجه دیالوگها بشین بعد نظر شخصیتونو بیان کنید!
شاید زمانی دور یا نزدیک کارگردان بهتری این فیلم را زیباتر از قبل درست کند
یا شاید یکی از شما بتونید فیلم زیباتری درست کنید
مثل فیلم هرکول که هرچه سالیان یگذره فیلم های زیباتری ازش درست میکنن وطبیعی تر میشه
تا الان که کسی جرات نزدیک شدن به سرزمین میانرو نداشته، جز پیتر جکسون هیشکی! دل تورو هم اگه عاشق این داستان بود میموند و کارگردانی میکرد نه وسط کار دست گروهو بذاره تو حنا... فک نمیکنم حالا حالاها شخصی جرات اقتباس ازین کتابارو داشته باشه.
ارباب حلقه ها زنده نخواهد شد فقط همین
نبایدم زنده بشه، ارباب حلقه ها برای خودشه و هابیت هم برای خودش. نه این بهتره نه اون! اگه ارباب حلقه ها خیلی دوست دارید هابیت نبینید، ارباب حلقه ها ببینید و اگر هابیت میخواید ببینید تو ارباب حلقه ها دنبالش نگردید.
مخاطب هم در طی گذر زمان مخاطب میشه نه با دیدن یک نسخه ی بی کیفیت و بنجل! چنین مدل فیلم دیدنی فقر هست! اون کیفیت 5k و سه بعدی و دالبی اتمسفر کجا، این کجا...
gity —
دوستان من امروز يه شايعه شنيدم يكي از دوستام گفت كه پيتر جكسون تصميم گرفته كه بعد از يه مدت استراحت سيلماريليون رو بسازه. @-) ..... خودم خيلي حوصله گشتن نداشتم ولي يه جا خوندم كه پيتر جكسون گفته بود كه من نگفتم كه هابيت 3 اخرين فيلم سرزمين ميانس..........حالا واقعا همچين چيزي هست؟؟؟ :-?
تولکاس آستالدو —
دوستان من امروز يه شايعه شنيدم يكي از دوستام گفت كه پيتر جكسون تصميم گرفته كه بعد از يه مدت استراحت سيلماريليون رو بسازه. @-) ..... خودم خيلي حوصله گشتن نداشتم ولي يه جا خوندم كه پيتر جكسون گفته بود كه من نگفتم كه هابيت 3 اخرين فيلم سرزمين ميانس..........حالا واقعا همچين چيزي هست؟؟؟ :-?
والا من چیزی راجبه این خبر نشنیدم ولی همون موقع که میگفتن هابیت اخرین فیلم جکسون از دنیای تالکینه من باور نمیکردم و مطمئنم که دوباره فیلم هایی در این باره رو از جکسون خواهیم دید ولی همه چیز تصمیم جکسون نیست چون پیش از اون اجازه کریستوفر تالکین به عنوان وارث استاد لازمه که بعید میدونم ایشون این اجازه رو بدن هرچند فرزندان ایشون با نظر پدرشون گویا مخالفن و خودمم شاید به ساخت فیلم در این باره علاقه مند باشم ولی برخلاف برخی دوستان به هیچ وجه به مرگ کریستوفر عزیز بخاطر این قضیه راضی نیستم چون ایشون تو تکمیل اثار استاد نقش به سزایی داشتن و نقشی کمتر از پدرش نداشته در این باره.به هر حال هرچه ارو خواهد ~x(
meisam_t72 —
سلام .
از نظر بنده ساخت سیلماریلیون و فرزندان هورین به فیلم کار اشتباهی ست .
خب، شما فکر کنید که کتاب سیلماریلیون پیدایش موجودات آردا و گیتی است که با این جلوه های ویژه ای که در
فیلم هابیت دیدیم برای ساخت سیلماریلیون کفایت نمی کند و کم می آورد .
از من باشه، سیلماریلیون را مثل انیمیشن بئوولف می سازم . هرکدام از شما این انیمیشن را دیدید و شک بردید
که این یک انیمیشن باشد . جکسون هم که در انیمیشن زیبایی چون تن تن دست داشته که از لحاظ گرافیک خیلی قوی بود .
استاد کریستوفر تالکین بیشتر از هرکدام از ما عمق این کتاب را درک می کند و می داند که اگر یک فیلم از روی
این کتاب ساخته بشه بی شک یک جورایی مسخره از آب در می آید . بنابراین، انیمیشن سیلماریلیون بیشتر از فیلمش به دل می شینه .
یا علی .
ارباب حلقه ها —
دوستان من شنیدم که جکسون قراره پروژه فیلم 74 قسمتی سیلماریون شروع کنه کسی در این مورد اطلاعاتی داره یا اینکه شایعه هستش ؟
king.nezgul —
بله ممکنه آخرین فیم پیتر جکسون از دنیای تالکین باشه چون خودش گفته که سیلماریلیونو نمی سازه ولی ای کاش به صورت سریال می ساخت.
البته جکسون حقم داره ساختن فیلم از روی کتاب هایی که نکات گنگ داره خیلی سخته ولی کتاب های هری پاتر چون واضح بود به راحتی هر هشتاشو ساختن.
نکته دیگه اینه که دیگه داستانی جز فرزندان هورین برای فیلم ساختن وجود نداره. @-)
دوستان من شنیدم که جکسون قراره پروژه فیلم 74 قسمتی سیلماریون شروع کنه کسی در این مورد اطلاعاتی داره یا اینکه شایعه هستش ؟
دوست عزیز فیلم هفتاد و چهار قسمتی که میشه سریال در ضمن پیتر جکسون گفت که دیگه سیلماریلیونو نمی سازه
توجه کنید به این لینک که تو خود سایت اردا گفته شده
اونجوری که خبر رسیده برادران وارنر فقط حق ساخت هابیت وارباب حلقه ها رو خریدن و کتاب سیلماریلیون در دست خانواده تاکین است از اونجایی که خانواده تالکین رابطه بسیار ناجوری با هالیوود دارند بعید می دونم پیتر جکسون بتونه فیلم دیگری از سرزمین های میانه بتونه بسازه . و خود پیتر جکسون هم اعلام خداحافظی کرد .راستش من از ته قلب آرزو می کنم یک بار سیلماریلیون روی پرده سینما بره ولی امیدوارم مثل هابیت به 11 سال دیگه منتقل نشه پیتر جکسون انتظارها رو بسر برسون و لی سیلماریلیون رو به سرنوشت هابیت نرسون
Bain —
این موضوع مربوط به یه مصاحبهی خیالی طنز از پیتر جکسون ه که احتمالا کنایه ای به سه قسمتی شدن هابیت ه. پیتر جکسون تو این مصاحبه میگه که قراره یه فیلم(فیلم،نه سریال!) 72 قسمتی از سیل ساخته بشه و قسمتهاش با فاصلهی زمانی 2ساله از 2016 تا 2160 اکران بشن و یا مثلا اینکه برای کاهش هزینه ها قراره کل نیوزیلند رو به عنوان استودیو خریداری کنن، یا اینکه 16 فیلم از این مجموعه به آواز و موسیقی الفها اختصاص داره و فیلم 49ام دربارهی چپق کشیدن گندالفه. :دی
دوستان آرزوهای طرفداران تالکین به واقعیت تبدیل میشود.
توی پادکست 53 خبر جالبی شنیدم که جکسون قراره در 2016 برای کانال HBO سریال سیلماریلیون رو در ده فصل و صد قسمت بسازه. بازیگرانش هم مشخص نیستن.
مطمئنم شما هم مثل من بی صبرانه منتظر ساخت این سریال جالب هستین. :|
اما گویا بزرگترین دروغ امسال بوده. :)
امیدوارم ساخته بشه. هرچه زودتر بهتر :)
Peredhil —
من که همین الان توی پادکست 53 خبر جالبی شنیدم که جکسون قراره در 2016 برای کانال HBO سریال سیلماریلیون رو در ده فصل و صد قسمت بسازه.
مطمئنم شما هم مثل من بی صبرانه منتظر ساخت این سریال جالب هستین.
خوشحال میشم اگه بدونم بازیگران این سریال چه کسانی هستن.
واقعا خبر جالب و خوشحال کننده ای بود.
دروغ نبود؟! :)
eddard stark —
من که همین الان توی پادکست 53 خبر جالبی شنیدم که جکسون قراره در 2016 برای کانال HBO سریال سیلماریلیون رو در ده فصل و صد قسمت بسازه.
مطمئنم شما هم مثل من بی صبرانه منتظر ساخت این سریال جالب هستین.
خوشحال میشم اگه بدونم بازیگران این سریال چه کسانی هستن.
واقعا خبر جالب و خوشحال کننده ای بود.
من پادکست رو دان کردم ولی هنوز گوش گوش نکردم ولی خیلی چنین کاری از جکسون بعیده چون سیلماریلیون به نوعی روایتگر یک تاریخه و سیر داستانی مشخصی نداره و ساخت یک سریال بدون پایانی مشخص...نمیدونم چی بگم.
هم چنین اینکار برای HBO در شرایطی که درگیر پروژه ی سنگین game of thrones هست زیاد معقول به نظر نمیرسه چون ساخت اینگونه سریال ها پول زیادی رو میطلبه.
در ضمن بعید میدونم بنیاد تالکین اجازه ساخت چنین سریالی رو با توجه به نارضایتی کریستوفر تالکین از انحرافات سه گانه هابیت بده.
علاوه بر این دلایل از خود جکسون اگه اشتباه نکنم تو سایت نقد فارسی نقل شده بود که میخواد بره سراغ پروژه های کوچیک و به قول معروف واسه دل خودش فیلم بسازه
پ.ن:فکر کنم این آتیشا از گور این لینک بلند میشه :)
چند ماه پیش تو نمایه م زدم سیلماریلیون ساخته میشه(الکی) اما کسی گوشش بدهکار نبود فقط چند نفر اومدن و نظراتی دادن. بعدش چندتا بازیگر رو الکی گفتم سرکارشون بذارم دیدم اعتراضاتی شد و آخر سر برادران آردایی اومدن و اعلام کردن که دروغه. و چرنده و از این حرفها.که ایده ای شد تا ایندیس عزیز درخواست این تاپیک رو بده به تالار. :)
البته من گفتم 2017 که الان گفته شده 2016 ست. هنوز هم خبری از بازیگر ها نیست. اما من اسم یه سری هارو گفتم.فقط گفته شده که چهره های معروف و آشنا هستن.
من هم مطمئن نبودم که انجمن تالکین بخواد دوباره به جکسون بده این سریال رو. اما این کانال قدرتمنده اگه بخواد هم شاید بتونه حلش کنه و پول هم خیلی چیزها رو حل میکنه. جکسون اشکالاتی داشته چراکه داستان هابیت آنقدر طولانی و با جزئیات نبوده که سه تا فیلم بتونه پوششون بده اما سیلماریلیون به نظرم صد قسمت کمه واسش. دست من می بود هزار قسمتش میکردم.
Bain —
منم هنوز پادکست رو نشنیدم ولی با توجه به مشخصات باید این باشه!
چند ماه پیش تو نمایه م زدم سیلماریلیون ساخته میشه اما کسی گوشش بدهکار نبود بعدش چندتا بازیگر رو الکی گفتم سرکارشون بذارم دیدم اعتراضاتی شد و آخر سر برادران آردایی اومدن و اعلام کردن که دروغه. و چرنده و از این حرفها.که ایده ای شد تا ایندیس عزیز درخواست این تاپیک رو بده به تالار.
حالا این خبر رو واقعا میشنون چی میگن؟
البته من گفتم 2017 که الان مشخص شده 2016 ست. هنوز هم خبری از بازیگر ها نیست. اما گفته شده که چهره های معروف و آشنا هستن.
من هم مطمئن نبودم که انجمن تالکین بخواد دوباره به جکسون بده این سریال رو. اما این کانال قدرتمنده و پول هم خیلی چیزها رو حل میکنه. جکسون اشکالاتی داشته چراکه داستان هابیت آنقدر طولانی و با جزئیات نبوده که سه تا فیلم بتونه پوششون بده اما سیلماریلیون به نظرم صد قسمت کمه واسش. به خواست میبود هزار قسمتش میکردم.
دوستان پادکست هم مطمئن هستم خبر واقعی رو با شایعه ها ادغام نمیکنن. پس منبعشون معتبر بوده و خبر هم واقعی و درسته.
من که کانت داونم از الان به کار افتاده. خواهشا هرکسی خبری پیدا کرد سریعا به اطلاع عموم اعضای آردا برسونه.
دوست عزیز شما ادامهی همون بخش پادکست رو گوش میدادین متوجه میشدین که گفته میشه این خبر دروغ سیزده/اول آپریل هست :)
Armando —
ای بابا. من که توی قسمت خبرهای پادکست شنیدم. خب میذاشتنش تو قسمت شوخی هاش. :)
دروغ خودمونو به خودمون دادن ما هم باورکردیم. آخرشه والله. :|
الکی دلم خوش بود پس؟
چیکارکنم آخه دوست دارم همچین سریالی ساخته بشه.
واسه همین برخلاف بین عزیز هر شایعه ای رو هم دوست دارم باور کنم چون شایعه ش هم شیرینه .
اما انگار این شایعه من از اینجا به تمام دنیا رفته و یک کلام چهل کلام شد در حد واقعیت بزرگ شده و در دنیا بهترین دروغ سال شد. از خودم ناامید شدم. جرقه های بزرگترین دروغ سال رو زدم انگار :)
Peredhil —
منم شک کردم که شاید اشتباه شنیدم که دروغه. :)
اما ...
چه لحظاتی رو داشتم. افتخار میکردم ولی ... :)
لوگلاس —
اقایون و خانوم ها باید بگم پیتر گفته بدون همکاری بنیاد تالکین امکان ساخت فیلم های بیشتری از این داستان وجود نخواد داشت
اصلا بقیه رو چرا من بگم خودتون برید ببینید فقط و قفط ناراحت نشید چون ناراحتی داره
:) :) خدا یا پیتر خودش بقیه ی داستان های سرزمین میانه رو فیلم کنه
Peredhil —
حیف برای اینکه فیلم دیگه ای ساخته نمیشه. و عااااااااالیه برای اون فيلم ٢۴ساعته. میاد توی ایران دیگه؟ و اکستندد خواهد بود؟
لوگلاس —
حیف برای اینکه فیلم دیگه ای ساخته نمیشه. و عااااااااالیه برای اون فيلم ٢۴ساعته. میاد توی ایران دیگه؟ و اکستندد خواهد بود؟
ممکنه بیاد و حتما هم میاد ولی دوبله نمیشه صد در صد
رضائی.استل —
به هرحال این حق قانونی بنیاد تالکینه که به شخصی اجازۀ برداشت و اقتباس از آثار استاد بده یا نده.
mvp2361372 —
مطمئنا فیلم از روی سیملریلیون نمیشه درست چطوری میشه نزدیک به 10000 سال رو یک فیل اصلا 24ساعتی کرد یه چیز محالهپمثل این میمونه که مثلا بخوای از دوره پیشدادیان توی شاهنامه تا همین الان فیلم بشه
ولی میشه یک سریال در جه یک ازش در اورد game of trowns نمونه خوبی برای همچین موضوعاتی هست
Arien —
چرا سریال؟ چرا فیلم سه چهار ساعته؟
کـُمیک بوکای مارول رو ببینین. انقدر داستان داره که... ولی میان مثلا 10 15 تا داستاناشو میارن، فیلمش میکنن. اونم در طی ده سال.. (همین فاز اول و دوم و سوم استودیوی مارول)
سیلماریلیون خودش داره داد میزنه فصل فصله. چندتا فصلاشو میشه ادغام کرد چندتاشم چیزی نداره که بشه فیلمش کرد. اگه این بنیاد تالکین یکم فکر کنن قشنگ از این سری فیلما میشه که بیاد با همین فیلمای مارول و وارنربروس و ... که دارن همه دنیارو جذب میکنن، رقابت کنه.. حالا دو تا سه گانه ساختن این بشه 4تا 5تا.. هرچی...
خب بسازین دیگه اهههههههه....... :)
R-FAARAZON —
امیدوارم که هابیت آخرین کار پیترجکسون از دنیای تالکین باشه یا حداقل کار بعدی رو کسی غیر جکسون و کل تیم سازنده اش بسازه
آردا به هوای تازه و نگاهی جدید ولی مسلط نیاز داره
Peredhil —
من دوست دارم ساخته بشه اما بعضی وقت ها میگم که شاید بهتره که ساخته نشه، چون یه کتابی هست که رویایی هست و همه یه شکلی از این دنیا رو برای خودشون ساختن. شاید سخت باشه فیلمی ساخته بشه که همه تصورات رو دربر داشته باشه. بیشتر داستان هم راوی باید صحبت کنه.... سخت میشه ساختش. حتی شاید برای بعضی ها که یه تصور عالی و قشنگی از نظر خودشون دارن، دیدن این فیلم نا امید کننده باشه. خیر جناب آرفارازون، به نظرم پیتر بسازه بهتره، چون ما آردا رو با تصورات ایشون میشناسیم، با هنر و ترفندهای ایشون خو گرفتیم، اگه کارگردان دیگه هم بسازه که دیگه خیلی کار خراب میشه. خیلی. به کل تصورات ما بهم میریزه.
R-FAARAZON —
عادت کردن به کلیشه و یه اتمسفر خودش یه ضعفه
یه فیلم جدید نباید صرفا خاطره ای از کار دیگه ای باشه و باید قبول کرد هابیت تنها سایه ی کمرنگی از لوتر بود
سینما هم هیچ وقت خالی از کارگردان توانا نیست برای همین هابیت اسامی ای مثل سم ریمی و گیرمو دل تورو به میون اومد گیرمو دل تورو ای که شاهکار هزارتوی پن رو ساخته بود اونم با بودجه محدود
در کنارش کارگردان های توانای دیگه ای هم هستند مثل ریدلی اسکات که جادوگر تصویره وآلفونسو کوارن و ....
یا نیل بلوم کمپ که منطقه 9 اش ستودنی بود
پیترجکسون میتونه مثل لوکاس که بعد از ساخت جنگ های ستاره ای : امید نو کارگردانی رو به استادش ایروین کرشنر واگذار کرد و خودش صرفا تهیه کننده بود و نتیجه این ریسک خلق شاهکاری به نام امپراطوری حمله می کند بود برای کار بعدی دنیای تالکین یه نابغه جوان رو ساپورت کنه
پیترجکسون برای لوتر تقریبا تموم ایده هاشو پیاده کرد و دنباله هایی از دنیای تالکین فقط بی رمق تر و تکراری تر میشن درست مثل دنباله هایی که شاید پرفروش ولی ضعیف بودند و اون طراوت کارای قبلی رو نداشتن مثل ماتریکس 2 و 3،ترمیناتور، و....
کارهای بعدی هم که یحتمل با برادران وارنره وهمین تضمینی اه برای آب بستن در ایده و صرفا بهره وری تجاری
Peredhil —
ولی باید قبول داشت که اون دنیا یه ویژگی هایی مخصوص به خودش رو داره که باید حفظ بشن. و اون ویژگی ها هم توسط پیتر جکسون به وجود اومدن. حتی اگر جکسون نسازه، کمی باید از حال و هوای هابیت و ارباب حلقه ها، به نظر من، پیروی بشه.
R-FAARAZON —
همین ویژگی باعث میشه که دوس داشته باشم پیتر جکسون منحصر به لوتر بمونه ، شاهکاری که بهترین اثر فانتزی تمام دوران و بهترین کار پیترجکسون تا ابده....
VARDA Elentari —
منم با R-FAARAZON عزیز موافقم که بهتره پیتر جکسون دیگه ادامه نده! چون همه موافق این هستند که جکسون در هابیت به نسبت لوتر بسیار بسیار ضعیف تر ظاهر شد که در اصطلاح ما کارگردانا ;) بهش میگیم سندروم پروژه ی دوم! خودشم اینو اعتراف کرده که لوتر یه چیز دیگه بود و بارها هم اعلام کرده که میخواد کارای کوچکتری رو انجام بده و کریستوفر تالکینم گفته که حالا حالا ها اجازه ی ساخت سیلماریلیونو به کسی نمیده...
اما یه چیزی که خیلی برام جذاب بود و به فکر فرو بردم صحبت arien عزیز بود واقعا پیشنهاد خوبیه و اگر این اتفاق بیوفته نتیجه ی شگفت انگیزی خواهد داشت!!! تصور کنید یک دنباله از حوادث و قهرمانان سرزمین میانه که هر کدوم جریان خودشونو دارن و در یه نقطه با هم تلاقی پیدا میکنن مثلا جداگانه قصه ی هرکس ساخته بشه و بیایم حالا یه جا مثل جنگ خشم همه رو کنار هم قرار بدیم!!! کاری که مارول، با هوش و زیرکی تمام انجام میده و همه رو دنبال خودش میکشونه... به نظرم این میتونه یه تاپیک جداگانه بشه و در موردش مفصل اونجا بحث کنیم!!! مرسی :)
Nienor Niniel —
من شخصا ترجیح میدم سیلماریلیون فیلم نشه .بعضی کتابا فقط در حد کتاب بمونن قشنگترن
R-FAARAZON —
سیلماریلیون واقعا یه ریسک مطلقه و اگه ساخته بشه بزرگترین ریسک سینمای فانتزی میشه اونم بخاطر گستردگی زمان، مکان و شخصیت ها. ولی در کنار این سیلماریلیون قابلیت فیلم داره ( هرچند به سخت ترین وجه ممکن!)و از نظرپتانسیل هم مثل لوتره ، میشه خیلی از اطلاعات رو با یه پیش در آمد به مخاطب انتقال کرد
به نظرم اگه قراره این کار ساخته بشه پیتر جکسون باید از خیر بعضی از داستان ها و شخصیت های جانبی کار بگذره و ملکور رو محور روایت در دوران اول قرار بده و داستانو از سرود آفرینش شروع کنه تا جنگ خشم
Capitan —
سیلماریلیون واقعا یه ریسک مطلقه و اگه ساخته بشه بزرگترین ریسک سینمای فانتزی میشه اونم بخاطر گستردگی زمان، مکان و شخصیت ها. ولی در کنار این سیلماریلیون قابلیت فیلم داره ( هرچند به سخت ترین وجه ممکن!)و از نظرپتانسیل هم مثل لوتره ، میشه خیلی از اطلاعات رو با یه پیش در آمد به مخاطب انتقال کرد
به نظرم اگه قراره این کار ساخته بشه پیتر جکسون باید از خیر بعضی از داستان ها و شخصیت های جانبی کار بگذره و ملکور رو محور روایت در دوران اول قرار بده و داستانو از سرود آفرینش شروع کنه تا جنگ خشم
خوب اگه هم سیلماریلیون فیلم بشه مثل لوتر یک سه گانه نخواهد بود و بخاطر همین مسائل زمانی شاید یه شش گانه یا بیشتر بهتر بهش بیاد:دی
بخاطر همینه که همه متفق القول اند که سیلماریلیون باید یه سریال بشه دیگه
R-FAARAZON —
خوب اگه هم سیلماریلیون فیلم بشه مثل لوتر یک سه گانه نخواهد بود و بخاطر همین مسائل زمانی شاید یه شش گانه یا بیشتر بهتر بهش بیاد:دی
کاپیت جان ولی اینو در نظر بگیر که سطح کیفی یه سریال خیلی پایین تر از یه فیلم سینمایی میشه و به نوعی چوب حراج زدن بر این ایده اس
بله واضحه و شاید بخاطر همین باشه که بنیاد تالکین اجازه ی ساخت اثری رو از روی سیلماریلیون نمیده!
Arien —
من شخصا ترجیح میدم سیلماریلیون فیلم نشه .بعضی کتابا فقط در حد کتاب بمونن قشنگترن
شاید اینطور باشه ولی کتابای تالکین نه. به نظر شما چند درصد از افراد اول کتابای تالکینو خوندن، بعد فیلماشو دیدن؟
آشنا شدن با دنیای تالکین این ارزشو داره که با فیلم، عده ی بیشتری "تالکین خوان" بشن...
من که میگم.. سریال نه! یک سری فیلم باید ساخته بشه اونم در طول چند سال.. مثه مارول.
الان استودیوی وارنربروس با برنامه ای که تا 2020 برنامه ریزی کرده، حداقل 12 تا فیلم توی حوزه ی dc comic میخواد بسازه..
Nienor Niniel —
شاید اینطور باشه ولی کتابای تالکین نه. به نظر شما چند درصد از افراد اول کتابای تالکینو خوندن، بعد فیلماشو دیدن؟
آشنا شدن با دنیای تالکین این ارزشو داره که با فیلم، عده ی بیشتری "تالکین خوان" بشن...
درسته ولی شما ببینین هابیت واقعا از ارباب حلقه ها یه پله پایینتر بود.سیلماریلیون کتاب عظیمیه.اگه نتونن خوب درش بیارن خود شما سرخورده نمیشی؟بدت نمیاد؟
Arien —
درسته ولی شما ببینین هابیت واقعا از ارباب حلقه ها یه پله پایینتر بود.سیلماریلیون کتاب عظیمیه.اگه نتونن خوب درش بیارن خود شما سرخورده نمیشی؟بدت نمیاد؟
چرا. ولی بیشتر از این احساس بدی که این حالت دست میده، احساس خوبی پیدا میکنم اگر فیلمش خوب ساخته شه.
پس فیلم ساخته شه بهتره :) ;)
R-FAARAZON —
شاید اگه جای پیتر جکسون بودم دنبال پروژه ی هابیت که کمتر بلندپروازانه و جاه طلبانه بود نمی رفتم
از اون طرف یه کتاب از کتاب های تالکین هست که مهجور مونده
این کتاب به اندازه سیلماریلیون جاه طلبانه و بدیع و به اندازه ارباب حلقه ها منسجم و ازنظر روایتی یکپارچه است
مثل لوتر یک شخصیت منفی به مانند سائورون و حتی قدرتمند تر داره و و همچنین دارای شخصیتی محبوب و جذاب به نام تورین تورامباره و تقریبا خیلی از عناصر قدرت سیلماریلیون در اون هم هست
پیتر جکسون اگه همت کنه میتونه با فرزندان هورین و با کنکاش در سرگذشت تورین تورامبار و هورین ، از فضای شاید تکراری ارباب حلقه ها ( منظور تاثیرش بر کارهای دیگه است)در بیاد و احتمال داره شاهکاری در حد ارباب حلقه ها خلق کنه
فرزندان هورین یا حدیث تورین تورامبار میتونه یه فیلم عظیم دو قسمتی باشه.کاری که با یه پیش در آمد درباره ملکور و همچنین نفرین و تقدیر و سپس انسانها میتونه شروع بشه
اینقدر جذابیت و فرصت و ایده در کار هست که میتونه سیل طرفداران فانتزی رو راهی سینما بکنه
Capitan —
شاید اگه جای پیتر جکسون بودم دنبال پروژه ی هابیت که کمتر بلندپروازانه و جاه طلبانه بود نمی رفتم
از اون طرف یه کتاب از کتاب های تالکین هست که مهجور مونده
این کتاب به اندازه سیلماریلیون جاه طلبانه و بدیع و به اندازه ارباب حلقه ها منسجم و ازنظر روایتی یکپارچه است
مثل لوتر یک شخصیت منفی به مانند سائورون و حتی قدرتمند تر داره و و همچنین دارای شخصیتی محبوب و جذاب به نام تورین تورامباره و تقریبا خیلی از عناصر قدرت سیلماریلیون در اون هم هست
پیتر جکسون اگه همت کنه میتونه با فرزندان هورین و با کنکاش در سرگذشت تورین تورامبار و هورین ، از فضای شاید تکراری ارباب حلقه ها ( منظور تاثیرش بر کارهای دیگه است)در بیاد و احتمال داره شاهکاری در حد ارباب حلقه ها خلق کنه
فرزندان هورین یا حدیث تورین تورامبار میتونه یه فیلم عظیم دو قسمتی باشه.کاری که با یه پیش در آمد درباره ملکور و همچنین نفرین و تقدیر و سپس انسانها میتونه شروع بشه
اینقدر جذابیت و فرصت و ایده در کار هست که میتونه سیل طرفداران فانتزی رو راهی سینما بکنه
خوب فرزندان هورین که حق ساختش فروخته نشده که پیتر بره سراغش! فروخته شده؟! :)
R-FAARAZON —
هیچ گنجی بی رنج ومشقت به دست نمیاد
اونطور که پیتر جکسون نیولاین رو ترغیب به ساخت سه گانه ارباب حلقه ها با بودجه 280 میلیون دلاری کرد اگه بخواد این رو هم میتونه
Capitan —
پس امیدوارم این کارو بکنه! چون باهات موافقم فرزندان هورین پتانسیل تبدیل شدن به یه فیلم قوی و البته متفاوت رو داره
البته فکر نکنم دیگه این کارو بکنه! چون واقعا خسته شده! و واضحه دیگه رغبتی به این کار نداره
R-FAARAZON —
54 سال سن زیادی نیست و تازه سن پختگی و کمال یه کارگردانه
البته میتونه مدتی رو استراحت کنه تا حسابی آماده شه و باز خودشو برای یه ماراتن بلندپروازانه آماده کنه یا اینکه با تهیه کنندگی یه کارگردان پرانرژی و نابغه رو زیر پروبالش بگیره و به سینما معرفی کنه
رضائی.استل —
با امین فارازون موافقم و خودم هم خیلی مشتاقم که نارن ای هین هورین ساخته بشه. فقط با این هابیتی که دیدم کمی دودل شدم که آیا پیتر موجبات جذب و رضایت طرفداران رو فراهم می کنه یا نه. اون پرولوگ رو هم خیلی خوب و به جا بهش اشاره کردی. فیلم دیگه ای هم که خیلی پتانسیل ساخته شدن رو داره حدیث برن و لوثینه که ما کارگردان های دیگه ای هم داریم که می تونن از عهده ش بربیان.
eddard stark —
به نظرم پتانسیل موفق شدن برن و لوثین بیشتر از فرزندان هورین باشه چون هم میشه خیلی راحت تو یک قسمت حدودا 3 ساعته جمعش کرد هم اینکه نمیدونم چطور بگم اما احساس میکنم فرزندان هورین به شکل یک کتاب جذابیت بیشتری داره تا فیلم.
به نظرم شروع برن و لوثین رو میشه با یک پیش در آمد راجع به مورگوت،نولدور و ساخت سیلماریل ها همراه کرد و شروع داستان اصلی هم با صحنه فرار باراهیر به همراه گروهش از دست اورک های مورگوت باشه.البته یه مشکل(به نظرمن)این وسط هست و اون اینکه شاید رابطه ی لوثین و برن واسه ی مخاطب یاداور زوج آرون و آراگورن باشه که خب شباهت های زیادی دارند که خودتون بهتر از من بهشون واقفید و این عشق تکراری شاید برای مخاطبی که کتاب رو نخونده زیاد جالب نباشه.
این که داستان تورین تورامبار رو به سختی میشه در یک قسمت جمع کرد رو قبول دارم ولی برای انتهای قسمت اول چه نقطه ی اوجی در نظر دارین؟به نظرم داستان فاقد این نقطه ی اوج هستش
رضائی.استل —
این که داستان تورین تورامبار رو به سختی میشه در یک قسمت جمع کرد رو قبول دارم ولی برای انتهای قسمت اول چه نقطه ی اوجی در نظر دارین؟به نظرم داستان فاقد این نقطه ی اوج هستش
من خودم همیشه دوست داشتم که پس از کشته شدن بهلگ و شفا یافتن تورین و ورودش به نارگوتروندِ الف ها رو در یک قسمت ببینم، و از اون جایی که تورین ارج و منزلت پیدا می کنه و شیوۀ زندگیش از یک یاغی به یک شهریار تغییر پیدا می کنه یک قسمت دیگه باشه.
البته من فکر می کنم کسانی که با ادبیات وحشت و فانتزی آشنایی دارن و فیلم هایی رو در این زمینه پیگیری می کنن، راحت درک می کنن که داستان تورین تورامبار چه پتانسیل بالایی برای فیلم شدن داره و از برن لوثین هم بهتره.
R-FAARAZON —
به نظرم حس حماسه تورین تورامبار بهتر و جاندارتره.خود شخصیت تورین تورامبار هم از برن و لوثین کاریزماتیک تره و حوادث جاری در روایت اون داستان هم بهتر در اومدن
در مورد پایان قسمت اول هم با مسعود موافقم و میتونه پایان خوبی باشه
رضائی.استل —
البته من فصل 21 سیلم رو به کتاب مستقلش ترجیح می دم. جزئیاتش کمی به دلم نمی شینن. اما منبعش حتما هر دو خواهند بود اگه قرار باشه از روش فیلمی ساخته بشه.
Capitan —
خوب پیتر از هابیت درسهایی رو گرفته!و مطمئنا اگه بخواد برگرده این تجربیات رو استفاده میکنه و کارایی که نباید بکنه رو نمیکنه!
ولی واضحه که نباید به این زودی ها منتظر بازگشت پیتر به سرزمین میانه باشیم!شاید ده یا بیست سال دیگه!
R-FAARAZON —
همه این بحثا گمانه زنیه و فعلا که نه به باره و نه به دار ....
آره حتی اگه پیترجکسون بر میگرده لااقل ده سال تا اقتباس بعدی طول میکشه
هابیت ، دوباره سرزمین میانه رو در هاله ای از ابهام برد ، اگه موفقیت کامل داشت اتفاق های دیگه ای میفتاد
رضائی.استل —
متاسفانه هابیت رویاهای ما رو در ادامۀ اقتباس های بعدی مشوش کرد. لا اقل تا چند سال آینده که اکستنددها و پشت صحنه های هابیت بیان نباید انتظار داشته باشیم که به صورت جدی این بحث ها مطرح باشه که آیا باز هم پیتر جکسون وارد دنیای تالکین خواهد شد یا نه.
اولورين —
پيتر جكسون هميشه نق مي زنه اما ميدونم كه اخر سر برميگرده به جايي كه بهش متعلقه
Arien —
همه این بحثا گمانه زنیه و فعلا که نه به باره و نه به دار ....
آره حتی اگه پیترجکسون بر میگرده لااقل ده سال تا اقتباس بعدی طول میکشه
هابیت ، دوباره سرزمین میانه رو در هاله ای از ابهام برد ، اگه موفقیت کامل داشت اتفاق های دیگه ای میفتاد
درسته که چه کارگردانها چه استودیوها بر اساس درصد بازخورد فیلم توسط تماشاگرا تصمیم به ساخت فیلمهای بعدی میگیرند ولی...
نمیدونم چرا همه میگن هابیت خوب نبود. درسته، لوتر عالی بود ولی نباید بیایم بگیم چون اون اونجوری بود هابیت بد بودو فلان.. خوب بود، فقط در حد لوتر نبود. به نظرم اگر چندبار ببینینش به چیزای جالبو خوبی پی میبرید.
و البته اینکه میبینیم خیلیها برخلاف فیلمهای قبلی فیلمی میسازن که خیلی هم پرطرفدار میشه. مثلا تا یه حدودایی میشه به سری فیلمای ایکس من، فست اند فوریس، پارک ژوراسیک و غیره اشاره کرد. فیلمای متوسط به بالا داشتن قبلا، بعد میان فیلمای خوب و پرفروش میسازن..
برای همین امیدوارم سری فیلم سیلماریلیون ساخته بشه.چون معتقدم کار خوبی از آب درمیاد.
R-FAARAZON —
نمیدونم چرا همه میگن هابیت خوب نبود. درسته، لوتر عالی بود ولی نباید بیایم بگیم چون اون اونجوری بود هابیت بد بودو فلان.. خوب بود، فقط در حد لوتر نبود. به نظرم اگر چندبار ببینینش به چیزای جالبو خوبی پی میبرید.
خب کسی نگفته هابیت بده فقط میگیم عالی نیست .هابیت خوبه ( در مجموع نمره ای بین 6تا 7 داره) ولی در مقابل شاهکار لوتر حرفی برای گفتن نداره و مثل قطره ای در مقابل دریاست
در تاپیک نقد کاربران آردا و همچنین ماهنامه آردا کوئنتا به تفضیل در مورد سه گانه هابیت صحبت کردم .شاید مرورش برای شما خالی از لطف نباشه
فین رود فلاگوند —
با عرض اجازت
چون هابیت برای سودآوری بیشتر از دنیای تالکین ساخته شد و همان انگیزه های لوتر را (که ساخت رویای بچگی های جکسون بود) نداشت زیبا واقع نشد.
اما به نظر من اگر سریال سیل با بودجه و کیفیتی مانند سریال شرلوک و دکتر هو ساخته شود موفق می شود.
R-FAARAZON —
شوخی میکنی؟ مگه سریال شرلوک هلمز چقدر بودجه داشت؟
با امکانات سریال های حال حاضر که مثلا نهایتش 50 میلیون دلاره و باعث میشه دو عنصر نبرد و رزم و همچنین جلوه های ویژه تقریبا حذف بشه ( درست مثل بازی تاج و تخت) از سیلماریلیون چیزی جز یه تله تئاتر نصیب مخاطبینش نمیشه!
♥boromir♥ —
شوخی میکنی؟ مگه سریال شرلوک هلمز چقدر بودجه داشت؟
با امکانات سریال های حال حاضر که مثلا نهایتش 50 میلیون دلاره و باعث میشه دو عنصر نبرد و رزم و همچنین جلوه های ویژه تقریبا حذف بشه ( درست مثل بازی تاج و تخت) از سیلماریلیون چیزی جز یه تله تئاتر نصیب مخاطبینش نمیشه!
دقیقا درسته...کاملا موافقم...
به نظر من باید سریه فیلم های سیل یا سیلماریلیون به صورت اپیزود وار منتشر بشه...یه چیزی مث جنگ ستارگان...ولی نه سه گانه...طولانی تر...مثلا هر داستانی رو تو یه اپیزود بسازن...درسته که اینطوری چند سال طول میکشه...ولی بهتر از اینه که یه سریال بسازن بدون جلوه و کیفیت و گرافیک خوب...به نظرم اینجور بیش تر میارزه
فین رود فلاگوند —
با عرض اجازت
من گفتم کیفیتی مانند آن. یعنی بازیگران خوب باشند و تیم کارگردانی هم قوی و در ضمن مگر دکتر هو چه دارد که پنجاه سال ادامه می دهندش؟
متاسفانه کتب تالکین پتانسیل خوبی دارد برای فیلم شدن اما به دلیل هزینه های بالا کسی سراغ آن نمی رود حتی مشکل اصلی جکسون برای لوتر هم هزینه بود.
خودم هم نمی دانم چرا کارگردانان تعلل می کنند و چیزی نمی سازند. آیا هواداران تالکین از هوادران دزدان دریایی کارائیب کمتر است یا خون دزدان دریایی از الف ها رنگین تر است که برایش 300میلیون دلار خرج نمی کنند. در گذشته هم گفته ام اگر مانند شرکت مارول تالکینیان هم فاز بندی می کردند الآن این وضعیت را نداشتیم که کسی فیلم و سریالی نسازد. نمی دانم شاید سرمایه رواسای پولدلر و یهودی وارنر بروس تمام شده!
eddard stark —
با عرض اجازت
من گفتم کیفیتی مانند آن. یعنی بازیگران خوب باشند و تیم کارگردانی هم قوی و در ضمن مگر دکتر هو چه دارد که پنجاه سال ادامه می دهندش؟
متاسفانه کتب تالکین پتانسیل خوبی دارد برای فیلم شدن اما به دلیل هزینه های بالا کسی سراغ آن نمی رود حتی مشکل اصلی جکسون برای لوتر هم هزینه بود.
خودم هم نمی دانم چرا کارگردانان تعلل می کنند و چیزی نمی سازند. آیا هواداران تالکین از هوادران دزدان دریایی کارائیب کمتر است یا خون دزدان دریایی از الف ها رنگین تر است که برایش 300میلیون دلار خرج نمی کنند. در گذشته هم گفته ام اگر مانند شرکت مارول تالکینیان هم فاز بندی می کردند الآن این وضعیت را نداشتیم که کسی فیلم و سریالی نسازد. نمی دانم شاید سرمایه رواسای پولدلر و یهودی وارنر بروس تمام شده!
شما انگار مشکل اصلی رو فراموش کردین! کریستوفر تالکین حاضر به واگذاری حق ساخت این فیلم نیست! که البته به نظرم بعد از اون اتفاقات هابیت حق هم داره
فین رود فلاگوند —
با عرض اجازت
آن هم که شما می گویی درست است اما به نظر من تجربه نشان داده در این موارد مشکل با کمی چانه زنی حل می شود و در ضمن مگر این آقای ک کریستوفر تا چند وقت دیگر زنده است عمر نوح که ندارد! مساله اصلی بودجه است.
شاه تراندویل کبیر —
به نظر من که در چندین سال آینده احتمال داره داستان هایی از سیلماریلیون رو به صورت فیلم سینمایی بسازند اما اینکه چند سال دیگه و توسط کی رو نمی دونم ....یعنی بهتر بگم آرزوی قلبیم اینه که بسازند :| اما با اینکه سریالش کنند موافق نیستم مگر اینکه با یک بودجه فوق العاده زیاد یه شاهکار طولانی درست کنند که خیلی بعید میاد .... :|
من شاید نزدیک 10 تا 15 بار شده که هابیت رو نگاه کردم اما واقعا هر دفعه می فهمم که فیلم خیلی خوبی هست ... اگرچه عیب هایی مثل اضافه شدن تائوریل به داستان داره که چندان جالب نیست اما واقعا به نظرم بازم نسبت به خیلی فیلم های دیگه بهتر هست و واقعا پیتر جکسون زحمت کشیده .
مقایسه هابیت با ارباب حلقه ها هم به نظرم چندان کار درستی نیست چون دو فضای داستانی متفاوت رو باید در نظر بگیریم ... با کلی تفاوت ها در افراد داستان و شرایط و اهداف متفاوت
hesampakii —
به نظر من باید ساخته بشه
با اینکه نزدیک 15 سال از ارباب حلقه ها میگذره جلوه های ویژس از بعضی جلوه های ویژه ی فیلمای الان خیلی بهتره..گریم دورف ها فوق العادس..
تالکین هم بمیره نمیره سودی به حال ما نداره باید ازش ممنون هم باشیم همچین تخیلاتی رو کتاب کرده..
درباره سریال hbo هم اطلاعاتی ندارم امیدوارم واقعیت داشته باشه که میترکونه
lord of the moon —
کفتار سیری ناپذیر
شغال بی رحم
افعی وحشی
اینا اسم فیلم یا رمان یا شخصیت نیست بلکه نام مستعار هالیوود است (از خودم البتّه)
هالیوودی که من میشناسم از دکتر هاید که سر جمع 102 صفحه است اونقدر فیلم و سریال ساختند که خودشون رو خفه کردند
حالا این موجودات از بزرگترین داستان با بهترین داستان پردازی ممکن بگذرند؟ با این که گفتن خانواده ی تالکین با ساختن فیلم از روی داستان های تالکین بزرگ مخالفت جدی کردند ولی هنوز هم راه هایی هست که میشه ازش استفاده کرد تا فیلم رو بدون اجازه ی اونام ساخت
این خط و اینم نشون اگه نساختند دیگه لرد رو از اول اسم حذف می کنم
(ولی معلوم نیست که صد در صد جکسون کارگردان اون باشه چون خدارو چه دیدی شاید عمرش کفاف نداد)
R-FAARAZON —
این چنین چیزی بخاطر قانون کپی رایت ،بدون اجازه از کریستوفرتالکین یا دیگر وراث تالکین تقریبا غیر ممکنه
این کپی رایت هم فقط اسم داستان رو در بر نمی گیره بلکه کپی نعل به نعل از روند داستان و استفاده از شخصیت هارو درهم بر می گیره .در جایی که کپی رایت آهنگ تولدت مبارک (HAPPY BIRTHDAY) از سال 1935 تاکنون میلیون ها دلار نصیب سازندگان اولیه اش کرده( که کاشف به عمل اومد سازندگان اصلی اش هم نیستند)چطور میشه چشم بر یک اقتباس اونم با میلیون ها دلار هزینه و سود احتمالی ببندند؟
البته این وسط فیلم های طرفداران چون صرفا بر اساس عشق شخصی و بدون منافع خاصی هست استثناست ولی یه فیلم عظیم هالیوودی با چند صد میلیون دلار بودجه نه
Glorfindel Thalion —
امیدوارم کریستوفر هیچوقت اجازه ساخت سیلماریلون رو نه فقط به پیتر جکسون بلکه به هیچ فیلم ساز و کارگردانی نده.و حقوق این اثر رو هم بعد از مرگش بده به بنیاد تالکین.
به نظر من سیلماریلیون بزرگترین اثراستاد تالکین هست و من به شخصه اگر یک نویسنده بودم هیچوقت اثرمو به فیلم سازها نمی دادم تا توش به میل خودشون تغییر بدن.جهان بینی تالکین از کتاباش مشخص میشه که متاسفانه با ساخته شدن فیلم دوتای قبلی ضایع شد. الان سیلماریلیون تنها منبع برا شناخت تالکین هست. شاید دوستان بگن فیلم ساخته بشه بازم کتابا هست. بله کتاب همچنان هست اما از یک اثر پر مایه حماسی و ادبی تبدیل میشه به یه رمان فانتزی. همونطور که ارباب حلقه شد. فیلم ذهنیت ها رو عوض میکنه و این بده.
جدای این مسائل فکر می کنم سیلماریلیون خیلی سنگینه برا اینکه فیلم سینمایی بشه. هر کدوم از داستان های سیلماریلیون توانایی اینو داره که یه فیلم سینمایی موفق بشه.به تصویر کشیدن کل سیلماریلون توی یه سری فیلم واقعا درون مایه اثرو خراب میکنه.
R-FAARAZON —
یه مقداری در اینجا جای بحث هست.این شناختی که ما از تالکین با خوندن کتاب ها داریم تضمینی نیست که همون چیزی باشه که تالکین در ذهنش اراده کرده ،ممکنه تالکین یه مفهوم رو در کتاب هاش در نظر داشته و خواننده کتاب چیزی دیگه ای رو درک کرده باشه چون هر انسانی دنیای جداگونه اس و دید جداگونه و مستقلی داره . در کنار این درسته در جاهایی بین نگاه تالکین و پیترجکسون اختلاف هست ولی در جاهایی هم پیترجکسون به خوبی ارزش های نهان داستان های تالکین رو اشکار کرده و در جاهایی هم اون روح حماسی داستان رو با عمق خاصی گسترش داده و این به نظرم نه تنها ضعف نیست بلکه یه نقطه قوت برای این اقتباسه
همچنین یه رمان هم میتونه فانتزی باشه و هم دارای ارزش ادبی و هم روح حماسی باشه نمونه اش یاران حلقه تالکین و اقتباس درخشانی که پیترجکسون از اون کتاب ساخت!شاید بهترین کتاب دنیای فانتزی (یاران حلقه) بهترین اقتباس در سینمای فانتزی رو به همراه داشت
اینکه پیترجکسون ، کتاب های تالکین(با تاکید بر ارباب حلقه ها) رو که فروشی نجومی داشتند رو تبدیل به اثری کرد که در هر خانه یه نسخه اش یافت میشه کاری درخور و گرانبها است ،ادامه راه و تبدیل فانتزی (چه در سینما و چه در ادبیات) به عنوان گونه ای پر از تفکر و ارزش بر عهده دوست داران این دنیاست که درست معرفی اش کنند و بیشتر جدی بگیرند
اگه روند ساخت فیلم هایی مثل ارباب حلقه ها(و نه فیلمی چون هابیت که متوسط بود) ادامه پیدا کنه میتونیم شاهد اعتبار سینمای فانتزی و کم کم رقابتش با سینمای علمی -تخیلی و آثار تامل بر انگیزش باشیم
اینکه بگیم ارباب حلقه ها تالکین بخاطر اقتباس سینمایی پیترجکسون ضایع شد به نظرم کم لطفیه
lord of the moon —
این چنین چیزی بخاطر قانون کپی رایت ،بدون اجازه از کریستوفرتالکین یا دیگر وراث تالکین تقریبا غیر ممکنه
این کپی رایت هم فقط اسم داستان رو در بر نمی گیره بلکه کپی نعل به نعل از روند داستان و استفاده از شخصیت هارو درهم بر می گیره .در جایی که کپی رایت آهنگ تولدت مبارک (HAPPY BIRTHDAY) از سال 1935 تاکنون میلیون ها دلار نصیب سازندگان اولیه اش کرده( که کاشف به عمل اومد سازندگان اصلی اش هم نیستند)چطور میشه چشم بر یک اقتباس اونم با میلیون ها دلار هزینه و سود احتمالی ببندند؟
البته این وسط فیلم های طرفداران چون صرفا بر اساس عشق شخصی و بدون منافع خاصی هست استثناست ولی یه فیلم عظیم هالیوودی با چند صد میلیون دلار بودجه نه
بله ولی حق و حقوق ارباب حلقه ها و هابیت فروخته شده
با این که شش گانه ی جکسون همه ی اونا رو پوشش داده ولی هنوزم میتونند کاری بکنند و داستان رو از یک زاویه ی دیگر بگند
یا داستان رو بگند ولی مستقیم ربطی به متن مستقیم نداشته باشه (قبلاً همچین فیلم هایی ساخته شده یکیش درباره ی پدر اراگون بود آخر فیلم اسمی از تالکین نبود چک کردم خودم.)
ولی در هر صورت راضی کردن این قوم تالکین الان نشه بعد مرگ یکی دوتاشون میشه
به قول استاد اوگوی : هیچ چیز غیرممکن نیست
mohammad19reza —
با سلام؛ پایان فیلم هابیت از نظر من می تواند نوید دهنده یک فیلم دیگر باشد که لزوماً داستان مستقلی از تالکین نخواهد بود؛ داستانی با محوریت چگونگی و چرایی خیانت سارومان؛ جستوجوی لگولاس به دنبال استرایدر؛ داستان شکست دورفهای موریا از بالروگ؛ و احتمالا یک چاشنی از زندگی مادر لگولاس که احتمالا یک انسان بوده و...
نارس_آرتین —
واقعا نظرات متفاوته ومنم نمی دونم چی بگم از یه طرف دوست دارم که بار دیگه دنیای اردا وسرزمین میانه رو روی پرده سینما ببینم اما دوست هم ندارم یک فیلم ضعیف ببینم.
امایه سری مسائل هست که به نظرم مانع از اون میشه که کسی سمت ساخت این کتاب بره.
1_سیلماریلیون بر خلاف اینکه یه شاهکار ادبیه به اندازه ی هابیت ولوتر معروف نیست واین میتونه یه دلیل برای سرمایهگذاری نکردن بر روی این کتاب باشه
2_مسائل مربوط به خط داستانی و روند کتاب که به سختی میتونه به فیلم تبدیل شه
3_یک سد بزرگ به نام کریستوفر تالکین و البته خود پیترجکسون که علاقه ای برای تبدیل سیلماریلیون به فیلم ندارند.
4_همونطور که اکثرتون میدونید فیلم وارکرافت چند وقت دیگه اکران میشه و شاید اگه این فیلم موفقیت چشم گیری بدست بیاره این سری از کتاب ها که از آثار استاد عزیز الگو برداری شده به طور متوالی به پرده سینما بره وهمونطور که میدونید تعداد کتاب ها هم یکی دوتا نیست وبا اکران های متوالی سری فیلم های وارکرافت توجه فیلم سازها کلا از سیلماریلیون برداشته بشه :'(
hesampakii —
سلام و خسته نباشید خدمت تک تک مدیران و بازدید کننده های سایت..عید همگی مبارک انشاءالله سالی خوب درکنار هم داشته باشیم
من تاحالا نمیدونم چند بار این 3 گانه ی ارباب حلقه هارو نگاه کردم..هابیت بد نبود ولی چون تم ارباب حلقه ها سیاه تر و تاریکتر بود ازش بیشتر خوشم اومد..هر بار که ارباب حلقه هارو تماشا میکنم سعی میکنم صحنه هارو به خاطر نسپارم تا این فیلم لعنتی رو برای دفعه بعد با ذوق بیشتری تماشا کنم انگار که بار اولمه..
خیلی از دوستام ازم میپرسن چرا اینقدر این فیلم رو بارها و بارها تماشا میکنی منم جواب میدم چون هر لحظه با دیدن این فیلما روحم از بدنم خارج میشه و میره داخل فیلم و بعد از پایانش سبک میشم..بگذریم
اقا به یه چیزی دقت کردین..
پیترجکسون زنده
ویگو مورتنسن زنده
اورلاندو بلوم زنده
ایان مک کلن زنده
هوگو ویوینگ زنده
و..
دیگه چی میخوایم ! بازیگرای ارباب حلقه ها اکثرشون جز کریستوفر لی زنده هستند و قطعا اگه داستان دیگه ای در سرزمین میانه باشه حاضرن درون فیلم بازی کنند..
بیاید یه کمپین بزرگ جهانی راه بندازیم پیترجکسون رو مجبور کنیم ادامه داستان هاشو بنویسه..مهم نیست چی میخواد باشه مهم اینه از سرزمین میانه باشه..
ارباب حلقه ها در سراسر جهان طرفدارای بیشماری داره..من انجمن های المانی و دیگر زبان هاشو دیدم که هنوز دارن فعالیت میکنند..کافیه یک وب سایت تمامی کاربرارو جمع کنه توی یک وبسایت و یک کمپین بزرگ بسازیم برای پیترجکسون تا مجبور بشه بقیه فیلمارو بسازه..کمپانی های فیلم سازی برای هابیت با ریسک بودجه دادند ولی اگر طرفدارهای ارباب حلقه ها بخشی بودجه رو تامین کنند چی..
حداقل رو حساب کنیم تو دنیا سرزمین میانه 100 میلیون ! که خیلی بیشتره..میگیم 100 میلیون طرفدار که داره..هرکدوم یه دلار هم کمک کنند..نه بیشتر..میدونید چقدر میشه؟شایدم کمپانی فیلمسازی این پولارو نخواد فقط کافیه یه تلنگری بهشون بزنیم یه تلنگر بزرگ..
برای من یکی مهم نیست داستان مث کتاب باشه یا کتاب مث داستان.من فقط یه 3 گانه ی دیگه از سرزمین میانه میخوام قطعا شمام میخواید از اون جنگ های بزرگ ببینید..
فقط نیاز به یک کمپین بزرگ داریم که همه ی طرفدارای سراسر جهان جمع بشن یه امار بزرگ بدست بیاد و هر نفر اعلام کنه برای کمک به فیلم چقدر حاضره کمک کنه بعد ببینید کمپانی های فیلم سازی برای بدست اوردن سود بیشتر تاکین رو چطوری از گور میکشن بیرون پسرشو میکنن تو گور..والا..پایه اید؟
goshtapo —
داداش انشالله ساخته میشه بنده از الان پیش بینی میکنم موضع فیلم آینده در مورد قلمرو آنگمار گنداباد و ویچ کینگ هست.
Peredhil —
در در 3/29/2017 at 2:58 AM، hesampakii گفته است :
سلام و خسته نباشید خدمت تک تک مدیران و بازدید کننده های سایت..عید همگی مبارک انشاءالله سالی خوب درکنار هم داشته باشیم
من تاحالا نمیدونم چند بار این 3 گانه ی ارباب حلقه هارو نگاه کردم..هابیت بد نبود ولی چون تم ارباب حلقه ها سیاه تر و تاریکتر بود ازش بیشتر خوشم اومد..هر بار که ارباب حلقه هارو تماشا میکنم سعی میکنم صحنه هارو به خاطر نسپارم تا این فیلم لعنتی رو برای دفعه بعد با ذوق بیشتری تماشا کنم انگار که بار اولمه..
خیلی از دوستام ازم میپرسن چرا اینقدر این فیلم رو بارها و بارها تماشا میکنی منم جواب میدم چون هر لحظه با دیدن این فیلما روحم از بدنم خارج میشه و میره داخل فیلم و بعد از پایانش سبک میشم..بگذریم
اقا به یه چیزی دقت کردین..
پیترجکسون زنده
ویگو مورتنسن زنده
اورلاندو بلوم زنده
ایان مک کلن زنده
هوگو ویوینگ زنده
اول اينكه دقيقا منم همينطورم، بيشترين لذت رو از فيلم ميبرم اما سعى ميكنم برام هميشه تازگى داشته باشه
خب مجبور كردن يه نفر به انجام يه كار بگيم خيلى جالب نيست، بهتره بگيم علاقمونو نشون بديم. براى اين هم كه فيلمى دوباره ساخته بشه بايد اولا بنياد تالكين مخصوصا پسر بزرگش قبول كنه كنه و اجازه بده كه فيلم ديگه اى ساخته شه، دوما اگه ميخوايم قاب پيترجكسون رو دوباره ببينيم بايد پيترجكسون هم راضى شه، يعنى دو قدم داريم تا ساخت فيلم كه اول بايد بنياد تالكين راضى شه، اگه كارى ميخوايد انجام بديد بايد اول بنياد رو نظرش رو جلب كنيد. فيلم هايى هم مثل فرزندان هورين و پادشاهي نومه نور رو ميشه ازش فيلم ساخت، سيلماريليون فعلا كه زوده براى ساخت، اگر هم بخواد ساخته بشه بايد سريال شه مثل نغمه. البته كه شخصا خودم گاهى ميخوام فيلمى ازش ساخته شه و گاهى هم نميخوام!!
hesampakii —
در در ۱۳۹۶/۱/۲۲ ه.ش. at 2:27 PM، Peredhil گفته است :
اول اينكه دقيقا منم همينطورم، بيشترين لذت رو از فيلم ميبرم اما سعى ميكنم برام هميشه تازگى داشته باشه
خب مجبور كردن يه نفر به انجام يه كار بگيم خيلى جالب نيست، بهتره بگيم علاقمونو نشون بديم. براى اين هم كه فيلمى دوباره ساخته بشه بايد اولا بنياد تالكين مخصوصا پسر بزرگش قبول كنه كنه و اجازه بده كه فيلم ديگه اى ساخته شه، دوما اگه ميخوايم قاب پيترجكسون رو دوباره ببينيم بايد پيترجكسون هم راضى شه، يعنى دو قدم داريم تا ساخت فيلم كه اول بايد بنياد تالكين راضى شه، اگه كارى ميخوايد انجام بديد بايد اول بنياد رو نظرش رو جلب كنيد. فيلم هايى هم مثل فرزندان هورين و پادشاهي نومه نور رو ميشه ازش فيلم ساخت، سيلماريليون فعلا كه زوده براى ساخت، اگر هم بخواد ساخته بشه بايد سريال شه مثل نغمه. البته كه شخصا خودم گاهى ميخوام فيلمى ازش ساخته شه و گاهى هم نميخوام!!
سلام.کریستوفر 97 سالشه ..سلیما فیلم نمیشه باید یه سریال عظیم بشه بودجشم سر به فلک میکشه