من که تا حالا اسمش را نشنیدم... اگه هر چیزی می دونید درباره اش توضیح بدهید...اسم کارگردان و نویسنده و بازیگران و سال اکران ( زمان ) ... خیلی ممنون...
آنکانار
توضیحات این فیلم توی منوی فیلم های سرزمین میانه هستش میتونی بری بخونی. اما هنوز فیلمش نیومده.
یه فیلم جدید هم به اسم اراگون قراره تو 2005 اکران بشه که بر اساس کتاب اراگون Eragon ساخته شده. فیلم قشنگی به نظر می اد و اساس داستانش بر دنیای فانتزی گذاشته شده ( اما نه در سرزمین میانه تالکین )
اون اِراگون هستش! نه آراگورن یکی از best seller های موجود در زمینه فانتزی هستش و اتفاقا یکی از دوستان هفتمی مشغول ترجمش هم هستش!
اینکه توضیحات این فیلم توی سایت هست خیلی خوبه، اما فکر نمی کنید بحث و تبادل نظر در مورد فیلمی که هیچ کس ندیده هنوز! یه کم احمقانه باشه.
این تاپیک به نظر من کلا باید حذف بشه.
kasy az tareekhe ekranesh khabar dare?
ki mitoone raje be eragon be man info bede?
سلام بئورن عزیز. اگر فارسی تایپ کنی فهم منظورت راحتتر میشه. منظورت آراگورنه؟ اگه اینطوره بگو تا در خدمتت باشم.
نه هالباراد منظور بئورن دقیقا همون Eragon هستش و اسم فیلم جدیدیه که تالکین تو همین صفحه توضیحش رو داده ولی مشخصات دقیقتری نیاورده.
اراگون که ربطی به سرزمین میانه نداره آنکابار هم ساختش تموم شده ولی بعید میدونم چیز جالبی بشه. عکس هایش را که دیدم بیشتر یاد فیلم های کم بودجه و ضعیفی مثل مرلین( که سم نیل بازی
کرده بود) شاه آرتور یا از این دست افتادم. یک ویژگی ارباب حلقه ها این بود که باور می کردی در سرزمین میانه هستی که این هم کلی خرج داره. البته از روی عکس نمیشه فهمید باید صبر کرد تا فیلم بیاد این هم لینکش:
دستت در نکته آرنونا وال پیپر با حالی بود...امیدوارم زودتر اکران بشه...
چند وقت پیش توی اخبار گفت که فیلمی از سرزمین میانه در حال ساخته (برنامه ریزی ) و بیل گیتس پولش رو داده اسم این فیلم چی است ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز,این فیلم آنکانار که توی منوی اول سایت یه سری اطلاعات درباره اش نوشته شده.بلاخره چی شد ؟ساخته شد؟وکی اکران شد که ما نفهمیدم؟ویا قراره که کی اکران بشه؟
من که هر چه قدر توی سایت های مختلف انگلیسی گشتم نتونستم یه مطلب درست وحسابی راجعش پیدا کنم.یعنی اصلا اطلاعاتی ازش وجود نداره که بتونم پیداش کنم.توی سایت imdb که بزرگترین و معتبرترین سایت سینمایی جهان هست گشتم اما هیچی نتونستم در بارش پیدا کنم .یعنی اصلا در این سایت همچین نامی وجود نداره !!! وهی می رسی به page not found !!!!.
می خواستم از دوستان ومدیران انجمن بپرسم که اطلاعاتی راجع به این فیلم دارند یا نه؟اگه اطلاعی دارند ما رو هم در جریان قرار بدند.
با تشکر.
الندیل پسر آماندیل,فرمانروای برین آرنور وگاندور.
تو صفحه قبل اگه میدیدی،این لینک داده شده بود
http://www.imdb.com/title/tt0315187
فیلم ساخته شده و گویا اکران نشده.به همین دلیل هم گویا آی ام دی بی،صفحه اش رو بسته
انکانار عنوان فیلمی هستش که توسط المنتال فیلم و لایت پیریتس به کارگردانی سام بالکومب ساخته شده است و توسط رایا کورسیگلیا تهیه شده است انکانار داستان اورجینالی است که توسط کارگردان فیلم از روی دنیای استاد تالکین نوشته شده است انکانار در باره مردی است که جانشنین دره راموث است و او باید شهر الف ها را برای خریدن ازادی خود و خانواده اش پیدا کند
لیست بازیگران
Ancanar - Gregory Lee Kenyon
Laliel - Raiya Corsiglia
Raugil - Gordon Capps
Curugon - Jamie Alexander
Aglanar - Kevin McGrath
Finlome - Ralph Lister
Maerim - Carolyn Palmer
Carandil - Serge Lartelier
Aredhil - A. Katt Masterson
Fingoldin - Erik Ekholm
Doril - M. Steven Felty
Ertho - Tom McCafferty
Reiglin - Brent Morley
Brandir - Fred Albert
Tazuk - Dan Francis
Turam - Mitch Toles
ساخت این فیلم هرگز تموم نشد و به دلیل کمبود بودجه نیمه کاره رها شد. اینجا هم مطلب در موردش داریم: