تکمیل دانشنامه آردا

تعداد پست‌ها: 398

دوستان عزیز سلام

همونطور که میدونید دانشنامه آردا یکم ناقصه. در همین راستا از دوستانی که زبانشون خوبه تقاضا داریم که در تکمیل کردن دانشنامه همکاری کنن.

منبع ما سایت http://www.glyphweb.com/arda هستش. کسانی که علاقه به همکاری دارن همینجا موافقت خودشون رو اعلام کنن و بگن که چندتا حرف رو میتونن تقبل بکنن تا من لیست حروفی که باید ترجمه بکنن رو بهشون بدم.

لطفا ترجمه مداخل رو با توجه به نمونه داده شده در یک فایل Word با پیام خصوصی به من بدین. (از ارسال فایلها توی این تاپیک خودداری کنید)

قالب نمونه:

نام مدخل(انگلیسی)

توضیح کوتاه مدخل(انگلیسی)

نام مدخل(فارسی)

توضیح کوتاه مدخل(فارسی)

ترجمه توضیحات

مثال:

Ilúvatar

A name of Eru

ايلوواتار

نامي براي ارو

نامي براي ارو در ميان الفها، يکتا، کسي که آينور از او موجوديت گرفتند. ايلوواتار از طريق موسيقي آينور جهان و موجودات آنرا آفريد و تنها خود او فرجام آنرا مي داند. ايلوواتار به معناي "پدر همه" است.

پیشاپیش از همتون تشکر میکنم

روند پیشرفت کار

ویرایش در تاریخ 11/9/1391

تعداد حروف باقی مانده: 1

E(بخشی در دست ترجمه است)

تعداد حروف در دست ترجمه: 9

A,B,C,G,K,L,M,R,S

درصد پیشرفت ترجمه: 45%

3D Mehdi عزیز همه جوره می تونی رو من حساب باز کنی L-)

فقط مثلا اگه ده تا متن ترجمه کردیم چی کارش کنیم یا اصلا کجا ها رو یا چه واژه ها رو باید ترجمه کنیم :ymapplause:

ببین شما یه حرف رو تقبل میکنی (مثلا P)، تمام واژه هایی که با P شروع میشه مال شماست و باید ترجمه کنی. تعداد کلمات بین 60 تا 300 برای حروف مختلف متغیره. شما باید تمام کلمات مربوط به حرف خودت رو با توجه به نمونه بالا ترجمه کنی و همه رو پشت سر هم توی یک فایل Word برای من بفرستی. منبع هم فعلا همون یه سایتی که گفتم. کلمات رو به تفکیک هر حرف مرتب کرده و نیازی نیست که از چند منبع مختلف کار ترجمه رو انجام بدی.

اگه توضیحاتم کافی نبود بگو بیشتر توضیح بدم.

با سلام و اجازه از مترجمین بزرگ من حروف B رو تا دو الی سه هفته دیگه ترجمه می کنم :ymapplause:

تا الان حدود 20% ترجمه شده. 18 حرف به این ترتیب باقی مونده:

9 حرف بین 200 تا 300 کلمه

4 حرف بین 100 تا 200 کلمه

5 حرف زیر 100 کلمه

حروف باقی مونده ایناست: A,C,D,E,F,G,J,K,L,P,R,S,U,W,Y

حروف در دست ترجمه: B,M,N

هر کس هر حرفی رو که دوست داره انتخاب کنه و اینجا اعلام کنه تا موازی کاری نشه.

حرف B رو aslan انتخاب کرده.

حرف M رو هم من قبلا انتخاب کرده بودم و نصفش رو ترجمه کردم

وقتی کار ترجمه رو تموم کردید برای من بفرستید. من هم پست اول رو ویرایش میکنم و روند پیشرفت کار رو به اطلاع همه میرسونم.

پی نویس:

من قبلا این سایت رو به طور کامل دانلود کردم. اگه کار کردن آنلاین براتون مشکله بگید تا حرف مربوط به خودتون رو براتون آپلود کنم تا بتونید Offline کار ترجمه رو انجام بدید. حجم تقریبی هر حرف بین 500کیلوبایت تا 1 مگابایته.

تا الان حدود 35% ترجمه شده و 33% اونا روی سایت قرار گرفته. 16 حرف به این ترتیب باقی مونده:

7 حرف بین 200 تا 300 کلمه

4 حرف بین 100 تا 200 کلمه

5 حرف زیر 100 کلمه

حروف باقی مونده ایناست: A,C,D,E,J,K,L,P,R,S,U,W,Y

حروف در دست ترجمه: B,M

هر کس هر حرفی رو که دوست داره انتخاب کنه و اینجا اعلام کنه تا موازی کاری نشه.

حرف B رو aslan انتخاب کرده.

حرف M رو هم من قبلا انتخاب کرده بودم و نصفش رو ترجمه کردم

وقتی کار ترجمه رو تموم کردید برای من بفرستید. من هم پست اول رو ویرایش میکنم و روند پیشرفت کار رو به اطلاع همه میرسونم.

پی نویس:

من قبلا این سایت رو به طور کامل دانلود کردم. اگه کار کردن آنلاین براتون مشکله بگید تا حرف مربوط به خودتون رو براتون آپلود کنم تا بتونید Offline کار ترجمه رو انجام بدید. حجم تقریبی هر حرف بین 500کیلوبایت تا 1 مگابایته.

مایا بودن اونگولیانت هم می شه حذف کنیدhttps://arda.ir/library/story/212.html

می شه بیزحمت فرهنگنامه رو به صورت pdf یا word روی سایت بزارید که همیشه در دسترس باشه :ymapplause:

امکان اینکه فرهنگنامه رو به صورت PDF بذاریم فکر نکنم باشه. اینهمه قراره زحمت کشیده بشه و به این راحتی قرار نیست دست کسی قرار بگیره.

فرهنگنامه هم همیشه در دسترسه و میتونید ازش استفاده کنید.

اون ایراد رو هم تولکاس یا اله سار باید تصحیح کنن.

امکان اینکه فرهنگنامه رو به صورت PDF بذاریم فکر نکنم باشه. اینهمه قراره زحمت کشیده بشه و به این راحتی قرار نیست دست کسی قرار بگیره.

فرهنگنامه هم همیشه در دسترسه و میتونید ازش استفاده کنید.

اون ایراد رو هم تولکاس یا اله سار باید تصحیح کنن.

sad.pngsad.png( sad.pngsad.png(

3D Mahdi در مورد لغات اون هایی که عکس یا شجره نامه دارن مخصوصا عکس چیکارشون کنم مراه با فایل Word برات بفرستم :ymapplause:

راستی اصلا چه جوری برات بفرستم من یه بار خواستم به یکی یه فایل بفرستم هر کاری کردم نشد L-)

نه نیازی به شجره نامه و عکسها نیست.

یه جا آپلود کن لینکشو بده بهم.

حرف N رو هم الوه عزیز تقبل کرده

یه سری توضیحات:اونایی که نیاز به عس داشته باشه یا تامبنیل به هر صورت بخواد،بعد از اینکه مهدی جمع کنه و برای اله سار بفرسته برای اچ تی ام ال شدن،اضافه میشن بهشون.فعلا نگران اونا نباشید.فقط همون متن اصلی ترجمه بشه.

بحث اونگولیانت هم کلا نفهمیدم چیه!

3D Mahdi راستش حرف b رو تا ]خر سیزده بدر بهت می دم چون قرار بریم مسافرت یه کمی وقت ندارم :ymapplause:

اقایون / خانم ها :ymapplause: , نه خسته !!

جدا دلم میخواست و میخواد و خواهد خواست !! اگه بتونم حداقل دستار ترجمه بشم ولی یکم وقت, که نه ولی نیستم !! از اردیبهشت تا اخر تابستون رو جدا نیستم !! حالا باز از این موقعیت ها پا بده حتما در خدمتیم .. .

هدف از این پست اسپم !! تشکر از مترجمین بود که زحمت میکشن ;L-)

الیاس جان اگه تا اردیبهشت وقت داری میتونی یکی از حروف کوچیک رو انتخاب کنی.

Aslan جان مسئله ای نیست. هدف ما سرعت انجام کار نیست مهم دقته.

راستی حروف F,G هم باید ترجمه بشه. قبلا فکر میکردم ترجمه شده ولی الان میبینم که نه. پست اول رو ویرایش کردم.

اقا من راشتس حرف b رو تا نصفش ترجمه کردم اما هنوز تو word ننوشتمش راستی حرف f رو هم من بر می دارم :ymapplause:

باشه F هم مال شما. ممنون

اقا من حرف B رو از نظر ترجمه تموم كردم ولي كار نگارش و نوشتن اون يه كمي طول مي كشه در ضمن حرف F رو هم تا يه جا هايي ترجمه كردم L-)

3D Mahdi جون اگه مي شه يه بار ديگه ليست حرف هايي كه ترجمه نشده رو بزار تو سايت :D :ymapplause:

خیلی ممنون aslan جان.

توی پست اول همین تاپیک لیست حروف رو گذاشتم.

http://www.axiomtool...com/encarda.htm

اینکآردا رو کسی برای دانلود رایگان داره؟  :ymapplause:

حرف Y رو هم من که از همه راحت تره من می برم :ymapplause:

شاید انگلیسی من خیلی از شما ها بدتر باشه اما سعی خودم رو می کنم.

هرچی گشتم نتونستم دانلود رایگانش رو پیدا کنم. اگه برای ترجمه میخوای من قبلا کل سایت رو دانلود کردم، حرف Y رو برات آپلود کردم تا راحت تر باشی:

3D Mahdi در رابطه با ترجمه ها یه ذره مشکل پیش اومده : :ymapplause:

1- کمبود شدید وقت ( به دلیل کنکور داشتن)

2- اقا من یه ذره تو نوشت اشخاص و مکان ها مشکل دارم یعنی بهتر بگم تو تلفظ شون که این کار دست خودتو می بوسه 3D Mahdi

3- مشکل بعدی نثر یا بهتر طرز نوشتن البته تا جایی که می تونم دارم از نثر رون استفاده می کنم ولی بازم قبل از گذاشتن تو سایت یه نگاه به هش بنداز

4- روند ترجمه همون طور که گفتم حرفB تا 80 در صد پیش رفته و حدود 20 در صد اش مونده اون هم ترجمه ی بعضی از خط هاست چون یه ذره از نظر ترجمه سخته ام متاسفانه حرفF بیشتر از 10 در صد پیشرفت نداشته چون اصلا وقت ترجمه ندارم حرف B رو قبل از عید که وقتم باز تر بود ترجمه کرده بودم

5- خبر مسرت بخش ترجمه حرفB تا جمعه همین هفته تموم می شه و تو یه فایل PFD البته سعی می کنم PDF باشه واسط ایمیل می کنم ایملت همونی که تو وبلاگته

راستی مگه می شه دانش نامه رو دانلود کنی؟ L-) راستی ایف کتاب آلن رو رو به Tulkas قول دادم تا آخر اردیبهشت همشو ترجمه کنم ولی هر کاری می کنم دانلود نمی شه فکر کنم لینکش یه ذره اشکال داره :D

اول باید بگم که خیلی ممنونم.

دوم اینکه زمان زیاد مهم نیست، مواظب باش به درست لطمه نخوره.

ترجمه ها قبل از اینکه تو سایت قرار بگیره ویرایش میشه تا نثر افراد مختلف رو یکی کنیم، فقط ترجمه صحیح باشه و روان کافیه.

ایمیلم همونه، اگه با فرمت Word یعنی(doc یا docx) بفرستی خیلی بهتره برای ویرایش.

با روشهای ناجوانمردانه میشه یه سایت رو کلا دانلود کرد :ymapplause:

لینکهای کتاب آلن لی غیر مستقیمه، باید با Rapidbaz.com مستقیمشون کنی. کدوم پارت رو میخوای؟

اول باید بگم که خیلی ممنونم.

دوم اینکه زمان زیاد مهم نیست، مواظب باش به درست لطمه نخوره.

ترجمه ها قبل از اینکه تو سایت قرار بگیره ویرایش میشه تا نثر افراد مختلف رو یکی کنیم، فقط ترجمه صحیح باشه و روان کافیه.

ایمیلم همونه، اگه با فرمت Word یعنی(doc یا docx) بفرستی خیلی بهتره برای ویرایش.

با روشهای ناجوانمردانه میشه یه سایت رو کلا دانلود کرد :ymapplause:

لینکهای کتاب آلن لی غیر مستقیمه، باید با Rapidbaz.com مستقیمشون کنی. کدوم پارت رو میخوای؟

با چه نرم افزاری سایت ها رو دانلود می کنی. عکس های کل سایت هم باهاش دانلود می شه؟

با چه نرم افزاری سایت ها رو دانلود می کنی. عکس های کل سایت هم باهاش دانلود می شه؟

با IDM اینکارو میکنم. یه قسمت داره به اسم Grabber که اینکارو میکنه. اگه بخوای میتونی عکسها رو هم دانلود کنی. خیلی زمان بره و حتما باید گزینه مربوط به استفاده آفلاین رو تیک بزنی تا بعد از چند ساعت دانلود ضایع نشی :ymapplause: .

سلام

u هم مال من فقط اگر بتونید همون طور که قبلاً گفتین متن آف لاین رو بهم برسونید شاید تشویق شدم بیشتر ترجمه کردم :-?

یه سوال بی ربط! من سه دور کل مبحث رو خوندم ولی نفهمیدم این حرف Q بینوا کجا گم شد! :-?\

سلام

خیلی ممنون که اومدین و توی ترجمه شرکت میکنین، حرف U رو براتون آپلود کردم.

U.zip

حرف Q و چند حرف دیگه قبلا ترجمه شده و توی سایت موجوده:

http://encyclopedia.arda.ir/home/%D8%B1%D8%AF%D9%87:Q

من نمی خوام :D( :D( :-(

داداش مهدی ما که b رو ترجمه کردیم یه زحمت بکش حرف f و b هم واسه ما اپلود کن :-?

راستی مهدی جون یه کاری کن بعد از ترجمه ی این لغات و قرار دادنشون تو دانش نامه کل دانش نامه سایت رو واسطه دانلود بزار اگه می شود :D

اینم برای شما:

f.zip

من میتونم حرف G رو ترجمه کنم ولی تا آخر خرداد وقتم پره... اشکال نداره؟ :-?\

میتونی اما مواظب باش که بعد خرداد یادت نره. اگر هم دیدی نمیتونی بگو تا من حرفو از حالت رزرو در بیارم تا اگه کس دیگه ای خواست بتونه ترجمه اش کنه.

نه مطمئنا یادم نمیره ولی تا 30 خرداد فشار درسام خیلی زیاده. ممنون میشم اگه آپلودش کنی.

اینم حرف G برای شما:

g.zip

مهدی اینطور که داری فایلا رو پخش میکنی،ویراستش رو هم من به عهده نمیگیرما!اونم کار خودته:دی

ای بابا اول گفتی وقت ندارم حرفا رو ترجمه کنم حالا ویراستاری رو هم میندازی گردن من؟ مثلا تولکاسی، یکم مرام ورزشکاری نشون بده! :-?

همه اش 6،5 نفریم! (البته فعلا :دی)

با تشکر از tazad عزیز که ترجمه حرف U رو به پایان رسوند.

با تشکر از tazad عزیز که ترجمه حرف U رو به پایان رسوند.

منم بعد امتحانات Y رو تموم می کنم :-?

:-? کاری که این جا در حال انجامه کار بسیار ارزشمندیه. خوشحالم که کمک کوچکی از دستم ساخته بود.

بسیار از تضاد عزیز تشکر میکنم.مهدی من رو در جریان پروسه کار قرار داد و از ترجمه دلنشین شما سخن گفت.امیدوارم در کنار سایت همواره حضور داشته باشی

در بخش دانشنامه دیدم که مدخل حرف p تنها یه ورودی داره. اگر برنامه ی تمام کردنش بر عهده فرد به خصوصی از دوستان نیست شاید بتونم به سرانجام برسونمش. :-? شخصاً احساس می کنم این ترجمه فقط جمع آوری مطلب برای دانشنامه نیست. به روشن شدن تصویر ذهنی من از آردای تالکین هم بسیار کمک کرده. امیدوارم بچه ها همین طور که تا حالا بودن فعال ظاهر بشن و به زودی بتونیم به کار تمام شده افتخار کنیم.

پ.ن. البته اگر استاد مهدی زحمت آپ لود کردن فایل حرف پی رو بکشند!

هنوز کسی حرف P رو انتخاب نکرده. اگه زحمتش رو بکشید خیلی ممنون میشیم.

p.zip

خوب خوب مهدی جون کنکور هم تموم شد :-? :- :(

الان دیگه راحت می چسبم به ترجمه ها :|

همون طور که گفتم حرف B یه چیزی حدود 80 مونده و حرف F رو هم نگاش کردم ولی شروع به ترجمه نکردم :|

یه پیشنهاد به جای اینکه این فایل ها رو دونه دونه بزاری همش رو یه جا بزار هرکی خواست اول دانلود کنه اگه دید می تونه بعدش یه خبری بده که حرف رو برای ترجمه براداشته X(

تبریک میگم که تونستی از این غول رو شکست بدی. معلومه که کنکورو خوب دادی.

فکر خوبیه. در اولین فرصت اینکارو میکنم.

جناب اصلان تو یه پست دیگه ما رو حسابی چوب کاری کردن، انرژی مثبت دادن، فکر کنم تا آخر هفته بتونم فایل «پی» رو برسونم :-?

جناب اصلان تو یه پست دیگه ما رو حسابی چوب کاری کردن، انرژی مثبت دادن، فکر کنم تا آخر هفته بتونم فایل «پی» رو برسونم :-

تا باشه از این انژی ها :|

انشاا... این عملیات رو هم تموم می کنید؟ :-?

اینم از 9 حرف باقی مونده.

حرف A با 255 مدخل:

A.zip

حرف C با 162 مدخل:

C.zip

حرف D با 194 مدخل:

D.zip

حرف E با 288 مدخل:

E.zip

حرف K با 69 مدخل:

K.zip

حرف L با 215 مدخل:

L.zip

حرف R با 144 مدخل:

R.zip

حرف S با 255 مدخل:

S.zip

حرف W با 153 مدخل:

W.zip

حرف J هم که فقط 3 مدخل داشت رو خودم انجام میدم. biggrin.png

مهدی جون بد نیاد ها می خوام بگم من به این نتیجه رسیدم که من و تو و تزاد داریم کار ترجمه رو انجام می دیم

البته شاید بگی خوب من (یعنی خود) و تزاد داری ترجمه می کنی و تو (یعنی من) که هیچی :-?

ولی اصلا این جوری نیست من راستش تو تایپ یه ذره ضعیفم ولی نهایت سعی خودم رو می کنم الان که سرم خلوت راحتر می تونم تایپک کنم

حرف b رو تموم کردم فقط تایپ و مطابقت اسم ها مونده

حرف f هم 50% ترجمه شده

حالا با این اوصاف و حرفت تو تاپیک سایر اثار واسه من خودت دو تا حرف انتخاب کن دیگه :- X(

راستی به غیر از اون دوتا حرف k رو هم برداشتم

پ.ن

حرف J هم که فقط 3 مدخل داشت رو خودم انجام میدم. :(

زحمت کشیدی می زاشتی تو سایت بچه ها انجام می دادن :|

مهدی راستش می خواستم عزت کسب اجازه بگیرم بار زدن تاپیکی به اسم ترجمه ی لغات در همین تالار دایرون چون بعضی کلمات هم تو قسمت سایر اثار و تاریخ سرزمین میانه و البته ترجمه ی لغت نامه به نظر من مهم چون بعضی کلمات واقعا نه تو دائره المعارف هست نه دیکشنری این بابیلون بدبخت هنگ کرده این کلمات رو از کجا اوردم اوکی

این جوری شاید با هم فکری بشه یه کاریش کرد البته اگه یه مقراتی هم باید واسش بذاریم و اونم اینه که کسایی تو اون بخش شرکت کنن که لغات رو به نحو احسنت و با دلیل و منطق طوری که به شکل اسپم نباشه مثل:

ترجمه ی کلمه ی doom

اینی که با خط قرمز می نویسم غلطه یعنی حکم دادن

ترجمه این جوری نباشه چون این جوری به قولی بابام هم می دونه می شه حکم دادن

در اصل این جوری بگیم:

doom دو تا معنی می ده یکی حکم داده که به عنوان فعل ازش استفاده می شه و دیگر سرنوشت بد که تو این جا اسم معنی می ده اگه هم با یه جمله اثبات کنه خیلی خوبه

اوکی اگه موافقی یه تاپیک همین جوری بزن :-?

البته یه سری دیگه مقرارت هم بزاریم :-

نه اصلان جون من روی ترجمه شما خیلی حساب کردم. اتفاقا من خیلی وقته که روی حرف M گیر کردم و خیلی کند دارم پیش میرم. بذار این پروژه کارشناسیم تموم شه میچسبم به ترجمه.

فعلا نمیخواد K رو تقبل کنی. با یه دست چندتا هندونه بر میداری. بذار این دوتا تموم شه بعد برو سراغ حرف بعدی.

در مورد تاپیک هم نیازی به اجازه نیست هر کس میتونه هر تاپیکی رو که فکر میکنه مناسبه بزنه. اگه هم مناسب نبود حذفش میکنیم :-?

فکر نکنم تعداد اینجور کلمات زیاد باشه. حالا تاپیک رو راه بنداز ببینیم چی میشه.

:-? پیشنهاد بدی نیست ولی فکر کنم در کل وظیفه ی امروز ویراستارها همین شده. -البته تو ایران- ولی یه کار دیگه هم میشه کرد. اگر همه این جا از (Babylon) استفاده می کنن میشه اصلاً یه (glossary) براش ساخت و داد دست بچه ها. کار پیچیده ای نیست. یه برنامه ی کوچک داره که اگر خواستید از خود سایت (Babylon) هم میشه گرفت. اسمش هست Glossary builder

ایول tazad راست می گه الان بابیلون برای هر چیزی یه glossary داره ما هم می تونیم هم نسخه ی اصلی و هم نسخه ی ترجمه شده رو به این شکل در بیاریم اگه توجه کنید همین دانش نامه ای که داریم ترجمه می کنیم یه فایل داره واسه i pad و i phon اخ کاش یه آی پد داشتم :-? :- :| X(

حرف K رو هم torambar تقبل کرد.

روی ایده بابیلون هم میشه فکر کرد.

مهدی جون خیلی دوست داشتم توی تکمیل این دانش نامه کمکتون کنم فقط حیف که زبانم فقط در حد کتاب زبان مدرسه ی :- :-? :|( X((

من سایت (Babylon) رو بررسی کردم، کار با نسخه ی جدیدش یه کمی سخته. دروغ چرا، من که نتونستم. اکسل باز نیستم. خیلی سعی کردم ولی خداییش برنامه ی خشکیه. اگر کسی نسخه ی قدیمی رو می خواد دارم.

یه نسخه ی تست درست کردم و با اجازه ی دوستان یه فرمت پیشنهادی براش گذاشتم که به دانش نامه هم لطمه نزه.

این هم لینکش:

http://s1.picofile.com/file/6910318908/ ... b.bgl.html

پ.ن.

البته چند تا مدخل بیشتر نداره. برای نمونه Pallando یا Palantiri رو بزنید.

جناب tazad عزیز زحمت کشیدن و ترجمه حرف P رو تموم کردن.

راستش رو بخواین من زیاد مایل نیستم که این دیتا بیس از سایت خارج بشه. این زحمت تمام دوستان سایت آرداست و من به شخصه ترجیح میدم تنها نسخه اش توی همین سایت بمونه. ولی بازم بعد از اتمام ترجمه و ویراستاری میتونیم در این مورد بحث بکنیم.

من حرف «دی» رو برمیدارم ولی متأسفانه این دفعه خیلی طول می کشه. مسافری داریم که یک ماهی پیش ما می مونه و طبیعتاً برنامه ی روزمره تغییر می کنه. نمی دونم چقدر در روز بتونم ترجمه کنم ولی به هر حال «کار نیکو کردن از پر کردن است» :-?

خیلی خیلی ممنون بابت زحمتی که میکشین. حرف D رو برای شما رزرو میکنم.

اطلاع رسانی چیز خوبیه، مگه نه؟

حرف دی از آیتم صد رد شد :-?

رسماً تابستونه، پس چرا همه ساکتیم؟

خب توی تغییراتی که اخیرا انجام شد فرهنگنامه هم به روز رسانی شد و حروف D, F, I, P, U, Z و نیمی از حرف M نیز به فرهنگنامه اضافه شد.

جا داره از تضاد عزیز که خیلی تو ترجمه به ما کمک کرد تشکر بکنم.

الان حدود 35 درصد از کار ترجمه فرهنگنامه به اتمام رسیده.

پ.ن:

پست اول هم ویرایش و به روز شد

من اگر راجع به یه مطلب در مورد خود متضادم اطمینان داشته باشم اینه که اگر وقت آزاد داشته باشم خیلی کمتر کار می کنم تا وقتی که دستم پره :-* اینه که حرف (W) رو برمیدارم با امید به این که بیشتر و مفیدتر کار کنم :ymblushing:

خيلي ممنون. پست اول رو ويرايش كردم تا كسي اين حرف رو بر نداره.

مهدی جان حرف A رو به من بسپار.

ازت خیلی ممنونم

حرف A رو به شما میسپرم. پست اول رو هم ویرایش کردم که کسی اونو نگیره.

مهدی جان، حرف R رو هم بده به من، اگرچه اینگلیسیم زیاد قوی نیست ولی سعی خودم رو میکنم.

خیلی ممنون تار-ایسیلمو جان. فایلش رو از این پست دانلود کن تا راحت تر باشی:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1002&view=findpost&p=14669

فقط لطفا اون فرمتی که توی پست اول گفتم رعایت کنید.

نیازی به ترجمه شجره نامه ها و مطالب اضافی نیست. فقط خود متن و پانویسها رو ترجمه کنید.

پ.ن:

پست اول ویرایش شد.

دوستانی که قبلا حروف رو تقبل کرده بودن چی شد؟ اگه منصرف شدید بگید تا اگه کس دیگه ای خواست اون حروف رو ترجمه کنه بهش بدم.

خوب منم گفتم یکی رو بردارم گفتم حرف c رو بردارم ولی وقتی لیستو دیدم خوف دهشتناکی سراسر وجودم رو گرفت. ولی به هر حال چند تاشو ترجمه کردم و چندتاشم شاید ترجمه کنم. اینه که اگه کسی خواست این حرف تقبل کنه قبل از شروع به من هم بگه که اینارو بهشون بدم. بعله.

امروز چقدر فعال شدید!

باشه حرف C رو هم برای شما رزرو میکنم. شما از اول شروع کنید و تا هرجا که تونستید ترجمه کنید.

ممنون

من تو ترجمه چند جاش خیلی مطمئن نیستم. بعد نمودار ها رو که نمی خواد بکشم؟ بعد برای بعضی از کلمات مثل Cirion چند تا اسم دیگه هم زیرش ردیف کرده مثل Oath of Cirion که من دقیقا همینو تو حرف o دیدم. اونارو که لازم نیست ترجمه کنم؟

نه حروفی که شما باید ترجمه کنید اوناییه که توی فایل zip هست. بعضی از مداخل توی فهرست چندتا حرف هست اما فایلش فقط توی یکی از حروفه. شما فقط مداخلی که فایلش رو دارید ترجمه کنید.

نمودار؟ شجره نامه ها رو نمیخواد. نمودار دیگه ای هم مگه هست؟

خب پس من هم یک حرف رو تقبل میکنم.فقط بگم که تاپیک داستان مصور به من ثابت کرد که آنچنان که فکر میکردم انگلیسیم خوب نیست ولی سعیمو میکنم.حالا اگه اشکالی نداره که ترجمه ها دیر آماده بشه یه حرف به من بدین.

ممنون

حروف E,L,S باقی مونده. یکی رو به انتخاب خودتون بردارید.

اگر هم نتونستید کامل ترجمه کنید مشکلی نیست. تا هرجا که تونستید ادامه بدین.

ممنون

حرف L رو برداشتم.امیدوارم که مفید باشم.

خیلی ممنون

حرف L برای شما رزرو شد.

لطفا مثل نمونه داده شده در پست اول ترجمه کنید. همین اول کار هم یه پیش نمایش از دوتا مدخل اول برام بفرست تا اگه ناهماهنگی با فرمت بقیه وجود داشت از همین اول تصحیح بشه.

ممنون

سلام .

چی مونده از حروف؟ بدید به من .

حروف E و S باقی مونده. هر کدوم رو خواستید میتونید انتخاب کنید. فایلش هم اینجا هست:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1002&st=40&p=14669&#entry14669

چون این حروف زیاده میتونی بخشیش رو انتخاب کنید. مثلا از اول شروع کنی به ترجمه کردن و بقیه رو بعدا کس دیگه ای ترجمه کنه. فرمت ترجمه هم توی پست اول تاپیک هست.

حروف E و S باقی مونده. هر کدوم رو خواستید میتونید انتخاب کنید. فایلش هم اینجا هست:

https://arda.ir/forum...669

چون این حروف زیاده میتونی بخشیش رو انتخاب کنید. مثلا از اول شروع کنی به ترجمه کردن و بقیه رو بعدا کس دیگه ای ترجمه کنه. فرمت ترجمه هم توی پست اول تاپیک هست.

من E را شروع میکنم

ستون اول را فعلا انجام میدم ببینم چی میشه.

یه سوال زمان تحویل کی هست؟

ممنون

حرف E رو برای شما رزرو کردم. چهار پنج تا مدخل رو که ترجمه کردید یه پیش نمایش به من بدید تا چک کنم فرمت شما با بقیه یکی باشه.

زمانی برای تحویل درنظر گرفته نشده. مهم صحت و درستی ترجمه است و سرعت در اولویت بعدی قرار داره.

بقیه دوستانی هم که مشغول ترجمه هستن یه گزارشی از پیشرفت کار به من بدن، ثواب داره!

به اصلان:

حرف B رو نمیخواد ترجمه کنی. از طریقی به دستمون میرسه

حرف w در مرحله ی ویرایشه :) ان شالله این هفته می رسونمش.

حرف B رو نمیخواد ترجمه کنی. از طریقی به دستمون میرسه

دکی ما حرف B رو نصفش کرده بودیم !!! :دی ( پیشرفت در حد سرعت نور :دی )

اگه این جوری فکر کنم F رو باید ترجمه کنم !

البته حرف F رو تا حدود بیشترش رو ترجمه کردم

البته اون هایی رو که ترجمه کردم باید تایپشون کنم !

اصلان جان بد زدی تو خط درس خوندن و حواست به آردا نیست ها! :)

https://arda.ir/letter-f/

قضیه چیه؟! من دارم "فهرست الفبایی انگلیسی" رو نگاه میکنم ولی از حرف F خبری نیست!!

تضاد جان نکنه سایت رو حک کردی؟:دی

قضیه چیه؟! من دارم "فهرست الفبایی انگلیسی" رو نگاه میکنم ولی از حرف F خبری نیست!!

تضاد جان نکنه سایت رو حک کردی؟:دی

اله سار اين حرف رو تو آخرين لحظات اضافه كرد. توي صفحه فهرست الفباي انگليسي هست اما توي منوي سمت راست نبود. الان اضافه كردم.

مرسي

حرف W که تضاد عزیز زحمت ترجمه اش رو کشیده بود به فرهنگنامه اضافه شد:

https://arda.ir/letter-w

خوشحال شدم تونستم کمکی بکنم :) پست اول رو نگاه می کردم دیدم دو حرف بیشتر باقی نمونده. دوستان یه همتی بکنن کار تمومه! :)

من تا آخر تابستون که تکلیف خیلی چیزها باید معلوم بشه نمی تونم حرف دیگه ای بردارم :) ولی فکر میکنم تا اون موقع با همت و کمک بچه ها این پروژه تموم شده. قدم بعدی چیه؟ کارهای نیمه تمام داریم یا من یواشکی بگم یه دانشنامه ی عظیم تالکین دارم؟ ;)

دوستان می دونن من سنم پایینه. در نتیجه خیلی انگلیسی بلد نیستم. ولی یه موضوع رو می تونم. ترجمه کنم. در هر صورت. یه انگشت کوچیک هم برا خودش صدایی داره.بالاخره ، بلدم دیکشنری کار کنم. جمله ها رو معنی کنم. هر جا هم نتونستم از فک و فامیل کمک می گیرم.

به گلورفیندل:

کارت و اعتماد به نفست و همین جسارتت تحسین داره.اما اگه از من شنیدی ترجمه ی کارای تالکین خیلی خیلی سخته.در تصورت نمیگنجه.با اون نظم و روش دبیرستان خیلی فرق داره.اول یه بررسی بکن و بعدش اقدام کن.

آفرین به تو

به گلورفیندل: روی کمک گوگل ترانسلیت هم حساب کن،به دردت میخوره.

البته تو خودت نثر خوبی داری،جاهایی که گیر کردی همینطور از خودت هم بنویس ،بد نمیشه :)

شما اعلام کنید باید چی رو ترجمه کنم. اگه نتونستم. بهتون می گم.

از لطفتون خیلی ممنونم ائارندیل و آقای رضایی عزیز.

به گلورفیندل:

لیست حروف باقی مونده تو پست اول هست. کل حروف رو هم در صفحات قبلی گذاشتم. از خود سایتش هم میتونی ببینی.

به ائرندیل:

چی رو روی گوگل ترنسلیت حساب کن؟! :) نکنید از این کارها! برای پیدا کردن معنی کلمه خوبه اما اصلا بلد نیست که متن رو ترجمه کنه

یعنی چی که هرجا گیر آوردی از خودت اضافه کن؟! آقا قلب من ضعیفه! از این حرفها نزنید. هرجا مشکل داشتید از من بپرسید یا همونجور انگلیسی بذارید تا من بعدا ترجمه کنم. به هیچ وجه چیزی اضافه نکنید.

ممنون از همه

چه‌جوريه؟ بايد چی‌كار كنيم؟ يه كم توضيح می‌دی، مهدی جان؟ شايد بتونم كمكی كنم؛ آخه نه كه مادرمم دبير زبان انگليسی متوسّطه‌ان و دارن برای فوق ليسانس می‌خونن، شايد اين‌جا به درد بخورم!

به ائرندیل:

چی رو روی گوگل ترنسلیت حساب کن؟! :) نکنید از این کارها! برای پیدا کردن معنی کلمه خوبه اما اصلا بلد نیست که متن رو ترجمه کنه

گوگل ترنسليت كه خوبه! شايد يه كم عجق وجق (يا عجغ وجغ/اجق وجق/اجغ وجغ) ترجمه كنه، ولی با يه كم ويرايش می‌تونيم ترجمه‌ی خوبی ازش گير بياريم. گوگل ترنسليت برای همين‌جورجاها ساخته شده، ديگه! برای ترجمه‌ی كلمه كه اين همه ديكشنری فارسی-انگليسی دوسويه هست!

حرف S و E باقی مونده. حرف E داره بخشیش ترجمه میشه. اگه میخوای حرفی یا قسمتی از حرفی رو ترجمه کنی از پست زیر دانلودش کن:

فرمت ترجمه رو هم در پست اول نوشتم.

گوگل ترنسلیت اصلا جمله بندی نداره. اسمها رو هم اشتباه میاره.

اگه خواستی ترجمه کنی بعد از ترجمه 4،5 مدخل یه پیشنمایش به من بده.

حرف S و E باقی مونده. حرف E داره بخشیش ترجمه میشه. اگه میخوای حرفی یا قسمتی از حرفی رو ترجمه کنی از پست زیر دانلودش کن:

https://arda.ir/forum...indpost&p=14669

فرمت ترجمه رو هم در پست اول نوشتم.

گوگل ترنسلیت اصلا جمله بندی نداره. اسمها رو هم اشتباه میاره.

اگه خواستی ترجمه کنی بعد از ترجمه 4،5 مدخل یه پیشنمایش به من بده.

من كه نفهميدم! يه چيزی دانلود كردم، بدتر گيج شدم. قشنگ توضيح بده ببينم بايد چی‌كار كنم؟! شايد تونستم تو حرف s بهتون كمک كنم.

مثلا برو توی پوشه S و بعد به پوشه Arda برو و فایل alphas.html رو باز کن. لیست مداخل رو برات میاره. همه اونا باید ترجمه بشه. هر کدوم رو که باز کنی یه عنوان، یه زیر عنوان و یه توضیح داره که طبق چیزی که توی پست اول این تاپیک گفتم باید همه مداخل به صورت پشت سر هم توی یک فایل Word نوشته بشه. کجاش رو متوجه نشدی که توضیح بدم؟

مثلا برو توی پوشه S و بعد به پوشه Arda برو و فایل alphas.html رو باز کن. لیست مداخل رو برات میاره. همه اونا باید ترجمه بشه. هر کدوم رو که باز کنی یه عنوان، یه زیر عنوان و یه توضیح داره که طبق چیزی که توی پست اول این تاپیک گفتم باید همه مداخل به صورت پشت سر هم توی یک فایل Word نوشته بشه. کجاش رو متوجه نشدی که توضیح بدم؟

خيلی زياده! مادرم كه بی‌كار نيست بشينه برام ترجمه كنه! خودمم حوصله‌شو ندارم؛ ممنون از لطفتون، نخواستم! :دی

ببین جادوگر سفید جان نیازی نیست که همه ی مداخل رو ترجمه کنین.تا هر جا که میتونین ترجمه کنین.

همین تاپیک رو هم از اولش بخونین همه چیز توضیح داده.همکاری کنین تا هر چه زودتر این پروژه تموم بشه.

ممنون

مسئله ای نیست. این کار داوطلبانه است و هر کس که فرصتش رو داشته باشه و دوست داشته باشه میتونه کمک بکنه. من خودم یک سالی میشه که نتونستم باقی مونده حرف M رو تموم کنم.

گندالف جان به خاطر همین که خواستی کمک کنی ممنونم.

اگه کمکی از دستم برمیاد خوشحال میشم کمک کنم تا زودتر این کار به پایان برسه اگر حرفی مونده بدید من هم در این پروژه شریک باشم

حرفها همون S و باقی مونده E هستن.

اگه کمکی بکنی ممنون میشیم.

تمام حرفهایی که به گندالف زدم بخون! :دی

من حرف E رو تقبل میکنم (

سخت که نیست؟:دی

مهدی جان منو ببخش. من خیلی بی سوادم. واقعا نفهمیدم باید کجا برم. بازم میگم منو ببخش. یه لینکی چیزی بده. یه کاری بکن من حالیم شه.خیلی آقایی

به مو:

اولورین داره ستون اول رو ترجمه میکنه. شما از آخر ترجمه کن و با هم هماهنگ باشید که دوباره کاری نکنید.

به گلورفیندل:

منبعی که داریم ازش ترجمه میکنیم دانشنامه آرداست که لینکش توی پست اول تاپیک هست. من فایلهاس رو به صورت آفلاین ذخیره کردم که برای ترجمه نیازی نباشه همیشه آنلاین باشی. حروف رو میتونی از این پست دانلود کنی:

الان فقط حرف S باقی مونده. اونو دانلود کن و فایل alphas.html رو اجرا کن تا لیست مداخل رو ببینی. اونا رو باید با فرمتی که توی پست اول گفتم ترجمه کنی.

دستت درد نکنه. شروع میکنم ترجمه کردن. حد اقل روزی نیم ساعت. البته به علت وارد نبودن و بعد امتحان ها سرعتم خیلی پایین میاد. ولی رو من حساب کنید.

خب پس من روی s کار میکنم تا موازی کاری نشه

پس S رو با گلورفیندل ترجمه کن! بازم مشترک میشی.

میخوای صبر کن ببینم کسانی که حروف قبلی رو تقبل کردن بیخیال شدن یا نه. چن خبری ازشون نیست. اگه قصد ترجمه نداشته باشن اون حروف رو ازشون میگیرم میدم بهت.

بابا، دوستای بی‌معرفت! با امتيازای منفی‌تون قانعم كردين كه كمک كنم، ولی مثل اين كه دوستان بالايی برداشتن باقی‌مونده‌ها رو! اگه چيزی هست، بدين ما هم يه كار خيری كنيم. (آخری: به مهدی)

به تمام کسانی که حروف قبلی رو تقبل کرده بودن اما تحویل ندادن پیغام دادم تا اگه نمیتونن ترجمه کنن بگن و حروف رو در اختیار شما قرار بدم. هنوز کسی جواب نداده.

خدائیش برا یکی مثل من خیلی سخته. ولی با جون و دل انجامش می دم. فقط شاید تا وسطای تیر تموم شه.(خوب چیکار کنم.خدائیش سخته.مخم هنگ کرد.)

دوستان حرف C رو هر کس خواست میتونه برداره.

ممکنه سوالم بی ربط باشه.

جناب مهدی منبع اصلی که می فرمایید به صورت آفلاین ذخیره کردید، از زمانی که اونو ذخیره کردید تا حالا هیچ تغییری نکرده؟ اگه تغییر کرده باشه توی کار مشکلی پیش نمی آد؟

چرا تغییر کرده. 256 مداخل بهش اضافه شده. اینی که من دارم 3714 مدخل داره اما الان شده 3970 مدخل. بعد از اینکه ترجمه تموم شد اونا رو هم اضافه میکنیم. البته مداخل جدیدتر مداخل کم اهمیت تر هستن. مداخل مهم همون اول کار اضافه شدن.

راستی اگه کسی مایل باشه میتونه حرف G که حرف خیلی مهمی هم هست رو ترجمه کنه. Gladriel زحمت کشیده و بخشیش رو ترجمه کرده. هرکس میخواد این حرف رو ترجمه کنه بگه تا ترجمه ها رو بهش بدم تا دیگه اونا رو ترجمه نکنه.

من اگه بتونم کمکی کنم خوشحال می شم

خيلي ممنون

كدوم حرف رو ميخوايد؟ C يا G؟

فرقی نمی کنه هر کدوم صلاح می دونید

شما هر کدوم رو که باهاش راحت ترید رو انتخاب کنید. حرف G حدود 260 مدخل داره و حرف C حدود 160تا. البته G قسمتیش ترجمه شده. هنوز فایل ترجمه به دست من نرسیده اما Gladriel به طور تقریبی گفت که کمتر از 50% رو ترجمه کرده. بنابراین تعداد مداخلی که باید ترجمه کنید در هر دو حرف تقریبا یکسانه. یکی رو به دلخواه انتخاب کنید و به من اعلام کنید. ممنون

به Mou:

آقا شما چی شدی؟ روی همون S کار میکنی یا یکی از این دو حروف رو برمیداری؟

احتمالا حرف N هم آزاد بشه چون اونو الوه انتخاب کرده بود و با توجه به غیبت طولانیش احتمالا کار ترجمه رو هم متوقف کرده.

من s رو انتخاب می کنم اگه فایل رو برام میل کنید سریع شروغ می کنم

[email protected]

S رو گلورفیندل برداشته و داره ترجمه میکنه. شما از بین C و G و N یکی رو انتخاب کنید.

فایلها هم توی این پست پیوست شده:

اگه تو دانلود مشکل دارید بگید با ایمیل براتون بفرستم

عذر می خوام منظورم c بود

خواهش میکنم. پس حرف C رو برای شما رزرو میکنم.

اگه با دریافت فایل مشکل دارید بگید تا به ایمیلتون بفرستم.

توضیحاتی هم که به بقیه دادم رو هم بخونید. فرمت مثل پست اول باشه. بعد از اینکه چند مکدخل رو ترجمه کردید یه پیشنمایش به من بدید تا مطمئن بشیم که فرمت شما با فرمت بقیه یکی هست.

خیلی ممنون

شاید معقولانه نباشه که یه حرف رو تموم نکردم حرف دیگه ای رو در خواست کنم !!

اما مهدی جان من بعد از کنکور دیگه هیچ درس و مشقی ندارم و به قولی این کنکور آخرم !! بعد از کنکور قرار بود روی کتاب آل لی و نامه های تالکین کار کنم اما به قول تو دانش نامه فعلا مهم تره !!

اگه حرفی مونده می تونم تعقبل کنم (البته اگه صلاح می دونی)

ممنون اصلان جان. اجازه بده تا شما مشغول ترجمه حرف قبلی هستی این حرفها آزاد باشه. شاید کسی موازی با شما اونو تقبل کرد و همزمان با شما تمومش کرد. اینجوری کار سریعتر جلو میره. اگه کسی تا اون موقع نگرفت بیا و زحمتش رو بکش.

یه سوال داشتم:

کدوم یک از این دوتا سایت کامل ترن؟

http://www.glyphweb.com

یا

http://tolkiengateway.net/wiki/Main_Page

(اینو میدونم که اولی رو شما دارید ترجمه میکنید و دومی یه مقداریش توی دانشنامه والیمار ترجمه شدند.)

این دو تا اشتراکاتی دارن یا نه؟

اولی مستندتر و قابل اعتمادتره و به همین دلیل اونو داریم ترجمه میکنیم.

دومی بعضا اشتباهاتی داره. به همین دلیل ما انتخابش نکردیم(هر چند مقالاتش طولانی تره)

اینا دوتا دانشنامه مجزا در مورد تالکین هستن و خب باید با هم اشتراکات زیادی در مداخل داشته باشن. منظورتون رو از اشتراکات متوجه نشدم.

می‌شه لينک دانلود G و N رو بذاری؟ می‌خوام ببينم چی‌جورين، يكی رو بردارم.

اگه میخوای فقط ببینی به این لینکها برو:

http://www.glyphweb.com/arda/alphag.html

http://www.glyphweb.com/arda/alphan.html

اگه خواستی ترجمه کنی بگو تا فایلها رو برات آماده بکنم.

G رو برداشتم. فقط يه سؤال خيلی بزرگ...

چی رو ترجمه كنم، الان؟! خيلی درهم‌برهمه!

می‌شه يكی كمكم كنه؟! من تو صفحه‌ی اصلی ترجمه (glyphweb) گيج شدم!

کجاش گیج شدی؟

برو به این آدرس:

http://www.glyphweb....rda/alphag.html

اینجا لیست مداخل هست روی هر کدوم کلیک بکنی توضیحاتش رو میاره که باید ترجمه بکنی. مثلا برای Galador باید همچین چیزی تحویل بدی:

Galador

The first Lord of Dol Amroth

گالادور

اولین فرمانروای دول آمروت

{ترجمه متن}

البته نباید همه رو ترجمه کنی بعضیاش رو گالادریل ترجمه کرده که به محض اینکه به دستم برسه بهت میدم.

کجاش گیج شدی؟

برو به این آدرس:

http://www.glyphweb....rda/alphag.html

اینجا لیست مداخل هست روی هر کدوم کلیک بکنی توضیحاتش رو میاره که باید ترجمه بکنی. مثلا برای Galador باید همچین چیزی تحویل بدی:

Galador

The first Lord of Dol Amroth

گالادور

اولین فرمانروای دول آمروت

{ترجمه متن}

البته نباید همه رو ترجمه کنی بعضیاش رو گالادریل ترجمه کرده که به محض اینکه به دستم برسه بهت میدم.

خيلی اسما هستن كه با جی شروع نمی‌شن. اونا رو چی‌كار كنم؟ (مثل « Lady of the Galadhrim» كه بعد از «Galadhrim» هست.)

اينم كه گفتی بعضيا رو فلانی ترجمه كرده و... من همه رو از يه كنار ترجمه می‌كنم؛ گيج‌ترم نكن!

اون حرفهایی که با G شروع نمیشن رو نمیخواد ترجمه کنی. اونا توی لیست حروف دیگه هستن.

قبلا چندتا از حروف ترجمه شده و برای اینکه شما دوباره کاری نکنی میگم صبر کن تا حروف به دستم برسه و بعد ترجمه کن. اگه عجله داری میتونی از آخر شروع کنی به ترجمه کردن. یه پیش نمایش هم به من بده

اونايی كه ترجمه نشده رو بگو، مشغول شم. درمورد اسمايی كه با جی شروع نمی‌شن هم... پس اونايی كه با جی شروع نمی‌شن رو هم نمی‌خواد، آره؟ (موضوع مدخل‌های خاكستری چيه؟! مثلاً «گندالف»؟)

هنوز دستم نرسیده هر وقت گالادریل بهم داد بهت میگم.

آره اونا رو بقیه ترجمه میکنن. اون خاکستری هم برای اینه که قبلا رفتی تو اون صفحه و مرورگر اونو به یه رنگ دیگه نشون میده. هر کدوم رو که باز کنی رنگش عوض میشه.

گندالف جان این از لیست حروف برای استفاده آفلاین:

g.zip

کافیه فایل alphag.html رو باز کنی.

گالادریل تا گلدبری رو ترجمه کرده. شما از اون به بعد رو ترجمه کن.

ممنون

عیبی که نداره از صفحه‌ی آنلاین سایت استفاده کنم؟ یعنی این لینک: http://www.glyphweb....rda/alphag.html؟ چون حوصله‌ی دانلود ندارم. چون از وایمکس بی‎سیم استفاده می‌کنم، همیشه آنلاینم؛ برای همین مشکلی با آنلاین‌بودن ندارم.

نه مشکلی نیست. بهتر هم هست. اگه آپدیتی تو این مدت انجام شده باشه ترجمه میشه.

پس از اوّل تیر شروع می‌کنم. یا علی!

خيلی اسما هستن كه با جی شروع نمی‌شن. اونا رو چی‌كار كنم؟ (مثل « Lady of the Galadhrim» كه بعد از «Galadhrim» هست.)

اينم كه گفتی بعضيا رو فلانی ترجمه كرده و... من همه رو از يه كنار ترجمه می‌كنم؛ گيج‌ترم نكن!

سلام دوستان.ببخشین که دیر به دیر به سایت سر میزنم حقیقتش اینه که امتحانات اصلا بهم اجازه نمیدن که پستهای جدید رو بخونم.ان شائ الله تیر با پایان امتحانات دوباره فعالیتم رو شروع میکنم.

الآن اتفاقی اومدم توی این تاپیک تا روند کار رو ببینم که این پست رو دیدم که گاندالف جان زده بودن.خواستم بگم که Lady of.... چون با حرف L شروع میشه شما نیازی نیست که ترجمه کنین من دارم ترجمه میکنم.هر چند که مهدی جان باین موضوع اشاره کرده بودن اما من گفتم که اگه به غیر از گاندالف سفید کسی با حرفی مواجه شد که با L شروع میشه خودش رو به زحمت نندازه.

ان شائ الله که دانشنامه هر چه زودتر و با بالاترین کیفیت ممکن به اتمام برسه.

من مایلم که در در تکمیل دانشنامه آردا با دوستان هنمکاری داشته باشم.

اگر هنوز هم ناقصه از مهدی عزیز خواهش می کنم لیست حروف رو به من بده...

نه حرفي نمونده. همه حروف رو بچه ها تقبل كردن. ميتوني با خودشون صحبت كني و اگه خواستن اون حرف رو به تو بدن.

اطلاعیه برای دوستانی که قبلا بهشون یه لیست داده بودم تا خارج از نوبت ترجمه بکنن:

1- نیازی به ترجمه این مداخل نیست:

legolas,gandalf,elrond,gil-galad,elendil,gildor,anarion,celebrian

2- بقیه رو بدید! :)

مونتی جان. چرا نداریم . بیا یکم از بار این پیرمرد جوان نما رو بگیر.

اسمیگل ، سم ، شلوب ، سیلماریل و اسماگ رو ترجمه کن. :دی

ممنون من الآن ادامه کار مهدی رو دارم انجام می دم.

حرف m!

اگه كسی می‌خواد در زمينه‌ی ترجمه‌ی دانشنامه كمكی بكنه، می‌تونه حرف g رو برداره. متأسفانه من نمی‌تونم ترجمه كنم؛ چون زبانم خيلی ضعيفه و از اواخر مرداد هم وقت آزاد ندارم.

مداخل حرف g:

http://www.glyphweb.com/arda/alphag.html

پ.ن:

همه‌ی مداخل قبل از مدخل Goldberry، مال كاربر "Gladriel"ـه. لطفاً بعد از اون رو ترجمه كنين. چندتا مدخل ديگه هم هستن كه ترجمه‌شون كردم. لطفاً قبل از برداشتن اين حرف، حتماً با من در پيغام خصوصی هماهنگی انجام بدين. ممنون.

اممم...سلام. :ymapplause:

امروز بنده اومدم تا در نهایت شرمندگی و سرافکندگی و ذلت و خواری و ... اعلام کنم از ترجمه اون نصفه ی دیگه ی مدخل g عاجزم.. :D

به ارو قسم نمیدونید چقدر خجالت زده و ناراحتم که نتونستم این کارو انجام بدم...همش دردسر پشت دردسر پیش میومد منم بعد از دو ماه خوددرگیری به این نتیجه رسیدم که بیام و خودم رو معرفی کنم... :ymparty: شرمنده ی همگی شدم (دارم کم کم به این نتیجه میرسم که من لیاقت عضویت در آردا رو ندارم 8-| ) بازم متاسفم.بیشتر از همه شرمنده مدیر عزیز شدم... شرمنده...

این چه حرفیه؟!

تا همینجا هم خیلی زحمت کشیدی. هرچندتا مدخل رو که تا الان ترجمه کردی بهم بده.

ممنون

دوستان عزیز حروف N و Y و J به همراه بخشی از مداخل حرف C به فرهنگنامه اضافه شد. با تشکر از و Amaniar و hamid stormcrow بابت ترجمه این حروف.

پست اول هم ویرایش شد.

بقیه دوستانی هم که ترجمه رو به دست گرفتن یه گزارشی از روند ترجمه به من بدن.

مرسی

حقیقتش مهدی جان من بعد از اون پخ هایی که با همدیگه داشتیم فقط تعدادی از مداخل رو ویرایش کردم و مدخل جدیدی رو ترجمه نکردم.ولی خب جای نگرانی نیست دارم آروم آروم روشون کار میکنم.

خواهش میکنم

من بیستو ششم دوره آموزشیم تموم میشه و بعدش 15 یا 16 روز مرخصی دارم ایشالله تو اون چند روز بولدوزری ترجمه می کنم

من زندگی نامه بارد رو ترجمه کردم

بارد يکي از اهالي شهر درياچه بود ،شکارچي اسماگ اژدها و بنيانگذار امپراطوري جديد دِيل

بارد اژدها را شکار کرد،بارد از پادشاهي گيريون دِيل پايين آمد،همسر و فرزندش وقتي اسماگ در تاريخ 2770ديل را خراب کرد و تنها کوه (ارِبور ) را صاحب شد به شهر درياچه فراري شدند. تا در سال 2941 وقتي اسماگ توسط دورف ها بيدار شد و در تنها کوه پديدار شد و به شهر درياچه حمله کرد بارد دفاع از شهر را سامان داد او پل ها را خراب کرد و گروهي کماندار براي پرتاب تير به اسماگ گرد آورد

بارد تير هاي زيادي با کمانش پرتاب کرد،اما اخرين تيرش را وقتي توکاي پير بر شانه اش نشست پايين آورد،چون او يکي از ساکنان ديل بود و ميتوانست زبان توکا ها را متوجه شود،پرنده از ضعف سپر در سينه چپ اسماگ که از مکاشفات بيلبو شنيده بود به بارد گفت

بارد با تير گفت :اي تير اي تير سياه تو را براي اخر گذاشته ام و من هميشه پيدايت کرده ام تو را از پدرم به ارث برده ام و او از پدرش

اگر واقعا از کوره اهنگران زير کوه بيرون امده اي برو به سلامت!

،بارد سينه چپ اژدها را بي هدف نشانه گرفت و تير را رها کرد و اژدها از آسمان به شهر سقوط کرد

بادر خودش را به درياچه پرتاب کرد و به طرف ساحل شنا کرد مردم فکر کردند بارد کشته شده است،اما او از ميان دود و اتش بيرون امد و خوشحالي مردم را فرا گرفت به سبب اين خدمت بزرگ مردم او را بارد اژدها شکار ناميدند و از او خواستند تا فرمانرواي شهر باشد اما او فرمانروايي را نپزيرفت و خواست در خدمت پادشاه باشد،بارد خرابي هاي شهر و پناه گاه ها را بازسازي کرد و پيغامي براي درخواست کمک براي پادشاه الف هاي سياه بيشه فرستاد،سپس بارد و فرمانرواي الف ها به سمت تنها کوه لشگرکشي کردند در جستجوي گنجي که ميخواستند با هم تقسيم کنند ولي وقتي تورين و رفقايش را زنده يافتند شگفت زده شدند،بارد به تورين که در انسوي سنگ ها بود گفت که او کشنده ي اسماگ است و همچنين مردم شهرش از دورف ها ميزباني کرده و نيز سختي حملات اسماگ را کشيده بودند پس قسمتي از گنج به انها و شهرشان ديل ميرسد اما تورين گفت او مسئول خرابي ديل نيست و با لشگري که ان بيرون ايستاده جايي براي مذاکره و صلح نميبيند بارد بارها پيغامي براي گرفتن يک دوازدهم از سهم گنج ارسال کرد اما تورين سپر بلوط همچنان مخالفت ميکرد

بيلبو بگينز عيار ادعاي بارد را بررسي کرد و به نظرش مورد قبول بود پس يک شب با به دست کردن حلقه از نگهباني ها عبور کرد و خودش را به اردوي الفها و آدميان ديل رساند او گوهر آرکن را که مورد علاقه تورين بود يافته بود و او آن را به بارد و ترادندويل (پادشاه الف ها و پدر لگولاس سبز بيشه ) واگذار کرد تا در مذاکره از ان استفاده کنند و همچنين به آنها گفت که داين دوم ملقب به پاشنه آهنين از طرف تپه هاي اهن به سمت تنها کوه رهسپار شده است

روز بعد بارد از تورين خواست تا سهم انها را در مقابل گوهر ارکن بدهد.تورين سخت براشفت،ولي تصميم گرفت سهم بيلبو را به انها بدهد،افراد داين روز بعد رسيدند اما بارد از ورود انها به تنها کوه تا اتمام معامله جلوگيري کرد.جنگ قريب الوقوع بود اما گندالف انها را از سپاه گابلين ها و وارگ ها که نزديک بودند اگاه ساخت.بارد تراندوئيل و داين باهم به شور نشستند و تصميم گرفتند تا ارتش هاي خود را به هم پيوند بزنند و بدين ترتيب نبرد پنج سپاه اغاز شد

ناگهان تورين از کوه بيرون امد و به سپاه دورف ها و الف ها و آدميان پيوست اما در جنگ زخمي عميق و کاري برداشت و جان سپرد بعد از جنگ و درخاک سپاري بارد گوهر ارکن را روي سينه تورين در تنها کوه قرار داد

او شهر ويران را بازسازي کرد و در تاريخ 2944 دوباره شاه ديل شد او رابطه خوبي با دورف هاي تنها کوه پيش گرفت و داد و ستد ها بين بالا و پايين رودخانه دوباره اغاز شد مردم دوباره به ديل سرازير شدند و شهري که توسط اسماگ ويران شده بود دوباره شکوفا شد

بارد در سال 2977 درگذشت و فرزندش باين راه پدر را ادامه داد و شاه ديل شد

از نظر شکل ظاهري چيزي از بارد به صورت مشخص در دست نيست

در انيميشن هابيت کاراکتر بارد داراي مو هاي نسبتا کوتاه و سياه رنگ با چهره اي عبوس و قدي کشيده بود اما در بعضي تصاوير سن او را جوانتر و موهايش را کمي بلندر نيز به تصوير کشيده اند

از القاب ديگر بارد ميتوان به بارد کماندار اشاره کرد

New Text Document (2).txt

قرار نبود کسی اینجا مطلب بذاره! مطالب رو به من بدید. این مطلب رو از تالکین گیت وی ترجمه کردی که منبع ما نیست. به هر حال ممنون. باید سر فرصت چک کنم تا ببینم توی مرجع و یا ترجمه مشکلی نباشه اما از این به بعد از تالکین گیت وی ترجمه نکنید و متنها رو به هیچ وجه تو این تاپیک نذارید و فقط با پیغام خصوصی به من بدید.

با تشكر از آقا مهدي

حرف G رو من برداشتم.

الان کدوم حرف ها مونده؟ یا کدوم حرف سنگینه برای دوستان تا تقسیم کار کنیم...

چهار حرف اول رو از قبل شروع کردم اگه کسی برنداشته(که مطمئنا برداشته!)...یعنی

A - B - C - D

اما دوست دارم در کار ترجمه نقش مهمی ایفا کنم...بنابراین هرکس از هر حرفی پشیمونه با من در میون بذاره :دی

تازه سرمان خلوت شده ...

ممنون از web عزیز. حرف G رو به اسم شما رزرو کردم.

به تور:

حرف D رو جناب تضاد ترجمه کردن و توی سایت موجوده. حرف B رو هم بورومیر عزیز ترجمه کرده و چندتا از مداخلش روی سایت قرار داده شده و بقیه هم به زودی اضافه میشه. حرف C رو هم جناب hami Stormcrow دارن ترجمه میکنن. حرف A رو Curunir برداشته بود اما خیلی وقته که خبری ازش نیست و گمان میکنم بیخیال شده. میتونی اون حرف رو شروع کنی.

ممنون

یعنی A.

حتما مهدی جان. هر جا متوجه شدی یک حرف رو زمین مونده منو خبر کن!!

حرف روی زمین مونده زیاد داریم. تازه نصف فرهنگنامه ترجمه شده. اما بهتره تک تک بریم جلو. شما فعلا این حرف A رو به یه سرانجام برسون بعد میریم سراغ بقیه. این حرف A جزو حروف سنگینه و مداخل زیادی داری.

یه 5تا مدخل رو که ترجمه کردی با فرمتی که توی پست اول گفتم بده بهم تا یه بررسی بکنم و اگه مشکلی بود همین اول کار برطرف بشه و به ویرایش دوباره نرسه.

مرسی

ترجمه کلمه به کلمه باشه؟ اشکال نداره مثلا با اطلاعاتی از سیل یا بقیه منابع موجود یک ترجمه رو کامل تر کنم؟ نمایه های آخر سیل میتونه خیلی کمک کنه...اینطوری دیگه ترجمه مستقیم از اون سایته نیست و میتونیم ادعا کنیم مستقلا فرهنگنامه از سایت آرداست...

نه چیزی به ترجمه اضافه نکنید و متن رو عینا ترجمه کنید.

ممنون

سلام و خسته نباشید

من هم دوست دارم اگه بشه یه کمکی بکنم.هنوز کاری هست؟

حروف R و S رو میتونید انتخاب کنید. کسانی که این حروف رو انتخاب کردن خیلی وقته به آردا سر نزدن و به احتمال زیاد ترجمه نمیکنن. بخشی از حروف E و M هم هست که میتونید انتخاب کنید.

هر کدوم رو دوست دارید انتخاب کنید و اعلام کنید و نمونه کار رو بفرستید.

ممنون

حروف R و S رو میتونید انتخاب کنید. کسانی که این حروف رو انتخاب کردن خیلی وقته به آردا سر نزدن و به احتمال زیاد ترجمه نمیکنن. بخشی از حروف E و M هم هست که میتونید انتخاب کنید.

هر کدوم رو دوست دارید انتخاب کنید و اعلام کنید و نمونه کار رو بفرستید.

ممنون

خیلی ممنون

پس کار حرف R شروع میکنم.نمونه هم به زودی میفرستم

خیلی ممنون

پس کار حرف R شروع میکنم.نمونه هم به زودی میفرستم

ممنون

پس حرف R رو به شما میسپرم

یعنی چی بخشی از e و m ؟

با من اگه چیزیشون مونده...

نیمی از حرف M رو من ترجمه کردم و توی سایت موجوده. بقیه اش رو فرصت نکردم. اگه خواستی میتونی ادامه بدی.

بخشی از حرف E رو Olorin تقبل کرده بود اما نمیدونم تا کجا پیش رفته.

حله...فقط بفرما از کجاش مونده...

بهتره اول M رو تموم کنم بعد A رو شروع میکنم

حله...فقط بفرما از کجاش مونده...

بهتره اول M رو تموم کنم بعد A رو شروع میکنم

تا همینجایی که توی سایت هست. به ترتیب حروف الفبا میشه Men of Westernesse

بعد از اونا دو سه تا مدخل مهم رو هم گذاشتم.

صبر کن ببینم. دانش نامه آردا رو که بچه های قدیمی همه اش رو ترجمه کرده بودن!!چرا دارین دوباره ترجمه می کنین؟ چرا بیشتر دانش نامه نیست؟؟؟ چه اتفاقی افتاده؟؟ :شوک

صبر کن ببینم. دانش نامه آردا رو که بچه های قدیمی همه اش رو ترجمه کرده بودن!!چرا دارین دوباره ترجمه می کنین؟ چرا بیشتر دانش نامه نیست؟؟؟ چه اتفاقی افتاده؟؟ :شوک

فرهنگ نامه از سال 87 تا حالا به همین شکل ناقص بوده. توی این مدت به کمک بچه ها چندین مدخل رو دوباره توی سایت اضافه کردیم. اینکه سر مداخل قبلی چه بلایی اومده خبر ندارم.

آقا ما هم براى كمى جلوتر بردن كار مسئوليت ترجمه حرف E رو به عهده مى گيريم ...

سلام

مدتی بود میخواستم گزارشی از روند ترجمه و پیشرفت کارم بدم.من ترجمۀ حرف L دانشنامه رو بر عهده دارم.تا حالا مداخل زیر کاملا ترجمه شده اند:

1)Ladybarrow

2)Lady of Lorien

3)Lady of Rohan

4)Lady of the Galadhrim

5)Lady of the Golden Wood

6)Lady of the Seas

7)Lady of the Shield-arm

8)Lady of the Star-brow

9)Lady of the Stars

10)Laer

11)Ladguf

12)Laire

13)Lake Evendim

14)Lake-men

15)Lake Mithrim

16)Lake-town

17)Lalaith

18)Lamedon

19)Lamps of the Valar

20)Lampwrights Street

21)Land of Bow and Helm

22)Land of Gift

23)Land of Seven Rivers

24)Land of the Dead that Live

25)Land of the Halflings

26)Landroval

27)Laurelindorenan

28)Loa

29)Lord and Lady

30)Lord of Gifts

31)Lord of Waters

32)Lumbar

و مداخلی که هنوز ناقص هستند و ترجمه شون تکمیل نشده:یا اصطلاحی داشتن که من معادل فارسی اون رو نمیدونستم،یا نکتۀ دستوری ای داشتن که من اونو یاد نداشتم و یا اینکه برای برخی لغات واژۀ مناسبی هنوز پیدا نکردم و دارم در ترجمه های آقای علیزاده به دنبال اون لغت میگردم و یا اینکه ترجمه شون تکمیل شده اما هنوز ویرایش نشدن:

1)Labadal

2)Laer Cu Beleg

3)Laiquendi

4)Lake Nurnen

5)Lalia Clayhanger

6)Lament of the Two Trees

7)Lammoth

8)Lan

9)Land of Willows

10)River Langflood

11)River Langwell

12)Last Battle

13)Later Ages

14)Lay of Leithian

15)Lebennin

16)Lembas

17)Lenwe

18)River Lhun

19)Light of the Trees

20)Lord of the Breath of Arda

21)Lord of the West

22)Lords of the Valar

23)Lords of the West

24)Lords of Valinor

25)Losgar

26)Lothlorien

27)Lugburz

28)Luinil

ان شائ الله کار ترجمه و ویرایش این مداخل و مداخل باقیمانده رو هم انجام میدم.از استاد مهدی هم به خاطر راهنمایی هایی که در ترجمه برام انجام دادن تشکر میکنم.

ممنون

من هم برای کمک در تکمیل دانشنامه حاضرم. چون مشخص نیست دقیقا چه حروفی موندن و چه بخشایی ترجمه شدن، انتخاب مطلب رو می سپارم به عهده خودتون. چند مطلب که مانده است رو بدین که ترجمه کنم.

من هم برای کمک در تکمیل دانشنامه حاضرم. چون مشخص نیست دقیقا چه حروفی موندن و چه بخشایی ترجمه شدن، انتخاب مطلب رو می سپارم به عهده خودتون. چند مطلب که مانده است رو بدین که ترجمه کنم.

با سلام و سپاس از اين كه در تيم ترجمه ي ما عضو شديد !

تنها حروف باقي مونده حرف E هستش كه اون هم نصفش ترجمه شده

براي اطلاع از روند ترجمه مي تونيد پست اول همين تاپيك رو بخونيد !

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1002&st=0

يا اين كه به صفحه ي ترجمه ي فرهنگنامه سايت مراجعه كنيد !

https://arda.ir/encyclopediaofarda/

در حالت كلي مي تونيد روند ترجمه هاي تيم ترجمه فروم تالكين رو اين جا ببينيد !

https://arda.ir/translation-teams/

اميدوارم كمكتون كرده باشم

أرادتمند شما

اصلان

غیر از حرف E تقریبا تمام حروفی که در پست اول به عنوان در حال ترجمه علامت خورده نیمه کاره مونده. هر کدوم رو که خواستید میتونید انتخاب کنید و به من اطلاع بدید.

قربان صرفا جهت اطلاع عرض کنم ما کار ترجمه رو در تعطیلات از سر می گیریم لذا حواستون باشه موازی کاری نشه

E که دست منه برادر!!

{البته هنوز شروعش نکردم :دی}

اگه قطعی کسی میخواد انجامش بده خوشحال میشم! چون نیمی از M هم دست منه...

الآن حرف S آزاده؟ قبلا کدوم مدخل ها ترجمه شده‌ن؟

من حرف G رو بر داشته بودم. ستون اولش رو ترجمه كردم. مونده ستون دوم و سوم. اگه خواستيد مي تونيد ستون هاي دوم و سوم حرف G‌رو ترجمه كنيد.

الآن حرف S آزاده؟ قبلا کدوم مدخل ها ترجمه شده‌ن؟

حرف S رو یکی قبلا تقبل کرده بود اما خیلی وقته ازش خبری نیست و به احتمال زیاد بیخیال شده، هیچ مدخلی از این حرف ترجمه نشده. میتونید این مدخل رو ترجمه کنید. طبق نمونه پست اول ترجمه کنید و طبق روال معمول بعد از اینکه 10 مدخل رو ترجمه کردید یه پیشنمایش به من نشون بدید.

من حرف G رو بر داشته بودم. ستون اولش رو ترجمه كردم. مونده ستون دوم و سوم. اگه خواستيد مي تونيد ستون هاي دوم و سوم حرف G‌رو ترجمه كنيد.

تا همینجا که ترجمه کردی رو برام بفرست

باشه. پس من S رو برمی دارم.

باشه. پس من S رو برمی دارم.

ممنون

این حرف رو به اسم شما ثبت میکنم.

تور جان مثلا منم چند تا پست قبل تر اعلام کردم که می خوام E رو ترجمه کنم ... :دی

ولی در کل هر جایی رو که می خواهید ترجمه کنید رو حتما توی تاپیک اعلام کنید تا همه مطلع بشن ؛ و پیشنهاد منم اینه که اول حرف هایی که ناقص موندن ترجمه بشن و بعد سراغ بقیه حرف ها برید .

سلام. من بالاخره اومدم!

دوست گرامي مهدي سه بعدي. ميخواستم ببينم مدخلهاي T و S چي شدن . اين جناب شعله آنور هم رفت كه رفت؟ يا هست؟ از بين مدخل هاي G يا S يا F يا T يكي رو مرحمت بفرماييد بديد بنده! آخه G گلائرونگ داره، S سائورون ، F فئانور داره، T هم تورين تورامبار!

ولي اگه اين اسامي ترجمه شده باشن هم مشكلي نيست! هركدوم ناقص تره بدين من. بالاخرو

حرف s رو که اون دوستمون تقبل کرده. خبر دیگه ای هنوز نداده. حروف F و T ترجمه شده و توی سایت موجوده.

حرف G تا مدخل Girdley island ترجمه شده و در حال ویرایش هست. از اون به بعد رو میتونید ترجمه کنید.

اصلا ناقصترين حرف رو بدين به من ! كدومه؟

حرف s رو که اون دوستمون تقبل کرده. خبر دیگه ای هنوز نداده. حروف F و T ترجمه شده و توی سایت موجوده.

حرف G تا مدخل Girdley island ترجمه شده و در حال ویرایش هست. از اون به بعد رو میتونید ترجمه کنید.

سلام. من ترجمه حرف اس رو شروع کردم، فقط گفتم تا دارم ترجمه می کنم، کتاب های تالکین رو یه بار دیگه بخونم. الآن جلد دو ارباب حلقه هام.

با اینحال ده تا مدخل اول رو به زودی برات می فرستم.

سلام. من ترجمه حرف اس رو شروع کردم، فقط گفتم تا دارم ترجمه می کنم، کتاب های تالکین رو یه بار دیگه بخونم. الآن جلد دو ارباب حلقه هام. با اینحال ده تا مدخل اول رو به زودی برات می فرستم.
ممنون.
اصلا ناقصترين حرف رو بدين به من ! كدومه؟
شما همین حرف G رو تکمیل کن. از اون مدخل به بعد ناقص مونده و مداخل مهمی توش هست

خب لطف ميكنيد لينك پستي رو كه مدخل G رو توش آپ كردين بدين، مهدي عزيز؟

خب لطف ميكنيد لينك پستي رو كه مدخل G رو توش آپ كردين بدين، مهدي عزيز؟

اینجاست:

خب . من يه نگاهي به G انداختم، خيلي راه دست منه!

انشاالله در كنار قولي كه در تاپيك افسانه ها ي ناتمام دادم اينرو هم راست و ريست ميكنم!

ممنون

فقط طبق فرمت پست اول ترجمه رو انجام بده. بعد از ترجمه 5 تا 10 مدخل یه پیشنمایش بهم بده که اگه مشکلی بود از همین اول تصحیح بشه

چشم . فقط يه سوال، شما طراحان و سازندگان دانشنامه واليمار رو ميشناسين؟ چرا از تالكين گيتوي استفاده نكردين؟

بله با مسئولین والیمار آشنایی داریم. تالکین گیتوی بعضا اشتباه داره، توضیحات شفاهی کریستوفر تالکین در مصاحبه ها رو سند قرار داده، برداشتهای خاص خودش رو از نوشته های کتاب داره و اون برداشتها رو(که بعضا اشتباه هستن) رو وارد ویکی کرده. روی انتخاب جملات دقت نداره و بعضا جملاتش ایهام دارن یا اینکه معنی متفاوت میدن.

این منبعی که استفاده میکنیم سر تهیه دانشنامه خیلی خیلی وسواس به خرج داده و تقریبا بدون مشکل هست.

دانشنامه های دیگه هم هستن اما غیر از این منبعی که استفاده میکنیم و تاکبرو که بعضا برای برخی مقالات استفاده میشه بقیه مشکل دارن. مثلا lotr.wikia.com اومده و فیلم رو هم مبنا گذاشته. الان برید مدخل آزوگ رو ببینید القابی که توی فیلم هابیت براش ساخته شده(اورک سفید و آزوگ هتاک) رو به عنوان القابش آورده!

اینجاست:

https://arda.ir/forum...indpost&p=14669

آدرس رو اشتباه دادی عزیز جان . صفحه قبل بود .

این که خیلی راحته . تالکین گیتوی سه برابر این توضیحات داره !

این مدخل الان برای چی توی فرهنگ نامه ـست ؟! :

https://arda.ir/arda-ir/

:)

با سلام مجدد .

در باب ترجمه هاي محول شده به بنده، من 12 مدخل رو ترجمه كردم(با توجه به هجمه امتحانات) و فعلا بقيش رو ميذارم براي بعد از امتحانات نوبت دوم كه نهايه و 35 درصد تو كنكور تأثير "مستقيم "داره.

پس خواهشا كسي براي مداخل g نقشه نكشه چون من بعد امتحانات تمومش ميكنم. اون 12 تا رو توي 5 ساعت ترجمه كردم ! كه اونم تايم فراغتم بود.

این مدخل الان برای چی توی فرهنگ نامه ـست ؟! :

https://arda.ir/arda-ir/

مشکلش چیه؟ هر مجموعه ای درون خودش صفحه برای معرفی خودش داره.

با سلام مجدد .

در باب ترجمه هاي محول شده به بنده، من 12 مدخل رو ترجمه كردم(با توجه به هجمه امتحانات) و فعلا بقيش رو ميذارم براي بعد از امتحانات نوبت دوم كه نهايه و 35 درصد تو كنكور تأثير "مستقيم "داره.

این 12 مدخل رو برام بفرست

مشکلش چیه؟ هر مجموعه ای درون خودش صفحه برای معرفی خودش داره.

من مشکلی با وجود این صفحه ندارم و فقط میگم شاید جای این صفحه تو فرهنگ نامه ( ای که توی توضیحاتش گفته شده " مجموعه مقالاتی پیرامون شخصیت‌ها، رخدادها، مکان‌ها و زمان‌های یاد شده دررشته‌افسانه‌ای است که به قلم توانای سِر جان رونالد روئل تالکین پدید آمده‌اند. " و " این فرهنگ‌نامه به دنیای آردا و سرزمین میانه و دنیای کتاب‌های تالکین می‌پردازد که جزیی از رشته‌افسانه‌ی وی محسوب می‌شوند. " ) مناسب نباشه و یه صفحه ی جدا برای اون طراحی بشه .

این 12 مدخل رو برام بفرست

دوست عزیز با توجه به اینکه من فعلا امکان آپلود ندارم ، همه رو بعد از امتحانات برات آپ میکنم .

دوست عزیز با توجه به اینکه من فعلا امکان آپلود ندارم ، همه رو بعد از امتحانات برات آپ میکنم .

حجمش 50 کیلوبایت هم نمیشه. یه نمونه برام بفرست تا ببینم مطابق قالبی که ما میخوایم هست یا نه و اگه اشتباه بود از همین اول درست بشه و نیازی نباشه آخر سر همه رو دوباره ویرایش کنی.

بنده بالکل نمیتونم چیزی آپلود کنم ، نه برای حجمش دوست من !

سلام

اگر اجازه بدهید من به کار ترجمه A همان طور که به من محول شده بود اهتمام ورزم،از بابت تاخیر پیش آمده متاسف هستم،مشغول مطالعه برای کنکور بودم،فقط یک نکته میماند:من تا آخر مرداد ماه به خانه پدربزرگم در اراک میروم و فکر نمیکنم بتوانم دسترسی درست و حسابی به اینترنت داشته باشم،اگر دوباره غیبم زد عفو کنید!

خب من امکان آپلود پیدا کردم اما الان دارم ترجمه هامو تایپ میکنم . تموم که شد ده تا ده تا میفرستم برات مهدی جان .

آقا چند تا سوال :

1- یادداشت ها رو ترجمه کنیم ؟

2- اکثر مداخل ، کادر زرد رنگی در کنار متن اصلی دارن که توضیحات مختصری راجع به موضوعات مدخل میده مثلا تاریخ تولد ها و عناوین و القاب و موقعیت جغرافیایی . اونا رو هم ترجمه کنیم ؟

3- بعضی یادداشت ها از همین کادرهان . اونا رو چی ؟

4- "همچنین ببینید " ها رو ترجمه کنیم ؟

البته منظورم از ترجمه کنیم اینه که ترجمه کردم ، بنویسم توی فایل ورد یا نه ؟

1- بله

2- اگه باشه بهتره

3- بله

4- نه، لازم نیست

حب پس اون 20 تا مدخلی که دوستم برات فرستاد رو ، چیزایی که ازش ترجمه نکردم ، مثل یادداشت ها ، جداگونه برات میفرستم .

یه سایت به اسم دانشنامه والیمار هست گفتم معرفی کنمش شاید برای کامل کردن دانشنامه آردا به کارتون بیاد.

http://wiki.valimar.ir/index.php/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87%D9%94_%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C

یه سایت به اسم دانشنامه والیمار هست گفتم معرفی کنمش شاید برای کامل کردن دانشنامه آردا به کارتون بیاد.

http://wiki.valimar....%B5%D9%84%DB%8C

منبعی که ما برای دانشنامه مبنا قرار دادیم همون لینکیه که توی پست شمارۀ اول قرار داده شده. دانشنامۀ والیمار برای همه شناخته شده است اما متاسفانه برخی جاها رو اشتباه داره و بعضی از مداخلش با شک و تردید مواجه هستن.

اما ممنون بابت توجهتون

با سلام خدمت دوستان عزیز

با توجه به بازخوردها و پیشنهادات اعضای سایت تصمیم گرفتیم تغییراتی در روند ترجمه فرهنگنامه انجام بدیم. به این ترتیب از این به بعد کل مداخل یک حرف در اختیار یک نفر قرار نمیگیره بلکه مداخل به صورت دسته های 10 تایی در اینجا قرار داده میشه و هر کس یک دسته رو انتخاب میکنه و فرصت داره حداکثر در یک هفته ترجمه اونها رو تحویل بده. اینجوری سرعت و دقت ترجمه بالاتر میره و هر کس با توجه به فرصتی که داره میاد و مداخل رو ترجمه میکنه و در زمانهایی که فرصت نداره بقیه میتونن کار رو جلو ببرن. از همه دوستانی که قصد همکاری در ترجمه فرهنگ نامه رو دارن خواهش میکنم به این موارد دقت کنن:

1- هر کس فقط میتونه یک دسته رو انتخاب کنه و تا زمانی که اون دسته رو تحویل نداده نمیتونه دسته دیگه ای رو انتخاب کنه

2- برای انتخاب دسته همینجا پست بزنید تا همه متوجه بشن شما چه دسته ای رو برداشتید

3- ترجمه 10 تا مدخل رو در یک فایل Word و با فرمتی که در پست اول تاپیک مشخص شده به صورت پشت سر هم بنویسید و اونو از طریق پیغام خصوصی به من بدید و اینجا پیوست نکنید

توجه 1: دوستانی که قبلا حرفی رو انتخاب کرده بودن اما ترجمه رو تموم نکردن(یا اینکه هنوز فرصت نکردن شروع بکنن) تا هر جایی که کار رو پیش بردن به من تحویل بدن و ادامه کار رو رها کنن و اگه مایل بودن مطابق سیستم جدید پیش برن

توجه 2: اگر احیانا کسی مداخل ترجمه شده ای رو به من تحویل داده اما هنوز روی سایت قرار داده نشده فایلش رو دوباره برای من ارسال بکنه

کار رو از حرف A شروع میکنیم و به تدریج جلو میریم.

با تشکر از همه

سری اول دسته ها:

دسته 1: A Hobbit's Holiday Abyss Accursed Years Adalbert Bolger Adaldrida Bolger Adalgar Bolger Adalgrim Took Adamanta Chubb Adanedhel Adelard Took

دسته 2: Adorn Adrahil, captain to Ondoher Adrahil, father of Imrahil Aduial Adûnaic Adûnakhôr Adurant Aeglos (Spear of Gil-galad) Aeglos (Snowthorn)

دسته 3: Aegnor Aelin-uial Aeluin Aerandir Aerin Afterborn Aftercomers Afterlithe Afteryule Agarwaen

دسته 4: Agathurush Aghan Aglarond Aglon Aiglos Ailinel Ainulindalë Ainur Aiwendil Akallabêth, name for Númenor

دسته 5: Akallabêth, tale of the Downfall Alatar Alatáriel Alcarin, title of Atanatar II Alcarin, heir of Tar-Vanimeldë Alcarinquë Alcarondas Aldalómë Aldamir

دسته 6: Aldarion Aldarion and Erendis Aldaron Aldburg Aldëa Alders Aldor Aldudénië Aldúya Alfirin

دسته 7: Alfrida of the Yale Algund Almaida Almaren Almarian Almiel Alphabet of Daeron Alqualondë Altáriel Aman

دسته 8: Amandil Amanyar Amaranth Brandybuck Amarië Ambaróna Amdír Amethyst Hornblower Amlach Amlaith of Fornost Amon Amarth

دسته 9: Amon Anwar Amon Darthir Amon Dîn Amon Ereb Amon Ethir Amon Gwareth Amon Hen Amon Lanc Amon Lhaw Amon Obel

دسته 10: Amon Rûdh Amon Sûl Amon Tirith Amon Uilos Amras Amrod Amroth Anach Anadûnê Anar

من حرف L رو دارم و بیشتر از ده مدخل تا حالا ترجمه کردم. اما اینا ویرایش و تایپ میخواد. فعلا که فصل امتحاناته و فرصتی نیست پس اگه میشه صبر کنین تا بعدِ امتحانات اینا رو به شما تحویل بدم. از دوستان خواهش میکنم که اگه حرف L رو انتخاب کردن، به این پست من هم توجه داشته باشن:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1002&view=findpost&p=32260

ممنون

ممنون رضایی جان. فعلا کسی دیگه حرف L رو انتخاب نمیکنه و از این دسته ها باید انتخاب بشه. اینها هم که تموم شد دسته های جدید رو میذارم. از حرف A شروع میکنیم و هرچی که ترجمه نشده بود رو ترجمه میکنیم. فعلا خیلی مونده تا به L برسیم. شما هم بعد از امتحانات تا همینجا رو که ترجمه کردی تایپ کن و تحویل من بده بعد اگه خواستی بیا و از این دسته ها یکی رو انتخاب کن.

خب من شروع می کنم. از اونجایی که ممکنه کسی زودتر از من دسته ی اول رو در نظر گرفته باشه، من دسته ی دوم رو انتخاب می کنم.

لطفا بقیه هم همکاری کنن. تعداد کسانی که توی فروم میتونن ترجمه کنن کم نیست. با این روش میتونیم همگی با هم خیلی سریع کار ترجمه ی دانشنامه که چند سالی هست گریبان تیم ترجمه رو گرفته، رو تموم کنیم. بعضی پارت ها واققعا کوتاه هستن و ترجمه ی ده تا پارت، ممکنه کلا بیشتر از یه ساعت طول نکشه ! بنابراین از همه خواهش می کنم با توجه به وقت آزادشون در ترجمه کمک کنن ( و در مورد بعضی ها، بیشتر کمک کنن ! ) به اضافه اینکه هر چی تعداد مترجم ها بیشتر باشه، یه دلگرمی هست برای بقیه.

ممنون. کسی هنوز دسته ای رو نگرفته. هر کس خواست دسته ای رو برداره اینجا اعلام میکنه. الان دسته 2 رو خط زدم که کس دیگه ای برنداره.

آقا دسته 9 مال من !

کلا به کوه و تپه علاقه دارم!:دی

فقط اینکه می تونم از شنبه شروع کنم کارو چون الان یه کار ترجمه دیگه دستمه که تا جمعه باید تحویلش بدم

ترجمه ی دسته ی دوم کلمات تموم شد. من دسته ی سوم رو هم بر می دارم

کار ترجمه دسته 9 تموم شد من دسته 6 رو هم بر می دارم بقیه هم بجنبن این کار رو از رو زمین برداریم بلکه یه باقیات صالحاتی ازمون بجا بمونه!

سلام!

بار اولمه امیدوارم بتونم از پسش بر بیام ولی نگاهی انداختم زیاد سنگین نیس فککنم یکی دوساعت بیشتر طول نکشه!

دسته ده رو میتونم انجام بدم!

فقط یک سوال! بعضی جاها تو نوشتن اسمای خاص به فارسی با مشکل روبرو میشم! حتما باید فارسی اسمای خاص نوشته شه؟!

سلام و ممنون

اسمهای خاص رو عین کتاب ها بنویسید. هرجا شک دارید انگلیسیش رو بنویسید، من بعدا درست میکنم

سلام

دسته‌ي 7 رو من برداشتم :-)

دسته 7 رو تموم كردم. دسته‌ي 8 رو برداشتم

حالا که بردار بردار ـه منم دسته ی 4 رو برمیدارم!

سلام من هم دوست دارم کمک کنم ولی برای اینکه تکراری نشه شما یه مدخل بهم بدبد

سلام من هم دوست دارم کمک کنم ولی برای اینکه تکراری نشه شما یه مدخل بهم بدبد

ممنون

پس شما زحمت دسته 1 رو بکش.

الان تنها دسته 5 باقی مونده. دسته های جدید رو به زودی میذارم.

دسته‌ي 5 رو هم من برداشتم

دسته های جدید:

دسته 11: Anardil of Gondor Anardil of Númenor Anárion son of Ancalimë Anárion son of Elendil Anarríma Anarya Anborn Ancalagon Ancalimë Ancalimon

دسته 12: Ancient Speech Ancient Tongue Andaith Andor Andram Andrast Andrath Andróg Androth Anduin

دسته 13: Andúnië Andúril Andustar Andwise Roper Andy Roper Anemones Anfalas Anfauglir Anfauglith Angainor

دسته 14: Angamaitë Angband Angbor Angelica Baggins Angelimir Angerthas Angerthas Daeron Angerthas Moria Anghabar Anglachel

دسته 15: Angle, Eriador Angle, Lórien Angmar Angren Angrenost Angrim Angrist Angrod Anguirel Ann-thennath

دسته 16: Annael Annatar Annon-in-Gelydh Annúminas Anor Anor-stone Anórien Anson Roper Ants Apanónar

دسته 17: Apes Appledore Apples Ar-Abattârik Ar-Adûnakhôr Ar-Belzagar Ar-Feiniel Ar-Gimilzôr Ar-Inziladûn Ar-Pharazôn

دسته 18: Ar-Sakalthôr Ar-Zimraphel Ar-Zimrathôn Aradan Arador Araglas Aragorn Elessar Aragorn I Aragost Arahad I

دسته 19: Arahad II Arahael Araman Aranarth Arandor Arandur Aranel Aranrúth Arantar Aranuir Aranwë

دسته 20: Aranwion Araphant Araphor Arassuil Aratan Aratar Arathorn I Arathorn II Araval Aravir

این مداخل رو برای بخش ویژه هابیت میخوام. چون معمولا طولانی هستن تک تک میذارم و هر کس هر کدوم رو خواست برداره. منبعش متفاوته.

http://thainsbook.net/orcs.html#Bolg

http://thainsbook.ne...ures.html#Smaug

http://thainsbook.ne...rmen.html#Beorn

http://thainsbook.ne...ermen.html#Bard

http://thainsbook.ne...Master-Laketown

پس با این حساب من یه مدخل دیگه انتخاب می کنم و سعی می کنم سه چهار روزه تحویل بدم

مدخل 20

مشکلی که نداره از نظر شما؟

آقا دسته ی بیست هم ترجمه شد

اگه مشکلی نداره یه دسته ی دیگه بردارم ؟

مدخل بخش ویژه ی هابیت قسمت بئورن

لطفا خط بزنید تا شروع کنم

با توجه به اینکه سر دوستان و اساتید شلوغه

یک مدخل دیگه هم بر میدارم

بخش ویژه ی هابیت قسمت بارد

اوکی؟

دوستانی که دسته های 4، 5 و 10 رو برداشتن ترجمه یادشون نره! از یک هفته بیشتر شده.

میثراندیر:

خیلی ممنون

به 3d مهدی : خواهش می کنم

حالا اگه اشکال نداره چون بخش ویژه ی هابیت باید زودتر تکمیل شه و بر و بچ استفاده کنن

بخش اسماگ رو هم بر می دارم ولی چون یه کم سرم شلوغه احتمالا تا اوایل هفته ی اینده شاید طول بکشه

بخش ویژه ی هابیت قسمت ارباب شهر دریاچه رو میخام شروع کنم

اوکی ؟

آقا مهدی چرا کسی نمیاد کمک ؟؟!!

با این حالا داداش ما خط مقدم رو رها نمیکنیم

ارباب رو هم تحویل دادم

می رم سراغ مدخل نوزده

این یکی دیگه خط بزن تا شروع کنم

پ . ن : سعی می کنم زود تحویل بدم ولی هفته ی آینده یه کم سرم شلوغه و برنامه کاریم پره اگه شد همین جمعه شروع می کنم. پیشاپیش اگه دیر شد ببخشید: دی

ممنون از میثراندیر عزیز بابت وقتی که میذاره.

از بقیه دوستان هم تقاضا میکنم اگه وقت آزاد دارن بیان و تویتکمیل فرهنگنامه شرکت کنن. ترجمه هر کدوم از این دسته ها 2 ساعت هم وقت نمیگیره.

دسته ی 18 رو برمیدارم!

اصلا هم فکر نکنین بخاطر آراگورنه :))

دسته ی 18 رو برمیدارم!

ممنون

فقط اینکه از حرف A مداخل آراگورن و آرون قبلا ترجمه شدن و نیازی نیست دوباره ترجمه کنید.

ممنون

فقط اینکه از حرف A مداخل آراگورن و آرون قبلا ترجمه شدن و نیازی نیست دوباره ترجمه کنید.

دسته ی 18 رو برمیدارم!

ای بابا بنده ی خدا لوبلیا به چه امید واهی ای این دسته رو برداشتی. گول خوردی . خیال کردی یه هفته اس توی این تاپیکم برای چی تا حالا برش نداشتم.

آقا مهدی مدخل 19 هم حله (البته توی ویرایش این مدخل فکر کنم از همیشه بیشتر اذیت شی)

اگه اشکالی نداره مدخل 17 رو هم بر می دارم

تمام 120 مدخلی که تا الان به دستم رسیده بود رو در سایت قرار دادم. ترجمه ها تقریبا خوب بود و غیر از ضبط اسامی خاص مشکل زیادی نداشت. شاید توی این 120 مدخل تنها 30 جمله نیاز به ویرایش معنایی داشت.

یه چندتا نکته کلی رو به دوستان بگم. در مورد ضبط اسامی ملاک کتاب های ترجمه شده توسط رضا علیزاده است. اگر اسامی در کتاب ها به دو شکل مختلف نوشته شده ملاک کتابی هست که دیرتر منتشر شده(معمولا سیلماریلیون) چون تصحیحات توش اعمال شده(مثلا آرندیل -> ائارندیل). اگه به این کتابها دسترسی ندارید اسامی رو به صورت انگلیسی بذارید تا من موقع گذاشتن درستشون بکنم.

پ.ن:

در بخش مشخصاات کاربر در زیر آواتار برچسب «مترجم فرهنگنامه» برای مترجمان عزیز قرار داده شده. اگه کسی هست که حداقل 50 مدخل رو ترجمه کرده اما این برچسب براش نخورده حتما به من اطلاع بده که شرمنده اش نشیم.

ممنون

خوب من فککنم این هفته وقت خوبی دارم بیکارم!

دسته دوازده رو من بر می دام!

:))

آقا مهدی اگه یه هفته وقت می دید مدخل 16 هم مال من .

با سلام مجدد .

خوب من دوباره برگشتم . چه مدخلی واسه ترجمه هست ؟ البته سرعت ترجمه م این دفعه بالاتره چون مدرسه تموم شد. میتونم سه تا دسته باقیمونده رو بردارم و مثل اون بیست تا یهویی ترجمه کنم بدم بهت مهدی جان . وقتم آزده ، کنکور هم ثبت نام نمیکنم امسال !

با سلام مجدد .

خوب من دوباره برگشتم . چه مدخلی واسه ترجمه هست ؟ البته سرعت ترجمه م این دفعه بالاتره چون مدرسه تموم شد.

مداخل برای ترجمه در پست شماره 223 هست اونهایی که خط نخوردند دسته ای رو که می خواین رو انتخاب کنید و اینجا اعلام کنید تا ما از لیست حذف کنیم

الان من پست قبلمو اصلاح کردم . گفتم سه تا دسته باقیمونده با من . سریع ترجمه میکنمشون.

تصحیح مجدد. چهارتا دسته مال من !

چندتا دسته رو نميشه با هم برداريد. يكي رو برداريد و وقتي تحويل داديد دسته بعدي رو برداريد. اينجوري اگه كاري هم براي شما پيش بياد مداخل روي زمين نميمونن.

سلام

با اجازه من مدخل 15 رو بر می دارم

چیزی از این مدخل که ترجمه نشده (منظورم آنگمار هست)

مدخل 13 هم من برمی دارم

ممنون، دسته ها رو خط زدم.

نه چیزی از اون دسته ترجمه نشده. تنها مداخلی که از این حرف ترجمه شده اما بهش نرسیدیم آرون و آزوگ هستن.

س دسته یازده مال من .

اگه محدودیت زمانی ندارید من دسته 14 رو بر میدارم به عنوان صالحات باقیات!

اگه محدودیت زمانی ندارید من دسته 14 رو بر میدارم به عنوان صالحات باقیات!

محدودیت زمانی در اون شکل زیاد مهم نیست. بیشتر برای اینه که فراموش نشه و یه گوشه نیافته. حالا بشه 2 هفته یا یه خورده بیشتر زیاد مهم نیست.

-----

دسته های جدید:

دسته 21: Aravorn Araw Archet Arciryas Ard-galen Arda Ardamir Aredhel Ar-Feiniel Argeleb I Argeleb II

دسته 22: Argonath Argonui Arien Arkenstone Armenelos Arminas Arnach Arnor Arod Aros

دسته 23: Arossiach Arroch Artamir Artanis Artano Arthad Arthedain Arthórien Arvedui Last-king Arvegil

دسته 24: Arveleg I Arveleg II Arvernien Ascar Asëa aranion Asfaloth Asgon Ash Mountains Ashen Mountains

دسته 25: Ashes Asphodel Asphodel Brandybuck Astaldo Astar Astron Atalantë Atanalcar Atanamir Atanatar I

دسته 26: Atanatar II Alcarin Atanatári Atani Atarinya Athelas Athrad Angren Aulë Aulendil of Númenor Aulendil, name of Sauron Avallónë

دسته 27: Avari Avathar Awakening of Men Axantur Axe of Tuor Azaghâl Azanulbizar

اینجا حرف A تموم میشه. این حرف که تموم شد میریم سراغ حروف بعدی.

ممنون از همه دوستان :-bd

سلام مجدد

مهدی خان من دسته 21 رو بر می دارم ولی قول نمی دم امسال بتونم تحویل بدم . شاید بیفته برای سال بعد. (آخر سال هستو خودت میدونی دیگه سر هممون شلوغه)

خب 22 شم با من

سلام. با عرض خسته نباشید به تیم مدیریت.(به خاطر خیلی چیزا. @};- )

دسته ی 23 مال من. انشالله سعی خواهم کرد یه هفته ای تحویل بدم.

السلام.

دسته ی 24 هم با اجازه مال من.

باسلام به دوستان عزیز

من دسته 25 رو بر می دارم . @};-

باسلام مجدد به دوستان عزیزم

من دسته 26 رو هم بر می دارم . <_<

دسته‌ی ۲۷ رو من برداشتم.

با تشکر از همه دوستانی که توی این طرح مشارکت میکنن.

حرف A به همت شما دوستان تموم شد(البته هنوز دسته های آخر رو فرصت نکردم رو سایت بذارم اما در اولین فرصت گذاشته میشن). حرف B قبلا ترجمه شده و تنها نیاز به ویرایش داره تا گذاشته بشه برای همین میریم سراغ باقی مونده حرف C:

دسته 28: Captain of Sauron Captain of the Haven Captain of the Hosts Castle of the Sea Causeway Forts Causeway, in the Shire Caverns of Narog Caves of Androth Celegorm Certhas

دسته 29: Certhas Daeron Chambers of Fire Chestnuts Chieftain of the Dúnedain Children of Eru Children of Húrin Children of the Earth Children of the World Circles of the World Ciril

دسته 30: Citadel of the Stars Club-foot Cock-robin Cormallen Corn Coron Oiolairë Cotton Council of Elrond Council of Gondor Counsellor of the North-kingdom

دسته 31: Court of the Fountain Cows Crafty Cram Crickets Crickhollow Crissaegrim Cross-roads Crossing of Poros Crossings of Erui

دسته 32: Crossings of Isen Crossings of Teiglin Crown of Durin Crown of Elendil Crown of Gondor Crown of the Hidden Kingdom Crows Cruel Cuiviénen Culumalda

دسته 33: Culúrien Curse of Mandos Curufin Curufinwë Curumo Cúthalion

من دسته 33 رو بر میدارم

دسته ۲۸ رو من برداشتم.

خب دسته 33 که تموم .پس دسته 31 رو هم بر میدارم

خب دسته 33 که تموم .پس دسته 31 رو هم بر میدارم

آقا اين دسته هايي كه ترجمه كردي برام بفرست.

آقا اين دسته هايي كه ترجمه كردي برام بفرست.

آقا باشه.دسته 33 رو چند دقیقه دیگه میفرستم

ولی دسته 31 اگه شد 2-3روز دیگه

با سلام خدمت دوستان عزیز

یه سوال داشتم؟؟؟؟؟

حروف انگلیسی و فارسی که در صفحه اول فرهنگنامه آردا خط خورده چی هستند؟؟؟؟؟؟ یعنی این حروف حذف شده هستند یا.......؟؟؟؟؟؟ یااینکه این حروف اصلا مدخل ندارند؟؟؟؟؟

يعني هنوز هيچ مدخلي از اون حروف رو سايت نداريم. ممكنه ترجمه نشده باشن يا اينكه اصلا وجود نداشته باشن.

خوب... من برگشتم :D

فعلا دسته سی رو برمیدارم

:huh:

دسته 29 رو من بر میدارم.

دسته‌ي 30

مهدي :

دسته 30 رو كه نوبل برداشته !! پس چرا خط نخورده بود ؟؟ :)

ببخشید، اشتباه از من بود. من اصلا اون پست نوبل رو ندیده بودم.

پور تئودن :)

نوبل : اگه شروعش كردي كه هيچ وگرنه بذارش واسه من ، چون من نصفش رو ترجمه كردم .

دسته‌ي 32 رو برداشتم

امروز آخرین دسته مربوط به حرف A رو روی سایت گذاشتم. از 27 دسته این حرف 24 تاش به دستم رسیده بود. 3 تا دسته هنوز بهم تحویل نداده شده(شاید هم دادید و من پیداش نمیکنم).

دسته 11 که دست سیه تیغ بود و با توجه به مسدود شدنش دیگه به دست ما نمیرسه پس یکی دیگه باید ترجمه کنه.

از 6 دسته حرف C هم فقط دو دسته که اله سار و فارازون ترجمه کردن به دستم رسیده.

الان هرچی به من دادید روی سایت گذاشتم و چیزی دستم نیست. پس بهم سوخت برسونید! :دی

دسته های حرف C هم که تکلیفش مشخص شد. تمام 192 مدخل حرف D قبلا توسط تضاد ترجمه شده بنابراین میریسم سراغ حرف E که یکی از مهمترین حروف هست و متاسفانه هیچ مدخلیش تا الان ترجمه نشده. این حرف بیشترین تعداد مدخل رو در بین تمام حروف داره و با ترجمه اش میتونیم بخش مهمی از کار رو انجام بدیم.

از دوستان عزیز مترجم یه خواهشی دارم. اگه ترجمه یه جمله یا نحوه تلفظ یک اسم رو نمیدونید یا به کتاب دسترسی ندارید و نمیدونید این اسم توی کتاب به چه صورتی ترجمه شده اونو به صورت انگلیسی باقی بذارید تا من توی ویرایش درستش کنم.

همینطور نیازی به قرار دادن شجره نامه ها، عکسها یا نقشه ها نیست. فعلا این موارد به فرهنگنامه اضافه نمیشه.

دسته های جدید:

دسته 11:

Anardil of Gondor Anardil of Númenor Anárion son of Ancalimë Anárion son of Elendil Anarríma Anarya AnbornAncalagon Ancalimë Ancalimon

دسته 18:

Ar-Sakalthôr Ar-Zimraphel Ar-Zimrathôn Aradan Arador Araglas Aragorn Elessar Aragorn I Aragost Arahad I

دسته 34:

Éadig Eagle of the Star Eagles Eagles' Cleft Eämbar Eärendil of Gondor Eärendil the Mariner Eärendur, King of Arnor Eärendur, Lord of Andúnië

دسته 35:

Eärendur, son of Tar-Amandil Eärenya Eärnil I Eärnil II Eärnur Eärrámë Eärwen East Beleriand East Bight East Dales

دسته 36:

East End East Lórien East Osgiliath East Road East Vale East Wall of Rohan East-elves East-gate of Moria East-mark East-mountains

دسته 37:

East-victor East-West Road Eastemnet Easterlings Eastfarthing of the Shire Eastfold Eastlands of Middle-earth Eastlands of Númenor Eastmarch of the Shire Echad

دسته 38:

Echad i Sedryn Echoing Hills Echoing Mountains Echoriath Echuir Ecthelion I Ecthelion II Ecthelion of the Fountain Edain Edain of the North Edge of the Wild

دسته 39:

Edhellond Edhil Ednew Edoras Edrahil Egalmoth Egladil Eglador Eglantine Eglantine Banks

دسته 40:

Eglarest Eglath Eilenach Eilenaer Eilinel Eithel Ivrin Eithel Nínui Eithel Sirion Eket Ekkaia

دسته 41:

Elanor Elanor Gamgee Elatan Elbereth Eldacar of Arnor Eldacar of Gondor Eldalië Eldalondë Eldamar Eldar

دسته 42:

Eldar of Eressëa Eldar of Valinor Eldarin Eldarion Elder Children of Ilúvatar Elder Days Elder Kindred Elder King Elder Race Eldest

دسته 43:

Eledhwen Elemmakil Elemmírë (Elf) Elemmírë (star) Elendë Elendil Elendil Stone Elendili Elendilmir Elendur King of Arnor

دسته 44:

Elendur son of Isildur Elenna Elenna·nórë Elentári Elentirmo Elenwë Elenya Elephants Elerrína Elessar of Eärendil

ممنون

دسته ۱۱ رو من برداشتم.

منم اگه بشه دسته 40 رو بر میدارم.ان شالله سعی میکنم سریعتر باشم تا به روند کاری تیم لطمه ای وارد نشه

راستش یکی از دوستان تالکینی من در خارج سایت از امر خوشش اومد اگه بشه دوست دارم یک فایل هم برای ایشون بردارم موردی که برای ایشون مدنظر دارم دسته 39 هستش که اگه اوکی بشه برای ایشون کنار میزارم

ممنون

مشکلی نیست. اگه با تالکین آشنایی داره و ترجمه اش خوبه خوشحال میشیم که به ما کمک کنه.

بله از طرفداران پروپاقرص ارباب حلقه هاست و به غیر ازدیدن چندین و چند باره فیلم ،کتاب ارباب حلقه ها و هابیت رو هم مطالعه کرده

راستش مثل خودم ترجمه اش متوسطه ولی اگه جایی لازم بود کمکش میکنم

الان هرچی به من دادید روی سایت گذاشتم و چیزی دستم نیست. پس بهم سوخت برسونید! :دی

تا اخر وقت اداری امشب سوخت میرسونم:دی

اگر امکانش هست ... دسته ی 44 رو برمیدارم!

امروز آخرین دسته مربوط به حرف A رو روی سایت گذاشتم. از 27 دسته این حرف 24 تاش به دستم رسیده بود. 3 تا دسته هنوز بهم تحویل نداده شده(شاید هم دادید و من پیداش نمیکنم).

دسته 11 که دست سیه تیغ بود و با توجه به مسدود شدنش دیگه به دست ما نمیرسه پس یکی دیگه باید ترجمه کنه. دسته 26 هم توسط کاپیتان به عهده گرفته شده بود. اگه فرصت ندارید ترجمه کنید اعلام کنید تا دسته ها رو آزاد کنیم که بقیه بتونن ترجمه کنن.

دسته 18 آزاد شده و بقیه میتونن بردارن.

از 6 دسته حرف C هم فقط دو دسته که اله سار و فارازون ترجمه کردن به دستم رسیده.

دسته های حرف C هم که تکلیفش مشخص شد. تمام 192 مدخل حرف D قبلا توسط تضاد ترجمه شده بنابراین میریسم سراغ حرف E که یکی از مهمترین حروف هست و متاسفانه هیچ مدخلیش تا الان ترجمه نشده. این حرف بیشترین تعداد مدخل رو در بین تمام حروف داره و با ترجمه اش میتونیم بخش مهمی از کار رو انجام بدیم.

از دوستان عزیز مترجم یه خواهشی دارم. اگه ترجمه یه جمله یا نحوه تلفظ یک اسم رو نمیدونید یا به کتاب دسترسی ندارید و نمیدونید این اسم توی کتاب به چه صورتی ترجمه شده اونو به صورت انگلیسی باقی بذارید تا من توی ویرایش درستش کنم.

همینطور نیازی به قرار دادن شجره نامه ها، عکسها یا نقشه ها نیست. فعلا این موارد به فرهنگنامه اضافه نمیشه.

دسته های جدید:

ممنون

سلام مهدی جان

این چند وقت یخورده سرم شلوغ بود و یخورده هم تنبلی کردم. قول میدم این هفته ترجمه رو تحویل بدم . واقعا شرمنده که بدقولی کردم. موفق باشید

دسته‌ي 43

دوستان دسته ی 18 قسمت اعظمش ترجمه شده. یه لطفی کنید چندتای باقی مونده اش رو یکیتون بعهده بگیرین.

درود! الان میشه لطف کنید بگین چه حروفی باقی مونده دقیقاً؟ می خوام ترجمه کنم.

درود! الان میشه لطف کنید بگین چه حروفی باقی مونده دقیقاً؟ می خوام ترجمه کنم.

ایتجوریه که آقا مهدی چند دسترو اینجا قرار میده که هر دسته شامل ده مدخله . شما یک دسترو برمیداری و ترجمه میکنی تموم کردی به مهدی پ.خ میزنی

فعلا شجره نامه ها و عکسارو رد میشیم

اگه نوشتن فارسی اسامی خاص رو هم نمیدونی یا کتاب دم دستت نیس همونجور بزار مهدی هنگام ویرایش درستش میکنه

بعد .. هیچی دیگه همین!

الان آخرین دسته هایی که گذاشته شده این پست بالاییه : https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1002&view=findpost&p=55307

دسته های خط خورده هم اونایی هستن که ترجمه شدن

:) ممنون !

دسته 41 م با من

الان فكر كنم فرهنگنامه آردا تنها دانش نامه ي تالكيني به زبان فارسي باشه تو فضاي مجازي !!

{ ويكي واليمار انگار مشكل پيدا كرده و الان چند وقتي هست بالا نمياد يا كلا شايد سايت رو عوض كردن و من اطلاع ندارم ، دانش نامه بچه هاي ادبيات گمانه زن هم انگار به مشكل بر خوردن } با اين حساب تنها دانشنامه سايت آردا منبع تالكين دوستان هست !!!

تو اين وسط يه سوال داشتم :دي

نمي شه فرهنگنامه سايت رو مثل سايت وستروس تو قالب ويكي پديا درسش كرد اين جوري به نظرم خيلي بهتر مي شه

دسته ی ۴۲ رو من بر می دارم.

ویرایش:

دسته ی ۴۲ تموم شد.

دسته ی ۳۵ هم با من...

بچه ها منم دسته 36 و 37 رو برداشتم!

ممنون

لطفا همزمان دو دسته رو ترجمه نکنید. فعلا دسته 36 رو برای شما گذاشتم. این که تموم شد دسته 37 رو بردارید(اگر کسی تا اون روز برنداشته بود)

دسته ۳۴ برای من

38

دسته 37 هم برا من!

ممنون از همه دوستانی که همکاری میکنن. دسته های جدید رو قرار میدم:

دسته 45: Elessar, the Elfstone Elessar, title of Aragorn Elestirnë Eleventy Elf of the Wand Elf-children Elf-friend Elf-friends Elf-havens Elf-kings

دسته 46: Elf-letters Elf-Man Elf-speech Elfhelm Elfhild Elfinesse Elfsheen Elfstan Fairbairn Elfstone Elfwine

دسته 47: Elladan Elmo Elms Elostirion Elrohir Elrond Elros Elu Thingol Eluchíl Eluréd

دسته 48: Elurín Elven-folk Elven-kings Elven-rings Elven-smiths Elven-tongue Elven-tree Elvendom Elvenesse Elvenhome

دسته 49: Elvenking Elvenking's Halls Elvenland Elves Elves of Beleriand Elves of Doriath Elves of Eregion Elves of Eressëa Elves of Gondolin Elves of Lindon

دسته 50: Elves of Lórien Elves of Lórinand Elves of Middle-earth Elves of Mirkwood Elves of Nargothrond Elves of Ossiriand Elves of Sirion Elves of the Darkness Elves of the Falas Elves of the Havens

دسته 51: Elves of the Light Elves of the Twilight Elves of the West Elves of the Wood Elves of Thranduil Elves of Valinor Elvet-isle Elvish Elwë Singollo Elwing

دسته 52: Emeldir Emerië Emerwen Aranel Empty Lands Emyn Arnen Emyn Beraid Emyn Duir Emyn Muil Emyn Uial Emyn-nu-Fuin

دسته 53: Enchanted Isles Enchanted River Encircling Mountains Encircling Sea End Enderi Endless Stair Endor Endóre Enedwaith

دسته 54: Enemy Enemy of Sauron Enerdhil Engwar Ennor Ennorath Enquië Ent-draughts Ent-houses Ent-strides

دسته 54 رو بر میدارم

دسته ی ۴۷ با من

دسته 46 هم با من

دسته 52 با من

دیگه برا یه دسته تعارف نکنید :D

دسته 53 هم با من

سلام دوستان. دسته های جدید رو قرار میدم. اینجا حرف E تموم میشه. 7 دسته اول به همراه 3 دسته باقی مونده رو R-Farazon عزیز به عهده گرفته تا در زمان فراغتش توی دوره سربازی انجام بده. سه دسته بعدی رو دوستان میتونن بردارن. اینها که تموم بشه میریم سراغ حرف بعدی.

دسته 55: Entings Entish Entmaidens Entmoot Ents Entulessë Entwade Entwash Entwash Vale Entwives

دسته 56: Entwood Envinyatar Enyd Eofor Éoherë Eöl Éomer Éadig Éomund of Eastfold Éomund of the Éothéod Eönwë

دسته 57: Éoreds Eorl Eorlingas Eorlings Éothain Éothéod Éowyn Epessë Ephel Ephel Brandir

دسته 58: Ephel Dúath Eradan Erchamion Erebor Ereborian Cirth Erech Ered Engrin Ered Gorgoroth Ered Lindon Ered Lithui

دسته 59: Ered Lómin Ered Luin Ered Mithrin Ered Nimrais Ered Wethrin Eregion Ereinion Gil-galad Erelas Erellont Erendis

دسته 60: Eressëa Erestor Eriador Erkenbrand Erling Ernil i Pheriannath Eru Eruhantalë Eruhíni Erui

دسته 61: Erukyermë Erulaitalë Eryn Galen Eryn Lasgalen Eryn Vorn Esgalduin Esgaroth Esmeralda Took Essë Estë

دسته 62: Estel Estella Bolger Estelmo Estolad Ethir Ethir Anduin Ethraid Engrin Ethring Ethuil Ettendales

دسته 63: Ettenmoors Evendim Evendim, Lake Evenstar Ever-young Everard Took Evereven Everholt Evermind Evernight

دسته 64: Everwhite Evil Breath Evil of the North Exile of the Noldor Exiles Exiles of Gondolin Exiles of Númenor Eye of Barad-dûr Eye of Mordor Eye of Sauron Ezellohar

با تشکر از همه.

با وجود کار زیاد گفتم بعد مدتی منم یه کاری کنم وی

دسته 64 با من :D

۶۲ با من :D

نمیدونم از کار دفعه پیشم راضی بودین یا نه اگه بودین پس 63 با من اگرم نه که...

خب میریم سراغ حرف G. بخشی از این حرف قبلا ترجمه شده و ما بخش های باقی مونده رو ادامه میدیم.

دسته های جدید:

دسته 65: Gaerys Galabas Gammidge Gate of Wood Gate-stream Gates of Gondor Gates of Moria Gaurwaith Glanduin Goblin-town

دسته 66: Glithui Glorfindel of Gondolin Glorfindel of Rivendell Glorious Glorious Battle Gnats Goatleaf Goats Goblin-cleaver Goblin-men

دسته 67: Goblins Gods Golasgil Goldberry Golden Golden Hall Golden House Golden Perch Golden Tree Golden Wood

دسته 68: Goldenbed Golden-haired Goldenhead Goldfather Goldilocks Gamgee Goldwine Goldworthy Golfimbul Gollum Golodhrim

دسته 69: Golug Gondolin Gondolindrim Gondor Gondorians Gonnhirrim Good Steward Goodbody Goodenough Goold

دسته 70: Gorbadoc Brandybuck Gorbag Gorbulas Brandybuck Gore Gorgoroth (mountain range) Gorgoroth (plateau) Gorgûn Gorhendad Oldbuck Gorlim the Unhappy Gormadoc Brandybuck

دسته 71: Gorse Gorthaur Gorthol Gothmog, Lieutenant of Morgul Gothmog, Lord of Balrogs Gram, King of Rohan Gram, Mount Grasshoppers Grave of the Children of Húrin Great

دسته 72: Great Armament Great Battle Great Bridge Great Captain Great Darkness Great Eagles Great Gate of Gondolin Great Gate of Minas Tirith Great Gates Great Goblin

دسته 73: Great Gulf Great Hall of Feasts Great Hall of Osgiliath Great Hall of Thráin Great Horn Great House Great Jewel Great Jewels Great Journey Great King

دسته 74: Great Lake Great Lands Great Middle Haven Great Mound Great Music Great Ones Great Orcs Great Place of the Tooks Great Plague Great Ring

دسته ۶۷ با من ;)

با اجازه 70 هم مال من.

ویرایش:همچنین 66.

خسته نباشید....

71 هم مال من.

دسته 72 و 73 هم با اینجانب!;)

با کسب اجازه ی مجدد، 65 رو هم برداشتم.

دسته ی ۷۴ هم با من.

68 هم من باید بر دارم

دسته های جدید:

دسته 75: Great Rings Great River Great Road (north to south) Great Road (west to east) Great Sea of the West Great Shadow Great Siege Great Smials Great Song Great Tower

دسته 76: Great War of the Ring Great Water Great West Road Great Willow Great Wood Great Worm Greater Gelion Green Bough of Return Green Dragon Green Hill Country

دسته 77: Green Hills of Gondor Green Hills of the Shire Green Isle Green Mound Green-elves Greenfields Greenhand Greenhanded Greenholm Greenleaf

دسته 78: Greenway Greenwood the Great Grey Grey Company Grey Havens Grey Mountains Grey Pilgrim Grey Wanderer Grey Wood Grey-elven

دسته 79: Grey-elves Grey-elves of Mithrim Greycloak Greyflood Greyhame Greylin Greymantle Griffo Boffin Gríma Wormtongue Grimbeorn the Old

دسته 80: Grimbold of Westfold Grimslade Grindwall Grip Grishnákh Grithnir Gróin Grond, battering-ram Grond, Hammer of the Underworld Grór

دسته 81: Grubb Gruffo Boffin Guard of Faramir Guard of the Tower of Gondor Guarded Plain Guarded Realm Guardian of the Third Ring Guards of the Citadel Guild of Venturers Guild of Weaponsmiths Guildhouse of the Venturers

دسته 82: Guilin Gulf of Lhûn Gulf of Lune Gulls Gundabad Gundabald Bolger Gundahad Bolger Gundahar Bolger Gundolpho Bolger Gundor

دسته 83: Gurthang Guthláf Gúthwinë Gwaeron Gwaihir Gwaith-i-Mírdain Gwathir Gwathló Gwindor Gwirith

نمیدونم اسپمه یا‌نه ولی میخوام بدونم چقدر وقت داریم واسه ترجمه هردسته؟چون من از اخر این هفته درسام سبک میشه اگه بتونم یه دسته رو بردارم تا اون هفته تمومش کنم

سلام دسته 77 رو من بر میدارم

دسته ی ۷۵ با من.

نمیدونم اسپمه یا‌نه ولی میخوام بدونم چقدر وقت داریم واسه ترجمه هردسته؟چون من از اخر این هفته درسام سبک میشه اگه بتونم یه دسته رو بردارم تا اون هفته تمومش کنم

معمولاً زمان خاصی مدنظر نیست ولی هر چه زودتر بهتر!

با این حال فکر نمی کنم ایرادی داشته باشه.

پس ۸۳ هم با من :)

همونطور که لگولاس گفت زمان زیاد مهم نیست اما جوری نشه که یادتون بره. هر وقت احساس میکنید فرصت دارید بیاید دسته رو انتخاب کنید و سعی کنید حدود یک هفته تا ده روزه تحویل بدید. چون ممکنه الان فکر کنید که از هفته بعد آزاد هستید و میتونید ترجمه کنید اما هفته بعد کاری پیش میاد و این دسته فراموش میشه پس بهتره صبر کنید و هر وقت فرصتش رو داشتید دسته رو انتخاب کنید. تا دلتون بخواد مدخل ترجمه نشده داریم! :)

من هم 76 رو برداشتم.

پ.ن.فکر کنم خط زدن دسته 75 جا موند :دی

من دسته 78

دسته 80

اگه دسته قبلیم رو هم تایید دارین؟

سلام دسته 77 تقریبا آماده است تا سه روز دیگر برایتان ارسال می کنم لطفا دسته جدید پیشنهاد دهید

سلام

دسته ای که ترجمه می کنید رو برام بفرستید و بعدش همینجا از بین دسته هایی که باقی مونده یکی رو انتخاب کنید.

سلام. دسته 81 با بنده . تا بعد عید حتی المقدور تموم میشه و یحتمل 82 هم بردارم.

دسته 79 برای من تا فردا دسته 77 را ارسال می کنم

درود بر همه

اگه قبلی ها رو تایید داشتین 82 رو هم اینجانب خوشحال میشم بردارم.

سلام با اجازتون 79 رو هم برداشتم چون خط نخورده بود معلومه ترجمه نشده

ضمنا اگه زحمتی نیست میشه دسته های جدید رو بدین؟ تا تعطیلات هست از این فرصت استفاده کنیم . اگه دسته هایی هم باقی موندن بدین من یه ساعته تحویل بگیرین :D

والله حیفه دوستان اینقدر کند نباشین توی کارهای آردا....

البته اونهایی که سر قولشون واسه فرستادن ترجمه ها نموندند رو عرض کردم.

خب حرف G هم به اتمام رسید. میریم سراغ حرف K. تعداد دسته ها کمه. بعد از اینها سراغ L میریم.

دسته 84: King of Nargothrond King of Númenor King of Númenórë King of Rhovanion King of the Dúnedain King of the Eldar King of the Éothéod King of the Mark King of the MountainsKing of the Noldor

دسته 85: King of the North King of the North-kingdom King of the Rohirrim King of the Sea King of the Silvan Elves King of the West King under the Mountain King’s Archers King’s Company King’s Court

دسته 86: King’s Heir King’s House King’s Men King’s Reckoning King’s Riders King’s Writer King's Party King-helm of Turgon Kingdom Kingdom of Dáin

دسته 87: Kingdom of the North Kingdom of the Rohirrim Kingdom of the South Kingdom under the Mountain Kingdoms of the Dúnedain Kingfishers Kings of Men Kings' Norbury Kingsfoil Kingsland

دسته 88: Kinslaying Kiril Kirinki Kûd-dûkan Kuduk

سلام دسته88و87 رو بر میدارم

با اجازتون البته

دسته ۸۵ با من

86 رو هم من برمیدارم.

84 ر و هم برمیدارم. دو دسته قبلی رو هم الان خدمتتون ارسال میکنم

84 رو هم امشب خدمتتون میفرستم

تعدادی دیگه از مداخل L ترجمه شدن اما هنوز تایپ نشدن. بعد از G سراغ L نریم تا من فرصت کنم درستشون کنم.

ممنون

Aiya Eruhini

درود فرزندان ارو

راستش خیلی وقته که منتظر دسته های جدید هستم اما انگار خبری نیست. اگه دسته های جدید رو بذارین ممنون میشم. دوست دارم این کار زودتر پیش بره.

با سپاس از همه شرکت کنندگان در این کار

Namarie :D

ممنون از همه

میریم سراغ حرف M. این حرف قبل مقداریش ترجمه شده. بقیه اش رو ادامه میدیم:

دسته 89: Methedras Mettarë Mewlips mice Michel Delving Mickleburg Mid-year’s Day Middle Peoples Middle-days Middle-earth

دسته 90: Midgewater Marshes Midsummer Mighty of the West Milo Burrows Mîm Mimosa Bunce Min-Rimmon Minalcar Minardil Minas Anor

دسته 91: Minas Ithil Minas Morgul Minas Tirith, Beleriand Minas Tirith, Gondor Minastan Minastir Mindeb Mindolluin Mindon Eldaliéva Mines of Moria

دسته 92: Minhiriath Minlamed thent / estent Minohtar Minstrel Minto Burrows Minuial Mirabella Took Mírdain Míriel of Númenor Míriel Serindë

دسته 93: Mirkwood Mirror of Galadriel Mirrormere Miruvor Misty Mountains Mithe Mitheithel Mithlond Mithrandir Mithrellas

دسته 94: Mithril Mithrim Mithrim, Lake Mittalmar Monday Monendei Moneybags Moon Moon-letters Moontower

دسته 95: Moors of the Nibin-noeg Morannon Mordor Mordor-orcs Morgai Morgoth Morgul Morgul Pass Morgul Vale Morgul Valley

دسته 96: Morgul-king Morgul-knives Morgul-lord Morgul-road Morgul-sheen Morgul-way Morgul-wounds Morgulduin Moria Moria Gate

دسته 97: Moria-silver Moriquendi Mormegil Moro Burrows Morrowdim Mortals Morthond Morthond Vale Morwen Morwen of Lossarnach

دسته 98: Morwen Steelsheen Mosco Burrows Moths Mound of Elendil Mound of the Elf-maid Mounds of Mundburg Mount Dolmed Mount Doom Mount Everwhite Mount Fang

با اجازه دوستان من دسته ی 96 رو بر میدارم :)

سلام 95 و 94 رو برمیدارم. ممنون

89 و 97 و 93 رو هم همینطور. البته اگه اجازه بدین.

98 رو من برمی دارم. فقط اینکه احتمالاً زودتر از سه شنبه نتونم آماده کنم. اشکالی نداره؟

دسته های قبلی رو فرستادم خدمتتون . اگر اجازه بدین 90 و 91 هردو رو بردارم.

اگه هردو رو بدین که سریعا تحویل میدم.

92 رو اگه کسی نمی خواد برمی دارم. تا اوایل هفته آینده تحویل می دم.

ممنون از دوستان عزیز مترجم

دسته های جدید:

دسته 99: Mount Gram Mount Gundabad Mount Rerir Mount Taras Mountain Mountain Kingdom Mountain of Fire Mountain of Manwë Mountain Wall Mountain-trolls

دسته 100: Mountains of Aman Mountains of Angmar Mountains of Defence Mountains of Dor-lómin Mountains of Iron Mountains of Lune Mountains of Mirkwood Mountains of Mist Mountains of Mithrim Mountains of Moria

دسته 101: Mountains of Shadow (Ephel Dúath) Mountains of Shadow (Ered Wethrin) Mountains of Terror Mountains of the East Mourning Mouth of Sauron Mouths of Anduin Mouths of Entwash Mouths of Onodló Mouths of Sirion

دسته 102: Mrs. Cotton Mrs. Maggot Mugwort Mûmakil Mundburg Mungo Baggins Mushrooms Music of the Ainur Muster of Edoras Muster of Rohan Muster of the East-mark Muzgash Myrtle Burrows

با این چهار دسته حرف M تموم میشه(دسته 102 بیشتر از 10تاست) و میریم سراغ S:

دسته 103: Sack of Erebor Sack of Nargothrond Sackville Sackville-Baggins Sadoc Brandybuck Sador Saeros Sage Salmar Salvia Brandybuck

دسته 104: Sam Gamgee Sam Gardner Sammath Naur Samwise Gamgee Sancho Proudfoot Sandastan Sandheaver Sandyman Sangahyando Sapphira Brockhouse

دسته 105: Saradas Brandybuck Saradoc Brandybuck Sarch nia Hîn Húrin Sarn Athrad Sarn Ford Sarn Gebir Saruman Sauron Sauron’s Isle Sauron's Road

دسته 106: S.-B.s Scary Scatha Scattergold Sceptre Sceptre of Annúminas Sceptre of Númenor Scroll of Isildur Scroll of Kings Scrolls

دسته 107: Sea Sea of Helcar Sea of Núrnen Sea of Rhûn Sea-elves Sea-kings Seal of the Stewards Seat of Amon Hen Second Age Second Battle

دسته 108: Second Battle of the Fords of Isen Second Gate Second Hall Second Marshal of the Riddermark Second Music of the Ainur Second People Second Prophecy of Mandos Secondborn Secret Fire Seeing-stone of Emyn Beraid

دسته 109: Seeing-stones Seeing-stones of Númenor Self-cursed Serech Seredic Brandybuck Seregon Serindë Serni Serpents Seven Gates of Gondolin

دسته 110:Seven Hoards Seven Names of Gondolin Seven Rings Seven Rivers of Ossir Seven Sons of Fëanor Seven Stars Seven Stones Seventh Gate Shadow Shadow Host

توجه: دسته 105 دو مدخل سائورون و سارومان رو داره که خیلی طولانیه. موقع برداشتن این دسته حواستون باشه.

با اجازه من دسته 105 رو برمیدارم فقط یکم دیرتر از دسته های عادی تحویل میدم.

درود بر آردایی ها

99 و 100 رو برمیدارم. البته تا دو روز نیستم. بعدش میام میفرستم خدمتتون.

آقایان داداشام . گفته باشم.. زود باشین دسته ها رو بردارین وگرنه میام اینجه .همه رو برمیدارم ها...

امیدوارم ترجمه سرعت بیشتری بگیره.به قول وکیله: بش بدیم ورداره بره.

ممنون از همه و بابت شوخی معذرت میخوام.

با اجازه 104 رو هم من بر میدارم :)

ای بابا دوستان آردایی عزیز من رفتم مسافرت و برگشتم کسی نبود دسته ها رو برداره؟ همت کنین دیگه.

قبلی ها رو فرستادم خدمتتون. 103 و 106 رو با اجازتون برمیدارم.

109 رو هم بدین تا فردا یا پس فردا حداکثر میفرستم خدمتتون.

دسته ۱۰۷ با من.

دوستان منم میخوام تو این کار سهیم باشم. یه راهنمایی بکنین لطفا که چجوری دسته ها رو رفع و رجوع میکنین.

دوستان منم میخوام تو این کار سهیم باشم. یه راهنمایی بکنین لطفا که چجوری دسته ها رو رفع و رجوع میکنین.

سلام ماکیل جان. خوشحالم که به گروه مترجمان می پیوندی.

الآن دستۀ 110 خالیه. می ری روی لینک هاش و اونا رو ترجمه می کنی (شرایط در پست اول) و بعد برای مهدی می فرستی.

101 رو من بر می دارم. تا آخر هفته وقت می خوام البته.

منم 102 و 108 هردو رو برمیدارم.که تموم بشه.

تا فردا یا پسفردا واستون میفرستم.

سپاس

110 رو مثل اینکه کسی برنداشته؟

اگه اله ماکیل عزیز برداشته اطلاع بده درغیر اینصورت من برش میدارم.

110 رو برمیدارم.

دسته های جدید:

دسته 111: Shadow of Fear Shadow of Morgoth Shadow of the East Shadow of the Wood Shadow-men Shadowfax Shadowmere Shadows Shadowy Isles Shadowy Mountains

دسته 112: Shadowy Seas Shagrat Sharbhund Shards of Narsil Sharkey Sharkey’s Men Sharkû Sharp-ears Shathûr Sheen

دسته 113: Sheep Shelob Shelob’s Lair Shepherds of the Trees Shieldmaidens Ship of Long-foam Ship-king Shipwright Shire Shire Calendar

دسته 114: Shire-folk Shire-hobbits Shire-moot Shire-reckoning Shire-thain Shirebourn Shirriffs Shriekers Shuddering Water Sickle of the Valar

دسته 115: Sickly Siege of Angband Siege of Barad-dûr Siege of Gondor Siege of Pelargir Siege of Umbar Sigismond Took Silent Hill Silent Land Silent Street

دسته 116: Silent Watchers Silima Silmariën Silmarillion Silmarils Silpion Silvan Elves Silvan Elvish Silver Crown Silver Pennies

دسته 117: Silverlode Silvertine Simbelmynë Simple Sindacollo Sindar Sindar of Beleriand Sindarin Singers Singollo

دسته 118: Sîr Angren Sîr Ninglor Sirannon Siril Sirion Sirion's Vale Siriondil, King of Gondor Siriondil, son of Calimmacil Sirith Skin-changers

دسته 119: Skinbark Sleep of Yavanna Slinker Smallburrow Sméagol Smials Smith Snaga Snails Snakes

دسته 120: Snow-trolls Snowbourn River Snowmane Snowmane's Howe Snowmen of Forochel Snowthorn Soldier-orcs Solmath Somath Song

دسته 115 رو به خاطرِ روم به دیوار، مختصر مفید بودن بر می دارم. طبق معمول تا یک هفته بعد. مرسی

اون دسته های تاریخی رو همین تازگیا میرسونم:دی ( بخاطر یه مشکل )

جدای از این دسته 118 رو بر میدارم

سلام به همگی. عذرمیخوام بابت برنداشتن دسته 110 سابق. گرفتاری و مشکلات.

دسته 111 رو با اجازه من برمیدارم. تشویقم کنین!! :)

خب دسته 119 رو برهم می دارم

ایضا دسته ی 112. با اجازه البته.

دسته ۱۱۶ رو بر می‌دارم.

درود

113 و 114 رو برمیدارم . به زودی تحویل میدم .

سپاس

با اجازه من دسته 120 رو بر میدارم و خلاص.

باز هم ممنون از همه.

دسته های جدید:

دسته 121: Song of the Sun and Moon Sons of Elrond Sons of Eorl Sons of Fëanor Sorcerer Sorcerer of Dol Guldur Sorceress of the Golden Wood Sorontil Soronto Soronúmë

دسته 122: Sorrel Sources of Narog South Downs South Gondor South Ithilien South Lane South Road, Beleriand South Road, Gondor South Undeep South-gate of Bree

دسته 123: South-kingdom South-victor Southeastlands Southern Army Southern Line Southern Star Southerners Southfarthing of the Shire Southlands Southlinch

دسته 124: Southrons Southward Road Southwestlands Spear of Gil-galad Spiders Spies of the Valar Spirits Spring of Arda Springle-ring Spyhill

دسته 125: Squirrels Staddle Stair Falls Stairs of Cirith Ungol Standelf Standing Silence Star of Eärendil Star of Elendil Star of High Hope Star of the Dúnedain

دسته 126: Star of the North Star of the North Kingdom Star-glass Star-spray Starkhorn Starmoon Starwards Steadfast Steel-silver Steelsheen

دسته 127: Sterday Sterrendei Steward of Gondor Steward of the Great King Steward of the King Stewards’ Reckoning Stick-at-naught Sting Stinging Fly Stinker

دسته 128: Stock Stock Road Stock-brook Stone of Amon Sûl Stone of Annúminas Stone of Anor Stone of Eärendil Stone of Erech Stone of Minas Tirith Stone of Orthanc

دسته 129: Stone of Osgiliath Stone of the Hapless Stone-city Stone-giants Stone-houses Stone-trolls Stonecrop Stonehelm Stonehouse-folk Stones of Arnor

دسته 130: Stones of Gondor Stones of Seeing Stonewain Valley Stoningland Stoors Stoors of the Angle Storm of Mordor Stormcrow Straight Road Straight Stair

دسته 123 رو بر میدارم

منم 121 رو برمیدارم

125 واسه ماس ینی مال ماس

دسته ی 117 مدخل های قبلی جا مونده؟ اگه از قلم افتاده من اونم تحویل بدم.

اون دومی که پُر سنگه من ور میدارم،129.

دسته ی 117 مدخل های قبلی جا مونده؟ اگه از قلم افتاده من اونم تحویل بدم.

آره اون جا مونده بود و من حواسم نبود و دسته های جدید رو گذاشتم. پس شما زحمت اون رو بکش

دوستان واقعا ضایع میشه یه دسته دیگه بردارم . چون اونوقت باید جایزه گوهر آرکن رو بگیرم دوباره بدم به خودم. پیچیده میشه. پس یکیتون زحمتشو بکشه. خیلی دوست دارم یه دسته دیگه بردارم. اما نمیشه. زود باشین آردایی ها . بجنبین واسه ترجمه.

نگران نباش. از اون نظر مشکلی نیست!

دسته ی 122 از آن من.

راهِ راست(130) رو هم من بر می دارم باشد که تا دوشنبه ی این هفته نه، هفته ی دیگه رستگار شوم.

پ ن: دسته قبلی رو امروز می فرستم.

پ ن 2: Armando شما بهتر نبود خودت دوباره شاه زیرکوه بشی؟ الان هرکی گوهر آرکن رو بگیره دو روز بیشتر دوام نمی یاره خب. ولی اگر دست خودتون بمونه بار دوم و بعدش به یه نفر دیگه برسه جالب تره به نظرم:)

دسته ی 124 رو من برداشتم.

دسته ی 126 رو من بر میدارم.

سلام .

آقا مهدی، این دسته 128 را من بر می دارم .

یا حق .

اجازه بدید که آخرین جرعه ی این جام تهی رو هم من بنوشم.

جرعه ی 127.

درود

خب میبینیم که ورونوه پینوشت دومش درست از آب در نیومد. ببخشید بابت این. ;)

اله ماکیل هم انگار دسته هارو ترکوند. :D

خب از مهدی گرامی هم خواستاریم دسته های جدید رو لطف کنن و معرفی کنن ... :D

سپاس

بابت تاخیر در قرار دادن دسته ها پوزش میخوام. حرف s اینجا تموم میشه و بعدش میریم سراغ حرف R که قبلا الوه زحمت بخشیش رو کشیده.

دسته های جدید:

دسته 131: Straight Way Strangers Strawberries Strawheads Strider (Aragorn) Strider (Frodo's pony) Strongbow Stunted People Stybba Súlimë

دسته 132: Súlimo Summerdays Summerfilth Sun Sunday Sundering Seas Sunlands Sunlending Sunnendei Súrion

دسته 133: Súthburg Sûza Swanfleet Swanhaven Swans Sweet Galenas Swertings Swish-tail Sword of Elendil Sword-that-was-Broken Swordsman of the Sky Symbelmynë

دسته 134: Ride of Eorl Rider Riders of Eorl Riders of Rohan Riders of the Mark Riders of Théoden Rimmon Ring Ring of Adamant Ring of Air

دسته 135: Ring of Barahir Ring of Doom Ring of Durin Ring of Fire Ring of Isengard Ring of Isildur Ring of Sapphire Ring of the Enemy Ring of Thrór Ring of Water

دسته 136: Ring-bearer Ring-bearers Ring-finder Ring-maker Ringarë Ringday Ringil Ringló Ringló Vale Ringlord

دسته 137: Rings of Power Ringwil Ringwraiths Rivendell River River of Gondor River-daughter River-woman Rivil Rivil's Well

دسته 138: Roäc Robin Gamgee Robin Smallburrow Rochallor Rochand Rochann Rochír-rim Rochirrim Rochon Methestel Rock of the Music of Water

دسته 139: Rodyn Róg Rógin Rohan Roheryn Rohirrim Rollo Boffin Rómendacil I Rómendacil II Rómenna

دسته 140: Roper Roper Gamgee Roquen Rorimac ‘Goldfather’ Brandybuck Rosa Baggins Rosamunda Took Rose Rose Cotton Rose Gamgee Roses

ممنون

دسته 131 رو بر می دارم

با عرض اجازت

می دانم سخت است ولی سعی می کنم بتوانم یک دسته را بردارم.

خب ما که تازه کاریم پس دسته 136 را که کمتر است برمی دارم.

دسته‌ی ۱۳۷ با من. :)

من یه مقدار بی کارم! اگه مشکلی نیست دو تا دسته بر می دارم:134 و 135.

من هم با اجازه دسته 132 رو بر می دارم! :) :Gandalf_w:

دوستانی که دسته های 134-135-136 رو انتخاب کردن، اگه هنوز ترجمه نکردن دست نگه دارن و اگه میشه دسته های دیگه رو انتخاب کنن، این دسته ها رو من ترجمه کرده بودم اما متاسفانه یادم رفته بود اعلام کنم به مهدی... اگر هم ترجمه کردید خب کاریه که دوبار شده، شرمنده بابت حواس پرتیم

بسیار خوب.چیز زیادی ترجمه نکردم هنوز. اگه اینطوره، 133 و 139 رو برمی دارم، 140یا 138 رو که به نظرم کمتر هست می ذارم برای فین رود، اگر هم نخواستش فردا می تونه بگه تغییرش بدم. من تا فردا ترجمه نمی کنم.

ممنون از اطلاع رسانی:)

به عرض اجازت

من کلی اش را ترجمه کردم اما چه کنیم قسمت ما نبود پس من 140را برمی دارم.

با عرض ادب

ما هم وقتمون ازاد شد دسته ی 138 رو ورمیدارم

راستی مدت زمانش تا کیه؟

ممنون

با عرض ادب

ما هم وقتمون ازاد شد دسته ی 138 رو ورمیدارم

راستی مدت زمانش تا کیه؟

با عرض اجازت

به این پست مراجعه کنید: https://arda.ir/forum...indpost&p=66136

یه پیشنهاد

در بخش مکان ها یه قسمتی رو هم اختصاص بدید به کوه ها و تپه ها.بالاخره موارد زیادی رو میشه با این عنوان آورد :)

با درود

من هم میخام تو طرح تکمیل دانشنامه کمک کنم. فقط مهدی لطف کنه دسته های جدید رو بزاره :)

فقط یه سوال از مهدی داشتم امیدوارم اسپم نباشه :)

میشه مدخل یک حرف رو کامل برداشت و اون رو بعد یه مدت برات بفرستم ؟؟

با این سه تا دسته کار حرف R هم به پایان میرسه. بعدش باید بشینم ببینم که چیزی باقی مونده یا نه. و اگه باقی نمونده بود میریم سراغ دسته هایی که قبلا یه عده تقبل کرده بودن اما چند ماهه که تحویل ندادن.

دسته 141: Rothinzil Rowan Rowans Rowlie Appledore Royal House of Gondor Royal Road Rúatani Ruby Bolger Ruby Gamgee

دسته 142: Rudibert Bolger Rudigar Bolger Rudolph Bolger Rufus Burrows Ruin of Beleriand Ruin of Doriath Ruler Ruler of Gondor Ruler of Númenor Ruling Queen of Númenor

دسته 143: Ruling Ring Ruling Steward Rumble Rúmil of Lórien Rúmil, loremaster Runes Runes of Doriath Running Rushdown Rushey Rushlight Rushock Bog

فینارفین:

حروفی باقی نمونده. تقریبا کار ترجمه فرهنگنامه تمومه و فقط میمونه کار ویرایشش.

الان یعنی فقط 143 باقی مونده که من برش دارم؟ اگه همینه که من برمی دارم تا تموم شه.

با این سه تا دسته کار حرف R هم به پایان میرسه. بعدش باید بشینم ببینم که چیزی باقی مونده یا نه. و اگه باقی نمونده بود میریم سراغ دسته هایی که قبلا یه عده تقبل کرده بودن اما چند ماهه که تحویل ندادن.

دسته 141: Rothinzil Rowan Rowans Rowlie Appledore Royal House of Gondor Royal Road Rúatani Ruby Bolger Ruby Gamgee

دسته 142: Rudibert Bolger Rudigar Bolger Rudolph Bolger Rufus Burrows Ruin of Beleriand Ruin of Doriath Ruler Ruler of Gondor Ruler of Númenor Ruling Queen of Númenor

دسته 143: Ruling Ring Ruling Steward Rumble Rúmil of Lórien Rúmil, loremaster Runes Runes of Doriath Running Rushdown Rushey Rushlight Rushock Bog

فینارفین:

حروفی باقی نمونده. تقریبا کار ترجمه فرهنگنامه تمومه و فقط میمونه کار ویرایشش.

پس روی کار ویرایش و دسته های که باقی موندن میتونید رو من حساب کنید

یه سوال دقیقا ویرایش چیو در ضمن اگه چیزی رو تقبل کنیم چطور باید به مدیر ها برسونیم لطفا راهنمایی کنید.پلز

یه سوال دقیقا ویرایش چیو در ضمن اگه چیزی رو تقبل کنیم چطور باید به مدیر ها برسونیم لطفا راهنمایی کنید.پلز

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1002&p=12726

پست نخست خمین تاپیک هستش لینک بالا

البته طبق پست بالا (383#) همه ی حروف ها ترجمه شده و فقط ویرایششون مونده

یعنی کار ترجمه کل دانشنامه به پایان رسید؟؟؟؟؟  

خدا رو شکر.

اگه در کار ویرایش کمک نیاز داشتید من حاضرم کمک کنم.

سلام فرهنگنامه واقعا عالیه ولی چرا بعضی شخصیت های کلیدی و مهم مثل سارومان و برن نیستن و چنتا دیگه.به نظرم حتما باید اضافه شه چون اینا خیلی مشهورن.

دوستان مداخلی رو من از حرف L ترجمه کردم و دوست دارم ترجمه کردن مطالب باقی مانده رو با یکی از دوستان به اشتراک بذارم. کسی هست که تمایل داشته باشه؟ سپاس

در 9 ساعت قبل، رضائی.استل گفته است :

دوستان مداخلی رو من از حرف L ترجمه کردم و دوست دارم ترجمه کردن مطالب باقی مانده رو با یکی از دوستان به اشتراک بذارم. کسی هست که تمایل داشته باشه؟ سپاس

سلام

لطفا بخش هایی که ترجمه کردی رو برای مهدی بفرست. میتونی اینجا بگی که چه قسمت هایی از حرف L مونده تا خودم یا هر کسی که تمایل داشت سر فرصت ترجمه اش کنه

در ضمن ممنون از زحمتی که کشیدی

در هم اکنون، torambar گفته است :

سلام

لطفا بخش هایی که ترجمه کردی رو برای مهدی بفرست. میتونی اینجا بگی که چه قسمت هایی از حرف L مونده تا خودم یا هر کسی که تمایل داشت سر فرصت ترجمه اش کنه

در ضمن ممنون از زحمتی که کشیدی

همه رو قبلا ارسال کردم برای مهدی

حتما 

سپاس

با عرض اجازت

بخش دیگری برای ترجمه نمانده؟ 

البته اینو قبلا هم گفتم.در مورد فرهنگنامه ترجمه انجام شده ولی به نظرم میشه چیزهایی رو مثل منبع اصلی مثل نقشه ها و عکس ها یا توضیحات تکمیلی بهش اضافه کرد تا یه کار جامع بشه. شکل کنونی کار برای سایت و استفاده بازدید کننده ها خوبه ولی دلیلی برای عدم ادامه کار نمی بینم. میشه اون کار رو به صورت کتاب یا پی دی اف عرضه کرد. البته شاید تنها فرقش با 60-80 درصد روند قبلی کار طی شده اینه که باید دید انتشاراتی مثل روزنه این کارو مناسب چاپ می بینهو یه مقدار پیگیری می خواد . از دید شخص من این کار مورد توجه هم می تونه قرار بگیره درست مثل اطلس سرزمین میانه کارن وین فونستاد.

در 3 ساعت قبل، R-FAARAZON گفته است :

البته اینو قبلا هم گفتم.در مورد فرهنگنامه ترجمه انجام شده ولی به نظرم میشه چیزهایی رو مثل منبع اصلی مثل نقشه ها و عکس ها یا توضیحات تکمیلی بهش اضافه کرد تا یه کار جامع بشه. شکل کنونی کار برای سایت و استفاده بازدید کننده ها خوبه ولی دلیلی برای عدم ادامه کار نمی بینم. میشه اون کار رو به صورت کتاب یا پی دی اف عرضه کرد. البته شاید تنها فرقش با 60-80 درصد روند قبلی کار طی شده اینه که باید دید انتشاراتی مثل روزنه این کارو مناسب چاپ می بینهو یه مقدار پیگیری می خواد . از دید شخص من این کار مورد توجه هم می تونه قرار بگیره درست مثل اطلس سرزمین میانه کارن وین فونستاد.

با عرض اجازت

ما که از ادامه ی کار استقبال می کنیم.

اما بسیار بعید می دانم انتشاراتی مانند روزنه حاضر به چاپ مجموعه بشود و نباید هم بشود چون این دانشنامه یک سری مخاطبان خاص که به اصطلاح همان تالکینیست ها هستند، دارد.

در 34 دقیقه قبل، فین رود فلاگوند گفته است :

با عرض اجازت

ما که از ادامه ی کار استقبال می کنیم.

اما بسیار بعید می دانم انتشاراتی مانند روزنه حاضر به چاپ مجموعه بشود و نباید هم بشود چون این دانشنامه یک سری مخاطبان خاص که به اصطلاح همان تالکینیست ها هستند، دارد.

خواهش میکنم. به نظر من اینطور نباشه. همین اطلس سرزمین میانه مگه همین وضعیت رو نداره ولی مورد استقبال قرار گرفته. اگه همین تالکینیست ها ( که مسلما محدود به سایت آردا نیستند) رو خیلی محدود در نظر بگیریم باز شاید 2-5 هزار نفر رو در بر بگیره و این برای چاپ اول یه کتاب در حوزه فانتزی کافیه. در کنار این از امکانات دنیای مجازی مثل فیدبیو هم میشه استفاده کرد.  این اطلس سرزمین میانه که الان قیمتش مثلا 24500 تومنه ولی اگه در فیدبیو منتشر بشه به همین قیمته؟ مسلما برای همین دانشنامه آردا میشه قیمتی پایین تر و متعادل تر در نظر گرفت تا استقبال بیشتر شه(مثلا 3-4 هزار تومان).

سلام

اگر چیز دیگه ای مونده بگید ما هم کمک کنیم :دی