قسمت ویژه ای در سایت برای فیلم هابیت:
تا اکران فیلم هابیت چیزی نمونده، الان بازدیدکننده هایی که به سایت ما سر میزنن با خبر های جدید سایت روبرو میشن که البته بیشتر به فیلم هابیت اختصاص داره. ولی برای تکمیل یا حس کنجکاوی ـشون در مورد فیلم به چه بخش تعیین شده ای سر بزنن که جامع باشه؟ {جز اینکه باید صفحات رو به عقب برگردونن، مثلا 1 ماه دیگه معرفی دورف ها که مهدی زحمت ـش رو داره میکشه چند صفحه ی قبل قرار گرفته؟}
پیشنهادم اینه، به اندازه روزشمار یک لوگو یا مشخصه برای فیلم بسازیم و به صفحه ای لینک بدیم. محتویات، میتونه مقالات در حاشیه فیلم هابیت، معرفی شخصیت ها {نه فقط دورف ها، بلکه همه شخصیت های مهم فیلم}، گالری تصاویر شخصیت ها / مکان ها و ... باشه.
با طرح بگینز عزیز کاملا موافقم . در صورتی که امکانش وجود داشته باشه میتونیم از عنوان " پرونده فیلم هابیت " یا " همه چیز درباره فیلم هابیت " در اون لوگو یا مشخصه ای که بگینز گفت ، استفاده کنیم . تو اون صفحه میتونیم در ابتدا توضیحاتی رو که در حال حاضر برای فیلم هابیت داریم محور قرار بدیم و سپس به ترتیب لینک تریلر ها ، ویدیو ها ، و اخباری رو که به صفحات قبل صفحه اول سایت رفته ، قرار بدیم . اگه بتونیم آرشیوی نزدیک و قابل دسترس از پوستر ها و عکس های منتشر شده رو در این پرونده قرار بدیم ، خیلی عالی میشه . معرفی شخصیت های فیلم ، عوامل ، لوکیشن ها ، تاریخچه و ... هم خیلی میتونه به پربار کردن این پرونده کمک کنه .
البته باید دید به لحاظ فنی امکان این اقدام پرفایده وجود داره یا نه . فکر میکنم باید منتظر نظر فنی مهدی یا اله سار باشیم .
با كليت طرح موافقم. ميشه يه همچين كاري كرد. حالا بايد در مورد جزئياتش بحث كنيم.
يه سري اطلاعات و لينك به صفحات مرتبط رو قبلا اينجا گذاشتم:
https://arda.ir/hobbit-trilogy
ميشه اين كار رو به صروت جامعتري انجام داد. بخشهاي مختلفي كه آرون گفت به صورت دسته بندي شده توش قرار بگيره. ميتونيم يه گالري جديد براي فيلم هابيت درست كنيم و تصاوير و پوسترهاي فيلم رو توش قرار بديم.
كار شدنيه اما يكم ايده بديد تا يه طرح خوب از توش در بياد.
فعلا ميتونيم روي فيلم اول مانور بديم. افراد و لوكيشنها رو معرفي كنيم و يه تاريخچه كلي بگيم.
بعضي ها قرار بود كه يه ويژه نامه براي فيلم هابيت تهيه كنن. اگه ميخوايد اين كار رو بكنيد وقتش الانه.
الان من یه انتقادی میکنم از جنسی متفاوت، شایدم گلایه... از مهدی و arven عزیز
یادتون میاد 20 روز پیش من یه همچین پستی گذاشتم. خیلی منتظر موندم تا یکی از شما جواب بدین چون ناظر سایت هستین.ولی هنوز هم که هنوزه هیچ پستی بعد از اون داده نشده...
https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1247&view=findpost&p=27238
کاش مینوشتین مخالف هستین، اصلا مینوشتین که وقت نداریم و... ولی بعد از گذشت 20 روز هیچ جوابی ننوشتین.در حالی که بعد از پست مشابه بگینز کمتر از یک روز پستشو تحویل گرفتین.
منم همینارو نوشته بودم دیگه.منتها با تاکید بر تاپیک مربوطه :
"در مورد تاپیک فیلم هابیت
بنظرم الان دیگه وقتش رسیده تا یه سر و سامونی به این تاپیک بدیم.اصلا ما که میخوایم پس از اکران فیلم مهمترین سایت تو ایران باشیم که به این فیلم میپردازه، چه اشکالی داره یه تالار جداگانه واسش باز کنیم این کار توی این زمان خاص خیلی به نفع سایت هست.
الان تو تاپیک مربوطه حدود1400 تا پست هست که مابینشون پستهای بسیار مفید و بدرد بخور وجود داره ولی یه جورایی همشون از بین رفتن،چون دیگه تقریبا امکانش نیست اونارو مشاهده کرد. مثلا ما که الان تو آردا هستیم به زور میتونیم یه مطلب درباره فیلم تو اون تاپیک پیدا کنیم چه برسه به اونی که بعد از دیدن فیلم میاد عضو سایت میشه.
اگه امکان تالار مجزا وجود نداره حداقل مطالب اون تاپیک رو به 4-5 تاپیک جداگانه تقسیم کنین.مثلا عکس و پوستر(که این روزا بازارش داغ شده)، جلوه های ویژه فیلم، معرفی کاراکترها و بیوگرافی بازیگران ،اخبار فیلم،نقد فیلم و فیلمنامه و...
همینطور این بخش و یا تاپیکها رو موقع اکران علاوه بر جای خودشون، بیایم تو صفحه اول فروم هم یه لینک بذاریم بغل روزشمار فیلم و پادکست.
البته میدونم این کار خیلی فرسایشی هست و وقت مدیران سایت رو میگیره ولی اگه از همین الان به فکر باشیم همه میتونن توی دسته بندی و طبقه بندی مطالب کمک کنن.و اسامی و موضوعات تاپیک رو با نظر همه درست کنن."
حالا اگه دوست ندارین اون پست من باشه اجازه بدین حذف کنم تا موازی کاری نشه چون هر دو پست یک منظور رو میرسونن.
البته از بگینز هم تشکر میکنم که از اون پست من خوشش اومده بود..:دی