تغییرات سایت و فروم

تعداد پست‌ها: 20

اگر دقت کرده باشيد بخش گالري سايت يه تغييراتي کرده و دسته بندي شده. همچنين بخشي با عنوان آثار اعضا به گالري اضافه شده که به آثار شما عزيزان اختصاص داره. فعلا آثار «ت.ت» عزيز رو در اون بخش قرار داديم.

دوستان ديگه اي هم که آثاري در زمينه دنياي تالکين دارن ميتونن اونها رو با کيفيت مناسب و اسکن شده به ما بدن تا در اون بخش قرار بگيره.

همچنین بخش «آیا میدانستید؟» به منوی فیلمها اضافه شده که گلچینی از مطالب تاپیک مربوطه در فروم هست. به علاوه در ستون سمت چپ سایت نیز بخشی به این عنوان اختصاص داده شده و در هر بار لود کردن صفحه یکی از این مطالب نمایش داده میشه.

بخش ویژه فیلم هابیت به سایت اضافه شد. از منوی فیلمها یا میانبر مخصوصی که توی ستون کناری سایت گذاشته شده میتونید بهش دسترسی پیدا کنید:

https://arda.ir/hobbit-section

این صفحه در آینده تکمیلتر میشه و ویژه نامه ای هم که دوستان در تهیه اش مشارکت داشتن به محض آماده شدن در اون صفحه قرار میگیره.

به دلایل تکنیکی تغییراتی در دیتابیس فروم داده شده. و مهم ترین اثر قابل مشاهده ی اون، از دست رفتن همه ی اعلامیه های همه ی کاربرانه. این تغییر هرچند ناخواسته بوده اما یک ایراد در سیستم فروم نیست.

به همت دوستان گروه مدیریت، مجموعه سایتهای آردا دستخوش تغییرات و بهینه سازی شد.

سایت arda.ir که پیشخوان خبری مجموعه بود دوباره به آدرس مادر arda.ir برگشت و حالا می تونید مستقیما از اون مسیر بهش دسترسی داشته باشید. شکل و شمایل سایت اصلی هم تغییر کرده و برای بهتر در دسترس قرار دادن محتوا، مجددا بازسازی شده.

آدرس فروم هم از forum.arda.ir به arda.ir/forum تغییر کرده.

ممکنه تا چند روز آینده مشکلاتی هم در سایت و هم در فروم پیش بیاد که به مرور زمان رفع خواهند شد و پیشاپیش بابتشون عذرخواهی می کنیم.

در طی روند انتقال اعلامیه های فروم هم بدلایل تکنیکی پاک شدند که اینهم اجتناب ناپذیر بود.

از همه ی دوستان گروه مدیریت که با زحمت زیاد این تغییر رو ممکن کردند، تشکر می کنم. و همینطور از دوست عزیز baggins که زحمت طراحی و ساخت بخش هایی کار را به عهده گرفت.

امیدوارم از سایت جدید لذت ببرید.

به لطف دوستان در گروه مدیریت، تم و نمای سایت اصلی تغییر کرد.

تشکر از ت.ت عزیز که زحمت طراحی تم رو کشید، و دوستان دیگه در گروه که زحمت اعمال و بهینه سازی اونو برعهده داشتند.

در صورتی که هنوز قالب قبلی رو می بینید، از کلیدهای cotrol+F5 برای خالی کردن کش مرورگرتون استفاده کنید.

امیدوارم از شمایل جدید سایت لذت ببرید.

ضمن عذرخواهی، در طول بیست و چهار ساعت آینده، به علت پاره‌ای تغییرات، دسترسی به سایت مادر و فروم آردا بسته خواهد شد و بنا بر تخمین من، این تعطیلی تا ۴۸ ساعت پس از آن ادامه خواهد داشت.

سایتها مجددا در دسترس قرار گرفتند و فروم بازگشایی شد.

قابلیت جدیدی در قسمت جستجوی تالار گفتگو ایجاد شد تا محدودیت های قبلی رفع گردد .

برای استفاده از این قابلیت در قسمت جستجو که بالای تالار مشاهده می کنید روی گزینه تالار کلیک کرده و google site search را انتخاب کنید .

سلام به همه.

با توجه به بحثهایی که مدتها در فورم جریان داشته و یکی دوماه اخیر کمی تشدید شده، در قالب توضیحاتی، تا حدی وضع سایت و فروم رو تشریح کنم و امیدوارم کمکی باشه به اینکه در آینده از بوجود اومدن سوتفاهمهای بیشتر جلوگیری بشه.

۱-متوجه باشید آردا یک سایت خصوصی هست، معنی این جمله اینه که سایت در نهایت مطابق نظر و سلیقه‌ی گروه اداره کننده رهبانی خواهد شد. مجموعه قوانینی که ما سایت رو بر اساس اونها مدیریت می کنیم (و اینجا می تونید به متن کاملشون دسترسی داشته باشید) نه بر اساس رای گیری میان اعضا، بلکه با مشورت این گروه اداره کننده و برای ساده تر کردن این فرایند اداره کردن برای اونها، نوشته شده‌اند. یعنی اگر نظر شما و مجریان این قوانین در تعارض قرار بگیره، در نهایت سلیقه ی مجریان ارجحیت خواهد داشت و اعمال خواهد شد.

بصورت خلاصه منظور از جملات بالا اینه در صورتی که پستی، نمایه ای یا تاپیکی از شما پاک شد، ویرایش شد یا تغییری در اون صورت گرفت، یا حتی نگرفت، بحث و جدل با مدیری که اینکارو کرده پذیرفته نیست.

گروه مدیریت این سایت همه از میان اعضا و کاربران قبول زحمت کرده‌اند، پس در تجربه ی شرکت در اتفاقاتی که در بحث های فروم ممکنه پیش بیاد، از هر دو سمت ماجرا و از هر دو جایگاه رو داشته اند. از طرفی برای ادیت یا ویرایش یا هرگونه اعمال نظری در محتوای فروم، حتی برای پاک کردن یا ادیت هر پست اغلب بین گروه مدیریت بحث و تبادل نظر میشه، ماجرا از جنبه های مختلفی برسی میشه و اگر منصفانه بخواید به موضوع نگاه کنید، روال اینکار در فروم و سایت ما بسیار دوستانه صمیمانه ست. پس اگر مدیری در مورد پاک کردن یا ادیت یا چیزهایی از این دست به شما توضیحاتی ارائه کرد (که اغلب اوقات هم اوضاع به این شکل هست) از جایگاه همین صمیمیت و جو دوستانه ی سایت هست، اما لطفا در نظر داشته باشید که این روش استاندارد و پیش فرض امور نیست.

۲-موضوع دوم در مورد مثبت/منفی های زیر هر پست هست. این امکان فراهم شده تا دوستان نظرشون رو در مورد هر پست بیان کنند. این نوع نظر دادن طیف وسیعی از موضوعات رو در بر می گیره، مثل موافق نبودن با محتوای پست، مخالفت با لحن پست، مخالفت با ادبیات پست، ناراضی بودن از غلط های املایی و هر چیزی از این دست. حتی خارج از اینها فقط براساس سلیقه‌ی کاربری که منفی یا مثبت داده. باوجودی که توصیه ی همیشگی ما این هست که از این امکان برای انتقام جویی استفاده نشه، اما دوستان در نظر داشته باشید که نباید بقیه رو برای منفی یا مثبت دادن به پستهاتون بازخواست و مواخذه کنید. هرکسی به هر دلیل منطقی یا شخصی‌ای می تونه به پست‌های شما مثبت یا منفی بده، این حق براش محفوظه و بازخواست یا توهین در این ارتباط به هیچ شکلی پذیرفته نیست.

در انتها امکان پست دادن در این تاپیک رو موقتا فراهم می کنم، تا اگر کسی حس می کنه بخشی از حرفهای من براش رسا نیست یا مخالفتی با اون داره، بپرسه، من به نمایندگی از گروه مدیران در خدمتتون هستم که توضیحات مناسب در این مورد رو ارائه کنم.

موفق باشید.

سلام به همه.

با توجه به اتفاقات این چند ماه و شکایات بعضی از دوستان، علی‌رغم میلمون بنا براین شد که از سیستم منفی/مثت موجود در فروم صرف‌نظر کنیم.

که بجای اون سیستم مبتنی بر پسندیدن (لایک) فعال شد. در روش جدید انتخاب شما در قبال هر پست پسندیدن یا رها کردن اون پست خواهد بود.

امتیازهای مربوط به سیستم قبلی هنوز در نمایه‌ها موجود و دست‌نخورده باقی مونده و سیستم جدید با مجموع امتیازهای قبلی سازگاری کامل داره. در تغییر فعلی پسندیده‌شدن هر پست شما، توسط یک اعلامیه بهتون اطلاع داده خواهد شد، که برای تغییر این وضعیت و تنظیم اون به شکل دلخواه می تونید به بخش:

تنظیمات شما/تنظیمات اعلامیه

در پروفایل‌ کاربریتون مراجعه کنید.

امیدوارم این تغییر باعث بشه از تشنج و کدورت‌های بوجود آمده بواسطه‌ی منفی‌های دسته‌جمعیِ بعضی از دوستان پرهیز بشه و محیط فروم همچنان دوستانه و صمیمی باقی بمونه.

سلام به همه.

در چند ساعت آینده، بنا به نیاز تغییراتی در فروم خواهم داد و در این بین اعلامیه‌های شما هم صفر و ریست خواهد شد.

پس اگر فکر می کنید نیاز هست، تا قبل از اون ازشون بازدید کنید.

در راستای افتتاح رسمی صفحه اینستاگرام وب‌گاه آردا، لینک مربوط برای دسترسی راحت تر کاربران در هدر و فوتر صفحه اصلی سایت قرار گرفت.

سلام به همه.

به دلایل فنی، سایت آردا در چند روز آینده از دسترس خارج خواهد شد. این خاموشی مدتی طولانی داره و از ۱ تا حداکثر ۲ هفته ممکنه ادامه پیدا کنه.

این خبر رو از این جهت زدم تا اگر کار ناتمامی توی سایت دارید، اگر از چیزی می خواید پیشتیبان بگیرید، پیش آگاهی لازم رو داشته باشید و غافلگیر نشید.

سلام به همه.

بعد از چند روز تعطیلی سایت و فروم مجدد بازگشایی شد.

تغییرات مخصوصا در بخش تالارها، بنیادی و اساسی بوده. نسخه‌ی اسکریپت فروم کاملا آپدیت شده و تقریبا همه چیز تغییر کرده. من بطور خلاصه چند نکته مهم رو برای استفاده بهتر از فروم گوشزد می کنم:

1. در ساختار جدید فروم دیگه دوگانه‌ی: اسم نمایشی/اسم کاربری نداریم. وقت تبدیل نسخه قدیمی به جدید، تمامی اسامی کاربری حذفه شده و اسامی نمایشی به فروم جدید آورده شده‌اند.
  2. برای ورود به فروم از دو روش ورود: نام (کابری+پسورد) یا (ایمیل+پسورد) بسته به راحتی خودتون می تونید استفاده کنید.
  3. در صورت عدم موفقیت در ورود از گزینه «کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟» استفاده کنید:
  4. login.thumb.png.24f6646a9e17289ba1977178
  5. تم پیشفرض فروم جدید  با الهام از تم سایت اصلی طراحی و آماده شده، اما در صورت مشکل با رنگبندی یا شکل ظاهری اون می تونید از دو تم دیگه که برای فروم فراهم شده استفاده کنید و تم مورد نظر رو از پایین هر صفحه انتخاب کنید.
  6. درصورت فارسی نبودن زبان تالارها، از انتهای هر صفحه زبان را بر روی فارسی تنظیم کنید.
  7. در قوانین مربوط به اخطارها و تشویق‌ها تغییراتی داده شده، لطفا برای مشاهده تغییرات حتما به این پست مراجعه کنید.
  8. برای هماهنگ شدن امضاها با شکل فروم جدید لطفا همه اونها رو ویرایش کنید و فواصل اضافی بین محتویات امضا رو از بین ببرید.
  9. تغییراتی در سایت اصل داده شده، بخش دانلود سایت دچار تغییر اساسی شده و برحسب روال تدریجی سایت، فایلهای حاوی کپی‌رایت از سایت حذف شده. این حذفیات شامل موسیقی‌های متن، موسیقی‌های طرفداری و کتابهای دانلودی و چیزهای دیگه هستند. این روند بصورت تدریجی در سایت اصلی پیگیری خواهد شد. پس اگر کسی کتابی لازم داره می تونه توی تاپیک مناسب در فروم درخواست بده تا با کمک اعضا لینک دانلود مناسبی پیدا کنه.

در نهایت، تغییرات فعلی بسیار گسترده بوده و دامنه اون تا ریزترین اجزای فروم هم گسترش پیدا کرده. کل محتوای فروم قبلی به فروم جدید تبدیل شد و حتما ایراداتی در این میان هست. ما تلاش زیادی کردیم که در این انتقال چیزی از دست نره، همه چیز رو چندباره چک کردیم تا از این موضوع مطمئن باشیم، ولی گم شدن بعضی از محتوا در این تغییر بزرگ اجتناب ناپذیره.

و انتظار ما اینه با کمی بردباری و زمان، ایرادات رو باهم کم کم برطرف کنیم.

لطفا خوب در قسمتهای فروم جدید بچرخید تا با همه چیز اون آشنا بشید.

موفق باشید.

به توضیحاتی که اله سار ارائه داد این نکته رو اضافه کنم که با توجه به بازخوردهایی که گرفتیم ترکیب تالارهای فروم دچار تغییراتی شده. زیر-تالارهایی در شورای خردمندان و ادبیات فانتزی ایجاد شده و ترتیب و توضیحات برخی تالارهای دیگه دچار تغییراتی شده. تاپیکهای تالار شورای خردمندان بر اساس موضوع دسته بندی شدن پس موقع ارسال تاپیکهای جدید حتما توضیحات تالارها رو بخونید.

همچنین دو تالار جدید با شکل و شمایل متفاوت برای سوالات در تالار شورای خردمندان و سینمای تالکین ایجاد شده. این تالارها فقط مختص سوالات کوتاه شما از کتابها و فیلمهاست. اگر فکر میکنید سوالی که میپرسید جای بحث نداره و نهایتا با چند جواب کوتاه به نتیجه میرسه در این تالارها مطرح کنید و اگر فکر میکنید نیاز به بحث بیشر داره مطابق گذشته در تالارهای بحث مطرح کنید.

تاپیکهایی که در این دو تالار خاص زده میشن دارای مکانیزم اعتباری متفاوتی هستن. با رای دادن مسئولانه به بهترین پاسخ ارائه شده برای هر سوال، پیدا کردن جواب درست رو برای بقیه کاربران راحت تر کنید.

لازم به ذکره که با توجه به ایجاد این دو تالار جدید تمام تاپیکهای سوالات کتاب ها و فیلمها بسته شدن.

به همت دوستان فروم به نسخه‌ی جدیتری آپدیت شد.

چیزهای زیادی به فروم اضافه‌شده، که خودتون باهاش رو برو خواهید شد،  فقط این نکته رو برای بهتر شدن تجربه استفاده‌تون از فروم یادآوری کنم:

بعد از اولین ورودتون از سمت مرورگر پیغامی شبیه این خواهید گرفت:

forum.thumb.png.1a23e4c117f247701f5b312a

که از شما می خواد به مرورگر اجازه دسترسی برای نمایش نوتیفیکیشن از سمت سایت داده بشه. پیشنهاد من دادن این دسترسیه، به این شکل دریافت نوتیفیکیشن‌ها بدون رفرش کردن صفحه فروم و به شکلی بهتر خواهد بود.

جای بعضی از قابلیت‌ها هم تغییر کرده، اما در مجموع برآورد من از تغییرات مثبته.

ایراداتی هنوز وجود داره که کم‌کم رفع خواهیم کرد.

به همت و لطف و زحمت @الوه عزیز، پوسته‌ای شبیه به پوسته فروم قبلی آماده شده.

که می تونید از انتهای هر صفحه اون رو به عنوان پوسته پیش‌فرضتون انتخاب کنید:

Screen Shot 2016-03-29 at 7.49.27 PM.png

سلام به همه.

با توجه به بحث های صورت گرفته بین دوستانِ دست‌اندرکار فروم، تصمیم بر این شد که جایزه گوهر آرکن به کار خودش خاتمه بده. پس من پایان این بخش از فعالیت فروم رو اعلام می کنم.

تاپیک مربوط به اون بخش از دسترس خارج شده و جوایز اون تا چند روز آینده از پروفایل کاربران حذف خواهد شد. همه روالهای امتیاز دهی یا تشویقی مربوط به اون بخش هم از امروز از دستور کار خارج خواهند شد.

سلام به همه.

این پست رو بصورت موقت و جهت اطلاع‌رسانی اینجا می گذارم.

حجم جدول مربوط به پیغامهای خصوصی در دیتابیس فروم با شیبی تند در حال افزایشه، که فشار نامناسبی رو به سرور سایت وارد می کنه.

لطفا از اون امکان به شکلی مناسب‌تر و مطابق چیزی که براش تعریف شده استفاده کنید تا برای کل مجموعه مشکل فنی پیش نیاد.

ممنون.

با برسی وضعیت فروم در یکی دوسال گذشته و در نظر گرفتن جوانب،  تصمیم به تعطیل کردن فروم آردا گرفته‌ام. پس مختصری در مورد برنامه قدم به قدم کار توضیح بدم، تا دوستان در صورت تمایل وضعیت خودشون رو بدونند:

-از امروز عضوگیری رو در فروم غیرفعال کرده‌ام، یعنی امکان رجیستر اعضای جدید وجود نخواهد داشت.

-در مدت کوتاهی فروم به حالت فقط خواندنی در خواهد آمد، یعنی امکان زدن پست‌ و تاپیکهای جدید برای همه غیر فعال میشه و فقط امکان خواندن محتوای فعلی یا دانلود پیوست‌های موجود برای دوستان فراهم خواهد بود.

-فروم به شکل فقط خواندنی تا مدت مورد نظرم در دسترس باقی می مونه، بعد از اون تبدیل به صفحات استاتیک خواهد شد و فقط به عنوان بایگانی روی سایت آردا باقی خواهد موند.

-این روند نامحدود و احتمالا همیشگی خواهد بود؛ مگر اینکه در آینده تغییری در وضعیت فعلی برای اداره کار بوجود بیاد.

-سایت اصلی آردا همچنان در دسترس باقی خواهند موند و فعالیتهای جانبی مربوطه مثل بخش مقالات، پادکست (در صورت تمایل اعضای پادکست)، کانال تلگرام و امثال این به روال سابق خودشون خواهند بود.

کار رو مرحله به مرحله تنظیم کرده‌ام تا اگر کسی دوست داره از چیزی کپی برداره یا چیزی رو برای خودش ذخیره کنه فرصت لازم برای اینکار رو داشته باشه.

ممنون از همه دوستان که این مدت با ما بودند.