ده گانه سقوط امپراطوری مالازان

تعداد پست‌ها: 65

در این تاپیک قصد دارم ترجمه خودم از سری رمان های فانتزی سقوط امپراطوری مالازان نوشته نویسنده کانادایی استیون اریکسون براتون قرار بدم. من در حال حاضر مشغول ترجمه جلد اول کتاب هستم و ترجمه ها رو به صورت هفتگی براتون می ذارم. شما می تونید نظرات خودتون رو درباره خود کتاب و ترجمه من تو این تاپیک مطرح کنید. در پایان باید اضافه کنم حق استفاده از ترجمه رایگان کتاب صرفا مخصوص اعضای فروم آردا ست بنا بر این از همه دوستان صمیمانه خواهش می کنم از قرار دادن این فایل ها در سایت ها و فروم های دیگر و همچنین وبلاگ های شخصی جدا خودداری کنید.
جلد اول این مجموعه با نام باغ های مهتاب در سال 1999 منتشر شد و نامزد دریافت جایزه جهانی ادبیات فانتزی گردید.

post-1779-0-51592400-1364850897_thumb.jp

بخش اول باغ های مهتاب.pdf

يعني باز يه رمان فانتزي ديگه و يه فروم ديگه كه دوستان خواهند زد ؟؟:دي

خوب يه ذره بيشتر توضيح بده حميد خان !!

مي شه كتاب زبان أصليش رو هم قرار بديد !!

پ. و:

پيشنهاد مي كنم كه يه وبلاگ درست كنيد در اين باب و ترجمه هارون رو تو اون قرار بديد !!

حالا بزار کار یکم جلو بره و بچه ها کتاب رو بخونن تا به اونجا ها هم برسیم

با وبلاگ موافق نیستم چون می خواستم فقط بچه های آردا این ترجمه رایگان بخونن و بعد از اتمام ترجمه در صورت امکان اون هارو چاپ کنم

خوب من وبلاگم رو براي آينده پيشنهاد دادم !!

اما حداقل تو نوشته هات يه اثري بزار كه تو اون ها رو ترجمه كردي !!

خوب بگذريم !!

داستان رو خوندم

فصل بعدي كي أماده مي شه ؟؟ :دي

نمي دونم چرا حس نغمه يخ و اتش بهم دست داد

مي شه گفت نويسنده يك جور از مارتين داره تقليد مي كنه

البته البته اين ها رو نمي شه از روي خوندن يك فصل فهميد اما خوب بعضي كلمات و جملات تو متن بود كه مي شه يه تشابهاتي بين اين رمان و نغمه فهميد !!

توصيف قلعه ي مزبور كه فكر كنم در بالاي يك تپه بود و تنها يك رأه داشت اگه اشتباه نكنم چند تا از قلعه هاي نغمه هم همين ويژگي رو داشتند

وجود يك زن كه اون رو فا.ح.شه خطاب كردند كه نؤيد وجود بعضي از روابط ... تو داستان خبر مي ده

شخصي كه سوادي شواليه شدن داره مي شه گفت مثل برن نغمه

وجود خدايان متعدد همانند وستروس !!

اين بر داشت من بود از مقايسه بين دو اثر

البته مي دونم مقايسه زود بود :دي

به هر حال تشكر از جناب حميد خان بابت ترجمه اين اثر

اميدوارم كه بتونيد اين اثر رو چاپ كنيد

اما حداقل تو نوشته هات يه اثري بزار كه تو اون ها رو ترجمه كردي !!

فصل بعدي كي أماده مي شه ؟؟ :دي

به هر حال تشكر از جناب حميد خان بابت ترجمه اين اثر

اميدوارم كه بتونيد اين اثر رو چاپ كنيد

همون صفحه اول اسم مترجم رو گذاشتم که: دی

ترجمه ها رو هفتگی می ذارم اون هم بدلیل اینکه فرصت برای بحث باشه در طول هفته های آینده هم به فراخور پیشرفت داستان نقشه های مربوطه رو قرار می دم

در مورد تقلید از مارتین خیلی نمی تونم نظر بدم چون خودم نغمه رو کامل نخوندم اما این اثر کار شناخته شده و مورد توجهیه و نمی تونه یک تقلید صرف باشه

ممنون از توجهت

همون صفحه اول اسم مترجم رو گذاشتم که: دی

ترجمه ها رو هفتگی می ذارم اون هم بدلیل اینکه فرصت برای بحث باشه در طول هفته های آینده هم به فراخور پیشرفت داستان نقشه های مربوطه رو قرار می دم

در مورد تقلید از مارتین خیلی نمی تونم نظر بدم چون خودم نغمه رو کامل نخوندم اما این اثر کار شناخته شده و مورد توجهیه و نمی تونه یک تقلید صرف باشه

ممنون از توجهت

كافي نيست !!

مي گم اسم سايت آردا رو بزار تو مقدمه بنويس كه تمام متن متعلق به سايت آرداست !!

خوب برگرديم به بحث !!

نه نمي خوام بگم كه اريكسون اومده از روي مارتين تقليد كرده و فقط اسم كاركتر ها رو تغيير داده

منظورم اينه كه توصيف فضا ها به گونه اي كه تشابهاتي با سرزمين مارتين داره !!

مي خوره كه سرزمين بريتانيا باشه و كم تر حال و هواي اسكانديناوي رو داره البته بايد يه چند فصلي بگذره

به هر حال دست شما درد نكنه و أميد موقفيت برات دارم !

در مورد کتاب که نمیشه بحث کرد به این زودی :دی

فقط یکم کش دار بود اولش

یعنی میتونست راحت مکالمه کنه

نه وسط توصیف بره مکالمه و رشته ی افکارمو پاره کنه

خخخخخ

در باب ترجمه هم روان و خوب

مشکلی ندیدم

فقط یه پیشنهاد دارم

اسامی رو اگه میشه انگلیسیشون رو بزار توی پاورقی

واسه کسانی مثل من که وسواس توی خوندن دارن، مهمه واسشون که بتونن اون اسم رو درست تلفظ کنن...

خب

دیگه حرفی نموند

دستت درد نکنه

و منتظر قسمت بعدیم :)

البته البته اين ها رو نمي شه از روي خوندن يك فصل فهميد اما خوب بعضي كلمات و جملات تو متن بود كه مي شه يه تشابهاتي بين اين رمان و نغمه فهميد !!

توصيف قلعه ي مزبور كه فكر كنم در بالاي يك تپه بود و تنها يك رأه داشت اگه اشتباه نكنم چند تا از قلعه هاي نغمه هم همين ويژگي رو داشتند

وجود يك زن كه اون رو فا.ح.شه خطاب كردند كه نؤيد وجود بعضي از روابط ... تو داستان خبر مي ده

شخصي كه سوادي شواليه شدن داره مي شه گفت مثل برن نغمه

وجود خدايان متعدد همانند وستروس !!

اين بر داشت من بود از مقايسه بين دو اثر

البته مي دونم مقايسه زود بود :دي

اول یه تشکر بخاطر ترجمه کار که خیلی خوب بود ممنون.

دوم بله درسته همه این شباهت ها وجود دارن اما من فکر نمیکنم بشه به اینها گفت تقلید چون اگه هر شباهتی تقلید باشه پس کل کتابهای نغمه هم باید تقلید باشن چون تقریبا همه ی اینایی که شما گفتید از نغمه تقلید شده مثل بچه ای که میخواد شوالیه شه یا قلعه با فقط یه راه و... همشون تو داستانهای قبل نغمه وجود داشتن.

به نظرم مهترین کار مارتین تو نغمه این بود که کتابش روایت سینمایی خیلی خوبی داره و رسما یه فیلم هالیوودیه!!!(یکی از دلایل شهرتش هم همین نوع شالوده هالیوودیش هست) این کتاب هم باید دید میتونه اینطور باشه یا نه.

اسامی رو اگه میشه انگلیسیشون رو بزار توی پاورقی

واسه کسانی مثل من که وسواس توی خوندن دارن، مهمه واسشون که بتونن اون اسم رو درست تلفظ کنن...

خوب قسمت اول صرفا برای دست گرمی بود تا میزان استقبال و بازخوردها رو ببینم مطمئن باش قسمت های بعدی کاملتر و به همراه ضمایم خواهد بود.

تو این قسمت هم که نام دو تا کارکتر بیشتر نبود یکی گانوئس یکی هم سورلی که به خاطر گل روی شما انگلیسیشو برات می نویسم:

Ganoes Stabro Paran

Surly

من منظورم کلا اسامی بود حمید جان

مثلا برن رو چطور باید خوند

یا امپراطور کلان ود رو چطور مینویسن

مثلا کلان وود خونده میشه یا فقط یک ـُـ کوتاه روی و هست

یا میدان موس که Mouse بوده یا Mus یا هرچیزی

و...

درهرحال ممنون و دستت درد نکنه دوباره :)

نقشه های مربوط به جهان فانتزی استیون اریکسون

Maps.rar

خوب اول از همه نگید که تو که می خواستی ترجمه ها رو هفتگی بزاری پس چرا زود تر گذاشتی؟
این کار به این خاطر بود که چون ما از شنبه دوباره درگیر مسائل سربازی می شیم ترسیدم که شاید تو کار ترجمه وقفه ای پیش بیاد. اینه که بخش اول از فصل اول رو(فایل قبلی مقدمه بود) براتون آماده کردم . ادامه فصل اول ایشالله تا سه شنبه آینده آماده می شه.
نکته دیگه اینکه از این به بعد در کنار هر فایل ترجمه یک فایل ضمیمه هم براتون می ذارم که توضیحات مربوط به اسامی خاصی که در متن اصلی همون قسمت به کار رفته، در اون موجوده. اسامی به همون ترتیبی که تو متن اومدن در فایل ضمیمه اورده شدن (منظورم اینه که ترتیب الفبایی ندارند.) پیشنهاد می کنم فایل ضمیمه رو بعد یا حد اقل همراه متن بخونید چون ممکنه بعضی قسمت های داستان براتون لو بره . اگر بعد از مطالعه فایل ضمیمه سوال باقی موند همینجا مطرح کنید و من هم در حد توانم پاسخ می دم.
پ.ن : من همچنان منتظرم بزرگان آردا که خودشون دستی در ترجمه دارند بیان اینجا و با نظراتشون منو کمک کنند.

ضمیمه 1.pdf

بخش دوم باغ های مهتاب.pdf

خب

سوال اولمو که خودت پرسیدی :دی

من هنوز دارم با دنیاش ارتباط برقرار میکنم

نمیشه

خخخخخ

چون قوانینش رو نمیدونم!

امیدوارم نویسنده بخواد هرچه زودتر از قوانینش واسمون بگه

:دی

ممنون حمید جان

بسی لذت بردیم :)

(این کوتیلیون رو هربار میخوندم، یاد به لگ میوفتادم :پی)

با عرض شرمندگی تو فایل نقشه ها این یکی جا مونده بود که اتفاقا نقشه مهمی هم هست

post-1779-0-79610300-1364984059_thumb.jp

در مورد املا و تلفظ یکی از اسامی در بخش قبلی اشتباهی رخ داده بود که با تذکر به موقع آقا مهدی تصحیح شد. فایل ویرایش شده از هم اکنون در دسترس می باشد.

چه عالی. یک کتاب فانتزی دیگه و باز ....

من فایلو گرفتم ولی هنوز شروع نکردم. وسط جنگ و گریزای نغمه یخ و اتشم و دوست ندارنم دو تا کتاب با هم قاطی بشه.

امیدوارم به طورمنظم ادامه بدینش.

چه عالی. یک کتاب فانتزی دیگه و باز ....

من فایلو گرفتم ولی هنوز شروع نکردم. وسط جنگ و گریزای نغمه یخ و اتشم و دوست ندارنم دو تا کتاب با هم قاطی بشه.

امیدوارم به طورمنظم ادامه بدینش.

منم موافقم که همزمان نخونید چون این کتاب هم اونقدر اسم شخصیت و جا و مکان داره که احتمال قر و قاطی شدنشون زیاده

آقا چرا اونجوری نگاه می کنی ؟ بد کردم قسمت بعدی رو زودتر آماده کردم؟ :دی

بخش سوم باغ های مهتاب.pdf

ضمیمه 2.pdf

من یه پیش نهاد دارم حمید خان !! :دی

اول این که هر کتاب چند فصله ؟؟

اگه می شه کتاب یک رو ترجمه کنید و بعد یهو بزارید برای دانلود این جوری بهتره

یا اگه حجم کتاب زیاده 10 تا 10 تا فصل ترجمه کنید و بزارید برای دانلود

به نظرم دو روش بالا خوب باشند ها البته این نظر شخصی بنده هست !!

کتاب اول 24 فصل داره که هر کدوم 4 یا 5 بخش دارند اگر بخوام همشونو با هم ترجمه کنم با این اوضاع سربازی که از فردا دوباره شروع می شه فکر کنم بره برای وقت گل نی اصولا من خودم نمی تونم سنگ بزرگ ور دارم این جوری خورد خورد بزارم احتمال اینکه کلا بی خبالش بشم به مراتب کمتره

خب خب خب

انتظار داشتم اینو زود بزاری، اما نه اینجوری :پی

بدعادت میشیما حمید :دی

خب

این فصل رو من ازش کلی لذت بردم!

اول حس وایت واکر ها بهم دست داد

بعد که اوضاع جادویی شد کمی جالب تر شد واسم

کلا این فصلو دوس داشتم

جدی بود و سریع :دی

من با همین تکه تکه گذاشتم موافقم

دلایلتم که کاملا درستا

فقط یه پیشنهاد

لینک همه ی پست هات که توش فایل واسه دانلود کرد رو به پست اولت همینطور اضاف کن

چون صفحات که زیاد بشه با توجه به بزرگی کتاب، کسی بخواد بعدا شروع کنه، گم میشه!

+ از ترجمت لذت میبرم 3>

کم ترجمه ای شده منِ ملا نقطه گیر بپسندنم

حتی ترجمه خودمو :)

بهت حسودیم شد :دی

خب خب خب

کلا این فصلو دوس داشتم

جدی بود و سریع :دی

فقط یه پیشنهاد

لینک همه ی پست هات که توش فایل واسه دانلود کرد رو به پست اولت همینطور اضاف کن

چون صفحات که زیاد بشه با توجه به بزرگی کتاب، کسی بخواد بعدا شروع کنه، گم میشه!

+ از ترجمت لذت میبرم 3>

کم ترجمه ای شده منِ ملا نقطه گیر بپسندنم

حتی ترجمه خودمو :)

بهت حسودیم شد :دی

حالا جدی تر هم می شه.:دی

ترجمه قسمت بعدی رو که بزارم فصل یک کلا تموم می شه( فقط نپرسی کی می زاری چون خودمم نمی دونم )اون وقت فایل کامل فصل اول رو تو پست اول می زارم. برای فصل های بعد هم همین طور

آقا شما لطف داری چشمات قشنک می بینه :دی

حمید جان ببخشید که دیر شد چون تازه دیروز ترجمه هات رو خوندم و لذت بردم ار ترجمه و سلیقت و خواستم بابت زحمتی که میکشی بابت ترجمه ی تشکر حسابی ازت کنم و امیدوارم ک تا آخر با قدرت ادامش بدی:دی

ممنون.

آخ آخ آخ آخ چه ترجمه ای شده ... دستت درد نکنه استورمکرو جان . امیدوارم قسمت های بعدی زودتر آماده بشه . خیلییییییییییییییییی ممنون !

سلام دوست عزیز

ممنون بابت کارت

من الان دانلود کردم بخش اول رو و هنوز دقیق نخوندم

میخواستم ببینم توی بخشای بعدی برای تلفظ نام ها و مکان های کتاب پانویس میزاری که اسم انگلیسیش رو بنویسی که ما بدونیم چطوری باید تلفظ بشه؟

همين الانم هست.غير از بخش اول بقيه بخشها داره كه جداگونه در ضمايم گذاشته.

یه سوال دیگه : این گروه پنجه انگار از نزگول به شدت ملهمه ، نه ؟

خوب بالاخره این قسمت آماده شد. امیدوارم قسمت های بعدی زودتر آماده بشه.
به سیه تیغ: جواب سوالت رو تو این قسمت می گیری.

بخش چهارم باغ های مهتاب.pdf

ضمیمه 3.pdf

خب دستت درد نكنه استورمكرو جان. ميدونستم كوتيليون و آماناس از مهاجرين آندي هستن ، منتها ميگم شخصيتشون كمي شبيه به نزگوله.

کوتیلیون و آماناس هیچ کدوم آندی نبودن در ضمن عضو پنجه هم نبودن شما ضمیمه 1 رو یه بار دیگه بخون

مگه اعضاي خانه برين سايه ها پنجه نيستن؟ پس چرا آماناس گفت" دخترجان اصلا بد نيست كه پنجه خدا باشي" بعدش هم مگه اين دوتا از مون اسپاون نيومده بودن؟

نه اعضای خانه برین سایه ها ربطی به پنجه ندارند. اتفاقا مخالفین سرسختش هستند جهت لو نرفتن داستان توضیح بیشتری نمی دم

شما بر چه اساسی نتیجه گرفتی کوتیلیون و آماناس از قلعه معلق مهتاب اومدن؟

خب از اونجا كه اولا آندي ها قلعه رو تسخير كرده ن ، دوما حس كردم اين دو تا آندي هستن و سوما اينكه در ضميمه نوشته بود حضور قلعه شوك جدي براي نيروهاي گناباكيس بود. با اون كشتاري كه كوتيليون و آماناس كردن گفتم شايد همين بغلا ! از قلعه پياده شدن اهالي كان رو بكشن تا نيروهاي گناباكيس رو زهره ترك كنن!

البته اين در ذهنم متضاد بود كه هم پنجه باشن، هم عليه حكومت لاسين اون كشتار رو اجرا كنن.

خوب فکر کنم شما یکم مسائل رو با هم قاطی کردی:دی

اول اینکه قلعه معلق متحد گناباکیس بود و علیه مالازان ها می جنگید

دوم این که ایتکو کان ناحیه ای در قاره کون تالی بود که سرزمین اصلی مالازان ها بود ربطی به گناباکیس نداشت

بازم می گم ضمیمه یک رو یه بار دیگه با دقت بخون اگر سوالی موند ما درخدمتیم

سلاممممممممممممممممم

من تازه با خبر شدم ک این کتاب داره ترجمه میشه

خیلی خوشحال شدم چون دیگه داشتم از بی کتابی خودمو ب در و دیوار میزدم

ممنون بابت ترجمه خیلی خیلی ممنون

ممنون دوستان من هنوز کتاب را نخوندم وقتی خوندم نظرم را میگم ! به هر حال ممنون :)

سلام

خیلی ممنون برای ترجمه دستتون دردنکنه واقعاخیلی خوش حالم که بالاخره این کتاب داره ترجمه می شه.

به حمید استورم کرو عزیز: سلام , این ترجمه نیمه تمام رها شده یا قصد دارید که ادامش بدید؟ شروع نکنمش تو خماری بمونم!!

نه بانو نیمه تموم نیست بزودی قسمت بعدی رو می زارم این چند وقته خیلی مشغله داشتم

بسیارعالی :) پس خوندنشو شروع می کنم.

بالاخره رفتم سراغش

بخش اول و ضمیمه اول رو فعلا خوندم

چون زیاد ترجمه نکردی نرم نرم میخونم

2بار خوندم بخش اول رو تا همه چیز رو کامل متوجه بشم،توصیفات زیاد داره

به خاطر ضمیمه و توضیحات انگلیسی هم ممنون

بعد یه چیزی

گانوس به نظرت درست تر نیست تا گانوئس؟

چون این ترکیب oe به دنبال هم یه جور نشانه اینه که اون کلمه آلمانی هستش

مثلا گوتزه که انگلیسیش goetze نوشته میشه ولی همونجوری مثل آلمانی تلفظ میشه یا خیلی لغات دیگه

بعد یه چیزی

گانویس به نظرت مناسبتر نیست تا گانوئس؟

فکر کنم گانوئس بهتر باشه با توجه به املای کلمه

فکر کنم گانوئس بهتر باشه با توجه به املای کلمه

خب املای کلمه که Ganoes هست ولی تلفظش به نظرم گانوس هستش

حالا اساتید زبان ترجمه بیشتر میدونن ولی تا جایی که من تحقیق کردم یه حرف صدادار((حالا هر حرفی)) که به دنبالش e بیادش باید باهم ادغامشون کرد ولی غلبه رو باید به اولی بدی

مثلا Schroeder یا Boehner در حقیقت Schröder و Böhner هستن با تلفظ کاملا واضحشون یعنی شرودر و یا بونر.

همینطور Ganoes که به نظر میرسه واژه اصلیش Ganös باشه که بنابراین تلفظ صحیحش گانوس میشه نه گانوئس

خوب خوب بالاخره قسمت بعدی آماده شد. اولا پوزش ما رو بابت تاخیر بپذیرید. ثانیا از اینکه این ترجمه مورد استقبال قرار گرفت بسیار خوشحالم.
از این قسمت وارد فصل دوم کتاب می شیم. اتفاقات این فصل دو سال بغد از وقایع فصل اول روی می ده. امیدوارم از خوندنش لذت ببرید و همچنان نظراتتون رو مطرح کنید.

بخش پنجم باغ های مهتاب.pdf

ضمیمه 4.pdf

مرسی همین که دیدم فصل جدید روگذاشتین انرژی تازه گرفتم

مرسی مرسی،فصل اول رو خوندم،ترجمه عالیه...ولی من صبر میکنم وقتی کل کتاب ترجمه ش تموم شد اون وقت می خونمش چون نمی تونم هی صبر کنم واسه فصل بعد،عذاب الیمه :دی

سلام

حمید جان قسمتای بعدیش کی گذاشته میشه؟

با عرض معذرت از همه دوستانی که لطف داشتن و این ترجمه رو دنبال می کردن !

تو این مدت دو سه هفته اخیر به شدت مشغله داشتم و یه کم از کار عقب موندم همینجا قول میدم تا قبل از نیمه تیرماه قسمت جدید رو بذارم!

بازم از لطف و پیگیری همه دوستان ممنوم.

پس چی شد؟

بعضی موقع ها هم آدم بد قول می شه دیگه شرمنده!

قرار نيست داستان ادامه پيدا کنه.؟؟؟ صبر آدم هم اندازه اي داره.

به خدا من شرمنده همه دوستان هستم!

ولی الان مشغلم خیلی زیاده قسمت بعدی 30٪ ترجمه شده به محض اینکه سرم خلوت شه بقیه شو انجام می دم.

سلام

واقعا یعنی این همه سرتون شلوغ بوده

کتاب خوبی بود

ترجمه ی شما هم که خیلی خوب بود

سعی کنید ادامه بدید

سلام

همه ی مامنتظریم!!!

درود

ترجمه تون خوب هست. اما اگه نمی خواین ادامه بدین بگین تا یکی دیگه از سایتا کارو ادامه بده.

متشکرم

سلام

اگه ادامه نمی دین بگین. منو چندتای دیگه می خوایم ترجمه کنیم.

خوب ترجمه کنید خیلی هم خوبه!

مگه چه اشکالی داره از یه کتاب چند تا ترجمه وجود داشته باشه؟

منم سرم خلوت تر بشه قطعا ادامه می دم

سلام اقا حمید

ترجمتون رو خوندم ، خیلی خوب بود.

اسم این کتابو چند وقت پیش شنیدم و خیلی ازش تعریف می کردن. ولی انگار بخاطر متن سنگینش کسی سراغ ترجمه اش نمی ره.

انگلیسی منم اینقدر خوب نیست که بخوام متن اصلی رو بخونم.

از اخرین پست شما تقریبا نه ماه میگذره ، می خواستم ببینم مشکل شما حل نشده؟ امکانش هست که دوباره ترجمه رو شروع کنید؟

بخاطر فاصله ی زیاد بین فصل ها هم مشکلی ندارم ، چون ما بخاطر نغمه دیگه عادت کردیم.

درود بر شما دوست عزیز

انشالله قصد دارم به زودی ترجمه رو از سر بگیرم

درود بر شما دوست عزیز

انشالله قصد دارم به زودی ترجمه رو از سر بگیرم

اسم سایت دوران اژدها رو فکر کنم شنیده باشید.

یه تایپی رو دیروز توش دیدم که حدودا برای 14 ماه پیش بود ، و رمان های در دست ترجمه و در انتظار ترجمه رو نوشته بود.

همینطور نوشته بودن که تابستون کتاب اول مالازان رو ارائه میدن. چند هفته بعدش یکی از مدیراشون یه پست داده بود ، گفته بود ما شنیدیم سایت اردا داره کتابو ترجمه میکنه ، برای همین ما از حق خودمون می گذریم (حق!).

دیگه هم جواب درست و حسابی نداده بودن تا اینکه چند روز پیش گفتن وقتی سرمون خلوت بشه میخوایم کتابو ترجمه کنیم.

به نظرم بیشتر دارن از زیر بار مسئولیتش در میرن.

می خواستم بدونم دلیل خاصی دارید که می خواید این کتابو فقط اعضای اردا بخونن؟

به نظرتون بهتر نیست با مدیر سایت دوران اژدها صحبت کنید ، که با کمک هم ترجمه کنید؟

مرسی از عزیزان :D

دلمان میخواهد ادامه ش را بفهمیم :((

ادامه پیدا میکنه این پروژه یا نه ؟

چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟چه مشکلی پیش اومده ;) :)) :D مارو تو خماری نذارین :| :)

سلام

ممکنه یه لینک کامل ازش بدید

و اینکه ما را در خماری نگذارید

خمار گذاشتن جماعت اصلا خوب نیستا

توی نمایشگاه کتاب حمید رو دیدم و گفت متاسفانه وقتش به شدت پره و این امکان که بتونه در آینده نزدیک ترجمه رو از سر بگیره وجود نداره.