درباره اچ.پی لاوکرافت و اثر فراخوان کوتولو (Call of Cthulhu)

تعداد پست‌ها: 6

بدون شک درباره وارد سازی موجودات ماوراء الطبیعه به داستان ها پیش از تالکین و برای نخستین بار باید نام هوارد فیلیپس لاوکرافت را آورد که این نوآوری او در زمینه وارد کردن موجودات ماوراء الطبیعه با ژانر ترسناک همراه بود.داستان مشهور او به نام فراخوان کوتولو Call of Cthulhu تحولی بزرگ را بوجود اورد و با معرفی موجودی افسانه ای به نام Cthulhu که خود او هم در کتاب تصویرش را رسم میکند پایه نوینی در ژانر ترسناک ادبیات گذاشت.و سیر عجیب و ناگهانی که داستان را از شرایطی معمولی به شرایط ماوراء الطبیعی می کشاند در نوع خود بی نظیر بود.

البته به نظر من به شخصه اگر از انصاف نگذریم در اثری چون Re-Animator همانند بسیاری به شکلی از فرانکیشتین مری شلی تقلید کرده است اما این تقلید بدون نو آوری نبوده و به نوعی فلسفه پایه گذاری زامبی ها در داستان ها را گذاشته که خود بسیار مورد تقلید قرار گرفت که البته این مسائل از بزرگی نقش ادبی او چیزی کم نمیکند.

اگر دوستان اطلاعاتی بیشتر پیرامون نویسنده و آثار او و به ویژه ترجمه فارسی اثر Call of Cthulhu دارند بسیار خوب هست که ارائه کنند.من به شخصه با این داستان از طریق بازی ماجرایی,اول شخص و ترسناکی آشنا شدم و بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم.

چرا اين تاپيك رو من الان مي بينم ؟!

والا من مي خواستم يه همچين تاپيكي بزنم اما وقتش رو نداشتم :دي

والا در مورد لاوكرافت كه بحث زياده

يه كتاب داشت به اسم نكرونميكن كه مي گفتن ممنوعه و شيطاني و خوندنش نهي شده و ....

خيلي دوس داشتم در اين زمينه بحثي داشته باشيم با دوستان

پ.ن

اين ترجمه اي كه از كلمه ي Cthulhu فكر نكنم درس باشه

تو دانشنامه ادبيات گمانه زن يه مقاله اي بود تو اين زمينه اما نمي تونم سايت ادبيات گمانه زن رو پيدا كنم

كسي نمي دونه چه بلايي سر اين سايت و فروم قديميش اومده ؟!

تشکر اسلان عزیز من بیشتر دنبال ترجمه فارسی کتاب بودم در مورد بازی هم اگه خواستید میتونید به این لینک برید

http://www.darinoos.net/NPP/public_html/Games-161-%D8%B4%D9%87%D8%B1%20%D9%86%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%86%20%D8%B4%D8%AF%D9%87.html

راستشو بخوای بازیش یه خورده شبیه سایلنت هیله با این تفاوت که پشتوانه ی این یکی خیلی قوی تره!

راستشو بخوای بازیش یه خورده شبیه سایلنت هیله با این تفاوت که پشتوانه ی این یکی خیلی قوی تره!

نکته ای که در مورد بازی و موضوع داستان هست و فکر کنم اونو نسبت به چنین آثاری به نوعی متمایز کند اینه که علاوه بر بعد معمایی از شرایطی طبیعی نهایتا به شرایطی ماوراء الطبیعی و درگیری با هیولاها با اسلحه ای انرژی که ترسیم اون از سوی لاوکرافت به نظر من فراتر از عصر دهه 20 لاوکرافت و حتی فراتر از قرن می باشد رخ می دهد.

اینو قبول دارم ولی چنین بازی های خاصی که اینقدرم روی اونا مانور میدن سازنده هاش مخاطب های خاص خودشو میپذیره که البته کم هم نیستن