با سلام و درود
حقیقتش خودم هم نمی دونم چرا تاپیک رو به این اسم انتخاب کردم و آیا اصلا درست یا نه :دی
اما بذارید کمی به جلو بریم تا مبحث اشنا تر بشه برای دوستان
در فیزیک نوین یه بخشی داریم به نام نظریه ریسمان که به طور ساده می گه که دنیا های دیگه ای به غیر از زمین وجود داره برای مثال اگه من الان تو اردا با اسم کاربری اصلان پست می دم امکان داره تو دنیای دیگه با اسم گریفن تو آردا پست بدم و ...
و اما من می خوام این نظریه رو در دنیا های فانتزی انتقالش بدم یعنی ما فرض بر این می گیریم که دنیا های فانتزی به هم متصل هستند یعنی آردا به نارنیا متصله و نارنیا به بریتانیا و هاگوارتس و ...
حالا به نظرتون آیا این می تونه عملی باشه ؟؟
نظر من :
راستش من کتاب اطلس سرزمین میانه رو نخوندم تا گیتی شناسی دنیای تالکین رو بدونم اما از جهان شناختی نارنیا خوشم میاد و به نظرم اگه به خواهیم دنیای های فانتزی رو به هم ربط بدیم می تونی از تعریف سی اس لوئیس استفاده کنیم ( البته در کتابش ها ) ایشون تو کتاب خواهر زاده ی جادو گر زمانی قبل از تشکیل نارنیا دیگوری به همراه دوستش پالی تو جنگلی هستند که ده ها برکه داره و این برکه ها در واقع راه وورد به دنیای های دیگه هستند و همین جهان برکه ها به نظر من هم راه ورود دنیا های موازی به هم هستند. و در ادامه می تونیم بگیم که سازندگان مدرسه ی هاگوارتس در واقع مایا هایی بودند که از طریق همین برکه ها از آردا وارد برتانیا شدند و مدرسه هاگوارتس رو ساختند یا اژدها هایی که از همین طریق وارد دنیا کریستوفر پائولینی شدند و ...
حالا به نظر شما آیا می شه یه همچین چیزی رو تصور کرد و اگه این قضیه رو باور کنیم ( قبولش کنیم ) مسلما ویژگی هایی بین این دنیا ها وجود داره مثل الف و جن یا دورف و کوتوله و یا اژدها و ... که باید بررسی بشن
خوهشا نظرات خودتون رو بیان کنید
دوست دار شا
اصلان