اول به پیروز :
ببین می گم یه ذره تعصب داری هی تو بگو نه !!! ;)
1- زئوس بت بود و مردم یونان هم بت پرست اما این قدر این اسطوره ها با فرهنگ یونان آمیخته شده که جزئ از فرهنگ و آداب رسوم اون کشور شده در معبد فکر کنم پانتئون اون جایی که مجسمه ی 15 متری زئوس به دست قهار فیدیاس ساخته شده بود مردم جلوی اون زانو می زدند و اون رو می پرستیدن خوب الان این پرستیدن بت نیست ؟؟؟؟؟ ( البته بحث رو به دین نمی کشونم چون حس و حال دینی بازی ندارم [-( )
2- هر چیزی تو بعد سوم قابل دیدنه ؟؟؟ اولا الان جهان دیگه سه بعدی و چهار بعدی نیست دوما اگه این جوری باشه پس چرا تو اتم رو نمی تونی ببینی ؟؟؟
در ضمن جان من تو اگه جن رو می دیدی نمی ترسیدی ؟؟؟؟
بعضی افراد اون رو می بینن چون ظرفیتش رو دارن ما ها که ظرفیت این جور چیز ها رو نداریم , داریم ؟؟؟؟
3- چی رو بیشتر توضیح بدم " انجمن های مخفی رو " یه مقاله با اسم " ف.ر.ا.م.ا.س.و.ن.ر.ی پدیده ای نو ظهوری نیست " در حال نوشتنش هستم تا چند روز دیگه تو وبلاگم می نویسمش اون جا با هم بحث می کنیم الان مهدی و تورامبار میان می گن شاهین باز بحث رو شروع کرد :D
4- پس اگه شوک رو ندیدی تحث تاثیر این فیلم های ماه رمضتن قرار گرفتی :دی ( شوخی کردم جدی نگیر از این حس کنجکاویت خیلی خوشم میاد )
5- تو این مسیر یه باتلاقی هست که اگه بخوایی توش بری یه جور تو رو می کشه توش که زمین و زمان هم نمی تونن واسط کاری کنن
6 _ جدی :-? : آقا کسی نیاد وبلاگم
7- اون آخرش که !!!!! گذاشتی رو نفهمیدم بیشتر توضیح بده در مورد بحث هم می دونم سر چیه اما باید با طرف رودرو صحبت کنم :D
همون جور که آرون می گه زیاد از بحث هام چیزی سرتون نمی شه نمی دونم چه مرگم خوب نمی دونم بعضی اوغات مفهوم رو برسونم ;) :(( به همین خاطر شما بگید من هم بحث می کنم :D
دوم به آرون :
1- شرمنده آرون جون ;) :D
2-در مورد وجود موجودات فضایی و جن و رابطه ی بین وجود اون ها نفهمیدم چی گفتی :D
اما یه نفری یه چیزی گفت با حال که بدونی :
گفت " ما در جهان دو حالت داریم : یا تنها هستیم یا تنها نیستیم که هر دو دهشتناک و وحشتناک هستند "
آرون جون قانون هابل رو می دونی چیه با اون می تونی پهنای کهکشان رو حساب کنی جهان با این عظمت فکر می کنی ما تنها هستیم قطعا این جوری نیست من هم سند از قرآن و حرف های ائمه میارم که در مورد موجودات فضایی صحبت می کنن اما منظور من اینه که چرا همه ی این موجودات با آمریکا در ارتباط هستند ؟؟؟ تا حالا به این موضوع فکر کردی !!!!
3- آرون جون قرآن رو دت کم نگیر این کتاب با گذشت 14 قرن هنوز هم حقایقی داره که تو نمی دونی سند علمی هم هست می دونم چندتا کتاب در موردش خوندم به چند تا سایت هم سر زدم البته الان دیگه ف.ل.ت.ر هستند در ضمن در مورد فلسفه گفتی : بذار یه چیزی بهت بگم بالاترین قسمت در یه رشته رو بهش می گم PhD حتما شنیدی می دونی مفهومش چیه ؟ doctor of philosophy درجه ای که شخص تو اون به فرمول اتکاء نمی کنه بلکه فلسفه ی ان چیز رو می خواد
4- ببین دید فانتزی اینه که تو جن و پری رو تو کتاب ها می دونی و خیال می کنی اون ها وجود ندارند یا این قدر غرق کتابی که خیال می کنی الن باید بلند شی بری هاگوارتس بزار یه حقیقتی رو بگم : من کتاب هری پاتر رو pdf تو کامپیوتر خوندم البته جلد 4 و 7 رو اون موقع سال 2008 بود آلبوم جدید ابراهیم تاتلیسس ( خواننده ی استانبولی ) تازه بازار اومده بود من با خوندن هری پاتر اون آلبوم رو هم گوش می دادم هنوزه که هنوزه با گوش دادن اون آلبوم دوست دارم دوباره هری پاتر رو بخونم یا موقع ای که بارون میاددوست دارم تو هاگزمید قدم بزنم البته این واسه چند سال پیش :D
می بینی من با این سنم غرق در دنیای فانتزی بودم !!!!!
در مورد حقیقت هری پاتر یه pm بعدا بهت می دم ولی می دونم که باورش نمی کنی :D
قاطی کردن فانتزی ها هم مثل چند تا از بچه های سایت بود که تو یه سایت بیگانه ناظر بخش رو دیونه کردیم از بس در مورد ارباب حلقه ها پست دادیم مثلا شما برو تو انجمن دمنتور در مورد هری پاتر بد بگو چی کارت می کنن ؟؟؟؟
باز به پیروز :
1- معادلهی بالایی رو که می گی رو یه بار هم شنیده بوم چیز با حالی به قولی همون حرفی رو که زدم می گه
2- احظار روحی که یه نعلبکی می زارن و .... اگه اونی که این کار رو واقعا انجام می ده یه چیزی اما اگه بخوای یه ترسی بهت مستولی بشه و یه حالی ببری و در آخرش هم هیچی خوبه
برای این کار ها باید بری پیش کسی که بدونه
3- بعضی توهمات هستند که وجود دارن من هی به تو بگم لباست چه زشته هی همین حرف رو بزنم به مرور زمان با هات شرط می بندم که نمی تونی یه لباس هم واسه خودت بخری چون هر وقت می خوای لباس بخری می گی نکنه لباس بد باشه :D
در کل می تونم بگم شرطی شدی :D
پ.ن :
تضاد جون کجایی که جات واقعا خالیه :D
اه اه اه اه بازم اه ~x( ~x( ~x(
این سومین بار دارم پست رو می دم یکی زودتر از من پست رو می ده :D
مفهوم این که جن اون رو تسخیر کنه چی ؟
مثلا مثل اون فیلم که جن می ره تو جون دختره و دو تا کشیش جن رو در میارن یا مثل کنستانتین منظورت این جور تسخیره که فکر نکنم باشه
اما اگه منظورت اینه که با یه جن صحبت کنی باید بگم اره وجود داره ؟؟
شخص با خودش حرف می زنه یا مثلا یه جن رو احضار می کنه جن حالا ول کن نیست :D
شاید مسخره به نظر بیاد ولی هستش :D