سلام! کار دشواری بود پیدا کردن کتاب الفروغ فی السحرِ سارومان...
این کتاب از جمله کتاب های بسیار قدیمی و ارزشمند سرزمین میانه ست... این کتاب فقط یک نسخه داشت اونم پیش سارومان بود...
من از کوره راه های اوین مای دویدم و دویدم تا به اورتانک رسیدم. دو تا هابیت دیدم...
خوب اینا همش چرت و پرت بود... تو این تاپیک می خوام هر آنچه که مربوط به جادوی سیاه در دنیای تالکین و دنیای رولینگ هست رو دوباره بخونیم و حرفشو بزنیم. حالا من اومدم این مباحث رو در غالب یک کتاب واقعی براتون قرار دادم ( اسمایل خلاقیت) ... این کتاب همون کتابیه که در فیلم ارباب حلقه جز سری کتاب های سارومان بود و من که خودم دیگه آخر فتوشاپم نوشته هاشو پاک کردمو... نه! دورغ گفتم دادم عکاسی ادوین ده تا تصویر رو نوشته هاشو برام پاک کنه، ده تومن هم خرج برداشت. حالا اسم عکاسی رم گفتم که براش تبلیغ بشه!... خوب کجا بودیم؟...آهان! و توش درباره ی جادوی سیاه مطلب نوشتم... فعلا این دو صفحه اول کتاب رو با هم می خونیم ببینیم چی نوشته این مونت! صفحات بعدی بعد از تایید شدن تاپیک اگه خدا بخواد!
دوستان اگر اشتباهی پیدا کردن یا چیزی که شاید اینگونه نبوده...به من گوش زد کنن. آخه کی گفته حرفای مونت وحی مطلقه؟ (کمال تواضع)! دی