آر. ال. استاین

تعداد پست‌ها: 36

سلام.

این تاپیک مخصوص نویسنده معروف امریکایی به نام آر. اِل. استاین (به انگلیسی R.L. Stine ) میباشد.

کسی که کتابهای رابرت لارنس استاین (آر اِل استاین) رو میخونه بگه. ممنون

من خوندم البته بعضی از کتابهاشو برای نوجونها عالیه هم در داستانهاش ترس وهیجان وجود داره هم نکاتی اخلاقی رو در انتها یاد آوری میکنه ممنون بابت ایجاد تاپیک <_<

خب...

از آثار فانتزي اين نويسنده ميشه چند مورد نام ببريد؟

من خوندم البته بعضی از کتابهاشو برای نوجونها عالیه هم در داستانهاش ترس وهیجان وجود داره هم نکاتی اخلاقی رو در انتها یاد آوری میکنه ممنون بابت ایجاد تاپیک <_<

شما میشه اسم همین کتابی که میگی رو ذکر کنین؟

شما میشه اسم همین کتابی که میگی رو ذکر کنین؟

اگر کتابهای این نویسنده رو مطالعه کرده باشید مجموعه هستند وتقریبا کتابهای کوتاهی هستن مثلا من کتاب ماسک نفرین شده یا کمد شماره 13 و مارتین نیستم وشبح سخن گو و فراموشم مکن را چندین سال پیش مطالعه کردم که فراموشم نکن بسیار بهتر از آثار دیگری که از ایشون خوندم بوده ومهیج تر و در کتابفروشیها اکثرا پیدا میشن

دوستان توجه كنن....

ما داريم در مورد داستان ها و ادبيات فانتزي صحبت ميكنيم.اگر داستاني هست كه با ريتم فانتزي آميخته نشده باشه نيازي نيست در آردا در موردش توضيح داده بشه

مثلا داستان هايي در قالب اجتماعي،مباحث جداگانه دارن

دوستان توجه كنن....

ما داريم در مورد داستان ها و ادبيات فانتزي صحبت ميكنيم.اگر داستاني هست كه با ريتم فانتزي آميخته نشده باشه نيازي نيست در آردا در موردش توضيح داده بشه

مثلا داستان هايي در قالب اجتماعي،مباحث جداگانه دارن

ژانر وحشت هم جزو دسته های ادبیات گمانه زن محسوب میشه و وجود تاپیکهایی در مورد این ژانر خالی از لطف نیست.

ژانر وحشت هم جزو دسته های ادبیات گمانه زن محسوب میشه و وجود تاپیکهایی در مورد این ژانر خالی از لطف نیست.

پیرو حرف های مهدی من یه تاپیک زدم پیرامون همین ژانر که منتظر کسب مجوز بود همونی که گفتی دقیقا چی می خوای ازش :دی

حقیقتش الوه بهم گفت کامل ترش کن من هم خواستم پیرو حرف های الوه مطلب بیشتر بنویسم که اومدم ارومیه و ... و نشد <_<

چه جالب!!...همین امروز یکی از کتاب هاشو از کتابخونه مدرسمون گرفتم!

اسمش "روح همسایه"ست.

هنوز فرصت نکردم بخونمش اما از ظاهرش پیداست باید کتاب خیلی مفیدی باشه.اگه قشنگ بود پیشنهاد میکنم بخونیدش...

اگر کتابهای این نویسنده رو مطالعه کرده باشید مجموعه هستند وتقریبا کتابهای کوتاهی هستن مثلا من کتاب ماسک نفرین شده یا کمد شماره 13 و مارتین نیستم وشبح سخن گو و فراموشم مکن را چندین سال پیش مطالعه کردم که فراموشم نکن بسیار بهتر از آثار دیگری که از ایشون خوندم بوده ومهیج تر و در کتابفروشیها اکثرا پیدا میشن

ممنون کتاب ماسک نفرین شده رو دانلود کردم با ترجمه فارسی .سر فرصت بخونم ... قبلا گفتم شهر ما از این چیزا نداره !

سلام <_< متشکر از همه برای خواندن این تاپیک :((

ببخشید نظرات رو نخواندم وقت نداشتم

به نظرمن مجموعه دایره وحشت بهترین مجموعه استاین است / جذاب / باحال / سبک متفاوت / خصوصیات و صفات این مجموعه هستند. :-s

من یه 10 جلد از کتابای آر.ال.استاین رو خوندم.

اینا خوباشن : شبی در برج وحشت - خواهر خوانده { این خیلی باحاله } - مهمانی هالووین - ماسک شبه زده - بگو پنیر و بمیر { اینم باحاله }

مجموعه تالار وحشت رو چند سال پیش خوندم و اون موقع خیلی خوشم اومد. انتشارات پلیکان توی یکی از نمایشگاه های شهرمون یه غرفه داشت و خود مترجم هم اونجا بود. کتاب ها برای من رو امضا کرد و یه خودکار عطری و یه پوستر از تالار وحشت بهم داد. آخه همه ی کتاب های آر.ال. استاین رو که داشت خریدم...

فعلا فقط دختر سایه، اردوگاه وحشت، فراموشم نکن و کمد شماره سیزده در ذهنم هستن. کمد شماره سیزده رو بیشتر دوست دارم با یکی دیگه که اسمش یادم نمیاد.

به نظرم این کتابها بیشتر افرادی که در مقطع راهنمایی تحصیل میکنن رو به خودش جذب میکنه و برای خواننده هایی با سن بالاتر جذابیت کمتری داره.

ویرایش روز بعد: اسم اون کتاب یادم اومد؛ تعویض. با بقیه آثار استاین متفاوته و احتمالا برای گروه های سنی بالاتر هم قابل قبول باشه.

خب من از استاین رمانی نخوندم . ولی چندتا رمانشو که دانلود کردم و مرورش کرده بودم بنظرم بیشتر کارهاش شبیه سبک دارن شان میزد .

خب من از استاین رمانی نخوندم . ولی چندتا رمانشو که دانلود کردم و مرورش کرده بودم بنظرم بیشتر کارهاش شبیه سبک دارن شان میزد .

تقریبا اما اون وحشت وهیجان آثار دارن ونداره در کل مگیم برای یه بار خوندن خوبه مخصوصا نوجونها آخر هر داستانشم نتیجه گیری اخلاقی میکنه و در ضمن هیجان نکته ای رو یاداوری میکنه

کتاب "روح همسایه"رو خوندم،داستان قشنگ و نسبتا ترسناکی بود که اصلا داستان قابل پیشبینی نبود...

همچنین نویسنده توانایی داشت که از همین جا بهش تبریک میگم:دی

داستان زندگیه دختر بچه 12 ساله ای را روایت میکند که همراه خانواده اش در گرین وود زندگی میکنند،اما در محل زندگیشان خانه ای متروکه وجود که حدود پنج سال است که کسی در آن زندگی نمیکند.

حنا(دختر بچه)که در حال به سر بردن تعطیلات تابستانه خود است صبح یک روز بر سر یک تصادف با پسر بچه ای همسن خود مواجه میشود که ادعا میکند مدت زیادی است در آن خانه ی متروکه زندگی میکنند در حالی که از نظر او غیر ممکن است(!!!) <_< :((

و...

حالا یکم از متن کتابو میزارم تا بیشتر آشنا بشین:

"بعضی اوقات خواب و رویا حقیقت را میگویند!بعضی وقت ها رویاها حقیقت و واقعیت هایی را که در بیداری متوجه نمیشوی در خواب به تو نشان میدهند،من راز دنی را کشف خواهم کرد،حتی اگر در این راه به قتل برسم باید سر از کارش در بیاورم!"

"اگر دنی واقعا روح است...پس این جا چکار میکند؟چرا همسایه ما شده است؟چرا او با آلن و فرد دوست است؟آیا به خاطر همین است که من هیچ یک از آنها را تا به حال در مدرسه ندیدم؟آیا به خاطر همین روح بودنشان است که من آنها را تا به حال در شهر ندیده ام؟یعنی آنها همگی روح هستند؟" :-s

بعضی از جملاتش واقعا دلهره آور بود و از هر لحاظی(چه مقدمه،چه داستان،چه پایان) در سطح بسیار خوب برای نوجوان هاست...

امیدوارم لذت ببرید... :)

من با اجازه چند خط در مورد نويسنده توضيح بدم:آر.ال.استاين(رابرت.لارنس.استاين) نويسنده ي معروف امريكايي در 28 اكتبر سال 1943 در ايالت اوهايو به دنيا آمد.نویسندگی را از نه سالگی، با نوشتن لطیفه و داستان‌ برای همکلاسی‌هایش آغاز کرد. اولین کتاب او "راه و رسم مسخرگی و خنداندن دیگران" نام داشت. استاین ادیبات ترسناک را ار سال ۱۹۸۶، با کتاب"وعده ملاقات با یک غریب" نام داشت که در مجموعه خیابان وحشت بود که در سال ۱۹۸۹ به چاپ رسید. او در سال ۱۹۹۲ مجموعه مورموررا نوشت. او هم اکنون همراه همسرش جین و پسرش مت زندگی می‌کند.او تحصيلاتش را در دانشگاه ايالتي اوهايو گذراند.جالب اينجاست كه:

کتاب‌های او با فروش بیش از ۲۵۰ میلیون نسخه در سطح جهان او را به پر فروش‌ترین نویسندهٔ کودک تبدیل کرده‌است.

استاین می‌گوید: من عاشق این هستم که خواننده‌هایم را به جاهای ترسناک ببرم آیا می دانید ترسناک‌ترین مکان کجاست؟ «این محل ذهن خود شماست.!»

از آثار اين نويسنده ميشود به:كلبه ي وحشت-فراموشم مكن-اسم من اهريمن-دروغگو،دروغگو-كمد شماره ي 13-دفتر خاطرات،من مرده ام-جيغ-دختر سايه-مدرسه ي ترس- سه گانه ي كسي زنده نماند-ماسك شبح زده-به خانه ي مردگان خوش آمديد-مترسك نيمه شب-ساعت محكوميت-شبح سخنگو-آدم برفي مي آيد-هوا دار مرموز-بهترين دوست و... اشاره كرد.

البته همونطور كه در پست قبلي عرض كردم،اينجور داستان ها عاري از ريتم فانتزي هستن اما ترس باعث تخيل گرايي انسان ها در باره ي مطالب مختلف ميشه و تخيلات،قسمت بزرگي از دنياي فانتزي رو تشكيل ميدن.

والا من همه کتابهاش رو از خود مترجمش تو نمایشگاه کتاب خرم آباد خریدم ولی چند تا ازشون رو که خوندم اصلا خوشم نیومد . البته سن من دیگه از خوندن این جور داستانها گذشته و همه رو اهدا کردم به برادر زاده ام <_< و خیلی خوشش اومده بود

کاور یه سری از کتابای " آر.ال.استاین"

post-2771-0-23568800-1397658706_thumb.jp post-2771-0-99876900-1397658747_thumb.jp post-2771-0-34253800-1397658783_thumb.jp post-2771-0-66046200-1397658795_thumb.jp post-2771-0-73045100-1397658802_thumb.jp post-2771-0-82813700-1397658868_thumb.jp post-2771-0-85366800-1397658883_thumb.jp post-2771-0-53725300-1397658891_thumb.jp

مچموعه خیابان هراسش خوبه کتاب اتش بازی اولین وحشت دومین وحشت تعویض عالی لطفا هرکی کتاب هوادار مرموز رو داره برای دان بذاره

من میخوانم

مچموعه خیابان هراسش خوبه کتاب اتش بازی اولین وحشت دومین وحشت تعویض عالی لطفا هرکی کتاب هوادار مرموز رو داره برای دان بذاره

من میخوانم

بر طبق قوانين،گذاشتن لينك دانلود براي كتاب،ممنوعه.ميتونيد با خريد پستي،كارتون رو انجام بديد. <_<

یادش به خیر من از آر ال استاین سه گانه ی تالار وحشتشو خونده بودم نوجوونیم.

مدرسه یه لیست از کتابا رو داده بود که میشد سفارش داد خود مدرسه برامون میگرفت با تخفیف. منم این سه تارو سفارش دادم از سه گانه یتالار وحشت : فراموشم مکن، بازی بقا، هیچکس زنده نمی ماند.

یادمه با فراموشم مکن واقعا ترسیدم.

منم کتابای ارال استاین رو خوندم کتاباش زیاد ترسناک نیست منخودمروح سگ زوزه میکشد وآدمک زنده رو دوست دارم 
میگم بچه ها کتابای پارک وحشتشم باحال بود ترس لرزم بد نبود من کلا بیشتر کتاباش رو خوندم ولی بنظر من زیاد ترسناک نیستن 

کتابای آر ال استاین خیلی خوبنن.البته برای کسایی که از ترسیدن خوششون میاد.من که عاشق این جور چیزام...

کتاب تعویضش فوق العادس.به جرعت بگم از بین اونایی که من خوندم از همشون بهتره.وقتی داشتم چند صفحه آخر رو میخوندم کتاب رو دستام مونده بود و خیلی شوکه شدم!!!!اون قسمتیش که نیکول یه دختر رو میبینه و میگه لوسی وایسا.و بعد اون دختر میگه:من...من...من لوسی نیستم....من نانسی ام!!!!!!!!.لوسی جسمشو با من عوض کرد.اون منو مجبور کرد!!!!!!اونجا تا مرض سکته پیش رفتم و وقتی صفحه آخرش رو خوندم فهمیدم که تا حالا فقط من توی یه بازی با کلمات بودم و اگه از یه دید دیگه داستان رو می خوندم اینقدر شوکه نمیشدم.به هر حال پیشنهاد میکنم.حتما کتاب تعویض رو بخونید.شبهی در همسایگی هم خیلی قشنگه.اما دختر سایه افتزاحه فقط وقت حروم کردنه اگه اون رو بخونید.مخصوصا جمله آخرش.دیگه واقعا فوق تخیلی میشه....:D

من خودم از کتاب خانه مرگش وآدمک زنده و روح سگ زوزه میکشد خوشم اومده ولی اونا رو وقتی 9 سالم بود خوندم همون موقع هم اصلا نترسیدم کتاب من پرواز میکنمش هم که اصلا ترسناک نبود بیش تر خنده دار بود مجموعه دایره وحشت باز بهتر از ترس ولرز بود اما من از کتابای ترسناک تر از اینا هم نمی ترسم هر نویسنده ای که بتونه با کتاباش منرو بترسونه دیگه خیلی استعداد داره

راستی بنظر شما کدوم کتابش از همه ترسناک تره

من خودم از کتاب خانه مرگش وآدمک زنده و روح سگ زوزه میکشد خوشم اومده ولی اونا رو وقتی 9 سالم بود خوندم همون موقع هم اصلا نترسیدم کتاب من پرواز میکنمش هم که اصلا ترسناک نبود بیش تر خنده دار بود مجموعه دایره وحشت باز بهتر از ترس ولرز بود اما من از کتابای ترسناک تر از اینا هم نمی ترسم هر نویسنده ای که بتونه با کتاباش منرو بترسونه دیگه خیلی استعداد داره

راستی بنظر شما کدوم کتابش از همه ترسناک تره

شما اگه دنبال کتابای ترسناک میگردین بهتره برین و چیزایی درباره خون آشام ها بخونید . کتاب هایی مثل ومپایر دایرس و ....الان یادم نیست .بعضی از قسمتاشون ترسناکه اما کتابای آرال استاین بیشتر جنبه هیجانی و ماجراجویی آمیخته به جاخوردن داره...این که شما توی آخرای داستان متوجه میشیدکه کاملا سر کار بودید.مثل تعویض.اگه خوندین منظورم رو میفهمین که در آخر متوجه میشین که نقش اول داستان بیماره و از خودش فرار میکنه.با این حال من شبهی در همسایگی و تعویض رو پیشنهاد می کنم.

ممنونمlady Eif کتاب تعویض رو دانلود کردم خوندم عالی بود البته ترسناک نبود ولی من خیلی خوشم اومد

ار ال استاین و کتاباش. این کتاب ها به نظر من شاهکاری واسه خودشونن. با اینکه من پنج شش تا از این کتابارو بیشتر نخوندم ولی همونام خیلی جذاب و مهیج بودن. با خوندن بعضی کتاباش واقعا ترس تمام وجودتو فرا میگیره و معمولا دست آخر هم میفهمی که سر کار بودی ..(!) ولی بعضی از کتاباش هم اینقدر بی مزه و لوس ان که دیگه دلت نمیاد بخونیدشون ولی نویسنده با قلم گیرایی که داره مجبورت میکنه به زور هم که شده تا اخر کتاب رو بخونی.معمولا کتاب ها کوتاهن و اگه تند خون باشین میتونین سه ساعته فوقش پنج ساعته یه کتاب رو تموم کنین.  کتاب های تالار وحشتش رو که میخونین (من که این طور فکر میکنم) حتی اگه کل کتاب رو نموم کنین تو صفحه آخر میبینین که داستان تموم نشده و بازم ادامه داره. مثل دروغگو دروغگو. صفحه آخرش میفهمین که نه بابا این پسره به خونش بر نمیگرده. اگه برای بچه های کوچکتر هم تعریفش کنین فکر نکنم که دیگه دروغ بگن! یا به زیرزمین نزدیک نشو که من بعد از دو سه سال موندم که تهش اون گله چی میگه! ولی در کل کتابای زیبایی هستند و واقعا ارزش خوندن رو دارن. به همه پیشنهاد میکنم که این کتاب هارو بخونن! :D

ار ال استاین و کتاباش. این کتاب ها به نظر من شاهکاری واسه خودشونن. با اینکه من پنج شش تا از این کتابارو بیشتر نخوندم ولی همونام خیلی جذاب و مهیج بودن. با خوندن بعضی کتاباش واقعا ترس تمام وجودتو فرا میگیره و معمولا دست آخر هم میفهمی که سر کار بودی ..(!) ولی بعضی از کتاباش هم اینقدر بی مزه و لوس ان که دیگه دلت نمیاد بخونیدشون ولی نویسنده با قلم گیرایی که داره مجبورت میکنه به زور هم که شده تا اخر کتاب رو بخونی.معمولا کتاب ها کوتاهن و اگه تند خون باشین میتونین سه ساعته فوقش پنج ساعته یه کتاب رو تموم کنین.  کتاب های تالار وحشتش رو که میخونین (من که این طور فکر میکنم) حتی اگه کل کتاب رو نموم کنین تو صفحه آخر میبینین که داستان تموم نشده و بازم ادامه داره. مثل دروغگو دروغگو. صفحه آخرش میفهمین که نه بابا این پسره به خونش بر نمیگرده. اگه برای بچه های کوچکتر هم تعریفش کنین فکر نکنم که دیگه دروغ بگن! یا به زیرزمین نزدیک نشو که من بعد از دو سه سال موندم که تهش اون گله چی میگه! ولی در کل کتابای زیبایی هستند و واقعا ارزش خوندن رو دارن. به همه پیشنهاد میکنم که این کتاب هارو بخونن! :D

منم موافقم و دقیقا اون جاهاش که آدم میفهمه سره کاره و اعصابت خرد میشه خیلی خیلی حرسم درمیومد...راستی منم هنوز نفهمیدم گله چی میگفت :))

منم 3 سال پیش کتاباشو میخوندم واسه من ترسناک نبودن ولی خیلی قشنگ و مهیج بودن واسم.هنوزم هر از گاهی میخونمشون.

نویسنده ی خیلی خوبیه.

کتاب مدرسه ی ترس و لرزش هم خیلی قشنگه.

منم کتابای آرآل استاین رو خوندم عالین خیلی خوبن مجموعه ی خیابان وحشتش خیلی خوبه و ترس ولرزش هم عالیه مخصوصا کتاب روحی در همسایگی زیاد ترسناک نیستن ولی خیلی باحالن کتاب تعویضشم عالیه کلا نویسندهی باحال وخوبیه کتاباش رو بهتون توصیه میکنم

راستی بچه هایی که طرفدار آر آل استاینن یه خبر خوب از روی کتا بای مجموعه ی ترس و لرز فیلمای سریالش رو ساختن اسمشم

goosebumps برید حالش رو ببرید  فک کنم خبرم دست اوله خ خ خ

من تازه چند تا از کتاب هاش رو خوندم. راستش قبلا زیاد میلی به خوندنشون نداشتم. حس زیاد جالبی بهشون نداشتم! اما الان این داستان ها رو ازش خوندم: بگو پنیر و بمیر، ماسک نفرین شده، آب نبات بیگانگان و من مارتین نیستم. نمیتونم بگم داستان هاش ترسناکه. جوری که آدم شب خوابش نبره و همیشه جن و روح جلوی چشمش بیاد :دی نظر شخصیم اینه که موقعیت های زجرآوری خلق میکرد. اول اسم ارواح و اشباح رو می آورد اما بعد اونا رو زیاد دخیل نمیکرد بلکه نسبت به اکثر داستان های اینطوری موقعیت های کمیاب تری خلق میکرد. مثل ماسک، آب نبات، دوربین و... داستان هاش برای من غیر منتظره بودند. واقعا نمیتونستم هیچ کدوم رو پیش بینی کنم و همون طور که اشاره کردم موقعیتایی که شخصیت ها توش قرار میگرفتن زجر آور بود و از خودم میپرسیدم ای وای حالا می خواد چیکار کنه؟! آخه چه راه حلی ممکنه وجود داشته باشه :دی 

و علاوه بر این درگیر شدن، یه نکته ی جالب دیگه شم این بود که داستاناش چرخه ای بودند. یعنی تازه وقتی فکر میکردی ماجرا تموم شده و نفس راحتی میکشیدی دوباره با آدمای جدید تکرار میشد! در کل این چند تا داستان رو دوست داشتم و احتمالا دنبال بقیه ی داستاناشم برم.

والا من چند تا از داستان هاش رو خوندم هم خیلی کوتاه بود هم خیلی بچه گانه . کلا فرد خوبی برای قضاوت نیستم چون هر کتابی قدرت ترسوندنم رو نداره حتی کتاب های ترسناک استیفن کینگ و ادگار آلن پو (دارن شان هم که ما ترسناکی ندیدیم)

ولی حتی اگه اون بعد خودمم کنار بگذارم باز هم کتاب هایی که تا به حال از استاین خوندن هیچ کدم به درد 14+ نبوده . گرچه با تعاریفی که از استا اسلپی شنیدیم انگار قراره خوب باشه . در کل هنوز نمی تونم با چند داستان استاین رو زیر سوال ببرم و هنوز امید دارم به داستان هاش.

در ژانر وحشت برای بزرگ سالان اصلا و ابدا داستان مهم نیست چون همه می دونیم قراره چی بشه و نهایتا پایانش یک کم مجهوله اون چیزی که مهمه توصیفه و توصیف خوب در کتاب های کم حجم ممکن نیست

در 10 ساعت قبل، lord of the moon گفته است :

والا من چند تا از داستان هاش رو خوندم هم خیلی کوتاه بود هم خیلی بچه گانه . کلا فرد خوبی برای قضاوت نیستم چون هر کتابی قدرت ترسوندنم رو نداره حتی کتاب های ترسناک استیفن کینگ و ادگار آلن پو (دارن شان هم که ما ترسناکی ندیدیم)

ولی حتی اگه اون بعد خودمم کنار بگذارم باز هم کتاب هایی که تا به حال از استاین خوندن هیچ کدم به درد 14+ نبوده . گرچه با تعاریفی که از استا اسلپی شنیدیم انگار قراره خوب باشه . در کل هنوز نمی تونم با چند داستان استاین رو زیر سوال ببرم و هنوز امید دارم به داستان هاش.

در ژانر وحشت برای بزرگ سالان اصلا و ابدا داستان مهم نیست چون همه می دونیم قراره چی بشه و نهایتا پایانش یک کم مجهوله اون چیزی که مهمه توصیفه و توصیف خوب در کتاب های کم حجم ممکن نیست

داستانای آر ال استاین به درد رنج سنی 10 تا 12 سال میخوره..ترسناک نیستن ولی من اونموقع که میخوندم برام جالب بودن...البته من 3..4 تا بیشتر ازشون نخوندم..از بین اونا هم فقط یکی توجهمو جلب کرد..

در 11 ساعت قبل، lord of the moon گفته است :

موافقم. توصیفات خیلی بهتر میتونند حس ترس رو برای بزرگترا القا کنند و اینکه تو اون لحظه قرار بگیرند و حسش کنند.

شاید یه دلیل دیگه ش هم این باشه که فرهنگمون فرق داره. آر.ال.استاین مثلا از هالووین میگن و چیزهای مربوط به اون. اما شاید داستانایی راجع به جن و آل و موجوداتی که ما از بچه گی اسمشون رو شنیدیم بهتر ما رو بترسونند و باعث بشند بیشتر حس نزدیکی به داستان داشته باشیم

به نظر من آقای استاین از اون نویسنده هایی که مثلا ۱۰۰ تا کتاب مینویسن اما فقط ۲۰ تا از اونا ارزش خوندن داره و به چشم میان . من خودم مجموعه ی تالار وحشت ایشون رو خوندم و فقط به نظر من سه گانه ی این مجموعه و یکی دو تا از کتاب های دیگه ی این مجموعه ارزش خوندن داره .