سلام!
عرضم به خدمتتون که اصلا برنامه ی یک میلیون نفر عوض شد. قرار بود اینجوری باشه اما مثل اینکه نتیجه گرفتند یک میلیون نفر کم هست یا هر چیز دیگه ای!
به جای اینکار، از روز 9 تا 15 مرداد، برای هر روز یک معما گذاشتند! هر کسی که معمای یکی از روز ها رو جواب میداد برنده بود و میتونست وارد بشه. من معمای روز دوم رو جواب دادم. فکر کنم این بود: ضرب شماره ی فصلی که مسابقه ی کوییدیچ گریفندور و اسلیترین در کتاب دوم کنسل شد در تعداد گل های بازی گریفندور و هافلپاف در داستان سوم.البته معما فقط در ساعت خاصی از روز در سایت قرار میگرفت.مثلا 5تا 6 بعد از ظهر.
معما اینجوری پاسخ داده میشد: quil.pottermore.com/javab
اون قسمتی که نوشتم javab عدد یا جواب رو وارد میکردیم و از اونجا وارد یک سایت دیگه (هر سایتی، مثل آمازون یا وارنر) میشدید. از یه قسمت اون صفحه باید یه سرنخی از پاتر مور رو پیدا میکردید که واسه ی روز من یه عکس از یه قلم پر طلایی بود.
بعد از اون وارد پاتر مور میشدید و ثبت نام میکردید. ایمیلی هم براتون ارسال میشد که نشون میداد وارد سایت شدید.
از اینجا تازه قسمت پر دردسرش شروع میشد. باید منتظور میموندید تا ایمیل خوشامد گویی براتون ارسال شه و بتونید وارد سایت بشید. برای من نزدیک 1 ماه طول کشید تا ایمیل بیاد.
بعد از اینکه وارد سایت شدید، شما از اول کتاب یکم شروع میکنید و به مراتب فصل ها رو میگذرونید، اجسامی باید کالکت (جمع آوری) بشن و مطالب مهمی هست که باید خونده بشه، قسمت هایی از متن کتاب هست. بعضی از تصویر ها متحرکنم و بیشتر تصویر ها نقاشی.
داستان هری رو دنبال میکنید تا برسید به موچه ی دیاگون و بخش لذت بخش خرید رو شروع میکنید. اینکه تا پاتیل یا کتاب بخرید و ...
قسمت جالب خرید هم خرید چوب دستی هست. 7 تا سوال روانشناسی مثل اینکه از ی بیشتر میترسید یا مثلا چه رنگی رو بیشتر دوست دارید میپرسید تا چوب دستی شما رو انتخاب کنه.
بعد از اون هم داستان قطار و ورود به هاگوارتز هست. باز در مورد هاگوارتز توضیحاتی میگه تا اینکه به گروه بندی میرسید. باز هم سوال های روانشناسی تا اینکه گروهتون رو بهتون اعلام میکنه...من هم توی گروه مورد علاقه م یعنی ریونکلا :-o افتادم.
بعد هم دیگه ادامه ی داستان و ... هست.
نکات جالب توی این بازی معجون سازی و تمرین طلسم هاست. معجون سازی خیلی لذت بخشه چون همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنید و ...
کتاب اول تموم شده، یعنی داستان ادامه نداره اما شما همچنان با معجون سازی و دوئل( که در کتاب های بعدی باز میشه ) با گروه های دیگه رقابت دارید. رقابت ها هم خیلی تنگاتنگ هست.ریونکلا فعلا از همه بالاتر هست و بعد از اون هم اسلیترین. بعد هم گریفندور و بعد هم هافپاف.
امکان درخواست دوستی و قبول کرد اون وجود داره. مثل ف/ی/س ب/و/ک و میشه روی فصل داستان ها و ... کامنت گذاشت. اون ها رو توی بخش علاقه تون بزارید و خیلی کار های دیگه بکنید.
هر گروهی سالن عمومی هم داره!این خیلی خوبه!
زبانتون: نیاز نیست خیلی قوی باشید. کلاس زبان هم نرفته باشید زبانتون کافیه!
در مورد باز شدن برای عموم هم خود ما گیج میزنیم. نمیدونیم چه خبره :ymsmug: